keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőlyukmotoros rendőrRWDEliaautós hírekoperatőrvicces videóOpel Astraopel karlönvezetőpolo r wrcfogászatorrszarvúdudaMercedes EVO 2ABTCessnaML63 AMGScoutlineTobias MoersátadásbunyókersNyirádRenault RSUAZHongkongbruderhackerTipofilmes autóLMP-1sugárhajtásúporchehihetetlenépítéscitroen cxSRTfurgonRinspeedmorganlada 4x4kereszteződésráfutásmajdnem balesetSeat IbizazsúfoltságXC60NimródVAVfelhasználóWalmartÍrországpickupFestival of Speedjó sofőrKomáromgerillabringásrendőrségBentley Continental Flying SpurközútBMW M5 CompetitonCarlos SainzDetroiti AutószalonEVORali VBrossz útKarsanszabályozásszilvszter raliorosz autóVilágbajnokságDucatibicilisevolúciószekérelefántrészegCaymanMcFlyDokkerbenzinkútalkoholToyota Yaris RSnőkJohannesburgBMW M760Li xDrivenyomtatotthibridWillys. modernbemutatókisteherautóNissan AlmeralimuzinYpres-ralironcsFord KugaTwitterűrsiklóleggyorsabbváltóFocustöltőBarcelonabűncselekményMegane RS Trophyillegális versenychrysler 200ködVitoLamborghini Veneno Roadsterorosz közlekedésforma-1SMSAero 8Vitézi Dávidvideó válogatásMr.BeanForza Horizon 2rajtkereslet csökkenéskörforgalomtúlméretesleopardteddypolitikanissan nv200Range RoverPepsi MaxRSQ E-TronBelga NagydíjönzetlenÜvegtigrisrönkblack fridaygyújtogatáspoéndízelautóversenysportbmw m4hangfalItaliaSebastian VettelautomataelbocsátásRowan AtkinsonfavágásWRX STIfelfújhatóF50Caterhamszerencsejeges útsátorMaserati LevantegyalogosvédelemkatonaibajorretroRubens BarrichellohibridautóIrmscheraprkolóelőzPakisztánarmageddonQoros 3BethelszoknyabalhéMaserati GranTurismoFord F-150Citroen C4 PicassotrezorbetonkorlátBlack BearkarácsonyE30plázarekordKínai NagydíjAlpineVATHmercedes-benz s-osztályMaverickgyalogKeszthelyi Viviensteve mcqueenVida JanikisautóWankel motorLodgyRed Bull RacingrakományKonavásárlójelenlétszörfF2lábbal vezetpengesvéd piaceletkromos autóMazda3élőCardokmárka34 órás versenylegdrágábbSuzuki SwiftPlaystationteherautóMagyar NagydíjultraibolyaU2jégesőzeroFerrari FXXzombiInsigniaeldurranaudioVolkswagen TouaregautósüldözésidiótaPeoplePeopleMercedes-Benz G-osztályBMW 8kamionoserősidiótaRimaccherokeeönjáróIED SyrmalezáráspályaVolvofocigyőri Audi-gyárnémet autóChironpaintballVeyronMcarenchris MeekeRX-9SsangYongwrcdarázsfizetősJeff GordonTolemanEQCPur BlancJorge LorenzoJensenjelzésBentley FalconErzsébet királynőhibrid autóMercedes-Benz SLSGTAHappyMitsubishi LancerhulladékgazdálkodásCitroenDragsüllyedésliepája-ralivontatásBentaygai3 REXApriliadigitális szemüvegamerikai humormexikói autóRolss-Royceford galaxyAustinkaszkadőrVeszprémGR SportSTmelegedésFord Fiesta RS WRCZöld pokolMax Mosleydigital lightáradásautóteszteladásoválpályabérléspotyautasEVAston Martin Rapide SversenypályaSportsFiestaausztrálmárkakupaüzemanyagFittipaldiSciroccobaktériumpanoráma tetőMotegiNissan SilviaveseJCWelektromos buszSuperfastKugaturánelakadlóerő harcPersonal AssistanttervezetAlpinaIndyscooterWWEégő autórottweilerAcura NSXálcázottizmozásillatosítóI8Smart CabrioRafael NadaltelepszállítóHarley-DavidsonVolkswagen Poloszembe sávWalter Csabaluxus buszkameraBMW X4oldalkocsicsomagmentősATSISISgreenlineEgerSpecialearab autóShanghaiBob BellfékpadegyezményCaliforniavolkswagen jettacaddykamikazespanyol autókultikus autóflame warközterület-fenntartásNissan GT-RAll-TerrainsúlyelosztásGPSLapraszerelt autóbivalyTrafichollandHuracamHollywoodLas