keresés eredménye

McLaren

Hírek

Itt a nagy McLaren

A McLaren leleplezte a paletta negyedik tagját, mely nemes egyszerűséggel a kínálat legnagyobbja. A GT már a használhatóságot is szem előtt tartja, nem csak az élményeket.

cimkék: McLaren / GT / túraautó

Játékautó igazi árban

McLaren Senna kevesebb mint 4 millió forintért? Jól hangzik! Egészen addig, amíg meg nem tudod, hogy ez egy távirányítós kisautó.

cimkék: McLaren / Senna / távirányítós autó / modellautó / luxuscikk

Egyedi szériával idézi fel a múltat a McLaren

A McLaren a 720S modellből készített egy speciális szériát, mellyel a márka első Forma 1-es győzelmére emlékeznek.

cimkék: McLaren / 720S / speciális

Felnit nyomtattak a McLaren P1-nek

Ahogy terjednek és folyamatosan fejlednek a 3D nyomtatók, úgy lehet egyre több feladatot megoldani a segítségükkel. Most már felnit is tudnak nyomtatni a HRE-nél, ráadásul titánból.

cimkék: McLaren / felni / titánium

Késhet az elektromos McLaren szupersportkocsi

A McLaren nem tett le arról a tervéről, hogy tisztán elektromos sportkocsit tervez, de jelenleg úgy látják, hogy 2025-ig nem lesz elérhető az a technológia, mely kiszolgálja az elvárásaikat.

cimkék: McLaren / hibrid / elektromos

Három sportkocsit törtek rommá pillanatok alatt

Kolumbiában nem mindennapi balesetről számolt be egy helyi online magazin. Szerencsére senki sem sérült meg komolyan, az anyagi kár viszont több, mint jelentős.

cimkék: baleset / Porsche / McLaren / Mercedes

Túl nagy a kereslet a McLaren 720S-re

A McLaren még csak pár hónapja mutatta be a legújabb nagy dobását, a 720S modellt, ám már most annyi megrendelés van rá, hogy nem tudnak ennyi vevőt kiszolgálni időben.

cimkék: McLaren / 720S / túlkereslet

Lehajtható műszerfallal jön az új McLaren

A McLaren ugyan még nem mutatta meg teljes egészében, de már apránként szivárogtatja ki a részleteket a 650S modellt váltó 720S-ről. Most a műszerfal megoldásra csodálkozhatunk rá.

cimkék: McLaren / műszerfal / 720S

Ismét együtt dolgozik a BMW és a McLaren

Ha a BMW és a McLaren közösen dolgozik valamin, annak általában valami egészen jó dolog lesz a vége. Most nem szupersportkocsin, hanem új motorokon dolgoznak.

cimkék: BMW / McLaren / fejlesztés

Duplázott a McLaren

Minden várakozást felülmúlt a McLaren előző éve. 2016-ban gyakorlatilag megduplázták az eladásokat, ami nem elhanyagolható eredmény ebben az árkategóriában.

cimkék: McLaren / siker

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elektromos a legolcsóbb McLaren

McLaren P1 elektromos hajtáslánccal és kedvező árcédulával? Megérkezett! Csak éppen nem pont úgy, ahogyan a rajongók számítottak rá. A gyerekek viszont örülhetnek.

cimkék: kisautó / McLaren / elektromos

Visszatér a McLaren legendás háromülésese

A McLaren nagyon úgy néz ki, hogy visszatér a legendás F1 sportkocsival a piacra. Marad a három ülés, az árcédula viszont minden eddiginél magasabb lesz.

cimkék: F1 / McLaren

A McLaren sem ül föl a divat vonatra

A Ferrari után a McLaren vezetősége is kijelentette, hogy nem lesz SUV modell a kínálatukban. Az okok igencsak hasonlóak.

cimkék: SUV / McLaren

Alig használt McLaren F1 egyenesen a gyártótól

Ha valakinek, akkor a McLaren gyárnak elhihetjük, hogy ez az F1 modell tökéletesen új állapotban van. Csupán 2800 mérföld van az órájában és most ráadásul el akarják adni!

cimkék: F1 / McLaren

McLaren P1-et törtek rommá Kínában

A McLaren összesen 375 darabot gyártott le a P1-ből. A forgalomban lévő autók száma azonban egyre inkább csökken. Legutóbb Kínában zúztak rommá egy példányt belőle.

cimkék: P1 / McLaren / baleset

Ennyi volt, elkészült az utolsó McLaren P1

A McLaren a 375 darabos McLaren P1 széria végére ért, ezáltal lezárva egy korszakot. Még nincs szó újabb szupersportkocsiról, most a "visszafogottabb" modellekre helyezik a hangsúlyt.

cimkék: McLaren / McLaren P1

McLaren: Ennél lejjebb nem megyünk!

A McLaren bejelentette, hogy a pletykákkal ellentétben nem dolgoznak az 540C/570S-nél kisebb és gyengébb modellen. Szerintük ez nem lenne méltó a márkához.

cimkék: 570S / McLaren / Porsche

Mától rendelhető a bébi McLaren

Túl erős és nagy neked a McLaren 650S? Megelégszel egy "csupán" Porsche gyilkolásra alkalmas sportkocsival? Akkor malacod van, mától rendelhető az 570S.

cimkék: McLaren / Mclaren 570S

Elkelt Rowan Atkinson McLaren-je

Horribilis árat kért a McLaren F1-ért az angol színész, de valakinek így is megérte. Kétszer volt törve, ám mindkét alkalommal gyári minőségre javították vissza.

cimkék: McLaren / Mr.Bean / Rowan Atkinson

Korlát alá fúródott a McLaren

Nagyon csúnya vége is lehetett volna ennek a balesetnek, ám az autó kialakítása megvédte a bent ülőket. A lapos sportkocsik újabb előnyére derülhet fény?

cimkék: baleset / McLaren / McLaren 12c

Kereskedésben törték össze a McLaren-t

Még az összes védőfólia rajta volt azon a McLaren 650S-en, amit Kanadában a kereskedés előtt törtek össze. Az alkalmazott hibája vezetett a méregdrága sportkocsi pusztulásához.

cimkék: McLaren / baleset

Megkóstolta a szalagkorlátot a McLaren

Lengyel barátainknál sikerült lezúzni egy McLaren 650S sportkocsit. Videó is van róla, ami bizonyítja, hogy a tahóság nem jár együtt a vezetési tudással és egyáltalán nem kifizetődő.

cimkék: McLaren / angol autó / baleset

Mr. Bean eladja a hirhedt McLarent

A híres brit színész, Rowan Atkinson kétszer törte össze saját McLaren F1-esét, és nagyon a szívéhez nőtt, most mégis megválik tőle. Az ára brutális, de a történetéért megéri!

cimkék: McLaren / angol autó

Régi sikereit ünnepli a McLaren McLaren 650S Le Mans

Különleges kiadással készülnek: a legendás McLaren F1 Le Mans-i győzelmének állítanak emléket. A 650S kupé régi vágású kiegészítőket kap, az egyik legszebb különkiadás, amit eddig láttunk.

cimkék: sportautó / McLaren / Le Mans

McLaren díszítse a falad!

Papírból makettet? Lehet, nem is akármilyet, higgyétek el nekem, ráadásul amekkorában csak akarjátok! Ez az őrült évről évre bebizonyítja, hogy nincs határ, idén is kedveskedett nekünk valamivel.

cimkék: McLaren / McLaren P1 / Lamborghini Aventador

Ukrán sportkocsi. Kéne?

Nem túl bíztató a téma, de tény, hogy egy kis cég valóban erre készül. Lehet jó egy sportkocsi a hírhedt szomszédainktól? És mi az a meglepetés, amivel készülnek?

cimkék: McLaren / LaFerrari / ukrajna

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Óvatosan a szuperautókkal!

Ezek a fránya tesztvezetések, csak a gond van velük. A kereskedésben persze nem vizsgáztathatják le a vevőket, pedig nem biztos, hogy aki sportkocsit vesz, vezetni is tud.

cimkék: baleset / Ferrari / McLaren

Frissítés lejárt McLarenekhez Bemutatták a McLaren 650S GT3-at

Versenyzésre kész a legújabb McLaren pályaautó. A 650S GT3 a tavalyi MP4-12C alapjaira épül, így azok is indulhatnak vele, akik nem akarják lecserélni az autójukat.

cimkék: angol autó / McLaren / versenyautó

Próbaúton zúzták le a McLarent

Számtalanszor fordult már elő, hogy tesztvezetésen törtek össze menő sportkocsikat. Most egy szingapúri próbaút nem zárult túl sikeresen, egy McLaren 650S-t amortizáltak le rendesen.

cimkék: baleset / McLaren

A világ leggyorsabb rendőrségi flottája

A rengeteg interneten keringő fotó után Dubai rendőrsége megmutatta a teljes szupersportkocsi flottáját, és azt is, hol tárolják őket. Már a kapitányság is úgy néz ki, mint egy hotel.

cimkék: Lamborghini / rendőrség / Ferrari / Aston Martin / McLaren

Fák között landolt a ritka McLaren

Egy újabb lezúzott szupersportkocsi képei járták be a netet. Az áldozat ezúttal egy ritka McLaren F1, és nem az első ilyen autó, amit az elmúlt években fák között látunk.

cimkék: baleset / F1 / McLaren

Kétmilliárd egy McLarenért

Összesen kettő darab készült piros fényezéssel a valaha gyártott egyik legjobb sportautóból. Ezzel az árcédulával ez lett a világon legdrágábban eladott McLaren F1.

cimkék: McLaren / sportautó / angol autó / BMW

Leáll a McLaren-szuperautó gyártása

Túl nagy siker a Genfben bemutatott McLaren 650S, ezért a gyártó leállítja az alapjait adó MP4-12C gyártását. A jelenlegi tulajok még kapnak egy ingyen frissítést.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C

P1-fejű lett a kis McLaren Plusz 25 lóerő

Bemutatta az MP4-12C sportosabb változatát a McLaren, a 650S kupéként és kabrióként is ott lesz a Genfi Autószalonon. Erősebb, sportosabb, még nagyobb élményt ígér.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C / angol autó / Genf

650 lóerős szuperautó a McLarentől

Új sportkocsit mutat be a márciusi Genfi Autószalonon a McLaren, az autó alapjait az MP4-12C adja. Az új modell a 650S nevet kapta, vagyis nem nehéz kitalálni, a teljesítménye 650 lóerő.

cimkék: McLaren / Genf

Hibrid lesz a McLaren csúcsgépe

922 lóerős összteljesítménnyel érkezik a McLaren P1.

cimkék: McLaren / McLaren P1

Limitált pályaautó a McLaren-től

Mindössze harminc példányt gyártanak le minden idők legerősebb McLaren MP4-12C ver-senyautójából, mely a gyár sikeres versenyéveinek hivatott emléket állítani.

cimkék: McLaren / McLaren MP4-12C
TESZTEK

Vége a McLaren-Hondának

Hivatalos bejelentés még nincs, de a Motorsport.com szerint a McLaren és a Honda megállapodott a válásról, a wokingiak a következő három évben Renault-motorokkal versenyeznek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Eszméletlenül belehúz a fejlesztésekkel a Honda

A Honda komolyan veszi azt a kijelentését, hogy az év végére szeretné utolérni, esetleg megelőzni a Renault-t. 

