keresés eredménye

idióta

videók

Pénzeső Amerikában

Amerikában az autópályán nyílt ki egy pénzszállító autó ajtaja. A pénz szétszóródott, az emberek pedig azonnal rávetették magukat a zsákmányra. Baleseteket is okozott a hirtelen jött pénzszerzési lehetőség.

cimkék: pénzszállító / baleset / idióta

Oválpályán dobta el a Mustangot

Bár az oválpályán körzőzés nem tűnik bonyolultnak, mégis komoly felkészültséget kíván, ha sikeresek akarunk lenni. Utcai autóval ez még inkább igaz. Szóval így tört össze ez a gyönyörű Mustang...

cimkék: Ford / baleset / oválpálya / idióta

Az idős néni és a pedálok esete

A kedves öreg néni először megtolatott egy méretes kamiont, majd nyélgázzal árkon-bokron tolatva elhajtott a helyszínről. Igen, összekeverte a pedálokat.

cimkék: baleset / idős / fék / gáz / idióta

Sült krumplival büntet az országúti igazságosztó

A fekete pickup nem nézte jó szemmel, hogy a fehér platós a kanyarodó sávból haladt tovább egyenesen. Jött is a büntetés sült krumpli formájában, de természetesen utána a kakaskodás sem maradt el.

cimkék: sült krumpli / road rage / amerika / idióta

Baleset a zebrán

Nem hiába vannak a gyalogátkelőhelyek messziről kitáblázva. Ha látod a táblát, akkor számítanod kell arra, hogy megállhat hirtelen az előtted haladó. Ha nem így teszel, akkor könnyen a videóban látható módon töröd össze magad és másokat egyaránt.

cimkék: baleset / zebra / idióta

Az oszlop fogta meg a türelmetlen Mercist

A Mercedes sofőrje úgy érezte, hogy a busz előtt bevágva simán be tud fordulni. Nem tudott, az oszlop állította meg.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / Mercedes / idióta

Letolta a másikat, majd kést is rántott

Nem tudni, hogy mi miatt durrant el a Ford Mondeo sofőrjének az agya, de addig kakaskodott a másik autóssal, hogy verekedésbe torkollott az ügy. Könnyen csúnyább vége lehetett volna az esetnek.

cimkék: Ford Mondeo / idióta / road rage / kés

Amikor mész, de nem látsz

A bringás srác olyan nyugalommal hajtott neki egy autónak, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Érthetetlen, menet közben miért nem nézett előre.

cimkék: baleset / idióta

Karma ilyen erővel még sosem csapott le

Pár pofátlan autós azt hitte, hogy a dugót a szembe sávban haladva simán megúszhatja. Majdnem sikerült, csak akkor hirtelen beesett pár tucat motoros rendőr eléjük.

cimkék: idióta / karma / motoros rendőr

Ittasan balesetezett, majd sörözött tovább

Egy kanadai srác ittasan nekiment hátulról egy lámpánál álló autónak, majd minden mindegy már alapon tovább folytatta a sörözést. Pofátlanság a köbön.

cimkék: baleset / idióta / ittas

Büntetőfékezésből baleset

Nem tudni miért, de a Mercedes sofőrje úgy döntött, hogy megleckézteti egy erős fékezéssel a Mazda 6 sofőrjét. Balesetet okozott, majd szépen bő gázzal távozott a helyszínről.

cimkék: baleset / Mazda / Mercedes / idióta / büntetőfék

A híd és a busz esete

Amerikában egy busz sofőrje a tiltó tábla ellenére túlsúlyosan hajtott fel egy hídra. Szerencsére a katasztrófa nem történt meg, ám a híd mozgása erős aggodalomra adott okot.

cimkék: busz / híd / túlsúly / idióta

Levitte az ajtót a mosó

Láttunk már sok idiótát, aki belebukott az autó mellett táncoló Kiki challenge-be, ám ennyire elképesztő módon még senki sem nézte be a már-már idegesítő jelenséget. Ezért ne nyisd ki az ajtót, a gépi mosóban.

cimkék: baleset / idióta / Kiki / mosó

Nagy a káosz

A Lexus sofőrje pár másodperc alatt több hibát hozott össze, mint más egy hét alatt. Van itt figyelmetlen sávváltás, piroson áthajtás és gyalogos veszélyeztetés is.

cimkék: Lexus / idióta / gyalogos

Megcsapta a halál szele

Nem sokon múlt, hogy tragédia legyen a Subaru túlzottan is bevállalós előzéséből. A frontális balesetet épp hogy elkerülte, az irányítást azonban elvesztette a járgány fölött a felelőtlen sofőr.

cimkék: Subaru / idióta / előzés

Rendőrnek hitte a tűzoltót, elfutott

Amerikában egy férfi annyira megijedt, amikor a szirénázó tűzoltóparancsnoki kocsi mögé ért, hogy jobbnak látta inkább az autót hátrahagyva elszaladni.

cimkék: idióta / amerika / tűzoltó / elszalad

Lelocsolta a gyalogosokat, az állásába került

Egy kisteherautó sofőrje azzal mulatta az időt, hogy eső után direkt lefröcskölte a járdán sétáló gyalogosokat. Balszerencséjére felvették az esetet, így hamar búcsúzhatott az állásától.

cimkék: idióta / eső / fröcsköl

A béna tolvaj és az elektromos kézifék esete

Egy tolvaj sikeresen megszerezte egy autó kulcsait és megpróbált elhajtani vele a parkolóból. Az elektromos kézifékkel gyűlt meg a baja.

cimkék: tolvaj / idióta / Ford / fék

Befűzte az Audit

Az Audi R8 sofőrje nem várta meg, hogy lemenjenek előle az autópályán, inkább befűzte az autók közé a sportkocsit. Bár látványos volt, ilyet akkor se csinálunk!

cimkék: Audi / autópálya / idióta / R8

Egy kicsit félrehúz

A Mercedes SLK sofőrje valamiért nem akarta tudomásul venni, hogy a kocsi elejének a fele hiányzik. Ment, bár érezhetően egy hangyányit jobbra húzott...

cimkék: baleset / Mercedes / idióta / SLK

X-es BMW-k találkozója igen nagy bakival

Adott két X-es BMW egy útszakaszon. Azt hihetnénk, hogy simán elférnek egymás mellett, pedig adott esetben ez még képletesen sem igaz.

cimkék: baleset / BMW / idióta / X1

Amikor nagyon elszakad a cérna

Egy amerikai srác nagyon elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Először egy úton közlekedő autót zúzott le, majd egy út szélén parkoló Hondában látta meg az ellenséget. A rendőrség vetett véget a tombolásának.

cimkék: idióta / drog / rage

Így kell lehetetlen módon felborulni

Gyakorlatilag normál utcai tempóban, mindenféle erőlködés nélkül sikerült emberünknek felborítania a kocsiját. Elég volt annyi, hogy benézett egy amúgy nem túl rizikós, ám szabálytalan előzést.

cimkék: baleset / borulás / idióta

Először jó ötletnek tűnt

Talán első pillanatban jó ötletnek tűnt egy Mustangot megpörgetni a murvában egy másik autó mellett, de aztán rájöttek a srácok, hogy nagy hiba volt. Így lesz golyószóró az amerikai izomautóból.

cimkék: baleset / idióta

Benézte a helikopter, rossz autót követtek

Meg van az a jelenet a Baby Driver-ből, amikor a híd alatt helyet cseréltek a srácok egy másik piros autóval, ezzel lerázva a rendőröket? Na ez így néz ki a való világban!

cimkék: idióta / menekülés / csere

Így előz egy igazi idióta

Nincs mentség arra, amit a Dacia sofőrje elkövetett. Ártatlan emberek halhattak volna meg csak azért, mert ő úgy döntött, hogy mindenképpen elkezdi kielőzni a sort.

cimkék: Dacia / előz / idióta

Elrúgta a Porschénak, nem jutott messzire

Egy 911 tulaj akarta a kamerák előtt megmutatni, hogy mennyire menő tud lenni. Nem kellett volna, iszonyatos lebőgés lett a vége.

cimkék: baleset / Porsche / idióta

Saját ámokfutását vette videóra egy részeg nő

Angliában egy hölgy alaposan felöntött a garatra. Ezzel még nem is lett volna baj, csak hogy ő autóba is szállt ezután, ezáltal rengeteg ember életét veszélybe sodorva. Persze, alposan össze is törte magát, na megy egy parkoló autót.

cimkék: idióta / részeg / ámokfutás

Amikor már centikről sem beszélhetünk

Az Audi sofőrje nem kicentizte, hanem inkább kimillizte ezt a helyzetet. Egy papírlap sem fért volna be a két autó közé, mindezt ráadásul nagyobb sebesség mellett sikerült kiviteleznie.

cimkék: Audi / autópálya / idióta

Megállt az autópályán, két kamion bánta

Autópályán megállni az egyik legidiótább dolog, amit az ember el tud követni. Ez a személyautós mégis megtette, ezzel két kamiont intézve el egy csapásra.

cimkék: idióta / autópálya / baleset

Ablak-Zsiráf kicsit másként

Az autós hölgy jónak látta felhúzni az ablakot akkor, amikor a zsiráf feje a kocsin belül van. Az állat megoldotta, lazán berobbantotta az üveget.

cimkék: ablak / zsiráf / baleset / idióta

Fennakadt a vasúti töltésen, a vonat pedig megérkezett

Egy sofőr igencsak túlértékelte az SUV terepjáró képességeit és fennakadt a vasúti töltésen. A vonatot persze ez nem igen érdekelte, ő jött és győzött.

cimkék: baleset / vasút / idióta

Büntetni akart, de az élet őt büntette meg

A Volkswagen sofőrje mindenáron meg akarta leckéztetni az SUV tulaját, de egy kicsit túltolta a dolgot. Úgy borult fel, hogy szinte el sem hiszed.

cimkék: idióta / baleset / Volkswagen

Ezért ne rángasd a kormányt

Egy picit elbambult a Honda tulaja, majd amikor már majdnem lehajtott az útról, hirtelen átrántotta a kormányt a másik irányba. Nem kellett volna, innen már nem tudta visszanyerni az irányítást a kocsi felett.

cimkék: Honda / baleset / idióta

A katonai kamion nem áll meg

Oroszországban a katonai tehergép sofőrje úgy fűzte át a járgányt a forgalmon, mintha egy sportkocsi lett volna a feneke alatt. Senki se csinálja utána, valószínűleg neki is most jött be először és utoljára!

cimkék: oroszország / közlekedés / kamion / idióta

Elborult az agya, sikerült felborítani a kocsiját

Egy Ford terepjáró tulajdonosa eléggé berágott az előtte ácsorgó BMW sofőrre. Meg akarta leckéztetni, de csak annyit ért el, hogy oldalra borította a saját kocsiját.

cimkék: idióta / karma / Ford / BMW

Lelökte az útról a mentőt, mert nehogy már megelőzze

Igazán felháborító és bicskanyitogató esetet videóztak le a minap Hollandiában. Egy esethez siető mentőautót nem hogy elengedett egy autós, hanem inkább be is tartott neki, nehogy már meg tudja előzni.

