keresés eredménye

kamion

videók

Tarolt a kamion

Valószínűleg fékhiba miatt hajtott le ez a kamion az útról. Épphogy sikerült elkerülnie az úton haladó többi autót, a rakománya viszont szépen letartolt mindent.

cimkék: baleset / kamion

Beindított kamion előtt nem sétálgatunk

A világ legnagyobb felelőtlensége egy olyan teherautó orra előtt elsunnyogni, amelynek jár a motorja. Most szerencséje volt a néninek, de könnyen lehett volna belőle katasztrófa is.

cimkék: kamion / gázolás / mázli

A katonai kamion nem áll meg

Oroszországban a katonai tehergép sofőrje úgy fűzte át a járgányt a forgalmon, mintha egy sportkocsi lett volna a feneke alatt. Senki se csinálja utána, valószínűleg neki is most jött be először és utoljára!

cimkék: oroszország / közlekedés / kamion / idióta

Gumit ken az aszfaltra a Tesla kamionja

A Tesla kamion inkább nevezhető kerekeken guruló űrhajónak, mint normál teherszállító alkalmatosságnak. Szétveti az erő és a hatótáv is elfogadható. Még egy kis burnout is belefér, ha éppen úgy adódik.

cimkék: kamion / burnout

Kamiont húz a Tesla... hóban...

A Tesla ismertségéhez alapvetően tartozik hozzá a jó marketing. Úton-útfélen láthatunk rekordkísérleteket, gyorsulási versenyeket és persze zenés előadásokat, ahol valamelyik elektromos amerikai a főszereplő. Most például egy Tesla Model X rángat el egy kamiont a hóban.

cimkék: kamion /

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Vízben gázolnak a kamionok

Ausztrália egyes részein igen komoly áradások vannak jelenleg. Sokaknak el kellett hagyni a házukat, az utak pedig használhatatlanná váltak. Elvileg! És ekkor jönnek képbe a kamionosok.

cimkék: kamion / víz / áradás

A havas autópálya és a gyors kamion esete

Havas autópályán rossz látási viszonyok közepette csak egy felelőtlen sofőr száguldozik. Kamion esetén ez még inkább igaz, hiszen a nagy súly hosszabb féktávot eredményez.

cimkék: baleset / havazás / kamion

Oldalán csúszva csapódott oszlopnak a kamion

Igen durva balesetet sikerült lefilmezni Tájföldön. Egy nagy sebességgel haladó kamion felborult, majd csúszva csapódott neki az oszlopnak. Ez a tereptárgy mentette meg valószínűleg a motorosok életét.

cimkék: kamion / baleset / motor / oszlop

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

Homokviharban nézte be a kamiont

Ausztráliában egy terepjáró sofőrje azt hitte, hogy a homokvihar nem lehet akadály abban, hogy elérje a célját. Az út szélén várakozó kamionnal mondjuk nem számolt.

cimkék: baleset / homokvihar / kamion

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Halálos Iramban román kivitel

A Halálos Iramban filmben látott módszerrel rabolt ki pár román férfi egy Iphonokat szállító kamiont menet közben. A kivitelezés ugyan profi volt, mégis lebuktak.

cimkék: rablás / kamion / halálos iramban

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Kamionról vágódott a korlátra a gyorshajtó autós

Ausztráliában egy gyorshajtó először a kamion oldalának ütközött, majd a szalagkoráltnak vágódott. A szemtanúk szerint már jóval a baleset előtt hajmeresztő manővereket produkált a vétkes.

cimkék: kamion / Holden / baleset

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Kamionostól kér útbaigazítást a pilóta

Abszurd videó érkezett Kazahsztánból. Az országúton, egy kamion előtt landolt egy katonai helikopter. Békés szándékkal érkezett, csupán csak eltévedt szerencsétlen.

cimkék: kamion / helikopter / Kazahsztán

Rendőrkocsira borította a kamiont a szél

Nem mindennapi esetet rögzített egy rendőrautó kamerája Amerikába. Az út szélén várakozó járőrautóra nemes egyszerűséggel rádöntött az erős szél egy kamiont.

cimkék: baleset / kamion / rendőr

Ledőlt egy kicsit a rönkszállító kamion

Ausztráliában egy kamion olyan szinten túlvállalta magát a kanyarral, hogy jobbnak látta, ha gyorsan le is dől kipihenni a fáradalmakat. Nagy port vert fel az ügy.

cimkék: baleset / rönkszállító / kamion

Ezért retteg az autós a kamiontól

A kamionosokat nem túlzottan szeretik a hétköznapi autósok. Sokszor feltartják a forgalmat, egy figyelmetlenséggel pedig óriási baleseteket tudnak okozni. Az utóbbi esetről láthatunk egy példát most.

cimkék: baleset / kamion

Versenykamion a raliautó ellen

Szerinted egy Kamaz képes alaposan megkergetni egy VW Polo WRC raliautót az erdőben? Itt egy látványos videó a gigászi küzdelemről!

cimkék: rali / kamion / verseny

Videón a vonat elé hajtó magyar kamion

A rendőrség kiadta azt a videót, melyen a Barcson vonat elé kanyarodó kamion látható. A fénysorompó működött, a sofőr figyelmetlensége okozta a tragédiát.

cimkék: baleset / kamion

A farönk és a kamion esete

Ha egy kamionnal száguldozol, akkor ne csodálkozz, hogy nem állsz meg, ha valami akadály kerül az útra. Csodával határos módon senki sem sérült meg.

cimkék: baleset / kamion / rönk

Így kell stílusosan utat lezárni

Félpályás demonstráció? Taxis blokád? Egyik sem olyan stílusos, mint egy rakomány földet kiborítani az út közepére, majd kibillentett tartállyal elhajtani az helyszínről.

