keresés eredménye

kamion

videók

Beindított kamion előtt nem sétálgatunk

A világ legnagyobb felelőtlensége egy olyan teherautó orra előtt elsunnyogni, amelynek jár a motorja. Most szerencséje volt a néninek, de könnyen lehett volna belőle katasztrófa is.

cimkék: kamion / gázolás / mázli

A katonai kamion nem áll meg

Oroszországban a katonai tehergép sofőrje úgy fűzte át a járgányt a forgalmon, mintha egy sportkocsi lett volna a feneke alatt. Senki se csinálja utána, valószínűleg neki is most jött be először és utoljára!

cimkék: oroszország / közlekedés / kamion / idióta

Gumit ken az aszfaltra a Tesla kamionja

A Tesla kamion inkább nevezhető kerekeken guruló űrhajónak, mint normál teherszállító alkalmatosságnak. Szétveti az erő és a hatótáv is elfogadható. Még egy kis burnout is belefér, ha éppen úgy adódik.

cimkék: kamion / burnout

Kamiont húz a Tesla... hóban...

A Tesla ismertségéhez alapvetően tartozik hozzá a jó marketing. Úton-útfélen láthatunk rekordkísérleteket, gyorsulási versenyeket és persze zenés előadásokat, ahol valamelyik elektromos amerikai a főszereplő. Most például egy Tesla Model X rángat el egy kamiont a hóban.

cimkék: kamion /

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Vízben gázolnak a kamionok

Ausztrália egyes részein igen komoly áradások vannak jelenleg. Sokaknak el kellett hagyni a házukat, az utak pedig használhatatlanná váltak. Elvileg! És ekkor jönnek képbe a kamionosok.

cimkék: kamion / víz / áradás

A havas autópálya és a gyors kamion esete

Havas autópályán rossz látási viszonyok közepette csak egy felelőtlen sofőr száguldozik. Kamion esetén ez még inkább igaz, hiszen a nagy súly hosszabb féktávot eredményez.

cimkék: baleset / havazás / kamion

Oldalán csúszva csapódott oszlopnak a kamion

Igen durva balesetet sikerült lefilmezni Tájföldön. Egy nagy sebességgel haladó kamion felborult, majd csúszva csapódott neki az oszlopnak. Ez a tereptárgy mentette meg valószínűleg a motorosok életét.

cimkék: kamion / baleset / motor / oszlop

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

Homokviharban nézte be a kamiont

Ausztráliában egy terepjáró sofőrje azt hitte, hogy a homokvihar nem lehet akadály abban, hogy elérje a célját. Az út szélén várakozó kamionnal mondjuk nem számolt.

cimkék: baleset / homokvihar / kamion

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Halálos Iramban román kivitel

A Halálos Iramban filmben látott módszerrel rabolt ki pár román férfi egy Iphonokat szállító kamiont menet közben. A kivitelezés ugyan profi volt, mégis lebuktak.

cimkék: rablás / kamion / halálos iramban

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Kamionról vágódott a korlátra a gyorshajtó autós

Ausztráliában egy gyorshajtó először a kamion oldalának ütközött, majd a szalagkoráltnak vágódott. A szemtanúk szerint már jóval a baleset előtt hajmeresztő manővereket produkált a vétkes.

cimkék: kamion / Holden / baleset

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Kamionostól kér útbaigazítást a pilóta

Abszurd videó érkezett Kazahsztánból. Az országúton, egy kamion előtt landolt egy katonai helikopter. Békés szándékkal érkezett, csupán csak eltévedt szerencsétlen.

cimkék: kamion / helikopter / Kazahsztán

Rendőrkocsira borította a kamiont a szél

Nem mindennapi esetet rögzített egy rendőrautó kamerája Amerikába. Az út szélén várakozó járőrautóra nemes egyszerűséggel rádöntött az erős szél egy kamiont.

cimkék: baleset / kamion / rendőr

Ledőlt egy kicsit a rönkszállító kamion

Ausztráliában egy kamion olyan szinten túlvállalta magát a kanyarral, hogy jobbnak látta, ha gyorsan le is dől kipihenni a fáradalmakat. Nagy port vert fel az ügy.

cimkék: baleset / rönkszállító / kamion

Ezért retteg az autós a kamiontól

A kamionosokat nem túlzottan szeretik a hétköznapi autósok. Sokszor feltartják a forgalmat, egy figyelmetlenséggel pedig óriási baleseteket tudnak okozni. Az utóbbi esetről láthatunk egy példát most.

cimkék: baleset / kamion

Versenykamion a raliautó ellen

Szerinted egy Kamaz képes alaposan megkergetni egy VW Polo WRC raliautót az erdőben? Itt egy látványos videó a gigászi küzdelemről!

cimkék: rali / kamion / verseny

Videón a vonat elé hajtó magyar kamion

A rendőrség kiadta azt a videót, melyen a Barcson vonat elé kanyarodó kamion látható. A fénysorompó működött, a sofőr figyelmetlensége okozta a tragédiát.

cimkék: baleset / kamion

A farönk és a kamion esete

Ha egy kamionnal száguldozol, akkor ne csodálkozz, hogy nem állsz meg, ha valami akadály kerül az útra. Csodával határos módon senki sem sérült meg.

cimkék: baleset / kamion / rönk

Így kell stílusosan utat lezárni

Félpályás demonstráció? Taxis blokád? Egyik sem olyan stílusos, mint egy rakomány földet kiborítani az út közepére, majd kibillentett tartállyal elhajtani az helyszínről.

