keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőautós jövő959importtűzijátékbicajpaul walkervárólistabetonkeverőJapán Nagydíjnissan gtrvilágrekordközterület-fenntartóSkoda FabiaGLEsziklaNovitecoroszországm5Tesla RoadsterBMW 4 Gran CoupéChelseaforma-1VetteCsillagtúraMazda MiatazúzástrükkBertha BenzF1szingapúrBarbieP1Bentley Continental Flying SpurSlovakia RingPókembermárkakupaStepwayconvertibleOpen GTmodellautójárókelőrendvédelmi erőkVidaPutyinCountrymankapacitásRSRm1rafiskerpusztításBMW 503részedSanta Cruzstreet raceszétveribentley continental gtzombiveteránfigyelmetlenGoProMitsubishifelfutóTwitterluxus termékmúzeumhibridvételKen BlockFerrari Californiavirtuáliskrosszmotorhaszonjárműoldtimer találkozóRowan AtkinsonCadillac ATSMercedes-Benz CLA350ztahógyakorlatBuggyA45Szilveszter ralibunkólimitáltMCaliforniaelőzAston MartinSonici30 WagonszékHondarekordbevásárlókocsipiros lámpaMonzagázjégkaparóhőségNissan SentrautasításkommunikációjelenlétAudi Prologue Avantlóerő harcNimródBoston reptérDodge ChargerBrillianceML63 AMGMaserati 3500GTMIGrágcsálóhíres autótörésbűncselekménysárga zászlóeladásszánkóamerikai autófacebookamerikairendőrautóaudi a4limbóNWildcatvideó válogatásmercedes-benz s-osztályelgurulbmw m5billencsRange Rover Sport458 Italiatávirányítós indítópattogatott kukoricaTraficPace CarSinsheimMáriapócsdrogFord F150WSRGázosításpokolelbocsátáselőzetesbiztonsági övMbDesignautópályamatricaPeugeot 206manuálisLamborghini AventadorútJakus TamásChironfabentley mulsanneKodoKia PicantopumpaMotorexfizetősBlackmonte carlo ralirobotizált autóPlaystationpályanapHadik Andrásbiztonsági rendszerrombolásversenygumimosóVelociraptorspecialchris MeekePorsche 911profitinternettechnológiaszénaelbocsájtáspickupdömperkézifékM8lövegPikes PeakékszersunyiGörögországKodiaqJanner rallyWrangleroroszlánSVSpecialeA110GymkhanadiszkóördögszekérAfrikaturán frigyestúlkeresletkoreai autóelektromos autózásstartBarum-raliKia RioEVOgalambszörnybénarollerBMW X6Keszthelyi Vivienpanoráma tetőkardiológiaázsiai közlekedésUSADacia DustertartálynyárhackelésGallardohumorosFedExRadicalCan-AmBaldwintaxiszörnyetegitalWaldowtüntetéstoyota versovilágításarab autónissan nv200elszabadulHonda PreludetörvényszörfhősüldözésbetonkorláttűzoltóságvirtuáljelzéshókotróyokihajtóspraylasszóbuszEQCLada Vestatorlasztermelésbolygódugattyús motorkétkerekezésJeep WranglerAMG GTLance GilbertSRT VipersnowboardOstbergSaab 9-3ClimbkhanaColins CrestFordSpa FrancorchampsreflekszHyundai VelosterSilverstonePosaidonCardokóraSt. James EditionadásbejelentésOPCLevantekatonaemojiföldcsuszamlásMaseratiakciósólyomhóemberpáncélozottFernando AlonsokisvasútNissan Skyline R34béreltformaAlain MenuXD3tridentflame waridiótaPeoplePeoplemajdnem balesetterepbérlésategogazdagLeaf RCGiuliaveseXJ13JeepkörnyezetvédelemfailláncOtt TanakBelgiumhyundai i20Willys. modernTiguannavigátorporral oltóQoros 3Ron DennisfreighterfüstEksoVestönzetlenszemViper SRTtilalomautolivriasztóhídOutlaw6x6Kertész KrisztiánAwainÁmon Olivérschumachers60Tada TecujaRosbergMarchionnaelektromotorSibiu-raliPorsche BoxterArteonRali du ValaisTrans AMRed BullZR1Red488 PistaLaFerrari ApertaRober Kubicaaratásaszfaltangol motorMikulásautószállítóChiron SportAston Martin DB9Lexus ISsebességmérésPhaetonsugárhajtásúgyászhírijesztésáldásSLKtanulmnány500gyárbezárásrészegNissan 370zCadillacparkoló