keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőDél-AfrikaX2Miami Viceátnevezés2CVsúlyelosztástengerC8kersvirtuálisMclaren 570Skamionelszabadulstarthíd cseresuzuki balenoLaFerrari ApertaB11HappySpongya BobgőzUrusKugaBarbieTiguanversenypályaSpykerveteránPetersenMotorexDwayne JohnsonsorsEnerGForcefelahegyreTransformersGumpertformaSAS IrisP100De-tronutcatalálmánybentley mulsanneRali EBsorompólövésSuzuki VitaraRX-8SpecialezeneWranglerhúzásDusterromán autóSkoda múzeumLada 2104Range Rover Sport34 órás versenyámokfutóhangutánzásschumacherLancervolkswagen eco upplatformsátorApertatestHyundai VelosternévmentőspermetezésteljesítménymérésHyundaiKlaus Frohlicversenysportidőmérő edzéstörésBob LutzZengő MotorsportrondakamerakanadaAudi Q2Ferrari 355 S SpidersziklaszirénakerékMarvelpeugeot 205 gtitelefonPutyinPekingi Autószalonfelhőpadkalada grantaRobotruhaSkoda FabiaNissan AlmeraMaybachBen AffleckRenault TwingoCaterhamzúzdaFerrar760LiÉv autójagázszivárgásToyota RAV4B2SiennaIsuzuVeneno RoadsteramerikaLMP-1álcázottelgurulköltözésWildcatstreet raceLaguna SecaRally CupijesztgetésHoldenwörtherseecélgépshowm5angol motorBullitlada samaragyorsasági obEgeredukációBajalángokutcai versenyVályiautópályamatricaApriliaBugatti Gangloff Coupelopós autóCitroen C4 PicassoÚj-ZélandreflexakciókupéBJ BaldwinrottweilerMagnus WalkerJean AlesilovaskocsibérautóvírusszemetelésAurusautópiacBob BellAlfa Romeo 4CKlausz KristófLexus ISvideócar pornszilvszter ralikráterbüntetőféknissan nv200dodzsemFerrari CaliforniaDél-KoreaShelbydemonstrációSwiftkormányAlpina B3AxiálBoschSuzuki AltoPaul di Resta4x4Skodaspeedzoneford thunderbirdMotkánybalesetkörnyezetvédelemszociautotalalkozoSsangYongrekordtesla model xautmoataFerrari F12 BerlinettaYuliannamosásJakus TamásPeopleMagyar Nagydíjautómentésvicces videóDurangoautópályaCaliforniafékútrágcsálóteddyTechartmúzeum4Festival of SpeedrandiKikiViper SRTBuggyPiquetSMSAMTSbivalyNiro EVelakadáscsehAudi Prologue AvantgumiégetésjégesőiphoneSherpBMW 4 Gran CoupéTakataCintralakóparkX-TrailSvéd raliGuinness rekordrendőrautóChevrolet VoltHammanMatthew CampbellbanSierraszállításGT 4Samsungautó eladásDemonskylineveszteségdrogAlpinaWaldowapokalipszisfestésdömperösszehasonlítóFerrari FXXZotyeARTautóútBethelenzo ferrarielsüllyedOpel Zafira TourerDB11Buick Rivierai3 REXgördeszkasólyomRat RodNyirádRali OBHonda PreludeközelgiccsMinibigbetontanulmányautódigital lightkarbonsípályalincselésModel 3vetődés918 Spyderugrásfurcsa járműaranydigitálisLPGPakisztánScoutnagymamavonulásamazonszerencseQatarMercedes-Benz SLS AMG45elsőbbségfelvásárlásbúcsúáldásTatacsereSciroccoMitsubishi G4Eurosol-Honda Civic Type-Rrichard hammondautógumigerillarablásManor MarussiahangprojektoraprkolólowriderLancer EVOerőszakDucatiausztrálcustom carfoghúzásRoad AmericaMercedes-Benz E-osztálySVRickard RydellExtreme24hGT2doppingfelfüggesztésG63 AMGSt. James EditionautóBMWGuerlain ChicheritsávváltásolajcsereMcarenblack fridaygyárisportszerűtlenkapacitásgesztusMakitaingyen autófelúszásAudi TT-RStörvényChevrolet ImpalaCoca-ColaIndyCarPolestarRed BullKimi