keresés eredménye

kamion

videók

A havas autópálya és a gyors kamion esete

Havas autópályán rossz látási viszonyok közepette csak egy felelőtlen sofőr száguldozik. Kamion esetén ez még inkább igaz, hiszen a nagy súly hosszabb féktávot eredményez.

cimkék: baleset / havazás / kamion

Oldalán csúszva csapódott oszlopnak a kamion

Igen durva balesetet sikerült lefilmezni Tájföldön. Egy nagy sebességgel haladó kamion felborult, majd csúszva csapódott neki az oszlopnak. Ez a tereptárgy mentette meg valószínűleg a motorosok életét.

cimkék: kamion / baleset / motor / oszlop

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

Homokviharban nézte be a kamiont

Ausztráliában egy terepjáró sofőrje azt hitte, hogy a homokvihar nem lehet akadály abban, hogy elérje a célját. Az út szélén várakozó kamionnal mondjuk nem számolt.

cimkék: baleset / homokvihar / kamion

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Halálos Iramban román kivitel

A Halálos Iramban filmben látott módszerrel rabolt ki pár román férfi egy Iphonokat szállító kamiont menet közben. A kivitelezés ugyan profi volt, mégis lebuktak.

cimkék: rablás / kamion / halálos iramban

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Kamionról vágódott a korlátra a gyorshajtó autós

Ausztráliában egy gyorshajtó először a kamion oldalának ütközött, majd a szalagkoráltnak vágódott. A szemtanúk szerint már jóval a baleset előtt hajmeresztő manővereket produkált a vétkes.

cimkék: kamion / Holden / baleset

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Kamionostól kér útbaigazítást a pilóta

Abszurd videó érkezett Kazahsztánból. Az országúton, egy kamion előtt landolt egy katonai helikopter. Békés szándékkal érkezett, csupán csak eltévedt szerencsétlen.

cimkék: kamion / helikopter / Kazahsztán

Rendőrkocsira borította a kamiont a szél

Nem mindennapi esetet rögzített egy rendőrautó kamerája Amerikába. Az út szélén várakozó járőrautóra nemes egyszerűséggel rádöntött az erős szél egy kamiont.

cimkék: baleset / kamion / rendőr

Ledőlt egy kicsit a rönkszállító kamion

Ausztráliában egy kamion olyan szinten túlvállalta magát a kanyarral, hogy jobbnak látta, ha gyorsan le is dől kipihenni a fáradalmakat. Nagy port vert fel az ügy.

cimkék: baleset / rönkszállító / kamion

Ezért retteg az autós a kamiontól

A kamionosokat nem túlzottan szeretik a hétköznapi autósok. Sokszor feltartják a forgalmat, egy figyelmetlenséggel pedig óriási baleseteket tudnak okozni. Az utóbbi esetről láthatunk egy példát most.

cimkék: baleset / kamion

Versenykamion a raliautó ellen

Szerinted egy Kamaz képes alaposan megkergetni egy VW Polo WRC raliautót az erdőben? Itt egy látványos videó a gigászi küzdelemről!

cimkék: rali / kamion / verseny

Videón a vonat elé hajtó magyar kamion

A rendőrség kiadta azt a videót, melyen a Barcson vonat elé kanyarodó kamion látható. A fénysorompó működött, a sofőr figyelmetlensége okozta a tragédiát.

cimkék: baleset / kamion

A farönk és a kamion esete

Ha egy kamionnal száguldozol, akkor ne csodálkozz, hogy nem állsz meg, ha valami akadály kerül az útra. Csodával határos módon senki sem sérült meg.

cimkék: baleset / kamion / rönk

Így kell stílusosan utat lezárni

Félpályás demonstráció? Taxis blokád? Egyik sem olyan stílusos, mint egy rakomány földet kiborítani az út közepére, majd kibillentett tartállyal elhajtani az helyszínről.

cimkék: kamion / lezárás / török közelkedés

Nem áll meg a kamion

Egy munkagépet szállító kamionnal nem olyan egyszerű időben megállni, főleg ha a sofőr az utolsó pillanatban veszi észre, hogy bedugult az autópálya. Meg is történt a baj.

cimkék: baleset / kamion / autópálya

Támad a gumi

A villámgyors reakcióidőnek köszönhetően most elmaradt a baleset, pedig az a kamion gumi elég alattomosan ugrott az autó elé. Ezért nem árt vezetés közben a folyamatos figyelem.

cimkék: kamion / reflex

Forró kátránnyal terítette be az utat

Oroszországban szenvedett balesetet egy forró kátrányt szállító teherautó. Nem mindennapi látvány, ahogy a fekete folyadék azonnal elkezdi égetni az út menti növényzetet.

cimkék: baleset / kamion / kátrány

Oda a rakomány

A vasúti átjáróban érdemes figyelni a jelzéseket, még akkor is, ha te egy több tonnás kamionnal vagy. A vonat nem viccel, simán rommá tör, ha elé kerülsz.

cimkék: baleset / kamion / vonat

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Rönkszállító kamion balesete

Ez a rönkszállító kamion egy kicsit elsiette a fuvart, aminek következtében alaposat borult. Most rakhatják újra fel a rakományt, meg azt a másik fát is, amit kidöntött.