asszisztenscsattogásToyota HiluxG650Bryan buffierHonda eExtremeDC ShoeskabrióigazságszolgáltatásbiztonságmotorháztetőÉv autójaVenom F5arabkivetítőJCBHummerkajaszarkaszenzorYeongamvészfékVolkswagen JettabalhéOsloTokiói AutószalonSpirit Of EcstasyintelligensFord RangerKadjarTaco BellLancia ThemaLancer EVOszemétszedésJohannesburgAlpinekátyúEspadaSLCMaverickTobias MoersSportwagonlakókocsiAntonin Tlustakterelési5Suzuki KizashiNissan NV 200Seat Ibiza911Max MosleyLodgyhot hatchlángszóró3DAWDkonföderációs zászlóDevel Sixteennéző960Carlextrack üzemmódFormula RenaultAcura NSXtengerDurangohibridautórondaoffroadbalesetmegelőző rendszerdemonstrációFinal FantasydrágaFerrari F12közelPaul SwiftbiztosításFormula 3halálesetkína458 Specialelazaverekedésvároselső vásárlóHunGarianToyota S-FREVlegónyerészkedésAlfa 4CnyomtatásDaniel RicciardoIndiai NagydíjállrendőrpostásNissan GT-R R34benzinkútszakaszelőjegyzésiNextBugatti Gangloff CoupepedáldöntőMercedes-Benz G-osztályelektromos UTVfelhasználóJettadigitális szemüvegMount Everestgyorsulásidőmérő edzéskínai autóRacing EditionnőkzúzóJeep GladiatorelszaladChevrolet CorvetteGyurtaegyediHonda NSXBMW M760Li xDriveInfiniti M30dmini cooperDucatiRufRomániamotorhibaTouristenKriszC8Lotus SUVRBMW Z4DragKarsan3008GordiniChevelleU2landolásSiennaBudapestneed for speedsavillegális versenyOpel KadettCullinanDTMAnton YelchinWRXEscortszemmozgás8versenyautóSteve JobsHotwheelsLFABYDTielefoglalt autókForma-1 Spanyol Nagydíjillegálretroautóvolkswagen t1mázliSRTreggelinyereményjátékvakvezető kutyabicikliútB2BalelehetetlenbénázásShelby GT350RIsuzuInfinitiBentleyvillámlásszippantós kocsiSolbergráncfelvarrásGeelyChevrolet CaptivaKoncz GáborGyulaelaludtCamaroelsőjégfékSvédországTacomaGrandland XBlazerMarvelhegyjarri-matti latvalaköztisztaságNémet túraautó bajnokságAustinbmw maasaicaMaserati LevanteSmartSpanyolországForma-2nissan leafkörforgalomillatTigrisrégiVila RealstadiondaewooValhallaFord MustanglistaLaFerrariToyota Picnicpro-tourerEnglerring-txiYpres-raliBuick RivieraAppleland rover discovery sportAutopilotdigitálisDieter Zetschegarazs.tvGLCgreenlinesafariKrózser MenyhértLandwindfrancia autóNurburgrinrobotautókínos esetdriftLMSMicraMonte Carlo rallyGuardVitoe-GolfBMW 1602együttműködés275halálos irambanfegyvereladak3d nyomtatólovaskocsibérautóMclaren 570Seletkromos autószámozásemissziós normatávirányítós autóAmpera-eMicheliszEurópai BizottságtűzoltóhihetetlenHyundaimárkákpieter tsienverésErwin WurmürülékIndyAssetto CorsaAudi A8 L SecurityalvásConnectedDriveNasser Al-AttiyahDevelCrystal Hookskicsúszásarab közlekedésToyota Corollavolkswagen boratrident iceniiX3omlásrönkbaja 500vezeték nélküli töltésARTAndy PriaulxDelta HF Integrale4x4EclipsegyalogosvédelemautókereskedésMcLaren P1autóipari visszahívásSemahódmezőrületSebatien LoebOscherslebenangol autóBMW M3autótolvajCadillac CTSQatarversenypályaCentenarioPárizsi AutószalonAudi RS3DClízingjapán autószedánjégautóállatwcraliautomataBMW 1kisteherautóX1A-osztálycigiAston Martin CygnetkigyulladthomokviharVolkswagen Up!pörgetésVilnerKancsár FerencVelarszarvasde tomaso panteraévnyitóQ5Szingapúri NagydíjSvájcsátorKia SoulGTAcustom carszabálytalan autóvizelHummer H1falsefalsemandzsettagombGenfi Autószalonautoscsúnyaminiszterelnökegyterűsüllyedésamerikai közlekedésdudaDronekhanabalesetmegelőzésMarbellareklámHonda 2&4modernKTMWatkins