cimkék: mentő / Hollandia / idióta

Önkéntes rendőrök az autópályán

Azt hiszem nincs annál idegesítőbb, mint amikor fogja magát egy autós, és behelyezi magát a rendőr és az igazságosztó szerepébe. Ebben az esetben ráadásul igaza sem volt a két túlbuzgó sofőrnek.

cimkék: idióta / rendőr / autópálya

Kétszer hajtott bele a rendőrbe mielőtt elmenekült

Talán nem a legjobb húzás kétszer idegből beletolatni egy rendőrautóba, emberünk mégis meglépte. Aztán pedig meglépett, az őket videózó szemtanú legnagyobb örömére.

cimkék: rendőr / menekülés / idióta

Petárda helyett Subaru motort durrantott szilveszterkor

Egy amerikai srác úgy gondolta, hogy petárda és tüzijáték helyett a Subaruját fogja durrogtatni szilveszter éjjel. Be is pattant a jéghideg verdába, hogy tiltáson pörgesse a motort. Nem kellett volna...

cimkék: Subaru / motor / fail / idióta / WRX

Először páncélost, majd bort lopott

Egy fiatal srác először elkötött egy páncélos csapatszállítót, áthajtott vele egy személyautón, majd egy üzlet kirakatában állt meg. Természetesen Oroszországban járunk.

cimkék: oroszország / baleset / idióta / részeg / páncélos

Ezért ne előzz lendületből kamiont

Emberünk úgy gondolta, hogy jó ötlet a kamion mögül lendületből beesni a külső sávba. Nem volt az, ugyanis ott éppen állt a sor.

cimkék: baleset / idióta / előzés / kamion

200-al esett neki a kanyarnak, nem sikerült

Az Audi RS3 tulaja úgy gondolta, hogy megküldi egy kicsit a gépet, hiszen mi baj lehet abból, ha utcai versenypályán tempósan közlekedik az ember. Mondjuk a kanyarral nem számolt...

cimkék: baleset / Audi / idióta

A legjobb dolog, ami létezhet: a karma

Emberünk jónak látta szétverni egy üzlet kirakatát. Egy dologgal nem számolt, a kramával. Amint végzett az akcióval, el is csapta egy arra járó autó.

cimkék: idióta / baleset / karma

Amikor sportot űzöl a tahóságból

Manapság egyre gyakoribb, hogy valaki úgy fejezi ki csalódottságát egy autóban, vagy egy komplett márkában, hogy megsemmisíti a járgányát a nagyközönség előtt. Ez egynek elmegy, de ez a csávó igencsak túlzásokba esett.

cimkék: idióta / BMW

Ezért ne hagyj papírt az ülésen

Autópályán nem igen szoktunk leengedett ablakkal közlekedni. Főleg azért nem, mert a szél minden mozdítható tárgyat pillanatok alatt átrendez a kocsiban. Így járt ez a srác is, aki a repkedő papírokat akarta begyűjteni, de közben belecsattant egy kamionba.

cimkék: baleset / kamion / idióta

Az UAZ felakad, a vonat pedig büntet

Egyes körökben tartja magát a mondás, hogy az UAZ elpusztíthatatlan. Ez viszont csak addig állja meg a helyét, amíg egy vonat be nem kerül a képbe. Mert bizony akkor az orosz ipar remeke azonnal darabjaira robban, és hangos robajjal megsemmisül.

cimkék: UAZ / vonat / baleset / idióta

Elásta a strandon a Maseratit, majd golfozni kezdett

Egy logikusan gondolkodó ember maximum egy terepjáróval merne rámenni a tengerparti homokra. Logikát ebben a videóban viszont ne is keress, hiszen miután elásta a Maseratit az emberünk, önfeledt golfozásba kezdett a parton.

cimkék: Maserati / idióta / homok

Trükközni akart, fejre állt a Range Roverrel

Ez a sofőr azt hitte, hogy gond nélkül be tudja mutatni, hogyan kell hátramenetben száguldásból egyszerűen megfordulni. Nem jött össze, a kerék a padkában megakadt, a drága terepes pedig bucskázott egy nagyot.

cimkék: baleset / Range Rover / idióta

Durván túlreagált helyzet

A kereszteződésben a motorosnak volt elsőbbsége, ám az öreg hölgy mégis elkezdte a kanyarodást. Azt viszont nem láthatta, hogy érkezik a kétkerekű, ráadásul időben meg is állt. Egy picit túlpörgött a kamerás fél.

cimkék: motor / idióta / kereszteződés

Tovább zúznak a Mustang tulajok

Úgy néz ki, hogy még nem csengett le a tavalyi év Mustang törős őrülete, sőt, inkább most kezd bedurvulni a helyzet. Most két amerikai sportkocsit is eldobtak egy találkozóról elhajtás alkalmával.

cimkék: baleset / idióta

Buszsávban halad és még bunkó is

A Mercedes sofőrje először a buszsávban próbálta kielőzni a sort, majd megsértődött, amikor nem engedték be a többiek. Ennél taplóbb reakciót kitalálni sem lehetett volna.

cimkék: Mercedes / idióta

Mit nekem forgalom? BMW-vel vagyok!

Emberünk nagyívben tesz arra, hogy valaki esetleg haladni szeretne, simán megáll a kanyarban, hogy felvegyen valakit. Ha ez nem lenne elég, még be is fordul a szemből érkezők elé, mert neki éppen az esett jól.

cimkék: BMW / idióta / paraszt

Így kúszik ki a kocsiból a 30 éves olaj

Egy Volkswagen Passat tulaja nem siette el a kötelező olajcserét. A kocsit anno átvette a szalonban, majd egy 30 évig nem cserélte le benne a folyadékot. A szerelők is csak nevetnek azon, amit látnak.

cimkék: idióta / passat / olajcsere

Autópályán forgolódott a kamionos

Ép ésszel nem lehet felfogni, hogy mit gondolt ez a kamionos, amikor nekilátott forgolódni az autópályán. Több tucatnyi ember életét sodorta veszélybe csak azért, mert elnézett valamit.

cimkék: idióta / kamionsofőr

Szereptévesztésben a kamionsofőr

Ez a kamionsofőr valószínűleg azt hiszi, hogy nem egy soktonnás tehergép van a feneke alatt, hanem egy gyors és könnyen manőverezhető sportkocsi. Veszélyes és irtózatosan pofátlan manővert mutatott be a pótossal.

cimkék: kamion / idióta / előzés

Ők is tettek a BMW-s hírnév öregbítéséért

Gondolom mindenki találkozott már olyan írással vagy szóbeszéddel, ahol az életveszélyesen közlekedő BMW sofőröket elemezték ki. Mi ez, ha nem általánosítás. Na de miért alakulhatott ez ki?

cimkék: BMW / drift / idióta

Betuszkolta magát a rendőr elé

Amerikában egy SUV tulaj elhatározta, hogy a külső sávból átsorol a belsőbe. Ha engedik, ha nem, ő kemény lesz, és betolja a kocsit a kiszemelt helyre. Nem kellett volna, rendőr volt mögötte!

cimkék: rendőr / idióta / autópálya

Erősen kicentizve

Azt hiszem, az ilyen sofőrök miatt terjedt el az a bizonyos BMW-s sztereotípia. Óriási sebességgel fűzte be a két kocsi közé az M6-ost.

cimkék: BMW / idióta / M6

Gyilkossági kísérlet autóval

Egy kínai férfi azzal a szándékkal várta meg az Audit, hogy annak sofőrjét alaposan megleckézteti. Gyilkossági kísérlet lett a vége, amit még Kínában is igen szigorúan büntetnek.

cimkék: Audi / idióta / gyilkossági kísérlet

Kihajtott a mólóra, menteni kellett

Amerikában egy SUV tulaj úgy gondolta, hogy a háborgó tenger ellenére jó móka lesz kikocsikázni a móló végére. Nem kellett volna, az átcsapó hullámok hamar kinyírták a kocsiját.

cimkék: idióta / mentés / móló / tenger / hullám

Folyóba hajtott a lopott kocsival

Írországban egy férfi ellopott egy autót, majd ámokfutásba kezdett vele. A veszélyes manővereknek akkor lett igazán vége, amikor nemes egyszerűséggel emberünk beleküldte a csatornába szerencsétlen négykerekűt.

cimkék: baleset / idióta / folyó / lopott

Bekábítószerezve csapódott a rendőrnek

Amerikában az autósok egy igen bizonytalanul közlekedő Dodge Ram pickupra lettek figyelmesek. Már éppen értesítették a rendőrséget, amikor a jármű egy az út szélén álló rendőrautóba csapódott.

cimkék: baleset / Dodge / rendőr / idióta

Kamionnal keménykedett a Mini

Egy Minivel fékezgetni egy több tonnás kamion előtt igazi Darwin-díjas ötlet. Szerencséje volt a személykocsi vezetőjének, hogy a kamionos azért észnél volt, így az ütközés ereje sem lett túl nagy.

cimkék: baleset / idióta / Mini

Lerobbant az autópálya közepén

Az autópálya közepén nem a legszerencsésebb szituáció lerobbanni. Ilyenkor a kocsi utolsó lendületét kihasználva ki kell gurulni a leállósávba, különben szinte biztos, hogy baleset lesz belőle.

cimkék: autópálya / baleset / idióta

Amikor semmi sem szent

A pofátlanság néha nem ismer határokat. Ez a Toyota sofőr nem elég, hogy egy kormánymozdulattal három sávot manőverezett arrébb, de még két kocsi közé is becentizte magát. Azt hiszem, így vezet egy igazi tahó.

cimkék: Toyota / idióta

Már megint a rossz pedál

Ez a sofőr megmenthette volna az elszabadult autóját, de az utolsó pillanatban a fék helyett a gázpedálra taposott. Egy motorost feldöntött, majd a folyóba zuhant a kocsival.

cimkék: baleset / idióta

Nem siette el a rongálást

Egy amerikai nő eddig ismeretlen okok miatt megrongált egy utcán parkoló autót. Nem siette el a bűncselekmény kivitelezését, mintegy hat órán keresztül karcolt, tört és horpasztott.

cimkék: idióta / vandalizmus

Halva született menekülési kísérlet

Emberünk nem értett egyet azzal, hogy elszállítják a kocsiját, ezért megpróbált leugratni a teherautóról vele. Jóval több kárt csinált, mintha kifizette volna a bírságot a szabálytalanságért.

cimkék: idióta / tréler

Falra mászik, mert türelmetlen

A BMW sofőrje egyszerűen nem tudta elviselni, hogy egy iskolabusz miatt nem száguldozhat kedvére. Megpróbálta kielőzni, ám az eredmény önmagáért beszél...

cimkék: BMW / idióta

Csúcsforgalomban borítják meg a Yarist

Azt hihetnéd, hogy a városban egy dugóban nem lehet felborítani egy Yarist. De, lehet! Csak kell hozzá egy türelmetlen, és egy figyelmetlen fél is.

cimkék: baleset / idióta / dugó

Nem tudtak egymással mit kezdeni

Egy közlekedési félreértésből adódó verekedésnek lehetnénk szemtanúi, ha a két fél hajlandó lenne az egymás előtt táncoláson túllépni. Igazi türelem játék következik.

cimkék: idióta / road rage / bunyó

Részegen a garázsban

Ez az enyhén szólva ittas férfi gyakorolatilag rommá töri az Alfáját mire kiér a garázsból. A legszebb, hogy szemmel láthatóan fel sem fogja mi történik körülötte.

cimkék: részeg / garazs / idióta

Türelmetlen autós a kompon

Ez az autós annyira sietett, hogy még a komp kikötését sem várta meg. Pedig jobban járt volna, így most szedhetik ki a vízből azt, ami egyáltalán maradt belőle.

cimkék: idióta / baleset

Balesettel végződött a felelőtlen előzés

Egy kamiont próbált meg az út mellett kielőzni egy felelőtlen sofőr, de alaposan összetötre magát és egy másik vétlen autóst. Nincsenek szavak a tettére.

cimkék: baleset / idióta / előzés

Szétszaladt a Corvette ménes

Megint egy autós találkozó és megint egy baleset. Úgy látszik Amerikában divat lesz most már legalább egy sportkocsit megtörni az autós találkozóról távozáskor.

cimkék: baleset / Corvette / idióta

Ne mobilozz vezetés közben!

