keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőlízingQ60áradásfelajánlástrükkvízJon Olssonautó rongáláspieter tsienKatarBMWSuzuki KizashitrezorBaleszekérkamikazebentley mulsannesmokeromán közlekedésMercedes CLASkoda Fabiahóemberalkalmazásnői vezetőMitshubishiköztisztaságspeedzonesárgarönktanulmányautócar pornMonte Carlo rallylövésszemetelésaromalopós autódurvaHaasAston MartinpolitikabénaSpa FrancorchampsFalconborulR5Jensen InterceptorLamborghini HuracanlimitáltnagymamaMercedes Maybach.A4filmes autókszarvascherokee458dízel botrányApertaTucsonretroautóPorsche PanameraAlpinaSecuritySTfalsefalsesorozatFlameHammanCrossland XcrossoverhalálesetVolvo C30LFAmercedes-benz mlcNürburgringMercedes A-osztályLotus SUVautomata váltóCorsica-raliIndiai NagydíjorrszarvúVettefociskoda 120balesetekbetonkeverőszállodaMarine EditionAccordMonsterangol motorNvidiaJosh CartuForma-4télSan DiegojárókelőepizódGuinness rekordChuck Norristuránnissan navararally du VARszörnyközlekedésgyorsulási verseny918 SpyderTerrahőszúzáspályaQorosMercedes GPhomokbővítésCaterpillarrányitásKodoNémet Nagydíjautó lopásErwin Wurmgyilkossági kísérletpedálvizes útprémiumautópotyautassylviaUltraTSI570StávirányítósbiztonságtechnikafékváltóSemasofőrös autóbikamanuálisbüntetéstéli gumihavazásturán frigyestahóLamborghini AventadorsüllyedésSuzuki Samuraifuvarburnouti3 REXluxuslada grantaOlsson4x4IndyteaserszörnyetegScoutemberségillegális versenykukásautóGMC SierraszerkezetRufhókotrólasszóüvegkárRubens Barrichellomázlistalöveg960kisteherautóDavid CoulthardBarcelonaIED SyrmaFerrari 599 GTBpókbmw z2Bonnevillejávorszarvas-tesztV8 SupercarUH-1túraautóMercedes CLK AMG Black SeriesTushkanovaoszlopraktárfejszeHunGarianlángolTrans AMExtremeKia CeedAlfa RomoeSVLandwindMicralánginstinctZafiravillámlásRed Bull RacingRX-9tartálytéli közlekedésBMW 2 Active TourerzuhanásGT4húzásFicza Ferencbuszpattogatott kukoricatilosSeatprojektorkalapácsvasúti átkelőfelakadcsempészetX-osztálymagabiztosságEurosol-Honda Civic Type-RDél-AfrikaFerrari F12 BerlinettaTiguanMichelisz Norbertbessenyeyautós üldözésDél-AmerikaralikizárásForza Horizon 2AfrikaOtt TanakTwingoZengő Motorsportvillamos760LiSzlovéniaaudioVida JaniPosrcheVolkswagen Up!FiatGT-RRange Roverbölényflame warMaserati GranTurismodynopaul walkeráremeléstáskaorosz tuningPolestarszerelőYpres-raliFR-Sijesztgetésgyárisvéd piacJänner-ralitetőkipufogótilos parkolásoperatőrPlaystationátnevezésAcurarendezvénydarálóheccFormula 3Pethő IstvánquadskibátorfiskerPutyinarabSpongya BobNémet túraautó bajnokságparkolásKanadai NagydíjIncROALMcLarenbírságrepülFerrari FXXhumorcsodaGTAMarbellaCsillagtúragázrobbanásAudi TT-RSszlalommandzsettagomborigamireflexHeinz-Harald Frentzenhot rodJurassic Parkkatonákyellowstonevolkswagen bogárRolls-RoyceNissan MaximaAusztriavetődésStoffel VandoorneTOP10gyalogosMasterBMW 1PauVectranyereményjátéktargoncaamerikai