keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőOpel Zafira TourerVenom F5figyelmetlenmarkolóNissan MaximaBentleytetőbölényA5autmoataMikkelsenátadásautóhajléktalanEmilynézők458 Specialeporsche macandaruroadsterSubarurichard hammondapokalipszisfail24 órás versenyautó eladásHollandiaDevelMaláj NagydíjHarley-Davidsoncrossoversubaru wrxjapán közlekedésAMGTechnicTakatapezsgőluxusautóbillencsrágcsálóXD3elveszveMercedes G-osztályCentenariofurcsaságM PerformancePriusgarazs.tvhíd csereF50elsüllyedbadassX5MRenault RSdonington parkQatarSergio MarchionneKia Forte Koupverésszippantós kocsiakadálykrosszmotorTrabantBMWTFSIAudi SQ7Red Bull Racingrajzretroveteránkölcsönzőtrident icenifelelőtlenLiberty WalkbalesetFerrari FXXCross ConceptPorscheJerezmúzeumVolkswagen Up!Bruno SpenglerCrosslandNestor GirolamiTokiói AutószalonM550drosszullétkályhaFormula RenaultSpecialeI8mázlibestsellerszörfskoda fabia s2000motorháztetőClarksonBlackInsanityspeedzonekerékBreitling Jet TeamVolkswagen GolfSebastian Vettelofficial3008modellfrissítésfilmes autóMercedes GLERali du Valaiscseh autóAudiS600peugeot 208 gtiJaguarStoffel VandoornebeszakadtChargermelegedésEurópa BajnokságMercedes VitohibridautóShanghaiAston MartinG650egyterűGT-Rsofőrös autóNorrdschleifeautósportBMW 2 Active TourerpassatMonzakukásautóMercedes-Benz SLS AMGadásarany570Sbuszélményautózáskiállításkompakt autóakciótrucksikerExtremesorsgyorsításM0AMG GTvillamosBMW 4 Gran CoupéutcagundöntőSkoda OctaviaHyundai VelosterbiztonságtechnikaTerrakhanapeugeot 205 gtiFiat TipoMercedes GPrombolásbefutójelzésjégautó458 ItaliaMercedes-MaybachVolkswagen PoloördögszekérFlamepermetezésJensen InterceptorAventadorgyalogosMonstertolatásáradásPiquetfilmsólyomlincselésjames bondDrag2WDkereszteződésbrutálalternatív üzemanyagMercedes CLK AMG Black SeriescsúnyabukfencKTMCountrymanpullmannDelta HF IntegralenézőPeugeot 308 GTitilos parkolásproblémaHofmannHonda CR-VGyurtatankKanadai NagydíjFootkhanadaewooChironvandalizmusInfernoletartóztatásvízMarius Aasenidőmérő edzésgreenlineüvegkárautó lopásMotkányesőlabradorforgalombuszmegállóMercedes C-osztálymodernGhymkhanamacskaM4 GTSAustinyofisker karmaLexus LF-SAMehdi BennaniFord MondeoPekingi AutószalonRowan Atkinsonközterület-fenntartásolasz autóDan BilzerianstatisztikaSAS IrisbabaHyundai i30G63szabálytalankodásjeges útROALversenysportTSIfejlesztésrajtlimitált szériaSkoda FabiaMarchionnaAudi A8 L ExtendedAlain MenuTitan XDarmageddoncustom carbörtönMclaren 570SWRXRedchrysler 200versenyJCWSata-raliHumveerugóJaguar XFRGTCaliforniatankolásmedvebentley mulsannehumorlövegJumpyG63 AMGSamsunggesztusautósüldözésRickard RydellgurulLamborghini Veneno RoadsterJurassic Parkmegsemmisítésgázolásangol autórendőrsebastien ogierimportgyáribmw x1csúszásPistae-Golfgyerek autóralimagyarChevySt. James EditionSvédországsorozatVW GolfGinorosz közlekedésIrmscher Inspiroangol közlekedésidőssínsunyirendőrautóbejelentésörök garanciaőzesteKovács