keresés eredménye

Fiat

Hírek

Kizárólag elektromos lesz az új Fiat 500

Bár a mostani Fiat 500 generáció is kérhető elektromos hajtáslánccal, a következő csak ebben a formában lesz rendelhető. Új alapokra helyezi a kisautó jövőjét a gyártó.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó / olasz autó

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőR32WRX STIAlex ZanardidudeorigamitanulmányautórokkantrandiBen AffleckvillámArab autózásjachtkézifékColoradoMiataAmerikai Nagydíjbatmobileamerikai humorMick Schumacherkazahland rover discoveryAlpina B12Hennessey Venompeugeot 205 gtiparkoló asszisztensbírsághibaPutyinSebringChevrolet Camaro Z/28űrsiklósávváltásmárkaszilvszter raliDelta HF IntegraleGladiatorkamerásTacomaSWHyundai i20 WRCGT4dacia sanderoszabályozásTerraPokemon GokisteherautóBMW I8Open GTMehdi BennanitrezorDevelkezdőátnevezésMIGfurgontalálmányrepülBTCCCompassPuskádi Jánossteve mcqueenretroautóhírNissan AlmeraNicolas CageTFSIBonnevilleFiesta WRCLancerOne:1Jon OlssonWSRbénahackelésSuzuki SX4ForzaimpalaCsehországRubiconkit carvisszahíváscserbenhagyásMP4-12CmunkagépFranciaországKugaA-osztályátlagszoknyaviccmegsemmisítésFerrarnézőkSata-ralimercedes-benz s-osztálypostásrali-európabajnokságflame warvasúti átkelőtúraautó világbajnokságZotyeBudapesttilosban parkolásfelúszásKia Forte KoupCadillacDániaGRRowan Atkinsonvirtuál tuningkamerahanninenInsanitykormányCrosslandT1jean-claude van demmeNicoGT40ChallengeHarley-DavidsonSmart ForFourKoncz GáborkaszinóJaguarfesztiválEVOvasúti átjáróSkoda OctaviasorozatszirénaRolls-RoyceLASierraoposszumQ6kápolnaSuperleggera VolanteGT-Rchrysler 200haszonjárműCorsica-raliTobias MoerswcfejszeelszaladItaldesignFerrari CaliforniadöntőFocusPeugeot 2008facebookkötekedésbicajukrajnaATSOpel Antaraszabadidő-autóGT3brudererőskiszivárgott képesésDurangomenekülKen Blockkoreai autóSherpálcázottsült krumpligumorCadillac ATSaudi a4ItaliaIndiaNémet túraautó bajnokságönvezetőbetonAyrton SennakiállításlefulladKovács TamásUberPistakisvasútMarvelrepülő autóD3 GroupMercedes VitoTechartszelektív hulladéke-GolfGTBbambuszSteve JobsizomautóbalesetekelszabadultBMWOliver Blumegyakorlatelektromos autóKrózser MenyhértGiulia QVgyerekekszenzorhősFerrari F12 Berlinettaromán autóTokiói AutószalonOslobunkerMcFlydaewooZacariapiros lámpaDodge DartparkolóspecifikációkemojiKecskeméti BalázstélJaguar X-TypecsodazuhanásCintrafrontálvárólistaÉrdi Tiborskoda fabia s2000rekordPhaetonsütiCitroen C3gyalogosvédelemAndy PriaulxhókotróGPSvolkswagen bogárjótétNémet NagydíjBulldogjótékonykodás959lehetetlenNvidiaKertész Krisztiáni30 WagonDwayne Johnsonprofijárókelőautomata váltóelszabadulNoodlereflekszFiestaAwainnavigátorMSennalaptimemegtaláltrali-világbajnokságpullmannautomataYarisjaguar f-typeFlameRenault MeganemázlistaAudi Prologue AvantPriusDan BilzerianautóbemutatótilosDacia DusterpechtemetkezéskigyulladágybevásárlókocsidrogRadicalCitroen DS5billencssertésstatisztikalufthansaélményautózásszippantós kocsiBreitlingidősidőjárásAudi A6gyerek autóToyota Yaris RSyoungtimerSportsPanamera Sport TurismoBJNordschleifeSaab 9-3hójáróördögszekéroroszlánfelfrissítésOpel AstratotálkárFord Rangerháborúoldtimer találkozózeneXVP1oszlopGörögországMercedes C-osztálybivalysuzuki balenoEnerGForceprojektszerkezetKarsanBethelTataautó lopásopel