cimkék: baleset / kamion / rönkszállító

Életeket mentett a kigyulladt kamion sofőrje

Egy alagútban kapott lángra a kamion szállítmánya. A sofőr nem állt meg, hanem minél gyorsabban kihajtott vele a szabad levegőre, jó eséllyel rengeteg ember életét mentve ezzel meg.

cimkék: kamion / alagút

Az év kamionos mentése

A legtöbb kamionos itt bizony rommá tört volna pár autót, de emberünk véghez vitte a lehetetlent. Úgy fűzte be a méretes tehergépet két autó közé, hogy azt még nézni is borzalmas!

cimkék: kamion / jó sofőr / mentés

Daruval gurul el a kamion

Egy hétköznapi trélerezésnek indult. A daruval csak fel kellett volna gurulni a trélerre. Nem is lett volna ezzel baj, ha a pótkocsi be lenne fékezve. De hát nem volt...

cimkék: tréler / baleset / daru / kamion

Fehér porral terítette be az utcát a kamion

Látványos balesetet szenvedett egy kamionos Oroszországban. A hírek szerint lisztet szállított, az terítette be a fél környéket.

cimkék: baleset / kamion / liszt

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Rekord ugratás kamionnal

Minden eddiginél messzebbre repült egy nyergesvontatóval Gregg Godfrey, aki korábban már döntött hasonló rekordot.

cimkék: kamion / kaszkadőr / rekord

Nem jutott messzire

Valahol Ázsiában egy autótolvaj próbált meg kilógni egy őrzött parkolóból, csak arra nem számított, ami az úton várt rá.

cimkék: baleset / kamion

Kamionnal megy át a motoron

Nem kéne nézni, hogy az ember hová kanyarodik be egy kamionnal? A motorosnak az volt a szerencséje, hogy időben leugrott a kétkerekűről.

cimkék: motoros / gázolás / kamion / baleset

Motorral a kamionnak

Egy kis hétvégi motorozgatás ért véget komoly balesettel Amerikában. Ritka és megrázó felvételek a motoros szemszögéből. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyet túl lehet élni.

cimkék: motor / kamion / baleset

Tömegközlekedés legfelsőbb szinteken A BKV 7-es járata ehhez képest piskóta

Kubában nem pazarolnak a járatokkal, ha jön a busszá alakított kamion, akkor arra fel kell férnie mindenkinek.

cimkék: kuba / busz / kamion / zsúfoltság / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme
Hírek

Átlátszó kamionon dolgozik a Samsung

Sokszor problémát jelent egy kamion megelőzése, hiszen nem látjuk be tőle az utat, így szerencsejáték belekezdeni a manőverbe. A Samsung ezt a problémát oldaná meg.

cimkék: kamion / kivetítő / Samsung

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Megnyúzta az új Fordokat a híd

Vadonatúj Focusokat szállított a kamion, a fölső szinten álló kocsikat teljesen lenullázta az eset. A legelső kocsi nagyjából megsemmisült, a többiből pedig roadster lett. A főnök nem lesz valami boldog.

cimkék: Ford / Ford Focus / kamion / baleset / szállítmány / német autó

Stig elfoglalt egy kamiont

Stig már egy kicsit kinőtte a Top Gear stábját, saját YouTube csatornát is kapott, most már tudjuk miért. Nem csak a hírneve, az arca is sokkal nagyobb lett, mint a három műsorvezetőé együtt.

cimkék: kamion

A világ legnagyobb roadstere Nyitott kamion 1000 lóerővel

Vigyázat! Ezek a gépek teljesen elvetemült alkotások, át kell szellemülni hozzájuk. Az adatok és a méretek óriásiak, de krómból meg ízlésficamból sincs hiány.

cimkék: tuning / kamion

Csomagban törik a luxusautókat

Kínában mostanában többször nulláznak le egy egész kamionnyi autót. Legutóbb két szállítmány égett ki teljesen, most csak felborítottak egyet. Hiába sok, ez nem lesz olcsó.

cimkék: porsche macan / kamion / kína / baleset / Porsche / BMW / Land Rover

Felébreszthet a verdád, ha elalszol

A szem mozgását figyelő rendszer már létezik sorozatgyártásban. Az üléseket is tudja rezgetni a sávváltásfigyelő. Az új tanulmány elsősorban a kamionosokra koncentrál.

cimkék: biztonság / teherautó / kamion
TESZTEK

F1-es versenyautót kérnél karácsonyra?

Gyorsan kezdd elhinteni a szeretteid között, hogy a Marussia csapatnál kiárusítás van. Megvehetsz bármit, ami csak megtetszik: autót, kamiont, ruhát. Nekik már úgysem kell.

cimkék: versenyautó / kamion

Kiss Norbert nyerte a Kamion-Eb-t

Amellett, hogy Michelisz Norbert remekül szerepelt a WTCC sanghaji futamain, Franciaországból is remek magyar vonatkozású hírek érkeztek.

