keresés eredménye

kamion

videók

Tarolt a kamion

Valószínűleg fékhiba miatt hajtott le ez a kamion az útról. Épphogy sikerült elkerülnie az úton haladó többi autót, a rakománya viszont szépen letartolt mindent.

cimkék: baleset / kamion

Beindított kamion előtt nem sétálgatunk

A világ legnagyobb felelőtlensége egy olyan teherautó orra előtt elsunnyogni, amelynek jár a motorja. Most szerencséje volt a néninek, de könnyen lehett volna belőle katasztrófa is.

cimkék: kamion / gázolás / mázli

A katonai kamion nem áll meg

Oroszországban a katonai tehergép sofőrje úgy fűzte át a járgányt a forgalmon, mintha egy sportkocsi lett volna a feneke alatt. Senki se csinálja utána, valószínűleg neki is most jött be először és utoljára!

cimkék: oroszország / közlekedés / kamion / idióta

Gumit ken az aszfaltra a Tesla kamionja

A Tesla kamion inkább nevezhető kerekeken guruló űrhajónak, mint normál teherszállító alkalmatosságnak. Szétveti az erő és a hatótáv is elfogadható. Még egy kis burnout is belefér, ha éppen úgy adódik.

cimkék: kamion / burnout

Kamiont húz a Tesla... hóban...

A Tesla ismertségéhez alapvetően tartozik hozzá a jó marketing. Úton-útfélen láthatunk rekordkísérleteket, gyorsulási versenyeket és persze zenés előadásokat, ahol valamelyik elektromos amerikai a főszereplő. Most például egy Tesla Model X rángat el egy kamiont a hóban.

cimkék: kamion /

Három pofon pár másodperc alatt

A Mazda sofőrje valamit nagyon benézett. Először az autópálya betonkorlátja adott egy pofont, majd a másik oldalt is megkóstolta, végül a kamion is megérkezett.

cimkék: Mazda / baleset / kamion

Vízben gázolnak a kamionok

Ausztrália egyes részein igen komoly áradások vannak jelenleg. Sokaknak el kellett hagyni a házukat, az utak pedig használhatatlanná váltak. Elvileg! És ekkor jönnek képbe a kamionosok.

cimkék: kamion / víz / áradás

A havas autópálya és a gyors kamion esete

Havas autópályán rossz látási viszonyok közepette csak egy felelőtlen sofőr száguldozik. Kamion esetén ez még inkább igaz, hiszen a nagy súly hosszabb féktávot eredményez.

cimkék: baleset / havazás / kamion

Oldalán csúszva csapódott oszlopnak a kamion

Igen durva balesetet sikerült lefilmezni Tájföldön. Egy nagy sebességgel haladó kamion felborult, majd csúszva csapódott neki az oszlopnak. Ez a tereptárgy mentette meg valószínűleg a motorosok életét.

cimkék: kamion / baleset / motor / oszlop

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

Homokviharban nézte be a kamiont

Ausztráliában egy terepjáró sofőrje azt hitte, hogy a homokvihar nem lehet akadály abban, hogy elérje a célját. Az út szélén várakozó kamionnal mondjuk nem számolt.

cimkék: baleset / homokvihar / kamion

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Halálos Iramban román kivitel

A Halálos Iramban filmben látott módszerrel rabolt ki pár román férfi egy Iphonokat szállító kamiont menet közben. A kivitelezés ugyan profi volt, mégis lebuktak.

cimkék: rablás / kamion / halálos iramban

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Kamionról vágódott a korlátra a gyorshajtó autós

Ausztráliában egy gyorshajtó először a kamion oldalának ütközött, majd a szalagkoráltnak vágódott. A szemtanúk szerint már jóval a baleset előtt hajmeresztő manővereket produkált a vétkes.

cimkék: kamion / Holden / baleset

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Kamionostól kér útbaigazítást a pilóta

Abszurd videó érkezett Kazahsztánból. Az országúton, egy kamion előtt landolt egy katonai helikopter. Békés szándékkal érkezett, csupán csak eltévedt szerencsétlen.

cimkék: kamion / helikopter / Kazahsztán

Rendőrkocsira borította a kamiont a szél

Nem mindennapi esetet rögzített egy rendőrautó kamerája Amerikába. Az út szélén várakozó járőrautóra nemes egyszerűséggel rádöntött az erős szél egy kamiont.

cimkék: baleset / kamion / rendőr

Ledőlt egy kicsit a rönkszállító kamion

Ausztráliában egy kamion olyan szinten túlvállalta magát a kanyarral, hogy jobbnak látta, ha gyorsan le is dől kipihenni a fáradalmakat. Nagy port vert fel az ügy.

cimkék: baleset / rönkszállító / kamion

Ezért retteg az autós a kamiontól

A kamionosokat nem túlzottan szeretik a hétköznapi autósok. Sokszor feltartják a forgalmat, egy figyelmetlenséggel pedig óriási baleseteket tudnak okozni. Az utóbbi esetről láthatunk egy példát most.

cimkék: baleset / kamion

Versenykamion a raliautó ellen

Szerinted egy Kamaz képes alaposan megkergetni egy VW Polo WRC raliautót az erdőben? Itt egy látványos videó a gigászi küzdelemről!

cimkék: rali / kamion / verseny

Videón a vonat elé hajtó magyar kamion

A rendőrség kiadta azt a videót, melyen a Barcson vonat elé kanyarodó kamion látható. A fénysorompó működött, a sofőr figyelmetlensége okozta a tragédiát.

cimkék: baleset / kamion

A farönk és a kamion esete

Ha egy kamionnal száguldozol, akkor ne csodálkozz, hogy nem állsz meg, ha valami akadály kerül az útra. Csodával határos módon senki sem sérült meg.

