keresés eredménye

idióta

videók

Megállt az autópályán, két kamion bánta

Autópályán megállni az egyik legidiótább dolog, amit az ember el tud követni. Ez a személyautós mégis megtette, ezzel két kamiont intézve el egy csapásra.

cimkék: idióta / autópálya / baleset

Ablak-Zsiráf kicsit másként

Az autós hölgy jónak látta felhúzni az ablakot akkor, amikor a zsiráf feje a kocsin belül van. Az állat megoldotta, lazán berobbantotta az üveget.

cimkék: ablak / zsiráf / baleset / idióta

Fennakadt a vasúti töltésen, a vonat pedig megérkezett

Egy sofőr igencsak túlértékelte az SUV terepjáró képességeit és fennakadt a vasúti töltésen. A vonatot persze ez nem igen érdekelte, ő jött és győzött.

cimkék: baleset / vasút / idióta

Büntetni akart, de az élet őt büntette meg

A Volkswagen sofőrje mindenáron meg akarta leckéztetni az SUV tulaját, de egy kicsit túltolta a dolgot. Úgy borult fel, hogy szinte el sem hiszed.

cimkék: idióta / baleset / Volkswagen

Ezért ne rángasd a kormányt

Egy picit elbambult a Honda tulaja, majd amikor már majdnem lehajtott az útról, hirtelen átrántotta a kormányt a másik irányba. Nem kellett volna, innen már nem tudta visszanyerni az irányítást a kocsi felett.

cimkék: Honda / baleset / idióta

A katonai kamion nem áll meg

Oroszországban a katonai tehergép sofőrje úgy fűzte át a járgányt a forgalmon, mintha egy sportkocsi lett volna a feneke alatt. Senki se csinálja utána, valószínűleg neki is most jött be először és utoljára!

cimkék: oroszország / közlekedés / kamion / idióta

Elborult az agya, sikerült felborítani a kocsiját

Egy Ford terepjáró tulajdonosa eléggé berágott az előtte ácsorgó BMW sofőrre. Meg akarta leckéztetni, de csak annyit ért el, hogy oldalra borította a saját kocsiját.

cimkék: idióta / karma / Ford / BMW

Lelökte az útról a mentőt, mert nehogy már megelőzze

Igazán felháborító és bicskanyitogató esetet videóztak le a minap Hollandiában. Egy esethez siető mentőautót nem hogy elengedett egy autós, hanem inkább be is tartott neki, nehogy már meg tudja előzni.

cimkék: mentő / Hollandia / idióta

Önkéntes rendőrök az autópályán

Azt hiszem nincs annál idegesítőbb, mint amikor fogja magát egy autós, és behelyezi magát a rendőr és az igazságosztó szerepébe. Ebben az esetben ráadásul igaza sem volt a két túlbuzgó sofőrnek.

cimkék: idióta / rendőr / autópálya

Kétszer hajtott bele a rendőrbe mielőtt elmenekült

Talán nem a legjobb húzás kétszer idegből beletolatni egy rendőrautóba, emberünk mégis meglépte. Aztán pedig meglépett, az őket videózó szemtanú legnagyobb örömére.

cimkék: rendőr / menekülés / idióta

Petárda helyett Subaru motort durrantott szilveszterkor

Egy amerikai srác úgy gondolta, hogy petárda és tüzijáték helyett a Subaruját fogja durrogtatni szilveszter éjjel. Be is pattant a jéghideg verdába, hogy tiltáson pörgesse a motort. Nem kellett volna...

cimkék: Subaru / motor / fail / idióta / WRX

Először páncélost, majd bort lopott

Egy fiatal srác először elkötött egy páncélos csapatszállítót, áthajtott vele egy személyautón, majd egy üzlet kirakatában állt meg. Természetesen Oroszországban járunk.

cimkék: oroszország / baleset / idióta / részeg / páncélos

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

200-al esett neki a kanyarnak, nem sikerült

Az Audi RS3 tulaja úgy gondolta, hogy megküldi egy kicsit a gépet, hiszen mi baj lehet abból, ha utcai versenypályán tempósan közlekedik az ember. Mondjuk a kanyarral nem számolt...

cimkék: baleset / Audi / idióta

A legjobb dolog, ami létezhet: a karma

Emberünk jónak látta szétverni egy üzlet kirakatát. Egy dologgal nem számolt, a kramával. Amint végzett az akcióval, el is csapta egy arra járó autó.

cimkék: idióta / baleset / karma

Amikor sportot űzöl a tahóságból

Manapság egyre gyakoribb, hogy valaki úgy fejezi ki csalódottságát egy autóban, vagy egy komplett márkában, hogy megsemmisíti a járgányát a nagyközönség előtt. Ez egynek elmegy, de ez a csávó igencsak túlzásokba esett.

cimkék: idióta / BMW

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Az UAZ felakad, a vonat pedig büntet

Egyes körökben tartja magát a mondás, hogy az UAZ elpusztíthatatlan. Ez viszont csak addig állja meg a helyét, amíg egy vonat be nem kerül a képbe. Mert bizony akkor az orosz ipar remeke azonnal darabjaira robban, és hangos robajjal megsemmisül.

cimkék: UAZ / vonat / baleset / idióta

Elásta a strandon a Maseratit, majd golfozni kezdett

Egy logikusan gondolkodó ember maximum egy terepjáróval merne rámenni a tengerparti homokra. Logikát ebben a videóban viszont ne is keress, hiszen miután elásta a Maseratit az emberünk, önfeledt golfozásba kezdett a parton.

cimkék: Maserati / idióta / homok

Trükközni akart, fejre állt a Range Roverrel

Ez a sofőr azt hitte, hogy gond nélkül be tudja mutatni, hogyan kell hátramenetben száguldásból egyszerűen megfordulni. Nem jött össze, a kerék a padkában megakadt, a drága terepes pedig bucskázott egy nagyot.

cimkék: baleset / Range Rover / idióta

Durván túlreagált helyzet

A kereszteződésben a motorosnak volt elsőbbsége, ám az öreg hölgy mégis elkezdte a kanyarodást. Azt viszont nem láthatta, hogy érkezik a kétkerekű, ráadásul időben meg is állt. Egy picit túlpörgött a kamerás fél.

cimkék: motor / idióta / kereszteződés

Tovább zúznak a Mustang tulajok

Úgy néz ki, hogy még nem csengett le a tavalyi év Mustang törős őrülete, sőt, inkább most kezd bedurvulni a helyzet. Most két amerikai sportkocsit is eldobtak egy találkozóról elhajtás alkalmával.

cimkék: baleset / idióta

Buszsávban halad és még bunkó is

A Mercedes sofőrje először a buszsávban próbálta kielőzni a sort, majd megsértődött, amikor nem engedték be a többiek. Ennél taplóbb reakciót kitalálni sem lehetett volna.

cimkék: Mercedes / idióta

Mit nekem forgalom? BMW-vel vagyok!

Emberünk nagyívben tesz arra, hogy valaki esetleg haladni szeretne, simán megáll a kanyarban, hogy felvegyen valakit. Ha ez nem lenne elég, még be is fordul a szemből érkezők elé, mert neki éppen az esett jól.

cimkék: BMW / idióta / paraszt

Így kúszik ki a kocsiból a 30 éves olaj

Egy Volkswagen Passat tulaja nem siette el a kötelező olajcserét. A kocsit anno átvette a szalonban, majd egy 30 évig nem cserélte le benne a folyadékot. A szerelők is csak nevetnek azon, amit látnak.

cimkék: idióta / passat / olajcsere

Autópályán forgolódott a kamionos

Ép ésszel nem lehet felfogni, hogy mit gondolt ez a kamionos, amikor nekilátott forgolódni az autópályán. Több tucatnyi ember életét sodorta veszélybe csak azért, mert elnézett valamit.

cimkék: idióta / kamionsofőr

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Ők is tettek a BMW-s hírnév öregbítéséért

Gondolom mindenki találkozott már olyan írással vagy szóbeszéddel, ahol az életveszélyesen közlekedő BMW sofőröket elemezték ki. Mi ez, ha nem általánosítás. Na de miért alakulhatott ez ki?

cimkék: BMW / drift / idióta

Betuszkolta magát a rendőr elé

Amerikában egy SUV tulaj elhatározta, hogy a külső sávból átsorol a belsőbe. Ha engedik, ha nem, ő kemény lesz, és betolja a kocsit a kiszemelt helyre. Nem kellett volna, rendőr volt mögötte!

cimkék: rendőr / idióta / autópálya

Erősen kicentizve

Azt hiszem, az ilyen sofőrök miatt terjedt el az a bizonyos BMW-s sztereotípia. Óriási sebességgel fűzte be a két kocsi közé az M6-ost.

cimkék: BMW / idióta / M6

Gyilkossági kísérlet autóval

Egy kínai férfi azzal a szándékkal várta meg az Audit, hogy annak sofőrjét alaposan megleckézteti. Gyilkossági kísérlet lett a vége, amit még Kínában is igen szigorúan büntetnek.

cimkék: Audi / idióta / gyilkossági kísérlet

Kihajtott a mólóra, menteni kellett

Amerikában egy SUV tulaj úgy gondolta, hogy a háborgó tenger ellenére jó móka lesz kikocsikázni a móló végére. Nem kellett volna, az átcsapó hullámok hamar kinyírták a kocsiját.

