keresés eredménye

Mazda

videók

Ugrott a Ferrari ajtaja

Romániában egy Ferrari 458 Challenge tulaja fázott rá arra, hogy mielőtt kivágta a kocsi ajtaját, nem nézte meg, hogy jön-e valaki mögötte. Jött...

cimkék: Ferrari / 458 / Challenge / baleset / Mazda / autós hírek

Büntetőfékezésből baleset

Nem tudni miért, de a Mercedes sofőrje úgy döntött, hogy megleckézteti egy erős fékezéssel a Mazda 6 sofőrjét. Balesetet okozott, majd szépen bő gázzal távozott a helyszínről.

cimkék: baleset / Mazda / Mercedes / idióta / büntetőfék

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Aluljáróba küldte a Mazdát a Lada

A Mazda sofőrje áthajtott a piroson, majd összeütközött egy szabályosan közlekedő Ladával. Ha ez nem lenne elég, még az aluljáróba is sikerült leszáguldania a vétkes autósnak.

cimkék: baleset / Lada / Mazda / orosz

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Ezért ne használj verseny gumikat közúton

A versenygumik legnagyobb előnye, hogy száraz úton a megfelelő bemelegítés után semmivel össze nem vethető a tapadásuk. Ám, ha leesik az eső, akkor a pozitívum hirtelen óriási negatívumba csaphat át.

cimkék: baleset / versenygumi / Mazda

Égő mutatvánnyal zárta a bemutatót a Miata

Egy autós bemutató végén a driftelésre átalakított Miata tulaja egy kis gumifüstöléssel akarta elkápráztatni a közönséget. Nem sikerült, a csattanó és a leégés azonban nem maradt el.

cimkék: drift / Mazda / Miata

Korlátról pattan vissza a Miata

Egy könnyed lökésnek köszönhetően a Miata letért a pályáról és a korlátnak repült, majd visszapattant a pályára.

cimkék: baleset / Mazda / Watkins Glen

Ami az adásból kimaradt

Amikor elfogy az adásidő és amikor megőrülnek a műsorvezetők, bizonyos képkockáktól búcsút kell vennünk. Aki mégis kíváncsi néhány kimaradt jelenetre, most beleshet a kulisszák mögé.

cimkék: Mazda / Volkswagen / Peugeot / garazs.tv / összehasonlító / teszt

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó

Derült égből helikopter

Nyugodtan autózol, betartod a sebességkorlátot, még a lámpánál is megállsz. Erre rádzuhan egy helikopter. Jól indul a nap...

cimkék: baleset / pickup / Mazda / helikopter / zuhanás

Egy Miata, amiben szó sincs kevés helyről

Még nincs teljesen kész, de már így is hátborzongató jelenség ez a 4 személyes nyújtott Mazda Miata. Valószínűleg a gokartokat megszégyenítő mozgékonyságnak annyi.

cimkék: Mazda / Miata / átépítés / nyújtott karosszéria / tuning
Hírek

Rekord a hegyen

A Mazda Garage csapata megdöntötte a 12 óra alatt legtöbbször bevett hajtűkanyar rekordját. Még akkor is, ha eddig te sem tudtál róla, hogy létezik ilyen.

cimkék: Mazda / rekord / Ausztria / hírek / hajtűkanyar

Nem lesz új Fiat 124 Spider

Maga a Fiat vezérigazgatója jelentette be, hogy nem kap utódot a 124 Spider. Az igazat megvallva a jelenlegi generáció sem létezne a Mazda nélkül.

cimkék: Fiat / Mazda / Fiat 124 Spider / autós hírek / Mazda MX5

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Távolról vonzza a tekintetet az ünnepi MX-5

A Mazda a Chicagói Autószalonon mutatta be az MX-5 fennállásának harmincadik születésnapjára szánt ünnepi kiadását. Első pillantásra felismered, ha összefutsz vele.

cimkék: Mazda / limitált / ünnepi

Visszatér a Wankel-motor, de nem úgy, ahogy vártad

A Mazda végre bejelentette, hogy jövőre újra lehet Wankel motort kérni az egyik modelljükbe. Azért ne bonts még pezsgőt, a hajtáslánchoz ugyanis elég kevés köze lesz a rég elfeledett megoldásnak.

cimkék: Mazda / elektromos / RX

Szexi tanulmány a Mazdától

A Mazda standján a Genfben leginkább a Kai koncepcióra voltak kíváncsiak a nézelődők. Nem csoda, hiszen egy minden eddiginél izgalmasabb 3-as generációt vetít előre a Kai Concept.

cimkék: Genfi Autószalon / Mazda / Kai

Mazdából Mustang, avagy kit is akarunk átverni?

Azt mondják, hogy Amerika a lehetőségek földje, ott gyakorlatilag az lehetsz, ami akarsz. Valószínűleg ezen gondolatmenetet követte az a Mazda Miata is, amiből klasszikus Mustang lett.

cimkék: Mazda / Miata

Kiherélt sportkocsi eladó

Igen érdkes hirdetés bukkant fel a neten. Egy Mazda RX-8-ast kínálnak eladásra, ám nem akármilyen állapotban. A pörgős Wankel helyett egy régi és gyenge Renault motor van az elejében.

cimkék: Renault / Mazda / RX-8

Genfi Autószalon 2017: Mazda

A Mazda idén az új generációs CX-5-re helyezte a hangsúlyt. Valamivel kisebb, ám sportosabb és komlyabb, mint az elődje volt.

cimkék: Mazda / Genfi Autószalon / CX-5

Három év múlva jön az elektromos Mazda

A Mazda fejlesztésekért felelős igazgatója jelentette be, hogy 2019-ben ők is becsatlakoznak az elektromos autók versenyébe. Nem mondanak le a hagyományos hajtásláncról sem.

cimkék: Mazda / elektromos

Négy év múlva ismét vehetünk Wankel motoros Mazdát

A Mazda mérnökei elárulták, hogy a Wankel motoros tanulmányuk fejlesztése folyamatosan halad. Már az is biztos, hogy lesz belőle sorozatgyártású széria is.

cimkék: Mazda / RX-9

Agresszív szteroid kúrán a Mazda MX-5

A Mazda MX-5 egy kiváló élményautó, főleg a kétliteres 160 lóerős motorral. A most bemutatott 525 lóerős változat viszont jóval több ennél. Természetesen nem gyári akcióról van szó.

cimkék: tuning / Mazda

A Mazda kész visszatérni a Wankel-motorok világába

A Mazda vezető formatervezője egy interjúban árulta el, hogy ők már készen állnak a bolygódugattyús motorok újbóli forgalmazására. A kérdés már csak az, hogy a világ is készen áll-e rá.

cimkék: Mazda / RX-VISION / bolygódugattyús motor

Lamborghini öklelte fel a Mazdát

Dél-Afrikában egy Lamborghini és egy Mazda CX-5 ütközött össze. Egyértelműen komoly sérülésekkel, de az olasz sportkocsi került ki győztesen az összecsapásból.

cimkék: Lamborghini / baleset / Mazda

Elkészült az egymilliomodik MX-5

27 évvel ezelőtt mutatkozott be, most pedig már 1 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet a Mazda kis sportkocsija. Abszolút sikersztori az MX-5.