karlparkolásgiccsNagy FutamtornádókilökmentősV12utasításI-PaceRomániabeszakadtinasHappyBuicknagymamaM4 GTSgyilkossági kísérletzúzdaszelfiGenesisdoppinggyorsasági obszínekRaptorKodiakelsüllyedrészedszemétszedésbrutálisford galaxyhalottaskocsiAMTSHuayrajó emberUTVvillámláse-tronpumpaHill ClimbLamborghinii5F430összehasonlító-tesztszlalom570SReal MadridNeymarelefántcitroen cxMANalfarajtNovitecoroszchevrolet cruzeMarbellaIndykínos esetVályiSLS AMGBMW E30jövőképEnglerszondatelefonVolkswagen PolonőkOtt TanakTechnicTigrisPorsche PanameraRapidVivarokülönösMaserati QuatroporteOpel AdamsebességgyújtogatásSt. James EditiondashcamTaycanlángszóróMarchionnefokozatfilmes autóvámTiguanGázosításGeneral LeeF25008Kevin Abbringpolo r wrcCorbellatikarmahistoriclövöldözésNimródAutopilotm1raModel Singyen autóreflexHungaroringszörnytáskanapenergiaRrablásSuzuki SwiftúthibaSubaru ImprezavásárlásGLBdömperbénázásolajcsereGumball 3000autós üldözésminigunrobbanásbüntetésStoffel VandoorneJean AlesiDucatibérautóTourneo Customplázaautós hírekLanciagerillaCarlos SainzbiztonságtechnikaAudi A8 L SecurityRallyetoyota 2000 gtJakus Tamásszánkóutcai autóMercedes-Benz E-osztályvészfékáradásitalMotegiNYPDmeglepetésgyorsulási versenyKimi RaikkonenugratásMike TroutR3960DBXPorsche 911 Ramerikai autóparasztRX-8GorillazJozef Kabanrenault talismanFicza FerencABTPharrel WilliamssárgatechnológiaHonda CR-VTesla Model 3Christiano RonaldoMaláj Nagydíjelszabadult járműVauxhallfejesAIDSchris MeekePorsche 911 GT3Cayman GTSA45Agera RScsajokkupéijedtségterroreladásVolkswagen PhaetonCardokkarcMarchionnaR34bátorNASAValhallaconvertibleutcalökésBrazil NagydíjrobbantásMatthew CampbellSuzuki SamuraiegyediSkoda Octavia RSPaul di RestahatótávIFAmanuálistartályváltóaromavasútMagnus WalkerBamboolegóAston Martin Rapide Sblack fridayGarázs TVFiat 124 Spiderford c-maxszélvédőmosóApriliakamikazeDragRobert KubicaToyota CorollaSilverstonedigitálisMercedes Maybach.epizódspeedzoneKetterer Continentalrush hourSport SVRöregkonzollisztbeszakadt burkolathajléktalansportszerűtlenNew JerseyKaiprojektorVilágbajnokságKefo Motorsportjarri-matti latvalaMicraAbu Dhabi NagydíjGLCShelby Daytona CoupeA110BMW 5 GTBoschcsúnyakanyarMbDesigndarálóAudi RS6Superleggerarenault sanderoCamaroGoodwood Festival of SpeedKonaolcsó márkaEF7jwrcTAG MotorsportEgerindítászúzóautomatikaSuzukatargonca3d nyomtatóSiennaMartn Prokophelikopterjávorszarvas-tesztYuliannaMotorsfelajánlásT-RockersSpyderwiesmannR5Forma-3Porsche 993Beppo HarrachRali VBGrand CherokeemárkákR2kaszkadőrGumpertKaroqVorsteinerLada 2104túlkeresletjövő közlekedésecobra 11RobotruhabetonkeverőSzilveszter raligarazsMáltafröcskölMercedes CLK AMG Black Seriesautós jövőschumacherVeneno RoadsterbiztosítóGamesconszigetcar pornJaguar XFlada grantaG63 AMGlimitáltRedJetRSRstábmegelőző filmCupraHooniganshíres autóVectraEspadaChevrolet Captivacsaládi autó2019kilökéskínai autóZengő Motorsportámokfutástetőemissziós botrányML63 AMGillatosítóvolkswagen golf sportsvanNyirfás JuliannatúraautóJeepSzingapúri NagydíjdűneC8autó rongálásSvájcAWDkerítésGT 4szimfonikus zenekarvégső állomásUsain BoltlyukAston Martin VulcanChironelektromos autózásKoreai NagydíjCitroen DS3kombájnB11SinsheimösszehasonlítóRange Rover SportLas VegasgázszarvasPetersenJustin Wilsonmotorosrendőrrosszullétboxliepája-raliMission