keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőDucatoategoNissan JukeSUVExtremeBill GatesNissan Skyline R33lökésBlack BearQ6pénzszállítódagadtPutyinDurangoLevantesugárhajtásúDragon Mountainmercedes-benz c-osztályspecialmodernkávéMaserati LevanteAcura NSXford thunderbirdemberségMercedes C-osztály350zbencedarázsNestor GirolamigurulC8mentőakcióhídirodaVila Realm1raévforduló570SesőhangMercedes EVO 2Sesto Elementotanulmányautójarri-matti latvalaTransformersGenesisE30SecuritytolvajakadályScalamesefiguráktűzoltóságToyotaVeneno RoadsterBrexitTalismanélőTipobírságCrossland XGódor BarnaATSLFAbüntetésvakvezető kutyaKharitoninkörnyezetbarátmercedes-benzgalambkerítésKOERUUTVHalid AvdagicújjáéledDemonX6Mönvezető rendszerMissileOpel AntarafesztiválGR SportMaybachSebatien Loeblopott autóBMW M4 GTSAMTSrombolásVilágbajnokságInfinitiAudi SQ7érintőkijelzőretroautóRali VBgumoramerikai humorPersonal Assistantbiztonsági autóDCF1lángolExclusiveversenysportoperatőrx6historicbakancslistaopel karlködAuruskereslet csökkenésPhaetontechgarazs.tvpedálürülékChevrolet Impalapeugeot 205 gtiMitsubishi G4BMW 2-es sorozatHuracambringaLamborghinii33-asrali-világbajnokságmackóWTCCmásodszorCitroen DS3WRChumorlicitJorge Lorenzotéli gumiAirbusGran TourismohódmezőrületKrózser Menyhértfisker surfZ5repülőintruktorHuayraBMW 1Hyundai VelosterWorld Series by RenaultFerrari F40 LM BarchettaMcLaren P1búcsúAntonin TlustakEspadajavításWildcatForza MotorsportBattistaFR-SvillámMiami Vicejapán közlekedésrolls-royce phantomijesztgetésKarsanSuzuki AuthenticsElektromos motorrepülő autóYamahaJannarellyMakitaaranyfacebookClarionADAC Deutschland rallyDaniel RicciardoJedlik Ányos KlaszterbenzinkútBMWVida JaniX2tankolásGyulay ZsoltszemétszedésLykan HypersportctsTyler WitteMarco WittmanDakarkétkerékbiztosítóCitroen DS5Kevin MagnussencserbenhagyásBitter SándorSaabMonacobérlésLaFerrariB11RubiconISISVauxhallautótesztdrámazúzóbatmobileszabálysértéslépcsőSebastian VettelErzsébet királynőeladakSochiparaszthegyelképesztőumbau918 SpyderR3BMW 4-es sorozathangvezérlésJurassic ParkmárkaborzkapacitásC32013i5Toyota Tundrabolygódugattyús motorgengszterproblémaünnepi modellszedánYeongamtrutyiAriel AtomMemo GidleybeszakadtEtna6x6Mercedes-Benz CLAkráterfiskerAbu-DhabiFedExTushkanovahullámmajdnem balesetfilmesBMW Z4levegő meghajtásösszkerékColoradofelfrissítéskameraGyulaAEC RoutemasterinstinctUAZchrysler 200vetődésluxusautóFord MondeoS65VolvoF430amerikaiB2DaciakátránytolatáspénzAthénF5donington parkBarcelonaTakataneed for speedExorcistautógumiRXHyundai ix20AMG GTSportwagonBMW 2 Active TourergyűjteménySMSszerkezetSixtPorsche 911XC60KarinaBZZZDucatiLuc BessonTargajégautóOPCFlameNovitecNissan GT-RsofőrMarvel46önvezetőegyediChelsearobogósKovács Ágimocsár959Willys. modernáremelésPeugeot 207MNASZKadjarKia CeedelaludtAston Martin DB9Tobias MoersRolss-RoycesportkocsitausztrálkulcsG650késéságyS10átadássorompóhivatalosMonzaViper SRTugratásSsangYongparkolásAusztriasütiszörnyHondaMbDesignMiatakompakt autóCarlex DesignmosásFIA GT3Forma-2Sabine SchmitzRobotruhareklámstretchOtt Tanakautómentésgyorsulási versenyPur Blancbentley mulsanneChevrolet Camaro720SföldcsuszamláslandolásLeaf