keresés eredménye

Mazda

videók

Büntetőfékezésből baleset

Nem tudni miért, de a Mercedes sofőrje úgy döntött, hogy megleckézteti egy erős fékezéssel a Mazda 6 sofőrjét. Balesetet okozott, majd szépen bő gázzal távozott a helyszínről.

cimkék: baleset / Mazda / Mercedes / idióta / büntetőfék

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Aluljáróba küldte a Mazdát a Lada

A Mazda sofőrje áthajtott a piroson, majd összeütközött egy szabályosan közlekedő Ladával. Ha ez nem lenne elég, még az aluljáróba is sikerült leszáguldania a vétkes autósnak.

cimkék: baleset / Lada / Mazda / orosz

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Ezért ne használj verseny gumikat közúton

A versenygumik legnagyobb előnye, hogy száraz úton a megfelelő bemelegítés után semmivel össze nem vethető a tapadásuk. Ám, ha leesik az eső, akkor a pozitívum hirtelen óriási negatívumba csaphat át.

cimkék: baleset / versenygumi / Mazda

Égő mutatvánnyal zárta a bemutatót a Miata

Egy autós bemutató végén a driftelésre átalakított Miata tulaja egy kis gumifüstöléssel akarta elkápráztatni a közönséget. Nem sikerült, a csattanó és a leégés azonban nem maradt el.

cimkék: drift / Mazda / Miata

Korlátról pattan vissza a Miata

Egy könnyed lökésnek köszönhetően a Miata letért a pályáról és a korlátnak repült, majd visszapattant a pályára.

cimkék: baleset / Mazda / Watkins Glen

Ami az adásból kimaradt

Amikor elfogy az adásidő és amikor megőrülnek a műsorvezetők, bizonyos képkockáktól búcsút kell vennünk. Aki mégis kíváncsi néhány kimaradt jelenetre, most beleshet a kulisszák mögé.

cimkék: Mazda / Volkswagen / Peugeot / garazs.tv / összehasonlító / teszt

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó

Derült égből helikopter

Nyugodtan autózol, betartod a sebességkorlátot, még a lámpánál is megállsz. Erre rádzuhan egy helikopter. Jól indul a nap...

cimkék: baleset / pickup / Mazda / helikopter / zuhanás

Egy Miata, amiben szó sincs kevés helyről

Még nincs teljesen kész, de már így is hátborzongató jelenség ez a 4 személyes nyújtott Mazda Miata. Valószínűleg a gokartokat megszégyenítő mozgékonyságnak annyi.

cimkék: Mazda / Miata / átépítés / nyújtott karosszéria / tuning
Hírek

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Távolról vonzza a tekintetet az ünnepi MX-5

A Mazda a Chicagói Autószalonon mutatta be az MX-5 fennállásának harmincadik születésnapjára szánt ünnepi kiadását. Első pillantásra felismered, ha összefutsz vele.

cimkék: Mazda / limitált / ünnepi

Visszatér a Wankel-motor, de nem úgy, ahogy vártad

A Mazda végre bejelentette, hogy jövőre újra lehet Wankel motort kérni az egyik modelljükbe. Azért ne bonts még pezsgőt, a hajtáslánchoz ugyanis elég kevés köze lesz a rég elfeledett megoldásnak.

cimkék: Mazda / elektromos / RX

Szexi tanulmány a Mazdától

A Mazda standján a Genfben leginkább a Kai koncepcióra voltak kíváncsiak a nézelődők. Nem csoda, hiszen egy minden eddiginél izgalmasabb 3-as generációt vetít előre a Kai Concept.

cimkék: Genfi Autószalon / Mazda / Kai

Mazdából Mustang, avagy kit is akarunk átverni?

Azt mondják, hogy Amerika a lehetőségek földje, ott gyakorlatilag az lehetsz, ami akarsz. Valószínűleg ezen gondolatmenetet követte az a Mazda Miata is, amiből klasszikus Mustang lett.

cimkék: Mazda / Miata

Kiherélt sportkocsi eladó

Igen érdkes hirdetés bukkant fel a neten. Egy Mazda RX-8-ast kínálnak eladásra, ám nem akármilyen állapotban. A pörgős Wankel helyett egy régi és gyenge Renault motor van az elejében.

cimkék: Renault / Mazda / RX-8

Genfi Autószalon 2017: Mazda

A Mazda idén az új generációs CX-5-re helyezte a hangsúlyt. Valamivel kisebb, ám sportosabb és komlyabb, mint az elődje volt.

cimkék: Mazda / Genfi Autószalon / CX-5

Három év múlva jön az elektromos Mazda

A Mazda fejlesztésekért felelős igazgatója jelentette be, hogy 2019-ben ők is becsatlakoznak az elektromos autók versenyébe. Nem mondanak le a hagyományos hajtásláncról sem.

cimkék: Mazda / elektromos

Négy év múlva ismét vehetünk Wankel motoros Mazdát

A Mazda mérnökei elárulták, hogy a Wankel motoros tanulmányuk fejlesztése folyamatosan halad. Már az is biztos, hogy lesz belőle sorozatgyártású széria is.

cimkék: Mazda / RX-9

Agresszív szteroid kúrán a Mazda MX-5

A Mazda MX-5 egy kiváló élményautó, főleg a kétliteres 160 lóerős motorral. A most bemutatott 525 lóerős változat viszont jóval több ennél. Természetesen nem gyári akcióról van szó.

cimkék: tuning / Mazda

A Mazda kész visszatérni a Wankel-motorok világába

A Mazda vezető formatervezője egy interjúban árulta el, hogy ők már készen állnak a bolygódugattyús motorok újbóli forgalmazására. A kérdés már csak az, hogy a világ is készen áll-e rá.

cimkék: Mazda / RX-VISION / bolygódugattyús motor

Lamborghini öklelte fel a Mazdát

Dél-Afrikában egy Lamborghini és egy Mazda CX-5 ütközött össze. Egyértelműen komoly sérülésekkel, de az olasz sportkocsi került ki győztesen az összecsapásból.

cimkék: Lamborghini / baleset / Mazda

Elkészült az egymilliomodik MX-5

27 évvel ezelőtt mutatkozott be, most pedig már 1 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet a Mazda kis sportkocsija. Abszolút sikersztori az MX-5.

cimkék: Mazda / rekord

Európába is jöhet a Mazda CX-9

A kedvező amerikai fogadtatás után a Mazda azt tervezi, hogy az öreg kontinensen is elkezdi forgalmazni a legnagyobb SUV modelljét.

cimkék: Mazda / Mazda CX-9

Mindent vitt az MX-5

A Mazda az MX-5 modellel nem csak a 2016 Világ Év Autója címet zsebelte be, hanem elhozta az Év Autódizájnja díjat is New Yorkból.

cimkék: Mazda / Év autója

Itt az új kemény tetős MX-5

A Mazda nem tud leadni abból, hogy minden alkalommal újat mutasson az embereknek. Megérkezett az új generációs MX-5 kemény tetős változata, ráadásul olyan formában, ahogy még nem láthattuk.