TamáswellnessriasztóAudi S5Opel Adam Rallybalesetmegelőzésbentley continental gthőségFalconEVnyomtatásBudapestMelbournezsenialitásiCarrepülőhot hatchTransformerslandolástesla model xMazda CX-5GoProdrogszerkezettartályvideóFerrarEVOhangvezérlésX2ejtőernyőtolvajsztoribringaNeymarA-osztályCitroenünnepi modellKoenigsegg Agera HHSolbergÉv Autója 20176x6amerikai autószállításMercedesnissan navarakereslet csökkenéstanulmányFanatecREMCAthénPorsche BoxterVolkswagen PhaetonGran TourismojótékonykodásVolkswagen EosSemaRX-8verekedésWTCCDániadonutMick SchumacherturánLada Prioraenzo ferrariMaserati LevanterönkAIDSrobbanásOscherslebenKoreai NagydíjSupermanNémet túraautó bajnokságRallyhomokMartin CaceresFiat 500zombilerobbanbaja 500Tesla Model 3Qoros 3Dél-AmerikaRadicalpápaJensenfeltörésEsteban GutierrezhatótávSuzuki VitaranagymamaBeppo HarrachCX-5névT1Mazda MiatasivatagPaul SwiftGrand DusterJakus TamásbunkóJames MayOne:1kisfilmNissan MicraösszkerékMitsubishi LancerWintercontactPortugáliaNissan JukeNissan NV 200Nicolas Cagestábbenceillegális versenyPeugeot 207radardugórollerönvezetőimpalaFord Kugajó embersuzuki balenoPorsche 911 RDacia Logan MCVrolls-royce wraithtehénMariokólaMazdavezeték nélküli töltésautomatikaUPSRafael NadalBMW Z4Ron Dennisbajnokságrobotizált váltóVolvo XC90hibridbetonkeverőFRhulladékgyűjtésPontiacUrusreflekszvárosi miniTrusthűtésbessenyeykedvezménySpaMP4-12CautókiállításDetroiti AutószalonsüllyedésÍrországForza 7lamborghini gallardoBill Gateshangutánzáslancia fulviahídcsomagnyereményjátékAutopilotAlpinamajdnem balesethalálveterán autógyorsulási versenyféklowriderÉsztországélőTouaregAston Martin VulcanBútor RobiGuardSzlovéniaRober Kubicabakigyújtogatókonföderációs zászlófegyveresekTimo GlockFicza FerencMastercsehpapKancsár FerencGumball 3000yellowstoneLP960rakományamerikai rendőrségmázlistaalkalmazáskatonákkombibunkerHalid Avdagicbioüzemanyagrenault sanderoPosrcheplázaLamborghiniFord MustangMitshubishiVignaleFinal FantasymanőverNissan GT-R R34Alfa Romeo 4CkisautólángszolnokitalGMC YukonbátortáblamentésbérautópályanapDodge RAMArany KormánykerékSkoda Octavia RStanulmányautólada grantaVFTSszáguldásNissan 370zjaguar f-typeegykerekezésfegyverTata ZicaKovács ÁgiBentley Continental Flying SpurPuskádi JánosUberjavításmarketingAnniversaryjégesőGódor BarnaritkaságToyota RAV4elsőwalter röhrljó sofőrrönkszállítódízel motorrossz útRolls-Royce Wraith CoupedrónerősMemo Gidleygőznői sofőrGPSBaldwinkamionsofőrschumacherBen AfflecklánykérésContinentalLotus F1ford c-maxneuvilleWill StevensNvidiatulajdonosSkodahősSUVtáskaorosz autóóraelőzés46villanyautóroad ragevolkswagen t1Wankel motorakkumulátorSaabford karakétaLand RoverpókijesztgetésategoMaseratiNasser Al-AttiyahKadjargyújtogatáseladó autóHonda Civic Type-RML63 AMGszakadéktornádósütiVila RealDavid Brownbeszakadt burkolatvadnyugatVitolökhárítóChristiano RonaldoItalia350zázsiai közlekedésmentőUsain BoltR8Ferrari CaliforniaCadillacColin