keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőepilepsziapieter tsienRosbergapafizetősmikrofonSzilveszter rallyGT4másodszorgumiégetésIndy 500jótékonyságdömperHUVRed Bull RacingpápaBMW E30Bryan buffierSCCszakaszquadskiAlfa RomeoCitroen C4 Picassorossz útQatarporral oltóTraficHillclimbtörvényAmpera-eBMW 2-es sorozatjótékonykodásrönkszállítóültetésKharitoninterepvizes útbaseballStoffel VandoorneBMW 4-es sorozatmotogpDaniel RicciardoBMW I8SVillegális versenykátyúSport SVRlada samaraönzetlenlábbal vezetJänner-raliAventadorvákuumHonda CivicegyediInfernoLanciaráfutásRenault Clioszelektív hulladékFiat 500LSherpconvertiblelegófröcskölhídgyalogosvédelemMercedes C-osztálybicikliútdonutkonvojajtóvillámlásTushkanovaoroszlánpoénVFTSFord Fiesta RS WRCoffroadX1Bruno SpenglergurulPontiacmandzsettagombLada KalinababakatonákbéreltBMW 6Rollsbiztonsági övsegítrobotSuzuki KizashiKugaChicagoChevrolet SilveradoNeymarkápolnaIrmscher InspiromedveShelby Daytona CoupelakókocsikergetőzéskézifékToyota Yaris RSFerraribüntetéshójárószekérEMCRali OBbunkerolasz autószilvszter ralipumpaQ6kipufogórx8S-EditionJeeperősgazdagkerstankolás488platformigazságszolgáltatásford s-maxfacebookbetonnézőM8olajHondaalternatív üzemanyagausztrálVolkswagen Up!roncsautótolvajdacia logantrutyiKOERURoad Roverszupersportkocsihyundai i20matt fényezésKaipaintballhooniganmorganSuzuki Vitararomán közlekedésSaabállatelszabadultvolkswagen bogáralvázleszállásKazahsztánHummer H1CorvetteMick SchumacherautómentésvandalizmusLummaTWOFACEgödörPaul SwiftTrophy TruckChristiano RonaldoMitsubishimercedes-benz s-osztálysvéd piacLada VestaBob BellstopbátorvetődésLaFerrariA5GumpertDodge HellcatorrszarvúKia SoulColoradoOrosz Nagydíjkörnyezetbarátcélgépreakcióelnökelmebeteg4MATICferrari enzoFocuscsúszós útPistakulcsvírusfelvásárlásévfordulóquadzuhanás34 órás versenyelnöki ügyFerrari 599 GTOfesztiválpusztításJames MaykamerabiztosításszingapúrraktárkupéAlpina B3védelmi minisztériumSkoda Octavia RSlopott autóChuck Norrisminigunamerikai közlekedésvégső állomásbölényTouristenhirtelen kormánynagy sebességAustinAudi RS6jégRapidEBMW 8harrachkapacitásFicza FerencSuzuki AuthenticsIndiaközterület-fenntartásDél-AfrikaAudi Prologue AvantpermetezéspremierBTCCSuzuki AltoBMW 5-ös sorozatRenault Traffickoncepció Bugatti VeyronútSubaru ImprezaszabálysértésQ58-asjapán piaclabradorpattogatott kukoricaSciroccogyalogAthénneed for speedMotkányBethelIATHalid AvdagicbénaAston Martin VulcanadáscsomagevolúcióBlazersportkocsitbajnokságspanyol autó960hot rodgázüzemű autóStockholmMercedes S-classC3bmw z2peugeot 208 gtiToyota PicnicablaktörlőFootkhanasofőrsertésSpyderAlaszkae-GolfOne:1subaru wrxAll-Terrain760LiMiami ViceIED Syrmapickupalvásland rover discoveryfotóBulldogrendőrsütiszörnyP100Dkínai autóStingergyorsulási versenystábChevrolet CamaroMelbournee-tronLamborghiniSemaselfiemotorosFRkatonakipörgésszimulátorKuala LumpurkarmastatisztikafestéskaszinóAudi SQ7polo r wrctúraautóRsmokeXJSteve Jobsorosz tuningzebraszondajégautóSRT ViperGigafactorycsajozásAusztriaijedtségGran