keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőbalesetekNissan NotehumorbiztosítóautómentésmárkákszirénaQoros GQ3Adria CenniJames MaytestHenessey Venom GTgázrobbanásPhaetonMacan SkapacitásNissan MicraszigetgyerekolajfoltLS 500hhooniganpályafejeskoppintásLevanteApollonagy sebességOscherslebenhírlábbal vezethibrid autóGenesisDániarondaIrmscher InspiroGamesconvolkswagen eco upforgalomPorschereklámDacia Logan MCVbombakapszulaBYDRali EBMáriapócskonzolGLEBuick RivierakukásautóversenysportForzaGoogleAEC RoutemasternévMulholland DriveAlpina B12jwrcpáncélozottCross ConceptTacomaimportszilvszter raliLance StrollBMW 6-os sorozatDodge HellcatDusterSebastian VettelékszeralagútelsüllyedKevin Magnussen2013Marvel8CMick SchumacherChironExorcistkombihangprojektorrendőrségmosófegyveresekR5Lada NivaAntonin TlustakRobotruhafurcsaságADAC Deutschland rallyflörtsikerautópiacOlaszországKecskeméti Balázsyoungtimerdarázse-NiroNurburgrinFrankfurtgreenlineSmart Cabrioösszehasonlító-tesztbúcsúTWOFACEMitsubishi OutlanerletartóztatásvillámlásMercedes-Benz E-osztálykardiológiaG63 AMGCayman SPolestarToyota CorollaVida Janieladakkonföderációs zászlókínai autóRenault TwingoLapraszerelt autóhihetetlenOslopénzszállítóautolivGran TourismobikaForza Motorsportpattogatott kukoricabioüzemanyaglerobbanbakinőkrobogórasszizmusDél-AfrikaEF7NissanautósportkereskedőborulászsiráftáskatelefonKazahsztánkéselésRali VBscooterAston Martin VulcanbénatragédiaRWDHarley-DavidsoniX3fesztiválMercedes-Benz CLAKadjarrongálásXJ13citroen cxPro CeedgyászhírBrilliancebetonjaguar f-typetechnikaSuzuki SX4fóbiapisztolyharckatonaiRomániaPur BlancMotorexMarius AasenTyler WitteDacia DusterInfiniti Q50jótékonykodásjapán autómercedes-benz s-osztályAnton YelchinEurópa NagydíjkivetítőRali du ValaisRodaszsúfoltsággazdagújjáépültvírusMasterJannarellysüllyedéscigirenault talismanTiguanNissan NV 200Cruzeautós jövőtankolásPeugeot 508John Cooper WorksburnoutAmbienteőrületkápolnalancia deltacsehsprayjelmezdurvaBuggyWaymotrutyiStockholmgyorsasági obhosszútávú autóversenyFord Fiesta RS WRCatkinsonbmw m4Acropolis-raliszállítóAMTSAnniversaryvészfékXC40HuracamElektromos motorWintercontactdízel motorsztorikilökkutyabérautóJanner raliSolbergCaymanjean-claude van demmeTerrakhanaÉv autója8ApertaIFADTMszabálysértésWTCRPosaidonjachtkarcToyota EchoautomataGT40mázlistatoláselszaladhalálos irambantűzoltóságfelfutóWalmartMarco WittmanOpelmotoros rendőreladásA5karácsonysugárhajtásúKimi RaikkonenMatthew Campbellprojektveterán autóesésC3napenergiaStelvioERCGTBfizetősToyota Yaris RSMarcello LottiNimródjárókelőmotorháztetőbefutótörésszemmozgásRubicontrack üzemmódChevrolet SilveradoIndiai NagydíjSuperfastInfiniti M30dNew JerseyPosrcheMagyar NagydíjEsteban Gutierrezkultikus autóAWDdemonstrációakadályszarvasCadillac ELRgázüzemű autótilos parkolásColins CrestkameraRlimitáltMazda CX-5Seat Ibizamutatványextra 300VectraedukációCaterhamCitroen DS5városPuskádi JánostolatásMitsubishi LancermázliCitroen DS3WRCHumveepedálOPCGLAkabrióCitroen C3audi a4folyóepilepsziaFerrariNissan JukevadnyugattechForza Horizon 2Jakus TamásBMW 5Mercedes SLS AMGdagadtátverésAero 8FR-S30 évluxusszemétszedésRSRLaFerrariMarconikompakt