cimkék: idióta / mentés / móló / tenger / hullám

Folyóba hajtott a lopott kocsival

Írországban egy férfi ellopott egy autót, majd ámokfutásba kezdett vele. A veszélyes manővereknek akkor lett igazán vége, amikor nemes egyszerűséggel emberünk beleküldte a csatornába szerencsétlen négykerekűt.

cimkék: baleset / idióta / folyó / lopott

Bekábítószerezve csapódott a rendőrnek

Amerikában az autósok egy igen bizonytalanul közlekedő Dodge Ram pickupra lettek figyelmesek. Már éppen értesítették a rendőrséget, amikor a jármű egy az út szélén álló rendőrautóba csapódott.

cimkék: baleset / Dodge / rendőr / idióta

Kamionnal keménykedett a Mini

Egy Minivel fékezgetni egy több tonnás kamion előtt igazi Darwin-díjas ötlet. Szerencséje volt a személykocsi vezetőjének, hogy a kamionos azért észnél volt, így az ütközés ereje sem lett túl nagy.

cimkék: baleset / idióta / Mini

Lerobbant az autópálya közepén

Az autópálya közepén nem a legszerencsésebb szituáció lerobbanni. Ilyenkor a kocsi utolsó lendületét kihasználva ki kell gurulni a leállósávba, különben szinte biztos, hogy baleset lesz belőle.

cimkék: autópálya / baleset / idióta

Amikor semmi sem szent

A pofátlanság néha nem ismer határokat. Ez a Toyota sofőr nem elég, hogy egy kormánymozdulattal három sávot manőverezett arrébb, de még két kocsi közé is becentizte magát. Azt hiszem, így vezet egy igazi tahó.

cimkék: Toyota / idióta

Már megint a rossz pedál

Ez a sofőr megmenthette volna az elszabadult autóját, de az utolsó pillanatban a fék helyett a gázpedálra taposott. Egy motorost feldöntött, majd a folyóba zuhant a kocsival.

cimkék: baleset / idióta

Nem siette el a rongálást

Egy amerikai nő eddig ismeretlen okok miatt megrongált egy utcán parkoló autót. Nem siette el a bűncselekmény kivitelezését, mintegy hat órán keresztül karcolt, tört és horpasztott.

cimkék: idióta / vandalizmus

Halva született menekülési kísérlet

Emberünk nem értett egyet azzal, hogy elszállítják a kocsiját, ezért megpróbált leugratni a teherautóról vele. Jóval több kárt csinált, mintha kifizette volna a bírságot a szabálytalanságért.

cimkék: idióta / tréler

Falra mászik, mert türelmetlen

A BMW sofőrje egyszerűen nem tudta elviselni, hogy egy iskolabusz miatt nem száguldozhat kedvére. Megpróbálta kielőzni, ám az eredmény önmagáért beszél...

cimkék: BMW / idióta

Csúcsforgalomban borítják meg a Yarist

Azt hihetnéd, hogy a városban egy dugóban nem lehet felborítani egy Yarist. De, lehet! Csak kell hozzá egy türelmetlen, és egy figyelmetlen fél is.

cimkék: baleset / idióta / dugó

Nem tudtak egymással mit kezdeni

Egy közlekedési félreértésből adódó verekedésnek lehetnénk szemtanúi, ha a két fél hajlandó lenne az egymás előtt táncoláson túllépni. Igazi türelem játék következik.

cimkék: idióta / road rage / bunyó

Részegen a garázsban

Ez az enyhén szólva ittas férfi gyakorolatilag rommá töri az Alfáját mire kiér a garázsból. A legszebb, hogy szemmel láthatóan fel sem fogja mi történik körülötte.

cimkék: részeg / garazs / idióta

Türelmetlen autós a kompon

Ez az autós annyira sietett, hogy még a komp kikötését sem várta meg. Pedig jobban járt volna, így most szedhetik ki a vízből azt, ami egyáltalán maradt belőle.

cimkék: idióta / baleset

Balesettel végződött a felelőtlen előzés

Egy kamiont próbált meg az út mellett kielőzni egy felelőtlen sofőr, de alaposan összetötre magát és egy másik vétlen autóst. Nincsenek szavak a tettére.

cimkék: baleset / idióta / előzés

Szétszaladt a Corvette ménes

Megint egy autós találkozó és megint egy baleset. Úgy látszik Amerikában divat lesz most már legalább egy sportkocsit megtörni az autós találkozóról távozáskor.

cimkék: baleset / Corvette / idióta

Ne mobilozz vezetés közben!

Ugyan most nagy balesetet nem eredményezett a vezetés közben mobilozás, de azért szépen rágurult a motorosra az előre nem figyelő autós.

cimkék: baleset / idióta / mobil

Fának hajtott a Corvette

Egy autós találkozóról indult el a Corvette C7 Z06, ám nem jutott túlságosan messzire. Egy nagyobb gázfröccs után a fák fogták fel az autó lendületét, ezzel gyakorlatilag totálkárosra törve azt.

cimkék: Corvette / baleset / idióta

Verseny helyett roncsderbi

A két pilóta nem várta meg a verseny leintését, már a pályán elkezdték lerendezni a kettejük közt kialakult nézeteltérést. Még a biztonsági autónak is menekülnie kellett.

cimkék: verseny / roncsderbi / idióta

Hosszú előzés, a végén egy csattanóval

Emberünk úgy gondolta, hogy megelőzi az egész sort, ha már senki sem jön szemből. A záróvonal sem érdekelte, pedig akkor elkerülhette volna a balesetet.

cimkék: baleset / előzés / idióta

Tankot trélerezni veszélyes

Az orosz katonák megint  a hadi eszközökkel vívnak éles csatát. Most nem csak egy ágyú, hanem egy egész tank okozott komoly galibát.

cimkék: baleset / tank / idióta / orosz

Jól irányzott hátsó lökés

Azt hiszed, hogy a láthatósági mellény és a verőfényes napsütés elég arra, hogy időben észrevegyen mindenki? Ezek semmit sem érnek, ha az autós nem előre néz menet közben!

cimkék: baleset / motor / idióta

Gázolni próbál az ámokfutó

Nem tudjuk, hogy mi lelte a piros kocsi sofőrjét, de az biztos, hogy nagyon felelőtlen és veszélyes lépésre szánta el magát. Először csak ijesztgetett egy máik autóst, majd megpróbálta elütni.

cimkék: baleset / idióta

Csúszda lett a Porschéból

Gazdag orosz fiatalok találták meg a Porsche Cayenne felhasználásának az egyik nem túl ismert módját. Csúszdának használták a vízparton.

cimkék: Porsche / idióta / orosz

Nem jutott túl messzire

A Lada sofőrje keménykedni kezdett egy másik autóssal, majd elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később újra találkoznak, az általa okozott baleset helyszínén.

cimkék: Lada / idióta / road rage

Nagyot borul a Jetta

Ez a videó kiváló példa arra, hogy miért nem jó, ha valaki behúzza a kéziféket menet közben. A sofőr mellett ülő utas csak a versenyzért akarta megakadályozni, de sikerült rommá törnie az autót.

cimkék: baleset / idióta / borulás / kézifék

Agresszív parkolás

A Porsche 16 éves sofőrjének akadt egy kis gondja a garázsba beállással. Végül jelentős anyagi kárral és kellő elszántsággal megoldotta a helyzetet.

cimkék: baleset / idióta / parkolás

Elvontatják a kocsidat? El ne engedd!

Előfordul, hogy egy előre át nem gondolt hülyeségből irtózatosan menő húzás lesz. Ez az ázsiai nő például a papucsával síeli végig a várost, pedig csak nem akarja, hogy elvontassák a kocsiját. Nagyon laza!

cimkék: idióta / vontatás

Tolató őstehetség

Ennek a hölgyeménynek nem szóltak, hogy a gázt elengedve és a fékre lépve meg lehet állítani a hátrafelé tolatást. Mondjuk akkor nem nevettünk volna ilyen jót!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / tolatás

Így parkol egy részeg orosz nő telefonálás közben

Ismét egy cifra videó Oroszországból. Egy eléggé ittas nő szeretne parkolni, ám ezt inkább roncsderbinek lehetne nevezni. Alaposan körbe tör minden kocsit a parkolóban.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / részeg

Élő adásban süllyedt el a vízben

Éppen élő felvételeket készített egy amerikai TV csatorna az áradásokról, amikor egy férfi mellettük hajtott bele a mély vízbe.

cimkék: idióta / víz / süllyedés

Így is lehet parkolni

Egy ázsiai hölgyemény mutatja be, hogy miként lehet parkolóhelyet csinálni egy amúgy zsúfolt garázsban. Azért mindenkit óva intenék ettől a megoldástól.

cimkék: baleset / parkolás / idióta / női vezető

Országúti üldözés

Egy gyorshajtó motoros és egy önjelölt rendőr száguldását nézhetjük meg Amerikából. Az igazság az, hogy egyik fél sem érdemel dícséretet.

cimkék: üldözés / száguldás / idióta

Horror baleset piroson áthajtás miatt

A lámpa nem véletlenül szokott pirosra váltani. Ha ilyenkor hajtasz át a kereszteződésen, akkor borítékolható a baleset, amit általában a vétlen fél fizet meg jobban.

cimkék: baleset / idióta / piros lámpa

Politikai véleménynyilvánítás autóval

Ez az autós biztos, hogy nem Trump-ra szavazott az amerikai választásokon. A büntetéssel viszont ennek ellenére számolnia kell.

cimkék: baleset / idióta / tábla

Óvakodj a rollerestől!