cimkék: Mazda / hard top

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Betépett a Miata

Nehéz megfogalmazni, hogy ez a Miata átépítés pontosan mi szeretne lenni. Olyan, mintha a kis roadster rászokott volna a füves cigire, és a társadalom alsó szintjéig csúszott volna. Pedig csak egy troll.

cimkék: tuning / Mazda / Miata

A Mazda a hősökért

Ismét Mazda, és ismét jótékonykodás. A srácok ezúttal a sérült katonákat támogató Mission Motorsport számára ajánlottak fel egy autót. Tényleg óriási tisztelet jár nekik!

cimkék: Mazda / jótékonykodás / katonák

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Sportkocsi tanulmányt készít a Mazda

A Tokiói Autószalonra a Mazda egy sportkocsi tanulmánnyal készül. Eddig egyetlen sejtelmes képet mutattak meg, de az éppen elég arra, hogy felcsigázza a kedélyeket.

cimkék: Mazda

A jövőn gondolkodó

A Mazda idén az SUV irányvonalat erősíti meg egy tanulmánnyal, mely a KOERU fantázianevet kapta. Sportos terepes van érkezőben.

cimkék: Mazda / frankfurti autószalon

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Itt az első törött Mazda MX-5

A napokban kezdték el átadni az új Mazda MX-5 példányokat. Nem kellett sokáig várni, máris itt van az első alaposan összetört példány. Nem az újdonsült Mazda tulaj volt a hibás.

cimkék: Mazda

Elárverezték az új MX-5 első példányát

A Mazda ismét megmutatta, hogy rá lehet számítani, ha jótékonykodásról van szó. Az első legyártott MX-5-öst árverezték el egy gyermekkórház javára.

cimkék: Mazda

Újabb piros pont a Mazdának

Most az MX-5 kapta meg a rangos Red Dot: Best of the Best díjat. A több különböző iparág kiemelkedő újdonságait értékelő elismerésből már több is van a japánok polcán.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Virtuálisan csapatták, igazi autót nyertek

Néha nem csak a szórakozás miatt éri meg autós játékokkal játszani. Itt van például két srác, akik igazi Mazdát kaptak a virtuális csapatásért.

cimkék: Forza / Forza Horizon 2 / bajnokság / Mazda

Abszolút siker a Mazda CX-5

Szinte hihetetlen, de éppen a minap gördült le a gyártószalagról az egymilliomodik példány a Mazda igencsak kedvelt crossoveréből. Pedig még csak alig több, mint három éve gyártják.

cimkék: Mazda / Mazda CX-5 / japán autó / crossover

Egy csillagot bukott a Mazda2

Bár sok területen kiválóan teljesített az új Mazda2, mégis elvesztett egy csillagot az Euro NCAP törésteszten. A kisautóban a hátul ülők lehetnek veszélynek kitéve.

cimkék: Mazda

Kisautókkal hódíthat a Mazda Genfi Autószalon 2015

A frissített CX-5 és Mazda 6 mellett a genfi stand a két vadonatúj modellről szól. Bár alapvetően csajosak, a 2-es és a CX-3 nem csak a hölgyek körében lehet majd nagyon sikeres.

cimkék: japán autó / Mazda / Genfi Autószalon

Bútorok egy autóőrült lakásába

Az aukciósházak nem csak autókat árvereznek, sokszor a témába illő festmények, egyéb tárgyak és bútorok is vannak a listán. Szemezgettünk kicsit a kínálatból. Mindet kérnénk!

cimkék: Wankel motor / Volkswagen / Rolls-Royce / Mazda

Mi történik a Mazdánál? Egymást érik az új modellek

Nem tudjuk, mit szednek, de mi is kérünk belőle! Egyik napról a másikra dobják piacra az új kocsikat, csak az elmúlt héten kettőt, de nem csak ezzel készültek év végére.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda CX-5 / Mazda3

Kátyúkirály kisautó a Mazdától Kész a CX-3

Egy pillanatra nem figyelünk oda, és a Mazda máris kihoz egy új autót. Nem valami ráncfelvarrást, a CX-3 teljesen új modell. Nissan Juke, neked annyi!

cimkék: szabadidő-autó / SUV / japán autó / Mazda

Versenycsíkokkal támad az MX-5

Követve a hagyományokat, elkészítették az új MX-5 versenyváltozatát is. Ezzel a kinézettel lett igazán kerek a kis roadster kinézete, mintha eleve ide szánták volna.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / versenyautó / Mazda

Jön a Mazda kis szabadidő-autója Mazda CX-3-előzetes

A Mazdánál elég rendesen belehúztak, az utóbbi időben több, jobbnál jobb modellel rukkoltak elő. A teljesen friss Mazda2 mellé máris jön még egy kiskocsi, a CX-3.

cimkék: japán autó / Mazda

Év autója lett a legújabb Mazda

Nem, nem az európai, hanem a japán szavazáson kapta meg a címet. A tavalyi év kivételével mindig hazai kocsi nyert, most úgy néz ki, visszatérnek az eddigi gyakorlathoz.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Év autója

Dögös kis Mazda jön Mazda2-előzetes

Demio néven már bemutatkozott néhány hónapja, de a Mazda2 nevet még csak most kapta meg. Az Európába szánt verzió motorkínálata bőséges, nehéz lenne választani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Az MX-5 aratott a Mazdánál Párizsi Autószalon: Mazda újdonságok

Amióta a Mazda bejelentette az új MX-5 érkezését, mindenki arra vágyott, hogy Párizsban élőben is láthassa.

cimkék: japán autó / roadster / Mazda / Párizsi Autószalon

Nagy meglepetés az új MX-5 Itt a negyedik generáció

Döbbenten állunk az eset előtt. Egyáltalán nem ezt vártuk. Annyira szép lehetett volna az MX-5 a Mazda aktuális dizájnjával... helyette egy teljesen új külsőt kaptunk. Meg fogjuk szokni!

cimkék: sportautó / bemutató / japán autó / roadster / Mazda

LED-es lámpát a régi kocsikba!

Remek dolog birtokolni egy igazi veterán autót, főleg, ha a mindennapokban is használjuk. Az ilyesmi persze rengeteg kompromisszummal jár, de az egyikre itt a megoldás.

cimkék: kabrió / veterán / youngtimer / Ford Mustang / Mazda / Ford

Ilyen szép lehet az új MX-5

Már mindenki izgatottan várja a Mazda legendás roadsterének új generációját. Nem kell sokáig izgulni, szeptember 4-én bemutatkozik, addig is itt egy vérpezsdítő virtuális kép.

cimkék: kabrió / japán autó / roadster / Mazda

Ettől hanyatt esnek a hot rod építők Hot rod Mazda MX-5-ből

Valami egészen fergetegeset hoztak ki ebből a kis MX-5-ből. A klasszikus amerikai stílus totál nem illik a kisautóhoz, és időben is legalább 40 év az eltérés, poénnak viszont nagyon jó.

cimkék: Mazda / Miata / roadster / hot rod / japán autó / amerikai autó

Új dízellel érkezik a legkisebb Mazda

Már régóta várjuk, hogy a Hazumi tanulmányból gyártásra kész kocsi legyen, most végre megérkezett. Az új Mazda2 nem csak jól néz ki, hanem új motort is hoz magával.

cimkék: Párizsi Autószalon / japán autó / kisautó / Mazda

Mégis lehet Mazda 3 MPS?