GlenmárkaBonnevilleReptárP100DHoldenterepezéshírekW213olajcsereköltözéskukásautóvasúti átjárógyorsaságigyújtogatásautótemetőhangutánzóautomata váltóAmbienteesőPorsche 993walter röhrl8-asToyota GT86VeyrondrónHockenheimcrashNeymarkazárAudi SQ7fóbiagyúráskéspolitikatankbikaégő autótérképvízbenHofmanncar pornLe MansúthibaVectradonington parkOpel Corsaskoda 120énekpápascooterAWVAston Martin Rapide SChryslerúj generációMBUXfolyóPetersenelképesztőcsodajelölésjó sofőrkrosszszekérHoonigansMercedes SLS AMGhangfalTrabantquadskisípályaFord Fiesta RS WRCVW GolfroncsSesto ElementoSwiftMontenegrozsúfoltságszupersportkocsisuperquadROALtoyota land cruiserInsanityT-CrosskézikönyvKaiidiótaPeopleraktárspeedlaptimepénzszállítócélgépdugóLamborghini Murcielagoszabadidő-autóMagyarországkijelzőelakadástáblaZFelektromos töltőparasztkoppintássárgaKanadai Nagydíjkilencsebességes automta váltóGazoo RacingHillclimbDacia205PistaáremelésidőjárásdynoJohn CenaPeugeot 2008Rolls-RoyceGladiatorBreitling Jet TeamhibaMonsterAMGTrophy TruckStellaLamborghini HuracanPumaFrank SinatraautóbemutatóJustin WilsonkamionosNagy FutamLS 500hgyorsulási versenyMelbourneCross ConceptAll-TerraintrolibuszTomini ClassicsszerződésterepjáróSkodaüvegkárrandilowriderVályitávirányításBMW M2fejszeGrand DusterMercedes G-osztálycsúszós útGenesis G90Walterné Dancsó AdriennLancerUltraRallye911 GT3 RSajtóMercedes GPOpel AdamInsigniaChargerkályhaBMW I8KatarkeresztbeSuperbikeSkoda múzeumgyújtogatómercedes-benzArab autózásbuffierhangmegszorítás2019Olivier Paniscrash testOpelbambuszausztrálbörtönhivatalosgyerekülésoff-roaddunarajzfilmMercedes CLK AMG Black SeriesgyerekXJ220EF7előzésJeanner rallyguncentenáriumJaguar XKR-SVorsteineraudioautóvadászate-tronMiataelszállításfilmtélSkoda OctaviapirosbringássportszerűtleneszméletlenIED SyrmaSabine Schmitzland rover discoveryTechartJon Olssonfékútautó lopásproblémaMichael SchumacherBMW 8Chevrolet SilveradobírságZengő MotorsportMarine EditionTipoKaroq720SA4ContinentalS90sportkocsitMercedes-Benz SLSPersonal Assistantlada 4x4furcsa járműévértékelőcars and coffeF150R2babaVWolcsó márkakereslet csökkenésConceptSciroccoveterán autóVignalekirálynőDokkerGenesisnapelemBollingerPlútószőnyegrakétabruderLadaValetMaybachlufthansaépítkezésbrutál esésEl Caminorekorvírusgarázsajtóautó eladásSTiChevrolet AveoSupermankonvojorosz tuningvandalizmusKecskeméti BalázsROCCayman SSpyderSLS AMGForza 7tanulmányPorsche 911 RfekvőrendőrColin McRaeadatoktolvajmacskaKia NirobefektetőF2csomagszállítástrükközéstemetkezésFlameSebastian Loebtúraautó világbajnokságRenault Clio TrophyinfotainmentszakadékChevylövésdagadt4Las VegaskárosanyagApriliaközlekedésönjáróEurópa BajnokságLandauletPSABMW 5vontatáslicitCruzeizmozásstretchgőzgépcars coffeBMW X4HUVorosz közlekedésTOP10Infernomarkolópeugeot 208 gtidragsterkanadaRodasösszehasonlítóBJ BaldwinCygnetMazda3gázrobbanásXJújjáépültrottweilerM0apaszállítóChicheritMcLaren 12cUAZszigetVolvo S90SzlovéniaPanamera Sport TurismoiskolabusznyomtatottDavid CoulthardtrutyiCaterpillarGumball 3000STleggyorsabbhátsókerékVolkswagen PoloizomautóValkyriedűneKOERUsofőrös autóRoad RoverpisztolyLukács KornélSuzukabalszerencseTCR EuropemezőgazdaságkarbonunboxingleálláshányáspaintballluxuscikkHorizonSUVsofőrfilmes autókkultikus autógázolásmercedes-benz c-osztályZ5hangprojektorOpel AmperazsiráfBarcelonaFenyrvetődésCarlos