keresés eredménye

francia autó

TESZTEK

Audi franciául - Peugeot 508 GT

Ennyi kellett, hogy megtörjön a jég, és végre szeretni tudjam a Peugeot 508-ast. Már csak azt nem tudom, azért jön be, mert francia, vagy azért, mert annyira nem az?

cimkék: teszt / Peugeot / francia autó / Peugeot 508

Törióra: 50 éves a Peugeot J7 Francia felfújt

Évtizedeken át három karakteres furgon versengett egymással a francia fuvarozókért. A Peugeot guruló konzervdoboza volt a legkitartóbb, még az ezredfordulót is túlélte.

cimkék: Peugeot / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Renault Clio Vilmos, a császár

Nem csak az Év autója díjat vitte el a Clio, újra vevőket szerzett a Renault-nak, nem is keveset, de franciás kényelme helyett ma mindenki a Williams sportosságára vágyik.

cimkék: Renault / Renault Clio / kisautó / francia autó / youngtimer

Törióra: 60 éves a Peugeot 403 Columbo kedvence

Columbo kopottas kocsija csak Amerikában számított ritkaságnak, Európában a márka nagy dobása volt. Akkoriban a Peugeot-t csak a francia Mercedesként tartották számon.

cimkék: sorozat / veterán / kabrió / francia autó / Peugeot

Szpojler: Taxi (1998) Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat!

Mire képes egy szenvedélyes producer, egy megszállott rendező, néhány lelkes, kezdő színész és egy rakás profi sofőr? Összehozzák az egyik legütősebb francia akcióvígjátékot.

cimkék: mercedes-benz / német autó / Peugeot / francia autó / mozi / film / taxi

Genfi kedvenceink – Renault Espace Egyterű újratöltve

Harminc éve tudjuk, hogy a családi autó nem ér véget a kombinál, annak idején az Espace-szal született meg az egyterű kategória. Ezt szeretnék most újra feltalálni az új generációval.

cimkék: Renault / egyterű / crossover / francia autó

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Törióra: 50 éves a Renault 16 Stirling Moss ajánlásával

Bármilyen modern látvány, a franciák egyik főműve 50 éve jelent meg, hogy megmutassa, milyen autókkal járunk tíz-húsz év múlva. Megérdemelte az Év autója díjat!

cimkék: Renault / francia autó / veterán

Az év búcsúja 2014

2014-ben is meg kellett válnunk egy nagy túlélőtől, miközben az utolsó példány is elkészült egy nagy port kavart, hibrid szuperautóból. Összegyűjtöttük a top 5 idén kifutó modellt.

cimkék: sportautó / kabrió / roadster / kupé / japán autó / francia autó / német autó / Mitsubishi Lancer / Mitsubishi / Porsche / Mini

Az év legütősebb tesztautói 2014

2014-ben is több tucat izgalmas kocsit vezettünk a GarázsTV műsorában itthon és külföldön. Összegyűjtöttük az idén kipróbált gépek közül a csúcstartókat, a legek legjeit.

cimkék: rolls-royce phantom / orosz autó / francia autó / Audi RS6 / angol autó / Rolls-Royce / német autó / kombi / Audi / teherautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Peugeot

A városi minik királya? Renault Twingo 1.0 SCe-teszt

Amikor már éppen temetni kezdtük a Twingo egyéniségét, a Renault ledobta a láncot, szövetkezett a Smarttal, és múltjába visszanyúlva összehozta a piac egyik legszellemesebb városi minijét.

cimkék: Renault / Renault Twingo / kisautó / francia autó

Törióra: 30 éves a Renault Alpine GTA Utolsó felvonás

Hiába lehetne hosszan sorolni az ütős sportmodelleket, a Renault-ról nem a sportosság ugrik be. Kevesen emlékeznek rá, pedig volt, amikor vagány kupéval ijesztgették a Porschét.

cimkék: youngtimer / veterán / francia autó / kupé / sportautó / Alpine / Renault

Rácstalanító kezelés Peugeot 3008-teszt

Senki sem tudja, minek nevezze, de ez nem is fontos, mert az egyterűek és szabadidő-autók közé belőtt 3008 egy szerethető autó. Pláne így felfrissítve, ijesztő hűtőrács nélkül.

cimkék: egyterű / szabadidő-autó / SUV / crossover / francia autó / Peugeot

Törióra: 30 éves a Renault 25 Csúcstámadás

Mindent, amit elért, franciaságának köszönhette, a nyolcvanas évek nagy Renault-ját mégis pont a franciasága akadályozta meg abban, hogy lenyomja német konkurenseit.

cimkék: Renault / francia autó / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Renault R8 Gordini Versenyautó a szalonból

A kezdetben 1000 darabosra tervezett szériából több mint tízezret kellett gyártani, hogy kielégítsék az igényeket. Ezzel az R8 Gordini lett a „mágus” egyik legismertebb mesterműve.

cimkék: Renault / Gordini / autósport / versenyautó / sportautó / francia autó / veterán

Törióra: 25 éves a Peugeot 605 A nagyság átka

A francia nagyautók keserű sorsát a 605-ös sem kerülhette el, ahogy a sorozatos műszaki hibákat sem. Nem vált be, pedig tíz évig a Peugeot csúcsmodellje volt.

cimkék: Peugeot / youngtimer / francia autó

Törióra: 30 éves a Peugeot 205 GTi Nálam elvérzett

Egykori tulajdonosként a 205 GTi-t egy túlmisztifikált és megbízhatatlan autónak ismertem meg, de a szakma mégis a 80-as évek egyik legendás sportautójaként szereti emlegetni.

cimkék: veterán / francia autó / hot hatch / Peugeot

Menő gépek a Tuning Show-ról IV.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / olasz autó / francia autó / sportautó / német autó / tuning / japán autó / kabrió / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról III.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: japán autó / youngtimer / veterán / kabrió / sportautó / tuning / olasz autó / francia autó / amerikai autó / német autó

Menő gépek a Tuning Show-ról II.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: tuning / francia autó / olasz autó / német autó / amerikai autó / veterán / kabrió / sportautó / youngtimer

Menő gépek a Tuning Show-ról I.

Három napot töltöttünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, hogy találkozhassunk Veletek, közben nem hagytuk pihenni a fényképezőgépet.

cimkék: veterán / youngtimer / yo / amerikai autó / francia autó / olasz autó / japán autó / német autó / kabrió / sportautó / tuning

Törióra: 30 éves a Renault Espace Svájci bicska négy keréken

Mintha egyenesen az űrből jött volna, olyan meglepő és modern volt 1984-ben minden európai egyterű őse, a konkurenciától elcsábított Espace.

cimkék: veterán / egyterű / francia autó / Renault

Törióra: 25 éves a Citroën XM 13 ablak az út felett

Megpróbált minden igényt kielégíteni, miközben lelke mélyén hamisítatlanul francia maradt. Az utolsó avantgárd Citroën még egyszer utoljára megmutatta, mire képes a bátor kreativitás.

cimkék: Citroen / francia autó / youngtimer

Lenyomják-e az újoncok a Golfot? VW Golf, Peugeot 308, Mazda3 - összehasonlító teszt 5/5

Három karakter, három világnézet, három árkategória. Mindhárom autó másképpen oldja meg ugyanazt a problémát. Öt próba elé állítottuk német, francia és japán kompaktunkat.

cimkék: Mazda3 / Volkswagen Golf / Peugeot 308 / Mazda / francia autó / német autó / kompakt autó / japán autó / Volkswagen / Peugeot