cimkék: Mazda / rekord

Európába is jöhet a Mazda CX-9

A kedvező amerikai fogadtatás után a Mazda azt tervezi, hogy az öreg kontinensen is elkezdi forgalmazni a legnagyobb SUV modelljét.

cimkék: Mazda / Mazda CX-9

Mindent vitt az MX-5

A Mazda az MX-5 modellel nem csak a 2016 Világ Év Autója címet zsebelte be, hanem elhozta az Év Autódizájnja díjat is New Yorkból.

cimkék: Mazda / Év autója

Itt az új kemény tetős MX-5

A Mazda nem tud leadni abból, hogy minden alkalommal újat mutasson az embereknek. Megérkezett az új generációs MX-5 kemény tetős változata, ráadásul olyan formában, ahogy még nem láthattuk.

cimkék: Mazda / hard top

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Betépett a Miata

Nehéz megfogalmazni, hogy ez a Miata átépítés pontosan mi szeretne lenni. Olyan, mintha a kis roadster rászokott volna a füves cigire, és a társadalom alsó szintjéig csúszott volna. Pedig csak egy troll.

cimkék: tuning / Mazda / Miata

A Mazda a hősökért

Ismét Mazda, és ismét jótékonykodás. A srácok ezúttal a sérült katonákat támogató Mission Motorsport számára ajánlottak fel egy autót. Tényleg óriási tisztelet jár nekik!

cimkék: Mazda / jótékonykodás / katonák

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Sportkocsi tanulmányt készít a Mazda

A Tokiói Autószalonra a Mazda egy sportkocsi tanulmánnyal készül. Eddig egyetlen sejtelmes képet mutattak meg, de az éppen elég arra, hogy felcsigázza a kedélyeket.

cimkék: Mazda

A jövőn gondolkodó

A Mazda idén az SUV irányvonalat erősíti meg egy tanulmánnyal, mely a KOERU fantázianevet kapta. Sportos terepes van érkezőben.

cimkék: Mazda / frankfurti autószalon

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Itt az első törött Mazda MX-5

A napokban kezdték el átadni az új Mazda MX-5 példányokat. Nem kellett sokáig várni, máris itt van az első alaposan összetört példány. Nem az újdonsült Mazda tulaj volt a hibás.

cimkék: Mazda

Elárverezték az új MX-5 első példányát

A Mazda ismét megmutatta, hogy rá lehet számítani, ha jótékonykodásról van szó. Az első legyártott MX-5-öst árverezték el egy gyermekkórház javára.

cimkék: Mazda

Újabb piros pont a Mazdának

Most az MX-5 kapta meg a rangos Red Dot: Best of the Best díjat. A több különböző iparág kiemelkedő újdonságait értékelő elismerésből már több is van a japánok polcán.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Virtuálisan csapatták, igazi autót nyertek

Néha nem csak a szórakozás miatt éri meg autós játékokkal játszani. Itt van például két srác, akik igazi Mazdát kaptak a virtuális csapatásért.

cimkék: Forza / Forza Horizon 2 / bajnokság / Mazda

Abszolút siker a Mazda CX-5

Szinte hihetetlen, de éppen a minap gördült le a gyártószalagról az egymilliomodik példány a Mazda igencsak kedvelt crossoveréből. Pedig még csak alig több, mint három éve gyártják.

cimkék: Mazda / Mazda CX-5 / japán autó / crossover

Egy csillagot bukott a Mazda2

Bár sok területen kiválóan teljesített az új Mazda2, mégis elvesztett egy csillagot az Euro NCAP törésteszten. A kisautóban a hátul ülők lehetnek veszélynek kitéve.

cimkék: Mazda

Kisautókkal hódíthat a Mazda Genfi Autószalon 2015

A frissített CX-5 és Mazda 6 mellett a genfi stand a két vadonatúj modellről szól. Bár alapvetően csajosak, a 2-es és a CX-3 nem csak a hölgyek körében lehet majd nagyon sikeres.

cimkék: japán autó / Mazda / Genfi Autószalon

Bútorok egy autóőrült lakásába

Az aukciósházak nem csak autókat árvereznek, sokszor a témába illő festmények, egyéb tárgyak és bútorok is vannak a listán. Szemezgettünk kicsit a kínálatból. Mindet kérnénk!

cimkék: Wankel motor / Volkswagen / Rolls-Royce / Mazda

Mi történik a Mazdánál? Egymást érik az új modellek

Nem tudjuk, mit szednek, de mi is kérünk belőle! Egyik napról a másikra dobják piacra az új kocsikat, csak az elmúlt héten kettőt, de nem csak ezzel készültek év végére.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda CX-5 / Mazda3

Kátyúkirály kisautó a Mazdától Kész a CX-3

Egy pillanatra nem figyelünk oda, és a Mazda máris kihoz egy új autót. Nem valami ráncfelvarrást, a CX-3 teljesen új modell. Nissan Juke, neked annyi!

cimkék: szabadidő-autó / SUV / japán autó / Mazda

Versenycsíkokkal támad az MX-5

Követve a hagyományokat, elkészítették az új MX-5 versenyváltozatát is. Ezzel a kinézettel lett igazán kerek a kis roadster kinézete, mintha eleve ide szánták volna.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / versenyautó / Mazda

Jön a Mazda kis szabadidő-autója Mazda CX-3-előzetes

A Mazdánál elég rendesen belehúztak, az utóbbi időben több, jobbnál jobb modellel rukkoltak elő. A teljesen friss Mazda2 mellé máris jön még egy kiskocsi, a CX-3.

cimkék: japán autó / Mazda

Év autója lett a legújabb Mazda

Nem, nem az európai, hanem a japán szavazáson kapta meg a címet. A tavalyi év kivételével mindig hazai kocsi nyert, most úgy néz ki, visszatérnek az eddigi gyakorlathoz.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Év autója

Dögös kis Mazda jön Mazda2-előzetes

Demio néven már bemutatkozott néhány hónapja, de a Mazda2 nevet még csak most kapta meg. Az Európába szánt verzió motorkínálata bőséges, nehéz lenne választani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Az MX-5 aratott a Mazdánál Párizsi Autószalon: Mazda újdonságok

Amióta a Mazda bejelentette az új MX-5 érkezését, mindenki arra vágyott, hogy Párizsban élőben is láthassa.

cimkék: japán autó / roadster / Mazda / Párizsi Autószalon

Nagy meglepetés az új MX-5 Itt a negyedik generáció

Döbbenten állunk az eset előtt. Egyáltalán nem ezt vártuk. Annyira szép lehetett volna az MX-5 a Mazda aktuális dizájnjával... helyette egy teljesen új külsőt kaptunk. Meg fogjuk szokni!

cimkék: sportautó / bemutató / japán autó / roadster / Mazda

LED-es lámpát a régi kocsikba!