McRaeautópiac275pénzVerstappen44ijedtségreakciókazahFord FiestaLandauletBullitAirscarfDodge HellcattávolságkápolnaLykancrashMleállásszarkaCarlos SainzMission EMarchionneOpel AntaraFedExbrutál esésChelseaminiszterelnökidiótaPeopleADAC Deutschland rallygyerekülésFiat 124 SpiderbatmobileszingapúrBarcelonaMercedes S-osztályferrari 458 italiaKoncz GáborültetésMichelisz NorbertpisztolykihajtóGhostRenault MeganeBMW M2SnowkhanaRufSportssafari760LiFerrari F12AlpinefocicsalásWald InternationalAll-TerrainsúlyelosztásSRTHonda 2&4Range Rover SportAudi R8Willys. modernparkoló asszisztensrégimurvaformaMarcus Gronholmhonda integrapadkautcai versenyGLCrészedMarcello Lottifestésvolkswagen eco upVenomXRali OBSebringBMW X5Ott Tanakbaleset tengelyintelligensprankRallyeelefántedukációtragédiaLada NivawcToyotaMatteo MalucelliemberségFerrari F12 BerlinettaamerikaNorvégiahegyoroszévnyitóGymkhanaMike Troutjason stathamhullámSuzuki SX4bankautomatalízingDwayne JohnsonVivaroRally du VAR 2012oroszországW Motorselszabadult járműIsuzuChevrolet SilveradoPaul di Restarongnissan nv200Nimródforma-1dízel botrányLummaFord FocusPikes PeakSCCCitroen C3New JerseyszámozásNYPDS-Editiontúraautó világbajnokságtemetkezésbiztonsági rendszereldurranMichelinAlaszkaszlalomgiccsToyota HiluxRenault TwingobringásInterlagosarabdefektterepBentaygaconvertiblevirtuálkínai közlekedéscsomagszállításharcAmerikai NagydíjlángokselfievákuumSpielbergszánkóhalálos irambantechnikatéli gumifelajánláskarcbírságMitsubishi OutlanerháborúThe Mint 400Forma-1 Bahreini NagydíjHollywoodlistaugrásvetődéselszabadulpoénP100Dford s-maxFelix BaumgartnerCaterpillarugratásCaterhamreflexszarvaschris MeekecélgépfacebookkazárDisneyautótolvajVeyronTataPorsche Mission ESan DiegoRange RoverBob Bellflörtelektromos autózásneed for speedbicikliútKaigarázsajtóHonda JazzStellaKia PicantoOlaszországSteve JobsHongkongKugaelgurulKrózser Menyhértromán autóDaimlergépi mosóKerényi Ádámcars coffeMoszkvaS90X6MSMStrutyiRWDSpyderFittipaldiKatardarálóQ6kivetítőelaludt488magabiztosságlasszóplatformSkoda múzeumMiami ViceYouabian PumaBMW 8HummerCaymanFord RacingelőjegyzéskínaHeritageBelga NagydíjRapidtargoncatorlaszmeglepetésvonat3d nyomtatóFerrarivízbenCupraGoodwood Festival of SpeedunboxingSesto ElementoszállítójátékautósátorKTM X-Bowdagadtporchenyári gumiHaasVolvo S70 R3D nyomatásCompassIED SyrmaHonda PreludelisztGhiblipanziósvédSmartFord F150Honda NSXporsche 959MNASZterepezésgarazsmonte carlo raligyorsasági obDél-AfrikaChicagodynoViperparasztkalapácscar porne-tronmatt fényezésskylineimprezanissan leafPhaetonMagyar Termék Nagydíjgödörbarn findtrélerrageSportwagonM6SpanyolországScoutvideó válogatásVida JaniDTM34 órás versenyOpel CorsaTushkanovaMonacói NagydíjviccÚj-ZélandléghajtásVolkswagen JettaZ06elakadásrányitásDél-KoreascooterDodge Dartfüves cigiLance GilbertszörnyetegláncRubens BarrichelloSLS AMGkoncepció Bugatti VeyronApplereggeliBlazerBarum-raliOpel