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Ron Dennis végleg és teljesen kiszáll a McLarenből

Ron Dennis neve hosszú évekig egyet jelentett a McLarennel, az üzletember hamarosan teljesen kiszáll a cégből. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonsónak már fárasztó a mclarenes kínlódás

Fernando Alonso szerint a McLaren-Honda jelenlegi problémái már fárasztóak, de alapvetően elégedett a helyzetével.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Mégis elképzelhető, hogy a McLaren szakít a Hondával

A McLaren tulajdonosainak kell dönteniük arról, hogy az istálló kitart a Honda mellett, vagy más megoldás után néz. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A Honda frissített motorja is besült a teszten

Nem és nem akarnak megoldódni a Honda nehézségei, a bahreini tesztelés első napján újabb összeomlást produkáltak a japánok.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso alázta a Hondát, új ötleteket próbálnak ki a teszten

A múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon az egyik McLaren el sem tudott rajtolni, a másik a leintés előtt nem sokkal esett ki, Fernando Alonso szerint "lenyűgöző" a Honda hátránya.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nincs gyors megoldás a McLaren problémáira

A McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier szerint egyik napról a másikra nem lehet kijavítani azokat a problémákat, amelyekkel a McLaren és a Honda szembesült az előszezoni tesztelésen.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Máris nagy a baj a McLarennél

Nehéz helyzetbe hozta magát a McLaren-Honda az első előszezoni tesztelésen, a harmadik közös év is a lehető legdöcögősebben indult.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso máris ki van akadva a McLarentől

Mintha semmi sem történt volna az elmúlt években, a McLaren-Honda ugyanúgy lerobbanással kezdte a tesztszezont, mint a legelsőt.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Micsoda meglepetés, narancssárga lett az új McLaren

A Ferrari után pénteken a McLaren is leleplezte az idei autóját, ami a gondosan felépített, már-már unalomig fokozott előzetes utalgatásoknak megfelelően narancssárga lett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

2017-ben sem számít futamgyőzelemre a McLaren

Hiába jönnek új szabályok, és hiába vágyik már nagyon a sikerre Fernando Alonso, a McLaren új főnöke, Zak Brown szerint az idén még nem nyer futamot az alakulat, újabb építkezős szezon jön.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Két főnök is távozott a McLarentől

Ahogyan arra számítani lehetett, a McLaren bejelentette, hogy a még Ron Dennis által a Volkswagentől igazolt Jost Capitónak nem lesz helye az új struktúrában, a szakember öt hónap munka után máris távozott.

cimkék: F1 / McLaren

F1: a McLaren reagált a BMW-s pletykákra

A McLaren közleményben jelezte, hogy semmi nem igaz azokból a spekulációkból, amelyek szerint a BMW válthatja a Hondát a Forma-1-es csapatnál.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Most már szinte biztos, hogy narancssárga lesz az új McLaren

Újabb utalást tett arra a McLaren, hogy az idén visszatér az eredeti színeihez, és narancssárgára festi a 2017-es autót.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Átment a törésteszten az új McLaren

Sikerrel vette a kötelező töréstesztet a McLaren 2017-es autója, amelyet jó eséllyel a csapat eredeti színeire, narancssárgára festenek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Narancssárga lehet az új McLaren

Időről időre felröppen a hír, hogy visszavált eredeti színére, azaz narancssárgára a McLaren, az idén minden eddiginél nagyobb esély van arra, hogy tényleg így lesz.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren úgy érzi, jó motorral már az idén nyert volna

A McLaren kezd belekeveredni az örök ígérgetésbe, a csapatfőnök most azt állítja, hogy a legjobb motorral már az idén futamokat nyertek volna.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Éppen csak megjött, de már megy is az új McLaren-főnök

Alig néhány hónappal azután, hogy elkezdte a munkát, távozik a McLaren Volkswagentől igazolt főnöke, Jost Capito.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Új főnököt neveztek ki a McLarennél

Ron Dennis távozása után máris leigazolt egy új vezetőt a McLaren, Zak Brownt nevezték ki a McLaren Technology Group ügyvezető igazgatójává.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ron Dennis elhagyhatja a McLarent

Az Autosport szerint jelenlegi szerződésének lejárta után Ron Dennis távozik a McLaren Technology Group vezérigazgatói posztjáról.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Rögtön lenyomná Alonsót a McLaren újonca

Jenson Button jövőre kivesz egy év szabadságot, így Stoffel Vandoorne végre lehetőséget kap arra, hogy egy teljes szezonon át versenyezzen a Forma-1-ben.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nem hoz forradalmat a Honda új F1-es motorja

A McLaren csapatfőnöke figyelmeztetett, hogy ugyan hamarosan elkészül a Honda frissített motorja, attól semmi esetre sem lehet forradalmat remélni.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Óriási F1-es motorfrissítésre készül a Honda

Két lépésben tervezi frissíteni idén F1-es motorját a Honda: először a Kanadai Nagydíjra játszanak ki néhány fejlesztési zsetont a japánok, majd a Belga Nagydíjon az összes maradékot felhasználják.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A McLarennél a Ferrari lenyomásáról álmodoznak

Eric Boullier, a McLaren csapatfőnöke úgy érzi, a wokingi alakulat akár a harmadik erő is lehet a hétvégi Monacói Nagydíjon.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Vandoorne az új Alonso

Stoffel Vandoorne Fernando Alonso helyett ugrott be a Bahreini Nagydíjon, a fiatal belga egyből pontot is szerzett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1 / Stoffel Vandoorne

Alonso bahreini indulását csak az orvosok engedélyezhetik

Bizonyos értelemben még nem teljesen biztos Fernando Alonso Bahreini Nagydíjon való indulása, a McLaren spanyol pilótája az FIA orvosaitól kaphat csak rajtengedélyt.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso mégis új motort kap Bahreinre

Noha korábbi hírek arról szóltak, hogy menthető Fernando Alonso motorja a hatalmas melbourne-i balesete után, valójában nem ennyire jó a helyzet.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso motorja egyben maradt, de a kár 93 milliós

Szinte hihetetlen, de Fernando Alonso számára nem kell vadonatúj autót építeni az Ausztrál Nagydíjon elszenvedett hatalmas bukása után.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso bicegéssel megúszta a horrorbukást

Fernando Alonso súlyos balesete miatt a 18. körben meg kellett szakítani az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat, a spanyol pilóta szó szerint kirepült a pályáról.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Máris magyarázza a bizonyítványt a McLaren

Fernando Alonso a hűtővíz szivárgása miatt egyetlen mért kört sem tudott megtenni a barcelonai tesztelés zárónapján, a McLaren szerint azonban nem volt komoly hiba az autóval.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Lehet, hogy nagy bajban van a McLaren

A Marca című spanyol lap már korábban megírta, hogy a Honda új motorja erősebb lett ugyan, de a fékpadon nem tűnt túl megbízhatónak.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Erős a McLaren új motorja, de folyton lerobban

A 2016-os motorral teljesítményben sikerült ugyan előrelépnie a Hondának, de egyelőre nem sikerült megoldani a megbízhatósági gondokat.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Beindították az új F1-es McLarent

Pár nappal a Ferrari után a McLaren is közzétett egy videót, amelyen új autójának első beindítása hallható.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Az idén is pocsék lehet a McLaren-Honda

Francia lapértesülés szerint hiába várják sokan, hogy az idén végre elkezdődik a javulás a McLarennél, a Honda új motorja sem lett megbízható.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

F1: nagy kamu, hogy 200 lóerőt talált a Honda

A spanyol AS című sportnapilap azt írta, hogy az ünnepek alatt is megállás nélkül dolgozó Hondánál nagy előrelépést sikerült elérni, állítólag több mint 200 lóerővel lett erősebb a motor.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A gumiteszten is lerobbant a McLaren

Két napot tesztel három meghívott csapat a franciaországi Paul Ricardon, a Ferrari, a Red Bull és a McLaren a Pirelli új esőgumijait próbálgatja a fellocsolt pályán.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso két másodperc javulást vár a McLarentől

Fernando Alonso szerint minden adott a McLaren számára ahhoz, hogy a téli felkészülés során körönként akár több mint két másodpercet találjon.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A Ferrari szerint jövőre feltámad a McLaren

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke szerint nem szabad leírni a McLarent és a Hondát, jövőre sokkal erősebb lesz a páros.

cimkék: F1 / Ferrari / Honda / McLaren / forma-1

Az új McLaren már most jobb, mint az idei

A McLaren Hondával újramelegített kapcsolata nem indult túl fényesen, csak a konstruktőri bajnokság kilencedik helyén végzett az istálló - Fernando Alonsóval és Jenson Button-nal az autókban.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Három évtized után hagyja el egy szponzor a McLarent

A svájci óragyártó Tag Heuer együttműködése több évtizede tart a McLarennel, a felek nemrégiben ünnepelték a közös munka harmincadik évfordulóját.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren nem engedi a Red Bullhoz a Hondát

Bernie Ecclestone még az Amerikai Nagydíj hétvégéjén kotyogta el, hogy a Red Bullnak biztosan nem lesz Honda-motorja, mert Ron Dennis egyértelműen nemet mondott a lehetőségre.

cimkék: F1 / Red Bull / Honda / McLaren / forma-1

Alonsót helyretették, hűséget fogadott a McLarennek

A McLaren valószínűleg jelezte Fernando Alonso felé, hogy hároméves szerződésére tekintettel jó lenne, ha még csak nem is célozgatna a távozásra. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Coulthard: Alonso elhagyhatja a Hondát

David Coulthard szerint nem lehet kizárni, hogy betonbiztosként emlegetett szerződése ellenére Fernando Alonso már az év végén lelép a McLaren-Hondától. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Button marad a McLarennél

Noha Jenson Button a Japán Nagydíj előtt utalt arra, hogy készen áll a visszavonulásra, a McLaren csütörtökön bejelentette, hogy az angol 2016-ban is a csapat versenyzője marad. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonso privát rádiózást szeretne

A csendesen csordogáló Japán Nagydíj egyik legizgalmasabb figurája Fernando Alonso volt, akinek rádióüzeneteit többször is bejátszották az élő közvetítésbe. 