Remek dolog birtokolni egy igazi veterán autót, főleg, ha a mindennapokban is használjuk. Az ilyesmi persze rengeteg kompromisszummal jár, de az egyikre itt a megoldás.

cimkék: kabrió / veterán / youngtimer / Ford Mustang / Mazda / Ford

Ilyen szép lehet az új MX-5

Már mindenki izgatottan várja a Mazda legendás roadsterének új generációját. Nem kell sokáig izgulni, szeptember 4-én bemutatkozik, addig is itt egy vérpezsdítő virtuális kép.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Ettől hanyatt esnek a hot rod építők Hot rod Mazda MX-5-ből

Valami egészen fergetegeset hoztak ki ebből a kis MX-5-ből. A klasszikus amerikai stílus totál nem illik a kisautóhoz, és időben is legalább 40 év az eltérés, poénnak viszont nagyon jó.

cimkék: Mazda / Miata / roadster / hot rod / japán autó / amerikai autó

Új dízellel érkezik a legkisebb Mazda

Már régóta várjuk, hogy a Hazumi tanulmányból gyártásra kész kocsi legyen, most végre megérkezett. Az új Mazda2 nem csak jól néz ki, hanem új motort is hoz magával.

cimkék: Párizsi Autószalon / japán autó / kisautó / Mazda

Mégis lehet Mazda 3 MPS?

Bár eddig a márka részéről mindenki cáfolta, egy japán lap szerint két év múlva megérkezhet a Mazda3 MPS változata. 300 lóerőről és összkerékhajtásról pletykálnak.

cimkék: Mazda

Ilyen is lehet az új Mazda MX-5 Grafikákon a negyedik generáció

Noha volt rá esély, hogy a New York-i Autószalonon bemutatják a Mazda MX-5 új generációját, végül csak az autó vázát állították ki. Az Auto Expressnek viszont már vannak róla grafikái.

cimkék: Mazda / roadster

Megmutatták az új Mazda MX-5 vázát

Noha benne volt a pakliban, hogy New Yorkban bemutatkozik végre az új MX-5-ös, a Mazda végül csak az autó vázát mutatta be a szalonon. Ez nem valami sok, mégis ígéretes.

cimkék: Mazda / japán autó

Genfben csillogott a kis Mazda Genfi Autószalon - Mazda

Egyelőre csak a 2-es tanulmányát mutatta be a Mazda Genfben, de a hírek szerint a szériaváltozat sem fog sokban különbözni. Végre megérkezett a kisdízel is.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Genfi Autószalon

Tanulmányként mutogatják az új Mazda2-est Jön a Hazumi

Új tanulmányt mutat be a Genfi Autószalonon a Mazda, ráadásul olyat, amelyből nagyon hamar elkészülhet a szériaváltozat. A Hazumi minden bizonnyal az új 2-es előhírnöke.

cimkék: Mazda / Genf / japán autó / kisautó

Hivatalos képeken az új Mazda3

Az orosz Top Gear a bemutató előtt szerezte meg az ötajtós és a szedán sajtófotóit. A lenyűgöző új generáció még idén megérkezik az európai szalonokba.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda3
TESZTEK

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Mazdával okosországban (Speedzone S03E20)

Európa talán legszebb kis országában nincs látványos sírás, inkább megoldanak mindent valahogy. Hollywood-i sztárok nyomában jártunk, döngettünk is, ahogy kell.

cimkék: Mazda / speedzone / Montenegro / bmeutató

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Egy hét a Mazda2-vel - 5/5 - Árak

Mazda2 tesztünk befejező részében elmondjuk, mennyiért lehet a miénk a vagány, japán kisautó, mi mindenből választhatunk, majd arról győzködjük egymást, hogy megéri-e az árát.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/4 - Élmény

A 4. rész arról szól, ami nekünk talán a legfontosabb, a vezetési élményről. Egymás kezéből szedjük ki a kormányt, hogy kiderítsük, tényleg minden Mazdában van egy kicsi az MX-5-ből?

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/3 - Kényelem

Videótesztünk 3. részében a kis Mazda komfortszintjére vagyunk kíváncsiak. Megpróbálunk elférni benne elöl és hátul, majd megnézzük, milyen hamar barátkozik össze a telefonunkkal.

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/2 - Technika

Sorozatunk második részében kiderítjük, vajon a Mazda2 csak szép vagy jó is? Szót ejtünk a Skyactiv technológiáról és egy rejtélyt is megpróbálunk megoldani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/1 - Formaterv

Ötrészes videótesztünkben kívül-belül körbejárjuk a piac egyik legkívánatosabb kisautóját, az új Mazda2-t. Első körben arról beszélünk, ami megfog, a formatervről.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Genfi kedvenceink – Mazda CX-3 Apró SUV nagy lehetőségekkel

Bár az MX-5-öt kellett volna újra körberajonganunk a Mazda genfi standján, volt ott valami még érdekesebb. Látva a testvéreket, a CX-3 a kis crossoverek piacát rendezheti át alaposan.

 

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Genfi Autószalon

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Törióra: 25 éves a Mazda 323 (BG) Csak a lámpája volt bukó

Senki se higgye, hogy a Mazda mostanában kezdett vonzó autókat gyártani! A bukólámpás 323F negyedszázada családi autóként és sportkocsiként is tudott meglepetést okozni.

cimkék: japán autó / Mazda / youngtimer

3,85 maradhat? Mazda3 Urban Challenge

És itt nem kilókról van szó, mint a viccben, hanem bizony városban elérhető fogyasztási adatról. A Mazda ugyanis egy újabb ötlettel rukkolt elő, és városi 24 órás versenyt hirdetett az újságíróknak.

cimkék: Mazda / Mazda3 / japán autó / kompakt autó

Törióra: 25 éves a Mazda MX-5 Colin Chapman is ilyet vezetne

Arra született, hogy a klasszikusok nyomában járjon, végül maga is youngtimer korba lépett. Negyedszázada van velünk a japánok egyik legjobb húzása.

cimkék: japán autó / roadster / kabrió / sportautó / youngtimer / Mazda

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Feltűnő kanyarítás Mazda5 2.0 MZR és 1.6 MZ-CD

A Mazda5 sosem akart más lenni annál, ami, tehát egy profi családi autó. A modellváltás is ennek a szellemében zajlott, a japánok igyekeztek a jóból még jobbat alkotni.

cimkék: Mazda / egyterű / japán autó

Figyelemreméltó tartalom dögös csomagolásban Mazda CX-5 CD150 AWD

Nem könnyű olyankor piacra lépni egy új kompakt szabadidő-autóval, de a Mazdánál olyan gépezettel rukkoltak elő (végre), amelybe még a szőrszálhasogatók is nehezen tudnak belekötni.

