keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőMercedeslowriderélményautózásfiat. fiat 500bölény2WDToyota SupraYamahatöréstanulmánySuzuki SwiftmurvaOlssonrokkantmexikói autóPepsitéli közlekedésesküvőISISJänner-raliGTZotyefestéslopós autóMotegiSkoda Octavia RSNSuzuki SamurairepülőNYPDösszefogásMercedes SLSkatonaTata ZicagengszterIndy 500gyűjteményretroalvásHeritagePCféktesztHumveevonatlevegő meghajtáselsőbbségskoda fabia s2000útkabrióPorsche 993billencsPepsi Maxdízel botrányGT4audiobeszakadtmobilitásvezeték nélküli töltésMartn ProkopLe MansitalBelgiumKancsár FerencMazda CX-5Opel Corsa911gyerekekYarissípályalexus nxVATHFormulatengerbörtönMissilelegóHummerorosz tuningBentley Continental Flying SpurategoarmageddonráncfelvarrásAgera RSGarázs TVszánkótolásTata Nanolada samaraFord EcosportSpongya BobMcarenbalhéKen BlockmázlistaBarbieRallynagymamatávirányítósLettországkukásautóSibiu-raliEasytronciSzilveszter rallyschumacherBMW Z4e-GolfLS 500hOpel AntaralufthansahójáróapaSmart Cabriochris MeekeGLCbénaMercedes CLAkigyulladtAudi S5futárBMW X6Tyler WitteWillys. modernFiat 124 SpiderszemetelésR8 SpiderDannyautós jövőrepülésBitter SándorJeep WranglerGMCsávváltásdömperShanghaiSennaJerezDaniel SordoCruzeA4Cayman SkávéképChironKlausz KristófVWgyászhírDél-Amerikavicces videóM4 GTShuligánokittasVetteDronekhanatűzoltóMatteo MalucellicsodaRowan AtkinsonHonda CR-Vrajzfilmmárkaszilvszter raliközlekedésbiztonságmagyarDan BilzerianJeep CherokeeAnton YelchinneuvillefékpadNissan SentraWTCCOtt TanakátveréslincselésRubiconkubafelúszásSport SVRprémiumautóhídhyundai i20WranglerMogyoródradartuningGázosításPortugáliaMcLarenRali VBhókotróbiztonságtechnikaMaláj Nagydíjszőnyegford c-maxF40Brazil NagydíjMercedes C-osztálypadkaidősSuzuki SX4Paul SwiftÉv Autója 2017PontiacstopDevel SixteenJensen Interceptorgyakorlatmarketingnyújtott karosszériaStellaoffroadWaldowkonzoltűzoltóságbalesetvideóapokalipszismotorháztetőzenevodkaCadillacreklámMcFlyMitsubishi G4SinsheimPiercarlo GhinzaniLance StrolltridentfavágásColoradomólóalfaHonda JazzPókemberforró vízXS-EditionSpykerkanyarpremierMarcello LottihumorHondavetődésMcLaren MP4-12CgyerekülésHyundai i20 WRCkisteherautóautópiacalkalmazásJaguar XFRVerstappenzebraszabadidő-autóSlovakia Ringfisker karmabessenyeyBugatti Gangloff CoupeGRMNroncstelepautósportlabradorbalesetmegelőzésrobogódonington parkPlaystationBambooarab közlekedésautó rongáláshírYeongamMercedes G-osztályAbu Dhabi Nagydíj45bringásMercedes-MaybachVFTSpeugeot 208 gtii3szelfiPorsche BoxterWRC3macskakereskedőfogászatrolls-royce wraithborzszállodaDefenderLada VestaForzaT1hangprojektorgesztusP100DDodgemocsárUltraRadicalHockenheimvételVilágbajnokságépítésBMW X4RenaultWill StevensMick SchumacherIsuzuBajatolatásmatt fényezésChiron SportFalconvonulásSubaru ImprezaV12torlaszOlaszországSonicspanyolBaldwinmotorosrendőrrottweilerkilöknézőNissan Skyline R34robbangyerekTargaCaymanWaymoGenfi AutószalonRed Bulllancia fulviaDoritoslopott autóSuzukigyújtogatótörvényExorcisthirdetésMagyar