keresés eredménye

McLaren

Hírek

Játékautó igazi árban

McLaren Senna kevesebb mint 4 millió forintért? Jól hangzik! Egészen addig, amíg meg nem tudod, hogy ez egy távirányítós kisautó.

cimkék: McLaren / Senna / távirányítós autó / modellautó / luxuscikk

Egyedi szériával idézi fel a múltat a McLaren

A McLaren a 720S modellből készített egy speciális szériát, mellyel a márka első Forma 1-es győzelmére emlékeznek.

cimkék: McLaren / 720S / speciális

Felnit nyomtattak a McLaren P1-nek

Ahogy terjednek és folyamatosan fejlednek a 3D nyomtatók, úgy lehet egyre több feladatot megoldani a segítségükkel. Most már felnit is tudnak nyomtatni a HRE-nél, ráadásul titánból.

cimkék: McLaren / felni / titánium

Késhet az elektromos McLaren szupersportkocsi

A McLaren nem tett le arról a tervéről, hogy tisztán elektromos sportkocsit tervez, de jelenleg úgy látják, hogy 2025-ig nem lesz elérhető az a technológia, mely kiszolgálja az elvárásaikat.

cimkék: McLaren / hibrid / elektromos

Három sportkocsit törtek rommá pillanatok alatt

Kolumbiában nem mindennapi balesetről számolt be egy helyi online magazin. Szerencsére senki sem sérült meg komolyan, az anyagi kár viszont több, mint jelentős.

cimkék: baleset / Porsche / McLaren / Mercedes

Túl nagy a kereslet a McLaren 720S-re

A McLaren még csak pár hónapja mutatta be a legújabb nagy dobását, a 720S modellt, ám már most annyi megrendelés van rá, hogy nem tudnak ennyi vevőt kiszolgálni időben.

cimkék: McLaren / 720S / túlkereslet

Lehajtható műszerfallal jön az új McLaren

A McLaren ugyan még nem mutatta meg teljes egészében, de már apránként szivárogtatja ki a részleteket a 650S modellt váltó 720S-ről. Most a műszerfal megoldásra csodálkozhatunk rá.

cimkék: McLaren / műszerfal / 720S

Ismét együtt dolgozik a BMW és a McLaren

Ha a BMW és a McLaren közösen dolgozik valamin, annak általában valami egészen jó dolog lesz a vége. Most nem szupersportkocsin, hanem új motorokon dolgoznak.

cimkék: BMW / McLaren / fejlesztés

Duplázott a McLaren

Minden várakozást felülmúlt a McLaren előző éve. 2016-ban gyakorlatilag megduplázták az eladásokat, ami nem elhanyagolható eredmény ebben az árkategóriában.

cimkék: McLaren / siker

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elektromos a legolcsóbb McLaren

McLaren P1 elektromos hajtáslánccal és kedvező árcédulával? Megérkezett! Csak éppen nem pont úgy, ahogyan a rajongók számítottak rá. A gyerekek viszont örülhetnek.

cimkék: kisautó / McLaren / elektromos

Visszatér a McLaren legendás háromülésese

A McLaren nagyon úgy néz ki, hogy visszatér a legendás F1 sportkocsival a piacra. Marad a három ülés, az árcédula viszont minden eddiginél magasabb lesz.

cimkék: F1 / McLaren

A McLaren sem ül föl a divat vonatra

A Ferrari után a McLaren vezetősége is kijelentette, hogy nem lesz SUV modell a kínálatukban. Az okok igencsak hasonlóak.

cimkék: SUV / McLaren

Alig használt McLaren F1 egyenesen a gyártótól

Ha valakinek, akkor a McLaren gyárnak elhihetjük, hogy ez az F1 modell tökéletesen új állapotban van. Csupán 2800 mérföld van az órájában és most ráadásul el akarják adni!

cimkék: F1 / McLaren

McLaren P1-et törtek rommá Kínában

A McLaren összesen 375 darabot gyártott le a P1-ből. A forgalomban lévő autók száma azonban egyre inkább csökken. Legutóbb Kínában zúztak rommá egy példányt belőle.

cimkék: P1 / McLaren / baleset

Ennyi volt, elkészült az utolsó McLaren P1

A McLaren a 375 darabos McLaren P1 széria végére ért, ezáltal lezárva egy korszakot. Még nincs szó újabb szupersportkocsiról, most a "visszafogottabb" modellekre helyezik a hangsúlyt.

cimkék: McLaren / McLaren P1

McLaren: Ennél lejjebb nem megyünk!

A McLaren bejelentette, hogy a pletykákkal ellentétben nem dolgoznak az 540C/570S-nél kisebb és gyengébb modellen. Szerintük ez nem lenne méltó a márkához.

cimkék: 570S / McLaren / Porsche

Mától rendelhető a bébi McLaren

Túl erős és nagy neked a McLaren 650S? Megelégszel egy "csupán" Porsche gyilkolásra alkalmas sportkocsival? Akkor malacod van, mától rendelhető az 570S.

cimkék: McLaren / Mclaren 570S

Elkelt Rowan Atkinson McLaren-je

Horribilis árat kért a McLaren F1-ért az angol színész, de valakinek így is megérte. Kétszer volt törve, ám mindkét alkalommal gyári minőségre javították vissza.

cimkék: McLaren / Mr.Bean / Rowan Atkinson

Korlát alá fúródott a McLaren

Nagyon csúnya vége is lehetett volna ennek a balesetnek, ám az autó kialakítása megvédte a bent ülőket. A lapos sportkocsik újabb előnyére derülhet fény?

cimkék: baleset / McLaren / McLaren 12c

Kereskedésben törték össze a McLaren-t

Még az összes védőfólia rajta volt azon a McLaren 650S-en, amit Kanadában a kereskedés előtt törtek össze. Az alkalmazott hibája vezetett a méregdrága sportkocsi pusztulásához.

cimkék: McLaren / baleset

Megkóstolta a szalagkorlátot a McLaren

Lengyel barátainknál sikerült lezúzni egy McLaren 650S sportkocsit. Videó is van róla, ami bizonyítja, hogy a tahóság nem jár együtt a vezetési tudással és egyáltalán nem kifizetődő.

cimkék: McLaren / angol autó / baleset

Mr. Bean eladja a hirhedt McLarent

A híres brit színész, Rowan Atkinson kétszer törte össze saját McLaren F1-esét, és nagyon a szívéhez nőtt, most mégis megválik tőle. Az ára brutális, de a történetéért megéri!

cimkék: McLaren / angol autó

Régi sikereit ünnepli a McLaren McLaren 650S Le Mans

Különleges kiadással készülnek: a legendás McLaren F1 Le Mans-i győzelmének állítanak emléket. A 650S kupé régi vágású kiegészítőket kap, az egyik legszebb különkiadás, amit eddig láttunk.

cimkék: sportautó / McLaren / Le Mans

McLaren díszítse a falad!

Papírból makettet? Lehet, nem is akármilyet, higgyétek el nekem, ráadásul amekkorában csak akarjátok! Ez az őrült évről évre bebizonyítja, hogy nincs határ, idén is kedveskedett nekünk valamivel.

cimkék: McLaren / McLaren P1 / Lamborghini Aventador

Ukrán sportkocsi. Kéne?

Nem túl bíztató a téma, de tény, hogy egy kis cég valóban erre készül. Lehet jó egy sportkocsi a hírhedt szomszédainktól? És mi az a meglepetés, amivel készülnek?

cimkék: McLaren / LaFerrari / ukrajna

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Óvatosan a szuperautókkal!

Ezek a fránya tesztvezetések, csak a gond van velük. A kereskedésben persze nem vizsgáztathatják le a vevőket, pedig nem biztos, hogy aki sportkocsit vesz, vezetni is tud.

cimkék: baleset / Ferrari / McLaren

Frissítés lejárt McLarenekhez Bemutatták a McLaren 650S GT3-at

Versenyzésre kész a legújabb McLaren pályaautó. A 650S GT3 a tavalyi MP4-12C alapjaira épül, így azok is indulhatnak vele, akik nem akarják lecserélni az autójukat.

cimkék: angol autó / McLaren / versenyautó

Próbaúton zúzták le a McLarent

Számtalanszor fordult már elő, hogy tesztvezetésen törtek össze menő sportkocsikat. Most egy szingapúri próbaút nem zárult túl sikeresen, egy McLaren 650S-t amortizáltak le rendesen.

cimkék: baleset / McLaren

A világ leggyorsabb rendőrségi flottája

A rengeteg interneten keringő fotó után Dubai rendőrsége megmutatta a teljes szupersportkocsi flottáját, és azt is, hol tárolják őket. Már a kapitányság is úgy néz ki, mint egy hotel.

cimkék: Lamborghini / rendőrség / Ferrari / Aston Martin / McLaren

Fák között landolt a ritka McLaren

Egy újabb lezúzott szupersportkocsi képei járták be a netet. Az áldozat ezúttal egy ritka McLaren F1, és nem az első ilyen autó, amit az elmúlt években fák között látunk.

cimkék: baleset / F1 / McLaren

Kétmilliárd egy McLarenért

Összesen kettő darab készült piros fényezéssel a valaha gyártott egyik legjobb sportautóból. Ezzel az árcédulával ez lett a világon legdrágábban eladott McLaren F1.

cimkék: McLaren / sportautó / angol autó / BMW

Leáll a McLaren-szuperautó gyártása

Túl nagy siker a Genfben bemutatott McLaren 650S, ezért a gyártó leállítja az alapjait adó MP4-12C gyártását. A jelenlegi tulajok még kapnak egy ingyen frissítést.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C

P1-fejű lett a kis McLaren Plusz 25 lóerő

Bemutatta az MP4-12C sportosabb változatát a McLaren, a 650S kupéként és kabrióként is ott lesz a Genfi Autószalonon. Erősebb, sportosabb, még nagyobb élményt ígér.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C / angol autó / Genf

650 lóerős szuperautó a McLarentől

Új sportkocsit mutat be a márciusi Genfi Autószalonon a McLaren, az autó alapjait az MP4-12C adja. Az új modell a 650S nevet kapta, vagyis nem nehéz kitalálni, a teljesítménye 650 lóerő.

cimkék: McLaren / Genf

Hibrid lesz a McLaren csúcsgépe

922 lóerős összteljesítménnyel érkezik a McLaren P1.

cimkék: McLaren / McLaren P1

Limitált pályaautó a McLaren-től

Mindössze harminc példányt gyártanak le minden idők legerősebb McLaren MP4-12C ver-senyautójából, mely a gyár sikeres versenyéveinek hivatott emléket állítani.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C
TESZTEK

Vége a McLaren-Hondának

Hivatalos bejelentés még nincs, de a Motorsport.com szerint a McLaren és a Honda megállapodott a válásról, a wokingiak a következő három évben Renault-motorokkal versenyeznek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Eszméletlenül belehúz a fejlesztésekkel a Honda

A Honda komolyan veszi azt a kijelentését, hogy az év végére szeretné utolérni, esetleg megelőzni a Renault-t. 

