keresés eredménye

Mazda

videók

Ugrott a Ferrari ajtaja

Romániában egy Ferrari 458 Challenge tulaja fázott rá arra, hogy mielőtt kivágta a kocsi ajtaját, nem nézte meg, hogy jön-e valaki mögötte. Jött...

cimkék: Ferrari / 458 / Challenge / baleset / Mazda / autós hírek

Büntetőfékezésből baleset

Nem tudni miért, de a Mercedes sofőrje úgy döntött, hogy megleckézteti egy erős fékezéssel a Mazda 6 sofőrjét. Balesetet okozott, majd szépen bő gázzal távozott a helyszínről.

cimkék: baleset / Mazda / Mercedes / idióta / büntetőfék

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Aluljáróba küldte a Mazdát a Lada

A Mazda sofőrje áthajtott a piroson, majd összeütközött egy szabályosan közlekedő Ladával. Ha ez nem lenne elég, még az aluljáróba is sikerült leszáguldania a vétkes autósnak.

cimkék: baleset / Lada / Mazda / orosz

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Ezért ne használj verseny gumikat közúton

A versenygumik legnagyobb előnye, hogy száraz úton a megfelelő bemelegítés után semmivel össze nem vethető a tapadásuk. Ám, ha leesik az eső, akkor a pozitívum hirtelen óriási negatívumba csaphat át.

cimkék: baleset / versenygumi / Mazda

Égő mutatvánnyal zárta a bemutatót a Miata

Egy autós bemutató végén a driftelésre átalakított Miata tulaja egy kis gumifüstöléssel akarta elkápráztatni a közönséget. Nem sikerült, a csattanó és a leégés azonban nem maradt el.

cimkék: drift / Mazda / Miata

Korlátról pattan vissza a Miata

Egy könnyed lökésnek köszönhetően a Miata letért a pályáról és a korlátnak repült, majd visszapattant a pályára.

cimkék: baleset / Mazda / Watkins Glen

Ami az adásból kimaradt

Amikor elfogy az adásidő és amikor megőrülnek a műsorvezetők, bizonyos képkockáktól búcsút kell vennünk. Aki mégis kíváncsi néhány kimaradt jelenetre, most beleshet a kulisszák mögé.

cimkék: Mazda / Volkswagen / Peugeot / garazs.tv / összehasonlító / teszt

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó

Derült égből helikopter

Nyugodtan autózol, betartod a sebességkorlátot, még a lámpánál is megállsz. Erre rádzuhan egy helikopter. Jól indul a nap...

cimkék: baleset / pickup / Mazda / helikopter / zuhanás

Egy Miata, amiben szó sincs kevés helyről

Még nincs teljesen kész, de már így is hátborzongató jelenség ez a 4 személyes nyújtott Mazda Miata. Valószínűleg a gokartokat megszégyenítő mozgékonyságnak annyi.

cimkék: Mazda / Miata / átépítés / nyújtott karosszéria / tuning
Hírek

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Távolról vonzza a tekintetet az ünnepi MX-5

A Mazda a Chicagói Autószalonon mutatta be az MX-5 fennállásának harmincadik születésnapjára szánt ünnepi kiadását. Első pillantásra felismered, ha összefutsz vele.

cimkék: Mazda / limitált / ünnepi

Visszatér a Wankel-motor, de nem úgy, ahogy vártad

A Mazda végre bejelentette, hogy jövőre újra lehet Wankel motort kérni az egyik modelljükbe. Azért ne bonts még pezsgőt, a hajtáslánchoz ugyanis elég kevés köze lesz a rég elfeledett megoldásnak.

cimkék: Mazda / elektromos / RX

Szexi tanulmány a Mazdától

A Mazda standján a Genfben leginkább a Kai koncepcióra voltak kíváncsiak a nézelődők. Nem csoda, hiszen egy minden eddiginél izgalmasabb 3-as generációt vetít előre a Kai Concept.

cimkék: Genfi Autószalon / Mazda / Kai

Mazdából Mustang, avagy kit is akarunk átverni?

Azt mondják, hogy Amerika a lehetőségek földje, ott gyakorlatilag az lehetsz, ami akarsz. Valószínűleg ezen gondolatmenetet követte az a Mazda Miata is, amiből klasszikus Mustang lett.

cimkék: Mazda / Miata

Kiherélt sportkocsi eladó

Igen érdkes hirdetés bukkant fel a neten. Egy Mazda RX-8-ast kínálnak eladásra, ám nem akármilyen állapotban. A pörgős Wankel helyett egy régi és gyenge Renault motor van az elejében.

cimkék: Renault / Mazda / RX-8

Genfi Autószalon 2017: Mazda

A Mazda idén az új generációs CX-5-re helyezte a hangsúlyt. Valamivel kisebb, ám sportosabb és komlyabb, mint az elődje volt.

cimkék: Mazda / Genfi Autószalon / CX-5

Három év múlva jön az elektromos Mazda

A Mazda fejlesztésekért felelős igazgatója jelentette be, hogy 2019-ben ők is becsatlakoznak az elektromos autók versenyébe. Nem mondanak le a hagyományos hajtásláncról sem.

cimkék: Mazda / elektromos

Négy év múlva ismét vehetünk Wankel motoros Mazdát

A Mazda mérnökei elárulták, hogy a Wankel motoros tanulmányuk fejlesztése folyamatosan halad. Már az is biztos, hogy lesz belőle sorozatgyártású széria is.

cimkék: Mazda / RX-9

Agresszív szteroid kúrán a Mazda MX-5

A Mazda MX-5 egy kiváló élményautó, főleg a kétliteres 160 lóerős motorral. A most bemutatott 525 lóerős változat viszont jóval több ennél. Természetesen nem gyári akcióról van szó.

cimkék: tuning / Mazda

A Mazda kész visszatérni a Wankel-motorok világába

A Mazda vezető formatervezője egy interjúban árulta el, hogy ők már készen állnak a bolygódugattyús motorok újbóli forgalmazására. A kérdés már csak az, hogy a világ is készen áll-e rá.

cimkék: Mazda / RX-VISION / bolygódugattyús motor

Lamborghini öklelte fel a Mazdát

Dél-Afrikában egy Lamborghini és egy Mazda CX-5 ütközött össze. Egyértelműen komoly sérülésekkel, de az olasz sportkocsi került ki győztesen az összecsapásból.

cimkék: Lamborghini / baleset / Mazda

Elkészült az egymilliomodik MX-5

27 évvel ezelőtt mutatkozott be, most pedig már 1 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet a Mazda kis sportkocsija. Abszolút sikersztori az MX-5.

cimkék: Mazda / rekord

Európába is jöhet a Mazda CX-9

A kedvező amerikai fogadtatás után a Mazda azt tervezi, hogy az öreg kontinensen is elkezdi forgalmazni a legnagyobb SUV modelljét.

cimkék: Mazda / Mazda CX-9

Mindent vitt az MX-5

A Mazda az MX-5 modellel nem csak a 2016 Világ Év Autója címet zsebelte be, hanem elhozta az Év Autódizájnja díjat is New Yorkból.