Ugyan most nagy balesetet nem eredményezett a vezetés közben mobilozás, de azért szépen rágurult a motorosra az előre nem figyelő autós.

cimkék: baleset / idióta / mobil

Fának hajtott a Corvette

Egy autós találkozóról indult el a Corvette C7 Z06, ám nem jutott túlságosan messzire. Egy nagyobb gázfröccs után a fák fogták fel az autó lendületét, ezzel gyakorlatilag totálkárosra törve azt.

cimkék: Corvette / baleset / idióta

Verseny helyett roncsderbi

A két pilóta nem várta meg a verseny leintését, már a pályán elkezdték lerendezni a kettejük közt kialakult nézeteltérést. Még a biztonsági autónak is menekülnie kellett.

cimkék: verseny / roncsderbi / idióta

Hosszú előzés, a végén egy csattanóval

Emberünk úgy gondolta, hogy megelőzi az egész sort, ha már senki sem jön szemből. A záróvonal sem érdekelte, pedig akkor elkerülhette volna a balesetet.

cimkék: baleset / előzés / idióta

Tankot trélerezni veszélyes

Az orosz katonák megint  a hadi eszközökkel vívnak éles csatát. Most nem csak egy ágyú, hanem egy egész tank okozott komoly galibát.

cimkék: baleset / tank / idióta / orosz

Jól irányzott hátsó lökés

Azt hiszed, hogy a láthatósági mellény és a verőfényes napsütés elég arra, hogy időben észrevegyen mindenki? Ezek semmit sem érnek, ha az autós nem előre néz menet közben!

cimkék: baleset / motor / idióta

Gázolni próbál az ámokfutó

Nem tudjuk, hogy mi lelte a piros kocsi sofőrjét, de az biztos, hogy nagyon felelőtlen és veszélyes lépésre szánta el magát. Először csak ijesztgetett egy máik autóst, majd megpróbálta elütni.

cimkék: baleset / idióta

Csúszda lett a Porschéból

Gazdag orosz fiatalok találták meg a Porsche Cayenne felhasználásának az egyik nem túl ismert módját. Csúszdának használták a vízparton.

cimkék: Porsche / idióta / orosz

Nem jutott túl messzire

A Lada sofőrje keménykedni kezdett egy másik autóssal, majd elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később újra találkoznak, az általa okozott baleset helyszínén.

cimkék: Lada / idióta / road rage

Nagyot borul a Jetta

Ez a videó kiváló példa arra, hogy miért nem jó, ha valaki behúzza a kéziféket menet közben. A sofőr mellett ülő utas csak a versenyzért akarta megakadályozni, de sikerült rommá törnie az autót.

cimkék: baleset / idióta / borulás / kézifék

Agresszív parkolás

A Porsche 16 éves sofőrjének akadt egy kis gondja a garázsba beállással. Végül jelentős anyagi kárral és kellő elszántsággal megoldotta a helyzetet.

cimkék: baleset / idióta / parkolás

Elvontatják a kocsidat? El ne engedd!

Előfordul, hogy egy előre át nem gondolt hülyeségből irtózatosan menő húzás lesz. Ez az ázsiai nő például a papucsával síeli végig a várost, pedig csak nem akarja, hogy elvontassák a kocsiját. Nagyon laza!

cimkék: idióta / vontatás

Tolató őstehetség

Ennek a hölgyeménynek nem szóltak, hogy a gázt elengedve és a fékre lépve meg lehet állítani a hátrafelé tolatást. Mondjuk akkor nem nevettünk volna ilyen jót!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / tolatás

Így parkol egy részeg orosz nő telefonálás közben

Ismét egy cifra videó Oroszországból. Egy eléggé ittas nő szeretne parkolni, ám ezt inkább roncsderbinek lehetne nevezni. Alaposan körbe tör minden kocsit a parkolóban.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / részeg

Élő adásban süllyedt el a vízben

Éppen élő felvételeket készített egy amerikai TV csatorna az áradásokról, amikor egy férfi mellettük hajtott bele a mély vízbe.

cimkék: idióta / víz / süllyedés

Így is lehet parkolni

Egy ázsiai hölgyemény mutatja be, hogy miként lehet parkolóhelyet csinálni egy amúgy zsúfolt garázsban. Azért mindenkit óva intenék ettől a megoldástól.

cimkék: baleset / parkolás / idióta / női vezető

Országúti üldözés

Egy gyorshajtó motoros és egy önjelölt rendőr száguldását nézhetjük meg Amerikából. Az igazság az, hogy egyik fél sem érdemel dícséretet.

cimkék: üldözés / száguldás / idióta

Horror baleset piroson áthajtás miatt

A lámpa nem véletlenül szokott pirosra váltani. Ha ilyenkor hajtasz át a kereszteződésen, akkor borítékolható a baleset, amit általában a vétlen fél fizet meg jobban.

cimkék: baleset / idióta / piros lámpa

Politikai véleménynyilvánítás autóval

Ez az autós biztos, hogy nem Trump-ra szavazott az amerikai választásokon. A büntetéssel viszont ennek ellenére számolnia kell.

cimkék: baleset / idióta / tábla

Óvakodj a rollerestől!

Sokszor láttuk már, hogy egyik autós rátámad a másikra és arra is volt példa, hogy egy motoros esett neki a négykerekűnek. Ám a rolleresek eddig békésnek tűntek. De csak eddig!

cimkék: támadás / idióta / roller

Rendőrt és gyereket gázol a zebrán

Emberünk a lehető legrosszabb változatát választotta a szabálytalanságnak. Zebrán gázolta el a rendőrt és az iskolás gyereket.

cimkék: gázolás / rendőr / idióta / zebra

Balesetet okoz, majd menti a bőrét

Emberünk ismeretlen okok miatt kihajtott egy autó elé, majd padlóig nyomta a fékpedált. A csattanás után megállt, levette a rendszámot, majd hajtott tovább. Igazi amatőr!

cimkék: baleset / idióta / cserbenhagyás

Amikor a sors tesz igazságot

BMW-s barátunk egy kicsit felszívta magát azon, hogy nem engedte el azonnal a kis VW. Szerette volna megleckéztetni, de csak ő járt rosszul vele.

cimkék: BMW / idióta / baleset

Itt az év legröhejesebb videója

Honnan máshonnan, mint Oroszországból érkezett az év legröhejesebb videója címre esélyes kis szösszenet. Emberünk rákötötte a villamosra a kocsiját, majd csodálkozott hogy az elmegy vele.

cimkék: villamos / fail / idióta / orosz közlekedés

Menőzésből frontál puszi

Persze, látványos, ha valaki két kerékre emel egy Quad-ot, ám azért illik a mutatvány közben előre is figyelni. Brutális frontál csattanás csupán menőzésből.

cimkék: baleset / idióta / quad

Teljes megaláztatás

Azt hiszed, hogy az a ciki, amikor eltűnik a kocsid alól az út? Várd meg míg megpróbálják kihúzni a járgányt! Az oroszok megint alkottak.

cimkék: baleset / idióta / beszakadt burkolat

Lamborghini a tóban

Nem tudom, hogy miért, de a mostanság egyre többen hiszik azt, hogy a Lamborghini a vízbe való. Ez a srác például boldogan behajt vele a tóba parádézni.

cimkék: Lamborghini / idióta /

Megtámadta a mentőst

Egy orosz taxis nem nézte jó szemmel, hogy egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó sorolt be az ő sávjába. Neki is ugrott a sofőrnek, de a többi autós hamar helyre tette az agresszív támadót.

cimkék: taxi / idióta / mentő

Különös módszer egy autó tolására

A Viper nem messze a garázstól lerobbant, így kellett egy megoldás arra, hogy eltolják a műhelyig. Vontatni és gyalogolni nem akarták, így megszületett a lehető legbizarrabb megoldás.

cimkék: Viper / Miata / idióta / tolás

Extra gyors autómosás

Ez a sofőr valószínűleg igen nagy késésben volt, hogy csak azt a két másodpercet szánta rá a mosásra, amíg full gázon áthajtott a gépi mosón. Nem járt jól, az anyagi kár jelentős.

cimkék: baleset / idióta

Vízben járó Corvette

A Lamborghini vizes mutatványa után most egy Corvette akcióját nézhetjük meg, ráadásul belülről. Nem úszta meg szárazon.

cimkék: Corvette / idióta / áradás

Amikor a jégkaparó már nem segít

Egy hideg téli napon nem árt megnézni, hogy hová parkol az ember. Hullámzó vízfelület mellé például nem érdemes, mert a kocsira ömlő vízcseppek csúnya dolgokra képesek.

cimkék: jég / tél / idióta

Kemények voltak, rátámadtak egy nőre

Íme két alfa hím, akik még egy nőnek sem nézik el, hogy nem közlekedhetnek úgy, ahogy éppen a kedvük óhajtja. Nem engedte be őket a hölgy, erre erőfitogtatásba kezdtek.

cimkék: idióta / erőszak / orosz közlekedés

Lamborghini fürdetés

A Lamborghini tulaját nem igazán érdekelte, hogy derékig ér a víz előtte, ő bizony áthajtott a kereszteződésen. Mit neki James Bond és a Lotus Esprit.

cimkék: Lamborghini / idióta / víz

Rossz sávba hajtott és frontálisan ütközött

Oroszországban nem ritka sajnos, hogy összekeverik a sávokat az autósok. Az viszont meglepő, hogy senki sem akar ilyenkor fékezni.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Gyors reakció menti meg az úton ülőt

