keresés eredménye

motor

videók

Petárda helyett Subaru motort durrantott szilveszterkor

Egy amerikai srác úgy gondolta, hogy petárda és tüzijáték helyett a Subaruját fogja durrogtatni szilveszter éjjel. Be is pattant a jéghideg verdába, hogy tiltáson pörgesse a motort. Nem kellett volna...

cimkék: Subaru / motor / fail / idióta / WRX

Oldalán csúszva csapódott oszlopnak a kamion

Igen durva balesetet sikerült lefilmezni Tájföldön. Egy nagy sebességgel haladó kamion felborult, majd csúszva csapódott neki az oszlopnak. Ez a tereptárgy mentette meg valószínűleg a motorosok életét.

cimkék: kamion / baleset / motor / oszlop

Sportszerűtlenség és bosszú a motorversenyen

Egy utcai motorversenyen lehetünk szemtanúi annak, hogyan is érvényesül az utca törvénye a versenysportokban. Kilöktél a pályáról? Akkor én meg úgy ütlek le a motorról, hogy azt még nézni is fáj.

cimkék: motor / verseny / utca / sportszerűtlen

Vissza a feladónak

Szemetelni nem szép dolog. A parkolóban egy szatyornyi hulladékot meg pláne nem rakunk ki, még akkor sem, ha mondjuk egy Bentley van a fenekünk alatt. Meglepődtek a srácok, amikor a motoros visszaszolgáltatta azt, ami az övék.

cimkék: Bentley / szemetelés / motor / büntetés

Driftelni akart a motoros, óriási esés lett belőle

Motorosunk úgy érezte, hogy mindenképpen keresztbe kell tennie a kanyarban a gépet, mert a stílus azt éppen megkívánja. Azzal mondjuk nem számolt, hogy a kerék a csúszás közepén megtalálja a tapadást, ő pedig berepül egy autó elé.

cimkék: motor / drift / baleset

Lyukra futott a motoros

A motorosok egy igen rozoga vasúti hídon akartak áthajtani. Meg is adta magát pár léc, ami miatt az egyikük majdnem a mélybe zuhant. A széles kormány mentette meg a helyzetet.

cimkék: baleset / motor / híd

Egyet rúgott a motoros, két baleset is lett belőle

Motorosunk úgy akarta kifejezni a sérelmét, hogy rárúgott egy nagyot menet közben az autó ajtajára. Nem kellett volna, a megrémült sofőr ugyanis nem csak magát törte ripityára, hanem egy másik autóst is a tetejére borított.

cimkék: baleset / autópálya / motor / autó / rage

Durván túlreagált helyzet

A kereszteződésben a motorosnak volt elsőbbsége, ám az öreg hölgy mégis elkezdte a kanyarodást. Azt viszont nem láthatta, hogy érkezik a kétkerekű, ráadásul időben meg is állt. Egy picit túlpörgött a kamerás fél.

cimkék: motor / idióta / kereszteződés

Fellökte a rendőr a motorost

Észtországban igen agresszívan vetettek véget a rendőrök egy üldözésnek. A járőrkocsi nemes egyszerűséggel hátulról felöklelte a motorost.

cimkék: üldözés / rendőr / motor

Kilökte a motorost, 15 évet kapott érte

Amerikában egy idős sofőr móresre akarta tanítani a dupla záróvonalon előző motorost, ezért fellökte. Nem kellett volna, 15 év letöltendő börtönbüntetést ért a manőver.

cimkék: baleset / motor / börtön / kilök

Motort lapít a vonat

Nem tudni, hogy miért pont a síneken szerették volna kiélni magukat a motorosok, ám a szerelvény jött és nem viccelt. A motoros megúszta, a paripája viszont a vonat alá került.

cimkék: baleset / motor / vonat

Levegőbe repítette a Honda a motorost

A Honda CR-V sofőrje igen felelőtlenül kanyarodott be, aminek a motoros itta meg a levét. A kétkerekű rendesen eltalálta az autót, de szerencsére senki sem sérült meg komolyabban.

cimkék: baleset / Honda / motor

Mobilozás miatt kulcscsont törés

Ez a motoros nem igazán vette komolyan a vezetés közben ne mobilozz szabályt. Esett is akkorát szerencsétlen, hogy azt még nézni is fájdalmas.

cimkék: baleset / motor / mobil

Motoros előtt robban fel a kamion kereke

Motorozás közben nem éppen kellemes, ha gumidarabokat kapsz az arcodba. Ezzel a sráccal viszont pontosan ez történt meg az autópályán, az előtte haladó kamionnak köszönhetően.

cimkék: motor / defekt

Kezdő motoros nagy bukása

A leírás alapján a balesetet szenvedő motoros srác nem rég szerezte meg az első kétkerekűjét. Egyre bátrabban hajtotta a nem éppen kezdőknek szánt Suzukit, aminek persze meg is lett az eredménye.

cimkék: baleset / motor / kezdő

Profin vágta ki magát a bajból

Ez a srác nem csak hogy motorozni tud, hanem egyenesen profi módon érzi maga alatt a gépet. Sikerült oldaról elkapni egy fát? Sebaj, egy látványos trükk és mehet tovább a csapatás.

cimkék: motor / profi / krossz

Szerencsés mentés motorral

Nem kellett sok ahhoz, hogy a Ducati "lovasa" szép nagy eséssel zárja a szerpentinezést. Némi tudás, és sok szerencse volt a segítségére abban, hogy elkerülje a fájdalmas kalandot.

cimkék: baleset / motor / Ducati

Motorral csattant a furgonba

Elég kellemetlen, amikor motorozás közben hirtelen kifordul az ember elé egy bazi nagy autó. Ilyenkor már csak abban bízhatunk, hogy nem lesz súlyos a sérülésünk, a motor már mondhatni, hogy menthetetlen.

cimkék: baleset / motor / furgon

Halál pontos motoros csattanó

Az elő szokott fordulni, hogy egy autó hátulról belecsattan egy másikba, de két motorral ezt nem a legkönnyebb kivitelezni. Itt valamit nagyon elnéztek a srácok.

cimkék: baleset / motor

Jól irányzott hátsó lökés

Azt hiszed, hogy a láthatósági mellény és a verőfényes napsütés elég arra, hogy időben észrevegyen mindenki? Ezek semmit sem érnek, ha az autós nem előre néz menet közben!