TourismomásolásfokozatkedvezményVolkswagenvészfékhelyszínelésgyerek autóNyirfás JuliannaVilágbajnokságPorsche 911 RSRTBelgiumZR1bentley mulsanneChicheritsprayMLBMichael SchumacherKlausz KristófrepülVolvo C3024hEric Boullieraudiohonda integraTata NanoversenyautóCadillac CTSMaserati LevanteparkolópostásXVkompakt autóCorbellatimexikói autóMogyoródRali du ValaiskihajtóMicrafóbiaWildcatMagyarországVin DieselSt. James EditionRolls-Royce Wraith CoupeHoldenSebringJustin Wilsonkombi autóTestarossahangfalDodge RAMCupraMercedes E-osztályoroszországázsiai közlekedésOpelSpa FrancorchampsEliaSpirit Of EcstasyfogászatFuriousMercedes-Benz SLSSnowkhanaHammanStratoscsodaelgurulkutyafüves cigiSzilveszter raliPanamera Sport TurismobevásárlásHuracamenzo ferrarii3 REXAusztrál NagydíjhuligánokakkumulátorTransformersviccbadassMiguel MolinaTaco BellMotorsszakadékúthibaszerencseford galaxyYouabian PumaÉv Autója 2017bérlésautó lopásKarinaJurassic ParkX2chevrolet cruzebambuszLettországBlackFenyrGódor BarnakombiwrcHonda Civic Type-Rfilmes autókkonzolzeneMemo GidleyPorsche 993Nicolas CagefejlesztésnyereményjátékáradásszerződésMercedes-Benz A-osztályGhymkhanaMcLaren 12ckínos esettalálmányvillámlefulladGRMNtilosban parkolásSmartfrontálamerikai humorelszabadulTyler Wittebukástemetkezéselső vásárlóCsillagtúracsúszásW MotorswellnessTrustOsloNissan GT-R R34átnevezésneuvillecsaládi autóittas vezetőT1koreai autóSigdsrallyutcai versenysunyiBarum-raliMonacói NagydíjkigyulladFittipaldiSaab 9-3Rober KubicaVivaroKia Forte KoupKodiaqdagályLaguna SecaNissan NV 200kötekedésterepezésDavid HasselhoffsylviaNissan Micrapénzszállítózúzda205Ron DennisSSrasszizmusingaGeneral LeeSuzukibűncselekményévnyitóForza MotorsportborzSolbergHayden PaddonutcaújjáépültKimi RaikkonenX-TrailborulMalajziasafaritolásDodge ChallengerCarlexDaniel SordoféktesztlicitKoncz GáborHarley-DavidsonMagyar Termék NagydíjSuperfastKadjarmini cooperTalismanGenesisAlpina B7garázsajtóTobias Moersgarazs.tvVetteTolemankigyulladtkilökéslöveghumotFordGTBmázli2013LFAkazárturán frigyesElon MuskVorsteinerwalter röhrlmackóMbDesignlexus rcTechnicKovács ÁgibalesetekVeszprémbalszerencsebanhackerégő autófutárromán autófigyelmetlenOtt TanakpullmannlimitáltKia Ceeddigital lightNismoAudi A8 L ExtendediphoneMagyar NagydíjhelikopterbuszmegállólövésMini Pacemanreflekszgépi mosóKoreai NagydíjModel SHyundai GenesisfolyóHonda JazzPriusGymkhananémet autóU2sólyomboxerkiegészítőpóktűzoltóRS4tesztelektromos autóvisszapillantófelahegyreOpel KadettFerrari 599 GTBarabmeganerollergolfautóF1roadsterG650GhibliManorátadásJaguar XFRszénadarálóGT-86kilencsebességes automta váltótoyota versougráspáncélosDCSvédországLS 500hpörgetésKoenigsegg Agera ROpel Adam RallyI-PaceBelga NagydíjEVvárosjarri-matti latvalaLMSautóútSeat IbizaWestfield MegabusarajtbenzinkútstartbringásdemonstrációToyota S-FRidiótaPeoplePeoplespecifikációkRali VBtörésösszefogásadatokeldurranbiztonsági rendszerVolkswagen PoloBMW 5 GTautomatikaSwiftPharrel WilliamsgázolásWaymomezőgazdaságForma-2forgalomelektromosDannyszánkóCygnetborulásrenault