autóBarbiekajaverekedéscserbenhagyásS600Mehdi BennaniLamborghini DiabloGuerlainML63 AMGMatteo Malucellisúlyelosztáslexus nxtuningOne:1AviatorrészedinasSubaru ImprezahivatalosVivaroSesto ElementogyorsulásCaliforniaFord FiestafocihalottaskocsiteaserroncsléghajtásArab autózásforma-1virtuál tuningkombájncitroen c-xrM PerformancerakományragebillencsszabályozásAston Martin DB9Maserati 3500GTmunkagépR34smokerégilopós autógesztushavazásskylineMaserati Quatroportefuvarautós üldözéstűzcsapCrystal HooksAudi Prologue AvantfékútleállásnapfénytetőErzsébet királynőhalálesetfoghúzásvetődésWRX STIAgera RS60ClimbkhanaültetésheccradarHyundai ix20IndyCarBambooháborúdynoKarinaToyota TundraAccordszoknyaLada KalinaaromaZumaarabfarmerMiniUrusWatkins GlenhibaFCAQoros 3japán piacbikiniBMW 5-ös sorozatHunGariannissan nv200Road RovergarazsBulldogGuardtáncA4TFSIHaasx7környezetbarátkötekedésPorsche BoxterBrexitillegális versenyGhymkhanaamazonSCCújjáéledcadillac devillejó emberPárizsi Autószalonbajnokságalternatív üzemanyagPikes PeakABTHoldenVolkswagen Jettamajdnem balesetoszlopautópályamatricaLamborghini Veneno RoadsterGeneral LeeDronekhananyomtatáskigyulladJaguar XKR-SUH-1kaszkadőrelektromos UTVgyőri Audi-gyárNestor GirolamiToyotahomokviharChicagoCardokvolkswagen boraelektromos autózásFootkhanaChevelleGRMNBMW M760Li xDrivebobpályaoperatőrritkaságdudadrágasofőrös autósütiszörnyApriliamezőgazdasághódmezőrületizomautóbörtönS1elefántnémet sportkocsibringaCreweautókiállításhíres autótéli közlekedésGymkhanaaratáshaszonjárműfékhanninenelbocsájtásBMW I8kisfilmElon MuskéjszakaJosh CartuA-osztályjátékautóVin DieselpassatmegtaláltGrand CherokeeAudihumotviccGiuliatrailermedveAlfa 4CKlaus FrohlichajléktalanmólóSRT ViperTerraVelociraptorNémet Nagydíj46Detroiti Autószalonvégső állomásMaláj NagydíjkubaillegálkigyulladtKharitoninFord F150pengeorosz közlekedésG650GTOhókotróHungaroringkamerásvolkswagen jettacaddyOpel AstraBugatti Gangloff CoupeEscortkanyaramerikaKarsanÉsztországConceptumbauLiveWireAriel AtomutasítástankGlobal Vehicle TrustUTVKuala Lumpurpeugeot 208 gtitörök közelkedésbüntetőfékdriftRali OBkisteherautóBMW E30Audi TTjárdaFranciaországgyorsításvillanyautóbénázás2WDHotwheelsOliver BlumeDC ShoesVorsteinerNissan IDxErzsébettöltőnyíltnapbalszerencsecobra 1134 órás versenydagályM550dKovács TamásLincolnautomata váltóSuperbikeBentleyFerrari 355 S Spiderlefoglalt autókmotokrosszműszerfalLexus LF-SAerőszakturán frigyesD3 GroupNetflixMercedes CLA24hSan DiegoDB9Subaru Foresterrepülőlancia fulviaGhostbővítéssült krumplicsúszós útporral oltóSSAthénmozielnökR3titanmercedes-benz c-osztálySennagyáriBajaázsiai közlekedésFanateccar pornLiberty WalkfelúszásJensen InterceptorDucatoKodobiztonsági autóvillámSemaLettországRat Rodtoyota 2000 gtAutopilotitalMaybachBoston reptérarmageddonhányásRolss-RoyceArany KormánykerékEtnabadassgolyódrámaemissziós botrányTCR Europeegykerekezéspápaemberségszállításnissan leafHill ClimbKoncz GáborJerezUberbűncselekményMike TroutsátorLanciaAlex ZanardikommunikációdigitálisLand RoverKrózser MenyhértjubileumtitániumfröcskölSpaoroszlánspeedzoneTolemanautótemetőland rover discovery sportDavid HasselhoffCarlos GhosnAudi TT-RSstábHonda