cimkék: baleset / kamion / rönk

Így kell stílusosan utat lezárni

Félpályás demonstráció? Taxis blokád? Egyik sem olyan stílusos, mint egy rakomány földet kiborítani az út közepére, majd kibillentett tartállyal elhajtani az helyszínről.

cimkék: kamion / lezárás / török közelkedés

Nem áll meg a kamion

Egy munkagépet szállító kamionnal nem olyan egyszerű időben megállni, főleg ha a sofőr az utolsó pillanatban veszi észre, hogy bedugult az autópálya. Meg is történt a baj.

cimkék: baleset / kamion / autópálya

Támad a gumi

A villámgyors reakcióidőnek köszönhetően most elmaradt a baleset, pedig az a kamion gumi elég alattomosan ugrott az autó elé. Ezért nem árt vezetés közben a folyamatos figyelem.

cimkék: kamion / reflex

Forró kátránnyal terítette be az utat

Oroszországban szenvedett balesetet egy forró kátrányt szállító teherautó. Nem mindennapi látvány, ahogy a fekete folyadék azonnal elkezdi égetni az út menti növényzetet.

cimkék: baleset / kamion / kátrány

Oda a rakomány

A vasúti átjáróban érdemes figyelni a jelzéseket, még akkor is, ha te egy több tonnás kamionnal vagy. A vonat nem viccel, simán rommá tör, ha elé kerülsz.

cimkék: baleset / kamion / vonat

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Rönkszállító kamion balesete

Ez a rönkszállító kamion egy kicsit elsiette a fuvart, aminek következtében alaposat borult. Most rakhatják újra fel a rakományt, meg azt a másik fát is, amit kidöntött.

cimkék: baleset / kamion / rönkszállító

Életeket mentett a kigyulladt kamion sofőrje

Egy alagútban kapott lángra a kamion szállítmánya. A sofőr nem állt meg, hanem minél gyorsabban kihajtott vele a szabad levegőre, jó eséllyel rengeteg ember életét mentve ezzel meg.

cimkék: kamion / alagút

Az év kamionos mentése

A legtöbb kamionos itt bizony rommá tört volna pár autót, de emberünk véghez vitte a lehetetlent. Úgy fűzte be a méretes tehergépet két autó közé, hogy azt még nézni is borzalmas!

cimkék: kamion / jó sofőr / mentés

Daruval gurul el a kamion

Egy hétköznapi trélerezésnek indult. A daruval csak fel kellett volna gurulni a trélerre. Nem is lett volna ezzel baj, ha a pótkocsi be lenne fékezve. De hát nem volt...

cimkék: tréler / baleset / daru / kamion

Fehér porral terítette be az utcát a kamion

Látványos balesetet szenvedett egy kamionos Oroszországban. A hírek szerint lisztet szállított, az terítette be a fél környéket.

cimkék: baleset / kamion / liszt

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Rekord ugratás kamionnal

Minden eddiginél messzebbre repült egy nyergesvontatóval Gregg Godfrey, aki korábban már döntött hasonló rekordot.

cimkék: kamion / kaszkadőr / rekord

Nem jutott messzire

Valahol Ázsiában egy autótolvaj próbált meg kilógni egy őrzött parkolóból, csak arra nem számított, ami az úton várt rá.

cimkék: baleset / kamion

Kamionnal megy át a motoron

Nem kéne nézni, hogy az ember hová kanyarodik be egy kamionnal? A motorosnak az volt a szerencséje, hogy időben leugrott a kétkerekűről.

cimkék: motoros / gázolás / kamion / baleset

Motorral a kamionnak

Egy kis hétvégi motorozgatás ért véget komoly balesettel Amerikában. Ritka és megrázó felvételek a motoros szemszögéből. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyet túl lehet élni.

cimkék: motor / kamion / baleset

Tömegközlekedés legfelsőbb szinteken A BKV 7-es járata ehhez képest piskóta

Kubában nem pazarolnak a járatokkal, ha jön a busszá alakított kamion, akkor arra fel kell férnie mindenkinek.

cimkék: kuba / busz / kamion / zsúfoltság / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme
Hírek

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Átlátszó kamionon dolgozik a Samsung

Sokszor problémát jelent egy kamion megelőzése, hiszen nem látjuk be tőle az utat, így szerencsejáték belekezdeni a manőverbe. A Samsung ezt a problémát oldaná meg.

cimkék: kamion / kivetítő / Samsung

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Megnyúzta az új Fordokat a híd

Vadonatúj Focusokat szállított a kamion, a fölső szinten álló kocsikat teljesen lenullázta az eset. A legelső kocsi nagyjából megsemmisült, a többiből pedig roadster lett. A főnök nem lesz valami boldog.

cimkék: Ford / Ford Focus / kamion / baleset / szállítmány / német autó

Stig elfoglalt egy kamiont

Stig már egy kicsit kinőtte a Top Gear stábját, saját YouTube csatornát is kapott, most már tudjuk miért. Nem csak a hírneve, az arca is sokkal nagyobb lett, mint a három műsorvezetőé együtt.

cimkék: kamion

A világ legnagyobb roadstere Nyitott kamion 1000 lóerővel

Vigyázat! Ezek a gépek teljesen elvetemült alkotások, át kell szellemülni hozzájuk. Az adatok és a méretek óriásiak, de krómból meg ízlésficamból sincs hiány.

cimkék: tuning / kamion

Csomagban törik a luxusautókat

Kínában mostanában többször nulláznak le egy egész kamionnyi autót. Legutóbb két szállítmány égett ki teljesen, most csak felborítottak egyet. Hiába sok, ez nem lesz olcsó.

cimkék: porsche macan / kamion / kína / baleset / Porsche / BMW / Land Rover

Felébreszthet a verdád, ha elalszol

A szem mozgását figyelő rendszer már létezik sorozatgyártásban. Az üléseket is tudja rezgetni a sávváltásfigyelő. Az új tanulmány elsősorban a kamionosokra koncentrál.

cimkék: biztonság / teherautó / kamion
TESZTEK

F1-es versenyautót kérnél karácsonyra?