cimkék: kamion / lezárás / török közelkedés

Nem áll meg a kamion

Egy munkagépet szállító kamionnal nem olyan egyszerű időben megállni, főleg ha a sofőr az utolsó pillanatban veszi észre, hogy bedugult az autópálya. Meg is történt a baj.

cimkék: baleset / kamion / autópálya

Támad a gumi

A villámgyors reakcióidőnek köszönhetően most elmaradt a baleset, pedig az a kamion gumi elég alattomosan ugrott az autó elé. Ezért nem árt vezetés közben a folyamatos figyelem.

cimkék: kamion / reflex

Forró kátránnyal terítette be az utat

Oroszországban szenvedett balesetet egy forró kátrányt szállító teherautó. Nem mindennapi látvány, ahogy a fekete folyadék azonnal elkezdi égetni az út menti növényzetet.

cimkék: baleset / kamion / kátrány

Oda a rakomány

A vasúti átjáróban érdemes figyelni a jelzéseket, még akkor is, ha te egy több tonnás kamionnal vagy. A vonat nem viccel, simán rommá tör, ha elé kerülsz.

cimkék: baleset / kamion / vonat

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Rönkszállító kamion balesete

Ez a rönkszállító kamion egy kicsit elsiette a fuvart, aminek következtében alaposat borult. Most rakhatják újra fel a rakományt, meg azt a másik fát is, amit kidöntött.

cimkék: baleset / kamion / rönkszállító

Életeket mentett a kigyulladt kamion sofőrje

Egy alagútban kapott lángra a kamion szállítmánya. A sofőr nem állt meg, hanem minél gyorsabban kihajtott vele a szabad levegőre, jó eséllyel rengeteg ember életét mentve ezzel meg.

cimkék: kamion / alagút

Az év kamionos mentése

A legtöbb kamionos itt bizony rommá tört volna pár autót, de emberünk véghez vitte a lehetetlent. Úgy fűzte be a méretes tehergépet két autó közé, hogy azt még nézni is borzalmas!

cimkék: kamion / jó sofőr / mentés

Daruval gurul el a kamion

Egy hétköznapi trélerezésnek indult. A daruval csak fel kellett volna gurulni a trélerre. Nem is lett volna ezzel baj, ha a pótkocsi be lenne fékezve. De hát nem volt...

cimkék: tréler / baleset / daru / kamion

Fehér porral terítette be az utcát a kamion

Látványos balesetet szenvedett egy kamionos Oroszországban. A hírek szerint lisztet szállított, az terítette be a fél környéket.

cimkék: baleset / kamion / liszt

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Rekord ugratás kamionnal

Minden eddiginél messzebbre repült egy nyergesvontatóval Gregg Godfrey, aki korábban már döntött hasonló rekordot.

cimkék: kamion / kaszkadőr / rekord

Nem jutott messzire

Valahol Ázsiában egy autótolvaj próbált meg kilógni egy őrzött parkolóból, csak arra nem számított, ami az úton várt rá.

cimkék: baleset / kamion

Kamionnal megy át a motoron

Nem kéne nézni, hogy az ember hová kanyarodik be egy kamionnal? A motorosnak az volt a szerencséje, hogy időben leugrott a kétkerekűről.

cimkék: motoros / gázolás / kamion / baleset

Motorral a kamionnak

Egy kis hétvégi motorozgatás ért véget komoly balesettel Amerikában. Ritka és megrázó felvételek a motoros szemszögéből. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyet túl lehet élni.

cimkék: motor / kamion / baleset

Tömegközlekedés legfelsőbb szinteken A BKV 7-es járata ehhez képest piskóta

Kubában nem pazarolnak a járatokkal, ha jön a busszá alakított kamion, akkor arra fel kell férnie mindenkinek.

cimkék: kuba / busz / kamion / zsúfoltság / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme
Hírek

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Átlátszó kamionon dolgozik a Samsung

Sokszor problémát jelent egy kamion megelőzése, hiszen nem látjuk be tőle az utat, így szerencsejáték belekezdeni a manőverbe. A Samsung ezt a problémát oldaná meg.

cimkék: kamion / kivetítő / Samsung

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Megnyúzta az új Fordokat a híd

Vadonatúj Focusokat szállított a kamion, a fölső szinten álló kocsikat teljesen lenullázta az eset. A legelső kocsi nagyjából megsemmisült, a többiből pedig roadster lett. A főnök nem lesz valami boldog.

cimkék: Ford / Ford Focus / kamion / baleset / szállítmány / német autó

Stig elfoglalt egy kamiont

Stig már egy kicsit kinőtte a Top Gear stábját, saját YouTube csatornát is kapott, most már tudjuk miért. Nem csak a hírneve, az arca is sokkal nagyobb lett, mint a három műsorvezetőé együtt.

cimkék: kamion

A világ legnagyobb roadstere Nyitott kamion 1000 lóerővel

Vigyázat! Ezek a gépek teljesen elvetemült alkotások, át kell szellemülni hozzájuk. Az adatok és a méretek óriásiak, de krómból meg ízlésficamból sincs hiány.

cimkék: tuning / kamion

Csomagban törik a luxusautókat

Kínában mostanában többször nulláznak le egy egész kamionnyi autót. Legutóbb két szállítmány égett ki teljesen, most csak felborítottak egyet. Hiába sok, ez nem lesz olcsó.

cimkék: porsche macan / kamion / kína / baleset / Porsche / BMW / Land Rover

Felébreszthet a verdád, ha elalszol

A szem mozgását figyelő rendszer már létezik sorozatgyártásban. Az üléseket is tudja rezgetni a sávváltásfigyelő. Az új tanulmány elsősorban a kamionosokra koncentrál.

cimkék: biztonság / teherautó / kamion
TESZTEK

F1-es versenyautót kérnél karácsonyra?