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Button pontosított a visszavonulásról

Jenson Button a Japán Nagydíj helyszínén egyelőre nem mondott semmi konkrétumot arról, hogy visszavonul-e a szezon végén. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Buttonnak már fáj, hogy ilyen gyenge a McLaren

Jenson Button állítólag már döntött a jövőjéről, bár egyelőre csak a brit lapok írták meg "tutira", hogy az év végén elbúcsúzik a Forma-1-től. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Hamilton: A McLaren jövőre sem lesz sehol

Lewis Hamilton szerint ugyan a Forma-1-ben nehéz bármit is biztosra mondani, nem számít arra, hogy jövőre veszélyes ellenfél lesz a McLaren.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Decemberben jelenti be 2016-os pilótáit a McLaren

A lehető legtovább húzza a McLaren 2016-os felállása bejelentését, a csapat az idén is decemberben árulja el, kikkel fut neki a következő szezonnak. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A McLaren készül a belgiumi szenvedésre

Ahhoz képest, hogy a Honda-vezér "nagy előrelépést" és a "Ferrari megközelítését" várja a belgiumi frissítéstől, a McLaren pilótái nem látják ilyen optimistán a csapat esélyeit. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Button: Belgium lesz a McLaren nagy tesztje

Jenson Button szerint a jövő heti Belga Nagydíj végre valóban megmutatja majd, hogy mennyit fejlődött a McLaren, és hol áll a riválisokkal szemben. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

A nyári szünet után új motorral támad a Honda

A soron következő Belga Nagydíjon új specifikációjú motor bevetését tervezi a Honda, mostantól nem a megbízhatóság, hanem a teljesítmény növelése a cél. 

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

Hamilton pole-t szerzett, Alonso McLarent tolt

Magabiztosan nyerte meg a szombati időmérő edzést Lewis Hamilton, aki még mindig nagyon szereti a Hungaroringet, de nem mindenki volt ilyen szerencsés.

cimkék: F1 / McLaren / Mercedes / forma-1

F1: büntetés nélkül cserélhetett, mégsem fejlesztett a Honda

Az FIA a Magyar Nagydíj előtt tisztázta, hogy a Hondának új gyártóként megszavazott ötödik motor miatt erre a hétvégére büntetés nélkül lehet új motort szerelni a két McLarenbe.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Hamiltont elkeseríti a McLaren vergődése

A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton nem szívesen látja szenvedni korábbi csapatát, a McLarent, amellyel első világbajnoki címét szerezte. 

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ha így megy tovább, jövőre is gyenge lesz a McLaren

Eric Boullier, a McLaren-Honda csapatfőnöke szerint az idei gyengébb szereplés eddig nem befolyásolta a 2016-os felkészülést, de előbb-utóbb ezzel is számolni kell.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

Kié valójában az Év motorja?

Hogy is van ez? Már a sokadik sajtóközlemény landol nálunk, mind csupa öröm, boldogság. De hogy lehetnek mind a legjobbak? Ki az igazi nyertes? Itt a megoldás.

cimkék: BMW / Peugeot / Ferrari / Citroen / Audi / McLaren

Új orrot kap a McLaren Ausztriára

Sok-sok próbálkozás után a McLarennek sikerült úgy átterveznie autója orrát, hogy az FIA töréstesztjén is átmenjen.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

F1: 70 lóerő a Honda hátránya

A McLaren-Honda kiábrándító hétvégét zárt Kanadában, a csapat egyik autója sem ért célba, és még Fernando Alonso is kiborult a csapatra.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Ecclestone: Alonso nem lesz bajnok a McLarennel

Bernie Ecclestone szerint nem biztos, hogy Fernando Alonso jó döntést hozott a McLaren-Hondával, az üzletember szerint a csapattal nem lesz újra világbajnok a spanyol.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Alonso durván beszólt a McLarennek

Fernando Alonso nem tudta tűrtőztetni magát a Kanadai Nagydíjon, keményen visszaszólt a csapatnak, amikor arra kérték, hogy spóroljon a benzinnel.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Nagy frissítést kap a McLaren Ausztriában

A júniusi Osztrák Nagydíjra komoly fejlesztési csomaggal készül a McLaren, számtalan új alkatrész debütál majd az autón.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Új ötleteket erőltet a McLaren Monacóban

Az új McLaren-Hondával még mindig komoly gondok vannak, az autó még messze nem olyan versenyképes, mint a csapat szeretné. Új ötleteket próbálnak ki.

cimkék: F1 / Monacói Nagydíj / McLaren / forma-1

Prost: Még korai leírni a Hondát

Noha egyelőre a Honda is tanácstalannak tűnik azzal kapcsolatban, hogyan érhetné utol a riválisokat, a négyszeres bajnok Alain Prost szerint még korai lenne teljes kudarcnak nyilvánítani a japánok projektjét.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Egész évben pont nélkül maradhat a McLaren

Ígéretekből már tele a padlás a McLarennél, a Spanyol Nagydíjon azonban ismét pont nélkül maradt az istálló: Fernando Alonso fékhiba miatt kiesett, Jenson Button pedig csak 16. lett.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Így néz ki az átfestett McLaren

A McLarennél úgy döntöttek, hogy már szerdán megmutatják a hivatalosan grafitszürkeként emlegetett új festést.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Grafitszürke lesz a McLaren

A McLaren hivatalosan is bejelentette, hogy a hétvégi Spanyol Nagydíjtól króm helyett grafitszürke alapfényezéssel fut az MP4-30-as.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonso nem léphet le a McLarentől

Ron Dennis, a McLaren vezére reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint Fernando Alonso hamarosan ráunhat a sikertelenségre, és a kínlódás helyett inkább visszavonul.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Új festést kaphat Barcelonára a McLaren

Sokakat meglepett, hogy az idei szezonnak a mercedeses időkre emlékeztető, krómos fényezéssel vágott neki a McLaren. Jöhet a váltás.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Lehet, hogy Alonso többé nem nyer futamot

Az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve szerint Fernando Alonso nagy hibát követett el azzal, hogy a Ferraritól átigazolt a McLarenhez.

cimkék: Fernando Alonso / F1 / forma-1 / McLaren

Csak 2016 végén lesz versenyképes a McLaren

Eric Boullier csapatfőnök szerint akár már az idén is elérhet jó eredményeket a McLaren, de igazán versenyképessé várhatóan csak 2016 végén válik.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Nem csak a motor miatt gyenge a McLaren

Jenson Button szerint a McLaren egyelőre nem kizárólag a Honda letekert üzemmódban használt motorja miatt gyenge, az autón is van még javítanivaló.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A Honda 125 lóerős hátránnyal kullog a mezőny után

Főleg a két hosszú egyenes és az ezekben szükséges motorerő miatt tart a hétvégi Kínai Nagydíjtól a McLaren, a hírek szerint nem is alaptalanul.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A McLaren hamarabb sikeres lesz, mint sokan gondolnák

Ron Dennis, a McLaren csapatfőnöke szerint természetes, hogy a Hondával való közös munka nem hozott azonnali sikereket, az eddigi eredmények azonban ígéretesek.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Ron Dennis

Alonso mindenre emlékszik, a kormány döglött be

Fernando Alonso a Maláj Nagydíj helyszínén részletesen beszélt eddig rejtélyes barcelonai tesztbalesetéről, amelynek oka szerinte a kormánymű meghibásodása volt.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso készen áll a versenyzésre

Ha Fernando Alonsón múlik, a spanyol biztosan rajthoz áll a hétvégi Maláj Nagydíjon, az ezzel kapcsolatos végső szót azonban az FIA orvosi stábja mondja ki csütörtökön.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso műszaki hiba miatt mehetett a falnak

Noha a McLaren eddig váltig állította, hogy nem műszaki hiba okozta Fernando Alonso rejtélyes barcelonai tesztbalesetét, a csapat most elismerte, hogy a spanyol pilóta észlelt rendellenességet az ütközés előtt.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso zöld utat kapott az orvosoktól

Fernando Alonso a Maláj Nagydíjon már indulhat a McLarennel, a kétszeres világbajnok spanyol a Cambridge-i Egyetemen vasárnap átesett a szükséges orvosi teszteken.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Lehet, hogy Malajziát is kihagyja Alonso?