Este az országút közepén ücsörögni nem éppen a legbiztonságosabb dolog. Ennek a szerencsétlennek is vége lett volna, ha a sofőrünknek nincs ilyen kitűnő reakcióideje.

cimkék: idióta / este / reakció

Sokallta a számlát, kocsival hajtott a szállodába

Amerikában egy idős férfi sokallta azt az összeget, amit egy szálloda akart elkérni az ott töltött éjszakáért, ezért kiment a kocsijához és nagy gázzal a recepcióig hajtott vele.

cimkék: baleset / idióta / szálloda

Nem sikerült az előzés

A kamionra szerelt kamerák rögzítették azt a balesetet, mely egy figyelmetlen előzésből következett be. Három autót tört össze a vétkes, mire megállapodott a roncs az út szélén.

cimkék: baleset / idióta / előzés

Felelőtlen előzési manőver

Ez a Saab sofőr agresszíven kezdett bele az előzésbe, amit még befejezni sem tudott idejében. Még akkor sem vette el a parazsat, amikor a fűre kényszerült a szemből érkező autó elől.

cimkék: Saab / idióta / előzés

Profi a köbön

Van az úgy, hogy a nem túl gyakorlott sofőr segítségre szorul. Az ilyen segítségtől viszont az Isten mentsen meg mindannyiunkat!

cimkék: baleset / parkolás / idióta

Kamionos szivatás Teslával

A Tesla sofőrje elkezd fékezgetni a kamion előtt, hogy ezzel tanítsa móresre. Szerencsére most nem történt baj, de mi ezzel azért nem igazán játszanánk a helyében.

cimkék: kamion / idióta

Rajkodás az út közepén

A BMW sofőrje úgy látta jónak, ha a forgalmat megbénítva elkezd az út közepén "fánkokat" rajzolni. Gratulálunk, egy csöppet sem volt menő!

cimkék: BMW / donut / idióta

Részeg ámokfutó tör luxusautókat

Egy részeg férfi egy Mercedes terepjáróval törte össze a szálloda előtt várakozó Rolls-Royce Ghostot Katar-ban. Ámokfutásának a biztonságiak vetettek véget.

cimkék: idióta / részeg / ámokfutás

Testükkel védték a rendszámot

A sofőr egy kicsit túlfutott a kihajtón, ezért úgy döntött, hogy visszatolat. Tudta, hogy bünti lesz ebből, ezért megkérte az utasait, hogy szálljanak ki és takarják el addig a rendszámtáblát.

cimkék: idióta / tolatás / autópálya

Ezért ne az út közepén állj meg

Ha már meg kell állni valamiért, akkor mindenképpen érdemes lehúzódni az útról. Ha nem tesszük, akkor olyan balesetet okozhatunk, hogy még az internet is beleremeg az utórengéseibe!

cimkék: idióta / ráfutás / baleset

A világ legszerencsétlenebb tolvajai

Brazíliában két tolvaj próbált autót szerezni magának, de ez valahogy sehogy sem jött össze. Élvezet nézni, ahogy szerencsétlenkednek az út közepén.

cimkék: tolvaj / idióta

Nem mindennapi jelenet

Mit csinálsz, ha az előtted lévő autós volt olyan felelőtlen, hogy havas lámpákkal indult útnak? Persze, hogy letörlöd neki! Egyszerű gesztus, de életeket menthet!

cimkék: gesztus / / idióta

Beint a kapitalizmusnak az orosz zenész

Oroszországban egy zenész, Stanislav Baretsky felgyújtotta a saját BMW-jét. Mindezt azért, hogy így üzenjen hadat a nyugati kapitalizmusnak.

cimkék: BMW / idióta / orosz / gyújtogatás

Porschét akart lopni, de csak kárt okozott

Angliában filmezték le azt a tolvajt, aki egy Porsche 911 kabriót akart ellopni. Nem sikerült neki, de azért jelentős anyagi kárt hagyott maga után.

cimkék: Porsche / idióta / tolvaj

A sorompót áttörve ment át a vonat előtt

Valószínűleg nagyon sürgős dolga lehetett ennek a sofőrnek. Fék nélkül hajtott át a vonat előtt, még a lezárt sorompó sem izgatta nagyon.

cimkék: baleset / idióta / sorompó

Felelőtlen Tesla használat

Az odáig rendben van, hogy a Tesla Model S képes önmagát vezetni, de azért mégsem kéne ennek örömére elhagyni a vezetőülést. Egyszerűen felelőtlenség.

cimkék: idióta / felelőtlen

Lamborghinivel a homokban

Értem én, hogy négy keréken hajt, de azért ezt mégis túlzásnak érzem! Barátom neked egy igazi terepjáró kéne az olasz sportkocsi helyett!

cimkék: Lamborghini / idióta / off-road / homok

Kemény bácsi és a Vectra

A mai rossz időben felvidítós sorozatunk következő darabja szintén egy klasszikus magyar gyöngyszem. Főszerepben az Opel Vectra és annak kicsit sem nagyképű sofőrje.

cimkék: idióta / vontatás / Vectra

Lángra kap a Lamborghini

Egy könnyed kis sportautós csapatásnak indult, ám rémálom lett a vége. Lehet a lámpánál nem kéne hevesen túráztatni a gépet.

cimkék: Lamborghini / idióta

Ennél szerencsétlenebb egy sofőr már nem lehet

Egy egyszerű parkolóból kiállás alatt emberünknek a sajátján kívül még három autót sikerült megtörnie. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Zebrán gázolt, majd némi vívódás után lelépett

A BMW sofőrje a zebrán csapta el az öreg nénit. Először úgy tűnt, mintha segíteni akarna, de miután jól megrángatta szerencsétlent, tovább ment.

cimkék: BMW / gázolás / idióta / zebra

Pók miatt lobbantotta lángra a benzinkutat

Egy amerikai férfi tankolás közben vett észre egy pókot az autóján. Gondolta, hogy odapörköl egy kicsit neki. Nem kellett volna, a fél kút leégett miatta.

cimkék: idióta / benzinkút / pók

Az év legnagyobb idiótája

Azért mindennek van határa! Ez a BMW tulaj az autópályán szorítja le a mentőst, és még akkor sem engedi tovább, amikor az a szirénával jelzi, hogy dolga lenne.

cimkék: BMW / orosz közlekedés / idióta / mentő

Balul sült el a marketing akció

A Fiat 500 ráncfelvarrást szerették volna egy kicsit népszerűsíteni a litván kollégák, ám az akció kivitelezése hagy némi kívánnivalót maga után.

cimkék: Fiat 500 / idióta / marketing

Bicajjal a vízbe

Ez az ember nem normális! Ilyen meredek lejtőn direkt a vízbe hajtani elég bátor vállalkozás volt. A lényeg, hogy szemmel láthatóan ép bőrrel "megúszta" a kalandot.

cimkék: idióta / kaszkadőr / bicaj

LaFerrari gyilkolás

Igencsak felelőtlen ennek a LaFerrarinak a sofőrje. Nem elég, hogy az autót többször is odaveri az aszfalthoz, de még másokat is veszélybe sodor. Sikerül a motort is kinyírnia.

cimkék: LaFerrari / idióta / füst

Szelfizni veszélyes

Valami eszméletlenül zavaró tud lenni ez a mostanság mindenki által erőltetett szelfi mánia. Ennek tudatában kérjük nézze el nekünk mindenki, hogy kellemetlenül nagyokat röhögtünk ezen a videón.

cimkék: Jeep / idióta / szelfi

Közúti versenyző

Meg kell hagyni, hogy érzi az autóját ez a sofőr, de ilyet akkor sem csinálunk. Elég egy másik autós rossz reakciója, és kész a baj!

cimkék: Audi / Audi TT / idióta

Menet közben hagyta magára a kocsiját

Egy elég illuminált állapotban lévő hölgy csinált balesetet Amerikában. Egy kisebb koccanás után gyakorlatilag kipattant a kocsijából, ami ezután önálló életre kelt!

cimkék: baleset / idióta / ittas

Tengerparton ragadt a Bentley

Igaz, hogy összkerekes a Bentley Continental Flying Spur, de azért valljuk be, hogy nem terepezésre találták ki. Hogy miért? Mert könnyen így járhatsz vele!

cimkék: Bentley / idióta / Bentley Continental Flying Spur / elakad

Reklamált a biciklis, füstöt kapott

Egy biciklis megpróbálta az AMG Merci sofőrjét jó belátásra bírni, de amikor agresszívabb hangvételre váltott, elszabadultak az indulatok. Füstött nyeletett vele a sportkocsi vezetője.

cimkék: Mercedes / idióta / burnout

Újabb őrült az utakon

Oroszországban már semmin sem szabad meglepődni. Egy közúti vitában előkerül a balta? Ugyan már! Pisztoly az igazi.

cimkék: orosz közlekedés / idióta / balhé

Szabálysértések kimaxolva

Emberünk párszáz méteren belül három szabálysértést is elkövet. Ilyen morállal tényleg csak idő kérdése a baleset.

cimkék: idióta / román közlekedés / szabálysértés

Bemutatott és koccant

Nem hiába szerepel a KRESZ-ben, hogy nem tanácsos másokat megleckéztetni az utakon. Most is jobb lett volna előre nézni!

cimkék: baleset / közlekedés / oroszország / idióta

Közúti balhé női résztvevőkkel

Azt hitted, hogy csak a férfiak tudnak óriási balhét rendezni az utakon? Akkor itt van ez a robogós lány és a női autósofőr esete. Keményebb, mint az orosz verekedős videók.

cimkék: idióta / verekedés / csajok

Szlalom az autók között

A kelleténél bátrabb ez a motoros. Szemmel láthatóan érzi a gépet, de elég, ha egyszer nem adja ki neki ilyen jól, és máris kész a baj.

cimkék: motor / idióta / forgalom / szlalom

Kulccsal karcolta végig az Aston Martint

Londonból érkezett ez a felvétel. Egy bevásárlóközpont parkolójában karcolta meg ez a férfi az angol szupersportkocsit. Nem tudni, mi volt az indíték.

cimkék: Aston Martin / idióta / karc

Az évtized munkása

Emberünk valamiért jónak látta a teli gázpalackot megfúrni. Természetesen elég jelentős anyagi kárt sikerült elérnie, főleg miután porig égett a markoló is.

cimkék: baleset / idióta

Frontálisan ment a tűzoltónak

A BMW-s fiatalember nem vette figyelembe, hogy szemből egy szirénázó tűzoltó érkezik. Lett is nagy csattanás.

cimkék: baleset / BMW / idióta / mentő

Tankcsapatás túltolva

Lehet tankkal driftelni? Erő van benne, hely van hozzá, már csak egy kis ész kéne, hogy ne álljon fejre. Mert egy tank olyat is tud!

cimkék: drift / tank / idióta

Börtönbe vele!

Erre egyszerűen nincsenek szavak. Ez a szerencsétlen sunyi alak észrevesz egy gyönyörű Porsche-t az utcán és kényszert érez arra, hogy megrongálja. Szenvednie kell!

cimkék: sunyi / idióta

Nem hitt a sárgának

Gyakran mondják, hogy az autó könnyen válhat fegyverré. Felelőtlen kezekben nem kell sok, hogy meg legyen a baj.

cimkék: baleset / Ferrari / idióta

Jobbra tarts!