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Ron Dennis végleg és teljesen kiszáll a McLarenből

Ron Dennis neve hosszú évekig egyet jelentett a McLarennel, az üzletember hamarosan teljesen kiszáll a cégből. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonsónak már fárasztó a mclarenes kínlódás

Fernando Alonso szerint a McLaren-Honda jelenlegi problémái már fárasztóak, de alapvetően elégedett a helyzetével.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Mégis elképzelhető, hogy a McLaren szakít a Hondával

A McLaren tulajdonosainak kell dönteniük arról, hogy az istálló kitart a Honda mellett, vagy más megoldás után néz. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A Honda frissített motorja is besült a teszten

Nem és nem akarnak megoldódni a Honda nehézségei, a bahreini tesztelés első napján újabb összeomlást produkáltak a japánok.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso alázta a Hondát, új ötleteket próbálnak ki a teszten

A múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon az egyik McLaren el sem tudott rajtolni, a másik a leintés előtt nem sokkal esett ki, Fernando Alonso szerint "lenyűgöző" a Honda hátránya.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nincs gyors megoldás a McLaren problémáira

A McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier szerint egyik napról a másikra nem lehet kijavítani azokat a problémákat, amelyekkel a McLaren és a Honda szembesült az előszezoni tesztelésen.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Máris nagy a baj a McLarennél

Nehéz helyzetbe hozta magát a McLaren-Honda az első előszezoni tesztelésen, a harmadik közös év is a lehető legdöcögősebben indult.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso máris ki van akadva a McLarentől

Mintha semmi sem történt volna az elmúlt években, a McLaren-Honda ugyanúgy lerobbanással kezdte a tesztszezont, mint a legelsőt.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Micsoda meglepetés, narancssárga lett az új McLaren

A Ferrari után pénteken a McLaren is leleplezte az idei autóját, ami a gondosan felépített, már-már unalomig fokozott előzetes utalgatásoknak megfelelően narancssárga lett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

2017-ben sem számít futamgyőzelemre a McLaren

Hiába jönnek új szabályok, és hiába vágyik már nagyon a sikerre Fernando Alonso, a McLaren új főnöke, Zak Brown szerint az idén még nem nyer futamot az alakulat, újabb építkezős szezon jön.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Két főnök is távozott a McLarentől

Ahogyan arra számítani lehetett, a McLaren bejelentette, hogy a még Ron Dennis által a Volkswagentől igazolt Jost Capitónak nem lesz helye az új struktúrában, a szakember öt hónap munka után máris távozott.

cimkék: F1 / McLaren

F1: a McLaren reagált a BMW-s pletykákra

A McLaren közleményben jelezte, hogy semmi nem igaz azokból a spekulációkból, amelyek szerint a BMW válthatja a Hondát a Forma-1-es csapatnál.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Most már szinte biztos, hogy narancssárga lesz az új McLaren

Újabb utalást tett arra a McLaren, hogy az idén visszatér az eredeti színeihez, és narancssárgára festi a 2017-es autót.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Átment a törésteszten az új McLaren

Sikerrel vette a kötelező töréstesztet a McLaren 2017-es autója, amelyet jó eséllyel a csapat eredeti színeire, narancssárgára festenek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Narancssárga lehet az új McLaren

Időről időre felröppen a hír, hogy visszavált eredeti színére, azaz narancssárgára a McLaren, az idén minden eddiginél nagyobb esély van arra, hogy tényleg így lesz.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren úgy érzi, jó motorral már az idén nyert volna

A McLaren kezd belekeveredni az örök ígérgetésbe, a csapatfőnök most azt állítja, hogy a legjobb motorral már az idén futamokat nyertek volna.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Éppen csak megjött, de már megy is az új McLaren-főnök

Alig néhány hónappal azután, hogy elkezdte a munkát, távozik a McLaren Volkswagentől igazolt főnöke, Jost Capito.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Új főnököt neveztek ki a McLarennél

Ron Dennis távozása után máris leigazolt egy új vezetőt a McLaren, Zak Brownt nevezték ki a McLaren Technology Group ügyvezető igazgatójává.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ron Dennis elhagyhatja a McLarent

Az Autosport szerint jelenlegi szerződésének lejárta után Ron Dennis távozik a McLaren Technology Group vezérigazgatói posztjáról.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Rögtön lenyomná Alonsót a McLaren újonca

Jenson Button jövőre kivesz egy év szabadságot, így Stoffel Vandoorne végre lehetőséget kap arra, hogy egy teljes szezonon át versenyezzen a Forma-1-ben.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nem hoz forradalmat a Honda új F1-es motorja

A McLaren csapatfőnöke figyelmeztetett, hogy ugyan hamarosan elkészül a Honda frissített motorja, attól semmi esetre sem lehet forradalmat remélni.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Óriási F1-es motorfrissítésre készül a Honda

Két lépésben tervezi frissíteni idén F1-es motorját a Honda: először a Kanadai Nagydíjra játszanak ki néhány fejlesztési zsetont a japánok, majd a Belga Nagydíjon az összes maradékot felhasználják.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A McLarennél a Ferrari lenyomásáról álmodoznak

Eric Boullier, a McLaren csapatfőnöke úgy érzi, a wokingi alakulat akár a harmadik erő is lehet a hétvégi Monacói Nagydíjon.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Vandoorne az új Alonso

Stoffel Vandoorne Fernando Alonso helyett ugrott be a Bahreini Nagydíjon, a fiatal belga egyből pontot is szerzett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1 / Stoffel Vandoorne

Alonso bahreini indulását csak az orvosok engedélyezhetik

Bizonyos értelemben még nem teljesen biztos Fernando Alonso Bahreini Nagydíjon való indulása, a McLaren spanyol pilótája az FIA orvosaitól kaphat csak rajtengedélyt.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso mégis új motort kap Bahreinre

Noha korábbi hírek arról szóltak, hogy menthető Fernando Alonso motorja a hatalmas melbourne-i balesete után, valójában nem ennyire jó a helyzet.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso motorja egyben maradt, de a kár 93 milliós

Szinte hihetetlen, de Fernando Alonso számára nem kell vadonatúj autót építeni az Ausztrál Nagydíjon elszenvedett hatalmas bukása után.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso bicegéssel megúszta a horrorbukást

Fernando Alonso súlyos balesete miatt a 18. körben meg kellett szakítani az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat, a spanyol pilóta szó szerint kirepült a pályáról.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Máris magyarázza a bizonyítványt a McLaren

Fernando Alonso a hűtővíz szivárgása miatt egyetlen mért kört sem tudott megtenni a barcelonai tesztelés zárónapján, a McLaren szerint azonban nem volt komoly hiba az autóval.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Lehet, hogy nagy bajban van a McLaren

A Marca című spanyol lap már korábban megírta, hogy a Honda új motorja erősebb lett ugyan, de a fékpadon nem tűnt túl megbízhatónak.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Erős a McLaren új motorja, de folyton lerobban

A 2016-os motorral teljesítményben sikerült ugyan előrelépnie a Hondának, de egyelőre nem sikerült megoldani a megbízhatósági gondokat.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Beindították az új F1-es McLarent

Pár nappal a Ferrari után a McLaren is közzétett egy videót, amelyen új autójának első beindítása hallható.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Az idén is pocsék lehet a McLaren-Honda

Francia lapértesülés szerint hiába várják sokan, hogy az idén végre elkezdődik a javulás a McLarennél, a Honda új motorja sem lett megbízható.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

F1: nagy kamu, hogy 200 lóerőt talált a Honda

A spanyol AS című sportnapilap azt írta, hogy az ünnepek alatt is megállás nélkül dolgozó Hondánál nagy előrelépést sikerült elérni, állítólag több mint 200 lóerővel lett erősebb a motor.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A gumiteszten is lerobbant a McLaren

Két napot tesztel három meghívott csapat a franciaországi Paul Ricardon, a Ferrari, a Red Bull és a McLaren a Pirelli új esőgumijait próbálgatja a fellocsolt pályán.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso két másodperc javulást vár a McLarentől

Fernando Alonso szerint minden adott a McLaren számára ahhoz, hogy a téli felkészülés során körönként akár több mint két másodpercet találjon.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A Ferrari szerint jövőre feltámad a McLaren

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke szerint nem szabad leírni a McLarent és a Hondát, jövőre sokkal erősebb lesz a páros.

cimkék: F1 / Ferrari / Honda / McLaren / forma-1

Az új McLaren már most jobb, mint az idei

A McLaren Hondával újramelegített kapcsolata nem indult túl fényesen, csak a konstruktőri bajnokság kilencedik helyén végzett az istálló - Fernando Alonsóval és Jenson Button-nal az autókban.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Három évtized után hagyja el egy szponzor a McLarent