Sokszor láttuk már, hogy egyik autós rátámad a másikra és arra is volt példa, hogy egy motoros esett neki a négykerekűnek. Ám a rolleresek eddig békésnek tűntek. De csak eddig!

cimkék: támadás / idióta / roller

Rendőrt és gyereket gázol a zebrán

Emberünk a lehető legrosszabb változatát választotta a szabálytalanságnak. Zebrán gázolta el a rendőrt és az iskolás gyereket.

cimkék: gázolás / rendőr / idióta / zebra

Balesetet okoz, majd menti a bőrét

Emberünk ismeretlen okok miatt kihajtott egy autó elé, majd padlóig nyomta a fékpedált. A csattanás után megállt, levette a rendszámot, majd hajtott tovább. Igazi amatőr!

cimkék: baleset / idióta / cserbenhagyás

Amikor a sors tesz igazságot

BMW-s barátunk egy kicsit felszívta magát azon, hogy nem engedte el azonnal a kis VW. Szerette volna megleckéztetni, de csak ő járt rosszul vele.

cimkék: BMW / idióta / baleset

Itt az év legröhejesebb videója

Honnan máshonnan, mint Oroszországból érkezett az év legröhejesebb videója címre esélyes kis szösszenet. Emberünk rákötötte a villamosra a kocsiját, majd csodálkozott hogy az elmegy vele.

cimkék: villamos / fail / idióta / orosz közlekedés

Menőzésből frontál puszi

Persze, látványos, ha valaki két kerékre emel egy Quad-ot, ám azért illik a mutatvány közben előre is figyelni. Brutális frontál csattanás csupán menőzésből.

cimkék: baleset / idióta / quad

Teljes megaláztatás

Azt hiszed, hogy az a ciki, amikor eltűnik a kocsid alól az út? Várd meg míg megpróbálják kihúzni a járgányt! Az oroszok megint alkottak.

cimkék: baleset / idióta / beszakadt burkolat

Lamborghini a tóban

Nem tudom, hogy miért, de a mostanság egyre többen hiszik azt, hogy a Lamborghini a vízbe való. Ez a srác például boldogan behajt vele a tóba parádézni.

cimkék: Lamborghini / idióta /

Megtámadta a mentőst

Egy orosz taxis nem nézte jó szemmel, hogy egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó sorolt be az ő sávjába. Neki is ugrott a sofőrnek, de a többi autós hamar helyre tette az agresszív támadót.

cimkék: taxi / idióta / mentő

Különös módszer egy autó tolására

A Viper nem messze a garázstól lerobbant, így kellett egy megoldás arra, hogy eltolják a műhelyig. Vontatni és gyalogolni nem akarták, így megszületett a lehető legbizarrabb megoldás.

cimkék: Viper / Miata / idióta / tolás

Extra gyors autómosás

Ez a sofőr valószínűleg igen nagy késésben volt, hogy csak azt a két másodpercet szánta rá a mosásra, amíg full gázon áthajtott a gépi mosón. Nem járt jól, az anyagi kár jelentős.

cimkék: baleset / idióta

Vízben járó Corvette

A Lamborghini vizes mutatványa után most egy Corvette akcióját nézhetjük meg, ráadásul belülről. Nem úszta meg szárazon.

cimkék: Corvette / idióta / áradás

Amikor a jégkaparó már nem segít

Egy hideg téli napon nem árt megnézni, hogy hová parkol az ember. Hullámzó vízfelület mellé például nem érdemes, mert a kocsira ömlő vízcseppek csúnya dolgokra képesek.

cimkék: jég / tél / idióta

Kemények voltak, rátámadtak egy nőre

Íme két alfa hím, akik még egy nőnek sem nézik el, hogy nem közlekedhetnek úgy, ahogy éppen a kedvük óhajtja. Nem engedte be őket a hölgy, erre erőfitogtatásba kezdtek.

cimkék: idióta / erőszak / orosz közlekedés

Lamborghini fürdetés

A Lamborghini tulaját nem igazán érdekelte, hogy derékig ér a víz előtte, ő bizony áthajtott a kereszteződésen. Mit neki James Bond és a Lotus Esprit.

cimkék: Lamborghini / idióta / víz

Rossz sávba hajtott és frontálisan ütközött

Oroszországban nem ritka sajnos, hogy összekeverik a sávokat az autósok. Az viszont meglepő, hogy senki sem akar ilyenkor fékezni.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Gyors reakció menti meg az úton ülőt

Este az országút közepén ücsörögni nem éppen a legbiztonságosabb dolog. Ennek a szerencsétlennek is vége lett volna, ha a sofőrünknek nincs ilyen kitűnő reakcióideje.

cimkék: idióta / este / reakció

Sokallta a számlát, kocsival hajtott a szállodába

Amerikában egy idős férfi sokallta azt az összeget, amit egy szálloda akart elkérni az ott töltött éjszakáért, ezért kiment a kocsijához és nagy gázzal a recepcióig hajtott vele.

cimkék: baleset / idióta / szálloda

Nem sikerült az előzés

A kamionra szerelt kamerák rögzítették azt a balesetet, mely egy figyelmetlen előzésből következett be. Három autót tört össze a vétkes, mire megállapodott a roncs az út szélén.

cimkék: baleset / idióta / előzés

Felelőtlen előzési manőver

Ez a Saab sofőr agresszíven kezdett bele az előzésbe, amit még befejezni sem tudott idejében. Még akkor sem vette el a parazsat, amikor a fűre kényszerült a szemből érkező autó elől.

cimkék: Saab / idióta / előzés

Profi a köbön

Van az úgy, hogy a nem túl gyakorlott sofőr segítségre szorul. Az ilyen segítségtől viszont az Isten mentsen meg mindannyiunkat!

cimkék: baleset / parkolás / idióta

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Rajkodás az út közepén

A BMW sofőrje úgy látta jónak, ha a forgalmat megbénítva elkezd az út közepén "fánkokat" rajzolni. Gratulálunk, egy csöppet sem volt menő!

cimkék: BMW / donut / idióta

Részeg ámokfutó tör luxusautókat

Egy részeg férfi egy Mercedes terepjáróval törte össze a szálloda előtt várakozó Rolls-Royce Ghostot Katar-ban. Ámokfutásának a biztonságiak vetettek véget.

cimkék: idióta / részeg / ámokfutás

Testükkel védték a rendszámot

A sofőr egy kicsit túlfutott a kihajtón, ezért úgy döntött, hogy visszatolat. Tudta, hogy bünti lesz ebből, ezért megkérte az utasait, hogy szálljanak ki és takarják el addig a rendszámtáblát.

cimkék: idióta / tolatás / autópálya

Ezért ne az út közepén állj meg

Ha már meg kell állni valamiért, akkor mindenképpen érdemes lehúzódni az útról. Ha nem tesszük, akkor olyan balesetet okozhatunk, hogy még az internet is beleremeg az utórengéseibe!

cimkék: idióta / ráfutás / baleset

A világ legszerencsétlenebb tolvajai

Brazíliában két tolvaj próbált autót szerezni magának, de ez valahogy sehogy sem jött össze. Élvezet nézni, ahogy szerencsétlenkednek az út közepén.

cimkék: tolvaj / idióta

Nem mindennapi jelenet

Mit csinálsz, ha az előtted lévő autós volt olyan felelőtlen, hogy havas lámpákkal indult útnak? Persze, hogy letörlöd neki! Egyszerű gesztus, de életeket menthet!

cimkék: gesztus / / idióta

Beint a kapitalizmusnak az orosz zenész

Oroszországban egy zenész, Stanislav Baretsky felgyújtotta a saját BMW-jét. Mindezt azért, hogy így üzenjen hadat a nyugati kapitalizmusnak.

cimkék: BMW / idióta / orosz / gyújtogatás

Porschét akart lopni, de csak kárt okozott

Angliában filmezték le azt a tolvajt, aki egy Porsche 911 kabriót akart ellopni. Nem sikerült neki, de azért jelentős anyagi kárt hagyott maga után.

cimkék: Porsche / idióta / tolvaj

A sorompót áttörve ment át a vonat előtt

Valószínűleg nagyon sürgős dolga lehetett ennek a sofőrnek. Fék nélkül hajtott át a vonat előtt, még a lezárt sorompó sem izgatta nagyon.

cimkék: baleset / idióta / sorompó

Felelőtlen Tesla használat

Az odáig rendben van, hogy a Tesla Model S képes önmagát vezetni, de azért mégsem kéne ennek örömére elhagyni a vezetőülést. Egyszerűen felelőtlenség.

cimkék: idióta / felelőtlen

Lamborghinivel a homokban

Értem én, hogy négy keréken hajt, de azért ezt mégis túlzásnak érzem! Barátom neked egy igazi terepjáró kéne az olasz sportkocsi helyett!

cimkék: Lamborghini / idióta / off-road / homok

Kemény bácsi és a Vectra

A mai rossz időben felvidítós sorozatunk következő darabja szintén egy klasszikus magyar gyöngyszem. Főszerepben az Opel Vectra és annak kicsit sem nagyképű sofőrje.

cimkék: idióta / vontatás / Vectra

Lángra kap a Lamborghini

Egy könnyed kis sportautós csapatásnak indult, ám rémálom lett a vége. Lehet a lámpánál nem kéne hevesen túráztatni a gépet.