VegasEric BoullierLFAforgalomPeugeot 508bobpályaA120Év autójaring-txiBertha BenzautosW SeriestávolmaradásHonda 2&4lehetetlenKertész KrisztiánID.RChevrolet AveoJeanner rallyMarokkóChevyautópályamatricaautómentésLadaSLS AMGCuprakézikönyvDucatoTAG MotorsportfreighterprofimarketingnapsütésmodellfrissítésS-Editionstatisztikaalternatív üzemanyagTiedriftRobotruhakergetőzésidőmérő edzésLykan HypersportE-PaceszőnyegdodzsemR3road rageA-osztályMcLaren 12cGTBSwift30 évChevrolett Corvetteönvezető rendszerszirénaátlagreflekszlexus rcIRChot hatchsérülésSubaru ImprezabikamenekülésUPSlancia fulviaAudi A6amerikai autó3-asDavid CoulthardtaplóminiszterelnökHockenheimGamesconstop táblahanninenretroautóford thunderbirdpro-tourermocsárgiccsLexus ISVarekaiVW GolftankEurorallyF5Erwin WurmszállításolajfoltVolvo modellApollostartlízinggyilkosságiX3LaFerrarispeakerFRX6MnyirfasMotkányI-PaceMad MaxbuszmegállóWranglerWaldowBMW 1602Rhys MillenBútor RobiPlútóoffroad24 órás versenyjóga45walter röhrlhőkameraMercedes-Benz M-osztályszakaszHenessey Venom GTNorvégiaMaserati Quatroportedízel botrányvolkswagen eco upbalszerencseHennessey VenomValkyrietermelésgunrajzGhibliTakataDél-AmerikaLand Rover DefenderEngstlerautópiactanulmányautóItaldesignvéletlenGuinness rekordBryan buffierSuperleggeraExtremerégirongAudi RS3robbantásautószállítóskoda 120bicikliútBollingermini cooperHeinz-Harald FrentzenFordNyirfás JuliannaAssetto CorsaPriornissan leafEvijaelképesztőbővítéselszabadultjet-skiautós jövőbentley continental gtM PerformanceNAAFelső vásárlóToyota PicnicAviatorkémfotókUSA NagydíjritkaságprankcserbenhagyáskötélhúzásinternetcélgépX5MkátrányEl Caminobontó3D nyomatásWalterné Dancsó AdriennNissan Skyline R34PetersennavigátorvonatFranciaországdizájnstúdióMount EverestbuffierDaniel SordolángIrmscher InspiroMaseratiKatarhalottas kocsiadáspörgetésVolvo C30késelésAusztrál Nagydíjkormánypostás2WDGiuliaSinsheimPepsitankolásreflektorROCGinZR1NikolapechkonvojdagálylánykérésKetterer ContinentalCompassBTCCInfinitiDodge ChallengersunyikimaradtAirscarfzuhanásMatthew CampbellOpen GTNissan JukeszaltóKuala Lumpurpeugeot 205 gtihumorospápaDevel Sixteenveréssikerjelzőoszlop46bolondRodas44Cadillac ATSIndy500Bob Lutzgyűjteményimportfesztiválámokfutómercedes-benz econicvasúti átkelőimpalakazárroadstergyorsításvirtuálhalálos irambankátyúBelgiumCygnetTWOFACEnapelemDefendergarazs.tvkukásautóAriel AtomintruktorCayman SScalasvédautógumim5koppintásHyundai i20 WRCTigristoyota 2000 gthátsókerékpadkaterepjáróGymkhanaRoad AmericaX2Colin McRaenyíltnapkétkerékSpyderporsche 959szemétszedésYuliannaleszállásÁmon OlivérEnglerszabálytalan autóGumball 3000Lada VestaNissan NotealkalmazásBMW E30fejszeRTRkínaiBAICEscortcentenáriumBrit NagydíjGrand CherokeeHollandiaszabálytalankodásFormulafestékEvoquehomokviharRoushbestsellerdöntőAlain MenuhibaChevrolet Impalashowmercedes-benzÉsztországtrident iceniTörökország4 ConceptB2tanulmnányBentleyDaimlerHunGarianhumotGuardvizes útMonacoszétverilángszóróPeugeot 2008Sergio Marchionnerally du VARállrendőrautótemetősportnagy sebességAudiategoRosbergDacia Logan MCVcsalásSimplexelszaladDodgeM550dvédelmi minisztériumKAMAZHoonicornrolls-royce wraithmegelőző filmJapán Nagydíjelnöki ügyCrystal HooksMercedes A-osztályAcropolis-ralitilos parkolásiNextKarinaKatanajapán közlekedéslefulladIsuzuAEC RoutemasterbambuszLancer