cimkék: Mazda / Év autója

Itt az új kemény tetős MX-5

A Mazda nem tud leadni abból, hogy minden alkalommal újat mutasson az embereknek. Megérkezett az új generációs MX-5 kemény tetős változata, ráadásul olyan formában, ahogy még nem láthattuk.

cimkék: Mazda / hard top

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Betépett a Miata

Nehéz megfogalmazni, hogy ez a Miata átépítés pontosan mi szeretne lenni. Olyan, mintha a kis roadster rászokott volna a füves cigire, és a társadalom alsó szintjéig csúszott volna. Pedig csak egy troll.

cimkék: tuning / Mazda / Miata

A Mazda a hősökért

Ismét Mazda, és ismét jótékonykodás. A srácok ezúttal a sérült katonákat támogató Mission Motorsport számára ajánlottak fel egy autót. Tényleg óriási tisztelet jár nekik!

cimkék: Mazda / jótékonykodás / katonák

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Sportkocsi tanulmányt készít a Mazda

A Tokiói Autószalonra a Mazda egy sportkocsi tanulmánnyal készül. Eddig egyetlen sejtelmes képet mutattak meg, de az éppen elég arra, hogy felcsigázza a kedélyeket.

cimkék: Mazda

A jövőn gondolkodó

A Mazda idén az SUV irányvonalat erősíti meg egy tanulmánnyal, mely a KOERU fantázianevet kapta. Sportos terepes van érkezőben.

cimkék: Mazda / frankfurti autószalon

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Itt az első törött Mazda MX-5

A napokban kezdték el átadni az új Mazda MX-5 példányokat. Nem kellett sokáig várni, máris itt van az első alaposan összetört példány. Nem az újdonsült Mazda tulaj volt a hibás.

cimkék: Mazda

Elárverezték az új MX-5 első példányát

A Mazda ismét megmutatta, hogy rá lehet számítani, ha jótékonykodásról van szó. Az első legyártott MX-5-öst árverezték el egy gyermekkórház javára.

cimkék: Mazda

Újabb piros pont a Mazdának

Most az MX-5 kapta meg a rangos Red Dot: Best of the Best díjat. A több különböző iparág kiemelkedő újdonságait értékelő elismerésből már több is van a japánok polcán.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Virtuálisan csapatták, igazi autót nyertek

Néha nem csak a szórakozás miatt éri meg autós játékokkal játszani. Itt van például két srác, akik igazi Mazdát kaptak a virtuális csapatásért.

cimkék: Forza / Forza Horizon 2 / bajnokság / Mazda

Abszolút siker a Mazda CX-5

Szinte hihetetlen, de éppen a minap gördült le a gyártószalagról az egymilliomodik példány a Mazda igencsak kedvelt crossoveréből. Pedig még csak alig több, mint három éve gyártják.

cimkék: Mazda / Mazda CX-5 / japán autó / crossover

Egy csillagot bukott a Mazda2

Bár sok területen kiválóan teljesített az új Mazda2, mégis elvesztett egy csillagot az Euro NCAP törésteszten. A kisautóban a hátul ülők lehetnek veszélynek kitéve.

cimkék: Mazda

Kisautókkal hódíthat a Mazda Genfi Autószalon 2015

A frissített CX-5 és Mazda 6 mellett a genfi stand a két vadonatúj modellről szól. Bár alapvetően csajosak, a 2-es és a CX-3 nem csak a hölgyek körében lehet majd nagyon sikeres.

cimkék: japán autó / Mazda / Genfi Autószalon

Bútorok egy autóőrült lakásába

Az aukciósházak nem csak autókat árvereznek, sokszor a témába illő festmények, egyéb tárgyak és bútorok is vannak a listán. Szemezgettünk kicsit a kínálatból. Mindet kérnénk!

cimkék: Wankel motor / Volkswagen / Rolls-Royce / Mazda

Mi történik a Mazdánál? Egymást érik az új modellek

Nem tudjuk, mit szednek, de mi is kérünk belőle! Egyik napról a másikra dobják piacra az új kocsikat, csak az elmúlt héten kettőt, de nem csak ezzel készültek év végére.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda CX-5 / Mazda3

Kátyúkirály kisautó a Mazdától Kész a CX-3

Egy pillanatra nem figyelünk oda, és a Mazda máris kihoz egy új autót. Nem valami ráncfelvarrást, a CX-3 teljesen új modell. Nissan Juke, neked annyi!

cimkék: szabadidő-autó / SUV / japán autó / Mazda

Versenycsíkokkal támad az MX-5

Követve a hagyományokat, elkészítették az új MX-5 versenyváltozatát is. Ezzel a kinézettel lett igazán kerek a kis roadster kinézete, mintha eleve ide szánták volna.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / versenyautó / Mazda

Jön a Mazda kis szabadidő-autója Mazda CX-3-előzetes

A Mazdánál elég rendesen belehúztak, az utóbbi időben több, jobbnál jobb modellel rukkoltak elő. A teljesen friss Mazda2 mellé máris jön még egy kiskocsi, a CX-3.

cimkék: japán autó / Mazda

Év autója lett a legújabb Mazda

Nem, nem az európai, hanem a japán szavazáson kapta meg a címet. A tavalyi év kivételével mindig hazai kocsi nyert, most úgy néz ki, visszatérnek az eddigi gyakorlathoz.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Év autója

Dögös kis Mazda jön Mazda2-előzetes

Demio néven már bemutatkozott néhány hónapja, de a Mazda2 nevet még csak most kapta meg. Az Európába szánt verzió motorkínálata bőséges, nehéz lenne választani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Az MX-5 aratott a Mazdánál Párizsi Autószalon: Mazda újdonságok

Amióta a Mazda bejelentette az új MX-5 érkezését, mindenki arra vágyott, hogy Párizsban élőben is láthassa.

cimkék: japán autó / roadster / Mazda / Párizsi Autószalon

Nagy meglepetés az új MX-5 Itt a negyedik generáció

Döbbenten állunk az eset előtt. Egyáltalán nem ezt vártuk. Annyira szép lehetett volna az MX-5 a Mazda aktuális dizájnjával... helyette egy teljesen új külsőt kaptunk. Meg fogjuk szokni!

cimkék: sportautó / bemutató / japán autó / roadster / Mazda

LED-es lámpát a régi kocsikba!

Remek dolog birtokolni egy igazi veterán autót, főleg, ha a mindennapokban is használjuk. Az ilyesmi persze rengeteg kompromisszummal jár, de az egyikre itt a megoldás.

cimkék: kabrió / veterán / youngtimer / Ford Mustang / Mazda / Ford

Ilyen szép lehet az új MX-5

Már mindenki izgatottan várja a Mazda legendás roadsterének új generációját. Nem kell sokáig izgulni, szeptember 4-én bemutatkozik, addig is itt egy vérpezsdítő virtuális kép.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Ettől hanyatt esnek a hot rod építők Hot rod Mazda MX-5-ből

Valami egészen fergetegeset hoztak ki ebből a kis MX-5-ből. A klasszikus amerikai stílus totál nem illik a kisautóhoz, és időben is legalább 40 év az eltérés, poénnak viszont nagyon jó.

cimkék: Mazda / Miata / roadster / hot rod / japán autó / amerikai autó

Új dízellel érkezik a legkisebb Mazda

Már régóta várjuk, hogy a Hazumi tanulmányból gyártásra kész kocsi legyen, most végre megérkezett. Az új Mazda2 nem csak jól néz ki, hanem új motort is hoz magával.

cimkék: Párizsi Autószalon / japán autó / kisautó / Mazda

Mégis lehet Mazda 3 MPS?