cimkék: Lamborghini / idióta

Ennél szerencsétlenebb egy sofőr már nem lehet

Egy egyszerű parkolóból kiállás alatt emberünknek a sajátján kívül még három autót sikerült megtörnie. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Zebrán gázolt, majd némi vívódás után lelépett

A BMW sofőrje a zebrán csapta el az öreg nénit. Először úgy tűnt, mintha segíteni akarna, de miután jól megrángatta szerencsétlent, tovább ment.

cimkék: BMW / gázolás / idióta / zebra

Pók miatt lobbantotta lángra a benzinkutat

Egy amerikai férfi tankolás közben vett észre egy pókot az autóján. Gondolta, hogy odapörköl egy kicsit neki. Nem kellett volna, a fél kút leégett miatta.

cimkék: idióta / benzinkút / pók

Az év legnagyobb idiótája

Azért mindennek van határa! Ez a BMW tulaj az autópályán szorítja le a mentőst, és még akkor sem engedi tovább, amikor az a szirénával jelzi, hogy dolga lenne.

cimkék: BMW / orosz közlekedés / idióta / mentő

Balul sült el a marketing akció

A Fiat 500 ráncfelvarrást szerették volna egy kicsit népszerűsíteni a litván kollégák, ám az akció kivitelezése hagy némi kívánnivalót maga után.

cimkék: Fiat 500 / idióta / marketing

Bicajjal a vízbe

Ez az ember nem normális! Ilyen meredek lejtőn direkt a vízbe hajtani elég bátor vállalkozás volt. A lényeg, hogy szemmel láthatóan ép bőrrel "megúszta" a kalandot.

cimkék: idióta / kaszkadőr / bicaj

LaFerrari gyilkolás

Igencsak felelőtlen ennek a LaFerrarinak a sofőrje. Nem elég, hogy az autót többször is odaveri az aszfalthoz, de még másokat is veszélybe sodor. Sikerül a motort is kinyírnia.

cimkék: LaFerrari / idióta / füst

Szelfizni veszélyes

Valami eszméletlenül zavaró tud lenni ez a mostanság mindenki által erőltetett szelfi mánia. Ennek tudatában kérjük nézze el nekünk mindenki, hogy kellemetlenül nagyokat röhögtünk ezen a videón.

cimkék: Jeep / idióta / szelfi

Közúti versenyző

Meg kell hagyni, hogy érzi az autóját ez a sofőr, de ilyet akkor sem csinálunk. Elég egy másik autós rossz reakciója, és kész a baj!

cimkék: Audi / Audi TT / idióta

Menet közben hagyta magára a kocsiját

Egy elég illuminált állapotban lévő hölgy csinált balesetet Amerikában. Egy kisebb koccanás után gyakorlatilag kipattant a kocsijából, ami ezután önálló életre kelt!

cimkék: baleset / idióta / ittas

Tengerparton ragadt a Bentley

Igaz, hogy összkerekes a Bentley Continental Flying Spur, de azért valljuk be, hogy nem terepezésre találták ki. Hogy miért? Mert könnyen így járhatsz vele!

cimkék: Bentley / idióta / Bentley Continental Flying Spur / elakad

Reklamált a biciklis, füstöt kapott

Egy biciklis megpróbálta az AMG Merci sofőrjét jó belátásra bírni, de amikor agresszívabb hangvételre váltott, elszabadultak az indulatok. Füstött nyeletett vele a sportkocsi vezetője.

cimkék: Mercedes / idióta / burnout

Újabb őrült az utakon

Oroszországban már semmin sem szabad meglepődni. Egy közúti vitában előkerül a balta? Ugyan már! Pisztoly az igazi.

cimkék: orosz közlekedés / idióta / balhé

Szabálysértések kimaxolva

Emberünk párszáz méteren belül három szabálysértést is elkövet. Ilyen morállal tényleg csak idő kérdése a baleset.

cimkék: idióta / román közlekedés / szabálysértés

Bemutatott és koccant

Nem hiába szerepel a KRESZ-ben, hogy nem tanácsos másokat megleckéztetni az utakon. Most is jobb lett volna előre nézni!

cimkék: baleset / közlekedés / oroszország / idióta

Közúti balhé női résztvevőkkel

Azt hitted, hogy csak a férfiak tudnak óriási balhét rendezni az utakon? Akkor itt van ez a robogós lány és a női autósofőr esete. Keményebb, mint az orosz verekedős videók.

cimkék: idióta / verekedés / csajok

Szlalom az autók között

A kelleténél bátrabb ez a motoros. Szemmel láthatóan érzi a gépet, de elég, ha egyszer nem adja ki neki ilyen jól, és máris kész a baj.

cimkék: motor / idióta / forgalom / szlalom

Kulccsal karcolta végig az Aston Martint

Londonból érkezett ez a felvétel. Egy bevásárlóközpont parkolójában karcolta meg ez a férfi az angol szupersportkocsit. Nem tudni, mi volt az indíték.

cimkék: Aston Martin / idióta / karc

Az évtized munkása

Emberünk valamiért jónak látta a teli gázpalackot megfúrni. Természetesen elég jelentős anyagi kárt sikerült elérnie, főleg miután porig égett a markoló is.

cimkék: baleset / idióta

Frontálisan ment a tűzoltónak

A BMW-s fiatalember nem vette figyelembe, hogy szemből egy szirénázó tűzoltó érkezik. Lett is nagy csattanás.

cimkék: baleset / BMW / idióta / mentő

Tankcsapatás túltolva

Lehet tankkal driftelni? Erő van benne, hely van hozzá, már csak egy kis ész kéne, hogy ne álljon fejre. Mert egy tank olyat is tud!

cimkék: drift / tank / idióta

Börtönbe vele!

Erre egyszerűen nincsenek szavak. Ez a szerencsétlen sunyi alak észrevesz egy gyönyörű Porsche-t az utcán és kényszert érez arra, hogy megrongálja. Szenvednie kell!

cimkék: sunyi / idióta

Nem hitt a sárgának

Gyakran mondják, hogy az autó könnyen válhat fegyverré. Felelőtlen kezekben nem kell sok, hogy meg legyen a baj.

cimkék: baleset / Ferrari / idióta

Jobbra tarts!

Nem véletlenül kell jobbra tartani, pláne, ha az a német Autobahn, ahol bármi jöhet amennyivel akar. Centiken múlt minden.

cimkék: Audi / idióta

Menőzni akart, de Porschét tört

A srác a mellette helyet foglaló hölgynek akarta megmutatni az autója tudását. Nem kellett volna. Épp hogy elfértek egy gyalogos mellett, mielőtt összetört a német csodaautó.

cimkék: Porsche / csajozás / idióta

Nem jött össze a kockázatos ugratás

Emberünk nem tudni, hogy csak elnézte a dolgot, vagy túlságosan bátor volt, minden esetre elég csúnyán összetörte magát és az autóját a hídon.

cimkék: baleset / idióta / híd

Gyalogost gázolt, mégis az autó érdekelte

Felhajtott a járdára, elcsapott két gyalogost, majd oszlopnak vágódott. Mindezek után emberünk csak az autóját kezdte el sajnálni.

cimkék: idióta / gázolás / baleset

Életveszélyes momentum

Vajon mikor tanulják már meg a nézők, hogy nem állunk a pálya mellé? Ez megint elég közel volt! Ha a pilóta hibázik, akkor most nagy a baj.

cimkék: rali / wrc / idióta / néző

Közel volt

A Porsche tulaja szépen kerülte el a kialakult balesetet. Innen látszik, hogy nem mindig a satufék a legjobb megoldás.

cimkék: baleset / Porsche / idióta / mentés

Cadillac zúzás WWE módra

Egy alig használt Cadillac CTS modellt vertek szét a minap Amerikában. Hogy miért? Mert miért ne! A pankráció ettől csak látványosabb lesz.

cimkék: Cadillac / Cadillac CTS / idióta / WWE

Szabálytalan forduló és baleset a rendőr mellett

Hol érdemes szabálytalanul megfordulni és belecsapódni egy másik autóba? Persze, hogy a rendőr mellett. Azonnali intézkedés garantálva!

cimkék: baleset / rendőr / idióta

Elszabadult a quad

Quaddal is lehet szép kalamajkát okozni, nem kell ahhoz bivalyerős autó. Ez a srác például egy parkot és egy autót is lerendezett mielőtt felvette a nyúlcipőt.

cimkék: baleset / idióta / quad

Beláthatatlan helyről szabálytalan kanyarodás

Van egy tippem arra, hogy az eset után még a BMW vezetője csodálkozott a legjobban. Pedig ő volt az, aki beláthatatlan helyről, ráadásul abszolút szabálytalanul fordult meg.

cimkék: baleset / BMW / taxi / idióta / alagút

Elüti a furgont

Ukrajnában nem az autók ütik el a gyalogost, hanem fordítva. Legalábbis ez az ember olyan nyugodtan sétált neki a várakozó furgonnak, mintha az a legtermészetesebb dolog lenne a világon.

cimkék: gyalogos / gázolás / idióta / furgon / figyelmetlen

Kísérti a sorsot

Emlékeztek még arra a balesetre, melyben London belvárosában egy száguldó Lamborghini felkenődött egy kikanyarodó autóra? Na itt egy másik, aki hasonlóan szeretne járni.

cimkék: Lamborghini / idióta

A tenger nem autómosó

Partra vetett bálnaként áll egy Rolls-Royce a tengerparton, a hullámok nyaldossák és ez senkit sem zavar. Drága lesz ez a mosás!