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Mazda CX-5
címke felhőDwayne JohnsonGTOhihetetlenBob Bellvillamosangol motorKharitoninRafael Nadalpotyautaseladó autóToyota CorollaWillys. modernsugárhajtásúOpel Zafira TourerRWaldowSabine SchmitzrendezvényfizetősLMSszenzációRadicaladásvodkajótékonykodásautó rongálás3DGordinihibrid sportkocsivisszahívásLebaronmagabiztosságEnerGForceLS 500hmotoros rendőrRolls-Roycedrágabmw z2Andy PriaulxHenessey Venom GTMazda CX-9lehetetleningyen autóplázajégesőMaserati LevanteCaterhamintruktorShelby Daytona Coupekápolnadacia sandero8diszkóCarlos GhosnlefulladrepülőtüntetésModel YinternetnyíltnapAIDSútRedijesztéslépcsőChiron SportMarchionnasüllyedésNissan NoteGrand CherokeetervezetPaul di RestaYamahabritish greenkivetítőTesla RoadsterfiskerBMWÚj-ZélandMaserati GranTurismotechhídZR1speakerbentley continental gtToyota S-FRMercedes GLEDacia DustersertésW213Maserati QuattroporteMagyar Termék Nagydíjzsiráfgyorsulási versenyScoutlineelektromos terepjáróJCBjean-claude van demmebüntetőfékközlekedési lámpa44kötekedésjégautóPeugeot 207léghajtásBMW 2 Active TourerBill GatesbesirtunkjelmezVida JaniStepwaySciroccojaguar f-typePaul SwiftGeneral LeekupéCompassVerstappenvételtúlméretesford kaM550dKTM X-BowhulladékgyűjtésI8utasítástargoncaomlásMicheliszVolkswagen EosfociSuper Sport 300+mosáshirtelen kormányEmilyRali EBCardokbmw m4aranykit carVelardűneMercedes EVO 2ArteonukrajnaategoJaguarWalter CsabaszörfvontatásdunaExorcistRolls-Royce Wraith CoupePauelőzetesrendőrautóbatmobileroncsXJBZszolnokFalconérintőkijelzőCayman GTSAirscarfAlpinaPeugeot 508rottweilerelbocsájtásCorvette Z06palettaGinClarionRodasAudi Q2W MotorsÍrországvillámlásBattistaBuickWankel motorNvidiaBreitling Jet TeamgarazstridentAudi A8 L Extendedlopott autóalvástrack üzemmódegykerekezésVolkswagen Up!navigátorRenntechNissan GT-R R34újpáncélozottcsúszós útmocsárG63 AMGSRTszabálytalankodásalkalmazásMotorsDavid BrownScalarajzfilm30 évforma-1MinielveszveJaguar XFBMW Z4suzuki balenoSuzuki SamurairönkszállítóirodaOpel CorsaKecskeméti BalázsGTfékpadvolkswagen golf sportsvanelbocsátáshibaNissan AlmeraApolloFormula 3CaymanForms-1HiluxszerződésGRürülékChicagodizájnstúdióládaderbibalesetmegelőzésCitroen DS3dizájnerVeszprémgyúrásnémet autóSpanyolországVlagyimirSport SVRVectralufthansaDaytonatúraautóGenesiskráterszondaopel karlCadillac EscaladebevásárlásmotorhibaT-RocpirosIFAFormulabeszakadt burkolatpeugeot 208 gtigarázsajtólogoBarum-raliQ6Laguna SecaVeneno RoadsterSwiftTSARAVisionhangvezérlésFrank SinatrarepülstábAurusFiestalicitnagy sebességbaja 500DaimlerEasytronciFormula Studentgyorsaságidaewoohóemberhot hatchFiat TipoHofmannbicikliútApriliavégső állomásGPSCrossland XévfordulóhírekBentley Falconbenceüldözésörök garanciakapacitásMaserati QuatroporteestelángszóróTrabantSilverstonerendvédelmi erőkbrutál esésx6kerítésAlpineApertaolajcsereSebastian VettelszimulálásMikulásNagy FutamMLBoposszumcsomagZotyekirálynősofőrös autóZumaquadskiGuardEurorallyROALAccordSnowkhanatolatáskameratechnológiaRally CuplopottItaldesigncar pornIndiamacskaCountrymanBarcelonaBlackSuzuki AuthenticsgerillaMitsubishiMagyar NagydíjJanner raliExplorer STValenÜvegtigrisképLanciaherbieátadásVidaRS6frontálTomini Classicshíres autóLada NivadagályAero 8Red Bullorosz tuningsportautótoyota 2000 gtEVOrajtKazahsztánSteve JobsDusterBMW 1A9nyomtatásI-PaceNiro EVEsteban Gutierrezscooterrosszullétmúzeumelső vásárlóEric Boullierlábbal vezetLapraszerelt autóAlain MenuszabálysértésültetésbunyóNissan Jukeautókereskedés2CVNasser Al-AttiyahLexus LF-SAVila RealerősJeff GordonsziklaCadillac ATSprojektJerezmárkakupaMercedes-Benz CLARhys MillenKimi Raikkonenarab közlekedésBob LutzkatonákBútor RobiködMazda MiataműszerfalszupersportkocsiKatarZacariaspecialPlútóÉsztországGörögországDél-AmerikaRali OBHonda CR-VSupermanlexus nxfestésutcaJohn Cooper WorksreakcióautolivyoutubeBMW 5CullinanautókiállításAbu-DhabibombatankfűnyírópoloskaborulépítésDodge DartB11automata váltóbillencsGyulaszakadékrendőrGMCAirbusrobogós720Sbukfencközterület-fenntartáskerékvetőtrezorhalottas kocsigurulDavid CoulthardJosh CartuunboxingXJ13RTRautosHalid Avdagicszenzormercedes-benz mlcHumveeIndyCargyerekkéslövöldözésHockenheimHungaroringGooglezombikombipassate-GolfHoonicornkamerásAutopilotInfernoakadálygolyóvizes útkilencsebességes automta váltó959túlsúlyRobert KubicaSRT ViperelakadásbikiniNismofogászatkarcrali-európabajnokságChevrolett CorvetteTiguanbajorQ5láncTFSIbetonMiataTouringhójáróHummer H14 Conceptchrysler 200Alfa 4CelőzRubens Barrichellospanyol autóDurangoFicza FerencYarisAppleSuzuki KizashiAgera RSJohannesburgRoushkátyúRX-8modernLada Kalinaverekedéskultikus autóakkumulátorCarlex DesignStingerkereskedéspaul walkerfurcsaságMcLarenOstbergindításDaciaMotorexSLKhibrid autóInterlagosRufberagadmesefigurákSonicRenaultbalszerencseManor MarussiaJaguar XFR-SSSBosch4MATICbalesetAntonin TlustakmárkákMinibigmotorR8ázsiai közlekedésM6szabályozásMercedes-Benz SLS AMGhúzáslángolSzingapúri NagydíjChevrolet Voltfinal editionrendszámMarokkógyalogMehdi BennaniReptárRally du VAR 2012Ford EcosportV12rendőrség760LiTerrahavas útFerrari 599 GTBkubaPace CarrombolásZengő MotorsportTyler WittehókotróAudi RS3R8 SpiderYpres-ralibetonkeverőMonsteremissziós normafelszereltségepizódFerrari LaFerrariRollsköztisztaságkamionszemétszedésnapfénytetőjapán közlekedésGR SportvasútML63 AMG960Suzuki