RCprojektor458 ItaliaOpel AstraKuganőkGT 4dunaTitan XDvolkswagen t1járókelőbarn findültetésoválpályakrosszmotorAmerikai NagydíjForma-1 Spanyol NagydíjBoxstereszméletlensivatagPókembernyirfasSvéd ralifurcsa járműbolondtulajdonosBMW 1602LadaHummer H1Nissan Notesuzuki balenoRon DennisJeepMercedes-Benz M-osztályKlausz KristófelszabadultMinibigHill Climbe-tronRoberto Merhisárga zászlóAutós eladásokColins CrestMitshubishiDetroiti AutószalonThe Mint 400porsche macanhangfalSmart ForFourJensenpókzebraLiberty WalkkülönösdigitálisbicajSpa FrancorchampsHadik AndrásszimulátorGTVPeugeot 308volkswagen jettacaddyMagyar NagydíjPriusRat Rodstopreflektorpieter tsienkatonákkaszinóautósüldözésTDIFenyrzeroAudi A8 L SecuritypezsgőDél-AmerikaKomáromEsteban GutierrezSierrafilmes autókmotorpalettaSwiftNvidiabarátnőVolkswagen EosMalajziamagabiztosságAudi Q2bunkóbéreltFerrari FXXvontatáskézifékLance Gilberttrollrajznagymamahavas útmercedes-benz mlcpolgármesterveterán autóspecifikációkfuvarbiztonsági övverésablakSvájcGrand Dustermutatványtraktortúraautó világbajnoksághard topstadionMiguel MolinaNissan MaximaoroszlánpaintballÚj-ZélandRali du ValaisNAAFdűneversenyautóRenault RSelőzTrustShelby GT350Rutcai versenyvolkswagen beetledízelautóüldözésUltraigazságszolgáltatásChevrolet Camaro Z/28Lukács KornélReal MadridhaszonjárműToyota SuprateddyBMW 3 GTfűnyíróvásárlásvéletlencars and coffefelvonulásPlútóLexusMinyonManor MarussiaiCarErzsébetszabályozásÉv Autója 2017szenzációkormánynapfénytetőforgalomgumiégetéshibridautóvárólistaSkodaKTMJaguar XFR-SVRajtóterrorcsomagkutyaDodge RAMForma-4turán frigyesÉrdi TiborTerrakhanaőrületDaytonanyújtott karosszériamandzsettagombGT-86ralibejelentésToyota Yaris RSsebastien ogierford s-maxW MotorsHyundai GenesissebességroncstelepképMarchionnegőzgépvilágrekordSuzuki AltoGorillazSenat3d nyomtatóTraficA120IrmscherFelix BaumgartnerGLE488 Pistarendvédelmi erőkversenygumiBac MonoPeugeot 208sérülésForma-1 Bahreini NagydíjTacomadefektberagadráncfelvarrásrendezvényBaldwinbénaliepája-ralikicsúszásCitroen C3Opel Adamelektromotorúthibaatvoszlopjótékonykodásbajnokság4MATIClamborghini gallardomanőverautóbemutatóprofiHyundaiLamborghini HuracanLAXJ13TaycanMitsubishi OutlanerschumacherKatarszerződésvasúti átkelővolkswagen eco updrágaMcFlyhollandStellaFord F150MarioRapidEMasterkiegészítőlóerő harccar pornszlalomgyerekeklehetetlenML63 AMGLance Strollcadillac devilleKevin AbbringMitsubishi LancerTSIjelzőoszloptrailerteljesítménymérésPeugeot 206Honda CR-VillatkanadaBreitlinglángrollerMotorsÁmon OlivérDél-AfrikaMP4-12CFiestaWestfield MegabusafokozatpályanapPortugáliabuszjárdavezetésCadillac ATSXJ220önjáróvadászatleszállásMcLaren 12cProject Onesárgaelnöki ügyDacia DusterdynoigazoltatásJCWX5MBen AffleckFord KugaközelFerrari CaliforniaGázosításR34Alpina B12szekérISNASABMW E30meneküléselsőbbségbivalyTatanyereményjátékRangerpaul walkerCadillac CTSQVvolkswagen boratoyota versoCessnaChicagoszétverihóemberF40All-Terrainúj generációüzemanyagCitroen C4 PicassoPorsche Mission Emegsemmisítésrondadizájnstúdiórobogó2CVbiztonsági rendszervolkswagen bogárJon OlssonTiguanautómosásMercedes-Benz A-osztálysylviahernyótalputasításTAG