Gyorsan kezdd elhinteni a szeretteid között, hogy a Marussia csapatnál kiárusítás van. Megvehetsz bármit, ami csak megtetszik: autót, kamiont, ruhát. Nekik már úgysem kell.

cimkék: versenyautó / kamion

Kiss Norbert nyerte a Kamion-Eb-t

Amellett, hogy Michelisz Norbert remekül szerepelt a WTCC sanghaji futamain, Franciaországból is remek magyar vonatkozású hírek érkeztek.

cimkék: kamion
címke felhőkéziféküvegkárélményautózásaudi q3szerelőGPSPorsche Mission EXJVATHautmoatasylviaForza Horizon 2STBJC3bmw m5Marius Aasenlamborghini gallardoközlekedéssínCountachKínai NagydíjMinihomokviharLuc BessonmozibiztonságtechnikaváltósorozatModel 3papalfalandolásskylineturán frigyesrobotX2Kia NiroSpykertúlméretesnissan navaraSuzukaViper SRTMercedes-Benz M-osztályVenom F5koppintásfelfüggesztéskályhaeldurranferrari 458 italiaKia PicantoF40kereszteződésAlpina B7MomkhanahegykombiChevrolet CorvetteSVdaruveterán autóWRC3éjszakaDC Shoesreakciógépi mosóMcLaren 12cMission Epaul walkerbenzinkútCsillagtúrakabrióMinyonfelvonulásEurosportMarbellaRally du VAR 2012kávéTWOFACESiennaBruno SpenglerPeugeot 308HorizonBulldogmacskapremierBuick RivierasüllyedésGinsugárhajtásúládaderbijégautógengsztercadillac devillechevrolet cruzeVolkswagen PoloAero 8elszabadultSkodaCadillac ELRAlpinaCayman SrosszullétExclusiveátnevezésMarchionnePaul di RestabukfencDodge DartMitsubishi G4Heinz-Harald FrentzenkaszkadőrmentőbűnözésBMWegyterűmanőverLPRed Bull RacingquadskiNeonTata ZicalezárásGenfi AutószalonAston Martin VulcanLancerCaliforniaBill GatesBMW X4Lance GilbertcrashdefektRober KubicaS1GT3Svéd raliRat Rodkereslet csökkenésA9késésőzBMW 503sérüléskereskedéskorlátozásSRT ViperM4 GTSExtremeKia Forte Koupsofőrös autóOutlawhangkatonaiDaytonaE63 Sradarvolkswagen golf sportsvanFerrari F12 BerlinettaMick Schumachervárosi miniAnton YelchinaprkolókersvonulásherbieGTO488elmebetegDanny488 PistaprototípusdűneJeff GordonmodellfrissítéscentenáriumMaserati GranTurismoijedtségPeugeot 308 GTiZöld pokolmercedes-benz c-osztályAlain MenuNorrdschleifehangfalvolkswagen boraGT 4lángszóróQoros 3WSRBahraini NagydíjkémfotódudaPistafurcsasághooniganBeppo HarrachToyota Yaris RSfiat. fiat 500Suzuki Samurailövegkoreai autómegtaláltharrachkedvezményMikulásSuzuki KizashiVolvo XC90FordPorsche BoxterlányKeszthelyi VivienminiguntragédiatanulmányToyota HiluxGumball 3000kommunikációSergio MarchionneraktárEurópa NagydíjAudi Prologue AvantszemleállásCitroen DS3specifikációkkarbonDetroiti AutószalonRX-93d nyomtatóinstinctForza 7hirtelen kormányABTE30VignaleKia SouljátékkonzolKatarSpirit Of EcstasyChiron SportRally CupLancia Thematávolmaradássubaru wrx stiarabR8szimulátorMercedes S-classM0TushkanovaKia Rioeletkromos autóRedMonacói NagydíjMclaren 570SdarálóreflekszékszerAmerikai NagydíjAMTSbringaLapraszerelt autóLandauletmikrofonfekvőrendőr2WDLiberty Walkbolondünnepi modellkanadaM PerformanceclioizomautólángExorcistBMW X6TouristenfahrtsütiAlex ZanardikörforgalomszőnyegAlfa Romeo 4CBMW E30 M3Audi A8 L SecurityféktesztBlack BearidiótaPeopleC8SportsNoviteclelepleződésbajnokságAston MartinAudi A2balszerencseijesztgetéshókotró24 órás versenyRali EBluxusEscorttesztpályalövöldözésalagútRali OBG63 AMGTerraKecskeméti BalázsrobotautóútfegyverjwrcVorsteinerWald InternationalMarcus GronholmPekingi Autószalon350zGLETransformersindításgreenlinePeugeot 2008tilosgyújtogatóporral oltómérésSebringCentenariogyúrásMgázszivárgásVitoWillys. modernRed BullzuhanászebraBMW 4-es sorozatautomataQ60CorvetterészedVilnerbrutál eséskéselésJurassic ParkSuzuki AltohackelésszupersportkocsinyomtatástörvényF3kupészétveriráfutás911támadásMiguel Molinaautós jövőturánFanatecvicces videóelektromotorfüstSierraToyota TundraSpielbergalkalmazásInfiniti M30dmotorhibaBútor RobiSebastian VettelRIndiai NagydíjepizódautótemetőAntonin TlustakroncsderbiOpel AmperaF1lada grantanézőWolfsburgDan BilzeriansportszerűtlenTwingorepülő autóelszabadulwörtherseeStockholmguncsomagszállítástolatásTobias Moerspieter tsienRolss-RoyceOscherslebenBYDkonvoj918 SpyderolajcsereHeritageSilverstoneCarlos SainzbetonDRIVE PILOTmentősegykerekezésClarksonátépítés4MATICorrszarvúmagabiztosságingaGorillazVolkswagen