PreludeEliaCessnaFerrari 812 SuperfastkamikazeRaptorfreighterRSQ E-TronJanner rallyszalonpusztításAventadorMcDonaldsI-PacezuhanásSanta FedashcamChevrolet CorvettekarbonItaldesignCadillac EscaladeDaniel RicciardoSsangYonginstinctCX-5VATHWLTPBMW M3üldözésproblémaRoad AmericabolondFicza FerenctesztpályaForma-2kisautóMax Mosleyporsche macanRed Bull RacingszemetelésspecialLada VestaVitézi DávidTouristenfahrtkedvezményRange RoverHiluxveréshajófrancia autódacia loganPeugeot 308kanadaSpirit Of EcstasyVolvoharrachNorrdschleifeerősboxkiállásmobiltelefonU2Maserati GranTurismoGigafactoryhőségMinyonMercedes-Benz M-osztálybankautomatazúzásigazoltatásKia SoulüzemanyagLamborghini Murcielago275Skoda Fabiautcai autóLancer EVOMelbournerali-világbajnokságingaszelfitoyota land cruiserM4 GTSGhiblikétkerékArteonpolitikaGT3Mount EverestDél-AmerikaMikkelsenkátyúPCHyundaiszélvédőmosóspeakerbicikliútPSAAirbuslistaUAZGarázs TVGyurtadonington parkAirscarfm5custom carsorompóegyterűukrajnaKefo Motorsportjogvakvezető kutyajégesőlakóparksubaru wrx stiTransformersBreitling Jet Teamnői sofőrAMG GTKlausz KristófgázszivárgásvodkaShanghaiMomkhana3d nyomtatóF3túlkeresletkulcscsúszásbiztonsági övfelajánláshirdetésMercedes-Benz A-osztályBMW 4-es sorozatKodiaqVeszprémjelölésKevin AbbringbűnözésGTAlicitAlpineköltözésmonte carlo ralikémfotóSilveradoFerrari 599 GTBford thunderbirdPokemon GoSecurityCarlex Designörök garanciaJurassic Parkvolkswagen bogárVenezuela45környezetvédelembalesetmegelőzésNvidiaálcázottgyilkossági kísérletPace CarPepsi MaxelsőbbségiCarTalismancsalásláncMarbellaR8 SpiderFiat PandaP1hőshavas útamerikaidömperEgertaxicsaládi autóAlfa RomeoMikulásbuffierkilencsebességes automta váltóföldcsuszamlásBattistaFord KugamotorosrendőrrandiMarcus GronholmplázaZR1tanulmnányhangPorsche 911 RPókemberlángszóróelső vásárlókávéGoodwood Festival of SpeedVlagyimirTesla Model 3TargaB11Bahraini Nagydíjgyerekülésx6LPGhomokMcLaren 12cIsuzudrogtrükkZafiraTechnicelgurulCorvetteszörfJeff Gordonévfordulóegyterű autótaplókerékszétverifrontálbencePeugeot 208gyalogámokfutócserecrash testtalálmánysafariaudi q3Maserati LevanteLance GilbertzúzóSmartFord Mondeogépi mosóTim GábortorlaszBMW M4 GTSfűnyírólimitált szériajótétMiguel MolinaDurangoYpres-raliszingapúrSkoda OctaviajövőképValettechnológiabukfencrobbanTAG MotorsportHonda NSXszőnyegF1mercedes-benz econicgunanimációsöregLFAhűtésszánkókonvojMonacói NagydíjvámSciroccoART4x4Le Mans 24hvasúti átjáróPorsche Mission EGTlada samaraHonda CivicmosásorrszarvúMarine EditionFerrari CaliforniarobbanásfailimpalaSonictámadáskombi autóAudi A3amerikai rendőrségNissan MaximaVaughn GittinBrazil Nagydíjferrari 458 italiasorsangol közlekedésMotkánydrónlimbóterepjárómacskalezárásbiztonságtechnikabrutálisselfieZöld pokolablakRedTimo GlockcsodaleopardLukács KornélCorsica-raliWSRgőzporcheveteránPorsche PanameraChevrolet VoltDCHonda JazzegyezménystartSochivárólistaautmoataszedánbalhévételkarmaVauxhallhídVolvo modellDefendersubaru wrxrongvirtuálisPaufigyelmetlenSierraPeugeot 207Festival of SpeedRubens BarrichellounboxingrinocéroszVolkswagen GolfgördeszkareflexFrank SinatralebukásneuvilleCadillac CTSgyorshajtásNissan SilviaFormula Studentfogászatnyári