keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőemissziós botrányBac MonoM6jégkaparóm5cseh autósorozatsérüléscsehBMW 3 GTNissan Notestartstorage findjótékonykodásMuscle CaresésZacariaEvoquevárosi minilövésNiro EVfröcskölGMCbikaUH-1titanvontatásnagy sebességMcarenKertész Krisztiángengsztermólóámokfutásnémet sportkocsisporthelyszínelésDB9HollandiaPro Ceedtechhatótávfilmes autóFerrari 599 GTOkupémenekülfékVATHAriel AtomelektromotorgullwingelmebetegPakisztánAntonin TlustakCupraZFvonatzúzdakazahhalálSibiu-raliHoldenSkoda Octavia RSSierraNissan SentraausztrálHoonicornAMGBryan buffierJosh CartuSvájcOsloKia PicantoChevrolet SilveradoTiguanrányitáshangvezérlésköztisztaságúthibaújrablásjárdalezárásTushkanovajet-skiAirbusrush hourMichelisz NorbertAudi RS3BZZZRedluxuscikklowriderelbocsátásFerrari LaFerraricélgépbüntetésNissan NV 200F3MotorexpisztolykukásautóvámbesirtunkPorsche Panamerablack fridayőrületharcDevelJettafeltörésRimacvicces videóBulldogbérautóbővítésSkoda múzeumBMW M3sportkocsitkamionosóraNissan MicraChevrolet AveoschumacheráremelésEurópa NagydíjBelgiumMANfolyópostásIndymotorosautó eladásScoutlines60Pokemon GoévfordulóspecialelőzPeugeot 207hollandlépcsőBoschlada grantaYas Marina Circuitm1racherokeeWRX STIsavÍrországHyundai VelosterlistaHeritagebakancslistaeletkromos autóBrit Nagydíjreflexpolo r wrcMercedes C-osztálysólyombunkerszoknyaparkolóDodgePeugeot 508Chevrolett CorvettesylviaTieArab autózáspaintballültetés488 GTBautmoatatoyota land cruiserBarcelonamegelőző filmDBXS-EditionLProbbantásRallyeWill SmithSanta CruzYouabian PumaterrorChevrolet CamarolaptimeüldözésközlekedésbiztonságKiacsúszásSebastian LoebBútor RobiszedánRChírNAAFrenault sanderoMercedes-MaybachbicajOpen GTLapraszerelt autóforgalombmw m4stop táblaRS6sertéshirtelen kormányYeongamnői vezetőrendvédelmi erőkA120SWvasútROCFerraraudioMacan SbioüzemanyagfreighterSirokTolemanMount EverestsvédnyomtatáspotyautasÉv Autója 2017lopottlazaSteve JobsDragon MountainhistoricfelszereltséghajléktalancsattogásRon DennisViperFiestamexikói autóHUVPorsche 993rajzRali OBérintőkijelzőKia RioMogyoródcitroen cxlökhárítócsajozásháborúsportszerűtleninfotainmentcentenáriumnőkDániaBYDSLKPeugeot 308 GTigyúráspályaBTCCpiros lámpaAutós eladásokWald InternationalszarvasKecskeméti BalázsMinyoni3rendezvényFiat 500Volkswagen TouaregKimi Raikkonenhajógyújtogatásjövő közlekedéseGumpertUPSChelseaDefenderelektromos autómobilitásDwayne JohnsonGTVátnevezéstelefonVlagyimirSport SVRVenommercedes-benz econicbaleset tengelyLanceroválpályaverésGuerlain ChicheritrégitűzijátékPHEVelektromos autózáslincselésGTMartn ProkoptridentSRTpótkocsiRapidközterület-fenntartóMercedes GLEkamerakisteherautóteleprondafüstscootervonulástúlsúlyUSAwrckihajtóHorizonlexus nxopel karlkonföderációs zászlófelfrissítésnissan nv200ExtremeSzilveszter raliOpel Ampera2019ValetCitroen DS3WRCálcázottManor MarussiabelsőLa Tomatinareklám4MATICgödörHummer H1VarekaivillámlásKovács TamásGenfi AutószalonSvéd raliForma-1 Bahreini NagydíjfestésLAGoProBaldwindriftvolkswagen beetletolatásévnyitólehetetlenáradásbringaOrosz Nagydíj500KodoA-osztályJean AlesiBJ Baldwinautóipari visszahívásRali du ValaismackóKia Forte Koupvédelmi minisztériumunboxingönjárótrutyibmw m5youtubeládaderbiimprezaszenzációcsomagszállításomlási30 