Érdekes nyilatkozatot tett Ron Dennis, a McLaren vezére, aki elismerte, hogy a csapat borzasztóan kommunikálta Fernando Alonso tesztbalesetét.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso / Ron Dennis

Alonso keményen edz Malajziára

Orvosai tanácsára az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat kihagyja a Barcelonában tesztbalesetet szenvedett Fernando Alonso, Malajziában azonban már ott lesz a mezőnyben a spanyol.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Pokoli nagy bajban van a McLaren

A korábbi Forma-1-es pilóta Martin Brundle szerint komoly problémái lehetnek a McLaren-Hondának az idei szezonban.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Igazi rejtély Alonso balesete

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta Fernando Alonso barcelonai tesztbalesetét, amely miatt az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat is ki kell hagynia a spanyolnak.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Alonso nem indulhat az Ausztrál Nagydíjon

Orvosai tanácsára nem áll rajthoz a jövő hétvégi idénynyitón Fernando Alonso, aki február 22-én, máig tisztázatlan körülmények között szenvedett komoly balesetet a barcelonai tesztelés közben.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Fernando Alonso

Alonso nem hajlandó vezetni a McLarent? Azt hitte, még a Ferrari pilótája

Nem szűnnek a spekulációk Fernando Alonso tesztbalesetével kapcsolatban, amely miatt a kétszeres világbajnoknak három éjszakát kellett kórházban töltenie.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Rosberg lágy gumikkal az élen, a McLaren 100 kört ment

A barcelonai tesztelés második napján a Mercedes felrakta végre a lágy gumikat Nico Rosberg autójára, aki az eddigi legjobb idővel végzett az élen.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonsót kiengedték, akár a szezonnyitót is kihagyhatja

Három nappal tesztbalesete után szerda délután elhagyhatta a barcelonai kórházat Fernando Alonso, a vezetéstől azonban eltiltották.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonsót még mindig nem engedték ki a kórházból

Vasárnapi tesztbalesete után a harmadik, azaz a keddi éjszakát is kórházban töltötte Fernando Alonso. Csak akkor engedik ki, amikor biztosan minden rendben.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso nem emlékszik a balesetre

A McLaren hétfő este újabb közleményt adott ki Fernando Alonso rejtélyes barcelonai tesztbalesetével kapcsolatban, a csapat szerint az erős keresztszél okozta a spanyol kicsúszását.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A McLaren sumákolhat az Alonso-balesetről

Fernando Alonso a barcelonai tesztelés utolsó napján szenvedett furcsa balesetet a McLarennel. A csapat szerint nem történt semmi különös.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Bemutatták az új McLaren-Hondát

Sokáig húzta a rajongók idegeit, de csütörtök délután egykor végül leleplezte új autóját a McLaren. Az MP4-30-as orr-része talán a legelegánsabb az eddig látott autók közül.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Ecclestone miatt fejleszthet a Honda

Bernie Ecclestone úgy érzi, komoly szerepe volt abban, hogy az FIA végül engedélyezte a Hondának a motorfejlesztést.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Hondának is engedélyezték a motorfejlesztést

Megnyerte a motorfejlesztési csatát a Honda, az FIA a japánoknak is engedélyezte, hogy a szezon közben változtathasson a V6-os turbóján.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A Honda is engedélyt kaphat a motorfejlesztésre

Az FIA illetékesei már korábban jelezték, hogy hajlandóak újragondolni a Honda kizárását a motorfejlesztésből, az elmúlt napokban folyamatosak voltak az egyeztetések a felek között.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Január 29-én jön az új McLaren

A McLaren hivatalosan is bejelentette, hogy január 29-én mutatja be a várhatóan teljesen új színvilágú, már Honda-motoros idei versenyautóját.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Az FIA hajlandó egyezkedni a Hondával

A Nemzetközi Automobil Szövetség hajlandó felülvizsgálni álláspontját a Honda idei motorfejlesztésből való kizárásával kapcsolatban.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

A Honda máris veri az asztalt az FIA-nál

Ahogy arra számítani lehetett, a Honda nem hagyja szó nélkül, hogy az FIA értelmezése alapján február 28-ig kell homologizálnia motorját, miközben a riválisok egész évben szabadon fejleszthetnek.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Színt vált a Mercedes és a McLaren

Az idei Forma-1-es szezonban minimum két csapat komoly változtatásra készül autói festésével kapcsolatban.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Honda sem akar motorfejlesztési tilalmat

A Forma-1-be a McLaren oldalán idén visszatérő Honda a Ferrari és a Renault pártján áll a motorfejlesztési tilalommal kapcsolatos vitában, a japánok sem akarnak korlátozásokat.

cimkék: F1 / forma-1 / Honda / McLaren

Button lesz Alonso csapattársa a McLarennél

Hónapokig tartó időhúzás után a McLaren csütörtökön végre hivatalosan bejelentette, hogy Jenson Button lesz Fernando Alonso csapattársa a 2015-ös szezonban.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Lehet, hogy Alonso mégsem megy a McLarenhez?

Több lap is úgy tudja, hogy Fernando Alonso miatt nem jelentette még be a McLaren, milyen felállással vág neki 2015-nek.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Képtelen dönteni pilótáiról a McLaren

Noha a McLaren a hét elejére, aztán a csütörtöki igazgatótanácsi ülés utánra ígérte a 2015-ös pilótákról szóló bejelentést, a megbeszélésen nem sikerült dönteni a felállásról.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Tovább húzza az időt a McLaren

Noha a McLaren korábban többször utalt arra, hogy december elsején bemutatja végre 2015-ös pilótáit, több forrás is úgy tudja, hogy elhalasztották a bejelentést.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A McLaren a második tesztnapot is elpazarolta

Hasonlóan az abu-dhabi teszt első napjához, a Honda-motoros McLaren szerdán sem tudott értékelhető programot teljesíteni.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / forma-1

Besült a McLaren-Honda az első tesztnapon

A McLaren ugyanúgy kezdte a tesztszezont a Hondával, mint az év elején a Red Bull a Renault-val, a csapat mindössze három kört tudott megtenni az abu-dhabi teszt első napján.

cimkék: McLaren / Honda / F1 / forma-1

Decemberig titkolózik Alonsóról a McLaren

A McLaren jelezte, hogy legkorábban decemberben jelenti be jövő évi felállását, azaz várhatóan az Abu-Dhabi Nagydíjon sem lesz Fernando Alonso vagy Sebastian Vettel jövőjéről szóló közlemény.

cimkék: F1 / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

Az első videó a McLaren-Hondáról

A McLaren múlt heti silverstone-i forgatási napja ugyan zárt teszt volt, de természetesen így is kiszivárgott egy videó a már Honda-motorral köröző autóról.

cimkék: McLaren / Honda / F1 / forma-1

Kipróbálják a Honda-motoros McLarent

A McLaren pénteken filmforgatási napot tart Silverstone-ban, az istálló most próbálja ki először a már Honda-motorral szerelt átmeneti autóját.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

Alonsónak ultimátumot adott a McLaren

Fernando Alonso még mindig nem döntötte el végleg, hol folytatja a pályafutását. A spanyol szíve szerint a Mercedeshez menne, de ott jelenleg nincs üresedés.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso már majdnem a McLarené

Fernando Alonso átigazolási ügye lényegesen tovább húzódik a vártnál, továbbra sem tudni, hogy hol folytatja a Ferraritól távozó kétszeres bajnok.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Alonso keményen tárgyal a McLarennel

Miközben az már biztos, hogy Sebastian Vettel az év végén távozik a Red Bulltól, és majdnem biztos, hogy a Ferrarinál folytatja, az onnan valószínűleg távozó Fernando Alonsónak még nincs helye.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren

Az első kép a Honda V6-os motorjáról

A Honda közzétette az első fotót V6-osáról, amely jövőre a Mercedes-motorok helyére kerül a McLarennél.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Honda

A Honda miatt tétovázhat Alonso

A napi Fernando Alonso-hír szerint a spanyol még azért nem írta alá új szerződését a McLarennel, mert aggasztó hírek érkeznek a Honda V6-os motorjáról.

cimkék: F1 / forma-1 / Fernando Alonso / McLaren / Honda

A McLaren belekötött a Red Bull rádiózásába

A Szingapúri Nagydíjon végig szenvedett a Red Bulljával Daniel Ricciardo, az akku miatt pillanatokra elment az erő autójából.

cimkék: F1 / Szingapúri Nagydíj / Red Bull / McLaren / forma-1

Megégette Magnussen fenekét a McLaren

A Szingapúri Nagydíj hozta a szokásos formáját, a tervezett 61 kör helyett eggyel kevesebbet tett meg a mezőny a kétórás időlimit elérése miatt. A legjobban Kevin Magnussen bánhatja, hogy ennyit kellett kocsikázni.

cimkék: F1 / Szingapúri Nagydíj / McLaren / forma-1

McLaren: Alonso és Vettel is célpont

Az Autosportnak Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója megerősítette, hogy a csapat Fernando Alonsónak és Sebastian Vettelnek is ajánlatot tett.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren / Sebastian Vettel / Fernando Alonso

Button év végén visszavonulhat

Jövőre motorszállítót cserél a McLaren, újra összeáll a visszatérő Hondával, emiatt fenekestül felforgatják a csapatot.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

Alonsót álomfizetéssel tartaná meg a Ferrari Lehet, hogy a Honda is megadja ezt neki

A spanyol bajnoknak már elege lehet a Ferrari szenvedéséből, ráadásul a McLaren gőzerővel csábítgatja, de vajon ellent tud-e állni a valaha volt legmagasabb F1-es fizetésnek.

cimkék: F1 / Ferrari / McLaren / Fernando Alonso / forma-1

A McLarent érdekli Bottas

Mika Häkkinen jó ideje egyengeti honfitársa, a jelenleg a Williamsnél brillírozó Valtteri Bottas karrierjét. Az egykori világbajnok azt állítja, hogy a fiatal finn iránt a McLaren érdeklődik.

cimkék: F1 / forma-1 / McLaren

A McLaren és a Mercedes is hajt Vettelre

Helmut Marko, a Red Bull nagyhatalmú tanácsadója állítja, hogy több rivális is megkörnyékezte Sebastian Vettelt.

cimkék: F1 / Sebastian Vettel / McLaren / forma-1

A McLaren ötlete volt a biztonsági autó utáni rajt

Noha a versenyzők többségének nem tetszik, jövőre életbe lép az a szabály, hogy a biztonsági autós szakaszok után új rajtok lesznek.

cimkék: F1 / McLaren / forma-1

F1: Rosberg nyert, Ricciardót kizárták

A harmadik helyről indult Nico Rosberg nyerte az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat, a Mercedes német pilótája egy pazar rajttal már az első kanyarban az élre állt.