MotorsportördögszekérDBXoff-roadsportM8Zumakezdőtöltőland rover discovery sportBelga Nagydíjhot hatchvolkswagen golf sportsvanMercedes A-osztályversenymázlistaAurus SenatModel YItaliaHonda CivicDwayne JohnsonfelfutóNicoFanatecGPSnagy sebességkamerásBMW 6szörnyetegCentenariotávirányításlabradorsunyiAlfa 4CgyorsulásMáltaRedJetChryslerForma-3iX3InfernohanninenfejszelánykéréspremierBessenyey ZoltánAnton YelchinvasútFCAFord MustangfurgonpápaFiatMelbournelövegszabadidő-autókrosszNissan 370zs60MazdarobbanásFord FocusnepperMarine EditionLada NivaJaguar XKR-Sgyerek autóFord EcosportHotwheelsflame warbakiForms-1Volvo XC90térképHoonigansgőzFalconterelésSkoda múzeumPárizsi Autószalonhot rodamerikai autólerobbanCross ConceptboxCitroenSirokSpykerjelzéshulladékgyűjtésrinocéroszroadsterhírHonda NSXelektromos autóPeugeot 508InterlagosMarbellaporral oltóSnowkhanasportszerűtlenegyterű autóegykerekezésArab autózás205Super TrofeoQoros 3Nissan MicraItaldesignhalálosvillamosszállítmánySWsült krumpliNissan rekorddragsterSergio MarchionneDavid HasselhoffWaymoVeyronPikes PeakAudi S5Peugeot 308 GTiórakamikazejótékonyságelsőTrabantGörögországlábbal vezetRodassubaru wrxSzingapúri NagydíjMcLaren MP4-12CLexus ISbunyóscooterVilnerjégesőkínai autóintelligensedukációcélgéppótkocsiAston Martin Cygnetvizes útluxusgyerekgyorshajtásAxiálDodge ChallengerHyundai i20 WRCangol közlekedésvárosIED SyrmaJohannesburgiphonemásolásrolls-royce wraithhalottaskocsiboxerKiaujjlenyomatelmebetegZ06RWDRhys MillendrogrobotautólistaDronekhanamanuálisMonte Carlo rallyAustinelszállításbajor autószirénaAudi R8mentőjubileumAudi RS6Mercedes-Benz G-osztálytengerNoodlegyőri Audi-gyárCoca-ColapisztolyijedtségmázliBMW M3WTCRWalter CsabahibakamionsofőrKodiaknyíltnapenzo ferraripumpagyúrásorrszarvúparkolóHappyskoda superbRenault Clio TrophykubaVATHlada 4x4boxkiállásVFTSpadkaszakaszkabrióSaab 9-3német sportkocsiherbieformaHenessey Venom GTeldurranRenault MeganeMercedes VitoQatarLPGKerényi Ádámlopós autóteaserX1MANyoGhiblidagálymúzeumW213csúnyakombi autóZR1Mercedes E-osztályDániaclioForza Horizon 2SpaDacia Logan MCVkárosanyagszámozásvételwrcXNémet Nagydíjbmw 507Timo GlockvírusChevrolett CorvetteAgeratrezorhackelésevolúciótragédiainasA9francia autóIndyrendőrautóAviatorRX-8favágásSanta Fetávirányítósland rover discoveryDieter Zetschearabsvéd piactermelésBMW X6forma-1füves cigiépítéscsempészetLettországégő autóR2bővítéstévéidiótaPeopleszénaBlackszélvédőmosóbalszerencseBulldog488hőségbölénybikaFerrari F12névritkaságbiztosításbessenyeyjogI-PaceadatokGlobal Vehicle TrustPlaystationhírekrégiGenfelefántKefo MotorsportrönkCayman SspraybalhéhűtésráfutásakciókorlátozáskötekedésLiveWireKertész Krisztiánautóútpiros lámpatűzcsapCarlexKia NiroKAMAZinternetNorrdschleifedudeplatformösszehasonlítókályhaRange Roveraudi a4Eurosol-Honda Civic Type-RWill SmithvirtuálesküvővadnyugatPepsisüllyedészuhanáskivetítőPorsche 911 RradarStoffel Vandoorneeletkromos autóNissan NV 200részegbűncselekményGuinness rekordFinal FantasyKlaus FrohlicRadicalyoungtimerconvertibleLandauletingyen autóMarconikilencsebességes automta váltórokkantvideóRober KubicaD3 GroupdodzsembrutálisnyomtatáskommunikációChevrolet Volt30 