cimkék: kamion / lezárás / török közelkedés

Nem áll meg a kamion

Egy munkagépet szállító kamionnal nem olyan egyszerű időben megállni, főleg ha a sofőr az utolsó pillanatban veszi észre, hogy bedugult az autópálya. Meg is történt a baj.

cimkék: baleset / kamion / autópálya

Támad a gumi

A villámgyors reakcióidőnek köszönhetően most elmaradt a baleset, pedig az a kamion gumi elég alattomosan ugrott az autó elé. Ezért nem árt vezetés közben a folyamatos figyelem.

cimkék: kamion / reflex

Forró kátránnyal terítette be az utat

Oroszországban szenvedett balesetet egy forró kátrányt szállító teherautó. Nem mindennapi látvány, ahogy a fekete folyadék azonnal elkezdi égetni az út menti növényzetet.

cimkék: baleset / kamion / kátrány

Oda a rakomány

A vasúti átjáróban érdemes figyelni a jelzéseket, még akkor is, ha te egy több tonnás kamionnal vagy. A vonat nem viccel, simán rommá tör, ha elé kerülsz.

cimkék: baleset / kamion / vonat

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Rönkszállító kamion balesete

Ez a rönkszállító kamion egy kicsit elsiette a fuvart, aminek következtében alaposat borult. Most rakhatják újra fel a rakományt, meg azt a másik fát is, amit kidöntött.

cimkék: baleset / kamion / rönkszállító

Életeket mentett a kigyulladt kamion sofőrje

Egy alagútban kapott lángra a kamion szállítmánya. A sofőr nem állt meg, hanem minél gyorsabban kihajtott vele a szabad levegőre, jó eséllyel rengeteg ember életét mentve ezzel meg.

cimkék: kamion / alagút

Az év kamionos mentése

A legtöbb kamionos itt bizony rommá tört volna pár autót, de emberünk véghez vitte a lehetetlent. Úgy fűzte be a méretes tehergépet két autó közé, hogy azt még nézni is borzalmas!

cimkék: kamion / jó sofőr / mentés

Daruval gurul el a kamion

Egy hétköznapi trélerezésnek indult. A daruval csak fel kellett volna gurulni a trélerre. Nem is lett volna ezzel baj, ha a pótkocsi be lenne fékezve. De hát nem volt...

cimkék: tréler / baleset / daru / kamion

Fehér porral terítette be az utcát a kamion

Látványos balesetet szenvedett egy kamionos Oroszországban. A hírek szerint lisztet szállított, az terítette be a fél környéket.

cimkék: baleset / kamion / liszt

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Rekord ugratás kamionnal

Minden eddiginél messzebbre repült egy nyergesvontatóval Gregg Godfrey, aki korábban már döntött hasonló rekordot.

cimkék: kamion / kaszkadőr / rekord

Nem jutott messzire

Valahol Ázsiában egy autótolvaj próbált meg kilógni egy őrzött parkolóból, csak arra nem számított, ami az úton várt rá.

cimkék: baleset / kamion

Kamionnal megy át a motoron

Nem kéne nézni, hogy az ember hová kanyarodik be egy kamionnal? A motorosnak az volt a szerencséje, hogy időben leugrott a kétkerekűről.

cimkék: motoros / gázolás / kamion / baleset

Motorral a kamionnak

Egy kis hétvégi motorozgatás ért véget komoly balesettel Amerikában. Ritka és megrázó felvételek a motoros szemszögéből. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyet túl lehet élni.

cimkék: motor / kamion / baleset

Tömegközlekedés legfelsőbb szinteken A BKV 7-es járata ehhez képest piskóta

Kubában nem pazarolnak a járatokkal, ha jön a busszá alakított kamion, akkor arra fel kell férnie mindenkinek.

cimkék: kuba / busz / kamion / zsúfoltság / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme
Hírek

Átlátszó kamionon dolgozik a Samsung

Sokszor problémát jelent egy kamion megelőzése, hiszen nem látjuk be tőle az utat, így szerencsejáték belekezdeni a manőverbe. A Samsung ezt a problémát oldaná meg.

cimkék: kamion / kivetítő / Samsung

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Megnyúzta az új Fordokat a híd

Vadonatúj Focusokat szállított a kamion, a fölső szinten álló kocsikat teljesen lenullázta az eset. A legelső kocsi nagyjából megsemmisült, a többiből pedig roadster lett. A főnök nem lesz valami boldog.

cimkék: Ford / Ford Focus / kamion / baleset / szállítmány / német autó

Stig elfoglalt egy kamiont

Stig már egy kicsit kinőtte a Top Gear stábját, saját YouTube csatornát is kapott, most már tudjuk miért. Nem csak a hírneve, az arca is sokkal nagyobb lett, mint a három műsorvezetőé együtt.

cimkék: kamion

A világ legnagyobb roadstere Nyitott kamion 1000 lóerővel

Vigyázat! Ezek a gépek teljesen elvetemült alkotások, át kell szellemülni hozzájuk. Az adatok és a méretek óriásiak, de krómból meg ízlésficamból sincs hiány.

cimkék: tuning / kamion

Csomagban törik a luxusautókat

Kínában mostanában többször nulláznak le egy egész kamionnyi autót. Legutóbb két szállítmány égett ki teljesen, most csak felborítottak egyet. Hiába sok, ez nem lesz olcsó.

cimkék: porsche macan / kamion / kína / baleset / Porsche / BMW / Land Rover

Felébreszthet a verdád, ha elalszol

A szem mozgását figyelő rendszer már létezik sorozatgyártásban. Az üléseket is tudja rezgetni a sávváltásfigyelő. Az új tanulmány elsősorban a kamionosokra koncentrál.

cimkék: biztonság / teherautó / kamion
TESZTEK

F1-es versenyautót kérnél karácsonyra?