cimkék: Rolls-Royce / kabrió / idióta

Lerúgták a lopott motorról

Ez a szerencsétlen úgy lopott el egy motort, hogy a társaság egyik tagja észrevette. Utána ment és menet közben rúgta le a lopott gépről.

cimkék: idióta / motor / baleset

Idióta motoros tükröt rugdos

Van olyan, hogy valaki túl sokat képzel magáról. Mint például ez a motoros, aki azért rúgja le az autó tükrét, mert az meg mert fordulni előtte.

cimkék: idióta / motoros / baleset

Kétszer is lekoccolta a Mercit a GTR

Érthetetlen, hogy mi ütött ennek a Nissan GTR-nek a sofőrjébe, de kétszer is meglökte hátulról a teljesen új Mercit. Költséges módja a véleménnyilvánításnak.

cimkék: baleset / idióta / Mercedes / Nissan

Rátolatott a motorra

Egy nem épp rutinos vezető tolatva gázolta el a lámpánál ácsorgó motorost. Mázli, hogy le tudott ugrani a gépről, különben őt is szétnyomta volna.

cimkék: baleset / motor / idióta

Erre nincsenek szavak

Nehéz megfogalmazni, hogy lényegében milyen lényhez hasonlítható ez a sofőr. Azért törte rommá szerencsétlen motorost, mert az mert szólni neki a mobilozásért.

cimkék: motor / baleset / BMW / autó / idióta

Fel a fejjel!

Ha már az ember biciklizik, akkor nem árt, ha néha előre is tekint. Különben könnyen fel lehet kenődni mondjuk egy út szélén várakozó autóra. Szép volt barátom.

cimkék: baleset / idióta

Ha menni kell, hát menni kell

Így kell azzal a bizonyos testrésszel megállítani a forgalmat. Még a villamos sem mert újat húzni a magán a kereszteződésben könnyítő fiatalemberrel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos / humor / idióta
Hírek

Elcsúfított Pontiac várja új gazdáját

Amikor azt hiszed, hogy már láttad a világ legrondább autó átalakítását, mindig rád cáfol az élet. Ez a Pontiac Trans Am kívülről sem az igazi, a belseje pedig egyszerűen förtelmes. Viszont eladó!

cimkék: tuning / Pontiac / idióta

Nem bírt el a tolvaj a manuális váltóval

Amerikában az emberek döntő többsége nem tud manuális váltós autót vezetni. Ez a tolvajokra is igaz. Egyikük most nagyon pórul járt emiatt.

cimkék: idióta / tolvaj / rablás

Heroinra cserélték a légzsákot, meghaltak

Két mexikói drogcsempész halt meg a minap egy balesetben. A karambolt túlélhették volna, ha a légzsákok kinyílnak. Nem tették, mivel nem is voltak már a kocsiban.

cimkék: baleset / idióta / drog / csempészet

Kutya kötötte el az autót

Kellemetlen meglepetés ért egy amerikai férfit, amikor a kutyája belehajtott a kocsijával egy tóba. A bevállalós blöki "megúszta" a kalandot.

cimkék: baleset / kutya / idióta / Chevy

Szörnyűre sikerült a Mercedes Ferrari tuning

Nekem sok mindent bevesz a gyomrom, de azért van valahol egy határ. Miért nem lehetett szegény SL Mercit békén hagyni? Miért kellett a Ferrari nevet is megtiporni ezzel az akcióval?

cimkék: tuning / Mercedes / idióta

Új Ferrarit akart, ezért felgyújtotta a régit

Egy 20 éves fiatalember megunta a tulajdonában lévő Ferrari 458-at. Újabb modellt akart, ezért inkább felgyújtotta az olasz sportkocsit.

cimkék: Ferrari / idióta

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Fürdőzők mentették ki a BMW-t a vízből

Görögországban egy figyelmetlen turista úgy hagyta a parton az autóját, hogy nem húzta be a kéziféket. Természetesen csobbant egyet a német járgány.

cimkék: BMW / idióta / vízben / Görögország

Fontosabb volt a BMW, mint a gyermeke

Néha elképesztő hírek érkeznek a nagyvilágból. Most például egy kínai anyukával van tele az internet, aki fontosabbnak tartotta a kocsiját, mint a saját gyermekét.

cimkék: BMW / kína / idióta / hőség

Festékkel intézte el a Maserati belsejét

Nem túl ésszerű dolog egy Maserati hátsó ülésén festéket szállítani. Viszont ha már rávisz a szükség, akkor érdemes megfelelően rögzíteni a szállítmányt. Nem pont így.

cimkék: Maserati / idióta / festék

Netes hírnév miatt gyújtották magukra az autót

Furcsa világban élünk. Ma már nem az számít, milyen fontos tettet vittél véghez, hanem hogy a Youtube-on vagy a Facebookon mit értél el vele. Ezek a srácok az Epic Fail kategóriába tartoznak.