cimkék: Kevin Magnussen / Daniel Ricciardo / McLaren / Red Bull / F1 / forma-1

Már Eric Boullier is elhagyta a Lotust A McLarenhez tarthat a csapatfőnök

Bár a Lotus szinte mindent megtesz, hogy kedvezően állítsa be a tényeket, azért most kiborult a bili. Boullier helyét a tulajdonos Genii Capital első embere, Gerárd Lopez veszi át.

cimkék: F1 / autósport / McLaren / forma-1 / Eric Boullier / Lotus F1
videók

Ördögűzés McLaren módra

Mit tehet az ember, ha egy olyan Dodge az ellenfele, amit maga a sátán kerített hatalmába? Nem kell pánikba esni, csak a megfelelő eszköz kell a sikeres rituáléhoz.

cimkék: Dodge / Demon / Drag / McLaren

Padkán törte meg a McLarent

Egy amerikai autós találkozón sikerült megtörnie a tulajnak a McLarent. Ráadásul nem is akármilyet, egy P1 szupersportkocsi az áldozat. Még Jay Leno is megbotránkozott a helyszínen.

cimkék: baleset / McLaren / P1 / padka

Gigászok csatája, avagy Ferrari a McLaren ellen

Vajon a Ferrari F12 ellen van esélye a valamivel gyengébb McLaren 720S-nek? Persze! Nézd meg a gigászok csatáját!

cimkék: Ferrari / McLaren / Drag

Sokoldalú McLaren F1 GTR

Már eleve az nagy szó, hogy valaki utcán McLaren F1 GTR-el közlekedik, az pedig egyszerűen megdöbbentő, hogy még munkára is befogja. Már pedig ez a srác a karácsonyfát fuvarozta haza a méregdrága ritkasággal.

cimkék: McLaren / F1 / karácsony

100 dolláros élményautózáson tört a McLaren

Némi pénzért sokan kínálnak lehetőséget arra, hogy bárki kipróbálhasson bitang erős sportkocsikat. Egy amerikai lehetőség viszont súlyos anyagi kárral végződött a laza sofőr és a felelőtlen instruktor hibája miatt.

cimkék: baleset / McLaren / élményautózás / intruktor

Élményautózás legfelsőbb szinten

A  videóban szereplő srácok gyakorlatilag a legmagasabb szintre emelték az élményautózás fogalmát. Egzotikus sportkocsikkal vágtak neki az arab világ egyik leglátványosabb útjának.

cimkék: Ferrari / McLaren / Lykan

1200 lóerővel a fékpadon

Bár a cím alapján azt hihetné az ember, hogy a három turbóval felszerelt McLaren darabokra tépte a szerkezetet, ám most nem ez történt. Ami érdekes, hogy amint a lovacskák megindulnak, még a kamera képe is majdnem szétesik.

cimkék: McLaren / dyno / fékpad

Daru dobta le a versenyautót

A feladat szerint ki kellett volna emelni a pályáról a lerobbant versenyautót. Egy darabig jól is ment, de aztán a daru leejtette a 70-es évekbeli McLarent, ami természetesen jól össze is tört a több méteres zuhanástól.