Bár eddig a márka részéről mindenki cáfolta, egy japán lap szerint két év múlva megérkezhet a Mazda3 MPS változata. 300 lóerőről és összkerékhajtásról pletykálnak.

cimkék: Mazda

Ilyen is lehet az új Mazda MX-5 Grafikákon a negyedik generáció

Noha volt rá esély, hogy a New York-i Autószalonon bemutatják a Mazda MX-5 új generációját, végül csak az autó vázát állították ki. Az Auto Expressnek viszont már vannak róla grafikái.

cimkék: Mazda / roadster

Megmutatták az új Mazda MX-5 vázát

Noha benne volt a pakliban, hogy New Yorkban bemutatkozik végre az új MX-5-ös, a Mazda végül csak az autó vázát mutatta be a szalonon. Ez nem valami sok, mégis ígéretes.

cimkék: Mazda / japán autó

Genfben csillogott a kis Mazda Genfi Autószalon - Mazda

Egyelőre csak a 2-es tanulmányát mutatta be a Mazda Genfben, de a hírek szerint a szériaváltozat sem fog sokban különbözni. Végre megérkezett a kisdízel is.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda / Genfi Autószalon

Tanulmányként mutogatják az új Mazda2-est Jön a Hazumi

Új tanulmányt mutat be a Genfi Autószalonon a Mazda, ráadásul olyat, amelyből nagyon hamar elkészülhet a szériaváltozat. A Hazumi minden bizonnyal az új 2-es előhírnöke.

cimkék: Mazda / Genf / japán autó / kisautó

Hivatalos képeken az új Mazda3

Az orosz Top Gear a bemutató előtt szerezte meg az ötajtós és a szedán sajtófotóit. A lenyűgöző új generáció még idén megérkezik az európai szalonokba.

cimkék: japán autó / Mazda / Mazda3
TESZTEK

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Mazdával okosországban (Speedzone S03E20)

Európa talán legszebb kis országában nincs látványos sírás, inkább megoldanak mindent valahogy. Hollywood-i sztárok nyomában jártunk, döngettünk is, ahogy kell.

cimkék: Mazda / speedzone / Montenegro / bmeutató

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Egy hét a Mazda2-vel - 5/5 - Árak

Mazda2 tesztünk befejező részében elmondjuk, mennyiért lehet a miénk a vagány, japán kisautó, mi mindenből választhatunk, majd arról győzködjük egymást, hogy megéri-e az árát.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/4 - Élmény

A 4. rész arról szól, ami nekünk talán a legfontosabb, a vezetési élményről. Egymás kezéből szedjük ki a kormányt, hogy kiderítsük, tényleg minden Mazdában van egy kicsi az MX-5-ből?

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/3 - Kényelem

Videótesztünk 3. részében a kis Mazda komfortszintjére vagyunk kíváncsiak. Megpróbálunk elférni benne elöl és hátul, majd megnézzük, milyen hamar barátkozik össze a telefonunkkal.

cimkék: Mazda / kisautó / japán autó

Egy hét a Mazda2-vel - 5/2 - Technika

Sorozatunk második részében kiderítjük, vajon a Mazda2 csak szép vagy jó is? Szót ejtünk a Skyactiv technológiáról és egy rejtélyt is megpróbálunk megoldani.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Egy hét a Mazda2-vel - 5/1 - Formaterv

Ötrészes videótesztünkben kívül-belül körbejárjuk a piac egyik legkívánatosabb kisautóját, az új Mazda2-t. Első körben arról beszélünk, ami megfog, a formatervről.

cimkék: japán autó / kisautó / Mazda

Genfi kedvenceink – Mazda CX-3 Apró SUV nagy lehetőségekkel

Bár az MX-5-öt kellett volna újra körberajonganunk a Mazda genfi standján, volt ott valami még érdekesebb. Látva a testvéreket, a CX-3 a kis crossoverek piacát rendezheti át alaposan.

 

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Genfi Autószalon

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Törióra: 25 éves a Mazda 323 (BG) Csak a lámpája volt bukó

Senki se higgye, hogy a Mazda mostanában kezdett vonzó autókat gyártani! A bukólámpás 323F negyedszázada családi autóként és sportkocsiként is tudott meglepetést okozni.

cimkék: japán autó / Mazda / youngtimer

3,85 maradhat? Mazda3 Urban Challenge

És itt nem kilókról van szó, mint a viccben, hanem bizony városban elérhető fogyasztási adatról. A Mazda ugyanis egy újabb ötlettel rukkolt elő, és városi 24 órás versenyt hirdetett az újságíróknak.

cimkék: Mazda / Mazda3 / japán autó / kompakt autó

Törióra: 25 éves a Mazda MX-5 Colin Chapman is ilyet vezetne

Arra született, hogy a klasszikusok nyomában járjon, végül maga is youngtimer korba lépett. Negyedszázada van velünk a japánok egyik legjobb húzása.

cimkék: japán autó / roadster / kabrió / sportautó / youngtimer / Mazda

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Feltűnő kanyarítás Mazda5 2.0 MZR és 1.6 MZ-CD

A Mazda5 sosem akart más lenni annál, ami, tehát egy profi családi autó. A modellváltás is ennek a szellemében zajlott, a japánok igyekeztek a jóból még jobbat alkotni.

cimkék: Mazda / egyterű / japán autó

Figyelemreméltó tartalom dögös csomagolásban Mazda CX-5 CD150 AWD

Nem könnyű olyankor piacra lépni egy új kompakt szabadidő-autóval, de a Mazdánál olyan gépezettel rukkoltak elő (végre), amelybe még a szőrszálhasogatók is nehezen tudnak belekötni.