cimkék: idióta / égő autó / tűzijáték
címke felhőChargerautópályamatricaKimi RaikkonenkörnyezetbarátMonte Carlo rallyKancsár Ferenctoyota 2000 gtNascarAirscarfheccJeepsorompógyűjteményFlameOrlandolövöldözésrevansSuzuki KizashiKoenigsegg Agera Rrendvédelmi erőkRTRBZZZM8szembe sávflame warVolkswagen PhaetonPeugeot 208Toyota RAV4menekülvárosi miniItaliaAthénextra 300BMWkínos esetgesztusSportwagonösszkerékguntridentdonington parkajtóoroszborzSigdsrallyvideóMaláj Nagydíjautolivluxus buszFootkhanaGörögországrendszámSergio Marchionnepiros lámpabátorKevin Magnussenlufthansamercedes-benz econicbringásLotus SUVSergiohangfalRX-VISIONBreitlingCorvetteNissan MaximareggelihányásminiszterelnökakadályidőjárásestenyereményjátékBMW 5Erzsébet királynőszippantós kocsiSan DiegoF40amerikaKOERUBethelSebringSAS IrisconvertibleMercedes-Benz G-osztálygázüzemű autóAustinhangutánzásIndiaBob BellJannarellyhackertargoncaSupermandízel motorNémet túraautó bajnokságHungaroringSeatRenntechTalismanjégkaparóSpecialekazárGrand Dustertávirányítós60bénabiztosításelnöki ügypeugeot 308 sw205Szingapúri NagydíjmotorWalterné Dancsó Adrienntemetkezésberagadjeges útopel karlspanyolhumorLamborghini AventadorSt. James EditionTakataFord KugakésésadásT-RocX2lezárástalálkozóAnniversarypolgármester488wellnessAlfa Romeo 4Cgyorsasági motorGT-Rdonutközterület-fenntartásmercedes-benz s-osztálypalettarablásMarcello LottiRally du VAR 2012Pace CarBrazíliaStoffel VandoorneerősCullinanáldásSaabhot rodkamerásjógavodkaSpielbergMax MosleyFord Mondeobaleset tengelylángolAMG GTdrogCoca-ColafegyveresekDevelhulladékgyűjtésRed Bull RingverekedésMcarenélményautózáskombiimportburnoutformaDokkerautótesztállatveteránkávéindításbivalytuninggyerekülésAlpinerendőrségKia SoulSlovakia RingbenceAmerikai NagydíjVenom F5ukrajnaFestival of SpeedvészfékelaludtcélImolakoncepció Bugatti Veyron5008eszméletlenrepüllimitáltCompassChicagoRober KubicatörésVATHTCROne:1kisfilmwiesmannparkolásmercedes-benz mlcTim Gáborbikinielgurulbicajforma-1futárspeedAxiálördögszekérhalálos irambanvillanyautóIncigazságszolgáltatáskommunikációMonsterland rover discovery sportRodascsajozáspáncélosSuzuki AltoMarius AasenToyota GT86reflekszRally Cupjávorszarvas-tesztAudi R8SRT ViperhelikopterkétkerekezésARTNyirfás JuliannakedvezményjégautóJaguar XFRtankDaimlertanulmányautóMartin CacerestámadásCaliforniabuszmegállóRali EBTraficLexus LF-SAvízkoppintástáskaMiguel MolinazebrapáparendőrautófuvarAIDSgyorshajtásSRTRenault RStengerSkoda Octavia RSpoénszánkólada 4x4I8911british greenDB11székVignaleTushkanovaColoradoExclusiveleállásőrületbikaWankel motormatt fényezésGiulia QVszarkakaszkadőrcsomaggarázsajtógyorsulási versenyLas VegasedukációGT-86bmw m5mercedes-benzzsiráfAlfa RomeomotogpNYPDSteve JobsTerrakhanatévélebukásparasztjárdafelúszásAnton Yelchinprémiumautólopott autódaruFedExAudi RS6lakókocsiViperExtremevontatásmanuálishivatalosszedánnézőszállítóbénázásájulásteddystatisztikabeszakadtKanadai NagydíjNestor GirolamiVolkswagen JettaarmageddonillegálJaguar XKR-SGT3Bryan buffierjean-claude van demmeBitter Sándormotorhibahajópanzióbentley mulsanneYeongamErwin Wurmbmw x1sütiszörnyHiluxOlaszországC8Rali OBSuzuki AuthenticsgyászhírinstinctToyota Yaris RSBoschSochiKuala LumpurevolúciókipörgéshőségChevrolet VoltTarga2WDamerikai közlekedésEliaBalehatótávHUVSuzuki SX4üldözésF1RosbergBahraini NagydíjkábítószerML63 AMGvideó válogatáslistaalkalmazásBelgiumhídlopotténekautóipari visszahívásgolyóEnerGForcefelajánlásfreighterGyurtaRenault MeganeMini PacemanmorganarabChevrolett Corvettes60halálesetterepCitroen DS3WRCAudi TTLamborghiniBMW X4Aston Martin Vulcankit cartrélerWWEDan BilzerianToyota SupraBuickemissziós botrányMP4-12CBac MonoSpabéreltmotorosrendőrcinemaFerrari 599 GTOJeep WranglerGumball 3000S65Opel AmperaToyotaKecskeméti Balázsbiztonsági autóGymkhanaigazoltatásIndyCarUSAfekvőrendőrszemetelésbruderszabálysértésDél-AfrikaösszehasonlítóBMW M4 GTSpusztításjótékonyságConceptRon DennisÉv Autója 2017dűneboxkiálláskorlátozásMazda CX-9BullitFinal FantasyPauNissan Micrarolls-royce wraithRali VBGMC SierraEric BoulliervillámApriliakínai autóBMW M2Dacia Logan MCVMichelinrush hourrossz útkanadataplóMercedes G-osztályX5Mcar pornFiatmegane8-asvolkswagen golf sportsvangerillamárkakupaA110UH-1Forzaford c-maxCitroen500ePCGoodwood Festival of SpeedXC60átnevezésJustin WilsontestAfrikaHyundai i30virtuáltoláslazabemutatóMission EkulcsYuliannatilalomMichelisz NorbertLandwindkerékWaldowJaguar XFR-SbicikliúttruckSsangYongJaguar X-TypeiphoneLaguna SecakátyúbringafelelőtlendagadtHockenheimSubaruKia NiroNorvégiabalesetmegelőzéstrailerdemonstrációlincselésvasúttörvény488 PistaMonacói NagydíjKevin Abbringskoda fabia s2000R5350zbunkóA5károsanyagMomkhanaAlfa RomoeBMW 8macskaJon OlssonMercedes-Benz A-osztálymentőakcióSuperfastágy960Jakus TamásLummaAlpinagyorsuláscitroen c-xrbejelentésHoonicornAston Martin DB9LettországbefutóLada Prioraomlásturánmonte carlo raliraktáreladakHonda NSXkarcForma-1 Bahreini NagydíjfóbiaNissan Skyline R33Jorge LorenzoPókemberPHEVGoogleLPGAppleMercedes GLErönkszállítócsúszós útDacia Dusterpolo r wrcjason stathamrondaradarsafari3D nyomatásangol közlekedéstehénékszerSTibukfencvásárlásCreweTobias Moersfelfüggesztésjapán autóijesztéstúraautóVR812HaasmarkolólányExorcistszingapúrMercedes CLK AMG Black SeriesLaFerrari Aperta30 évkiegészítőparkolókamerahirdetésNürburgringtoyota land cruiserBJOpel Adamvolkswagen boraWalter Csabalimitált szériajaguar f-typeSuper SportLiberty WalkZöld pokolChiron SportKlausz KristófPhaetonGMCMichael Schumacherpattogatott kukoricaNissan GT-R R34DRIVE PILOTVolvo C30útorrszarvúWestfield MegabusaBaldwinmurvavízbenZafiragyalogosvédelemrendőrvasúti átjáróSpirit Of EcstasynagymamaFRForms-1Ott TanakszáguldásQoros GQ3inasLodgypisztoly458 SpecialeMad MaxláncNissan NV 200Európa NagydíjsportkocsitRenaultRubiconAlpina B12tűzcsapJohn Cooper WorksvárosOpel MagyarországrageHadik AndrásDB9M0Ferrari Californiadacia loganünnepi modellhangutánzóKen BlockrasszizmusiCarScoutSvédországMercedes E-osztályBrazil NagydíjJanner rallyMarchionnafokozatsárgawalter röhrlsérülésstopblack fridaycobra 11jótétMonacoMehdi BennaniSennarekordfisker surfSkodahírMagnus Walkerporral oltócars coffepénznapelemCadillac EscalademodernBMW 3 GTtáncTechartMitsubishiPikes PeakJeep CherokeeneuvilleWranglerprojektorgyerek autóLuc BessonRinspeedLand Rover DefenderHyundai i20 WRCcseh autóLamborghini Murcielagojapán közlekedésrajzalternatív üzemanyagörök garanciaszenzorMiniszemétszedésnézőkintruktorautmoatatragédiakötélhúzásCrosslandfrankfurti autószalonTolemanAriel AtomRuftáblaAudi A8 L ExtendedRCÉv autójamandzsettagombkereszteződéstilosban parkoláslexus nxVolkswagen PoloMaserati GranTurismoM4 GTSKodokombi autórobotizált váltóalvásFittipaldiautókiállításWRXhalálosLPhistorickalapácsKomáromautósportbontásCaterpillarMitsubishi G4CruzeWorld Series by RenaultcsalásMercedes C-osztályVetteteleptraktorrakományautós üldözésoszlopLukács KornélGoProReal MadridfilmFiat 500LgokartsátoryoutubedigitálisváltóHyundai VelosterHuayraillatLamborghini Veneno RoadsterJaguarvéletlenwörtherseeautóbemutatóhavazástahógázszivárgásmunkagépSilverstonehanninenkéselésösszehasonlító-tesztfeltörésKodiaqMike TrouttrollGyulay ZsoltBMW M760Li xDriveNovitecutcai autóhalottaskocsihernyótalpBonnevilleszemmozgásfilmes autópostásVolkswagenkarmakihajtóTokiói AutószalonzeneWTCRRoad AmericafarmergyanusítottmásolásültetésprofiCountachScoutlinenagy sebességSpa FrancorchampsBrillianceképsuzuki balenoautópályaFord F150mesefigurákMercedes jövőskoda superbDevel SixteenplatformRobert KubicaLandauletalagúthollandDwayne JohnsonplázaGeelycsaládi autóWillys. modernGLAszakadékamerikai humorterelésgyúrásbeszakadt burkolatsnowboardRomániavadászatMarchionneMercedes A-osztálySVeladásnyíltnapturán frigyesMarbellaDavid CoulthardCardokMasterelképesztőGarázs TVmexikói autójames