autóautósporttestFelix BaumgartnerCardokTobias MoersbuffierRapidEWRC3Tyler WitteDakarAustinpoénchrysler 200Audi A8 L Securityközterület-fenntartójaguar f-typeMiami VicefekvőrendőrBob LutzmásolásRCpro-tourerEurópa NagydíjXVJeep WranglergokartlegóFootkhanaszippantós kocsiLada 2104TolemanChicagobatmobileBarum-raliPokemon GoKomáromwcMarcus GronholmFiestanézőkR8 SpiderGT 4Qoros 3verekedésSnowkhanasziklamagyaröreghelyszínelésIsuzuautóipari visszahívásATSToyotaMitsubishi G4All-TerrainszemétszedésösszehasonlítóTouristenfahrttemetkezésOlivier Panis458 Specialejet-skiGenfelső vásárlóGenesisgreenlineHumveeopel karlsteve mcqueenjapán piacversenyautóOpelbrutálisVipermercedes-benz econiczsenialitásA-osztályForma-EJumpyKoncz GáborArab autózásTargaSLS AMGrobogótrolibusz275Land RoverRenault Traffichard topbmw x1bakiVila RealdriftJeanner rallysípályaAlpinelövöldözésMercedes-Benz SLSszélvédőmosólépcsőLamborghini MurcielagopénzszállítóSochiLancerGMCrottweilerQatarszemmozgásleszállásVelarösszefogásháborúfilmes autószilvszter raliVeszprémminiszterelnökbombatalálmánySaabFord RacingategoKAMAZtechnológiaGázosításszociautotalalkozo720Smarkolóegzotikus autóKovács TamásSpykerAirscarfBMW 4-es sorozatgyűjteménytragédiareklámTechartnyomtatásgyalogSRT ViperszakadékUber60dudajwrcS600fegyverágyirodaQoros GQ3Kia PicantoTallinAlpina B12dudekerékPakisztánYuliannaNissan SentratraktorDetroiti AutószalonBMW 8SRTNissan Almeraszétverivéletlendagadtcrash testMitsubishiChevrolet ImpalaFuriousSuperleggeraKerényi ÁdámB112WDJari-Matti LatvalaiphoneNew JerseyÉv Autója 2017telepinternetDániaLS 500hTitan XDDemonVályiJeepégő autóJean AlesiFerrari F40 LM Barchettabankautomatafrankfurti autószalonsivatagUAZgyerek autóMaybachbalesetAIDSChristiano Ronaldoneed for speedvandalizmusColins CrestsportszerűtlenZöld pokolAnton YelchinBentleyhangkrosszjótétalternatív üzemanyagsorsRallyérintőkijelzőSpaszingapúrRowan AtkinsonJohn CenaOpel Adam RallykiegészítőVolkswagen JettaNYPDénekittas vezetővisszapillantókombájnijedtségOPCtrailerLand Rover Defenderbolondfékút488kihajtóNissan Micrapolo r wrcáldásYeongamtankBulldogBMW M2FranciaországbillencsWalterné Dancsó AdriennukrajnaforAMGszenzációRali VBChevrolet VoltShelbyMercedes SLS AMGrush hourChevroletMariobűncselekményAston Martin Rapide Ssátortesla model xromán autóToyota PicniccélLotus F1okos fényszórómarketingadáslángokakadály30 évrajzfilmangol autóclioKefo MotorsportHoonigansTesla Model 3Opel CorsaTiechevrolet cruzenyári gumiblack fridayFiat PandaPuskádi JánosLevantegumorkazárÉsztországbukfencájulásPanamera Sport TurismoBuickGTOporral oltógyújtogatóCitroen DS3Alfa 4CbestsellerSportsHappy34 órás versenykárosanyaggyújtogatásSvédországConnectedDriveigazoltatásRallyetúlkereslethelikopterRali OBszőnyegtrutyiBMW 5 GTtúlméretesATS-VrongálásGuardMazda3brutál esésBMW I8TransformersherbiemunkagépjégInsigniaEVOhajólángszóróStingerRed