sanderoAriel AtomatvVlagyimirStepwayóralányQorosWald InternationalS90Pur Blancjaguar f-typeHockenheimtrezortechnikaheccBMW 503nissan leafV8 SupercarRoad AmericabrutálszimulálásABTDevel45műszerfalRed BullszállítmányBullitárokThe Mint 400hangAirscarfTSIMitshubishisorsMaláj NagydíjAfrikaösszkerékAlfa Romeo 4CEnerGForceJari-Matti Latvalastreet racehatótávUltraFerrarFedExategoOlivier PanisHeritagehalálesetDél-KoreaGTOSLKvolkswagen eco upgyárRowan AtkinsonTim GáborLada 2104de tomaso panteraautógumi46arab közlekedésnyomtatásUrusland rover discovery sportOpen GTGTArészegrenault talismanUsain BoltNagy Futamcsúnyalada grantaJohannesburgBZZZSabine SchmitzDurangoForma-1 Spanyol NagydíjBMW 2 Active Tourerszállítósátorapokalipszisnői sofőrÚj-ZélandFormulavontatásszenzációGorillazDakarMercedes GPHuayraERCegyezményAston MartindrámakrosszmotortanulmányautószékRoberto MerhiittasToyota CorollaDél-AmerikaTouristenfahrtInsanityAbu Dhabi NagydíjcsajoktúlméreteshőkameraNovitecNetflixPSAszóráskonföderációs zászlóbestsellerR3500Maserati GranTurismoteaserDefenderoposszumRolls-Royceokos fényszóróautótemetőnézőkSiennaVerstappenAprilialelepleződésversenysportszáguldásgyorsaságibenceintelligensSzingapúri NagydíjModel 3Bajalexus nxVeneno Roadsterstorage findMartn ProkopA4daewooJakus TamáscinemaSuzuki SX4SamsunghivatalosMakitaszétveridynomunkagépgörkorcsolyaLancerGMCUberpeugeot 308 swjátékkonzolSLCSsangYongvolkswagen jettacaddyhomokviharrobbanGMC YukonBMW 7SpielbergszoknyaJanner ralijó emberVelociraptorMercedes SLSWalterné Dancsó AdriennfailZumaelőzrandiBYDparkoláshullámGumball 3000IndyM6GyurtaTom Chiltonközútrali-világbajnokságNordschleiferepülésMercedes S-osztály458hódmezőrülettruckpulykaBill GatesvodkaautolivMercedes CLABMW 4 Gran CoupéHoonicornvideó válogatásfurcsaságtéli közlekedésISISzeroRobert Kubicavételkémfotóverseny488 PistaKAMAZ500eKodiakbakicustom carAudi TTMazda CX-5Mercedes SLS AMGXC60palettaTimo GlockháborúSennaMomkhanaMercedes-Benz M-osztályjwrcbejelentéssordorepülő autóLamborghini DiabloFormula 3ugratásMotegisivatagSupermanmotorpalettaFord Rangerjubileum275autóbemutatószigetBaldwinPaul di RestaAero 8FiestaszaltófelakadARTFerrari LaFerrariLamborghini Aventadorbunkóaudi a4esésnyújtott karosszériaroncsderbidudaDaimlerMuscle CarcsehOpel Zafira TourerFiesta WRChirdetésigazoltatásForzaSeatfestékbaja 500Heinz-Harald FrentzenBoschbesirtunkszemmozgásFord F-150lángokChargerShelby GT350RcentenáriumPriornapelemKecskeméti BalázsPeugeot 508Mercedes A-osztályCullinan812Pikes PeaksziklalehetetlenEurópa NagydíjAndy PriaulxAutopilotFerrari F12karbonSWDB9hollandGTpirosBútor RobiDTMforró vízPeugeot 2008prankGenesis G90jégkaparóChevrolet Camaro Z/28trükközéstragédiatávolságKTM X-BowAston Martin Rapide SOrlandospeedADAC Deutschland rallyLandwindpezsgődigitálisSlovakia RingTCR EuropeMercedes-MaybachNorvégiajet-skiképstretchXJ220ViperbringaKerényi ÁdámBarcelonahányásBentleycélKeszthelyi Vivienhosszútávú autóversenyGuinness rekordPeugeot 207IrmscherlezárásJeff Gordoncadillac