Dacia Duster (2013) - Menetpróba Nincs több kifogás

Csak egy frissítésre volt szükség, hogy a Duster ésszerű választásból a piac legjobb ajánlatává váljon. Szinte minden hibáját sikerült kihúzni a nem túl hosszú listáról. Már csak a presztízs hiányzik.

cimkék: SUV / Dacia / Dacia Duster / francia autó

Formális támadás Peugeot 508 1.6 THP

Fenekestől szeretné felforgatni kategóriáját, az 508-ra számozott 407-es utód, ezért a létező összes kommunikációs csatornán azt hangoztatja a Peugeot, hogy mindenben kimagasló.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

308-as újragondolva Peugeot 308 2.0 HDi

Tavasszal már láthattuk, most pedig már ki is próbálhattuk a modellfrissített 308-ast, ráadásul egy ígéretes, az érzékszerveinket alaposan kényeztető változatot foghattunk vallatóra.

cimkék: Peugeot / kompakt autó / francia autó / Peugeot 308

Eggyel nő a tét Peugeot 208 1.6

A 205-ös és a 206-os modellekkel a Peugeot leverte a fél világot, a formás kisautók hihetetlenül kapósak voltak. A 208-as előtt nem kisebb feladat áll, mint visszahódítani a vásárlók millióit.

cimkék: teszt / Peugeot / kisautó / Peugeot 208 / francia autó
Hírek

Kombiként szerencsésebb a Talisman Renault Talisman Estate-bemutató

Heteken belül nyit a Frankfurti Autószalon, de a Renault már most megmutatta, hogy fog kinézni az új csúcsmodell kombi változata. A Talisman Estate majdnem mindent jobban tud a szedánnál.

cimkék: Renault / kombi / francia autó / renault talisman

Cégautónak született a Laguna utódja Renault Talisman-bemutató

Talisman néven, az Espace-szal közös műszaki alapokon jön az új nagy Renault. Nem kockáztat, konzervatív formákkal és töménytelen extrával indul a németek ellen.

cimkék: Renault / francia autó / renault talisman

Európán kívülre ösztönöz a C4 Cactus sikere

A Citroen elvárásain felül teljesít a C4 Cactus az eladások terén. A gyár szerint ideje nagyobb tételben gondolkodni, és olyan piacokra vinni a modellt, ahol eddig nem volt jelen.

cimkék: Citroen / francia autó

Hiába várjuk a sport Daciát Nem lesz Európában Sandero RS

Van a világnak olyan szeglete, ahol lesz Sandero RS, de ott Renault néven árulják, és nekünk nem adnak belőle. Argentínában mutatták be és ott is marad a csúcskivitel.

cimkék: Dacia / dacia sandero / Renault / renault sandero / francia autó

2 litert fogyaszt a rekorder Peugeot

Újabban nem szokásunk elhinni a laboratóriumban mért fogyasztási adatokat. A Peugeot most saját tesztpályáján feszegette dízelmotorja határait, és ott javította meg hivatalos adatait.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / dízelautó / francia autó / rekord

Faragja a modellpalettát a Peugeot

A francia cég tervei szerint 2022-re a jelenlegi 26 modell helyett csupán 13 lesz a kínálatban. A csökkentés első áldozata a márka egyik legjobbja, az RCZ lesz.

cimkék: Peugeot / francia autó

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Ezzel etet a Peugeot

A franciák nem tudnak elszakadni a gyökereiktől, legalábbis a Peugeot legújabb tanulmánya szerint. Komplett büfét tettek kerekekre.

cimkék: Peugeot / francia autó

Cadillac alapokat kap a Dacia

Nem mindennapi módon tervezik az amerikaiak az európai visszatérést. A Renault-val kötött egyezmény értelmében a Dacia modelljeit helyeznék komolyabb alapokra.

cimkék: Renault / Cadillac / amerikai autó / Dacia / francia autó

Így készült a legutolsó Bugatti Veyron

Véget ért egy korszak a Bugattinál, elkészült a 450. Veyron is, amelyet stílusosan La Finale-nak neveztek. A csodás feketében és vörösben pompázó gép építését most megnézhetitek.

cimkék: francia autó / német autó / luxusautó

Itt vannak az új Espace árai

Tömény luxus a Renault legnagyobb egyterűje és már alapáron jár hozzá a legtöbb jó cucc. Bár a forgalmazása nálunk csak májusban kezdődik, az árait már most megmondjuk.

cimkék: Renault / francia autó / egyterű

Önálló márkaként érkezik a frissített DS5

A Citroën csúcsmodellje a Genfi Autószalonra egy komolyabb frissítésen megy át. A fontosabb újdonság mégsem ez, hiszen eltűnik az autóról a Citroën logó, a DS önálló márka lesz.

cimkék: Citroen / francia autó / ráncfelvarrás

Sportosra hangolják a Mégane palettát

Három sportos modellel bővül a Renault kínálata. A GT220 kivitelek erős motort, komoly fékeket és keményített futóművet kapnak. A sportos családi kocsira vágyóknak is lesz mit választani.

cimkék: Renault / családi autó / Renault Megane / francia autó

Megkímélt Citroën „Honecker” jeligére

A keletnémet pártfőtitkár szándékosan választott nem nyugatnémet kormányzati autót, nagy kedvence a Citroën és a Volvo volt. Az 1989-ben rendelt CX-ek egy kicsit elkéstek.

cimkék: limuzin / Citroen / francia autó / veterán / citroen cx

Qashqaiból készül az új Renault Genfben jön a Renault Kadjar

Egy ideje promózzák már az új crossovert, de egyáltalán nem mutatták meg saját reklámjában sem. Nem baj, így még hatásosabb a formaterv, amit ismerős technikára húztak.

cimkék: Renault / SUV / crossover / francia autó

Ritka Bugatti kalapács alatt

Sokan szinte meg is feledkezhettek már a Bugatti előző sportkocsijáról, pedig kora hasonlóan nagy dobása volt, mint utódja, a Veyron. Egy gyönyörű EB110 most árverésre megy.

cimkék: sportautó / francia autó

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Harci díszben a Dakar Peugeot

Hamarosan elrajtol a 2015-ös Dakar rali, érkeznek is az új versenyautók. Elsőként a Peugeot mutatta meg új kocsiját, amelyet a rali mára legendás pilótái fognak vezetni.

cimkék: Peugeot / versenyautó / Dakar / francia autó / Peugeot 2008

Járnátok prototípussal 7 millióért? Citroen M35 eladó

Szívesen bevállalnánk ezt a ritka Citroent. Bár prototípusként emlegetjük, egy kisebb széria azért létezett belőle. Most az egyik megmaradt példányt árulják Hollandiában.

cimkék: Citroen / francia autó / prototípus

Nem kapunk tuning Daciát Jön a Sandero RS

Minden álmotok egy tuningolt Sandero? Ne rohanjatok a sarki műhelybe, várjátok ki, hogy a RenaultSport kezdjen vele valamit, utána menjetek el Oroszországba venni egyet!

cimkék: Renault / tuning / Dacia / francia autó / dacia sandero

60 milliót ér a ritka Citroen kupé Traction Avant ritkaság eladó

Még veterán körökben is soknak számít ennyi pénz egy Citroenért. Viszont csak egy maroknyi ember birtokolhat ilyen kocsit, és ez az utolsó csavarig restaurált.

cimkék: veterán / Citroen / francia autó / veterán autó

Frankenstein Kacsája

Talán a legmenőbb ma megvehető autó ez az interneten. Dupla motoros Kacsával még biztos nem találkoztál, most viszont nem egetverő összegért akár a tiéd is lehet.