Vitarahirdetésfoghúzástechnikawalter röhrlfegyverJaguar X-TyperobogóstartGTAhangutánzáspeugeot 308 swRubiconelektromos sportkocsiF1román közlekedéscsúnyaSebatien LoebctsRaptortűzoltóságPortugáliaMazda MX5Youabian PumaPriustöltőCitroen DS3WRCMarcello LotticigiKatanahollandfilmes autókínaiNicoprototípusparasztGenfi AutószaloneladásNissan MaximaAustinhard topfelahegyreoszlopFerrarForma-1 Spanyol NagydíjszlalomwcBMW M2szerelőBMW 7DannykábítószerAudi TTtrükközésAmbientehulladékgazdálkodásStockholmkrossztuninglabradorTourneo Customszemmozgásmercedes-benz econiccentenáriumAudi A6tanulmányautóFord RangerSata-ralibetörésCamaroLASMSterepezésugrásTokiói AutószalonTerrakhanaExtremeIndy500Franciaországbajor autóofficialRX-VISIONAriel AtomkülönösAnniversaryáldásautógumikicsúszásGTVTrustelszállításm1ralowriderLe MansViperreflekszkarmafelakadCelicafrancia autóTolemanPorsche 993SentryAusztrál NagydíjUsain BoltAEC RoutemasterBoxsterEurosol-Honda Civic Type-RTushkanovaXD3SAS IrisSvájcBMW 6ördögszekérAudi TT-RSparkolásMcLaren 12cJettadízel motorsátorháborúszekérélményautózásKoreai NagydíjféktesztimportPikes PeakcherokeeKertész Krisztiánautomatalimitáltokos fényszóróTata ZicaCitroen DS5sylviaminiszterelnökjárókelőE63 SHyundai i30umbauATS-VplatformvásárlásKia Soulstreet raceselfieMlada BoleslavnapenergiaamazonSemaMinimoLada 2104szabadidő-autóvolkswagen eco upWRXNürburgringkisvasútDaniel SordoAbu Dhabi NagydíjkazárMercedes-MaybachszállításKlassenvetődésNorrdschleifeMax Mosleyi30 WagonMinyonautótolvajhódmezőrületráfutásepilepsziacrossoverToyota Yaris RSAssetto CorsaBitter SándorBobkilökésRSRFord FiestaA4statisztikavolkswagen jettacaddyFinal FantasygyalogosvédelemA-osztályidiótagőzatkinsonWalmartevolúcióland rover discoveryKetterer ContinentalPárizsi Autószalonkardiológia34 órás versenyKrózser MenyhértAviator992Puskádi JánosVelociraptorgyilkossági kísérletKriszA110KugaCorvettementőakciókétkerekezésMini PacemanNyirádautómentésrekorMegane RS TrophyelszabadultMarvelegyterű autóCoca-ColaelgurulNeonLotus SUVnévsordoriasztóEscortAudi R8postásDB11Ámon Olivérnyári gumiejtőernyőhatótávluxus buszFerrariPeoplehátsókerékgazdagLincolnBMW 5-ös sorozatvilágításöregautótemetőEnglervásárlóprojektorFerrari 812 SuperfastJeep WranglerAMGCayman SnyereményjátékQoros 3Mercedes A-osztályinstinctMitsubishi Outlaner4sofőrSlovakia Ringelektromos UTVLamborghini MurcielagogázorrszarvúMáltabuszAmpera-ehajléktalanAcura NSXfelhőjótétEMCautmoataNissan AltimatesebességmérésPCJedlik Ányos KlaszterGyurtaCaterpillarmercedes-benz c-osztályjelölésjégkaparóVolkswagen GolftilosgyűjteményMercedes G-osztályfavágásJänner-ralispanyolKikiXC40pieter tsienE30ablakkörnyezetvédelemSsangYongGuerlainHybrid4Rickard Rydellhalálos irambanlasszóbaleset tengelyvasúti átjáróhibridautóGrandland X46Genesis G90R3SixtTataNémet NagydíjkamionosKarsanprofitJaguar XFRlakóparkrágcsálóGMC YukonszékSUVWalterné Dancsó AdrienngiccskátrányfilmMuscle Cardigitális szemüvegTransformershullámvirtuálisösszehasonlítózsúfoltságAudi TT CupteddypáncélosForza Horizonmobilfelfüggesztéslángbalesetmegelőző rendszerpaprondatámadásBoston reptérflörtGLAFiat 124 SpiderbakancslistaP72SenatEvijaGumpertRS4DBXEQCaudioversenypályafolyóOliver BlumeABTSpa Francorchampsstopelektromos autó458 ItaliademonstrációvilágrekordillatosítóEtnaVolvo S70 RfokozatwörtherseetraktorJozef Kabankoncepció Bugatti VeyronszerencseÉv Autója 2017One:1szimulátorDCbenzinkút2013hyundai i20raliSaabHyundai i20 WRCFiat 500e-NiroVeyroncsajozásleleplezésköltözésjógaGuerlain Chicherit2019rolls-royce wraithBMW 4 Gran Coupészelektív hulladékMercedes SLS458 SpecialeBMW 503autópályamatricazeroőrületLykan HypersportactrosMercedes S-osztályitalHonda CivicmegszorításadatokEV60bentley mulsanneeszméletlenMotegifesztiválTimo GlockcrashFord MustangPeugeot 308 GTitávirányításEksoVest6x6közlekedésLamborghinigyárbezárásnyílSeltosManorA5mólóArany Kormánykerék2WDmandzsettagombjégszemEurópa BajnokságDragFerrari F12 BerlinettaBaleőzTCRtávolmaradásHarley-Davidsonolcsó márkaProject OneKarinaSpydermázliAventadorSkoda OctaviadugócsattogásSCCszemetelésCross ConceptMasternyújtott karosszériaChicheritToyota HiluxBentley Continental Flying SpurproblémaCX40kigyulladtgyőri Audi-gyárWildcatZöld pokolJorge LorenzohivatalosMercedes VitooperatőrErzsébetaudi q3Jensen InterceptorAfrikaKlausz KristófnyirfasSkoda Octavia RSlexus rcverésprofiGumball 3000DevelmárkaRSQ E-TronBMW M760Li xDriveHondacobra 11D3 GroupDodge RAMJames MayéjszakaChelseaénektoyota versoFerrari FXXkigyulladporral oltóegyüttműködéshackelésűrsiklóNikolaQorostéli közlekedésOpel Adam RallyDevel SixteenskylineGigafactoryVolkswagen PolocsehFerrari 599 GTOCsehországNimródcustom carAdria CenniPro CeedfalsefalsesportszerűtlenradarkötélhúzásSanta CruzvízbenjavításQoros GQ3TraficRX-9gödörChevrolet Camaro Z/28versenyautóInfinitiOpel InsigniaLandwindcseh autóBac MonoMemo GidleyegyezményBuggymotogpdynoKoncz GáborT-CrosspulykaimpalaLukács Kornéli3 REXmagyarbicajváltószállítmánySkoda múzeumreflektorjelenlétSWi3Forza 7Titan XDkerékFiat 500LBMW E30skoda fabia s2000bérautósubaru wrxCaliforniaiCarBryan buffiersivatagvideójátékEurópa NagydíjAlpina B12WSRJannarellySeatForzaOlssonVolvo C30autósportFR-SemberséggreenlinearatásLadaWolfsburgdudejárdagörkorcsolyazsenialitásBruno SpenglerA120lada samaraKefo MotorsportFuriousPeugeotSanta FeSibiu-raliidősrush hourdaruFedExterepszingapúrNissan