GhosntraffipaxNissan Notepadkahavazás812fejesBelga NagydíjÉv Autója 2017X5Mkoncepció Bugatti VeyrondashcamzúzdaWTCRHollandiaRangerLada KalinaMagyar NagydíjgőzWaymoEgerPro CeedcsempészetjótékonykodásSilveradobankautomataSuperleggeranapenergiaKarinaProject OneAEC RoutemasterfelhőLamborghini Urusbmw x1repülő autóUPSFR-Ssorompósávváltásferrari enzoBTCCsordotehénToyota Yaris RSSvéd raliVolkswagenOrosz NagydíjdagályBruno SpenglerteddyF50szabályozásbioüzemanyagFerrari LaFerrariFerrari F12 BerlinettaJänner-ralihibrid sportkocsi34 órás versenyrobotMike TroutGinStelviokisautóretrolisztegyezményRollsKazahsztán2WDKTM X-BowOpel MagyarországLotus F1HumveeTSARAVisionLa Voiture NoireOpel InsigniaPeugeotlyukluxusautóJCWmelegF3virtuál tuningpeugeot 308 swhot rodVarekairongálásGT-86InterlagosJensen InterceptorkísérletdaruJeff Gordonelektromos sportkocsiAbu Dhabi NagydíjNissan rekordV12Corvetteelnöki ügyintruktorönvezetőJaguar XFR-Sbúcsúmercedes-benz mlcsmokeAveoMitsubishi OutlanerLada PrioraorigamiJaguar XFRAudijótékonyságSuzuki SX4Mercedes-Benz E-osztályvezetéshard topinstinctszimulálásPeugeot 207steve mcqueenReal MadridFicza FerencAcuraGT4jogKevin MagnussenFranciaországS10csalásBethelcitroen cxForzaIATrali-világbajnokságM PerformanceHonda CR-VDragon MountainGrand Cherokeepermetezéslada samaraYas Marina CircuitvisszahívásprototípusfotóMomkhanasuzuki balenolexus nxkombi autóI-Pacenői vezetőDoritosünnepi modellGamesconMatthew CampbellfrontálGuinness rekordvolkswagen golf sportsvanflörtrally du VARFiat 124 SpiderT-Rockarácsonyford kaChevrolet CamarofelniAudi A3vasúti átkelőFocusHill Climbelektromos szupersportkocsirugóTestarossaFerrari 599 GTOIndiaF40rendőrhangutánzásutcai autósült krumpliHuayrajet-skiRaptorChargelancia deltaSochiteasereladó autóKiadoppinggyerekekGPSBMW 5-ös sorozatmexikói autóFerraridizájnerFuriousBrazíliaelektromos autóThe Mint 400VAVsertésIFATim GáborAnniversaryvideójátékToyota SupraTucsonElon MuskMercedes Maybach.Ketterer Continental8CtervezetIRCMercedes-Benz SLS AMGkétkerékegyterű autóVeneno Roadsterrendszámvicces videóVolvorichard hammondtúlméretesHonda Jazzprémiumautórolls-royce phantomtanulmányautóAurus SenatBill GatesVida JaniNew JerseyVitézi Dávidautó rongálásRenault Meganevégső állomásőrületMaserati GranTurismo46showAirscarfCarlos Sainzelektromos buszOpel CascadaFiestaUTVVolvo XC90PriuscélújAmerikai NagydíjNissan AlmerakötekedésForms-1bestsellerrendezvényfelvásárlásGhostFord RacingSuperfastbeszakadt burkolatmotoros rendőrkiállításLamborghini DiablocherokeeForma-EkezdőturánLettországCitroen C3AusztriafarmerSpielbergXVösszkerékMotkányroncsderbimackónézőkfilmesOlssonillatosítódefektJaguar XFbmeutatókerékvetőÜvegtigriskilökésTerrakhanaISISgépi mosórali-európabajnokságNoodleLexus LF-SAtáskapezsgőViperTargaHeinz-Harald FrentzenBobCrossland XLanciaT1MarchionneX-TrailbukfencGRMNMuscle CarrendőrségAlaszkanévautósportGT-RMercedes-Benz M-osztályDefenderFRAudi A8 L Extendedutcarenault talismanVenomelveszveSan DiegoWRC3nyíltnapLiberty Walksivatagcsereford galaxyCelicajapán piacsebességCrosslandesteapplikációMehdi BennaniMercedes jövőbombapapScalaCessnatrélerszoknyaQ6biztosítóatkinsonjwrcprojektCarlex DesignSigdsrallyműszerfalrokkantspecifikációkLapraszerelt autóelsőbbségLaguna Secahirtelen kormánygyáriMogyoródi3 REXautópályaA120lopós autóSergio Marchionneskoda