Gyorsan kezdd elhinteni a szeretteid között, hogy a Marussia csapatnál kiárusítás van. Megvehetsz bármit, ami csak megtetszik: autót, kamiont, ruhát. Nekik már úgysem kell.

cimkék: versenyautó / kamion

Kiss Norbert nyerte a Kamion-Eb-t

Amellett, hogy Michelisz Norbert remekül szerepelt a WTCC sanghaji futamain, Franciaországból is remek magyar vonatkozású hírek érkeztek.

cimkék: kamion
címke felhőreakcióeladó autórajzfilmtaplóPaul SwiftIncFormula 3Black BearMitsubishikompakt autóletartóztatásKevin Abbringamerikaimercedes-benzelakadásTata NanokörnyezetbarátnagymamaStratosVeneno Roadsterford kaCentenarioMercedes CLAbikaOliver Blumenői sofőrgarázsajtóNissan Maxima570SBamboobenceSLS AMGClarksonFiat Tipotruckkombi autórepülőmegelőző filmPeopleSt. James EditionFiat 500e-tronMagyar Nagydíjverekedéstalálmányjean-claude van demmerobotizált autóbicikliút60hangfalmeglepetésHungaroringR5Maserati QuatroportenyíltnaprendőrCintramotorosrendőrRXlufthansaámokfutóMarine EditionMANDCGenesismandzsettagombpolgármesteringanissan gtrévnyitóbrutál esésDaciafelúszásgumoregzotikus autóAcropolis-raliDodge DartMáltaFrankfurtG63 AMGérintőkijelzőrészegX-osztályprankdacia loganArteonhomokürülékNeymarF150BMW I8panzióDél-KorealáncburnoutVolkswagen JettaversenysportFerrararab közlekedésDevelTim Gáborstopx7fóbiasafarirészedesküvőGTOErwin WurmBMW 1Forma-3esőGuinness rekordszállítókigyulladspanyolreklámBMWHyundai ix20OstbergzombiFormulabénaamerikai rendőrségstábMaláj NagydíjTrophy TruckSpongya BobWSRrongijesztésautóútOpel CascadaRCgyalogosvédelembmw z2G63BatmanKuala LumpurChevrolet Camaro Z/28porral oltóMarchionneparkoló asszisztensAlain MenuhódmezőrületmoziautósüldözéspostásukrajnahirdetésszabálytalankodásF12jótékonykodásTSIfüstKarinaRali du Valaisfurcsa járműstretchtűzoltótengerbátorChevrolet CamaroNismodonington parkKínai NagydíjinstinctmelegedéstechnológiaGumball 3000youtubeHyundai i20 WRCQoros 3sportkocsitforgalomGrand DusterbankautomataÍrországlisztPanamera Sport TurismoDaimlerpassatbukfencangol motorközlekedésbiztonságOlaszországFerrari F12 BerlinettamagabiztosságMaserati 3500GTsólyomveteránChevrolet Silveradobicajmotorhibajótétvolkswagen beetleMercedes G-osztályChristiano RonaldoTimo Glockautó rongáláslada samaralistaszondaNicoelnökzsiráfpisztolyfelelőtlenLukács KornélAmerikai NagydíjjwrcRollslánykérésgyőri Audi-gyárNASAJeep CherokeeegykerekezésSpanyol NagydíjDokkerHUVCruzekínai autótávirányítósTakataTalismankisfilmMercedes S-osztályújGumpertChelseaI8fokozatújjáépültSmart CabriozúzóaprkolóHadik AndrásfacebookhírMLBhulladékgazdálkodástorlaszkamionJumpyAudi RS6One:1wörtherseeroncsderbiakcióRobert KubicaháromkerekűCadillacnyári gumiPur BlancgőzAMG GT RLandauletConceptfelakadMercedes SLS AMGAlaszkaItaldesignNissan Skyline R33Pikes PeakÉv autójaRadicallebukásFerrari 599 GTBvárosi miniyellowstonepaintballSebringSpa FrancorchampsMarchionnaSAS IrisToyota SuprapermetezésCompassTobias Moersingyen autóUsain Boltbuszjaguar f-typeSpirit Of EcstasyJanner ralicobra 11leállásJon OlssoneladakGT-86dugóútBonnevillevolkswagen bogáridiótaBlazerbakiZ5EVOClimbkhanaARTüvegkárJean Alesistorage findA9Jaguar XFRtrutyiMercedes SLSrobogóGMCCitroen C3illegálsorompóBMW 6-os sorozatFiat 500LBullitYarisautós jövőSaab 9-3padkaJapán NagydíjpápaSvéd raliDaniel SordopályaactrosvadnyugatbrutálisOpel AmperaItaliaKetterer Continentali3 REXAlpinehibridautóImolamanuálisFiatopel karlautóHunGarianDavid BrownMichael SchumacherTyler WittehúzáskipörgésplázaVelarRWDAustinspeedzoneMcDonaldsatkinsonFerrari FXXnévbalhéelektromos autózásnavigátore-GolfepizódS10BMW 2-es sorozatHeritageShelby Daytona CoupeLas VegasIrmscher InspirofoghúzásTerraChevyzeroColins CrestzsúfoltságRubens BarrichellosordoHoldenGoProwrcrosszullétőrületprofibmw x1együttműködésRX-9csempészetShelbyRenntechtrident icenisebastien ogierporchePorsche Mission EEsteban Gutierreztolvajbmw m4Jeep WranglerkilökISISJurassic ParkFocusAudibillencsspanyol autóFalconborulpörgetéshalottas kocsiNissan Notehangutánzópénzszállítómárkákcars