keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőSebatien LoebraktárF50repülő autóFord MustangFerrari F40 LM BarchettaÉv autójaBMW X6Mercedes GLEconvertiblehanninentolásAudi RS6SsangYongtankjátékkonzolMitsubishi OutlanerAlain MenufailbüntetésfegyveresekbringalimuzinparkolólánynavigátornyíltnapMercedes-Benz CLAdiszkószaltóMcFlymagyarRapidEFR-SgumorKOERUFordVolvoForza 7XJ13szemmozgásTargaDefenderWTCRKia NiroYouabian PumaegyterűGallardoKínai NagydíjSamsungféktesztDaimlerFiesta WRCkit carkörnyezetbarátVectraExorcistsordoErzsébetszékVelociraptorjógaháborúJaguar XFRlábbal vezetToyotaSmart Cabriogázüzemű autóABThibridPeugeot 308 GTiTCR EuropepápadűnekazárbringásCorvette Z06kommunikációMagnus WalkerCsehországNestor GirolamiTwingopassatOrlandotrélerZR1JaguarOstbergijesztéslépcsőszelektív hulladékPuskádi Jánoskereslet csökkenésautóRali VBRCRimacAyrton SennaLodgyWatkins GlengyárhősTimo GlockÍrországhalottaskocsis60Alex ZanardiRWDEgerInfernoIncnissan navarajames bondCorbellatiijedtségukrajnaYas Marina CircuitlefulladszolnokautópályamatricaVelarboruláselőjegyzésPaul SwiftRally du VAR 2012RapidtűzijátékbővítésMinyonnyomtatásvideóFernando AlonsoMikulásForzaolajfoltBrillianceMazda CX-9TipoPeoplefejlesztésRX-8járdaVolkswagen Up!Suzuki VitaraBJkilencsebességes automta váltóChallengenapelemmacskaBMW 8családi autóToyota Yaris RSNasser Al-AttiyahItaldesignátépítésjelzéselgurulfisker karmaplatformwcgyászhírTalismanamerikai autóAudi RS3McLaren45pezsgőTakataford c-maxDrage-GolfMazda3túlkeresletEF7ISISkézifékPeugeot 308peugeot 208 gtiChryslerverekedésnémet autóferrari enzoVerstappenbrutálbakiRXBuick RivieraHiluxdugóADAC Deutschland rallyegyezményNASAOlssonGyurtaneed for speedbiztosításIED SyrmaFranciaországLamborghini MurcielagoKeszthelyi ViviengolyóKoenigsegg Agera RspeedKertész KrisztiánelsőM PerformancebesirtunkChevrolet Voltjean-claude van demmeXD3gyújtogatásimpalaSierraWolfsburgBMW M760Li xDriveWillys. modernTataBMW 503gyorsasági motorfilmesvadnyugatDaciaLykantelefonHoldenPetersenJänner-ralikonzolpanzióChevyTaco BellLS 500htruckMarcus GronholmLaFerrari ApertaOpel AdamQatarreflekszjelmezDucatonissan nv200egyediNoodleTWOFACEstábYuliannapaul walkerbruderpadkalángizomautóbenceFerrari 599 GTOKTM X-BowfestésdízelautóCitroen DS3WRCrevansPriorJaguar X-TypeWestfield MegabusakilökésBrazil NagydíjszabálytalankodásVolvo reklánmHuracamJeepF1ford s-maxblack fridayautóbemutatópiros lámpaSecurityrendezvényHyundai i20 WRCMexikóújvolkswagen eco upAudi A6GT 4crash testelveszvekicsúszásRowan Atkinsoncitroen cxSaabMiatavirtuál tuningSuzukaJames MayYamahaEurópa NagydíjBMW M4 GTSneuvilleFocusoszlopgázszivárgásCompassKatarFuriousGorillazkezdőToyota S-FRörök garanciaAston Martin Rapide SLandwindgyalogosvédelemcinemabiztonságtechnikaWRC3Bugatti Veyron SSford galaxyFord F-150napenergiafüstNYPDkubajárókelőGoogleOpel CorsaSRTbarátnőRollsBrazíliai3 REXtartálydrámafelvásárlásfilmes autóműszerfalboxkiállásablakbaja 500HUVPeugeot 