A svájci óragyártó Tag Heuer együttműködése több évtizede tart a McLarennel, a felek nemrégiben ünnepelték a közös munka harmincadik évfordulóját.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren nem engedi a Red Bullhoz a Hondát

Bernie Ecclestone még az Amerikai Nagydíj hétvégéjén kotyogta el, hogy a Red Bullnak biztosan nem lesz Honda-motorja, mert Ron Dennis egyértelműen nemet mondott a lehetőségre.

cimkék: F1 / Red Bull / Honda / McLaren / forma-1

Alonsót helyretették, hűséget fogadott a McLarennek

A McLaren valószínűleg jelezte Fernando Alonso felé, hogy hároméves szerződésére tekintettel jó lenne, ha még csak nem is célozgatna a távozásra. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Coulthard: Alonso elhagyhatja a Hondát

David Coulthard szerint nem lehet kizárni, hogy betonbiztosként emlegetett szerződése ellenére Fernando Alonso már az év végén lelép a McLaren-Hondától. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Button marad a McLarennél

Noha Jenson Button a Japán Nagydíj előtt utalt arra, hogy készen áll a visszavonulásra, a McLaren csütörtökön bejelentette, hogy az angol 2016-ban is a csapat versenyzője marad. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso privát rádiózást szeretne

A csendesen csordogáló Japán Nagydíj egyik legizgalmasabb figurája Fernando Alonso volt, akinek rádióüzeneteit többször is bejátszották az élő közvetítésbe. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Button pontosított a visszavonulásról

Jenson Button a Japán Nagydíj helyszínén egyelőre nem mondott semmi konkrétumot arról, hogy visszavonul-e a szezon végén. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Buttonnak már fáj, hogy ilyen gyenge a McLaren

Jenson Button állítólag már döntött a jövőjéről, bár egyelőre csak a brit lapok írták meg "tutira", hogy az év végén elbúcsúzik a Forma-1-től. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Hamilton: A McLaren jövőre sem lesz sehol

Lewis Hamilton szerint ugyan a Forma-1-ben nehéz bármit is biztosra mondani, nem számít arra, hogy jövőre veszélyes ellenfél lesz a McLaren.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Decemberben jelenti be 2016-os pilótáit a McLaren

A lehető legtovább húzza a McLaren 2016-os felállása bejelentését, a csapat az idén is decemberben árulja el, kikkel fut neki a következő szezonnak. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren készül a belgiumi szenvedésre

Ahhoz képest, hogy a Honda-vezér "nagy előrelépést" és a "Ferrari megközelítését" várja a belgiumi frissítéstől, a McLaren pilótái nem látják ilyen optimistán a csapat esélyeit. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Button: Belgium lesz a McLaren nagy tesztje

Jenson Button szerint a jövő heti Belga Nagydíj végre valóban megmutatja majd, hogy mennyit fejlődött a McLaren, és hol áll a riválisokkal szemben. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A nyári szünet után új motorral támad a Honda

A soron következő Belga Nagydíjon új specifikációjú motor bevetését tervezi a Honda, mostantól nem a megbízhatóság, hanem a teljesítmény növelése a cél. 

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

Hamilton pole-t szerzett, Alonso McLarent tolt

Magabiztosan nyerte meg a szombati időmérő edzést Lewis Hamilton, aki még mindig nagyon szereti a Hungaroringet, de nem mindenki volt ilyen szerencsés.

cimkék: F1 / McLaren / Mercedes / forma-1

F1: büntetés nélkül cserélhetett, mégsem fejlesztett a Honda

Az FIA a Magyar Nagydíj előtt tisztázta, hogy a Hondának új gyártóként megszavazott ötödik motor miatt erre a hétvégére büntetés nélkül lehet új motort szerelni a két McLarenbe.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Hamiltont elkeseríti a McLaren vergődése

A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton nem szívesen látja szenvedni korábbi csapatát, a McLarent, amellyel első világbajnoki címét szerezte. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ha így megy tovább, jövőre is gyenge lesz a McLaren

Eric Boullier, a McLaren-Honda csapatfőnöke szerint az idei gyengébb szereplés eddig nem befolyásolta a 2016-os felkészülést, de előbb-utóbb ezzel is számolni kell.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

Kié valójában az Év motorja?

Hogy is van ez? Már a sokadik sajtóközlemény landol nálunk, mind csupa öröm, boldogság. De hogy lehetnek mind a legjobbak? Ki az igazi nyertes? Itt a megoldás.

cimkék: BMW / Peugeot / Ferrari / Citroen / Audi / McLaren

Új orrot kap a McLaren Ausztriára

Sok-sok próbálkozás után a McLarennek sikerült úgy átterveznie autója orrát, hogy az FIA töréstesztjén is átmenjen.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

F1: 70 lóerő a Honda hátránya

A McLaren-Honda kiábrándító hétvégét zárt Kanadában, a csapat egyik autója sem ért célba, és még Fernando Alonso is kiborult a csapatra.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Ecclestone: Alonso nem lesz bajnok a McLarennel

Bernie Ecclestone szerint nem biztos, hogy Fernando Alonso jó döntést hozott a McLaren-Hondával, az üzletember szerint a csapattal nem lesz újra világbajnok a spanyol.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Alonso durván beszólt a McLarennek

Fernando Alonso nem tudta tűrtőztetni magát a Kanadai Nagydíjon, keményen visszaszólt a csapatnak, amikor arra kérték, hogy spóroljon a benzinnel.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Nagy frissítést kap a McLaren Ausztriában

A júniusi Osztrák Nagydíjra komoly fejlesztési csomaggal készül a McLaren, számtalan új alkatrész debütál majd az autón.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Új ötleteket erőltet a McLaren Monacóban

Az új McLaren-Hondával még mindig komoly gondok vannak, az autó még messze nem olyan versenyképes, mint a csapat szeretné. Új ötleteket próbálnak ki.

cimkék: F1 / Monacói Nagydíj / McLaren / forma-1

Prost: Még korai leírni a Hondát

Noha egyelőre a Honda is tanácstalannak tűnik azzal kapcsolatban, hogyan érhetné utol a riválisokat, a négyszeres bajnok Alain Prost szerint még korai lenne teljes kudarcnak nyilvánítani a japánok projektjét.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Egész évben pont nélkül maradhat a McLaren

Ígéretekből már tele a padlás a McLarennél, a Spanyol Nagydíjon azonban ismét pont nélkül maradt az istálló: Fernando Alonso fékhiba miatt kiesett, Jenson Button pedig csak 16. lett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Így néz ki az átfestett McLaren

A McLarennél úgy döntöttek, hogy már szerdán megmutatják a hivatalosan grafitszürkeként emlegetett új festést.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Grafitszürke lesz a McLaren

A McLaren hivatalosan is bejelentette, hogy a hétvégi Spanyol Nagydíjtól króm helyett grafitszürke alapfényezéssel fut az MP4-30-as.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonso nem léphet le a McLarentől

Ron Dennis, a McLaren vezére reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint Fernando Alonso hamarosan ráunhat a sikertelenségre, és a kínlódás helyett inkább visszavonul.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Új festést kaphat Barcelonára a McLaren

Sokakat meglepett, hogy az idei szezonnak a mercedeses időkre emlékeztető, krómos fényezéssel vágott neki a McLaren. Jöhet a váltás.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Lehet, hogy Alonso többé nem nyer futamot

Az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve szerint Fernando Alonso nagy hibát követett el azzal, hogy a Ferraritól átigazolt a McLarenhez.

cimkék: Fernando Alonso / F1 / forma-1 / McLaren

Csak 2016 végén lesz versenyképes a McLaren

Eric Boullier csapatfőnök szerint akár már az idén is elérhet jó eredményeket a McLaren, de igazán versenyképessé várhatóan csak 2016 végén válik.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nem csak a motor miatt gyenge a McLaren

Jenson Button szerint a McLaren egyelőre nem kizárólag a Honda letekert üzemmódban használt motorja miatt gyenge, az autón is van még javítanivaló.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A Honda 125 lóerős hátránnyal kullog a mezőny után

Főleg a két hosszú egyenes és az ezekben szükséges motorerő miatt tart a hétvégi Kínai Nagydíjtól a McLaren, a hírek szerint nem is alaptalanul.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A McLaren hamarabb sikeres lesz, mint sokan gondolnák

Ron Dennis, a McLaren csapatfőnöke szerint természetes, hogy a Hondával való közös munka nem hozott azonnali sikereket, az eddigi eredmények azonban ígéretesek.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Ron Dennis

Alonso mindenre emlékszik, a kormány döglött be

Fernando Alonso a Maláj Nagydíj helyszínén részletesen beszélt eddig rejtélyes barcelonai tesztbalesetéről, amelynek oka szerinte a kormánymű meghibásodása volt.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso készen áll a versenyzésre

Ha Fernando Alonsón múlik, a spanyol biztosan rajthoz áll a hétvégi Maláj Nagydíjon, az ezzel kapcsolatos végső szót azonban az FIA orvosi stábja mondja ki csütörtökön.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso műszaki hiba miatt mehetett a falnak

Noha a McLaren eddig váltig állította, hogy nem műszaki hiba okozta Fernando Alonso rejtélyes barcelonai tesztbalesetét, a csapat most elismerte, hogy a spanyol pilóta észlelt rendellenességet az ütközés előtt.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso zöld utat kapott az orvosoktól

Fernando Alonso a Maláj Nagydíjon már indulhat a McLarennel, a kétszeres világbajnok spanyol a Cambridge-i Egyetemen vasárnap átesett a szükséges orvosi teszteken.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Lehet, hogy Malajziát is kihagyja Alonso?