Gyorsan kezdd elhinteni a szeretteid között, hogy a Marussia csapatnál kiárusítás van. Megvehetsz bármit, ami csak megtetszik: autót, kamiont, ruhát. Nekik már úgysem kell.

cimkék: versenyautó / kamion

Kiss Norbert nyerte a Kamion-Eb-t

Amellett, hogy Michelisz Norbert remekül szerepelt a WTCC sanghaji futamain, Franciaországból is remek magyar vonatkozású hírek érkeztek.

cimkék: kamion
címke felhővillámRTRPlútónyári gumielőjegyzésDurangoamerikai humorChevrolet ImpalaWRX STIViper SRTillegális versenyBoxsterelszabadultSlovakia RingbiztonságbővítésautótolvajtotálkárForza3DOlivier PanislabradorwrccigimentőakcióátnevezésPorsche 911skoda superbRapidEfotóSMSbevásárlásrészedMaserati Quattroportegyorsasági motorAlfa Romoerally du VARTim GáborgarázsajtóMarioegzotikus autóstretchroad rageCitroen DS3motorStoffel VandoornebeszakadtX-TrailroncsFalconDefenderMercedes GLEJanner raliNurburgrinAudi A8 L ExtendeddriftRAMG GTfejlesztésbatmobileháborúNissan Skyline R34bérautóOpel AmperaluxusChicheritAventadorLand Rover DefenderYamahaSzilveszter ralitestVWénekAndy PriaulxTimo GlockBMW 5-ös sorozatszemmozgásShelby Daytona CoupeIrmscher InspirobéreltGinillatlimitált szériaöregR5LamborghinifigyelmetlenLMP-1ARTFiat 500LSesto ElementokötélhúzásrobbantásPolestarrenault sanderoSuzukaszáguldásBJiCarbiztosításMaláj NagydíjraliGörögországgyalogosvédelemBútor RobitridentKugaMANSuzukironcsderbineuvilleModel 3USAközlekedésbiztonságFormula RenaultKonaRX-9fuvartávolságCrosslandingyen autózúzóüzemanyaghecc488liepája-ralikormányLamborghini Veneno RoadsterWatkins GlengyűjteménySTs60General Leeoff-roadShanghaijógahivatalosXC40freighterMarco Wittmanoldtimer találkozóFelix BaumgartnerHiluxváltóNoodleMike TroutDelta HF IntegralementésfestésOtt TanakborulásTata NanoCompassCardok2CVMaserati Quatroporteluxus buszalternatív üzemanyagRenault Clio TrophyVRhelyszínelésszippantós kocsictsSteve JobsDodge RAMFord RangerbénaönzetlentörvényhalálosLe MansMercedes-Benz SLSkalapácsTatareklámWald InternationalKarinajeges útkigyulladtelgurulOrlandoGPSApolloSzlovéniaJohn Cooper WorksJerezoroszTaco BellMichelisz NorbertBajaAlpina B7bontásColin McRaesebastien ogierlyuk8-astáblabentley mulsanneámokfutóJorge Lorenzorobotizált váltóNémet túraautó bajnokságbűnözésvadászatSpaelőzViperhooniganrajztévétrollvészféktöltőszállítmányChevelleSherpÉv autójavéletlentolásBentley FalconNeymarátverésdudeFootkhanavákuumAIDSdaruautmoataMaserati 3500GTFiat TipoversenyautóMissileSecurityegykerekezésmatt fényezésGiuliaújbölényGLEiphonePorsche 911 GT3Italiabiztonsági rendszerugratásWillys. modernnézőkDusterszemétszedésVolvolancia fulviaRadicalbarátnőbénázásForma-2névMoszkvarandilasszóGuerlain ChicheritGT-RUberMonsterRenault MeganehajóBMW M760Li xDriveMercedes-Benz SLS AMGAudi TT-RSImolaátépítésGallardoRon DennistrélersprayAlfa 4CJapán NagydíjVila RealItaldesignumbauTouristenmacskatehénszemetelésDavid BrownkilökéstengerÉsztországvisszahívásjó emberRed Bull RacingDevelBMW 5 GTKomárommobiltelefonM0autótesztTDIAfrikahernyótalpintruktorÁmon OlivérEurópa BajnokságNAAFTushkanovabruderrégikéselésjövőképkínos esetgyorsuláselaludtGhymkhanamólóVilnerAlpina B3részegtáskapiros lámpaNikolarányitásfrankfurti autószalonSibiu-ralihalálesetnapfénytetőCitroencsúszós úthőkameraNASAColins CrestPuskádi Jánosbolygódugattyús motortulajdonosAdria CenniKTM X-BowMaybachközútpumpaChevrolet CorvetteRCLaguna SecamoziA120Alpinamodellfrissítéslefoglalt autókjwrcpedálKia Forte KoupwörtherseehibridAudi A2jávorszarvas-tesztpokolJaguar XFXC60betonszerelőKrózser MenyhértBoston reptérMakitavolkswagen jettacaddychris MeekeF1halottaskocsiJedlik Ányos KlaszterpoénIED SyrmalopottesésSebatien Loebbarn findArany KormánykerékWWEErzsébetpörgetésCoca-ColaLapraszerelt autórobogósERCFord KugaBMW 1vakvezető kutyaeszméletlenE30KTMhóemberCiprusútAudi SQ7Jakus TamásmurvaJames MayKevin Abbringspanyol autóChevrolet CaptivaszétveritalálmányForza MotorsportfelniindításpirosRange Rover SporthangvezérlésBloomFerrari F12Keszthelyi VivienmárkakupaNissanidőmérő edzésSupermanDan BilzerianDacia