keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhősofőrös autóSolbergFerrari FXXSzilveszter rallyGT-86Chevroletorosz tuningünnepi modellelefántLodgyKonalamborghini gallardoszélvédőmosóHummer H1Mercedes-Benz SLS AMGEF7verésszenzorDodge Hellcatrobotizált váltóelnöki ügybenzinkútISnissan gtrGumball 3000JaguarkommunikációgyakorlatJapán NagydíjRali OBvolkswagen t1Adria CenniMikulásZ5Marine Editionsárga zászlóváltóPiercarlo GhinzanispraytitanLe MansHenessey Venom GTbankautomataAlain MenuS600markoló2013bénavodkatélBarum-raliatkinsonPlútóhomokNissan Skyline R34repülésVectrajaguar f-typeTolemanF4308Crenault talismanMiami ViceCrosslandelsőbbségJames MayOpel AdamAMG GT RGyulahalottaskocsiAudi S5suzuki balenoCitroen DS3458Infiniti M30drepülő autóAbu-Dhabihavas útelőjegyzéshírfokozatgyerekülésvásárlásAmerikai Nagydíjsylviaszippantós kocsiTim Gáborfiat. fiat 500autótolvajretroautólángszóróamerikalexus rcdűnemesefigurákAgeragazdagToyota Picnicutcai autóSaab 9-3C8WWERadicalFerrari LaFerrariEurosol-Honda Civic Type-RCsillagtúraFRVivaroLa TomatinadrámaCiprusYuliannaEtnafesztiválsípályaelektromos autóUAZBuickmercedes-benz s-osztályGiulia QVneuvillebűnözésSvédországaranymanőverMercedes G-osztálytévéForza 7kardiológia4MATICmárkakupaproblémakarmapulykaBaldwinDacia Logan MCVVWújMulholland DrivefotóOtt TanakrepülőBitter Sándorelszállításkarbonkínai közlekedésOutlawféktesztsorozatshowalagút5008mentésMáriapócsFCARapidEsátorNicolas CageÚj-ZélandExclusivePorsche 911Hyundai i30BJ BaldwinJeep WranglerhúzásmotokrosszszelfiQoros 3Walter CsabapörgetésUltraaudi a4Mercedes-MaybachösszkerékARTdonutráncfelvarrásLaFerrariRafael NadalrandiBethelvolkswagen beetleBMWPeugeot 508őrületCuprafutárvonatautóbemutatóSzingapúri NagydíjT-RocRon DennisrobogóRoad AmericaNissan IDxSTKazahsztánMarco WittmanlerobbanNémet NagydíjhajóR8parkolásKecskeméti BalázstörésBMW 5-ös sorozatbetonkeverőKertész KrisztiántragédiahódmezőrületCadillac ATSnissan nv200jet-skiBryan buffiercitroen c-xrbiztonsági öv3D nyomatáshóemberkülönösszelektív hulladékpáncélosMikkelsenkizárásfrancia autóBMW E30 M3kanyarforgalomLance StrollbeszakadtTipoVauxhallFormula 3átadásföldcsuszamlásNovitecF50Belga NagydíjbobpályaX-osztálycliopeugeot 208 gtiEclipseszingapúrI-PaceTushkanovaRubens BarrichelloToyota Yaris RSAston Martin Cygnetsportkocsitspanyol autóFR-SNissan MaximaLPGgreenlinerossz útugrásvideóU2Panamera Sport TurismomacskaBMW X5gokarthókotróKiavetődésKadjarRS4488KOERUterepezésszolnokcitroen cxSebringpumpaFord Fiesta RS WRCFootkhanabmw 507laptimekémfotóRolls-Roycelufthansaoldtimer találkozóRali du ValaisPepsi Maxszembe sávSuzukaúthibaszabályozásF1Skoda FabiapisztolykereskedőkulcsAston Martin Rapide SimprezaWill Stevensszimulátorfelniszerelőjapán közlekedésszimulálásForma-3HollandiafolyófelúszásYpres-raliepizódX5MDodge ChargerRed BullYarisOpel CorsaidiótaPeoplePeopleColin McRaefisker surfmercedes-benz c-osztályMadárFord EcosportminigunKugaevolúcióChicagoCX-5drogBoxstergarazsnissan leafDwayne