NagydíjidiótaPeoplerendőrautófarmerLukács KornélSuper SportSMSX6MJosh CartuBMW M760Li xDriveRosbergOpel MagyarországszörnyEMCrönkszállítóoroszlánJanner rallyHungaroringbatmobilezeroSamsungbunkerW MotorsugrásBMW X5ExclusiveMemo GidleyMercedes EVO 2vásárláskereszteződésGumpertrajzolasz autólakóparkVályiMiami ViceJumpyMercedes-Benz E-osztálybmw 507vákuumDaniel RicciardoBJcsajozásszörfChevelleFinal Fantasyferrari 458 italiakátránydigital lighttilosban parkolásdemonstrációMitsubishi LancerwrcZengő MotorsporthangvezérlésgumorLMStilos parkolásAudi TT-RSTAG MotorsportTom ChiltoncsomagszállításYuliannasvédkátyúdrónporchekínai közlekedésfailjárókelőPorsche 911iphoneAston Martin DB9Ypres-ralibentley mulsanneSuzuki AuthenticsTestarossaanimációssportkocsitGran TourismocsúnyaepizódóraAudi A6büntetésMitshubishibajnokságbukfencszerelőlancia deltaolajcsereDacia DokkerCuprakétkerékautóbemutatóPikes PeakhackelésMarbellapotyautasE30ámokfutóCitroen C4 PicassoszabályozásABTsmokeeladakBeppo HarrachTiguanClarionNissan NV 200trailerdaruveterán autó918 SpyderBob LutzF430idiótamentőakciókompakt autóX5Mpedálirodai3 REXzúzdalimitáltKadjarfalsefalsePorsche 911 Rhonda integralazaFiat PandaFerrari 599 GTBTakataformarobotizált autóCX-5GinAgerabunyóhang6x6Rubens BarrichellolefulladTDIkanadaToyota Yaris RSturán frigyesgiccsfrontálszupersportkocsiporsche 959Mini PacemanGuardévnyitólimbóMax MosleyWWEváltóM8csúszós útmotorpaletta44mini cooperRedOutlaw24hA110autótesztBlack BearMercedes E-osztályesteveréscsempészetlimitált szériabeszakadt burkolataprkológyalogfelnibicikliútSkoda Octaviarobogóskereskedéspeugeot 308 swMichael SchumachermentőstrükközésvillanyautóMercedes Maybach.felfüggesztésrendőrségPokemon GoDucatidoppingBútor RobiCentenarioGenfMbDesignLand Rover DefenderGoProüzemanyagkoreai autólamborghini gallardotitanDaytonahibridautófejszegunőzRapidEzsiráfmegtaláltLadabanMarco WittmanparkolásköztisztasághackerConnectedDriveHoonicornnémet autóittas vezetőHonda NSXLas VegasRally CupcinemabobpályaChristiano Ronaldovontatásgyőri Audi-gyárEurópa BajnokságTesla Model 3jason stathamteherautóQVkisautóAutopilotmercedes-benz c-osztálybakiLexus LF-SAValetHenessey Venom GTbambuszhibrid autóDTMÉrdi TiborLandauletWankel motorRali du Valaisromán autótehénSteve JobsKaipermetezésködCitroen C3Nissan rekordGigafactorymobiltelefonEVrendvédelmi erőkkombitelefonA-osztályTipoGTOterepAdria CenniKTM X-BowszigetFerrariszállítmánylada 4x4Mercedes-Benz A-osztályGymkhanatetőszenzációhalálos irambanpassatDwayne JohnsonD3 GroupRolss-Roycesuzuki balenoWRXtéli gumihot hatchShelby GT350RMercedes-Benz G-osztálySvédországkombi autónapenergiaspanyol autóminiszterelnökplázakölcsönzőChevrolet ImpalagurulRCmercedes-benz mlclángszóróSkodaMarconiXJ13oldalkocsihányásutcai autóMichelinevolúcióMartin CaceresKatarsorozatfurgonland rover discovery sportBreitling Jet TeamráfutásSzilveszter raliSuperfasttűzcsapSSAMGvezetésspecialLancer EVOVolkswagenToyota PicnicLance GilbertlángProteamelefántKaroqegyterű