cimkék: baleset / McLaren / versenyautó / daru

F1-es autóval az utcai járgányok ellen

Benned is felmerült már, hogy miként végződne egy F1-es autó csatája két utcai ellen? Most megnézheted. Mondhatni semmi meglepő nem történik.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / verseny
címke felhőWillys. modernlángolAudi TT Cupelektromos buszBrazíliariasztóközterület-fenntartóátlagelektromos terepjáróBugatti Gangloff CoupePeugeot 208MbDesignegyedikerítésconvertibleMartn Prokopjeges útZ5autós üldözésFiat 124 SpiderlogoKarsanautókereskedésTim Gáboreladó autóAventadorSwift Sportbalesetmegelőző rendszerArteonYpres-ralitrutyivontatásPosrcheMercedes EVO 2Leaf RCtúlsúlyCentenarioXJ220mobiltelefonMarco Wittmanpremierpókokos fényszóróBreitlingEurópa NagydíjsordoLPGSRTcélpostásSzingapúri NagydíjorigamiApriliaCrosslandlehetetlenKerényi Ádám3008 GTSuper TrofeoRcsúszásapokalipsziseszméletlenGTVflörtWLTPjó sofőrzsiráfJeep GladiatorCarlos Sainzkubaroad ragearab közlekedéskétkerékBrit NagydíjbukástrucktitanlánykérésLaFerraridurvaretroHeinz-Harald FrentzenpáncélozottFittipaldimotorkombi autóDaniel RicciardoRenntechhasználatihirdetésIndy 500Laguna SecaBMW 2-es sorozatCitroenvicces videóalfaInfernorobbanPanamera Sport Turismojarri-matti latvalakatonaCorbellatiFormulaMercedes-Benz SLS AMGMaláj NagydíjtervezetteljesítménymérésRoushLa TomatinaSinsheimlízingelnökautó lopásgyerekvízGinATSMercedes jövődragsterjames bondAston Martin CygnetMBUXMomkhanaChevrolett Corvettebevásárlókocsifüves cigiS90A120X6MBlazersmoke2CVbanWaldowUberToyota CorollaM550dZöld pokolGoProharcBMW 5JettaRenault Clio TrophykarácsonyBrilliance44D3 GroupjótétEvijabikiniSmartelőzésNoodleállatOlaszországporral oltóTwitterbunkerarabSvéd ralihelyszínelésShelby Daytona CoupehajtűkanyartévéNestor Girolamitoyota 2000 gtofficialnémet sportkocsiRollsLexusmegszorításfelvonulásQVGLEszámozáscsajozásBloomsátorvideósikerMercedes-Benz SLStüntetésMount EverestNurburgrinszerencsevolkswagen borasportautóeldurrankínai piacwiesmannselfiehangveseChevrolet ImpalasugárhajtásúáradásKakucselektromos autóSpirit Of EcstasyátépítésMemo GidleyzenebicajAxiálkilöksivatagrönkcsúszós útMad MaxgolyóRoad Americaritkaságörök garanciaMaserati GranTurismogreenlinehibridautóelnöki ügybmw m5raktárutasításCaterhamFord Fiesta RS WRCTouristenfahrtPorsche 911cobra 11aromaborzLamborghini VenenowcbelsőkanyarVRrobotautóSebatien LoebMick Schumacherdömper8Hyundai Velosteryoutubebmw maasaicaélőAudi TT-RShard topCanepaColin McRaeéneksziklarepülésFIA GT3roadsterSkoda múzeummázlistaháromkerekűRaptorfekvőrendőrbolondLukács KornélünnepihajóterepjáróTargaukrajnaBZZZkereskedőV12lövegminiszterelnökkésChevyformadacia loganBill GatesJaguar X-TypeSUVarany918 SpyderSport SVRbarátnőrajtTom ChiltonConceptautós híreklökésnyomtatásS10Hummer H1dűneelszállításbobpályaAmerikai Nagydíjtilosban parkoláshajléktalanprojektorproblémagyereküléscsaládi autójövőképbírságKTM X-Bowbaseball488automata váltókínai autóJannarellybatmobileMaserati QuatroporteleleplezésVauxhallGigafactoryLMP-1T-CrossBattistalancia deltabúcsúgyalogosMalajziaDevel SixteenGT 4tűzoltóságszőnyegszörnyetegDacia DustercigiModel SájulásMulholland DriveFord KugabicilisNovitecautolivelőzRickard RydellSebastian VettelVivaroSt. James EditionMercedes-MaybachAlpina B12szimulátorAlfa RomoezsúfoltságzuhanásS-EditionlandoláslincselésBoschkínos esetijesztésDél-Koreaszilvszter raliPorsche 993TucsonelakadBryan buffierEl CaminoMagnus WalkerAlaszkatolásfeltörésablaktörlőTCRKoreai Nagydíjszabadidő-autóhuligánokNissan Sentraromán közlekedésextra 300McDonaldshangutánzás6x6SilverstoneBYDsubaru wrxemissziós botrányCayman GTSJeep WranglerValhallaSuzuki SX4AurusToyota S-FRJaguar XFRfestéksütirx8TAG MotorsportimprezabeszakadtSixtquadskiGMC SierrakaszkadőrSpyderTallinDannyHappyteddyDoritossínFord F150karmavillanyautóbalhéfalsefalsetankolásDokkerSSWRX STI4x4traktorVFTSreakció8Crobbantáspápagyanusítottrossz útHong KongKertész KrisztiánGR SportFord Racingrenault talismanFerrari F12 BerlinettaMarine Editionégő autóMáltaInclakókocsiE-PaceRally CupterepGallardoYas Marina CircuitjátékautófűnyíróCompassDronekhanaVolvo S70 RNissan NoteExplorer STChallengeautomataInfiniti M30dschumacherOpel GTjelöléselektromosládaderbibmw m4wrcautós jövőZafiraDCnői sofőrMercedes VitobrutálistitániumrakományRWDBMW X4Corsica-raliérintőkijelződonington parkWildcatelsüllyeddarázsszingapúrDC Shoeskonföderációs zászlóborulásAlfa RomeoútZFbérautópanzióKefo MotorsportiCarTobias MoersföldcsuszamlásfreightertankGRMNnyerészkedésROALForzaroncssvéd piacfinal editionNagy Futamemberségford thunderbirdÚj-ZélandGiulia QVPorsche Mission EcsempészetEmilytéli gumiszakaszBMW M760Li xDriveillegálFerrari 355 S Spiderorosz tuningenzo ferrariford s-maxLe MansterrormotorosrendőrSiennamotorhibagyilkossági kísérletA4Renault RSModel YLand Rover911 GT2 RSProteamF8 TributolistaKuala Lumpurautós találkozó458HyundaikupéG63 AMGA5Hyundai i20 WRCbajorfejesApertagörkorcsolyaamazonFlamenapfénytetőösszehasonlítóChironrágcsálóElon MuskBMW X5sofőrös autóBMW M4 GTSstatisztikafestésstreet raceleopardNyirádVeszprémOpel CascadaShanghaiolcsó márkaPeugeot 308gyúrásSkoda CitigoTaycanwellnessmurvarendezvénypengeKia RioautópályakommunikációPorsche PanameraRoberto MerhiMinyonigazságszolgáltatásBMW 4 Gran CoupérosszullétPutyinPepsi570StáskakiegészítőhókotrósérülésGhostBuggyAudi A6Tyler WitteBudapestgázolásShelbyEVNissan IDxWTCRámokfutóVolkswagen Up!Formula StudentpulykaMitsubishiAudi A3LebaronAudiluxus termékLykan Hypersport30 évMotkány8-asparasztDacia Logan MCVesteLancer EVOMercedes CLAmelegedéstrident iceniTataLamborghini Diabloelektromos szupersportkocsiwörtherseenyirfasbenzinkútSata-ralifelelőtlenLamborghinielmebetegfutáridiótaPeopleSLCvasúti átkelőrönkszállítótelepbrutálForma-2manuálisVolvo C30SennaCelicaBarum-ralidrámazsenialitásamerikai közlekedésbombaM0C8lada granta350zKim Dzsongunstop táblaRoad Roverkonvojsárga zászlóFormula RenaultLamborghini Veneno Roadsternőkkorlátozásünnepi modelltrélerA-osztályszenzorExtremeaudi a4jelzésejtőernyőEtnaGTAkézifékbiztosításgyorshajtáslexus nxelbocsájtásorosz közlekedésakadályAMTSfelakadboxaudi q3forma-1bejelentésszerkezetpieter tsienegyterű autósorozatOscherslebenTSARAVisionSzilveszter rallyBMW M5 CompetitonMegane RS TrophybuszlowriderBelga NagydíjLexus ISelszabadulJensenBulldogABTSpecialeLandwindjason stathamMercedes-Benz E-osztályiX3Alpina B3hírKia Forte KoupnévEasytroncitávirányításJohn CenakazahlerobbanCross ConceptkonzolgázgumiégetésegykerekezéslángkirálynőLamborghini Huracannői vezetőlasszóAccordkínaFiat PandaA45szalonIndyCarepizódközterület-fenntartásBrexitelgurulNaszfaltMarcus GronholmrányitásEspadaPeugeotbalesetmegelőzésszippantós kocsiwhite-collarFerrari F40 LM BarchettazúzásletartóztatásszörfDusterinternetMcarenszoknyaMcLarenFuriousszabálysértésGhibliRenaultkardiológiaDucatiPiercarlo Ghinzaninissan gtrMarchionneVW GolfsportjótékonykodásOlasz NagydíjhihetetlenablakkeresztbeCorvette Z06CountrymanrepülDragtávolságtéli közlekedésNorvégiagyárbezárásFR-SmotokrosszNicolas CagePárizsi AutószalonillatTraficModel 3MiniSimplexBertha BenzDan BilzeriankezdőNissan AltimateJean Alesiegzotikus autószenzációhumotAWDBentleycélgépKodoMP4-12CDodge ChargerSkoda OctaviaManor Marussiaspanyol autórevansFord Fiestakilencsebességes automta váltóTigriselszabadultpumpaClarionSzlovéniaMinibigbátorHonda Jazzutcai autóévértékelőrégihíres autókatonaielsőnémet autóPro CeedAntonin TlustakVlagyimir4 ConceptLamborghini AventadorTakataAppleRSQ E-Troncseh autólefoglalt autók5008Timo GlocksebességmérésgalambpickupkanadameganeMitsubishi G4McLaren MP4-12CcserbenhagyásPorsche Boxterékszerzerogolfautóbaba34 órás versenyitalmodellautóLiberty WalkMagyar NagydíjlángokreflekszbalesetSonicRange Rover SportkötekedésADAC Deutschland rallyHarley-DavidsonLaFerrari Apertaösszehasonlító-tesztBMW M2szimfonikus zenekarValkyrietörvényújjáépültfrankfurti autószaloni30 NMercedes C-osztályWill StevensmérésMercedes-Benz A-osztálybeszakadt burkolatKoncz GáborkézikönyvPace Carbarn findbiztonságtechnikanagymamaCessnakráterHunGarianAmbienteFord MondeoUSA NagydíjG650NeymarautósportEurópa BajnokságautóútFernando Alonsosebastien ogierGeely205VeyronStelvio812Twingoigazoltatásfailopel karlSirokm1raBen AffleckAdria CennikályhaHybrid4Audi A8 L ExtendedMuscle CarRSRfogászatE63 SnepperjótékonyságlakóparkKia CeedLancia ThemagyűjteménySpanyol NagydíjRolls-Royce Wraith CoupeRafael NadalAudi S5rablássült krumpliidősCitroen DS5MNASZMichael Schumacherráfutáscadillac devilleGrandland XtermelésPeugeot 508need for speedSVSuzuki KizashiittasEurosportdodzsemÉv Autója 2017DBXtörési5éjszakaPethő IstvánEksoVestpokolVetteUAZautóbemutatóM PerformanceKrózser MenyhértR34újjáéledanimációsolajcsereneuvillenissan navaraGarázs TVtanulmányMF1Forza MotorsportJapán NagydíjvandalizmusbefektetőbikaChristiano RonaldoPersonal AssistantNissan SilviaRed Bullrakétalancia fulviaPriusSnowkhanahaszonjárműLAVidaSuzuki SamuraiW MotorsiMax Nsúlyelosztáselektromos versenyautósejkliepája-raliSecurityarany fólialuxuscikkautógumihumorvírusCreweEnerGForcequadfigyelmetlenlovaskocsi992volkswagen