keresés eredménye

Ford

Hírek

Elbocsátások és gyárbezárások a Fordnál

A Ford azt várta, hogy növekedni fognak az európai eladások, ezzel szemben viszont éppen hogy csökkentek az előző pénzügyi évhez képest. Drasztikus lépésekre szánta rá magát a vezetőség.

cimkék: Ford / elbocsátás / gyárbezárás

7000 alkalmazottól vesz búcsút a Ford

A Ford bejelentette, hogy világszerte csökkenti az alkalmazottak számát. A gyári munkásoknak nincs mitől félnie, az irodai részleget nyirbálják meg rendesen.

cimkék: Ford / elbocsátás / white-collar

Bevásárlókocsit villantott a Ford

Nem éppen a megszokott közegében kínál egy új alternatívát a Ford, ezúttal a srácok ugyanis egy bevásárlókocsit hoztak össze. Egy olyat, amivel nem tudsz nekimenni semminek.

cimkék: Ford / balesetmegelőző rendszer / bevásárlókocsi

Új konnektoros hibridet villantott a Ford

A Ford most már a Tourneo Custom kisbuszból is kínál konnektoros hibrid változatot. Ráadásul nem is akármilyen hajtási megoldással.

cimkék: Ford / Tourneo Custom / hibrid

Meghízott a Ford nagymacskája

Mintegy 17 évnyi kényszer pihenő után tér vissza a Ford Puma. Nem kis sportkupé, hanem kis crossover lesz belőle.

cimkék: Ford / crossover / Puma

Tovább bővülhet a turbós Mustang paletta

Hivatalosan nem erősítette meg a Ford, ám nagyon úgy tűnik, hogy egy második turbós EcoBoost motort is elhelyeznek majd a Mustang palettájába.

cimkék: Ford / hírek / Ecoboost

Lóerőben nem szenved hiányt a Ford Explorer ST

Alig egy hete mutatták be a Ford Explorer új generációját, máris itt az ST kivitel. Az alap változatok Európában is kaphatóak lesznek, az ST viszont még nem biztos, hogy itt is a szalonokba kerül.

cimkék: Ford / Explorer ST

Együtt fejleszt a Ford és a Volkswagen

Hosszútávú megállapodást írt alá a Ford és a Volkswagen, aminek értelmében közösen fejlesztenek bizonyos modelleket. Mindkét félnek meg lesz a saját feladata.

cimkék: Ford / Volkswagen / összefogás

Ismét komoly verdát nyerhetsz az AMTS-en

Aki tudja mi az az AMTS, az tudja azt is, hogy a srácok nem aprózzák el a tombola nyereményeket. Minden évben kisorsolnak egy autót, most egy Ford Mustang lesz a tét.

cimkék: AMTS / Ford

Erős évet zárt a Toyota

Az év első hónapjában köröket vert a Toyota a Volkswagenre, már ami az értékesített autók számát illeti. A Ford is dobogóra került.

cimkék: Ford / Volkswagen / Toyota / lista / Autós eladások

Mostantól 3D nyomtatókat is használ a Ford

A Ford amerikai üzemében kezdik el először a 3D nyomtatók használatát a gyártási folyamatban. Az új Mustang GT500 bizonyos részei már így készülnek majd.

cimkék: Ford / 3d nyomtató / Raptor

Egyliteres motor 200 lóerős teljesítménnyel

A Ford leleplezte a legújabb versenyautóját. A Fiesta R2-őt méltán nevezhetjük mérnöki csodának, már ami a motorját illeti.

cimkék: Ford / versenyautó / Fiesta / R2

A Volkswagennel közösen fejleszt a Ford

Egy hosszútávú együttműködést írt alá a Volkswagen és a Ford. Könnyű haszongépjárműveket fejlesztenek és gyártanak majd közösen.

cimkék: Ford / Volkswagen / együttműködés

A táblákat is nézi a Ford fényszórója

A Ford bemutatta az új fényszóró rendszerét, amely nem GPS alapon működik, hanem a felfestéseket és a táblákat veszi figyelembe.

cimkék: Ford / Focus / világítás / reflektor

Közlekedési lámpák nélküli jövőt vár a Ford

Első hallásra ijesztő a Ford elképzelése a jövő autózására tekintve, ám ha megvalósul és működik, érezhető hatása lesz a dugókra.

cimkék: Ford / jövő közlekedése

Európában is kapható lesz az új Ranger Raptor

A Gamescom videojáték fesztiválon mutatta be a Ford a Ranger Raptort. Ütős lesz, ráadásul itthon is meg lehet majd vásárolni.

cimkék: Ford / Forza / Raptor / Ranger / Gamescon

Robotruhát kaptak a Ford gyár alkalmazottjai

Amit pár éve még csak filmekben és számítógépes játékokban láthattunk, az ma már bizony valóság. Robotruhában dolgoznak a Ford gyár munkatársai.

cimkék: Robotruha / EksoVest / Ford

A Ford útjára lépett a Mercedes is

A Mercedes gyakorlatilag ugyan azt akarja meglépni a limitált szériás Project One kapcsán, mint amit a Ford tett az új GT-vel. Szerződést iratnak alá, hogy nem adhatod el bizonyos ideig vásárlás után.

cimkék: Ford / Mercedes / Project One / szerződés

Megint eladóvá vált egy új Ford GT

Új Ford GT megrendelésekor minden tehetős vásárló aláírt egy papírt, hogy két évig nem adhatja el a sportkocsit. John Cena nem csinált ebből ügyet, most pedig valaki követi az ő példáját.

cimkék: Ford / GT / eladás / jog

John Cena eladta a GT-t, perel a Ford

Az új Ford GT vásárlásakor minden új tulajdonossal aláirattak egy szerződést, aminek értelmében két évig nem lehet eladni a sportkocsit. Az amerikai pankrátort nem érdekelte, túladott rajta.

cimkék: Ford / GT / John Cena

Bicikli szállításra is alkalmas a Ford Mustang

A Ford szereti utólagos kiegészítőkkel javítani, vagy legalábbis többre hivatottá tenni az autóit. Most a Mustanghoz mutattak be egy bicilki szállító állványt, mely ha nem kell, simán eltűnik a lökhárítóban.

cimkék: Ford

A drogkartellek a Fordra esküsznek

Mexikóban készült új Ford Fusion modellben találtak az amerikai hatóságok marihuánát. Utólag kiderült, hogy ez nem az első túlextrázott autó, ráadásul párat már be is vittek az államokba.

cimkék: Ford / drog

Kátyúra figyelmeztet a jövő Fordja

A Ford egy valós idejű kátyúfigyelő rendszert fejleszt. Ezzel elkerülhetőek lesznek a rossz minőségű útszakaszok, persze csak akkor, ha már más legalább egyszer végig ment rajtuk.

cimkék: Ford / kátyú

Elvérzett a törésteszten a Ford Mustang

Az Euro NCAP két autó töréstesztjét hozta egyszerre nyilvánosságra. A Volvo S90 hibátlanul, míg a Ford Mustang kritikán alul teljesített.

cimkék: Ford

Finoman újult meg a Ford Mustang

A Ford bemutatta a Mustang hatodik generációjának a ráncfelvarrását. A kinézet alig változott, a tudása viszont alaposan gyarapodott a beavatkozás után.

cimkék: Ford

Meglepően sokat eszik az új Ford GT

Az új Ford GT megjelenése után már be is futottak az első fogyasztási eredmények. Hiába az EcoBoost motor, a kocsi többet eszik, mint az elődje, vagy a konkurensek egyaránt.

cimkék: Ford / GT

Megmutatták a ralis Fiestát

A Ford a Fiesta új generációjának leleplezése után nem sokkal megmutatta a rali-világbajnokságra felkészített változatot is. Komolyan veszik a témát.

cimkék: Ford / wrc / Fiesta

Megnőtt a Ford Fiesta

A Ford bejelentette a Fiesta legújabb generációját. A világ egyik legismertebb kisautója nagyobb lett, ráadásul több változatban is készül majd.

cimkék: Ford / Fiesta

Kis Mustang nagy tudással

A Ford bemutatta az új generációs Mustang gyerekeknek szánt változatát. A kis elektromos autócska a játékiparban eddig nem tapasztalt felszereltséggel érkezik.

cimkék: Ford

Életnagyságú Lego Mustang épült

A Mustang Club of America 40 éves fennállását segít ünnepelni a Lego egy kedves ajándékkal. Megépítették a 64-es Mustang életnagyságú változatát.

cimkék: Ford / legó

Szüneteltetik az új Mustang gyártását

A Ford a kereslet csökkenése miatt kényszerült arra, hogy egy picit szüneteltesse az új Mustang gyártását. Csak egy hét leállásra van szükség szerintük.

cimkék: Ford

Főként csak lojális Ford tulajok kapnak a GT-ből

A Ford elárulta, hogy az első 500 eladott GT modell milyen arányban fog eloszlani a márkahű vásárlók és a még nem oda tartozók között. A döntő többség nem most ment először Ford szalonba.

cimkék: Ford / GT / tulajdonos

Főként csak lojális Ford tulajok kapnak a GT-ből

A Ford elárulta, hogy az első 500 eladott GT modell milyen arányban fog eloszlani a márkahű vásárlók és a még nem oda tartozók között. A döntő többség nem most ment először Ford szalonba.

cimkék: Ford / GT / tulajdonos

A márkaszervizeknek is költséges lesz a Ford GT

A legújabb generációs Ford GT szervizeléséhez különleges felkészültség szükséges majd. Ennek fényében egy igen költséges beruházást kell eszközölnie pár márkaszerviznek.

cimkék: Ford

Vignale változatot kap a Kuga is

Ugyan már pár hónapja sejteni lehetett , hogy a Kuga is megkapja a gyári prémium felszereltséget, a hivatalos bejelentésre egészen idáig kellett várni.

cimkék: Ford / Kuga / Vignale

Luxus szörnyeteg egyenesen Kínából

Érdekes jelenség a kínaiak Ford F-450 átépítése. Kívülről szörnyeteg, belülről viszont luxus terepjáró. Az ára jóval több mint amit jókedvűen kiadnál érte.

cimkék: Ford / kínai autó / IAT

Nem lehet akárkiből Ford GT tulaj

A Ford az új GT árusításához egy teljesen új rendszert vezet be. Ha most vennéd az első Ford modelled, akkor jó eséllyel neked már nem jut belőle.

cimkék: Ford / vásárlás

Nem lehet akárkiből Ford GT tulaj

A Ford az új GT árusításához egy teljesen új rendszert vezet be. Ha most vennéd az első Ford modelled, akkor jó eséllyel neked már nem jut belőle.

cimkék: Ford / vásárlás

Hóban tesztel önvezető autót a Ford

Ugyan egyre több gyártó jut el odáig, hogy elkezdje az önvezető autók tesztelését, a havas útviszonyokat eddig csak a Ford merte bevállalni. Összetettebb a dolog, mint gondolnád.

cimkék: Ford /

Pirosban és feketében is hódítana a Focus

A Ford bejelentette, hogy nemsokára rendelhetővé válik két különleges széria is a Focus modellekhez. Mind a kettő jól néz ki, ráadásul tökéletesen egészítik ki egymást.

cimkék: Ford / Focus / Red / Black

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

ST variációk a tuningosoknak

A SEMA Show természetesen a Fordot is megihlette, ráadásul nem is akármilyen témával. Nem az új Focus RS, hanem az ST variánsok kaptak nagy szerepet.