devillezúzásoldtimer találkozóSecurityidősarmageddonkanyarTakatalimuzinfékúttengerJCWsofőrös autóVolvoszlalomSuzuki SwiftgiccsMazda CX-9G63 AMGHiluxbmw maasaicakajaJosh CartuHappyCadillac ATSautomataPace CarBMW E30 M3WaldowArab autózásBJ BaldwinAlpineWillys. modern6x6ködbatmobileAcuraford c-maxgesztusJaguar X-TypeterrorMarine Editionjapán közlekedésyellowstoneAmerikai NagydíjpanzióBMW Z4Lance Strollbajor autómarketingfelelőtlenFiat 124 SpiderCaliforniaradarmotorhibachris MeekeszirénadagadthalálosakadálySierraVignaleGT 4Ford KugapolitikaWRXMrali-európabajnokságlovaskocsibillencsdrágalízingmotorosrendőrFormula StudentijesztgetésalagúthúzásRange Rover SportbalesetcsomagszállítássportautóEngstlerrobotizált váltóomlásautó rongálásMarchionnefelhasználóPeugeot 308MonsterAcura NSXsugárhajtásúNascarMarcello LottiGiuliaVolvo S70 RSpaAudi RS3Chevelle911hulladékgyűjtésRXGyulay ZsoltItaliaHyundai ix20GuardbörtönsípályalyukMission EA-osztálykézikönyvgyúrásösszehasonlítóMIGtelepPHEVFelix BaumgartnerQoros GQ3robbanásforpaul walkerVályikötélhúzássüllyedésgyerekülésA120szenzorautópályamatricaOlaszországtáskaüzemanyagPakisztánirodaInfinitiközlekedésRali EBGMC SierraNorrdschleifementésDacia DokkergyújtogatásbetonkeverőRapidmenekülporsche 959Max MosleytahóvízbenrongSmart CabrioJensen InterceptorMinipoloskaRubiconMitsubishi G4David BrownIFAAudi Q2előzetesLevantekanadaördögszekértéli gumiMazda3Hadik AndrásvonulásPethő IstvánkölcsönzőSebastian LoebládaderbiCitroenBuickvadnyugatrokkantDániaAccordstop táblaKertész KrisztiánHorizonJanner rallyájulásSpykerRimacidiótaPeopleroncstelepeladó autóZengő MotorsportSixtGhostfékMissileNasser Al-AttiyahepizódSkoda OctaviaRadicalML63 AMGNvidiaToyota TundraMr.BeanWankel motorEurópa BajnokságtargoncaPorsche BoxterfelhőJumpyMitsubishi LancerkárosanyagNissan AlmeratelefonGLELamborghini Veneno RoadsterNémet NagydíjChevrolett CorvetteMikkelsenCitroen DS3WRCHongkongCitroen DS5Gázosításvolkswagen boraközterület-fenntartókatonaiNimródLPtoyota land cruiserLand RoverCountrymanhangutánzásGuerlainBMW X5távirányítósinternetSan DiegoCsehországcars coffemázlistaDacia DusterCitroen DS3officialgőzgépGordiniSkodaColin McRaeautókiállításegzotikus autóprémiumautóGinrondabarn findmentősOliver BlumedudebiztonságtechnikareflexmárkákTaycanvilágrekordRally du VAR 2012Mercedes CLK AMG Black SeriesluxusautóChryslergyorshajtáskisteherautóelaludtpedálhangutánzólángOpel Cascadaszembe sávMichelisz NorbertBJidőmérő edzésViper SRTszabálytalankodásolajcsereCadillac ELRWatkins GlenhibridautódashcamgázszivárgásJapán Nagydíjbmw m4veterántehéntélúj generációalfaJaguar XFtrident iceniörök garanciaBreitling Jet TeamNissan MaximagumorPuskádi JánosFernando AlonsosikerSzlovéniaváltóVitoHyundai i30ClarksonTipoE308vízSUVteherautóCrystal HooksMitsubishi OutlanerHill ClimbDRIVE PILOTChallengeRedX6MrendőrautóVolkswagen PhaetonhanninentechnológiaMcLarenGrand DusterAIDStűzijátékAMTSBugatti Veyron SSAston Martin DB9Peugeot 206tűzcsapporcheGLAvárólistaNürburgringBrillianceLada NivaijesztésTacomakubaszőnyegBahraini