autóvicchard topKoncz Gáboramerikai humorBMW 6terepjáróautógumitélélőomlásreflekszmotogpMelbourneversenypályaAyrton Sennahavas útgarázsajtóLaguna SecaAston Martin Vulcanjapán autóEgerhalottas kocsibírságT-Rocelsüllyedkápolnakutyadonutelső vásárlóWildcatspeakercsúszásvirtuálisCorvettelánclistakötélhúzásVeszprémMNASZbukásFormula StudentArab autózásmajdnem balesetmagabiztosságJames MayQoros 3örök garanciaBessenyey ZoltántanulmnánymedveKevin Abbringvégső állomásFord F150autó eladásMaserati QuattroporteautomatikaHong KongfűnyíróSuzuki AltoclioBMW 2-es sorozatMicraimprezalimuzintilalomdrámaTiepumpaHeinz-Harald FrentzennyomtatásTim GáborMarchionneskoda 120boxerpisztolymandzsettagombszélvédőmosóAston MartinpályanapCitroen DS5EF7szenzorbaja 500speedVelar2013MasterHarley-Davidson760LiKrózser MenyhérttereléstrélerLodgykémfotóReal MadridtankolásveteránVolkswagen GolfoszlopChelsearekordA120riasztónapfénytetőTalismanRapidsárga zászlóangol közlekedésMike TroutboxkiállásErzsébetMiguel MolinasportszerűtlenOlivier PanisHyundairoadsterlökhárítóbarn findApollolövésS10SpecialejövőképvizelprofiRX-8ÍrországWintercontactöregtrezorBahraini NagydíjszállításszerencsepénzszállítóIrmscher InspiroRenault RSelszállításDokkerNissan 370zShelby Daytona Coupewc3D nyomatásToyota EchotrutyibalesetekvészfékFormula RenaultsofőrFocuspoloska488David HasselhoffjégesőNissan SilviaNissan GT-R R34spraybioüzemanyagSpanyol NagydíjLexus ISKetterer Continentalrajtkivetítőchrysler 200szekérGordiniTaco BellGT 43d nyomtatódodzsemTSIEurosol-Honda Civic Type-RszénarobbanásszétverikézikönyvVolkswagen PoloTucsonFerrari 355 S SpiderChryslerEscortrollerscooterWSRP1gumiégetésversenysportLanciaszolnokHonda Civicstartszondafurcsa járműZ06ejtőernyőMaserati Levantestretchfrancia autóversenybéreltMercedes-Benz CLAPeugeot 508488 PistaPakisztángyorsításG63 AMGGuerlainPlútóSata-raliFerrari LaFerrariBlackháromkerekűcitroen cxiX3ingyen autóDragVolkswagen Jettarepülő autóextra 300jeges útszoknyaSolbergXC40DurangosérülésFiatbmw maasaicaNetflixR5postászuhanásrakományturánfisker surfFord Fiesta RS WRCBlazerMarioHoonigansinternetFerrari 599 GTOsvéd piacelgurulWTCRkárosanyagbmw m5All-TerraingyárikalapácsLamborghini Veneno RoadsterR3Mercedes-Benz M-osztályteaserrevansIFATouaregGT-86hulladékgyűjtésénekdashcamszimulátorelektromos UTVindításdefektBrillianceAudi Prologue AvantVila RealakcióCiprusAlpina B7BentleyRX-9rondaPeopleInsanityberagadtüntetéstrident icenizsúfoltsághőkameralövöldözésKia Nirokit carKazahsztánsólyomRaptorMoszkvaAmpera-ecsattogáshot rodmeglepetésüvegkárM0elakadásFord RangeramerikaiautóútSkoda FabiaHyundai VelosterMcDonaldselszabadult járműbivalyHyundai i30Forma-2sziklaCompasskamerásfestékgyújtogatáspoénTechnictechnológiareggelilökésnémet sportkocsiPorsche 911 GT3elektromos autórányitásfilmAxiálWorld Series by RenaultRX-VISIONAndy PriaulxLa TomatinaSebatien LoebLotus F1St. James Editionadásátépítésfiskerfatörök közelkedésGorillazCrossland XbérautóAIDSAlain MenugyanusítottpaintballBMW 