JohnsonwellnessLance Gilbertalkalmazáskutya918 SpyderprémiumautólegóLMShangutánzóvárosLada NivaÍrországfilmYouabian Pumacar pornC3JohannesburgDC ShoesBútor RobiTaco Bellcsomagleszállásveterán autóeletkromos autóXtáncMonacói NagydíjkorlátozásJaguar XFSpanyol NagydíjmunkagéphangvíruselőzésIRCRenault Meganefekvőrendőrhot rodAfrikaMercedes S-osztályTrophy TruckHill ClimbBoston reptérXJszállodaMáltaátnevezésMalajziadöntőPeugeot 207WildcatYeongamGyurtakétkerékautósportgyárimedvetereléspókJensen InterceptorVlagyimirhuligánokbiztosítóSuzuki SX4Citroen C3mobilitásHammanleállásColoradoBentaygaijedtségelszabadulsunyisubaru wrx stiMercedes A-osztályfreighterFiestabencedaruMexikókatonaMoszkvaSebatien LoeblowridersávváltásVályiLexus LF-SAAMG GTVolkswagen GolfwrcFlameroncsderbiAudi TT Cupkanadabentley mulsanneAlfa Romeo 4CM0Continentalsportautódonington parkGLApiros lámpavillámAriel AtomPaul di RestadiszkófalsefalseatvToyota SupraHUVGrand Dustergarázsajtógyilkossági kísérletmólóRenault RSTCR EuropeM6célkísérletLada 2104bessenyeyS90rally du VARtolásSkoda CitigoPorsche BoxtergurulautópályamatricaLancia ThemaháborúGooglecsereJosh CartuRed Bull Ring4x4IndyCarültetésZotyeHeinz-Harald FrentzenSan Diegorali-világbajnokság60SuperleggeraAlex ZanardiFittipaldiAston Martin VulcanPortugáliabentley continental gtKia PicantoMax MosleyBMW 2 Active TourerBlazerPro CeedMonte Carlo rallyzúzdaarab autóReal MadridPeugeot 208Subaru ImprezareflekszMLBegyezményfejszeJaguar XFRretroGMC SierrahányásaprkolóBentley Falconrányitás760LiAlpineangol motorjótétCentenariokilökbestsellerájulásjótékonyságnavigátorkisfilmáldásSuzuki SamuraiPeugeot 308 GTiFanateczsúfoltságHongkongDannyporcheAygoSabine SchmitzmotorpalettaSuzukiMonacotúlkeresletsütiszörnyMitsubishi G4McFlyKia CeedAlfa RomoeS-EditionrevansOlasz NagydíjbioüzemanyagjégkaparóAudilandolásbankereszteződéslefoglalt autókLukács KornéllángokMbDesignmodernTouristenfahrtvizes útFernando AlonsoEscortRosbergCitroenvárólistaaromaLamborghiniapokalipszisMotkány458 Specialerajz500DefenderjelzőoszlopMarcello Lottijávorszarvas-tesztmentőRolls-Royce Wraith CoupeMazdaflörtkergetőzésanimációsJannarellyrészegHonda PreludeV12AccordInterlagosRXRaptorDan BilzerianhelyszínelésSata-raliGeneral Leekonzolfegyveresekdefektkit carpremiermagabiztosságNetflixToyota S-FRhibavillamosProteamelszabadult járműDelta HF IntegraleFinal FantasyveszteségCadillac CTSvészfékMiatadudaRat RodMercedes SLSGLBközterület-fenntartójótékonykodásBMW X4OPCchrysler 200AppleEMCAudi SQ7SherpB11youtubegyászhírtruckAthénTargaakcióveteránzenelazaaudioAudi A3autó rongálásbatmobilemercedes-benz econickipufogóorosz autónyomtatásesőTDIszerencseXVSCCfestésegyedimásolásbiztonságtechnikaördögszekérrokkantStockholmzúzóteddybukfencgőzPeugeot 2008digitálislimuzinMaserati GranTurismobolygódugattyús motorMaserati 3500GTBYDMarcus GronholmSLS AMGArteonelgurulhíd cserenyíltnapRenault Clio Trophyde tomaso panteramegtaláltbakancslistaconvertible960MP4-12Camerikaimurvakörnyezetbarátarablezáráskínos