206GhymkhanarakományBelga NagydíjOrosz NagydíjDaniel SordoMinibmw x1AudiRenault TwingoB11Opel GTLMP-1tragédiaVauxhallkormányWankel motorbalszerencsestorage findkétkerekezésfóbiabemutatókukásautóMitshubishiVignalePiquetSAS Irisvolkswagen golf sportsvanpalettafurcsa járműluxus busz3d nyomtatóAston Martin VulcanVWyellowstonemobilDavid BrownillegálIrmscheraranySLS AMGépítésFiatFord Fiesta RS WRCévnyitóPiercarlo Ghinzani488 Pistanémet sportkocsicsehpénzszállítóvasútleleplezésállatMcLaren MP4-12CkipufogóGPSénekújjáéledToyota HiluxrendőrautóKadjarlancia fulviaversenysportpótkocsiMbDesignbátorbuffieryoutubelízingkedvezménytévéhúzásközterület-fenntartóAlpina B7BulldoghuligánokelmebetegBMWautomatikaVida JaniaprkolóHoonigansSTigarazsmárkakupaHeinz-Harald FrentzenR3Ford FocusAntonin Tlustaktechnikacsúnyasportkocsitsubaru wrx stiwellnessRodasSubaru ImprezakivetítőtűzcsapNissan NotePaul di RestaAlfa Romeo 4Corosz közlekedésKovács ÁgiGoodwood Festival of Speedring-txiVorsteinervárólistaLuc BessonIATrepülVolvo S90dynovandalizmusMarbellamackóprototípusMercedes GPsorsbetonkeverőbéreltskoda superbDB9LPGskoda fabia s2000DCejtőernyőMatteo MalucelliNismoittascsodaszörnyChristiano RonaldomegsemmisítésszállítóráfutásStellaQorosCamaroSpecialeF430JCWstretchrendőrségmunkagép4MATICFootkhanaVolvo XC90zúzdabrutál esésLamborghini HuracanSTtengerKia Forte KoupautóútsérülésMitsubishi G4P100DmentőakcióTolemanA120lada 4x4Renault ClioRinspeedvontatásLe MansMNASZPosaidonmentés3008Hennessey VenomidiótaPeoplePeoplemegtaláltdömperKevin MagnussenS10csalásterepjáróGrand DusterpoénAudi Prologue Avantaromainassofőrös autóLand RoverVW GolfFanatecSpanyolországsütiReal Madridveréschrysler 200cserbenhagyásgyerekeknyári gumiGLCevolúcióvisszahívásStepwayToyota RAV4Z5EmilyAlpinerajzfilmkigyulladkilökKodiaqhivatalosmodellfrissítésborulpeugeot 205 gtimajdnem balesetgyáribentley mulsanneBruno SpenglerönzetlenbiztosítóVetteIndiaHoonicornsztoriJari-Matti LatvalakésésUAZkályhaerőszakS90MelbourneNissan 370zyoungtimerBJ Baldwinturán frigyesMagyar Termék Nagydíj60másolásSkoda FabiaHong KongCrystal HooksintruktorkézikönyvLance GilbertLFAösszkerékQoros 3lopott autóvízbenGordiniBMW X4célgépturánNémet túraautó bajnokságaudi a4egykerekezésCentenariojarri-matti latvalasportautóprankMulholland Drivemercedes-benzlángszóróHarley-DavidsonhibridautóColoradotalálmányspecifikációkJorge LorenzoHeritageAmerikai NagydíjGMC YukonBMW I8MichelinLancerfelnii5meganebolygódugattyús motorctsMicheliszFerrarihangvezérlésDodge ChargerKomáromKazahsztánszállításönvezető rendszerkazahTOP10Lexus LF-SAkizárásföldcsuszamlásdaruAccordtöltőGTAATS30 évJeanner rallyautós jövőRed Bull RacingGenesisfociAlpinaszabadidő-autószabálysértésbiztonságChicagogyűjteményJurassic ParkedukációbunkerjubileummenekülésChargerDurangoMonsterOtt TanakfelfutóVolkswagen PoloLamborghini Veneno RoadsterSwiftbenzinkútösszefogáscherokeeQ60TechnicImolaPorsche 911 RfelvonulásMonacogunszigetAxiálLexus ISJaguar