cimkék: baleset / motor / idióta

Motoros elesik az autópályán

Autópálya tempónál került bajba a motoros, amikor elvesztette az uralmat a gépe fölött. Szerencsére ügyesen sikerült az esés, így ő maga tölthette fel a balesetről készült videót.

cimkék: baleset / autópálya / motor

Rövidre zárt vita

Nem tudni, hogy a motoros min húzta fel magát, de addig hergelte a Mustang sofőrjét, míg az egy meggondolatlan lépésre szánta el magát. Fellökte a motorost.

cimkék: motor / baleset

Két versenyzőt egy csapásra

Egy motoros egyszerre két társát üti ki egy balesetben. Az egyik előtte volt, a másik pedig mögötte haladt nagy sebességgel, így nem tudta kikerülni a felé repülő kétkerekűt.

cimkék: baleset / motor

Trükközés fájdalmas eséssel

Kedvelt figyelemfelhívó tevékenység a motorosok körében az egykerekezés. Sokan viszont nem tudják, hogy ez fájdalmas is tud lenni. Itt is van egy példa!

cimkék: baleset / motor / trükközés

Baleset kikerülve

Egy motoros előtt alakult ki egy nagyobb méretű tömegkarambol. Nem sokon múlt, hogy ő is a balszerencsések sorához csatlakozzon.

cimkék: baleset / autópálya / motor

Elrepül a motor

Nem éppen ez volt a feladat, de a drag motor tulajdonosa egy látványos motor reptetéssel szórakoztatta el a közönséget.

cimkék: baleset / motor / Drag

Az úthiba és a motoros esete

Sokszor még egy másik jármű sem kell ahhoz, hogy balesetet szenvedjen az ember. Ezt a motorost például egy úthiba tette el majdnem láb alól.

cimkék: motor / baleset / úthiba

Esés a rendőr szeme láttára

Motorral esni nem túl kellemes, de azért sajnos néha megtörténik. A balszerencsésebbje ráadásul hajlamos egy rendőrautó előtt kivitelezni ezt a mutatványt.

cimkék: baleset / motor / rendőr / Mulholland Drive

Honda az égből

Nyugodtan motorozol a kanyargós hegyi szakaszon és közben arra gondolsz, hogy milyen jó lenne egy újabb motor. Kérésed meghallgattatott, csak tudd kikerülni az előtted landoló Honda kétkerekűt.

cimkék: baleset / Honda / motor / hegy

Fegyverrel nyomatékosítva

Egy amerikai autósnak nem tetszett, hogy motorosok veszik körül, ezért elkezdett vitatkozni velük. Amikor egy békés motoros kérdőre vonta, előkerült a pisztoly a kocsiból.

cimkék: motor / támadás / fegyver

Én így szoktam leszállni!

Emlékeztek még az agresszív kismalac és a bicikli esetére? Itt a motoros változat, avagy hogyan ne fékezz le egy erős motorkerékpárt!

cimkék: baleset / motor

Üzent Rossinak a Yamaha motorozó robotja

A Yamaha egy filmen mutatja meg a motoros robotját, amely nem csak elvezeti a kétkerekűt, de be is szólt Valentino Rossinak.

cimkék: robot / motor

Szabálytalan sávváltás miatt verekedés

Angliában egy autós sávváltás közben majdnem leszorította a motorost. Ez után természetesen elszabadultak az indulatok, igazi utcai harc alakult ki.

cimkék: verekedés / motor / Peugeot

Elefánt zúzza le a motort

Míg Oroszországban az őrült emberek lehetetlenítik el a közlekedést, addig Indiában ez sajnos az elefántokra marad. Azért teszik rendesen ők is a dolgukat.

cimkék: baleset / motor / támadás / elefánt

Szlalom az autók között

A kelleténél bátrabb ez a motoros. Szemmel láthatóan érzi a gépet, de elég, ha egyszer nem adja ki neki ilyen jól, és máris kész a baj.

cimkék: motor / idióta / forgalom / szlalom

Elesett, hogy elkerülje az esést

Van, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Például ez a motoros azért esett el, hogy elkerülje az esést. A végeredmény ugyanaz, csak a módszer más.

cimkék: baleset / motor / bukfenc

Oldalkocsis motorcsónak

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Mi ez? Egy oldalkocsis motorkerékpár? Alapból igen, de másodállásban oldalkocsis motorcsónak!

cimkék: motor / orosz közlekedés / folyó

Motorral szörfözni? Miért ne?

Robbie Maddison híres őrült mutatványairól, de legutóbbi ötletével mindegyiket túlszárnyalta. Épített egy krosszmotort, amivel lehet a vízen száguldozni!

cimkék: motor / KTM / kaszkadőr

Gigantikus bukás a motorversenyen

A start után nem sokkal esett nagyot Casey Stoner. A hírek szerint beragadt a gázkar, a versenyző pedig nem tudott az aszfalton maradni. Néhány töréssel megúszta.

cimkék: verseny / motor / baleset / Suzuka

Verekedett, földre vitték

Egy igen agresszív autóssal akadt össze egy motoros és a barátnője. Emberünk csak addig volt kemény, amíg földre nem került. Nem úszta meg kórház nélkül.

cimkék: verekedés / motor / autó / baleset

Motoros bukta a körforgalomban

Ez a srác nagyon meg akarta mutatni, hogy mennyire tud a motorral. Az elindulás még ment is rendesen, a megérkezés azonban a motortól függetlenül történt.

cimkék: baleset / motor

Baráti motorozás és egy nagy esés

Pár ismerős összejött motorral járni az erdei utakat. Az ilyen egészen jó kaland tud lenni, persze csak addig, amíg valaki nem kezd el felelőtlenül csapatni.

cimkék: baleset / motor

Motoros bukta a Hungaroringen

Egy motoros nyíltnap történéseibe nyerhetünk bepillantást a Hungaroringen. Jól mennek ezek a motorok, ám bukni is komolyat lehet velük. Költséges és fájdalmas mutatvány ez.

cimkék: baleset / Hungaroring / motor / nyíltnap

Motorral a kamionnak

Egy kis hétvégi motorozgatás ért véget komoly balesettel Amerikában. Ritka és megrázó felvételek a motoros szemszögéből. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyet túl lehet élni.