esetVolkswagen EosAirscarfjó sofőrfelvásárlásLotus F1jövőképAxiálejtőernyőfékútLykanTAG MotorsportHorizonF40Giuliaporsche 959LS 500hCorvette Z06durvaDavid HasselhoffhibridjátékkonzolbadassgalambbuszgyárMatthew CampbellP100DszociautotalalkozoTobias MoersCullinanparasztharcBelgiumfilmesNissan GT-RWankel motorXC40Ferrari F12 Berlinettanői sofőrTouaregRX-8Spanyolországmeglepetésélményautózástornádóparkoló asszisztensgarazs.tvRodasGenesis G90W213elakadidőjárásfisker karmatoyota land cruiserleleplezésOrlandogumiszalagtöltőoff-roadJon Olssoni3fűnyíróForma-1 Bahreini NagydíjSecurityvillámlásGTVElon Muskvezeték nélküli töltésPakisztánausztrálMNASZOpel MagyarországpapMicramotorhibaRinspeedhackerCamaroDacia DokkerClariongyújtogatástilalomletartóztatásbüntetésGódor BarnaszemmozgásRS6AEC RoutemasterPharrel WilliamsesküvőKharitonintelefonmikrofonráfutásHofmannintruktorVila Realgázüzemű autóMercedes CLAbejelentéselőzZumalicitNYPDcigisteve mcqueenSpirit Of Ecstasyvezetésösszehasonlító-tesztforró vízFordbalesetOstbergvirtuál tuningEric BoullierAudi R8extra 300gengsztercélgépGörögországAudi A8 L SecuritytorlaszalvázLPittastesztDucatiPace Cartörök közelkedésKevin AbbringszénatáblaugratásLykan HypersportplázaForma-1 Spanyol NagydíjNLamborghini MurcielagoyoreflexbontásHonda NSXMichael SchumacherMaseratitiloshanninenJurassic ParkAudi Q2stábbikaVolvo modelldarálóhosszútávú autóversenyCaterpillarkiegészítőGTOWalterné Dancsó AdriennNissan AlmeraSAS Irisbölényhalálos irambanteaserTrans AMATSnyári gumiTrabantBMW 5Opel AstraNürburgringkamionsofőrluxusautówörtherseeVolvo S70 RHoonigansautó lopásOpelDragon MountainönzetlenkirálynőIndy 500RX-9palettaközlekedésbiztonságKaiategoDániaVeyronGuerlainkéselésAnniversaryEsteban GutierrezApertaszámozásstretcholdalkocsiBugatti Gangloff CoupeCreweIncajtószoknyaChevrolet VoltkapacitásámokfutóSebastian LoebműszerfalHyundai ix20Renault Twingoplatformlimitáltverekedésillatszabadidő-autójégGTbiztonságszupersportkocsiMike TrouttrailerVelociraptorszakadékLuc BessoniCaroposszumhősMitsubishi500eStepwaylövegGMChivatalosFerrari 355 S SpiderkigyulladtDronekhanamázlihomokviharsólyomDaniel RicciardoOliver BlumeámokfutástúraautópolitikaTiguanVolvo C30reklámChristiano RonaldoOsloelektromos UTVKovács ÁgifelfutóSWlépcsőlányhoonigansafaridízel botrányRenault TrafficMagyar Termék Nagydíjmeganeukrajnagyorsasági motorvízbentrolibusztankolásNissan GT-R R34Észtországvolkswagen boraMomkhanaNasser Al-AttiyahLand Rover DefendertanulmnányDaytonaDakarorrszarvúMr.BeanFicza Ferenclada grantasüllyedésszemetelésA9eldurranhangvezérlésChevrolet AveohaszonjárműpullmannChironkazárimportporral oltóArany Kormánykerékzombiegyterű autóSwiftMaserati Quattroporterobbantásamazongyorsulási versenyFalconkölcsönzőönvezető rendszerszigetPHEVVin DieseltrollBahraini Nagydíjford s-maxDevelFord RangerOpel GTM PerformancePaul SwiftdaewooFormula Renaultközlekedésbmw x1sütiPistamobiltelefonútLettországAcuraSupermanSt. James EditionIsuzurajtring-txikedvezményNissan