XFCreweAudi A8 L ExtendedgördeszkaAusztrál NagydíjborzXmexikói autóLada NivaEurosol-Honda Civic Type-RkátrányBlackrasszizmuslebukásPorsche PanamerafokozatGiuliairodaCayman GTShernyótalpNissan Maximafutárpro-tourerszedánTieExclusiveClarionlökésspecialolajCupragyilkossági kísérletmorganfogászat760LiCadillac ATSrányitásporsche 959X2Lapraszerelt autóittas vezetőVila Realrönkkaszinólada grantamotorpalettaDaytonaeladakNissan Skyline R3434 órás versenyISjégautóKugaautó eladásFiat 500Black BearkábítószerBoschOliver BlumeLykan Hypersportmonte carlo raliőzVolvo S70 RForma-3smokeapokalipszisvezetésrajtelefántF150ML63 AMGszembe sávKuala LumpurRolls-Royce Wraith Coupeutcai autóToyota PicniclincselésördögszekérKarinaélőGeneral LeebolondViperVATHdemonstrációkarácsonyDaniel Ricciardopeugeot 308 swjavításfaTransformersroadsterBitter Sándorbuszcitroen c-xrMonacói NagydíjfelakadModel 3S65The Mint 400Coca-ColaprémiumautóHonda CR-VmutatványrobogórinocéroszKoreai Nagydíjmelegedésfüves cigiClarksontesla model xdagadtkereskedésbörtönWRXMission EforgalomCipruskonföderációs zászlócadillac devilleoff-roadkalapácsOpelangol közlekedéscigiX5Mingakompakt autókirálynőBill GatesApertaletartóztatásLand Rover Defenderbmw m5Ford RangerBarcelonaUsain BoltNürburgringMercedes Maybach.Dan BilzerianA5eletkromos autóVenomkisautóesőRSebastian VettelAudi A2Garázs TVConceptmarkolódonington parksárgaBMW 5 GTévfordulóRally Cuphavas útMaserati QuatroporteDodge HellcatKerényi ÁdámwörtherseePárizsi AutószalonMiami ViceVolkswagen Eosmercedes-benz s-osztályamazonSzingapúri NagydíjJakus TamásbajnokságGLEgyanusítottSpyderMaserati GranTurismoLettországsólyomS600kameraesküvőlufthansaLaguna Secatilosban parkoláskihajtóamerikai közlekedésutcai versenyA110ChicheritIsuzuajtókombi autóreklám812Tom ChiltonRenntechNovitecMarconitáskakínai autógyorsasági obSennarendszámChevrolet Aveohódmezőrületillegális versenyjégkaparóRenault RSSubarurönkszállítómúzeumTallinelső vásárlógépi mosóvilágrekordmarketingNeonRS4kínos esetBlazerelakadszétveri2CVmoderntoyota land cruiserléghajtásáldásStoffel VandoornehajléktalantűzoltóságToyota Echospeakerhonda integraEvoquelövegimprezamentőolasz autóvirtuálisEngstlerürülékMercedes-Benz SLS AMGAbu Dhabi NagydíjRober KubicashowDwayne JohnsonPikes PeakMercedes S-classráncfelvarrásPeugeot 207úthibaünnepi modellhalálos irambanMclaren 570STouaregSebastian LoebC83D nyomatás2013Dacia Logan MCVDB11scooterhalottas kocsiRS6MaybachHumveeWalterné Dancsó AdriennGenesis G90MitsubishitaxiRolls-RoyceLandauletélményautózásablaktörlőLada PrioraMaseratiSpykerFIA GT3kémfotóutcaSWKancsár FerencvillanyautóCullinanKaroqVolkswagen PhaetonbabaZengő Motorsportátnevezés960autós üldözéslabrador4x4Opel Insignia918 SpyderőrületMercedes A-osztálySkoda Octaviajávorszarvas-tesztfelajánlásspeedzoneBryan buffierspanyol autóErzsébet királynőJean Alesifreightertávirányítós indítóteaserautosflörtAndy PriaulxT1BMW M3jó sofőrJon OlssonMikkelsenD3 Groupbestsellerbmw