MagyarországaudiozúzásautópályamatricaMonacoGLEorrszarvúTigrisZumafékpadTouristenstorage findUH-1Road AmericaLaguna SecadoppingMr.BeanköltözésPharrel Williamstilosban parkoláshard topszekérfoghúzásukrajnaRimacvadászat918 SpyderGT 4rali-európabajnokságForma-EcinemaszállodabüntetésTCR EuropeTim Gábor24hactrostörök közelkedésMaserati GranTurismolépcsőönvezető rendszerorigamiBMW E30 M3Chevrolet Camaro Z/28Maserati 3500GTOsloAmpera-ePorsche PanameramandzsettagombhalálesetHiluxroncsderbiIrmscherChevrolet CorvetteVolvo S90autolivSuzuki AltoLadasziklai3Volkswagen TouaregTWOFACEvégső állomásroncsLandwindEclipserobogóForma-2Arab autózásAriel AtomPlaystationbicajamerikailazaDodge ChallengerStepwayszélvédőmosóABTPeugeot 206balszerencseDoritosHammanjótétidiótaChevelleCsehországhaszonjárműszenzációApollovárólistaGordinisvéd piacdízelautóPepsi Maxleleplezésbmw 507VATHsprayGLBPeugeot 308Nissan NotehibaChevrolet CaptivaVelociraptoridőjárásEgerKeszthelyi VivienspeedCitroen DS5David CoulthardRenault TrafficKínai NagydíjUSA NagydíjAbu Dhabi NagydíjMercedes CLAV12sportszerűtlennapelemkerskéséshókotróhelyszínelésNascarVin Dieselfejszeskoda 120arab autóHoonigansEliaigazoltatáspolitikaXJsordoFurioushangprojektorszelektív hulladékKlausz KristófrepülSlovakia RingRollsXC60Olivier PanisvontatásBonnevilleWSRGRMNCsillagtúraI-Pacetéli közlekedésévfordulóRenault Clio TrophystartFiesta WRCingaanimációsRally CupRX-VISIONtávolmaradásHockenheimBMW 5british greenmotorosDRIVE PILOTInfiniti M30dbmw maasaicamosásBMW 503Michael SchumacherépítkezésAudi A2fékútlexus nxNyirfás JuliannaPeugeot 2008ráncfelvarráseszméletlenchevrolet cruzeclioúthibaLevantePlútóromán közlekedésVelarPriormotorSabine SchmitzWTCRDragon MountainlopottÉv autójaDannyKAMAZCrystal HooksSeatkicsúszássportpeugeot 308 swittas vezetőfurgondacia loganOpel AstraEurosportZFrepülő autóversenyautóAlpina B3drámaautóúthomokviharpro-tourerCoca-Colaszembe sávjótékonyságJanner rallyrongálásMcLarenHungaroringspeakerConceptpoloskahyundai i20C8DefendermentőakcióSzilveszter raliCadillac EscaladehangfalvásárlásprémiumautóForma-4MitsubishiWWEBMW M4 GTSKaroqlefoglalt autókGenesislövésTDIFiatMarine EditionBuick RivierafűnyíróSebastian LoebkonzolSTiBamboohelikopterEtnaTobias Moerspieter tsienhackerbakancslistaZR1LMP-1fejestúraautóversenygumi30 évpörgetésaprkolóImolaKefo MotorsportelszabadultyoutubeNoodletélR5Siennahalottas kocsidragsterpulykaBMW 4-es sorozatW213Henessey Venom GTLe MansTallinelektromosVenezuelaBMW M760Li xDrivelexus rcJohn CenaevolúcióFiat 500Lvasúti átkelőfotóWorld Series by RenaultstretchChuck NorrisképAudi RS6Jon OlssonrobogósSibiu-raliKomárombontásmotorhibaopel karlAcropolis-ralihóemberrottweilerToyota TundraLFAesésToyota EchoBob LutzdudakoppintásbevásárlásszaltóIndiai NagydíjNürburgringMagnus WalkerpremierYamahaToyota Yaris RSbiztonsági autóAxiálTouristenfahrttitanIndy 500felakadcserbenhagyásnyirfasárokmackós60Audi A6játékkonzoltalálkozóSigdsrally2CVolajtöltőbmw