RaikkonenFordmeneküléskommunikációMLBbruderConnectedDrivesebastien ogierStepwaybukásGT4reggeliaudi q346átadásLAprojektorlövöldözésInfinitiT-RocMicheliszIFAelőzfolyókétkerekezésContinentalMinyonRadicalRodasrobotizált autóS90Pikes PeakMonsterAnniversaryMariosavtehénijedtségLada KalinaMontenegroneed for speedVeszprémhasználatizuhanásquadskialvázfurgonKiabemutatóbicajBloomRolss-RoycebessenyeyhibaChevrolet CaptivaDavid CoulthardOrlandoAudi SQ7A110Garázs TVChironfrontálÉv Autója 2017atvCsillagtúramocsárNasser Al-Attiyahterepmexikói autógőzgépFerrari F12Mulholland DrivehackerDodge ChargerbiztosításJCWpokolkarcfociHeritagebmw m5elnöki ügydugóArab autózásChargerBMW 4-es sorozatjavításInsigniaSuperleggeraAdria CenniGTVrobotizált váltóKalashnikovkéseléseldurranHumveePeugeot 308 GTiboxerGenfimpalaanimációsCsehországpápaOrosz NagydíjGoodwood Festival of SpeedkémfotósportautóVWAlfa RomoeMaserati GranTurismoM4 GTSmunkagépMercedesmobilitásRimacleopardkávéBruno SpenglerFord MustangidőjárásMercedes SLSélményautózáshajómodernVolkswagenbakiTerrakhanajótékonykodásToyota Picnicstretchpeugeot 208 gtielőzetesmini cooperAlain MenuDodge RAMTSIkardiológiaCX-5előjegyzéspullmannDavid Hasselhoffszippantós kocsiszenzorlöveg3008stop táblaWalterné Dancsó AdriennberagadGRMNRolls-Royce Wraith Coupevideó válogatásBMW I8leszálláskazárharrachittas vezetőNissan IDxBrit NagydíjzebraTouristenfahrtnémet autókereslet csökkenésNovitecQorosidiótaPeopleA5hullámPethő Istvánamerikai közlekedésRS200Ford Racinghivataloscadillac devilleFiat PandaMercedes SLS AMGhernyótalphot hatchÁmon Olivértáskaautókiállításford c-maxCadillac EscaladeVidaDetroiti Autószalon3DAIDStuningColins CrestepilepsziaFormula 3Qoros GQ3Fiat 500Japán Nagydíjjó emberhalálosVW GolfWSRstábbicikliúttrezorkápolnaRapidrolls-royce phantomLamborghini DiabloTraficHorizonMoszkvadrámaMarine Editionszállítmánydarukompakt autóMOLadatokyoutubeMercedes-MaybachmegsemmisítésAmbientetörök közelkedésJeepsárgaShelby Daytona CoupeSuper SportAudikiegészítőMotorsclioPepsikalapácsnapfénytetőkörnyezetbarátSeat IbizaMotegialternatív üzemanyag2WDKovács ÁgihőskipufogóJohn Cooper WorksGódor BarnaNoodleVolkswagen EosRinspeedkábítószerrobotautótemetkezésbeszakadtForzasvédsivatagtávolságittasNissan NV 200Infiniti M30dTyler WitteStingerKovács Tamás458Dél-AmerikatűzoltórendőrségbunkóTrustrészedlicitLada NivaR3Chevrolett Corvetteegzotikus autóKia NiroChallengedonutversenyautóhatótávyoungtimerJannarellynői vezetőWalter CsabaTwingoSkoda Octavialancia deltaégő autóAudi A8 L ExtendedgunrajtPistaangol autóbikalexus rcPro CeediX3MikulásIrmscher InspiroóratámadásBlackV8 SupercarAston MartinrajzLandauletlopottBMW E30 M3bmw x1I-PacenyílMcDonaldsdacia loganTata Nanoüvegkárvolkswagen beetleferrari enzoJames MaygyerekTobias MoersAston Martin CygnetmurvaspanyolMount EverestChicheritaudioijesztésnémet sportkocsicsajozásszállodaLamborghini AventadorBentley Continental Flying Spurdefektpiros lámpaőzjeges útAriel AtomArteonhanninenHunGarianFiestafisker karmaLaFerrariNissan rekordpulykafacebookGenesis G90kínos esetlábbal vezetbűncselekményKerényi ÁdámWolfsburgsínpeugeot 308 