z2sivatagMercedes C-osztályszáguldásGymkhanaMariomocsárnagymamaPókemberSkoda Octavia RSpoloskaDucatiBTCCPakisztánbalhéhavazásSzilveszter raliAudi A3Olivier PanisautótesztTCRalternatív üzemanyagelektromos UTVR5epilepsziaversenypályaBMW 5-ös sorozatgyalogosAgeraharrachvillámszelfiEnerGForcekólalazaFiat 500LViper SRTeladó autóvolkswagen beetleleopard500eCayman SvízhumotbaleseteknévDelta HF IntegraleelektromostörvényheccV12jó emberTerrabukfencmárkapaintballFerrariPeopleAMG GTnézőlaptimegyorsításMazda CX-5zsiráfBessenyey Zoltángiccshatótávrobotizált autóhomokviharHuayravodkariasztóSpa FrancorchampsBob Bellde tomaso panteraE30bioüzemanyagveszteségschumacherQ5488beszakadtládaderbibuszmegállóDavid HasselhoffkölcsönzőszállodaInsanitykarmaOpel AstralángolfejesSportsApolloVin DieselDoritoskabrióKanadai NagydíjbunkóvetődésrakétaWWEAudi R8Mercedes CLK AMG Black SeriesFedExsütiszörnyOlasz NagydíjMercedes-Benz A-osztályMercedes jövő5008fegyverW213RX-9távirányítós autóAnniversaryillatszoknyakonvojtrükközésWalter CsabaharccsúszásidőjárásMercedes-MaybachFord F150BMW E30 M3mázliforbmw m4toyota versoegzotikus autójégesőaudi q3Range Roverrottweilervárosi miniLPtahóbambuszhajólopós autóBob LutzMicrapusztításTerrakhanagolfautóEclipsebukásGeelyland rover discoverysportarab közlekedésreggeliakadályelőzésHenessey Venom GTvárosEVOToyota SupratetőTushkanovaidőshangutánzóUSAritkaságkülönösdragsteröregroncszerochevrolet cruzeDevel SixteenYeongammesefigurákactrosSesto Elementoporral oltóMazdaromán autógázjégRed Bull RingRali OBMaserati 3500GTvasúti átkelőBYDForma-2x7közlekedésChelseaszemétszedéskarcbölény44Kia SoulcentenáriumFelix Baumgartnerford thunderbirdFord FiestaámokfutásCaliforniaBreitling Jet TeamSemaüldözésAcropolis-raliMotkánygarazs.tvSuzuki SwiftNissan rekordepizódsylviaAlfa 4CAston Martin Cygnetbicilisautomata váltóC3Bloomenzo ferrariújjáépültlefoglalt autókhelyszíneléstúlméreteskrátermezőgazdaságamerikaGuardcsomagRon Dennishőkamerahibakamerásveterán autóKodoAudi TT-RSkajapirosFord MondeoBMW E30Hill ClimbkombihangutánzásDevellancia deltaI-PaceXC60snowboardzúzásChironindításmotorhibagyorsulási versenyjaguar f-typenyereményjátékjet-skiTyler WitteRufRafael NadalhackelésToyota GT86Audi A8 L SecurityJedlik Ányos KlaszterR8költözésRomániaGyulay ZsoltV8 SupercarAudi TT CupSkodaBac Monorali-világbajnokságOpel AmperaMcLaren P1Will StevenssavBambookoreai autóKovács Tamásreakciószirénagázolásbessenyeyrosszulléttereléselszabadultelszabadult járműlovaskocsimentősautókiállításhumormandzsettagombInterlagosHyundai ix20atkinsonfurgonlopottÉv Autója 2017hányásShelby Daytona CoupeJensen InterceptorG650Betheliphonerx8Shelby GT350RPeugeotsubaru wrxT-Rochalálosautópályavicces videóbakancslistaSuperfastNeymarChevrolet CamaroKrózser MenyhértzombiSMSautó rongálásSuzuki KizashiCadillac EscaladeBarum-raliSupermanvideó válogatásLukács Kornéldacia logangyorsulásRolss-RoyceSvéd raliproblémaAll-TerrainBudapesttélX-osztályDodge