DokkerBrazil NagydíjProteamszenzorSuzuki SX4Mad MaxOliver BlumeGumpertFord MondeoablakRally CupfeltörésPokemon GoamerikabikiniBTCCYeongamausztrálLMSfogászatToyota RAV4NeonGorillazFord F-150menekülésGuardpályaoszlopszarkaEurópa NagydíjAudi Prologue AvantJeff GordonmackóHenessey Venom GTSwiftRowan AtkinsonFRszelektív hulladékpaletta3d nyomtatóDoritosDragEurosportmásolásford thunderbirdMikulásNicoSmart CabrioclioCitroen C4 PicassoHonda Civic Type-RFiat PandacentenáriumkétkerékCitroen DS5C32013rajzfilmKovács TamásBob BellkatonákGeelyTraficFiestacar pornChargermárkabalesetmegelőzéshókotrópókelőzetesbolondJaguarCaliforniaRafael NadalBMW 1602cherokeeLotus F1Chevrolett CorvetteUltraWTCRUAZSWutcaKen BlockIrmscherkilencsebességes automta váltóvolkswagen boraMazda CX-9rottweilereldurranJensenkávéhírkisautóAlfa RomeoBMW 7WolfsburgHunGarianVolvo S90Lamborghini Aventadornői sofőrNissan NoteKoenigsegg Agera Rtúraautó világbajnokságszigetgarazsKazahsztánbrutál esésinstinctvillanyautóXzombiKatarelakadS65Opel MagyarországkülönösAudi TT Cupblack fridayLexusT-RocMcLaren MP4-12CRWDorosz közlekedésmercedes-benz c-osztálysivatagelső vásárlócrash testMercedes-Benz G-osztályféktesztDodge Chargervicces videóNissan MicraShelbyretroautóHadik AndráslángokZafiravárosi miniTouristenfahrtműszerfalhullámukrajnaForma-3EnerGForceJeepU2SpielbergChevrolet VoltConnectedDriveDaimlerForza Horizon 2GTAbabaCross Conceptgyerek autóMikkelsenpályanapGMC YukonHonda CivicszénaMarcello LottiSCCSuzuki AltogengszterMarcus GronholmMiataKia CeedEVOPeugeot 508évfordulósteve mcqueenHockenheimvontatásLamborghini DiabloChelseafóbiaGordiniJanner rallybessenyeyautóútvolkswagen t1trükközés720SfolyóGenfi Autószalonautomatikaszánkószabadidő-autólángfelakadaranyhibrid autóverekedésmeglepetéslopott autótankolássátorMaserativezetésFerrari 599 GTBCaterhamMagyarországForma-EDodgeSeat IbizaNorvégiakarácsonyakkumulátordízelautójapán autóBaldwinorigamieletkromos autóMagyar Nagydíjönvezető rendszerKia NirostatisztikahegylezárásSiennaSportskabrióPeugeot 206Halid AvdagiclövegVolkswagen TouaregpadkaGLAAcura NSXDacia Logan MCVPSAHorizonközelHongkongdynorongRed Bull RingsztoriidiótaDisneycrashRallyekipufogócsattogásvárosLuc BessonJean AlesiNyirfás JuliannahangprojektorBrit NagydíjVolkswagen EosStellaterrorwcAppleburnoutpaul walkerPistarombolásveszteségNordschleifeKínai NagydíjVolkswagen GolfájulásSan DiegoYpres-raliSmart ForFourLodgySpirit Of EcstasyPeugeot 20860V12Pro Ceed24 órás versenyGT 4BMW 2-es sorozatCessnamexikói autópáncélosPriorkályhaAnniversaryChironkörnyezetvédelemsérülésTieChevrolet AveoVenom F5Holdengyorsulási versenynémet sportkocsiSpykerTacomaHeritagekutyatetővízSuper SportSaabbillencscustom carejtőernyőJensen Interceptoramerikai rendőrségZengő MotorsportDwayne JohnsonStingerpoloskaúthibaBill GatessnowboardsorozatLevanteRolls-Royce Wraith CoupePókemberNagy FutamverésGTVMagyar Termék Nagydíjtapló24hOutlawVolvo C30arab autóBessenyey Zoltánalvásfociorosz autóFormula StudentkergetőzéskizárásRickard Rydellkihajtódemonstrációmázlistarepülő autó3008hajléktalanakadályfestékRaptorhídLaFerrari ApertaOpel CascadatruckOscherslebenelektromos autóbiztonsági autóoldalkocsiszimulálásAcropolis-raliKoenigsegg Agera HHszerencseéjszakaToyota TundraSuzuki SwiftfékútVida JaniKia RioTAG MotorsportValetBelga NagydíjAero 8Rali du ValaisösszkerékfalsefalseErzsébet királynőG63 AMGM550dMercedes-Benz M-osztálymentőRali VBautópályamatricaX-osztályBMW M4 GTSPorschebicajgumiégetésPekingi AutószalonMehdi BennaniCadillac EscaladefokozatG63autósüldözéspápaCrossland Xvezeték nélküli töltésszabálysértésYas Marina Circuit911RXofficialBob LutzomlásSTiaprkolóreggeliforró vízHummerSpanyolországinasFord FiestahelikopterRange RoverittasnapenergiarönktalálkozóQ6hulladékgazdálkodásversenysportautókiállításdudaAriel Atompostásspeedzonejapán piacüvegkárFiesta WRCSergio Marchionneproblémabritish greenhibridautóedukációHungaroringszekérTarga960ConceptVin DieselkardiológiafesztiválkézifékXD3katonaiMomkhanacsomagszállításdrámaMini PacemanNovitecsziklaeladó autóBMW