bondRWDszállításVenomrágcsálóöregCentenarioJensenChicheritgőz46SonicgyárdragsterféktesztFCAOstbergx6Forma-4hullámgolfautóBen AffleckVW Golfvíruscadillac devilleinternethíd csereHyundai ix20CadillacKia Forte KoupSCCGTbűncselekményautó eladásMaybachCitroen DS3rongsínVeszprémelektromos UTVTouristenfahrtDodge ChargerYpres-ralikatonaiLexusSzilveszter rallyMercedes-Benz E-osztályversenysportkisteherautóLa TomatinatöltőkisautóMercedes-MaybachhumotGuinness rekordChevrolet SilveradoPetersentalálmányKodiakAdria CennibuszVolvo XC90760LiPanamera Sport Turismodigital lightitalDodge HellcatvonatkereskedésErzsébetpedálAccordSzilveszter raliforQatarPeugeot 2008Toyota S-FRVolkswagen GolfkarbonGTBcitroen cxA-osztálykormányneed for speedalfaViper SRTFiat PandaviccATS24 órás versenyGT4Lada VestaoroszországLanciaCitroen C3LFApolitikaForma-2illegális versenyD3 GroupNissan SilviaBeppo HarrachanimációsSkoda CitigoE30túlkereslettéli közlekedésborulgázgödörF50Forma-1 Spanyol Nagydíjugratásgyerekeklakóparki5biztonsági övautóútW213részedGordiniégő autóMercedes EVO 2TAG MotorsportZFAcura NSXmosásterepezésTiguanWildcatkarácsonyvolkswagen eco upközterület-fenntartóAmpera-etaxiM550dMarvelrottweilerBútor RobifékpadLancia ThemaategoQ60Audi A2közlekedésBMW I8harcSinsheimoff-roadDefenderVolkswagen TouaregcrossoverwrcSibiu-raliAlfa 4C458 ItaliabrutáliscsúnyacrashmárkákköztisztasághegyfilmesInsigniaPro CeedmólóesküvőEclipseÉsztországJean Alesihalottas kocsiMercedes-Benz SLSMcDonaldsXJ220TerraEurópa Bajnokságeletkromos autóVWkonzolOliver BlumeChryslerOpel InsigniagiccsLance GilbertEmilyrongálásS-EditiongyújtogatóegyüttműködésönzetlenBudapestherbieHeinz-Harald FrentzenOpel AntaralelepleződésFord Mustangporsche macanszirénaoposszumdynoszénaJapán NagydíjJedlik Ányos KlaszterM PerformanceDodge RAMkötekedésteaserpickupbalesetNissan rekordtávirányítós indítógázrobbanásrajzfilmfailkatonákepizódKoenigsegg Agera HHutcai versenyford kaFord Fiesta RS WRCMatteo MalucellihajléktalanHofmannTipoBill Gatesferrari 458 italiazúzásharrachMarine EditionmagyaremberségidiótaP1F430Crystal HooksFerrarszelfiVitoBentayganapfénytetőX-osztályQ6vákuumMercedes CLAvolkswagen jettacaddyHill Climbbaja 500menekülésfűnyíróLada 210444Bessenyey ZoltánTrans AMNasser Al-AttiyahDCKTM X-Bowchevrolet cruzelökésRedlancia fulviaDemonMiataleleplezésMáltarepülésAudi A8 L SecurityreklámdöntőlisztkiállításHarley-DavidsonNeonforgalomRallyearab autóATS-VfolyóOscherslebenTrustcsomagszállításPorsche PanameraJohannesburgfejlesztésSkoda OctaviaKaiTyler WitteKarinarollerAventadorbolygódugattyús motorJerez4MATICPosrcheittasCiprusköltözésAutopilotMcLarenSkoda múzeumtűzoltóságlábbal vezetAlain MenuX-TrailSkoda FabiahibridRX-8LMP-1DániaimprezaFord Rangerbírságroncsbrutál esésparkoló asszisztensszerkezetGTOriasztóland rover discoveryBMW 5-ös sorozatenzo ferrariÚj-ZélandVeyronkukásautóHeritageizomautórajtbiztonságtechnikabakancslistaújjáéledTestarossaRadicalNissan Skyline R34barátnőclioDetroiti AutószalonalvázAbu Dhabi NagydíjTieBuggyTigrisDaniel SordoOlasz NagydíjtartályEVsúlyelosztásMercedes S-osztályingyen autónissan leafszabálytalankodásKovács TamásEngstlercélgépjapán piackólahalálbmw m4húzásscooterumbauBruno SpenglerYamahajótékonykodásAbu-DhabilimbóAgera RScsúszásszociautotalalkozoCamaroPutyinbobpályaEsteban Gutierrezorosz tuningWald InternationalhőkameraautómosáskardiológiaFord F-150Gódor BarnarobotautóMazda MiatashowmotorháztetőkutyabüntetésBMW X6AcuramotorpalettaHonda PreluderendezvényToyota Corollaangol motorNissan AlmerabrutálüzemanyagFelix Baumgartnerx7olajsivatagIED SyrmafaXC40GLCBlazerTWOFACEszörfkamionsportszerűtlenroncsderbikerskatonaYas Marina CircuitgördeszkaCorbellatiRed Bull RacingKovács Ágiléghajtásfestéstúraautó világbajnokságázsiai közlekedésA9Rolss-RoyceM6ijesztgetésszétveriIrmscherRapidFicza Ferenckézikönyve-GolfelőjegyzésBMW Z4sikerForma-3Formula RenaultZ06MbDesignLapraszerelt autósztoriNeymarMount EverestSecurityBMW X5steve mcqueeningaBentleyfigyelmetlenFernando AlonsoBMW 7Nissan GT-RZR1Zengő Motorsportbessenyey458TacomasylviaépítkezésKaroqbalesetekmagabiztosságKia PicantoFiat 500SierraLexus IShangSabine SchmitzChevellemárkagumiégetésDaytonaConnectedDriveGázosításPárizsi AutószalonlépcsőboxaromadefektPur BlancJumpyGMC Yukonolasz autóelektromos autózásrinocéroszhulladékgazdálkodásBMW 1ablaktörlőGTAMadárjégesőMotorsszlalombörtönEgerRXboxeractrosFerrari FXXkémfotófocilabradorDaniel RicciardoPorsche 911szélvédőmosóBMW 1602kereslet csökkenésFiesta WRCspanyol autóISXJ13bestsellerGuerlain ChicheritBoston reptéridősHoonigansmanőverTucsonMercedes Maybach.Pepsi MaxOpel GTNimródRafael NadalPolestarfurgonTransformersBMW 2 Active TourerolajcsereFord RacingmarketingrepülődoppingkamionsofőrBMW E30Nissan SentrahuligánokdudaCadillac ELREVObentley continental gttilosjelzőoszlopromboláselsőbbségJaguar XFAudi A3majdnem balesetA120török közelkedésChevrolet CorvettePekingi AutószalonCintrasólyomkézifékesőBMW E30 M3Ketterer ContinentalForza MotorsportHalid AvdagicszállodaNissan 370zChevroletNissan JukeToyota TundraBMW 503bérautóLe MansóraEurosol-Honda Civic Type-Rjachtnissan gtrClimbkhanarenault talismane-tronGran TourismoGhostoroszlánHenessey Venom GTMicheliszi3Chevrolet Impalaelszabadulti3 REXrx8Tesla Model 3kombájnporchevezetésvilágrekordterrorStockholmpullmannEasytronciPorsche 911 GT3kivetítőhard toptűzijátékMaserati Levantelövésford galaxygyorsaságiG650kétkerékGRMNVelociraptortúlméretesWRX STIctsG63 AMGAusztriaönvezető rendszerpirosRickard RydellMLBLotus F1robbantásdriftMaseratiClarksonHumveeRali du Valaisroncstelepm1rasubaru wrxbuffierSemaAudi TT-RSVida JaniMaserati 3500GThaszonjárműkompakt autóhójáróittas vezetőTitan XDkamikazestorage findtrident icenivégső állomásRhys MillensüllyedésContinentalAndy PriaulxDTMszarvasUAZtélColin McRaeVenezuelaAudi Prologue Avantintelligensvirtuál tuninglancia deltastretchFord EcosportVauxhallArab autózásShelby GT350RsípályaMelbourne4x4All-TerrainTata Nanomentősschumacherromán közlekedésjwrcroadsterkoreai autóAston MartinZotyeBloomautós jövőLancer EVOAudilefoglalt autókcrash testbúcsúpótkocsiBentley Continental Flying SpurdiszkóRX-9McFlySuzukiSmartoldtimer találkozóautósüldözésBarcelonasziklaIndy 500távirányítós autóChevrolet CaptivaDusterzombirali-világbajnokságbmw z2lövegboruláselső vásárlóKadjarSUVJari-Matti LatvalaúthibaegyediRS6Kínai NagydíjBuick RivieraAudi A6Mr.Beanautosráncfelvarráschris MeekePeugeot 207NissanStingerPistaInfernodudeCorvette Z06Magyar Termék Nagydíjfurcsa járműlada grantaLamborghini HuracanS10BatmanhóemberkonvojrobotpulykaSaab 9-3villamosfegyverBYDKoreai NagydíjWSRegyterű autórosszullétönvezetővakvezető kutyaEF7zsúfoltságdízelautóáradásjégDacia DokkerDél-AmerikaInfiniti M30d3DBulldoglángszóróesésnavigátorring-txielakadBugatti Gangloff CoupePortugáliaChironfejesjubileumleopardIsuzuMissileBMW 2-es sorozatnévPriustorlaszijedtségJohn CenaatvgyerekMgarazs.tvdacia sanderoHunGarianSportsgázolásVin DieselpermetezésbanLevanteamazonmelegedésNémet Nagydíjszenzációhavas útrichard hammondcherokeesertésjelzésfelvásárlásVilágbajnokságSwiftaudioátépítésOPCSuzuki Swiftszelektív hulladékMulholland DriveszimulálásvisszapillantóTouaregModel Sdízel botránygyakorlatPeopleClarionGallardo275FalconAntonin TlustakautomatikatanulmnányAlex Zanardim5Taco BellNicoDaciakabrióquadárokBrit NagydíjIRCCupraVorsteinertelefonVolvo modellmackó3d nyomtatókazahDakarFormula 3Youabian PumaGT 4ford thunderbirdmentésPiquetSuzukaFord FiestaIndybankautomataminigunEvoquegörkorcsolyaRed BullbabaDelta HF IntegralevizelGenfLadaautomata váltóFormulaOpel CascadamotorosDodge DartVolvo S90FordDisneybakiráfutáspassatKeszthelyi VivienHammanforró vízCorsica-raliJeff GordonVeneno RoadstervandalizmusSubaru Imprezamini cooperHummerTSIHayden Paddonéjszakatitanegzotikus autóS600USA NagydíjhókotróMagyarországlaptimefelnilandolásausztrálFiat TipoStellakörnyezetvédelemtolvajOpel KadettSzlovéniaMalajziarobbanásangol