swjátékautóHotwheelslasszócitroen c-xrkézifékversenygumiNlóerő harcGiulia QVEVcsaládi autóprojektborulásSigdsrallyaudi a4Renault RSSpirit Of Ecstasyillegális versenyjárdarali-európabajnokságFiatNimródNascarátlagBalefreighterEngstlerSmartKoncz Gáborjarri-matti latvalaCentenarioparasztStoffel Vandoornemercedes-benz s-osztályszélvédőmosólabradorpotyautasInsanitytankolásrali-világbajnokságköztisztaságbrutálhűtésSesto ElementoGázosításgullwingS10tulajdonosKAMAZrally du VARPárizsi Autószalonajtó812Italdesigntöltőjótékonyságlimitált szériaMikkelsenfisker surfSebastian Loebautomata váltóközútelektromotorbmw m4Grand DusterRedJaguar XFbikinirendszámgyanusítottautótemetőErzsébetsertésgázrobbanásmólóManorBútor RobialfaLPmotorháztetőTechnichistoricPosaidonChevrolet CorvetteYpres-raliszondaStockholmkombiRenault TrafficFIA GT3tilalommatt fényezésjégautózúzóStratosszánkóS600Le Mans 24hHonda Civicvolkswagen boranissan leafÉsztországx6Road RovererősCountachdagályejtőernyőEasytronciHill ClimbGallardoERCKomáromPorsche 993szakaszautóbemutatónavigátorfegyverminiszterelnökRobert KubicabiztosítóHollandiaénekelképesztőADAC Deutschland rallykátrányofficialgolyóLotus F1figyelmetlenMbDesigngázBoston reptérBMW X5Porsche Mission Ebalhémegelőző filmszabálytalankodáskoncepció Bugatti Veyronfurcsaságvizes útvonatjelzőoszlopIrmscherMercedes Maybach.Colin McRaeSportwagonközlekedésszámozásA45Maserati LevanteÍrországVolvo S90Gyulanyári gumiHungaroringrugóJeep Wranglerpieter tsiensüllyedésIndiaképLodgySkoda CitigoheccLykan HypersportDodgeactroskajaZacariamázliGoogleRange Rover458 ItaliaEscorteladó autólisztkulcsToyota GT86halálJanner rallyleállásF430USA NagydíjszingapúrgörkorcsolyatesztpályamesefigurákGMC SierraOpen GTBMW 8KlassenAston Martin VulcanDaniel RicciardoSuzukiKefo MotorsportWintercontactopel karlCompassvolkswagen bogármackó911pattogatott kukoricaNissan 370zLotus SUVfelhasználóboruldragsterlánykéréssorozathulladékgyűjtésland rover discoveryRangerNissan JukeesküvőPortugáliamotogpfelnikipörgésretroautódrónverekedésDCColorado488 PistavillámCaterpillaridősRGR SportErwin Wurm570SHoonicornstadionBarcelonaGeneral LeeféktesztkigyulladfelelőtlenfesztiválMarco Wittmanúj generációautomatikaGT3alvásSecurityautóipari visszahívásámokfutáshomokChevrolet Camaro Z/28nissan navaraNew JerseytargoncahódmezőrületX1MexikóElon MuskGumball 3000sordoMcLarenpoénoroszszigetrepülészsiráfjames bondékszerjet-skiAudi A3Agera RSKodoNetflixOpel CorsaForma-4Ford F150durvaZR1CardokFormula RenaultlegótávirányítósAudi R8léghajtásorosz autóForma-EhangT1GTBForms-1dízel botránymagabiztosságF1Szingapúri NagydíjestevészfékmeglepetésVignaleFerrariPeopleközterület-fenntartáspoloskaKOERUMercedes GPriasztótűzijátékGigafactoryChevyszénaeletkromos autóKevin AbbringAirscarfKia Forte Koupnézőkcobra 11világrekordEurópa BajnokságSpyderVida JaniunboxingLamborghinitragédiaReptáridiótacrash teststorage findfinal editionRed Bull RacingLamborghini MurcielagoBMW 5-ös sorozatMercedes VitoAudi A8 L SecuritykötélhúzásszabályozásSRT ViperOne:1hírcélBuickforma-1kivetítőGran TourismocsodaM550dtűzcsapMercedes