Bull RingtáblaM550dMaláj NagydíjwiesmannpolgármesterChallengeLummaXlowrider3d nyomtatóGumpertE63 SdrogSkoda Octavia500mobiltelefonelefántHondaEmilyBMW 1602KazahsztánjégesővízbenToyota S-FRLada Kalinade tomaso panteramegtaláltCitroen C3sportrendvédelmi erőkspanyol autóford galaxyÉrdi Tibornissan leafletartóztatáscsehgödörOpel Insigniakombi autóVenezuelavontatásSuzukaCoca-ColaAnniversaryEtnaWorld Series by Renaultkanadacseh autóörök garanciabioüzemanyagvicces videógalambRadicalkamerahalottas kocsiesőgesztusBen AffleckbicajMoszkvaPeugeot 206Mehdi BennaniMonacói NagydíjMaseratiGRMNReal MadridpremierGigafactoryyoungtimervárosi miniminigundefektOrosz Nagydíjkoreai autóbringásprankúj generációAudi R8KodiaqhihetetlenLaguna SecaJanner raliMitsubishi LancertengerAlain MenuDefenderSonicX-Traili3Le Mans 24hKeszthelyi VivienMinihyundai i20Jorge LorenzoInfinitiClarksonmárkákvizelRober KubicaS10Testarossaritkaságeladástridentarab autóDodge Hellcatakkumulátorroncsderbidonington parkillatMartin Cacereshíd cserelökhárítóléghajtásCX-5i30 Wagonbénázásparkoló asszisztenskrosszmotorFord MondeokergetőzésjelzésKínai NagydíjMount EverestSAS IrisSabine Schmitzjean-claude van demmesütiSvéd ralirandiausztrálszabálytalankodásFormulaSkoda múzeumBJ BaldwinCalifornia5008Shelby GT350RKharitoninnézőDél-Koreajarri-matti latvalaEngstlerDragKlausz Kristóforoszlánborzelaludtbiztonsági rendszercobra 11Porsche 911 RragegörkorcsolyaBlackZotyegyorsasági obMagyarországland rover discovery sportMercedes-MaybachstopImolakínos esetDodge ChallengerKuala LumpurközlekedésbiztonságBill Gatesvideó válogatásS90Forma-1 Bahreini NagydíjFord EcosportfelniRedvolkswagen golf sportsvanDevel Sixteennissan nv200lisztgázüzemű autóMatthew CampbellMcFlyhibrid autóPSAJerezdashcamM PerformanceHoonicornSuper SportChevrolet AveoSport SVRronda44Alpina B7női sofőrszénadigitálisautókiállításMercedes-Benz A-osztálykulcsFiat TipoNissan 370zMercedes S-classFord KugazombifékpadoroszországSibiu-raliMikkelsenHiluxkatonaautótesztutcai versenyHyundai ix20Halid AvdagicChelseahulladékgyűjtésgyanusítottFiat 124 Spider45DaciaBMW Z4wörtherseekoncepció Bugatti VeyronGörögországring-txifolyóSixtFCAYas Marina Circuitrendőrcitroen c-xrkoppintásSubaru ForesteridiótaPeopleJedlik Ányos KlaszterRat RodPorsche 993kávéVolkswagen Phaetonautomatamini cooper3008garazs.tvWill StevensjógaTerrakhanaeldurranGLCKonaSata-raliMemo GidleylezárásFerrari LaFerrarigyőri Audi-gyárMuscle Carrobbanáshonda integraSteve JobsContinentalmeganelamborghini gallardobefutómotorostanulmnányAgeraBrazíliagolfautóMclaren 570SfurgongurulautótemetőMarchionnaPeopleF150robotautóSergioClarionszékAero 8ArteonSpanyol NagydíjwrcterepjáróarmageddonGiuliaCadillac EscaladeWRX STIjeges útJaguar XFVilnerbobpályaázsiai közlekedésmentőakcióBuggyfotóZFvezetésHonda Jazzbrutálékszerpiros lámpaOpel AmperaMitsubishi OutlanercsalásOpel