4-es sorozatMagnus Walkerúj generációretroautómanuálisBMW 8FittipaldiZafirahomokviharKanadai NagydíjFord KugaPuskádi JánosDB11biztonsági rendszeregykerekezésMANgyilkossági kísérletFuriousNordschleifeáradásMiniAudi TT CupJeanner rallylakókocsi812jótékonykodáskínos esetAlfa Romoe60JeepPriusrasszizmustornádó570SForma-3Malajziarugópolo r wrcdigitálisLe Mans 24hPanamera Sport Turismofelvonulássüllyedésrossz útgazdagMercedes jövőingawörtherseecseh autóOpel AstrahaszonjárműeldurranköltözésZ5környezetvédelemRoad RoverOrlandoMichelisz Norbertpolitikavolkswagen bogármercedes-benzSiennaletartóztatásGörögországpieter tsienSVföldcsuszamlásjátékkonzolAudi SQ7GLEMercedes-Benz SLS AMGNissan IDxRTRangol motormásolásCardokAston Martin CygnetMexikóBMW 1602gyúrásVolkswagen Up!tilosmegelőző filmgőzUbertámadásRange Rover SportbuszBMW 2 Active TourerFelix BaumgartnerVolkswagen Touaregoperatőrbiztonsági autóMotkányintelligensVolvo S70 Rdaewookoncepció Bugatti VeyronHill ClimbfekvőrendőrherbieBullitdugóforgalommárkákDodge HellcatGMC YukonTWOFACEOpel Zafira TourerRS4vasúti átkelőajtóbicajMinyonutcai versenyszembe sávDCszarkaműszerfalUH-1biztonsági övZFSuperleggerabetonkeverőSilverstonesubaru wrxThe Mint 400cars and coffeAlaszkapeugeot 205 gtikajaMarchionnaAlpinakötekedésM PerformanceBMW M3Corsica-raliHollandiavizes úthulladékgazdálkodászombitrükkPosrcheOPCSWKomáromMicheliszKugayellowstoneHonda 2&4meganeEnerGForceS600áremelésM6humotRhys Millentérképalternatív üzemanyagGhostvideó válogatásBMW 4 Gran Coupéx6Magyar Termék Nagydíjcsaládi autóvéletlenpörgetésCsehországátadásközterület-fenntartástemetkezésmelegedésCreweSzlovéniaUPSHaasRenault ClioTFSIbontástúraautóausztrálTerrakhanapickuprobotautóFerrari F40 LM BarchettaItaliaAcropolis-ralihatótávösszehasonlító-tesztszerkezetduda3DMercedes GLEstorage findtávirányítós indítóBentaygahavazásPhaetonRoberto Merhivakvezető kutyaMcLaren P1enzo ferrarimárkakupaforPiquetAston Martin Rapide SPorschesztorikamikazeautomata váltóVolvo S90SsangYongLada KalinakizárásRon Dennisoldtimer találkozótáncplatformHyundai GenesisVorsteinernapelemkarácsonyfrankfurti autószalonsunyiterepezésKovács ÁgikrosszbetonVolvo modellrenault sandero2CVkigyulladKia Forte Kouptalálkozónagy sebességtotálkárViper SRTborulásburnoutrandiManorHillclimbkarbonNascarkínai autóAlfa RomeoCaliforniamotorSpanyolországbrutálisChevrolet AveoZR1volkswagen beetleWald Internationalreakciótávirányítós autóültetésEclipseTrusttruckferrari enzogarazsRenault Clio Trophypattogatott kukoricavillamosLummagyorsulási versenyFord MondeoskylineIncColins Crest458Kevin MagnussenChevygázautóZumavolkswagen golf sportsvankamerafejlesztésMarcus Gronholmerőshoonigankonvojporsche macanLevantehibridAlpina B12Halid Avdagic960Audi A8 L ExtendedRange Roverépítkezéshűtésgázoláscélromán közlekedésSwiftBrit NagydíjbesirtunkhúzásquadskiClimbkhanasertéseladásATS-Vszékszelektív hulladékcserelicitdynougratásLancerKialandolásdragsterfelelőtlenAMG GTtrolibuszinstinctGeneral