cimkék: Citroen / francia autó

Megkomolyodott a nagy Peugeot

Mostanában három év után szokás frissíteni a kocsikon, a Peugeot nem vacakolt, újított az 508-ason. Ez nem titkoltan a kínai vásárlóknak szól, de azért mi is kapunk belőle.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 508

Utcára megy a terepjárós Espace

Elég nehéz elhinni, amit látunk, de a képek hivatalosak. Az új Espace szinte megegyezik a tavalyi tanulmányautóval. Meghökkentő és formabontó, pont, mint régen.

cimkék: Renault / családi autó / francia autó / egyterű

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Bedurvul az Év autója Itt a Peugeot 308 GT

Megvadította családi autóját a Peugeot. Pici ültetéssel, izgalmasabb külsővel, erősebb motorokkal és "álomkék" fényezéssel a 308 GT kombi változatban is kérhető lesz.

cimkék: Peugeot 308 / Peugeot / kombi / francia autó

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

Méltón búcsúzik a Bugatti Veyron

Eljött az ideje, hogy a lóerőbajnok nyugdíjba vonuljon, vége, hamarosan jön a következő csúcs Bugatti. Exkluzív kiadással búcsúztatja a gyár, Ettore Bugatti is büszke lenne rá.

cimkék: német autó / sportautó / francia autó / Veyron

Csak a szemét látod a sötétben Felemás évfordulós GTi

Sötét árnyként jelenik meg a Peugeot 205 GTi 30. évfordulójára készített 208-as. Csak akkor veszed észre, ha már eltűnt a szemed elől, de sosem felejted el vörösen izzó hátsóját.

cimkék: peugeot 208 gti / peugeot 205 gti / Peugeot / francia autó / kisautó

610 liter és 11 cm 230 ezerért Itt a Peugeot 308 SW

Nem az Év autója díj a legjobb dolog, ami a Peugeot 308-cal történhet. Hozzánk is eljutott az SW, hogy bebizonyítsa, van élet az egyterűeken innen is.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / Peugeot 308 / Év autója

Ünnepi gúnyában a Dacia Logan

Igen, az olcsó autók pápája már tíz éve köztünk van. Mérhetetlenül büszkék a gyáriak a Logan sikereire. Hogyan mutathatnák ki ezt másként, mint egy különkiadással?

cimkék: francia autó / dacia logan / Dacia / román autó

Átalakul a legnagyobb Peugeot

Nem bízták a véletlenre a Peugeot nagyobbik szedánjának frissítését, alaposan áttervezték az 508-ast. Kívül-belül újragondolták, és a motorkínálatot is felforgatták. Ősszel jön a váltás.

cimkék: kombi / Peugeot 508 / Peugeot / családi autó / francia autó

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

Párizs a hátsó ablakon Megújult a Citroen DS3

Felfrissítették kicsit a Citroen DS3-at, nem vitték túlzásba a dolgot, de nem is volt rá szükség, mert a legkisebb DS-t már megjelenésekor is nagyon eltalálták.

cimkék: francia autó / kisautó / Citroen

Háromajtós Peugeot szabadidő-autó jön

Technikailag egy 2008-as lesz, csak elhagynak róla két ajtót. Ez már inkább szól a fiataloknak, mint egy ötajtós városi terepjáró. A nevéről még nem döntöttek, de két év múlva már érkezhet.

cimkék: Peugeot / SUV / terepjáró / francia autó

Versenyautó lesz a Peugeot 308-ból

A tavalyi Frankfurti Autószalonon tanulmányként már bemutatkozott a Peugeot 308 R jelű sportváltozata, azóta történt néhány fejlemény az autóval kapcsolatban.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / kompakt autó / francia autó

Ilyen az új csúcs Mégane kipufogója

Hamarosan új sportváltozatot mutat be a Mégane-ból a Renault, mert a franciák felpaprikázták magukat azon, hogy momentán egy Seat a Nürburgring leggyorsabb fronthajtású autója.

cimkék: Renault / Renault Megane / Nürburgring / francia autó

Újabb Datsun-arcú Lada jön

A ferdehátúnak már nem hangzik annyira kínosan a neve, mint a négyajtósnak, de a Mi-Do sem lesz más, mint egy átmaszkírozott Lada. Egyelőre még álcázzák, de hamarosan bemutatkozik.

cimkék: Lada / japán autó / francia autó / orosz autó

Újabb padkahódító Citroën

Várható volt valami hasonló modell a francia gyártótól, melyhez a Peugeot 2008 jó alapként szolgált. A kínai piacnak tervezték, de elképzelhető, hogy Európa is kap majd belőle.

cimkék: Citroen / citroen c-xr / SUV / szabadidő-autó / francia autó

Csak Kínáé a Citroën luxus SUV-ja

Megérkezett az első hivatalos fotó a Citroën DS sorozatának új SUV-járól, amelynek premierjét a Pekingi Autószalonon tartják a franciák. Csak helyben lesz kapható.

cimkék: Citroen / francia autó / SUV

Lépcsőshátú készül az Év Autójából Kína kapja a Peugeot 408-ast

Alig álcázták a Peugeot jól láthatóan kész autóját, melynek műszaki alapjai és dizájnja megegyezik az Év autója díjat elnyerő 308-assal, csak éppen egy ajtóval kevesebb jutott neki.

cimkék: Peugeot / francia autó / szedán / Peugeot 308 / Pekingi Autószalon

Elakadt a Porsche? Gyorsan egy Dustert!

Meglehetősen ironikus a történet, de jól látszik a nyers technika hatalma. Ha a luxusautó elakad, nincs mese, kell egy igazi célszerszám, a traktor meg már lejárt lemez.

cimkék: francia autó / német autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / porsche macan / Porsche / Dacia Duster / Dacia

Az első fotó az új Citroën DS-ről

A Pekingi Autószalonon új DS-t mutat be a Citroën, sokat egyelőre nem tudni róla. A franciák által mutatott első fotón az autó hátsó lámpája látható.

cimkék: Citroen / SUV / francia autó

Cápabőrös az új Peugeot kupé

Véletlenül már a Pekingi Autószalon előtt leleplezte új tanulmányát, az Exalt négyajtós kupét a Peugeot. Cápabőrös külsőt kapott, akármit is jelentsen ez.

cimkék: Peugeot / tanulmányautó / francia autó

Vászontetős lesz a 208 kabrió Végre elhagyják a dögnehéz tetőt

Beáldozza a keménytetőt a Peugeot a kisebb tömegért cserébe. Több száz kilót spórolnak a 208-as vászontetejével, így olcsóbb és nem kell fölösleges terheket cipelnie.

cimkék: Peugeot / Peugeot 208 / kabrió / francia autó / kisautó

1,2-es turbómotorral jön az Év autója

Már rendelhető az európai Év autójának választott Peugeot 308 az új 1,2 literes PureTech turbómotorral. A háromhengeres 130 lóerős, és egy teszten 2,8 literes átlagfogyasztást ért el.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó

Ilyen lesz az új Renault Espace

Már megint egy autó, amely a szabadalmi hivatalban bukott le. Ezúttal az új Espace formavilágában gyönyörködhetünk már most, jóval a hivatalos premier előtt.

cimkék: egyterű / francia autó / családi autó / Renault

Mutatós a kombi Év autója Genfi Autószalon - Peugeot

Nem okozott meglepetést a Peugeot genfi standja, a kombi 308-as és az új 108-as vonalait már ismertük, viszont a 208 T16 Pikes Peak élőben is brutális.

cimkék: Peugeot / Peugeot 308 / francia autó / Genfi Autószalon

Farmotor, hátsókerék, mi kell még? Genfi Autószalon - Renault

Újra izgalmas kisautó lett a Twingo, amely farmotorrral és hátsókerék-hajtással már az új Smart testvére lesz, miközben inkább a Fiat 500-asra hasonlít.