Érdekes nyilatkozatot tett Ron Dennis, a McLaren vezére, aki elismerte, hogy a csapat borzasztóan kommunikálta Fernando Alonso tesztbalesetét.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso / Ron Dennis

Alonso keményen edz Malajziára

Orvosai tanácsára az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat kihagyja a Barcelonában tesztbalesetet szenvedett Fernando Alonso, Malajziában azonban már ott lesz a mezőnyben a spanyol.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Pokoli nagy bajban van a McLaren

A korábbi Forma-1-es pilóta Martin Brundle szerint komoly problémái lehetnek a McLaren-Hondának az idei szezonban.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Igazi rejtély Alonso balesete

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta Fernando Alonso barcelonai tesztbalesetét, amely miatt az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat is ki kell hagynia a spanyolnak.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso nem indulhat az Ausztrál Nagydíjon

Orvosai tanácsára nem áll rajthoz a jövő hétvégi idénynyitón Fernando Alonso, aki február 22-én, máig tisztázatlan körülmények között szenvedett komoly balesetet a barcelonai tesztelés közben.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Alonso nem hajlandó vezetni a McLarent? Azt hitte, még a Ferrari pilótája

Nem szűnnek a spekulációk Fernando Alonso tesztbalesetével kapcsolatban, amely miatt a kétszeres világbajnoknak három éjszakát kellett kórházban töltenie.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Rosberg lágy gumikkal az élen, a McLaren 100 kört ment

A barcelonai tesztelés második napján a Mercedes felrakta végre a lágy gumikat Nico Rosberg autójára, aki az eddigi legjobb idővel végzett az élen.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonsót kiengedték, akár a szezonnyitót is kihagyhatja

Három nappal tesztbalesete után szerda délután elhagyhatta a barcelonai kórházat Fernando Alonso, a vezetéstől azonban eltiltották.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonsót még mindig nem engedték ki a kórházból

Vasárnapi tesztbalesete után a harmadik, azaz a keddi éjszakát is kórházban töltötte Fernando Alonso. Csak akkor engedik ki, amikor biztosan minden rendben.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso nem emlékszik a balesetre

A McLaren hétfő este újabb közleményt adott ki Fernando Alonso rejtélyes barcelonai tesztbalesetével kapcsolatban, a csapat szerint az erős keresztszél okozta a spanyol kicsúszását.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A McLaren sumákolhat az Alonso-balesetről

Fernando Alonso a barcelonai tesztelés utolsó napján szenvedett furcsa balesetet a McLarennel. A csapat szerint nem történt semmi különös.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Bemutatták az új McLaren-Hondát

Sokáig húzta a rajongók idegeit, de csütörtök délután egykor végül leleplezte új autóját a McLaren. Az MP4-30-as orr-része talán a legelegánsabb az eddig látott autók közül.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ecclestone miatt fejleszthet a Honda

Bernie Ecclestone úgy érzi, komoly szerepe volt abban, hogy az FIA végül engedélyezte a Hondának a motorfejlesztést.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Hondának is engedélyezték a motorfejlesztést

Megnyerte a motorfejlesztési csatát a Honda, az FIA a japánoknak is engedélyezte, hogy a szezon közben változtathasson a V6-os turbóján.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A Honda is engedélyt kaphat a motorfejlesztésre

Az FIA illetékesei már korábban jelezték, hogy hajlandóak újragondolni a Honda kizárását a motorfejlesztésből, az elmúlt napokban folyamatosak voltak az egyeztetések a felek között.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Január 29-én jön az új McLaren

A McLaren hivatalosan is bejelentette, hogy január 29-én mutatja be a várhatóan teljesen új színvilágú, már Honda-motoros idei versenyautóját.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Az FIA hajlandó egyezkedni a Hondával

A Nemzetközi Automobil Szövetség hajlandó felülvizsgálni álláspontját a Honda idei motorfejlesztésből való kizárásával kapcsolatban.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A Honda máris veri az asztalt az FIA-nál

Ahogy arra számítani lehetett, a Honda nem hagyja szó nélkül, hogy az FIA értelmezése alapján február 28-ig kell homologizálnia motorját, miközben a riválisok egész évben szabadon fejleszthetnek.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Színt vált a Mercedes és a McLaren

Az idei Forma-1-es szezonban minimum két csapat komoly változtatásra készül autói festésével kapcsolatban.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Honda sem akar motorfejlesztési tilalmat

A Forma-1-be a McLaren oldalán idén visszatérő Honda a Ferrari és a Renault pártján áll a motorfejlesztési tilalommal kapcsolatos vitában, a japánok sem akarnak korlátozásokat.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Button lesz Alonso csapattársa a McLarennél

Hónapokig tartó időhúzás után a McLaren csütörtökön végre hivatalosan bejelentette, hogy Jenson Button lesz Fernando Alonso csapattársa a 2015-ös szezonban.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Lehet, hogy Alonso mégsem megy a McLarenhez?

Több lap is úgy tudja, hogy Fernando Alonso miatt nem jelentette még be a McLaren, milyen felállással vág neki 2015-nek.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Képtelen dönteni pilótáiról a McLaren

Noha a McLaren a hét elejére, aztán a csütörtöki igazgatótanácsi ülés utánra ígérte a 2015-ös pilótákról szóló bejelentést, a megbeszélésen nem sikerült dönteni a felállásról.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Tovább húzza az időt a McLaren

Noha a McLaren korábban többször utalt arra, hogy december elsején bemutatja végre 2015-ös pilótáit, több forrás is úgy tudja, hogy elhalasztották a bejelentést.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A McLaren a második tesztnapot is elpazarolta

Hasonlóan az abu-dhabi teszt első napjához, a Honda-motoros McLaren szerdán sem tudott értékelhető programot teljesíteni.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Besült a McLaren-Honda az első tesztnapon

A McLaren ugyanúgy kezdte a tesztszezont a Hondával, mint az év elején a Red Bull a Renault-val, a csapat mindössze három kört tudott megtenni az abu-dhabi teszt első napján.

cimkék: McLaren / Honda / F1 / forma-1

Decemberig titkolózik Alonsóról a McLaren

A McLaren jelezte, hogy legkorábban decemberben jelenti be jövő évi felállását, azaz várhatóan az Abu-Dhabi Nagydíjon sem lesz Fernando Alonso vagy Sebastian Vettel jövőjéről szóló közlemény.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Az első videó a McLaren-Hondáról

A McLaren múlt heti silverstone-i forgatási napja ugyan zárt teszt volt, de természetesen így is kiszivárgott egy videó a már Honda-motorral köröző autóról.

cimkék: McLaren / Honda / F1 / forma-1

Kipróbálják a Honda-motoros McLarent

A McLaren pénteken filmforgatási napot tart Silverstone-ban, az istálló most próbálja ki először a már Honda-motorral szerelt átmeneti autóját.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonsónak ultimátumot adott a McLaren

Fernando Alonso még mindig nem döntötte el végleg, hol folytatja a pályafutását. A spanyol szíve szerint a Mercedeshez menne, de ott jelenleg nincs üresedés.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso már majdnem a McLarené

Fernando Alonso átigazolási ügye lényegesen tovább húzódik a vártnál, továbbra sem tudni, hogy hol folytatja a Ferraritól távozó kétszeres bajnok.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso keményen tárgyal a McLarennel

Miközben az már biztos, hogy Sebastian Vettel az év végén távozik a Red Bulltól, és majdnem biztos, hogy a Ferrarinál folytatja, az onnan valószínűleg távozó Fernando Alonsónak még nincs helye.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Az első kép a Honda V6-os motorjáról

A Honda közzétette az első fotót V6-osáról, amely jövőre a Mercedes-motorok helyére kerül a McLarennél.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Honda miatt tétovázhat Alonso

A napi Fernando Alonso-hír szerint a spanyol még azért nem írta alá új szerződését a McLarennel, mert aggasztó hírek érkeznek a Honda V6-os motorjáról.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren / Honda

A McLaren belekötött a Red Bull rádiózásába

A Szingapúri Nagydíjon végig szenvedett a Red Bulljával Daniel Ricciardo, az akku miatt pillanatokra elment az erő autójából.

cimkék: F1 / Szingapúri Nagydíj / Red Bull / McLaren / forma-1

Megégette Magnussen fenekét a McLaren

A Szingapúri Nagydíj hozta a szokásos formáját, a tervezett 61 kör helyett eggyel kevesebbet tett meg a mezőny a kétórás időlimit elérése miatt. A legjobban Kevin Magnussen bánhatja, hogy ennyit kellett kocsikázni.

cimkék: F1 / Szingapúri Nagydíj / McLaren / forma-1

McLaren: Alonso és Vettel is célpont

Az Autosportnak Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója megerősítette, hogy a csapat Fernando Alonsónak és Sebastian Vettelnek is ajánlatot tett.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Sebastian Vettel / Fernando Alonso

Button év végén visszavonulhat

Jövőre motorszállítót cserél a McLaren, újra összeáll a visszatérő Hondával, emiatt fenekestül felforgatják a csapatot.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonsót álomfizetéssel tartaná meg a Ferrari Lehet, hogy a Honda is megadja ezt neki

A spanyol bajnoknak már elege lehet a Ferrari szenvedéséből, ráadásul a McLaren gőzerővel csábítgatja, de vajon ellent tud-e állni a valaha volt legmagasabb F1-es fizetésnek.

cimkék: F1 / Ferrari / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A McLarent érdekli Bottas

Mika Häkkinen jó ideje egyengeti honfitársa, a jelenleg a Williamsnél brillírozó Valtteri Bottas karrierjét. Az egykori világbajnok azt állítja, hogy a fiatal finn iránt a McLaren érdeklődik.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A McLaren és a Mercedes is hajt Vettelre

Helmut Marko, a Red Bull nagyhatalmú tanácsadója állítja, hogy több rivális is megkörnyékezte Sebastian Vettelt.

cimkék: F1 / Sebastian Vettel / McLaren / forma-1

A McLaren ötlete volt a biztonsági autó utáni rajt

Noha a versenyzők többségének nem tetszik, jövőre életbe lép az a szabály, hogy a biztonsági autós szakaszok után új rajtok lesznek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