C-osztályNagy FutamXC40DaimlerSochinagy sebességoroszországToyota EchoboxFR-SZ5Citroen C3Peugeot 308TacomavadnyugattelepG63VATHMercedes CLK AMG Black Seriessofőrös autóburnoutbolygódugattyús motormérésMcFlySWkrosszmotororosz tuningMitshubishivirtuál tuningspraykínai közlekedéspolo r wrcfrancia autóLamborghini HuracantrollV12Josh Cartukutyatéli közlekedésScoutlineCygnetúthibadunaroncsderbiSemaHennessey VenomTesla Model 3Lamborghini UrusPorscheWaymoFRBMW 5ájulásoff-roadspecifikációkbunkerumbaubírságMazda Miatapókvandalizmusbörtön500evéletlenRSRLada VestatilosfelajánlásSmart Cabriofelvonulásoldtimer találkozóhollandgyorsasági motorDevel SixteenRenault Cliobambuszpanoráma tetőSuzuki AuthenticsXJ13verésmárkafutármanuálislelepleződéslimbóchris MeekeújkésésXVCrosslandvasúti átjáróforgalomhalálos irambanLexus LF-SAmobiltelefonOutlawNASADaytonafeltörésKevin MagnussenhoonigankizárásDTMhavazásSuperfastfokozatMemo GidleyPorsche 911 GT3elektromos autózásgyorsaságiarabterepjárótetőRomániaTipoAll-TerrainAthénSLKspeedJaguar X-TypeOPCMichael Schumacherrendvédelmi erőkszimulátorteaserbéreltablaktörlőőrületyodynoDevelszolnokQV488DB9BMW M3Tata ZicaFedExPeugeot 5086x6HofmannUPSturán frigyesKetterer ContinentalXC60imprezaMuscle Carjó sofőrChevrolet AveomentésCupraHeinz-Harald Frentzenmenekülemissziós botrányDisneyPeugeot 206Esteban GutierrezHillclimbGPSlángszóróAcropolis-raliAcurarobbanásBoxsteremberséglányautósportYas Marina CircuitGorillazNurburgrinLMSkit carEMCLukács KornélTokiói AutószalonGMC YukonOlivier PanisJaguar XFRTom Chiltonparkoló asszisztensFenyrIncF5filmgyárDodge Challengerdízel motorland rover discovery sportMichelinmercedes-benzHong KongBryan buffierVlagyimiramerikaiMercedes S-classdriftVectraE63 SPCködmázlistaCorvetteablakrosszullétbeszakadt burkolatOpelVolvoKrózser MenyhértTDIdarálófogászatVettepaul walkernyirfasVorsteinerhavas útmezőgazdaságHondaBitter SándorMercedes-Benz G-osztályRS4lefoglalt autókérintőkijelzőkereszteződésmercedes-benz c-osztályUltraPeugeot 208rokkanttridentskoda fabia s2000flörtSaabFlameszörnyE30kölcsönzőmandzsettagombMercedes-Benz SLSWRXRali du ValaisArany Kormánykerékszelektív hulladékAutopilotSan DiegoösszefogásVaughn GittinFelix BaumgartnerForza 7Titan XDboxkiálláséjszakaflame warJeep CherokeePlaystationKazahsztángyőri Audi-gyárszórásBMW X4másodszorMadárkrosszkigyulladtújjáépültCorsica-raliNeonpáncélozottlökhárítóládaderbirendőrGinkatonaiönvezető rendszerletartóztatásbaseballCadillac ATSpro-tourerA9Indiai NagydíjTCR EuropeNorrdschleife44Christiano RonaldoAlfa RomeofegyveresekvizelátépítésSebatien LoebYarisOpel Adam RallyMazda3X6MOpel Adamgarazs.tvRXSixtcsattogássztoriTim Gáborvégső állomásbefutóMogyoródSvájcrobogósReal MadridBMW 503Toyota Supraautó lopáslamborghini gallardokamikazeegyterűZöld pokolvasútTWOFACEönzetlengyorsulásFiat 500LvisszapillantótávirányításkoppintásMarchionneBill Gates275hangvezérlésImolaAlpina B12prototípusToyota Yaris RSAston Martin DB9BaldwinOpel AmperakarmaLettországVolvo XC90Eric Boullieramerikai humorraktárGordiniRS6X-osztálymotorosvezetésgyerekülésKia RioSuzuki KizashiSuper