EVATHSubaru ForesterDCAlfa RomeobikaaudioMazda3másodszorvandalizmussmokebukásünnepi modellSkoda FabiaintruktorEvoqueSpaGTVLe Mansbalszerencseelnöki ügycrossovertáblaVidazebraJohn CenaBoxsterneed for speedszámozáspótkocsiMercedes SLS AMGBob LutzhelyszínelésgazdaghangvezérlésToyotavizelXJExtremebrutálTimo GlockDusterIsuzuapaPauközterület-fenntartásgurulHonda NSXSixtrevansherbiebiztonsági autóWillys. modernStratospedálszörnyetegMcLarenlicitórarichard hammondHillclimbLancer EVObalesethulladékgazdálkodásháromkerekűautósüldözésleopardrendszámAriel AtommeganekísérletMaserati LevanteSpongya BobDB11célgépkétkerekezésVetteS65FCAsubaru wrxmodellautóRinspeedLada Kalinasugárhajtásúamerikai rendőrségSochiMercedes EVO 2BarbietávolságpolitikaWalmartegyterűfelfújhatóhard topSTJedlik Ányos KlaszterWRC3károsanyagfelfutóhíd csereversenysportKanadai NagydíjlazaoroszországWTCCtrailerRenaultausztrálDodgebéreltferrari enzoApolloHoonicornA5NismooffroadámokfutóMount EverestZ06arab közlekedésszemmozgásFelix Baumgartnerhecclépcsőokos fényszóróDragon MountainSpielbergültetésAveoDaciaS600Lettországnissan nv200BaledynoFerrari F40 LM Barchettakirálynőlóerő harcszerencselángFiat PandaMiguel MolinaMelbourneautókiállításRhys MillentragédiaMatteo Malucelliatvsávtartóroadsterlabradorrendvédelmi erőkF8 TributoMarioctsX5MbűncselekményRenault Clio TrophyMemo GidleyjógaRafael Nadalelektromos UTVDél-Amerikai3 REXkereskedőhirdetésboxerhajókiegészítőkonvojCitroenjelmezfegyverCayman SszáguldáskapacitásautóútEliaChevrolet CamaroPorsche 911DronekhanayoutubebuffierjelenlétChryslerVFTSRCAlfa Romeo 4CkabrióNetflixStingerSonicChiron Sporttuningshowm5japán autószórásbolonddugókombi autóKerényi Ádámtrollmercedes-benz c-osztálye-NiroSuzukiBaldwinepilepsziaGenfrajzfilmprankAbu-Dhabibansportautóvontatásjavításcrash testRTRCessnahot rod3Drolls-royce wraithEQCbunyóSlovakia RingBMW M2WWEAudi A2verésorosz közlekedésdrónLebaronbarn findCaymanHollywoodfolyóKia Soultoyota versotechkonföderációs zászlós60kátránysúlyelosztáslánykérésgyalogosspeciálisF50Audi TTpolgármesterhóemberszemeteléscsúszós útApertaelőzetesscooterJapán Nagydíjbolygódugattyús motororrszarvúfailLaguna SecaHUVromán közlekedésQ60bobpályaEtnaSTiszekérpáncélosautótesztVolkswagen EospörgetésleleplezésNissan SentraSemamotogplakókocsiROCkipufogóCullinaneladakRoberto MerhiSciroccoTushkanovagarazs.tvelgurulélőjelölésMichelingyőri Audi-gyárLFAForma-1 Spanyol NagydíjvezetésAston Martin CygnetGallardoWranglerlebukásPace Carjó sofőr30 évM6humorosautómosástúlsúlybejelentésGLETyler WitteSnowkhanamercedes-benz mlcpickupYas Marina CircuitNissan IDxDél-KoreaVenommobiltelefonFord KugavadnyugatAusztrál NagydíjrendőrségForma-4Tallinangol autóterepezésjason stathamFerrari 599 GTBChicagodonington parkM PerformancemarketingJerezKia PicantoMazda CX-9Forms-1motorBMW 503Ferrari FXXProject OneISTata ZicapénzMercedes S-osztályékszerHumveefarmerpokolhangutánzásHonda Civic Type-RLS 500hLiveWirePeugeotKlassenMercedes SLSJaguar XFRTata NanoEsteban GutierrezelbocsájtásOlaszországVolvo XC90trükktéli közlekedésTom ChiltonCorvette Z06dízel motorSpykerToyota SuprawellnesspénzszállítóR8 Spideroff-roadCygnetPlaystationPeugeot 508AlpinaLincolnBelga NagydíjSvéd ralikémfotóVolvoAudi SQ7poénTim GáborronghumorkapszulaColins