fabia s2000építésVenezuelaMP4-12CAlfa RomoeItaliaszelektív hulladékkiegészítőháromkerekűszaltótitániumEurorallyLPGSpykerBútor Robiokos fényszórófavágásautómentésdrágulásBahraini NagydíjMercedes GLETrustszóráscrossovergolyóprankyoungtimerCoca-ColaFestival of SpeedjavításpoloskaelakadMNASZTyler WittepremierfutárFormula Studenttilos parkolásbölényFiat Pandahavas útkínaisikerultraibolyarageRally CupMission Enői sofőrsínfisker surfPeopleromán közlekedés760LiTouaregMLBBMW X5RX-9speciálisAurusImolaLykan Hypersportmagabiztosságorrszarvúx7Koenigsegg Agera HHAlpina B7Alpina B3ADAC Deutschland rallyájulásRolls-Royce Wraith CouperönkszállítóRTRminiguntesztpályaumbaukarmaarmageddonYouabian Pumamorgantéli közlekedésTDImérésKlausz KristófScoutlineChallengeS-EditionBMW 4-es sorozatEasytronciPur BlancPosrcheVaughn Gittinfelvonulásblack fridayShanghaiSzilveszter rallyNissan SilviaS600repülőSenatPethő IstvánDBXGorillazNissan MicraFiatGLBmikrofonB11Magnus Walkersebastien ogierdodzsemAccordSWCintraAudi TTkamerásittas vezetőHollywoodXbajor autóI8technikasegítbaleset tengelycadillac devillekörnyezetbarátCorsica-raliijesztgetésPeugeot 508fegyveresekLamborghini Veneno RoadsterMercedes-Maybach24hrablásszenzációLuc BessonborulástankolásvízHyundai i30alagútManor MarussiaApertaSecurityhírBoxstercliofelajánlásrányitásFiat 500erőszakPuskádi JánosGran TourismoLiveWireBugatti Veyron SSkamionújjáéledhangvezérlésgázszivárgásFIA GT3repülbevásárláslimuzinSeltoscobra 11NascarToyotamentésjeges útWWElogostorage findoldalkocsivákuummotorosrendőrközterület-fenntartásvolkswagen eco upmotogpGT40E-PacebűnözésEMCGlobal Vehicle Trustenzo ferrariOpel GTpénzelektromos terepjáróidiótalányGR SportsorozatGuerlain ChicheritSergiorosszullétKugaDániaChevroletSubarukaszinókupémotorLexushelyszínelésjógaKoenigsegg Agera RbajnokságFiat 500LgolfautómedveQoroszenebunkerittasAgera RSLe Mans 24hMazda CX-9Bob Lutzszimfonikus zenekarJumpyNeonközlekedési lámpapolgármesterelefánttöltőkalapácskameraBMW E30pullmannGarázs TVSuperleggera VolanteHyundai GenesisStingerBajaHammanlépcsősérüléshollandrenault sanderoHeritageNYPDcsajozásSmart ForFourChevrolett CorvettelegdrágábbWalmartCanepaToyota EchoManormatt fényezéstoyota 2000 gtnyújtott karosszériafűnyíróFord FocusCorvette Z06ErzsébetTouristenfahrtkülönöskubaVÉDACayman GTScseh autóKlaus FrohlicSebringboxergumiégetésR34McDonaldskergetőzésutcai versenyBrexitCitroen C4 PicassoCX40nagy sebességfelfújhatólevegő meghajtásszalonLada 2104GumpertsportVolvo modellTAG MotorsportRoad Americaszerencselincselésgurulnissan navaraVolkswagen TouaregPeugeot 208MotegiBZMitsubishi Lancerkatonákmocsárűrsiklófelahegyre570SbaktériumMegane RS TrophyMakitaCreweYamahaYuliannaburnoutMonacohőkameraBac MonoKefo MotorsportAMTSmegelőző filmTakatabritish greenDemonIrmscher InspiroletartóztatástévéselfieKovács ÁgiBeppo HarracholajfoltSkoda Octavia RSBMW 5 GTFord FiestatrailertechBMW 2-es sorozatteljesítményméréspáncélosingyen autógyerek autórolls-royce wraithA5ukrajnabringaForza HorizonCitroen DS3WRCAlfa Romeoford s-maxroad rageszabálysértésbátorBMW M4 GTShernyótalpkormánylökésTSIágyRWDjó emberlopott autóAlpina B12NismotrollbanDB11gödörharcvasútSierrabajortávolmaradásCountachWestfield MegabusaautókiállításMcFlyRedJetbakancslistaShelbyámokfutáshalottaskocsilancia fulviaProteamKAMAZToyota Tundraford