LeeleleplezésautósüldözésBMW M2felakadijesztgetésx7Jean Alesivisszapillantókínachevrolet cruzeBill GatesCadillac CTSGTBFIA GT3ágypáncélozottNestor GirolamigázrobbanásÚj-ZélandKodiakBloomHorizonunboxingde tomaso panteraSuzuki KizashiSpielbergMonacoford galaxyMaseratiExtremeMomkhanajogmentővízbenverekedéstargoncaautómosásÁmon OlivérelszabadulautótolvajVRA9Lada 2104Ben Afflecklexus rcEurosportGTVjátékautófesztiválkísérletbuffierDRIVE PILOTForma-EvadnyugatgalambScoutline4MATICnézőkdöntővirtuál tuningkazahApriliaTouristenfahrtOpel AmperaRolls-RoycetűzijátékJedlik Ányos KlaszterNikolapulykadagadtNémet túraautó bajnokságárokFiesta WRCinasZöld pokolhosszútávú autóversenyijesztésCaterhamE63 SelakadTataPorsche PanamerakatonaiSpaPaul di Restaneed for speedSherproncsMazdaEVORenault TrafficTrafics60Dragon MountainTrans AMA5UrusLiberty WalkJon OlssonTaycancar pornfelfutóOne:1lezárásNissan Note500eorigamiVeneno RoadsterKia CeedbestsellerBMWGLARali EBAudi TTvadászatIndiai NagydíjSan DiegoAudi A8 L SecuritybenceVectraTrabantDavid CoulthardWatkins GlenvírusCitroenatkinsonToyota RAV4izomautóDelta HF IntegraleQ5sütiBMW 5VivaroPutyinForza Horizon 2tragédiaarab autóAlpineOliver BlumeDusterkétkerekezésWolfsburgNissan JukeillegálIrmscherHappyHadik Andráshangutánzásvolkswagen jettacaddyAcura NSXjavításConceptbűnözésROALNissan Almeraállatjean-claude van demmepullmannelőzzsenialitásjelmezjelzőoszlopVolkswagen PhaetonPharrel WilliamsbénázásfelajánlássylviaF150Forma-1 Bahreini NagydíjéjszakaelektromoshangutánzóSCCkülönössínjwrcXJ220igazságszolgáltatásSabine SchmitzKuala LumpurújjáéledmutatványQ6pápaBonnevillePauNorrdschleifeSubaru ForesterAygosugárhajtásúkedvezményRally du VAR 2012Audi RS3vandalizmuserőszakGyurtaBrazíliahegyDB9ATSrobotizált váltókupéEurópa NagydíjApplemotorosStoffel VandoorneLFADél-AfrikaBac Monodacia loganrolls-royce phantomeszméletlenmodellfrissítéssorsharclefoglalt autókbicilisidőmérő edzésMarine EditionkrosszmotorTacomaúthibaXD3VauxhallfegyverFord Mustangrali-világbajnokságdriftszórásMitsubishi OutlanerTolemanS65Nyirfás JuliannamenekülS90flörtBMW 5 GTOpel GTNémet NagydíjGT3Carlos Sainzbaleset tengelyvirtuálsordoToyota GT86MiataillatKefo Motorsportsátorfilmes autócigibenzinkútlovaskocsikicsúszásChevroletmesefigurákszámozásPárizsi AutószalonCadillac EscaladeKAMAZBelga Nagydíjpapnői vezetőAMG GT RF1Citroen DS3RinspeedForms-1sofőrös autófelahegyreBTCCBaleszabálytalankodáslábbal vezetautópályamatricaBMW E30 M3IndykaszkadőrRomániateljesítményméréslángokHofmannJari-Matti LatvalaSzingapúri NagydíjHUVQorosteddystábSuzuki VitaraGiuliavízveszteségmotorhibaCross ConceptpanzióRufönvezető rendszerKimi Raikkonengyorsasági obDodge ChallengerAEC RoutemasterInsigniaTechartMaserati QuatroporteautomataCaterpillarprototípusBZZZBoschAnniversaryautómentésijedtség4Lapraszerelt autóBMW 1Opel KadettViperEvoqueI8Motorsminigunégő autóSesto Elementoszemmozgáshajólada grantatartályMercedes A-osztályOstbergMission ErakétaDucatofoghúzásPetersenpro-tourerKTMlaptimeGyulay