Nem véletlenül kell jobbra tartani, pláne, ha az a német Autobahn, ahol bármi jöhet amennyivel akar. Centiken múlt minden.

cimkék: Audi / idióta

Menőzni akart, de Porschét tört

A srác a mellette helyet foglaló hölgynek akarta megmutatni az autója tudását. Nem kellett volna. Épp hogy elfértek egy gyalogos mellett, mielőtt összetört a német csodaautó.

cimkék: Porsche / csajozás / idióta

Nem jött össze a kockázatos ugratás

Emberünk nem tudni, hogy csak elnézte a dolgot, vagy túlságosan bátor volt, minden esetre elég csúnyán összetörte magát és az autóját a hídon.

cimkék: baleset / idióta / híd

Gyalogost gázolt, mégis az autó érdekelte

Felhajtott a járdára, elcsapott két gyalogost, majd oszlopnak vágódott. Mindezek után emberünk csak az autóját kezdte el sajnálni.

cimkék: idióta / gázolás / baleset

Életveszélyes momentum

Vajon mikor tanulják már meg a nézők, hogy nem állunk a pálya mellé? Ez megint elég közel volt! Ha a pilóta hibázik, akkor most nagy a baj.

cimkék: rali / wrc / idióta / néző

Közel volt

A Porsche tulaja szépen kerülte el a kialakult balesetet. Innen látszik, hogy nem mindig a satufék a legjobb megoldás.

cimkék: baleset / Porsche / idióta / mentés

Cadillac zúzás WWE módra

Egy alig használt Cadillac CTS modellt vertek szét a minap Amerikában. Hogy miért? Mert miért ne! A pankráció ettől csak látványosabb lesz.

cimkék: Cadillac / Cadillac CTS / idióta / WWE

Szabálytalan forduló és baleset a rendőr mellett

Hol érdemes szabálytalanul megfordulni és belecsapódni egy másik autóba? Persze, hogy a rendőr mellett. Azonnali intézkedés garantálva!

cimkék: baleset / rendőr / idióta

Elszabadult a quad

Quaddal is lehet szép kalamajkát okozni, nem kell ahhoz bivalyerős autó. Ez a srác például egy parkot és egy autót is lerendezett mielőtt felvette a nyúlcipőt.

cimkék: baleset / idióta / quad

Beláthatatlan helyről szabálytalan kanyarodás

Van egy tippem arra, hogy az eset után még a BMW vezetője csodálkozott a legjobban. Pedig ő volt az, aki beláthatatlan helyről, ráadásul abszolút szabálytalanul fordult meg.

cimkék: baleset / BMW / taxi / idióta / alagút

Elüti a furgont

Ukrajnában nem az autók ütik el a gyalogost, hanem fordítva. Legalábbis ez az ember olyan nyugodtan sétált neki a várakozó furgonnak, mintha az a legtermészetesebb dolog lenne a világon.

cimkék: gyalogos / gázolás / idióta / furgon / figyelmetlen

Kísérti a sorsot

Emlékeztek még arra a balesetre, melyben London belvárosában egy száguldó Lamborghini felkenődött egy kikanyarodó autóra? Na itt egy másik, aki hasonlóan szeretne járni.

cimkék: Lamborghini / idióta

A tenger nem autómosó

Partra vetett bálnaként áll egy Rolls-Royce a tengerparton, a hullámok nyaldossák és ez senkit sem zavar. Drága lesz ez a mosás!

cimkék: Rolls-Royce / kabrió / idióta

Lerúgták a lopott motorról

Ez a szerencsétlen úgy lopott el egy motort, hogy a társaság egyik tagja észrevette. Utána ment és menet közben rúgta le a lopott gépről.

cimkék: idióta / motor / baleset

Idióta motoros tükröt rugdos

Van olyan, hogy valaki túl sokat képzel magáról. Mint például ez a motoros, aki azért rúgja le az autó tükrét, mert az meg mert fordulni előtte.

cimkék: idióta / motoros / baleset

Kétszer is lekoccolta a Mercit a GTR

Érthetetlen, hogy mi ütött ennek a Nissan GTR-nek a sofőrjébe, de kétszer is meglökte hátulról a teljesen új Mercit. Költséges módja a véleménnyilvánításnak.

cimkék: baleset / idióta / Mercedes / Nissan

Rátolatott a motorra

Egy nem épp rutinos vezető tolatva gázolta el a lámpánál ácsorgó motorost. Mázli, hogy le tudott ugrani a gépről, különben őt is szétnyomta volna.

cimkék: baleset / motor / idióta

Erre nincsenek szavak

Nehéz megfogalmazni, hogy lényegében milyen lényhez hasonlítható ez a sofőr. Azért törte rommá szerencsétlen motorost, mert az mert szólni neki a mobilozásért.

cimkék: motor / baleset / BMW / autó / idióta

Fel a fejjel!

Ha már az ember biciklizik, akkor nem árt, ha néha előre is tekint. Különben könnyen fel lehet kenődni mondjuk egy út szélén várakozó autóra. Szép volt barátom.

cimkék: baleset / idióta

Ha menni kell, hát menni kell

Így kell azzal a bizonyos testrésszel megállítani a forgalmat. Még a villamos sem mert újat húzni a magán a kereszteződésben könnyítő fiatalemberrel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos / humor / idióta
Hírek

Örült a BMW-nek, porrá is égette.

Kínában egy férfi annyira megörült annak, hogy tudott vásárolni egy új 5-ös BMW-t, hogy hálaadó szeánszot tervezett az alkalom megünneplésére. Nem kellett volna, totálkárosra égette a járgányt.

cimkék: BMW / kína / idióta

Elcsúfított Pontiac várja új gazdáját

Amikor azt hiszed, hogy már láttad a világ legrondább autó átalakítását, mindig rád cáfol az élet. Ez a Pontiac Trans Am kívülről sem az igazi, a belseje pedig egyszerűen förtelmes. Viszont eladó!

cimkék: tuning / Pontiac / idióta

Nem bírt el a tolvaj a manuális váltóval

Amerikában az emberek döntő többsége nem tud manuális váltós autót vezetni. Ez a tolvajokra is igaz. Egyikük most nagyon pórul járt emiatt.

cimkék: idióta / tolvaj / rablás

Heroinra cserélték a légzsákot, meghaltak

Két mexikói drogcsempész halt meg a minap egy balesetben. A karambolt túlélhették volna, ha a légzsákok kinyílnak. Nem tették, mivel nem is voltak már a kocsiban.

cimkék: baleset / idióta / drog / csempészet

Kutya kötötte el az autót

Kellemetlen meglepetés ért egy amerikai férfit, amikor a kutyája belehajtott a kocsijával egy tóba. A bevállalós blöki "megúszta" a kalandot.

cimkék: baleset / kutya / idióta / Chevy

Szörnyűre sikerült a Mercedes Ferrari tuning

Nekem sok mindent bevesz a gyomrom, de azért van valahol egy határ. Miért nem lehetett szegény SL Mercit békén hagyni? Miért kellett a Ferrari nevet is megtiporni ezzel az akcióval?

cimkék: tuning / Mercedes / idióta

Új Ferrarit akart, ezért felgyújtotta a régit

Egy 20 éves fiatalember megunta a tulajdonában lévő Ferrari 458-at. Újabb modellt akart, ezért inkább felgyújtotta az olasz sportkocsit.

cimkék: Ferrari / idióta

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Fürdőzők mentették ki a BMW-t a vízből

Görögországban egy figyelmetlen turista úgy hagyta a parton az autóját, hogy nem húzta be a kéziféket. Természetesen csobbant egyet a német járgány.

cimkék: BMW / idióta / vízben / Görögország

Fontosabb volt a BMW, mint a gyermeke

Néha elképesztő hírek érkeznek a nagyvilágból. Most például egy kínai anyukával van tele az internet, aki fontosabbnak tartotta a kocsiját, mint a saját gyermekét.

cimkék: BMW / kína / idióta / hőség

Festékkel intézte el a Maserati belsejét

Nem túl ésszerű dolog egy Maserati hátsó ülésén festéket szállítani. Viszont ha már rávisz a szükség, akkor érdemes megfelelően rögzíteni a szállítmányt. Nem pont így.

cimkék: Maserati / idióta / festék

Netes hírnév miatt gyújtották magukra az autót

Furcsa világban élünk. Ma már nem az számít, milyen fontos tettet vittél véghez, hanem hogy a Youtube-on vagy a Facebookon mit értél el vele. Ezek a srácok az Epic Fail kategóriába tartoznak.