cimkék: japán autó / SUV / Mazda / Mazda CX-5
címke felhőMarioP100Dferrari 458 italialopós autószőnyegLamborghini UrusgyereklízingbunkerMinimoPorsche 911 Relső vásárlóMcarenLancer EVOmandzsettagombillegálesküvőSubarufüstAnton Yelchincsúszós úttaplóelőzésrepülőSkoda múzeumIsuzubritish greenI-PaceárokPorsche BoxterHenessey Venom GTbikaVectraSuzuki AuthenticsYpres-raliHaasszénadudaS1Laguna SecabérlésNissan GT-R R34EVszippantós kocsiemojiMazdagolyókigyulladkombájnkülönösalváshonda integraU2Le MansVilágbajnokságGTBmotorpalettaEksoVestFerrariPeopleVolvo S70 RsportautótesztbővítésRimacDefenderChevrolet SilveradovodkahumotiNextAustinx7Final FantasyJohannesburgtulajdonosepizódvédelmi minisztériumkupébetonjó sofőrlamborghini gallardoKAMAZ500eautóbemutatóegyeditrailerhooniganFord Rangeramerikaipiros lámpaJustin WilsonsérüléspassatzeneGiuliaBajaDaytonaHong KongADAC Deutschland rallyJaguar XFRkombi autókardiológiatörök közelkedésAsconabarn findHalid AvdagicbölénypaintballvandalizmusUAZumbaugőzMarco WittmanBrit NagydíjCrewejávorszarvas-tesztDisneybambuszVolvo S90GigafactoryködRollsPhaetonkezdőMercedes E-osztályJannarellyBaleImolagázüzemű autóVenomSt. James Editionelsüllyedhalálos irambanbüntetésUrusBútor RobiJCWF3MogyoródCaliforniaEF7bicilisbentley continental gtEvoqueOpel CorsaHammanRaptorPortugáliaJohn Cena350zelőjegyzésMount EverestakkumulátorszigetBMW M2Olasz NagydíjEscortNyirádGT 4kátyúGódor BarnaHonda Civic Type-RvasútVolkswagen GolfvilágításHyundailincseléskigyulladtszirénagőzgépbiztosításIFAElon MuskChicheritKiaSinsheimszelektív hulladékFerrari 599 GTOVignaleRhys MillennapfénytetőReptárGrand CherokeeVilnervolkswagen golf sportsvanTrafic46Skoda FabiaFiestaGT3Jumpyközútforró vízlevegő meghajtáswrcbillencsABTRedValenVályiautóSzilveszter raliGran Tourismobiztonsági autóharcAriel AtomHollywoodVolkswagen TouaregWolfsburgijesztgetéseldurranGTTestarossaNAAFRenault MeganeS10nyílSergioMoszkvazsenialitásWalterné Dancsó AdrienntörvényinternetAusztriamegelőző filmNew JerseyC8Alfa RomoeMarconiPárizsi AutószalonkirálynőájulásmásodszorGT40amerikai autókapszulaSematilosújirodaTouristen760Li911 GT3 RSmodernlandolásQ5Pur BlancMercedes GPjógaOrlandoadatokChevroletToyota SupraChuck NorrislövöldözésS-EditionTigrisBMW 5 GTbencetervezetaranyakciómunkagépvárosi miniMáltamenekülésmercedes-benz econicHonda CivicBrazil NagydíjfaactrosBelgiumSLKJeep WranglerFord F150startSciroccoXC60liepája-raliSnowkhanaelsőoldalkocsiAndy PriaulxJettaMercedes-Benz CLARenntechszórásDacia Logan MCVhelikopterLiberty WalkkazárrugófelszereltségHyundai VelosterszakadékvirtuáliskísérletjótéttávolságkölcsönzőhangDakarmotorosrolls-royce phantomSenatSvédországidőjárásmotokrosszAMG GT Rorosz tuningmanuálisSzlovéniademonstrációm5rakományF430versenymatt fényezési3áldáscars and coffelufthansaJean AlesiDetroiti AutószalonrajzsikerStingerimpalapeugeot 208 gtijavításM8ékszerbestsellerDél-KoreaautókulcshírekgolfautóHoonicornAlfa Romeo 4CMazda3488 PistakonvojSRTkályhaRange RoverDavid CoulthardretroautógyalogosKlaus FrohlicDodge DartMazda CX-5WTCRkihajtókatonaivirtuál tuningKriszgyorsaságikerékhangutánzásrali-európabajnokságviccLamborghini VenenoSentryMikkelsentöréstávolmaradásR3bontászebrakínanézőWRXTOP10F40epilepsziajótékonyságErwin WurmSSChicagotávirányításautóipari visszahívásgyújtogatásspanyolhátsókerékcsehKevin MagnussenZR1VlagyimirM0alagútbalesetekpáncélosgazdagAntonin TlustakISISDBXPro CeedRally du VAR 2012ünnepi modellBlackMLBtelefoniphonetankorosz autóFord Fiesta RS WRChelyszínelésHyundai i30Felix BaumgartnerCitroen DS3WRCjátékautóvéletlenMcLaren MP4-12CtartályszupersportkocsiteddyMonstersátorterepezésstorage findvírusmegtaláltGin5008Kuala LumpurWildcatjelöléshulladékgazdálkodásMáriapócscsomagszállításfokozatPaul di RestaScoutCayman GTSsuzuki balenoBentley Continental Flying SpurKodiakrombolásönzetlenA5MarchionnebüntetőfékX5Mversenygumigyakorlat918 SpyderMarius Aasenbmw x1Gumball 3000chevrolet cruzeéjszakarobotkínai autóbénázásJensenToyota HiluxwctűzoltóságARTTitan XDMercedes-Benz E-osztálycélbunyógreenlineRS6V8 SupercartűzoltóCarlex Designgyilkossági kísérletRobert KubicaBen AffleckOstbergsütiteljesítménymérésstopkarcrally du VARÁmon OlivérAudi S5Rafael Nadal720SFerrari FXXflörtInterlagosRed BullmobilMercedes CLAhódmezőrületB11GMCERCEurosportorigamiRapidEgyorshajtásjégautóSkodaspanyol autóAlpinanyújtott karosszériaBelga NagydíjSportsszemmozgásokos fényszóróPeugeot 206TouaregroncsderbiBuickidiótacsajokLevantevasúti átjáróCross Conceptjapán piacnémet sportkocsiKTMvolkswagen t1segítlopottSebastian VettelautosgunMasterközelapokalipszisModel StámadásLiveWireOrosz NagydíjPorsche 911daewooWintercontactSuperleggeragerilla4x4vezeték nélküli töltésjövőképakadálykilökgázszivárgástúraautó világbajnokságtéli közlekedésmajdnem balesetVenom F5Magnus WalkerleopardPorsche PanameraplatformGenfi AutószalonBahraini Nagydíjmexikói autóhősvizes útGoodwood Festival of SpeedoposszumXJInfinitiMarchionnaTiguanOlaszországwalter röhrl911trezormelegedésmázlistareflexbrutálisI8GyulaIrmscherSuzuki KizashiillatA110SsangYongrekordzúzóBZEurópa BajnokságAyrton SennaPeugeot 2008zuhanásforgalomAssetto CorsaiCarVenezuelaWWEA4pótkocsiPethő IstvánSMSorosz közlekedésesésV12Opel Adamdízel botránySibiu-raliháromkerekűpattogatott