NagydíjEsteban GutierrezNikolagázTesla Model 3esteautópályaSata-ralivasúti átkelőMcLaren P1Yuliannapiros lámpagyorsasági obtávirányítós autóhavazásmólózsenialitásmegtaláltMNASZritkaságFormula RenaultLadavasútbioüzemanyagchrysler 200kólamotorbírságdragsteramerikaámokfutásReptáridőjárásgyáriKia RioFinal FantasyAudi A8 L SecurityF430F4024 órás versenypassatSonicForma-EBMW M760Li xDrivejárdarégiPorsche 911Abu-DhabiKovács TamásLamborghini HuracanKiaelakadásSMSLukács KornélInfiniti M30dnévszerkezetNicoakcióDucatoMaserati QuattroporterakományMexikógördeszkakisfilmCorsica-ralidurvagunLuc BessonFiat 500elszabadult járműtúlkeresletegyterűvásárlásTargaVolvo XC90Mercedes EVO 2FlameMercedes-Benz E-osztályhackeléstávolmaradásRaptortilos parkolásCadillac EscaladeHonda PreludeAudimanuálisdonington parkspanyolLamborghini UruskalapácskombájnMercedes G-osztálytesla model xPiercarlo GhinzanigerillapályanapkínaRat RodBob LutzZFTerrakhanagőzshowgumiszalagsportszerűtlenautomata váltóMarco Wittmani3volkswagen beetlepolgármesterEF7jean-claude van demmerevansAmbienteToyota RAV4s60NASAszerelőMaybachorosz autóTAG MotorsportlandolásI8rendőrségAudi A2trélerPosaidonfegyveresekfilmesGTVumbaurajzfilmszarvasgyászhírÉrdi TiborAlex ZanarditetőLapraszerelt autó4x4Extremenémet sportkocsiszállodaTitan XDBaleOpel AdamtorlaszTDIprototípusinasX5MautósportbikiniBMW 6-os sorozatOpel Amperaskoda superbkarcsnowboardhibridtrollPauKevin AbbringMarchionnamurvaPorsche 911 GT3BonnevillePeoplebaleset tengelyverekedésSuzuki SamuraiVWfurgonInsigniaEvoqueWTCRSmart ForFourgolyóBMW X6BentaygaW213zsúfoltságreklámvonatSpanyolországWintercontactsorozathalálMount EverestjátékautóLotus SUVTataForza 7AgeraMercedes VitoStellaérintőkijelzőM550dteddyRenault MeganeHonda CR-VNew Jerseylada 4x4FanatecPlútórendvédelmi erőkszörfbúcsúelakadCaterpillarmobilitásNAAFszolnokBMWAudi TT CupágykizárásF12Ferrari FXXelefánt3DmagyarelképesztőeszméletlenZ5hegyluxusbuszfrankfurti autószalon918 SpyderbivalyrageBrazíliaGoPromotorháztetőkésésRally CupNissan GT-Rbmw 507Black Bearoszlopgyerekekünnepi modellCross Conceptlövöldözéspanoráma tetőiCarlevegő meghajtásMariotalálkozóJeep Cherokeeamerikai autógyerekrolls-royce wraitholdalkocsiWorld Series by RenaultChironjogRolss-Roycenissan gtrplázaUPSMáriapócsNissan Skyline R34fuvarLotus F1Ypres-raliFrankfurtJon OlssonChevrolet VoltpapFord Mustangopel karlSergioConnectedDriveMOLLexus IShőségÉv autójaamerikai rendőrségNissan 370zbmw m5projektorkivetítőönvezető rendszerhaszonjárműCitroen C3XkaszkadőrkörnyezetvédelemgreenlinefékpadDemon30 évsztoriMaseraticserbenhagyásdefektitalMercedes-Benz SLS AMGKonaszemétszedéstúraautó világbajnokságIsuzuQ60Lodgykerékfisker karmanapfénytetőX-osztályMartin CaceresCrosslandorigaminőkMulholland DriveAudi TT-RStrükkrendszámLancia ThemaChevyAygoBMW M3mesefigurákMclaren 570SunboxingUSA Nagydíjdarumercedes-benzkommunikációSuzukaUSAparasztSAS IrisPlaystationFestival of SpeedGT-RRallysorompóvezeték nélküli töltésHummerApertaDragon Mountain458 SpecialeP1mérésZöld pokolnissan nv200cars