CrestTouristencsereMarconianimációstávirányítós autóFormula StudentMitsubishi OutlanerspeakerLotus SUVHonda 2&4léghajtáseldurranUrusmentőakcióiCarautoshihetetlenAMG GTMarius AasenfűnyíróDavid BrownSuperbikesátorEVLexusfelahegyreBattistaFormula 3VWPur BlancköztisztaságMazda MiataPikes Peakgreenline6x6egyterű autókompakt autóMonzairodaijesztgetésA120Ford F-150nyújtott karosszériaPosrchedízelautóAnton YelchintúlméretesNissan SilviaomlásModel 3Mercedes-MaybachW MotorsMichelisz Norbertvolkswagen jettacaddyforselfiekézikönyvszakadéktitániumnémet autóaudi q3PCamerikaM8Lamborghini AventadorSuzuki KizashiLancia ThemaMaserati 3500GTAnniversaryG650Nissan Jukeközlekedési lámpaSebastian VettelillatToyota S-FRegzotikus autóCsillagtúralövéswörtherseejapán közlekedéslángolford s-maxJanner raliOpel Corsahot hatchbajor autójátékautóelmebetegFenyrBMW 4-es sorozatMitsubishi G4Opel AmperaSilveradohollandAudi TT-RSHuracamtilalomtanulmányhavazáskínai piaccsomagrajzbérlésMercedes G-osztályKuala LumpurkamionosBMW Z4Jeanner rallyünnepiaranymanőverI8OlssonmobilRallyautósportLexus ISürülékNissan Skyline R34Sergio MarchionnelincselésÉsztországkihajtóHollandiaIncbajnokságQoros GQ3TouristenfahrtBentley Continental Flying SpurFormula Renaultversenypályasordovillamosautó eladásstop táblagőzgépszenzációOrosz NagydíjkommunikációtöltődagályprémiumautóGran TourismoMBUXMakitahooniganstretchközterület-fenntartóteherautóBútor RobiidiótaluxusInfernoTieBitter SándorAlpina B3zerokerékVW GolfáremelésüvegkárGT2új generáció488 PistaHunGarianmurvaBuick RivieraToyota RAV4CaterhamkukásautóUPSimportPeugeot 207sárga zászlócseh autóValettelepBMW X6Taco BellKoenigsegg Agera HHjogfüves cigiSeatAppleAudi A8 L ExtendedSmarthalálos irambanhányásyoSsangYongMarcello Lottibmw maasaicaútfilmCipruspusztításBMW 3 GTkardiológiaLada VestaFiatpro-tourerAudi A3Sabine SchmitzJensen Interceptorbentley mulsannekedvezményPethő IstvánmólóRenntechcrashlány488205leszállásfékpadSirokmikrofonFerrariPeopleBMW 1pieter tsienújNyirádVIPMikuláslövegrendőrautóWestfield MegabusabalhéQVProteamF1biztonsági övvolkswagen eco upBugatti Veyron SSLand Rover DefenderPorsche Mission ELance Gilbert3D nyomatásDodge ChallengerToyota Echolista4MATICspanyolKevin MagnussenrobbanCX-5használatiTwingoAygobukfencszalonPumastadionMonacói NagydíjBrillianceVenezuelavonatVeyroniNextNissan 370zDemonrendezvénysólyomtechnikaAviatorKlausz KristófsínDacia Dokkerpápademonstrációrágcsálóelső vásárlóMercedes GPtörésrányitáskínai közlekedésChicheritreflektorOpel InsigniaAlaszkaultraibolyaszolnoklimitált szériaegykerekezésközlekedésOpel KadettjótékonyságdagadtMacan SBrazíliaFerrari 599 GTOAero 8japán piacAssetto CorsahuligánokArany KormánykerékbaseballKia NirohőkamerapáncélozottMagyar Termék NagydíjIED Syrma60Vlagyimirangol motorátépítésAudi R8előjegyzésjames bondkésáldásretrolángokP100DEclipseMazda CX-5bővítésSenatkivetítőveszteségtávirányításHyundai ix20fejlesztésflörtBMW 4 Gran CoupéingaVaughn Gittin720Sbritish greenittaslábbal vezetmagyarVolvo modellsorompómacskalamborghini gallardoXJ13kutyabmeutatóChargeHockenheimhangvizes útS10lancia deltalevegő meghajtásvízbenvédelmi minisztériumreakciógörkorcsolyabankautomatamozirinocéroszVolvo C30lexus rcClarksonmúzeumvillanyautóViperkultikus autógunX2Cars&Coffelopott3-asMomkhanaPepsi Maxhullámwalter