kukoricaMatthew CampbellDavid HasselhoffOlssonJeff GordonsportkocsitsertésolajfoltSebatien Loebelefántsávtartóbrutál esésEngstlerKim DzsonguntüntetésX-TraildrágaRX-VISIONSesto ElementoPeugeot 508FurioustrélerFerrari F40 LM BarchettaGyurtapusztításDRIVE PILOTűrsiklótechnológiaBeppo Harrachtuningmercedes-benz s-osztályoszlopKTM X-BowWalmartáradásspraypullmannnepperablaktörlőDB9Las VegasVolkswagen Up!SebringPumaArteonszarkaskoda fabia s2000ConceptPCKaikijelzőBattistarobogóColoradoForms-1MOLYamahaJapán NagydíjpörgetésálcázottStockholmRoad RoverdragsterChevrolet Corvettestadionvetődéspeugeot 308 swlöveg500Autós eladásokkrosszneuvilleRali du ValaisdízelautóYas Marina CircuitsivatagFittipaldiQorosR32vadászatNissan Skyline R34Giulia QVlehetetlenLance GilbertLotus F1Lancia Themaürülékjapán közlekedésTrophy Truckx6Rapidi3 REXcsúnyaUltrakipörgésSpielbergBlack BearpadkaClarionHonda eSuzukidaruT-Rocpók275mackóMiami ViceHumveeÉsztországNoodlemegsemmisítésJensen InterceptorSuper SportNestor GirolamiOpel KadettZFDwayne JohnsonsúlyelosztásrendőrSonicvasúti átkelőnyomtatottInfiniti Q50CadillacGeelydöntőjachtmutatványrepülPersonal AssistantAygojelmezCupraGenesisközterület-fenntartásbalesetmegelőző rendszerpályavízSierraJaguar XFR-SAventadorChargeugrásRobotruhaDCGT-RfelniIndyCarLykanSanta CruzFord MustangajtónyíltnapreklámFerrari F12 BerlinettaOPCTipoSpanyol Nagydíjsnowboard34 órás versenyázsiai közlekedésrandiburnoutfelhasználóBoston reptérJon OlssonMaláj NagydíjBrexitFerrari 599 GTBfűnyíróÍrországRoad AmericaszarvasRali OBMatteo MalucellimobiltelefonedukációkaszkadőrszenzációVila RealépítkezésHiluxkínos esetMercedesKimi RaikkonenMitsubishi OutlanerGuardRenault ClioMercedes S-osztályterepmodellfrissítésUPSstop táblalángolBMW 5-ös sorozatdashcamAveofiskerautós jövőgyanusítotttrollKecskeméti Balázstávirányítós autócsattogásRubicongyorsulási versenyGenfnyomtatás570Stesla model xZengő MotorsportSkoda OctaviaPosaidonlimuzinCiprusNissan IDxvákuumWLTPdurvaSixtfutárvételFlameBMW X4kerítésráncfelvarráshard topDodgeprojektorGT2mólóhanninenkombiNASAprémiumautóénekUberjó emberrefleksztanulmánySecurityF50Audi RS6RadicalGázosításSirokDoritosközlekedési lámpacinemaIndiaGallardoSaab 9-3M4 GTSTwingoHoonigansGordiniAutopilotmeglepetésoldtimer találkozószimulálásmarkolóelveszveChiron SportRangerGR SportPiquetelakadásbejelentésráfutásMehdi Bennani8-asSvájchulladékgyűjtésbuszEurosol-Honda Civic Type-RFalconT1RallyCaymanSmart ForFourCX40Buick RivieraMike TroutámokfutásErzsébet királynőcadillac devilleYarisLPGflame waroff-roadeladásNasser Al-AttiyahiX3Mclaren 570SpezsgőkivetítőNordschleifelistalaptimefékversenyautóösszehasonlítóSuper Trofeotargoncaégő autóEmilyműszerfalbivalyfavágásfurcsa járműtridentFootkhanaféktesztsuperquadmotorosrendőrelszabadulDusterBethelverekedésköztisztaságLand RoverBugatti Veyron SSfinal editiontitanJakus TamásToyota RAV4leleplezésvillanyautóKia CeedJurassic ParkbadassujjlenyomatspeakerSolbergjégzeroStelvioelszaladbiztonságsárgaAmbienteidiótaPeoplePeopleVaughn GittinvízbendynoMcLaren P1ring-txiAcuraállatsavAudi Q2szekérLancerRoushdudeyellowstonekatonaLada VestagyűjteményHummerSCCKoenigsegg Agera HHDC Shoesromán közlekedésRenault TwingoToyota CorollaCayman SAston Martin VulcanEnerGForceörök garanciaSigdsrallyMANjövő közlekedéselakókocsitechNissan SilviaHennessey Venommercedes-benzhullámVWFordkamikazeKefo MotorsportAston Martin CygnetArab autózáspoéns60Jaguar X-TypeMicheliszEurorallyrevanspotyautasfisker karmaegzotikus autóMalajziatévéprofitMartin Caceresvolkswagen eco upaudi q3Marine Editionchrysler 200testDurangoMulholland Drivekerslimitáltlancia fulviaScalarendezvényTCR EuropeCorvetteMagyar NagydíjCountachIndiai Nagydíjgyorsasági obausztrálunboxingkit carMichael Jostlelepleződéslexus rcoffroadtalálmányMazda MiataPeugeot 208IED Syrmabetonkeverőbmw m5Clarksonnissan nv200Seat IbizafelvonulásjárókelőfelfüggesztésGhibliMax MosleySergio Marchionne488TataDél-AfrikaA9SWlasszóPaugödörCorvette Z06rendőrséghibridMaserati GranTurismohot hatchemissziós botrányKia SoulGoogleOpel GTSTmesefigurákKancsár FerencyoungtimerMad Maxopel karlRS4konzolChevrolet CamarointruktorWorld Series by RenaultSpanyolországNurburgrinmárkákUTVBMW E30 M3Nissan NV 200Megane RS Trophypapelektromos autózásjogszerencsepáncélozottmobilitásleszállásD3 GroupNissan GT-RLFAhuligánokR8 SpiderJaguarVATHAbu-DhabivárólistacsúszásLandauletcars coffepechTerrakhanapolitikaHillclimbSpongya BobBarbiecherokeeExclusiveJeeppickupBMW I8gengsztergarazsfrankfurti autószalonDél-AmerikaScoutlineGyulay Zsolthíres autóG650skoda 120Bentleyfelfutóyoutuberadarhirtelen kormánynagy sebességdízel motorCitroen DS3múzeumBugatti Gangloff CoupereakcióApriliafejszeKodiaqÉv autójagyorsuláscustom carFord KugasmokeszimulátorF2sofőrös autóbevásárlókocsikizárásegyezménytűzijátékrányitásTalismanCarlos SainzizmozásOne:1kereskedésDaniel SordoHonda 2&4szemétszedésMercedes Maybach.Rat RodBYDrobotautóArany Kormánykerék458 ItaliaMini PacemanlovaskocsiKugapremierHonda CR-V8Cintelligenslángszóróvolkswagen jettacaddylökhárítóEQCfreightergázolásrablásultraibolyaQVfelajánlásTCRAudi A6kávéLettországkoreai autóhernyótalpnyári gumiMercedes CLK AMG Black SeriesautópályamatricacélgépRosbergtávirányítóskétkerékautópályaPutyinLa