cimkék: Ford / Ford Focus / tuning / Sema / ST

Itt van Ken Block legújabb játékszere

Igazság szerint nem új játékszerről van szó, hiszen ez az Escort eddig is az övé volt, csak éppen most érte el azt a szintet, hogy Gymkhana sztár legyen.

cimkék: Ford / Gymkhana / Ken Block

Közel 30 új Focus RS-t törtek össze

Szó sincs arról, hogy a túlbuzgó újságírók már egy komplett flottát lerendeztek, ez csupán az a szám, amit a töréstesztek alatt vertek totálkárra a gyáriak.

cimkék: Ford / biztonság

Bejáratós 2005-ös Ford GT eladó

Gyakorlatilag teljesen új előző generációs Ford GT modellt árulnak az interneten. Itt az alkalom, hogy lépj, ha nem akarsz több évet várni az új megérkezésére.

cimkék: Ford

Terepezz bátran a Forddal! Frankfurti Autószalon 2015

Valódi újdonságdömpinggel árasztotta el a piacot az elmúlt években a Ford, de az idei Frankfurti Autószalonra is maradt még bemutatnivaló autója. Pickup és SUV rajongók előnyben!

cimkék: Ford / SUV / szabadidő-autó / pickup / Ford Ranger

5 csillag jár az új S-Max-Galaxy párosnak

Nem csak szolgáltatásban, biztonságban is ötcsillagos a Ford két vadonatúj egyterűje. Többek között hátul is elérhető oldallégzsák és biztonsági öv előfeszítő védi az utasokat.

cimkék: Ford / ford s-max / ford galaxy

Okos fényszórót fejleszt a Ford

A jövőben már nem csak a telefonod lesz okos, hanem az autód fényszórója is. A Ford például GPS alapú fényforrásokat fejleszt.

cimkék: Ford / okos fényszóró

Extrém limitált Mustang a NASA tiszteletére

A NASA egyik műholdja elérte naprendszerünk egyik legtitokzatosabb bolygóját, a Plútót. Ünnepelni kell. A Ford ráadásul tudja is, hogyan kell azt csinálni!

cimkék: Ford Mustang / Ford / NASA / Apollo / Plútó

Nem indul jól az új Ford GT bemutatkozása

Spanyolországban akarták megmutatni a közönségnek az új Ford GT egyik korai példányát, ám az megmakacsolta önmagát. Be sem akart indulni.

cimkék: Ford / fail

Itt a végső szó: 350 lóerőt tud a Focus RS

Már egy ideje tudjuk, hogy a Ford Focus RS új generációja 300 lóerő fölötti teljesítménnyel érkezik, pontos számot azonban nem közöltek. Egészen eddig. 350 lett, maradhat?

cimkék: Ford / hot hatch

Nyomtass Ford modellt magadnak!

A Ford komoly lépéseket tett a 3D nyomtatás felé. Igaz, még nem a komplett autókat, csupán a méretarányos modelleket tették nyomtathatóvá.

cimkék: Ford / technika / nyomtatás / 3D

Mustang a golfpályára

Ha rajongsz a Ford Mustangért és szeretsz golfozni is, akkor ez a te járgányod. Csak készülj fel, hogy nem lesz éppen olcsó a beszerzése.

cimkék: Ford / Ford Mustang / golfautó

Hiánycikk lehet az új GT

A Ford megerősítette, hogy az új GT-ből Európába csak szinte mutatóba fog érkezni pár darab. Nagy lehet majd a harc a tehetős rajongók között.

cimkék: Ford / sportautó

Megpiszkálták az EcoBoost Mustangot

Téged elrettent a gondolat, hogy egy Ford Mustang motorterében egy négyhengeres motor dolgozik? Pedig az gyárilag 310 lóerőt tud, tuningolva pedig 410-et.

cimkék: Ford / Ford Mustang / amerikai autó / sportautó / tuning

Ritka Ford GT-vel az oszlopnak

Egy igazán ritka Ford GT Heritage Edition felett vesztette el úgy az uralmát a brazil tulaj, hogy már csak a villanypózna tudta megállítani. Nem minden nap látsz ilyet, főleg ebben az állapotban.

cimkék: amerikai autó / sportautó / Ford / baleset / GT / Heritage

Megnyúzta az új Fordokat a híd

Vadonatúj Focusokat szállított a kamion, a fölső szinten álló kocsikat teljesen lenullázta az eset. A legelső kocsi nagyjából megsemmisült, a többiből pedig roadster lett. A főnök nem lesz valami boldog.

cimkék: Ford / Ford Focus / kamion / baleset / szállítmány / német autó

Mustang, ami Hellcat-et eszik reggelire Galpin Mustang Rocket

725 lóerővel jön ki a Galpin műhelyéből, nem gyári, de a Dodge csúcs autóját a számok szerint simán veri, látványban is nagyon ott van. Karbonszálas műanyag elemekkel borították!

cimkék: Ford / Ford Mustang / tuning / izomautó / amerikai autó

Újra gyártják a klasszikus Mustangot

Amerikában szinte minden régi típushoz kapni alkatrészeket, ahogy a ’64-es Mustanghoz is. Lehet komplett karosszériát is venni, egy leleményes cég még össze is rakja belőlük a komplett autót.

cimkék: Ford / Ford Mustang / amerikai autó / izomautó

Nem a Mustangok hete volt ez

Két érdekes sztori főszereplője volt a Mustang legújabb szériájának egy-egy példánya. Filmbe illő üldözési jelenetet játszottak az egyikkel, a másik kis híján porig égett az autópályán.

cimkék: Ford Mustang / Ford / baleset / amerikai autó / üldözés / izomautó

Vérpezsdítő sportkocsik a Fordnál Genfi Autószalon 2015

A kölniek genfi standján most a sportmodelleké a főszerep. Amerikát a legendás GT utódja, Európát a várva-várt Focus RS képviseli 320 lóerővel és összkerékhajtással.

cimkék: Ford / Ford Focus / amerikai autó / német autó / sportautó

Rendelhető a Ford Mustang!

A márka történetében először fordul elő, hogy az ikonikus sportkocsit egész Európában forgalmazzák. Sokan vártak erre a pillanatra, mától lehet zaklatni a kereskedéseket egy új Mustangért!

cimkék: kupé / sportautó / Ford Mustang / Ford / amerikai autó / izomautó

Eladó csajozós Fiesta, svájci!

Mi történik, ha elfogyott a lelkesedés és a felszednivaló Julika a szomszéd faluból? A vasnak mennie kell, az sem baj, ha vasárban, vagy alatta. Rettenetes állapot, félelmetes duma!

cimkék: Ford / kisautó / német autó / Ford Fiesta / veterán

Így kell bemutatni egy csapatós autót!

A Ford odatette magát az új Focus RS bemutatójára. Összeszedtek egy csomó legendás modellt, az újjal meg Ken Block csapatott a közönség előtt. Ilyen hatásos belépőt régen láttunk!

cimkék: Ford / Ford Focus / bemutató / Ken Block

Mustang motorral jön a Focus RS

Kicsit sokat kellett rá várni, de végre megérkezett az új Ford Focus RS. Izmosabb minden eddigi RS modellnél, köszönhetően egy remek EcoBoost motornak, ráadásul már nem csak elöl fog kaparni.

cimkék: sportautó / Ford / Ford Focus / német autó

Kéne egy kombi Mustang?

Egy lelkes Photoshop művész játszott el a gondolattal, mi lenne, ha az új Mustangból kombi is készülne. Régen is gondolkoztak ezen, de sajnos nem lett belőle semmi, pedig menő cucc lehetne.

cimkék: Ford Mustang / Ford / amerikai autó / kombi / izomautó

Eladó egy igazi ősterepjáró

Sosem létezett ehhez hasonló kocsi, egyedi átalakítás, de közel 100 éves. Egy vérbeli terepjárót építettek ebből a régi Fordból, ami ráadásul kabrió és hosszú évekig dolgozott.

cimkék: Ford / veterán / amerikai autó / terepjáró

Így készült az új Ford GT

Látványos videóval invitál a Ford féltve őrzött műhelyébe, ahol az új GT tanulmány született. Nagyon vigyáztak, de egy valami így is látszik néhány képkockán, aminek lehet, hogy nem kellett volna.

cimkék: Ford / amerikai autó / Le Mans / tanulmány

A Le Mans győztes újjászületik

Szerencsére vannak egy páran, akik nem sajnálnak rengeteg pénzt költeni egy híres versenyautó restaurálására. Most az 1966-os győztes kapja vissza eredeti formáját.

cimkék: veterán / Ford / versenyautó / Le Mans

Utcai versenygép a Shelbytől Detroiti Autószalon

Van még tartalék az új Ford Mustangban, egyre durvább és sportosabb modellek hagyják el a gyár kapuját. Most a Shelby GT350R szabadult az utakra, könnyített kasztnival és szénszálas felnikkel.

cimkék: Shelby GT350R / sportautó / Ford / Shelby / Ford Mustang / izomautó / amerikai autó

Szédületes az új Ford GT! Detroiti Autószalon

Gondosan rejtegették a fejlesztés alatt álló sportkocsit a Ford emberei, a hivatalos bemutatóig nem is tudtunk róla semmit, de most itt van. Őrület mire képesek, ha a GT-ről van szó!

cimkék: sportautó / versenyautó / Le Mans / amerikai autó / Ford

Lódarázsként épült újjá a Mustang

Sokan hisznek a lélekvándorlásban, hogy halálunk után más testben éledünk újjá. Valakinek sikerült ezt egy Mustangra kivetíteni. Inkább zúzták volna be szerencsétlent!

cimkék: sportautó / Ford Mustang / Ford / tuning

Vége a belgiumi Ford gyárnak

Nemrég az Opel kénytelen volt bezárni híres bochumi gyártósorát, most a Ford követi. A genki gyártósor olyan modelleket ontott magából, mint a Taunus P4 vagy a Mondeo összes generációja.

cimkék: Belgium / német autó / Ford Mondeo / Ford

Egy vagyont ér a fél Mustang

Óriási kultusz lengi körül a Ford Mustangot, főleg az első generációt, de ezt a darabot még egy jó állapotú ’64-es példánynál is többre tartják. Megvan rá az okuk.

cimkék: Ford Mustang / Ford / amerikai autó / prototípus

Büntető kabrió az olaszoktól Ilyen a Puritalia 427

Megnyugodtunk, hogy még mindig csodaszép kocsikat tudnak csinálni kis olasz garázsokban, a Puritalia emellé még bitangerős is. Azt beszélik, ez Európa Shelby Cobrája, nem is akármiért.

cimkék: Ford / olasz autó

Színházi Transit előnyugdíjban

Színészekkel járta az országot ez az eladásra kínált Transit. Nem egy melósautó, biztos vigyáztak rá, de a beígért OT vizsga azért egy kicsit még odébb van.

cimkék: Ford / veterán / német autó

Ekkorát nőttek a kocsik

Modellváltásnál néhány centit nőnek az autók, nincs nagy jelentősége, most viszont ledöbbentünk. Némelyik modell több mint fél méterrel lett nagyobb az első generáció óta.

cimkék: Honda / Volkswagen / Porsche / Mini / Ford / Honda Civic / Volkswagen Golf / Porsche 911

Kockák, nektek is van itt valami!

Megtaláltuk minden számítógép-őrült álomautóját, pontosabban álom utánfutóját. Ennél komolyabb cuccal még nem találkoztunk, ráadásul most eladó.

cimkék: Ford / amerikai autó / kisteherautó

Ki az a Ken Block?