gumipadkazúzdalehetetlenMercedes CLK AMG Black SeriesközútTrabantÍrországford c-maxMonte Carlo rallynyirfasReptárX-osztályBlackPutyinNyirádFordfutárrepülstreet raceKínai NagydíjlízingizmozásJeanner rallyadáspáncéloskupéFittipaldipoloskaBMW E30 M3812prototípustanulmányautomatikalövésdoppingluxus buszAudi S5OstbergmotorhibanagymamaolajInsanitySLCúthibaAutós eladásokZ06évértékelőHollandiahot rodBentley Falconkínai közlekedésidőmérő edzésMercedesTigrislexus rcCompasselképesztőKiaBatmanpremierMichelinNeymarISISidiótaPeopleszondaROCugratáshalottas kocside tomaso panteraSport SVRaudioXVMercedes-Benz SLS AMGRange Rover SportRXmotorosLexus ISAusztrál NagydíjboxergőzgépPorsche 993Nnissan gtrújmárkakupaDaimlerFord Mustangvéletlenkicsúszásdaewooarab autóautógumiNorvégiakilökéselektromotorRafael NadalsebességjavításBryan buffierMichael Jostbaja 500NYPDNeonparkoláságykézikönyvIED Syrmajames bondhegyoff-roadbmw x1pieter tsienAgeraSabine Schmitzmagyarmegelőző filmNissan SentraHuayraDavid Brownrobotizált autósunyiátépítéspaul walkervízhíd cserebambuszRally CupmentésVetteadatokOpel AdamAMG GT Rbrutál esésköztisztaságJari-Matti LatvalaittastornádóEl CaminoszerkezettilosS65mocsárEngstlertoyota versoRinspeedRapidlufthansaCitroenvédelmi minisztériumfejlesztésőzRenaultGMC SierrarágcsálótélspanyolKia CeedTouaregútGT4reggeliBMWlegóorigamiLotus SUVyellowstoneszekérfilmes autóNASAGTVclioraktárCoca-ColaSLS AMGhangutánzáslandolásX1cars and coffedunaJaguarwrcGumball 3000meneküléstilosban parkolásAudi TT CupX5Mkereslet csökkenése-Golf44GyulaBMW 1602gyorsasági motordugósvédF40Toyota RAV4kátrányEurosportjövő közlekedéseAston Martingyerek autóterepezésfurgoncrashLotus F1trident icenilökhárítóRX-9gyerekekközelintelligensRallyAlfa RomoeleleplezésretroautóLaguna Secai30 NautótolvajbüntetésPekingi AutószalonTSIkereskedésFerrari LaFerrariautómosásMercedes EVO 2japán közlekedésfelakadClarksontérképHorizon500erenault sanderorossz útszerelőDragközlekedésbiztonságködgörkorcsolyaOpel AmperaBen AffleckSkoda CitigoTucsonOpel KadettiNextRoberto MerhiMogyoródlefulladNikolaSpa FrancorchampsBuick720SRapidEszékVolkswagen Touaregszolnok960RS4LykanMemo Gidleyland rover discoverymobilitásszórásKalashnikovFormula RenaultFiestaAMGlökéskrosszmotorChuck Norrisrali-európabajnokságSt. James EditionjátékkonzolTrans AMLeaf RCfüstV8 SupercarGiulia QVBitter Sándorlánykéréswörtherseenyújtott karosszériaFRMagnus Walker918 SpyderAsconaVolvo S70 RtehénbuszVolkswagenvolkswagen golf sportsvanfelniKia NiroF50Suzuki SwiftroncsderbivisszahíváskölcsönzőB2Jeep Cherokeejarri-matti latvalaBrazíliaNicoForma-EFerrariPeopleFiat 124 SpiderfelfrissítésstretchHongkongdodzsemborultüntetésvideóROALF2MazdaBob LutzBruno SpenglerAndy PriaulxRally du VAR 2012Mazda MiataretroconvertibleGladiatorvezetéslopott autóTatahangutánzógurulMcFlyOrlandotűzoltóForma-4robbantásnyílSzilveszter raliMercedes jövőmorganBMW 6Las Vegastörvényroad rageHonda 2&4profitKetterer ContinentalEcoboostYuliannaA120STAyrton SennaAston Martin CygnetMitshubishizeroelőjegyzésKomáromKTM X-Bowgyorsulási versenyFerrari 599 GTOBentley Continental Flying SpurGenesis G90villamosbringásKAMAZszippantós kocsitrezorE63 ShollandGeelyKia Forte