E30gokartClarionMinyonfilmes autócrossoverállatdízel botrányfisker surfzeroázsiai közlekedésKiaXJ220joglada 4x4kulcskanyarStratosesküvőparasztvasútOsloGT-86Dodge ChallengerfelfüggesztésQorosForza 7InsanityMitshubishiMLBHill ClimbX2oposszumDevel Sixteenmodernreflexjaguar f-typeGT40TakataHonda Preludetörök közelkedésGenfRenault570SélményautózásgázrobbanásSubaru ImprezaVályiLancerautóVenomLettország205unboxingboxHyundai i30vonatMax Mosleyfavágástűzoltósághot hatchKuala LumpursunyiEmilyIFASolbergfurcsaságbátorMichael Schumacher2WDMicheliszQoros GQ3elektromos UTVpotyautasrepülésBugatti Veyron SSGrand Dusterjet-skiADAC Deutschland rallyRS4robotizált autófarmer5008SportwagonfelfutóBMW 4 Gran CoupéablaktörlőgyászhírszékmotorhibavirtuálisSubarurolls-royce wraithminigunkólakörnyezetbarátbefutóközlekedésdurvadugóhomokdűneidőjárásF12családi autókísérletKodiakKAMAZdacia loganPethő IstvánUH-1lancia deltaMcDonaldsCayman GTSjames bondrongálásI-PaceHonda JazzjégAxiálKia PicantoV8 SupercartűzijátékKaiNissan GT-RegyüttműködésHyundai ix20Jeanner rallyMicragerillaLamborghini HuracantilalomNissan 370zDRIVE PILOTjó sofőrATS-VMitsubishi G4Anton Yelchinutcai autóbambuszE63 SPutyinszőnyeghangfalfilmes autókring-txiUsain BoltzsenialitástáncmarketingLFAvillámláskamionsofőrDél-AmerikaInterlagoscsúszásnyereményjátékVelociraptorGumball 3000autolivgyerekekkoncepció Bugatti Veyronkombiszaltókereskedésprototípusegyterű autóT1GMCelsőbbségMitsubishi LancerExclusivekábítószerrendvédelmi erőksubaru wrx stiKia SoulpaintballAntonin TlustakYuliannagépi mosó3D nyomatásLotus SUVland rover discovery sportfelvásárlásmosásorrszarvúversenySuzuki Vitaraturán frigyesJänner-raliFinal FantasyKOERUAMTSbaseballIATBuickaromaVolvo reklánmshowbankautomataPepsirobogóG650BrilliancehójáróR8volkswagen eco upboxkiállásRufAygoNürburgringNetflixi3 REXtechnikaHondabírságHuracambanstreet racerekordördögszekérLummagiccsvideó válogatásspeedMcFlyMitsubishi OutlanerBentleyinganagymamaI8Opel Insigniaösszehasonlító-tesztCX-5Road RoverSuzuki AuthenticspótkocsirobbanásSkoda OctaviaWankel motortolatásPeugeot 308RollsBelgiumATSAlfa Romeo 4CFCAPharrel Williamsdacia sanderoAusztriaszerkezetLadaSeatBullitCitroen C3gázlefulladi3UTVHoonigansBeppo HarrachIndiamezőgazdaságszociautotalalkozoformaszállításjean-claude van demmeZumaVilágbajnokságVetteautós üldözésMcarenAyrton SennaOlssonBatman458 SpecialerendezvényelmebetegőrületCountrymanDB9smokefilmesdaewoomercedes-benz mlckésésRat RodHyundai GenesisYouabian PumaPikes PeakTWOFACEAll-TerrainMatteo MalucelliDodge DarttúlméretescsehquadsafariSRT ViperkoppintásGT4Transformersmanuálishyundai i204Martn ProkopLance Gilbertlegókazahbobpályafelhőamerikai közlekedésgyereküléstávirányítósDragon MountainUSA Nagydíj34 órás versenyszabálytalankodásretroGyulaBonnevilleROALsvéd piacGhostTaycanrepülődrogveterán autórush hourToyota S-FRPiercarlo GhinzaniUPSkráterkémfotókötekedésFerrari CaliforniakiállításdonutlaptimenyirfasintelligensStepwaybemutatóFerrari FXXhavazásTrustDaciaEsteban Gutierrezládaderbivárólistagyilkossági kísérletturánFord F150kezdőkubalistapieter tsienkereslet csökkenésMalajziaGymkhanaWalterné Dancsó Adrienntávirányítós indítóanimációsforgalomTestarossaAudi A3Chevrolet CamaroMazdatrükkconvertibleépítkezésJeep WranglerHonda NSXpénzSVC8DTMlövésirodaKerényi ÁdámDokkersikertaxicars and coffeMichelinGarázs TVszelfiWaldowm1raOpel AntaraChevrolet SilveradoPorsche Mission EsütiszörnySsangYongMemo Gidleyford s-maxsávváltásaudi q3Hennessey Venomlexus rcpeugeot 205 gtialkalmazásjelmezKaroqGázosításmunkagépRenault Trafficrepülextra 300MarvelFord EcosportoperatőrJCWautomata váltópolgármesterMercedes C-osztálygurultélTata Zicaképcars coffemagabiztosságZöld pokolhumorlada grantarx8Mercedes GPkersX5MXJritkaságmesefigurákSixtApriliaBudapestRosbergvégső állomásrollerS90miniszterelnökAudi S5Barbietesla model xBMW X6Mercedes-Benz E-osztályTallinegyezményEVForma-1 Bahreini NagydíjIncveteránmercedes-benz s-osztályGMC SierratahóRenault RSkisfilmNasser Al-AttiyahSierraMatthew CampbellcsajokAlain MenulelepleződésAudi