Bár eddig a márka részéről mindenki cáfolta, egy japán lap szerint két év múlva megérkezhet a Mazda3 MPS változata. 300 lóerőről és összkerékhajtásról pletykálnak.

cimkék: Mazda

Ilyen is lehet az új Mazda MX-5 Grafikákon a negyedik generáció

Noha volt rá esély, hogy a New York-i Autószalonon bemutatják a Mazda MX-5 új generációját, végül csak az autó vázát állították ki. Az Auto Expressnek viszont már vannak róla grafikái.

cimkék: Mazda / roadster

Megmutatták az új Mazda MX-5 vázát

Noha benne volt a pakliban, hogy New Yorkban bemutatkozik végre az új MX-5-ös, a Mazda végül csak az autó vázát mutatta be a szalonon. Ez nem valami sok, mégis ígéretes.

cimkék: Mazda / japán autó

Genfben csillogott a kis Mazda Genfi Autószalon - Mazda

Egyelőre csak a 2-es tanulmányát mutatta be a Mazda Genfben, de a hírek szerint a szériaváltozat sem fog sokban különbözni. Végre megérkezett a kisdízel is.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Genfi Autószalon

Tanulmányként mutogatják az új Mazda2-est Jön a Hazumi

Új tanulmányt mutat be a Genfi Autószalonon a Mazda, ráadásul olyat, amelyből nagyon hamar elkészülhet a szériaváltozat. A Hazumi minden bizonnyal az új 2-es előhírnöke.

cimkék: Mazda / Genf / japán autó / kisautó

Hivatalos képeken az új Mazda3

Az orosz Top Gear a bemutató előtt szerezte meg az ötajtós és a szedán sajtófotóit. A lenyűgöző új generáció még idén megérkezik az európai szalonokba.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda3
TESZTEK

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Mazdával okosországban (Speedzone S03E20)

Európa talán legszebb kis országában nincs látványos sírás, inkább megoldanak mindent valahogy. Hollywood-i sztárok nyomában jártunk, döngettünk is, ahogy kell.

cimkék: Mazda / speedzone / Montenegro / bmeutató

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Egy hét a Mazda2-vel - 5/5 - Árak

Mazda2 tesztünk befejező részében elmondjuk, mennyiért lehet a miénk a vagány, japán kisautó, mi mindenből választhatunk, majd arról győzködjük egymást, hogy megéri-e az árát.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/4 - Élmény

A 4. rész arról szól, ami nekünk talán a legfontosabb, a vezetési élményről. Egymás kezéből szedjük ki a kormányt, hogy kiderítsük, tényleg minden Mazdában van egy kicsi az MX-5-ből?

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/3 - Kényelem

Videótesztünk 3. részében a kis Mazda komfortszintjére vagyunk kíváncsiak. Megpróbálunk elférni benne elöl és hátul, majd megnézzük, milyen hamar barátkozik össze a telefonunkkal.

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/2 - Technika

Sorozatunk második részében kiderítjük, vajon a Mazda2 csak szép vagy jó is? Szót ejtünk a Skyactiv technológiáról és egy rejtélyt is megpróbálunk megoldani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/1 - Formaterv

Ötrészes videótesztünkben kívül-belül körbejárjuk a piac egyik legkívánatosabb kisautóját, az új Mazda2-t. Első körben arról beszélünk, ami megfog, a formatervről.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Genfi kedvenceink – Mazda CX-3 Apró SUV nagy lehetőségekkel

Bár az MX-5-öt kellett volna újra körberajonganunk a Mazda genfi standján, volt ott valami még érdekesebb. Látva a testvéreket, a CX-3 a kis crossoverek piacát rendezheti át alaposan.

 

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Genfi Autószalon

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Törióra: 25 éves a Mazda 323 (BG) Csak a lámpája volt bukó

Senki se higgye, hogy a Mazda mostanában kezdett vonzó autókat gyártani! A bukólámpás 323F negyedszázada családi autóként és sportkocsiként is tudott meglepetést okozni.

cimkék: japán autó / Mazda / youngtimer

3,85 maradhat? Mazda3 Urban Challenge

És itt nem kilókról van szó, mint a viccben, hanem bizony városban elérhető fogyasztási adatról. A Mazda ugyanis egy újabb ötlettel rukkolt elő, és városi 24 órás versenyt hirdetett az újságíróknak.

cimkék: Mazda / Mazda3 / japán autó / kompakt autó

Törióra: 25 éves a Mazda MX-5 Colin Chapman is ilyet vezetne

Arra született, hogy a klasszikusok nyomában járjon, végül maga is youngtimer korba lépett. Negyedszázada van velünk a japánok egyik legjobb húzása.

cimkék: japán autó / roadster / kabrió / sportautó / youngtimer / Mazda

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Feltűnő kanyarítás Mazda5 2.0 MZR és 1.6 MZ-CD

A Mazda5 sosem akart más lenni annál, ami, tehát egy profi családi autó. A modellváltás is ennek a szellemében zajlott, a japánok igyekeztek a jóból még jobbat alkotni.

cimkék: Mazda / egyterű / japán autó

Figyelemreméltó tartalom dögös csomagolásban Mazda CX-5 CD150 AWD

Nem könnyű olyankor piacra lépni egy új kompakt szabadidő-autóval, de a Mazdánál olyan gépezettel rukkoltak elő (végre), amelybe még a szőrszálhasogatók is nehezen tudnak belekötni.