Koupbérlésvolkswagen t1donutVerstappenwiesmannbritish greenszelektív hulladékbakancslistajason stathamTata ZicaszupersportkocsiJaguar XFRfelahegyreMalajziaskoda fabia s2000BMW 1KaroqRimacflame warWestfield Megabusa959Volvo reklánmOlivier PaniscélrajzFiesta WRCsavmercedes-benzMercedes G-osztályTaco BellShelbySpanyolországPeugeot 206jógaEasytronciMForma-1 Spanyol NagydíjNissan 370zRed BullScoutszerencseXbiztosításPorsche 911Kerényi ÁdámZotyetávolságtraffipaxClarionSvédországMuscle CarVelarkólai5cseh autóatvprémiumautóRober KubicaMagyar Termék NagydíjVolkswagen Phaetonshowelektromos autóPethő Istvánneed for speedSRTrally du VARFerrari F40 LM BarchettaHofmannBreitlingTiePriorF5Pharrel WilliamsA45Felix BaumgartnerjégautóroadsterkétkerekezésKugaterelésönvezetőYas Marina Circuitnémet autóijedtségkaszinóHUVLada 2104La TomatinaOpel Zafira TourerterrorMiataFIA GT3Hummer H1HondaJapán NagydíjMcLaren MP4-12CRallyeInsigniaidiótaPeoplePeoplevicces videókersMLBRS200üvegkárMagyarországF150akkumulátorTata NanoautosszabálytalankodásChevrolet Camaro Z/28Daniel Sordosvéd piacRX-8gyakorlatSwiftbaseballKodiakX2belsőlabradorautó eladáselőzetesMarchionnaamerikai közlekedésMercedes-Benz SLSmelegedésBollingerjelenléttúraautó világbajnokságS10halálosWaldowhirtelen kormányrajtBoxsterFormulaMission EPeugeot 2008Titan XDDRIVE PILOTPHEVamerikai humorGuerlain ChicheritCrosslandHonda CR-Velszabadult járműEurópa BajnokságaprkolókésésGT-86Micheliszszabadidő-autóIndy 500kazárBudapestkizárásstadionképNissan GT-R R34gumiszalaggyárgolfautóbátorcsúnyaszemtahó911 GT3 RSChryslerbabaford s-maxtesla model xVenomOpel Adam RallyhulladékgazdálkodásbrutálChevrolet AveoCorbellatiDwayne JohnsonSLKCadillac ATSItaliapolo r wrcösszehasonlítókatonákünnepikezdőlángtulajdonosYamahaS-EditionSata-ralisziklaFocussuzuki balenoWalter CsabajégtrolibuszFiatStoffel VandoornehójáróLancersegítUSA NagydíjJänner-ralii3F12sylviaKOERUdudepirosfisker karmaCullinantraktorfaFerrari FXXállatAmerikai NagydíjbevásárlásCsehországreakcióGR SportGazoo RacingkráterWolfsburgFord RacingMitsubishifelfüggesztésChristiano RonaldoSlovakia RingHyundai VelosterVolkswagen Up!dízelautómásodszorRX-VISIONExclusiveAcuraangol autószállítmányAston Martin Rapide SjelzésfeltörésS90eszméletlenMercedes Maybach.Grand DusterWalterné Dancsó AdriennmurvaVitozsenialitásátadássordojelzőoszloptávolmaradásUPSgyújtogatássportautói3 REXbessenyeyijesztgetéspanoráma tetőKoreai NagydíjautótesztSenatlyuktemetkezésYarisEurosol-Honda Civic Type-R2CVspecifikációkrobogósProteambunkórekordJaguar XFvideó válogatásféktesztRhys MillenszenzorTrophy TruckkísérletsivatagMazda CX-9GPSalfaColoradotetőManor MarussiaRedJetgarazs.tvóragyalogosromán közlekedésMr.Beantávirányításúj generációBTCCBethelOpel MagyarországlimuzinMP4-12CChallengeVignaleesteralistatisztikaquadskiAudi A8 L SecurityTobias MoersBarcelonaGyulay ZsoltTwingopiros lámpaWRXráncfelvarrásmeganeSiennaLexusSzlovéniaSteve JobsvonattrélerbenzinkútplatformAfrikaégő autóbarátnőnepperesküvőMicradigital lightlányForza 7AWVlelepleződésTechartfelvonulásMoszkvapickupSanta CruzhernyótalpZacaria911vásárlásNicolas CagekötélhúzásfiskerToyota GT86speedomlásategoablaktörlőToyota