rekordelszaladViper SRTjövőképNissan SentraATStraileroválpályakiszivárgott képmelegedésMonacói NagydíjfelvonulásForma-2HotwheelsVorsteinerfékútdonington parkflame warrégiolasz autósólyomPokemon GobakiContinentalwrcSigdsrallyRapidEHill ClimbpengeSeat IbizaóraüzemanyagMission EautóútGhibliUltraX-osztályablaktörlőgungyárleálláskínai piacbátorautomatikareflexKovács Tamás488laptimeNémet túraautó bajnokságR2kamikazebontóinasBessenyey ZoltántehénbiztosítóhányásdefektszörnyForma-3historickínos esetmázlistaforgalomGorillazStoffel VandoornebolondValetlimitált szériakörforgalomLPGMaverickSuper SportspeedOpel Amperade tomaso panteraCadillac CTSpickupyellowstoneJeanner rallydagadtGoProSherpveteránForza MotorsportkanadaRed Bull RingWRC3land rover discovery sportiphonebeszakadtMount EverestHennessey VenomvákuumtaxiKanadai Nagydíjbaktériumhonda integraInsigniadodzsemfelvásárlásidiótaPeoplePeoplekarácsonykereskedőtitankézifékRolss-RoyceAlpina B3emojibmw maasaicaráncfelvarrásáremelésrepülő autóegyterűGladiatorszakaszOsloLexus ISOpel Adam8CJurassic ParkvideóMarco WittmanAudilada grantaJohn CenakólakalapácsdurvaMagyarországMGSportsbmeutatókárosanyagRimacbrutálKoenigsegg Agera HHford s-maxturánDucatilegdrágábbvadnyugatRallyPosrchemásodszorEspadaMad MaxkoppintásPorsche BoxterAll-Terrainépítkezéstúraautó világbajnokságnapsütésidiótaPeopleTacomagépi mosópezsgőBlazerNetflixstorage findDemontestKia Riojapán autóAston MartinlezárásMakitaIsuzumackóautós jövőrányitásinfotainmentTaco BellMercedes CLAskoda 120mosóOtt Tanakhernyótalpblack fridayExclusivenyereségSochiVaughn GittinSvédországAlex ZanardioroszországmodellfrissítésF50vizelFerrari 355 S SpiderRenault Clio TrophyLamborghini UrusakcióLummaHappykeresztbeOrosz NagydíjzúzóoldalkocsikutyaKia PicantomotokrosszBTCCtengerBethelSirokAwainkatonaimeganenyárUPSRobotruhacars coffeF12911munkagéprageMBUXkölcsönzőGiuliakipufogómobilitásátveréspanoráma tetőItaliahajtűkanyarfelniQVMulholland DrivelegóJeep CherokeeGT-86donutstadioni30 NOlasz NagydíjszelfiMiami ViceBJhelyszínelésLancia Themaönvezető rendszerIRCmentőPanamera Sport TurismoBAICnyomtatottárokvadászatelsüllyedfarmerRenault RSOpeltolásnői vezetőBugatti Veyron SSkínai közlekedésChristiano RonaldoF2InctűzoltótilalomborzBrazíliaKaiKovács ÁgiBMW E30 M3pullmannBMW 6-os sorozatbiztonsági övelektromotortalálkozótűzcsapHeritagebringásbunkóUSA NagydíjMaybachbikaautó lopásFord FocusMcFlyjövő közlekedéseCadillac ELRForma-EhomokviharCarlexRoad AmericaARTszimfonikus zenekarvesezúzáseldurrantoyota land cruiserKodiakcadillac devillem5jogrepüléssíndriftpadkaOpel AstraroncsderbiNorvégiaharcEF7hooniganjames bondpályanapturán frigyesSennaTipoBreitlingautótesztvirtuálparkoló asszisztensTestarossaGázosításcsomagszállításbevásárlókocsiLas Vegastérképsárga zászlóutcai autóVauxhallillegáljason stathamBMW M5 CompetitonmorganvárosgördeszkaHUVG63MoszkvarokkantVignaletáblaford galaxyGódor BarnaMarconipolitikahírSTiszörnyetegelsőbbségrenault talismanközlekedésbiztonságCrewePHEV488 GTBtrutyiBonnevilleamerikaikémfotókNew JerseyS1Tada TecujaPorsche Mission EiskolabuszYas Marina Circuitgarazs.tvbmw m5gyáriConnectedDriveúj generációtermelésAudi A3szánkóelektromos busztörvényillatskoda superbvicces videósült krumpliHaasmarkolóvicchelikopterkormányrakománymatt fényezésLexusfelfújhatóbuszmegállóGarázs TVDC ShoesMercedes-Benz A-osztályGTBgyárSpielbergcitroen cxbioüzemanyagfelhasználóPriortűzijátékSergioalagútM83d nyomtatóbiztonsági autóIED SyrmaS65áradásjelzőoszlopVitoaromapótkocsifóbiaWranglerAlpina B7Mitshubishibolygódugattyús motorolajfoltGT4boxerleggyorsabbromán autókrosszmotorKen Blockjeges útGhymkhanajapán piacEurosportmobiltelefonbicilisiX3parkolóizmozásmarketingautó eladásszellőzőMANgullwingaudi a4vezetésbűncselekményRacing EditionSubaru ImprezaUSABarbieékszerLFAfelelőtlenkergetőzésszétveriGuinness rekordROC275VATHdashcamAutós eladásokkisteherautóSesto ElementolánykérésRosbergvasúti átkelőfeltörésausztrálbúcsúterrorMazdaX5MpápaDetroiti AutószalonGyulay ZsoltburnoutLamborghini HuracanBMW 2-es sorozatájulásleopardgumiégetés812Pharrel Williamsbiztonsági rendszerGT 4Mercedes GPtrolibuszrandihangfalvárosi miniliepája-raliidőjárásveterán autóF8 TributoFelix BaumgartnerInfiniti M30dPistaJean Alesilamborghini gallardoChevrolet CamaromotorpalettaszoknyaPolestarHayden PaddonWLTPSergio MarchionnelincselésTim GáborAlfa Romeo 4Cford thunderbirdrongálásgumiszalagShelby GT350Rújjáéledemblémanissan nv200robbantrident icenisztoriWestfield MegabusaautóbemutatókatonaStratosFord Mondeolefoglalt autókMarcus GronholmMercedes-Benz SLSPethő IstvánVolkswagen TouaregévértékelőEurópai BizottságFenyrPorscheMG ZSszállodaBelgiumToyota RAV4távirányítós autóHonda NSXrollerrossz útkaszinóRapidAston Martin VulcandrágulásJon OlssonelaludtBahraini Nagydíjminigun570SgokartBMW I8Super Trofeokínai autóstretchszerkezetForma-4Volkswagen Phaetongyorsításhűtésvillámjó sofőrforró vízwiesmanntelefonVolvo XC90Mick Schumachermonte carlo ralikipörgéstrélerámokfutólökésRCelszabadult járműkijelzőfaCitroenClimbkhanaNyirfás JuliannaBMW 5 GTbírságChevyfelúszásvideó válogatásfröcskölsubaru wrx stiszarkaszénarolls-royce phantombörtönHong KongOscherslebenvonatlövegnissan navaragyerekülésIrmscherEvoqueösszkeréklazautcai versenysportSt. James EditionTouristenLettországedukációlerobbanMaserati 3500GTFCALamborghini AventadorBMW M4 GTSKlaus FrohlicingaHoldenFord