Nincs film paródiák nélkül, még az autós világban sem. Ken Block Gymkhanáját is többen utánozták már, leginkább a humorra kiélezve. Mind közül a Ken Box a legjobb!

cimkék: Ford / drift / Ford Fiesta / Gymkhana / Ken Block

Shelby a sírból is alkot

Sajnos az öreg Carroll már nem tudja maga építeni fantasztikus járgányait, cége viszont büszkén alkotja tovább a bődületes Shelbyket. Elkészült a GT350, már épp ideje volt!

cimkék: Ford Mustang / Ford / Shelby / amerikai autó / izomautó

Így került megint tetőre a Mustang

Az új Mustangnak nem volt elég az Empire State Building, most meghódította a világ legmagasabb épületét is. Látványos videóval mutatták meg, hogyan jutott fel a sportkocsi.

cimkék: Ford Mustang / Ford / amerikai autó

Így törik a legújabb Mustang

Nem is kellett túl sokat várni az első lezúzott Mustangra. Még szinte most került csak forgalomba a legújabb széria, Dallasban valaki nagyon nem bírt vele.

cimkék: kupé / sportautó / Ford Mustang / Ford / amerikai autó / roncs / izomautó

Veszik az új Fordokat rendesen

A Ford az egyik legkeresettebb autómárka Magyarországon, ezt az újautó eladások számai is jól mutatják. Az utóbbi hónapban több mint ezer új kocsit értékesítettek.

cimkék: német autó / Ford

Egymillió dollár egy Mustangért

Ebben a kocsiban szinte minden benne van, ami Amerika autós világát jellemzi. Ez egy igazi első generációs Mustang, hatalmas V8-assal, ráadásul az Indy 500 felvezetője volt.

cimkék: Ford Mustang / Ford / amerikai autó

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Végre elérhető lesz az új Mondeo Párizsi Autószalon: Ford újdonságok

Csaknem két év várakozás után a Ford végre bevezeti az európai piacra is az új Mondeot. Emellett az új S-Max és a Mustang volt izgalmas látnivaló a Ford standon.

cimkék: Ford / Ford Mondeo / Focus / Párizsi Autószalon

Eladó a legdurvább utcai Focus

Egyelőre csak annyit árulunk el, hogy hátsókerék-hajtású és óriási meglepetést lehet vele okozni. Kívül-belül teljesen gyári, de nézzétek meg, mi van az orrában!

cimkék: Ford / Focus / Ford Focus / amerikai autó / német autó / átépítés

Dögös arccal folytatja a C-Max

Az S-Max után a kisebbik családi Ford is megújult, de a C-Max most csak egy ráncfelvarrásra volt jó. Markánsabb arca mellé új motorokat is kap a frissített változat.

cimkék: Ford / ford c-max / családi autó / egyterű

Tömény luxus a legújabb S-Max

Megérkezett a Ford nagysikerű családi autójának legújabb változata. A második generációs S-Max mintha egy felfújt Fiesta lenne, de ez az orr nagyon jól áll neki.

cimkék: Ford / családi autó / bemutató

LED-es lámpát a régi kocsikba!

Remek dolog birtokolni egy igazi veterán autót, főleg, ha a mindennapokban is használjuk. Az ilyesmi persze rengeteg kompromisszummal jár, de az egyikre itt a megoldás.

cimkék: kabrió / veterán / youngtimer / Ford Mustang / Mazda / Ford

Így járhatsz, ha szandálban vezetsz

Csodálatos példája ez annak, miért érdemes zárt cipőben vezetni. Ilyenkor legalább látszik, mi történik, ha nem vesszük komolyan az alap vezetéstechnikai tanácsokat.

cimkék: Ford / baleset / amerikai autó

14 Fordból lehet Guinness-rekord

Többszörös világrekorder erőművészünk, Sinka Zsolt újabb rekordkísérletre szánta el magát. Vele és a rákötött 14 Forddal a West End tetején találkozhatunk.

cimkék: Ford / rekord

Alsót is cserélhetnek a boxban

Lehetett baj rendesen ebben a kocsiban. Majdnem a Zöld Pokol újabb áldozata lett a Mustang GT350 álcázott tesztautója, miután a Honda NSX szó szerint leégette magát.

cimkék: sportautó / Ford Mustang / Ford / Nürburgring / amerikai autó

Suprából Mustangot? Ne már!

Borzasztó dolgokra képesek a japánok. Ha egy Lambóból csinálnak szörnyeteget, még elmegy, de amikor a saját legendájukat áldozzák fel, az már nehezen emészthető.

cimkék: Toyota / Ford / tuning / átépítés

Amerikából hoz erősítést a Ford Európába jön az Edge

Az új modellel célzottan támadják a nálunk már népszerű nagy városi terepjáróka. Az Audi, a Volvo, és a VW vásárlóit szeretnék elcsalogatni, az Edge-nek nem lesz egyszerű dolga.

cimkék: Ford / SUV / terepjáró / bemutató

Kincset rejtett az elhagyott garázs

Elképesztő dolgok tudnak előkerülni egy elfelejtett tárolóból, nem ritka, hogy értékes kocsikat rejtenek. Most egy veterán Ford került elő egy garázsból, meglepően jó állapotban.

cimkék: amerikai autó / kabrió / veterán / ford thunderbird / Ford

Hosszantartó ragyogást ígér a Transit

Új fényezési technológiát dolgoztak ki a Fordnál. Az új eljárással a Transitok megőrzik eredeti ragyogásukat, így a kőműves brigádok évtizedek múltán sem fognak kilógni az utcaképből.

cimkék: Ford

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

500 Mustang fél perc alatt

30 másodpercre volt szükség, hogy elővételben elkeljen az első 500 európai Mustang. 9300-an jelentkeztek az első adagra, de a szerencsések is csak jövőre ülhetnek bele autójukba.

cimkék: Ford Mustang / Ford / kabrió / kupé / sportautó / izomautó

Csúszik, de jön a legerősebb Focus

Bár eredetileg nem tervezték új RS generáció gyártását, idővel belátták, hogy a csúcsmodell jót tenne a Ford hírnevének, még úgy is, ha veszteséges. A szériamodellre 2016-ig kell várni.

cimkék: Ford / Ford Focus / német autó / sportautó / hot hatch

67 millió egy Mustangért

Árverésre került a Need For Speed mozifilm főszereplője, egy alaposan átépített Ford Mustang. Brutális összegért kelt el, de a boldog tulaj szerint ér is ennyit. A pénz jótékony célra megy.

cimkék: Ford Mustang / Ford / need for speed

Visszatért a Ford Escort

Sajnos csak Kínában. Európában 2002-ben tűnt el a piacról a népszerű típusnév, és a gyártó nem is tervezi a visszahozatalát.

cimkék: Ford / kínai autó

1964 szülinapi Mustang készül Limitált szériát adott ki a Ford

Különleges kiadással készült a Ford az ünneplésre, érdekes részletekkel dolgozták át az új Mustangot az 50. évfordulóra. A kupé az 1964-es modell jellegzetes vonásait kapta meg.

cimkék: Ford / Ford Mustang / kupé / sportautó / amerikai autó

Már darabokban van az új Mustang

Pár hete a Ford azt ígérte, stílusosan ünneplik majd az új Mustang kabrió bemutatását. Már szét is kaptak egy sárga autót, amely hamarosan elindul a 86. emeletre.

cimkék: Ford / Ford Mustang / kabrió / veterán / amerikai autó

Új arc a négyajtós Focuson is

A frissített Focus premierjét részben már Genfben letudta a Ford, akkor az ötajtós és a kombi mutatkozott be. A négyajtós leleplezése a New York-i Autószalonra maradt.

cimkék: Ford / Ford Focus / szedán

Még nem jön az új Ford Focus RS Cserébe jön a Mondeo

Noha a Ford eredetileg úgy tervezte, hogy 2015-ben mutatja be az új Focus RS-t, a premier egész biztosan elmarad. Erről maga Stephen Odell, a Ford európai igazgatója beszélt.

cimkék: Ford / Ford Focus

Leáll a Ford B-Max gyártása

Április és június között 23 munkanapra leállítják a Ford B-Max gyártását a romániai Craiován működő üzemben, pedig a B-Max az egyik legkeresettebb modell a maga kategóriájában.

cimkék: Ford / egyterű

Digitális szervizkönyre vált a Ford

A Ford személyautók szervizkönyve mostantól digitálisan működik, a papíralapú füzet megszűnik. A márkaszervizek minden eseményt a központilag felügyelt rendszerben rögzítenek.

cimkék: Ford

Tetőre teszik az új kabriót Múltidéző bemutatót tart a Ford

50 évvel ezelőtt már sikerült betuszkolni egy Mustangot a liftbe, most sem lehet másképp. Stílusos módja ez az ünneplésnek, az új generáció elég dögös is egy ilyen rendezvényhez.

cimkék: Ford / Ford Mustang / kabrió

Jön a dízel Ford Focus ST

Nincs olyan dízelautó, amit Európában ne lehetne eladni, így aztán a Ford a Focus ST-vel is elindul a ketyegős úton. Az Auto Express szerint egy új kétliteres, 185 lóerős dízelmotor kerül az ST-be.

cimkék: Ford / Ford Focus / kompakt autó

Focusban a legújabb Ford-kütyük Genfi Autószalon – Ford

Hiába lett a Focus a világ legnépszerűbb autója, a modellfrissítéssel gondoskodtak róla, hogy az élvonalban is maradjon. Megint jöttek új motorok.

cimkék: Ford / Ford Focus / német autó / Genfi Autószalon

Aston Martin-arc a Focuson is

A Genfi Autószalonon mutatkozik be a frissített Ford Focus, de az első hivatalos képeket máris közzétették. Nem történt meglepetés: astonos lett a világ legnépszerűbb kompaktja is.

cimkék: Genf / kompakt autó / Ford Focus / Ford

Benzingőzös romantika Valentin nap a Forddal

Szerelmesek, figyelem! Nem mindennapi ajándékötlettel rukkol elő a Ford. Idén valóra váltja minden boldog pár álmát: egy romantikus filmbe illő vacsorát.

cimkék: Ford / Ford Mondeo / német autó

Halálosak az indiai autók Kispórolják a légzsákot

Ami Európában fontos, a fejlődő országokban nem annyira. Törésteszten jártak a népszerű indiai autók, és bizony húsz évvel ezelőtti szinten vannak.

cimkék: Suzuki / Ford / Volkswagen / Hyundai / India / Tata

Detroitban kis Mustangot osztogatnak Kicsi, piros és nagyon dögös

Mindenki összeszerelheti és haza is viheti kis Mustangját, aki kilátogat a Ford detroiti standjára. A szerencsések hamarabb juthatnak hozzá, mint bármelyik megrendelő.

cimkék: Ford Mustang / Ford / amerikai autó / sportautó

Mindent visz az új Ford F-150 Detroitban a 13. generáció

A márka nagy fejlesztési hulláma Amerika egyik legnépszerűbb autóját is elérte, az F-150 pickup extrákkal telezsúfolt új generációja praktikusabb és menőbb, mint valaha.

cimkék: Ford / Ford F-150 / pickup / amerikai autó

Napelemes hibridet tesztel a Ford

Egy nap alatt teljesen feltöltődik a napon állva, de vezetékről is táplálható az új hibrid C-Max Solar Energi. A koncepció új lendületet adhat a villanyautózásnak.

cimkék: Ford / hibridautó / német autó / elektromos autó / tanulmányautó / ford c-max

Hivatalos képeken az új Ford Mustang

A kiszivárgott katalógusfotók után pár nappal megjelentek az első gyári képek a Mustang hatodik generációjáról. Négyhengeres alapmotorral, merev tengely nélkül jön.