cimkék: francia autó / Renault / Renault Twingo / Genfi Autószalon

Buborékok négy keréken Genfi Autószalon - Citroën

A Cactus képes arra, hogy megossza a vevőket, de az is meglepő, hogy az új C1 ennyire különbözik a 108-tól és az Aygótól.

cimkék: francia autó / Genfi Autószalon / Citroen

Egy újabb furafejű Citroën Ilyen az új C1

Na jó, már biztos, hogy a Citroën formatervezőinek elgurult a gyógyszerük: a robotzsarufejű C4 Picasso után Genfben egy gülüszemű C1-es mutatkozik be.

cimkék: Citroen / Genf / francia autó

Terepre küldik a Citroën C5 kombit Jön a CrossTourer

A Citroën is beáll a sorba egy terepcsomagos kombival, így az Octavia, az Insignia és a Passat mellett már a C5 is kapható lesz spéci karosszériacsomaggal.

cimkék: Genf / családi autó / francia autó / kombi / Citroen

Csajautót villantott a Peugeot Új generáció, új számozás

A Genfi Autószalonon hármasiker-premier is lesz: a Peugeot 107, Citroën C1, Toyota Aygo trióból először a Peugeot új generációja mutatkozik be, a nagy változást jelezve rögtön 108 néven.

cimkék: Peugeot / francia autó / Genf

Fiat 500-klón a farmotoros új Renault Twingo

Bemutatták végre a Mercedesszel közösen fejlesztett Renault Twingo új generációját, és ugyan az új modell formavilága divatosabb lett, azért megnéznénk a Fiat vezetőinek arckifejezését is.

cimkék: Genf / Renault Twingo / Renault / francia autó

Őrült játékautó a Renault-tól Mint egy Matchbox

Jó, hogy a Renault nem egy Matchboxot mutatott be Új-Delhiben, bár a Kwid nevű tanulmányautó akár az is lehetne.

cimkék: Renault / tanulmányautó / francia autó

A világ legbátrabb autója a Citroëntől Tisztára, mint a tanulmány

Kiszivárogtak az első képek a Citroën C4 Cactus szériaváltozatáról. A franciák be merték vállalni, hogy szinte teljes egészében átvették a tanulmány formáját.

cimkék: crossover / kompakt autó / francia autó / prémiumautó / Citroen

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

GTi készülhet a kombi 308-asból Genfben érkezik a 200 lovas SW GTi

Még csak most jelentették be a 308-s kombi változatát, de máris egy különc kivitellel hívná fel magára a figyelmet a Peugeot. Tényleg ekkora kereslet van a kombi sportautókra?

cimkék: Peugeot / francia autó / Genfi Autószalon / kombi autó / Peugeot 308 / peugeot 308 sw

Óriási raktérrel jön a 308 SW

A kis családok körében népszerű alsó-középkategória egyik legnagyobb csomagtartóját rejtegeti az új Peugeot kombi, de nem csak a 610 liter, a forma is menő.

cimkék: Peugeot / kombi / francia autó / peugeot 308 sw

Sejtelmes képeken az olcsó Citroën

Hamarosan gyártásba kerül a Frankfurti Autószalonon bemutatott Cactus tanulmány. Az új városi Citroën csupa praktikus megoldást ígér kedvező áron.

cimkék: Citroen / francia autó

Óriási Citroën limuzint kap Kína

DS márkanéven kerül piacra Kínában a franciák új nagyautója, az 5LS. A helyben gyártott újdonság kizárólag belpiacra készül.

cimkék: Citroen / luxusautó / francia autó
videók

Golf helyett Mazda3-at vennénk

Még mi is utáljuk érte magunkat, de ki kell mondani: a Golf a legjobb kompakt autó a piacon. Ettől függetlenül a Garázs TV-stábja egyöntetűen a Mazda3-at szeretné magának, nézze meg miért!