TTgyerekEvoqueFerrarFord RacingháromkerekűInfernoPaul SwiftKimi RaikkonenBac MonobicikliúthumorosMercedes-Benz A-osztálynissan gtrGooglekátrányWranglervolkswagen beetleLykanManor MarussiaMazda MiatadigitáliseladásbioüzemanyagApertaRapidAmbientetoyota land cruiserbalesetgyorshajtásbukfencapasportkocsitSuperfastMercedes CLAbalszerencseNew JerseyFormulasportversenypályabringásgyúrástúraautóMogyoródForma-1 Spanyol Nagydíjfejszebaja 500nissan navaraPorsche 993Jaguar XFR-SOpel Adam RallyszakaszLancia ThemabuffierDucatoszilvszter ralimelegedésSAS IrisMNASZdashcamatvautópiackorlátozásCamaroXVVolvo modellHofmannPárizsi AutószalonJon OlssonTitan XDszoknyatámadásautóipari visszahívástitanVATHcsodahányásTouaregzsiráfRober KubicaNvidiaPepsi MaxTechnicGenesisprémiumautóAutopilotBulldogSvájce-GolfvandalizmushanglerobbanChristiano RonaldoPeugeot 2008angol közlekedésHarley-DavidsonNascarCorvette Z06elszállításdömperKetterer ContinentalfaPriusparkolásKodiaqraktárTipodefektCayman SForma-4temetkezésgyorsaságidoppingborulkedvezményVolvo S70 RhackerSebringautógumipénzszállítógyőri Audi-gyárhot rodkátyúneed for speedTechartCsillagtúrawalter röhrlcsajozáschevrolet cruzejárdaalvázKharitoninPetersenlebukásA-osztályMelbourneBlack BearMercedes S-osztálySport SVRlimuzinráncfelvarrásToyota Picnicbeszakadt burkolatgörkorcsolyaKertész KrisztiánBMW I8csempészetFR-StanulmányHummer H1traktorkétkerekezésgyorsításBryan buffierde tomaso panteraporcheGhibliBMW E30 M3Audi A8 L SecurityFocusLada PrioraszarvasLandauletfrancia autóRubens BarrichellozúzástúlkeresletVeszprémGT3gyakorlatbaleset tengelyArteonárokrossz útvisszapillantóbmw x1licit500versenygumiFerrari 355 S SpiderplatformberagadjátékautóMercedes VitoyoutubeGTOgyújtogatásPeugeotMitsubishiAMG GT RHyundai i20 WRCStelvioNorrdschleifetragédiaromán közlekedéssportautóegyeditüntetéstűzoltóporral oltó500esofőrMcLarenautó eladásFrankfurtEurosol-Honda Civic Type-RlánykéréshackelésIndyCarélőjótékonykodásbunkóDetroiti AutószalonactrospickupmanőverfrontálhumotbukásToyota SupraChryslercélgépBrazíliadragsterbencesavarab közlekedésigazoltatásgyorsasági obmocsárWildcatgazdagland rover discoveryReal MadridEscortHyundai VelosterEF7ünnepi modellsínemberségMarbellaTesla Model 3kigyulladMercedesGuinness rekordMuscle Carsólyomültetésskoda 120gyártörésJari-Matti LatvalaVolkswagen PoloBentley Continental Flying Spurolasz autókrosszgőzBahraini NagydíjPace Carkárosanyag760LihódmezőrületHoonicornkommunikációösszefogásbombaterepjáróSata-raliQ60riasztóExorcistmúzeumsertésMEMCF150magyarkombájnEliaLykan HypersportMick SchumacherGigafactorylexus nxFuriousgumorM8Athénfiskervolkswagen bogárAbu-Dhabichrysler 200tanulmnányangol autólisztbivalyszörnyetegpro-tourerlökhárítóLAszámozásvizelpolo r wrcprofistopszolnokteherautóLada Nivajégautójelzéserőscitroen cxMercedes G-osztálystábJaguar XKR-Sszingapúrfilmtoyota 2000 gtSkoda Citigox6járókelőrolls-royce phantomhalálos irambanhanninenLS 500hDániareakcióautótemetőGyulay ZsoltTucsonhirdetésGuerlainDronekhanaesőmercedes-benzDél-AfrikaLancer EVOTCRkivetítőJohannesburgzuhanásPCAcuraAsconaautópályaMission ElandolásVlagyimirösszehasonlítócsereÍrországpanziói30 Wagonjégeső4x4Peugeot 207börtöntornádótorlaszDB11rendőrIndiai NagydíjW Motorsenzo ferrariföldcsuszamlásHayden PaddonDaytonafegyverolajfoghúzásFedExelektromosstorage findjégkaparóSvéd ralipusztítástilosban parkolásHeinz-Harald FrentzenidiótaPeopleford galaxyTrophy TruckS600Daniel SordoBethelCaterpillarautóbemutatóimportMotegiokos fényszórófűnyírónyomtatásPaul di RestaTerrakhanaX6Mmázlinissan nv200Tyler WitterevansMP4-12CSkoda FabiaarmageddonNismoTiguanForms-1szállítóOne:1rágcsálóMazda CX-5nagy sebességBMW 2 Active TourerTOP10karcpermetezéslépcsőF40A5kipörgéstrezorquadskimobilitásvásárlásroadsterkirálynőtávolmaradáskilökGLCstartmegsemmisítésDucatiNissan Skyline R33Volkswagen JettaLe Mans 24hvideósorsBreitling Jet TeamleopardmárkákA4FlamewellnessijedtségBMW 5AustinyellowstonegőzgépSkoda múzeumNicolas CagePorsche PanameraVerstappenajtótűzcsapfelelőtlenkameralángolTFSIXJ13Agera RSlábbal