golf sportsvanYarisAudi R8John Cooper WorksLamborghini UrusmólóGTBMariovolkswagen jettacaddymodernreflexSierraXTata Nano3-asPeugeot 206navigátorIrmscher Inspirovásárlómercedes-benz mlcpattogatott kukoricacars coffegyerekektolvajVályiázsiai közlekedésSmart ForFourZR1atvhumoroscsodaszemMr.BeanőzSupermanMonsterelőjegyzésfisker karmatartályautómentéshatótávelszabadult járművészfékmackómentőMicrakersMiataönvezető rendszerID.RAston Martin Rapide SvonulásWalterné Dancsó AdriennSuzukaEclipseösszefogásGumpertdigitálisAIDSgerillaFerrarmotoros rendőrGLANissan AlmeraInfiniti Q50piros lámparészegdróngyárleálláseletkromos autóPeugeot 207targoncaKetterer ContinentalXD3koppintásAlpina B7Bruno SpenglerszelfiFerrari Californiabaleset tengelyCarlexoroszországGladiatorIFAtöltőrenault sanderoBaldwinAustinjó emberSeat IbizaWaymoszörnykedvezményingyen autóördögszekérTerrakhanaautosFinal FantasyjégautóXJ13kalapácsszlalomPokemon Gotoyota versorally du VARPeopleBMW E30baleseteknyújtott karosszériaX-osztályBajaAndy PriaulxTourneo CustomvodkafékpadMicheliszYamahabajnokságForma-3bivalyKharitoninSeltosFiesta WRC911 GT3 RSfesztiválbüntetőfékMercedes GPWWESeatautótemetőMichelisz NorbertSTzombiMazda CX-5önjáróMartin Caceresleállásnissan leaflábbal vezetkulcsImolaGyulay ZsoltApolloelefántHotwheelsautósüldözésmelegMexikóMANBlack BearcrossovermacskaErzsébetFootkhanaumbauelektromos sportkocsiVolvoAlex ZanardimotorosJustin WilsonlaptimejogForma-1 Bahreini Nagydíjbiztonsági autóBullitAthénkihajtótechnológiaMclaren 570Syokamionsofőrgyorsulási versenyjátékkonzolchrysler 200Eliapeugeot 208 gtiKovács Tamásfiat. fiat 500zúzóFord RangeraudioCitroen DS3WRCi30 WagonSubaru ImprezaWestfield MegabusaszáguldásfilmessavrombolásOpel AntarapolitikaJCWRallyePetersenveszteségctsNissan MaximastopI-Pacecliomini cooperMazda MiataNissan Skyline R34kombibankautomataűrsiklólebukásprémiumautóLevantekultikus autóNissan NV 200lóerő harcgázüzemű autóAudi A2gyászhírtemetkezésWRXVolkswagen EosS600walter röhrlSilveradoRat RodVila Realdízel botrányszimulálásSportwagonaratásbillencsjavításBelgium2WDJanner raliCoca-ColaTomini Classicsbaja 500A9Land Rover DefenderLe Mans 24hMaserati LevanteCorvettedízelautóFalconsegítMercedes-Benz CLARubiconSportsOpel InsigniaroncsderbiVelociraptormandzsettagombEF7Crossland Xskylinelopós autógyújtogatásMitshubishiFiat 500Red Bull RacingkijelzőkapacitássztorigyalogosvédelemSpaVolvo modellközlekedésbiztonságPekingi AutószalonToyota Yaris RSrobotizált váltójávorszarvas-tesztColoradoMacan SreklámTipocsomagszállításTorsten Müller-Ötvösrolls-royce wraithtávirányítós autócar pornutcai versenyOlivier PanisizomautóraliRali VBhangprojektorBamboogőzMcFlyvételFerraridrágulásgokartSTiOPCNyirfás JuliannaKevin AbbringlimitáltSuper Sport 300+evolúciógyerek autóhalálos irambanspeakerMercedes CLK AMG Black SerieshányásKia Nirobrudertörök közelkedésBrazil Nagydíjoldtimer találkozóAveomegsemmisítéstaxiSigdsrallye-NirodriftfóbiaAston Martin DB9pörgetéssüllyedésChevrolet Aveokisvasútblack fridayÉsztországcsajokluxus busztotálkáriskolabuszKovács ÁgiCadillac ELRgyilkosságCO2ChicagoGlobal Vehicle TrustszélvédőmosóCountachbefutóterepezésSkodalegdrágábbkajaSAS IrisugrásNASAdízel motorKriszHuracamBMW 7Bessenyey Zoltán3008GPSszínekYeongamLanciaimportForza HorizonNissan GT-RHonda eszekér275fékútmenekülKancsár FerencprojektNismokoncepció Bugatti VeyronprototípusFRmobilitásháborúWalter CsabaBac MonospecifikációkMiami VicehistoricshowTouringkizárásLa Voiture NoireSuperbikerekorDucatokörnyezetbarátelképesztőMOLpusztításkerékvetőinfotainmentkatonákfisker surfromán autókabrióPHEVTWOFACEbmw 507rendvédelmi erőktrükközésZacariaToyota GT86JerezFiat 500LHalid AvdagicAirbusChevrolet VoltSvédországDaniel SordoAyrton Sennaorrszarvúvolkswagen beetleparkolásbiztonsági övAgera RSZotyeCiprusP1halottas kocsiChevrolet CorvetteesőkarcX1citroen cxKecskeméti BalázsbűnözésMercedes A-osztálydashcamdagályGenesishulladékgyűjtésÉrdi TiborPorsche 911 Rskoda 120R5chris MeekeolajSematereléskétkerekezésSpongya BobMaybachkereszteződésdugóbmeutatószánkóerősMercedes-Benz G-osztályTrabantOpel KadettMission EMike TroutsütiszörnyLettországolasz autókábítószerOpelfurgonlefulladGT40CardokjubileumClarksonunboxingbringarinocéroszpályanaprepülő autófékdöntőhíd csereIrmschermúzeumMLBAlain MenuszerződésB11AddArmorMazda3videójátékSsangYongStoffel Vandoornebaki60vonatOrlando2019évfordulómezőgazdaságPSAHiluxelszaladjelzőoszlopKarinahibrid autóhírekGT2támadásRS6láncPhaetonPortugáliakompakt autóMissileDél-AfrikaAudi RS6Kevin MagnussenMonacobmw z2gazdagHonda CR-VRapidEChevellePontiacgázszivárgásteherautóJaguarFanatecfuvarCamaroCaliforniamajdnem balesetHillclimbKatanakölcsönzőluxusautócsehszékhűtésU2TushkanovaVenom F5lépcsőfelfrissítéstalálkozóAll-Terrainszétverigyorsasági obKOERUvárólistatűzcsapFerrari FXXmercedes-benz econicMehdi BennaniATS-VOliver BlumeDurangoműszerfalMikulásHofmannjárókelőAMG GT RIndiaVATHelveszvetúlméretesijedtségBalePumaautomatikaBMW I8rongálásXC40David BrownfolyóbetonkorlátRX-9ÍrországGiuliamagabiztosságdefektbicikliútContinentalRuftrollspeedKTMrichard hammondLMSGódor BarnaalagútHollandiaUSAF3Grand Cherokeeszelektív hulladékmedveállrendőrMercedes SLS AMGMáriapócsKaiprofiAMGGhymkhanamoziskoda superbGyurtaösszkeréknapelemJedlik Ányos KlasztergyárRCBMW 5 GT960versenyautóbéreltBútor Robi488 PistafelniszarkaPlaystationluxusRally du VAR 2012potyautasGTkárosanyagtesztpályaLamborghini MurcielagobetörésVelaramerikaGázosításOne:1szóráslyukNissan 370zjet-skitanulmányautópáncélosPlútóGorillazKaroqEvoqueHuayralada samaraatkinsonHonda NSXMIGX2vízbensofőrpirosSLKgőzgépsportszerűtlenbörtönteaserpezsgőRowan AtkinsonfelúszásWolfsburgbrutál esésGT-86donuttuningx6jégkaparóDetroiti Autószalonomlásjelmezvilágrekordhyundai i20szembe sávHonda PreludeoroszShelby GT350RGran TourismoHorizonBarbieátadásRobotruhaHungaroringkisteherautóstartQ6kápolnaEgerkülönöstűzoltómercedes-benz s-osztályapaCadillac ATSPaul di RestaToyota HiluxherbieAnton Yelchine-tronFordCadillackipörgéssárgaKikiTrustBob BellPharrel WilliamsfelhasználóGyulakiszivárgott képViper SRTnyárhackelésNürburgringtrükkRubens Barrichellohot hatchlopott autójwrcJohannesburgSciroccokamikazefüstKazahsztánrészedkoreai autóhooniganversenypályarali-európabajnokságközlekedésMonzaLP458 ItaliaMarconimikrofonragecustom carBMW M324 órás versenyharrachpapIndiai NagydíjkutyaChiron Sportpeugeot 308 swautókiállításamerikai humorM6szabálytalankodásQoros 3kazárközelburnoutoldalkocsiFedExpro-tourerjean-claude van demmepénzvezeték nélküli töltésfelahegyreJaguar XKR-SBMW Z4bentley continental gtépítkezésfrontálAgeraLFAKoenigsegg Agera RidiótaPeoplePeoplecsattogás24hrobbanásNordschleifetengerMercedes S-classChevroletfelvásárlássafariF40ChargeRX-8vadnyugatvizes útKen BlockAWVlexus rcAcropolis-raliGumball 3000MikkelsenMercedes SLSRomániapótkocsilimuzinLada 2104ingaSolbergTörökországrendőrVin DieselTransformersévnyitósorsKodiakKalashnikovRimacgarazsInsigniabunkóSRT Viperfavágásvárosi miniategotúraautó világbajnoksággyorsasági motorpoénnézőkhollandgumiszalagmarketingAudi RS3gyorsaságiporsche macanáremelésugratásNémet NagydíjDaytonaskoda fabia s2000intruktortehénnyílCarlos GhosnkivetítőExclusiveLance StrollShellForma-4újbambuszalvásP100DOsloEVOhot rodgázrobbanásBarcelonaBuickbuszmegállóferrari enzotávirányítósillatosítóSesto Elementojapán piacI8gördeszkaRali EBvillámgurulmosóTata ZicavizelBAICszabálytalan autóDisneyrondaFranciaországjelenlétRXhalálosCitroen DS3magyarMazda MX5Superleggeradunaford c-maxcherokeeijesztgetésMcLaren 12cPistaZengő MotorsportCX40Matteo MalucellifoghúzásAcuraNiro EVtúlkeresletHenessey Venom GT911MarvelNissan GT-R R34Dodge Hellcatflame warRedJetdacia sanderoVaughn GittinőrületdagadtSkoda Fabia3DsólyomautószállítóRodasbajor autóhackerInfinitipisztolySWLotus SUVHill Climbmercedes-benzcrash testRS200chevrolet cruzegyárilányürülékautóSochiAudi Prologue AvantEcoboostdrogBJOpen GTelső vásárló500eHonda Civic Type-RBMW 6-os sorozatBTCCKanadai NagydíjCitroen C4 PicassogyorsulásX-Trailönvezetőemissziós normaLincolnforNissan Skyline R33Josh CartuMazda CX-9szociautotalalkozodemonstráció458 Specialeelektromotorx7WSRSwiftCrystal Hooksamerikai rendőrségOutlawJCBpolo r wrcDragon Mountainautóipari visszahívásVarekaizebraSpanyolországszaltó46AnniversaryDodge RAMegyterűWankel motortanulmnányW213edukációtechnikaDavid HasselhoffszolnokRinspeedi3BMW 1602yellowstoneszigetRenault Meganerepülőland rover discovery sportrandiEngstlerRhys Millen4MATICmázliDelta HF IntegraleTerravakvezető kutyaRali du ValaisISLance Gilbertvasúti átjáróönzetlennézőbessenyeyTouristenreflektorHoldenCsehországland rover discoveryTrans AMBJ BaldwinMinimoHollywoodRolss-RoyceMazdaAMG GTarab autóTiguanSlovakia RingérthetetlenJeff GordonhernyótalprajzfilmEnglerpolgármesterHockenheimBonnevilleiNextmentőakcióVorsteinerMitsubishi LancerFCACruzeInterlagosHoonigansKínai Nagydíjcars and coffeboxkiállásOpel AdamBreitling Jet Teamfilmes autóMaserati Quattroporteautmoatadigital lightToyota TundrabontóidiótaelbocsátásmotorháztetőjégesőcinemaE30MasterKoenigsegg