évsípályagázszivárgásChiron Sportjean-claude van demmebobpályaborulásKTM X-BowLas VegaszúzdacsajozásgarazsGT2költözésautótemetőhelikopterbűnözésmárkakupaMarcus GronholmGRMNi30 WagonArteonJustin WilsonDelta HF IntegraleOlaszországModel 3PHEVfékhomokvihargyújtogatóBloomjótétévértékelőBugatti Gangloff Coupeolasz autóCarlos GhosnSLCChironkínai közlekedésflörtM6lakóparkturánjátékautópályakizárásBMW 5 GTcinemabetonelszaladkergetőzéstolásSSbentley continental gtGoogleS1automatagépi mosótargoncaSkoda OctavialezárásÉv autójaG63 AMGChevybiztonságmotorhibagyújtogatásAMG GT RterepScout8jelmezszaltótanulmányWatkins GlenharcTallinAudi TT-RSNetflixbuszmegállóAlfa RomeogyakorlatGigafactorycars coffeHUVBaleProteamOpel CorsaRenaultRowan AtkinsonOlivier PanisautmoatarevanshasználatiDisneydugóénekvízkirálynőCorvettemezőgazdaságYouabian PumatechnikaFuriousFerrari 812 Superfastde tomaso panteraújnézőkápolnaJanner raliKeszthelyi VivienNorvégiaSuzuki VitaraDRIVE PILOTbetonkeverőPakisztántesla model xcsúszásMr.BeanvonulástilosVerstappenJosh CartuCaymantélCaliforniatörésInsigniaamerikai közlekedésbringásélményautózástorlaszOrlandolancia deltaköztisztaságEurópa NagydíjidősönzetlenTOP10távirányítós indítóamerikaKaiRSQ E-TronbénázásaromaszabálytalankodásMick SchumacherHyundai i30FittipaldifröcskölSzlovéniaszőnyegbontásToyota RAV4911kerékvetőprojektBruno SpenglerhumothihetetlenLand RoverkarácsonypokolspeakeridiótaAmbienteCadillac EscalademobiltelefonDodge DartmacskafociKoenigsegg Agera HHLa TomatinaAudiRickard RydellU2árokEMChajóMichael SchumachercsomagszállítástuningS600audi q3Land Rover DefenderTrophy TruckATS-VbmeutatóOne:1jövőképelső vásárlóBMW 503BMW X4toyota land cruiserPauGinBonnevillebikiniNissan AlmeraSkoda CitigoJaguar XFRViperOutlawLaFerrari ApertaAlain MenukötélhúzásGeelybunkerM PerformancepirosGMC SierraAston MartinlufthansalaptimeösszefogásLS 500helakadásFerrariBrit NagydíjCadillac ELRMercedes-Benz E-osztályfeltörésMadárlimitált szériaBentley FalconkisfilmrosszullétdonutMlada BoleslavJames MayMini PacemanDevelstop táblaShanghaiGLBkonföderációs zászlóvirtuálisBMW I8bmw maasaicaBJ Baldwinjapán piacI8pullmannkapszulakonzolgyilkossági kísérletszáguldásHunGarianMinipoloskaCorvette Z06UberUrusMaserati GranTurismoBelgiumPSAselfieShelby Daytona CoupeHonda 2&43008RosbergbemutatóGoodwood Festival of SpeedSTsikerAston Martin Rapide SHong KongIFAfiat. fiat 500időjárásfilmes autóMaseratiSanta CruzcéloffroadfigyelmetlenkábítószerGMC YukonBMW M2AIDSBob LutzbioüzemanyaggolfautófelelőtlenKetterer ContinentalTim GáborbuffierakkumulátorGuardRed Bull RingVolvo S70 RMichelinCupraalfaautomata váltócsattogásKoncz Gáborcsaládi autóTata NanoSpanyol NagydíjFootkhanaolajcsereBreitling Jet TeamXJWRC3GT3Porsche Boxtere-NiroNyirfás Juliannaázsiai közlekedésluxus buszLodgyFocusKaroqVolkswagen44babahangutánzóDodge HellcateladásRallyPontiacVitokihajtógödörsziklasordoféktesztközlekedésbiztonságösszehasonlító-tesztRed BullLamborghini Veneno RoadsterszállításBMW 8EVOrobbanLotus F1greenlinereggeligiccsLaguna SecatesztVolkswagen JettaMichelisz NorbertJeep Cherokeepusztítástrident icenisvédTigrisZöld pokolgullwingManorkaszkadőrGazoo RacingAudi Prologue