F1: Rosberg nyert, Ricciardót kizárták

A harmadik helyről indult Nico Rosberg nyerte az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat, a Mercedes német pilótája egy pazar rajttal már az első kanyarban az élre állt.

cimkék: Kevin Magnussen / Daniel Ricciardo / McLaren / Red Bull / F1 / forma-1

Már Eric Boullier is elhagyta a Lotust A McLarenhez tarthat a csapatfőnök

Bár a Lotus szinte mindent megtesz, hogy kedvezően állítsa be a tényeket, azért most kiborult a bili. Boullier helyét a tulajdonos Genii Capital első embere, Gerárd Lopez veszi át.

cimkék: F1 / autósport / McLaren / forma-1 / Eric Boullier / Lotus F1
videók

Ördögűzés McLaren módra

Mit tehet az ember, ha egy olyan Dodge az ellenfele, amit maga a sátán kerített hatalmába? Nem kell pánikba esni, csak a megfelelő eszköz kell a sikeres rituáléhoz.

cimkék: Dodge / Demon / Drag / McLaren

Padkán törte meg a McLarent

Egy amerikai autós találkozón sikerült megtörnie a tulajnak a McLarent. Ráadásul nem is akármilyet, egy P1 szupersportkocsi az áldozat. Még Jay Leno is megbotránkozott a helyszínen.

cimkék: baleset / McLaren / P1 / padka

Gigászok csatája, avagy Ferrari a McLaren ellen

Vajon a Ferrari F12 ellen van esélye a valamivel gyengébb McLaren 720S-nek? Persze! Nézd meg a gigászok csatáját!

cimkék: Ferrari / McLaren / Drag

Sokoldalú McLaren F1 GTR

Már eleve az nagy szó, hogy valaki utcán McLaren F1 GTR-el közlekedik, az pedig egyszerűen megdöbbentő, hogy még munkára is befogja. Már pedig ez a srác a karácsonyfát fuvarozta haza a méregdrága ritkasággal.

cimkék: McLaren / F1 / karácsony

100 dolláros élményautózáson tört a McLaren

Némi pénzért sokan kínálnak lehetőséget arra, hogy bárki kipróbálhasson bitang erős sportkocsikat. Egy amerikai lehetőség viszont súlyos anyagi kárral végződött a laza sofőr és a felelőtlen instruktor hibája miatt.

cimkék: baleset / McLaren / élményautózás / intruktor

Élményautózás legfelsőbb szinten

A  videóban szereplő srácok gyakorlatilag a legmagasabb szintre emelték az élményautózás fogalmát. Egzotikus sportkocsikkal vágtak neki az arab világ egyik leglátványosabb útjának.

cimkék: Ferrari / McLaren / Lykan

1200 lóerővel a fékpadon

Bár a cím alapján azt hihetné az ember, hogy a három turbóval felszerelt McLaren darabokra tépte a szerkezetet, ám most nem ez történt. Ami érdekes, hogy amint a lovacskák megindulnak, még a kamera képe is majdnem szétesik.

cimkék: McLaren / dyno / fékpad

Daru dobta le a versenyautót

A feladat szerint ki kellett volna emelni a pályáról a lerobbant versenyautót. Egy darabig jól is ment, de aztán a daru leejtette a 70-es évekbeli McLarent, ami természetesen jól össze is tört a több méteres zuhanástól.