cimkék: idióta / égő autó / tűzijáték
címke felhőlezárásmentőnyújtott karosszériaprofitForma-1 Bahreini Nagydíjújrenault sanderocitroen c-xrsnowboardHoonigansegykerekezésámokfutásA110Mlada Boleslavugratásszékfilmes autókmurvabrutál esésofficialiX3Skoda FabiaAbu Dhabi NagydíjbikavészféknyíltnapIFAOpen GTP100DhókotróDurangohősautolivWLTPVenomConceptstábingaközterület-fenntartóroncsderbiFord F-150CreweBarcelonaPlútószakadékVolvo S70 RNissan AlmeraMexikóTim GáborGT-86Arab autózásegyterű autóRubiconNASAHill ClimbKetterer ContinentalMagyar Termék NagydíjDodge Challengeregyezményelőzéswellnesskésésálcázottalfae-tronpanoráma tetőKalashnikovUSA NagydíjEMCShelbyfelvonulásmexikói autóKTM X-Bowbolygódugattyús motorfelfrissítésárokJensen Interceptorlopott autóDaniel Sordotesla model xcsereGazoo RacingdaruChevypeugeot 208 gtiJames MayKonaelsőbbségmorganx6pápafilmJannarellyalvásrepülő autóévfordulóSpykerSpirit Of EcstasytöltőMaláj Nagydíj6x6katonákelképesztőkínai közlekedéshójárólabradormosásX5MForma-2filmesPolestarAndy PriaulxAccordelgurulLandauletTrustskoda superbBreitling Jet TeamMercedes-Benz G-osztályAlfa 4CtelepHonda NSXhalálrokkantWildcatMercedes jövőhibaVignale911bambuszCuprakamikazenagymamaNissanSiennaLa Tomatina4ágy3-asamerikaközlekedésLexusCiprusTwingoVettepremierGuerlain ChicheritvételgyalogPepsileszállásML63 AMGMinibigkicsúszáselakadLance Gilbertsegítkezdővégső állomásR32Michael JostSMSriasztóMclaren 570SQ6amerikai autóMcDonaldsMr.BeanrasszizmusF2Honda PreludenévzúzóSata-raliOpel Adamsárga zászlószerkezetCorvette Z06Klausz KristófTDIPCBMW 503limbóhavazáskonföderációs zászló205színekboxerHonda Civic Type-RCadillacTacomaatkinsonInfernofelajánlásNikolahumorosporsche macananimációsQatarStepwaytörvényfaleleplezésToyota EchoSherpvasúti átkelőF40ERCbentley mulsanneDetroiti AutószalonAdria CenniproblémaAustinjárdadrámaÉv autójaForzaTouristenfahrtFerrari LaFerrarijapán autójet-skiOstbergMarius AasenKia Forte KoupAmpera-egyerekekvásárlásBMW 6Aurus SenatscooterszállítmányMáltaerősautóútreflektorörök garanciaablaktörlővezeték nélküli töltésAcura NSX350zbérautóKharitoninjelenlétSemaARTspeedjachtprojektoramerikaifisker karmaMemo Gidleycinemaelektromos UTVkipörgésfelúszásErzsébet királynőRWDelektromosbénaCardokmini cooperCsehországbunkóEurosol-Honda Civic Type-RkubaakcióFord MondeoJaguar XFRköztisztaságlövésGenesisMagyarországJosh CartuMehdi BennaniA4XVMercedes-Benz CLAJanner ralikiegészítőRedjégautóMini PacemanmodernEngstlerWestfield MegabusarombolásCharger24 órás versenyHyundaiadásSRTsátorszemmozgásAll-TerrainBJZumaSkoda múzeumDustergőzRon DennisDodge DartMercedes SLS AMGmotorosrendőrVRDemonszörnyLas VegasbestsellermeglepetéssordoéjszakaVolvobeszakadtMulholland DrivebölényNissan AltimateFittipaldisportGenesis G90Marcus GronholmrobotbiztosításállatSabine SchmitzStockholmkoncepció Bugatti VeyronTWOFACEFord FiestaKAMAZSuper TrofeoW MotorsausztrálsorozatPeugeot 2008kölcsönzőFedExspeedzoneMazda CX-9GT 4UberrakétaXC40EF7Luc BessontűzoltóságAppleSierrateddyClimbkhanaNissan NV 200vakvezető kutyapumpaZFNoodleEvoqueford kafigyelmetlenHollandiaGT2FRüldözésáradásámokfutóelsüllyedBMW M2tilos parkolásSennacélévértékelőFormula StudentmocsárversenyautóNissan Micrapókelnöki ügyhalálos irambanLAtornádókísérletgyalogosvédelemterelésKia SoulvizeltitanSergioMercedes A-osztályautópiacnémet autóR5csomagszállításvasútburnoutHofmannOpel InsigniaNovitecRallyveteránrakománynézőktoyota land cruiserkólaRobotruhaLexus ISintruktorMalajziacliofelfújhatóCross ConceptpadkaOlaszországA45benceszembe sávZafirakarácsonyPorsche 911BMW 5 GTLamborghini Veneno RoadsterClarksonbontásGenfi AutószalonMomkhanarollerfejlesztésvadnyugatpedálFormula 3esküvőJedlik Ányos KlaszterRed BullM4 GTSVályiSebatien LoebROALDelta HF IntegraleMatthew Campbellbankautomataporral oltózombiM0TargaKevin AbbringExtremeEspadakamionosOpel Zafira Tourer3D nyomatáspassatFerrarNagy FutamHummer H1JensenGigafactoryönzetlenprojektmackóWald Internationalgyorsasági obBútor Robirush hourF430Lincolnablakbiztonsági autóShelby Daytona CoupekrosszOlivier Panisnémet sportkocsijubileumjégkaparóValetMiami ViceomláshackelésJorge LorenzoGRMNgőzgépajtóNürburgringNissan 370zmunkagépRimacszabálytalankodásFiat 500LFormulaprototípusFCAflame warbmw 507hátsókerékRX-8autóteszt458távolságPaul di RestaVolkswagen PoloRSQ E-TronrepülőMitsubishi Outlanerönvezető rendszerrendőrségEurópa NagydíjMartin Caceresokos fényszóróSportslopós autóBugatti Veyron SSChevroletBreitlingUruslancia deltatéli közlekedésidősRX-9dynoLamborghini HuracanbunyókéssebességLamborghini AventadorV8 SupercarWalterné Dancsó Adriennreggelifilmes autóWaymoForza MotorsportKancsár FerencKodiaqhot hatchrepülésradarcsempészetszörfategozsenialitáslánytoyota 2000 gtMazda CX-5Forza Horizon 2gyalogosnyirfasG63 AMGvákuumOpel Adam RallyfejszeelbocsájtásLMP-1BMW M760Li xDrivezsiráfgyerekülésTata Zicalevegő meghajtásSuzukaGT3Jon OlssonRinspeedkabriói3motorpalettaRenault MeganeGladiatornői sofőrBaldwinQVRed Bull RacingMicheliszjelzés34 órás versenymobilÉv Autója 2017tridentdrogRadicalOpel AstraNissan GT-R R34GoogleCadillac ELRrx8krosszmotorLykanfékterepezésKlassenstopautómentésAudi TTgázrobbanásBoxsteroválpályabicikliútbejelentésNegyedihibrid autóMazda3Alfa RomeoWill StevensM6JeepVolkswagen JettaStelviogépi mosóSRT ViperföldcsuszamlásLeaf RCForza 7MelbournekátrányBYDlimuzinpaintballM Performancezerorali-világbajnokságretroheccgödörFord MustangbénázásNetflixColins CrestrinocéroszszigetS1Barbiecars and coffebetonkeverőFiat 124 SpiderrészegMercedes Maybach.car pornfurcsa járműirodaconvertiblekajaHummerFord EcosportködtérképindításVitézi Dávidprankvolkswagen golf sportsvanfelakadgyűjteményMercedes-Benz M-osztályprémiumautókihajtóGT40Montenegrobmw z2TushkanovaSesto ElementoFerrari 599 GTOKadjarkazárKoreai NagydíjpezsgőkereskedésBryan buffierUAZMariokápolnaBZSkoda OctaviaMaserati QuattroportekémfotóAveoBMW X6Fiats60Skodasubaru wrx stitűzcsapQoros GQ3Niro EVLada 2104rolls-royce phantomShelby GT350RJaguar XFbmeutatóDodgenapfénytető570SFinal FantasySuperfastTrophy TruckminiszterelnökHalid AvdagicReal Madridroncstelepüvegkárautósüldözésautó lopásVelarkávéATSEurosportMarvelChevrolet Impalagyorsulási versenyNissan Skyline R33Mercedes-Benz SLSRXdonutSwiftrendőrautóSTTakataLotus F1Jaguar X-TypehihetetlenNasser Al-AttiyahhernyótalpSlovakia RingKiahúzásFerrari 599 GTBDavid CoulthardChuck NorrisroadsterPorsche BoxterürülékAMGHyundai ix20959találkozóforró vízszánkóbrutálisRali EBJean AlesiSCCSmart CabriokörnyezetvédelemoperatőrPace CaráldásSuzuki VitaraelszabadultvonulásAero 8X1Harley-DavidsontrezorkülönösbadassPur BlancműszerfalsunyikisfilmVolvo XC90Formula RenaultlasszóJapán NagydíjForma-1 Spanyol NagydíjKoenigsegg Agera Rkínos esetszabálysértésmotogpCsillagtúramozifűnyíróBMW X4halálosTaco BellStratosHenessey Venom GTMcFlyvéletlenbessenyeyBMW 1602Spanyol Nagydíjteljesítményméréskínalimitált szériaTolemanWranglerdudeMercedes C-osztálypótkocsiGT-Rjó sofőrWintercontactChironUSAKoenigsegg Agera HHpechMonacoe-Golfszingapúrbukfencunboxingvilágításnissan navaraeladásgyanusítottcobra 11VorsteinerőrületLancer EVOmikrofonvillámnézőFerrari F12 BerlinettaRS6gunDaniel RicciardoPeugeot 308iNextAsconaátadáskedvezményszáguldásFestival of SpeedénekTraficGT4Dronekhanagullwingbmw maasaicaselfieesésjapán közlekedésChevrolet CaptivaDaciavillámlásAEC Routemaster458 SpecialeHorizonWolfsburgmegsemmisítése-NiroversenygumidashcamP1havas útkisautóigazságszolgáltatásbuffierDoritosStellafoghúzásKoncz GáborZ06utasítás960Gódor Barnaboxangol motorLukács KornéldöntőTalisman992szénaBugatti Gangloff Coupepisztolycsaládi autótrutyibüntetéselőjegyzéskiállítástraffipaxI-Pacefüves cigiBollinger911 GT3 RSMitsubishiDaimleratvExclusivemonte carlo raliOpel GTvandalizmusSonicCitroen C4 Picassoangol autóThe Mint 400SciroccoHungaroringoszlopLaFerrarifékpadjótétLada Priorasteve mcqueenmobiltelefonTallinromán autóOpel Magyarországmatt fényezésalagútSixtshowBMW X5AlpineszoknyavontatásmentősGymkhanaVW GolfMaserati 3500GTBelga NagydíjVidaerőszakChevrolet Camaro Z/28MadárTaycanMonacói NagydíjMáriapócsitalFocuscars coffeSkoda Octavia RSPorschePharrel WilliamsújjáéledHong KongakadályhatótávGlobal Vehicle Trustrenault talismanrendvédelmi erőkillegális versenyittasÁmon OlivérkézifékközelAurusErwin WurmkaszinóS65Beppo HarrachterepToyotaSvájcautosorosz közlekedésrendezvényfekvőrendőrCorsica-ralitanulmnányinstinctJohannesburgminigunEQCMad Maxbmw m5darázsVeneno RoadstertelefonEger4x4drágaToyota Yaris