Phaetontemetkezésjames bondlopott autóZR1Honda Civic Type-RLe Mansspanyol autóWranglerMarchionnatitanhonda integraelőzésleszállásHonda CivicDefenderGTBRenault RSangol közlekedésHollywoodintelligensrendszámbessenyeyFedExJosh CartuMercedes A-osztályGhymkhanarally du VARToyota EchoTestarossaRange Rovere-GolfMercedes-Benz G-osztályesésKiaStoffel VandoorneLance StrollMP4-12COpelmezőgazdaságSLS AMGdynoskoda 120Mercedes-Benz A-osztálygázkipörgésCorvette Z06csempészetF50arab autólimitált szériaFormula StudentChevrolet SilveradocserbenhagyáscsattogásDakarAdria CenniüldözésPur BlancgazdagtüntetésegyezményaudioSebastian LoebDTMtesztUrusdemonstrációvisszahívásNYPDEQCBaldwinford thunderbirdRon DennismázliSzilveszter rallygyárGooglemandzsettagombfelelőtlenBMW 1602Kia CeedDavid BrownesőOstbergstretchEric Boullierlóerő harcelaludtBMW 1BMW 2 Active TourerPiercarlo GhinzanifűnyíróAlpina B3SvédországMaybachbérlésCruzeSuzuki Vitaravolkswagen eco uptanulmányautóGallardohibridreklámAudi TT-RSAccordNoodleLamborghini UrusChevrolet Camaro Z/28jó emberautóteszthíd csereCintrafelvásárlásVolkswagen JettalimuzinzenepengevárosMax Mosleyamazonsteve mcqueenVolkswagen Up!alvásnyújtott karosszériaSpaVivarokukásautóidiótaPeopleszállításpáncélosSzingapúri NagydíjdunaGMCbírságHyundaiSabine Schmitzangol motorschumachergarazsOpel Zafira TourerlefulladBarcelonaWRXVenomHuracambarn findConnectedDriveSciroccoSenatR3inasvirtuálGyulay ZsoltidőjárásBloomCoca-ColadízelautóFootkhanaEF7Eurosol-Honda Civic Type-RkamerásPutyinhirdetés4x4tartályrakománykörnyezetvédelembuszÉv autójafokozatMaseratijégesőStratose-NirofékpadszolnokpirosBMW 5beragadjachtgyorsasági motorRangerNissan Silviaamerikai közlekedésAudi A6hangutánzásluxusautóMercedes Vitohot rodKertész KrisztiánjelzőoszlopOpel CorsareflexRS200Shanghaihumorostéli közlekedésszállítóMarco Wittmanlexus nxWestfield MegabusaSLKForma-1 Bahreini NagydíjriasztóUsain Boltaudi a4szállodaVeneno RoadsterNissan MaximaNürburgringbunkóMagyarországFalconpotyautasmosásFCAamerikai rendőrségTolemanbiztonsági autóDCFormula 3Mazda3Ampera-epanziókergetőzéstérképörök garanciayoungtimerLukács KornélBessenyey Zoltánjaguar f-typeelgurulkrosszmotorchrysler 200SubaruSteve JobsMadáromlásDevel SixteenbioüzemanyagKerényi ÁdámPace CarvírusNissan 370zporsche macanJaguar XFR-SKancsár FerencJänner-ralijárdasordoparasztMotorsMOLgerillaszabálysértésHillclimbMichelisz NorberthullámvonatsnowboardtörésmásodszorpályanapTCR EuropeLamborghini DiabloNémet túraautó bajnokságbanbüntetésPeugeot 208illegálBoxsterLamborghini Venenofinal editionLexus ISdöntőDwayne JohnsonAmbienteMazda CX-5ATSA4vadászatatvteherautóI8Orosz NagydíjNorvégia2013F5lízinghányásirodaAEC RoutemasterDusterLada Vesta6x6LFAzsenialitásCadillacFord MustangSubaru ImprezaStepwayvégső állomásland rover discoveryi5bemutatóKoenigsegg Agera RApollolabradorLPGteleptrélerDaimlernyíltnapbakibambuszfejlesztéstanklopós autóWintercontactfiskerF430Furiousteddyvasúti átkelővízbenLS 500hClarioncitroen c-xrSuperleggeradiszkóIndysivatagpadkaJakus TamástolásDacia DokkerAcuraFord F150KaroqkémfotókPorsche 993street raceBJ BaldwinISyellowstonesportautóijesztésFocusolajfoltSkoda OctaviaSLCChargerEnerGForceMercedes-Benz SLSForma-3GuardgokartmotorháztetőfizetősrasszizmusX-osztályategoletartóztatászerocitroen cxautómosás458 ItaliaszakasznyereményjátékInfernobiztonságDragFiestarobogócsajozásaranyroad rageAygoDoritoscélhőkameraS65börtönferrari enzoluxus buszhivatalosretrohollandkajakoncepció Bugatti VeyrongiccsTucsonRoad AmericaKodoVolvoorosz autórush houramerikainyirfasx6babastábidősmunkagépyokicsúszásVolvo S70 RkátyúbeszakadtFenyrpoloskavirtuál tuningAgeralaptimeUberoroszországManor Marussiaelektromos autótalálkozóS600DB9Cross ConceptKrózser Menyhérthűtéspiros lámpaML63 AMGMelbournecherokeefelhasználógurulYouabian Pumapechbefutótéli gumimegsemmisítésQoroshuligánokdodzsemPosrcheterelésGT40720Snémet sportkocsiproblémaprofitfegyveresekpalettainternetjátékautóIndiaSpa Francorchampsszilvszter ralilufthansaInterlagoscustom carimprezaZFGMC YukonCarlexrolls-royce phantomCountrymanatkinsonbringásVolkswagenBZZZPárizsi Autószalonfogászatrongbakancslistaakadálykrosszutcai