NoteDragXD3x7AMGTataKoncz Gáborszarvasm5Chevrolet ImpalaAll-TerrainquadKia NiroSennacentenáriumkombájnBMW 6-os sorozatR3STiTigrisszállítmányJeep Cherokee570SToyota GT86elnökquadskiEVOLamborghini HuracanstopOlivier PanisShelby GT350RjárdakerékAIDSPeugeot 308Bentley Continental Flying SpurnagymamajelzésgolfautóZafirasordoGumpertedukációfoghúzásBac MonoösszehasonlítóVelarCrystal Hooksforma-1PorscheakadályMercedes SLS AMGHalid AvdagicfelfüggesztésGT40Jensenvolkswagen jettacaddytoyota versoMarvelWRX STIBruno Spenglertérképsertésopel karloszlopArab autózáscsaládi autó275prankSpa FrancorchampsMehdi Bennanirendszámford kaRange Rover SportBMW E30street racepezsgőboxerAMTSHungaroringprojektorNordschleifekazahtechnikaMarconiOlssonVFTSMagnus Walkergolyótalálmány911BullitLada PrioraWRC3új generációPetersenFerrari 599 GTOWatkins GlentesztpályaunboxingADAC Deutschland rallyX6Mgyőri Audi-gyárVeszprémfelvonulásvákuumAudi Prologue AvantCruzeoroszországerőszakSvájcpro-tourerFord RacingSkoda múzeumamerikai rendőrségLancer EVOtankinasSSNémet túraautó bajnoksággunjason stathamfiskerdízelautógerillatetőToyota HiluxrobotautóijesztgetésSnowkhanaCountrymanRomániarolls-royce wraithsubaru wrxFerrariblack fridaykajavideó válogatásrobbanágyszabálysértésLummaTestarossajapán piacáradásSebastian Vettelmobilvandalizmusrugóchevrolet cruzeFord Kugatilos parkolásMcDonaldsBrit NagydíjHyundai VelosterAlfa RomeoMogyoródAnton Yelchinkilencsebességes automta váltórönkhibridautóIndiaMaybachTransformersKovács TamáspotyautasNurburgrinkályhapeugeot 308 swlimitált szériaNissan 370zLaFerrari ApertaRali EBrombolásMount EverestversenysportFiat PandaDodge DartScoutszörnyhulladékgazdálkodásJedlik Ányos KlaszterAutopilotm1raflame warBMW M760Li xDriveAmpera-eHyundai GenesisMazda CX-9bemutatóénekkrosszUTVrönkszállítóSteve JobslövésRufland rover discoveryegzotikus autóEngstlervizelteherautótengerA5RfasugárhajtásúEmilykárosanyagPokemon GoSpaWillys. modernMiguel MolinaCitroen DS5láncládaderbiPolestarVorsteinerWorld Series by RenaultMission EtelepDetroiti AutószalonrongáláshumorelőzetesvadnyugatVenezuelatotálkárbolondi30 WagonTOP10DB11mexikói autóGPSmini cooperSochibmw z2EasytroncidugóVRPriusPárizsi Autószalongyerek autótávolság720Sdoppingliepája-raliüvegkárrobotIATlopott autóMazda CX-5USA NagydíjcsalásJeff GordonpaintballPorsche 911 GT3trutyi812Ferrari CaliforniaLada VestaarmageddonToyota EchoBuick RivieratávolmaradásNASASemaVeneno RoadsterolajfoltGLEangol autócsúnyaFiat 124 Spiderutcai versenyVida JanitalálkozóNorrdschleifevolkswagen eco uprepülrali-európabajnokságcrash testLadarégiRali VBlimbóbéreltChallengenapenergiaFerrari 599 GTBraktárs60múzeumEurópa Nagydíjpáncélozottjeges útKimi RaikkonenGTAszörnyetegtulajdonostartálygyalogosrush hourszemétszedésGhiblibunyójogTyler WitteATS-VMelbourneSuperfastCarlos SainztolatásNyirfás JuliannaEliaHonda JazzteljesítménymérésStella488 PistaSlovakia RingKoreai NagydíjRally du VAR 2012szőnyegsvéd piaclabradorKTM X-BowNew JerseyCaterhambeszakadt