RAMContinentalAMTSFord RacingSpastoporoszlánpermetezésalvásforma-1GTBMehdi BennaniszörnyetegSteve JobsRallyeVolkswagen JettatitanMax MosleybikaMick SchumacherszenzációFerrari FXXLexuskerékDacia DokkerroncsderbiWintercontactkipörgésvizes útAcura NSXExtremelandoláselsüllyedKecskeméti BalázsHayden PaddonluxusHyundai VelostergyakorlatpremierChevroletversenyátverésromán közlekedésFlamepénzLa TomatinaRX-VISIONmotorosrendőrkisteherautó24 órás versenyMercedes-Benz G-osztályMercedescsajokUrusStratosakkumulátorPorsche 911 GT3GumpertCardokinternetsípályadrogSzilveszter rallytankolásVályikötekedésKonaSixtrobbantásMercedes-Benz SLSrendőrAirscarfalfagázrobbanásPutyinlimbózebraalagútnői vezetőrobogósIRCkulcsversenygumiForma-1 Bahreini NagydíjHammanRali du Valaislexus rcFCArollertelepPriusRoad RoverRat RodSlovakia RingMotegireflexLada 2104oldtimer találkozóstatisztikaAudi S5Magyar Nagydíjautótemetőszippantós kocsiP1AfrikaAlaszkaCitroen DS5környezetvédelemvakvezető kutyakísérletJanner ralicsempészetPorsche 993lamborghini gallardoroad ragefilmes autóklángokcobra 11vészfékhóemberLamborghini DiablotanulmányCX-5Jeep CherokeehaszonjárműArany Kormánykerékforró vízszerelőatvEMCeladásrichard hammondRedJanner rallyAlpina B3BMW 2 Active TourermoziszlalomMitsubishi LancerX6M6x6vizelBMW 5NvidiaködjwrcZumaEurosportAlfa Romeoi30 WagonoffroadbaseballHockenheimBMW 2-es sorozatékszerBMW 6-os sorozatúj generációKimi RaikkonenJerezDacia Dusterpattogatott kukoricaPorsche BoxterwiesmannRali EBChuck Norrispullmannjapán autóHonda NSXMr.BeanvonulásDetroiti AutószalonM4 GTSelsőbbségRubens BarrichellokéselésMáltarobotautóLamborghini VenenoColin McRaeShelbyGhostGMCalvázSubaru ForesterhegyMadárkiállításLada VestaSiennaEtnaFiat 124 SpiderAston MartinGT4InsigniamotogpszupersportkocsibombaaudioFord Kugaemissziós botrányPepsi MaxChevrolet ImpalaNissan GT-RHondaNorvégiaRosbergtesztpályajachtkötélhúzásautópiacunboxingSeatopel karlMarchionnarolls-royce phantomelektromos autózásMcDonaldsbiztonsági autóháromkerekűAppledaewoohulladékgazdálkodásAston Martin DB9FrankfurtGT40KharitoninMini PacemanInfinitiHonda PreludeManorARTMichelisz NorbertTim Gábororigamimobiltelefonrolls-royce wraithmobilitásKTMtávolmaradásBuggyKodiakGörögországBMW X5pisztolyford ka458 SpecialerablásNissan NV 200biztonsági rendszerHummerW Motors24hmercedes-benz mlcfarmerSeat Ibizabritish greensafarirepüléskombájnSuper SportbejelentésAmpera-eErwin WurmelakadástesztLummaLance StrollPolestarÚj-ZélandOslorobbanásgokartmercedes-benz econicjapán piacPorschestreet raceTata Zica570Srepülőbevásárlásmagabiztosságvolkswagen bogárCitroen DS3BMW 1602UberKia CeedvákuumkorlátozásDél-KoreaterepezésGázosításSt. James EditionBaldwingyújtogatóGódor Barnaegyterű autóMonte Carlo rallyEasytronciTFSIF12gyorsaságiszámozástotálkárrenault talismanSmartFiat Tipoösszehasonlító-tesztsvédönvezetőtrident icenihooniganNicoFord EcosportWTCCMaserati Quattroportecsúszós útrossz útrondatüntetésOpel MagyarországRoad