cimkék: kamion
címke felhőHummer H1mázliDemonPeugeot 2008LettországhányásApolloBMW 5-ös sorozatTOP10Keszthelyi VivienViper SRTautópiacBlack Bearcars coffeőzP100Dutcai autóRadicalSzlovéniaStellakereskedőBentaygaSUVAlpina B3ittas vezetőGLCMiguel MolinaBMW Z4Watkins GlenkamikazeigazoltatásgazdagColin McRaeCayman SSupermanTouristenfahrtszigetreklámLevantekamionsofőrCrewebejelentéselnökjubileumRange Rover SportFranciaországtengerHonda NSXámokfutómagabiztosságshowSuzuki SX4GT4VignaleISdashcamErwin Wurmroadsterconvertiblekigyulladtcobra 11donington parkkábítószerKaroqAusztriarobbanJumpyChicheritbenzinkútjótétkályhaelső vásárlógyászhírAlpina B12politikaDakarPorsche 993beszakadtpirosPárizsi Autószalonhíd csereautolivPókemberévnyitómotorosrendőrvodkamegtaláltgázüzemű autóvárosImolajárdakalapácsMitsubishi G4angol autóKharitoninSpanyol NagydíjlopottforgalomKonaSSG63haszonjárműelszabadult jármű488Hennessey Venomtúraautó világbajnokságFordRober KubicaColins CrestDucaticsempészetPCrx8LPMelbourne24hPharrel WilliamsAudi TT-RSGenesisBMW 6-os sorozatelveszvezebras60csúszós útWill StevensHarley-DavidsonEurosportPethő Istvánbaleset tengelycrashAnniversaryactrosfüstáradásMercedes CLAToyota EchoShelby Daytona CoupeSkoda múzeumbiztosításGyulay ZsoltRed Bull RacinglandolásDodgeskylineSkoda OctaviapisztolyRallyeGoodwood Festival of SpeedSebringmeganeRobert KubicaHeritagesorsrendszámszedánösszehasonlítóRolss-RoyceleleplezésimprezaLaFerrari ApertahomokviharbobpályaegyezménybestsellerArab autózásDacia DokkerszemmozgásállatF40kombájnital458 SpecialeBryan buffierlefulladrolls-royce wraithQ5Volvo XC90Toyota Yaris RSCayman GTSTitan XDThe Mint 400bentley continental gtspeedS600Mercedes S-osztályhajléktalanViperfestékQoros GQ3Red Bull RingvákuumsportautósütiMichelisz NorbertfilmtahóPosrcherevansFerrari CaliforniamotorháztetőChevelleMission Epolo r wrcgyáriKovács TamásKugaChevrolet ImpalaszimulátorSpaFord F-150medveRinspeedSuperfastamerikai közlekedésiphoneautóbemutatófelvásárlásEngstlerbmw x1bontásS10donutFicza FerencSvéd ralicsúszásRubiconPiquetdefektvezetésAdria CenniclioPriusapokalipszisszékingaGhiblitörésScoutlinetúlméretesrekordkötélhúzásMaserati 3500GTYouabian PumaMonsterKOERUDél-AfrikakereskedésgarázsajtóCaliforniaquadskifurcsa járműGran Tourismoversenybmw m4RapidHumveeCarlos SainzeldurranClarionelőzésTargakézikönyvbuffierhumorTimo Glockroncstelepi30 WagonP1x6fesztiválItaliacserbenhagyás500lábbal vezetEF7VitoMazda CX-5Lancer EVOájuláslebukásintruktorráncfelvarrásKoreai NagydíjFormulajégesőszenzációDisneynyíltnapegyterű autóUberprémiumautóreakcióSzilveszter rali812Rowan AtkinsonBeppo HarrachvadászatközlekedésbiztonságAudi R8TrustMazda MiataContinentalTerraToyota GT86paintballablaktörlőszupersportkocsiChironOpel Astrajames bondbörtönMitsubishi LancerJohannesburgAcropolis-raliBMW E30elaludtDavid CoulthardSeatjégautógyorsulásbankautomatadigitálisLe Mans 24hJCWFRgyorsításautótemetőlimuzinkötekedésnyújtott karosszériaalternatív üzemanyagtűzoltóFerrari 355 S SpiderhőségjótékonykodásJeff GordonegyterűUSA NagydíjPriorkabrióEvoquehackeléslancia deltaflörtFiat Pandabioüzemanyagbalszerencserosszullétautós jövőInfiniti M30dde tomaso panteraTrabantsmokeDustermentésChevrolet CaptivavisszapillantóBill Gatesburnoutpezsgőferrari 458 italiatechnikaM4 GTSGMC SierraHyundai i20 WRCláncmercedes-benz mlcMount EverestToyota PicnicparasztoperatőrBelgiumMoszkvastretchfejlesztéstúlkeresletalvásalagútZafiraüldözészombibéreltWalterné Dancsó AdriennFiesta WRCX6MvisszahívásschumacherSCCfegyverBrazil NagydíjUH-1vicces videójégfiskerEurosol-Honda Civic Type-Rsorompóbakirichard hammondV8 SupercarTesla Model 3T1román autógyűjteményelefántreflexProteamautó lopásKia Picantoterepezésfüves cigiGigafactorykávéHummerWorld Series by RenaultIRCmentősváltóMogyoródsofőrös autóAudi A8 L