NMáltaMercedes G-osztálywhite-collarWRXrészegSTgyorsításSuzuki AuthenticsNoodleTOP10amerikai autólisztszembe sávlufthansaNASAlegdrágábbHappysípályaRoad AmericarageversenyISISskylineAudi A8 L SecurityLexus LF-SAidősorosz közlekedésToyota Yaris RShot hatchKia NirolángszóróKetterer Continentalsportautóneppervasúti átjáróelguruljégesőnyereményjátékcitroen c-xrkilökésKonaorosz autóHyundaiSuper TrofeoApriliaE30TouaregMiami ViceKarsanGeneral LeeDisneyGLEAudi R8Forza MotorsportlefulladCayman SDan BilzerianidiótaHyundai GenesiskölcsönzőS65Red Bull Ringmanőverkerékvetőcars and coffeBeppo Harrachlegóford thunderbirdveszteségEcoboostPeugeot 20083-asnévErzsébet királynőhomoktraffipaxhókotróTCRtesztelektromos UTVpaul walkerbajnokságfurgonpénzszállítóOliver BlumekijelzőR5Guinness rekordzsenialitáskigyulladtkézikönyvDronekhanaNissan AltimateamerikaiA110KomáromjégautóRS200kisvasútGhostJänner-raliAudi TTmegsemmisítésMiataInfiniti M30dMitsubishi G4pickuptanulmányautószelektív hulladékNagy FutamVeyronpoénBullitkulcssárgabalszerencseHyundai i20 WRCtesztpályaCrosslandszörnybabaVW GolfmozigyakorlatKefo MotorsportFerrari F12Porsche 911 GT3RangerColins CrestszerződésKoreai NagydíjszerencseintruktorMarchionnaHofmannRSRlabradordrágaJohn Cooper WorksRWDadáskínaVolvo modellEnerGForceMcLaren P1jelmezkapszulaLancer EVOMercedes jövőporsche macanS1izomautó918 SpyderépítkezéskoppintásSkoda CitigopadkahumotkersdiszkóPókemberkémfotókrolls-royce wraithZafiraCountrymanLMP-1WildcatTallinMarvelCadillacgázRenault Clio Trophy500eelszabadult járműtávirányítós autóIrmscher InspiropanzióKazahsztánVitolevegő meghajtásiCarJorge LorenzopápaLeaf RCTaycansült krumpliSiennajávorszarvas-tesztR8 SpidertávolmaradásToyota RAV4Le MansszemmozgáskéselésJanner ralikereslet csökkenésCaterpillarSpanyolországHunGarianHonda CR-Vcsaládi autókonvojCruzeminiszterelnökMcFlyProteamLa Voiture Noirevolkswagen golf sportsvanjárókelőviccLas Vegassubaru wrx stiFerrari CaliforniaCrewealvásF40dagadtkazárgyújtogatóvillamosBessenyey ZoltánautótemetőmotorosrendőrThe Mint 400WranglerközelAll-TerraininstinctTSIhihetetlenSVMercedes S-classAudi A6SRT ViperChicheritrokkanthídeldurranCorsica-ralizenevészfékVilágbajnokság60Goodwood Festival of SpeedKOERUkardiológiaköltözésgyalogosvédelemHonda JazzEsteban GutierrezArany KormánykerékmegtaláltleszállásszupersportkocsiördögszekérBatmantűzoltóságForma-2tankolásFormula 3Lamborghini UrusmelegedésrongálásátépítésMomkhanaléghajtásroadsterDacia Dokkervisszapillantóizmozásszakaszamerikai rendőrségSkoda FabiaBoxstervadászatMotorsKlausz KristófrajtBMW M2ázsiai közlekedésMonacofrontálkormányEVOApolloLebaronRapidEbatmobileinternetB11menekülésösszefogásAbu-DhabiOlivier PanisSinsheim911 GT3 RSSuzuki VitarapassattávirányításGR Sportgyerekautós jövőImolaTrustgyárinyomtatottszörfnissan gtrsordoHonda Civic Type-Rnői sofőrDragBrexitSuzuki SX4tartályversenysportPeopleTyler WitteMercedes-Benz SLSNissan SilviaMontenegroFocusTom ChiltonKoncz Gáborspecifikációkevolúciódacia logan4x4EasytronciHiluxkorlátozásporral oltólányM4 GTSvírusájulástuningkisautóHoonigansvirtuál tuningS10McLaren 12cablaktörlőBuick RivieraCorvetteerősGT-86találkozóoldalkocsiChuck NorrisAlfa 4ChangfalKikiműszerfalAcropolis-raliItaliaConnectedDriveMarius AasenTucsonállrendőrrobotOpel MagyarországMercedes