autósavNissan IDxnémet autóélőtáskaMemo GidleytankolásPaul SwiftDacia DusterMercedes G-osztályUSA NagydíjBMW 6Chevrolet CamaroLand Rover Defenderkábítószerzúzóhírrossz útautó rongálásdacia sanderobolygódugattyús motorSkoda Octavia RSemissziós botrányIsuzukötélhúzásLa TomatinaDragon MountainSaabHonda NSXVenezuelaDaciatilos parkolásx7LamborghiniXD3parkolásBugatti Veyron SSHappyBMW 4 Gran CoupéPersonal AssistantJannarellyAthéntévéPanamera Sport TurismoMoszkvaJedlik Ányos KlaszterOPCArteonénekBMW I8KalashnikovLada KalinatűzcsapNiro EVbadassTimo GlockautosBMW 5-ös sorozatKimi Raikkonenromán autósátorgyerek autóvontatásFerrari F12erőszakRenault Clio TrophypaintballmarketingkulcsRowan AtkinsonMount EverestB11ZafiradudeAbu-DhabibalesetekOpel Antara959oroszlánmotorszarkatrutyiDisneykötekedéscsajokLykanForma-4Austinford s-max458 SpecialeRubiconbűncselekményOrlandoTiguanarmageddon960autóútBMW 8ATS-VADAC Deutschland rallyGTdrogRedJetversenysportegyüttműködésVelargördeszkaBMW 7Mulholland DriveSinsheimAlfa RomeoversenyautóelszállításérintőkijelzőhangutánzóbivalyveszteséggumiszalagLettországfarmerLaFerraridagadtvirtuálisGenesisfékútMercedes-Benz CLABac MonoVeszprémTaco Bellforma-1SRThelikopterKovács ÁgiBentley FalconVerstappenprojektorpisztoly34 órás versenykapacitásEgersúlyelosztásveteránFinal FantasyYpres-ralifelfutójávorszarvas-tesztjogTom ChiltonRTRJohn CenaoldalkocsiLandwindöregQ5folyóHalid AvdagicEVRosbergdurvahóemberrinocéroszRollstúraautószabadidő-autó500eajtófeltörésdacia logannévbetonkeverőscootermexikói autóNissan Sentraautópiacvasútelszabadult járműTargaP100DsütiszörnyversenyWalter CsabaKodiaqMLBBMW 2-es sorozatBethelNicolas Cageeladó autóTouareghulladékgyűjtésSnowkhanaFR-SaromaOpel MagyarországOpel KadettTalismanBullitrendőrautóVettedarázstrident iceniLAPeugeot 207vasúti átjárózúzásfailpeugeot 308 swillegális versenyTesla Model 3VályiSUVgyorsulásgázolásKevin MagnussenRufJaguarHong KongejtőernyőMuscle CargyalogosKoenigsegg Agera HHDucatiSCCnavigátorláncszórásF150Zengő Motorsportmotorpalettaplázakínai autóbrutálNAAFLada Nivagullwingorosz tuningittasszemetelésroncstelepmesefigurákkazahtolvajAlaszkaimportimpalaSuzukispanyolAudi A33Dlincselésmarkolóájulás8W MotorsablaktörlőLanciaroncsMercedes C-osztályIED SyrmaRobert KubicaszénaAxiálgyorsulási versenyszarvastotálkárAMG GTszemmozgásOliver BlumeNissan AlmeraA120fröcskölmelegedéskarcGT4P1adásLummaTokiói AutószalonDokkerVlagyimirkezdőEksoVeststop táblacsaládi autóAsconaautóipari visszahívásGyurtaDodge RAMakkumulátorfurcsa járműAventadorBarbieMatteo MalucellitáblaHondaMercedes-Benz SLS AMGiCarfüves cigiEclipseRWD205Batmani3limbóteasergyerekbővítésjeges útWRX STIcar pornAudifilmesRodasHonda Jazzkétkerékvizes útWildcatFord FocusültetésrablásablakDél-Afrikaugráswalter röhrlrajzfilmYamahaGTArendvédelmi erőkkiállításrajtrali-világbajnokságsofőrműszerfalflörtkápolnaürülékerősSaab 9-3ingyen autóautóForza MotorsportRX-VISIONámokfutóutcacseh autócars coffeMIGFiesta WRCSlovakia RingMikkelsentruckquadevolúcióBrazíliaSAS Irise-tronSuperfastprémiumautóhalottaskocsimajdnem balesetfavágásSochiChevrolet VoltjubileumDemon44ChevyminiszterelnökpezsgőHyundai ix20reggeliGázosításvezeték nélküli töltésbmw maasaicaMáriapócskézikönyvversenypályajet-skiIrmscher InspiroSubaru ForesterMáltaQ6doppingfisker karmaRange Rover SportHoonicornFIA GT3Alfa 4CtélGódor BarnaCitroen C4 PicassoAMGborzúthibavadnyugatVolvo S90RinspeedfacebookNicoBMW M2A-osztályLotus SUVjótékonyságwrckombi autógyújtogatásMagyar Nagydíjpro-tourerközterület-fenntartóSeatV8 SupercarAusztrialakókocsiToyota Picniclada 4x4terepjáróItaldesignford c-maxönzetlenBuickelső vásárlórobotizált autóbarátnőprofispeakerboxkiállásOlasz Nagydíj45824hvásárlásSennakonföderációs zászlóToyota S-FRSzilveszter raliforgalomkompakt autóSebatien LoebCitroen DS3WRCCadillac CTSVolkswagen EosKodiakSemaJari-Matti Latvalaegyterű autóYas Marina CircuitCamaro8Cjelzéstehénelsőbbségflame warJaguar X-TypeSuper TrofeoPSAcigiPriuseladakSmart ForFourSwiftmentésCorsica-ralihomokGMC Sierra500rekordvisszapillantóbestsellersportarab közlekedésbankautomataMcLarenhősOpel InsigniagyárikínaFord