PicnicszimulálásMotegi4ford galaxyOpel CorsaelszabadulBelgiumrajzfilmDoritosMercedes A-osztályAveoSzilveszter rallyimprezaEQCbetonkeverőorosz autóbiciliszenecélgépRufAudi RS3KlassenBJCrossland Xelnöki ügyIndyPersonal AssistantevolúciófelfújhatóBonnevillereflekszgödörHappyKoenigsegg Agera HHáradásRolls-Royce Wraith CoupeSkoda Octavia RSAlain MenuversenygumiajtóSuper SportCitroen DS3BoschMichelisz NorbertKikimodellfrissítésChiron SportPaul SwiftTushkanovapoénelsőLand Rover Defender458 SpecialeSixtIATfiat. fiat 500FuriousszínekLykan HypersportAlfa Romeo 4CBullitbiztonsági rendszerlasszószociautotalalkozocsajoklovaskocsiolasz autóSMSoposszumAlpinaSnowkhanaquadMartin Caceresvasúttilalomfrankfurti autószalonfavágás3Dtávirányítós indítóChargerbmw 507Q60BMW X4AxiálSergiosportszerűtlenRadicalJohannesburgMarchionneJorge LorenzozombihuligánokProject OneR2kit carlowriderBac MonorombolásBMW 4 Gran CoupéRickard Rydellépítkezésáremelésbolygódugattyús motornissan navaratávirányítós autómentőakcióHeinz-Harald FrentzenQ5sebastien ogierSinsheimbaleset tengelykínos esetDodge DartBessenyey Zoltánpeugeot 308 swelaludtZ5Opel CascadaInfernofelvásárlásNordschleife2019autósüldözésMercedes-MaybachmanőverkormányVeyronOpel Antaradarálóversenypályaarab közlekedésejtőernyőEric BoullierDBXhatótávBlazerCadillackémfotókWill SmithszerződésMercedes GLE350zExtremeWrangleregyüttműködéspechFinal FantasyMazda3jávorszarvas-tesztManorMcLaren P1facebookkirálynőShelby Daytona CoupeBill GatesfegyverSuzuki SamuraiPeugeotgalambJon OlssonGordinispanyol autópumpapalettaDavid CoulthardélményautózásösszkerékszarkaConnectedDriverolls-royce wraithYeongamoffroadJeepCentenarioSpielbergSubaruKairollerBMW 2-es sorozatsteve mcqueendefektmegsemmisítésKatarIncforRowan AtkinsonautóútPriusLada PrioraEVBlack BearHollywoodMonzabmeutatóSkodaSebringhonda integrahírekHoonicornösszefogásT-RocBaldwinÉrdi TiborrablásCitroen C4 PicassoTakatanapelemHalid AvdagicNismoRollsbalesetferrari enzoháromkerekűGázosítástávirányítósNissan Almeraszörnytéli gumiDemonLamborghini UrusszlalomdöntőStepwaym1raQatarHayden PaddonsertésmérésDodge ChargerSuperleggeraSpanyol NagydíjcrossoversípályaStellaBentaygazebraRon Denniselszállításigazságszolgáltatássárga zászlószimulátorImolacinemaBMW M2tűzijátékBugatti Veyron SSlisztMotors4MATICkazahautóipari visszahíváspulykahullámShelby GT350RyoutubevilágításrönktotálkárJaguar XFR-SFerrari F12múzeumszámozásrugóDaytonaJaguar X-Typedacia sanderorendőrautónyereményjátékÉv Autója 2017túlsúlySilverstonematt fényezéselmebetegAcura NSXwalter röhrlAll-TerrainturánürülékRenault MeganeFlameFerrari F12 Berlinetta24 órás verseny458Toyota S-FRtolvajDragon MountainMercedes C-osztályWildcatE-PaceversenyCarlexelőz205Michael SchumacherCygnetChevroletWill StevensPlaystationSergio MarchionneGoProittas vezetőausztrálSaab 9-3stopLuc BessonautóHonda Civic Type-REvoquekárosanyagördögszekérdiszkórészegelektromos buszsofőrBob BellkamionosSuzuki AuthenticsA9VWQorosFiat 500SUVluxusautóskoda superbWTCCcsempészetKonaamerikai autógiccsszáguldásDelta HF IntegralemotorpalettaMad MaxGMCkamionV12Paul di Restaközterület-fenntartóScalaMaseratiélőlamborghini gallardoAlpina B7barn findJumpyM0csajozássütifinal