MagyarországablaktörlőMercedeshuligánokW MotorsCreweveteránMotegitörvényMazda CX-5Chevrolet Camaro Z/28beszakadt burkolatSmart ForFourorosz autóTrabantStepwayutcai autóFiat 500múzeumAriel AtomHyundaifrontálModel 3KadjarboxNeonRange Rover Sportfisker surfFiat 500LOscherslebenfelahegyreUPSSinsheimNoodlemotorPorscheAventadorforma-1ördögszekérfüstingyen autóHonda Civic Type-Rbúcsú350zrosszullétSesto ElementowellnessvillanyautóGenesis G90porche24hSpanyolországMarius AasentolatásstretchRapidviccrossz útbiztonsági autóévnyitókilökéselakadAudi S5lökéstanulmánylefulladkölcsönzőJeff GordonPókemberCadillac CTSigazságszolgáltatásvégső állomásRoad AmericarollerhangvezérlésconvertibleM4 GTST-RocRobert KubicaKugabruderChevrolet CamaroWestfield MegabusaM03DGinISISRMagyar Termék NagydíjFestival of SpeedLada PrioraDacia DusterTouristensikerpisztolybmw 507SmartGlobal Vehicle TrustBambooMonzahangprojektorSpecialeJaguar XFRTom Chiltondacia sanderomeglepetésToyota TundraApriliaRickard RydellDacia DokkerGordiniGarázs TVMonacofóbiaMogyoródTata NanoLaFerrari Apertaamerikai humorbaja 500baleset tengelykereslet csökkenésR3SportwagonForzavolkswagen beetletehénLexusőzkipörgésbicilisNissan GT-R R34ültetéshullámBMW 3 GTtűzoltóságselfiealvásOpel Antaraluxus buszamerikairablásGLEMaserati QuattroporteF1HeritageSvájcX5Mdemonstrációdízelautóveterán autóvolkswagen jettacaddySwifttűzoltóPeugeot 308 GTiSpielbergüldözésPiercarlo GhinzaniOne:1Forza MotorsportschumacherFerrari CaliforniaLodgyGódor BarnahernyótalpSolbergGallardoképcars coffedragsterMarvelFinal FantasykarcúthibaChargerEvoqueInterlagoskonvojGooglefelvonulásjövőképMagnus WalkertámadáshűtésMLBErzsébetBelgiumRally CupCorvetteBoston reptérRhys MillenkereszteződésjótékonykodásIATmurvavárólistafutárfelfutóbenzinkútFerrariMadártrident icenibikiniHockenheimjachtSierrarészedKodiakjapán autótelefonhirdetésfacebookPur BlancKen BlockhistoricelveszveVin DieselSennaNorvégiarendőrautóshowMercedes EVO 2Porsche Mission EpénzutcagunGeneral Leecadillac devillemotorháztetőBYDGoProszabályozásvasúti átjáróvillámBMW M3458 ItaliacrashcsajozásLanciakínai autóCayman GTSvolkswagen borabunkerToyota CorollalincseléskörnyezetvédelemCiprusgázMr.BeanPharrel WilliamsBuick RivieraPorsche BoxterCrystal Hookstoyota 2000 gtDan BilzeriansportautóMercedes G-osztálynyíltnapszupersportkocsilerobbankötekedésRenault MeganerongMexikóThe Mint 400tilosban parkolásVolvoJustin WilsontüntetésLykan HypersportvideóhibaXC60GPSautómentésSzingapúri NagydíjRinspeedAlfa RomeoOpel Zafira TourerPro CeedEgernagy sebességJohannesburgFIA GT3McLaren P1EMCToyota EchoelszabadultBajaautótolvajdoppingDodge DartNissan Notegázolásfüves cigihídbemutatóluxusautóAudi Q2Maserati 3500GTiCarMatteo MalucelliDRIVE PILOThackerOsloautóbemutatópaintballm5elmebetegBZZZitalMcLaren 12cAsconaConceptLykankonzolSherpAudi A2DC ShoesViper