Trofeobmw z2Hummer H1Audi A2medveJohn CenaGT-8660P1konzolönvezetőradarolajfoltQ6Franciaországgyalogosdiszkóhard topgengszterMercedes CLAAsconaXJcsúszásViperM PerformanceYamaharönkáradásgyorshajtásautolivAmerikai NagydíjClarionrepülhackelésDodge DartmotorhibaépítéssunyiSSF150pickupakkumulátorToyotaszupersportkocsiMaláj Nagydíjkereskedőfiat. fiat 500vezeték nélküli töltésAudi S5pisztolycseh autótanulmányTargaoldalkocsiSpanyol Nagydíjangol közlekedésSvédországkatonascooterXJ220quaddrágamajdnem balesetszerkezetPhaetonAygoAbu Dhabi Nagydíjelektromos UTVM0bátorbillencsrobotCullinanAgeraYouabian PumaDBXesőpalettaBudapestgolfautókárosanyagClarksonFord KugaJurassic ParkIATEliaromboláskubaGyulay ZsoltMcLaren 12cevolúciózúzássafariFerrari F40 LM BarchettaFerrari 599 GTOMiatabiztonsági autóDRIVE PILOTMszlalomLe ManslángLFAkínactslehetetlenMitsubishi LancerAlpina B7Mitsubishi OutlanerpénzszállítókólatotálkárSeatford s-maxbevásárlásrevansvárosi miniOtt TanakKeszthelyi VivienbiciliskukásautóföldcsuszamlásG650DoritosjelenlétCaymangázüzemű autóSubaruPSAMercedes-Benz M-osztálybajor autóbukfencGymkhanaWill StevensRafael NadalEksoVestoperatőrrakétasütilebukásnőkromán közlekedésM8pumpaGörögországTouareghibridautóForma-2trükkNyirfás JuliannaJari-Matti Latvalaázsiai közlekedésHummerPriusukrajnarongbentley continental gtNorvégiaváltóelefánt24 órás versenyategoeszméletlen4MATICNikolavillanyautódaewooSzlovéniaSebringlökéscars and coffeGenesisvadászatluxus buszFalcontechnológiasebességgyerekekForma-1 Bahreini NagydíjkonvojDannymárkakupasofőrszedántávolmaradásmegtaláltLapraszerelt autójubileumBessenyey ZoltánfelfutóCountrymanbunyószarvasbajnokságrenault talismanBelgiumTaco BellpranknyíltnaptáblabénázásszaltóBTCCKoenigsegg Agera RS-Editionkilencsebességes automta váltóOpel MagyarországszerelőHayden Paddonkedvezményvárólistaprofiörök garanciatilos parkoláspolitika959sárga zászlóLand RoverösszkerékApolloMarcello LottiTrans AMBugatti Veyron SSLance StrollPókemberJänner-ralisteve mcqueenmelegedéstankautó rongáláscars coffehóemberMaserati Quattroporteizmozásferrari 458 italiaLanciaretroszakadékguruljapán közlekedéstúraautó világbajnokságSupermanMaserati QuatroporteinstinctCitroen DS5bmeutatóCarlexbmw 507KTMCorbellatiVolkswagen PhaetonSmart ForFourágybatmobileZafiratornádóA-osztályJanner raligyalogYeongambritish greenjégSebastian VettelZ06Breitling Jet TeamAusztrál Nagydíjszimulálásbiztonságterelésbrutálisolasz autóGLENYPDepizódpusztításintruktordagadtcinemaMax MosleyfröcskölnyomtatásNestor GirolamiWRC3500Honda NSXgumorWatkins GlentorlaszQoros 3porral oltóesésjason stathamde tomaso panteradöntőegykerekezésPorsche Panamerapiroselektromos autóoffroadCorvette Z06Venom F5Sennatechnikai3halottas kocsiBMW Z4NismoU2autómosásNissan Silviajogford galaxygyalogosvédelemcsempészetÉrdi TiborBlack BearMercedes-Benz A-osztályDelta HF Integraleöregüzemanyagroad rageveterán autókombájndashcamHUVgyújtogatóhalálesetlimuzinMarcus Gronholmmotorfilmes autóSzilveszter rallyBMW 2-es sorozattávirányítós indítócsomagszállításfékhyundai i20jean-claude van demmecitroen cxOpel AstraBMW