SLSEgerjavításIRCVenezuelakötélhúzáspeugeot 308 swangol közlekedésWill StevenselsüllyedTata NanofóbiaágyMercedes-Benz SLS AMGGPSLykan HypersportSTitornádókereszteződésokos fényszóróprototípusJeanner rallySmart CabrioKaikülönösbunyóCessnaRinspeedMicraX1Cars&CoffefegyverMLBHongkongUsain BoltlakókocsianimációskatonaifelfújhatóautomataújjáépültMaybachsátorU2ráfutásVRnyirfastámadásMercedes GPjaguar f-typeMaseratiautópiacgörkorcsolyacsúnyaXD3román közlekedéscserbenhagyásSebastian VettelBrazíliaűrsiklóColoradoközlekedési lámpaCadillac ATSrinocéroszfelvásárlásKia Ceedmonte carlo ralibunkóPepsi MaxFRKlaus Frohlicland rover discoveryFiesta WRCSlovakia RingbéreltstadionlasszóSubaru ForesterRenault MeganecsalásfavágásMichael SchumacherZ06Kim DzsongunFootkhanahumorforkábítószerTechnicCitroen C3mercedes-benz s-osztályalvázMiguel MolinaVeneno RoadsterKeszthelyi VivienbénázásAston MartinporcheGladiatorÚj-ZélandWaymoAston Martin VulcanfilmgreenlineRally du VAR 2012Daniel SordobörtönproblémaChrysleregyterű autószaltóCarlex DesignHonda NSXFiatfelfüggesztésGT4baja 500Mercedes CLAVauxhallalagútEVJerezIATmeganegarázsajtóautosAdria CenniSkoda Octaviaflame warszemetelésMonte Carlo rallyCrystal HooksW Motorsugratáspályanape-GolfRenaultModel SrönkszállítóLandwindElektromos motorégő autóvizes útgesztusRX-9halottas kocsiS90kézifék911trollBob BellWLTPNissan Maximaextra 300sebességRosbergaromakisfilmKrózser MenyhértfurcsaságsmokeChevy458 SpecialeRS4tragédiamobilhavazásCompassrongrally du VARhonda integraCullinanJeepVilnerElon MuskMercedes Vitorali-világbajnokságbanNetflixgyerekülésXJ220UAZGran Tourismoéjszakavilágrekordszimulátorbmw x1vandalizmusLada VestabevásárlókocsigarazsDodge ChargerSennaFIA GT3mázlilebukásbiztosításJaguar X-Typegunbiztonsági övMercedes-Benz G-osztályValenMelbourneMicheliszCitroen DS5Piercarlo GhinzanivirtuálisimpalaEric BoullierX2SciroccoBill Gatesgázüzemű autóROALDoritosablakGyulay ZsoltFR-Sedukációolasz autólefoglalt autókVitézi Dávidkompakt autóAlpina B3TacomaF50Kugagarazs.tvpedálBlackfarmerSemafesztiválbikiniBMWhooniganfelniCadillac CTSÉv autójaSergioShelbyIndiaCitroen C4 Picasso2WDmosómázlistaXOrlandoZumafiskerhíd cserefrancia autókarmaCarlexrosszullétgőzRXvillanyautóBMW 8World Series by RenaultXJPistaAnniversaryML63 AMG3DAthéntilalombolondkereskedőjátékautóVályigázszivárgásbenceesőChevrolet ImpalaValhallagyanusítottKovács ÁgiSkodaatkinsonÜvegtigrisBMW X6morganbénaFinal FantasyBuickScalaChargeképSsangYongVolkswagen Up!napelemMercedes-Benz CLAvételLandauletCitroenRTRstábbírságautópályamatricaMlökésbalesetmegelőzésRenault ClioNYPDRubens Barrichellobuszmegálló992ferrari 458 italiaclioautó lopáspokolmentőakcióijesztgetésMercedes-Benz A-osztályFenyrfegyveresekSochiTrophy TruckBMW X5EQCGrandland XNissangyorsasági motorSAS IrisZengő MotorsportDaniel RicciardoPetersenSuper SportretroautóVelarszétverikabrióelnökelső vásárlókommunikációPace CartechnikaP100DLaptiminghibaAnton Yelchinnissan navaralandoláskarácsonyvodkaHonda 2&4A4robogósOpelAston Martin DB9ApertatechnológiaSSCiprus2CVMazda CX-9nyíltnapHyundai i30szabálysértésGódor BarnaEspadaVolkswagen GolfkubatanulmányFerrariPeopleTimo GlockkizárásinasbillencsMitsubishiNémet túraautó bajnoksággyaloglancia fulviaautósportmotorpalettakonzolring-txiABTdigitálisSuzukivasúti