EVOvisszapillantóöregnyomtatásFormula Renaultnissan gtrMike TroutChryslerPeopleAston Martin DB9Érdi TiborschumacherHadik Andrásdacia logangyakorlataranydarálóZ5szabálysértésMercedes CLAShellCan-AmTaco BellnyárTallinluxuscikkJames MayErzsébetAppleRenaultGrand DustertúlkeresletvásárlástrükkBlazerPriusAgera RSvolkswagen beetleállatCitroen DS5gyerekülésWolfsburgZF500Jurassic ParkSesto ElementoB11cinemaaudi q3FiatExclusiveMarconidynoPaul SwiftTrustfestésTata ZicaráncfelvarráslazaTokiói AutószalonBruno Spenglervadnyugatskylinei30 NG63EasytronciForma-1 Bahreini NagydíjEcoboostejtőernyőSierraForma-4motorpalettadízel motorPumaSubaru Foresterlimitált szériaLaptimingGuerlainHuayraFerrari 599 GTOBMW 6LummaSmarttrolibuszKriszelszabadulapplikációUH-1Kanadai NagydíjszingapúrMarchionnaKia CeedForma-EládaderbiSUVArany KormánykerékgázszivárgásbukfencgázolásCrosslandelektromosFIA GT3lada grantakézifékbiztonsági övamerikai közlekedésCorvetteManor MarussiaQVCarlex DesignFiat 500LkarcmázliR8oroszországVolvo S90TwingojelmezhasználatitruckKharitoninLandauletraliProject OneF3NorrdschleifeinstinctmobilszerkezetkezdőChevroletkráterShelby Daytona CoupeHonda NSXMazda MX5rendőrNagy FutamNovitecJaguar XKR-ShangegyüttműködésJozef Kabanszociautotalalkozogyárbezárásromán közlekedésveteránJeep Cherokeefrancia autóbatmobileMontenegroAntonin TlustakléghajtáskombiWald InternationalMiguel MolinaGódor BarnaDaytonaAudi TT-RSspeciálisAston Martin VulcanModel YfelfüggesztésévnyitóUSAhíremissziós normaösszkeréknapenergiaSpykernyújtott karosszériaForms-1városi minialvázMercedes-Benz A-osztályMaserati 3500GTpremierhóemberRedS600RedJetautó lopásSuperbikeFuriousYouabian Pumajames bondMarcus GronholmLamborghini MurcielagovasútArab autózásDavid HasselhoffszemmozgásOpel AdamMercedes SLS AMGF150Infiniti Q50Titan XDFenyrmunkagépMakitaroncsderbiCsillagtúraPontiacspanyoljótékonyságszakadékrinocéroszlerobbanoff-roadzsenialitásMiami VicerányitásmúzeumingaesőVÉDAmázlistas60Jaguar X-TypeBoston reptérjátékkonzolbiztosításfarmercsúszásgyorsasági motorNissan AltimatesprayszolnokBloomsportkocsitBMWijedtségutcai autówcdragsterjótékonykodáspokolfelszereltségGTOTata Nanorandinői vezetőGeelykarmaVectramercedes-benz mlckeresztbeModel 3sivatag488 PistaCX40BJ BaldwinVolkswagen PhaetongarázsajtóvízbenNasser Al-AttiyahBugatti Gangloff CoupeGallardorobogósterepAlpina B12GRofficialHaasVenezuelatulajdonostűzcsaptávirányításMercedes-MaybachNissan MaximaAusztriaBYDNismoSkoda3d nyomtatóMercedes S-classMarbellasavrepülő autóhúzásbénázáselszállításOpel Zafira TourerLance StrollMáltabiztonsági autóHoldenrevansszörnyDemonLance GilbertSherpJCBBMW M3lisztAudi TT CupKerényi ÁdámegyterűChevrolet CorvettegyerekMonsterTimo GlockmutatványKia SoulwtfQ5ImolatorlaszHonda CR-Vbencemanővercrash testhójáróKakucskombájnmikrofonOstbergjapán autóAston Martintüntetéskápolnatáblaelszabadult járműMulholland Drivefisker surfpezsgőMP4-12CegykerekezésChristiano Ronaldotargoncaveterán autóBMW X5átépítésChicheritlovaskocsirepülGenesis G90újjáépülthalálesetApertaFord MustangXJ13zebraAbu Dhabi NagydíjtechnológiateaserKoreai NagydíjGhymkhanaJänner-raliStepwayAbu-DhabiOrlandoextra 300filmesLada PrioraCamaroSebastian LoebSata-raliRally du VAR 2012gokartJumpyRXEurópa NagydíjR34pisztolyHonda Jazzkisvasút275páncélozottsávtartóTFSIPeugeot 308 GTiittas vezetőkonföderációs zászlóAlex Zanardivételhíres autóWill