editionkábítószerpókGinbunyótesztLadakamionsofőrX6MtrollrobotSpecialeMlada BoleslavhangvezérlésTokiói AutószalonprojektorkerítésModel 3kiszivárgott képApplewchibridPlútóSpongya BobfilmesMOLönzetlenkalapácsNoodlevandalizmusvirtuálOpen GTPanamera Sport Turismovolkswagen beetleszakaszcars coffePorsche 911 GT3trükközésM8Erwin WurmGenffurcsa járműScoutlinenavigátorEMCfekvőrendőrBalering-txiBútor Robimexikói autódizájnstúdióMercedes-Benz G-osztályChargeorosz tuningvonulásDodge RAMMissileMáltaRenault TrafficfestékszállodahibridautóDannymentőSAS IrisáldáspapTouristenEmilyfilmQ6porsche 959storage findSuper TrofeoJCWhumorosünnepi modellelektromosMercedes GPlaptimehyundai i20találkozóAlaszkaFernando AlonsoAudi SQ7indításC8érintőkijelzőfelelőtlenujjlenyomatCsillagtúraszénapezsgőZFTallinkergetőzésATS-VZengő MotorsportFiat 500LátlagfotósorozatWorld Series by Renaultford kaP100DszaltóVilágbajnokság3008apokalipszisKia RioSportwagonAurusMercedes S-osztálybeszakadtKia PicantoTaycanteherautó6x6Mercedes S-classCountachváltóbestsellerAIDSközlekedésriasztóAudi Q2DodgeDan Bilzerianbmw maasaicabmw m5Smart ForFourhelikopterNissan rekordATS488 PistamagabiztosságépítésrendszámKTMminiszterelnökopel karlA110Kertész KrisztiánISugrásHeritageBarum-ralirakétarevansCamaro5008Brit NagydíjbruderNürburgringegyediViper SRTPiquetrepülésDB11rönkszállítóMariogázolásR32tridentjótékonyságGT-RNovitechóemberhangfalbentley continental gtDakarfüves cigiSvájcDevel Sixteenkoreai autóleszállásTOP10HockenheimNissan Skyline R33pokolparkoló asszisztensChevrolet CaptivaSibiu-raliExplorer STdízel botrányJensenHong KongPontiacoroszMadármesefigurákPortugáliactsMexikóMaserati QuattroporteAmpera-eirodaBMW X6Usain Boltrendvédelmi erőkIndiaGorillazVolvo XC90EspadaalvásidősSkoda múzeumkipufogóalkalmazásGumpertEVOOpel GTgyúrásalvázOutlawnézőgokartgarázsajtóRed Bull Rings60banAustinvilágrekordaranyhőkamerafékpadLummagengszterMIGTestarossakályhamásolásmotorMAN488rányitásesőminigunszakadékPistaliepája-raliGMC YukonámokfutásroncstelepTom ChiltontúlméretesfelhőyogázTDIToyota Hiluxsérüléslóerő harcBelga NagydíjLaFerrari ApertaM6robotizált váltóokos fényszóróveszteségAbu Dhabi NagydíjidiótaMclaren 570SNAAFfelhasználóOlasz NagydíjpotyautaspullmannLandauletGT2Vila RealSuzuki Altoeletkromos autóKancsár Ferencapplikációmotogputcai versenybesirtunkTraficgyanusítottWWEFenyrkézifékT1Volkswagen Eosgerillanői vezetőherbiekereszteződéspro-tourer570SCarlos SainzbírságlopotttúraautóXJForma-1 Bahreini Nagydíjjet-skiCuprarottweilerárokszörnyetegkrosszelakadásmandzsettagombátnevezésFormula 3chevrolet cruzeelveszverokkantRangerpályanapSuzukaolajcsereLancia Themarush hourtengerCountrymankorlátozásXC60PakisztánoválpályaFord F-150Cayman GTSVReldurranhot hatchcherokeeThe Mint 400MNASZNissan Skyline R34panzióW MotorsChevrolett CorvetteMcLarenpörgetésgyűjteménysportkocsittévé3D nyomatáshelyszínelésönvezető rendszerDél-KoreaidőjárásÁmon OlivérVFTSSherpDieter ZetscheMini PacemanvontatásMercedes E-osztályDaciajó sofőrcentenáriumsávváltásBeppo HarrachRTRVW GolfkatonalángokSigdsrallyhackelésberagadszenzációMartn ProkopkeresztbeJohn Cenakínabajor autómarketingModel YDacia DokkerRenntechVenom F5Chevrolet