átkelőTata ZicaRaptorSuzuki AltonézőkFord RacingSilveradoNissan Skyline R34német autóG63suzuki balenoDannyG63 AMGAudi RS6BajawcKalashnikovtáskatúlméretesközlekedéscinemabruderoldtimer találkozóhalálos irambanmeglepetésnapenergiaNvidiaVolvoretroeszméletlenKodiaqMikkelsenWestfield MegabusaExorcistItaldesignLettországélményautózásprankLanciaroncsderbiindításlamborghini gallardoCayman GTSAyrton Sennax7Martin CaceresSaab 9-3rekordWankel motorMonacói NagydíjmotorháztetőSaabNicolas Cagetéli közlekedészsúfoltságpolgármesterChevroletbuszvirtuálplatformsikerrobotizált váltóPárizsi AutószalonDodge Challengerford kaDTMRhys MillenködmikrofonMemo GidleyZR1Forza 7japán közlekedésRange Rover SportfoghúzásautótesztT1kutyafigyelmetlenAmerikai NagydíjGT-RteddyOPCRomániabúcsúR8CountachChironidiótaPeoplemunkagépsegítspeciálisBMW 1lopós autóM550dnézőBMW 4 Gran CoupéHong Kongingyen autóbiztosítótaplóAbu Dhabi NagydíjvetődéstorlaszráncfelvarráshúzásújjáéledGhibliMclaren 570ShangutánzókombiquadskiMercedes-Benz M-osztályneuvillekínos esetpulykaQoros 3MarokkóBentleybringásbalhéMarine EditionzúzásEurosportelakadbiztonságtechnikawörtherseegyűjteményFiat 124 Spiderhibrid autóhőkameraBMW M4 GTSJaguar XKR-SPersonal AssistantAudi SQ7hirdetésBaleejtőernyőreggelivéletlengyárleállászombielőzetesfisker surf24 órás versenyversenygumiRickard RydellolajcsereMáriapócstesla model xukrajnaugrásiskolabuszgyorsasági obIED SyrmaLamborghini Huracanmegszorításhivataloselőjegyzéstilosban parkolásijedtségÁmon OlivérIFAbalesetmegelőző rendszerturán frigyesEurorallyCorbellatiCamaroSuperfastfutárszolnoktilos parkolásBreitling Jet Teamcars coffePontiacnyílbátorKriszAcuraharrachCrossland XborulásSUVvárosJaguar XFRMazda38-astanulmnányJedlik Ányos KlaszterNissan Skyline R33MarbellaJCWMOLKen BlockrendőrségGT40fotóToyota S-FRapokalipszisMagyar NagydíjFerrari F40 LM BarchettaelszabadulFormularönkPauolcsó márkaAventadorHayden Paddonkombi autóferrari enzodudehányásfelelőtlenRed BullönvezetővizelEF7koncepció Bugatti Veyronelektromospeugeot 208 gtikémfotóprémiumautóhibridoroszMehdi Bennaniatvdacia sanderoRafael NadalMP4-12CChevrolet CorvetteMercedes CLK AMG Black Seriesbarn findbakigépi mosóMasterLamborghiniterelésOpel CascadaszigetRollsNew JerseyTestarossaeladó autóarab autószenzorgyorsaságiMatteo MalucelliHadik AndrásMitshubishi350zCintrasínChevellebetonkeverőelszaladGuerlainNbuffierOpel CorsaSCCegykerekezésMad MaxkamionjelölésspeedteljesítménymérésRolls-RoycekipufogóMarcus Gronholm30 évVidaSpa Francorchampstévéárokgyorsulási versenyleggyorsabbGT2trolibuszC8Acura NSXdöntőCardokGTOBlack BearhójárócsereLamborghini VenenodömperErwin WurmgumiszalagBMW M760Li xDriveTigriscrossoverkanyarAIDSKaroqReal MadridHenessey Venom GTNémet NagydíjmarketingMagyarországTraficRX-8permetezésVerstappentúlkereslet3D nyomatásautós találkozóSonicorigamiJannarellypumpaintelligensGrand Cherokeerészedelektromos sportkocsirepülőautolivRoberto MerhiSMSlimuzinegzotikus autóStockholmCaliforniaAfrikahasználatiBarbieGRMNKia Soulfejlesztésbrutálismodellfrissítésautómentéskamionsofőrkiegészítőenzo ferrarikaszkadőrbűnözésVolvo S90környezetbaráttemetkezésMike TroutháromkerekűMNASZ488 PistaMakitaTerrakhanalovaskocsisubaru wrxPethő IstvánGRleállásAmpera-eGTAKatarSubaruVeszprémrobbanvisszahívásWillys. modernMitsubishi