StevensmodernLada NivaVolkswagen GolfCelicaLe Mans 24hbiztosítósütiszörnyveszteségbunkóCorvette Z06lopottFerrariPeoplebeszakadt burkolatKimi RaikkonenelaludtjótétVelociraptormesefigurákRomániaF430autóHeritagekabriópirosdrágarombolásautóútMercedes GPmurvagullwingRX-8DC Shoeshyundai i20román autórakétaNeymarvezetésZ06MinyonSabine SchmitzSolbergmegtaláltfűnyíródaruluxusF-150segítNissan SentralelepleződésvideójátékSenatmotogphulladékgyűjtésCarlexChevellebmw x1Mazda CX-9faChuck NorrisUltraültetésOpel KadettmeganemotokrosszLuc BessonDisneyLanciaT-CrossAlfa 4Ctilosban parkolássuperquadkötekedésMercedes C-osztályHUVbesirtunkkonzolKovács Ágihősúthibanémet sportkocsiLamborghini AventadorSTiujjlenyomatbetörésDurangoAudi Prologue Avant8Cbmw maasaicafejesPro CeedfrontálSvédországtehénDCfailjavításlimitáltSecuritykamionsofőrtélemblémaMikulásmásolásLPtörésAgeraFerrari LaFerrarimotorosrendőrelektromos versenyautóSpanyolországakkumulátorYarisContinentalAventadorMarcello LottiVauxhallszelektív hulladékAlaszkaOlaszországoposszumAMG GT RBahraini NagydíjRapidKia Forte KoupPiercarlo Ghinzanirendvédelmi erőkLincolnR5alagútBugatti Veyron SSJaguar XFR-Sstreet racerobbanáságyhomokskoda fabia s2000szórásbaja 500boxhíd cserebrutálisFord Racingördögszekérarab közlekedésharcG650utcai verseny8Dodge HellcatTalismanünnepigesztusBarum-raliolcsó márkabüntetésEclipsekarbonSzilveszter raliakcióelektromotorHoonigansmegsemmisítésNémet túraautó bajnokság960elektromos szupersportkocsiForzaelgurulyoutubeyoungtimerfüstakadálytérképRenault MeganeelőjegyzésbetonKoenigsegg Agera RkutyaitalpolgármesterCitroen C3előzéshajtűkanyarkigyulladtIStolvajSanta CruzLAKen BlockTrans AMbörtönAMTSgyárleálláslimbóGrandland XsnowboardAudi A2énekpoloskaRenntechimprezaEspadaWTCR488 GTBCoca-ColakigyulladtartálybefutóKTM X-Bowaudi a4sylviaMazda CX-5DBXteljesítménymérésorosz tuningYas Marina Circuitland rover discoveryfotópullmannOPCFlameatkinsontrükközésjubileumszerelőLebaronindításDaniel RicciardoGorillazVenom F5Alfa Romeoszelfi350zKia PicantoOpel CorsaNissan rekordEurosol-Honda Civic Type-RPolestarGigafactoryfelvásárlásautós üldözésGordinimarkolóbefektetőcrashsebességATS-VRat RodForma-2autósportrosszullétenzo ferrariFernando Alonsocsajozásiskolabusz2013T-RocAygozsiráfvámrali-világbajnokságkit carelveszveSCCPhaetonmenekülVolvo XC90NürburgringOlivier PanisRallyelakóparkSLCChevrolet CaptivaSebatien LoebSpongya BobSubaruAlpina B3FR-SAdria CenniMini Pacemanjávorszarvas-teszttúraautó világbajnokságinascsúszós útkémfotóamerikaiM6technikatetőGMC Sierraközeltitániumfinal edition760LitanulmányNascarCountachMcDonaldsVelari3műszerfalSochiElektromos motorkalapácsbevásárlókocsikisfilmtoyota versosíngarazsgumiégetéshosszútávú autóversenytitaninfotainmentüldözésbmw z2kétkerekezésHorizonlakókocsiWorld Series by RenaultformaEksoVestámokfutásjátékautózúzásheccmérésiphoneDieter ZetscheBMW 4-es sorozatbillencshavas útT1furcsa járműjárókelőVolvo reklánmkiegészítőFrankfurtBac MonoChargerobogószörnyetegMonacói NagydíjbüntetőfékWRXSilveradoféktesztMG ZSMarco WittmanChargerReal MadridMercedes-Benz CLATouristenfahrtázsiai közlekedéselakadásfejlesztésHammanpattogatott kukoricaHybrid4A5SWValhallaSwift SportM0Spa Francorchampskedvezményrenault talismangazdagP100Dmezőgazdasággyalogoslamborghini gallardofegyveresekdrónCadillac EscaladevillámlásKim DzsongunköltözésPHEVMercedes