cimkék: motor / kamion / baleset

Motor a Megane RS ellen

Milyen az, amikor a versenypályán találkozik egymással egy őrült motoros és egy hasonló beállítottságú autós? Hát ilyen!

cimkék: Nordschleife / verseny / motor / Renault

Lerúgták a lopott motorról

Ez a szerencsétlen úgy lopott el egy motort, hogy a társaság egyik tagja észrevette. Utána ment és menet közben rúgta le a lopott gépről.

cimkék: idióta / motor / baleset

Rátolatott a motorra

Egy nem épp rutinos vezető tolatva gázolta el a lámpánál ácsorgó motorost. Mázli, hogy le tudott ugrani a gépről, különben őt is szétnyomta volna.

cimkék: baleset / motor / idióta

Felelőtlen motoros esik nagyot

Sosem értettem, minek driftelni egy egyenes szakaszon. Főleg motorral. Ha pedig mindezt úgy csinálja valaki, hogy mind a négy sávot elfoglalja vele, az a felelőtlenség csúcsa.

cimkék: baleset / drift / motor

Erre nincsenek szavak

Nehéz megfogalmazni, hogy lényegében milyen lényhez hasonlítható ez a sofőr. Azért törte rommá szerencsétlen motorost, mert az mert szólni neki a mobilozásért.

cimkék: motor / baleset / BMW / autó / idióta

Meglepő reakció

Nem az a meglepő, hogy a motoros srác kiborul, amikor majdnem ellöki az autós nő, hanem az, ahogy a csaj reagál a végén. Úgy látszik bejön neki, ha alázzák.

cimkék: motor / amerikai közlekedés / majdnem baleset / flört

Motorost gázol a figyelmetlen buszos

Szerencsétlen motoros belekezdett az előzésbe, ám a buszos ezt nem vette észre. Fel is kente rendesen az autó oldalára. Nem lettünk volna a helyében.

cimkék: baleset / busz / motor

Tesztmotorozás némi extrával

A francia újságíró nem elég, hogy letöri a motor oldaldobozát, de még zuhan is vele 2-3 métert. Szerencséjére nem kellett csobbannia, hiszen pont jó helyen volt az egyik vitorlás a kikötőben.

cimkék: baleset / motor / Yamaha

Részeg motoros a lámpánál

Oroszországban kapták filmre ezt a motorost, akinek csak megállnia nem szerencsés. Emberünk annyira részeg, hogy nemes egyszerűséggel állás közben eldől.

cimkék: motor
Hírek

Jaguar motorokat loptak a gyárból

Angliában eddig ismeretlen tettesek egy lopott nyerges vontatóval hajtottak be a Jaguar gyár területére, majd elvittek egy motorokkal megpakolt pótkocsit. Pár óra múlva ismételtek.

cimkék: Jaguar / motor

Új motorcsaládot fejleszt a Mercedes

A Mercedes vezetősége jelentette be, hogy 3 milliárd dollárt áldoznak új motorok fejlesztésére. Már most szeretnének megfelelni a jövő kritériumainak.

cimkék: motor / Mercedes / fejlesztés

Vegyél magadnak Ferrari F1 motort!

Nem mindennapi tétel jelent meg egy aukciós cég listájában. Egy 1997-es Ferrari V10-es erőműről van szó, mely az F310B F1 autót hajtotta.

cimkék: motor / forma-1

Motorgyártóval működik együtt a Mercedes

Az olasz MV Agusta céggel kötött együttműködési szerződést a Mercedes-AMG. Az első közös alkotásuk egy motor különlegesség.

cimkék: motor / Aprilia / együttműködés

Bajosak az első kilométerek a Corvette Z06-al

A Chevrolet Corvette Z06 kapcsán rengetegen jelentették, hogy a zsírúj autó pár kilométer után motorhibát jelzett. A gyár megfejtette a jelenséget, és extra olajcserét javasolnak.

cimkék: Chevrolet / motor / Chevrolet Corvette

Angliában lopkodják a régi motorokat

Pár hónapon belül immár a második történelmi kétkerekűt lopták el Angliában a tulajdonostól. Úgy látszik valaki egy gyűjteményt szervez apránként és nem éppen legális módszerrel.

cimkék: motor / angol motor

Motorost üldöztek a plázán keresztül

Akárcsak egy filmben, a motoros áthajt a városon, először egy kis autópályázás, majd belváros, végül egy pláza, ahol általában elkapják. Na, őt nem kapták el, de elvegyülnie sem sikerült.

cimkék: motor / rendőrség

Új motorgyártó üzemet adták át az Opelnél

Az új szentgotthárdi Flex üzemben a háromhengeres, egyliteres motor együtt készül az 1,6-os turbóval. Az Opel nagyban tervezi a jövőt, egymillió motort gyártana évente.

cimkék: Opel / motor
TESZTEK

Motort vesz a láma

Na így jut el arra a pontra az ember, hogy mégis csak a robogó a legjobb megoldás.

cimkék: közlekedés / motor / robogó / speedzone / bence / vétel

Sosem tudhatod Amikor a jóhoz kell a rossz is

Az emberrel bármikor történhetnek balesetek. Na de ez mindig rossz? Íme két példa, amikor a balszerencse hirtelen óriási szerencsébe csap át.