ZsoltNAAFtávolságwellnesshivatalosPeugeot 206olajFlameEmilytöltőmodernbefutógerillaGrand DusterhangfalversenyautóEsteban GutierrezTitan XDBoston reptérYouabian PumaBarcelonaford kaMaserati 3500GTVilnerszlalomLamborghini HuracanFestival of SpeedTushkanovaTwingoszarvasPeugeot 207Volvo reklánmvolkswagen boraImolabolondgyalogosvédelemsikerVin DieselJensenürülékreflextechnikahihetetlenCountachm1ra350znyíltnapMLBRimacfokozatbadassFerrari FXXfotólízingcobra 11Monacói NagydíjGeelylelepleződésPro CeedPeugeot 308 GTipályabuszmegállórepülHunGarianJorge LorenzolyukGoogleV8 SupercarGhymkhanaScoutaudi q3audi a4átnevezéstanulmányautóX-osztályUAZHuayraSvéd ralie-tronmercedes-benz econichernyótalpBarum-raliChicheritkormányHiluxhumorosCamarosebastien ogierHennessey VenomKoreai NagydíjtesztpályarágcsálóKharitoninCitroen DS3WRCközlekedésVelociraptorIRCKínai NagydíjkarmaHuracamERCUTVliepája-raliRickard Rydellluxus buszDodge ChargerLada NivaLuc BessonjótétautópályaSmart ForFourconvertibleStinger720SKonaakkumulátorfegyveresekdrogszippantós kocsiSRT ViperversenygumiLamborghini Aventadoralvázrombolásluxusautócrashesőablakleopardeletkromos autónői sofőrzúzásgyalogosStratosarabGhibliGMC SierraördögszekérKecskeméti BalázsraktárStepwayPeugeot 308showMulholland DrivekerékprojektorChevrolet CamaroPHEVRolls-Royce Wraith CoupeBob BellszemétszedésraligumiszalagContinentalCayman GTSvillámlásNew JerseybevásárlásDisneybalszerencseInfiniti M30dmenekülésfacebookGoodwood Festival of SpeedSochiproblémaepilepsziaWalterné Dancsó Adriennpolgármesterforma-1Usain BoltMcLaren 12cEliaautókiállításSvájcbaseballMercedes CLK AMG Black SeriesMáriapócsBMW I8Nicolas CagefékOpel InsigniaPur BlancCountrymanNeymarSpirit Of EcstasyautmoatavilágrekordléghajtásHoldengörkorcsolyagarazs.tvjachtcrash testtoyota 2000 gtSnowkhanaáldásládaderbiSigdsrallycustom cargázszivárgásChevrolet CaptivarobbantásaranyRS6Cullinanbolygódugattyús motorDodge RAMcrossovernavigátorKoenigsegg Agera RVenom F5Ford Fiestajapán közlekedéslángolopel karlidőjárásTransformerswiesmannPistatelepBMW M4 GTSvasúttahóegyediAudi A224 órás versenyNürburgringForza 7ItaldesignsárgaRWDNvidiapalettagolyóNASAbrutál esésRali OBMaserati GranTurismoutcaSLS AMGSebringolajfolttoyota land cruiserbarátnőbemutatóSupermanjet-skikereslet csökkenésnyári gumipaul walkerbmw m4Lamborghini MurcielagoyoutubefigyelmetlenkiegészítőRed Bull RacingInfernoelnöki ügyGlobal Vehicle TrustorrszarvúleszállásAthénmikrofongyorsasági motorRallyePeugeot 2008Antonin TlustakDacia Dusterkulcsgyorshajtástraktorrongálásfóbiablack fridayFenyrkörnyezetbarátjégkaparóSpyderközterület-fenntartóFrankfurtelképesztőFormula 3ChallengeTouristen458 Italiakilencsebességes automta váltóQoros GQ33008Karinaokos fényszórókombájn275AccordoroszországemberségSRTFootkhanaközelFR-Sangol autóSmartfelhőSebastian VettelVenomNoodleVolvo C30Erwin WurmparasztkiállításOpelLexusGódor BarnaszaltóAMTSmázliSixtjégautóBJ BaldwinApertaidiótaPeoplePeoplerégispeedzoneJaguar XFdudeskoda superbillegális