RSAWVgyáriI8WTCCLanceryotahóEmilyRedJetkombájnInsanityBMW I8Rteasermanővertoyota versoráfutásrobbanásHonda CivicSuzuki Altofiat. fiat 500illegáltáncbarátnőFordtilalomBMW 4-es sorozatdacia loganblack fridaybörtönrevansMikkelsenamerikai rendőrségkanadaNimródSibiu-ralisérüléslyukWRC3BMW 5-ös sorozatVolvo reklánmBJ BaldwinBoschpályanapjövőképF1BudapestsprayHockenheimForma-4500eRomániamázlistaládaderbiWTCRRufalkalmazásesőLPdunaDragAudi RS6Project OneSpa FrancorchampsHappy44BMW E30 M3Chevrolet Corvettebalhéaromarendszámmedvereklámneed for speedBMW 6-os sorozatSmartATS-VközútVida Janikalapácsford galaxyPutyin488környezetbarátEVVila RealVeyronGiulia QVwiesmannvonatMercedesSmart ForFourpulykaYpres-ralikilökésMercedes S-osztályFanatecrendőrhelyszínelésManor MarussiaADAC Deutschland rallypeugeot 308 swTCRSigdsrallymesefigurákjárókelőbaja 500kivetítőcherokeeBuickgengszterJeff GordonDucatiMuscle CarR2GTORX-VISIONExplorer STreflexCountrymanelakadáscserbenhagyáspiros lámpaBethelPepsi MaxaprkolókétkerekezésVeszprémAirscarfstretchArteonbakiXJ13autópályamatricaamazonvolkswagen bogárbiztonsági övskoda 120Bentley Continental Flying SpurvisszapillantókereszteződésKecskeméti BalázsRowan AtkinsonXD3autótúraautóGLBUsain Bolthonda integraBZZZAudi TT-RSszállításDodge HellcatTrans AMpullmannkulcslazaSpongya BobRS4Elektromos motorLada KalinaAudi Q2Nissan Skyline R34Alpina B3chevrolet cruzeChevrolet AveopotyautaslebukásautomataNissan MaximaTiguanbajor autóNissan NoteautópályaszaltópanziómárkaKOERUfizetőssült krumpliAudi TT CupfailMcarennissan gtrszámozásKugaRolls-Roycemegtalálthistorictanulmánymegelőző filmtehénNicohibridautólowriderquadRubens BarrichelloBentleyAMTSDavid HasselhoffA5papkötélhúzásaudioSuzuki SX42019Acuralábbal vezetGPSkommunikációparkoló asszisztensSeat IbizaGRmásolásMercedes-Benz E-osztályford s-maxMP4-12CB11RaptorGoProfelfüggesztésVilágbajnokságGyulay ZsoltLamborghini MurcielagoparasztbenzinkútautmoataDániamenekülformaSilverstonebritish greenGázosításHUVNissan GT-RMercedes GLEVlagyimirPorsche PanameraorigamiháborúspanyolVilnerOpel CascadaCamaroGLAAutopilotmelegedésViperorrszarvúkukásautóKimi Raikkonengázüzemű autóegyüttműködéstermeléshollandijesztésF3CaliforniaNew JerseycsúszásKikiPorsche 911 GT3sofőrimprezakonvojAyrton SennasportautóterepjáróVFTSopel karlT1Mercedes G-osztálykanyartávirányításrobogótéli gumiOpel AmperabakancslistatolásPethő IstvánIATDacia Logan MCVMercedes EVO 2veszteséglexus rcfejesHayden PaddonönvezetőRenntechpirosAutós eladásokképLFAbombaSzilveszter rallynyílMercedes CLALapraszerelt autóláncW213GhymkhanaszakaszoffroadtaxitulajdonosSpyderszirénaegzotikus autóautós jövőInsigniaDieter ZetscheAWDGarázs TVDefenderMaserati GranTurismovillanyautóAusztrál Nagydíjfrankfurti autószalonMogyoródtrolibuszBentaygaToyota RAV4jógajátékkonzolalvázItaldesignautóipari visszahívásABTDacia DusterbetonX2ConnectedDriveBahraini Nagydíjangol közlekedésfelvásárlásctsFIA GT3rally du VARCaymankaszkadőrhűtésFerrari F40 LM Barchettaland rover discovery sportsikermotorhibaTCR Europepro-tourerRenault ClioMitsubishi LancerhirdetésTimo GlockHyundai Velosterpattogatott kukoricaC8TrabantszállítóUH-1emissziós botrányreflekszhuligánokhosszútávú autóversenySuperbikeCitroen DS3Toyota Corollai30 WagonCrystal HooksbatmobileC3Pekingi AutószalontűzoltóSubaru ForestergyászhírA9donington parkbentley continental gtMarine EditionFord RacingPeugeot 208kisvasútBrexitMpickuplandolásIndy 500királynő3008Mercedes GPbicilisLykan HypersportactrosPorsche 911 RMotegilángolkeresztbeSUVhangfalIrmscherGTScoutlinedűneijedtségLada VestaelőzmobilitáshelikopterHadik AndrásYouabian PumajégNordschleifeSVMiguel Molinanapenergia918 Spyderextra 300furcsaságátépítéshalálesetCayman GTSliepája-raliRenault RSEscortPosrcheB2GLEYarisautóbemutatóRollsösszehasonlító-tesztKarina8golfautócrashnavigátoraudi q3jason stathamAfrikatúlsúlyNémet NagydíjtargoncalelepleződészuhanásvodkaeszméletlenumbaubringaautomatikaFiat TipoTipodömpervárosi minii5mercedes-benz mlcberagadélőiCarHeritagegokartGuardnyári gumikátyúpengeTouristenlízingEclipseapplikációCygnetkilökleopardszenzációJumpycitroen cxHillclimbCorbellatidarálókétkerékhomokErzsébetrali-európabajnokságMacan SColin McRaeHumveesütiSportwagonYamahakiszivárgott képU2gyúráspolo r wrcszőnyegkereslet csökkenésfóbiaájulás458 ItaliaFlameepizódrobogósrégiGeneral Leeturán frigyesRally CupRangerMasterChryslertévéCentenariogyerekmercedes-benz econicDBX30 évtávirányítós autótrident icenijavítástörésátverésstreet racebiztonságtechnikaGuinness rekordSuzuki AuthenticsNismoöregItaliaOlasz NagydíjDodge ChargerCarlex DesignplázaToyota PicnicJari-Matti LatvalaVin Dieselgumiszalagaudi a4mázlirajziphoneElon MuskfotóDodge RAM488 PistaApertaCrossland Xgarazs.tvProteambalesetekszlalomgreenlineSkoda Citigosafari2013Volkswagen GolfGuerlainsebastien ogierlövegtetőcsomagROCvadászatgyakorlatHaasakkumulátorterrortechnikaroncsgolyóhivatalosPaul SwiftSaabautó eladásMax MosleySilveradoAnniversaryFord F150BMW M3richard hammondfelhőEtnaAlpina B7letartóztatásKaiBarum-ralidizájnstúdióBrit NagydíjtechnológiacsúnyaünnepiHiluxvizes útdemonstrációfociOscherslebenKia RiomezőgazdaságtankolásVATHJeanner rallyszociautotalalkozo720SkardiológiafröcskölLS 500hS-EditionDC ShoesbefutófarmeraratásF5walter röhrldriftYuliannaExorcistszarvasTouaregtávolmaradásmentésm5balesetmegelőzésolajfoltSnowkhanaPeugeot 206rugóVIPbukásbobpályaNAAFNémet túraautó bajnokságKia NiroboxkiállásZöld pokolStingergyorshajtássávváltásrekordTestarossatilosban parkolásautótolvajNyirfás JuliannagyorsítássivatagimportBMW Z4Rafael NadalBill GatesralireakcióháromkerekűWankel motorKaroqMikulás3d nyomtatótechBattistaAudi Prologue AvantgörkorcsolyatáblaBMWIRCbiztonságpieter tsienCessnaRali VBszilvszter ralirepülRolls-Royce Wraith CoupeJerezChevrolet CamaroösszehasonlítóPakisztánModel YMarcello LottiA-osztálySubaru ImprezaMercedes-Benz A-osztály8CChristiano RonaldoAston MartinTom ChiltonüzemanyagEliaszimfonikus zenekarford thunderbirdidiótaPeopleBMW 7Szingapúri NagydíjkutyaEasytroncibővítésG63smokeFelix Baumgartnersztoride tomaso panteraPro Ceedsvéd piackizárásgyőri Audi-gyárVolkswagen EosvirtuálLotus SUVbemutatólánykérésrönkkamerásautós üldözés45ferrari 458 italiarongálásAudi RS3STiS90LamborghiniinasLamborghini VenenoMick SchumacherChevellemodellfrissítésSenatPuskádi Jánosgázszivárgásnyereményjátéki30 NMakitadigital lightLand Rover DefenderBajaszétverifiskerrönkszállítóPauOpel CorsaChelsearobbantásFalconD3 GroupVerstappenOne:1elveszvegarázsajtóForma-3estevideószörnyeteggurullángszóróDannyEl Caminoutcai autósínCompassmentőakcióhaszonjárműeletkromos autófurgonlancia fulviaGinBMW 2-es sorozatSubarulökhárítóvisszahívássugárhajtásúBitter SándorversenyelszaladOpelPokemon GoMcLaren P1UltraPanamera Sport TurismoCaterpillarBMW 2 Active TourerMcLaren MP4-12Climitált60armageddonDB9tesztKatarPHEVAlaszkaEVOmosóPorsche 993VenezuelaversenypályaAudi A3BMW 4 Gran CoupéChevrolet VoltWRX STIvideó válogatásAviatorjarri-matti latvalabevásárláshanninenLMShangutánzástraktorApollokipufogóWorld Series by RenaultChallengegyorsulásinternetMarconiRodasHondaCruzeOrosz Nagydíjapokalipszisszerződésspeciálisrobotizált váltóHongkongAthénTataLanciafegyverHuracamNascargarazsmárkákszemétszedésvolkswagen boraBentley FalconrobbantuningSvéd ralifelhasználóluxusautóösszefogásClarionMonzaGTAkergetőzésbmw x1Cadillac ATSTFSItáskavízbenbruderigazoltatásJCWkráterszélvédőmosólökésMaseratisavkit carfeltörésmúzeumherbiekárosanyagstadionlehetetlenKodiakpusztítástaplóAlain Menuskylineneppernagy sebességwörtherseeQorosÚj-Zélandbaleset tengelyGrand DusterGordiniszekérBlazerBulldogIndiai Nagydíjbivalyjelmezdízel botrányCitroen DS3WRCIsuzuMercedes S-classPontiacőzX6MvízSzlovéniaoldalkocsiördögszekérmagabiztosságrossz útedukációkörforgalomjótékonyságujjlenyomatlakókocsifisker surfAnton Yelchinveterán autóékszerbolondtrükkVolvo C30csajozástúraautó világbajnokságEurópa BajnokságRange RovermacskamotokrosszbringáslángokgazdageladakhajléktalancsattogásManorukrajnawrccigirészedMazda MiataMike TroutVolkswagen PhaetonoposszumVivarokilencsebességes automta váltótorlasztrollsylviaChiron SportSpaBlack BearShanghaiBMW 1elmebetegfuvarvírusdagályDokkerteherautóarabtélPorsche Mission ESpanyolországjwrckonzolJaguar XFR-SLand RovertűzijátékJohn CenaAudi A2Rhys Millenemberségkompakt autóverésBloomcadillac devilleharrachtitániumfacebookzebraToyota SupraraktárAriel AtomFerrarikormányplatformWalmartMaybachjogneuvillekamionsofőrelefántbrutálR3ráncfelvarrásMinigerillalaptimeFord Fiesta