Ecosportlerobbanlefoglalt autókbiztosításHuayraPharrel WilliamsWorld Series by RenaultmedvekráterlazapályagázrobbanásSmart Cabriobikinijótékonykodásfejszegyászhírvolkswagen t1gesztuspermetezéskamerafalsefalseukrajnaEvoqueKoreai NagydíjMercedes-MaybachkarmaeszméletlenToyota CorollaviccHiluxHennessey VenomrepülőcrossoverXJ13G63mobilitásJaguar XFKAMAZoldtimer találkozóFerrariland rover discovery sportelsüllyed760LiPikes PeakUAZKefo MotorsportManorPolestarMcDonaldsautomata váltófisker surfGeneral Leegyőri Audi-gyárTSIPHEVChicagoiX3EVOkigyulladtDucatoautolivrokkantMcFlyvakvezető kutyaNurburgrinBonnevillekölcsönzőutcai versenyFerrarévnyitóCitroen DS5GT-86Cayman GTSKazahsztánvárólistacsúszós útTFSIVolvo C30Eliaszékpedálázsiai közlekedésGigafactoryfelakadgyorsasági oblopottdízel motorkísérletnissan gtrMercedes SLS AMGMr.BeankardiológiaScoutlinemárkákMercedes EVO 2ford galaxyAudi Q2OsloPhaetonritkasághanninenszállítmánykutyaBuggylasszóPontiacjógaPetersenFranciaországgyorshajtásMazda MiataSonicHollandiaLada Priorafilmes autóépítésunboxingD3 GrouphibridautóRallyraliImolaautógumiterepRaptoroff-roadUTVhódmezőrületMike TroutumbauTrophy TruckS90újjáéledtrezorT1felniBentley Continental Flying SpurLMSXVLamborghini HuracanRXhackerfaAudi A8 L Extendedszabályozásbritish greenNeymartelefonNissan rekordVFTStávirányításFlamelábbal vezetFiat 500LkanyarOne:1X5MWTCRönvezető rendszerszánkóhavazásMissileNissan Skyline R34bicajÉv Autója 2017matt fényezésstopVolvo modellLMP-1Brazil Nagydíjkóladonington parkNissan JukeTitan XDlökésBitter Sándortúraautó világbajnokságTim Gábortávirányítós indítótengerSibiu-raliMazdafelhőOpel GTragebölénySpongya BobRali du ValaisAcura NSXsorompóLykan HypersportTOP10FRA110parkolóARTROALfelúszáspolgármesterGuerlaintrolibuszKuala Lumpurjó sofőrforró vízfigyelmetlenHayden Paddontávolságautós üldözéstalálmánymodernprankkalapácsJumpyIFAShelby GT350RCupraSata-ralilada samaragyalogJensen InterceptorFord FiestaHonda 2&4haszonjárműfejeslovaskocsiversenygumiönvezetőhajóparkoló asszisztensgumiégetésgyorsaságiépítkezésOlaszországanimációsboxNissan Noteelektromoskörnyezetbaráthibaamerikai humorPortugáliakihajtóÚj-ZélandXJ220ValetforMexikólicitCitroen C3SStestLamborghini Veneno RoadsterMotkányNasser Al-AttiyahZotyeChevelleGeelyZ06Forms-1páncélozottnapenergiaR5szemétszedésReptárhalálautomatikaszedánugratásJapán NagydíjbicilisBMW E30Sergiotilosban parkolásestetaxigumorösszefogásSeat IbizaPCHofmannkisteherautótrükkbuszmegállóegyedijótétfuvarGLCSolbergpoénCaterhamszondaMcLaren MP4-12CamerikavizelesküvőWaymoLada 2104pokolhalálosÉrdi TiborneuvilleszigetszenzációlimitáltOpel Adam RallymotorosToyota RAV4sebastien ogierrenault sanderoalternatív üzemanyagágyPókemberBen AffleckAudi TT CupgyalogosvédelemrészegChallengesegítbevásárlásbencegázüzemű autóPro CeedMotegidriftrondaOpel CascadaSport SVRkubaSixt812terepezéssípályaF12David HasselhoffChevrolett Corvettelehetetlenpeugeot 205 gtiráncfelvarrásstatisztikamotorosrendőrgyerekeksuzuki balenoelektromos UTVnissan nv200háborúkínos esetcsodadashcamelsőcsehTechartsárgaWTCCAll-TerrainChryslerselfietahóévfordulótulajdonospolo r wrcGT-RszaltóvideószlalomMaserati Levanteegzotikus autómárkaautókiállításrajzRubens BarrichelloszerencsecsúszásvandalizmustöltőBMW 3 GTX1HumveeLaguna SecakisautóhójáróMehdi BennaniAudi RS3Guerlain ChicheritbéreltForma-2extra 300Ford Fiesta RS WRCJohn Cooper WorksBMW M4 GTSvolkswagen bogárHungaroringMercedes E-osztályRenault Twingom1rahátsókerékTakataMad MaxdugóTatastorage findMagyar Termék Nagydíjskoda fabia s2000Cadillac ATSAurusLamborghini Murcielagoheccbeszakadt burkolatNismohumorbajor autószikladaewoohangprojektorHockenheimpulykaChuck NorrisszáguldásfotóLaFerrari Apertagyakorlatpanoráma tetőCrystal HooksmurvaMarine EditionködlyukjelenlétszingapúrállatEMCrugóösszehasonlító-tesztkilökördögszekérTieLotus F1KadjarWWEBob BellkipufogósólyommotokrosszalvázmutatványGhibliCitroenBTCCFernando AlonsoAudi SQ7VW Golf275safarimobiltraktorvolkswagen jettacaddyJeep WranglerillattuningdagályAppleHunGarianPethő Istvánfrankfurti autószalonköltözésMcLaren P1francia autómercedes-benz s-osztálymanuálisgyűjteménynagymamahernyótalpDacia