SRTbakancslistaretrotörésUSAépítéspalettaangol közlekedésbuszmegállójárdaHadik Andrásporsche 959élményautózásVorsteinerMANForma-1 Spanyol Nagydíjbalesetmegelőzésautósüldözéscars and coffeChevrolett CorvetterakományVivarobabahőkameratöltőajtókínaátépítéskit carSuzukiNordschleifeautolivXJSzilveszter ralimotorpalettaVenom F5időmérő edzésSuperfastRali EBtoyota versoelőzetesNAAFX2Renault Twingoferrari enzoNissan NV 200lánykérésRoberto MerhiharcIrmscherVolvo S70 RbeszakadtBMW M4 GTSBMW X6TFSIgazdagszörffailélőKia RioGTVolvo reklánmtesztévfordulóráfutásChevelleNissan IDxSuzuki SX4citroen cxARTAudi SQ7giccsgyorsasági motormorganCarlos SainzsordoSuzuki VitaraNissan GT-RRon DennisSubarunémet autóFiesta WRCVFTSKiabontásbéreltdonutCitroen C4 Picassoforró vízAbu-DhabikötélhúzásLe MansVeyronPeugeot 2008CaterhamBrazil NagydíjformaBudapestVolkswagen TouaregleleplezésNissan Skyline R34hódmezőrületCruzeenzo ferrariDavid BrownmacskaHummer H1Liberty WalkTigrismosásChevrolet CorvetteimprezaszigetMarco Wittmanbmw maasaicaürülékfaSuzuki SwiftugratáselőjegyzésJaguarautó eladásmercedes-benz s-osztálymobilitásVelociraptorfiat. fiat 500SpyderMNASZCadillacford s-maxmesefigurákmentésPepsi MaxtrélerMercedes-Benz M-osztályüzemanyaganimációsHyundai GenesisspanyolMalajziaNicolas CagejégkaparóChevrolet Captivalexus rcolasz autókerscsajokAEC Routemastergarázsajtóchris MeekeBruno Spenglermajdnem balesetkigyulladvákuumrajzExclusiveSuzuki AuthenticsfejlesztésHollandiaGyurtaAcura NSXtaplóI8kardiológiaszoknyaTim GáborCadillac ELRszállítópapsorompókézifékWintercontactERCszelektív hulladékGymkhanaegyedimázliproblémaBlack BearfelelőtlenBob BellBMW 503statisztikaHollywoodTaco BellRenault RSszolnokbiztonságHonda 2&4P1Koreai Nagydíjszimulátorbentley continental gtForza 7Ford Fiesta RS WRCkézikönyvHonda CivicUSA NagydíjvírusGoodwood Festival of Speedpeugeot 205 gtitruckBreitlingnévámokfutásAudi A8 L ExtendedkiállításKovács Ágilada samaraVRlopott autórészegCintraPosaidonreflekszChicheritextra 300Ketterer ContinentalSubaru ImprezaparasztKrózser Menyhértreggeliaprkolódigital lightamazonSebastian LoebADAC Deutschland rallyrolls-royce wraithrobogósrágcsálóEurópa BajnokságtáncSeat IbizafarmerunboxingpáncélosCitroen DS5EliamotogpSupermanhibridautóI-PaceAudi RS6kombiU2PontiacHill ClimbféktesztFormula StudentTata ZicaV12repülésőrülettankolásFedExvolkswagen eco upkamionsofőratkinsonmercedes-benzBeppo HarrachlabradorColoradoBrilliancerolls-royce phantomyoDB11esésM6skoda fabia s2000menekülhányásElon MuskgarazsApplejátékautóföldcsuszamlásMotorsreakcióRafael NadalMercedes E-osztályfurcsa járműNagy FutamLuc BessonlazaVolvo XC90besirtunkJapán NagydíjAcropolis-raliszimulálásDTMRolss-Royceráncfelvarrásszabadidő-autógyerekCrosslandhalottaskocsierőszakbambuszBoxsterzsúfoltságEF7autosQVvonatLas VegasRX-VISIONDacia Logan MCVpályanaprakétaWalter CsabaKecskeméti Balázselektromos