TomatinafilmeselektromotorKadjarkultikus autóTom ChiltonNeonLodgyTim Gábor60érintőkijelzőForza Horizon 2Koncz GáborHUVTrans AMLamborghini Huracanautó lopáshalálosleállásVolvo reklánmTargaRinspeedOlivier PaniskamerásFranciaországVW GolfkamionsofőrHayden PaddonCitroen C4 PicassoModel YDacia DokkerolajATS-VcentenáriumLebaron6x6limbórészedlyukChevrolet VoltújjáéledCentenarioF8 Tributorolls-royce wraithKomáromNissanbringásCsillagtúravakvezető kutyaRenaultsorozatzsiráfHeritageValet4TouristenfahrtW213szoknyaBill GatesLe Mans 24hbankautomataLada NivaVitézi DávidtúlkeresletOpel AntaraizomautówellnessLaptimingFormulaTFSISmart CabrioVerstappenquadskielmebetegberagadMexikóutcalegdrágábbChelseacar pornkipufogóátlagGT-86tolatásUSA NagydíjFiat 124 SpiderHonda JazzcsempészetIndyAnniversarydugóSpaaromaCorsica-raliautótemetőSebastian LoebóraFord RacingRali EBelaludti30 NrakétatengerRCFIA GT3Forza 7folyóGuerlain ChicheritSuzuki VitaraRenault RSpengegyalogosvédelembeszakadt burkolatAmerikai NagydíjFerrari 812 SuperfastXMarbellashowsvéd piactaxirobbantáselszabadult járműHockenheimChallengemenekülBMW 503NoviteckisfilmBrilliancemagyarStellabatmobileVIPlopott autóColin McRaeRenault TrafficszínekRali VBhókotróctsFrankfurtMbDesignmosófigyelmetlenelektromosfelelőtlenszabálytalankodásNicokézikönyvindításschumacherMaybachhíd csereFormula 3diszkócitroen c-xrfuvarOpelOpen GTbéreltextra 300porchebombaOpel AstraCaterpillarmegszorításOpel Adam RallyüvegkárheccA45Mitsubishiegykerekezésfilmes autóveterán autóOpel Zafira TourerWald InternationalpokolAudi A8 L ExtendedWatkins GlenStratosparkolóroad ragestretchSuzukaKia Rioegyterű autóparkolásHyundai GenesisMichael SchumacherscooterEasytronciCullinanMemo GidleyMNASZarmageddonhomokviharmázliExtremejubileumfrontálDaniel RicciardohúzásMontenegroblack fridayidiótaPeoplestatisztikaG63kabrióralinavigátorévfordulóarabfocitilosban parkolástechnikaluxus buszLMP-1NMacan SgyáriVRDemonBMW E30IATrx8modellautópanoráma tetőproblémaKevin Abbringversenypályahot rodCamaroKatarmedvekétkerekezésVarekaijelenlétBatmanS600LaFerrariMercedes A-osztálykéseléscserbenhagyásMercedes SLSKetterer ContinentalHonda NSXRallyekésésÉrdi TiborfurgonfelhőMonacoPeugeot 308szenzorExorcistLS 500hVolkswagen EosMelbourneAfrikaQ60Shelby Daytona CoupeClimbkhanaVolvo XC9044homokrali-világbajnokságRomániaGenesis G90bolygódugattyús motore-tronenzo ferrariQatarfarmercsereDodge ChargerDokkerhőségMcDonaldsrepülésHappyUSAbajor autóhibridautóváltóBMW 4 Gran CoupéomlásAxiálfelvásárlásMaserati LevantetanulmnányPlaystationBob BellJozef KabanXC40hibaPuskádi JánosgyászhírAirscarfillegális versenylakóparkKertész KrisztiánA-osztályFiatFerrariPriorFord FocusNyirfás JuliannaSeatGamescondömperfékútFord Fiestalicitlépcsőkráteramerikai rendőrségCadillac CTSkörnyezetvédelemF5KarinabmeutatóCrosslandS65SherpAudi A3robotizált váltógalambMinyonBulldogRenault Clio TrophyFanatecBertha BenzWestfield MegabusaTWOFACEVeszprémdriftsült krumpliKrózser MenyhértcigiGörögországgesztusVauxhallversenysportszingapúrSAS IrismacskaChironF12GRLada Kalinaelektromos buszE63 SSlovakia RingaratásfejlesztéskamionosOutlawAviatoritalJanner ralihivatalosAlpina B7sofőringyen autóOpel AmperaCitroen DS5SLS AMGszállításszerelőPace Carkereskedővicces videóGTAtrolibuszÚj-ZélandAlfa RomeospeciálisfelakadoroszlánbobpályaBentley Falconmini cooperboxkiállásPeopleAWDB2szolnokgyorsasági motormagabiztossághírDodge RAMkulcsSuperfaströnkszállítóFord Ecosportlimitált szériaszondaWillys. modernföldcsuszamlásford kaCX-5iskolabuszMercedes S-classWSRToyota GT86kiállításporsche 959sávváltásfegyveresekZacaria911 GT2 RSTerranévtotálkárElektromos motorrossz útIndy500bakancslistaZ5lexus nxszállítmánynissan navarasebastien ogierProteamautomatikarobbanInfiniti M30dnémet autótoyota 2000 gtautókiállításFerrari 355 S SpiderBMW 8mosásGumpertNeymarvámShanghaihumorosPókemberHuracamMP4-12CgumorprototípusLPfüves cigiautó eladásViper SRTDodge ChallengerdrámaItalianői sofőrDániaquadMercedes GLEIRCpirosForma-4Kerényi ÁdámOscherslebenkötekedésmentőVettekiszivárgott képKonafrancia autóFCABZZZCrossland XszelfidrogVidahalottaskocsipostásFestival of SpeedrondaLance StrollLamborghini Veneno RoadsterEcoboostKen BlockLMSQoros GQ3Gymkhana812Nissan JukerongálásjelzőoszlopbesirtunkrongReal MadridbefutóbukásJeep CherokeeFRreflektorsunyikergetőzéspanzióLexustrident iceniVivaroGuerlainnapelemContinentalcsomagautolivszakaszspecialMercedes-Benz SLS AMGCanepawhite-collarbaseballlebukásChevrolett CorvettesólyomátadáskedvezményfilmCitroen C3AMG GTKovács ÁgiautóútalfaLada PrioraBrazíliaMercedes-Benz SLSlóerő harcalkalmazásWalter CsabaSzingapúri Nagydíj8bűncselekményelszabadultIShavas útcitroen cxatvherbieszellőzőimprezaigazoltatásdarázsátnevezésborulfoghúzásMaseratiPokemon GoRickard RydellnapenergiaChevrolet AveoAudi R8WRC3Lukács KornélrinocéroszbabaNiro EVüzemanyagMcLaren 12cKovács TamásstábPlútóDannyszabadidő-autóTaco BellerősRacing Editionelgurulkanadaemberség2CVegyüttműködésDavid BrownMitshubishifelúszásWaldowKlassenVida Janiönvezető rendszereszméletlenugratásM6Hyundai ix20All-Terrainalternatív üzemanyagijesztésKia Picantoelektromos UTVConnectedDrivehalottas kocsiTransformersBMW 6mezőgazdaságFerrari LaFerrarioroszbessenyeyPeugeot 308 GTiAirbusbúcsúSamsungsárga