cimkék: Ford / Ford Mustang / amerikai autó / kupé / sportautó

Stílust vált a Ford miniautója

Csak a nevét őrzi meg a Ford Ka. A harmadik generáció nem divatos, hanem praktikus apróság lesz. A szériaközeli tanulmány bemutatóját Dél-Amerikában tartották.

cimkék: Ford / kisautó / német autó / ford ka

Európába is jön a Ford EcoSport

Nálunk egyliteres turbómotorral és fejlett fedélzeti szórakoztató rendszerrel debütál a Ford legújabb SUV-ja, a Fiesta alapokra építkező EcoSport.

cimkék: Ford / Ford Ecosport

Eladó Ford F150-ese

Egy jótékonysági aukció keretein belül árverezik el a volt USA elnök kedvenc autóját. A jármű mellé egy különleges videó is jár a jövőbeli tulajnak, na meg persze a tudat, hogy támogatta Amerikát.

cimkék: Ford / Ford F-150

Sportos munkaruha a Transit Custom-hoz

Az előző generáció sikerén felbuzdulva az új Ford Transit Custom is útnak indul az alap változatnál sportosabb paraméterekkel, de kizárólag Európában.

cimkék: Ford

Már készülnek az új Kugák

A Ford megkezdte az új Kuga európai gyártását, aminek örömére a Ford magyar képviselete nyilvánosságra is hozta a forintosított árlistát. A tudásához mérten nem lett drága autó az új Ford Kuga.

cimkék: Ford / Ford Kuga

Jön az új Fiesta ST

A Ford kisebbik modelljének az új generációja is bemutatkozik izmos sportkocsiként. Az 1,6 literes turbós motorból majdnem 200 lóerőt préselnek ki a jó menettulajdonságok érdekében.

cimkék: Ford / Ford Fiesta

Ázsiai ellenfelet kap a Ford Focus ST

A Kia hivatalosan is elkezdte a Pro_Cee'd lóerőkben nem szűkölködő változatának a fejlesztését, mely 1.6 literes turbós benzines motorral érkezik majd a jövő év folyamán.

cimkék: Kia / Pro Ceed / Ford / Ford Focus

1940-es karosszériát árul a Ford

Amerikában nem csak új modelleket lehet a márkaképviselettől venni, hanem klasszikus elemeket is.

cimkék: Ford

Ismét Opel Astrák szolgálják majd a rend őreit

A Rendőrség a Ford Focus járőrautókat cseréli Opelekre, így 15 év után ismét Astra rendőrautók róják majd az utakat

cimkék: Ford / Ford Focus / Opel / Opel Astra / rendőrautó

Itt az új Mondeo

Ahogy sejteni lehetett, az amerikai piacon már egy ideje jelen lévő Ford Fusion érkezik hozzánk Mondeo néven. A névváltás új karosszéria változatokat is hoz magával.

cimkék Ford
videók

Büntetni akart, de magát szívatta meg

A Ford sofőrje egyértelműen jobbról előzött, ráadásul agresszívan tolta be a kocsiját a másik elé, ám a baleset elkerülhető lett volna, ha a kamerás autó vezetője nem makacskodik vele.

cimkék: Ford / baleset / autópálya / idióta

Tizedszer is Gymkhana

Ismét visszatért Ken Block, hogy elkápráztassa a csapatós, füstölős és forgós megmozdulások rajongóit. Több helyszínt és több járgányt hozott, mint eddig bármikor.

cimkék: Ford / rali / pickup / Gymkhana / Ken Block / jég

Oválpályán dobta el a Mustangot

Bár az oválpályán körzőzés nem tűnik bonyolultnak, mégis komoly felkészültséget kíván, ha sikeresek akarunk lenni. Utcai autóval ez még inkább igaz. Szóval így tört össze ez a gyönyörű Mustang...

cimkék: Ford / baleset / oválpálya / idióta

Kapós volt a Ford F-150 Amerikában

Fényes nappal vitték el a tolvajok az ezüst színű Ford F-150-et a tulajdonos háza elől. Már ez is elég kemény, csakhogy ők egy másik Ford F-150-el érkeztek, amit szintén nemrég loptak.

cimkék: Ford / Ford F-150 / tolvaj

Nem könnyíti meg a tulajok életét a Ford GT ajtaja

Amikor azt hitted, hogy az előző generációs Ford GT-ről már nem tudhatsz meg újat, akkor lep meg a legjobban ez a videó. Ebből az autóból a legkörülményesebb a ki- és a beszállás, és bizony nem az alacsony üléspozíció miatt.

cimkék: Ford / GT / ajtó

A béna tolvaj és az elektromos kézifék esete

Egy tolvaj sikeresen megszerezte egy autó kulcsait és megpróbált elhajtani vele a parkolóból. Az elektromos kézifékkel gyűlt meg a baja.

cimkék: tolvaj / idióta / Ford / fék

Nagyot esett Ken Block

Nem sokkal az után, hogy Ken Block bemutatta az új rali autóját, elég látványos balesetet is szenvedett vele. Az 1991-es Ford Escort RS Cosworth teljesen megsemmisült, Ken és a navigátora viszont jól van.

cimkék: Ford / rali / Ken Block

Másodszor tört össze a Ford RS200 Goodwoodban

Miután tavaly Pat Doran elég látványosan összetörte a Ford RS200 versenyautót, idén a fia próbálta meg megmenteni a család becsületét ugyan azzal a járgánnyal. Ő is balesetezett.

cimkék: Ford / baleset / RS200

Drag pályán tört össze az Escort Mk1

Sok gyűjtő álma egy szép állapotú Ford Escort Mk1. Most láthatsz egy példányt. A videó elején a szép állapot látható, a végén pedig a kevésbé makulátlan végkifejlet.

cimkék: Ford / Escort / Drag / baleset

Raptor drift, avagy a nagy mamlasz is megy keresztbe

Ki mondta, hogy csak hátsókerekes sportkocsival lehet egy egészségeset driftelni? Itt van például ez az igencsak elmebeteg Ford Raptor, Vaughn Gittin Jr.-al a volán mögött.

cimkék: Ford / Raptor / drift

Elborult az agya, sikerült felborítani a kocsiját

Egy Ford terepjáró tulajdonosa eléggé berágott az előtte ácsorgó BMW sofőrre. Meg akarta leckéztetni, de csak annyit ért el, hogy oldalra borította a saját kocsiját.

cimkék: idióta / karma / Ford / BMW

Pályán a legerősebb Ford modellek

A Ford egy kis házon belüli bajnokság keretén belül mérettette meg a legerősebb nyolc modelljét. Késleltetve indultak és a leggyengébbek voltak legelől, csak hogy legyen egy kis izgalom is a végére.

cimkék: Ford / Shelby / ST / GT40 / Fiesta / Focus

Ken Block felment a hegyre

Ken Block a sivatagi túra után most a Pikes Peak legendás emelkedőjének vágott neki. Nem az időre ment rá, de hát nem is ettől szép a Climbkhana.

cimkék: Ken Block / Climbkhana / Ford / Pikes Peak

Vízben is tesztelték az új Ford GT-t

A Ford még a piacra dobás előtt szeretné tudni, hogy miként viselkednek az autóik szélsőséges körülmények között. Az új GT sem kerülhette el a vizes teszteket.

cimkék: Ford / teszt / víz

Felpakolás közben törte meg a Mustangot

Nem egyszerű az autókat szállító kamionsofőrök élete. Főleg azért. mert ha hibáznak felpakoláskor, annak súlyos anyagi vonzata lehet. Ez a szerencsétlen például a 65-ös Mustangot verte oda a pótkocsi oldalához.

cimkék: Ford / baleset

Nagyot estek, majd elhagyták a helyszínt

Ausztráliában egy Ford Falcon nagy sebességgel érkezett meg a szabályosan közlekedő autós mögé, majd az út mellett egy fának vágódott. A rendőrség közleménye szerint a kocsiból három ember elszaladt.

cimkék: Ford / baleset

Lezúzta a lopós autó a Fordot

A Mondeo sofőrje tiltott helyen parkolta le a kocsiját. Jött is érte a lopós kocsi, ám innentől nem éppen a megszokott módon zajlottak a dolgok. Az anyagi kár jelentős.

cimkék: Ford / baleset / tréler

Újabb Mustang rekord

Ismét rekordot állított fel a Ford. Most a világ legnagyobb gumival rajzolt ábráját alkotta meg a két folyamatosan driftelő Mustang.

cimkék: Ford / rekord

Karácsonyi hangulat a Ford gyárban

A romániai Ford gyárban eluralkodott a karácsonyi hangulat. Az igazi autókat játékok váltották fel a gyártósoron, a Mikulás pedig szán helyett Ford Segwayt használ a közlekedéshez.

cimkék: Ford / karácsony

Így gurult le a szalagról az első Ford GT

A Ford kanadai gyárában elkészült az első közútra szánt Ford GT. Az ő tiszteletére tartottak egy kis ünnepséget a gyáriak.

cimkék: Ford / gyár

Gymkhana román módra

A Ford romániai képviselete a craiovai autógyár fennállásának negyvenedik évfordulójára készített egy hangulatos videót. Simone Tempestini így nyomja a gymkhanát egy Fiesta R5 rali géppel.

cimkék: Ford / Románia / Gymkhana

Kis Fiesta nagy balesete

A Ford Fiesta ST egy igazán vérmes kis hot hatch. Ebből fakadóan akár versenypályán is élményszámba megy a vezetése. Persze, ha ész nélkül küldöd neki, ezzel is lehet nagyot esni.

cimkék: Ford / Fiesta / ST

Megint túlvállalta magát egy Mustang sofőr

Ismét egy autós találkozóról elhajtós baleset, és ismét egy Ford Mustang az elkövető. Kezd érdekes lenni a dolog. Vajon tényleg ennyire nehéz vezetni ezeket a vad lovakat?

cimkék: Ford / baleset

Mustang GT-vel ment koldulni

Németországban sikerült lefilmezni egy fiatal srácot, aki egy vadi új Ford Mustang GT-vel ment az utcára koldulni. Érdekes a jelenség.

cimkék: Ford / hajléktalan

Itt az új őrület: a Dronekhana

Ken Block Gymkhana filmjei után egy új őrület indult útjára a Ford közreműködésével. Itt a Dronekhana, avagy a drónok látványos száguldozása.

cimkék: Ford / Dronekhana

Elszabadul a ménes

Nem hiába hívják Mustang-nak a Ford sportkocsiját. Aki nem bírja megzabolázni a lovacskákat, az könnyen pórul járhat velük.

cimkék: Ford / baleset

Gymkhana nyolcadszorra is

Megint elemében volt Ken Block. Az amerikai srác ezúttal Dubajban élte ki magát, ezáltal megalkotva az eddigi leglátványosabb Gymkhana epizódot.

cimkék: Ford / Gymkhana / Ken Block

Hangulatos Ford Focus RS reklám

A ralis történelmére építi a Ford a legújabb Focus RS reklámfilmecskét. Meg kell hagyni, hangulatosra sikerült.

cimkék: Ford / reklám / rali

Erődemonstráció Ford módra

A Ford büszke arra, hogy sikerült megalkotnia az eddigi legerősebb alvázat az új F sorozat számára. Hogy bizonyítsák az állításukat, felfüggesztettek 30 tonnát egy ilyen szerkezetre, majd a magasba emelték.

cimkék: Ford / Ford F150 / alváz

Mustang szállítás baki

Ha már szépen lassan felgurult a rámpán, vajon miért adott nagy gázt az utolsó pillanatban? Az biztos, hogy így látványosabb a végkifejlet.