Extendedspeedzone2013részegarabJapán Nagydíjamerikai humornévtámadásfolyóBentley Continental Flying SpurKoncz Gáborautósportkit carfocicentenáriumchris MeekeszenzorCorvette Z06Audi SQ7Jurassic ParkSpa FrancorchampsedukációWTCCborultalálmányUsain Boltmexikói autóErzsébetSherpForma-E46csodahangfaljelzőoszlopráfutástankMercedes jövőfelelőtlenhegyAustinrenault sanderoJaguar XKR-SJeepnissan nv200irodaJari-Matti Latvalavakvezető kutyatilosban parkolásyellowstoneSuzuki SwiftgyúrásBMW M3Subaru ImprezatanulmányFIA GT3Suzuki AltomarketingGeneral LeeMcDonaldsDucatobillencsgázolásJedlik Ányos Klaszterland rover discoverySvájcsikerlángAthénAndy PriaulxMercedes-Benz M-osztályautópályaAMG760LiColoradotartályPorsche 911WintercontactM6bmw maasaicaGT 4Hill ClimbMarioOpel KadettSibiu-raliSuzuki SamuraiinstinctÉv Autója 2017szállítóletartóztatásLada NivaültetésFord EcosportboxCoca-ColakésésTaco BellRat RodterrorhumorosautosNémet NagydíjScoutsínjövőképsportkombiBullitutcafejesOpel CascadaHuayraDaytonagyerekekvontatásDetroiti AutószalonheccTokiói AutószaloniCarPorschelerobbanterepjáróAlex ZanardiBMW X5lépcsőMarvelkatonaigesztusJohn Cooper WorksFiestaEsteban Gutierrezpoénbombaelektromos autóvillanyautóMick Schumacherporral oltókaszinóKertész Krisztiánkombi autóvasúti átjáróKetterer ContinentalsnowboardatkinsonWalter CsabaPSAKia NirojelmezbikaelképesztőtávirányítósautótolvajVolvo C30Mr.Beantéli gumiszénaMehdi BennaniidőjárásZöld pokolvideóMarine EditionPutyinYamahajó emberrottweilerparkoló asszisztensgyorsasági obGymkhanaelszállításkanadaDavid BrownGódor Barnadigital lightMercedes SLS AMGSpecialeatvstopBJ BaldwinBZZZCaterpillarMinyonConceptsivatagJon Olssonbűncselekményszabálytalankodássubaru wrxRimaccélgépBMW 503LandwindKiakisfilmjávorszarvas-tesztporchevonulásSnowkhanakarbondudeR3Volkswagen PoloChuck NorrisKancsár Ferencfilmes autókPro CeedSamsungSmart ForFourleállásmoziHoonigansNissan AlmeraharrachDokkerérintőkijelzőPauVolkswagen Jettahalálvideó válogatásGTOkazahVivarotridentmunkagépajtóKoenigsegg Agera RMbDesignluxusautótörök közelkedésrönkelnöki ügyOpel AmperatűzijátékA9rossz útforró vízGTAmotorpalettafékútOne:1esküvőGeelye-tronBulldogFord Fiesta RS WRCVW Golfrali-világbajnokságviccWSRSsangYongkólaszabályozásMLBZFGinládaderbioff-roadkiállításpremierlízingriasztótáskarobbanástolásAMG GTbencetelefonPeugeot 308oroszországritkasággépi mosóVATHtrélerpályanapInterlagoscsalásChicagoXVlabradorversenygumitaplóland rover discovery sportbalesetmegelőzésesésrobotMotorsturánford s-maxhódmezőrületWaldowhelyszínelésGLEMitshubishiMercedes Maybach.ködRoberto Merhichevrolet cruzeAudi S5mosásműszerfalMicheliszYeongamtrükközésFestival of SpeedS90dagadtnagy sebességBambooBalekilencsebességes automta váltóNissan GT-Rmercedes-benz econic34 órás versenykorlátozásNissan MaximaDefenderJeep CherokeetehénX-osztályelsőjégkaparóFormula StudentittasBatmanFord Racinglamborghini gallardofelfutóDél-KoreaLadaKimi RaikkonentargoncaWRC3McarenPakisztánbaseballtánctáblareflekszHonda Preludeveterándacia sanderoelektromos autózásBoschrobotizált váltórepülésbeszakadt burkolataudiotrollintelligensAlfa Romeo 4Carab közlekedésvásárlásAgera RSStepwayFenyrpalettaPhaetonépítésManorsunyiAbu Dhabi NagydíjVenezuelaAnton YelchinlufthansaNémet túraautó bajnokságF150raliR8szétveribírságbmw z2Lamborghini MurcielagoimpalahangvezérlésLamborghini VenenoSTijótékonyságExtremeNordschleifeliepája-raliOpel Adam RallydynoCintraboxkiállásVectraNissan JukeDavid HasselhoffhivatalosmagyarCitroen C3CadillacKerényi ÁdámhójárómurvaselfieTim GáborMulholland DriveautóbicilisBMW 1MiniSTkezdőStingerFerrari FXXLukács Kornélemissziós botránygyorsaságiMikkelsenugratáspénzszállítóLaguna SecaVida JanibruderkörnyezetbarátMini PacemanautómosáslánymorganTyler WitteSennahosszútávú autóversenyrönkszállítóSkoda2WDeszméletlendurvateherautóRickard