burkolatcadillac devillehavazáscserbenhagyásablaktörlőManorBloomUSAAcura NSXhot hatchMagyarországTata ZicabikinibrutálisrendőrautósofőrSvéd raliAlpina B7Sport SVRkézifékMazda MiatakamikazevilágrekordMartin CaceresMad MaxDavid BrownTokiói AutószalonSigdsrallyrobotizált autóWald Internationalszekérvicces videóItaliaAudi A2StingerelmebetegSiennaAlpina B3kráterbérautóSportwagonRimacautósüldözésgyalogosvédelemTimo GlockTouristenamerikai humorfilmes autókZengő MotorsportUPSDucatoGenfi AutószalonLas VegasMaláj NagydíjpénzszállítóAustinsorsbalhéjégautóeladakGuinness rekordsúlyelosztásÉv Autója 2017BJEgerPeugeot 206Ferrari F12tolvajbiztonsági autópolo r wrcE63 SfékpadLaguna Secaadásofficial44storage findKodiaqNissan SentrabringaDacia DusterRallypoénCorvetteközelolajcserePhaetonwiesmannautomatikainternetmajdnem balesetKoenigsegg Agera RRWDQorosLevantemercedes-benzGhymkhanaijesztésháromkerekűfocigyúrásyoungtimerGorillazrészedZFAston MartingőzgépMcLarenpápaMcLaren MP4-12CautógumibefutóDaimlerStratosCintraCorbellaticustom carRoberto MerhisnowboardelakadáskézikönyvbajnokságUH-1eladásBarcelonahangutánzásJakus Tamáskereslet csökkenéskólaF12gyerekM4 GTSwcimpalahulladékgyűjtésTwingoRCboxlelepleződésR5gumiégetésChevyKerényi ÁdámgyanusítottBeppo HarrachOscherslebenfavágásmodellfrissítésDavid CoulthardDél-AmerikaMatteo MalucelliBudapestSeat IbizabátorköztisztaságQVCadillac ELRsavOpel Kadettpótkocsiepilepsziaboxkiállástanulmányautószenzációchris MeekeGyulay ZsolthatótávShanghaiolasz autóClarksonRally CupMercedes CLK AMG Black SeriesCrossland XRowan AtkinsoneszméletlenJeep24 órás versenysebastien ogierNimródtrident iceniNissan Skyline R33szilvszter raliChevrolet CorvetteMercedes-Benz SLSkisteherautóI8festékChelseanévrabláshőségkilökésViper SRTBMW 503kábítószerévnyitóoperatőrgördeszkaörök garancia205BentleykersmorganTiee-GolfdemonstrációIED SyrmatrükközésbiztosításkamionDodge ChallengerGarázs TVKia Soulfrankfurti autószalonvirtuálisVolkswagen Up!autótemetőSeatspeciallízingvirtuálXC60A4piroscinema3008NissanGTBHonda CR-VegyterűA-osztálylökhárítóCayman GTSTalismanszondafelelőtlenpályanaplevegő meghajtásHoonicornCorsica-raliferrari enzoPaubírságpályaeste34 órás versenyidiótaPeopleselfieszlalomlángolszakaszQ60ürülékModel 3konvojlisztCross ConcepttridentKuala Lumpurmotorosspeedtávirányítós autóVATHkaszinócsodaTesla Model 3robogósFord FiestaMcarenigazságszolgáltatásVW GolfOpel Zafira Tourerstatisztikaegyüttműködésbarátnőtéli közlekedésMcLaren P1terephumorosPiquetkaszkadőrroncsNagy FutamLamborghini UrusHong Kongtúraautó világbajnokságBTCCNikolaTom Chiltonlada 4x4Scoutlinenyújtott karosszéria30 évDTMmentősSuzuki KizashiChevelleingaMaserati LevanteelszabadultzuhanásSmartAlaszkaGenfChevrolet Camaro Z/28irodalakókocsihalálosdudetechnológiaarab közlekedéspanziógázszivárgásgörkorcsolyaBamboojwrcborulásHoldenNeondrónForza Horizon 2ingyen autóPlaystationFerrariPeopleford galaxyWolfsburgMclaren 570SBMW M3kicsúszásFocuslábbal vezetSpyderGMC Yukonspeakervolkswagen