RS WRCUPSToyota GT86FerrariPeopleoroszFerrari 355 S SpiderHyundai i30R8hulladékgazdálkodásjaguar f-typeGMCtúlkeresletSeatlángEksoVestZ5RapidEAston Martin CygnetBuick RivieraOpel Antaraspecifikációkoroszlánamerikai közlekedéschrysler 200arab közlekedéslistabelsőChevrolett CorvetteGörögországRobert KubicaSt. James EditionzsúfoltságPersonal Assistantvédelmi minisztériumcsajokMercedes SLSScalaOslomutatványLada Nivaúj generációTieDucatoXJRolss-RoyceMbDesignbabaAxiálbiztonsági rendszerBlacknapelemBMW E30felahegyreAirbusÉrdi TiborverekedésGyurtaNestor GirolamisportkocsitvároselsőrobotautóDél-AfrikaAudi A8 L ExtendedMitshubishihooniganBMW M4 GTSarab autóMercedes E-osztálycseh autóford c-maxLance Strollring-txifavágásparkolásTokiói AutószalontesztpályaMercedes-Benz SLS AMGTerraMcLarenAston Martin DB9felelőtlenRS200Peoplegyárjávorszarvas-tesztCitroen C3i3 REXLamborghini DiabloBob BellhajóFerrari FXXbmw m4F50temetkezéshőségérintőkijelzőCoca-ColaCarlexfokozatBelgiumlada 4x4égő autóközlekedésbiztonságóraGoodwood Festival of SpeedSinsheimMichelinMotorexBoston reptérMount EverestRali OBGhostWalter CsabakigyulladNeymarbanWRXSLCdrónWSRszemetelés275SolbergGrand Cherokeeeladó autóWill Smithjövő közlekedéseolasz autóQ5egyterűsütiszörnyJeep Wranglerautomata váltóWillys. modernTigrisHunGarianborulásRed Bull RingMissilejó emberMLBszóráslicitAlex ZanardiAudi SQ7GyulaFord FocusForms-1San DiegoMazdaChargeSzilveszter ralihibridFiat 500márkakupaizomautóSLS AMGszondaInfiniti Q50BMW 5GeelydragsterTesla Model 3orosz autóA120NvidiaAgera RSMaserati QuatroporteLancia Themaátnevezéshot rodNissan IDxkarbonlövöldözéslada samaraNorrdschleifevolkswagen eco upIndyvezetéshídBullitkorlátozásfolyóMercedes-Maybachroad ragevámkersGran TourismoszimulátorbiztosítóbikiniHonda CR-Vporsche 959Renault Clio TrophyKuala LumpurBatmankombilisztE63 SVolvo modellúthibahalottas kocsiFord Kugaluxus buszJustin WilsonSochiköltözésvetődésvasúti átjáróVauxhallhegyhódmezőrületautótemetőCarlos GhosnIndiaLummaHotwheelsSergio MarchionneBessenyey Zoltánsofőrös autótrükközésJaguar XKR-SInterlagosMNASZdurvaTitan XDgördeszkadugóÍrországmanuálisGMC YukoncrossoverFrankfurtpostásmarketingMicrasípályalerobbantrailerfinal editionLebaronFerrari F12zúzdaFrank SinatraTSIModel SrosszullétUTVMonte Carlo rallyTAG MotorsportfogászatGamesconMaserati LevanteAIDSCullinantámadásversenysportT-RocDacia DokkerKovács ÁgiViper SRTjean-claude van demmeskoda fabia s2000kereskedővilágrekordKovács TamásijesztgetésVelociraptorkultikus autóvirtuálisNorvégiaForma-ENissan rekordLamborghini UrustotálkárFiesta WRCBruno Spenglervicces videóFiat PandakerékJeep CherokeeNissan JukeTobias MoersGallardorandiX-TrailToyota TundrahumotCitroen DS5Kia PicantozúzásVolkswagennissan nv200kapacitásBMW 3 GToroszországvirtuál tuningVolvo S90Corvettegiccsmotoros rendőrprofiSLKYas Marina Circuitgalambrajtutcai versenyhangvezérlésnőkIrmscher InspiroGLCelszállításGhibliszelfiretroautóNyirádJaguarDakarLevanteMOLAlpina B12felnitávirányítós indítóFuriousVolkswagen Up!rondaösszkerékmenekülésHammanPiquetrageKeszthelyi VivienKrózser MenyhértmagyarFernando Alonsostorage findRoad RoverR8 Spider2WDCrosslandRSRBrazíliaOrlandoHollywoodviccLandwindGenfPókemberM550dHennessey VenomevolúcióApriliaLe Mans 24hKevin Magnussenhard topOPCFiestaszerencsegumorSanta Cruzkábítószerhíd csereMiataBob LutzStoffel VandoornejátékautóNurburgringázolásfegyveresekbajnokságRally du VAR 2012pénzszállítókályhaTransformerspokolFerrari 812 SuperfastritkaságquadskiBuggyrobotizált autótanulmányautóAcropolis-ralikisteherautó46bérlésAygoünnepi modellVitoOtt Tanak5008FootkhanaCitroenBambooÉsztországNicolas CagebioüzemanyagAston Martin Rapide SMercedes Vitoszabadidő-autóDisneyMoszkvaKia CeedRenaultleállásKazahsztánmotorosMarchionneRange Rover SportOpel KadettMission EInfinitiévnyitóAudi R8utcaFord RangervárólistalopottMercedes CLK AMG Black Seriesjapán piacrottweilerpáncélosHuayraGR Sportelszabadult járműyoungtimerHeinz-Harald Frentzenlefoglalt autókszenzorBMW 8PSAfestésF150porcheátlagbűncselekményReptárferrari enzoMitsubishi G4búcsúdoppinghirtelen kormánySuper SportsólyomLadaLPGMIGidiótaPeoplePeopleKefo MotorsportSuperleggeraAgeraAusztriabarn findKodohangutánzóOliver BlumeHonda 2&4GMC SierrabesirtunkToyota S-FRVolkswagen Touaregázsiai közlekedésoff-roadPárizsi AutószalonbalesetbéreltillatkatonaPiercarlo GhinzaniR34elnökCountachSSCaterhamgyerek autóKomáromdaewooMinyonmólóhalottaskocsirolls-royce wraithintelligenshackerMotkánylincselésszerelőPetersenMarco WittmanXlada grantastop táblalufthansaolajbalszerencseM8zeneJurassic Parkdiszkóoldtimer találkozóDél-Koreamercedes-benz s-osztályszabályozásapapeugeot 205 gtihumortankhányásgyorsaságiE30Daytonatolvajx7TerrakhanaautómosásszedáncélgéplakóparkhullámhomokviharAmbientemérésGumball 3000francia autó760Licrash testLexus LF-SAkombi autóittas vezetővillamoskéseléshíres autóSuzukipaul walkerAston Martin VulcangyújtogatójelölésSteve JobsScoutBrillianceSebastian LoebautókiállításdagadthangprojektorszolnokHoldenArany KormánykerékhírekChevrolet SilveradoDwayne JohnsonpáncélozottZacariakoreai autóAntonin Tlustak4MATICepilepsziaDRIVE PILOTCayman SbuszmegállóSanta FecsehRTRDTMszimulálásszupersportkocsiZR1james bondjelzőoszlopMcLaren 12cfüstHonda JazzRoad AmericaKarsanMotorsBaleAmerikai NagydíjélményautózásLaguna SecaLettországIncSvédországbicajtengercsalásRallyePeugeotkarmaAudi A8 L SecuritykamionSport SVRféktesztMatteo MalucellikapszulaDragon MountainMagyar NagydíjkötekedésVaughn GittinDevel Sixteenpoloskaáremeléstrack üzemmódugrásgyorsasági motorPortugáliaszarkaKerényi Ádámsárga3Dmercedes-benzborulkerítéstiloselaludtAMG GTbeszakadt burkolatIED SyrmaS600SebringtolatásSaab 9-3felfutóbűnözésAudi S5812baseball500S10polgármestersüllyedéslamborghini gallardoXJ220forWWEAudiISamerikai humorrajzfilm24hLiberty Walkforma-1Rober KubicafalsefalseDevelgázmásodszorEsteban GutierrezMarchionnaSamsungkigyulladtluxusnyomtatásBrazil NagydíjVectragyújtogatássziklasorompóMichelisz Norbertmotorvolkswagen jettacaddyelektromos autótestRosbergXC60NeoncentenáriumolajcserePikes PeakOutlawfesztiválQoros 3yellowstoneTOP10Audi A6Rali du Valaistragédia8-asbillencsidőjárásPhaetonNissan SilviaCarlos SainzrongspecialyoutubehasználatiGiuliaMagnus WalkerstartaranyInfiniti M30dE-Pacetávirányítóskatonaisubaru wrxRenault TraffickerékvetőCadillac CTSforgalomromán közlekedésMANSebastian Vetteljeges útépítésBac MonoQ60digitálistruckkazahMichael SchumacherlefulladGTBidőmérő edzésToyota HiluxmarkolómotorháztetőléghajtásrágcsálósertésgesztusLodgylovaskocsiRCfreighterRickard RydellCintraImolahóemberkoppintásszemFR-Strélerdacia sanderopolitikaflörtGumpertizmozáshíringyen autóRapidDCTata NanoV12majdnem balesetmercedes-benz c-osztályDan BilzerianModel 3hőkamerakupéChicheritX-osztályspeakerhangBen AffleckLe MansPriusmeganeGTVCX-5mandzsettagombAbu-DhabiKTMparkolószippantós kocsitartályGorillazvolkswagen t1találmányFicza FerencJanner rallySAS IrisRat RodWaldowIndyCarsorsTucsonPriorsportszerűtlenFenyrdefektfutárszelektív hulladékautógumiPosaidonpénzpörgetésorosz tuningHyundai GenesisfestékAventadorkínai autóSuzuki Kizashiszállodaidiótalexus nxlépcsőkarcMonsterdízelautóPeugeot 508Kínai NagydíjKen BlockborzbunkerdudaNissan Sentrasuzuki balenoFerrari CaliforniaAlfa Romeo 4Cchris MeekeKlaus FrohlicOlssonbátorfrontálEcoboostépítkezésVWHyundai i20 WRCBonnevillelegódízel motorfékútelszabadultörök közelkedésnissan leafFranciaországjégesőJänner-raliPeugeot 308 GTipalettaPlaystationjótékonykodásWatkins GlenMarbellarablásDavid Brownturánbírságnői vezetőgumiégetésTechnicKertész KrisztiánsvédEnerGForceKanadai Nagydíjkémfotókpoéncustom carSupermandodzsemcsodakameraSirokgyilkossági kísérletautósportm1ravolkswagen beetleelső vásárlóBTCCCadillac EscaladeSpielbergelektromotorContinentalPeugeot 207enzo ferraripermetezésschumacherSpecialeLaFerrari ApertaAMG GT RF12önjárókézikönyvSuzuki SamuraiHoonicornbüntetőfékültetésJohn Cooper WorksVenom F5G650LiveWirestatisztikahyundai i20hulladékgyűjtésrányitásAlpinaDél-Amerikaautó rongálástüntetésharcújjáépültútPistaSuzuki Swiftcsúszós útejtőernyőelőzetesColoradoEric BoullierYeongamspanyol autóland rover discoveryMartn ProkopTyler WitteDB11Roberto MerhiSecuritylóerő harcJakus Tamás2CVeldurranváltóZotyealternatív üzemanyagNYPDTechartbuszelektromos autózástúlméretesadatokAlfa RomoeRenault Twingowcsúlyelosztáselektromos buszSWimpalaZengő MotorsportSsangYongChicagoközterület-fenntartáspályaISIS

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.