Rydellhalottas kocsiTFSIkémfotóretroTacomagunRon DennisNestor GirolamizsenialitásFord KugaBessenyey ZoltánMercedes GPrombolásmenekülésautomatalánykérésNyirfás JuliannaautókiállításKodiaqM0EVJohn CenaCitroen DS3dudaFiatPepsi Maxtávirányítós autóKrózser MenyhértSaab 9-3Rali EBTallingokartHeinz-Harald Frentzeni3 REXgyorshajtásA5ÍrországpápaLas VegasMcLaren MP4-12Cnézőterepjó sofőrmásolásTushkanovakormányGLBkéselésdacia loganrobotizált autógyilkossági kísérlet500efuvarháromkerekűMicrabukásporsche 959szolnokkísérletmárkasólyom720Sporsche macanPeugeotHalid AvdagicJaguar XFkulcsteddyfrankfurti autószalonnézőkSolbergBMW 8egzotikus autóMercedes-Benz E-osztályRhys MillenHong KongalvázbakancslistasportszerűtlenEnerGForceRX-VISIONigazságszolgáltatásS65DániaMclaren 570SOpel Magyarországpapvolkswagen bogárvírusOsloSergiomanuálisRodasDurangokameraJanner raliGumball 3000CaterhambatmobileRali VBnissan leafárokszondaSuzuki Vitaraőrületcélford c-maxEurópa NagydíjszabálysértésFrankfurtQatarörök garanciaLada Kalinagyerek autóDB11paul walkerrészedNASAJustin WilsonMazda3brutál esésTerrakhanaPokemon GoNasser Al-AttiyahfavágáspermetezéssugárhajtásúszállításmárkákVolkswagen PhaetonbalesetekInfernoBentleyIncE30animációshibridautóautótesztvárólistafurgonLada VestaMatteo MalucelliA120Christiano RonaldoerőszakMarius AasentörvényVin DieseldrámaAston Martin Vulcanrendőrautó458 Italiahavazásfelvonulásjarri-matti latvalactsbátorbúcsúbetonkeverőhooniganDodge ChallengerVolkswagenfigyelmetlenátépítésMercedes EVO 2peugeot 308 swkigyulladhuligánokMercedes G-osztályLamborghini HuracanChevrolet Silveradojárókelőszilvszter ralirongVolvooldtimer találkozógázszivárgásegyediDacia DusterAmerikai Nagydíjvégső állomásferrari enzopiros lámpaázsiai közlekedésMaláj NagydíjBMW 4-es sorozatSuzuki KizashiBMW 2-es sorozatpostásyoe-GolfMercedes-Benz G-osztályrondasvédAfrikabunkerForma-1 Spanyol NagydíjscooterPeugeot 308 GTicitroen cxJosh CartuVolvo modelldaewooFedExKatardriftSiennagolfautóorosz tuningtúraautóverekedésBMWW MotorsRenault TrafficKAMAZmúzeumautó eladásFord Mustangköltözésfékpadextra 300BrilliancebevásárlásSzilveszter rallySpongya BobgázMonacói NagydíjSata-ralipulykaAlpinaKen BlockDevelsüllyedésErzsébet királynőCamaroVauxhallmotogpolajcseredemonstrációCX-5Ferrari F12HoonicornfacebookMercedes-Benz SLSpáncélosBarcelonaSilverstonesubaru wrx stikukásautóstábChevrolet CorvetteMike TroutJerezAgeraKefo MotorsportVorsteinertestjátékautóOPCfreighterijedtségminiszterelnökokos fényszóróarmageddonfelúszáshot hatchoroszBudapestFormula Renaultesőkisteherautómercedes-benz c-osztálybénázáscsúnyacsattogásAlpina B7ApriliajavításBlackbajnokságretroautóGumpertModel ShajóBMW I8BoxsterPistaOpel InsigniakaszkadőrrajzfilmBoston reptérForma-4Ferrari 599 GTBbrutálisR8 SpidercsajokSportwagonbemutatódrónkompakt autóillegáltuningLamborghini Veneno RoadsteridiótaPeople3008lövöldözésképkizárástemetkezésDaimlerForma-1 Bahreini NagydíjU2Fiat 500Chevyúj generációmenekülrongálásMáltaOtt TanakHonda Civic Type-RSigdsrallyNissan SentraféktesztgurulSan DiegoBugatti Gangloff CoupeLotus SUVGMCVolkswagen GolfPaul di Restamegelőző filmVolkswagen TouaregATS-VBugatti Veyron SSAcurahatótávroncsderbiugrásKevin MagnussenluxusfailjátékkonzolMagyar Termék NagydíjrugóPeugeot 207Lamborghini UrusFootkhanakárosanyagkarmaISISszemétszedésExclusivekutyaautósüldözésKecskeméti BalázsRapidEvolkswagen boraforArteonjapán közlekedésChryslerborzbolygódugattyús motorVályimajdnem balesetelektromosminigunSRT ViperMitsubishiOliver Blumefogászatsportkocsithibrid autóBMW 4 Gran CoupéAbu-DhabiFittipaldiszánkómegsemmisítésukrajnaWestfield MegabusaSkoda Fabiahelikopterkereslet csökkenésford galaxyRali OBBethelChallengeAston Martin DB9Mercedes-Benz CLAPorsche PanameraGiulia QVPlaystationluxus buszMax MosleyChevrolett Corvettenyári gumiML63 