LancermezőgazdaságKadjarultraibolyaV8 SupercardunaTakataLotus F1WalmartBMW 6-os sorozattrailerjégtúraautó világbajnokságGamesconsnowboardvezetésE63 SStelviohavas útMulholland DriveBob LutzSzlovéniaChristiano RonaldoContinentalwalter röhrlletartóztatásJon Olssonrottweilertestvezeték nélküli töltésjótétG650Shelby Daytona CoupeMcDonaldsformaFerrari F12 BerlinettalánctáncRali EBsofőrös autóAMG GTillatKatanacsempészetbicilisMcLaren MP4-12CBentaygadaewoolimbógördeszkatrélerPuskádi JánosöregCarlos GhosnDevel SixteenPorsche 911BMW 5-ös sorozatKanadai NagydíjFrank SinatraHalid AvdagicgyászhírkamikazeMazda Miatakalapácstávirányítóselképesztőmodellautórendőrpattogatott kukoricagokartdízel botránySebatien Loebbmw maasaicaIsuzuLuc BessonClarionjubileumhódmezőrületVila RealInfiniti Q50sziklaOlasz Nagydíjmercedes-benz c-osztálygyerek autórepüléspiroskrosszgiccsCX-5kapacitásPikes PeakDucatiFord F-150Peugeot 208Carlos Sainzsebastien ogierszőnyeg911 GT2 RSNissan 370zösszkerékLance GilbertLodgyKlassentörök közelkedésvákuumkörforgalomcrash testford galaxyX5MoperatőroszlopMarioLada KalinakarcFord F150FrankfurtkötekedésForma-EautomatikaQVrx8Rat RodToyota PicnicOpel Adam RallyalkalmazásGumball 3000DC ShoesQoros GQ3Detroiti AutószalonJeep WranglerChallengeKancsár FerencHillclimbfafestékCsehországautópályatrezorFerrari FXXangol autóhűtésAndy PriaulxtengerTalismantaxibadassToyota Echolimitáltgyőri Audi-gyárGorillaztoyota 2000 gtquadverekedéshuligánokBonnevilledűneveteránútcar pornfejszeDél-Afrikarichard hammondlada 4x4GenfBugatti Gangloff CoupePSAelakadásbölényGyulaAmbientefalsefalseChiron SportAston Martin Rapide SyellowstoneitalAudi A3tolásbefutósunyiamazondízel motorVignalesütiszörnyPorsche Mission EkétkerekezésPlaystationBrazil NagydíjWalterné Dancsó AdriennAero 8utcaMichael JostelveszveAlpina B7Infinitimárkakupahard topautós hírekVectraAustinsofőrMarchionneChicagoFord Fiesta RS WRCvásárlásbivalyünnepi modellP1felhasználómini cooperLand Rover45parkoló asszisztensategoMegane RS TrophyPorscheCadillac EscaladePutyinboxerroncstelepCygnetColin McRaeSeatBen AffleckGenesis G90svéd piacVida JaniNissan GT-RapaelbocsájtásPekingi Autószalonporsche 959PumarandiTokiói AutószalonGallardoutcai versenyhackeléshernyótalpBertha BenzMagnus WalkerdagályGigafactoryRali VBMalajziafizetősNürburgring6x6Infernolopott autóRedJetbeszakadtsztoriactrosmotorJumpymercedes-benzTitan XDingaR3bankautomataWintercontactminigunautóprofiRally CupAurus Senatutcai autóJohn CenavízbenBelga NagydíjDB11SuperbikeMax MosleyConceptSpacsodaToyota CorollaF1ittas vezetőGhymkhanaLaFerraribevásárlásVelociraptorvideó válogatásemojiVivarovilágításSpykerkávérobogóHumveebaseballHonda ebérlésszerelőFittipaldiWatkins GlenkétkerékkombájnbalesetekS600terepBoston reptérkerítésautókulcsStepwaylábbal vezetPeugeot 206pusztításmotoros rendőrGarázs TVF2kedvezményMercedes EVO 2PeugeotoposszumFord Focusrepülő autóakkumulátorDusteroroszlánVolkswagen PhaetonBollingerélőapplikációBuggyrepülfuvarMotegibüntetőfékAlpineJames MayJaguar XFR-SFlameautómosásRubiconnavigátorittasXC40bajor autóx6PCkoreai autóExclusiveMaláj NagydíjcsajokStratosjótékonyságMercedes E-osztályLS 500h275volkswagen t1Fiat TipoOne:1KharitoninkezdőMini2013bessenyeyPeugeot 308sugárhajtásúA9Ford KugaDavid BrownBMW 