versenyboxpezsgő30 évModel SChevrolett CorvettePorsche Mission EtaxiMaybachvárólistaMatthew CampbellLATallinUSA NagydíjAudi A3Marius AasenB11off-roadSubaruSpa FrancorchampsedukációelőzésSergio MarchionneablaktörlőAriel AtomCrosslandkaszinóTCR EuropecserbenhagyásrosszullétlánykéréskardiológiatolvajpáncélosKia PicantojégdarálóBatmanFerrari F12 BerlinettasütiszörnyAudi Q2borulDetroiti AutószalonToyota CorollaRobert KubicabúcsúszirénaOlasz NagydíjgördeszkamosásDániaFord FocusékszerlasszóLamborghini UrussúlyelosztásbikiniájulásSeat IbizaMagyarországNissan Skyline R33centenáriumAusztriamercedes-benz s-osztályVlagyimirpokolbabaLamborghini DiabloTrophy TruckG650késésritkaságjógafeltörésKOERUgokartRodasimportgőzgépbűncselekményroad ragefolyórönkhalottaskocsiMercedes SLS AMGToyota S-FRBMW E30helyszínelésRat RodbakancslistaMvárosMikkelsenGenesiskezdőelaludtVignaletrollkipufogótalálmánybringabankautomataChicagoMercedes S-classRober KubicaCorvette Z06tankCadillac ELRRenault MeganeMarvelOpel Adamtoyota versokisfilmNissankonföderációs zászlóLaFerrarikipörgésPolestarmúzeumjubileumCadillac ATSbrutálkézifékBruno SpenglerToyotasportautókoppintáselmebetegNissan GT-Rring-txiegyezményChuck NorrisheccDaciasporttesla model xMP4-12CFerrari Californialépcsőbmw x1Elon MuskPriorKodoDavid BrownSergioQ60Ford RacinghóemberámokfutásBulldogInterlagosVenezuelahaláloshibaDakarJannarellyBuick RivieraFiat 500Mikulásvillámactrosszáguldásford thunderbirdPSAfelvásárlásBYDhajléktalanSebastian Loebfüves cigikályhaLMP-1XC60BuickMad Maxjapán piacGuerlain ChicheritMitsubishifuvar8snowboardADAC Deutschland rallybombafurcsaságHollywoodOscherslebenVolvo XC90LPFicza FerencLykanFiat TipoNasser Al-AttiyahhalálkazáraromaFord F-150amerikai rendőrségtulajdonosFRCrystal HooksCessnarendszámcsehGallardotáskaBuggylerobbancherokeekamionsofőrtávolmaradástáblalisztAirscarfMazda CX-9sorompókamionKeszthelyi VivienAfrikaDél-KoreamunkagépmarkolóAlex ZanardiPekingi AutószalonJaguar X-TypeMr.BeancsajokpénzHonda PreludeAbu-Dhabiszimuláláscsomagcadillac devilleford s-maxSecurityHongkong8-asoposszumLandwindfilmesBMW 6-os sorozatnévcars coffeporral oltóDaimlerLykan HypersportérintőkijelzőhomokU2ÉsztországönzetlenNismoháborúmentésManor MarussiarageGPSGumball 3000bátorGenesis G90impalaIATLamborghini VenenoKovács TamásAudi R8NimródszakadékMadárNeonLaFerrari ApertaXVtúlkeresletAlfa 4CRoad Americanissan navaraEtnam5statisztikarinocéroszKodiaqDC ShoesRafael NadalrongTerraIndyCarJohannesburgbővítéselektromos autózáskilökésMount EveresthistoricPethő Istvánázsiai közlekedésWalter CsabaAcuraakadálySUVEric BoullierhollandhelikopterLada Priorasteve mcqueen34 órás versenymotokrosszÉv autójatúlméretesorosz autóAmbienteM550dBMW 3 GTamerikai autóAudiChevrolet SilveradoVW GolfModel 3Lotus SUVVolvoszedánNurburgrinMercedes GPhőségCorbellatipirosFerrarhalálesetDodge DartSemafilmes autókintruktorszállítóOpel CascadaSportsCoca-ColaArteonKertész KrisztiánBreitlingMonsterI-PaceAero 8Koenigsegg Agera HHszociautotalalkozoIndiaWRX