cimkék: Volkswagen / francia autó / német autó / összehasonlító-teszt / autóteszt / Mazda3 / Mazda / Peugeot 308 / Peugeot / Volkswagen Golf / japán autó
címke felhőChevrolet CorvettekaszkadőrToyotaSata-ralilexus rcsavFerrari F40 LM BarchettaVeneno RoadsterChevrolet VoltSuperleggeraháborúámokfutásRubiconSupermanesésNissan Skyline R33AMGselfieHong KongköztisztaságS1autómosásdízel motorgyalogosJorge Lorenzomagyarpoénkit car2013wcbiztosítási30 WagonVida JaniHuracamablaktörlőfokozatChevrolet SilveradoFinal FantasytrutyiLaFerrarisubaru wrxtelepVetteLykanhard topkamerásdiszkóidőmérő edzésZ06pályanapJCWpassatRosbergExorcistactrosfékYuliannaHonda CR-VChevrolet ImpalaschumacherRubens BarrichelloFord KugaDevelEurosol-Honda Civic Type-RdynomenekülésJari-Matti LatvalaadásT1Opel AmperakazárhírráfutásFelix BaumgartnerakkumulátorFCAKodoMulholland DriveNissan Sentra4x4Porsche 911 GT3Toyota HiluxRenntechDél-Amerikadízel botrányáradásategoporral oltónapenergiaFocusMarco Wittmanhaszonjárműelső vásárlóLamborghiniMercedes jövőVolvo S70 RRodasDragGPSLykan HypersportváltóJaguar X-TypeNYPDvisszahívásDronekhanafilmesÁmon OlivérIncGumpertMaseratiForma-4AMG GT RKerényi ÁdámnapelempáncélozottsütiCorvetteABTdacia loganegyterű autótörök közelkedésPro Ceedsteve mcqueenhumorosBrilliancerondarepül5008vezetéssmokeleleplezéshalálos iramban4MATICPriusTrabantOpel Magyarországgyorsasági motoralkalmazásiphoneGörögországbmw x1Mercedes-Benz SLSKOERUpotyautasolasz autóMáltaSkoda Octaviaaranynissan nv200gyűjteménylerobbanVályiemissziós botrányhídBrazil NagydíjJanner rallylánykéréstesla model xromán közlekedés570SlehetetlenidiótaPeoplePeoplePortugáliaPosaidonvillámelőzAston Martin DB9AppleelsőHiluxfilmes autókboxkiállásizmozásjeges útMitsubishi LancertávirányítósCullinanSciroccoYarishot rodBlazerparkoló asszisztenskémfotóBoston reptérApriliabenceőrületmosásDurangokupéMatteo MalucelliHondaV12Motegihóemberbikadonington parkhumotFiat TipoZR1terepezésvideókigyulladRallyyoimpalaCrosslandgyerekekGT 4rageletartóztatásEMCrobotizált váltóoposszumOpel AstraAndy Priaulxe-tronChevrolettávirányítós autóbalesetmegelőzésToyota CorollaKen BlockHonda NSXVerstappenmorganutcai autóGordinitolásdrámakoreai autófelfüggesztésWranglerChristiano Ronaldonői sofőrGeneral LeeTouristenMNASZrobogósprémiumautóSzingapúri NagydíjForzahalálinternetRinspeedfelvásárlásMotorsautópályaRS4láncrepülőOscherslebenmobilminigunfogászatvideó válogatásWaldowGumball 3000felhődashcamcéltestbrutálZafiraAston Martinlisztkátyú350zfelajánlásMercedes Vitotörvénypolitikacsehtöltőbillencspattogatott kukoricaLiberty WalkdudePace CarelefántrobbanássegítCayman3d nyomtatóCaliforniaSuperfastfotóFiat 124 SpiderámokfutóNikolaMount EverestIndyrendezvénySan DiegokaszinóSeatdriftmercedes-benz s-osztályWalter Csabawalter röhrlmacskatehénharcstretchroncsderbikorlátozásTaycanégő autóautóipari visszahívásBMW I8szoknyatéli közlekedéstörésMr.BeanCadillackereszteződésbmw m5hangprojektorPetersenOlaszországDefenderjárókelőhalálesetSibiu-raliraktárjames bondPharrel WilliamsönzetlenwellnessBuickm5FerrariPeoplefailvolkswagen jettacaddyBMW M4 GTStolatásLamborghini AventadorautósportCsillagtúraSilverstoneFerrari FXXhibrid autógyújtogatósávváltásOpel CascadaAEC Routemasterarab autóhúzásOpel AdamMercedes E-osztályhulladékgyűjtésCadillac CTSCitroenkicsúszás8Smart CabriodízelautóAlpina B7Volvo modellM PerformanceSeat IbizaborulájulásoperatőrPorscheCamaroBMW 3 GTalternatív üzemanyaggőznémet autóFerrari LaFerrariPaul SwiftkísérletMáriapócstévéLuc Bessonchrysler 200kipufogóLMSátadásflame warkoncepció Bugatti VeyronMitshubishiunboxingMichael SchumacherumbauAlpinaUsain BoltLandwindvandalizmusugrásSkoda CitigoRoberto MerhiMasterpostáskanyaralvásrönkPethő IstvánBMW Z4orosz autóbmw z2olajBMW 2-es sorozatAudi TT CupLotus F1TargaszakadékjótétcsodaSSvillanyautóLancer EVOGázosításGT-Rmunkagépveteránvillamoshomokcrash testSaabLettországMercedes-Benz CLAlazagyilkossági kísérletProteamjapán közlekedésDaytonai5dagadtFord EcosportquadNestor Girolamifejszeamerikai rendőrségIndy 500NurburgrinelektromotordrónszáguldásAudi R8citroen c-xrroncstelepPorsche Panamerajógatoyota versoOpen GTsunyinissan leafpaul walkerSzilveszter rallylexus nxékszerszerkezethalálosEmilyChallengeSubaruautókiállításEurosportgreenlineSpirit Of Ecstasynői vezetőToyota GT86rendvédelmi erőkreflekszJurassic ParkAudi S5kötekedésdrágaRomániarasszizmusMiataLodgyAygorakományaudiobéreltmurvajavításládaderbihernyótalpimprezaChryslergázüzemű autótérképlökésShelby Daytona CoupePókembersafaribukáscseh autóSvájcDaniel SordogokartHaasCorbellatiamerikamázliAudi RS6Guinness rekordtereléschevrolet cruzerepülésromán autótridentSLKáldásCX-5robotautótereprakétamini cooperOutlawpezsgőbővítésRali OBJerezi3fékpadChelseaMercedes SLS AMGdaruKevin Magnussengazdagillegális versenyeszméletlenX2átnevezéstéli gumimotorháztetőbérlésNissanNyirfás JuliannaszirénateljesítményméréslincselésV8 SupercarprankConceptGiulia QVkisteherautókarctahóFenyrMercedes-Benz SLS AMGMonzatámadásrokkantpaintballforrevansEscortHoldenújjáéledExclusiveBMW M760Li xDriveSecuritylánybetonkeverőHuayraBoxsterPeopleFord F150Mercedes CLK AMG Black Seriesbaja 500utcaLa TomatinaszörnyetegkétkerékHUVtáncFord RangerAcropolis-raligarázsajtóPeugeot 2008zuhanásrali-világbajnokság500vadászatfelúszás24 órás versenyfilmWTCRműszerfalBJhangfalNissan IDxzúzóMarius AasenfelfrissítéshackelésModel SlángMitsubishi OutlanerVauxhallDaniel RicciardoausztrálfelfutóJedlik Ányos KlaszterbrutálisMikulásyoungtimerGTBBlackSRTHayden PaddonjótékonyságtelefonMomkhanabénaCadillac EscaladeDokkeralagútHonda JazzTDIBugatti Gangloff CoupeillegálPanamera Sport TurismotélCygnetVWZengő MotorsportNémet NagydíjTom ChiltonzombiEF7GMC SierraRally du VAR 2012kátránymúzeumrajzeldurranAmbienteD3 GroupTiguanQVSuper Trofeoelszállításkombi autóAustinTwingoSvéd raliInsigniaÉrdi TiborBentley Falcon760LiRimacSUVvirtuál tuningAston Martin Rapide Sstop táblarollerJosh CartuTrophy TruckrottweilerkiegészítőGMCHeinz-Harald Frentzenkábítószergyereksorozatquadskielektromos UTVóraFuriousAudikisautópusztításhistorickrosszGlobal Vehicle TrustOrosz