AMGXJ220Jorge LorenzoFiat 124 Spidertávolságmelegedésénekjapán piacGlobal Vehicle TrustM PerformanceApertaG63 AMGfarmerLS 500hi3wörtherseeFiat TiporandikerékUSAoszlopvételijesztgetésJensen Interceptorbuszelgurulsvéd piacPolestarKuala Lumpurtávolmaradáslistakoreai autórepülőDél-Amerikaördögszekérautomata váltóShanghaiOpel GTemberségelőzetesbesirtunkgyakorlatDaniel SordoYarisönvezető rendszerPikes PeakVeneno RoadsterBMW M760Li xDriveMercedes C-osztálybiztonsági autóTouaregmini cooperBMW 7lincselésForma-2gyorsasági motorMaserati GranTurismodöntőHonda CivickisautóLamborghini AventadorAudi A3T-RocOlaszországpotyautasPortugáliaCompassFerrariPeoplelángszórórenault talismanABTösszehasonlító-tesztMarchionneVolvo reklánmsztoriforma-1Volkswagen Eostesla model xközlekedésFord RangerEmilyszerkezetVelociraptorLamborghini Diablobiztonsági rendszerAsconacadillac devilleG650GörögországIndyCarLancerSubaru ForesterEasytronciVetteFinal Fantasyutcai versenyVilágbajnokságszerencseveréspusztításKevin AbbringerősSebatien LoebRally CupgázrobbanásTieRoad RoverbolondÉv autójaGiuliaRed Bullvéletlen4x4GPSPace CarGuerlain ChicheritFerrari LaFerrariFord Focustrezorfiat. fiat 500Hyundai i30Piercarlo GhinzaniFord FiestaBuicktoyota versoI-PaceillatrányitásStelvioOlasz NagydíjrendőrKia CeedDCGenesis G90BMW 2 Active TourerLand Rover Defender8-asPaul SwiftkommunikációKínai Nagydíjrali-európabajnokságCsillagtúrabővítésD3 GroupWald InternationalOscherslebenlövegLance StrollSixtszoknyafelakadForza Motorsportszőnyegdömper4MATIClowridernagymamaWRX STIKia Forte KoupMarco Wittmanvolkswagen jettacaddyestePorsche 911 GT3350z44LodgyrajtCrystal HooksTipotávirányítós indítóModel 3fokozatdarálóvonatEclipseMitsubishi Outlanercsomagszállításköztisztaságpattogatott kukoricaMarcello Lotti30 évKovács Ágiillegális versenycigiGhymkhanalicitAudi RS6Q6tetőbaja 5003D nyomatásmeglepetésSportsmercedes-benzVelar45kipufogóMcLaren 12cteszti5sérülésszakaszkátyúlexus rcfotóMercedes VitoAlain MenugőzShelby GT350RterelésHondaelszabadulfejszeLada Prioraszembe sávLada 2104Daniel RicciardovirtuálisDodge HellcatdoppingfóbiakersTom ChiltonkilökstatisztikaAston MartinA4lövésFuriousUPSDraggyanusítottátverésbiztosítógumiégetéskölcsönzőBreitlingV12AEC RoutemasterbabaM550dbritish greenmatt fényezésamerikaélőx7parkolásévfordulóTrophy TruckzúzóLiberty WalkBitter SándorCentenarioford kaáremelésgyújtogatásamerikai rendőrségDodge RAMgarazskiegészítőKodoClarksonkergetőzésHUVKTM X-BowreggeliversenypályahackerBuggysziklapolgármesterhangújjáépültLaFerrariaudi a4XMemo GidleyamerikaiLandauletHungaroringMercedes-Benz A-osztályBMW X4volkswagen t1kardiológiaF50formaROALI8Belga NagydíjlimitáltNascarAntonin TlustakVenomRenault RSgyalogversenyautójachtLancia ThemaMagyarországsuzuki balenopokolrendőrségForza Horizon 2918 SpyderalkalmazásraktárNYPD3d nyomtatószaltóKazahsztáncsajozásszörnyetegszemetelésrablásfoghúzáslada samarakínos eset6x6XC60ZotyeszarvasegykerekezésMercedes CLK AMG Black SeriesPosaidonMercedes A-osztálylefoglalt autókChevrolet VoltátadásCadillac ELRKlausz KristófHillclimbMarchionnasátoröreghihetetlenbikinijwrckonzolF1fisker karmaB11tolvajtechnológiajaguar f-typebivalyF12flame warBYDcrash testoroszlántéli közlekedésepilepsziaolasz autóMasterrobogósfeltörésarab autóSierraCardokelsüllyedSpyderfadragsterRoad AmericaAston Martin CygnetZengő MotorsportSeat IbizaHoldenhernyótalpPorsche 911 RCaymanGhostgyerekülésnyomtatásRedJaguarMNASZHongkongharctragédiabiztonságtechnikaZ5sprayhibridMANFerrari F40 LM BarchettaDTMsavVeyrontilos parkolásautómentésMad MaxTCRtoyota land cruiserRenaultJaguar X-Typemobilitáscherokeeskoda superbvízhanninenspanyol autóRolls-RoyceMaserati QuatroportetelepHyundai Genesisélményautózáscsaládi autóvillámláslada 4x4jógahídhangutánzóMagyar NagydíjmanőverizomautóAudi A8 L Securityhulladékgyűjtésnémet