röhrlBarum-ralihivatalosRX-9Genesis G90NissanTCR EuropeTalismanjelzésHongkonggyorsaságistorage findkátyúnyerészkedésVolkswagen Up!i30 NpadkaBMW 8safariSMSturán frigyesquadskiCitroen DS3WRCfékútgyűjteménybmw 507világrekordrönk2CVGLAKTMBMW X5ShelbyépítkezésXD3őzkölcsönzőBatmandriftpirosHyundaimegszorítássavrészegXJ220MLBSRTfóbiapengeapokalipszisalvázLevanteMichael JostsportJCWAntonin TlustakAutós eladásokVerstappenpoloskainstinctFIA GT3nyíltnapVilnerClarionhalálbalesetmegelőzéssikerhernyótalpTCRverekedésautóipari visszahívásÉv autója8-asfinal editionradarE-PaceEcoboostRolls-Royce Wraith CoupeterelésbakidonutKadjarWintercontactford thunderbird46vetődésdudaRally CupLukács KornélköltözésbicikliútFord FiestaPeugeot 308elakadFedExféktesztSLCpanoráma tetőfegyveresekJohannesburgsebastien ogierVitézi DávidfigyelmetlenMercedes A-osztályautókulcsExorcistToyota GT86gyerekülésLamborghini MurcielagoPorscherakétafogászatDefenderCarlexspeedPaul SwiftS1estePepsiC3GT-86ShanghainézőszétveriForma-2SpanyolországpaintballKiabuszkanadaPakisztánGooglehangprojektorNissan GT-RTitan XDAirscarfillegálfisker surfTrabantWalter CsabalánckisfilmAurusszarkaKodojégautóvilágításEric BoullieresőPekingi AutószalonSergioofficialYpres-ralijeges útpermetezésVolkswagen JettaBreitling Jet TeamFord Fiesta RS WRCbenceConnectedDriveEl CaminoErzsébetSzlovéniakésésJeff GordonLamborghini HuracanNönzetlenlökhárítómelegedésFR-Ssnowboarddízel botrányalternatív üzemanyagpanzióMonacoRX-VISIONVelarHonda CivicévfordulórégiAudi S5RS4TSIBJ BaldwintitanHiluxszerződésSuzuki AltoszénakatonacentenáriumPriorstopdrámaüldözésLaptimingForza 7iphonebesirtunksivatagunboxingBMW 2-es sorozattrélerújjáéledfelszereltség2013Dodge RAMAcropolis-raliX-osztály2WDLaFerrari ApertaBentley FalconelőzésWill StevensX-TrailpezsgőMercedes jövőManormonte carlo raligázrobbanásfavágásszupersportkocsibrutál esésCadillac EscaladekulcsMitshubishiinternetmotoros rendőrJurassic ParkOpel Zafira TourerNeonnissan leafforgalomrobotizált autóujjlenyomatakkumulátorLaFerrariJaguar XKR-SgengszterjubileumHyundai i30Fiat 500LNorrdschleifeRedUH-1S-EditionVignaleGuerlainKoenigsegg Agera Rszabálysértéskereslet csökkenésNurburgrinSkoda Citigomarkolóenzo ferraritaxiporral oltótankValeneszméletlenmagabiztossággyerekbikiniSanta CruzvéletlenVolvo reklánmMexikóVolkswagenDC ShoesForza Horizon 2csehkalapácsMinyonOrlandoMinimoBentleyBob BellelaludtLMSFanatecSan DiegoplatformIrmschernyirfasnői vezetőBMW X4képnagy sebességtörvényszikla4x4Kínai NagydíjOutlawhalálosvonulásChelseaContinentalbúcsúkipörgéskörnyezetbaráthackerJettaGuinness rekordBMW M3x6Opel CascadaTucsonManor MarussiaXC60Klaus FrohlicpremierMr.BeanNestor GirolamiGódor BarnahibridautórageNAAFLapraszerelt autóGymkhanaE30Lamborghini DiabloFerrari LaFerrariNissan GT-R R34termelésveterán autótűzoltóCoca-ColaLPtüntetésMagyarországtévézombivideó válogatásBac MonoChevrolet CorvetteBMW 7dodzsemharcvákuumVolvo S70 RgödörkötélhúzástalálkozóburnoutReptárMercedes E-osztálytanulmnánykilencsebességes automta váltóidőmérő edzéskereskedésKikiRodasErzsébet királynőautópiactűzoltóságtolvajA4földcsuszamlásmedvefilmes autókcars and coffeBMW 2 Active Tourertolatászsúfoltsággázüzemű autóJanner rallyU2Malajziacigiring-txiAthénszedánvideóPro CeedsunyiiX3tesztDB9EmilyteljesítménymérésbevásárlásCarlex