cimkék: baleset / McLaren / versenyautó / daru

F1-es autóval az utcai járgányok ellen

Benned is felmerült már, hogy miként végződne egy F1-es autó csatája két utcai ellen? Most megnézheted. Mondhatni semmi meglepő nem történik.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / verseny
címke felhőLancerBugatti Gangloff CoupeGTAbatmobileCaterpillarékszerszarkadonington parkBruno Spenglerjövő közlekedéseVorsteinerszállításCitroen DS5késésFord F150La Tomatinahirtelen kormányJaguar XFRBoston reptérgőzdömperkétkerekezésV12konföderációs zászlóTaco BellCitroen DS3önvezető rendszerMemo GidleyjátékautóIndybence4PeopleTechnickisfilmFenyrnyíltnap34 órás versenyAston Martin DB9Új-ZélandÉsztországbukfencKugaCorvetteújjáéledkörnyezetvédelemdodzsemDodge RAMScoutepilepsziaporcherészedrakétaprofitlánysordoGenesis G90tulajdonosleállásautótemetőörök garanciaRSRsubaru wrx stikompakt autóRange Rover SportAmbienteültetésMonacoCadillac ELRTFSIkézifékdiszkóBJ BaldwinF430QoroshalottaskocsiautótolvajszemeteléslakóparkEliarobbanáskukásautóleszállásIATWWEbolygódugattyús motorLamborghini Murcielagoszíneklaptimemini cooperzúzdaAgera RSKadjarfegyveresektűzoltóradarLFAUH-1felhasználótöltőminigunközelhalálesetmajdnem balesetU2Nissan NV 200nyári gumiBarbieRodasoperatőrAthénnyílNASAManorBentaygaRoushMcLaren MP4-12CG63 AMGreflekszAccordFranciaországChuck NorristévépáncélozottVFTSkétkerékAudi Prologue AvantBJRally du VAR 2012kultikus autóvolkswagen t1BulldogmentőWildcatHollandiaCintracliovadászatBMW E30 M3Will SmithNissan SentraKoreai NagydíjCanepagumiszalagDwayne Johnsoncsúszós útűrsiklósárgaGiuliaMonzapotyautasReal Madridköltözéshosszútávú autóversenybúcsúdizájnstúdiópeugeot 308 swSportwagonTacomaFuriousgyalogosvédelemHonda 2&4Frank SinatraTakataátlaggyerekIrmscherbérlésVolkswagen PolotitanNYPDQoros GQ3TigrisSlovakia Ringmercedes-benz mlcjavításmosásguncsereRhys Millenpusztításepizódcrash testrepülésPepsiMasterveszteségBMW M760Li xDriveMagyar NagydíjIFAéjszakaVolkswagen EosFerrariNyirádTrabantiphoneürülékVarekaiJakus TamásToyota Yaris RSLand Rover Defenderpeugeot 205 gtitrailerFernando AlonsorevansLada Kalinatetőopel karljet-skiMission EelszabadulhányássafariTiguanFord MustangCsehországHummer H1füstfocipályanapmarkolócsúszásX-Trailrenault sanderoBútor RobiVRGRMNTOP10hulladékgazdálkodásTWOFACESzilveszter ralióraToyota EchocigiLandauletpremierGuardBullithídközterület-fenntartásKaroqPekingi AutószalonYas Marina CircuittanulmnánysmokeOpel Corsatechnikaomlásvolkswagen beetletervezetRed Bull RacingAMG GTDieter ZetscheFerrariPeoplespecialRacing EditionMike TroutTouaregmotorFinal Fantasysátortilos parkoláspalettafotónévArab autózásKoenigsegg Agera HHmenekülmesefigurákML63 AMGRX-8GPSCupraToyota GT86BloomC8BMW 2 Active Tourerdrága2019kamerásAcura NSXCsillagtúraMercedes GPveterán autóGamesconATSVidaMáriapócsWTCCgyerekekCygnetmanővercobra 11Chevrolett CorvetteDTMJensen InterceptorscooterKínai NagydíjMuscle CarráncfelvarrásvákuumszerződésszénaSochiSpyderSemavisszahívásWaymoMIGforma-1CountrymanOutlawráfutástávolságfüves cigiTallinFicza Ferenc488 PistaMercedes E-osztályfizetősTerraautmoatadízelautómutatványMercedes-Benz CLAkersCadillac CTSGazoo RacingrönkszállítówellnesselbocsájtásIndy 500régicadillac devilleAmerikai NagydíjgázrobbanásKazahsztánBaleTokiói Autószalon500dudeGTsíninstinctRolss-RoyceP100DintruktorWRX STIköztisztaságIncF40NascarflörtShelby Daytona CoupetorlaszlopottVolkswagenDacia Logan MCVtámadásKatarconvertibleszarvaspapKevin MagnussenAlpina B7Torsten Müller-ÖtvösGLAralinapfénytetővolkswagen eco upBrillianceautógumi960500ekörnyezetbaráttelepfrancia autóCitroen DS3WRCRafael NadalCorbellativégső állomásAsconaBill GatesTargaLancia Themanissan navaraContinentaltilosban parkolásDodgeamerikai közlekedéslexus nxFiat TipohibridautóGLEVelociraptorBMW 503ablakMiami ViceLada PrioraszáguldásGT-86FordactrosidiótapumpaZafirapulykaAcropolis-ralielektromotorszemmozgáseletkromos autóheccFerrari F12 Berlinettaformaszenzációrush hourCruzeMcLaren 12cX2ERCCrossland XmotorháztetőColoradolángokSuzuki AuthenticsNiro EVHUVtűzcsapVila RealCaterhamfelajánlásAusztriaMaserati QuattroporteTDIInterlagossubaru wrxakkumulátorBreitling Jet Teame-GolfnőkFord FocusChevrolet AveoFerrartahóGT40VilnerAventadorEVOJedlik Ányos KlaszterRallyeszellőzőSUVjapán autótrutyiAudi SQ7driftISszippantós kocsitúlkeresletritkaságlebukásfékútPorsche PanamerastatisztikaForms-1verekedésfestéskémfotóInfernoAlfa RomeohasználatiFalconoldtimer találkozóféktesztR5vontatásvonatkilökpermetezésYouabian PumaConnectedDriveGT 4W213ingahistoricEscortBZkínahaszonjárműSebringmurvaJannarellyGTVKeszthelyi VivienháborúteddyR8leopardkisautóhanninenBatmanBuickBen AffleckPorsche 911 RbruderidiótaPeopleGuerlain ChicheritképGyurtaAudiford thunderbird918 SpyderLAXC40Malajziaközterület-fenntartóTata NanosportüldözéskiegészítőtesztpályaAlaszkaAutós eladásokzombiDeveljégautóVignaleMazda3ágyBarum-ralielőzetesHong KongBertha Benzegzotikus autóborulásbringásFIA GT3UPSmegtaláltsofőrös autóHyundai i30veteránünnepi modelldigitálisautomatalevegő meghajtásjárókelőJosh CartuMotorsForzaKoncz Gáborhard topMercedes-Benz G-osztályegykerekezésizmozásToyota TundrakárosanyagDavid CoulthardlicitNew JerseyRomániagyakorlatWSRMacan Sszemétszedéstávirányítós autóoszlopDetroiti AutószalonNagy FutamTrans AMextra 300Bentley FalconNissan Silviahelikoptertotálkár24hunboxingSonicfűnyíróHonda CivicorrszarvúXC60Fiat PandaKia Forte KoupnyomtatásGumpertBZZZStelvioKlaus FrohlicfutárTSIHillclimbMarcus GronholmM Performancekötekedéssegítfisker surfjégesőjégKaiprojektorBMW 1FootkhanabevásárlásGarázs TVgurulkisteherautókisvasútLancer EVOgyalogosRali VBMadárangol közlekedésbambuszcsajozásGTBLada NivaSciroccoTataorosz közlekedésautópályam5jarri-matti latvalaáldásWRC3tanulmányközlekedésbiztonságCaymanVWvolkswagen golf sportsvansteve mcqueenPetersenHonda PreludeA120szilvszter ralii5kiszivárgott képPlaystationkonvojolcsó márkajachtFanatecMinyonbérelthumorosModel YSigdsrallyarab autówiesmanndöntőrajzfilmFormulaCamarorablásChevelleSuzukiLaFerrari ApertazenebontásVenom F5applikációMLBjean-claude van demmeAudi A8 L Extendedautomata váltóinfotainmentlánykérésBelga NagydíjproblémaGT3british greenmeneküléskipörgésmagabiztosságGázosításturán frigyes812kijelzőX5MerőszakUAZAudi TT CupvirtuálrendőrséglövöldözésSuperbikeTalismanSpielbergporral oltófolyóHadik AndrásHoldenNvidiaFerrari 599 GTBRoad AmericaMick Schumacherelektromos buszautómentésland rover discovery sporthomokelszabadult járműhooniganUSA NagydíjbetonkeverőAirbusAlfa RomoeF5BaldwinsikerVolkswagen Up!eldurranTraficragesprayKalashnikovsütiszörnyálcázottcrossoveremissziós botrányJon OlssonMichelisznői sofőrlelepleződésoposszumspanyolIndiarajzviccClarionprototípus3d nyomtatóVATHfuvarS-EditionyellowstoneAudi TT-RSesésvírusAlpina B12McLaren P1Japán NagydíjraktárpályaNismoLamborghini DiabloBMW 5-ös sorozatVolkswagen Phaetonoff-roadamerikakarbonMarco Wittmanelsőbbségkizárástesztautókiállításgyorsasági obSTielmebetegTrophy TruckJettaHofmannbűnözészúzóMercedes C-osztálytrolibuszWrangleregyterűEQCfelahegyreOlivier Panistérképvetődésbaja 500Nissan 370zpanoráma tetőgyászhírGT-RVenomDannyMercedes-Benz M-osztályMotorexkereskedésfelfrissítésFerrari F40 LM BarchettafröcskölSanta Fecélgéptánc458 SpecialeNissan GT-R R34SnowkhananézőktúraautóTCR EuropedaewooUruskötélhúzásenzo ferrariszalonKomáromCrosslandingyen autólada samaramonte carlo ralibeszakadtbaktériumX-osztályWalmartépítésWald InternationalF12Peugeot 206biztonsági autóoroszlántehénTCRWintercontactMarius Aasenfisker karmaBoschelefántőzbaseballBMW 1602St. James EditionmotorhibaelsüllyedNoodlepezsgőminiszterelnökHeritagevodkaelszaladSpanyolországLebaronOlssonWolfsburgGorillazchrysler 200Jaguar XKR-SversenyautójógaToyota PicniccsomagNissan Notejégkaparótoyota 2000 gtHill ClimbsunyiOPCmotokrosszHonda Civic Type-Rszupersportkocsi488 GTBMichelinVitézi DávidHuayracentenáriumRobert KubicaEurópa Nagydíjvárólistaausztrálösszefogáscsodanapenergiabüntetésgyilkossági kísérletLukács KornélRExplorer SThullámdacia sanderoModel 3sziklaOtt TanakD3 GroupelgurulFord Fiesta RS WRCGMC YukonkábítószerPumarendőrautóbombaszenzorvízbenMinimoB11Cross ConceptRadicalnői vezetőpostásBeppo Harrachstorage findBMW 3 GTporsche macanExorcistLance GilberttalálmányNestor GirolamiFord EcosportterelésPeugeot 208Daniel SordofacebookChiron SportS10SennaönjáróVolvo S70 RDB9Ford FiestaTom ChiltonÍrországAEC RoutemasterautósüldözésléghajtásLamborghini HuracanTushkanovaSherpquadSeatx7kigyulladtCiprusarany fóliaProject OneOpelLaptimingegyterű autóneppergesztusgázolásgyerek autómobillabradorluxusberagadR8 SpiderjárdaMitsubishiHyundai ix20KOERULPGfilmes autóFocusC3elektromos UTVChevrolet Camaro Z/28BMW 5 GTTransformersámokfutóKetterer