autóDodge DartelmebetegbicajAMTSLotus F1roncscsomagIndyrobotautógiccsRufFerrari 599 GTOStoffel VandoornepénzBMW 3 GTCrosslandHiluxsertésnapfénytetőüvegkárborulásösszefogásLe Mansszekérskoda 120Nissan GT-R R34pedálChevrolet Camaro Z/28lisztközterület-fenntartástaxiCitroen DS3WRCbringaSwiftConnectedDrivevilágrekordhókotróPuskádi JánosorigamiautomatikaneuvillePur BlancNovitechalálosTSIHyundaicitroen c-xrmotorhibalakókocsicseh autóLuc BessonPeugeot 206limitált szériaTWOFACEromán közlekedésrepülRenault Meganehavas útamazonvadnyugatUltraMcLarenSmart CabriomodernFerrariCruzeRX-9bringásolajLummaYuliannazuhanásbunyóHaasBen Affleck5008szociautotalalkozoMatthew Campbellhangprojektorsárgaroad rageSuzukaNissan IDxZR1E63 Slopós autóaromaKia SoulRali du Valaisorosz közlekedésproblémafisker surfDannyNeymarkoppintásmarkolónémet sportkocsieladakÉsztországlyukkrosszmotorF430Breitling Jet TeamQ60nissan navaraLapraszerelt autópeugeot 205 gtiFord F150versenysportSuzuki AuthenticsAirscarfgyalogosvédelemLykanSecurityBMW M4 GTShistoricategoPanamera Sport TurismoTrans AMKodiakBMW 6SVbunkóMotegiFernando AlonsoStockholmArany KormánykerékToyota RAV4passatgödörVFTSszakadékBútor RobiSpielbergwalter röhrllegóCiprus24 órás versenyunboxingtűzoltóságOpelhalálesetGenfOpel AntaraAll-TerrainTestarossarágcsálóSteve JobsékszerWTCRsúlyelosztásWankel motormercedes-benz s-osztálySebastian VettelToyota HiluxSport SVRsordomólóAcura NSXSuzukibérautósütiszörnyTolemantanulmnányMarbellaCorsica-raliKanadai Nagydíjgyőri Audi-gyárMexikóJeep WranglerXJrajzBentley FalconBMW X6GT-86idiótarobbantásidőmérő edzéscars and coffeFalconquadWranglervezeték nélküli töltésdugósebastien ogierAudi RS3NoodleFlameJensenVerstappenidőstrident iceniadáshirdetéskatonákgreenlinefilmes autólángolinternetPorsche BoxterMazdaMomkhanaHayden PaddonATSForza 7rakományvetődésOlssonCsehországmesefigurákNissan SilviaürülékTigrisbuszmegállóOpel Zafira Tourertöltőmobiltelefonvasúti átkelőijesztésIED SyrmaTucsonLanciaGázosításCross ConceptVolvo S70 RToyota Suprakéziféklopott autóAppleakadályMercedes E-osztályIsuzuidiótaPeoplePeoplebadassHadik AndrásLexusDB9Rafael NadalCadillac Escaladeszarka960kivetítőcrossoverNürburgringRleopardNeonPepsiRenault TwingotruckmotorosMaseratiHonda 2&4veterán autóhard topjean-claude van demmepóklasszóturán frigyesTwingoSvédországútstreet raceWolfsburgSebastian LoebMartin CacerespranknapenergiaAston Martin Rapide SDronekhanagyújtogatóhumotNAAFplatformVeszprémWRXmotorChevroletplázajason stathamNissan Skyline R33SLS AMGszimulálásClimbkhanalazaJänner-ralibüntetésWWELand RoverszlalomR5skoda fabia s2000lovaskocsihűtésCrossland XspanyolSRTBMW 5 GTBac MonoSkoda CitigoDevel SixteenSzingapúri Nagydíjangol motorkonföderációs zászlóFCAPorsche Mission EszállodaMcLaren P1Mercedes GLEAyrton SennaGTTDIkátrányoffroadtérképlángokaudi q3vízbenautóútSochikipörgésIndiai NagydíjCessnaMarcus Gronholmautós üldözésBMW 1602Ampera-ehúzásrendvédelmi erőkJaguar XFRAudi TTmandzsettagombTouristenCorvettezsúfoltságtankoláslökésbölényhalottaskocsileszállásrageQoros 3elszabadultAudiERCHollandiaMartn Prokopamerikai autó458navigátorkétkerékHenessey Venom GTAlaszkaChevrolet CamaroáldásRenault ClioBMW E30 M3HappyElon MuskbessenyeymacskaAudi A6ingyen autótilosjelzésmodellfrissítéshősToyota Corollakamion911ForzaAIDSjeges útGT3GT-RfékRenault Clio Trophyrally du VARkedvezményTAG Motorsportepizódgyorsulási versenyorosz autóChelseaToyota S-FRPeopleJames MayGenfi AutószalonléghajtásfelajánlásÉrdi TiborSemaMcFlyPlútóbéna3Dünnepi modellbrutálXJ13Chevrolet AveoAMG GT RPekingi Autószalonakcióégő autóJean AlesiföldcsuszamláskilökésShelbybmw m5Bob LutzMikulásRomániahibatitanAccordGyurtakápolnaeladó autótélfestésOpel AdamcsehtolatásMaybachlada grantaNissan rekordVolkswagen Up!OstbergGMC YukonSlovakia RingKTMX5MNagy FutamelőjegyzésJaguar