Designferrari 458 italialetartóztatásStockholmorosz tuningumbauterephomokviharbarátnőCentenariogyárExclusivemajdnem balesetberagad34 órás versenymexikói autóbűnözésgokartIndyCarPeopleHummer H1vezeték nélküli töltésTerrakhanalefoglalt autókpassatChevrolett Corvetteforma-1rombolásCountachgázszivárgásnissan gtrutcai versenysütiszörnybölényátadásatkinsonx7gyorsulásRed Bull Racing812hibrid autóSuperfastszakaszcsattogásMarcus GronholmbontásFordLuc BessonfelfüggesztésborulásAston Martin DB9festékidiótaPeoplePeopleDokkerpisztolylopott autóBentaygaB2Maserati QuattroporteRoad AmericaGTATolemanMoszkvataplónissan navarahalottas kocsilexus nxminiszterelnöktorlaszkubahavas útprototípuselsőbbségextra 300elakadásScoutlinesípályaintelligensnévFestival of SpeedkémfotókvirtuálisMiami ViceConceptátverésbabaelnökzsenialitásbentley continental gtvicces videóWaymoigazoltatásMaseratirally du VARForma-1 Bahreini Nagydíjbiztonsági rendszervásárló44R8Rat Rodbaja 500terepjáróategoChevrolet VoltsztoriBMW M4 GTSGhibliOscherslebenRangerKarinaDaniel SordoChargerdiszkósegíthátsókerékigazságszolgáltatásDél-AfrikaRapidEDucatoMissilemázlilimuzinMazdaMiniarabkörnyezetvédelemskoda superbgyorshajtásmandzsettagombmentőHoldenporcheLodgyluxusautóbadassWatkins GlenJosh CartuZöld pokolfelvonulásegyezményvirtuálClimbkhanaG63UAZinfotainmentAudironcstelepWildcatERCmotokrosszMaserati GranTurismoHong KongLamborghini Veneno RoadsterAston MartinOpel Adam RallySesto ElementodarázsrepülésAxiáldacia loganAsconaHyundai GenesisToyota PicniccélwrcNikolaNissan MicraoperatőrCountrymanporsche 959pályanői sofőrQoros 3Alfa RomoeZR1borzmotorháztetőPókemberSwiftszingapúrBMW M760Li xDriveSkoda múzeumvárosi miniWald Internationalkábítószerdizájnstúdiófrankfurti autószalontrack üzemmódLadaIATShelby GT350RMuscle CarErwin WurmF3EasytronciapplikációcsúszásCrewemocsárAlpina B7Viper SRTfotóHeritageRali EBszállodamini cooperrendőr45rongálásmodernpaul walkerBoston reptérszőnyeg500tesla model xCorvettehangfalrottweilerrobogóevolúcióázsiai közlekedésvakvezető kutyayellowstoneF53008M0Dannymercedes-benzmobilitásSuzuki VitaraRacing Editiontörök közelkedésspecialKia RioTOP10Global Vehicle TrustjárdagördeszkaEurosportPSAlasszószabálytalankodásnémet sportkocsimenekülésWorld Series by RenaultDavid CoulthardDetroiti AutószalonBlazerCaliforniamérésrugóF40koppintásYamahaRenault RSEksoVestPortugáliagépi mosóKancsár FerencmotorosablakmosóADAC Deutschland rallyrepülőFerrari F12kínaFord RacingBYDösszkerékHotwheelsclioSvédországIndy 500füstBarcelonahibridtolásvisszapillantóAdria CenniFrankfurtspanyol autóműszerfalEMCChevrolet SilveradoE63 Sörök garancianapelempályanapDaytonaPersonal Assistantangol közlekedésRolss-RoyceOlivier Panislopós autóautópályamatricahirtelen kormányfizetősSpirit Of EcstasyhúzásTouaregFerrari 355 S SpiderA9lakóparkfelnicitroen c-xrRenault TwingofékForza MotorsportbicilisoldalkocsiTruströnkszállítógyalogNorvégiadragster911 GT2 RSATS-VCrystal HooksTraficEngstlermentésfelelőtlenZumaFRnyomtatásGazoo RacingújjáépültVolkswagen GolfBZZZkigyulladtszociautotalalkozobiztonságnyári gumiFord EcosportEurópai Bizottság8CugrásLMP-1ScalaMinibigfestés992Mercedes-Benz M-osztálySuzuki AuthenticselsőHenessey Venom GTSVRed Bullluxus buszgyorsasági motorAudi TT CupDaniel RicciardoRali OBMOLWill