AvantszondaHillclimbRS460KazahsztánNMercedes SLSBMW 6-os sorozatMazda CX-9Pethő IstvánPepsi MaxFord RacingEnerGForceShelbyNascartetőKovács TamásChevrolet SilveradoprofitCygnetspeedHummerlexus nxMLBörök garanciaCorsica-raliszerencseLanciaRobert KubicaraktárCardokMacan SOsloA4toyota 2000 gthíres autóbrutál esésSeatszörfGumpertWaldowrepülésszánkóR32jégYas Marina CircuitMOLOpel AmperareakcióAudi TT CupBMW 4 Gran CoupégokartBryan buffierRolls-Royceletartóztatásfinal editionextra 300SuperleggeraBullitplázarakományKodoSzilveszter rallygyorsaságipattogatott kukoricatilalomFiesta WRCGarázs TVfelúszásRali EBHoonicornStockholmKonarendőrségRX-VISIONVelociraptortechnológiatáncretrogyorsasági obtaxiSVtilos parkolásX-TrailBethelSRT760LiSAS IrisAero 8banKimi RaikkonentrélerVályiizmozásmeganeSuzukakigyulladtszínekNikolaVenom F5márkákMagyar Termék Nagydíj24h458elakadTieXV8-asRCgázolásEvoquetestGuerlainVolkswagen TouaregSiennatáblaQ5előzésspeciálisfóbiaHeritagehúzásChevrolet Captivagázüzemű autóháromkerekűpotyautasAudi A8 L ExtendedX-osztályR8 SpiderléghajtásgarázsajtóClimbkhanadaewooJeanner rallykoppintásszoknyaROChosszútávú autóversenyBob BellCaterhamZafiraNeymarforró vízjeges útCintraJari-Matti LatvalaDaimlerCrystal HooksERCVignaleMonacói NagydíjstábKoreai NagydíjfogászatReptárautós jövőkólaámokfutásforkamionPeugeotTCRBJSuperfastszelfimobilitásOpel MagyarországtesztpályarongMvicces videóMarchionnaMercedes G-osztályEscortskoda 120visszahívásPaul di RestaHennessey Venombmw x1Le Mansfestésútsubaru wrx stiKia PicantolebukásMaláj NagydíjlelepleződésBuggypassatChristiano RonaldoAndy Priaulxwalter röhrlkarbonIndyCarelőjegyzésApollohalállimitáltdöntőtankgyorsasági motorsúlyelosztásPosrchefelnifoghúzásrekordMercedes-Benz SLSEksoVestspanyol autóInfiniti M30dSpongya BobDoritosgördeszkaszupersportkocsijógaomláspengewiesmannlimbóhirdetésbombagyalogosrottweilerarmageddonAudi TTrossz útszörnytúlsúlyelgurulLandwindelszabadult járművízbenteherautólányWLTPJensen InterceptorStelvioapplikációtúlméretesVolvo modelltrükklancia fulviaelveszveugrásautópiacToyota EchoMicrahibrid autó5008autolivGladiatorBeppo HarrachLincolnFord FiestaVivaroSmartMuscle CarHaasvákuumForma-Eimporttotálkárutcai autóGMCkereszteződésEgerNeonrakétaSuzuki SX4felajánlásMercedes CLK AMG Black Serieshyundai i20Panamera Sport TurismoOliver BlumetűzoltóChargeSennaGiulia QVtrükközésorigamiFerrari 599 GTBx7katonaiNissancustom carNissan Skyline R34Devel SixteenDavid BrownKia Forte Koupkínos esethajléktalanüvegkárBentaygaBMW 5versenypályaNismoBMW 5-ös sorozatfegyverRimacWRX STIdashcamVlagyimirsertésV12ablaktörlőanimációsszarvasChallengeszociautotalalkozoKecskeméti BalázszombiMoszkvaM550diNextLPSonicpalettalopottfelhasználóAnniversaryS90újjáépültvámm5villámláspickupvészfékSuzuki SamuraiszolnokGyurtarenault sanderoSLKszenzoramazonmotorháztetőGumball 3000Opel Adam RallyHongkongbüntetőfékScoutlineharrachColin McRaeARTMitsubishiFrankfurtJean AlesiKancsár Ferencmodellfrissítésidőmérő edzésTata ZicaTokiói AutószalonkombiNordschleifeBentley Continental Flying SpurApriliabmw m5gyalogolajepizódtrolibuszMazda MiataBarum-ralifejesdacia sanderoPekingi AutószalonkörforgalomToyota