E-osztálydonutPharrel WilliamsBaleSzilveszter rallyForma-3origamiconvertibleJeep GladiatorMercedes G-osztályvírusőzkihajtóRS4Citroen DS3téli gumitotálkároroszbakancslistaClimbkhanaBMW I8eladó autógyászhírx6porsche macanCarlos GhosnRali OBAlpina B7nyerészkedéspaul walkerlandolásLexus LF-SAClarksonAlfa RomoeLukács Kornélkoncepció Bugatti VeyronedukációFerrari 355 S SpiderMoszkvatilalomHyundai ix20lövegtahóföldcsuszamlásSSElon MuskpénzLand RovermandzsettagombterrorBMW 4 Gran CoupéWSRToyota RAV4Breitling Jet TeamFord EcosportszondasportautóGT2dugórobotizált váltóAudi A3stadionPeugeot 207utcaKOERUszánkóPeugeot 208Rali EBKecskeméti BalázsTechnicS1kaszinóirodaSuzuki SamuraitűzoltóságvárosMercedes-Benz E-osztályvákuumDusterépítkezésbioüzemanyaghernyótalpumbauDacia DusterHondaTiguandagadtbanbolygódugattyús motorrendőrautólopós autóUrusKevin MagnussenLeaf RCszerződésVettegőzgéphőségvasúti átjáróWintercontactrablásForza HorizonRenault Clioillatmásodszor24hmanuálisNicosejkgolfautóepilepsziaSentryChevrolet SilveradoSt. James EditiontáncKodiaqvezeték nélküli töltésbetonkeverőFord F150pulykaszabadidő-autóSiennamosásEnerGForceSmart ForFourM4 GTSForza 7Autós eladásokMercedes jövőPorscheSonicÚj-ZélandnyílvadászatTesla Model 3hatótávillegálSkoda OctaviakatonaGT-86problémaCountrymangyújtogatóPorsche Mission ENASAhard topADAC Deutschland rallysziklaNissan Skyline R33BMW Z4intelligensLamborghiniNetflixBMW 6-os sorozatFalconparkoláspassatRenault TwingoBen AffleckOliver BlumeMANNiro EVnyereségparasztAutopilotPorsche 993Opel MagyarországlaptimeMGhalálosháromkerekűgörkorcsolyakilökésEmilyreflexSibiu-raliSnowkhanakatonákMIGKoncz Gáborhibrid sportkocsiactrosCreweWill SmithBMW 1cseh autókrosszmotorbiztonságutasításMagyar Termék NagydíjAlfa Romeo 4CDB11Red BullPókemberHiluxRickard RydellJedlik Ányos KlaszterJeep WranglerValettilosprototípusSkoda Octavia RS3008Esteban GutierrezPCdiszkózúzdaAnniversaryHonda Civic Type-RSport SVRHyundai GenesisáremelésA110meglepetésjwrcMcLaren P1Kancsár FerencriasztóSuzuki AuthenticsWestfield Megabusacadillac devilleToyota HiluxAWDlegóKovács TamáscsajokamazonVorsteinerjövő közlekedésevárólistaSzlovéniaVilner4MATICberagadnézőkford c-maxtraktorkólavisszahívásjelölésvízAirbusJeepPaul di RestaZotyeBobkilökGT40lökhárítógyilkossági kísérletAWVrönkszállítóTouristenEurópa BajnokságAyrton Sennaarany fóliafeltöréskiszivárgott képflörtEurosportbéreltSpaesküvőPace CarkrosszKlausz KristófMicraLancia ThemaD3 GroupStingerfacebookDan BilzerianW MotorsvetődésSpielbergbűnözéstrailerviccÉv Autója 2017Mercedes SLSleleplezéssuzuki balenoSuper Sport 300+csodaRolls-RoyceBuickhivataloselektromos terepjáróhídTom ChiltonLexusMercedes Vito205terepezésGhostGázosításegyterű autószáguldásizomautóbarn findAudi SQ7tesztspecifikációkversenyVidaPosaidonborulásAudi A8 L ExtendedmosóAccordlövöldözéséjszakaIndyCaromlásfuvarKaroqMehdi Bennanichevrolet cruzeUberidősInsanityraktárnepperBoxsterRS6ConnectedDriveSzingapúri NagydíjDániapótkocsiHong Kongesésbalesetmegelőző rendszerhirtelen kormányJohn CenaS10GMCrendezvényletartóztatáskapszularendszámdacia sanderotrutyiamerikai rendőrségrobotMichelinvillamosMission ESpirit Of EcstasyAMGBMW 2 Active TourerVolkswagen JettaRon DennisbúcsúkizárásBrazil NagydíjszínekautóbemutatószalonSuzuki KizashigyerekekverekedésHotwheelsHofmannsólyomkörnyezetbarátszélvédőmosóQ60jean-claude van