coffeFerrariPeoplementőBTCCNissan NV 200M PerformanceÚj-Zélandeszméletlenroad rageRange RoverAmpera-eInfiniti M30dSubaruközterület-fenntartásfestékPorsche BoxtervírusSuzuki SwiftPortugáliaGLANissan IDxbolondMartin Cacerescustom carfisker surfbunkótűzoltóságmásolástüntetéskilencsebességes automta váltóakkumulátorLe MansKTM X-BowAlfa Romeo 4ChumorDRIVE PILOTPakisztánvirtuálisjövőképlakóparkThe Mint 400Rimaclízingutcai autóautómentésbesirtunkSTiMehdi Bennanilowriderkésésgokartfigyelmetlenelmebetegorosz közlekedésoffroadGuardolajvillanyautóamazonsuzuki balenoBMW 5kereskedőbambuszpénzreflekszlimitált szériaJensen InterceptorHummerHyundaiShanghaibörtönsteve mcqueenPolestarijedtségbarátnőVolvo modellemberségrendőrségTiguanLance Strollaudi a4AventadorYamahacsúszásAudi A2alfaTata ZicaHuayrajeges útRickard RydellLanciavásárlásVilágbajnoksággarazs.tvHoonicornSabine Schmitzlexus rclazaPColasz autóáremelésSemafejszeGran TourismoevolúcióbüntetésbírságCX-5Suzukaszelektív hulladékfutárChevrolet VoltArab autózássportszerűtlen4MATICAMTSJaguar XKR-SkivetítőMercedes EVO 2Párizsi AutószalonvasútelveszveGyurtaWestfield Megabusacsalásszállodapeugeot 308 swkoreai autógumiégetésorigamigarazsFord MondeolángszóróherbieIndiatestfilmes autózebraHondaGLEvasúti átkelőPorsche PanameratankoláspókBoschVolkswagen PhaetonSecurityMarbellaNasser Al-AttiyahApolloFCAjet-skiHayden Paddonluxus buszUPSChuck NorrisfejlesztéscsajokkísérletF430Slovakia RingaromaLMSSennaidőjáráspalettaPlaystation30 évtargoncaféktesztFernando AlonsoBarcelonatesztpályamonte carlo raliVolkswagenford s-maxBMW 1602robbanáshumotNémet túraautó bajnokságjégautóVeszprémtrollrenault sanderohalottaskocsiSUVModel 3historicFRMonacoSebastian Loebvolkswagen golf sportsvanVauxhallJCWKia SoulcsodaTDILamborghini VenenoML63 AMGford thunderbirdBen Affleckkit carShelby GT350RlángolrepülésQ6repülő autóEngstlerPeugeot 208Mercedes-Benz G-osztályrx8szabálysértésAntonin TlustakvideócsattogásOpel InsigniahernyótalpProteamS600GT40német autószabályozástávirányítós autóRS4kiegészítőültetésgolfautóGymkhanakamionsofőrToyota HiluxSuzuki VitaraBentleyMicheliszHenessey Venom GTDetroiti AutószalongörkorcsolyaAlfa RomoemegsemmisítéshuligánoktitanpremierterepezésKecskeméti BalázsFerrari F40 LM BarchettaDaniel Ricciardodízel botrányBreitlingATS-VX-TrailegyezményátnevezésTrafickutyatávolságrageépítésRapidEadásrobotizált váltóKertész KrisztiánHollywoodautmoatabivalypeugeot 205 gtiMercedesDragizomautóRali VBXJ720StrükközésKodiaqfüves cigiSzilveszter rallytrezormeneküléshonda integrabetonkeverőmenekülvillamosSubaru Foresterbeszakadt burkolatGoodwood Festival of SpeedlépcsőTrabanthangprojektortéli gumiszélvédőmosóx6Forza 7szakadéktélfarmerDavid CoulthardhányástilosRowan AtkinsonshowQ60citroen c-xrugratástúlméretesromboláswellnessjégMercedes A-osztálySuzuki Samuraiszolnokörök garanciajapán piacm5baja 500gyárSiennaVolkswagen Polotrailervégső állomásNissan SentraRenault ClioDB11Peugeot 308 GTiSubaru Imprezabentley mulsanneSonicBrit NagydíjkörnyezetvédelempolitikasertésjubileumJaguarOpel Zafira TourernapelemSupermanNissan rekordPhaetonInfernoDoritoskémfotófrancia autóStingercseh autógőzgépMaybachErzsébetenzo ferrariSVExclusivekarbonDelta HF IntegraleMitsubishi LancerMazda3golyóKrózser Menyhérthyundai i20biztosításChicheritelsőbbségGuerlainLada NivamotogpX5Mvolkswagen t1ExtremebiztonságAston Martin Rapide SPosrchejapán közlekedésRoberto MerhiHappyAgera RSferrari enzosnowboardNestor GirolamiKerényi Ádámflame warspeakerfuvarautótesztLand RoverbabarajzPorscherobbantásidiótaPeoplePeoplerendezvényBaleRali OBTouristenRS6Ferrari24 órás versenyEVColoradotörésKen BlockSuzuki AuthenticsSnowkhanaLancia Themabolygódugattyús motorBMW E30Mike TroutROALDefenderskoda 120oroszországbefutóBudapestWill StevensP100DCupraHumveeCadillac ATSDevel SixteenújjáéledrégibalesetmegelőzésVignaleMadárszoknyaolajfoltPutyinrush hourDisneyóraBuggyvárosVeyronhihetetlenmárkaSeatmobilhot hatchaudioSRTaudi q3ring-txiFord MustangTom