AmericacrossoverVitoidiótaManor MarussiaCsillagtúrasportszerűtlenForza MotorsportM0500Kia PicantoumbauÉsztországtechnológiatornádóvisszapillantóérintőkijelzőVeszprémVilnerBuickarmageddonElon Muskpieter tsienPlaystationEVPharrel WilliamsHaassikerRed BullimportFerrari LaFerrariOPCCitroen C3autó lopáseldurranösszehasonlító2WDingyen autóSuzukiAcurafoghúzásTucsonautómentésbentley continental gtplázaSergionagy sebességPSAleszállásköztisztaságpolgármesterBMW 3 GTGlobal Vehicle TrustPorsche 911Nissan JukeépítkezéspókHyundai i30GincélWranglerTesla Model 3trolibuszOpel Zafira TourermurvaugrásBMW 6iCarkutyatilalomdudaLamborghini UruslegóterepM550dAudi SQ7ferrari 458 italia275XC40Lada KalinaMercedes E-osztályNissan Skyline R33Marvelhyundai i20Marco Wittmanrendvédelmi erőkHonda CivichihetetlenprofiGMC SierravásárlásdashcamAnton YelchintrükkdoppingpickupBrit NagydíjKia RioQ6találkozóBelgiumleállásfavágásMuscle CarFerrari F12 BerlinettakétkerékPepsiszakaszsorompóRenaultSUVOpel Kadett205Mike TroutAudi Q2Guerlain ChicheritútKaistarttulajdonosidiótaPeopleKoncz GáboritalfejszeDRIVE PILOTquadskiJumpyjótékonyságKefo Motorsportfisker surfLiberty Walkvicctámadáselszállításfurcsaságrush hourBaleJapán NagydíjüvegkársínlasszóorrszarvúBútor RobihullámMcarenVolvo modellfilmbűncselekményLotus SUVsvéd piacTouristenvezeték nélküli töltésmenekülSkoda CitigohelikopterA9villamosMcLaren 12cátadásváltótörésrobotofficialbicikliútalkalmazáshistorictűzoltóBentaygafrontálgödörszondaSolbergnissan leafközlekedésbiztonságSnowkhanatemetkezéshójáróRickard Rydellcar pornIndy 500Alfa RomoeKAMAZpolo r wrcszabályozásTraficbeszakadt burkolatGLBmatt fényezésOlaszországselfieFormula StudentVFTSDodgetúraautóNémet Nagydíjautótolvajgyőri Audi-gyárERCBeppo Harrachpolitikaautóipari visszahívásVeneno RoadsterbillencsGTfelelőtlenWald InternationalszimulátorChevrolet CaptivaDTMparkolászeneCrosslandadásbivalyMotorsrongálásAero 8festékjótékonykodásGLAM8Halid AvdagicMonzahot rodfelahegyrePethő IstvánTrans AMBMW 7potyautasOpel Adam Rallyskoda 120Peugeot 208hűtésIndiai Nagydíjx6kínai közlekedésJohn CenaszingapúrgalambelképesztőbalesetTSIelaludtdefektCadillacSinsheimautolivBMW M2amerikaikamikazeHappynői sofőrvégső állomásemberségHongkongporchehangwrcsteve mcqueenGT-86Maserati LevanteStelvioelnöki ügyelektromos autórandibadassNascarUltraRubiconSuzuki AltogyerekülésBMW 1Pur BlancvirtuálFestival of SpeedSpirit Of EcstasyGT3mólótuningDC ShoesChevrolet CorvetteChevrolet SilveradovételSilverstoneAEC RoutemasterF40MasterOpel Antarainstinctm5minigunForma-EFerrari CaliforniakupésüllyedésX-TrailCitroen C4 PicassoBMW 4 Gran CoupétilosFerrari 355 S SpiderFicza FerenctáncNissan SilviaDodge ChallengergurulteddyszarvasFiat PandaKlausz KristóftolatáshulladékgyűjtésPHEVCintraPro CeedZafiraburnoutDannyApriliaNagy FutambalesetmegelőzésSvájcGumball 3000miniszterelnökBoston reptérRenault MeganemotorháztetőBZZZTata Nano3DFRtávirányítósFiestaG63 AMGpályamini