ContinentalbrutálislángszóróelsőtemetkezésSolbergcsalásM4 GTSjogpeugeot 208 gtihirdetésbentley mulsanneszolnokTouristenfahrtRolls-RoyceDél-AmerikamosóLand RoverMercedes-Benz SLS AMGVeneno Roadstertoyota land cruiserCarlos Ghosnmagyarnissan leafautosMicralazarali-világbajnoksághivatalos992rakományroncsMarchionnalángolMazda CX-5Pepsi MaxdragsterOpel Adam RallyfarmerzuhanásBrazíliaVolvo XC90Cadillac ATSKodoEcoboostautós üldözésCitroen C3Maserati Levantes60repülAyrton SennaautolivGinJeff Gordonpaul walkerMichael Jostrolls-royce wraithtéli gumiFiatMercedes SLS AMGpénzEmilykivetítőVolkswagen Golfbmw m4tolatásRallyitalAudi A3TouristenőrületSilveradomázliLas VegasbiztonságDaniel RicciardoCullinanlovaskocsiInfinitijótékonyságpedálGenfi AutószalonBarcelonaOpel AntaraprofiWorld Series by RenaultRali EBvideó válogatásToyota HiluxArteonMomkhanaIsuzuGyulaHiluxgullwingrobbantásVida JaniAudi TTfelvásárlásEnerGForcegokartkilökésretroKTMbunyóHondaTimo GlockChevrolet CorvetteJohannesburgTaycanüzemanyagYpres-raliMiniJorge LorenzoRX-VISIONMexikóvizes útMcFlySupermanbestsellerChristiano RonaldokapszulaAcuraroadsterBambooöregJames MayDefenderS600Erwin WurmbalszerencseAusztrál NagydíjigazságszolgáltatásAbu Dhabi NagydíjShanghaiteasertéláremelésI-PaceolajátnevezésTitan XDjelzésprémiumautóLada VestacsehG63emojiMaláj NagydíjJurassic ParkSata-ralimanuálistestFiesta WRCMonsterFormula StudentForza MotorsportmásodszorReptárPontiacSergiofelfutófejlesztésClarksonlökhárítóLaguna SecalistaR34HockenheimRally CuparanyDusteralvásS90Nissan AltimateQoros 3kaszinóPethő Istvánidősvakvezető kutyae-tronszekérkirálynőkupéQ60Ferrari 355 S SpiderNémet túraautó bajnokságLexus ISbírságfelakadMercedes Vitobátorford kaNetflixvilágrekordtargoncanyereményjátékdrogSergio MarchionneKlassenBMW 5villanyautófiskerGordiniautópályamatricalegdrágábbTrusthulladékgyűjtésLamborghiniTucsonx6győri Audi-gyárrandifalsefalsebakancslistaautós jövőLapraszerelt autóSvájcKiabobpályakigyulladSesto Elementomásolás4MATICRenault ClioEurosol-Honda Civic Type-RImolaSubaruzsiráfkiállításszétveriSzingapúri NagydíjLiveWireErzsébet királynőMarconiManor MarussiaNasser Al-AttiyahMount EverestháromkerekűROCFiestaMelbourneletartóztatásvásárlásStepwayFerrari 812 SuperfastHyundai Genesisnémet autóVeyronMercedes S-classJean AlesiMini PacemantúlméretesgumorsavChevroletrongálásTechartkanadaTyler WitteR2forgalomfóbiaablaktörlő2013Mercedes G-osztályGMC SierramandzsettagombSRTGladiatorzúzásélőRobotruhaukrajnaoválpályaRWDijedtségMazda MiatagörkorcsolyamentősStellatörök közelkedésrészegAudi A6MaseratiValhalladrónévfordulóMitsubishi G4NissanPharrel WilliamsLance StrollElektromos motorelakadhuligánokjó sofőrtitániumtúlsúlyHotwheelsnyirfas570Sgyorsulási versenyStoffel VandoorneAutopilotAston Martin Cygnetversenysportde tomaso panteraDucatirx8Maserati GranTurismoNémet NagydíjGenfcitroen cxM8VIPGallardoX1DaimlerBMW E30szánkójubileumStockholmForma-4bmw m5törésbalhéVilágbajnokságzerolerobbanSuperfastmotogpSibiu-raliforró vízEvoqueNordschleifeT-RocGLBjátékkonzolOscherslebenSLS AMGboxerNissan Skyline R34Citroen C4 PicassoMatteo MalucelliPSAHalid Avdagicparkoló asszisztensBMWBelgiumárokgengszterBMW Z4BMW 6Opel InsigniaizomautóLotus SUVNAAFújjáépültGooglerugóáradásSilverstoneronggyanusítottPriusrobbanelszállításnapelemrollerOpel AdamújLMSPorsche Mission EFelix BaumgartnergyalogSpongya BobDaciaEksoVestlakókocsikorlátozásemberség3D nyomatásPeugeot 508Kanadai Nagydíjlefulladmotoros rendőrdunaszerelőSuzuki Samurai458 Italiaromboláshódmezőrület760Liajtóegyedipoloskahibahot hatchlopós autófilmtankolástanulmányautóangol motorMagnus WalkerRX-9előzésCitroenQVejtőernyőLanciabikinifogászatpengeSvédországMercedespiros lámpaFestival of SpeedTesla Model 3Goodwood Festival of SpeedpókkergetőzéseszméletlenMaybachlamborghini gallardoToyota S-FRcsomagszállításJeep CherokeeSkodarobotNissan GT-RmacskakátyúködSamsungsztoriJensenValetA4autómentőakcióélményautózásinasDCzsenialitási3szörfbiztosításgazdagAIDSbmeutatóSanta CruzA110vezeték nélküli töltéskerítésPuskádi JánosPókemberrally du VARmárkákViper SRTYamahaMercedes jövőScoutlineHyundai Velostersebastien ogierbakikarácsony4x4MotegipullmannKia NiroHeinz-Harald FrentzenPlútóÉv Autója 2017hangutánzásBMW M3snowboardKTM X-BowRapidSpecialeATS-Vspanyol autóbővítésquadskimentésEurosportshowWaldowWestfield MegabusaCentenarioAustinRenault TrafficCountachkanyarCoca-ColatraffipaxDisneyLe MansPro CeedutasításHappytéli közlekedésSRT ViperHenessey Venom GTSMSSteve JobsDragon MountainPorsche Boxterbessenyeybiztosító458ugratásFormula RenaulttridentXVExtremeGeneral LeeIED SyrmaFord F-150Dodge Charger959Peugeot 308 GTiNorrdschleifeprankkéselésMiataközlekedésVettearab közlekedésAntonin TlustakQ5Mad Maxelektromos autónézőColins CrestTobias MoersGuerlainAlpineMitsubishi OutlanerCarlex Designfinal editionMontenegroRowan AtkinsonElon MuskmodernSAS IristaplóSecurityMitsubishi LancerevolúcióBrexitKevin AbbringEsteban GutierrezSpirit Of EcstasynavigátorKia CeedSCCszigettrident icenicinemapolo r wrcHollywoodMaserati QuatroporteJaguar X-TypeLe Mans 24hPanamera Sport Turismoskoda superbAll-Terrainnagy sebességFormula 3Usain BoltKen BlockparasztInfiniti Q50szabálysértésSentryestelisztdudajapán piacherbiegázvizelgyúrásFerrari F12találkozógyújtogatójávorszarvas-teszttrezorBreitlingSSkatonáklyukLeaf RCGrand DusterkrosszmotorIndiai NagydíjNeymargreenlinetilosSportsdurvarajtbemutatóEclipseDél-Afrikalancia deltapolgármesterToyota Supraboxautó eladásspeedI8Porschegyorshajtásangol autóSkoda múzeumnissan nv200Bahraini NagydíjNissan rekordKia RioburnoutMarbellahumorEric Boulliergépi mosóimprezafreighterplázaLevanteFiat 500adatokSTOpel AstrarottweilerVolvo C30Shelby GT350RgumiégetésItaldesignAygoaudi a4Road RoverAlpina B3AfrikaversenyszörnyFedExUltraBoxsterborulPakisztánfelhőDC Shoesporsche 959MáltahalálRosbergVivarobénacustom cardugópótkocsistop táblaátverésOliver Blumelehetetlenkazárfeltöréstrack üzemmód720SérintőkijelzőAero 8Jari-Matti LatvalalépcsőMakitakonzolPauNesőWalter CsabaHummerThe Mint 400John CenayoHumveekameramexikói autótesla model x46Audi RS6Roberto MerhiHyundaiKimi RaikkonenF1autó lopásKertész KrisztiánlegóhalálosbérautópolitikaGeelylasszóRenntechterepjárószimfonikus zenekariX3SierraGenesisbuffierDemonchris MeekeV8 SupercarZöld pokolHaasPikes PeakRXvasúti átkelőMazdafékCorvette Z06sólyomHayden PaddonelőjegyzésMercedes-Maybachbabafamarketingösszehasonlító-tesztbicilislandolásváltóhírterepezésHarley-DavidsonAssetto CorsaautóútneuvilledizájnerOpen GTMbiztonsági övigazoltatásLandwindszakaszW MotorsszimulátorMehdi BennanihójáróMogyoródkihajtóumbauhavas útbanSpanyol NagydíjPosaidonvasúttréleryoutubechevrolet cruzeMinibigCayman SKovács TamásidiótaPeoplePeoplevillamosNissan MaximaszoknyasugárhajtásúFittipaldilada 4x4kínai piactrükkpirosRickard RydellGigafactorycserbenhagyásTiekardiológiaHonda JazzEl Caminodacia logankommunikációMagyar Termék NagydíjspeciálisFRBrit NagydíjBlazervillámlásSeat IbizaAppleM6szelfiARTapokalipszisvillámhavazásSkoda Octavia RSrendvédelmi erőkutcaillegáltűzoltóságRufroncsderbipechChevrolet Captivanémet sportkocsiEVvezetéslexus rcMaserati 3500GTVitoGörögország2WDSaab 9-3sávtartóBlackfékpadszelektív hulladékRCKecskeméti Balázsspeedzone205pickupRollsbankautomataGlobal Vehicle TrusteladássorozatalkalmazásCadillacsípályahegyolajfoltgyorsításMikkelsenAndy PriaulxpanzióBentleyVlagyimiramazon3008Suzuki KizashiCrystal HooksExclusiveRon DennisEurópa BajnokságSuzuki Altorichard hammondROALszörnyetegkamionbmw z2Anton YelchinVeszprémÉrdi TiborszabályozásbetonRali OBvandalizmusgyorsasági motorLS 500hbukásgalambGT4boxkiállásSLKPosrchevárosi minidagályHunGariankutyasárga zászlócars coffeMOLNissan Skyline R33robogóLummawörtherseeBessenyey ZoltánLadaspecifikációkE30rendszámG650barátnőlezárásstadionrekordS65JereztermeléstaxiUberfelfüggesztésesküvőútMercedes GLE5008földcsuszamlásIRCSuzuki SwiftvámKarinadynoközútpörgetésamerikai rendőrségEngstlerBYDijesztésSpaEF7híd csererobogósPeugeot 308videógerillakölcsönzőland rover discoveryszállítmánygarazs.tvkulcsfokozatwrcszámozásZumaroncstelepfelfújhatóBitter SándorAston Martin Rapide SJozef KabanautómosásBob BellstábbűncselekménytengerXJring-txikamionosidőmérő edzéshonda integraázsiai közlekedésbmw x1rondaWalterné Dancsó AdriennNissan MicraOpel GTgőzgépmodellautómólósuperquadmotorosrendőrrenault talismanChicheritChallengeCarlexAlfa 4ChelyszínelésNissan IDxOpel KadettOstbergKodiaqfigyelmetlenKlausz KristófgarázsajtóQatarRedCadillac Escalade911 GT3 RSneed for speedPistaR32lábbal vezetaudioPeugeot 2008AMTSgödörkoncepció Bugatti VeyronMatthew CampbellSuperleggera VolanteszerencseAudi S5virtuálisChevrolet Silveradowalter röhrlünnepiWillys. modern911 GT2 RSrendőrbikai30 Wagonautó rongálásájulási30 Nrasszizmusparkolás3-asPriorSuzukaluxus