c-maxlabradorkamionsofőrspeakerBitter SándorPaul di RestaAgeraleleplezésMOLOlasz Nagydíjhulladékgazdálkodáskiszivárgott képNetflixMarco WittmantolásRenault CliofelelőtlentruckszellőzőRXrush hourbox4MATICGoodwood Festival of Speedlábbal vezetModel 3fogászatMinyonszélvédőmosólángokTesla Model 3Bentaygadízel botrányJannarellyrobogóáradásvámluxusfuvarkésésM550daranyhúzásSaabrobogósForma-4tűzcsapCadillac ELRA9R5E30dacia loganFerrari F40 LM BarchettaDaniel SordoVolkswagen GolfdurvaTaycanmoziversenysportLykanpalettabeszakadtlánykérésfelfrissítésAlex ZanardijátékkonzolDetroiti AutószalonVauxhallrobbangiccsJurassic Parkaprkolójelmezlada grantapanzióolajvárosi miniFanatecszembe sávszabálytalankodásCitroen DS5bontásNorvégiaNiro EVTimo GlockMikkelsenhalottas kocsigarazsTorsten Müller-Ötvös911 GT2 RSR8zsenialitás5008Hayden PaddonKimi RaikkonenFord F-150jelzőoszlopsúlyelosztásMad MaxjachtvásárlóPorsche 911 GT3elszabadult járműtulajdonosCars&CoffeVolkswagen EossztorihűtésRobert Kubica918 SpyderfurcsaságfestésterrorbolondéjszakamanőverkonzollebukásfociMercedes E-osztályGeneral LeeE63 SszállításSanta Femólókompakt autóidősMercedes EVO 2D3 GroupmentőMcLaren MP4-12Cbesirtunkorosz autómercedes-benz econicR32lánggyorsasági motorLebaronFord MondeoVerstappenPokemon GoszemetelésJeep Rubiconalternatív üzemanyagLamborghini VenenoSpongya BobF430opel karlArany KormánykerékAxiálfurgonskoda superbjapán közlekedésámokfutóörök garanciamásolásrinocéroszbalesetekPharrel WilliamsképwtfJanner raliÉsztországV8 SupercarautótesztszállítmányberagadAlfa Romeo 4CQoros GQ3RoushMarcus GronholmdizájnstúdióHoonicornKim DzsongunChristiano RonaldoF5Európa NagydíjnyirfasHyundai ix20youtubeferrari 458 italiachevrolet cruzeNyirfás JuliannaAyrton Sennaoperatőrtilosban parkolásmelegedésimprezaFiesta WRCNicolas CageNürburgringvillamosrajzatvHaasMaláj NagydíjRed Bull RingUSA NagydíjOlaszországvadnyugatJean AlesiJames May2013X-osztályMercedesAudi Q2kölcsönzőhajóspeedzoneapokalipszisSennarakományRapidakadálynyílEnerGForceNestor GirolamiGigafactoryjótétMacan Sbaseballtraktor60Dacia DokkerNyirádKalashnikovMiami VicePiquetvédelmi minisztériumsubaru wrx stiBMW 6másodszorparkolóchrysler 200lerobbanNordschleifehosszútávú autóversenyközútVivaroNissanR8 SpiderUsain BoltVolvo reklánmgokartDodge DartDavid BrownLummaFittipaldiátépítésKikiFrankfurtVIPBMW 7WolfsburgreflexgerillahasználatiC3Katanaaromadízel motorMazda CX-5autógumialkalmazásKakucsösszehasonlító-tesztfilmes autóAudi A6taplóAventadorwiesmannMiniGRporsche 959Red Bull Racingbarátnőaudi q3wellnessPolestarNissan IDxoválpályaWTCCDakarOpel Adam RallybicilisMcarenMlada BoleslavSuzuki SamuraiBob BellKínai NagydíjtalálkozóISnapsütésgyűjteményvodkaHappyWill StevensfelszereltségFormulaRX-8SuzukiRafael Nadalvolkswagen bogárelmebetegesésjégesőDwayne JohnsonbővítésAcropolis-raligyorshajtásTata NanoIndyCarGMC Sierraalfaamerikai rendőrségakkumulátorEsteban GutierrezborzForza Horizon 2hullámWintercontactVolkswagen PhaetonjövőképApolloelszabadulthalálEurosol-Honda Civic Type-Rfinal editionneuvilleFalconautómosásszilvszter raliDodge HellcatszociautotalalkozotelefonJaguarmotokrossztéli gumihelikoptercsajokZumanyári gumiCitroenkulcsABTAIDSBMWMarokkóMartn ProkopeldurranforcinemaAygoDél-KoreakanyarhanninenScoutWRX STIhooniganMadárNissan AltimateőzanimációsofficialMercedes SLSrongChuck NorrisWorld Series by