cimkék: Ford / Ford Mustang / fail / baleset / humor

Itt a Snowkhana 4

A Ford minden évben karácsonykor kiad egy kis alkotást, mely főként játékautókkal és figurákkal van eljátszva. Ez a Snowkhana, ráadásul az új rész zseniálisabb, mint eddig bármikor.

cimkék: Ford / Snowkhana / Gymkhana

Súlyos baleset a Mustang találkozón

Egy kis gumiégetést szeretett volna bemutatni a Mustang sofőrje, de sajnos szétszaladt a ménes. Olyan erővel csúszott neki egy parkoló autónak, hogy a kocsi oldala azonnal megsemmisült.

cimkék: Ford / Ford Mustang / baleset

Eszméletlen reklámmal rukkolt elő a Ford

Vannak olyan reklámok, amin az ember tényleg szétröhögi magát. A Ford most tényleg egy ilyet mutatott be. A Transit oldalához kötötték az egyik kollégájukat.

cimkék: Ford / reklám / humot

Totálkárra veri a Mustangot

Igaz, hogy ezek az új Mustangok bitang jól gyorsulnak, ám azért nem kifizetődő a pályára küldeni őket. Ez a példány mostantól például alapból kuka.

cimkék: Ford Mustang / Ford / baleset / Drag

A Shelby nem játék

Sem a ralikon, sem az autós felvonulásokon nem ajánlott túl közel ácsorogni az úttesthez, mert spontán gázolás lehet a vége. Ezt megúszták.

cimkék: Ford Mustang / Ford / baleset

Jó ebédhez szól a Shelby

Miért szeretjük az amerikai izomautókat? Mert a külsejük, a teljesítményük és a hangjuk is állati. Mint a Shelby Mustang GT350R-é.

cimkék: Ford / Ford Mustang / Shelby

Puskádi János és a Mikulás Rallye

Puskádi János a 2013-as Mikulás Rallye-n ünnepelte versenyzői pályafutásának tizedik évfordulóját.

cimkék: Rallye / Puskádi János / Gódor Barna / Ford / Fiesta WRC

Karácsonyi Gymkhana picit másként

A Ford néhány játék és egy eredeti ötlet segítségével próbál hozzájárulni az ünnepi hangulathoz. Természetesen most is a Ford Fiesta a főszereplő, de egy Mustang kisautó is szerepet kap.

cimkék: Ford / Snowkhana / Gymkhana / Ken Block / játékautó / karácsony
TESZTEK

Megnyúztunk egy raptort

A Ford talán legmenőbb típusa betette a lábát hozzánk és bár nagy testvéréhez képest fékezett a habzása, de ez korántsem jelenti azt, hogy félvállról kéne venni, mert a fíling hatalmas. Tökön-paszulyon ilyen vidáman ritkán autózik az ember. És konkurense igazából nincs.

cimkék: Ford / speedzone / epizód / Raptor / Ranger / Marokkó

Határozott Fordulat Ford Edge 2.0 TDCI Sport

A Ford mostanság nagyon elemében van, ha amerikai modelleket kell az európai piacon tálalni. Elhozták a Mustangot, most pedig az Edge is megérkezett, hogy az SUV szegmensben nyomást gyakoroljon a konkurenciára.

cimkék: teszt / Ford

Új kisautó helyett használt prémium a nyerő Ezeket hozzuk be külföldről

Folyamatosan cserélődik a hazai autópark, egyre több N-es rendszám fogy, csak nem új, hanem kintről behozott használt autókra kerülnek. Még mindig a 3-as BMW a sztár.

cimkék: Ford / BMW / Opel / Volkswagen / Audi / autópiac

Törióra: 25 éves a Ford Explorer Búcsú a terepjáróktól

Az Explorernek nagy szerepe volt abban, hogy az ezredfordulón nem a lapos, hanem a magas autók uralták az utcaképet. Az SUV-k aranykorának egyik sztárja youngtimer korú lett.

cimkék: youngtimer / amerikai autó / szabadidő-autó / SUV / terepjáró / Ford

Szpojler: Tolvajtempó (2000) Go Baby Go

Bruckheimer autótolvajos mozija olyan, mint egy klasszikus amerikai nagyvas: lenyűgöz a látványa, magával ragad a hangulata, és többé nem számít, hogy egyszerű, mint a faék.

cimkék: Ford / Ford Mustang / Shelby / BMW / BMW 5-ös sorozat / film / mozi

Genfi kedvenceink – Ford Focus RS Fókuszban az erő

Az eddigi legdurvább Focus RS mutatkozott be Genfben. Óriási a változás az elődhöz képest, a hajtása minden eddiginél különlegesebb, és közelebb áll a Mustanghoz, mint gondolnád.

 

cimkék: Ford / német autó / Genfi Autószalon

Törióra: 30 éves a Ford Scorpio Látens luxusautó

A Scorpio igazi szeretem vagy utálom autó, könnyű hozzá kötődni, de lenézni sem nehezebb. Egyszerre mindent jól akart csinálni, mégsem tudta meg, milyen sikeresnek lenni.

cimkék: Ford / német autó / veterán / youngtimer

Törióra Extra - Veteránok Genfből

Nem csak az újautók miatt érdemes ott lenni a Genfi Autószalonon, nagy örömünkre a márkák standjain egyre nagyobb szerepet kap a múlt, egyre több helyen botlunk meseszép klasszikusokba.

cimkék: kupé / versenyautó / sportautó / veterán / Porsche / mercedes-benz / Citroen / Ford

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Ford Taunus P5 Névtelen hős

Nem hozott nagy újítást, nem kapott becenevet és csak három évig gyártották, a hatvanas évek egyik legolcsóbb V6-os autóját mégis sokan őrzik az emlékeik között.

cimkék: Ford / kombi / német autó / szedán / veterán

Ezt tudják ma az önvezető autók

Tetszik vagy sem, a közeljövő slágere a magát vezető autó lesz. Megmutatjuk, hol tart most a technika és melyik márkától várható a nagy áttörés. Ha várjuk egyáltalán.

cimkék: német autó / Ford / BMW / Google / Audi / Volkswagen / Volvo / mercedes-benz

Ken Block lezúzta a Fiestát

Néhány autót már sikerült Ken Blocknak látványosan összetörnie, idén ez az első lezúzott ralikrossz autója. Ha alacsonyabb a rázókő, talán nem lett volna baj, de neki sem jöhet össze minden.

cimkék: Ford / baleset / Ford Fiesta / Ken Block

Törióra: 50 éves a Ford Mustang Legendás tömegcikk

A hatvanas évek közepén a Ford vonzó és élvezetes sportmodellel ajándékozta meg Amerikát nevetséges áron. Csoda, hogy 50 év alatt ikonná vált és még mindig vevők vagyunk rá?

cimkék: veterán / sportautó / amerikai autó / kupé / kabrió / Ford / Ford Mustang

Latvala nyert Svédországban A finn átvette a vezetést a bajnokságban

Továbbra is tart a Volkswagen-dominancia a rali-világbajnokságon. Ogier ezúttal betlizett, de Latvala és Mikkelsen így is elhozta a németeknek az első két helyet. A Hyundai megint kiesett.


 

cimkék: Mikkelsen / Solberg / Ostberg / Ford / Citroen / rali-világbajnokság / wrc / rali / Volkswagen

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Ogier a legjobb a bemelegítésen A világbajnok jól kezdett a Montén

A Monte-Carlo rali tegnap a rajtceremóniával már kezdetét vette, azonban ma már az első 2014-es eredményeket is láthatjuk, hiszen lezajlott a shakedown is. 

cimkék: Ford / wrc / Hyundai / Citroen / Robert Kubica / Rally / monte carlo rali / sebastien ogier

Mire vadászunk 30 év múlva?

Melyik autóból lesz veterán? Amelyik megéri a 30 éves kort, és bárki késztetést érez rá, hogy feltámassza, vagy csak kicsinosítsa a vizsgára. Összegyűjtöttük a 2013-as esélyeseket.

cimkék: Chevrolet / Audi / BMW / Ferrari / Porsche / Maserati / Rolls-Royce / Bentley / Volkswagen / Ford / mercedes-benz

Kézzelfogható fejlődés Ford Focus 1.6

Egy autógyárnak mindig óriási és egyben rizikós feladat lecserélnie a jól sikerült, kapós termékét. Nemrégiben a Ford érkezett el ehhez a kényes mérföldkőhöz és prezentálta a legfrissebb Focust. Az újdonság felett majd a vásárlók ítélkeznek, mi csak azt mondjuk el, hogy szerintünk milyen.

cimkék: Ford / Ford Focus / kompakt autó / német autó / szedán

Ülések a VB-n 2013-ban Már csak egy-két hely kérdéses

Egyre fogynak a kiadó helyek a rali világbajnokság gyári csapatainál, hiszen lassan minden ülésben van más valaki van, mint előző évben. Loeb félig visszavonult, a Ford és Mini kivonult.

cimkék: Volkswagen / Mini / Ford / Rali VB / rali / wrc

Extrákat a népnek Ford Focus Tournier 1.6 SCTI teszt

Az új Focusról rengeteg jót lehet mondani, de a figyelem középpontjában a felszereltségi lista áll. Csak úgy hemzsegnek az érdekes és figyelemreméltó extrák.