6filmes autókvideóAudi A2Lamborghini DiabloMarconiRed Bull Racingnyújtott karosszériaI-PacekatonaMlada BoleslavspraySpecialetolvajskoda 120tankrossz útigazoltatásprofitdashcamWTCRAudi Prologue Avantcobra 11ZotyemocsárdurvaYamahaszénaorosz tuningversenypályaAusztrál NagydíjvadnyugatSolbergNeonLamborghini AventadorErzsébetBudapestkólalicitFordautó rongálásarmageddonlövöldözésroad rageAlfa Romeo 4CPanamera Sport Turismofurcsa járműpapStingerWaldowF12kicsúszásepilepsziaévértékelőhosszútávú autóversenyToyotaKoenigsegg Agera RcsomagTerraX-osztályzuhanásRolss-RoyceVolvo XC90autókiállításneed for speedPur BlancfekvőrendőrszínekleleplezésszékQ60EksoVestbiztonsági autóÉsztországYpres-raliszociautotalalkozogyilkossági kísérletelőzésNeymarRadicalgurul570S760Lirali-európabajnokságrágcsálóForma-3sorsNovitecjachtBarum-ralibetonQorosV12USA NagydíjLiveWireMaserati 3500GTApplesteve mcqueenCaterhamspeedzoneszirénaPortugáliatilosClimbkhanadragsterSuzukakísérlethot rodBloomHummerhalálosVin DieselkésésshowriasztóToyota TundratalálmányAudi TT-RSAWDInsanityUrusMick Schumacherlövegliepája-raliteaserDodge RAMtérképland rover discovery sportszállodaSpanyol NagydíjSesto ElementoAirscarfLance Strolltrack üzemmódbemutatóFCAföldcsuszamlásTrabantrevansWRC3458TouristenRenault RShíres autóATS-V960szemofficialHonda Preludeelnöki ügyelsőSubaru Imprezaautomata váltókergetőzésLummaigazságszolgáltatáspullmannShelby GT350RToyota GT86eladásNordschleifePaul SwiftvillámMexikólyukSt. James EditiongolfautóLadagyorshajtásRober KubicaburnoutGMC YukonIndy500aratáslángamerikaLotus SUVGiuliamacskaHondamobiltelefonCoca-ColaerőszaklánykérésDieter ZetscheBamboofailborztűzcsaphomokviharszáguldásJanner rallyE-PaceCorvette Z06süllyedésbalesetVolvo reklánmmúzeumdrámaidőmérő edzésfékútékszerakadályStellaegyezménytéltrident iceniközterület-fenntartásMazda CX-5WTCCbejelentéskörnyezetvédelemSanta Feszellőzőe-tronjógaiphonehullámShanghaijwrcNorrdschleifedaruaprkolóAygoNurburgrinEclipseLe Mans 24hlízingmotogpSebringSzilveszter rallykályhaToyota HiluxáldástervezetFedExteherautóNyirfás Juliannaluxus termékürülékF430ford c-maxjátékkonzolSpyderJakus TamáselaludtSpielbergLancia ThemaYarisroncsheccpengeautóútVolkswagen PoloSwiftszilvszter raliforró víz8COpel AstralángokHaastűzoltókínai autóLada NivaBMW Z44GuardmagyarhulladékgyűjtésmanuálisMinibigAudi S5drónGTBállatleoparddonington parkDucatobrutálSigdsrallyrenault talismanWSRszakadékKuala Lumpurbiztonságkínai piacFormula RenaultW213BMW 5 GTBentley Continental Flying SpurLada 2104Ferrari 599 GTBmarkolóTorsten Müller-ÖtvösDRIVE PILOTSenatRoush5008GLAhelikopter458 ItaliaVaughn GittinvásárlódudaATSMaserati QuatroporteERCtotálkárPosaidonMercedes S-osztályIncátverésKTM X-Bowmosásjövőképjean-claude van demmeTwingoutasításAlex ZanardiJohannesburgaranybontásHarley-DavidsonvízTAG MotorsportBMW 2 Active TourerAusztriadonutAxiálSzingapúri NagydíjForza Horizon 2488Festival of SpeedPepsitrükkjapán autóPlútóRenntechpáncélosidőjárásNissan JukeDokkerJapán NagydíjMr.BeanEurópai BizottságrendőrautóMoszkvademonstrációMaserati QuattroporterasszizmusbobpályaHockenheimLexusR32rakétaSecurityHuayrabombaalternatív üzemanyagrajzfilmRoad RoverszalonSuzuki SwiftGázosításFernando Alonsomatt fényezésOutlawszörnyetegNyirádSeat IbizatöltőlángolkarbonCadillac