zászlólángbikinibmw z2kommunikációGRMNtankolásRubens Barrichelloamazonmárkakupaford thunderbirdrepülő autóKatanaEurópa NagydíjGladiatorkukásautóShelby GT350RszociautotalalkozoMr.BeanNissan Maximateleplancia deltafejesbalesetautós üldözésRange Rover SportmentésGlobal Vehicle TrustAudi RS3BMW X6túraautózsúfoltságLexus ISboruláslövésbakinagymamaesőMick SchumacherévértékelőgullwingMercedes C-osztálylezárászúzdakaszinóMercedes jövőBMW 1602másoláslada 4x4Toyota S-FRjárdaAero 8KharitoninsugárhajtásúhangfalFicza FerencsebességPikes Peakm1raChryslerpieter tsienOpel MagyarországCountrymanestevilágrekordGPSbemutatóMercedes G-osztálypumpameganeLaFerrari Apertabaja 500sípályakábítószermozihajléktalandagadtbunkógyerek autódrónSuzuki SwiftSuzuki SamuraiszaltóvizelinfotainmentvisszahívásMcFlyönjáróKodoBMW X5STimotoros rendőrAMGúthibaAudiR5dacia sanderoStepwayTAG MotorsportraktárkárosanyagközlekedésJohn Cooper WorkstúlméretesMitsubishi LancerNissan MicramotorhibaközlekedésbiztonságBuggyNémet túraautó bajnokságeletkromos autóHonda PreluderoncsManor MarussiaLanciaBaldwinkajaEric BoullierPorsche Mission EAMTSVolvo modellVitoShelbykápolnaangol közlekedésHill ClimbTobias MoersprofiLapraszerelt autóhackerkerékvetőSennakubabiztonsági övLand Rover DefendergarázsajtóHonda24 órás versenynők959rönk960SpykerbevásárlásrészegLummakémfotókX-osztályinasNissan AlmeraCaterhamForma-1 Spanyol NagydíjtűzcsapkamerarendőrautóDragon MountainmérésKeszthelyi Vivientorlaszautomatapeugeot 205 gtifestékkalapácsspeedzonepolo r wrcJosh CartuillatosítóbuszmegállóveteránbátorelképesztőtermelésparasztWRX STIGorillazInsanitydarálóGhymkhanaHotwheelsamerikai humorhajóferrari enzoNismoCoca-ColaRWDVelarzombiBTCCFernando AlonsoTushkanovagurulBoschLykan Hypersportsubaru wrx stiSkoda CitigodoppingtöltőFord F-150VeyronSupermanTrustF150NorrdschleifeszánkóPeugeotdizájnerszembe sávbiztonságtechnikaittasDTMgyerekekToyota Echovégső állomáselbocsájtáselsőbbségBryan buffierLa Voiture Noiredefektlada samaraMarvelhollandNagy FutamalvázNissan SentraX1havazásCsehországFR-SriasztótolvajPosrchelabradorDevelévnyitórageKarsaninstinctSVSport SVRCintraZöld pokolMIGtilos parkolásroadstertragédiabénaR2Cessnaarab autóautós hírekMaserati QuattroporteablakYeongamolasz autóTrabantSaabDronekhanaatkinsonrágcsálóOliver BlumeVelociraptorvásárlószimfonikus zenekarDaciaJanner rallyX6MkapacitásChevelletoyota versoF1gyorsításDan BilzerianAgera RSpoloskaValhallaNetflixaprkolóAEC Routemasterjean-claude van demmeszállítóG63 AMGXJ13vásárláshányásSanta Feanimációshalálszélvédőmosóautós találkozóhibrid autóVolkswagen Phaetonrendvédelmi erőke-Niro45Monacói NagydíjChristiano RonaldoAudi A8 L SecurityMercedes-Benz M-osztályKoreai NagydíjfizetősTucsonerőszakAIDSSwiftLotus SUVBMW 3 GTSzilveszter rallydizájnstúdióTata ZicaHeinz-Harald FrentzenKanadai NagydíjDodge HellcatsafariPorsche 993régiForma-1 Bahreini NagydíjGarázs TVRed Bull RingautómosásYuliannaFord MondeoEnglersínláncfestésHorizonGTVMarcus GronholmDucatoWTCCrottweilerDacia DusterhójáróültetésIncoválpályakémfotóBMW M4 GTSFrank SinatrahistoricFiat 500vonulásorrszarvúmentőakciótrükközésvideó válogatásfelfújhatóigazságszolgáltatás24hszerződésE-PacedonutszlalomTyler WittetruckAdria CenniterrorSubaru ForesterszétveriPistaMazda CX-9Alpina B3Ferrari F12Lada 2104Forza MotorsportjégkaparókisautóoperatőrWaymofurcsaságLamborghiniAWVMiniToyota PicnicGhostteherautópénzAlpinetitániummercedes-benz c-osztálytrack üzemmódMaserati QuatroporteBruno Spenglercrossovertáska2019szörfVorsteinerdonington parkBarcelonaSuperleggera VolanteHunGarianhídCitroenkoncepció Bugatti Veyron205öregskoda superbGoProspecifikációktéli gumiVolkswagen JettakazahTata NanoItaldesignpápaBMW 4-es sorozatAthénautmoataFormula RenaultEurópai Bizottságvirtuáljames bondEsteban GutierrezManorbaktériumRon DennisamerikaritkaságkilökésGuinness rekordFocusPanamera Sport TurismoÜvegtigrisgokartBMW 7Opel InsigniahirdetésSportwagonvonatJorge Lorenzoelnöki ügyAston Martin DB9Monzajason stathambaleset tengelylegóterelésvillámlásBonnevilletraktorKazahsztánharrachterepjáróNémet NagydíjRolls-Royceautógumireggelilefoglalt autókteaserhegyMercedes SLS AMGDevel SixteenStoffel VandoorneBMW 5Jaguar XKR-Slerobbangyereküléscsaládi autóXVJerezGrand DustertánckörnyezetbarátChargerFerrari CalifornianyirfaskereszteződésMiguel MolinaFiesta WRCördögszekérbalszerencseháborúborzBreitlingRSRfegyverDaimlertrükkTieA120robbanásPiercarlo GhinzanimocsárWill SmithPaul Swiftbukfencsubaru wrxLAEl CaminohaszonjárművillamosgumiégetésszedánSochistreet raceCardoklángokGT4ittas vezetőRmotogpijedtségKalashnikovSilveradoRober KubicaMichelisz NorbertAusztrál NagydíjaudioFormula StudentMercedes-Benz A-osztályboxerroncstelepX2NorvégiaDragSubaru Imprezaelakadlada grantaünnepiVeneno Roadsterlányford galaxyvolkswagen boragumiszalagMichelinJaguar XFfogászattérképQ6Koenigsegg Agera RGMC Sierraösszefogásfóbialefulladtanulmányautóelőzfiat. fiat 500Explorer STbörtönRowan AtkinsonveréskörforgalomSan Diegonissan leafford c-maxBob LutzToyota TundraKOERUformaCompassAlaszkaROALcrash testolajcsereRS200RSQ E-TronMakitaMagyarországHollandiarichard hammondkanyarChevybűnözésPorscheLeaf RCMadárLandwindThe Mint 400jótékonykodástoyota land cruiserretroe-GolfpályanapelnökbringaPetersen3008ForzaSteve