ChiltonQatarNoodleCorvette Z06Renault TwingosípályaJeanner rallyAdria Cennide tomaso panteraAlpina B12Ayrton SennafailpoénFord Fiesta RS WRCBajaSmartillegális versenyszilvszter raliszemétszedésvillámleszállásködEurópa Bajnokságlángporsche macanferrari 458 italiahegyamerikai közlekedésfűnyíróejtőernyőáradáshibrid autóroncsM8csomagsúlyelosztáskereskedésSamsungLamborghinilandolásAston Martin Cygnetigazságszolgáltatásautó eladásMercedes C-osztálybuszmegállószirénaMarvelapokalipszissvéd piachangutánzásgalambKTMWolfsburgelőjegyzésspecialhalálos irambanFormula StudentPeugeot 508Memo GidleydashcamdriftSpyderChiron SportbiztosítólaptimeMbajnokságChargerATSdonutfurcsaságJohn Cooper WorkstrükkDacia DokkerA120napenergiaJames MayDannyGTBkubahóemberlövöldözésnissan navaraéjszakaesésland rover discovery sportkaszkadőrrendvédelmi erőkkályhaMonzabicilismárkakupatáskaharcAsconaCitroen C4 PicassoNyirfás JuliannaVATHskylineVorsteinerVolvotornádócitroen cxM0ERCidiótaPeopleSkodaTaco Bellfelfutóoff-roadToyota TundraFIA GT3irodafoci44dömperkazárhumorosdarálóWTCRChevroletAMGégő autófiat. fiat 500halálesetMercedes VitokötélhúzásschumacherkanadaHillclimbBMW M760Li xDrivefegyveresekVolvo C30átadástraktorAudi A8 L ExtendedCessnaRX-VISIONrottweilerképrágcsálóGMC SierraPokemon Gomercedes-benz s-osztályChevrolet AveoU2Maserati GranTurismoCitroen DS5Bruno Spenglerbaleset tengely458 Italiapolo r wrcroncstelepRat RodSpielbergrobotgyakorlatintelligensMarconiLFAHyundai Velosterkonföderációs zászlófegyverFranciaországSpykerMatteo MalucelliF5024hNeonTechartoroszFedExlada grantakerékTolemanWRX46kamerásszétverilegócsúszós útF1scooterCoca-ColaléghajtásTallinVenezuelaközelszállításidősGallardomercedes-benz mlcjárókelőközterület-fenntartósmokekaszinóhídForma-4AirscarfSuzuki Altonémet sportkocsiGarázs TVberagadindításcrash testbobpályaeletkromos autógödörFerrari CaliforniaMercedes-Benz SLS AMGGTNascarlamborghini gallardogyilkossági kísérletfejess60alternatív üzemanyagsütiszörnyE63 Skoncepció Bugatti VeyronChevellemobilitástesla model xbritish greenHyundai GenesisSThelyszíneléstávolmaradásMelbourneCitroenPókembergázCsehországbiztonságtechnika488tévéCitroen DS3WRCSzingapúri NagydíjiCarLevanteyoBessenyey ZoltánbevásárlástilalomkábítószerGTAszénabérautóVivaroráfutásHongkongautomatanapfénytetőidőmérő edzésfelvásárlásToyota S-FRkiállításnézőkétkerékskoda superbBlackLancer EVOCorsica-ralihókotróAlex Zanardigyorsulásvolkswagen boraMexikóautomatikaelső vásárlóforma-1BMW M3lopott autódudagyújtogatásV12digital lightTFSISergioMagyarországmexikói autóS-EditionszimulálásPorsche 911 GT3jachtarab autóMercedes-Benz M-osztályDB9Rafael NadalAgeraIATAfrikarajtgunLe Mans 24hCross ConceptbemutatóLamborghini DiabloScoutlineLandwindvezetésMcLaren MP4-12CFord EcosporttűzcsappulykaWintercontact458 SpecialeVila Realtúraautó világbajnoksággesztusJerezAudi A3raktárTOP10helikopter2WDspeedszarkajelzésChicagoNimródGhymkhanaAudi SQ7évfordulóRali EBrandipickupmosásjátékkonzolBMW 503mackótalálkozóMcFlyKevin Magnussenkilökésrolls-royce wraithKomáromspecifikációkversenygumiháborúpusztításWranglerKatarJänner-ralikoppintásSierraCiprusWWEOlasz NagydíjbruderittasdűneHong KongHeinz-Harald Frentzen8-asgyalogarabműszerfalFR-SájulásArany KormánykerékjelmezmentősterrordudeTrustRober Kubicahavas útnyomtatásVettehűtésvodkaEurosol-Honda Civic Type-RGlobal Vehicle TrustFerrari F12488 PistabalesetekLiberty WalkDakarP1Mercedes E-osztálybunkerkráterrali-világbajnokságelakadszerkezetS90vonatdefektGenfPeugeot 2008TataOPCMonacói Nagydíjpaul walkerFootkhananissan nv200lancia fulviaszekérGyulay ZsoltGódor BarnaLamborghini Huracanreflexangol közlekedésleleplezésCullinanPontiacromán közlekedésugrásEF7Bryan buffierimporthőkameradiszkóvákuumR3bmw 507Eric BoullierZotyemázlistaerőskínai közlekedésföldcsuszamlásWankel motornyereményjátékmólóOslooposszumfogászatanimációsRallyeBMW X6Toyota Corollapiros lámpabombastatisztikaautomata váltóSsangYongLummainternetgyúrásgyárielszabadult jármű2CVFerrari 355 S