Agera HHCitroen C3New JerseyrokkantKAMAZChevrolet CamaroGuinness rekordbérlésvolkswagen eco upMonacói Nagydíjfurcsa járműkimaradtelektromos UTVbővítésPiquetelsőbbségV8 SupercarkörnyezetvédelemAlfa Romeo 4CstretchstábCuprahúzásMontenegroMatthew Campbellpoloskahangfaltesla model x720ScsomagképDB11áldáspechAston Martin Vulcanbetonkeverőnissan nv200applikációlezárásGamesconmunkagépRedFord FocusDacia DokkermosásHaasJeanner rally2013Las VegasSanta FeM4 GTSBob LutzMakitahangutánzóVolkswagen TouaregmarkolóSteve JobsChevrolet Camaro Z/28stadionbuffierEric BoullierbringásmentésIED SyrmaJeep RubiconVolkswagenF50mobilRed Bull RingfegyveresekNikolaford galaxysteve mcqueeniphoneJeepSuzuki AltoWRC3BMW 4-es sorozatakkumulátorCan-AmEQCHadik AndrásT1NorrdschleifeJames MayÉv autójaXC60Honda 2&4Volkswagen JettaspanyolIndy500FiatFiestadizájnermárkákJakus TamásVenezuelaTesla Roadsterrush hourSuzukibaktériumAlfa 4CautópályamatricamesefigurákarmageddonKiaJänner-ralihalálRali OBGLBtilos parkolásgyalogW SeriestűzijátékMoszkvaFerrari 599 GTBOpel AstraBoxsterTestarossasebességAEC RoutemasterPikes PeakSan DiegolufthansaLapraszerelt autólamborghini gallardohibridLada PrioraGooglematt fényezésKonavisszapillantóhangvezérlésSergioHoonicornP72Klaus Frohlic3d nyomtatóA110GT4másodszorfilmKatarkátyúBobG63RosbergOpel MagyarországvillámlásXV3D nyomatásfejlesztésJozef Kabanring-txiJensen InterceptorVÉDAtrack üzemmódKodiaqFerrari F12MagyarországFrankfurtturánRon DennisfokozatSherpVolkswagen PhaetonhalottaskocsiGeneral LeeEurorallySCCtelefonCadillac CTSSuper SportMitsubishi OutlanerKimi RaikkonentornádóidőjárásFestival of SpeedGRborulkormánylegóPuskádi JánosT-RocTOP10rendőrautóDaimlerdudeCayman Stragédiaféktesztszemetelésúj generációveterán autóPorsche 911 GT3fröcsköl500autótesztVolvo reklánmbénaScoutlineWTCCCaymansportkocsitVolvo XC90filmes autókminigunOpel Zafira TourerfegyvernyereményjátékLummaNvidiaprankAygofiskerspecialdarálóFerrari LaFerrariRallyF5daewooátveréspermetezésAssetto CorsaactrospassathalálesetAudi SQ7rugókémfotóCarlex DesignWatkins GlendiszkóAutós eladásoksípályakörforgalomMini PacemanVignaleMotorsfelfutómentősamerikai autógesztuspálya488 GTBtestJaguar XFtérképKugaScalaködköltözésemojiámokfutásLada NivaStratosMaserati 3500GTFicza FerencLadaCaterpillarelektromos autózásToyota SuprasuperquadNascarNetflixLuc BessonTCR EuropeJumpyPCSpykerlövésfurcsaságBMWfizetősChrysler45ARTautópiacJeep CherokeeGenesis G90végső állomásAriel Atomépítésrali-világbajnokságbiztosítóautó eladástraffipaxColins Crestmásoláslimitált szériaszedánDodge DartErwin WurmüvegkárkameraindításToyota PicnictaplóTacomabunyókaszinófelajánláshelikopterköztisztaságIsuzuBMW 8Stellabentley mulsanneMadárRTRolajfoltangol közlekedésVitézi DávidUltraF12jégOstbergszakadékautókulcsYuliannahőségvásárlásDieter ZetschebakancslistaágyalkalmazásZumafotóMarokkólicitUsain BoltamerikaivákuumWorld Series by RenaultárokbioüzemanyagKlausz KristófGordinielakadásValenQ60beragadTechartfelhőangol motorrasszizmusélményautózásversenysportTonaleversenyFrank SinatraMichael JostGT3nyereségUTVMarcello LottikarbongunmegtaláltmenekülésHammanHeritageRolls-Roycebritish greenMercedes-Benz M-osztálykamionKeszthelyi VivienadatokSLS AMGnyomtatottsertésoválpályavilágításForza 7R3Grand DusterBatmanoszlopidőmérő edzésFenyrhősMaseratinagy sebességviccfocilisztCars&CoffekukásautóUH-1alvázFord F-150napsütésUPSi3 REXLaptimingRobert KubicaAurus SenatvárosbemutatóMercedes Maybach.Dodge ChallengerChevrolet CaptivarobogósHummerAbu-DhabihibaszerelőBentaygavirtuálForms-1üldözéslövöldözésveteránTouaregkémfotókplatformHyundai GenesisautótolvajmárkakupaHumveetilalomhőkamerakereskedésViperLada VestaaprkolóvámMG ZSVida JaniátnevezésROCbevásárláskólabiztonságJon OlssoncsúnyalopottCadillac Escalades60epilepsziakiállításSpielbergkamionosBoston reptérR8 SpiderAirscarfmeglepetésVerstappenkrosszC3bűncselekményTieJanner rallyRangerautómosásJari-Matti LatvalaDél-AmerikapadkafarmerkigyulladSmart CabrioBlackBentley Falcongarázsajtókapszulahátsókerékdigitális szemüvegesküvőF150McLaren P1kipufogógyorsításMercedestalálmányujjlenyomatVenomsubaru wrx stigullwingfejszeBollingerhivatalosrendőrségYouabian PumaVolkswagen PoloausztráltolatásAviatorPókemberoff-roadgödörSebastian LoebinastechGTOS65rolls-royce phantomvéletlenFerrariPeopleTolemanlökhárítóDefenderimpalafelszereltségNissan rekordinstincthulladékgazdálkodásgyújtogatóSuzuki AuthenticsfacebookZ06Jorge LorenzoSanta CruzretroautóAsconaMarbellaleszállásintelligensbiztonsági rendszerML63 AMGPepsi MaxtúraautóMichelinKomáromgépi mosóToyota EchoR32illegális versenyoperatőrultraibolyaszellőzőkátránykit carNémet túraautó bajnoksággarazs.tvBugatti Veyron SSemblémalimbóBentley Continental Flying SpurRenault ClioWill SmithGuerlainsvédChargervirtuálistahóValetAusztriaPakisztánPur BlancNissan JukeVeneno RoadsterTaco BellKlassenMotegiajtóbölényKadjarNimródNicobukfencjárdamocsárrollerHyundai ix20torlaszQatarparkolótávolmaradásJaguar XFR-SAero 8PolestarálcázottProject Onezúzdamegelőző filmCygnetMax MosleyUruscsalásFocusvideó válogatásBMW 2 Active Tourerde tomaso panterarobotizált autótridentvillamosEMClevegő meghajtáskrosszmotorBMW 6betone-Golfnyíltnapelektromos rollerjövő közlekedéseISISToyota RAV4Sergio MarchionneBeppo HarrachAusztrál NagydíjAbu Dhabi NagydíjRober Kubicalada 4x4tulajdonosArab autózástoyota land cruiserBMW E30 M3monte carlo raliBMW 5-ös sorozatszupersportkocsimárkaford kaDakartáblabesirtunkdizájnstúdiógyőri Audi-gyárGörögországTokiói Autószalonorosz autóautó rongáláscsereR8SMSmercedes-benz c-osztályelaludtFord EcosportbestsellerHUVkínai közlekedésBMW 503Sabine SchmitzhullámJurassic ParkVolkswagen Golfparkoló asszisztensKia SoulsnowboardtesztRapidFormula 3NissanSkoda Octavia RSscooterDavid CoulthardvisszahíváshójáróOpel CorsaManorNYPDTSILykanmanőveroffroadoroszlánMGbüntetésszemmozgáslabradorpénzszállítóOrosz NagydíjsávtartóBethelInsanityForma-ESubarutávirányítós indítóhavazásvédelmi minisztériumszállodaVectraKia PicantopalettaRenault TwingoPaul Swiftpanoráma tetőóraErzsébet királynőrottweilerkínaiCsillagtúrasorompóERCsuzuki balenotilosIndyTechnicszondaFerrari 599 GTOporcheegyezményGT-RdynowtfMercedes S-osztálySuperfasthonda integrabolygódugattyús motormotogpB2izmozásQorosheccLiveWireHennessey VenomHonda CivicDwayne JohnsonWintercontactroncstelepPaugyakorlatlángszóróakcióOlssonArany KormánykerékAwainPeugeot 308 GTihomokviharGoodwood Festival of SpeedMlada BoleslavGymkhanadudaWald InternationalQ5télSamsungHongkongsávváltáselektromos töltőEscortmutatványlazahegysunyihídCullinanültetésThe Mint 400Volvo S90Chuck Norrisbmw x1napenergiagengsztertrailerdoppingjapán autóGazoo Racingvirtuál tuningkigyulladtIATkísérletMiguel MolinaverekedésdrágaStepwaykisautórongSaabStingerLada KalinaExorcistAlpinaForma-1 Spanyol NagydíjAudi A8 L SecurityFerrari 812 Superfastspeciáliskerékvadászatvolkswagen t1ReptárplázabontásMarius AasenSibiu-ralijapán közlekedésGLCMercedes E-osztály959Range RoverSzilveszter ralisylviaÜvegtigrishanninenszállítópedálF430LodgyMarchionnaváltószénabadasskombájnM8Ford MustangSuzuki SwiftCX-5együttműködésConnectedDriveTesla Model 3turán frigyesmexikói autóForza Horizon 2Chevrolet SilveradoRadicalutcaQoros GQ3Bitter SándorLandauletGenfbenceDRIVE PILOTDaciaItaliaBMW 3 GTDB9storage findAston MartinkamerásDániasprayGuardráncfelvarrásOpel Adam RallyChelseavetődésClimbkhanaScoutadásforgalomfaEurópai BizottságkicsúszásNasser Al-AttiyahkávéVAVhóemberMogyoródkergetőzésittas vezetőOtt TanakszemétszedésFelix BaumgartnerTitan XDR2Esteban GutierrezSenatSuzuki VitaraItaldesignSaab 9-3rekordprofitLexus LF-SABMW 1homokreggelipullmannspeedzoneMercedes G-osztálypaul walkerbalszerencseMercedes GLEBMW X6francia autóWranglervasútFiat TipobénázásszarvasToyotahódmezőrületChicheritPeugeot 2008Racing EditionesésléghajtásPorschePriorerőszakhavas útIRCMelbourneNeonmotorpalettaMaverickvolkswagen bogárcrashhosszútávú autóversenypeugeot 205 gti4TalismanRX-VISIONhirtelen kormányszállítmányoposszumVIPAudi TTTrophy TruckTFSIm5Eurosol-Honda Civic Type-RszállításkésésNissan MicraverésversenygumiTada TecujakéseléseladaktáncRS4X5MPosaidonelőzetesVilnerHayden PaddonkilökéscentenáriumpaintballtetőgumorHyundai i30kereslet csökkenésirodaleggyorsabbradarMonte Carlo rallyrendszámReal MadridtrolibuszkisfilmOpel AmperatrezorGMC YukonAcura NSXLotus F1DevelmodellfrissítésSpa FrancorchampsBahraini NagydíjDTMfelfújhatóalternatív üzemanyagMagyar Termék NagydíjMotorexCintraAlpinevezetésszirénaXJElektromos motorkötélhúzásdarugiccsúthibaF2SvájcAutopiloteladásS1forró vízF-150Hondahibrid sportkocsiGenfi AutószalonÁmon OlivérBZboxerAudi Q2lelepleződéscitroen c-xrrobotWalmartVilágbajnokságferrari 458 italiaalkoholnyári gumiNAAFSebring760LiVWfelfüggesztésGMCrobogóangol autóGuerlain ChicheritVitoöregTDImorganDodgeAfrikaközútszabályozásSentryüzemanyagrajzRenault TrafficAmpera-ejógaBuick RivieraLS 500hSuperleggera VolanteSubaru ForesterStockholmLancerDemonjachtporsche 959youngtimerközlekedési lámpajaguar f-type

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.