RacingpedálHyundai ix20premierWRX STIOrlandofisker karmaAudi A2NascarWorld Series by RenaultjachtünnepigázolásTOP10Colin McRaelövéstraffipaxF5DániaMacan SClarksonRenault ClioHoonigansAston Martin CygnetKim DzsongunDTMsávváltásSLS AMGjelzéshíd csereNissan SilviaBamboolisztfelajánlásRomániabelsőPókemberálcázottMichelisz NorbertR34Forza Horizon 2Maláj NagydíjSkoda FabiakézikönyvAston Martin Rapide SHollandiaElon MuskJeepmegsemmisítésbaseballeletkromos autóCiprusdoppingKOERUHunGarianGT3MáriapócshavazáshangprojektorrugóConceptISISChuck NorrisEcoboostNImolaProteamaszfaltSan DiegoSpykerjwrcMotkányRWDADAC Deutschland rallyboxtornádólistaGLClóerő harcToyota EchoSpongya BobsávtartóMercedesMike TroutLand Rover DefenderDoritoscsajokChevrolet CorvetteTorsten Müller-ÖtvöscsempészetToyota PicnicLiberty WalkChevrolet ImpalakaszkadőrFestival of SpeedBMW 4-es sorozatColoradokerszeneCrosslandOPCThe Mint 400amerikai humorszigettáskaHuracamintelligenscsaládi autóCorsica-raliCorbellatiMIGGT40Cadillacorosz autóMNASZMatteo MalucellierőszakSolbergTwingotulajdonosmotorosX1téli gumiVÉDAMercedes Maybach.hibridRenault MeganemanuálishasználatiBlack BearTSIMarine Edition3-asreklámBuick RivieraSecuritySuzuki SwiftMercedes C-osztályGran TourismoFrankfurtsütiszörnyWill StevensfreighterBulldoggyerek autósmokeMissileTobias MoersShanghaiA45poénsérülésnepperMitsubishi LancerW Seriesdízel botrányTakatabunkervillanyautógesztusyoChevrolet SilveradobénázásVolvoévnyitóMichael SchumacherszórásPorsche 911wtfKerényi ÁdámkereszteződésterepjáróTallintúlkeresletalfaönjáróRedJetTDIbölényCsillagtúraVAVAudi Prologue Avantegzotikus autóGenfColins CrestRoad RoverSVSTletartóztatásAcuralízingM4 GTSAudi SQ7majdnem balesetvéletlenittas vezetőLaptimingMbDesignsorozatszalonFerrari F40 LM BarchettaDieter ZetscheDél-KoreadigitálismozischumacherVRritkaságfüves cigi24 órás versenyMercedes jövőbalhéprémiumautógőzgépsúlyelosztássebességextra 300DodgebiztonságMercedes S-classKevin Abbringfuvarpolo r wrcWatkins GlenbénaPekingi AutószalonPeopleszaltóangol közlekedéskedvezményijesztgetésSzlovéniarobotautóMr.BeanLa Voiture Noiremercedes-benzModel 3oroszlánMelbournearabFormula RenaultRange RoverX6MNissan NV 200BYDPiquetErwin Wurmkombájnchris Meekelopós autókörnyezetbarátXJ220élőEgertélautómosásMarius AasenhangutánzóRange Rover SporthackernőkSebastian LoebTesla Model 3stop táblakéselésOpel GTrészedSpagengsztertartályelmebetegwhite-collarGamesconcserbenhagyásesküvőamerikai autóFernando AlonsoFerrari CaliforniaMcarenrinocéroszFocusKancsár Ferencpokolsuperquadpiros lámpaátlagcinemaDRIVE PILOTVenomdigital lightraktárBajaPutyinkisfilmHummerlevegő meghajtásfékBentleyMikkelsencsodadarázsBugatti Gangloff CoupeteaserszínekLaFerrariElektromos motorWWEkulcsvolkswagen beetlehaszonjárműborulásgalambchevrolet cruzeKalashnikovversenyID.Rautóipari visszahívásXtörök közelkedésGazoo RacingtanulmnányKevin MagnussenVolvo S90Mercedes-Benz G-osztályhumorcélF3NeymarFord F150TechartEliavírusi5Aston Martin DB9Simplexelsőbemutatóönvezetőpeugeot 205 gtikiegészítő3008tesztLandauletMonzarevansvirtuál tuningkonvojBMW M3origamirenault sanderoajtóDB9gázüzemű autóXC60C8rakétaring-txiPeugeot 206Audi S5F150BloomDucatoGrand Dusterbontásjávorszarvas-tesztpumpagyújtogatásAnton Yelchinalvázprankszarvas911 GT3 RSnyerészkedésBentaygaPeugeot 2008kétkerékkamionsofőrCX-5Brit Nagydíjsprayvolkswagen bogárszabálytalan autóNovitecKuala LumpurAthénelképesztőC3reggeliautósüldözésmentés488 PistamásolásoroszYuliannaPorsche 911 GT3HyundaiPersonal AssistantkihajtókiállításGMC Sierrakonzolsikernémet sportkocsilancia fulviaMercedes-Benz E-osztálykisautómegelőző filmautós üldözésgyorsasági motorbalesetekkajaBudapestmeglepetésPepsiTouristenfahrthot rodMitsubishi G4arany fóliaPontiacroad ragesportkocsitcitroen c-xrsárgafejszeHonda eNoodlerali-világbajnokságlyuksafariaprkolóvízorosz közlekedésPorsche PanamerahuligánokPeugeot 308Lance Gilbertpörgetésmini cooper8-asJeep Rubiconszippantós kocsikonföderációs zászlóNASAsteve mcqueenVolkswagenfutármenekülésautóJustin WilsontévéSubaru ForesterújjáépültbefutópolgármesterBatmanFlameP100DS-EditionCitroen C3FiatYeongamGLEDavid Hasselhoffigazságszolgáltatásugratásamerikai rendőrségWill SmithISInfiniti Q50KomáromgolfautóOlivier PanisÉrdi Tiborarab autóMazda3Dél-AfrikaGT2várólistafailDakarroncstelepChargeamerikai közlekedésNissankínahőségkályhamexikói autókapszulaVW Golfalternatív üzemanyagSmart ForFourbestsellerSwift SportBaldwinToyota Suprabmw 507350zwellnessátépítéspattogatott kukoricaDodge ChallengerDodge ChargerTrophy TruckTrans AMtankolássípályaapplikációJumpySinsheimSkodaultraibolyaIrmscher InspiroCars&CoffeKeszthelyi VivienvandalizmusQatarToyotaJakus TamásMomkhanapro-tourerrönkJari-Matti Latvalafilmes autókelőjegyzésvisszapillantóbukásDragon MountainRangerSuzukihumorosrally du VARgyorsasági obZFbefektetőKia Forte Kouptesla model xtahóRali du Valaistető3008 GT3D nyomatásNurburgrinMarioapadragsterE-PaceCruzeszállítóLamborghini Diablocrash testBMW X6közterület-fenntartónézőkBMW X5tesztpályatorlaszSaab 9-3CentenariobéreltrekordlandolásszociautotalalkozoszedánarmageddonlángoksorompóMonte Carlo rallyForma-1 Bahreini NagydíjTouaregszilvszter raliRober KubicaAlfa RomoeCrystal HooksCitroen C4 PicassorobbanásCountachbetonkorlátCessnabobpályajarri-matti latvalaAMG GT RrasszizmusAcropolis-ralirobotizált autómentősittasF430lányPeugeot 