ImpalaFerrarYouabian PumaschumachervadászatBZChevyteddySaabgyújtogatóVeneno RoadsterNissan GT-RRenault ClioVidaFedExAudi RS6apaRolls-Royce458 ItaliaDisneyBMW 8VIPoroszországpaintballlada grantaprofiAlpina B3Sebastian Loebrepülő autóXD3rendőrrx8halálMbDesignkiegészítőDucatiAusztriaBMW 3 GTHadik AndrássnowboardbemutatóboxactrosjégkaparóDevelgumorHoonigansBZZZe-tronLe MansLamborghini AventadorteljesítménymérésW213román autóakcióvasúti átkelőKoenigsegg Agera RGörögországGRSVpostáskésGuinness rekordContinentalpeugeot 205 gtiEclipseRosbergHillclimbSeatszembe sávNyirfás Juliannaillatévnyitókisvasútvezeték nélküli töltésönjáróTipoMakitavákuumspeciálissporthúzásHammanparasztFalconhátsókerékBMW 503BMW 7biztonságBMW 5 GTX-TrailbontásSuzukirobotautóIrmschermanuálistargoncaGLCblack friday8-aslevegő meghajtásoldalkocsiVolvo C30Wankel motorColin McRaeangol motorÚj-ZélandénekAurus SenatbivalyLamborghini Huracanformaközterület-fenntartásLMP-1500Kovács Ágibentley mulsannepótkocsigumiégetésF430Svéd raliiphoneAygoAudi A8 L ExtendedEksoVestQVkiállításlazavisszapillantóLAlángolborzmackóbölényKanadai NagydíjKeszthelyi VivientartályBJ BaldwinIRCFord Rangerbmw z2TCRG63ChicheritLodgyMercedes VitoNissan AltimateNiro EVLamborghini VenenolövegBMW Z4Nasser Al-AttiyahRenault RSi30 WagonmodernkerékvetőNascarGLBkihajtóVolvo S90internetingyen autóofficialPeugeot 308 GTiCiprusEnerGForcegyorsaságielőzés760Lilada 4x4utcatruckPepsifejszehackerlépcsőAbu-DhabiMonsterLMSMontenegroTrustmini cooperSuzuki KizashiMercedes SLSkipörgésCaterpillarautópályaparkolóRenault Clio TrophyPetersenUSAOrosz NagydíjAudi R8elszabadultdaruHyundai i20 WRCdűneDodge Challengerforró vízstop táblaládaderbirendezvényautó lopásWillys. moderntelepSupermanInterlagosKen BlockelakadNémet túraautó bajnokságkülönösRCegzotikus autóvízbenintruktoroldtimer találkozónézőkLPHyundai GenesisUltrasárgaBloomájulásToyota SupradragsterpermetezésJean AlesiJeep WranglerAudi A2városi miniXJ220Vipercsomagbeszakadt burkolatlövöldözésSzingapúri NagydíjbuszmegállóbunkerráfutástáblaPiercarlo Ghinzanimentősrolls-royce phantomOtt TanakForms-1filmes autókautóbemutatócsattogásChelseaGallardoFiat TipobejelentéslakókocsiOlssonVolkswagen PologyalogosvédelemMonacosólyomR8Genfi AutószalonHennessey Venomtermelés3-asSpydereladó autófalsefalseFord Ecosportchrysler 200chris Meekemercedes-benz mlcFord FocusepizódhasználatiGódor BarnaversenyautóSebatien LoebBMW 2 Active TourervizelBMW X5bukásgullwingautó rongálásmarkolóStingermenekülSuzuki VitarafokozatJustin WilsonVilnerDokkerAudi A6GT 4jeges útHyundai i30batmobileMcarenI8polgármesterCorvette Z06ijesztésmikrofonmeglepetésvizes útRS6mobilsínbicajLandwindSWLamborghinihulladékgyűjtésJedlik Ányos Klaszterskoda 120béreltOpel InsigniaHummerwellnessStratosreflektorChevrolet CamaroMitsubishi G4CintraVályihard topForma-3Lebaronfisker surfmárkapénzfestésSpykerWRC3992szimfonikus zenekarkoncepció Bugatti VeyronPeopleenzo ferrariInfinitirosszullétterepSportslincselésRobert KubicaSamsungNagy FutamWald InternationalhistoricReal MadridSirokrichard hammondModel ScsomagszállításMinibigtanulmányautókörforgalomMiami ViceprankSTiE30

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.