SmithkicsúszásLamborghini UrusversenyBuggyland rover discovery sportMercedes-Benz G-osztálykamionsofőrHadik AndrásönjáróLiberty WalkelektromotorelképesztőbringakerékvetőFerrarifiskerfoghúzásLotus F1ROAL918 SpyderszállítmányX6M275Rally du VAR 2012Audi Q2közlekedésbiztonság760Li24hCross ConceptMotkányTestarossaCrossland XInfiniti M30dbombaMagyar NagydíjAudi RS3reggeliKalashnikovVarekaibüntetőfékFiat 500peugeot 308 swMercedes CLAjéglancia fulviafisker karmaOPCGuerlain ChicheritGordinilezárásGhostElektromos motorszemablaktörlőMontenegrotengervadászatRenault ClioZafiraaprkolóDieter Zetscherolls-royce phantomsérülésISISautótolvajnepperdurvakergetőzéssorskráterEscortde tomaso panteraGyurtaVila Realcsempészet458 SpecialeBajaGR Sporténekeladó autóRickard RydellbenzinkútfeltörésleállásTWOFACELance Strollbiztosítás488 GTBKomáromgesztusönvezető rendszerépítésAccordDevel SixteenJari-Matti LatvalaIrmscher InspiroadatokNissan Skyline R33táncFittipaldiformaalvásMercedes-Benz SLSbaleset tengelyládaderbiMercedes GLEnyílS90szimulálásévértékelőactrosBloomalagútAustinBMW 5-ös sorozatLeaf RCBZbefutóQatarGeelyHayden PaddonIRCesküvőbakancslistaRWDlimbóállatsuperquadGrand DusterkávéGenfi Autószalonkeresztbetrükközéseletkromos autóFernando AlonsoLa TomatinaelszállításLykan Hypersportcars coffeforró vízhonda integraittas vezetővolkswagen t1kétkerékFord MondeoGinMcLaren 12ctestlovaskocsiVida JaniCarlos GhosnTakataStepwayChuck NorrisGigafactoryToyota TundraráncfelvarrásBertha BenzHummertulajdonosvodkaGTOkörforgalomBruno Spenglervolkswagen beetlehumotSaabsvéd piacLe Mans 24holajfoltlada samaraAMGRange RoversvédGMCDakarMarine EditionJänner-ralitávirányítós indítóMichael SchumacherRoad RoverCadillac CTSoválpályafiat. fiat 500korlátozásMarco WittmanlowridervírusARTcsajozásWTCR911üzemanyagkisautóBryan buffierbemutatóritkaságcustom cargyanusítottHondaszállítóNissan rekordTrans AMMaybachtraktordunaelektromos buszközútUSAautmoataThe Mint 400mutatványFord F150emberségMax MosleyVolvo S90LandwindVRPontiackoncepció Bugatti VeyronlelepleződésharrachgalambsylviaBMW 6armageddonMadárSamsungluxus termékArteonKeszthelyi Vivien500eX1Mad MaxOstbergbörtöngarázsajtótesztpályafalsefalsefekvőrendőrteddyJohn Cooper Worksbmw x1458AirbusAmpera-egyáriakcióAll-TerrainRS200robogósDisneyBlack BearGRMNcherokeekombijátékkonzolközelAmbienteráfutásPosaidonSLKModel Yroad rageMclaren 570SRXJannarellyWankel motorJames MayKharitoninNürburgringAWVLummalízingMonte Carlo rallyautógumikéselésVelociraptorfilmesgyújtogatóSAS IrisrollerSzilveszter rallyOpel GTtoyota land cruiserDacia Logan MCVtervezetF12gullwingJeep CherokeeHorizonford kakatonaiRS6Chevrolet AveoSigdsrallyDTMUltrakarácsonyFormulafurcsa járműmesefigurákautópattogatott kukoricatahónyereményjátékMNASZMicheliszColin McRaebelsőHyundai Velosterévnyitópókhangutánzóbalesetmegelőző rendszerlegdrágábbolasz autóAcuraRober KubicaSanta Fefrancia autóÁmon Olivérbmw m5Volkswagen TouaregSebatien LoebExplorer STTDIImolacsalásarab autózúzástávolmaradásGMC SierraBelgiumamerikai közlekedésBMW 1602ajtóMcDonaldspeugeot 208 gti350zÉv Autója 2017Interlagosorosz autószellőzőAcura NSXluxuscikkInsigniateaserCanepaRuf458 ItaliaboxkiállásKAMAZWLTPChevroletdizájnerLykantámadásBMW 6-os sorozatamerikaikamionV8 SupercarRSQ E-TronJensengyárleállásbestsellerInfiniti