208T1CanepahomokRinspeeds60Fiat PandalakókocsiOutlawNissan Skyline R33El CaminoAveoRat RodRowan AtkinsonspeedzoneLuc BessonfigyelmetlenbejelentésAgeraPSAArab autózásDronekhanatotálkárWTCRFiesta WRCDacia Dokkerrobotizált váltómikrofontávolságkarbonTargafejeshalálostrükkfegyveresekWTCCfotóDisneylovaskocsileállásKadjarporsche 959lelepleződésU2ChallengeKonaHillclimbfekvőrendőrNissan IDxRon Denniskombi autómanőverjátékautóAlfa RomeoPumanapelemMercedes SLS AMGSmartSzilveszter rallyFerrariVivaroSpirit Of Ecstasyneuvilleamerikaünnepi modellSuperfastversenysportAWVJenseniNextágyStellaferrari enzoLe Mans 24hHorizonfelfutóWaymoVolvo modellpályaTechnicModel SVolvo reklánmOlaszországNYPDsunyibabaBMW X4furcsa járműizomautószembe sávBollingerSierraSkoda CitigoHonda Preludeoff-roadToyota GT86ValkyrieTAG MotorsportesésbambuszLMP-1Red Bull Racingjubileumnissan leafluxus termékjet-skiVarekaiEclipsefestéktávirányítós indítóMichelinsvéd piacGoodwood Festival of SpeedSzilveszter ralimercedes-benz s-osztálykizárásPetersendudaHyundai VelosterversenygumihalottaskocsitemetkezésChryslerUH-1döntőretroautófejlesztéseladakMLa TomatinaUbercars and coffeInsanityMcLaren P1ChevroletretroSiennaChevrolet AveoP1S90autókulcsbadassemissziós botrány205quadR32XVelőzésolajpermetezésszámozásBrazil NagydíjVitézi DávidbővítésgyakorlatMexikókereslet csökkenésigazoltatáslimbópisztolySebringMalajziaAMTStörésDodge HellcatKTMIATNissan GT-RSubarugyorsulásmelegKakucsteherautóbüntetésPosaidonHonda JazzconvertibleNicolas CageformaháromkerekűhanninenszáguldásChironAMG GTVilágbajnokságferrari 458 italiapénzapokalipszis500eWald Internationalégő autóOpen GTjó emberveszteségharrachbrutáliskísérletUTVhajóRoberto MerhiG650Suzuki SX4barátnőPepsi MaxMcLaren MP4-12CfurgonFRMartin CacereslimuzinLPMercedes E-osztályelnöki ügybringalökhárítóKodohőskoreai autómedvekazahVin DieselReal MadridKiakabrióFanatecFootkhanaautós hírekMatthew CampbellforPur BlancdrámafilmesFord F-150Év autójaVolkswagen JettaátnevezésluxusautógyorshajtásijedtségZ5nagymamaAudi RS6Dan BilzerianRali VBhumotbuffierdarálósorsCintraszőnyegcélgépelektromos autózáshalálesetatvJaguar XKR-S45Cuprasnowboardautós találkozó500kilökHuayraAsconagyerekekUAZJCWelektromos szupersportkocsivolkswagen t1VIPmotorháztetődízelautójátékkonzolesőFord Kugataplóbiztonságtechnikaillegális versenyS600segíttitániumFIA GT3biztosításpanzióüvegkárGlobal Vehicle Trustrajznői sofőrállatShelbyBJ BaldwinLada PrioraNissan 370zkanyarBelga NagydíjSilveradobankautomataVályiHonda 2&4bérléspénzszállítóSuperleggeraMadárF40fiat. fiat 500tolvajFord Fiesta RS WRCGeely5008WintercontactrablásLamborghini Veneno RoadsterTom ChiltonAurus Senatösszehasonlító-tesztOpel KadettBrexitgyilkosságAygofüstszélvédőmosócsúszásDacia Logan MCVkávémérésDokkerKínai NagydíjHonda Civic Type-RPorsche 911 RKAMAZMarchionneAWDtanulmánygyászhírpechközútx7VFTSAusztriamenekülkompakt autóelnökrészegtragédiaFittipaldisvédoldtimer találkozólebukástrollHongkongujjlenyomattelepszirénagázszivárgásTata Nanovolkswagen boraSpecialeLance StrollJeep GladiatorTucsonDefenderMclaren 570Smodellautó24hVilnerföldcsuszamlásCygnetdömperFordangol autóluxuscikkautópiacLotus F1Q60korlátozásVenom F5zúzdaSvéd raliKia NiroHammanNissan Skyline R34speciálissebastien ogierrobbantáscsalásScoutR5Erzsébet királynőluxusösszefogásDaniel RicciardoValhallagázrobbanásMcDonaldsMartn Prokopbmw x1MarbellamegtaláltbessenyeyterelésX2S10Bullitporsche macanBMW 8Opel CascadaHyundai Genesisrichard hammondPiercarlo GhinzaniroadsterGT-RNissan Micracserebarn findB2MP4-12CSuperbikePhaetonVenezuelaautópályarongmotorosrendőrLodgyAxiálford c-maxGhostfelfrissítésgumorHadik AndrásmutatványkommunikációúthibasejkTCR EuropeV8 SupercarRS200kukásautóDelta HF IntegraleanimációsCarlos Sainzvakvezető kutyaTWOFACESuzukateljesítménymérésvámGRMNlada 4x4imprezaAlaszka918 SpyderLancerRallyeFerrari F12savVettedrogyoungtimerEngstlergyújtogatóautószállítótáncStelvioenzo ferrarifrankfurti autószalonBMW 3 GTLand RoverBen AffleckIndy 500Indiai Nagydíjlancia deltaLeaf RCelszabadulneed for speedRenault Trafficnissan gtrSLCNordschleifeSuperleggera VolanteAddArmorközelönzetlenmurvaLamborghini Venenoshowvezeték nélküli töltésvédelmi minisztériumMicraM Performanceelektromos töltőe-tronKia CeedoffroadUrusSamsungnézőLevanteTigrisdrónLykanKodiaqdacia loganleszállásKoenigsegg Agera RMiguel Molina4x4TwittertávirányítósCan-AmOpel AntaragyanusítottBeppo HarrachMogyoródMazda CX-5PlaystationelakadRenault TwingohegyPakisztánidőmérő edzéskésésmezőgazdaságvonulásTalismanhőkameraámokfutásAmerikai NagydíjállrendőrKaroqpókLancer EVOHollywoodtilosban parkolásMOLjótékonyságsütiLada VestaJapán NagydíjOpel MagyarországzuhanászebraSuzuki AltoF-150elefántMontenegrobrudertalálmánytruckBertha BenzbivalykezdőIndyZ06GymkhanaMichael JostTaycanporcheSpanyol NagydíjERCboxkiállásMercedes-Benz M-osztályrx8Chevrolet CaptivaAudi A8 L Securityfisker surfspecifikációkLaFerrari ApertabűnözésLiveWiretilos parkolásvészfékGiulia QVfacebookBrilliancehangMagnus WalkerBMW 1602TieChargerX-TrailbajnokságSmart CabrioBZZZpaintballNestor GirolamiVWhosszútávú autóversenyZafiraM0Toyota TundraNAAFclioRXGallardoheccAyrton Senna911 GT2 RSbanelektromosHeinz-Harald FrentzenpusztításMaseratiegyedi458MonacorobotMercedes CLK AMG Black SerieshalálgyalogosSportwagonkémfotóJanner rallyChevelleGLB

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.