S-FRstatisztikaHarley-DavidsonOpel Zafira TourerIndy 500Nagy FutamÉsztországHonda Jazzrush hourszerelőMaserati 3500GTSvédország3DVectrakalapácsFiat TipodrónBollingerMichael JostLotus SUVBlazerbaleset tengelyZotyetalálmányJaguarLummajégkaparópolo r wrcmosógázVidaviccAccordAudi A2Kikiközlekedés2019Lada Prioranissan nv200Jeff GordonChevrolet AveoEasytronciMulholland DrivetávolmaradásMcDonaldsTolemanXD3arab autóautósportokos fényszóróAlpina B3Arany Kormánykerékmikrofonnapenergiasorozatszelektív hulladéktörvényRTRSemapoénSibiu-raliSata-raliRomániaMogyoródelektromos buszAlaszkaTestarossaLexus LF-SAMontenegrogyászhírbesirtunknissan gtrPokemon GoBrazíliaközútModel SYuliannalefulladAutopilotmunkagéppostásmurvaNissan SentrahójárófahókotróLada KalinaHollandiaTechnicApertaGuerlain Chicheritelektromos autózásFicza Ferencjövő közlekedéseQorosRS6AirscarfBMW E30 M34x4Taco BellDefenderejtőernyőverekedésSportsInsanityhangutánzáshőkameraSubarubérautóAlex ZanardiMike Troutfisker karmatahóskylinerenault talismanPeoplekarcbadassprototípusNYPDSergioRenault Cliomonte carlo raliKuala LumpurUH-1álcázotttörök közelkedésnői sofőrdudaAcropolis-ralibiztonságtechnikalincselésVolkswagen GolfAlpineneuvillesteve mcqueenindításMercedes GLEhányásjames bondKalashnikovXC40Jänner-raliNissan GT-R R34WranglerkereskedésVenomLamborghini MurcielagoNasser Al-AttiyahRenault Twingoford c-maxszékEngstlerbaseballSRT ViperofficialLada 2104ford kareflexerőstávirányítós autóájulásPistafékútautókiállításhavazásDB9vizelYpres-raliRX-9VWjet-skiBudapestOpel CascadahősMount Everest500HofmannMercedes S-classSpielbergFerrari F12 BerlinettaHammanmeglepetésPorsche PanameraHonda Preludejávorszarvas-tesztquadskihatótávsínRenault TrafficbrutálCsehországMagnus WalkerFROpen GTPro CeedSubaru Forestertilosban parkoláspeugeot 208 gtiKia RioMercedes S-osztályfreighterámokfutóautótolvajapokalipszisautóTechartáradásgesztusbritish greenamerikai rendőrségjapán autósávváltás960autóipari visszahíváskazárJohn CenalyukLebaronátverésleálláslada grantaSpirit Of EcstasyVolkswagen PhaetonIATelszabadulitalFranciaországOpel InsigniawörtherseeRafael NadalIndiai NagydíjSpecialeCadillacFerrarStingerWRXmegelőző filmkanyarHayden PaddonepilepsziaHorizonGTBmercedes-benz s-osztálykiszivárgott képMartn Prokoppanoráma tetőtitanVorsteinerAppletelepáldásrágcsálóshowbambusztelefonSigdsrallyGT-RgörkorcsolyaDusterőzegyezményCayman GTSautópályaFord F-150kisvasútbestsellerpapGTOAWVszingapúrAcuramexikói autóhackeryellowstonealagútVW GolflakókocsiEQCM0RedRali OBtemetkezésBentleyWill Stevensdacia logantaplóillegális versenysorsValetrali-európabajnokságszigetkazahdurvaLancer EVOoroszroncsderbiadásfelhőMotegicsúszós útskoda fabia s2000játékkonzolbaleseteksegítRmentősRange Rover Sporthalottas kocsiChicheritkersrendőrnavigátorSolbergmini cooperLe Mans 24hUsain BoltSteve Jobslada samaravonatfelahegyrevodkaMazda3Jakus Tamásnémet autóAfrikaromán közlekedésMarius Aasenkéselésgerillajason stathamvirtuál tuningközterület-fenntartópáncélozottSLS AMGPiercarlo Ghinzanifegyveresek500eSinsheimkésSherpCompasshonda integraWald InternationalDTMbaja 500Eric BoullierNémet túraautó bajnokságROALpulykaGiuliamatt fényezésToyota