XFR-Sbentley mulsanneAlpineberagadMercedes-MaybachOpel CorsaSubaruMaserati Quattroportepickupnői vezetőOlivier PanisIATsylviaHockenheimNew Jerseyfegyveresekhangutánzáslimbórolls-royce phantomFocusring-txiközelLexus ISSmartcustom carm5alfakubaszáguldásToyotamonte carlo ralifűnyíróámokfutásvolkswagen eco upBrazíliadízel motorVenom F5traktorgalambneed for speedIrmscherfelfüggesztésszippantós kocsirakétatrükkBob BellFord MondeoszingapúrJanner rallybefutóA110Sonichyundai i20QVszélvédőmosóOrosz Nagydíjlezárásvizes útkirálynőszörfkatonaMazda CX-9Fanatec570S60pályaUAZAero 8car pornboxerBruno SpenglerIndy 500A-osztálySAS IrisNvidiaNissan 370zC8Citroen DS5MonacoRWDvárosi miniszerelőHunGariantanulmányautóPeugeot 208Willys. modernTraficLFAmentőúthibapullmannCadillac CTSLance Gilbertsárga zászlóDodge ChargerdűneCuprafrontálkarcvillámKoenigsegg Agera HHorrszarvúTransformersteasergarazs.tvRosbergnői sofőrDRIVE PILOTMadárRenntechrobogójapán autóX2Aventadorbmw 507Nicotoyota 2000 gthulladékgazdálkodásMonzatulajdonoskétkerekezésBMW 5felniszabadidő-autóQorosJakus TamásdaruszörnyTiguankereszteződésrinocéroszangol közlekedéshullámprototípustévéwrcCitroenpeugeot 208 gtizúzástüntetésherbiekrosszLa TomatinaARTmárkakupaLMP-1rasszizmusKia RioGuardMaserati LevantekonvojNicolas CageVila Realautó rongálásTakataRolls-Royce Wraith CoupeKarinaLexus LF-SAmackóMotkányrollerSabine SchmitzGarázs TVszállítmányvészfékChargerwellnessSuper SportMichelinTobias MoersFR-SCountrymanGallardoMercedes S-classfutárnyirfastrutyiBajaenzo ferrariAudi TT CupwcMiami VicementőakcióNorrdschleifeelakadHammaneladáspótkocsihőkameraegyüttműködésToyota TundraSinsheimMercedesMagnus WalkerGuerlainhonda integraKadjarAusztrál Nagydíjopel karlJeanner rallyBahraini NagydíjInfinitirendezvénytűzcsapRollsAlfa RomeoelakadásDaciadízelautóSpykerkarácsonyprojektorzene275Nissan Skyline R34hóemberbambuszsorozattilalompieter tsienAriel AtomHollywoodMP4-12CAudi Prologue AvantkicsúszásbalhéfekvőrendőrvandalizmusomlásDan BilzerianCitroen C4 Picassoszelektív hulladékAudi Q2furcsasághomokEVOAutopilotEliastartVRnissan gtrGLAYas Marina CircuitvizelVolvo S90rush hourlelepleződésbiztonsági övPeugeot 508Formula 3Pontiacsteve mcqueenkínai autóBuick RivieraNissan NV 200gyárHyundai ix20építkezésEurópa Bajnoksággörkorcsolyaausztrálfrancia autóEgerönvezetőDC ShoesBarum-ralikihajtókazárford thunderbirdsafariLykan HypersportGorillazFiat 500LMercedes SLSRally du VAR 2012SaablaptimeyoungtimerátnevezésJannarellyakkumulátorDwayne JohnsonGuinness rekordGordiniYpres-raliTataIndiatalálkozóbicikliútSt. James Editionelsőbbséglancia fulviaágyX-TrailM8VWvolkswagen beetleNissanaprkolómobilkínaIrmscher InspiroEric BoullierkülönösMercedes-Benz SLS AMGAlfa RomoeMalajziaszámozástotálkárLamborghiniparkolóAudi A2GRMNhot rodFerrari F12 Berlinettapro-tourerRallyautóipari visszahívásMuscle Carblack fridayTata NanoMichael SchumacherAlfa 4CmázlistanyereményjátékRubens BarrichellomutatványRange RoverInsigniahalálos irambanHyundai VelosterMiataHonda CR-VszelfiNorvégiakráterDacia Logan MCVtorlaszbalesetsípályatrailertrolibuszháborúlökhárítóspeakerBMW M2önzetlenSesto ElementoW213Grand DusterRCkörnyezetvédelemVilnerdízel botránydrogFelix BaumgartnerBTCCeletkromos autóCadillac ATSNismoCountachkínai közlekedésszórásújjáéledjet-skiautópályamatricagumorSMSGoogleEtnaMkupévolkswagen golf sportsvanHonda JazzbukfencKomáromSpanyolországNissan NoteSuperleggerafelahegyreDelta HF IntegraleTata ZicaprofiBonnevilleMonte Carlo rallySkoda Octavia RSfalsefalseGoProkoncepció Bugatti Veyronlexus nxRX-8Spirit Of EcstasyManor MarussiaEMCInsanityReal Madridtornádóchrysler 200villamosItaldesignTechartgyalogosDoritosautmoataNissan MicrawiesmannADAC Deutschland rallyüzemanyagközterület-fenntartógyerekBrit Nagydíjbiztonság

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.