ELRönzetlenWolfsburgszimfonikus zenekarBahraini Nagydíjforma-1Tada Tecujaönvezető rendszerJaguarnapfénytetőtermeléssütiEMCtörvényalfaKoenigsegg Agera HHJensen InterceptorGT3gyorsulásbmw 507Spongya BobBMW X4GinEmilyátlagi3 REXArteonChevrolet Camaro Z/28volkswagen bogárMadárrugóhibridautóGoogleautóbemutatóLevanteIndy 500Reptárszemétszedéskit cartitániumSvédországBugatti Veyron SSFranciaországGLCXVGenesisTDILada Priora720SSnowkhanaboxkiálláschevrolet cruzeolajA5robbanásLaFerrari ApertaOpel Zafira Tourertéli gumibeszakadt burkolatVolkswagen Eosillegális versenyestearab közlekedéskátránycadillac devillerakománytoyota versomentőspremierAlfa RomeoTipojó emberyoungtimermutatványfelfutóTaco BellgázolásAlfa RomoeátadásWWEkéscigioroszországpénzSmart ForFourPriordizájnstúdióRolls-Royce Wraith Coupelóerő harcSupermanInsigniaAWVTargaAudiCX40katonákfelúszásÉrdi Tiborúj generációfékpadVetteCitroen DS33d nyomtatóEnglerJurassic ParkOpel AntaraMbDesignAudi TT CupUTVMatthew Campbellkátyútető3008gerillaTobias MoersJari-Matti LatvalaHonda CivicdugóSergio MarchionneFormula StudentijesztéscrashAlaszkaelszállításhyundai i20pieter tsienBMW E30 M3arany fóliaModel 3váltómásodszorModel Yjelzőoszlopujjlenyomattávirányítós indítóesküvőtrükközésBattistabarátnőrendszámemberségyoChevrolet CaptivaSmartkiállításDodge Hellcatelefántaudi q3DakarwiesmannClarksonFelix BaumgartnerKodiakFord MondeopechénekPorsche 911 REliachris Meekejelzésrobotizált autóVolkswagen JettaPorsche Boxter812őzszabadidő-autóturánszippantós kocsifűnyíróconvertibleGT 4jeges útMcLarenepizódFord RangerBreitlingfelvonulásFiat 500LNascarRacing Editionde tomaso panteraJeep CherokeeAMG GT RMitsubishi OutlanerrollerLykanskoda fabia s2000BMW 503Rowan AtkinsonKevin MagnussenMini Pacemanszlalombmw z2iX3márkákkanadaSuperleggerabentley mulsannegyerekektahóhalottaskocsihangnyári gumiDacia Dusterpoloskalimitált szériasafariBMW E30MonsterPharrel WilliamsirodaGordinielsőbbségFicza FerencRenault TwingohaszonjárműsúlyelosztáskeresztbeVFTSAveoTim GáborBlazerRobert KubicadoppingbicikliútPriusbukásVWCross ConceptM8örök garanciafilmesOtt TanakLMSXC60Ferrari 812 SuperfastOscherslebengumorjason stathamgyalogosreflekszGiulia QVMercedes-Benz E-osztálybambuszAEC RoutemastermandzsettagombForms-1drogkivetítőAston Martin Cygnetcsúszós útMercedes A-osztályOlssonarabDaytona8szórásspeakerHungaroringumbaukigyulladFanatecpörgetés205Opel InsigniaflörtszánkóJozef KabanakcióF5angol motorSLChősszelfiNasser Al-AttiyahTourneo CustomCsillagtúraDCIrmscherRobotruhaszarkastretchszállításBJautósüldözésSixt46dodzsemterepjáróStoffel VandoorneSpirit Of EcstasyXJ13TransformersVolkswagenjogSata-raliszállítmányspanyol autótörésLiberty WalkraliMonzafogászatMercedes SLS AMGSportwagonDodge DartKTMSuzuki KizashiZ5Viper SRTInterlagosM0végső állomásChargerhumorosfokozatdarálóI8IndyCarhátsókerékZöld pokolAudi Q2TCR EuropeFord FiestaYuliannaAMTSgalambSabine SchmitzForma-4Justin WilsonBMW 4-es sorozatMercedeskipörgésVorsteinerPaul di RestaIndiai NagydíjT-Rocvolkswagen boracustom carChevrolet VoltwellnessHollywoodOlaszországSentryamerikai humorKAMAZGlobal Vehicle TrustkirálynőszállítóPosrcheGyurtahegyMaserati GranTurismogazdagmérésctskajaegyterűadatokBruno SpenglerraktárAlpina B12golyóSuzuki SamuraiDurangofüves cigifiat. fiat 