bogárTFSIAudi RS6Ford MustangrendezvénytáskaHiluxvasúti átkelőjégesőóraGuerlain ChicheritforChryslerBMW 5 GTfigyelmetlencsajozáslakóparkROALFiesta WRC2WDGymkhanafóbiapickupChuck NorrisLamborghini AventadorGenesisrinocéroszMercedes VitojárókelőDodge RAMLotus SUVAudi A8 L Extendedkoncepció Bugatti VeyronFuriousSuzuki VitaraVilágbajnokságüldözésRenntechfelahegyreAmbienteMW MotorsGoProCompassQ5kupéhajléktalanKodiakBMW 2-es sorozatromán közlekedésGázosításcars coffeMichelinNicoPontiacpoloskaautókiállításDevel Sixteenemissziós botránypattogatott kukoricaformaHeritageT1Aero 8kompakt autóátépítésInsanityBugatti Veyron SSMercedes-Benz E-osztályCountachrichard hammondChevrolett CorvetteF150autóbevásárlásbicilisDCErwin WurmMercedes-Benz CLAPeugeotJänner-raliGlobal Vehicle TrusthídschumacherCessnaszörfSpykerbunkólopottPókemberForms-1KatarmotogpNissan rekordrendőrségnapfénytetőKancsár FerencJari-Matti LatvalaBulldogspecifikációkrolls-royce phantomvisszapillantógázolásPutyinAsconaX-Trailland rover discovery sportomlásNissan MicraJean AlesirendőrkormányBMW X6nyereményjátékradarSilverstoneMissileDurangoromán autóPur BlanczebraS65humot2CViX3mandzsettagombfejesittas vezetőSinsheimgyűjteményJanner ralirakománymotorháztetőfilmes autóClimbkhanaMaserati QuatroporteMick SchumacherorigamiOpel InsigniaTWOFACEHennessey VenomKaroqVolkswagenMonstertanulmányMichelisz NorbertForzaAbu Dhabi NagydíjWSRszabálytalankodásSonic46újjáépültOpel AntaratemetkezésMercedes S-classXJ220Antonin TlustakTCR350ztesla model xolajBMW 4-es sorozathűtésvételERCkoreai autóRobert KubicaKarinaHonda Civic Type-Rlyukkipörgésroad rageautóipari visszahívásTechnictoyota 2000 gtAlpina B12Red Bull RacingMakitapadkamatt fényezésleopardjó emberangol közlekedésmenekülésHondaHyundai i20 WRCjátékautónézőbalesetmegelőzéslefulladColins CrestVenom F5visszahíváshójáróelső vásárlóGoodwood Festival of SpeedLe Mans 24hmegsemmisítésCoca-ColaSRT ViperEvoquebmw m5halottas kocsivéletlenfelakaddacia logan4dagadtrasszizmustaxinagy sebességkiállításSibiu-raliBaleékszerABTBen AffleckTitan XDBreitlingtörvényFiatnapelemYas Marina CircuitdragsterAgera RSborzManor Marussiafogászatkigyulladlancia fulviareggelikameraMemo GidleyWRXPosrchebritish greenmotoréjszakaBrazíliaGhostGT-Rtraktorbaja 500csúszásÁmon OlivérPorsche PanameraMonzavadászattesthyundai i20farmerItaldesignrobbanásJCWInsigniaEnerGForceSesto ElementoMarbellaépítésjavításkarcigazoltatásQ6Mercedes E-osztálySuzuki Authenticsfurcsa járműPosaidonspeedzonedacia sanderoGT4Jorge LorenzocrossoverrakétaGT 4Mercedes-Benz M-osztályMercedesnézőkrekordgyorsulásdízel motorjean-claude van demmeRenaultBoschversenypályaModel SGinzúzásversenypedálegykerekezésroadsterJumpyégő autóLancergyalogüzemanyagVolvo XC90csomagszállításbaleset tengelyCadillac EscaladeEurosportmárkákhangfalharrachLanciaDemonközterület-fenntartásKomáromillegálAudi A6EVLand RoverRoad RoverCayman SOrosz Nagydíj24hLamborghini Venenolopós autóhalálesetpaul walkerErzsébet királynőkötekedésFerrarApriliaAyrton