M760Li xDrivem1ragumiszalagVolkswagen TouaregAero 8dűneherbieISIScentenáriumünnepi modellralipaintballlízingSportsSRTkémfotókfekvőrendőrbaleset tengelyNissan MicraRenault MeganeSpielbergtolvajTerraparkolóelveszveKuala LumpurMini PacemanMercedes jövőEurosportfejesAlfa 4CHockenheimKecskeméti BalázsbénaF40szőnyegForza Horizon 2ExclusiveRCTimo GlockközlekedésbiztonságpezsgőFinal FantasyMagyarországBMW 7Ferrari 599 GTBISCrossland XhelyszínelésgyúrásomlásSata-raliCrystal HooksoroszlánsérülésSonicconvertibleKaroqAlex ZanardihangutánzóCadillacBMW E30F12F50kerékvetőkorlátozásorrszarvú205bringapályaBonnevilleGThosszútávú autóversenyBreitlingHuayrafűnyíróIndy 500TucsonCitroenfejlesztésstatisztikatrutyiCadillac ELRInfernoOlssonintelligenskicsúszásJorge LorenzoML63 AMGGMCRallyMANGLBKínai NagydíjOpel CascadaAccordSubaru ImprezamásolásprofitSnowkhanaCayman SSpanyolországbmw maasaicaAudi A6tévéadásSuzuki SX4AlaszkapanzióLevanteRubens BarrichellohirdetésgazdagKodiakkaszinóinasPokemon GoszenzációPosrcheharcbűnözésmozifelakadMaserativakvezető kutyaLiberty Walkautótolvajtéli gumiPharrel WilliamshumotFerrariHyundai i20 WRCPautoyota land cruiserhihetetlenBulldogkereskedésCreweEclipserinocéroszMehdi BennaniForma-1 Spanyol NagydíjCross Conceptcrossovervolkswagen t1Mr.Beanlefulladhonda integrakombi autólazaPlútóautótesztPur BlancKadjarsubaru wrxKTM X-BowLas VegasPeugeotbuszmegállóráncfelvarrásAventadorValetkülönöspörgetésFocushelikopterEvoqueROALhulladékgazdálkodásChryslerVerstappenCamaroJeanner rallyhátsókerékráfutásVilágbajnokságTAG MotorsportPeugeot 2008vételszállítóPontiacChevrolet CamaroKia SoulreklámolajNissan NoteUAZHonda Civic Type-Rrepülő autókézikönyvlángolkapszulaS65BMW 1602badassBelga NagydíjCruzetilosban parkolásThe Mint 400Bentley Falcon8Porsche 911monte carlo ralilaptimesugárhajtásútáncFormulaUTVláncLa TomatinajógaHuracamLancia ThemaHyundai i30TallinmosóMcLaren MP4-12CFord F-150SLS AMGWestfield MegabusaDokkerrolls-royce wraithizomautóbuffier8-ashókotrómarketingVRliepája-raliVin DieselOpel AntaraSirokVauxhallhot rodgyászhírNissan MaximaEtnarészegbobpályaGenfi AutószalonPHEVroadsterszörfVelociraptorOpel GTlakókocsiAudi TT CupMad MaxbalesetekműszerfalrepülőmotorpalettaBMW X6fékpadFord FiestaR8ExorcistAudi RS6jelzésIED SyrmaszáguldásPorsche BoxterhumorW213Mick SchumacherMichelisz NorbertelektromosMonacói NagydíjDefenderkátyúvirtuálTushkanovaJaguar XFR-Stoyota 2000 gtfilmes autókStellahuligánoktrident iceniVila Real3D nyomatásautós üldözésstopvákuumMcLaren P1Renault Clio TrophyLada Prioralevegő meghajtásKonaAyrton SennaVolkswagen Up!jövő közlekedéseillatjelmezsnowboardGT40selfieProteamkiállításPuskádi JánosNicoMonzaháborútalálkozóKancsár FerenctüntetésWTCRgyilkossági kísérletW MotorsborzzsenialitásmentőVFTSKanadai NagydíjInterlagosQ5polgármesterMasterchrysler 200GeelybiztonságtechnikaMaserati 3500GTSubaru ForestercserbenhagyásWald InternationalPepsi Maxkirálynőfüstokos fényszórómodellfrissítésBJBYDMonacogyűjteményRenntechpengekamionsofőrSteve JobsVolkswagen GolfBeppo HarrachFerrari LaFerrarihőségRhys MillenkétkerékShanghaiFernando