SpidervízbenInterlagospokolTucsonEmilyMalajziaDC ShoesUSAVin DiesellabradorterelésGMC YukonmunkagépszaltómocsárS65barn findkicsúszásproblémactsjávorszarvas-teszt45Mini PacemanMinyonbenzinkútGRMNFittipaldihaszonjárműHonda JazzsivatagBMW 2 Active TourerhooniganXC60Ypres-raliKanadai NagydíjselfieLand Rover DefenderForza Horizon 2kölcsönzőpezsgőAutopilotCayman GTSlimbóhanghibaszemetelésszenzációfolyójason stathamszociautotalalkozoDacia DusterLamborghini UrusLPCountachA110All-TerrainUberorosz autóLamborghini Veneno RoadsterNémet NagydíjLada PrioraFiat 124 SpidertáblaépítkezéslefulladbénázásDTMJaguar XFKharitoninvilágrekordMitsubishi OutlanerfeltöréseladásVolvo reklánmSpanyolországGLBAlfa RomeoHoonigansMercedes GPStepwayCsillagtúralövegA4orosz tuningRed Bull RingBugatti Gangloff CoupeCaymanScoutzuhanásTushkanovadacia sanderofékútIrmscherNorvégiaLMP-1Crystal HooksVFTSfurgonautóipari visszahívásbatmobileSesto Elementovizes útBMW 7gyűjteményJorge LorenzoriasztóAccordördögszekérNürburgringI-PaceelefántMotegiBethelrongálásWRX STIautókiállításbiztonsági rendszerLada VestaszakaszrönkszállítócélCayman SToyota Yaris RSMercedes CLK AMG Black SeriesMercedes-Benz CLAMarcello LottiCreweSMSautómosásYuliannarevanstanulmányMaseratiterepőzmeganegyorsulási versenyCarlos Sainzrobbangyerekülésösszehasonlító-tesztheccmacskacentenáriumZafiragyorshajtáspáncélosKovács TamásillatutcaAlpina B3lökhárítóPharrel Williamsrolls-royce phantomszörfkigyulladtdoppingGeely4x4filmes autókFiestaConnectedDrivecélgépprototípusChironbéreltAudi S5Mercedes-MaybachForma-1 Spanyol NagydíjForma-2miniszterelnökKancsár Ferencford c-maxJosh Cartukezdőautós üldözésSStridentunboxingkéseléspullmannkatonákPethő IstvángyerekSzilveszter raliKaroqCalifornialábbal vezetelőzésRX-8GigafactorylasszóMiami VicekamerarobotautóVolvo S70 RBentley Continental Flying SpurBZZZLettországSuzukizúzdaSvájcPSAdynoDániadrámavasúti átjáróverésdöntőOpel Magyarországvolkswagen eco upAriel AtomEurópa NagydíjkátrányBMW 4-es sorozatKia Forte Kouprossz útpattogatott kukoricagazdagToyota Echomatt fényezés3D nyomatásvészfékKimi Raikkonenkarcünnepi modellD3 GroupTWOFACETipokisteherautóboxkipufogókersVelociraptorparkolómajdnem balesetRoad AmericaMP4-12CSuper SportCountrymanwcGiulia QVtéli közlekedésRed BullborzautolivSibiu-raliTrans AMhatótávtesztGhibliRinspeedNissan GT-RVolvo XC90SzlovéniaPuskádi Jánosegyterűdízel motortilos parkoláságyinasm1raimprezanézőkRallyablakelektromos UTVfisker karmaExorcistfiskerAppleLS 500hFiesta WRCA5szánkódragsterfelniMotkányNYPDfékForma-EMatthew CampbellTieVenomVida JaniWatkins GlenBMW 5-ös sorozatelgurulNissan 370ztűzijátéksugárhajtásúMazda MiataEliaAston MartinPorsche 911Bugatti Veyron SSMicrakereslet csökkenéshanninenPosaidonBuickKlausz KristófHonda 2&4híd csereRodasManor MarussiaZR1Renault RSOpel CorsagyanusítottlimuzintemetkezésMercedes jövővirtuál tuningGT-RBoxstermutatvány350zmúzeumszembe sávVolkswagen EostörvénygyászhírBMW X5telefonmini cooperFord FiestakabrióApriliaCaterpillarJari-Matti LatvalasorozaterőszaktanulmnányLPGYas Marina Circuit34 órás versenyfilmesHonda Civic Type-Ri3elsőcserbenhagyásBMW 5 GTTouristenfahrtSochivirtuálsziklai5HofmannrendszámMomkhanaWalter CsabaelképesztőversenyKoreai NagydíjluxusmobiltelefonumbauRenault MeganeWald InternationalcrashPace CarsztoriWorld Series by RenaultalagútBentaygatúraautócsúnyaAudi R8CorbellatieldurranPaui30 Wagonhalálos3008QorosHalid AvdagicIRCIndy 500nissan leafakadályPriorAMG GTÉv Autója 2017Bac MonoMiguel MolinakardiológiaJeff GordonBrillianceNissan SilviaKia Riocsajozásjó sofőrGLCgépi mosóGhostsüllyedésskoda fabia s2000falsefalsebukássubaru wrxMartn ProkopRenault Clio Trophybejelentésgyalogosbalesetjavításgerillawalter röhrlElon MuskRMcarenGuerlain ChicheritategogázrobbanáskupéAndy Priaulxszenzortanulmányautósubaru wrx stimagyarraliIsuzupótkocsihőskergetőzésrablásPekingi AutószalonszemmozgásdaewoosvédsprayAbu-Dhabi500equadskiSuzuki SX4Audi A8 L Securityvicces videóCamaroAusztrál NagydíjV8 Supercarrenault talismanMarius