PicnicCaterpillardarutávolságRinspeedMagyarországF12szakadékAveoForzaFerrari 599 GTOMcLarenvédelmi minisztériumVolvo S90átlagzene8CNurburgrinbicilisnézőkközterület-fenntartásQoros GQ3elsüllyedMercedes Maybach.lazaBYDCullinanLapraszerelt autólövöldözésalternatív üzemanyagMikkelsenjó emberlovaskocsiFormula RenaultsütiHoldenmotogpZacariaegzotikus autóOlasz NagydíjNew JerseyEclipsePeugeot 2008HollywoodBahraini NagydíjCreweZengő MotorsportRubens BarrichellolángoktridentkigyulladCorbellatitalálkozóhuligánokgazdagfizetősátnevezésautó eladásCruzeSupermanlasszóRallyeelektromosGenfi Autószalonterepezés2WDbeszakadt burkolatfelakadszembe sávGallardoheccGhostcherokeeDacia DokkerfelfújhatóÍrországJeep WranglerműszerfaltüntetésToyota CorollaAudi A3MomkhanakajaLancerQ60KodiaqRoad AmericaCamaroelnökkatona458 SpecialeterepjáróF50Lada VestarablásfailrepülhulladékgazdálkodásRed Bull Racingmarkolómorganvandalizmusittas vezetőAlpina B7GRPolestarkátyúCX-5Erwin WurmbruderkémfotókNimródizomautókultikus autóMercedes GPhirtelen kormányVolvo C30szemetelésrányitásAudi A6Bútor RobiHockenheimkombájnkonvojmotorosrendőrvégső állomásfüstCsillagtúraFestival of SpeedFiat 500LaratásUSAkísérletfotóMclaren 570SVolvo reklánmSeat IbizaTFSIVelarWintercontactWankel motorautó rongálásFord Fiesta RS WRCtűzijátékOrosz NagydíjMcarenszemHiluxAlfa Romeo 4CHonda Civic Type-Rrefleksz992olajfoltvillanyautóABTcsehcentenáriumlefoglalt autókring-tximólóBambooVitézi DávidNissan IDxJumpycrashmelegedésMonsterVetteparkoló asszisztensDokkergyerekülési3 REXgyanusítottBrillianceMotkánycobra 11roncsmarketingAMGcitroen c-xrnissan leafbalesetdriftDannyE63 Sszippantós kocsiF2kipörgésSan Diegotartálydemonstrációkardiológiahalálos irambanSmart CabrioquadfelfüggesztésFormula StudentmotorosTouristenNürburgringMotorexMercedesHeinz-Harald FrentzenijesztésZFVenezuelalegózsenialitáskerékTCR EuropegunTouristenfahrtyoutubelövésSebastian LoebvilágításKínai NagydíjállatporcheBoschgyalogosvédelemBarbieorosz tuningaudioKlassenMartin CaceresHungaroringroad rageDél-KoreaFormula 3esteMatthew CampbellRenntechelőzetestámadásminigunKen Blockapaferrari enzoOscherslebenAdria CennibankautomataOpel KadettbörtönIsuzuDodge ChargerBMW 7crash testrobotizált autóDan BilzerianimprezaYarisJaguar XFMarcello LottidarálóClarksonpörgetésJerezCitroen DS3rendszámLykanéjszakabevásárlásmenekülDragIrmscher InspironapelemMikuláslisztForza 7szállítóChevroletRally du VAR 2012bukfencDC ShoesTouaregRufsavrészedA-osztályBajakupéJanner rallyjachtporsche 959kínafestékriasztóFord RangercsajokaprkolóConceptTom ChiltonSCCBrazil NagydíjfejlesztésMIGépítkezésM4 GTSbefutóStratosrally du VAResésspeedzoneNiro EVLMSchevrolet cruzerobotizált váltókipufogóRally Cupsnowboardegyterűdigital lightVin DieselPrior4kölcsönzőSebringsofőrös autóPuskádi JánospermetezésPosaidontraffipaxlowriderAusztrál NagydíjkereskedőAlpinaSport SVRIncjelenlétMercedes CLAkarmaAWDPorschestreet racejelölésRaptormentészúzáskoreai autóimpalaFernando AlonsoidiótaPeoplePeoplemercedes-benz econicunboxingEl CaminoszállodaMission EAbu Dhabi NagydíjSciroccoferrari 458 italialeopardRapidSlovakia RingPetersenTesla Model 3cigiToyota HiluxKoenigsegg Agera