Sennakamerásjachtluxus busztéli guminémet sportkocsiNascarbillencsMitsubishi OutlanerKefo Motorsportsmoketűzoltóskoda superbSixtNestor GirolamiNissan Jukemarketingbmw maasaicactsX2mosásThe Mint 400karácsonyMercedes GPtűzijátékeladó autóösszefogáshangprojektorCadillactrélerFiat TipoködFelix BaumgartnerMercedes C-osztályFestival of SpeedDodgecsehmonte carlo raliAlfa 4CrongbalesetekHadik AndrásLFASergio MarchionneRollsautó eladásfrontálhard topSuzuki SwiftSmart ForFourautmoatabrutál eséssportritkaságszaltóP1Chevrolet Camarobesirtunkpokolmegelőző filmBill GatesKevin MagnussengumorrágcsálótüntetésszarkarollerPorsche 911 Rvégső állomáspieter tsienautómentésMotorsBMW 6AusztriagiccselveszveMitshubishiamerikai közlekedésutcaKoenigsegg Agera HHPorsche 993búcsúbetonluxusBMW Z4Martn ProkopShelbyMinyongyorsításLapraszerelt autóMercedes-Benz G-osztályrottweilernémet autóRallyeford c-maxbővítésBMW M4 GTSHollywoodG63Qoros GQ3Toyota CorollaTaycanUsain BoltfurgonfüstMuscle CarTrustFiat 500LközútbuszmegállósikerHarley-Davidsonbukáscsúszós útFord F-150időmérő edzésNissan SilviareakcióönvezetőérintőkijelzőStelvioSubaru ForesterTallinrondaalfaMiniForma-EErzsébetbűncselekményautótesztLandauletChicheritIFAemberségTerracsattogásForma-2heccbabatilosban parkolásgesztuskínabivalyHayden PaddonhőkameraJeanner rallySsangYongZöld pokolbénázásAudi TT-RStehénCaymanszétverimenekülrendvédelmi erőkMagyar Nagydíjfüves cigiFerrari F40 LM BarchettaBonnevillecars and coffeújjáéledAston Martin DB9MarchionnakezdőPekingi AutószalonVilnerVolvo S90koppintásJerezSzlovéniaGigafactorySmart CabrioBrazil NagydíjTSIjames bondBessenyey ZoltánHappytűzoltóságCsehországgyorshajtásSMSLamborghini Veneno RoadsterZR1mentőakcióablakszékpostásKTMskoda 120OlaszországfegyverGordiniViperdashcamhullámMercedes Maybach.árokbunkerNvidiadömperVetteNoodleKínai Nagydíjautós jövőVenomlángskoda fabia s2000Stoffel VandoorneSkodacrashgyorsasági obsziklaS10jarri-matti latvalaLMP-1RubiconConnectedDrivekombineed for speed8FedExferrari 458 italiaVerstappenLexus ISMercedes GLEkereskedéspénzautópiacelképesztőLAborulDél-AfrikaizomautóriasztóyellowstoneVolkswagen JettaTata NanoJaguar X-TypeVolkswagen Phaetoncobra 11honda integradigital lightvolkswagen golf sportsvanLada KalinaLamborghini Diabloázsiai közlekedésHummerIrmscher InspiroYamahaIrmscherChevrolet SilveradoZ06D3 GroupHuracamJaguar XFR-SGT3HaasoffroadCaliforniaMotegijubileumalternatív üzemanyagPCvonulásfejlesztésmárkaillegális versenyFord MondeoautostrükkszállításköltözésG650terrorHonda 2&4VitoToyota TundraképSkoda Octavia RSKlausz KristófLandwindBMW 1szedánBMW I845furcsaságBob LutzhistoricPriorMarius AasenmocsárkatonaiSpongya Bobbruderzsenialitáshelikoptersorompólada samaraenzo ferrarisárgaCitroen C4 Picassomercedes-benz mlclebukásbicikliútHockenheimindításLiberty WalkQatarnissan navaragépi mosó6x6áremeléskrosszmotorporsche macanDB9Fiat 500Szilveszter ralipassatpeugeot 205 gtiRolss-RoycemoziOpel Adam RallyhollandBreitling Jet