Aasentávirányítós indítóöregMclaren 570SE30VilnerMercedes Maybach.krosszLamborghini Aventadorbiztonsági autójarri-matti latvalataxikorlátozásAudi Prologue AvantmodernTigrisbentley continental gtfaFord RacingcinemaLuc BessonDavid HasselhoffR8térképGPSVRporsche 959angol autóJakus TamásFord KugaturánalvásQoros GQ3toyota 2000 gtintruktorKovács ÁgiHyundai i30villámlásönzetlenmercedes-benz econicOlivier PanisEurosportMarco WittmanLada KalinaGenesis G90Michelisz NorbertSilverstoneMikulásXJ13volkswagen jettacaddycar pornForms-1RenaultSixtutcai versenyT1Tacomaszippantós kocsioszlopNissan Skyline R34SherpráncfelvarrásBYDRufgreenlinekisautólyukPaul di Restabiztonsági övBrazil NagydíjkulcsMazdaausztrálStoffel Vandoornekazahautó lopásÉsztországpedálTechnicOlssonbaseballBútor RobigördeszkaGeneral LeeAlpina B7Dodge ChargerGT3ChallengeMercedes-Benz A-osztályMcLarentotálkárnyirfasToyota PicnicPorsche 911 RGiuliaAEC RoutemasterSportsBMW 3 GTChryslerOpel Adam RallyFelix BaumgartnerviccHaasBMW 6GázosításbővítésAudi TT CupszóráskülönösMr.BeanmarkolóOrosz NagydíjfreighterlimitáltPepsi MaxtanktahóSkoda Citigolányvandalizmussofőrös autóhalálnői vezetőhackerradarretrolökésszedánVitoimpalaBMW 4 Gran CoupéRed Bull RacingcsomagszállításAudi TT-RSOpel KadettRomániaRolls-Royce Wraith Coupebringasárga zászlóAbu Dhabi NagydíjColin McRaecrossoverfavágásMoszkvaMonsterHennessey VenomSRT ViperPeugeotMagnus WalkersárgagyorsaságiVolkswagen GolftolatásBelgiumaranyMotorsJensenesteMercedes GLE500elsüllyedDodge ChallengerfesztiválBMW E30 M3C3búcsújótékonyságszörnyetegtetőRon DennisKiaEgerkarmafékpadlincselésleopardlelepleződésjégkaparóWaldowCardokPeugeot 206jégesősikerNissanNorrdschleifetragédiamorganBahraini NagydíjSuperleggeraLamborghini MurcielagoDél-AfrikajelzőoszlopOrlandoNissan GT-R R34Mitsubishi G4GT4ABTTitan XDCaterhamNissan AlmeraTerrakhanaösszefogásMax Mosleypro-tourerToyotahard tophosszútávú autóversenyJeepLa TomatinaSCCAnniversaryAero 8Honda NSXmedveyoungtimerDragon MountainbrutállerobbanXJ220peugeot 208 gtikommunikációclioXVBreitling Jet TeamformacigiUAZVectraKoenigsegg Agera HHautosGordiniMercedes S-classtrolibuszDodgeátverésFlameJohannesburgMercedes-Benz SLSbadassPro Ceedtúlkeresletsportautóflörthavazásátépítésgyerek autóToyota GT86Nissan Jukejógaúj generációszelfilovaskocsi6x6FanatecHuracamAlfa 4ChőségsorsHiluxamerikaHockenheimVWPorsche 993DaytonaluxusautóbölényJohn CenaAcuraorrszarvúMastermodellfrissítésrinocéroszpályanapelszabadulhot rodtechnikasérülésFerrari LaFerrariládaderbijátékautóFord F150Youabian Pumatoyota land cruisermegtalálttáncszarvasVenom F5Forza MotorsportManorelszabadultGörögországSport SVRA-osztályszörnyFord Rangeralkalmazáskedvezmény3d nyomtatóRosbergUrusboxerKodoprojektormezőgazdaságsavközlekedésSpaLada 2104Nissan Micrahajléktalan960OpelInfinitiF40minigunjó emberélményautózásDél-AmerikaNvidiaDodge HellcatFord FocusRally du VAR 2012autópiacHammanDronekhanahajóedukációsínSkoda múzeumÉrdi TiborszerelőWTCChomokviharBentley FalconRenault TraffickalapácsgázszivárgásautótolvajJustin WilsonUltrabessenyeydízelautógurulzeneBaldwinbikinidarufotóAudi A6KaiKOERURange Rover Sportveszteségbestseller205X2Boston reptérBarum-raliKugablack fridaykukásautófelfüggesztésoroszlándurvaTAG MotorsporttehénJanner rallyKia CeedFerrari 599 GTOLapraszerelt autóTesla Model 3lövésrakétakézikönyvrally du VARVW GolfUSA Nagydíjrönkamerikai humorkirálynőextra 300károsanyagM4 GTSSergio Marchionnerondafrankfurti autószalonLotus F1AygoAusztriaKoncz GáborBMW M2Lykan Hypersportvakvezető kutyatrélerkonvojszimulátorarmageddonland rover discoverykonzolTokiói AutószalonNovitectöltőSolbergLykanGoogleMick SchumacherBrazíliaAthénPlútócsehborulásLadakajaokos fényszóróPepsibmw maasaicabalszerencsebűncselekményErzsébet királynőconvertibleVerstappenDemonPHEVhackelésFinal FantasyszingapúrSportwagonrobogósMarcus GronholmAston Martin VulcanDucatoitalMonte Carlo rallyvisszapillantóKia NiroSinsheimüzemanyagmurvaturán frigyesdrónZöld pokolversenyautófelahegyreHill