RillegálMehdi Bennanipechmotoros rendőrFerrari LaFerrariNyirádchris MeekeTWOFACELamborghini VenenoMatteo Malucellidízel botrányWalterné Dancsó Adrienntúraautópeugeot 308 swtornádótáskablack fridaycitroen cxMicheliszSpyderImolaVIPGT4filmlángszórókilökéssafariromán autóCountrymankilöknyílnői vezetőmérésBugatti Veyron SSCarlos SainzGLAtrucktrack üzemmódCrosslandmotokrosszsólyomgyorsításSuzuki Swiftvezeték nélküli töltéspáncélosatkinsonactrosrageszimfonikus zenekar812CountachVaughn GittinMaserati QuattroportezsúfoltságLancia ThemaFiat 124 SpiderOpellökhárítócsoda275humorosautosContinentalWWEborulFordutcaP1spanyolfarmerA5Mercedes-MaybachtitániumMáriapócsSpanyolországR5GLCátépítésWSRszórásSt. James EditionTrans AMzsiráfhíd cserepro-tourer45automatikastartwcA110David CoulthardJohn Cooper Worksrx8P100DalvásSuper SportChevelleOpel GTCiprusAgera RSDB11Boston reptérjó sofőrMercedes SLS AMGmegtaláltEurópa BajnokságGrand CherokeeMercedes-Benz SLS AMGgumiszalagmedveUPSmozidízel motorRS200General Leenyári gumihooniganAmpera-eford galaxyGT40prankkémfotóSubaru ImprezaburnoutrasszizmusmagyarRolls-Royce Wraith CoupeAygoWalmartSzilveszter raliConnectedDriveukrajnahátsókerékBuickPharrel WilliamsrugóT1ingaF150GymkhanaszarkadoppingládaderbicrossoverFerrari 355 S SpiderSilverstoneleleplezésorosz autóöregnissan navaraGoProszemmozgásegyüttműködésEliaemissziós botrányévnyitóhibridvasúti átjáróMaserati Quatroportelimuzinangol autóV8 SupercarBMW X5kedvezményEVWolfsburgFerrariPeopleBatmanláncPaul SwiftAventadorGenesis G90rajtA45GTAhomokgázrobbanásChargerG63arab közlekedésMad Maxbicikliútminiszterelnökbmw z2folyówellnessszilvszter raliékszerGhymkhanabukásfurcsaság911 GT3 RSbillencs24 órás versenyGordiniUSA Nagydíjelektromos UTVAlfa RomoePace CardömpermobilBTCCFiat 500ittasbelsőautópályamatricaLamborghini AventadorpolitikaStepwayhelyszínelésAudi RS3T-RocDodgeMazda CX-5kétkerekezésoroszországmotorfalsefalsekézikönyvMercedes jövőfrontálGamesconLMP-1OlssonKanadai Nagydíjoldtimer találkozócseh autóChevrolet CorvetteFormulagolyóNicolas Cagehangprojektoreladó autórongálásrandifékpadangol motorSTierőszakPorsche 911 GT3lízingvisszapillantóAscona34 órás versenyMax MosleyveterángyárIndiaPorsche 993IRCElon MuskkisteherautóveszteségsmokeDaniel SordoRoad Roverjaguar f-typerobotPCEF7csereBMW M760Li xDriveautós üldözésbátorRSRR8tanulmnányAston Martin Vulcantéli közlekedésSuzuki KizashijwrckukásautóPiquetVeszprémTwingotehénFiat PandakisautóVolkswagen PolooposszumFrank SinatraSamsungEmilyOstbergGTJaguar X-TypeSkoda Fabiaautó lopásrönkszállítóoldalkocsiKia SoulNissan Silviakörnyezetvédelemváltólexus rcpanzióvideó válogatásChuck Norrisalkalmazás3D nyomatásrajzfilmfekvőrendőrRollsLamborghini DiabloalvázVolkswagen Up!kiállítássztorikoncepció Bugatti VeyronMexikóToyota GT86Buick RivierabalesetmegelőzésfelvásárlásTerrastorage findfrankfurti autószalone-Golfsátorbmw m4csalássportautóprémiumautóAyrton SennafutárSuzukitúlkeresletHumveeJapán NagydíjrobbantásdiszkóTucsonLamborghini Urusháborúhalálesetvárosi miniF3Eurosportkit cargyáriSkoda Octavia RSszimulálásorosz közlekedésS-Editionrichard hammond

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.