STImanőverLancia ThematesztSkoda CitigoX2Mehdi BennaniR8BMW 503XJamerikai közlekedésAustinBentley FalconYas Marina CircuitJustin Wilsonpiros lámpaGT-RDemoncsalásSeatClarksonFerrari F12esésOslomobilTimo GlocksavNicoToyota TundraAlpina B3újjáépültC3prankNagy FutamKia RioösszehasonlítóSTiselfiebejelentésFCAdacia sanderoPeugeotSAS IrisTOP10Sportwagonrally du VARkráterctsközútcitroen c-xramazonjárdaInfinitiOpel Adam Rallyland rover discoveryjelzésSkoda múzeumC8parkolópusztításterrorAusztrál Nagydíjsubaru wrx stiJapán NagydíjRenntechTobias Moersnyereményjátéknissan gtrkapacitásRXfejesChargerautós üldözésFernando Alonsojó emberüldözés5008HammanhullámgreenlineAsconaSTyoungtimerNovitecrablási30 WagonigazoltatásHyundai ix20Forma-4MáltaVolkswagen EosJohn Cooper Worksgépi mosónissan leafkarcautosPeugeot 208VeyronAudi RS6F50lebukásJaguar XKR-Sőrületrészedvárosi minironcsderbiWestfield MegabusakommunikációSaabbunkó8CJakus Tamásparkoló asszisztensVitogyerek autóToyota HiluxTCRkergetőzés46205hőskirálynőJeff Gordoni5Tokiói AutószalonönvezetőrobotKerényi ÁdámRenault Twingoegyterűszabálysértésmezőgazdaságoroszjames bondmackórx8híd csereML63 AMGMakitaStelvioBethelBudapestdurvadízelautókábítószerszingapúrkerskörforgalomegyüttműködésJurassic ParkSaab 9-3szörnyeteglopottrenault talismanErzsébet királynőautóipari visszahívásluxusmoziBoxsterévfordulóFiat 500Lautótemetősivatagjaguar f-typebentley continental gtnyirfasW213BMW 7Arany KormánykerékG63DevelgyárofficialNissan Micrabritish greenVida JanirészegautolivColin McRaesafariquadorosz közlekedésMercedes-Benz SLSgolfautókorlátozásjó sofőrTigrisX-TrailmegsemmisítéselőzetesMuscle CarStockholmbruderlövegautó lopásvolkswagen t1458 SpecialeAlfa Romeo 4CGiulia QVJanner raliNorvégiaBugatti Veyron SS500monte carlo raliEngstlerFanatecegzotikus autóeladó autóLPGHonda Civic Type-RFedExFerrariPeoplePace Carstreet racevasúti átjárótestISspecifikációkhanninenrichard hammondjótékonyságzúzóAmerikai Nagydíjleállásvolkswagen eco upszakaszGLBjarri-matti latvalaRed Bull RingMonte Carlo rallyyomorganJCWbiztosítóForza Motorsportünnepi modellLamborghiniAventadorlányUSAcélgépgázüzemű autóFordChevrolet CorvetteLand RoverukrajnafüstdiszkóJohn CenapótkocsiNissan MaximaGuinness rekordBryan buffierSuzukaChevrolet VoltMazda3dízel motorelőjegyzéskólaBMW 5-ös sorozat4x4Kia SoulIED SyrmaHayden PaddonMonzaMercedes Vitonissan nv200focitúraautó világbajnokságalagútelnökbmw z2PosaidonHummer H1Orosz NagydíjgyorsulásrendezvényFranciaországDacia Logan MCVrush houremissziós botrányCsillagtúraMclaren 570StévéRollskatonákSierraJaguar XFR-SRjávorszarvas-tesztösszkerékiCarpókgödörGyulahódmezőrületatvrendőrJaguarfékútARTelszabadultgyorsaságikihajtóShelbyamerikafreighterharrachelsőQatarGTAkéselésbiztonságrali-európabajnokságflame warFiestaújF12bikaMercedes S-osztálywalter röhrlCintraumbauvisszahívástaplóelveszveGT40dűneChevrolet Camaro Z/28biztosításForma-1 Spanyol NagydíjMazda Miata

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.