500Opel Adamsávváltásfisker karmazúzóDavid Hasselhofftávolságzebravolkswagen jettacaddyorrszarvúDaimlerBrillianceFalconfejeskeréküzemanyagNorvégiaDaciaversenyautóWalter Csabaparaszthóemberford s-maxtargoncapókdynoluxusautóvakvezető kutyatüntetésLamborghini MurcielagoHuracamMIGHotwheelsToyota SupratehénAgeraösszehasonlító-tesztHill Climbautós üldözésF150Nissan GT-R R34GLBNissan rekordrobotautókilencsebességes automta váltóAwainEngstlerBethelRSQ E-TronManorAlain MenuMazdaszimulálásszélvédőmosókamerásFiat PandaKínai NagydíjEl CaminoR34ritkaságmurvaTechartBMW 7autógumibolygódugattyús motorAlpinaFerrari 355 S SpidertruckMotkányLamborghini Veneno RoadsterbűncselekményBMW 5OstbergprojektKevin AbbringreflektorünnepispanyolberagadRallytáblaKerényi ÁdámLukács KornélhangutánzásdízelautóEtnai5borulRodastraktorbiztonsági rendszerjelenlétidiótaPeoplePeopleARTVIPmajdnem balesetGörögországnyerészkedéstulajdonosLFANissan IDxpalettamercedes-benz mlcMission EstopSan DiegomodernherbieösszehasonlítólakóparkSLS AMGMissileRange RoverszingapúrszekérLPGsorompóveterán autóprojektorDacia Logan MCVfacebookoff-roadszerkezetMinimoOpel GTSportsbukfencbestsellerlelepleződésMercedes Maybach.hanninendefektmotokrosszselfieExplorer STTouristenfahrtbentley continental gtBZAsconakereskedés24hgyársárga zászlóskoda superbSilverstoneOpel KadettAviatorromán autómentőR2plázafinal editionDavid CoulthardMaserati Levanteközútamerikai közlekedéssivatagCentenarioimportszondafelhőfelajánlásámokfutókápolnaJaguar XFSherpBentley FalconNestor Girolamilada samaraillegálvárólistaForzaPhaetonHyundai ix20felakadNikolajarri-matti latvalaKarinaD3 Groupkilökhangprojektorfelahegyrekiszivárgott képQatarhalálesetsuperquadmagabiztossági30 Wagonnissan leafAgera RSGymkhanaGazoo Racingpolitikabritish greenautótolvajgőzgépEscortelektromos buszNimródJensenmesefigurákRMikulásDelta HF IntegralekárosanyagboxX6MQ5iNextTFSIegyediLexus ISparkolásMarcello LottiBMW I8rolls-royce phantomluxus buszEurosol-Honda Civic Type-RAudi A8 L Extendedszámozásbmeutatóillatosítófrankfurti autószalonreakciómedvecélC3Assetto CorsarombolásNismoVolvo S70 RTWOFACEJeff Gordonzsiráflerobbanelszabadultmárkae-NiroDemonstreet raceBMW 1602MBUXForma-1 Spanyol NagydíjDél-AmerikaX-TrailNissan AlmeraUberpanoráma tetőbaktériumRX-VISIONeladakGeelytúraautózeroTrans AMmotorhibabenzinkútlexus rc34 órás versenyMichelinLincolndigital lightUltraVenom F5chrysler 200audi a4CanepaféktesztGMC SierraFuriousoffroadAurusMagyar Termék NagydíjLaguna SecamentésdarázsTatapezsgőterepezésFord Ecosportpeugeot 205 gtiHennessey VenomluxusRuf959építésajtópáncélozottgázrobbanásszabálytalankodásCaymanSuperleggera VolanteolajfoltA45NicoLand Rover DefenderM Performancekultikus autóFord MustangDél-KoreaB2ADAC Deutschland rallyegyüttműködésMarco Wittmanradarbrutál esésfociHeinz-Harald FrentzengumiégetésAccordPolestarPiquetpro-tourerkrosszmotorQ6Swift SportmásoláshírekISkaszinó44FerrarihulladékgazdálkodáskráterBitter Sándorlancia deltaBMW 2-es sorozathőségHammannagymamadizájnervolkswagen eco upstatisztikaszabályozásjapán piacAutopilotEurópa BajnokságF8 TributoTesla Model 3ScoutVolvo C30sávtartójó sofőrGrand DusterProject Onehackerkínai közlekedésSamsungüvegkárjames bondRenault Traffic

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.