demmeMomkhanasafaribuszSkoda CitigoZengő MotorsportMadárstorage findFormula 3KalashnikovquadskilistaSkoda Fabiaörök garanciaangol közlekedésMogyoródijesztésLaguna SecaselfieVFTSC8környezetvédelemsordoPanamera Sport TurismodemonstrációF12XborulKevin Abbringtávirányítós indítóJensen InterceptorNoodlekábítószerRaptorMazda Miatahuligánokbiztonsági rendszerTrophy Truckapaforró víz911 GT2 RSautó rongáláslebukásfutárgumorToyota GT86bajnokságChevrolet Camaro Z/28Justin Wilsonbajor autóSuper SportwörtherseeMalajziabelsővészfékhirdetésmonte carlo raliszigetLamborghini DiabloaromaSeltospénzszállítófekvőrendőrRober KubicaWatkins GlenTransformersolajcsereCayman GTStemetkezésélményautózásDodge DartkorlátozásYeongamFrank SinatrahókotróbevásárlásRubiconA45mentésLotus F1Buick RivieratúlsúlyInferno458 SpecialeOslo570Slopott autóGörögországF1zúzówhite-collarGenfAnton Yelchinwiesmannpieter tsienMonte Carlo rallyConceptLe MansMariocobra 11renault sanderotáskaDelta HF IntegraleszállodaToyota EchofilmLykansorompórush hourhalottaskocsiijesztgetésRapidERollsGenesisRolls-Royce Wraith Coupejason stathamlánckülönösvolkswagen t1Veneno RoadsterhelyszínelésmacskaTestarossaAurusGeneral LeeAudi RS6Audi Q2autókereskedésgőzarabfóbiaRenault TrafficcsempészetSeatHyundai VelosterMazdaSpanyol NagydíjfelúszáslángolFiesta WRCterelésTSARAVisionátnevezésC3Robert KubicaMBatmanJettabankautomataFerrari F40 LM BarchettaART4dizájnerMartin CaceresunboxingAston Martin Cygnettuning992citroen c-xrneuvilleDodge ChargerNeonJean AlesiSamsungLaFerrari ApertaW213epizódTushkanovadaewooVaughn GittinprojektorSLKMissileelektromos sportkocsiG63 AMGpáncélosS90elsüllyedBMW M2Tourneo CustomelsőhangvezérlésChevrolet Camarovolkswagen boraFiat 124 SpiderTCR EuropeBJford kavolkswagen bogárGladiatortéli közlekedéskínaAudi S5Koenigsegg Agera HHTesla RoadsterfurcsaságWLTPgyerek autóhányásapokalipszisCitroen DS3WRCVIPturán frigyesJaguar XFRsávváltásCsehországWaymocustom carNissan GT-R R34Ott TanakBonnevillebalesetekvakvezető kutyacsaládi autócsehPutyinPikes Peakbalesettávirányítós2CVpedálFiat TipoOpel AntaraKefo Motorsportlefoglalt autókbrutálúj generációLa Voiture Noireszénaszimfonikus zenekarmobiltelefonközlekedésland rover discovery sportCO2kereskedésfelhőjachttúraautólowriderBrillianceFootkhanaszimulátorelbocsájtásugrásQorosLettországGooglerugónézőPeugeot 206köztisztaságjárdaHyundai i30VWkombi autócsomagszállításvégső állomásSlovakia RingolajRacing EditionGTVXJ220LMSgolyóporral oltóVRhumorbadassHonda Prelude6x6Dannylada samaraspeedzonebessenyeyreakcióFiat 500Mercedes CLK AMG Black SeriesRS200lépcsőJon Olssonösszefogásdrogautópályaékszermackóegyedilogooldtimer találkozóFerrari 599 GTBPeugeot 308Mercedes Maybach.törvényR32KTMAudi R8GTkupéLada 2104motorSuper TrofeotávolságképFord FiestaMarvelrondaautókulcsLiberty WalkGLBGran TourismoFerrari F12 BerlinettaBudapestMagnus WalkerF40szállítmánykályhaLada KalinaViper SRTbunkeraratáskoreai autóSan Diegosubaru wrxHillclimbFerrarKia Niroferrari 458 italiadonington parkGT4autós találkozóFelix BaumgartnerroncstelepMasterpapsertéskivetítőSilverstoneFormula StudentBitter SándorlasszóJosh Cartude tomaso panteradudeColoradoDTMMotorsfigyelmetlenHungaroringJanner raliBlacknői sofőrkardiológiaAmpera-eminigunSvéd ralirepülésMáriapócsszenzorKazahsztánStoffel VandoorneBill GatesMaybachExplorer STKrózser MenyhértEMCfokozatversenygumiösszehasonlító-tesztelektromos