Q50Eurosol-Honda Civic Type-Rbmw z2Trophy TruckmodellfrissítésÚj-ZélandquadSUVLamborghini Venenoszaltójet-skiDoritoselőzGoProStellaérintőkijelzőFord MustangpotyautasgolyótrolibuszSkodakályhaMitsubishi LancerfaOpelMini PacemanMercedes-Benz A-osztálykijelzőPlútóFinal FantasySolbergMercedes S-classgőzRenault Trafficarany fóliaPeugeot 308 GTiGTtruckJeep WranglerkrosszSpanyol NagydíjPeugeot 208KTM X-BowmosásRed Bull RingGyulay ZsoltAMG GT RPorsche BoxtergyorsításLexus LF-SAW213BlackskylinejelzőoszlopNascarfociCaterpillarHeinz-Harald FrentzenYouabian PumaSibiu-rali911 GT3 RSSuper TrofeoCitroen C4 Picasso8aratáshódmezőrületrobotautóOlasz NagydíjerőszakBugatti Gangloff CouperiasztóAlain MenuSecuritycinemaLPGlada 4x4elektromosfelhasználóSuper SporthídTorsten Müller-ÖtvöstankolásrakománySeat IbizaösszefogásBahraini NagydíjfelvásárlásPHEVPiquetborulDodge HellcatLa Voiture NoirepapfreighterlandolásájulásolajUSA NagydíjHammanAventadorFuriouségő autófelhőSubaruhulladékgyűjtésHaasLandauletRali du ValaisMercedes-Benz SLS AMGKOERUIndiai Nagydíjrobotizált váltósüllyedésGhymkhanagolfautóInfinitiMonsterVenom F5baktériumTransformerstrident iceniKatarMotorexMercedesLada PrioravízXC40roncsderbibmw m4hyundai i20ijesztéstűzijátékedukációstartautolivAfrikasubaru wrx stitridentveteránAurus SenatmorganfuvarQ5akadályőrületárokKovács ÁgiScoutZ5SRT ViperHalid AvdagicPeugeot 206Mulholland DriveMikkelsendarurondaszembe sávéjszakaGiuliagumiszalagreklámbessenyeyturánvárosrx8hűtésMercedes-Benz CLAMcLaren MP4-12CversenyautóMlada BoleslavAusztriamotorpalettabioüzemanyagToyota Hilux4PolestarszerelőalkalmazásHofmannkizárásMogyoródtávirányítósSupermanhosszútávú autóversenyszörfSentryLada NivahőségPiercarlo GhinzaniadásDaimlerVitoWalterné Dancsó AdriennFord Focustűzcsapi3McLaren P1palettaEurópa NagydíjkólafurcsaságkazárNasser Al-Attiyahstreet racejégesőElon MuskBill GatesNissan AltimateWaldowporsche macanautópályagyászhírM550dhomokMitsubishiködAlfa 4ChalálesetRon DennistérképSportwagonJaguar XFR-SDodge ChargerFiat TipoBrit NagydíjhegyNissan Notemackócadillac devilleMáriapócsSebastian Loebskoda 120AgeraamazonmárkakupaVeszprémsprayF150Párizsi Autószalonmásolásszimulátorvolkswagen boraroncszsiráfTargaproblémafutárhírekRubens BarrichelloKia CeedvételkajaOpel Magyarországrossz útprofitKazahsztánBMW 5DRIVE PILOTAEC Routemasterraktárkatonákdigital lightillegális versenyKodiaqMcarenTipoStelviogyúrásAlpinelerobbanbunkóWRXChevrolet ImpalaHonda JazzFrank Sinatradefektmercedes-benz econicfelakadÍrországJumpyLand Roverralitilos parkolássofőrMartin CaceresBessenyey Zoltán24 órás versenyautómentésFootkhanaSpecialeRollsszékRosbergChevyVin DieselejtőernyőSmart CabrioSCCjégkaparóBollingerimprezaRimacQorosneuvilleNissan NV 200pulykaSpa FrancorchampsCruzerobotCadillac ELRmatt fényezésYeongamnapfénytetőegyüttműködéssportkocsitdrágasofőrös autóversenygumiTada TecujakarbonNissan MaximaZFautótemetőHonda PreludegumiégetéstehénChevelleBrexitRoushForma-EszállításNiro EVmezőgazdaságWolfsburgbuszmegállótrutyiEurópa BajnokságDavid HasselhoffJorge LorenzokereszteződésGyulaFalconXkrosszmotorcsomagszállításBMW E30 M3BullitbringásrasszizmusizmozáselveszveSStéli gumigázolásGMC YukonmotorhibaGuardMastertraffipaxFerrari 812 SuperfastidiótaPeople

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.