Nagydíjprofitring-txiscooterVenezuelaHill ClimbgázrobbanásSCCbankautomatalovaskocsigyorsításködérintőkijelzőroadster458 ItaliaMercedes SLSösszefogáscentenáriummercedes-benzVATHigazságszolgáltatásHonda CivicWRC3NeonKoenigsegg Agera HHnagymamaFord FiestagyászhírizomautórendőrségrégiSebastian LoebFootkhanaF1Athénvolkswagen golf sportsvangázBarum-ralilamborghini gallardotilos parkolásfelelőtlennissan navaraMaláj Nagydíjlada 4x4találkozóAlpina B3digitálisx6falsefalseszánkóForza MotorsportkávéjárdalimuzinZFcadillac devilleRCstatisztikautcai versenyIndyCarLand RoverofficialOpel GTraliTCRBen Affleckhójárókereslet csökkenéstorlaszSuzuki KizashiP12WDSLS AMGpótkocsiKharitonintetőChevrolet AveoFrankfurtállat3DKia RioelképesztőnyirfasÚj-ZélandtaxiGorillazkárosanyagLaguna SecaLamborghini HuracanMazda3lopottreggelicsomagszékJeepbivalyinassvéd piacctstanulmnányXVKoncz GábortechnikabunkerJaguar XFRHadik AndrásAudi Prologue AvantSubaru Imprezakonvojfisker surftáblaRali VBhatótávAriel AtomkizárásföldcsuszamlásevolúcióSVSierraland rover discovery sporttáskaNoodleLS 500hsportautófejesS-EditionbetonS600fékteszthódmezőrületYouabian Pumavolkswagen t1mérésKairáncfelvarrásgyakorlatágysivatagSpykertilosVolvo XC90Trans AMkésésBreitling Jet TeamTacomaBeppo HarrachversenyTitan XDmárkakupaszemétszedéssorompóHungaroringcsomagszállításegyediDoritosDRIVE PILOTDodge RAMvetődésRolls-RoyceGeelyTSICessnahavas útOstbergRedKínai NagydíjleopardDacia Dokkerlabradorbadasskápolnacsúszós útfurcsaságköltözésbúcsúgesztusKia CeedJean AlesisínénekcsalásLanciabambuszNasser Al-AttiyahGLBelakadásközlekedésbiztonságSpongya BobTakataChevrolett CorvetteJeep WranglerVlagyimirMotkánybalszerencseAnniversaryUrusBessenyey ZoltánGineletkromos autóskoda superbpörgetésCadillac ELReladaksárga zászlóbuszitalbalesetekXC60Paul di Resta3D nyomatásMercedes C-osztálybarn findHumveeelgurulNmezőgazdaságFerrari F12 BerlinettaMercedes G-osztályHollywoodBMWMartn ProkopCupraCruzevégső állomászsiráfJaguar XKR-SChevrolet CamaroPorsche Boxterfüves cigihűtésKia NiroGTbolondkirálynőpáncélosGT4P100DhumorBelga NagydíjmotorpalettahegyNascarbunkóRenault RSEliaMarine EditiongázszivárgásvirtuálisOslofarmerkoppintásSportwagonFestival of SpeedmásoláshajóBalegyorsulásClarionversenyautókipörgésrush hourWald InternationalMcLaren 12cSpa Francorchampscrash45SLCPepsi MaxLancerpickupStratosfisker karmavákuumKuala LumpurvíruskéseléskályhaMonacói NagydíjCadillac ATSAll-TerrainRafael Nadalangol autóFittipaldiRolls-Royce Wraith CoupetankBugatti Veyron SSA120BMW 7jótékonykodásRange RovercsattogáshangutánzásM6közútCrystal HooksMercedes Maybach.R3Chuck NorrisNetflixüzemanyagPhaetonspeedzoneszerelőVeyronsertésEric BoullierFord Fiesta RS WRCS90F50kapacitáshollandDacia Dusterautós jövőelsőbbségautó rongálásharrachmegsemmisítésgyújtogatásorrszarvúhőkameraBarbieDacia Logan MCVbátorRobert KubicaSRT ViperFIA GT3500eközterület-fenntartásmárkaMaserati QuatroporteAudi TTEVOadatokpanoráma tetőautómentésJohn CenamoziT-RocJaguarprofiKonaarabXelnöki ügyAusztrál NagydíjFerrarDavid CoulthardMiami ViceDCtargoncaAudi A8 L ExtendedBelgiumTigrisbejelentéspedálgunML63 AMGSuzuki AuthenticsMike TroutRat RodültetésJeanner rallyLMP-1licittragédiaheccBJ Baldwin960csajokversenygumirekordArab autózáspoloskaijesztgetéslowriderSport SVRarmageddonBudapestGenesisVignaleDannyKomáromDaciaEurópa Nagydíjkamikazeautomata váltóversenypályasugárhajtásújátékautószociautotalalkozoformaMercedes-Benz E-osztályhelyszínelésWSRLand Rover DefenderRobotruhaautópiacviccfuvarTransformersSuper SportjátékkonzolrendőrautóF40Suzukaforma-1manuálisáremeléssípályaThe Mint 400motogpindításdemonstrációDodge ChargerTechnicCitroen DS3WRCszenzorWolfsburgporsche 959Audi TT-RSBMW 503WaymoWTCCradarMercedes CLABMW 5HorizonMicraForma-1 Bahreini NagydíjlasszótulajdonoskabriógördeszkaamerikaiakcióATSDemonkameracsúszásRed Bull RacingG63 AMGtrident icenirobotTerraYas Marina CircuitBullitPontiacA4meglepetésDTMDragon Mountainkulcsdagálybiztosítótávolmaradáslada samararészegforgalomjelzésOpelfurgonvéletlenNissan Jukeelmebetegfrancia autóToyota TundraapokalipszisRoad AmericaspanyolTesla Model 3speedDelta HF IntegraleszedánhivataloshókotróVolvo reklánmVorsteinerleállásCompassRX-8tuningmárkákMcarenmesefigurákgödörDevel SixteenjelmezS10NAAFMini PacemanBoschEurópa BajnokságkamionegykerekezéslángszóróJeff GordonsólyomR8vasúti átjáróBMW X6magabiztosságirodavédelmi minisztériumpechSherpvodkapápaLamborghini MurcielagoA5szakaszXC40polgármesterLada 2104918 SpyderG63Toyota Echojapán autóBob LutzPokemon GoInsanityferrari 458 italiabiztonsági autóRali EBmeganekamionsofőrhalottas kocsikézikönyvijesztésgumorimportOne:1SinsheimgyorshajtásChicagomentőakciómásodszorAcura NSXCoca-ColatrolibuszOpel InsigniaRollsfekvőrendőrBrit NagydíjRed BullGT3Vilneraprkolóelőzésfurcsa járműfelnicinemaszenzációszippantós kocsiAxiálrányitásAudi A6gyerekülésLamborghini DiabloFormulaIATgyorsulási versenystreet raceSMSkülönösForma-3bringaszabálytalankodásJohn Cooper WorksRaptorrobbanoroszorosz tuninggalambAston Martin CygnetdarálóNeymarPorsche Mission EHummer H1tűzoltóságMonsterArany KormánykerékDwayne Johnsonépítésbiztonság4Marvelvárosi miniR5Suzuki AltoLas Vegasbeszakadt burkolatNissan AlmeraNovitecStingerPiercarlo GhinzaniLance StrollSuzuki VitaraBulldogFerrari 599 GTOtávolságHyundaiForza Horizon 2StelvioLada NivalistaAcuraidiótaPeopleG650amerikai közlekedésHonda Civic Type-RgyorsaságiJumpyburnoutI-PaceKatarnyereményjátéknissan gtremberségherbieAston Martin VulcanbakancslistaBMW E30 M3Skoda múzeumautóvárólistavészféklufthansaGT40trollUberCountachkukásautólízingCorsica-ralipieter tsienautótemetőKertész KrisztiánVivaroHummerBryan buffierDél-KoreaGTATCR Europementő6x6Minifékútfiskerönvezetőtesztroad rageDodge DartBlack BearMartin Caceresjason stathamBentaygabunyóMitsubishi G4kölcsönzőinstinctBrazíliaNémet túraautó bajnokságBMW 4-es sorozatFiat 500KodiaqOpel Zafira TourerpanzióMcFlyM0jégautóForza 7oroszországbrutál esésRenault Clio TrophyNordschleifefutárrendszámF12nőkkersMelbourneUPSMemo GidleyRenault Meganejachtvizes útlaptimeokos fényszórófelakadpumpaszámozásszénalyukBac