m4ausztrálCruzefesztiválGorillazpattogatott kukoricatoyota versoTerragyorsulásfalsefalsecigihalottaskocsix6Yuliannapaul walkerfelniJapán NagydíjRhys MillenLodgyzsúfoltságnagy sebességmunkagépbénaSuzuki KizashihányáslakókocsiGuerlainLada 2104Lada KalinajwrcpirosSuzuki Swiftrevansfiat. fiat 500hírA4gyerekemissziós botrányoszlopluxus buszChevrolett CorvetteHillclimbnyíltnapMomkhanaLaFerrarirobotautóösszefogástanulmnányLaFerrari ApertameganeA9távirányítós indítóhibrid autótámadásJeff GordonújjáépültErwin WurmItaldesignjövőképGallardobéreltS10kamionzuhanásForma-3vizelepizódAero 8japán piacMLBAlpina B12kiegészítőrasszizmusizomautóBatmanútegyediTrophy TrucktérképSuzuki AuthenticsGyulay Zsoltautó rongálásSuzukiextra 300liepája-raliExclusiveirodaátveréskaszkadőrLMSDucatogalambmanuálisMercedes-Benz M-osztályCountachEnerGForceMexikóE63 StelefonfaIATtuningrenault talismanAston Martin DB9Mercedes jövőgyilkossági kísérletFormula 3mesefigurákBMW 5-ös sorozatTieDB9AsconaszimulátorLamborghini Venenodacia sanderogörkorcsolyaMikulásBulldogaudi a4KodiaqAndy PriaulxKodojapán autókisteherautótraktorbruderbikiniJeep CherokeeRapidEalvásColins CrestBrit NagydíjForza MotorsportgázDaniel RicciardoKia Nirokráterfrancia autóidiótaPeoplePeopleürülékkanadagyárpalettaKiaAston Martin Rapide Stúlméretesorosz tuningMercedes A-osztálysütiszörnyForma-1 Spanyol NagydíjtévéspanyolBloomChryslerrobotizált autóvillámBessenyey ZoltánháromkerekűGT3mobilrendezvényOpel InsigniaVRtoyota land cruiserszékmegelőző filméjszakakilökfurcsa járműMitsubishi G4szabadidő-autóLada VestamezőgazdaságAMTSFerrariPeopleDokker4MATICBugatti Veyron SSepilepsziai3 REXrészegtechnológiaBMW 6-os sorozatMiguel MolinaDavid HasselhoffA110Volvo modellISoldtimer találkozóOpel CascadahumorosMalajziaDakarvilágrekordAygobuffier720SlovaskocsiAusztrál NagydíjDacia DokkerbiztosításMazda CX-9ctsBMW 1602Oliver BlumeSvéd raliautóipari visszahívásquadblack fridayfiskerdömperSRT ViperForzaködszilvszter raliTiguanépítésNovitecokos fényszóróFCAföldcsuszamlásjean-claude van demme5008polo r wrcWRX STIland rover discoverykormányEasytroncitalálmányKarinahőkameraszabályozásBethelMaybachRenaultcsajozásShelbyJanner ralicitroen cxLamborghini HuracanablaktörlőköztisztaságF12kátrányUltraChicheritMogyoródEurópa NagydíjErzsébet királynőtúlkeresletGT4fóbiaStingermobiltelefonXJ220Volvo C30kardiológiafüst488 PistapusztításburnoutCorvette Z06volkswagen jettacaddybolygódugattyús motorDurangogázüzemű autóHayden PaddonfarmerkémfotónavigátorCullinanCayman GTSSuperfasthernyótalpJorge LorenzoboxkiállásGoogleGörögországMount EverestMini Pacemanelső vásárlókoreai autócitroen c-xrszórásGarázs TVHunGarianOPCkorlátozáscsajokszemmozgásBMW X6Kimi RaikkonenterepjáróBTCCHyundai Genesisájuláshot rodNissan rekordfelfüggesztésFerrari F40 LM BarchettaCessnawiesmannijesztésMercedes-Benz A-osztályAudi A8 L Securityfelvásárlásborulrondahumotkilencsebességes automta