autóactrosMP4-12CLamborghini UruscsomagszállításAudi A6Volvo modellIndy 500Tacomaamerikai közlekedéshot hatchVignaleVWVerstappenToyota Supraautomatika2013ProteamdömperAMG GTneuvillearab közlekedésbicikliútmackóVolkswagen EosrobotTimo GlockelektromosSStörök közelkedésCaymanMercedes VitobenceMiataTDIX6MGhymkhanaItaldesignKertész KrisztiánRenaultNorrdschleifepullmannmárkakupavészfékbalszerencseRenault Cliogázszivárgásoff-roadMick SchumachervilágrekordPikes Peakelsüllyedsérülésnyirfasjames bondelképesztőJannarellynapenergiasúlyelosztásnyújtott karosszériatitantúraautó világbajnokságszámozásfreighterelsőbbségforgalommelegedésKoenigsegg Agera Rfrancia autóteddyAutopilotjelmezTrophy TrucklebukáselsőNASAHillclimbrobbanIndiaWTCCBitter SándorszarkaVolkswagen GolfGiulia QVsárga zászlóS65DokkerHUVMad MaxszerencseGuerlainrichard hammondTCRBMW 7kazahPeugeotChevyhőséghooniganRX-8TraficAbu Dhabi NagydíjE30Lancer EVOBentley FalconeszméletlenManorTWOFACEmólóVitoDaniel SordofogászategyezményEurosportKevin AbbringbaseballBMW 4 Gran CoupéBessenyey ZoltánDB9vakvezető kutyaAlaszkaLapraszerelt autókabrióF50katonaiEric BoulliertrollhanninenversenysportlánckarbonISWTCRbunyóItaliaRolls-Royce Wraith CoupeeladakverésRWDIRCkarácsonymenekülésGT-86Pekingi AutószalonvárosDelta HF IntegraleGLAToyota Yaris RSgyúráscentenáriumLettországközelGorillazSigdsrallyFordRimacDisneyHuayrapostásSamsungkonföderációs zászlóomlásBMW 5SsangYongGran TourismoAmpera-eOpel GTkísérletFocusegyüttműködésHyundai i30biztonsági övromboláskábítószerEsteban GutierrezCitroenMcarenmatt fényezésAmerikai NagydíjlelepleződésML63 AMGkörnyezetbarátfelvásárlásLancia ThemaLamborghini DiablotereptűzijátékStockholmerősManor MarussiaSTiGhosthangutánzóStellaködMercedes-Benz G-osztálytilalomInfernomentősönzetlenmanővergumiégetésKoenigsegg Agera HHwalter röhrlPeugeot 207ChironPistavisszahívásAudi Prologue AvanttrükközésPeugeot 308Marcello LottiMazdaQ5szondaC8Alfa Romeo 4CNismoversenypályaBMW 6-os sorozatgyakorlatCayman Sharrachamerikai rendőrségZ5Lamborghini Veneno Roadsterkommunikációdugó46tuningSilverstone812IndyCarAMTSXJ13gyalogosvédelemNeymarmegsemmisítéshackelésMarchionnekilökMomkhanabiztosítószabálysértésMbDesignhumorosdöntőbevásárlásEasytroncisuzuki balenoautóútoroszjelzőoszlopAudiflörtDodgeidiótaegykerekezésszedánkémfotóCorvette Z06kutyacsomagKTM X-BowMax MosleykicsúszásAudi RS3subaru wrxsunyifisker karmaFord FocusCadillac ATSPorsche 911gyerekülészeneMission Eolajhangfalbivalymutatványjason stathamHayden PaddonittascserbenhagyásRed BullBMW X5fűnyíróLexus LF-SAugrásHenessey Venom GTkedvezménykubavásárlásAntonin TlustakBMW 5-ös sorozatJCWT1autóparkolóEclipseYouabian PumaamerikaTakataAyrton SennahalálosAgera RSMercedes GLEsütiszörnyCupraModel SShelby Daytona CoupehomokviharplázalakókocsisportkocsitTipoToyota GT86Wankel motortávolmaradásGenfi AutószalonelszállításOlaszországkólaDaytonaOpel