cimkék: baleset / motor / autó / csoda
címke felhőRallyeCsehországmunkagépjarri-matti latvalaoldtimer találkozóhalottas kocsiSuper Sport45babaland rover discoveryJeepguntaplóferrari enzotámadásOpel CascadaTokiói AutószalonDusterfotómacskaATSHonda PreludeoroszlándöntőgumorAfrikaSuperleggeraHondaAlfa RomoebalszerencseManor MarussiaFord Mustangszállítmánytávirányítós autóNismoAutopilotChallengeBill GatesélőMitsubishi OutlanerBMW E30 M3orosz autóbruderScoutctsKTM X-BowSpongya Bobgarazs.tvkisteherautóoperatőrford galaxyJeanner rallyNicohalálosImolabmw z2csattogásSmart ForFourparkolóGoodwood Festival of Speedtechnikasubaru wrxKeszthelyi VivienmotorosBMW M3Olssonönzetlengázrobbanásfűnyíróelsőparkoló asszisztensOtt TanakGLAénekszupersportkocsiJapán NagydíjErwin Wurmnémet sportkocsiinstinctösszefogásNestor Girolamiverekedéslimitált szériareakcióBessenyey ZoltánAll-TerrainigazoltatásrendőrwrcáradásADAC Deutschland rallyhőkameraluxuscsodaBuggykábítószerelsüllyedKovács TamáslowriderS600neuvilleszenzorSierrabalesetmegelőzéshumotépítésfalsefalsenavigátorSecurityaromaKevin AbbringJeep CherokeeMazda CX-9gázgyújtogatásvakvezető kutyaEurópa NagydíjbambuszInfinitiprototípuslakókocsicadillac devilleMercedes-Benz CLAFRjárókelőamerikai rendőrségFlamelabradorLancer EVO44videó válogatásoroszországporral oltónyomtatásHyundai ix20rosszullétegzotikus autó60Suzuki SX4mandzsettagombAcuraCardokautosittas vezetőnapenergiarajzFerrari 599 GTBpápaGenesisMelbournetávolmaradásMomkhanatűzoltóságVolkswagen EoslovaskocsiHumveebajnokságalkalmazásBMWPontiaczúzásrichard hammondhalottaskocsiatkinsonimprezaVerstappenmotorhibamercedes-benz c-osztálysüllyedésharrachautolivdrogrönkszállítóclioCorsica-raliintelligenstengerjames bondbevásárlásfigyelmetlenMNASZvisszapillantóOpel Astramercedes-benz mlcbiztosításmoderninternetfurgonangol közlekedéspusztításönvezetőNissanLamborghini UrusEgerEric BoullierUAZCitroenháromkerekűesteWaldowWSRlancia deltalazaEliaOpel InsigniaISISBMW 8bentley continental gtkonvojhajléktalanNissan MaximaOlaszországChevroletminiszterelnökhibridautóV12vetődésgyakorlatDodgecsaládi autóRed Bull RacingBob LutzspeedGhostDavid Hasselhoffrobogóstéli gumiNew JerseyS10Opelfelfutónői sofőrUPSdonington parkarab közlekedésaudi a4Jaguar XKR-SKodiakForma-4dagadtmázlifegyverbemutatópokolmentősgörkorcsolyasnowboardelőzésrali-világbajnokságkülönösgyárSibiu-raliFord RacingfociWTCRMinisavYas Marina CircuitGenesis G90olajcserelada samaragyorsasági motortartálybessenyeyiCarChevrolett Corvetteamerikai autóvonulásrepülőrületScoutlineRange Rover SportVeneno Roadsteri5murvatávolságRX-8Oliver Blumebiztosítószabadidő-autóhivatalosSuzuki VitaraMoszkvaúttilosGT-86Las VegasPorsche 911jwrcKadjarNissan NV 200Esteban GutierrezstatisztikadurvagokartNissan Almerasérüléskonzolkabriórajzfilmmarkolósteve mcqueenRobert KubicarobogóVolvo reklánmAudi A6rakétahyundai i20Venom F5EvoquekínaVenomx6mólóRat RodVolkswagen Up!karbonXJ13egyezményCompassModel SBMW X4sztorisunyigyanusítottbicajJerezDodge Chargernémet autóCruzeOlivier PanisKrózser Menyhértbefutóhooniganfisker surfkicsúszásLada Kalinaskoda fabia s2000vadnyugatvonathangvezérlésMarcus GronholmRCKevin Magnussendacia logantornádóSzilveszter raliVida JanipullmannszerelőDaciacsalásAudi S5Laguna SecakubajövőképbestsellerVolkswagen JettaBudapestkézikönyvcsúnyafelvásárlásversenysportgázolásToyota GT86filmes autókMonacobolygódugattyús motorR8hihetetlenToyota CorollaMercedes-Benz SLS AMGkereskedésakcióLada PrioraFerrariPeoplelökésCintraFuriousszőnyegKínai NagydíjLuc BessontehénFiat 500LkémfotóAlain MenuLS 500hHonda Civic Type-Rautó eladásbikapalettaTacomasivatagSherpátadásMaserati GranTurismoFormula 3youngtimeremberségbatmobilebmw x1Zotyebaleset tengelypattogatott kukoricaTouristenfahrtmobilitástereléstrolibuszrönksertésTipoMatthew CampbellChargerPCjapán autóragevészfékévnyitóSAS Irisford kaTimo GlockhóembermanőversportszerűtlenGumpertjelzésWatkins GlenbombaChevrolet Volt2013SzlovéniaDodge Challengerautomata váltóalagútKodiaqOpel MagyarországBruno SpenglerWRXbmw m5jótétAccordCadillac ELRnyújtott karosszériaillegálingaSkoda múzeumMercedes A-osztálycars and coffeErzsébet királynőszétveriSesto ElementobenzinkútvideótotálkárSeatelső vásárlóLamborghini MurcielagoHonda 2&4hot rodMichael Schumacherlopott autórobbantásSebastian Loebmegelőző filmijesztgetésjátékautóKonaMcLarenkarcfeltöréstúraautóMaserati 3500GTPeugeotM63DGooglelerobbanlancia fulviacrash testMiatax7alfaCreweJohn Cooper Worksporsche macanLamborghini Veneno RoadsterSpyderMotkánypályajubileumUSAAlpina B12lopós autóAero 8Suzuki SamuraitánchősNeymarbuffierCadillac