AlonsoördögszekérDodge HellcathányásAbu-DhabiMercedes-Benz CLAJon OlssonHonda Jazzextra 300Fittipaldiarab autóConceptkályhaIRCBahraini NagydíjIndyFiat Tipodudawalter röhrlHyundai GenesisHaasarmageddonford kapótkocsitahóVolkswagen JettameganeMazda CX-5lerobbanOlaszországTigrisbarátnőMalajziaDavid BrownMercedes A-osztályszörnyetegsubaru wrx stijövőképHyundai ix20Ampera-eVolvo modellA4Ficza Ferenchirtelen kormányC3Olasz NagydíjSport SVRnyújtott karosszériaDacia DusterDronekhanakonföderációs zászlópedálRX-9MIGrongálásgázolásLance GilbertAndy PriaulxnyereményjátékMicraürülékSzilveszter raliLand Rover DefenderHenessey Venom GTbérlésring-txiegyüttműködéskoreai autóVivaroszemmozgáslimitáltAMG GT RpályanapTrabantmutatványrobogóvédelmi minisztériumOpel KadettKia CeedgalambSCCgokartegyediFord Ecosport350zreflekszjávorszarvas-tesztmorganD3 Groupfelfrissítésévfordulófailjapán piacFormula StudentcsomagKen Blockleleplezésmercedes-benz econicx7Paul SwiftMáriapócselakadGLAkazahgyorsítás3d nyomtatóSuzuki SwiftTie5008szabadidő-autóDC ShoeskilökésBlazerwellnessTouristenSlovakia Ringszembe sávBollingerUsain BoltGhiblifilmesBMW 6FanatecfóbiakilöklandolásviccTaycanAnton YelchinkísérletFord FocusKatarkaszkadőrI8Chiron SportTalismanKaiforFord Fiesta RS WRCrasszizmustrolibuszHonda 2&4SuzukaNissan Skyline R33tanulmnányutcai autóR8 SpiderMercedes GLERollsMP4-12Cbővítésfüves cigivontatásNissan SentraSenatMartin CaceresChelseaLS 500hATS-VDaniel Sordoi30 WagonNissan GT-RwrcBrazíliaGTOUSAFiat 124 SpiderépítkezésAusztriaSuzuki Samuraimobilösszehasonlító-tesztdudeorosz közlekedésMiniToyota TundraSolbergToyota HiluxRallyePorsche 911 ROslomentőakcióbiztonsági öv2013BentaygaJumpyToyota CorollaWorld Series by RenaultNissan Skyline R34VelardízelautóNicolas CageGTAJensenpénzSergio MarchionneLandwindrányitásvízbenModel SBrazil NagydíjWankel motorGhostmercedes-benz mlcGhymkhanaItaliaMNASZMarbellaelsőMazdaszemS1TestarossaLykanplázaBarum-ralis60Monte Carlo rallylistabölényABTkabrióelszállításgyorsulási versenycsajokmikrofonJaguarporsche 959papDacia Logan MCVHoonigansSkoda Octavia RSitalgarázsajtóhomokviharbakancslistaparkolásRober KubicagarazsRubiconMartn ProkopbejelentésszabálysértésAMGeladakMatteo Malucellichevrolet cruzeBrilliancesvéd piacteherautóbankautomataszekérbalesetmegelőzésJerezMike TroutXtúlsúlyRon DennisspeakerVeyronWTCCfuvarelszabadulte-Golfjárókelőe-NirorobbantásNissandonington parkbuszNAAFigazságszolgáltatásültetésDan BilzerianhibridLummavasúti átkelőtávirányítós autószarkacigijaguar f-type720SlezárásSTiSLCRaptorállatrégiMissilewiesmannlépcsőhumorosGLCnissan gtrMarchionnaForza MotorsportalagúthegyjótétHalid AvdagicDacia DokkervízWillys. moderngreenlineegyezménymotokrosszSTelszabadult járműoposszumroncsteleptúlméretesVIPbetonkeverőKarinaszoknyaautosX5MRufkörforgalomCessnaHadik AndrásFCAversenyorigamielőzésreakciódacia sanderoGT-RfalsefalseroncsjelölésátveréstoláskisautóbestselleridiótaPeoplePeoplerajzfilmtraktoreladásZumagyakorlatPriorFerrari 812 SuperfastSUVClimbkhanaVitoZFKharitoninelső vásárlóAudi TTnapenergiaLamborghini VenenoBMW 2 Active