ClimbFiat Pandastreet racealvázrepülSwiftMissilefekvőrendőrpirosBuick RivieraszáguldásSkoda FabiamotorpalettalicitfestéselaludtSeat IbizaLotus SUVvizelAston Martin DB9IndyCarReal MadridszupersportkocsiCitroen DS3ApertaStelvioBulldogMNASZG650Forzachrysler 200R8 SpiderChevrolet ImpalaVályiMaserati Levanteveterán autóLexus ISXD3NAAFforró vízLaFerrari ApertavetődésTwingomázliplatformIndyszlalomofficialroadsterRapid918 SpyderRhys MillenszékDucatiZ06SWDan BilzerianC8Sebatien LoebEvoquePiquettilosban parkoláskávéchevrolet cruzeNordschleifeMinivízfrontálüldözésRTRkamikazeszabadidő-autóösszkerékázsiai közlekedéshullámegyterű autóHollandiavisszahívásMbDesigntoyota versoijesztgetésPiercarlo Ghinzaniautósportköltözéskínos esetiphonekatonaFuriouspoloskastartJannarellySuperfastösszehasonlítóVolvo S90egyedimesefigurákHummer H1Targalopós autóKeszthelyi Vivienlefoglalt autókRolss-RoyceterepjárógázolásdigitálisBMW X4autótemetőönvezető rendszerTransformersbringássylviaTestarossaMazda CX-9olajcsereprémiumautóLodgyepilepsziaOtt TanakWalterné Dancsó Adriennmercedes-benz c-osztályM6Ginchris MeekementésSmart ForFourtulajdonosajtóénekW213számozásKAMAZBMW M4 GTSversenypályaDwayne JohnsonGT 4Sata-raliFenyrMichelinkereszteződésQ5X6Mtörök közelkedésAIDSEMCemissziós botrányZumaKia PicantoPrius458Ford F-150Festival of Speedhollandelektromos autóPeugeot 207marketingpotyautasjárdaBob BelloperatőrtuningInsigniaSigdsrallyBJvárólistakínalada 4x4teddyigazoltatásrekordlezárás911cherokeetámadásCrosslandIndiai NagydíjkrosszmotorLexusQVPeugeot 308parasztNew JerseybunyóhivatalosZFStellaKoenigsegg Agera RszerencseDurangonyújtott karosszériavonulásteherautólexus nxAxiálRubiconlopottjames bondneed for speedKodiakJaguar X-Typekormányrali-európabajnokságCrossland XmotorosNagy FutamkötekedésVolkswagen Up!vezeték nélküli töltésrollerpapszállítmányfelajánlásneuville760Licsaládi autóInsanitytartályKefo Motorsportbmw m5Chevrolet CorvetteLexus LF-SACadillac EscaladeTouaregkatonaiFordjapán autóMarioönvezetőbioüzemanyagámokfutáshulladékgyűjtésADAC Deutschland rallyharrachSteve JobskólaSkoda OctaviaTCR Europelancia deltaModel SsütiTCRrányitás5008Formula Renaultford galaxyLaguna Secaittas vezetőparkolásboxkiállásJedlik Ányos KlaszterbuffierSebastian VettelMaserati QuattroporteStockholmOscherslebennagy sebességNikolaretroautókombikanyarsátorEasytronciállatteaserHonda CR-VSvédországfilmContinentalBill Gatesamerikai autótelepmentőakcióMad MaxHonda CivicLance Gilbertromán autóLancerékszerquadSpecialesportelőzetesDacia Logan MCVCadillac CTSRedkétkerekezésViper SRTOpel AdamMulholland DriveMercedes-Benz E-osztálymanőverPetersenbakancslistaJaguar XFR-SautópályamatricabanOpel AntaraautóbemutatókézifékkarácsonyzúzásXrendőrautóBMW 8EclipseHarley-DavidsonToyota RAV4árokW MotorselszállításMogyoródgyújtogatóForma-1 Bahreini NagydíjdrogClarionMuscle Carhibrid812Zengő MotorsportablaktörlőMitshubishipieter tsienvadászatRolls-RoyceCadillac ELRBeppo HarrachBelga NagydíjSaabBitter SándordemonstrációISUH-1McLaren 12cgyorsításdagadtMount EverestomláselektromosHonda PreludeVolkswagen TouaregBob Lutzcars and coffe3DMiataGenfi AutószalonszőnyegMazda CX-5kizárásSuzuki KizashiforhangvezérlésrakományT-RocrasszizmusAudi RS3Willys. modernDodge RAMrugóélőYeongammotorLaFerraritolásáldáskihajtócadillac devillezsenialitásKazahsztánrichard hammond275Etnafelvonulássunyigyorsasági obvontatásBloomSkoda Octavia RSBMW Z4Opel AstraautópályaMagyar Termék NagydíjDusterWRC3Ficza FerencM550dChevrolet CaptivakátyúB11motorháztetőSan Diego2013lángokliepája-raliAudi TTlakókocsiwiesmannIED SyrmagiccsViperNicolas CageritkaságreggelibeszakadtMcLaren P1Rally CupvéletlenPistaChevrolett CorvetteAlpinakombájnKonaatvúthibabontásvételRoad RoverXC40elnöki ügygyorsasági motorgyerekekWildcatgázüzemű autóköztisztaságAudi Q2videó válogatásszigetAcura NSXGorillazkápolnaBJ BaldwinOpel GToldtimer találkozóMikkelsenhójáróCorvetteMission EKadjarAnton YelchinváltóEnerGForce

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.