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Mazda CX-5
címke felhőálcázottViper SRTingyen autógyújtogatóEgerChevybambuszWTCRdigital lighttúraautó világbajnokságnissan nv200intelligensAMG GT RKia CeedsütiszörnytáncfizetőskerékvetőJeep WranglerModel SBMW 4-es sorozatoroszsofőrös autóUSA959Watkins GlenadatokRenault TraffickupéritkaságmobilPeugeot 208Honda JazzmelegedésSpielbergkaszkadőryoutubeHammanQorosSAS Iriskombi autófröcskölVolkswagen GolfSherpvizelCayman STSIYpres-raliMiataIRCvodkaERCStepwayMercedes S-classsebességomlásZacariavillámlásvideóvicces videótotálkárMercedes VitoKoenigsegg Agera RGTBhibrid autóLance GilbertmenekülésunboxingTerraOlasz NagydíjpechautószállítóbővítésszámozásVÉDAExplorer STöregGenesis G90utcai autóDC ShoesPókembersorozatsorsAIDSTitan XDgolfautóhelyszínelésLamborghini Uruscrossoverlángtéli közlekedésTigrisOlivier PanisFord RacingillatG63 AMGMiguel MolinapulykaformaKancsár Ferencjó emberZotyeHillclimbLaptimingFord MondeotrükkAccordSpaáldásTallinMercedes-Benz M-osztály458F40Mad Maxextra 300Carlex DesignzombiágyHennessey Venomgyorsulási versenyGumpertChevrolet Corvettemonte carlo ralifiat. fiat 500autópályaluxusnyereményjátékterrorgördeszkaE63 SBarbieboxerInsanitytetőautókulcsRollsSeltosesőMercedes A-osztályJaguar XKR-SmásolásFord Rangerolcsó márkaUH-1Német Nagydíjkereslet csökkenésDodge HellcatJeanner rallySwiftLummaE-PaceSubaru ImprezazeneizmozásKlausz KristófHyundai VelosterPorsche Panamerafilmes autóGrandland XakadályrombolásGeneral Leegyorshajtásrobbanásspanyol autóRallyeDieter ZetscheAlfa RomeofelakadSWSpanyol NagydíjegyüttműködésDodge ChallengerőzhibridautóhangvezérlésvámSolbergdömperJettaelektromos autózásPChókotróLamborghini AventadorofficialVolvo S90paintballSeat IbizarobotautóWald InternationalborulRenault MeganetitániummutatványrepülőWintercontactR8 SpiderTFSIelektromos töltővolkswagen boraJon OlssonIndy 500autós találkozóArany Kormánykerékvillámhangtrolibuszcsaládi autómegsemmisítéshatótávAston MartinGuinness rekordAero 8háborúWankel motorsprayFormula Renaultgyorsasági motorlövéselbocsátáshomokviharorosz tuninglerobbankergetőzésátnevezésOpel KadettEclipsetengerfestésSkoda CitigoBob LutzRoad RoverS600Dragon MountainlövegbérautóFord Fiesta RS WRCralitechnikatraffipaxközterület-fenntartóoffroadSpa FrancorchampsS1zúzdapókÉv Autója 2017poloskabringásCarlextragédiaJapán NagydíjAudi Q2rali-világbajnokságJeff GordonmentőszemChiron SportjelenlétgázszivárgásijesztgetésRobotruhaShelbycar pornszállítóchrysler 200termeléselaludtNurburgrinsportkocsitkülönösjégkaparóHeritageMinyonCaliforniaGuardpénzszállítószabálytalan autóparkolásBMW M3Honda 2&4BMW 2 Active Tourer500idősközlekedésbiztonságYamahaMarokkókésJean AlesihasználatiMagyar NagydíjKia Forte Koupfesztiválelőjegyzésegyezményelnöki ügyFormula StudentBahraini NagydíjIrmscher InspiroVolvo XC90T1Vila RealRadicalTestarossatúlsúlyMcLaren MP4-12CmotorháztetőLPGfilmesCitroen C3szörnyLotus SUVZafiraOslomunkagépElon Muskporral oltóLamborghini DiablotérképablaktörlőCadillacMercedes-Benz SLS AMGénekR8célgépDurangoautótemetőkanadaBlack BearMitsubishi Outlanerkompakt autóversenyPontiacsebastien ogierBMW X6Jerez34 órás versenyDoritosSierraLamborghiniScalaRedJetPeugeot 2008Bútor RobiI8Nissan NV 200Trans AMMaserati QuattroporteVectrahalálesetCompassferrari enzoBudapestdigitálisMercedes-MaybachMinimoáremelésszállításemojiRange Rover SportXJADAC Deutschland rallyRali EBOpel AstralyukA-osztálybűnözésAurus SenatveseiCarTwingomarketingMercedes CLAtechnológiaStoffel VandoornesávtartószupersportkocsiVIPCaterpillarbolondMercedes SLS AMGFiat 500LJedlik Ányos KlaszterBulldogburnoutKatanaMagyarországForza Horizon 2PeopleDevel SixteenpályanapMclaren 570SautóDevelBMW E30 M3Martin CaceresBrexitCX-5KadjarCitroen DS3őrületLandauletToyota HiluxKeszthelyi VivienVilágbajnokságamerikai közlekedésValetJaguar XFNascarhűtéspapBMW M4 GTSRoushtolatástankolásgázolássvédLand RoverMcLaren 12cColins CrestolajfoltbaktériumApolloBen AffleckbátorForms-1T-RocfiskerRhys Millenkazahhonda integraDaniel SordoSanta Ferolls-royce wraithbevásárlókocsiDániaA120ategoAntonin Tlustaknissan leafszabálysértésautópályamatricaEF7LettországelakadásSlovakia RingkipufogóEurópa BajnokságEscortjaguar f-typeszippantós kocsiKodiaqIndyCarátverésAudi A8 L ExtendedbenzinkútDacia Logan MCVdaewooLS 500hedukációSvájcBMW 503Pistastreet raceForma-1 Bahreini NagydíjC8Gyulay ZsoltAirbusRolss-RoyceA4szélvédőmosóKoreai Nagydíjrajzfilmdudaskoda superbRenault ClioKoenigsegg Agera HHhumotGT4lakóparkmini cooperFiat TipoQatarkiállításalagútpeugeot 205 gti2019reflektorDetroiti Autószalonkommunikációprojekttoyota 2000 gttrack üzemmódHonda CR-VRS6donington parksérülésCX40idiótaPeoplePeoplehőkamerabénázásinstinctlancia fulviaPortugáliaTata ZicaLuc Bessonvolkswagen t1esküvőlisztirodaillegálspeciálisnagymamapályaládaderbiChevrolett Corvetteangol közlekedésFord FocusSRT ViperNpiros lámpaAbu Dhabi NagydíjMonzalopós autójelzésKecskeméti BalázsA9Shelby Daytona CoupeerőszakInfinitiJCBAWVstatisztikaszarvasKevin Abbring458 ItaliaVolkswagen Touaregpokoljarri-matti latvalalincseléskihajtóGT40MicheliszHong KongU2jet-skiLamborghini VenenoGumball 3000fuvarQ5utcagyújtogatásCross Conceptvolkswagen bogár44Ferrari F40 LM BarchettaX2Nissan MicraW Serieslada grantabuszmegállóMLBBJmegszorításesésAlfa 4CAudi