TeamFranciaországminiszterelnökvárosi miniBZZZfailgyerekekSierraVignalegyújtogatólovaskocsialvásDaciaSaabJohn Cooper WorksSpielbergDokkerNeymarkínai autórosszullétzsiráfBlack BearkukásautóRober KubicaAlpinaelaludttávirányítós indítóKia Riobringás3d nyomtatófelajánláselektromostargoncaKodoturánMarioAndy PriaulxJaguar XKR-SKanadai NagydíjFIA GT3roncstelepAventadorturán frigyesMini PacemanRhys MillenBMW 3 GTfeltörésviccnyirfashackeléslistagyorsaságiFenyrGLCMercedes EVO 2lasszóWintercontactlexus nxkörnyezetvédelemAcropolis-raliNorvégiahirdetésherbietahószirénasztorie-tronlökészeroÉrdi TiborkabrióIndiai NagydíjApollobombanői vezetőTechartHumveeféksportszerűtlenSubaruVolvopusztításautomataléghajtásSergioorosz közlekedésbmw m4oroszgázRickard RydelltaplóhegylövöldözéstűzcsapRX-VISIONdodzsemSamsungChargerKrózser Menyhértsivatagkombi autóépítkezésőzExtremeDisneykátránykisautóidősesésValetVolkswagen PoloA120driftcsajokscooterhernyótalpbrutálgázrobbanáskötélhúzásBatmanitalgödörISISWTCCBuggy458 Italiai3 REXbicajGran TourismoWranglerkápolnaBMW 7Suzuki AltoinstinctFord Focuskonföderációs zászlóOne:1élőGeelySRTAudi TTátveréstuningokos fényszóróM8BajaTerrakhanaWestfield Megabusaumbauautós üldözéshibrid autófacebookChevrolet CaptivaKen BlockSkoda OctaviaChiron Sportvasúti átjáróHuayrafelhőConceptSportsKAMAZIndyPikes PeakmázlistaTacomaraliDRIVE PILOThihetetlenamerikai autótámadáscseh autóPuskádi Jánoskubakatonákoroszlánautómosásbörtönprototípuselektromos autózástúlméretesMercedes-Benz A-osztálySVTakatavakvezető kutyaMcLaren 12cNAAFJustin WilsonBrillianceLexusOpel CascadaGallardoImolatávirányítósVolkswagen TouaregVolvo reklánmsínelsüllyedjelmezakkumulátorCitroen DS3WRCWTCRbalszerencseMANbiztonsági rendszerhalálstartRedToyota RAV4walter röhrlSpecialeszerkezetWaymoG63 AMGFormula StudenttrezorRenault ClioML63 AMGCardokállatBarbieHyundaiTucsonShelby Daytona CoupeHonda CivicfuvarévfordulószállítószánkóE30A110idiótakivetítőkávévasútskylinemotorosrendőrmanuálisautóútsvédrenault sanderoForma-4sérülésMercedes jövőBMW 8autópályaSuper SportpolgármesterExorcistInfinitiBMW 1602burnoutmackó8-asi5buffierForza MotorsportAusztrál NagydíjlincselésrajzfilmGRMNBob BellKia Forte KoupkalapácsFord F150M550dkihajtóvillanyautóactrosmezőgazdaságToyotaR8 SpiderV8 SupercarDusterFrankfurtBlackvízOpel AmperamagyarMazda3iphoneAudi RS3mutatványx6baseballEurópa BajnokságerőskésésÉv autójaKetterer Continentalrx8parkolóaudi q3lánykérésversenygumiberagadelsőWaldowford thunderbirdPepsiInfernolancia deltabakiPSAdynoversenyautóöregDél-KoreaJohn CenakátyúSUVautomata váltóPethő IstvánHunGarianKeszthelyi VivienvontatásRapidprofijógaNismoPeopleRTRBMW 4 Gran CoupéintelligensTraficjapán autóPorsche Mission EmelegedésszórásMitsubishi LancerterepjáróFormulaHillclimbcherokeeDoritosMarchionneJanner rallyDaniel SordoRange RoverautolivUberszáguldásrageMicheliszbarn find3DGuardbambuszpermetezésUrusXJ13MastercsempészetBMW M2spanyolNissan NV 200kétkerekezés

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.