EscaladeRWDTargaDániaroncsteleppremierAlex ZanardiugratásterepjáróWRC3KTMoffroadenzo ferrariCrosslandSupermanNissan Notearab autóPepsiPorsche PanameraMartn ProkopBMW I8hulladékgazdálkodásYouabian PumabolondSebringG63 AMGChelseahőségbobpályaAgera RSVolkswagen Golfegyüttműködéseletkromos autódugóGenfbukfencgesztusHungaroringMagnus WalkerMcFlygreenlineszemmozgásJeff GordonNorrdschleifefaBen AffleckBitter SándorsorozatMission EW Motorségő autóausztrálillatSochivolkswagen boraSSOpel CorsahalálautomataMarco WittmanmorganCadillacfestésLamborghini HuracanBMW 2-es sorozatablaktörlővolkswagen golf sportsvanboxerAusztrál NagydíjEMCheccMadárHoldenBoxsterugrásautó lopásBeppo HarrachsúlyelosztásLa Tomatinaszabálytalankodáshalálesetvillanyautóvadászatcherokeeferrari 458 italiaPókembereladó autóautós jövővákuumhavas útakkumulátorprémiumautóSinsheimAbu Dhabi NagydíjQ60vodkapénzhídukrajnaévfordulópolgármesterSuzuki SwiftJanner rallyLexus LF-SATrustVelarszékkörnyezetvédelemvillámPiquetFerrari FXXzúzóGumball 3000haszonjárműChevelleRoad AmericaHill ClimbesésarmageddonürülékWWEDaniel SordoAudi Prologue AvantLexus ISmercedes-benz s-osztályvillámlásNissan Jukepeugeot 205 gtiLFAfilmszabályozászsenialitásNascarrepülési3 REXPakisztánChevrolet Corvetteautópályajean-claude van demmekarácsonyberagadLadaúj generációExtremeWintercontactAmpera-eKiaDodge Hellcattanulmányautó458 ItaliaLance StrollHong KongDTMúthibaFiat TipoJari-Matti LatvalaélményautózásContinentalrolls-royce wraithfejesbadassHummer H1ámokfutástorlaszX5MköltözésGran TourismoTiguanGordiniPikes PeakS90Carlos Sainzfekvőrendőrkéseléseladakbiztonsági autóvárólistazebraFicza FerencRoad Roverfrankfurti autószalonprankGenfi AutószalonTobias MoersraliMercedes SLSelszabadultRallyszedánForzarészegTerrakhanaRober KubicaToyota RAV4kötekedésMonacói Nagydíjfrancia autóTouaregautóbemutatóBMW Z4baseballszekérKerényi Ádámchevrolet cruzeCitroen DS3WRCmarketingSpa FrancorchampsSportwagonford s-maximpalaSuzukaM PerformancebérautóhatótávGeelyHiluxámokfutóGlobal Vehicle Trusthonda integraVályiM4 GTSvolkswagen beetlespanyol autóOpel GTadásbörtöntankolásAlfa RomeoJensenTrans AMvárosMazda3ittasactrosPeopleApplefesztiválJakus TamásM550dkalapácskárosanyagtilos parkolásFiat PandatechnológiaCadillac ATSlistafüves cigiKarinaRali du ValaisGMClasszócigiwalter röhrlhangprojektorbmw 507NürburgringApertarobotizált autótörvényköd34 órás versenyszabálysértésprojektorsvédAudi RS3konföderációs zászlóForza Horizon 2JCWYpres-ralijárdawctelepJaguar XFR-SIATkézifékmeganeszilvszter raliféktesztmobilminigunMagyarországrobbanásHeinz-Harald FrentzenjótékonykodásnagymamaoszlophistoricÉv autójaClarksonelőzetesDaimlerversenypályabiztonsági övPauangol autóGT-RJedlik Ányos KlaszterfuvarVolkswagen PhaetonirodaRenault Clio Trophybunyócélgépbátorbmw maasaicakombájnládaderbilángszóróPaul SwiftQoros 3kamionsofőrszállodaMikulásgolfautóLaFerrariDacia Dustersofőrös autóDC ShoesmackójelzőoszlopBentleyrasszizmuskukásautóKia Forte Kouphányásveterán autóMotegimentőfelniNeonkereslet csökkenésBMW 5 GTHammanMalajziatávirányítósAyrton SennaBambootűzcsaprenault sanderoVitoSkoda OctaviaátverésgazdagMonzazeneVolvo modellszélvédőmosóBMW M4 GTSluxus buszsportkocsitSata-raliszelektív hulladékfilmes autóSuzuki AltoSzingapúri NagydíjBryan buffiermercedes-benz econicpókMicraKimi RaikkonenráfutásToyota EchoClimbkhanadudaLancerlánykérésátnevezéslimbóNissan Skyline R33vízromán autóBreitling Jet TeamconvertibleSabine SchmitzüldözésChevygyorsulásX2Jaguar XFRsprayOpel AmperaColins Crestorosz közlekedésajtó570SCorvette Z06kanadaNissan 370zvéletlenBrazíliarongálásFerrari 599 GTOF50Red Bull RinghomokviharMikkelsenMulholland DrivebakancslistaAMG GT Rtrailervicces videóPace CarMitsubishi Lancerarabjó embercsajozáshard topelektromosbakiültetéskatonaautmoataVauxhallPharrel Williamsnyári gumiBarcelona720SraktárAudi R8városi miniIncFord EcosportMad Maxsugárhajtásúamerikai humorscooterfelahegyreÉv Autója 2017yellowstonegépi mosóJänner-raliMáltaForza MotorsportKoenigsegg Agera HHFormulaToyotaMaybachVeszprémapokalipsziscseh autó458 SpecialesordorágcsálólövegKecskeméti BalázsidiótaPeoplefelakadIsuzu5008e-tronanimációsszoknyaToyota SuprarandiSMSlányland rover discovery sportGTOVolkswagenfiskerlefoglalt autókPlaystationprofiategoXJOscherslebenhibaRally CupBulldogkápolnaRufmelegedésVolvo S70 Rsvéd piacborulásrx8katonákbringaAcura NSXOpel AdamOrosz Nagydíjpiros812Mercedes EVO 2StellaI8BalereggeliFord FiestakipörgéstolásT1fékpadNissan rekordstretchMercedes Vitorenault talismanfestéktűzoltóAston Martin CygnetLodgyskoda 120Nissan