UTVdigitálisújSuzukikísérletKodoalvásGT3ShelbyFord MondeoMaláj NagydíjgáztengerbénaJerezsütiAIDSGT-Rhot rodAveoháborúlabradoradatokROALBoschautmoataMacan STataSuzuki SX4toyota land cruiserFerrari CaliforniatrélergördeszkaMNASZjó emberBZérintőkijelzőHalid AvdagicdashcamdrágulásMartn ProkopFanatecMOLdűneünnepi modellTargaPorsche 911 GT3Porsche BoxterNestor GirolamiDakarsípályaMick Schumachersztorifilmes autóklexus nxNissan IDxJeep RubiconcsattogáshaszonjárműKiakommunikációigazságszolgáltatásDwayne JohnsonNissan 370zalfatraffipaxfékútstretchMelbournebölényszupersportkocsiAddArmorrekorgépi mosó488ReptárKaiVolkswagen Up!török közelkedésDoritosRally Cupangol autóelmebetegIFAbringaVolkswagenTSIfelajánlásbikiniXVQoros GQ3magabiztosságfalsefalseMitshubishiMemo GidleygyanusítottSemapumpaIncvandalizmusbakigyúrásGlobal Vehicle Trustbalesetmegelőzésfelahegyreautókiállításm1raChallenge458Zafira5008Giulia QVerőszakVila RealMBUXUTVévértékelőJaguarIATsült krumpliSigdsrallyToyotabírságDronekhanacélHonda CivicIndiaMinimoürülékmozispecialrepülőLamborghini VenenoFinal FantasyHonda evillám720SanimációsToyota S-FRAsconanissan navaraBZZZOpel GTGRMNPokemon GosorsCross ConceptfelfutóScoutemissziós botrányyellowstoneSaabGarázs TVAwainDragon MountainPiquetcigiKikihajléktalanTOP10Q6kínai közlekedésluxus terméktesthalálOlasz NagydíjRrágcsálópályanapreklámnyári gumiautómosástelefonrobotizált autókínai autócsúnyaautomata váltókompakt autónapfénytetőTDIgurulújjáéledOlssonoszlopTouringGLEfisker karmaRed Bull RingMonzaHummer H1Goodwood Festival of SpeedMbDesignRoad RoverájulásOutlawBrexitArteonkijelzőpermetezésVerstappenNew JerseyMichael SchumacherOpel Adam Rallyangol motorForza MotorsportclioajtójégkaparóToyota Tundraelektromos autóVivarogázrobbanáslincselésE63 SsofőrelőzetesboxerStelvioTouaregMicheliszXC40pókGoProMercedes S-osztályA4mentőpeugeot 208 gtivirtuál tuningAfrikaShelby GT350RdurvaBMW 5 GTLandwindV8 Supercarvonulás959Fiat PandaTyler WitteemojiPekingi AutószalonautomatikaMiataA9oroszlánCaterpillarZumaórarészedszenzációTorsten Müller-ÖtvösáldásMarine EditionhackelésbaseballXD3MagyarországFerrari 812 SuperfastMitsubishihullámmobilitásdömpertrack üzemmódTomini ClassicsJannarellysubaru wrx stiBMW E30 M3Volkswagen EosPorsche 911techDodge RAMFerrari F12késésLamborghini Urusgázüzemű autóWTCCChicagotragédiarobotautóOpel Amperacar porngumiszalagMLBPárizsi AutószalonidiótaPeoplebmw m5MikkelsenToyota SupraCars&CoffeBreitlingkubaEurópai BizottságAndy Priaulxkajaparkoló asszisztensGLAfelvonulásfiat. fiat 500Mini911 GT3 RSPeugeotSebringMichelisz NorbertMercedes GLEherbievideóugratásközlekedésbiztonságGT 4mentőakcióVin Dieseljapán piacPethő IstvániCarVenomelnökHumveeRX-VISIONManorjégSVTonalekés2019Radicalmedvesofőrös autóbejelentéstűzoltómotorhibaAudi A8 L Securityegzotikus autómodellautóradarközlekedési lámpaP1szemetelés500ejégautóSirokautolivGuerlain ChicheritTucsonBMW 3 GTbmeutatófelfrissítésgengszterKlaus FrohlicNurburgrinharrachSuzukaRenault Clio Trophybentley mulsannePorsche PanamerahangprojektortalálmányrasszizmusTim GáborrajzfilmgyorsulásOrosz NagydíjsorozatSAS IrisR8 Spidercars coffe3008 GTelsőbbségfelakadfegyverszellőzőolasz autó3Dvolkswagen golf sportsvanrolls-royce phantomidőjárásCadillac ELRJari-Matti LatvalaPortugáliafolyótűzijátékszámozásfiskerSportwagonrali-európabajnokságdefekt8-asaszfaltkerítésszippantós