and coffeCoca-ColapotyautasC8humorAsconaRomániahóembervirtuál tuningmodernSuperleggerakülönösgyűjteményEclipselökhárítóillegálAlfa 4COscherslebenM0hulladékgazdálkodásszemetelésFord Racingi5R8krosszautómosás3008Bentley FalconMcarenLamborghini Veneno458 Italiapeugeot 205 gtijótétKen BlockAxiálbiztonságfejesWolfsburgrablásnyíltnapDaytonamúzeumBMW 1602lazarugógyőri Audi-gyárRickard RydellanimációselőzésChiron SportimportPro Ceedtoyota 2000 gtVRLas Vegasszabadidő-autóToyota Hiluxburnoutbrutál esésillatpadkaAlpinakörforgalomEmilyTFSIFord F150Forma-4Forza Horizon 2Nissan Silvia720Sdacia sanderoBitter SándordugóTCRimpalatartályedukációfelnihűtésBoxsternői vezetőrombolásjelzésTrans AMsínFerrariPeople44rinocéroszConceptjames bondCentenariotilalommotokrosszE63 SM PerformanceMarvelLada PrioraVelarRange RoverMike Troutösszehasonlító-tesztrágcsálóCorvette Z06hősretroautóipari visszahíváscigiCarlos SainztáncA110GLChátsókerékzúzóCardokMicheliszÁmon OlivérRX-VISIONRufNissan JukeKefo MotorsportPepsiPókemberdodzsemöregközlekedésbiztonságfarmeringyen autókereskedésukrajnabukfencWalter CsabaSvéd raliTwingonagymamakétkerékErwin Wurmcitroen c-xrDB11Liberty WalkeladásFord FiestaHaasrányitásújDan BilzerianelektromotoráldásFerrari F40 LM BarchettatolvajCamaroPárizsi Autószalonaromaroad ragebontásDavid CoulthardEtnaFord FocusspeedzoneRafael Nadalring-txilebukáskirálynőnapenergiabalhéValetgyilkossági kísérletfelúszáskorlátozásFord EcosportPutyinROALemissziós botránygyújtogatóToyotaPorscheföldcsuszamlásR8 SpiderRobotruhaMercedes GLEmercedes-benz c-osztályhajléktalanMP4-12CVolvo reklánmBreitlingXC40lánckamionPeugeot 208PetersenMáltarobotautópro-tourermobilCadillacvasúti átjáróUAZfüstS1falsefalseFerrari 355 S SpiderkereszteződésRenault RSVenomlimitált szériaTechartmárkalerobbanKoenigsegg Agera HHesküvőbővítésRCfisker surfrichard hammondford thunderbirdferrari 458 italiaIRCSkoda CitigoCaterhamGT3Olasz NagydíjStelviohot hatchtotálkárBessenyey ZoltánVectrafelfutótesztpálya2CVmeglepetésT-Rocrendezvénydízel motorSebatien Loebcar porntereléshajóLamborghini MurcielagopótkocsivideóRS200porsche macanvillanyautóAMGzombifoghúzástaplólökésjó sofőrtuningtestTata ZicaKaroqMcLaren MP4-12Cvolkswagen t1TouaregMastertilosyoungtimerAnton YelchinfociMarconimegsemmisítésATS-VraliVenom F5ablakBrit Nagydíjbobpályalistactsmercedes-benz mlcegykerekezésszélvédőmosóhangprojektorvirtuálisszörnyFR-SCountachWRX STIékszerlopós autó5008Jorge LorenzoMichelinD3 GroupAcropolis-ralicitroen cxLancer EVOCayman SÉsztországGT40Devel SixteenVida JanibessenyeyApple3d nyomtatórajzindításlángolleopardVolkswagen EosFIA GT3UTVRubens BarrichelloAyrton SennamobiltelefonHyundai i20 WRChalottas kocsiOPCelőjegyzésleleplezésSuper Sportbolygódugattyús motortitanautópiacRenaulteletkromos autóOpel Corsaflörtskoda 120veszteségegyterű autóOpel GTBatmanhírTallinR5EscortkilökB11felfüggesztésforma-1TerraChevrolet CaptivaWSRfreighterflame warMoszkvaletartóztatásKTMlowrider3D nyomatásvicces videóaudi q3japán