AstraDucatihavas útABTApolloLukács KornélcigiTrustTAG Motorsportbritish greenrenault talismanJaguar XFR-SWaldowcsattogásRali du ValaisDaimlerelszabadult járműGeelyalagútkigyulladtaudi a4limuzinGT3Opel AdamShanghaiLandauletPriusOpel CascadakaszkadőrKevin MagnussenHoldenijesztésDodge RAMNissan JukelovaskocsiHonda NSX4MATICBentaygaMikulásWatkins GlenautmoataVolvo S90sprayhalálos irambanForma-2autómosáskirálynőtorlaszlexus nxR8Nasser Al-AttiyahFenyrLada VestafesztiválspeedfokozatFord RangerVeneno Roadsterelnökbolygódugattyús motorDevelskoda superbSkoda Citigos60W213tulajdonosAudi A3építkezésKia NiroKimi RaikkonenRomániaAdria Cennix6Melbourneterrországuldáselőzéssólyomrenault sanderoClimbkhanarajtcsúnyarepülőBTCCCentenariomonte carlo ralirevansSCCJensenRally du VAR 2012foghúzásAudi TT CupátadásZR1Pepsirali-világbajnokságmexikói autóSMSmentősvédvirtuálisSkodaMini PacemanD3 GroupvadnyugatIrmscher InspiroDaniel RicciardojátékkonzolChryslerlányvodkalicitMazda CX-9kétkerekezéssavjégautóMcDonaldsSmart CabrioDusterkupéBMW M760Li xDriveNicoMercedes-Benz SLS AMGingakilencsebességes automta váltóhatótávterepezésPorsche 911 GT3NissanLada NivaVATHDwayne JohnsonBethelCross ConceptjavítástornádóAston Martin VulcankarmasertéskorlátozáspokolStelviofurcsaságTatakezdőMazda MiataKancsár FerencMike Troutdűnebringakivetítőprofiestejó sofőrHarley-DavidsonWolfsburgPárizsi AutószalonRodasDurangocélgépPriorToyota RAV4szembe sávpassatámokfutótolásMcLaren MP4-12Cillegálelnöki ügylufthansaYarislábbal vezet24 órás versenyOliver BlumeHonda CR-VmobilRoad RoverFormula RenaultKOERUFanatec500eDodge ChargerjótékonyságMercedes-Benz CLAkínai közlekedéselektromos autózáslistakormányMercedes C-osztályVW GolfBryan buffierrendőrségbörtönapokalipszistechnikaJohn Cooper Worksfelúszáslada 4x4távolságXJ220ládaderbiTouaregPlútóF40volkswagen t1porsche macanhumotskylineborulássínWillys. moderncustom careladó autóCountrymanBútor RobiErzsébet királynőMercedes S-osztályKarinaHonda PreludeF430pápascooteralvázBullitmoziidősEVCsehországlimitált szériafestésleállásNissan rekordÍrországMkisfilmNyirfás JuliannakamionSt. James EditionrönkszállítóDronekhanaroadsterriasztóolajcseremedveepilepsziaMercedes jövőönvezetőGumball 3000roncstelepkátyúToyota HiluxvételberagadPiquetDCMartn Prokopmegelőző filmA5ScoutlineMercedes SLSmotorosrendőrzebraFord Fiestae-tronAston Martin DB9elszabadulegyterű autóhalálHungaroringdaruFrankfurtmodernMotkányBrit Nagydíjakciórobotizált váltóYamahaVenomgyorsaságitolvajPeugeot 208pezsgőintelligenskésésszállításG63időjárásegyterűtévéA120robotizált autóvadászatCessnabejelentéstávirányítós autóátverésatvgyárÉv autójaKia Soulliepája-raliCompassMichelinBugatti Veyron SSkompakt autóOlasz Nagydíjorosz közlekedéshajléktalanhójáróNissan SilviaújjáépültWald InternationalRenntechAusztrál NagydíjrobbantásgyorshajtáskereskedésszenzorFittipaldiJeep