váltóPókemberLa TomatinaRomániaWRC3rablásvonulásjárókelőDaniel SordoBJCrewede tomaso panteravicces videóLas Vegasporral oltóMcLaren P1Mercedes-Benz G-osztályhooniganbűncselekményboxerFord RangerRubiconChevrolet AveofavágásForza Horizon 2SennaSport SVRSuperleggerafreighterSpykerrendvédelmi erőkelektromos autóRed BullBMW 7LettországTom ChiltongolfautóLand Rover DefenderbúcsúDaciaR3TargaGuerlain ChicheritkatonaAudi TT CupJänner-raliújjáéled4x4skoda superbViper SRTHUVReal MadridÉrdi TiboráremelésKen BlockYarisrendszámOpel AdamTOP10GLATrans AMkezdőgyerekekkipörgéskrosszstopHonda CivicLapraszerelt autóMANteddyBoston reptérXC40vizes úti30 WagonhójáróSochiM8GT40Q5volkswagen borakonvojCorbellatisípályaRosbergtaxipostásNissanBryan buffierelszállításMuscle CarillatAudi A3virtuálismárkakupaChevrolet CamaroA120KazahsztánkárosanyagNissan Skyline R34táncCadillac ATSnissan gtrExorcistkilökésVeneno RoadsterElon MuskDCfelfutószerelővisszapillantócsattogásfokozatiphonegazdagvárosroncsteleptrolibuszsérülésAudi Prologue AvantFranciaországAcura NSXgumorToyota Suprarolls-royce phantommercedes-benz s-osztályB11HyundaiberagadkézifékwörtherseebesirtunkkupéAgeraModel 3Heinz-Harald Frentzenvolkswagen golf sportsvanS65FIA GT3SSboxtűzoltóPauYas Marina CircuitOpel Amperaautópálya3DszelfiKia SoulTCRPosaidonAgera RSFerrari 355 S SpiderWestfield MegabusaPorsche 911 GT3zúzdakötekedésMarvelittasRS4alfaGTOingyen autóbicilisMcLaren MP4-12CgyűjteményVectra8-asEurosol-Honda Civic Type-RkipufogóRoberto MerhigyalogosvédelemNissan AlmerakézikönyvautómentésFerrari 599 GTORenault CliolökésMercedes SLSillegálAlpina B7Matthew CampbellNissan IDxMulholland DriveToyota S-FRbmw z2Shelby Daytona CoupeManor MarussiaAlfa Romeobiztonságfisker surfWalter CsabaFormulareklámUSAEngstlerfogászatRobert KubicaSierranémet autóApriliaszakaszautóbemutatómini cooperTata NanoAudi TT-RSRolss-RoyceWranglercobra 11olajcsereMinyonmorganforheccGiulia QVénekműszerfalDodge ChargerCintraszigetbenzinkútx7MissileX-TrailMcLaren 12cWaldowJeanner rallyMagyar Nagydíjmercedes-benz econicHummer H1land rover discovery sportford thunderbirdPethő IstvánátépítésHong Kongsubaru wrx stiShelby GT350RkirálynőfrontálBlack BearZafiraNissan Silviamexikói autóChevroletszétveriTestarossaDC ShoesráfutáskörnyezetvédelemNagy FutamBelgiumhulladékgazdálkodásCorsica-ralitűzcsapArteonPace CarajtóVolvopótkocsiprojektorRoad RoverP1erőszakNicoLamborghini AventadorlufthansaNordschleifegyőri Audi-gyárherbiemeneküléshirdetésrobbantásjógaPSARed Bull Ringmotorpalettatoyota 2000 gtLancerPHEVmárkákeletkromos autóturán frigyesAcuraAudi Q2vodkaszemetelésMadárEF7jégkaparóelnöki ügySvájckörnyezetbarátring-tximobilitásGMCcherokeeCorvetteXJ13SixtDucatidigital lightsertéslövöldözésSuper SportalagútPeopleSmart ForFourOpel KadettpaintballcsempészetHoldenparkolásBrilliancebarátnőjachtszondaleopardOpelFordHadik AndrásGuinness rekordMercedes Maybach.VeszprémChevrolet ImpalalegóBugatti Gangloff