vezetJustin WilsonhulladékgyűjtésVitoautó rongálásKovács ÁgiPauvirtuálelszabadult járműSkoda Octavia RSlovaskocsiSigdsrallyamerikai autóScoutLada VestaleállásA110Hong Konghonda integraLamborghini Murcielagohosszútávú autóversenyközterület-fenntartóbiciliskarmaspeakerjótétújjáépülthollandkoreai autójavításmentősNissan IDxszenzációlakóparkJurassic ParkKlausz Kristóf350zbuszmegállóemissziós botrányhuligánokW213Rali EBgázüzemű autóátadásMonacói NagydíjelakadásFanatecteljesítménymérésámokfutásLamborghini UrusSilverstonetesztpályabüntetésm5Carlos SainzdiszkóAudi A6bentley continental gtbuszpeugeot 308 swDaniel RicciardoRali OBFranciaországR8 SpiderPakisztánijesztgetésToyotaFerrari F12 Berlinettae-tronvírusSUVÉrdi TiborrasszizmusSabine SchmitzHollandiahistoricMr.BeanSnowkhanaNissan SilviaPosaidonbesirtunkNémet Nagydíjtéli gumiBMW Z4parkoló asszisztensmeganeEclipseSpyderbakancslistaépítésMarchionnahihetetlenMercedes jövőörök garanciaWalter CsabaparkolóbűncselekménybunkerRX-VISIONjachtBreitlinghaszonjárműPeugeot 308 GTiSzingapúri NagydíjfailboxeriX3bmw z2porsche macanHyundaiEgerWTCCVolkswagenJannarellyRenault ClioMasterOpelShelby GT350RAlpineHillclimbRodasBlackKoreai NagydíjepilepsziatanulmányautóSaab 9-3Chiron SportüldözésAMGkazárködfiat. fiat 500R3radarkit carEngstlerorosz tuningNestor Girolami458SkodapulykaMclaren 570SKodolányadásSpanyol NagydíjrendőrautógyanusítottkörforgalomKancsár FerencPorsche BoxterFernando AlonsovadnyugatategoSzilveszter rallyfegyveresekáremelésautosWestfield MegabusaapokalipszisPosrchevetődésAbu Dhabi NagydíjSochiwiesmannGoProSuzuki KizashiDannyYarisOlasz NagydíjluxusautótelefonjelzőoszlopSinsheimsportszerűtlenVolvo XC90technológiagunrageOpel CorsarosszullétRederőszakmonte carlo raliCorbellatiB11kézikönyvSebastian Loebtrident iceniRally du VAR 2012amerikaielsőTrabantMercedes S-classevolúcióVFTSgalambVolkswagen Up!30 évSonicTom ChiltonSergioKefo Motorsportszondaskoda fabia s2000vonulásigazságszolgáltatásDC ShoesJeep CherokeeSemaNimródVelarKecskeméti BalázsDakarAlaszkaköltözésNCitroen DS3WRCVW Golfbmw m5forChicagorakományVignaleGran Tourismodigital lightRenntechLa TomatinabringapapMaserati GranTurismodöntődagadtszélvédőmosópeugeot 208 gtikapacitásModel Sbestsellerszupersportkocsirinocéroszszörfkölcsönzőkínai autóManorroncstelepMáltalökéslincselésúj generációgolyógesztusAmerikai NagydíjLance StrollFicza FerencMulholland DriveBMWMarchionneWSRszállodaRallyzúzdaGyurtaBuick RivieraKanadai NagydíjHollywooddrónbejelentésRolls-RoyceHaasRenault TwingokaszkadőrMáriapócsMarine EditionsárgagyáriszakadékVivaroléghajtásBMW 4-es sorozatgördeszkayoungtimergyújtogatóalfaLas VegasStockholmévnyitóamazonFerrari F40 LM BarchettaOlaszország45ékszerRobert KubicaAmpera-eToyota Hiluxkonzolrenault talismanCadillacA9alagútBaleyoCrystal Hooksutcai versenykonvojrajtelnökTSIFord MustangMonzaF50MbDesignAccordkukásautójarri-matti latvalaselfieAudisordo812zebrapattogatott kukoricaRubiconP100DGoodwood Festival of SpeedSSMercedes-MaybachrakétapezsgősütiGiulia QVrablássüllyedésegyterűlowridervodkaleleplezésesteMiguel MolinaHonda 2&4OPCcadillac devilleBitter SándorM6imprezaCintraAusztrál NagydíjFittipaldiDCFerrariPeoplePortugáliakonföderációs zászló458 ItaliaAEC RoutemasterABTkarbonteddyContinentalTokiói Autószalonautómentésmajdnem balesetfüves cigiJaguar XFRdodzsemgumiszalagcélmercedes-benz econicürülékVeyronElon Muskfékforma-1Subaru ForesterNissan Sentrax7mikrofonteasertesztbmw maasaicaBugatti Gangloff Coupenyíltnap4MATICMercedes A-osztályidiótaPeoplePeopleInfiniti M30dPeopleOpel Zafira TourerOpel AdamarabakcióLexus LF-SAAston Martin Rapide SColoradoAirscarfNissan AlmeraMercedes EVO 2Lada 2104vizes útvételnavigátormotorosrendőrrobotautómedvelízingterepezésAgeraMarconifurcsa járműtrolibuszmini cooperrendőrségChuck NorrisTerraMarius AasenszlalomLiberty Walkhangutánzófisker karmaUrusFenyrOstbergvolkswagen golf sportsvantrailerFiat 500IRCcitroen c-xrford kaChevrolet Camaro Z/28MotkányHonda CR-VköztisztaságFerrari LaFerrariscooterbalhéreflekszégő autókínai közlekedésPHEVcinemahalálBMW 