A6hangutánzóSuperbikeszínekzerorinocéroszMonte Carlo rallyToyota RAV4első vásárlótervezetoperatőrhot hatchkerékhegyOpel Adam RallyRodasrepülő autódizájnstúdiózúzásBreitlingjubileumMonsterDan BilzerianDaytonaversenygumiAll-TerrainAlain MenukamionVályiviccmotorpalettaBMW M2hulladékgyűjtésveteránDodge Dartbrutálism5NordschleifeszoknyaPro CeedMaserati LevanteKarinapeugeot 208 gtiMcFlydodzsemGorillaztúlkeresletmotokrosszfelvonulásAlaszkaEl CaminosikerimportmúzeumvadnyugatGLELapraszerelt autóOlaszországerőselgurulAgera RSWWEhollandInsigniaOpel InsigniaWill SmithVerstappenGhibliskylineBrit Nagydíjfesték3DTrustösszehasonlítóPorsche Boxterjason stathamfisker surfmotogprabláschevrolet cruzeRXRober KubicaJeep GladiatorLASentryLiveWirelezárásVida Janiveterán autóbringaforNémet túraautó bajnokságT-CrossszállodaToyota PicniceladásOpel AmperaIrmscherFRKen Blockbaseballvolkswagen jettacaddyPeugeot 308 GTialvázkötekedésévfordulóstretchelektromos terepjáróPosrcheprototípusFiat PandarendőrségKodiakégő autóF430mezőgazdaságtűzcsapKriszautósportGeelyszarkaGTporcheLeaf RCcadillac devillecsereHuayrabobpályaspeedzone570Stáblacsúszásgengszterlopotthős458 SpecialeFerrari 355 S SpideralfaTourneo CustomKovács ÁgiFerrari F12 BerlinettaHyundai ix20Kugabikagumiégetésnapenergiahíres autóverésOutlawIndiai NagydíjGymkhanaparkolóToyota Corollaautomatika992vasútBMW M5 CompetitonNissan SilviaTata NanoXD3panoráma tetőidőmérő edzéspirosRowan AtkinsonpáncélosHotwheelsDustertargoncagokartlancia deltaJeepLiberty WalkelőzésMarcello LottiSenatidiótagázüzemű autólada samarakínos esetMcarenPriusNürburgringClarksonOPCkínai piacinfotainmentLancer EVOakkumulátorCorvette Z06Írországi3 REXBonnevilleAygoM550dgörkorcsolyacsúnyaemberségtahóráfutásTipoRapidETalismanGrand Dusterheccnyílpalettareggelikonföderációs zászlómagabiztosságarab autószembe sávNicooroszországnyomtatottPorsche 911 GT3pótkocsiközlekedésharrachx7kapacitásigazoltatástűzijátékrendőrteherautóhalálos irambanKia NirokörnyezetbarátForzaautópiacfrontáláradásValkyrieMNASZgunkarácsonyToyota Echocseh autóNissanmegelőző filmOstbergBYDRenault RSelefántFestival of Speedszolnokkínai autóablakcsalásXC60F5automataRTROlssonLe Mansvasúti átkelőgyerekekOpelToyota Yaris RSszociautotalalkozo911VFTSLada 2104hangfalGT2NvidiaépítkezésMercedes-Benz E-osztályvolkswagen beetlei3kivetítőmobilitásautmoataJorge LorenzotöltőizomautóHaasGRMichael JostHonda CivicRedszállítmányRSQ E-Tronjames bondroadsterJensen InterceptorMarcus GronholmPárizsi AutószalonBaldwinreakcióJohn CenavirtuáliswiesmannreflekszScoutlinearanyDavid Coulthardmatt fényezésarab közlekedésMbDesignLada PrioraYeongamamerikai autó960biztonsági autóluxuscikksípályagyalogBryan buffierNovitecSmart ForFourboxkiállásbalesetekkerítésgyárleálláshernyótalpAlex ZanardielektromotorrágcsálófeltörésVeszprémgyáriSLKvillanyautópremierG650LincolnpadkaSLCRX-8Brazil NagydíjkizárásF150jelölésQV812Audi R8szörfpermetezésMBUXlánySTAlfa Romoeimprezaijedtségangol autóbakiSmarttruckbolygódugattyús motorBatmanÜvegtigrisGMCROALRacing EditionsunyiapayoélményautózásCadillac ATSjapán közlekedésSCCLa TomatinabemutatóSpykerHonda Civic Type-RChallengeBullitstábJeep RubiconTraficijesztésWTCCRaptorhójáróBreitling Jet TeamHyundaibiztonságtechnikatörök közelkedésEurópai BizottságNoodleconvertibleMatteo MalucelliFiesta WRCnézőAudi RS6bukfencVenezuelakereskedősavQ60stadiontuningzúzórongJumpydízel botrányZFgyanusítottkörforgalomKimi Raikkonenlóerő harchangprojektorLada Vestaland rover discoveryMinibigMercedes CLK AMG Black Serieslexus rcSan DiegoCountachcsomagszállításbentley mulsanneSochiláncMartn ProkopMercedes GPUrusDefenderMarius Aasenretroautóturán frigyesdrámaGTVKarsanFittipaldiCorbellatifelfutóSLS AMGBrillianceAudi A8 L SecurityLMP-1Humvee4MATICjapán piacMontenegromercedes-benzmorgansegítAlpina B7minigunDakarRenault TwingokukásautóSportsmercedes-benz s-osztályszekérkalapácsOrlandoTom ChiltonhanninenAirscarfszórásGT3Fernando AlonsoDB11forma-1orosz közlekedéshaszonjárműAssetto CorsaJari-Matti LatvalaCan-AmGinSilverstoneBloomGran TourismoLotus F1F1konvojVettecars and coffeautós hírekretroWorld Series by RenaultKia RiotrükközésRX-9origamimercedes-benz c-osztályrendszámszabálytalankodásRat Rod60Jaguar XFRjogoszlopcrash testsúlyelosztásfavágásvárosi minijapán autókörnyezetvédelemOpel AntaraHappyúthibaB2CelicaGMC Yukongyorsításörök garanciaspeedfékpadFiat 500büntetésChevroletversenyautóCars&CoffeürüléklasszóMotorexhullámRolls-RoyceDél-AmerikaColin McRaetélEnglerSamsungGarázs TVrokkantYarisFranciaországdefektdízel motorlicitvideó válogatásBJ BaldwinjégautókipörgésMission EVW GolfrepülésFicza Ferencsordovolkswagen eco upFerrari F12léghajtáswcszakaszBMW 2-es sorozatjátékkonzoljógaForma-2Bob BellUberAventadore-tronAthénFerrari CaliforniaSebringMonacói NagydíjMakitalábbal vezetFerrari 812 SuperfastPokemon Goneed for speedzebraNasser Al-Attiyaházsiai közlekedésleállásjeges útPekingi AutószalonRally du VAR 2012YuliannaDwayne JohnsonrakétaföldcsuszamlásNimródGMC SierraKovács TamásGódor BarnaMazda CX-5Z06Máriapócskultikus autódemonstrációHyundai GenesisZR1vezeték nélküli töltésTacomaWRX STIDucatiBill GatesPlútóbalhéF8 TributoAwainCygnetPutyinJeep Cherokeevégső állomásautóúthaláloskamerásrajzjégKia PicantojelmezAudiNissan IDxPriorhangutánzásAurusjövő közlekedésebeton24 órás versenyCardokdöntőtúlméretesAxiáladásTiguane-NirojátékautóDTMmexikói