JobsIrmscher Inspiro488 GTBegyterűSvéd ralisvédágyMotkányS90kátránybuffiercobra 11BMW 2-es sorozateladakUsain Boltjapán autóSuperbikeélőfacebookdacia loganAudi TTVolvoRX-8Monte Carlo rallyrush hourBentaygaútNissan AltimateForma-Edigital lightapaCars&CoffeVin DieselKaroqPepsiBreitling Jet TeamlowriderPHEVangol autóJänner-ralisylviabioüzemanyagCarlos GhosnHummer H1Hadik AndrásszerkezetpisztolyTesla Model 3mikrofonbeszakadtXJ220sordosorompóátverésFedExélményautózásbentley mulsanneminigunkereslet csökkenésszemetelésPharrel Williamsturán frigyesbajnoksághőkamerasors4MATICNascarPriustesztpályaRodasvészfékBJ BaldwinMission EMcLarenmarketingApertaMicraGLEkoppintásHungaroringDelta HF IntegraleJames MayHoldenMotegikínai piackrosszmotorbarátnőrobotizált autóTokiói AutószalonAgeraDucatiBloombírságFiat 500LkötélhúzásgázAlpina B12kiegészítőfilmes autókPekingi AutószalonYouabian PumaluxusTourneo CustomSUVfailMitsubishi G4Alfa 4CMercedes-MaybachjátékkonzolkarbonzúzásMBUXNürburgringmanőverInsigniabruderCadillac EscaladekisvasútBullitBlazerpaul walkeryoMlada Boleslavkínai közlekedéstraffipaxToyota Yaris RSDB11bicikliútToyotaNvidiajet-skiProject Onecseh autóW MotorscsajozásNimródVipertilalomChevrolet Captivanézőkjaguar f-typeelbocsátásSuzuki AltoEtnaGeneral LeePeugeot 207áremelésJedlik Ányos KlaszterprojektclioMercedes VitosziklaLadarokkantmercedes-benz mlcskylineAwainHongkongsüllyedésrajtgépi mosóvillámtolásTDIPorsche 911 GT3Abu Dhabi NagydíjPakisztánforma-1temetkezésLexus LF-SAR8audi a4építéshangutánzóROCAudi TT Cupolcsó márkafekvőrendőrCadillac ELRJeanner rallyWankel motorfortetőcrashLuc BessonfelahegyreZ06Ampera-eSata-raliimportGLAZumaPepsi MaxSpirit Of Ecstasyösszkerék458Aurus Senatchris Meekedodzsemland rover discoveryLamborghini DiabloleggyorsabbBMW M760Li xDrivenissan gtrdűneKínai NagydíjconvertibleTallintávirányítós indítóSiennahyundai i20utcai versenypedálplázarosszullétKikiTolemanfotópénzszállító992Polestarromán autóFiat Tipopulykaporsche macanTSIMercedes EVO 2Opel CascadagyúrásszemtesztAudi TT-RSRally CupMotorsautópiacPontiackompakt autóMiatamotorháztetőhangprojektorAuruskeresztbe2WDbmw maasaicafröcskölfékpadmentősautósportFerrarjeges útAudi SQ7luxusautódagályApplefesztiválnyereményjátékEspadatáblarasszizmusApollo3D nyomatásújjáépültZafiraNissan rekordCadillac ATSszabályozásfalsefalseHuayraönvezetőNYPDmorgankésjégesőChevrolet ImpalavideóállrendőrMőzneed for speednyerészkedésautótolvajfeltörésfisker surfidősköltözésEclipseKia NiroSabine SchmitzIndy 500Dieter Zetscheluxus termékNikolaRX-9Technic2013tornádóNissan 370zbicajgyárleállásoroszországládaderbiutcai autójarri-matti latvalaTorsten Müller-ÖtvöstehénüldözésVolkswagen PolobrutálmurvaluxuscikkRTRChevrolet Camaro Z/28Rolls-Royce Wraith Coupebiztonsági rendszerGLBModel 3Forma-3márkaErzsébetRolss-RoyceML63 AMGAudi Prologue AvanthackelésBollingerszalonBMW Z4P1WranglerEVOgörkorcsolyaelektromos autócsalásOslomonte carlo ralikicsúszásHarley-DavidsonvárosBambooarab közlekedésautósüldözésCorbellatiM PerformanceFenyrukrajnaE30Gazoo Racingspeedlisztkéziféki30 WagongiccsColins CrestRXMomkhanaInfernoejtőernyőrendszámgarazs.tvAcropolis-raliCrystal Hookslábbal vezetUH-1automata váltóbérautóAcura NSXangol motorbanLamborghini AventadorBMWvezetésRoberto Merhiszabálysértésland rover discovery sportingaközterület-fenntartóMercedes-Benz G-osztályevolúcióTacomamotorEMCSpa FrancorchampsapplikációAudi A2ategoEliaTechartpro-tourerlökésámokfutóZotyekatonákPSAofficialkorlátozásBJBessenyey ZoltánKia Forte KoupMarcello LottiAston Martin Rapide Sőrület3DMotorexamerikai közlekedésvisszapillantóAlain Menugyalogelektromos sportkocsiJari-Matti Latvalavolkswagen bogárgyőri Audi-gyárkisteherautó3d nyomtatóléghajtásRufTada TecujakormányszáguldásrobogósutasításadásBudapestSwift Sportvolkswagen beetlewörtherseebalhésütiszörnyVolvo C30GLCNissan Skyline R33gyújtogatóBac MonotélképlazaLamborghini Murcielagoautó rongálásM550dhosszútávú autóversenykamiontúlsúlykonföderációs zászlóminiszterelnökhalálesetSuzuki SX4Smarthangvezérlésbmw 507Magyar Termék NagydíjKlausz Kristófkilencsebességes automta váltóAccordtahójelzésNissan NoteGMC Yukoneladó autóMikulásturánátépítésSRT ViperhűtésCruzefelfrissítésSpyderNicolas CageMinibigpermetezésarany fóliavontatás3-ashóemberprankRedJetTimo GlockSkoda Octavia RSkutyarollerÉv Autója 2017VolkswagenGTOgázrobbanástrutyiford s-maxhumorbelsőMartn ProkopdigitálisTaycangördeszkaautómentéscsodarajzfilmRed Bull RacingSilverstoneBMW 2 Active TourerMuscle Car30 évúj generációelőzetesboxvadnyugatBitter Sándoridőmérő edzéssportautóForma-2renault sanderokarmaATSjwrcparkoló asszisztensLincolnsportszerűtlenC3SpecialeVFTShatótávbenzinkútelszállításrenault talismanBMW 1sztoriveszteségBMW M3porral oltóbalesetmegelőzésMissileQoros 3Aston MartinCarlexgyárnői vezetőkólaBMW 6-os sorozatszörnyetegWill StevensAlex ZanardiletartóztatáspolgármestertalálkozóMarokkóOtt Tanakbmw m4BoxsterszámozáslánykérésselfieMaserati 3500GTösszehasonlító-tesztbolondi5duna458 Specialeszilvszter ralihasználatiHyundai i20 WRCde tomaso panteraGrandland XhihetetlenXD3karácsonySLCFiat PandaszékbiztosítóCygnetR34Hofmannszörnyszállodasteve mcqueenEgerpalettawiesmannBarum-raliTakata

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.