MonoRS6youtubeISkrosszmotorbalesethanglökhárítósebastien ogierhonda integrafrontálhányáslevegő meghajtásLPGVolvoMclioSergio MarchionneSennabenzinkútMercedes GPfüstluxusautószondafoghúzásconvertibleMick SchumacherM8Jänner-raliChevrolet Camaro Z/28autosLexus LF-SA458 Specialeretroelektromos autózástaplógyalogosvédelemPur BlancSpyderLe Mans 24hSamsungborulásmanőverNvidiaLapraszerelt autódragstervolkswagen eco upe-GolfMicheliszstorage findritkaságCarlos SainzRowan AtkinsonkombájnFord RacingAfrikaSzlovéniawiesmannautó eladásJaguar XFR-SSaab 9-3DodgeAudi SQ7híd csereDél-AfrikaCardokdaewooAusztrialimitált szériaelveszvepullmannEvoqueSuzuki SamuraiteaserOtt TanakvízbenNASAszekérMaserati 3500GTF150olajcserePistapisztolyGyulay ZsoltesőAlfa RomoeveszteségCreweChiron SportSebringsztorimobiltelefonpeugeot 208 gtiHoonigansViperjávorszarvas-tesztsofőrfelahegyreNorvégiaparkolóPeugeot 308szigetIndiai NagydíjLexus ISvolkswagen beetleMercedes A-osztályskoda fabia s2000felvonulásTWOFACEColoradoAyrton SennaFormula RenaultfestésVenom F5british greenTyler WittePorsche 911 RElon Muskszabadidő-autólángokTraficVolvo C30élményautózásGenesis G90Stoffel Vandoorneromboláshős8-asmólólada grantaTiemandzsettagombAudi RS3sérülésConnectedDriveCitroen DS3hibridjégkaparópremierReptárázsiai közlekedésDucatitankolásszabályozásbiztonsági rendszercars and coffekombiPCbevásárlásmentésautós üldözéselaludtA-osztályaudi a4BethelelőjegyzésPeugeot 208lopós autómentősajtóTushkanovaMOLgyáriSemakatonaiSsangYongszarkaaratásrolls-royce phantomCountrymankilökéshangutánzóStepwayRon DennisWill StevensittasrajtBloomCrossland XZotyeJensenPauVRMbDesignInfiniti M30dDan BilzerianForma-2parkolásRenault CliowrcFRAero 8epizódVolvo S90CarlexChevelleMarconiporsche macanSabine Schmitzamerikai autóöregSpecialerenault talismanADAC Deutschland rallyangol közlekedésretroautówörtherseeNorrdschleifeSmart ForFourmercedes-benz mlcF430GRMNrenault sanderobestselleropel karlPorsche 911bentley mulsannebűnözéscitroen cxelektromos autóPuskádi JánosMarcus GronholmEasytronciBMW M3RX-9rajzfilmValetkubaszingapúrhajléktalanBMW 1602Minyoni3 REXpeugeot 308 swVolkswagen JettasátorFordkatonákCaterpillarkémfotókROAL8CGooglerönkszállítófa205Airscarfközeljean-claude van demmefociErzsébetJon OlssonbuszmegállóCitroen C4 PicassoFlamebolygódugattyús motorMonte Carlo rallyQ60MitsubishiMcLarentrélerorosz közlekedésiX3Vin DieselFormula 3hirtelen kormánykonzolGLEPlaystationSuzuki SwiftLummakalapácsMLBBuick RivieraM550dgépi mosóstábMichelisz NorbertC8PrioroszloprablásRXSuzukilopott autóbaseballszarvasRenault TwingojelzőoszlopWildcatspecialsofőrös autóSportsneuvilleford s-maxrugóhooniganS65hirdetésgyalogmonte carlo raliHennessey Venom911roncsátverésDakarcherokeemedveMercedes EVO 2fizetősautósüldözésA110dugóJohannesburgZöld pokolBMW 1alfaCaterhamveterán autógerillaSnowkhanafolyóEgerautó lopásHonda Preludemikrofonittas vezetődodzsemTokiói AutószalonspeakerkedvezményVolkswagen Up!GhymkhanaegyezményRali du Valaisgolyóördögszekérnyomtatáscar pornskylineHappyAutopilotaudi q3488 Pista30 évOPCManorhavazásösszkerékjó emberfilmes autóde tomaso panteraelőzetesbanOlasz NagydíjMcLaren P1Vila RealAIDSKiaegyterűvételszilvszter raliToyota Yaris RSRhys MillenKoenigsegg Agera RPutyinszolnokesküvőManor MarussiagörkorcsolyafeltörésrongErwin WurmBZZZSebastian VettelC3Cross Conceptrally du VARm1raautópályamatricaverekedésmotorosszerencseDaimlerland rover discoverylebukásLPVectraMazda CX-9Forma-EKTMrichard hammondGTOMad MaxFranciaországXJszupersportkocsiMission Eidőslefoglalt autókSergioViper SRToff-roadkanadaKugakivetítőIsuzuhuligánokborzautolivnyári gumihomokviharőzDodge ChallengergyárCiprusBreitlingHonda 2&4temetkezésrossz útshowillatNissan MaximaTAG Motorsportdoppingrx8elektromosGallardoEtnaigazoltatásszemmozgásgyőri Audi-gyárEngstlerJustin WilsonpalettanézőfestékTataRWDISISNicolas CageRadicalchris Meekeblack fridayVolkswagen PoloErzsébet királynőYpres-raliQoros GQ3útE63 SForma-1 Spanyol NagydíjIrmscher Inspiroúj generációkisfilmTechartXJ13amazonéjszakaNissan SilviaelszabadultprojektorWillys. modernalvázRolss-RoyceRTRautomatasnowboardMexikóKTM X-BowbemutatóbírságtávirányítástúraautóAMTSbessenyeyNagy FutamerősminiszterelnökRallyesportszerűtlensvédHongkongPakisztánHillclimbAlfa 4CMuscle CarKlausz KristófSvédországApolloszimulálásQ5mobilitásstopkörnyezetvédelemnyíltnapjégesőToyota S-FRRapidDustermackóBYDvilágrekordEVgiccsnémet sportkocsiKaroqJames Mayörök garanciatotálkármenekülNicojet-skikétkerekezéslimbólövegújVolkswagen Phaetonamerikai humorSixttrükkhackersúlyelosztásfacebookKazahsztánoffroadneed for speedtilosban parkolásbefutómázlistaenzo ferrariLotus SUVstartoldtimer találkozóDC ShoesreflexépítkezésE30Kefo MotorsportlövésrendőrtesztpályaLexusAmerikai NagydíjLancia ThemaSiennaVeszprémEnerGForcetüntetéssordoI8TolemantolvajNew JerseydrogHofmannautóútbmw maasaicaTouaregSmartGran TourismoDucatoBob BellsikerévnyitórongálásOpel KadettFord F-150Ketterer ContinentalBambooFiat 500LUH-1Skoda Octavia RSdűnelezárásCitroen DS5Maserati LevanteürülékBajaRjégUSABMW M2megtalálttoyota 2000 gtturán frigyesAudi A8 L SecurityyellowstonedömperomlásbruderélőNissan Micraautomatikamarketingmercedes-benz c-osztályAbu Dhabi NagydíjcsúnyaHeritageelszabadult járműVenombérautóvisszapillantófreighterelnökszimulátorbénázáspadkaangol motorVolkswagen GolfkínahátsókerékMikkelsensziklaMercedes-Benz M-osztálygőzgépbiztonságtechnikajó sofőrMANautóbemutatósprayToyota RAV4GyulaGLCfrankfurti autószalonzsenialitáslelepleződésparasztFanatecAntonin TlustakfegyveresekNissan rekordhyundai i20Jakus TamásA9vizelMagnus WalkerkazahRX-VISIONversenysportShanghaiRenaultkihajtóautótolvajMariopapWatkins Glencsaládi autóvasútrobogóBruno Spengler34 órás versenyItaliaszállítóKoreai Nagydíjcsempészetelakadlövöldözéseladó autóNissan Skyline R34Bitter SándorEclipsegyerek autóintelligensSuzuki SX4úthibakompakt autóJapán NagydíjkommunikációLukács KornélVolkswagenHyundai i20 WRCGMC YukonMercedes S-osztályKia Forte KoupHarley-DavidsonstadionKimi Raikkonensubaru wrx stiBútor RobiQatarQoros 3FR-SERCkilökHyundai