Logan MCVliszttúlkeresletdonutdigital lightbmw m4HammanszelfiVolkswagen Golfgyerekülésautó lopásMarvelMercedes jövővészfékLe Mans 24hnagy sebességpápaX-TrailmorganVRBugatti Gangloff CoupeGörögországPriorTrans AMrobotizált váltóvédelmi minisztériumkarácsonyháromkerekűbicikliútDavid CoulthardverekedésNissan Micratávirányítós autóHarley-Davidsonhavas útkilencsebességes automta váltóAnniversaryfesztiválkamionsofőrFerrari FXXSWSpanyol Nagydíjvideó válogatásnapelemFord F-150GLABMW 6-os sorozatközterület-fenntartástaplóBarum-ralijapán piactornádóidőmérő edzésszirénaborulásshowkerékvetőFerrari CaliforniaX6MMercedes SLSkamikazeThe Mint 400mocsárLexusBob LutzpókbátorAlfa Romoetoyota 2000 gtfestékelőzetesMasterAudi R8S-Editionfelahegyrenői sofőrGlobal Vehicle TrustterrorNvidiavillámNissanAudi TTelnökrágcsálóRenault Cliogolfautóittas vezetőbatmobilemackónissan leafChevrolet Aveojarri-matti latvalaAudi S5subaru wrxrandigarázsajtóVipertechnológiaAriel AtomMonacoretroautóintruktorfelfrissítésskoda superbtűzijátékjapán autó60ShelbyVida JanigalambMazda CX-9RadicalIndy 500lángolgőzRenault Trafficfilmes autókhosszútávú autóversenyRomániaroadsterTDINyirfás Juliannatoyota versodízel botrányJanner raliiphoneNetflixArab autózásToyota GT86stadionpattogatott kukoricamásolásjelmezMercedes Maybach.menekülésUPSveréslebukásRS6QatarrepülrégiáradásFord Kugamercedes-benz mlcüzemanyagAyrton SennaSkoda FabiaIRCrányitásVWoszlopkiegészítőKonahajléktalanHoonigansátadáselakadásJCWhalálesetTouristennyári gumiBMW 5 GTMonzaBlazerPorsche PanameraT-RocBMW Z4Lancer EVOrobbanáselnöki ügyorigamiMatthew CampbellMbDesignGenfNissan NV 200SsangYongkivetítőpolitikaigazságszolgáltatásDél-AmerikakisfilmbaseballGyulaFiat PandapullmannelőjegyzésChironContinentaltridentkilökésbrutálisrollerMonsterOpel AdamBentaygai3 REXnői vezetőtáncOpel AstrafestésOlivier Panisautópályamatricazombilancia fulviaapokalipsziskátrányfrontálJorge Lorenzoi30 Wagonszembe sávctsmercedes-benz econic46lakóparkTraficelakadösszehasonlítóMagnus Walkertechnikaelektromos autózásadatokbunkerSuper SportForzaHonda CR-VautósportstartKTMtorlaszGiulia QVjapán közlekedésRapidSesto ElementoCessnajárókelőKlausz KristófképPosaidonBoschMercedesErzsébet királynőgyanusítottbuffierRenault MeganerobogósoperatőrkatonaJeep CherokeehőségEl CaminoErzsébetelszaladnőkHoldenbénázásMicheliszLadaTacomaTrustbiztonsági övMercedes GLEvodkaLas VegasCaymanKevin Abbringhalottas kocsitanulmnánycinemaRallyekombájnFicza FerencClimbkhanavolkswagen beetleSTiyoutubenyílToyotaMitsubishi OutlanerHenessey Venom GTzsiráfsportkocsitSecurityvízJerezSigdsrallytoyota land cruiserborulXC40sztoriátverésszabálytalankodáshatótávERCjason stathamFiat 124 Spiderrenault talismanMercedes CLK AMG Black Seriesközútmegelőző filmPorscheleleplezéstargoncazsúfoltságSmartkülönösMercedes S-osztályRCJohannesburgporsche 959Christiano Ronaldosvédrönkszállítólövéscars and coffesvéd piacplatformProteamrendőrségBreitlingbentley continental gtpusztításVeyronAMG GT RBelgiumJanner rallytetőBMW X5konzolbiztosítóTCRAston Martin DB9török közelkedéshibrid autóNissan GT-R R34kaszinós60drónléghajtásrepülés3D nyomatásJensenColins CrestPeugeot 508múzeumM6McarengödörsprayPepsi MaxDB11oroszlancia deltaCullinanGenesis G90Maserati QuattroporteMitsubishiMarioBryan buffierArany KormánykerékSkoda múzeumU2enzo ferrarihard tophyundai i20Festival of SpeedBentleyidiótaPeoplePeopleKTM X-BowGoProWill StevensCygnettűzoltóságGamesconkizárásfóbiaMercedes-Benz E-osztályJaguar XFRAston Martin Rapide SwellnessJustin WilsonkapszulaMarcello LottiBrillianceHaasgolyóEasytroncisávváltásMarconiColoradoSpydermenekülWaldowgőzgépkerékM8Dániajövőképkormánycrash testmentőakcióHadik AndrásbalesetMitshubishivillanyautóárokNASAösszkerékautópályaspeedWalterné Dancsó Adrienn30 évszippantós kocsiKaiCrewe4rongálásBlackkirálynőaratásCrossland XApriliaAbu Dhabi Nagydíjvéletlenangol autóStellapassatRoberto MerhiMini PacemanhistoricVin Dieselchris MeekeYeongamMicraformaolajvezetéstrükközés45Delta HF IntegraledigitálisjégkaparóEsteban GutierrezFormulaGordiniAston Martin CygnethídszakadékXC60TerrakhanaEtnaGymkhanapörgetésSamsungedukációközelMartn