autótüntetésNurburgrinleálláskisautójógakábítószerőzépítkezésüvegkármelegedésjachthistorictanulmánykátránygarazsbarátnőFCAszedánfelajánlásOpel Magyarországturánkínai közlekedésIndiai Nagydíjbiztonsági autóChevrolet Aveoangol autólopottharcHollandiaRallyeherbieAlpina B12ÍrországemberségOpel AstrarongálásChevroletMarius AasenRS6Skoda FabiaExclusiveTucsonLaFerrari ApertaJean AlesiKia NiroS65lincselésLykan HypersportbénázásVila RealLexusfrancia autóClimbkhanaBoston reptérSibiu-raliInterlagosAudi R8Fiat PandasávváltásSTForms-1cobra 11tankJaguar XKR-SNissanGuerlain ChicheritBeppo HarrachNissan IDxDetroiti AutószalonKanadai NagydíjautósüldözésboxkiállásintruktorZ06M4 GTSmocsárBMW M4 GTSkémfotóknyirfasEksoVestsvédinstinctfiskerSesto ElementoMercedes-Benz CLAbolondfeltöréskabrióDwayne Johnsonautós üldözéscseh autóFiat Tipooff-roadszörnyetegalkalmazásSTifavillamosi30 WagonBuick RivieraboxJaguar XFR-SMikulásbalesetmegelőzésGiulia QVmegelőző filmAEC RoutemasterSpongya BobvéletlenproblémaEasytronciLance GilbertGenfi AutószalonScoutlánykérésvirtuálBambooDacialiepája-raliMaserati QuatroporterészedMatthew CampbellkamerásSinsheimForma-3John Cooper Worksszippantós kocsirottweilerhókotróCX-5kit carRed Bull RingItaldesignwcsebastien ogierJannarellyskylineRenault Clio TrophygyakorlatnavigátorDacia Logan MCVterepjáróvolkswagen golf sportsvanrolls-royce phantomlasszóVolkswagen GolfHunGarianlisztrobogóshernyótalpsteve mcqueenújjáéledtolatáscseregyorsasági motorAdria Cennisárga zászlóCaymanSpecialefilmAlain MenuVolvo S90tévéiX3utcai autóBarbieoperatőrbakancslistabikaTie8CéjszakaYeongamBMW 5Magnus WalkerBudapestgokartdízelautóLPGkezdőDragKatarfekvőrendőr350zWWEjelzőoszlopőrületVolvo modellEurosportautótesztrakétaprofitmonte carlo raliNeonOstbergbmw x1BMW 1CruzegyanusítotténekesőbiztosítóSvájcManor MarussiaBugatti Gangloff CoupeScoutlineizmozásmosásSportwagoncrossoverléghajtásAgera RSDelta HF IntegraleRenault TwingokamikazeHyundaiKomáromkukásautóaprkolófiat. fiat 500szociautotalalkozooroszgázrobbanáselsüllyedZafiravakvezető kutyabicilisgyorsulásChelseafejszebemutatóelsőbbségvadászatWill StevensmodellfrissítésdöntőBMW X4ATSlimbóközelRodasS10távirányítós indítóbeszakadtQVTOP10autó eladásszámozásCompassApolloveterán autófavágásvárosi miniaranykráterReal MadridGallardoátépítésjávorszarvas-tesztMaserati 3500GTkereskedőEgermagabiztosságlamborghini gallardoRX-8NoodleNYPDdrónegyüttműködéspáncélozottPorsche PanameraKrózser MenyhértA9subaru wrx stitávirányításszállításHong KongclioBen AffleckactrosverésShanghaiHennessey VenomráncfelvarrásBMW M2visszahívásCayman GTSimprezaBloomPeugeot 308 GTiorosz közlekedéslufthansaautmoataschumacherblack fridayMad MaxbankautomataKodoQoros 3erőszakVATHLandauletkéselésEurosol-Honda Civic Type-RelveszveszabályozásGlobal Vehicle TrustHungaroringhíd csereMcDonaldsSergio MarchionneszelfiProject OnepechOlssonHyundai VelosterAston Martin CygnetpokolFalconfelvonulásFiatbérautóPhaetonsütihavas útCessnajason stathamMarbellaLe MansfegyverEVOjavításRWDErzsébet királynőtornádóx7OutlawHonda NSXAMG GTkályhaNissan NoteF150filmes