autórenault sanderoterepjáróIndiai NagydíjMitsubishi OutlanertotálkárTwingoGeneral LeeMikkelsenjarri-matti latvalaGT40XD3HollywoodMicrabalszerencseszimulátorKharitonineladó autószilvszter raliModel 3nissan nv200Érdi Tibormeglepetésvizes útfékfelahegyreChallengedurvasunyiszabadidő-autóbiztonsági rendszerDronekhanagumorbunkernémet autóVelarCarlos SainzejtőernyőBlack Bearhűtéshot hatchMonzaRolls-RoyceUPSBJ BaldwinLamborghini UrusKefo MotorsporthibaHyundai GenesisRenault TrafficNorrdschleifeszondalopós autóEurosportKertész Krisztiánhangvezérléssvéd piaclízingLand Roversebastien ogierFormula StudentbicilisI-Paceugrás2013gyalogosR8 SpiderApertanői sofőrMcLaren 12cgyújtogatásCsehországSpyderStepwayGenesisfrontálszaltóHonda Civic Type-RElon MuskJeanner rallyHennessey VenomIATMNASZtankolásSvájclexus rcRange RoverelsőkigyulladtkergetőzésLada NivaERCofficialbmw 507RimacHonda JazzfestékszámozásShelbyhibrid autóerőszakmázlistaVolvo S70 RpokolSuperleggerakrátermedveChelseaMANvisszahívásXJSata-ralirobogóújjáépültUrusbatmobileszolnokWatkins GlenOpel Astranyomtatássárga zászlóablakgyilkossági kísérletbombaföldcsuszamlásJanner raliOrosz NagydíjjelmezszerelőHonda CR-V3008olajfoltelveszvewcHoldenoffroadversenypályanői vezetőCadillac CTSlánykérésP100DlasszócsempészetkirálynőMotegifiat. fiat 500technológia6x6autótemetőSubaru ForestertesztmegsemmisítésrészeglovaskocsiSTJames Maypapelszabadult járműhosszútávú autóversenysorozatfotóháborúMotkányMarcus Gronholmhonda integrakilencsebességes automta váltótetőaudi q3HondaAsconaVerstappenszigetSSAudi S5Gigafactoryfüves cigiSWSpongya BobkülönösdrónOpel Zafira TourerládaderbiDucatopeugeot 205 gtiversenygumitolatásgazdagmezőgazdaságkápolnaMarconiPontiacSeat Ibizacsehszőnyegselfiekonföderációs zászlóNvidiaAudi TT Cupelőzetesvolkswagen bogárVilnerpotyautaskubasportfavágásszoknyakereskedőMinyonAudi Q2ApolloRenault TwingoArany KormánykerékPharrel Williamstesla model xAMTSveszteségCX-5tilos parkolásCrossland Xsorsyoliepája-raliBMW 5 GTTimo GlockHonda 2&4TouristenWRC3Porsche BoxterUsain BoltpókbölényRange Rover SportFiestaMclaren 570SG63SamsungUltraelefántChristiano RonaldoévfordulóritkaságFuriousjet-skiGenfi AutószalonakkumulátorepilepsziaDodgeúj generációelnökRoberto MerhipremierhihetetlentűzoltóE63 SRallyBajaV8 SupercarMcLaren P1KonaMarco WittmanpályaBMW 4 Gran CoupéStelvioJänner-raliakcióKazahsztánközelszakaszsütiPorschegreenlineversenyautóPaul SwiftmegtaláltJensen InterceptorjárókelőlángokLancerlicitverésokos fényszóróbillencsFanatecfurcsaságRat RodDodge ChallengeroperatőrMaserati QuatroportemodellfrissítésHummer H1NismoMazdaluxusautóShelby Daytona CoupefelakadirodaCitroen C4 PicassoPSACayman SelsüllyedNagy FutamautópiacFerrari F12MercedessavVectrahelyszínelésMcLaren MP4-12Csofőrös autóNordschleifedrámacustom carpeugeot 208 gtiEtnaTFSIMitsubishi Lancerporsche 959Chevrolet Camaro Z/28pro-tourerskylineJosh CartufejszeFR-SDavid BrownPethő IstvánstartzsenialitásMercedes GPF12SpanyolországPriorLS 500hKiaCitroen DS5darálóMartn ProkopTrabant918 SpyderdashcamAston Martin CygnetbővítéssmoketornádókrosszprototípusproblémaKrózser MenyhértADAC Deutschland rallyGPSszállítmányQ5Magyar NagydíjPeugeot 508Opel Adam RallyzúzdaWolfsburgfisker karmaSvéd ralilegóCsillagtúragalambQVGLBSherpapokalipszisMarionissan navarateherautóZumaHong Kongfüstcsodakigyulladrepülő autóCaterhamPosaidoncsajokRollsluxusPeugeot 308VályimutatványszekérRS4autóFocusSpanyol NagydíjpadkaTDItéli gumiBambooRenault Clio TrophyMuscle CarQoros 3A4Tallinlamborghini gallardohooniganorosz autóMiami VicereakcióAero 8FranciaországhősszerencseRolls-Royce Wraith CoupepaintballWTCCBob LutzátverésFerrarinémet sportkocsiMogyoródMazda3autótolvajNissan NotemázlifékútdömperbalhéFerrari LaFerrariDannymobilitásFerrari F12 Berlinettavetődésfrancia autóspecialPlaystationkezdőkínayellowstonepaul walker24hPlútódaewooGorillazbaseballkajalökhárítókölcsönzőjó sofőrámokfutóROALkipufogómobilbukásfalsefalse34 órás versenyLykan HypersportzúzóhackelésAlpina B3javításRoad RoverbetonkeverőOsloTom ChiltonAlaszkarobogósFerrari 355 S SpiderbambuszvirtuálisSport SVRszabályozáselektromos autóAMG GT Ramerikai rendőrségMercedes VitokilökésAMGGinjátékautóTOP10Bentley Falconmegelőző filmTatakínai közlekedésKerényi ÁdámimpalafelfutóPeugeot 206Renault Cliorobotizált autósordoOpellyukGhibliVolkswagen Up!R8áremelésbajnokságMercedes S-classBarum-raliquadskihumorosámokfutásaudi a4KTMrányitáskrosszmotorTata ZicakanyarPiercarlo GhinzaniISISGumpertFrankfurtJCWMercedes-Benz SLS AMGBMW M3sportautónyirfasfogászatC3napenergiaUberMercedes-Benz M-osztálytoyota versoManorGhymkhanavillámlásbiztosítóBugatti Veyron SSfelvonulástrükkPaul di Restaspeedzonevolkswagen beetleLykanháromkerekűbioüzemanyaghibridautóvételGuardaranylada samaraAston Martin Rapide StávolmaradásDoritosQorospénzszállítóKoncz GáborPorsche 911 RközlekedésbiztonságGenesis G90SnowkhanaSuzuki SamuraitrutyiversenyDragon MountainX6MJurassic ParkMercedes SLS AMGBMW 6-os sorozatToyota HiluxbesirtunkelektromosThe Mint 400Maserati QuattroporteS90Sesto ElementoAlpina B7CountrymanelmebetegNoodlespeakerMatthew CampbellsugárhajtásúOlssonkísérletrobbanRubens BarrichelloXVHongkong500BTCCToyota PicnicGlobal Vehicle TrusttrezoraprkolópályanapRapidEB11garazsnyújtott karosszériasvédHollandiaChuck NorrisstábbadassVolkswagen EosatkinsonLaFerrarizerolefulladLMSford s-maxprankÍrországBelga NagydíjvárólistaVila RealCadillac ATSGiuliatanulmányroad ragerakéta570SFiat 124 Spidergyőri Audi-gyárélővadnyugatralimocsárévnyitóflörthomokviharAgeramercedes-benz c-osztálykicsúszásSLS AMGCross ConceptépítésLe Mans 24hSebastian LoebMexikóRowan AtkinsonhódmezőrületMercedes-Benz CLAvonuláskátrányGLEkizárásretroautó rongálássubaru wrx stiőzde tomaso panteraretroautóSebatien Loeb720SMitshubishibunyóvicces videómentőpezsgőpieter tsienspecifikációkkályhaF150játékkonzolYarisArteonNicolas CageyoungtimerSmart CabrioItaldesignInterlagosfiskereldurranR3tesztpályachrysler 200hyundai i20távolságFenyrV12ürülékHappycars and coffetrükközésgőzgépKugaRbenzinkútgyorsasági obTrophy TruckU2hangprojektorelszállításInfinitiunboxingmobiltelefonBMW 4-es sorozatnyári gumiStratosSMSLance StrollSixtMoszkvaDurangoCessnastreet racerolls-royce phantomWintercontactAusztrál NagydíjCayman GTSVFTSdugólowriderTCR EuropeCayman45Ford FocusHyundaiMick SchumacheridiótaPeoplePeopleskoda 120bolondNissan IDxDragkupéEMCutcaSuzuki VitaraBoxsterManor MarussiaProteamorosz közlekedésgyárimúzeumDavid HasselhoffgyalogColins CrestPepsiForza 7Smart ForFouri30 WagonLamborghini VenenoKia RioPorsche 993ChevySolbergFerrari 599 GTBjó emberDucatifilmes autókKatarcigiPokemon GoHonda CivicreflexNAAFtérképelakadásautómentésTechnicForza Horizon 2Acropolis-raliToyota EchorandirugóegyezményFerrari F40 LM BarchettacentenáriumXBlackDC ShoesBMW 6Irmscher InspiroVolvomozielőzésromán autórali-európabajnokságlángrönkvezeték nélküli töltésMikulásrally du VARChevrolet CamarosprayWill StevensPeugeotgyorsításAEC Routemasterösszefogásvolkswagen t1Puskádi JánostrolibuszVolvo reklánmInsanityPorsche Mission ENikolaLamborghini DiabloműszerfalbevásárlásFIA GT3Chevrolet AveoBreitling Jet TeamfesztiválpoloskaátadásHuracamForma-Eamerikai autószórásgurulMercedes SLSorigamiAudi SQ7szörnyetegautomatabmw maasaicaVivarolimuzinOpel CorsaamerikaiAudi RS3pörgetéskaszinóZ5vasúti átkelőSebastian VettelszörnyNew JerseyzuhanásMazda CX-5Kia CeedGuerlainLada KalinaNASAidiótaPeopletüntetésüvegkárAyrton SennaHillclimbködfacebookautó lopásszupersportkocsiSiennaérintőkijelző2CVbarn findletartóztatásfoghúzásAygoPeugeot 308 GTikilökleszálláselszabadulbiztonságarab közlekedésABTPakisztánújtulajdonosferrari enzoidőmérő edzéscserbenhagyáshomokDél-KoreaOlivier PanisFerrariPeopleW MotorsT1lerobbanSpykergépi mosóegykerekezésjövőképcsattogástechnikaMemo GidleyegyterűShanghairégiveterán autóKAMAZ

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.