cimkék: Ford Focus / kombi / kompakt autó / német autó / Ford
címke felhőugrásExclusiveCupraOpel AmperaKOERUchrysler 200raliCars&CoffeCorvettebúcsúkipörgésBamboolángok911BMW Z4RedJetpassatEl CaminoSebastian LoebEurópai BizottságcsehCardokmodellfrissítésvasúti átjáróBMW 8páncélosLummaDCrobotizált váltóegyezményBTCCSergiorepülő autóRimacvirtuálUPSBethelTada TecujakapacitásTOP10Q5rendvédelmi erőkcitroen c-xrtörvényLance GilbertSan DiegoautógumiSixtBMW E30 M3snowboardlegdrágábbInsanitymobilitásG650F8 TributoPumagőzForma-1 Spanyol NagydíjhajléktalanamerikaicsajokEmilyVettegyorsuláscsaládi autóSciroccoközelSochinyílYas Marina CircuitTouristenfahrtdoppingakcióXJ13bicilisBlackgyújtogatószörfBMW 1HockenheimlabradorpullmannelakadChevrolet ImpalaVenomsuzuki balenoretroExorcistChevrolet Aveofrancia autóZFmelegedésAudi A6A45tankWSRCamarodacia loganFerrari F12 BerlinettaKTM X-BowmúzeumCountrymanSpyderHumveeF50Dan BilzerianGeneral LeeparkoláskommunikációJohannesburgoroszÉv autójaBentley Continental Flying SpurInsigniataxiA120ráfutáskazárszánkósztorigyárleállásBútor RobiCayman SR34buffierMonte Carlo rallyXJcars and coffehasználatiPorsche 911 GT3scooterCadillac EscaladePorsche 911Trans AMFord RangerbaktériumMarbellasárgakésMazda MiataradarCentenariopanoráma tetőgyalogcsúnyateaserPHEVMonacoszembe sávMercedes S-classsporterősofficialToyota Yaris RSXD3Audi R8lökésEliatitanShelby Daytona CoupeHuayraInterlagoshulladékgazdálkodásöregAudi A8 L ExtendedútáldáslasszóLance Strollbmw z2british greenelső vásárlóterelésKertész KrisztiánkamikazeOscherslebenyoAviatorautomatika458 ItaliabunyóBentaygaSuper Trofeopörgetésgyárbezárásnapenergianagy sebességEspadaRacing EditionHappycsodasubaru wrxMarius AasensvédszénaJari-Matti LatvalalízingJustin Wilsonlada samaraCaliforniaDannyPCstadionbrutál esésKovács Ágiköltözésfüstvideó válogatásgesztusrajzfilmpolgármesterQ6napfénytetőStelviotelepjason stathamjárdaVin DieselRenntechtávirányítósAudi A8 L SecurityRenault RSDacia Logan MCVBoschtéli gumiPersonal AssistantRally du VAR 2012McFlyelnöki ügyAcuratolvajRapidEAston MartinNissan 370zigazságszolgáltatás3D nyomatásDodge DartrepülXC40Ferrari 599 GTBfizetősMarconiKlassenkatonaRollsvodkapusztításNissan Skyline R34Chevrolet CaptivaFicza FerencHungaroringmercedes-benz econicLanciaCrystal Hookstrükkskoda fabia s2000Incamerikai humorBMW E30AIDSspeedzoneJakus TamásquadskiRodas2CVüzemanyagDél-AfrikaóraéjszakaJosh CartuDBXelszabadultönvezető rendszerjaguar f-typeÉrdi TiborForzagyorsulási versenyPorsche 993Luc Bessonjó emberkombiBloomtermeléslada grantamikrofonluxusautóKiameglepetésautómosáskersbuszkanyaradásmonte carlo ralijátékkonzolSeat IbizavasúteladakürüléklimuzinToyota PicnicestegyászhírhernyótalpCX-5toyota versoOpel Magyarországfacebooks60autópiacRali VBösszehasonlítóAcura NSXCorsica-ralidűneorosz közlekedésWolfsburgHotwheelsYarisültetésVenom F5Honda PreludeChevrolet CorvetteegyedikonvojR5AppleJCWgerillaR2Suzuki SamuraiTorsten Müller-Ötvösnémet sportkocsiFootkhanaAygoDevel SixteenelbocsájtásszemetelésSpanyol NagydíjBlazerEurosol-Honda Civic Type-RbiztonságtechnikakicsúszásanimációsBMW M2Amerikai NagydíjBJ BaldwinPeopleZR1TipojachtjógaBoston reptérGMCkilöktolásApolloSebringgörkorcsolyarobogósDél-Koreaborzbörtönnémet autógolfautófociGran Tourismonyújtott karosszériaScoutlineWLTPA5lopottsmokeRickard RydellMcLaren MP4-12CillatChargerTushkanovaSirokPuskádi JánosVeyronkeresztbewörtherseeolasz autóactroskigyulladtBertha Benzalternatív üzemanyagszalontörésfelfújhatóBMW M760Li xDriveAveofékverekedésChevellegyorsaságiDucatiorosz autóeszméletlenLykanCrosslandMount EverestzúzdatrolibuszösszkerékmedveszarkaSCCHoldengázrobbanáskínai piacAMG GT RhúzásatvToyota SupraPorsche PanameraHarley-DavidsonlufthansaMaserati Quattroportecserbenhagyásejtőernyőstopvezeték nélküli töltésveseHonda NSXT12WDLettország3DFiesta WRCRobotruhabaleset tengelyjarri-matti latvalatűzoltóságkarácsonyPokemon GoChiron SportcentenáriumbambuszAston Martin VulcankisfilmmentőakcióCessnaPaul di RestafelúszáshackelésF12kipufogószippantós kocsigyárikémfotókMiataXVCarlexrobotizált autókonzolMad MaxautóOtt TanakBuickablakládaderbiHummerMitsubishi OutlanerhumorosRed Bull RingAlaszkaszarvastelefonéneksárga zászlóX-osztályMercedes-Benz SLStévéBZreflektorInfiniti M30dtulajdonoslowridermajdnem balesetWalter CsabaversenyW MotorsCitroen C4 PicassomesefigurákMini PacemanhányásszirénaFerrari 355 S Spiderhátsókerékwhite-collarhanninenapokalipszisbringástesztsínsylviawiesmannTAG MotorsportfekvőrendőrtilosdriftDokkermosójövőképkávéJänner-rali911 GT3 RSversenypályaSLS AMGR8 SpiderwrcE63 SvizelKalashnikovMagyarországKodiaqSkoda OctaviaLMSKatanaferrari enzoMissilefékútAMGkötekedésMarine EditionS-EditiondiszkóinstinctCitroen DS534 órás versenySLCünnepiAlpina B3befutóBlack BearInfiniti Q50toyota land cruiserbiztonságNvidiavéletlenpaintballbérautódigital lightraktárMacan SDemoncrossoverJaguar X-TypeMitsubishiLandwindGT4enzo ferrariSilveradoprojektSport SVRoldtimer találkozókamionsofőrszigetBatmanlimitáltNoodleHongkongemissziós botrányAbu-DhabibakancslistaEasytronciMaybachOrlandoalagútoposszumChevrolet VoltDaytonaámokfutás959luxus termékStoffel VandoorneFord Ecosportlegójövő közlekedéseWintercontactEF7kerékvetőrage500licitgarazspapLe MansördögszekérüvegkárdrágaTCR EuropeBentleytáblalisztmegelőző filmMaserati LevanteveszteségCitroen DS3WRCelefántGenfKia Forte KouppezsgőValetlistakrosszroncsderbiGymkhanaHiluxvízbenbeszakadtAbu Dhabi Nagydíjcigibiztonsági övimportautókereskedésP1hősMP4-12CBattistaAutopilotHayden Paddontrack üzemmódmercedes-benz c-osztály350zLand Rover Defenderrx8T-RocOlaszországhatótávvolkswagen beetleVolkswagen PhaetonhumotPortugáliaLas VegasolajIED SyrmaVolvo S70 RPeugeot 308felahegyreViper SRTMikulásKAMAZTyler WitteHyundai ix20Momkhanapro-tourercserezúzóVenezuelaNurburgrinfilmes autókvadászatRolls-RoyceTallinDaniel SordoAgera RSMiguel MolinaGLBtúraautó világbajnokságillegális versenyolajfoltFormula 3GhymkhanaszelfiKodovadnyugatgarázsajtóBac MonoFiat 500LDC Shoesimpalarolls-royce wraithTestarossapechRSRGT 4elsőbbségWalterné Dancsó AdriennévértékelőWill SmithMaláj NagydíjTaycanháromkerekűVauxhallMalajziatilalomVolvo XC90Porsche 911 RBMW M5 Competitonlövegukrajnaford c-maxautókulcsBrazil NagydíjdigitálisrasszizmusVolvo reklánmrablásFerrari F12Suzuki VitaraRX-8Grand CherokeerendőrMehdi BennaniEnerGForceHeritageSpykerautótemetőtélgördeszkaforgalomLada 2104P100DArab autózásMercedes-Benz CLALincolnRomániaJean AlesirendezvényP72Bryan buffierelektromotorautósüldözésChevrolet Camaro Z/28Matteo MalucelliBMW 503USAmodellautóHoonicornCullinanskoda 120bicikliútXbunkógázszivárgásBudapestLa TomatinaLexuscliobicajSvájcGlobal Vehicle TrustKevin AbbringSMSelektromos autóhalálMercedes-Benz G-osztályRapidtrailerOpel KadettreakcióPro CeedPeugeot 208ARTRange Rover SportjátékautóSzilveszter rallyintruktorkörforgalomVida JanitraffipaxpókbmeutatóMáriapócsPolestarCruzegyerek autóhibridAccordKomáromNovitecBrexitLamborghini HuracanBen AffleckCaymanCadillac ATSVlagyimirdagály918 SpyderdragsterExplorer STSanta CruzpirosRrongálásV12piros lámpabarn findlelepleződésMariogyorsasági motortartályFocusrevansSt. James EditionRangerMercedes SLSjwrcfóbiaminigunrészegelőzRafael NadalReal Madridi5Mercedes G-osztályKevin MagnussenHuracamitalForma-EKínai Nagydíjmercedes-benz mlctragédiaGumball 3000tankolásvideójátékemojicsúszós útrugórally du VARGorillazMogyoródbetonMcDonaldsDRIVE PILOTSWFlameKeszthelyi VivienönvezetőBMW 1602Ámon Olivérrenault sanderobölényhűtéspápa3008előjegyzésszabályozáskompakt autórobotPethő IstvánkézikönyvVeneno RoadsterErzsébet királynőaprkolókatonaiMartn ProkopLukács KornélTraficfurcsaságMercedes-Benz A-osztályroncsarabColins CrestChicagoutcai versenymackóVÉDAOpel CascadaCitroen8-asAcropolis-raliSierraMicraegyterűx7burnoutrichard hammondUH-1motorosrendőrPriusamerikai közlekedésSaabBelgiumhavas útfinal editionAurusflame warinternetokos fényszórólevegő meghajtásközútDragon Mountain570SFerrari FXXsávváltássvéd piacvonulásevolúcióKia RiocsempészetMarvelMcLaren P1jótékonykodásNorrdschleifeakadálylányZ06RaptorS1rendszámszerkezetKia NironyomtatáscinemaoroszországwtfyoungtimeroszlopmanuálisOpel InsigniaorigamiVRF1miniszterelnökbírságbűncselekményVaughn GittinBMW 2 Active TourertrezorSkodaToyota RAV4Ypres-raliAudi RS6elszabadult járműfisker surfrakományfesztiválNiro EVsertésItaliaPlútóC8skoda superbgumorvakvezető kutyaprofifilmesTesla Model 3karmaTerraRS6Volkswagen EosWTCCKoncz GáborWatkins GlenAWVátépítéscsajozásszimulátorMazda3kábítószerzsenialitásMercedes CLK AMG Black Seriesingyen autóJohn Cooper WorkshaszonjárműM6sorozatrajzarab autójean-claude van demmeChicheritluxusAventadorSiennaSTikigyulladERCHaastávirányítós autóCreweüldözéstanulmnánylancia deltaLeaf RCDodge HellcatStingerbessenyeyhibridautóMbDesignSuper Sport5008lyukszabálytalan autóUAZzuhanásDavid BrownrottweilerelszabadulRali