autóürülékBentley Continental Flying Spurmarkolóformayoutubehard topBuggyF50La TomatinaGoodwood Festival of SpeedlaptimePolestarrally du VARDokkersuzuki balenoámokfutóKia PicantoLykanToyota SupraCrossland XpénzRX-9Brazil NagydíjtrailerXJ13AMG GT RLexus LF-SATigrisproficrashMatteo MalucelliAudi S5izomautómanőverWranglerHenessey Venom GTatkinsonJaguarVolkswagen JettakazaholajfoltMonte Carlo rallyKevin MagnussenfelfrissítésPorsche Mission EDucatirönkGoogleidiótaWRC3MonzaAnniversarypályahumorosForma-1 Bahreini NagydíjdoppingHonda 2&4robotizált autóTokiói AutószaloncsattogásChevrolet ImpalabicajBMW 3 GTmajdnem balesetSebastian VettelejtőernyőjelmezArteonhibabuffierRinspeedDronekhanahomokMarcus GronholmMercedes jövőmozi570Sluxus buszG63Garázs TVPepsi MaxMANlancia fulviaPeugeotnissan navaraMercedes-Benz G-osztályaratástraktorSkoda múzeumlancia deltaVauxhallVilnerNémet túraautó bajnokságlépcsőtanulmnányZotyebentley continental gtelsőYamahaangol közlekedésPekingi AutószalonsérülésJeep Wranglerjövőképautós jövőCintraPortugáliaSubaru ForestertámadásNestor GirolamiwiesmannAntonin TlustakSochiSuper TrofeoFord MondeoamerikaiNscooterRhys MillentűzoltóságVolkswagen Touaregversenygumimenekülés60GyulaYarisangol motorPChalálos irambanstadionKetterer ContinentalGenfmentőakcióbombabritish greenTrabantPokemon GoGeelysporttrolibuszKínai NagydíjNissan rekordbunyóbefutóönvezetőMercedes Maybach.kétkerekezésDC ShoesVW GolfVenezuelakoppintásrobogóS600Yas Marina CircuitüldözésSilverstoneRTRCiprussavtérképDodgeKancsár Ferencversenypályalakóparkfurcsa járműColins Crestelektromos autózáskávérush hourIndyCarháromkerekűkarácsonydűnenyári gumiHofmannErzsébetsárga2WDélményautózásminiszterelnökArany Kormánykerékdriftarab autóDisneyrosszullétmutatványToyota GT86amazonreggeliLMP-1mentőCrewebruderpisztolyjégesőskoda fabia s2000hihetetlenélőzsiráfwörtherseedrogTiguanretroautógengszterspeakerAlfa RomoeUH-1dízel botrányIncChevrolet Corvettekísérletmercedes-benz econicford kaLand Rover DefenderrepülőgalambToyota Echolángszóróköltözésrobbantáskereslet csökkenésbeszakadt burkolat4csalásISJedlik Ányos KlaszterMadárkiállításVeyroncsempészetFerrari F12 BerlinettayoJerezClarionHollywoodPosrcheHoonigansAudi A3ExorcistMazda Miatax6átverésDodge ChargerMehdi BennaniHumveeDodge Dartlefoglalt autókMercedestridentautoselektromos UTVbűnözésNissan SentracherokeevizeleladakDoritostáblaMiatatulajdonosLANissan Skyline R33FranciaországGLBSLS AMGfűnyíróOpel Antaraspecialautóparkoló asszisztensFerrari CaliforniaMcFlySportsMonacoWTCChalottaskocsibrutáliselszállításm5Jensenépítéscrash testvezetésberagadSpanyol NagydíjGörögországteljesítménymérésrekordextra 300ShelbytöltőszarkaXD3taxikamionsofőrContinentalSubarukicsúszáshangvezérlésV12súlyelosztásJeanner rallyPiquetAudi A6járókelőGPSProteamdiszkójeges útkormányhibrid autóBac MonomacskakardiológiaOpel InsigniaJohn CenaMazdaRenntechtörök közelkedésriasztógyorsításmárkakupaáremelésm1raImolaköztisztaságMinyongyalogosLe Mans 24hDuster

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.