SentraMonte Carlo rallyautós üldözésFerrari F12 Berlinettaautótolvajgyalogosautóútretroszaltómatt fényezésSebatien LoebharcPepsi MaxMP4-12Cdarálóring-txinissan navaraüzemanyagbalesetekSubaru ImprezaFord RangerDodge DartJanner ralimoziszáguldásRolss-RoyceKomáromolasz autónézőLapraszerelt autóLada Nivabrutál eséssafariTCRfelvonuláskirálynőkompakt autószánkóLandauletSaabtoyota land cruiserMercedes C-osztálysorompóMiguel Molinafutárkizárásillegális versenyMercedes-Benz M-osztálysütiriasztóVWLykanAsconaelőjegyzésdudeViper SRTkrosszmotorWestfield MegabusaLada Vestaalvásgyilkossági kísérletLaFerrari ApertabioüzemanyagRowan AtkinsonFerrari 355 S SpiderfüstamazonszörfidiótaPeoplePeoplePaul di RestafogászatAthénopel karlFernando AlonsospanyolhomokmotorosrendőrKoenigsegg Agera RgyalogosvédelemhójárólaptimelebukásBMW 1602IED SyrmaArany KormánykerékEclipserugóárokVolkswagen TouaregAudi A3lövöldözésRX-VISIONBonnevilleviccjávorszarvas-teszt760LiteherautóColin McRaeújjáépültmegtaláltmagabiztosságVila RealegyterűDemonhackerVFTSbővítésPosaidonRon Dennismajdnem balesetRenault RS918 SpyderVolvo S90burnoutMazda CX-5modellfrissítésDevelHyundaiQ6pieter tsienCountachMercedes Maybach.Alpina B7InterlagosLamborghinikulcsgyőri Audi-gyárflame waralvázfelajánlásSebastian VettelcsomagGhibliAudiamerikai közlekedésrajtCaymannissan nv200Crystal HooksszimulátorRimacFedExdigital lightCrossland XYuliannakereskedőhódmezőrületBrazil NagydíjtalálkozóGTstopRally du VAR 2012Audi TTegyediClarionEmilylexus nxX-osztályUSA NagydíjShanghaimosásGymkhanaVin DieselJustin WilsonGTApisztolyMercedes CLK AMG Black SeriesFiestacsempészetpolitikatankGinGeneral LeeR3beszakadtSkoda FabiaRange Roverbiztonságegyterű autókommunikációvisszahívásBTCCÉsztországBajaPeugeot 2008Koreai Nagydíjcustom carKia NiroreflekszSRT Viperorrszarvútesztgyorsasági obSilverstoneboxelnöki ügyAventadorQoros GQ3híd csereporcheMcLaren P1Kertész KrisztiánbicilisMarioájulásPorschevízbenvásárlásford c-maxbringásvírusAston MartinFerrari LaFerrariTAG MotorsportSt. James EditionUltrasportautóretroautóVolvo C30HummerbúcsúautómentésPlútóvezetésPosrcheelakadQVlincselésFalcongyorsaságiAudi A8 L SecurityRosbergtérképképTushkanovaOPCvolkswagen eco upPorsche 911 RERC4MATICFranciaországjótékonyságkereszteződésFenyrcitroen c-xrzombiautomatikaF12skylinegőzhalálos irambandoppingvirtuálisAusztriagalambchris Meekedrónmenekülésleállásösszehasonlítóamerikajason stathamtörésgyorshajtásNicolas CageShelbyDoritoshibridConnectedDriveBentaygaI-PaceVenezueladonutbritish greenmegsemmisítésIrmschersárga zászlófokozatOpel Adam RallyAcropolis-raliSwiftselfieékszerM0S65Devel SixteenKetterer Continentalelektromos autózásomlásGuerlain ChicheritkaszkadőrflörtJensen Interceptorrali-európabajnokságRedRali OBVetteEVOFR-Sford thunderbirdHalid AvdagicgurulRodassziklaforATS-VYarispáncélosfejszesárgaAMGsziget30 évlisztErzsébetSteve JobsBuickTerraszembe sávfelúszásnői vezetőPeugeot 207villamosköztisztaságSubaru Foresterelmebeteg6x6autómosásGuinness rekordSpielbergBelga NagydíjtúlkeresletAlfa Romeo 4CP100DbírságtöltőViperRbunkerMcDonaldsISnapfénytetőautópályamatricaidőmérő edzésbeszakadt burkolatKugaDB11lábbal vezetArab autózásKia PicantopedálF430robotizált váltótélStepwayChevrolet ImpalaDodge RAMkigyulladEurosportChicago500eteddykisfilmCX-5erőszakFordmotorpalettanézőktévécsajokhangutánzásJohannesburgpermetezéstrutyiborzAston Martin DB9Ferrari F12Lamborghini VenenoMercedes-Benz A-osztálySTvolkswagen bogárMuscle CarAlpina B3Skoda CitigobontásSlovakia RingfolyóágyBrit Nagydíjs60rondakisautóHonda CivicQ5hot hatchkétkerekezésVilágbajnokságSonicHayden PaddonJames MayFiat 124 SpiderfoghúzásjátékkonzolMercedes-Benz SLSF150Zöld pokolElon MuskWorld Series by RenaultFocusLPkrosszPekingi AutószalonTrophy TrucktesttilalomTestarossaHyundai i30lángolBugatti Veyron SSkoncepció Bugatti VeyronNissan Skyline R34Chevrolet Camaro Z/28Michelisz NorbertMaserati QuatroporteLand RoverJon OlssonVATHAgerarészedintruktorszondamutatványpaintballsínsportkipufogószingapúrJosh CartuPuskádi JánosMick Schumacherpassatkilökése-GolfPiercarlo GhinzaniFiat 500Mercedes S-classRomániagyorsulási versenyFiesta WRCritkaságtanulmnányGyulay ZsoltMogyoródrollerHuayragyászhírLandwindlimuzinRX-9Mini PacemanbencebalhéProteamChristiano RonaldoDRIVE PILOTrányitástoyota versojégautóXJ220X-TrailSuzukiáldásterepszarkaTransformerstolvajgyúrásA120TrabantT-Rocliepája-raliAMG GTfurcsa járműRolls-RoyceszállítótahórobbanszemétszedésFanateclada 4x4közlekedésangol motorZafiraFord MondeoKuala LumpurAdria CenniPhaeton350zcitroen cxidiótaShelby GT350Rjeges útjelmezszakadékpályanapAudi