RenaultgumiszalagkereskedőRS200AddArmor30 évRubens BarrichellohistoricritkaságMaserati QuatroporteZafirastop táblabmw m4HuracamingaNicolökhárítóEric BoulliertelepBMW E30 M3Dodge Challengerforró vízLand RoverKerényi ÁdámClarionkávéLPMinimoMcLarenJozef Kabani30 NejtőernyőCaterhamhirdetésRenaultnémet autóZotyePekingi Autószalon488román autóoroszjövő közlekedésedízelautóelnöktestoszlopCompassönvezető rendszerMichelisz NorbertBambooAudi TT-RSemissziós botrányemblématornádóBloomtetőkínai közlekedésMichael Jostroadstertesla model xKomáromzebragengszterBJMitshubishibrutálistrezor3D nyomatásRange Rovergörkorcsolyaarany fólialopottkéselésoposszumIndy500lexus rcRubiconKharitoninMarconiegzotikus autófiat. fiat 500Opel AstraJorge LorenzovillámExorcistbmw 507x6FerrariPeoplehumotsütiszörnyAthénvizes útgyalogléghajtásfelúszásPriorSentryUberTataPontiacbobpályaSnowkhanaNvidiadacia sanderowörtherseeNASAValentotálkárwrcpókélményautózásparkolásForma-1 Bahreini Nagydíjvideólimitált széria488 GTBÍrországlángolskylineszolnokMáltafröcskölstopTushkanovabrutálMercedes Vitoautós találkozóFiat TipoGhymkhananyereségRoberto Merhilamborghini gallardoEvijareflektorGTBkólagumorBulldogBoschElektromos motorModel SVRablakkerítéspechforgalomharrachmodellfrissítésVin DieselfelakadtilosSuper Trofeovonulásluxus buszCX-5spanyol autóFord Kugajávorszarvas-tesztNémet NagydíjporcheMG ZSsvéd piacködboxkiállásujjlenyomatautóútOpel Zafira TourerSMSkipufogóTolemanalvázelsüllyedLa TomatinapulykaM6SAS IrisS1Jedlik Ányos KlaszterpályaJeep CherokeeW Series500eDannyRenault TrafficWankel motorGenfSSDaytonaChicagoMalajziaEngstlerTwingopolo r wrcGTRenault Twingo992herbieLMP-1Rali OBfestékbemutatóSwift SportRCLaptimingRinspeedGLAStoffel VandoornefejlesztéstávolságID.RpengekaszkadőrbenceTallinrobbantásDisneyangol közlekedésJensenMick SchumacherfékpadMGTFSIColoradoMichelinnagymamahonda integraATSClarksonkorlátozásP72ERCkutyaNissan JukeÚj-ZélandhuligánokLamborghiniFerrari 599 GTBLAvolkswagen beetleRolss-RoyceleopardTCRG63kombájnZöld pokolgesztusreakcióhójárógyőri Audi-gyárEurosportG63 AMGLand Rover DefenderFord EcosportközlekedésbiztonságRobotruhafelfüggesztésRSQ E-TronGhibliForma-3vonatmunkagépSkoda CitigoTechnicInfiniti Q50gyalogosgyilkossági kísérletMagyar Termék NagydíjDusterkilökMini PacemanSixtSebastian VettelhajléktalanVlagyimirBMW M5 CompetitonRenntechevolúciószimulátorbuszmegállóFerraramerikai humorMarcello LottileszállástávirányítósHungaroringtitantörök közelkedésAsconahatótávBentley FalconMasterKlassenVATHlakóparkvillanyautóOne:1Nissan MaximagyilkosságünnepiSpamobilporsche macanautópiacAero 8esküvőautókulcsmosásráfutásUrusPepsi MaxAudi TT CuproncstelepvisszapillantóHarley-DavidsonigazoltatásemberségárokfoghúzásmeganeteherautóátnevezésHyundai i20 WRCTransformersjaguar f-typecserbenhagyásnapfénytetőKodiakPortugáliaSCCSport SVRhumorMarioMr.Beanautósüldözés45F12mobilitásDodgebivalySportsGiulia QVamazoncsaládi autóbmw z2SsangYongviccMitsubishi G4Audi S5poénRali EBAusztrál NagydíjautmoatafeltörésGT 4Chevrolet VoltHalid AvdagicEtnadrámaextra 300DaimlerMercedes A-osztályélőtragédiaMexikóAviatorXC40vásárlásErzsébet királynőLada NivabüntetésplázaOliver BlumeváltóMemo GidleyBuickMercedes S-classkombigördeszkaátadáskereszteződéselektromosiphoneimpalaHonda CivicGódor Barnabarn finddigital lightMercedes-Benz A-osztályMANhibrid