cooperPosrcheTitan XDFerrartilos parkolásCross ConceptszörftanulmnányMalajziasorozatKiaBMW 4-es sorozatCruzeBullitgreenlineProteamMaláj NagydíjFenyrszerencseVolkswagenDokkerSportwagonGran TourismoszekérgyúrásSigdsrallyDavid CoulthardvonatVilágbajnokságágyXJsziklaszénagazdagU2Honda 2&4Mercedes CLALevanteteherautóbénázásHollandiaangol motorPistalakóparkgarázsajtóáremeléstávolságHungaroringporsche macanszélvédőmosóForma-1 Spanyol NagydíjHofmannRhys MillenGoProRenault TrafficzúzómotorosShanghaiA-osztályrobotizált váltóSochiCadillac CTSGRMNKoenigsegg Agera HHBMW Z4kátyúsátorDodge DartsunyiTAG Motorsportdacia sanderocsomagszállításázsiai közlekedéseszméletlenPCMercedes-Benz E-osztályültetésspanyolMemo GidleyfeltörésATS-VTouristenfahrtlisztbontásAIDSCitroenWRX STIdöntőRange Rover Sportdízel motorForms-1csajozásAusztriafékpadMatthew CampbellbatmobileámokfutóhírAudi TTNordschleifedurvaGigafactoryszerkezetland rover discovery sporttehénAbu-DhabiVivaroarab autólexus nxDél-Afrikaelnökflame warVenom F5NimródAustinMissileKetterer ContinentalJustin WilsonAsconaLanciatanulmányautóMANmosásrombolásXJ220felfüggesztésCarlos Sainzrali-európabajnokságlakókocsioroszországlövöldözésszarkarégiSata-raliSibiu-ralioperatőrOpel Cascadakrosszmotorégő autógumiégetésTestarossaközelS-EditionKen Blockcrashokos fényszóróluxusautóveteránlada samaraBugatti Gangloff CoupeMkardiológiaWSR720SnyirfasVolkswagen Golfvolkswagen t1Érdi Tiborlicitroncstelepgőzközterület-fenntartásprojektororosz tuningakcióMount EverestChevrolet Camaro Z/28facebookestePekingi AutószalonDronekhanaSan DiegoIndyMomkhanaNikolaidőmérő edzésDusterChiron SportChevellewalter röhrlDél-Amerikatúraautó világbajnokságTacomasugárhajtásúHyundaiskylineTrustkoppintásHollywoodSmart ForFourlökhárítóR8 SpiderquadGuerlainMichael SchumacherhókotróNissan GT-R R34CessnapulykaVolvo C30Suzuki Authenticslyuknissan gtrmedvekaszkadőrrajzAgera RSvírusbiztonsági övgesztuskatonainapfénytető458trailerOscherslebenPace CarkereszteződésoroszOne:1barn findStockholmvolkswagen jettacaddygyerekchris MeekeomlásbúcsúModel SláncTechartarabképGenfi AutószalonEric Boullier350zMartin CaceresyoArab autózásRobert KubicataplóCorsica-raliNissan IDxpostásSebringCaymanrekordintelligensájulásbunyóáradásdriftTiguanNyirfás JuliannaBentleyPlútóSabine SchmitzPontiacSport SVRárokAriel AtomterrorMartn ProkopMarius Aasenkrosszcars and coffekereskedőcars coffesuzuki balenoAMG GT RNAAFBahraini NagydíjolajcsereMercedes G-osztályLaFerrariNew Jerseyrugóautósüldözéshard topMagyarországszakadékPanamera Sport TurismoVenezuelaszociautotalalkozosárga zászlóelőzetesrongTrophy TruckMercedes EVO 2G63elszabadulgőzgépfiskerZFScoutlinemanőverategoigazoltatáslimitáltrészegWaldowhibrid autóamerikai humoreséskiegészítőliepája-ralimercedes-benz c-osztályoposszumToyota TundraSkoda múzeumbefutóPhaetonparaszttargoncaJeep WranglerhollandGTOfrancia autópedálLamborghini AventadorPeugeot 2008jövőképanimációsTobias MoersHonda Civic Type-RkatonákGiulia