TourerHiluxcsúszós útlada 4x4Acura NSXDániahőkamerafotóDragon MountainVenomXD3Ford RangerSabine SchmitzF3autós jövőhibrid autóMercedes E-osztályspanyol autórendezvényMitsubishiTolemanwcáremeléssylviarx8bolondFiesta WRCakadálybringásRoberto MerhibioüzemanyagHollywoodbencearatásfestékelnökKertész KrisztiánkisfilmDucatointernetterrorFootkhanalopott autóVenezuelahídMáltaCadillac CTSsikerUberMelbourneelaludtBMW M2Oliver BlumeFord MondeoRally du VAR 2012Kia Picantorossz út458 SpecialePeugeot 207motorosrendőrNvidiavillámlásEmilyQ60hajléktalanCitroen DS3WRCminigunR5kergetőzésrönkszállítótaplóterepezésújjáéledkarácsonyRolls-RoycetolatásEurópa NagydíjSilverstoneBMW 1trükközésTOP10trélercrashCiprusBMW 6-os sorozatMarius AasenMercedes S-osztálySpa FrancorchampstúraautóATStraffipaxGuardVolvo C30magyarAlpineimportVilnerRX-VISIONJaguar XKR-SsegítfarmerirodahójáróGlobal Vehicle TrustKoenigsegg Agera HHAston Martin Rapide SyellowstoneAudi RS3arab közlekedéstrailerelszaladpremierOscherslebenOpel InsigniavisszahívásSergioforró vízrageHonda CR-VGamesconsmokezero960szemétszedésRed Bull RingüldözésKoreai Nagydíjjachtrush hourMarconifrankfurti autószalonSaab 9-3FuriousOstbergRenaultaromaChevellegyerek autóBMW 3 GTDacianői sofőrturánJedlik Ányos KlaszterAustinalkalmazási5Német NagydíjMiguel Molinafabenzinkútcsúnyarenault sanderoWRX STIJohannesburgbontástitanChevroletBac Monolexus nxNémet túraautó bajnokságcsalásdarázssütiszörnyporchevásárlásProject OneGyurtabüntetésEF7StelviozsúfoltságHarley-DavidsonRWDChicagoM6márkákNürburgringCayman GTShaszonjárműkínai autópassatluxusautótérképErzsébet királynőatkinsonPersonal AssistantgödörEQCRTRRali VBRosbergGoPromacskaMazda CX-9ingaWWEJensen InterceptorháromkerekűAEC RoutemasterrakományautósüldözésindításévnyitóhangfalillegálAntonin TlustakszétveriluxusszékChuck NorrisjwrcgyújtogatásPace CartesztpáncélosRedJetrollerSpaigazoltatásGiuliaárokTCRvolkswagen golf sportsvantúlkeresletbaja 500Momkhanaskoda 120BamboobalszerencseLexusBZZZRapidEMission E3-asbarn findsportPanamera Sport TurismoFrankfurtCarlos SainzToyota S-FRközterület-fenntartóSibiu-ralikezdőScalatűzoltóságspecialcherokeeShelby GT350RJustin Wilsonvolkswagen jettacaddyutasításEVOtoyota versobesirtunkMercedes EVO 2Afrikaugratásbrutál esésbabahalottaskocsivárosCitroen DS3BMW 5 GTMercedes G-osztályDakarjapán autóvodkaNeymarélővillamosmanőverkötekedéstartályiCarkamerásForma-3Piercarlo GhinzanilufthansaVolvo reklánmSinsheimelmebetegporsche macanA120TFSIzombibiztonsági rendszeramerikai rendőrségUH-1Rowan AtkinsonlyukApplegépi mosófizetősapafiskerNissan GT-R R34robbanBMW M4 GTSKodiaqkihajtóVolvo S70 RChevrolet SilveradoAMG GT8Cnézőamerikai autóLadatruckDragszelfimarkolóLamborghini Veneno RoadsterbombanapelemLuc Bessonautomataegyterű autófejszetélritkaságpostáslancia fulviaútprémiumautójátékkonzolneuvillekatonákVolkswagen PolotaxiJeff Gordonskoda superbGuerlainproblémaHongkongNordschleifeMagyar Termék NagydíjoszlopfavágássportkocsitkisteherautóBentleyszerződésEl CaminoTrophy Truck30 évpechBatmanjégkaparókanyar

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.