autóállatLodgyF3kanyarHockenheimMissileukrajnaNissan 370zAcurabikiniWalter Csabamegtaláltjávorszarvas-tesztGamesconBitter SándorEcoboostJaguarAprilia4x4motoroshomoktrailervízsütiSebatien LoebkirálynőelektromosshowVolkswagenvételPosaidonkiszivárgott képKaroqbalesetFiestaErzsébetámokfutóEurópa NagydíjAMGbesirtunkbarn findkereskedéshőségRed BullWillys. modernSTiHongkongBMW 6-os sorozatfelfrissítésSport SVRAndy PriaulxszingapúrtrélerjótékonyságmacskaSecuritytűzoltóságkésésEksoVestBMW M760Li xDrivesteve mcqueenitalragefűnyíróBMW I8specialMelbournePorsche 993UPSYas Marina Circuitautó rongálásfoghúzásAusztrál Nagydíjvirtuál tuningNyirádkézikönyvidőjáráskávéRali OBmotorhibaLandwindmanuálisUsain BoltBertha BenzHonda PreludevontatásAbu-Dhabirichard hammondVolvosivatagbúcsúCaterhamford thunderbirdcitroen c-xrtilalomNAAFúj generációSuzuki SwiftTrabantültetéstávirányításbetonkeverőfilmForma-1 Spanyol NagydíjorrszarvúkormányKazahsztántüntetésSportwagonSematesztautósüldözésAlpinatalálkozóFord F-150BaletolvajGooglerönkDavid HasselhoffRed Bull RingbioüzemanyagBlazerlángolMagyar Termék NagydíjlabradorForma-Eszimulátormenekülblack friday350zIndyfelelőtlenSkodainternetvárólistabaja 500ChironinaskamionsofőrKOERUgazdagAnton YelchinOpel GTlegóbestsellerKaiNASArally du VARFR-StestbiztosításépítésR2Marine EditionbatmobilepezsgőaudioJanner rallyMogyoródAddArmorCessnatávirányítós autóBelgiumMomkhanakrosszgyakorlatyoungtimerJames Maysztorihídsportszerűtlentoyota land cruiserönzetlenR3Audi RS3átlagtrutyiapokalipszisugrásTouristenfahrtszondaGuerlaingiccsMcDonaldsBMW 4 Gran CoupéOliver BlumeGLBClarionluxus buszbunkerFootkhanaPSAhot rodSkoda Octaviahavazásszimulálásillegális versenyLukács KornélgyárRolls-Royce Wraith CoupekisvasútPakisztánönjárókéselésborzterelésFerrari LaFerrariHUVChevrolet AveomeganePorscheJurassic Parkkoreai autóDisneyUTVGuerlain ChicheritkétkerekezésKim DzsongunegykerekezésLamborghini HuracansebességmérésLancia ThemaVauxhallVorsteinerelsüllyedterepjáróMonacoXJ220Timo GlockA45pengedudeTokiói Autószalonautós jövőzsiráftrollVidaBZRomániadoppingReptárpisztolyGlobal Vehicle Trustelektromos UTVAgeraBMW 6verekedésegyterű autóProteambmw x1DucatoLamborghini Veneno Roadsterautókereskedéstávirányítós indítóbüntetőfékdigitális szemüvegbencearany fóliagyereküléslistafüstMarchionnaIED SyrmaaratásRoad America488 PistabírságF12Frank Sinatraönvezető rendszerhosszútávú autóversenycitroen cxW213flame warFinal FantasydrogMarco WittmanhátsókerékjárókelőTataDaniel RicciardokonzolscooterKAMAZSiennafelajánlásévértékelőHeinz-Harald FrentzenmurvaWalmartmandzsettagombnyújtott karosszériaszabadidő-autóKTM X-BowlízingDB9Harley-DavidsonnézőkGTAújjáéledlángszóróDemonLada KalinanyomtatásM6pullmannrondaoldalkocsihalottaskocsiNicolas CagenapfénytetőLe Mans 24hÁmon OlivérajtóJohannesburgLykan HypersportTrophy Truckhódmezőrületaudi q3cherokeeMSvédországMaserati QuatroportegyorsulásSMSfogászatmázliJohn Cooper WorksNissan GT-RpörgetésChelseabombaTucsonQ6márkákRosbergPetersencsodaSkoda FabiagyerekE30felfújhatóJozef KabanRoberto MerhiBuick RivieralökésLykanCsillagtúralaptimeváltóTouristen488 GTBmeglepetésfelúszásAEC RoutemasterKonalowriderFormulamagyarvadászatTolemani30 NDél-Afrikavédelmi minisztériumWalterné Dancsó AdriennquadlakókocsiEnerGForceVATHMercedes-Benz SLSLance StrollPuskádi JánosF2átépítéshackeléscrashKTMoroszlánnavigátortornádóalvásMikkelsenIFAIndy500StingerMitsubishi LancerKevin MagnussenvírusNissan GT-R R34amerikaDannykatonáktesztpályae-GolfFerraritúraautóÉrdi TiborvilágrekordPace CargőzgépjégesőBMW 1AMTSelnökbelsőhackerGoodwood Festival of SpeedUAZMichelisz NorbertRallyDavid Brownbaleset tengelyBMW 5RSRToyota GT86sávváltásForma-3felfüggesztésemissziós botránymozihooniganMcLarenjótétInfiniti M30ddrónfisker karmaAutopiloteladó autóLaFerrari ApertatűzoltóWaldowOtt Tanakvetődésráncfelvarrásközlekedési lámpaittas vezetőPaul di RestajövőképVRvizes útkardiológiahavas útdacia loganBZZZAudi TTBMW X4Carlos SainzAlpina B3BentleyumbauCrosslandnyári gumiBMW E30rányitásenzo ferrariszerkezetelbocsájtásRubiconSRTjó sofőrCruzeBollingernyirfasViperpápaBoston reptérfrancia autóidiótaPeopleForza MotorsportMexikóRafael Nadaltaxirobotizált autógázmotoratvMercedes GLEVelociraptorzsúfoltságF50OscherslebentévéChevelleFord MustangATS-VInctéli gumiModel YMIGPepsi5008AMG GTgyorsaságiMaybachpattogatott kukoricaWill StevensSennaelektromos buszwrcnévSUVösszefogásegyediaromahalálpedálkicsúszásfalsefalseprofimentőakcióvásárlóoposszumXJ13kombájnGhymkhanaVivaromodernTesla Model 3EVbmw 507Skoda múzeumChevrolet Voltm1radizájnervandalizmusbicajPeugeot 206temetkezésDaimlerMotegikazármedvekisautóExtremenői sofőrSuzuki SamuraiAudi A3Valenepilepsziautcai versenyletartóztatásproblémaSeatparasztTransformersAudi SQ7Nagy FutamDacia Dokker720SP100DSaabLada NivatridentVolkswagen Jettatilos parkolásrali-európabajnokságevolúciókilökLexus LF-SAangol motorgyászhírGigafactorygullwingford s-maxhirdetésMikulásschumacherIsuzubunkóX1ApplefaátadásMemo GidleyLexus ISkersprankEvoqueX-Trailzuhanásbritish greenMercedes-Benz CLAkarbonoválpályaNissan NoteISISmercedes-benz mlcCitroen DS3WRCG63M0elveszveközútpolo r wrcrobotizált váltógyalogosvédelemDaciatanulmányVolvo reklánmMáltamackódízelautóGiuliaMazda CX-9katonaiOne:1EliaittasPlaystationHunGarianautóipari visszahívásM4 