ix20reklámjogkormányelsüllyed812Mehdi BennaniAgera RStechnológiaBMW E30Toyota PicnicbicilisepilepsziaszörfKAMAZvicces videógumiszalagvolkswagen bogárjarri-matti latvalaTalismanegyüttműködésgengszterDetroiti AutószalonMarchionneAlpina B12BTCCgyúrásbontásReal MadridsárgasütiszörnyesteRapidEautógumiGiuliaSteve JobsproblémabioüzemanyagYamahaGigafactorytoyota land cruiserszőnyegSTKodiakTOP10teherautóLFALaFerrari ApertaSonicVilágbajnokságnavigátorhibaPeugeot 206prototípusQ6MogyoródCitroen C3vonuláskardiológiakiállításSkodaYeongamtartálypeugeot 205 gtiKia Soulösszehasonlító-teszttanulmánykarácsonytalálmányClarksonmotorhibapolo r wrcingaautótesztugratásbölényNismoHollandiaturánVolkswagen TouaregMadárlegóHyundai VelosterNürburgringSzilveszter ralibajnokságplázaatvszelfiPeugeot 308 GTiPorsche 993MarchionnaStockholmMaybachtitanönvezető rendszerSAS Irisgarazs.tvüldözéshőségoldalkocsinapfénytetővárosRober KubicaAsconaMercedes-MaybachTaco BellközlekedésbesirtunkaromaLamborghini Veneno RoadsterBMW 5-ös sorozatkínai közlekedésMcDonaldstrailerPepsiJeep Cherokeenagy sebességShelbyPolestarTucsontanulmányautóGuardMakitaSTiford thunderbirdsüllyedészsúfoltságXJ220hullámújjáépültzúzdaMaserati GranTurismoScoutlinevasúti átkelőSt. James Editionbikinikonföderációs zászlóBahraini NagydíjbatmobileOrlandoedukációpénzszállítóOpel Adam RallyhalottaskocsiTim GáborHoonicornháromkerekűFalconMarbellaChargerpulykaszerződéspro-tourerkatonaWalterné Dancsó Adrienn275vonathulladékgazdálkodásX-Traildacia sanderoRickard RydellGenfNissan NotedöntőIRCriasztóOpel CorsaQorosfiat. fiat 500DB9lancia fulviaChirontúlméretesOlivier PanisKancsár FerencIrmscherMissileLadalábbal vezetAlfa Romeoreakciószembe sávFiesta WRCfavágásKevin Abbringrészedcustom carjövőképNissan NV 200bombaAlfa Romeo 4CablakColins CrestidőjárássportkocsitVW GolfLada Priorabmw m4Fiat PandadefektLamborghini VenenoUltraPlútóTata NanoMagyar Termék Nagydíjhot hatchMax MosleymocsárBentleybakizenesuzuki balenoZumadudax7Skoda FabiaDodge HellcatNimródösszehasonlítófóbiaContinentalTipointruktorJannarellybicikliútDániaMazda CX-5túlkeresletTata ZicaWestfield MegabusaTerrakhanaMercedes S-classcobra 11OlssonBatmanakadálymatt fényezésAlain MenuteddyToyota SuprarobbantásBMW 2 Active TourerCsehországszlalomMonacoFord Mustangolajfoltrolls-royce wraithkólatűzoltóU2luxus buszkerékLada Kalinaszelektív hulladékanimációsChevrolet CaptivakereskedőIndiaGrand DustergyanusítottHyundai i30melegedésFormula Studentjapán piackezdőKrózser MenyhérttrezorporcheJensen InterceptorlángolRange Rover SportfesztiválszabálysértésBill GatesTallinKovács Tamásmajdnem balesetFiestakigyulladtPHEVTFSIkörforgalommutatványspecifikációkLe MansberagadCentenarioUTVInterlagosbukfencTobias MoersgumiégetésSpanyol NagydíjbarátnőelszabadulARTAgeraszállításvirtuállefulladM4 GTScélgépGuerlain ChicheritAventadorAudi Q2ExtremekergetőzésdonuttruckátépítéskézifékRed Bull RingHalid Avdagicspanyol autóKeszthelyi VivienPeugeot 207pirosSubaru ForesterMcLaren MP4-12CMercedestűzcsaphosszútávú autóversenybaleset tengelykrátertúraautó világbajnokságtávirányítós indítóbuffierX6Mskoda 120IED SyrmaFord FocusEksoVestpiros lámpabababalhéléghajtásSochilancia deltaárokképAmpera-earab közlekedésSebatien Loebbűncselekmény488Miguel MolinapénztengerFerrari 355 S SpiderLAAdria CenniRally CupAnton YelchinhangvezérlésMaserati Quattroportes60markolóBMW 6cars coffeWintercontactgázolásInfinitijwrcverésVolkswagen EosAccordszaltókereskedésBMW 6-os sorozatbiztonsági övHenessey Venom GTszélvédőmosótilalomkarmaidiótacserbenhagyásrandivolkswagen boraWorld Series by RenaultdurvaleszállásGLAcigiMagyar NagydíjSwiftWRX STITrustjubileumAMG GTMarcello LottiCayman SbüntetésüvegkárFerrariFedExford c-maxfejlesztésboxerGoProliepája-raliShelby GT350Rvontatásnyújtott karosszériafűnyírórepülő autóPeugeot 508DisneypályahibridautóGuerlainSpielbergSlovakia RingHockenheimbörtönsportMIGtraktorsorsévfordulóingyen autóKarinaford galaxyapaHammanszórásGódor BarnaFiatPikes PeakÉv autójazúzás44Colin McRaeOliver BlumeVelarSpaközterület-fenntartónézőkPosrcheerőszakChevyferrari enzo24horigamisylviaBarcelonafröcsköl458RufNissan 370zkutyaProject OnepermetezéshihetetlenterepjáróScoutkínos esetcsere60szemetelésMagyarországÉsztországKia Picantorágcsálóbicajrobotizált autómotorosrendőrSolbergForms-1rinocéroszbringás3008Janner raliGarázs TVszállítmányNissan GT-R R34modellfrissítésGTVAlaszkaflörttornádóDavid BrownBMW 5 GTforró vízFicza Ferenckilencsebességes automta váltóvillámlásInfernomotorpokoldigital lightFerrari Californiarali-európabajnokságLamborghini Urusbajor autószétveriMclaren 570Sszállodanévkínai autóApertaModel 3Audi A2Hyundai GenesiskötélhúzásArteonHunGarianBentley Continental Flying SpurijedtségATS-VCayman GTSW213Jaguar XFSigdsrallyboxAlex ZanardiatkinsonlimitáltcsajozásplatformDB11Év Autója 2017Mercedes-Benz A-osztálygyorsasági obFerrari F12AlpineCorvette Z06ImolaoroszlángarazsMichelinVFTSAbu-DhabiMalajziaLevanteSesto ElementoItaldesignUSA Nagydíjvezeték nélküli töltésvíztrükközéslakókocsiPeugeotbobpályaKanadai Nagydíjbentley continental gtextra 300megelőző filmLance GilbertvadnyugatgolfautóBMW X5TouristenfahrtmotokrosszFerrari 599 GTBtűzijátékLada VestaPekingi AutószalonB11Mazda MiataBonnevilleFord MondeoX5MMazdalépcsőFernando AlonsoBuggyszörnyVelociraptorfegyverpókXD3TestarossaGT-86UAZClimbkhanaOpel AntaraChicheritcrossoverTimo GlockWRXmexikói autóGhostbeszakadtfigyelmetlenhelikoptermercedes-benz econicMoszkvaGhibliRenault TrafficIFASWWWEünnepi modellzeroStellaMP4-12CvásárlásRoad RoverW MotorsSpanyolországKadjarR8 SpiderWankel motorKovács ÁgirosszullétÍrországjaguar f-typeluxusford kaBMW X4Matthew Campbellkörnyezetbarátvakvezető kutyaPárizsi AutószalonBaldwinRS200lakóparklandolásZ5Goodwood Festival of Speedeladás720SDavid Hasselhoffukrajnaegzotikus autóLandauletautmoatabmw 507Genfi AutószalonX-osztályterrorGyurtaejtőernyőmodernVitoCintrazebraNissan GT-RKecskeméti BalázsBMW 4 Gran Coupékarbon46BMW 8GymkhanaMercedes GLEAudi A3PiquetX1Mercedes-Benz G-osztálygurulkajahanninenPSA2CVEsteban GutierreziCar

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.