termékvirtuál tuningJustin WilsonjelmezMr.Beancseh autólövegDél-KoreaGhiblitörvénymegsemmisítésreflektorAveomegszorításgázüzemű autóhátsókerékúthibabolondtruckChargerPárizsi Autószalonvisszapillantómercedes-benz s-osztályDacia DusterMichael SchumacherForma-2mobiltelefonmunkagépMagyarországspeakerSaabSinsheimPutyinategoferrari 458 italiaillatfrankfurti autószalonkajaelakadáskörforgalomMcDonaldsPokemon GohóemberPolestarFR-SPhaetonMarchionnehibridSirokAwainhackerszirénaschumacherNimróddashcamDelta HF IntegraleHonda NSXHungaroringpattogatott kukoricahíres autóMax Mosleyhomokviharkit carMbDesignAurusapacsajokjaguar f-typehűtéslopott autóBMW I8együttműködésZotyeDronekhanatelefonWRXZengő MotorsportkoppintásFiat 124 Spiderrali-európabajnokságbrutál esésBryan buffierszingapúrAdria CennireggeliAston MartintávirányításintelligensreklámGumball 3000DakarSsangYongTestarossagyárLettországjwrcBMW 7Audi Q2ISISvédelmi minisztériumSzlovéniaMercedes Maybach.Kia SoulszedánBrazil NagydíjSubaru ImprezaarabbesirtunkScalaOpel AmperaBuick Rivierakamionsofőrlimuzinhőségúj generációViperkilencsebességes automta váltóNikolaimpalaforBMW M2Ámon OlivérApolloMonacói NagydíjForma-1 Spanyol NagydíjXolajcsereDavid HasselhoffkémfotókleleplezésmezőgazdaságMartn ProkopChevrolet Camarotoyota versoBlack Bearbiztonságtechnikamobilitásösszkerékmárka60ChargearmageddonkályhaLa Voiture NoirePeugeotSpa FrancorchampséneklövésDavid BrownOpel Zafira TourerVin DieselCayman GTSnyerészkedéshőkameraMcarenRSQ E-TronRali du ValaiskülönösDragszemgyűjteménytolvajRenault TwingoKikiAgeraA-osztályJCWkeresztbeoldalkocsie-NirosivatagamerikaiToyotaHammansorsbuszmegállóRedJet8lincselésnagymamafekvőrendőrszékMercedes S-osztálygyerekülésSkoda CitigoJanner raliBMW 6-os sorozatámokfutáskísérletillegális versenyF3Sebastian LoebJaguar XFriasztóMarvelelképesztőXJ13Super SportDB11Mazda CX-9GT2erősBMW 4 Gran Coupésvéd piaclufthansareakcióCessnaUTVcherokeeVolvo reklánmblack fridaysúlyelosztásFrankfurt3Dhackelésillatosítóbiztonsági rendszerDevel Sixteentávirányítós indítóujjlenyomatX6MMBUXjótétB2golyóOpel CascadaWankel motor488ChicagoRubiconbrutálDokkergarazsfelszereltségGhostversenygumiszondagördeszkaalváziNextelszabadultkereskedőturánszállodaRTRládaderbiLamborghini Veneno Roadstereladakhúzáskarmarobotizált autóLotus F1FlameSmart CabrioLamborghini UrusMercedes-Benz A-osztálygázszivárgáselőzSWmedveGyulay ZsolthangprojektorKodiakSenatbmw maasaicaévértékelőidőjárásbeszakadt burkolatIndyCarönzetlenlimitált szériaF8 TributoFord Mondeoégő autóTourneo CustomAudi RS3Luc Bessonlowriderdrámatrükközésautomatikabénázásorosz tuningrolls-royce phantomRinspeedkoreai autóSport SVRCardokaromaiCarOrosz NagydíjpáncélosNicoterepOsloPorsche 993kombájnSkoda FabiaStratosverésMercedes-Benz SLSRS4tolássebességBollingerGran TourismotraktorfelúszásLamborghini AventadorkereszteződésAudi A8 L SecurityMoszkvatartálySubaru ForesterVW GolfEurópai BizottságForza 7EtnabölénybenzinkútItaliaBMW 8Mlada Boleslavközlekedési lámpaautóbemutatóvilágításhajóMitshubishiferrari enzokézikönyvlancia fulviaszabadidő-autóMarine EditionJohn Cooper Worksbarn findrossz útAMGErzsébetPeugeot 207LexusVelarelveszvehangmeglepetéslóerő harcmackóreflexlángromán közlekedésVolkswagen TouaregtávolmaradásalfaévnyitóSan Diegoorosz autóMikulásstartFord RangerkerékvetőPur BlancSuzuki Vitaravasúti átjáróplatformAirscarfBonnevilleautóipari visszahívásNürburgringroad ragekalapácsbejelentésHonda CR-VfelniakcióOrlandoAston Martin VulcanFiat 500LSmart ForFourparkolóMartin CaceresE63 SfurgonVályiVolkswagen JettabuszHongkongrányitásfoghúzásmotorosZ06Ariel AtomjelzőoszlopMcLarenjövőképhókotróstreet raceördögszekérkínos esetbajor autóKovács Ágifurcsa járműHooniganskólaGRSuperleggerarobotizált váltókápolnagiccsbivalyTerrakhanaLykanPiercarlo GhinzanifurcsasághősFord Kugapro-tourerteljesítménymérésYuliannaMulholland Drivemegelőző filmEMCstopKoenigsegg Agera RcrashbalesetekGhymkhanajó emberultraibolyaittasStingerSiennasüticsattogássuzuki balenobalesetmegelőzésP1Porsche 911Audi A2rinocéroszharrachGoPro30 évSuper Trofeonissan gtrT1Huracamokos fényszóróDacia DokkerJaguar XFR-SfestékZFprojektDucatomatt fényezésVolvoHyundai i20 WRCJeanner rallyJänner-ralibörtönQ6liepája-raliRed Bull Ringvolkswagen boraModel SMonte Carlo rallyretroautóAlfa Romeo 4CSpykerpénzszállítópoénKerényi ÁdámForza Horizon 2mozivárosatvPortugáliaF150FCAtuningCompasshot rodMercedes-Benz E-osztályZ58-asDRIVE PILOTRenault Clio TrophyDoritosinterneti3 REXépítkezésborzaratásAMG GT RszociautotalalkozoAudi R8román autóBudapestmorganhírekskoda fabia s2000üvegkárFerrari FXXkamikazeDodge Challengerlimbó45rendezvényYeongamLiberty WalkApertavízvadnyugatRS6nyújtott karosszériaSmarthihetetlenIrmscher Inspirodaruszembe sávszlalomForma-EBMW M4 GTSShelbysylviadoppingsorompóChevysávváltáskipufogóChelseaszőnyegE-Paceamerikai autóZR1vicces videóJeep Wranglertúraautó világbajnokságXJ220Pace CarTAG MotorsportTwingoBMW 4-es sorozatállatEspadaDurangoJanner rallyflame wargyorsaságiGymkhanaSixtConceptittas vezetőAxiálatkinsonMclaren 570SJeepLMP-1m1raelaludtkormánysült krumplisüllyedésNeonDaytonaWLTPMarioGrand CherokeecsempészetMNASZrosszullétkrosszautós hírekGLCHennessey VenomtáskaRenaultSebatien LoebJaguarkezdőBugatti Veyron SSFerrari 599 GTObüntetőfékpápaLykan Hypersportpieter tsienátépítésVolvo S90ABTM0DBXkicsúszásWatkins Glenlada grantaToyota RAV4Alex ZanardiVerstappenvészfékA9ford galaxysvédLPPiquetbringabillencsAlpinapisztolyMercedes A-osztály2CVVenezuelabajnokságfesztivál24 órás versenyRaptordarálóEgerPaul di Restajapán közlekedésLodgyGMCpokolhumotInsigniaMANMissilefilmes autókszakadékvonulástragédiarobotautó44szimuláláspadkaszélvédőmosóbalesetVectraAmpera-etankTada Tecujaelső vásárló8CkávéBMW X6Mercedes EVO 2stretchMarcello LottimocsárLamborghini VenenoselfiekombiBattistaLaFerraribefutóPorsche 911 GT3Ferrari CaliforniaHorizonBMW X5célMercedes SLSimportbunkóKefo MotorsportfelelőtlenBTCCjames bondbaleset tengelymárkakupaAnniversaryOne:1dűnectsfelvonulásWill StevensKAMAZsérülésrönkmercedes-benzPersonal Assistantvéletlentechműszerfalskylinerepülő autóRS200Svéd raliford s-maxLada 2104autósportValenelnöki ügySwiftToyota CorollakráterCorsica-ralisofőrProteamNurburgrinAviatorPCWTCRKuala Lumpureladó autóTolemanRapidEofficialRenault MeganeLexus LF-SA350zdigital lightaudi q3oroszRolls-Royce Wraith CoupeMercedes CLK AMG Black SeriesMichelisz NorbertelektromosCreweChironKia PicantoTim Gábordarázsvolkswagen jettacaddyKarsansportkocsitVolvo modellGiulia QVmérésfegyverfrontálalagútZacariaindításhajléktalanszállítójelölésDodge HellcatakadályautókulcsUSABajaluxusautómotorpalettaNissan JukeOpel MagyarországBentley Continental Flying SpurAWDmázlistacars and coffegyorsulásdízel botrányautópiacfejszeKrózser MenyhértdemonstrációvételsertésBac Monoelektromos autózásKancsár FerencForma-3Mercedes CLAJumpyhyundai i20kombi autószaltóolasz autóGR SportInfiniti M30dmercedes-benz c-osztályRenault RSColin McRaeoffroadClimbkhanadonutijesztgetésSzilveszter rallylökésalternatív üzemanyagGTOSLCRimacR3Norvégiatechnológiamercedes-benz econicanimációsNyirfás Juliannabentley continental gtpaintballOlasz NagydíjSuzuki SX4Skoda Octaviabicikliútutcai versenyösszehasonlítólánchalálos irambanBob Lutz6x6hangutánzóBMW 2-es sorozatadásrepülőKonaChevrolet ImpalaBMW X4átadásoroszországmikrofonRubens BarrichellotűzijátékautótesztkésmodellfrissítésEasytroncifilmesrágcsálóterrorTipoÉv autója911F2Rat RodmeganeChevrolet Volt275Yarismelegedéspassatkínai közlekedésADAC Deutschland rallyhangfalF50önvezetőszabálytalankodásMiguel MolinaszerkezetorigamiwcCX-5dagadtfailDániaAbu-Dhabihibrid autóTata ZicahatótávcsúnyagyárleállástrollRed BullGódor Barnahalottas kocsivolkswagen bogárkínai autókereslet csökkenéssportszerűtlenkazahXD3ChryslerHoonicorngolfautóRange RoverrokkantbadasstáblaCarlos SainzharcaprkolóNovitecAurus Senatford c-maxGuinness rekordzsúfoltságkaszkadőrtilalomtávirányítószebrajótékonykodásSVM550dtüntetésNicolas CagevásárlóVauxhallApriliaS1amerikai humorkatonaiversenypályajason stathamKharitoninDodge Dartfiat. fiat 500fejesPaul Swiftbelsőugrásdízel motoregyezményVaughn Gittinluxus buszluxuscikkedukációteherautóMP4-12Chernyótalplimitáltmúzeumbmw 507kapacitásdefektcsaládi autóirodaRangerFerrari LaFerrarikabrióyoungtimerlefoglalt autókbunkertornádóFord RacingsportautófavágásOlaszországSabine Schmitzkubahollandutcai autógyújtogatásRober KubicaCaliforniajeges útgyáriPHEVBuggycitroen c-xrNissan AlmeraAlain MenuCars&CoffeEnglerkátrányjelenlétA45AWVBethelA5elnökArany Kormánykerékbioüzemanyagcar pornskoda 120katonabicajhangvezérléskarcForma-1 Bahreini NagydíjLincolnDan BilzerianInsanitykedvezménylízingSebastian VettelMotkányszóráskerék

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.