CherokeePortugáliaMichael SchumacherműszerfaldaewootűzcsapWWEMaserati LevanteVolkswagen Polodacia loganversenygyorsításcsúszásbmw m4Infiniti M30dLexus ISgyászhírG650gyorsulásárokbadassNoviteci5költözésSebastian VettelszelfiTokiói AutószalonHong KongMinyonújjáéledgőzLadaközterület-fenntartásWSRszórásfegyveresekSuzuki AltokisautóRosbergesküvőútFerrari 355 S SpiderimpalahangutánzáshaszonjárműJaguar X-TypetotálkárFernando AlonsoszánkózúzóhibridpusztításpermetezésBMW X4eletkromos autórali-európabajnokságA110Miguel MolinaHyundai i20 WRClimbókaszinóedukációLa TomatinaPaul di RestaDoritostaxiquadtalálkozóLance StrollBMW 2-es sorozatkétkerékFord F150SebringFord F-150CamaroEnerGForcefigyelmetlenrinocéroszmotorhibalancia deltaCitroen DS3WRCfilmgépi mosóJakus Tamásvezeték nélküli töltéselakadásszállítmányGuerlain Chicherit3D nyomatásnissan gtrLamborghinipótkocsiCountachSkoda Octavia RSAlpina B38-asChevrolet SilveradobiztosításA9balhélaptimeford thunderbirdAlex ZanardiSpirit Of EcstasyP100DkápolnaszaltóintruktorjubileumidiótaPeoplePeoplesnowboardhegykátrányBMW E30 M3Nissan Skyline R33Szilveszter rallyalfasafariroad rageNestor GirolamiSiennafeltörésgyerekekönvezető rendszerMaserati Quatroporteferrari 458 italialancia fulviaautós jövőteherautó911Bac MonoGMC Yukonprototípuslefoglalt autókBahraini NagydíjHyundai VelosterGhibliJaguar XKR-SállatPace CarBMW E30Athénlyukjapán közlekedéskályharendszámGLBFerrari F12sebastien ogierLaFerrarilopottSUVbajnokságrugóFerrariPeopleLPMulholland DrivePaul SwiftFord Mustangoldtimer találkozóMagyar NagydíjsugárhajtásúLamborghini Venenoaudi q3autópályaMicheliszmodellfrissítésSebatien LoebdrámavonulásG63 AMGRenault Clio TrophyautópiacpickupVolkswagenAndy PriaulxboxkiállásSaab 9-3ford kaNascarPeugeot 508FRfejesizomautóoffroadautópályamatricaháromkerekűrekordDannyroncsBentley Continental Flying SpurpulykaHummerfelfüggesztésdízel motorcsúszós útfavágásmercedes-benz c-osztályF12hivatalostoyota land cruiserLMP-1OstbergMáltaplatformrasszizmusleopardbukásVilágbajnokságM8BMW 6drónnapfénytetőbmw m5AMG GT RRollsDucatoAudi TTtereléskereskedőAston Martin CygnetRubiconnémet sportkocsimárkaünnepi modellDavid HasselhoffColin McRaeGrand DusterfestékOpel Kadettford c-maxBelga Nagydíjstreet raceLance GilbertSlovakia RingMercedes-Benz E-osztályland rover discoveryHennessey VenomBosche-Golfjó emberversenygumiUsain Boltpeugeot 308 swösszehasonlító-teszt6x6rx8távirányítós indítónavigátorHongkongkülönösFerrari 599 GTOstábKTMhulladékgazdálkodásBugatti Gangloff CoupespeakerArany Kormánykerékemissziós botránykrátertérképhosszútávú autóversenyJanner rallyWranglerszakaszInsanityVauxhallsztoriKaroqlandolásboxersubaru wrx stibérautóx7ctsGyulay ZsoltBatmanKia Forte KoupkéseléselgurulPCstartPhaetonQ6bunkócsaládi autóJames Maypeugeot 208 gtiBreitling Jet Teampiros

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.