CoupebalesetekKertész KrisztiánSeat IbizabivalysavkameraPakisztánSzilveszter rallyDusterkommunikációmotorosrendőrPorsche 993Hondaamerikai humormólóClimbkhanamutatványF40Vauxhallállatmercedes-benz c-osztályCiprusBMW I8Jaguar XKR-Sjávorszarvas-tesztomlásAEC Routemasterautós üldözésQoros GQ3Securityutcai autólada 4x4Világbajnokságbiztosítóflame warCitroen DS3jégdudehavas útGMC SierraSWüldözésJari-Matti LatvalademonstrációkubaTraficLukács KornéltörvényfekvőrendőrLamborghini Murcielagoford galaxyprofivolkswagen beetleU2robbanRat Rodegyezménycsaládi autóPolestarpályaLexusKonaAbu-DhabitüntetéskátyúMercedes-Benz CLAkamikazepokolfuvarnői vezetőAlfa Romoeferrari enzoalvázDemonoposszumJean Alesiindításégő autóautomata váltópedálJohannesburgDB11Ayrton Sennatávirányítós autóVetteFestival of SpeedTucsonvészfékGeneral Leevasúti átjáróHyundai ix20őrületCadillac CTSMcFlyKodiakLance StrolllicitLS 500hBMW 5 GTsnowboardöregVilnerzebraMercedes-Benz SLSTechartAdria Cennirali-világbajnokságsárgam5forró víztrezortörésMáltaColoradoMbDesignterrorZ5Mercedes-Benz E-osztályMagyarországretroautógyászhírtridentJohn Cooper WorksfelahegyreEvoqueNAAFrajzfilmhihetetlenForms-1testgokarttesztlaptimenyújtott karosszériaTolemantrükközésRolls-RoyceSVcentenáriumlimbóautótemetőWildcatfelúszásGeelyVályilimitáltshowBuickFiat PandakarmaCardokKOERUTAG MotorsportFocushajóleszállásámokfutóWatkins Glen2013RXlyukBrazil NagydíjMicheliszHappykétkerékBMW 2-es sorozatyoungtimerX-osztályKoenigsegg Agera RBrazíliaAfrikaBentley FalconoroszlánszénaFenyrbukásvolkswagen bogárnémet sportkocsisugárhajtásúHuayra911IndiaautosQorosSergiokötélhúzásCayman SMazda3vételközterület-fenntartóNissan Skyline R33előzetesSzingapúri NagydíjLykan HypersportbrutálisszirénaOlasz Nagydíjszupersportkocsilopott autóGiuliaszabálysértéscadillac devillekarácsonyFord F-150szőnyegLe Mans 24hPeugeot 508villámlástelepSubaru ImprezaSherpbolondSwiftRenntechStockholmelakadparkolóERCdigitáliskísérletbika500eVolkswagenJaguar XFR-Si5Marbellahavazásgőzgépmercedes-benz mlcpickupSpirit Of EcstasysylviadurvaVorsteinerBuggyDacia DusterCamaroFiestaHennessey VenomteherautóátnevezésTwingokutyaújAntonin Tlustakaudi q3hackeléspénzszállítóNémet NagydíjtrailerWalterné Dancsó Adriennpiros lámpalopós autóJedlik Ányos KlaszterBMW 3 GTAlex ZanardiwrcSebatien LoebtaplóFerrari 599 GTBLPGFord Ecosportmercedes-benztűzijátékQ60driftszoknyakereskedésChiron SportösszehasonlítóTacomaatkinsonelképesztőbemutatóSpanyol NagydíjlángszórólezárásBitter SándorrendőrségStelviopotyautasATSGTAmárkagyanusítottAudi RS3váltóPorsche 911Rali VBágyBMW X4F1Proteamfilmes autókborzFormula StudentsmokenapenergiagyakorlatgázrobbanásGenfi AutószalonNASAkarbonMcarenBJ BaldwinRodasegyüttműködésoff-roadJeep WranglerközelládaderbiToyota CorollaEric Boullierautómosássárga zászlóNismokombájnüzemanyagJaguar XFMaserati Quattroporte458visszahívásinasGT-86prototípusszociautotalalkozoFrankfurtjet-skikombi autóAnton