QVDemonmárkákLas VegastrollretroautóNorrdschleifefigyelmetlenjapán közlekedésautmoatadarálóI8zsenialitásAMGkisfilmlövésUPSScoutMercedes VitoZotyevasúti átjáróhangprojektormotorHillclimbHunGarianmeglepetésvolkswagen borafalsefalseSShirdetésrobbanJohannesburgLancia ThemamanuálisUH-1DakarhídRadicalbicajjeges úthomokbérautófelúszásForma-4fékTDISRT ViperMiguel MolinaHonda JazzSCCBajagerillaIndyCarCrossland XUSA NagydíjMercedes-Benz M-osztályzsúfoltságEurópa BajnokságHyundai GenesisAygoDragon MountainMarchionneVolkswagen TouaregSaab 9-3éjszakaszőnyegForza Horizon 2beragadkergetőzésQoros GQ3Tokiói AutószalonFormula Renaultextra 300SvédországSuzuki SX4Marcello LottikersWildcat911Toyota Corollafrankfurti autószalonFalcontorlaszlowriderNissanfűnyíróA4Nissan MicraMarine Editionformabaleset tengelyZ06Le Mans 24hegyüttműködéstáblagyerek autóCountachTigrisBreitlingkápolnaEliaLadaBonnevilletridentpokoldigitálisLamborghiniNicolas Cagee-tronjason stathamdudeausztrálpörgetéserősGhiblitéli közlekedéscsattogásSpielberghosszútávú autóversenytestQVM6ConnectedDrivem1ralelepleződéstérképDisneyCaterhamgörkorcsolyarenault sanderovéletlenlerobbandróni3Mercedes SLSszemetelésnézőkSherpFerrari 599 GTBROALrally du VARTrabantPokemon GoLotus F1kínaMad MaxbrutáliskarbonInfiniti M30dRenault Clio Trophytörök közelkedésfiat. fiat 500Josh CartuMoszkva8-astoyota 2000 gtE63 Sjelzőoszloplezáráscustom carorosz autóhőségautomatafotóFittipalditraktorAdria Cenni46MLBAlpina B12humorosszimulálásjótétlimitált szériaszenzortéli gumisprayMercedes S-osztálygyalogIrmscher InspiroVeyronJaguar XKR-Sbmw 507játékautóFormulaszállítmányKevin AbbringhalálesetAthénSergio MarchionneChevrolett CorvetteBatmanEsteban GutierrezLMSStingerszórásBentley FalconCaterpillarPorsche Mission ErágcsálófesztiválfolyókávéautómosásMogyoródSVMercedes SLS AMGboxpáncélosfuvarfékútJaguar XFR-SmázlistabobpályaAutopilottolvajLancer EVOórakamionamerikai rendőrségSuzuki SamuraiYpres-ralikárosanyagversenyautóCountrymanszilvszter raliBentley Continental Flying SpurSpongya BobkanadaFinal FantasyhalálraliPortugáliavillámlásigazságszolgáltatásszánkóbénaCorvettefekvőrendőrCadillac ELRnyújtott karosszériakoncepció Bugatti VeyronNissan Almerakigyulladtbmw maasaicaJensenangol autóColins CrestXVhackerüzemanyagBen AffleckGuinness rekordmegelőző filmdízel botrányPauSonickamionsofőrpályanapretroMazda MiatahangfalZöld pokoldigital lighttrutyiItaliatrezorBoxsterDánia458 ItaliaAventadorboxerMP4-12CsúlyelosztásSpanyol NagydíjWorld Series by RenaultRoberto MerhiFerrari F12SuperleggeraGenfJeff GordonradarsertésRallyhot hatchkanyarPeugeot 508GT-RRTRrészedbankautomataVRragevadászatgyorshajtásdonuthíd csereFormula 3herbieugratásArteonijesztgetésJannarellylistacliobikiniparkoló asszisztensbansebastien ogierkatonaJohn Cooper WorkszuhanásautósportbírságYarisHadik Andráscseh autóNissan SentrapapHummer H1ClimbkhanalánykérésSzlovénia

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.