503kereszteződés918 SpyderInfinitiBarcelonaThe Mint 400italpassatszörnyflame warJaguar X-TypeEasytronciBlazerimpalaTCR EuropetilosHappyM Performancetávirányítós autólufthansaterepSebastian Vettelhatótávlopós autóMercedes SLS AMGmorganHammansuzuki balenoSt. James EditionRed BullClarksonmotogpfüstDavid CoulthardfékpadDodge HellcatkatonaISelveszveErwin WurmJosh CartuVectraFiatautómosásZotyeCsehországCentenarioszirénaGlobal Vehicle TrustláncOrosz NagydíjelőzésmotorosPhaetonjótékonyságArab autózásAudi RS3toyota versohűtésSpongya BobPiquetsubaru wrxmutatványhibaRoad AmericaMaserati Levanteillegál46Rhys MillenSuperleggeraFerrariFord Fiesta RS WRCcsomagZR1Demonnémet autófelajánlásRinspeedZ06lángszóróhomokviharplázaRomániaTwingoFestival of SpeedhőségPur Blancgolfautógreenlinesugárhajtásúfurgonautó lopásBMW 6-os sorozatcseh autóToyota Yaris RSszimulátorvízbenlövöldözési5Jumpyvirtuál tuningpáncélozottNissan JukeHUVQVToyota GT86facebookLaFerrariidőselefántBuggysúlyelosztáselszabadulRimacSRTvillamosFIA GT3488 PistaoffroadWorld Series by RenaultBoschharcrokkantbenzinkútCuprarichard hammondIsuzutérképFordnapelembrutálisGTExtremeSvédországS-EditionbunyóQatarFord Focuslada samaraNissan NV 200gázszivárgásterelésporsche 959bajnokságoroszországChevyPanamera Sport TurismoToyota Echopremiergyalogfekvőrendőrlevegő meghajtásGLBRolss-Roycejapán közlekedésvasúti átjáró8limitáltviccaudi a46x6angol motornői vezetőspanyolBarum-raliISISautós jövőWRXHumveeMercedes Maybach.Toyota CorollaSpa FrancorchampsEtnaBJ Baldwinlakókocsiferrari 458 italiarendszámML63 AMGautósportelnöki ügykajaBMW X5Audi Q2F430flörtFormula 3trutyiprankmotokrosszmegtaláltVauxhallZFAudi RS6svédáldáskamionőzAudi R8felvonulásbmw m4Dacia DusterHuayraCorsica-raliCorvetterugórobotbúcsúprojektorKevin Magnussennissan leafAlpina B12Eric Boullierbmw 507olajfoltittas vezetőromán autóMcLaren P1Aston Martin Vulcanepizódletartóztatáspisztolynyújtott karosszériaMercedes CLK AMG Black SeriespullmannLand RoverkaszinóJohn CenaLexus ISborzkamerásbrutálhavas útGRMNMercedes-Benz CLAgyalogosLandwindFiat 124 SpidervilágrekordAlex ZanardiMadárPontiacLukács KornélNissan MaximaeladakherbiekanadaMotors275téli közlekedésharrachrali-világbajnokságkicsúszásLPChallengeCreweVolkswagen PhaetonDél-KoreabiztonságtechnikagázolásMexikóÉv Autója 2017elektromos autózásmotorháztetősípályaford c-maxkereskedőAston Martin DB9LanciaMiami ViceNissan rekordkamikazeatkinsonPlaystationmegelőző film8CMcLaren 12cdonington parkGTBteleplazaWaymoGódor BarnasorompóbetonkeverőSamsungCruzekombi autóMartin CaceresaudioChevroletSmartkupéKadjarmarkolóújjáéledolajcsereAston Martinschumacherdízel motorFerrari 599 GTOtolvajLada KalinaMagnus WalkerMercedes SLSleszállásBMW 8kisteherautóTrans AMbakiRX-8VenezuelaSuzuki Samuraiferrari enzoDavid HasselhoffspecialcserbenhagyásKoncz GáborinternetágyTolemanOpel GTbalesetekCaymanhúzásdarálóAston Martin CygnetClimbkhanaönvezetőrali-európabajnokságMonte Carlo rallyRS6ráfutásRoberto MerhipolitikaizomautóspecifikációkInsigniaautomataelképesztőBZZZNissan GT-R R34robbanD3 Groupbiztonsági övhard tophalottas kocsihősrönkszállítóWintercontactáradásLamborghini VenenozenemandzsettagombóraLPGM4 GTSPorsche 911 RSennaBMW 3 GTugrásMonacoBambooijesztéslimbóTobias Moersközterület-fenntartásQ5Veneno RoadsterhangutánzásfelahegyreBMW M3BMW M2skylineBMW X4Új-ZélandtargoncaMinisylviaVorsteinerMazda3nézőCullinanWRC3Genesis G90kápolnaBruno SpenglertuningCadillac CTScobra 11gödörelsüllyedfejesmobilQoros 3csalásoroszlánWill StevensjátékkonzolMercedes E-osztályP1szembe sávrondabiztosítójubileumIndyfelúszástilos parkolásNYPDcsúnyakerékfutárScoutlineBen Affleckjason stathamOpel AstraBYDTigrisvasúti átkelőMount Everest44Indy 500Cadillac ATSBMW 6Cadillac ELRZ5Specialetartálymenekülgarazs.tvsofőrös autószedánszórásbikakínaszabályozáskiegészítőkompakt autózsúfoltságSLS AMGlamborghini gallardoérintőkijelzőS10badasskrosszmotorhíd csereBentaygamotorpalettaOpel Kadettsárga zászlóCountachTalismanopel karltank

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.