GTSdragstergesztusBeppo HarrachleopardautókiállításGiulia QVKetterer Continentalkit careladakLa Voiture NoireCanepalelepleződéskémfotótörésCaymanLFATerrakhanaSzilveszter rallyNissan AltimateInfernobrutálVolvo modellbalesetmegelőzésChevrolet Camaroroncsderbicobra 11balszerencseködItaldesignberagadMercedes SLSeldurranFord EcosportfóbiahányásCuprafegyverAlfa Romeo 4CKharitoninbukásCrossland XwellnesscserbenhagyáskaszinóTWOFACEfilmes autókJaguar XFR-Selszaladraktár2CVRimacdurvaterepVolkswagen EosSVlopott autóorosz autókereszteződésKerényi ÁdámNeymarFerrari FXXDacia DusterCsehországde tomaso panterajwrcbarátnőAudi S56x6205szerelőOpel Corsaaudi a4kémfotókAmpera-esuperquadszakadékOpel CascadaiphoneChuck Norrisdonutroncstelep275renault talismanSzilveszter raliLaFerrariMuscle CarMacan StávolmaradásPur BlanchistoriccsehM8ford galaxyFord F150X6MactrostörvénykápolnapusztításautómentésTechartBMW 7előzjavításszaltó8-askölcsönzőctsCorsica-ralikoncepció Bugatti VeyrontilosgalambRX-VISIONmobiltelefonSirokSmart Cabriobiztonsági övautótesztSuperleggera VolanteGenfi AutószalonSzlovéniaTAG Motorsportferrari 458 italiaC3plázabillencsHonda eR34sárgaEngstlerRange RoversugárhajtásúNeoncsajozásprojektorBlackcsajokMax MosleyfelhőProject OnegyárbezárásSilveradoTieHyundai i20 WRCelakadFiat 124 SpidercsempészetVolkswagen Up!Volvo C30Justin WilsonFordMercedes E-osztályRangerHoonicornrush hourBuickforgalomScoutNiro EVDél-KoreaLPmanőverIndiasínBoxsterkisfilmWRXtankrajtszenzációFocusgyorsasági obfékgyőri Audi-gyáriNextAriel AtomKínai NagydíjBelga NagydíjlökhárítóveszteségStellaExclusivebruderbajnokságGT-RVolkswagen PhaetonArteonPeugeot 207kínai közlekedéshelikopterSibiu-raliherbiesorompólandolásSanta CruzámokfutásejtőernyőPolestareletkromos autóműszerfal488Xelszabadultring-txinémet sportkocsiszedánköltözésP1Norrdschleifeautó eladásszabályozásPiercarlo GhinzanikabrióPikes Peakbeszakadt burkolatRenaultgarázsajtósafarihivatalosNissan AlmeraDokkerlufthansaMaseratiképBoschBentley FalconSwift SporttorlaszKomáromtávolságCiprusA5FalconmotorosrendőrVolvo S70 RdarálóhulladékgazdálkodásCadillac CTSfolyószánkóMarbellagerillaturánSpirit Of Ecstasybejelentés3008fotóPorsche Mission EMazdamólórenault sanderoNissan SentraleszállásrendezvényGLArendvédelmi erőkskoda 120ManorkeresztbeFerrari 599 GTOHorizonMike TroutkameraTechnictáskaVeneno RoadstersátorFenyrillatosítószelfibabavízbenOpel Magyarországrolls-royce phantomgyúrásjean-claude van demmelimitált szériaToyota TundrakijelzőSuperleggerarobogóJakus TamásTesla Roadsterpanziócliomotoros rendőrAudi A2Renntechjárdafekvőrendőrgépi mosóHyundai i30MOLbuffierplatformWLTPkapszulaflörtdrágaszétverifelahegyreköztisztaságNYPDpolitikahíd csereujjlenyomatrosszullétlimitáltRinspeedgyerek autókábítószerRubens Barrichelloszerencsearmageddonromán autóKertész Krisztiánlehetetlenquadskifejesnői vezetőVitolánykérésmárkakupaévnyitótalálmányhibamosóMercedes-Benz A-osztályJänner-raliDBXtámadásvásárláskigyulladTim GáborelőzetesARTwalter röhrlModel 3összkerékRS200Mlada Boleslavbmw m4driftHonda NSXcélKia SoulMehdi BennanikiegészítőrendőrautókötélhúzásLand Rover DefendermocsárpolgármesterhumorrakományMiniExorcistAveoporsche 959tanulmnányHungaroringToyota SupraSSjelzőoszlopErzsébet királynőJaguar X-TypeSuzuki AuthenticsAWDChevrolet SilveradoJCWKoncz Gáborkátyúluxus termékSvéd ralitolástoyota versoCrystal HooksPepsi MaxTaco BellgreenlineüvegkárKlassenPorsche 911 RkigyulladtNikolaBMW X5Mick SchumacherzsenialitásBTCCXVPeugeotdagadtspecifikációkroncslevegő meghajtásmosás46fokozatközelbentley continental gtrobotChryslerkubabivalyreflexelszállításGoProlazaluxusautóepizódCitroen C4 PicassobéreltWolfsburgGrand CherokeeGPSalternatív üzemanyagForza 7szimfonikus zenekarXC40vészfékkrosszmotorBuggyPhaetonUSA NagydíjSebastian VettelbölénybmeutatóAcropolis-raliFrankfurtKakucssziklaMiami ViceV8 SupercarAlpineMercedes S-osztálybajor autóEMCmercedes-benz econicromán közlekedésNismoSpyderChargeMarconiAmbienteMr.BeanleleplezésBMW 3 GTmentősUltraWSRJannarellybefutóB11rossz útAston Martin Rapide Swörtherseeskoda fabia s2000hírChevrolet Camaro Z/28I-PacepáncélozottSpongya BobSuperfastbalesetmegelőző rendszerhibrid sportkocsiMagnus WalkerájulásdiszkóFanatecS10impalaélőHayden PaddonelképesztőrekorlefulladVenom F5A110X-osztálydunaMaserati 3500GTS9024hKikiSuzuki SX4riasztómérésfinal editionSzingapúri NagydíjDelta HF IntegraleToyotabmw maasaicaszelektív hulladékÉsztországkedvezményMaverick3D nyomatáslamborghini gallardodynopumpaMcLaren P1Real Madridpeugeot 308 swAmerikai Nagydíjsubaru wrx stiRenault Clio TrophyutasításbénadaruJosh CartuTaycanMalajziaeszméletlenSsangYongHondahyundai i20passatS65Barum-ralibontástelepChicagoprofitigazságszolgáltatásautós üldözésTorsten Müller-ÖtvösVarekaiSuzuki AltoHoonigansfelszereltségZumaelsőbbségBetheldacia sanderoElektromos motoriskolabuszneuvilleegyterűkézifékColoradopaul walkerCitroen DS5stop táblaCadillac EscaladeszlalompotyautasDragfejlesztésEric BoullierCitroenszénaBMW 5-ös sorozattehénautosausztrálGyulafreighterEQCSuper TrofeoGT-86Cayman GTSMercedes Maybach.revansInterlagosnyerészkedésChevrolet Impalaford c-maxCamarosofőrAudi TT-RSV12ID.RConceptKefo MotorsportultraibolyadugóMarchionnebessenyeyFlameRToyota S-FRvideójátékördögszekérGyurtafelvásárlásautomata váltószemmozgásVeyronBMW 8ATSgyilkossági