EBátlagbajor458 SpecialeCrossland XsafariCadillacbalhéautótesztMarcus GronholmBrit NagydíjKarsanvilágításpremierVolvoRinspeedAlex Zanardieletkromos autóNissan Skyline R33Lamborghini MurcielagovízrönkVolkswagen PolokanadaA9célgépX1hollandModel 3Mercedes CLAgengszterfalsefalseberagadtornádó488 PistaSAS IrismérésmorgantorlaszTigrisJereztűzijátékdömperSuzukaGoProStellaCaterpillarmocsárRenault ClioVelociraptor2013ámokfutóJaguar XFGörögországI-PacearatásVidagyorsításautópályaPikes Peakutcaerőszaki3Renault TrafficMercedes E-osztályDaniel RicciardoMercedes-MaybachLancer EVOGT2dudeW SerieshajóNürburgringszabadidő-autóColoradoverésMercedes-Benz SLS AMGfurcsa járműcustom carAudi A3SpanyirfasAutós eladásokhibaForms-1CompassNascartáska44szerelőköztisztaságFrankfurtmutatványMagyar Termék NagydíjtervezetTransformersBarbieAgerapedálMcLarenversenygumiMáltaHonda Civic Type-RNissanhooniganChevrolet SilveradorobogóGoodwood Festival of SpeedNicolas CagenyíltnapterepMcLaren 12cGLEspeciálisállrendőrFelix BaumgartnerjavításKen BlocktemetkezésszétveriW213Ferrari LaFerrariKoenigsegg Agera HHzsiráfgödörAnton YelchinTrophy TruckAwainMercedes SLS AMGujjlenyomatA4kápolnaszedánVFTSjárókelőintelligensLaptimingvizes útDakarbrutálisRolss-RoyceFiat 500jégkaparóUrusMuscle Care-GolfnyerészkedésPriorsavbenzinkútszínekAudi RS3Detroiti AutószalonSportwagonSpecialelakóparkde tomaso panteraE-PaceApriliaAriel AtomeladásAlfa Romoepeugeot 205 gtiBob BellaranyugratásélményautózásRoad AmericaEurópa BajnokságpadkafilmboxerVignaleXJ220road rageBitter SándorGT3egyterű autó8Mercedes C-osztályDániaDodge RAMnyári gumiMinimoFanatecesküvőLotus SUVROALZ5subaru wrx stioroszlánállatMax Mosleyboxkulcsorosz tuningfotóelektromos UTVMike Troutleleplezésautós találkozóumbauAssetto CorsaOne:1EcoboostNémet NagydíjformapáncélozottFiat500eBalePorschePeugeot 2008poloskadrogEtnaPetersenHillclimbBill Gatesrongnissan gtrKonarush hourIndy500WWEbüntetőfékBonnevilleBugatti Gangloff CoupevásárlásFormula RenaultbanGyulay ZsoltszenzációAMG GTHonda CivicherbieHunGarianpisztolyGinmobiltelefonágyMiami VicesportszerűtlenTrustgázüzemű autóJaguar XFR-SAlpina B7nissan nv200DaciaBentley FalconbontásritkaságprofitChelseakínai autóBMW I8autó rongálásjégViperStockholmAudi S5volkswagen boraAlain MenuSibiu-ralistretchF430Terrakhanastreet raceMegane RS Trophyfelhőtilosban parkolásautómentésBoxsterMakitafelajánlásSuzuki AltoMercedes GLEmentőSkoda FabiaHUVBuick RivieraelőzetesToyota TundraNbiztosításFord Mondeodashcamangol közlekedésmercedes-benzPontiacFiat 124 SpiderbrutálForza 7Koreai NagydíjelektromosWaldowrágcsálóünnepi modellbevásárlásfolyótetőplatformSherplövöldözésCross ConcepthangutánzásProteamMazdaF3márkakupaFinal FantasypotyautasRX-VISIONkorlátozásamerikai autóRallye-tronÉv Autója 2017Smart ForFourszaltósütiplázaMonacói Nagydíje-NiroNémet túraautó bajnokságMaseratipótkocsiTwingoCaterhamdarázstávirányításvillámlásfilmes autóvételGRMNgazdagsprayDacia DusterVAVdöntőLamborghini AventadorpokolISPorsche BoxterMaserati 3500GTreflexNissan SilviaLApénzkaszinófavágásdugóRWDhangfalMiniEscortbestsellerJohn CenaGladiatorautós üldözéskráterbiztonsági autószállodamotorpalettagyilkossági kísérletfelfutóFord FocusJon OlssonHorizontáncrolls-royce phantomFerrari F40 LM BarchettaSemaelnökgalambbolygódugattyús motorélő4MATICSinsheimnavigátorbentley mulsanneE30Youabian PumakajatüntetésCayman GTStuningJurassic Parkhyundai i20elaludtMercedes S-osztálytrükközésGenfi AutószalonRhys MillenvirtuálisrosszullétClarksonBreitling Jet TeammanőverVila RealsordoFCAKia SoulVerstappenmotorhibaColin McRaeEric BoullierHonda ekerítéskamionoshangutánzóTomini ClassicskárosanyagFRTielerobbanNissan NoteWRXfestékSata-raliFedExGLCpolitika812gyújtogatásMinyonSergio MarchionneteherautóOutlawKakucsStratosfaszenzordagadtEMCprémiumautóChryslerNissan AlmeragolyóSwift SportJapán NagydíjfigyelmetlenClarionPepsi MaxautolivoffroadváltóHofmannNagy Futamford s-maxelbocsátásEurópa NagydíjTata NanoelőzésDoritosSigdsrallyATS-VPanamera Sport Turismovolkswagen eco upHoonigansOpel AntaraNYPDbajor autóMercedes-Benz E-osztályVilnerGiulia QVCsehországrali-európabajnokságvillamoskötélhúzásM550dTata ZicaRed Bull Racinglexus rcGTOGuerlain ChicherithangidősDél-Amerikawalter röhrltérképmotorháztetőmobilepilepsziatrutyibukásRS4wctoyota 2000 gtRobert KubicaTWOFACEtruckPharrel WilliamsValhallabringacsalásgurulNasser Al-Attiyahszolnokösszehasonlító-tesztFormulasütiszörnyautosLe Mans 24hiX3BMWHong KongFR-Segzotikus autóSecuritymárkákijesztésszlalomvideósuperquadmagabiztosságdonutland rover discovery sportsteve mcqueenszörnyégő autóSeatfelakadrinocéroszhalálos irambanSabine Schmitzbentley continental gtGenesisGMC SierraködHyundai Genesisfüves cigikereszteződésTokiói AutószalonIndydrónCarlos SainzBMW X6GTinaselgurultesla model xbmw m5Lada PrioraTrabanthójáróbénaF40Dieter ZetscheHadik AndráskubanapelemLevanteőrületkoncepció Bugatti VeyronmásodszorkörnyezetbarátBarum-ralizeroMNASZképalvázHonda CR-VrajtkereskedésmenekülVarekaiunboxingnőkelszállítástávirányítós indítóesésamerikai rendőrségtrélerDurangoAfrikaU2i3 REXhíd csereMonsterAustinTSIszilvszter raliAudi Prologue Avantaudi a4Manor MarussiaMinibigkapszulabukfencillatosítótúlkeresletcobra 11BMW 6-os sorozatfelvásárlásszélvédőmosóKia CeedROCkisvasútMasterDavid HasselhoffkezdőautószállítóModel Ytalálkozóbombalefoglalt autókCelicatraktorNordschleifeKTMlánykérésAirbusRoberto MerhifröcskölTSARAVisionterepjáróMercedes A-osztályTesla Roadsterlezárásstop táblajótékonyságzsúfoltságSolbergm5kamionJaguar XKR-SvillanyautóMWildcattöltőGarázs TVfrontálNetflixBMW 4-es sorozatfiskerVályiheccmotogpSubaru ForesterHonda JazzGT-86MarchionnaVeszprémmegtaláltultraibolyaOpel Astraluxus buszWRC3féktesztGTVArany KormánykerékkólaGhiblipengeaudiolopós autóAlfa Romeo 4Chirdetésautóipari visszahívássávtartópickuphóemberhulladékgyűjtésszemétszedésMatthew CampbellCoca-ColabankautomataharrachMonzaközlekedési lámpaRali du ValaisirodabajnokságdizájnermentősImolakatonákS600jelzéssüllyedésWTCR205BMW X4MexikógyerekekUSA Nagydíjáradás3d nyomtatózombimázliKetterer Continentalford galaxykereslet csökkenésInfernoTCRNissan rekordAston Martin Rapide SdízelautóbuszmegállóC3SRT ViperrombolásproblémakisteherautólehetetlenspeakerbatmobileWorld Series by RenaultérintőkijelzőtúlméretesmoziLykan HypersportimprezaJaguarRenault MeganePhaetonMazda CX-5szimfonikus zenekarrepüléspeugeot 208 gtidynoJaguar XFRKrisz3-asgépi mosókonföderációs zászlóElektromos motorEurosportMarco WittmanoperatőrpénzszállítóJeanner rallykísérletMotorsGTBAirscarfmeneküléselszaladájulásPutyinkukásautótitániumPárizsi AutószalonBMW 4 Gran CoupéSpielbergAxiálKikiRSQ E-TronfoghúzásFord Kuganagymamabmw m4Qoros GQ3lánglökhárítóLexus ISfegyveresekVolvo S90fisker karmaNissan JukeJedlik Ányos KlaszterForza MotorsportsikerNissan AltimateFord Fiesta RS WRCfutárVolkswagenGTAújVectraSpa FrancorchampsI8adatokroadsterújjáépültRX-9Road RoverbioüzemanyagsziklaErwin Wurmcseh autóluxuscikkbmw 507ML63 AMGamerikaTouaregYeongamMitsubishi LancerbalesetmegelőzésmacskaSkoda Octavia RScherokeeNissan MicrasípályaVWVivaroindítássúlyelosztásrokkantrali-világbajnokságAurus SenatkaszkadőrSwiftGamesconroncstelepeldurranHalid AvdagicFernando AlonsobikalánckölcsönzőAlpina B12oldalkocsiGiuliaOpel CorsaszerződésB2mini cooperKim DzsongunHyundaiKugavisszahívásszekérGigafactoryRadicallexus nxNissan NV 200markolóAll-TerrainVelardízel motorvárólistastatisztikaátnevezésvolkswagen golf sportsvanautóútGázosítástesztpályaalvásKarinaautomata váltósorsIndyCarSuperfastvírusVilágbajnokságlövésChallengebüntetésfiat. fiat 500KazahsztánAmpera-eJeep Gladiatorúj generációBMW 5-ös sorozatvolkswagen t1Ford F-150Model SSesto ElementomeganeMartin CaceresturántolatáshelikopterelakadásOlivier Panisbmw maasaicaJeeprepülőkátránybéreltgyőri Audi-gyárMitshubishiapagumiszalagAlfa RomeoKuala LumpurZumaBob LutzbalszerencseCanepaszórásközlekedésrollerKimi RaikkonenRCprojektorgyalogosvédelemGrandland XtaplóSebastian VettelQoros 3beszakadt burkolatvisszapillantócsomagszállításDacia DokkerfreighterGuerlainangol motorlada 4x4MelbourneAlpineToyota S-FRHollywoodconvertibleQatarmatt fényezésLancia ThemaDwayne JohnsonIrmscherjótételadó autómagyarcadillac devillebunkerKecskeméti BalázsSmart Cabriojubileum458Rubens BarrichelloJeff GordonjogPur BlancUltraBahraini NagydíjhavazásElon MuskOlasz Nagydíj720SkilökésSsangYonginfotainmentGT40márkaiskolabuszKovács TamásEclipseAudiLPGbelsőönzetlenautós jövőolcsó márkahalálosMIGCarlos Ghosnarab közlekedésközterület-fenntartásSentryautósportbolondvasúti átkelőSpongya BobbiztosítóRali OBneed for speedLS 500hNicovárosi minitehénBruno SpenglerbakikirálynősorompóVolkswagen JettahomokviharszállítóGeelyEQCelveszvegunRallyehíres autóAero 8Beppo HarrachAudi Q2yellowstoneSTCygnetszállításcsomagPaul SwiftletartóztatásgreenlinehivatalosVolkswagen Golftanulmányautójapán piacOlssonEgerF2A-osztályTataRon