autóIncItaldesignKonaindításerős458olasz autóMissilesávtartótargoncaRickard RydellkötélhúzásautomatikaElia2CVdudeWill SmithtúraautóDavid HasselhoffTerrajean-claude van demmeEvoqueKovács Tamásborulstábhíd csereRat RodkerékIndy 500JerezBatmanF-150mentőakciómotorpalettaWalter CsabaS65GT3XC60féktesztfüves cigiplatformszáguldásPeugeot 308 GTimegsemmisítésiCarSherpVFTSsubaru wrxmobiltelefontáncDacia Logan MCVBrit NagydíjmeglepetésZacariabelsőtalálmányPorscheSubaru ForesterhackerlövöldözésAdria CenniszerelőkigyulladTourneo CustomfesztiválsorsPakisztánpótkocsidarázsjátékautóRally du VAR 2012Hennessey VenomBrazil NagydíjHongkongegykerekezésX2murvaactroszuhanásFerrari 812 SuperfastSuzuki SwiftmegtaláltFerrari FXXsportautóRX-VISIONtúlsúlyHiluxültetésRapidEbefutóJari-Matti LatvalahomokCaymanAlpinaijedtségkit carCorbellatiF8 TributoMartin CaceresösszefogásRenault RSdarálószínekBen Affleckliepája-ralikarcGyulay ZsoltPorsche PanameraTitan XDX6Mfisker karmaGTVbiztonsági autóGTORali VBMaserati QuattroporteCuprabikinibessenyeyMazdaToyota RAV424 órás versenybadassCiprusszondai3Kuala LumpurLincolnfokozatVilágbajnoksággyárgyorsítástolatásBMW 3 GTsylviaNorrdschleiferossz útFootkhanaPCSamsungöregKevin AbbringWald InternationalcsomagévfordulórajtAriel Atomátlagamerikapeugeot 205 gtiZ06járdaGooglerasszizmusAudi R8Dél-AfrikaStockholmlezárásVolvo S70 RbunyóAutós eladásokR3tesztPHEVradarSmart CabrioprofikerskapszulavéletlenDan BilzerianszlalomsvédDél-AmerikarobbanásablaktörlőbalesetSubaru ImprezaepilepsziaspanyolVolvo C30Lance StrollkereskedésMatteo MalucellikamikazeChevrolet Camaro Z/28james bondkémfotóDB9ATS-VSeatpassatPepsiChevrolet Impalaautós üldözésrepülésPorsche Mission Ecitroen c-xr44rx8GMCrobotizált váltóCadillac EscaladeAston Martin Vulcanautós hírekSuper SportGT2csúszásdonutMercedes C-osztályBMW 2 Active TourerBreitlinggyárleállásMercedes S-osztályhulladékgyűjtésOpel AntaraGMC YukonbetonmenekülésHonda Civic Type-Rfrankfurti autószalonShelby Daytona CoupeJaguar X-TypeérintőkijelzőTata Zicaszerkezetwhite-collarprojektorExplorer STládaderbimutatványmentősquadM4 GTSWLTPkazahversenyzerokizárásmenekülvolkswagen jettacaddyBessenyey ZoltánPauEmilyW MotorsMoszkvasütiNikolaSuzuki AltogyanusítottinasKoreai Nagydíjgyorsasági obStratoskátrányKia CeedtámadásBZZZDRIVE PILOTlelepleződésTWOFACESuzuki VitarabiztonságtechnikaAudi A2Mulholland DriveMotorsCsehországkínai piacNissan Skyline R33jason stathamExclusiveNissan GT-RyellowstoneSata-ralinepperirodaAMG GT REcoboostKia Forte KoupCitroen DS3epizódFelix BaumgartnerkatonaiMercedes CLAAirbusgullwingRS6e-NiroüzemanyagNAAFkápolnaAudi RS6Peugeot 308Model Yálcázottctsgázüzemű autócsehnémet sportkocsiÉrdi TiborkisfilmmázlistaSiroktuningátverésszirénaPiercarlo GhinzaniAbu-Dhabihalálosford thunderbirdTalismanRallyszelfimesefigurákRimacQVMarius AasenJohn Cooper WorksIrmschermotorosHenessey Venom GTugratásUH-1DucatobüntetőfékBattistaBAICbakikábítószerháborúDodge RAMszállodaFerrari 355 S SpiderBMW 6-os sorozatMinibigkémfotókbatmobileBlack BearTom ChiltonSpanyol NagydíjveszteségpotyautasYarisBullitQ60magyarRhys MillenVeszprémjubileumkedvezményHong KongkráterMiguel MolinakipörgésJosh CartuGuerlainmarketingugrásFCAForza MotorsportRS4revanslefulladstatisztikaMonacói NagydíjOrlando3-asSuzuki Authenticsedukációbukáshecc

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.