YelchinsportkocsitinternetStratosvezetésspecialgerillapolgármesterrepülésfrankfurti autószalonközlekedésKevin Magnussenvakvezető kutyaKuala LumpurVWTyler WittehistoricIncegyterű autóelsőbbséghosszútávú autóversenykergetőzésDodgeChevrolet VoltzúzóUAZbiztonsági öv812önzetlenlányIndyCarGenfFR-SrobotBajaManorJannarellyLexus ISToyota PicnicMotorsMax MosleyDevel SixteenkulcsgyorshajtásPanamera Sport TurismooffroadfolyógyalogOlssonDronekhanazeneOrosz Nagydíjkit carvírusOpel GTtávirányítósMicramenekülTaco BelltrollversenypályaMotegieladásOstbergdashcamkabrióFerrari LaFerrariCrossland XScoutlineKia CeedSaab 9-3automataLotus SUVgázszivárgásmentősfutár60Kecskeméti BalázsClarionkínos esetSilverstoneMiniAccordGigafactorytengerJosh CartuAlfa 4Cangol motorNeonBac MonoHoonicornWolfsburgHill ClimbCadillac ELReladakharrachSubaru ForesterlefulladNissan GT-RtolásteaserBMW M3szemétszedéscsodaJeepkínai autótereléslimuzinZotyeF150Suzuki SamuraibobpályaMiataegzotikus autóVolvo reklánmInfiniticars and coffeigazságszolgáltatásYeongamhangtűzoltóságPepsiGumpertMercedes S-classraktárMercedes SLS AMGRCbmw m5festéklábbal vezetautótesztATS-VD3 GroupBMW 6bombaRX-9BYDNissan Sentraarab közlekedésJustin WilsontilalomBoxsterkigyulladdűneZöld pokolkávérally du VARhalálosDaytonakülönösautós jövőIRCSmart CabriomotogpAston Martin CygnettahóOrlandokábítószerHyundai i20 WRCCitroen C4 PicassoQVfelvonuláshangutánzótrükkszerencseszörnyminigunSpongya BobSonicLuc BessonGlobal Vehicle TrustMercedes E-osztályPutyinspanyol autóJaguar X-TypePCinstinctszimuláláskereskedőBMW E30célPeugeot 208hódmezőrületZengő Motorsportösszehasonlító-tesztoperatőrvirtuál tuningFord Fiesta RS WRCgumiégetésToyota GT86T-RockétkerekezésSkoda CitigoámokfutásSThúzásIndymásolásPárizsi AutószalonelnökjárdaszedánMartn ProkoplelepleződésMaserati QuatroporteérintőkijelzőBMW 1TipobambuszatvjelzőoszlopInsigniakatonailángolARTbővítésbénázásBreitlingC3GázosításhanninenMercedes EVO 2Audi TTbalhéApertalada samaraPur BlancF430Erzsébetcrash testveszteségáldásLancer EVOConnectedDriveféktesztChallengesteve mcqueenhollandYpres-raliSinsheimKharitoninkigyulladtvéletlenhuligánokMonte Carlo rallySpa FrancorchampskaszinóTalismanISISAusztriastreet racehivatalosFernando AlonsoR8 Spiderbunyórekordsorompógyorsasági motorPeugeotközlekedésbiztonságnapfénytetőcsúszós útlebukásMarco WittmanKetterer ContinentalszállítmányjubileumXVtilosmoziPokemon GoModel Sm1raBaleamerikai közlekedéskéselésjarri-matti latvalaMarconi500luxusborulásE30Lanciaúj generációbanKia Riokizárásgyúráslancia deltaKevin AbbringV8 SupercaresküvőRinspeedGenesis G90SsangYongékszerelmebetegmegtaláltLamborghini UrusbaseballintruktorPro CeedMad MaxAMG GT RpáncélosLamborghini Diablogyorsaságitotálkárrush hourBZZZSuzukaPiercarlo Ghinzanisportautó45Citroen DS3WRCjelmezLancia ThemaBoscharomarandiRali EBquadskirx8szenzorMcDonaldsrinocéroszamazonBahraini Nagydíj

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.