kísérletEurorallyAustinkínaBobbuszSesto ElementoSebastian LoebP72sólyommodellautóDodge RAMFelix Baumgartnerhíreksnowboardlada 4x4banlövöldözésGR SportvisszapillantóautolivML63 AMGBamboovonulásbakancslistaVin DieselHadik Andráspieter tsienbiztonságreklámcars coffeatkinsonstorage findmásodszorSubaruMarioSpecialeoldtimer találkozóújvakvezető kutyaMercedes-Benz G-osztály30 évNissan JuketeaserMulholland Drivevolkswagen golf sportsvanprémiumautóbiztosítóPiquetbmw m5garazsKuala LumpurAnniversaryGT 4villamosSinsheimEtnaGTOShanghaiSonictrezorsárga zászlósertésparkoló asszisztensamerikai rendőrségkarmaShelby GT350RLas VegasFord KugahihetetlenMaláj NagydíjAudi Prologue AvanthajóNorvégiaújjáépültmentéstulajdonosamerikaikólaAsconaAston Martin Cygnetszilvszter raliolajcsereDCRickard RydellautógumirepülszalonintruktorTSARAVisionRali VBSuzuki KizashiYouabian PumaPorsche 911animációskétkerékMichelinStratoss60robogósStockholmR32elsőolasz autófejszeFerrarGázosításrészegfüves cigiSaab 9-3sportbajorállrendőrközterület-fenntartásNissan Skyline R33white-collarrugókajaüldözésDronekhanarekordVAVvirtuálNyirfás JuliannarottweilerQoros GQ3Peugeot 508elszabadulLamborghini MurcielagojachtAutós eladásokCintraciginyíltnap760LiszékMazda MiataszenzorGLCstartopel karlhúzásItaliaSata-ralitechTDISigdsrallyFerrariPeopleZ5Robert KubicaGordiniGenesisBMW Z4MitshubishirobbantraktortanulmányautóVenomsuzuki balenoLaguna SecaNissan Skyline R34száguldássüllyedéstartályVelarTushkanovateljesítményméréshóemberX5M45ConnectedDriveSuzuki Vitaraneppernőkland rover discovery sportTargahajléktalanEspadaford kaM Performancebevásárlásbűncselekményfurcsaságcsúszós útkombi3d nyomtatógumorRally CupAston Martin Vulcanpoénnagy sebességEurosportBattistaCadillac ELRtesla model xkísérletÉv autójaselfieAyrton SennavonatfurgonMicraPanamera Sport Turismogyűjteményi30 WagonBugatti Gangloff CoupebicikliútGallardoChristiano RonaldoszemetelésMitsubishi G4RufAdria Cennigödör8Csubaru wrxLebaroncustom carpostásSt. James Editionbicilisbrutál esésMANgyalogosvilágításMatthew CampbellMasterjótékonykodásCentenarioChargeróra2WDradarbiztonsági rendszerKlaus FrohlicsportautóPHEValkalmazáselszabadult járműkisteherautóABTkilencsebességes automta váltóchris MeekeMount Everestegzotikus autóHiluxTakataBMW 5 GTGörögországHalid AvdagicWRC3korlátozásSabine SchmitzStelvio911 GT3 RSVitézi DáviddashcamrobbantáskilökésFuriousEsteban GutierrezbörtönMazda3TCR EuropehumorosTOP10markolópro-tourerPaul SwiftKalashnikovDRIVE PILOTMercedes EVO 2Mercedes G-osztálykoppintásBajaboxJanner raliDodge ChargerWaymoborulásrégiPharrel WilliamsRS4BMW 1602kezdőBruno SpenglercentenáriumtitanesteLevanteForza HorizonRWDAston Martin DB9ingabadasspénzForma-4leggyorsabbLancialiepája-raliárokelektromos sportkocsicsomagapplikációgurulakcióRed Bull RacingkutyaSpanyolországW MotorsPumaGazoo RacingrollerHummer H1New JerseyApertaSuper SportAfrikaSergio MarchionnelovaskocsirandiHofmannFCAszellőzőFormula 3Open GTvéletlenZöld pokolROCBentaygaSciroccoútWildcatamazonErwin Wurmporsche macanbmw z2Ron DennisTobias MoersAlpina B12furcsa járműSixtkárosanyagJensenbunyóSuzukalegdrágábbMotkányBac MonoEmilyIATKatarlexus nxfociszirénavárosCreweCoca-ColaMercedes C-osztályLMSszigetgarazs.tvAusztriaMarvelaprkolósvéd piacSuzukiRCiX3cinemaBentley Continental Flying SpurNestor Girolamiforró vízyellowstonearabMini PacemantelefonvákuumCarlos Ghosnlimbódarázshard topfailterepezésversenypályagázrobbanásFerrari 599 GTBamerikai humorAviatorHuracamGhostautó lopásvisszahívásPeugeot 308MP4-12CCorvettemikrofonfutárTomini ClassicsPethő IstvánhibridMitsubishikályhaRali du ValaisBMWmajdnem balesetISOrosz NagydíjMichael SchumachervezetésfelhasználósmokeSergioelektromos autó82013FedExVilnerroad rageBugatti Veyron SSChicheritNissan rekordtilosban parkolássylvia911 GT2 RSrönkszállítómesefigurákBessenyey Zoltánfelni500eVolkswagen PoloGladiatorFiatVignaleVaughn Gittinlimuzinfigyelmetlenünnepi modellMaserati GranTurismoPersonal AssistantrongálásMegane RS TrophyautótolvajArab autózásrx8hirtelen kormányMoszkvaTyler Witteokos fényszóróGenfNetflixmárkakatonaHummerThe Mint 400indításCullinanTCRrasszizmus3-asInfiniti Q50Steve JobsLancerbankautomatagolyóéjszakaChevrolet Captivataplóféktesztoff-roadSupermanharcManor MarussiaOpel AdamOpel Zafira Tourerminiszterelnöknissan navarakráterVWHollandiamodellfrissítésdagályLada4EVObérléspickupkátrányVlagyimirSkoda Octavia RSHollywoodKodoelmebetegfacebookTouaregfarmerlépcsőLexusEasytronciContinentalAcura NSXImolaQoros 3összehasonlító-tesztBrazíliaKanadai Nagydíjbetonkorlátékszerlebukásbeszakadtteddyspeaker918 SpydercsattogáswtfkulcsérintőkijelzőszörnyetegMotorsMadárValhallaÚj-ZélandAudi TT Cupi5D3 GroupNissan Maximaüzemanyaghalottas kocsiGRMNvasúti átjáróCountrymantávirányítósszőnyegHill ClimbűrsiklóRapidFIA GT3ünnepiKrózser MenyhértMercedes jövőSubaru Foresterháromkerekűx6PauolajTada TecujaHenessey Venom GTlefoglalt autókSnowkhanaMercedesHoldenszerződésmázlistanapelemszemétszedésspanyolEurosol-Honda Civic Type-RWestfield MegabusahuligánokZengő MotorsportClimbkhanastopFord FiestaR5nissan gtrgőzBarcelonagumiszalagkamikazelángokfrankfurti autószalonKiaugratáskarcdűnefegyvereseknémet autósült krumpliDodgeWranglertrident iceniversenysportrészedautómosáskamionosfékútautóbemutatóS-Editionönvezető

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.