Prokoptesla model xLand RoverelefántleopardJon OlssonPokemon GoKoncz GáborNascarUSATrabantkétkerekezésnézőkMNASZFelix BaumgartnerszenzorFerrari 599 GTOBaleHyundai i20 WRCsertésmagyarMercedes CLArali-európabajnokságMaserati QuatroporteHill ClimbfociCompassKharitoninAutopilotlexus rcmonte carlo raliFerrari LaFerrariAlpina B12motogpLamborghini AventadorRenaultBreitling Jet Teamcserem5pótkocsiPorsche 911ring-txiHyundai GenesisCsehországVectraausztrálHummer H1Formula Renaultsunyirichard hammondRapidENew Jerseycobra 11PlútóámokfutásAirscarfhelyszínelésjégSpanyolországAIDSDodge HellcatNissan GT-RHongkongfékconvertiblelevegő meghajtásHyundai VelostermeganeOpen GTVolkswagen TouareggyorsításvákuumszoknyaGarázs TVFiatmólólángokFerrari 599 GTBMonte Carlo rallypénzÉsztországInfinitiMiatamercedes-benzsikerrolls-royce wraithInsigniaZumaMANPauYuliannaVauxhallRolls-Roycebaja 500Red Bull Ringde tomaso panteraRS4XszörfDél-KoreaVilágbajnokságkamionNordschleifeChevroletJeanner rallySuzuki AuthenticsOlssonTiporomán közlekedésGT2FittipaldiMichael Schumacher5008katonákSkoda CitigoSuzuki SwifthulladékgazdálkodásrakétakereskedőIncmini cooperbukásboxerbalhéNagy Futamgyilkossági kísérletóraSan DiegomárkakupaKanadai NagydíjfelajánlásHUVScoutmázlistaburnoutUH-1károsanyagbunyóUltraautótolvajégő autóeladásBelga NagydíjKugaBMW M3zúzdasorsYarisgarazs.tvMaserati 3500GTmobiltelefonbombaofficialPakisztánföldcsuszamlásOtt TanakGoodwood Festival of SpeedCX-5GumpertNimródEmilyBajavillámlásSt. James Editionhot hatchLevanteJaguar XKR-SConceptSuzuki SX4Real MadridTallincélgépLodgyKovács TamáspumpaepilepsziarendőrCardokKarinaszörnyneed for speeddragsteráldásBambooelveszvehumotbillencsrendezvényautósüldözésForma-1 Spanyol NagydíjMitsubishi Lancerhangvezérléskínai közlekedésvillamosRickard RydellSportwagonjavításPorsche 911 GT3Dodge ChallengerlegóCorbellatiEngstlerHonda PreludeWankel motorkigyulladbentley mulsannehúzásShelby Daytona CoupeToyota SupraV12igazoltatásRali VBPorsche 911 R8-asFord RacingChevrolet Captivagörkorcsolyaszörnyetegkazárolasz autóFerrariPeopledömperRX-8smokeR8 SpiderrobbantásbejelentésteljesítménymérésDodgeBoston reptérszélvédőmosó2CVAfrikaI-PaceIATakcióEurópa Bajnokságrottweilerelképesztőjean-claude van demmeBudapestPepsilowriderNyirádDurangoKomáromközlekedésbiztonságcsúnyatávirányítósbontásJeeprevansizmozásFord MondeoChelseaA5CrosslandAndy PriaulxÍrországszekérAlpinerobbanMalajziaMogyoródlánykérésQVdrágaamerikai autóRoad RoverMartin CaceresszimulálásFrankfurtKOERURobotruhaIndyCarJames MaypickupNémet NagydíjGran Tourismoszerződésbiztonsági rendszerGuinness rekordErwin WurmWatkins GlenBrit NagydíjAudi RS6áremelés3008bmw z2Qoros GQ3GLBChicheritbesirtunkAcropolis-raliVila RealNikolaszerkezetBMW M760Li xDriveIrmschervételhihetetlenVidaautómentésMaláj NagydíjRolls-Royce Wraith Coupehalálos irambanPlaystationcsalásúj generációRenntechkit carbikarx8világrekordfreighterInsanityMakitaÁmon OlivérDronekhanaTigrisFord RangerfilmharcbérautóStelvioFerrari F40 LM BarchettaDaniel RicciardoPuskádi Jánosopel karlitalMichelinTAG MotorsportSherpKetterer Continentalpénzszállítónapfénytetőcsomagautó eladásKen Blocktrailerbmw 507wiesmannApertapeugeot 208 gtiVolvo reklánmbmw x1Chevrolet ImpalaCiprusFiat TipoGTVfurgonTyler WitteSupermanVelociraptorTechnicMercedes GPbruderújjáépültőrületszociautotalalkozorombolásItaliaM550dPeugeot 206Ferrari 355 S SpiderGhostNbaleset tengelyköztisztaságJean AlesiTaycanHyundai i30Tata NanoISISbúcsúrönktrollAusztrál NagydíjNestor GirolamitűzoltóGRMNProject OnespeedzoneújAgera RSmeglepetésGiulialökhárítóSMSoposszumpostásSpecialewclistaModel Sokos fényszóróS10Rafael NadalPiquetLexus LF-SAlépcsőoffroadMiami ViceGrand Dusterspecialblack fridayford kafoghúzássárga zászlóbéna570SvetődésStingerSvájcCadillac EscaladeemberségautóbemutatóapaszámozásNissan Skyline R33orosz közlekedésZ5actrosszelektív hulladékliepája-raliColin McRaeDaniel SordodrámabalesetmegelőzésporchefutárDevelbobpályaCaterpillarG650Forma-EFiat 500Elon MuskRhys MillenRimacPeugeotDodge ChargerHummerSzlovéniaW213tilalomGR Sportelőz

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.