TT CupW213okos fényszóróMANX6MAnniversaryállatVorsteinertüntetésnissan leafEasytronciborulautóIndiai NagydíjAndy PriaulxrendezvényDokkerlexus rcDucatinyereményjátékblack fridayMexikóForza 7Model 3kályhaelsőbbségCayman GTSAnton Yelchinkínos esethumorosquadGrand DusterDragR8 SpiderLancia ThemaDCAudi RS6GázosításHonda NSXfarmerRickard RydellKia CeedBZZZCitroen DS5ARTApriliaeladásDavid Brownhosszútávú autóversenywörtherseebesirtunkBullitCsillagtúraDannySLS AMGjavításvétel488versenygumihúzásChevrolet CamaroGigafactoryterrortrident iceniFelix Baumgartner911csomagszállítássubaru wrx stihelikopterdaruelszabadult járműspeedzoneNorvégiaTataMitshubishitúlméretesbrutálIndySVtrükközéshangutánzómárkákutcai autóroncsROALtűzijátékkarmaBMW 6InsigniafelfüggesztésAmerikai NagydíjHollywoodDacia DokkerMitsubishi G4A9lángokHarley-DavidsonForma-2Aston Martin Rapide SleleplezésrekordSpanyolországközelDB9Jurassic ParkBMW 4-es sorozattruckGLEráncfelvarráskombi autóNissan IDxmentőakciórendszámföldcsuszamláskombiVW GolfHooniganskilökjapán közlekedésGT 4jaguar f-typegázüzemű autószippantós kocsirossz útBuick RivieraRubens BarrichelloMercedes-Benz G-osztályHyundai i20 WRCBMW 6-os sorozatBlack BearGoProKaroqSpecialebankautomatarombolásteaserKoncz GáborToyota S-FRaudi q3TSIFord FocusBMW 7titanPorsche 993Forma-EHenessey Venom GTtalálmányautóipari visszahívástoyota 2000 gtDetroiti AutószalonMazdakazahNvidiafisker karmaépítkezés24hHadik AndrásUberdefektNissan GT-RtraktorAIDSTata NanoelképesztőhuligánokG650manuálisbölényRali EBItaldesignvilágrekordTOP10kátrányReal MadridFootkhanaÍrországkergetőzésSeat IbizaJean AlesiMount EverestSmartbicikliútjégMVolvosütiszörnyGLBtemetkezésturánlövésLukács KornélMatteo MalucellifelelőtlenfrontálP1Porsche Mission EMemo Gidleysebastien ogierlépcsőEnerGForceBob BellGMC YukonkráterLettországML63 AMGLada 2104Infernogyerek autóleszállásformabénázáskutyaZ5licitpostásSUVrinocéroszquadskiHappyFord Fiesta RS WRCTata ZicatolatásManorkilencsebességes automta váltóMonsterDronekhanaPriorPolestarboxkiállásgyerekülésBMW 5-ös sorozatMLBNYPDijesztésautókiállításRali VBKia RiocsúszásSan Diegorush hourDisneytrezorRubiconnissan gtrInsanityautópiacörök garancia24 órás versenyKanadai NagydíjszemeteléssólyomKazahsztánDurangom5YeongamMichelinBMW 2 Active TourerMercedes GPSixtmagyarkupéünnepi modellautósüldözésidősMaserati QuattroporteItaliaMarchionneFrankfurtvasúti átjáróZFOsloEF7jógaBreitlingDavid Coulthardtéli közlekedésNyirfás JuliannaversenyautóakadályTakataRafael NadalStoffel Vandoorneromán közlekedésColoradoRoberto MerhiAudi TT-RSZR1Opel Antarabukás3d nyomtatóGT3MarbellaszénaGhymkhanadigitálisluxusautópapparkoláscsehdaewooesőDél-AfrikaPeugeot 208E63 SmobiltelefonkiállításVolkswagen PoloNovitecBMW X5Mazda Miatarolls-royce phantomDél-KoreaHeritageaudiopotyautaselveszvebejelentésWTCCGuerlaintetőFord F150bénaSpirit Of EcstasyChryslerMasterhegyitalmúzeumdömperfiat. fiat 500szakaszde tomaso panteraNissan GT-R R34nyirfasorigamilefulladoroszgyáriRenault TrafficterepezésAlpinaCaterhamfavágásTechartautósportWillys. modernkamerapro-tourerCiprusszociautotalalkozoVectragyűjteménydízel motorCaliforniamárkakupanévgumiégetésF1Nissan SilviaAEC RoutemasterKancsár FerencrevansbivalyV8 Supercarhirdetéskínai autóTolemanelaludtMcarenTucsonPorsche Boxterporsche 959hókotróAriel AtomszámozásHongkongVilnereszméletlenmotorrobotautóNémet NagydíjIrmscher InspirokávéegykerekezésrakományPeugeot 308 GTiCorvetteTim GáborPur BlancwiesmannSport SVRSmart CabrioCitroen DS3forma-1Audi A2SigdsrallyfurcsaságG63Opel Kadettepilepsziavolkswagen t1kershangfalMarine Editionrally du VARtelefondrámaBentley Continental Flying SpurToyota TundraIndiaátépítésDelta HF IntegraleKia SoulvizeldynoKlausz KristófUsain BoltkólaKovács ÁgiMbDesignSpa458RinspeedFCAszállításBatmanletartóztatásmedvebetonkeverőBrillianceNissan MicraOpel Zafira TourerFord F-150SennamotogpGyurtayoMiami ViceCupraPeugeot 508gyalogBelgiumpolo r wrcSpanyol NagydíjfóbiaPistaepizódEVkivetítőlegóChevrolet CaptivafékútTieSergioTFSISCCvontatásLand Rover DefenderEurópa BajnokságpoénBMW 503PortugálialopottgiccsGarázs TVsylviaesküvőunboxingOlasz NagydíjeldurranChicheritEtnaChevrolet AveoBugatti Gangloff CoupeTallinLe Mans 24hUH-1Párizsi AutószalonMaláj NagydíjedukációbrutálispezsgőMercedes jövőAlpinefailRollsszerkezetGörögországDwayne JohnsonVignaleQorosToyota Yaris RSIndyCarMaseratiR5mexikói autóTouristenSuzuki AuthenticsAntonin Tlustakroad rageAlfa 4Ctesla model xtargoncaőzSiennaproblémadízel botrányLance GilbertlufthansaMercedes CLACitroen C3vasúti átkelőC8lada grantaNémet