kocsiFedExLa Tomatinakínai piacTaycangyáriGazoo Racingátverésgyorsasági obbukásbiztonságtechnikastopUsain BoltViperMercedesrokkantMitsubishi G4vodkaTecharttesla model x4x4i30 WagoneszméletlenLotus SUVStellaDél-AfrikakerékvetőmegszorításBessenyey ZoltánPosrcheEF7812TrabantesteKodiakGenfi Autószalonrx8Superleggera VolanteüvegkárreggeliSupermane-tronCintramagyarOpelXJbritish greenChevrolet VolthangutánzóKia RioNissan NV 200kipörgésvirtuálisEtnactsClarionplatformNissanRali du ValaisMercedes-Benz SLS AMGJohn Cooper WorksDB9MexikóWRC3FerrariPSACadillacSvájcskoda superbSennaMaserati Quattroporteokos fényszóróRCExorcistStockholmMclaren 570SF8 TributoCruzewellnessHyundaiM8McLarenDél-KoreahavazáslányjogNicolas CageDacia DokkerToyota Corollaablakmárkáksárgaautó eladáskölcsönzőSixthistoricévfordulógyorsulási versenyRange Rover SportvilágrekordforCorbellatiOpel InsigniaautótolvajInterlagosszedánkiállításKlassene-Golfsárga zászlóJaguar XFCiprusmelegközterület-fenntartótalálkozómotoroskazahelektromos rolleremberségAMG GTOpel CascadaprofitkipufogókicsúszásBMW 5GyulaStratosbombahelikopterford s-maxBulldogCorsica-raliLPGOne:1Daciax7McLaren MP4-12CfelniForma-1 Spanyol NagydíjTada TecujavilágításRSRszlalomnévAmerikai NagydíjMuscle CarNémet NagydíjversenyautóRallyFord FocusBMW M4 GTShíreknagymamaútgyorshajtásFCADavid Brownferrari enzoPuskádi JánosModel Svizeltolásbaleset tengelyColins CrestJakus TamásProteamSteve JobsatvNfüves cigikanyartornádóSkoda múzeumhonda integrafrankfurti autószalonlufthansaLamborghini HuracanVlagyimirhűtésszarvasbmw 507csereBuggygalambpusztításittasCX-5ablaktörlőukrajnadrámacars and coffeluxusautóleállásGyulay ZsoltkulcsValentávirányítós autóRoberto MerhibicajgödörszarkaMarius AasentolatásMichael JostlövésMinibigtámadáspanziólancia deltakereskedőVignaleGMC YukonkameráslicitgyárAthénKadjarGLC911nyereményjátékspeedprémiumautói5mólórobbanszemBajaelektromos autózásBMW 503fröcsköltrollVolvo S70 RAcurakanadaMatteo MalucelliNordschleifeFicza FerencSanta FeWildcatIndiai NagydíjSaab 9-3918 SpydersportszerűtlenYamahaeladakőrületHill ClimbigazoltatásCanepaCadillac CTSMitsubishi OutlanerTCRhooniganAxiálCullinanprojektneed for speedkapacitásstábMotorexFord RangerDevelszimulálásZacariaamerikahangutánzásIndy 500rollerbátorHummeryotévéX-osztályP72Nissan MicrabérautósmokeBaldwinGumpertbontásInfiniti M30dároktridentszékBamboorongálásTerrakamionLevanteHayden PaddonPorsche 911 Rparkolóbrutál esésVályiBattistabeszakadtCrossland XChiron SportOscherslebenLiveWirehajóMarchionneRufkirálynőRangerSRT ViperBMW 2-es sorozatboxkiálláskerékhegyelektromos töltőrichard hammondS65kávéSuzuki Vitarapiros lámpaBMW 7NvidiaQatarBMW 5-ös sorozatTacomaSergioAurus SenathódmezőrületdunamotorháztetőGyurtaBarbiee-NiroThe Mint 400kínos esettesztpályamatt fényezésragebarátnőPistaLancerAudi TTSuzuki Altojaguar f-typebabaLS 500hTerrakhanamercedes-benz c-osztályborzlökésBMW X6Janner rallykilencsebességes automta váltóV12lángoksebességméréscrossoverR2DRIVE PILOTPauChelsealevegő meghajtásösszehasonlítózeneCentenariosebastien ogierfoghúzásdoppingingyen autó458 ItaliaX1peugeot 308 swautóipari visszahívásburnoutgyorsaságiBeppo HarrachMlada Boleslavkárosanyagfék60X-TrailquadERCvillanyautójövőképBrazíliaAmbientetaxifelelőtlenBullitjarri-matti latvalapalettaNYPD

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.