DennisOpel Adam Rallyzúzásszimuláláslopott autópályaF5elsőTolemanablaktörlőNestor GirolamihumorSuperbikequadRat RodijedtségfelvonulásKerényi Ádámbobpályasült krumpliPorsche Mission EOstbergjapán közlekedésspecialsofőrbiztonsági rendszerDB11prototípusSzilveszter raliDB9BMW 7TechartidiótaMaserati QuatroportetrollQ60időjárásTobias Moerskalapácskit carterepezésközterület-fenntartóJeep RubiconléghajtásékszerBarcelonaScalabalesetekMichelinCan-Ambalesetmegelőző rendszerNeonSteve JobsTimo GlockVorsteinerHyundai i20 WRCjeges útGR SportPlaystationMclaren 570SfelfüggesztésMcarenPeugeot 308 GTikedvezményrányitásbejelentésIndiai Nagydíj960Cadillac CTSCarlex DesignMercedes Maybach.Volvo modellfelelőtlenIrmscher InspirokutyaNorvégiafegyverpranktestpaul walkerbikiniFordAyrton SennaversenyautóSonicMoszkvaspeedAdria Cenni992R32i30 Wagonelektromos autózásvetődésFerrariPeopleVitézi DávidAthénBrillianceOpel GTstorage findhalottas kocsidurvaQVSuzuki KizashiPSAharcaromaapplikációcrash testShanghaiautomata46ConceptS90JettaBugatti Veyron SSbalesetAnniversaryjelölésgázolásford thunderbirdSmartX5MteljesítménymérésstartKodiakLMP-1hókotróYuliannaID.Rdigitális szemüvegmercedes-benz s-osztályszondaalfaSLKtörök közelkedésArteonDodge Challengerhibrid autóMikkelsenatkinsonSuperleggera VolanteLancerS65Peugeot 508NyirádAston Martin DB9A110Mr.BeanLapraszerelt autóLadaautó eladásMaserati GranTurismoItaldesignÜvegtigrisMercedes-Benz M-osztályNyirfás JuliannaToyota GT86kézifékszingapúrford kaMercedes GPbillencspoénvákuumGazoo RacingOpel Zafira TourerValkyrieZengő MotorsportEVAudi TTrönkszállítóFuriousolajcsereHammansofőrös autókésésLaFerrari ApertaEnglerWalmartGódor BarnaelsüllyedÍrországMarchionnevámelképesztőamazonÉsztországhalottaskocsitanulmánykereskedőLPlimitált szériaDTMShelbyoff-roadvontatásszörnyetegforma-1elektromos sportkocsiévfordulóLada KalinaFenyrMOLLa Voiture Noireszerencseboxkiálláselektromos buszdacia sanderoszabálytalankodáskályhafűnyíróhirtelen kormányGuinness rekordemberséggullwingVolvo C30ExtremeSSakkumulátorkétkeréklamborghini gallardoBollingerrobotautóring-tximezőgazdaságaudi q3kínaMicheliszbevásárlókocsiGumpertWill Stevensfelnibivalylóerő harcG63 AMGJorge LorenzovonatijesztgetésépítéskormányszupersportkocsiFerrariiNextMontenegroközlekedésbiztonságJCBhőségteddyittas vezetőAntonin Tlustaktávolmaradás4x4m1ranepperveterán autóGyulaDodge Chargerkilencsebességes automta váltóIndy 500szellőzőleszállásMotkányNissan GT-RzebraLiveWiredízel botránybabaFalconS10ISISland rover discoveryForma-4Forma-3gyorshajtásschumacherWaymoManorhalálesetR8BMW 3 GTpattogatott kukoricachris Meekeextra 300Esteban GutierrezPosrcheStepwayszemmozgásidiótaPeoplePeopleHondaVolkswagen TouaregJensenctskémfotóblack fridayXC60kombi autódrámanyomtatottautmoatalancia fulviaIFAGPSGLArobbanDevelbővítésWranglertahóvészféknissan navaratúraautóRuf45autópályamatricagyalogosjégautóSubaru ImprezaszociautotalalkozoHyundai VelosterpulykaTFSIR3sugárhajtásúiphoneAndy PriaulxlazaKlausz KristófTitan XDRS200téli közlekedésChristiano RonaldoSRTmotorosLamborghini DiabloToyota EchoJeep WranglerVitokombájnszakadékpeugeot 308 swSUVBMW 6számozásNASAépítkezéspieter tsienBMW 5 GTpályanapPosaidongarazs.tvdarukazahmotokrosszSubaruBreitlingkijelzőhonda integralebukásCountachdarálóChevrolett CorvetteszabálysértésPiercarlo Ghinzanispanyolautós hírekFerrari CaliforniahőkameraToyota Hiluxillegálvirtuál tuningingabénázáscélF150kínai közlekedésSvédországfrankfurti autószalonflörtRange RoverAMTSSzlovéniaQorosTim Gáborhot rodAudi TT-RShot hatchfestéstechnológia488 GTBPaugyerekGordiniSpanyolországFittipaldiSVelektromos terepjárómosásferrari 458 italiaABTdefektszőnyegvicces videóőzYamahatechnikamunkagépPekingi AutószalonFranciaországszállítmányDucatorakétanézőkedukációmurvaGRBaldwinszelektív hulladékMotegivillámstábbetonkorlátMercedes jövőSvéd raliegykerekezéstűzoltóMLBToyota Corollajames bondvolkswagen jettacaddydizájnstúdióZafiraEurorallyBajaMagyar NagydíjAmbientegőzgépangol autóittasSuzuki AuthenticsInfinitiLada NivaMBUXFerrari 812 SuperfastTDILFAProject OneAEC Routemasterjávorszarvas-tesztZotyeChuck NorrisHyundai i30távolságelmebetegrekorsérülésévnyitóvégső állomásgiccsesőárokGooglekabrióMANMarcello LottiegyüttműködésjégesőLandauletsebességmérésneuvillecsattogáskarcűrsiklótechBrazíliaNismoMitsubishi G4G63robbantásSennanissan leafidőmérő edzés760LiNikolakátyúhangprojektortűzcsapBMW X5Audi SQ7Corvette Z06parkoló asszisztenskamerásforró vízTiguanhangvezérlésBuggyM030 évCitroen DS3ScoutbűnözéshistorickrosszmotorAsconanői sofőrHill Climbszakaszdaewooporral oltóhírautó lopásriasztófeltörésspecifikációkPace CaromlásbátorHeinz-Harald Frentzeni30 NPepsiMazda CX-9hullámSaab 9-3crashKoenigsegg Agera RhegykardiológiaszáguldástridentizmozásbemutatóLamborghiniAusztrál Nagydíjromán közlekedésForma-1 Bahreini Nagydíjleggyorsabbrondakihajtókupétúlsúlyjapán autószoknyaRedSlovakia Ringlépcsőarany fóliatargoncaTucsonretroautóújjáéledlábbal vezetAWDoválpályaM4 GTS8CSkoda CitigofelfrissítésSuzuki SwiftfékpadTakatavandalizmusJames MaySzingapúri NagydíjIRCHollandialeopardRXmentéssólyomCX40háborúVIPEvoqueApertaSuzukizenetámadásepizódromán autóClimbkhanaV8 SupercarlaptimeHummer H1Michael JostshowNimródturán frigyesSebatien LoebkergetőzéspanzióRenaultreklámGT-R275fuvarorrszarvúLaguna SecavásárlóGMC Yukonfejszebaja 500Land RoverMadárpostássunyinői vezetőNissan Sentrahosszútávú autóversenybérlésutasításalkalmazásDelta HF IntegraleFord RacingFestival of SpeedlángszóróM PerformanceLamborghini UrusDronekhanahibrid sportkocsiLada Vestaönjáróselfiepumpagyorsasági obForza HorizonUberRTRWRX STIszemÚj-ZélandBMW 5hard tophídChironMercedesMlada BoleslavSportsDragiCarborulásautótolvajx6Tourneo CustomFormula StudentmólósegítTouristengyárATSPeugeot 207Belga NagydíjJanner rallysátorSilverstoneSnowkhanakisautóMotorexparasztlovaskocsigyúrásSamsungTargaKanadai NagydíjúthibaJanner ralikétkerekezésKia PicantoPeugeot 206régiTom ChiltonADAC Deutschland rallyMick SchumacherB11rossz útkerékspanyol autóterrorsportautóRenault Clio TrophyajtóáremelésMercedes VitolakókocsiFiat PandaBulldogmexikói autóUTVopel karltengerVolkswagen Up!CsillagtúraMercedes EVO 2igazoltatásbetonkeverőRosbergValen24hsebastien ogierfejlesztéscars coffeörök garanciakéselésBobKaiEVOhackerveteráncar pornReptárálcázottNissan IDxJumpyFerrarLexus LF-SApermetezésporsche macanLodgyBZZZrenault talismanráncfelvarrásmandzsettagombGallardoCintraVW Golfutcai autóSupermanhelyszínelésszékHonda 2&4OPCborulGenesis G90Superleggera24 órás verseny488PistaIsuzureflekszLamborghini VenenotalálmányBMW M3Zöld pokolmásolássivatagporcheEngstlerKatarSkoda múzeumleálláskarbonTechnicbaseballlincselésRubicondemonstrációfelhasználóparkolóJozef KabanGyurta4Klaus FrohlicMichael SchumacherOliver BlumefelszereltségsebességAddArmorgyerekülésPókemberNeymarhuligánokversenysportWestfield MegabusaSuzuki SX4hírekvédelmi minisztériumIndiagumiégetésM8LebaronAlfa 4CUsain Boltbarátnővezetéscitroen cxAudi TT CupmarketingrészedTalismanChevroletKaroqNAAFWankel motorjelenlétkoreai autóösszefogásviccMagnus WalkerDodgeDefenderliepája-raliCorbellatiNissan GT-R R34Continentalchevrolet cruzeWald InternationalvilágrekordOslogyűjteményrendőrautóCipruskiegészítőKefo Motorsportlángolkínos esetgyakorlatNew JerseydunarandiLotus F1Bessenyey Zoltánmázlistatotálkárlefulladvolkswagen bogáryoutubeFIA GT3Spirit Of EcstasyGuardIATDaimlerkivetítőtrident icenibruderRowan AtkinsonFiestaarmageddonCitroen C3donington parkFerrari 599 GTOpalettaD3 GrouphomokmotorShelby GT350Rpolo r wrcmodernVATHX2földcsuszamlásnévSenatDavid CoulthardZacariaizomautólandolásHennessey VenomfejesjelzőoszlopRober KubicaBMW 2-es sorozatForma-2Lamborghini Veneno RoadsterMarokkóJannarellyjelmezrendőrségOpelOpen GTdudaKadjarLiberty WalkbadassbencebesirtunkMichelisz NorbertChargeFiat Tipoázsiai közlekedésWillys. modernRally CupOpel AdamlimbórobbanásAusztriafarmeridiótaPeopleForza Horizon 2Henessey Venom GTkoppintáscsúszáswellnesskiszivárgott képgázMemo GidleySanta FevárosX-TrailFord FiestafogászatKancsár FerencConnectedDriveThe Mint 400BJBMW M4 GTSFord F150rekordRolls-Royce Wraith CoupePeugeotKrózser MenyhértkülönösausztrálOrosz Nagydíjategohódmezőrületsportkocsit60kameraMulholland Drivejó sofőrEksoVest911 GT2 RSDisneyfurgonautóbemutatóhihetetlentilos parkolásLaFerrariBYDFrank SinatraskylineTacomagokartbmw x1megsemmisítésgyanusítottRoushporsche 9596x6BullitdodzsemChevrolet CamaroGrand DusterkörnyezetvédelemDusterJeep Cherokee2019ErzsébetGhostnyereményjátéknézőMaverickműszerfalPiquetAston Martin CygnetRenault TwingoX6MNissan MaximaToyotaKharitoninjet-skiPakisztánkizáráselektromos töltőChevyCadillac ELRTaco BellAudi A2failátverésSeltosmegszorításautókiállításmotoros rendőrFord MustangT-CrossátadásRed BullreggeliMission EkiállításfokozatJensen Interceptorkultikus autóforAlpina

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.