túraautó bajnokságtörök közelkedésSnowkhanabikiniSTiLykan HypersportpótkocsiérintőkijelzőMercedes-MaybachforgalomRenntechLevanteCross ConceptForma-1 Bahreini NagydíjkiegészítőJohn CenaRolls-Royce Wraith CoupeVelociraptorBJ BaldwinDakarTesla Model 3lyuktragédiaTom Chiltonstartlandolás3D nyomatáskétkerékJumpyTwingoTDILiberty WalkkorlátozáshumorABTMicheliszPeugeot 206Mclaren 570Sdűne500kísérletszelfiSvájcpaul walkerNasser Al-AttiyahközlekedésbiztonságHollandiaelgurulautótemetőLamborghini Aventadorpiros lámpaGiulia QVCadillac CTSRenault TwingoDél-AmerikaEurosol-Honda Civic Type-RigazságszolgáltatásTWOFACEkazárFinal Fantasycobra 11Audi Q2kardiológiahelyszíneléskínai közlekedésszarvasMr.BeanMitsubishiYamahaMagyar NagydíjrottweilerBahraini NagydíjSpykergödörsorsvizes útördögszekérConceptHyundai Velosterautó rongálásforró vízspeakerleopardtrükkSuzuki KizashiBMW 1bentley mulsanneCountrymanFerrari F40 LM BarchettaJaguar XFVivaroBMW X6Pro Ceedneed for speedMax MosleyMarchionnacsúszós útbuszmegállóMercedes SLS AMGbunkóüvegkárreflexszerencseorosz tuningFord KugaWankel motorAlaszkaCayman SMartin Caceresjó sofőrháborúgyorsításRed BullLe MansTigrislökhárítóIndy 500LummaLMP-1veteránidőjárásGPS46Bútor RobiTitan XD2WDGódor BarnarobotOstbergCessnafreighterbéreltsuzuki balenoArteonJaguar X-TypefacebookD3 GrouphackelésIRCFerrari CaliforniaVolvo XC90Abu-DhabimentésjégesőschumacherDefender960katonaiXC60WRX STItaxielnökjapán piackamikazejégkaparósikerPokemon GobüntetéselefántszörnyJeep WranglerRapidrendőrautóKefo MotorsportBentley Falconvolkswagen jettacaddyCamaroSamsungkátyúRenault CliokerékparasztExclusivecrashingyen autótuningAudi SQ7verésSzilveszter rallyJorge LorenzoNAAFjet-skiOne:1Chevrolet SilveradoplatformShelby Daytona CoupeVRÉrdi TiborHoonicornFerrarimercedes-benzlángi3rongCaterpillarRenaultFittipaldiHUVChuck NorrishajólelepleződésM8MotorsLexusműszerfalcserbenhagyásgyerekekSaab 9-3alternatív üzemanyagszórásBMW M2monte carlo raliKharitoninújjáéledBarum-ralilezárásfejlesztésbiztonsági rendszerEngstlerbuszKatarHonda CR-VBMW E30ApollobűncselekményLamborghini DiablomásolásHockenheimPutyingyújtogatóiphoneextra 300Wald Internationaltulajdonosoff-roadHaasgarazsutcai versenydemonstrációJaguarBYDerősNordschleifePriusizomautóféktrollGMC SierraA-osztályRhys MillenDacia Logan MCVelszállításkedvezményFIA GT3Daniel RicciardoSubaruSuperfastöregBMW 3 GTMercedes-Benz E-osztályMercedes E-osztálySRTBMW M760Li xDriveléghajtásA5GorillazVeyronSvéd raliamerikaiA4láncrendőrségDaytonachrysler 200StockholmhulladékgyűjtésLotus F1U2Porsche 911 GT3kit carWill StevensThe Mint 400GT4Mercedes G-osztályolajHyundai GenesistáblakörnyezetbarátMinyonJannarellynagy sebességTraficplázaBethelpickupösszehasonlító-tesztSvédországAston Martin Vulcanpeugeot 208 gtikölcsönzőKen Blocklamborghini gallardokésésQatarhernyótalpStelviocentenáriumtáskaszlalomtávirányítós indítóroadsterbillencsInfiniti M30dDucatokoppintásrendvédelmi erőkToyota Hilux3008célCentenarioRadicalE30rablásáremelésdacia sanderosípályaChironBMW 4 Gran Coupé275MercedesFiatkezdőSkodavandalizmusmeglepetésversenytúraautó világbajnokságzuhanásfegyveresekkamionBac MonováltóNoodleRenault MeganeszimulálásGRMNkormányjachtSkoda Octavia RSNagy FutamMercedes S-osztályGuardFormula RenaultZengő MotorsportAirscarfF40i30 Wagon4x4crossoverGallardokaszinówellnessBoscházsiai közlekedéssmokeönvezető rendszercar pornkoreai autóMercedes GLEB11tridentturán frigyesdragsterCoca-ColaHillclimbatvgyerekbalesetmárkaMehdi BennaniMcLaren 12cMarvelmázlistaMaserati Levantestreet racehanninenmotorháztetőWolfsburgSemarepülőKAMAZvezeték nélküli töltésdriftAustinTaco Bellelektromos autóKOERUlimitáltTyler WitteA110biztonságtechnikaszörnyetegskoda superbBlackmesefigurákaprkolóXVelszabadulijedtségelakadásKodoPethő IstvánBMW 5közterület-fenntartásXreklámshowRapidEHunGarianAudi A8 L Extendedemissziós botrányWalter Csababaja 500Marius AasenHonda JazzhullámCitroen C4 Picasso8-asdashcamPeugeot 308Hennessey VenomGLChavazáslízingbmw m4Lotus SUVzsúfoltságtilosban parkolássátorkötélhúzáspulykaForma-1 Spanyol Nagydíjpeugeot 308 swLanciatanulmánykigyulladtMike TroutPSAtrélerDan Bilzeriancars coffeszolnokMagyar Termék NagydíjMcLaren MP4-12CBoston reptérNASAhibrid autóstábMarcello Lottimini cooperFormula StudentutcaherbieszenzációSolberggarázsajtóGiuliaPanamera Sport TurismoToyota PicnichűtésAMTSvégső állomásWalterné Dancsó AdriennStingerautótesztközterület-fenntartógázszivárgásmenekülFestival of SpeedWranglerhangSsangYongnyíltnapdízelautóroncsderbikihajtóSportspénzszállító

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.