keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőfelelőtlenSTürülékbiztosítófrontálEF7tábladigitálisSpanyolországopel karlkereskedéslicitautómentésPlútóJaguarOne:1Porsche 911 RAudi TT-RSporsche 959Mini PacemanKarinamotorosrendőr3008David HasselhofffelfüggesztésidiótaPeoplePeoplelökhárítómárkamodernversenypályakirálynőPaul SwiftMercedes-Benz E-osztálycélgépRomániahaszonjárműhoonigankörnyezetbarátsebastien ogierFormula StudentAudi A3Mazda Miatatéli gumiMatteo MalucellirányitásToyota RAV4polgármesterönvezető rendszeregyterű autópostásTitan XDhalálosEurópa NagydíjLas VegasLMP-1SzlovéniahóemberCsillagtúraAfrikaBelgiumeladakHonda CivictengerturánemberségCsehországFiesta WRCijesztésBoschversenyautóMaláj NagydíjBMW I8impalatávolmaradáscsalásJeep Cherokeejégkaparófisker surfarmageddonChallengeLamborghini VenenoMomkhanaausztrálTigrisiCarKuala LumpurhibaNascarInsanitykukásautóeszméletlenCorvettefokozatszembe sávkivetítőtankolásleállásKínai NagydíjBentleykicsúszásautótesztMagyarországOlivier Panisgyorsulási versenyLukács KornéllimbólelepleződéscrashKeszthelyi VivienBMW E30Mercedes-Benz M-osztályrajtKerényi ÁdámOpel Adam RallyTata ZicacserbenhagyáskaszinóLodgyfüstcsúszáshot rodsunyiMaserati QuattroporteToyota CorollaKimi RaikkonendefektRenault TwingoGordinialvásJerezLancia Thema3d nyomtatóBMW M3A9Lykan HypersportRimacoffroadluxusautópaptotálkárkátyúmutatványGörögországLancer EVOautóbemutatólépcsőAEC RoutemasterHooniganssafaritűzcsaplányJeff GordonkardiológiaShelby GT350RBMW 1titanhecclovaskocsiRally60500rajzfilm46Toyota Supravadnyugatrx8MiniKefo MotorsportittasstatisztikatrükkingamotorWWEkatonákkormánywörtherseewellnessjachtroadsterlamborghini gallardoferrari 458 italiaautó eladásEMCUltraHonda 2&4Genesis G90hőségRange RoverrablásFord F150Forza Motorsportfilmes autókBentaygaLamborghini AventadoradásnézőkEVOpótkocsiLPNicolaptimekiegészítőmesefigurákformaRed BullMbDesignInclazabetonkeverőjégesőOrosz NagydíjKlausz KristófbunyópisztolyKecskeméti Balázsring-txiMcLarenkápolnaberagadTransformerscsomagi30 WagonSata-ralidragsteraromaAgeratemetkezéstérképSesto ElementoszolnokI-Pacebiztonsági autóAlpinecsehMaserati GranTurismoX-osztálybefutókoncepció Bugatti Veyron30 évjégautóbrutálisÉrdi TiborGhibliprankmotorháztetőködjárókelőGoodwood Festival of Speedkompakt autóBullitdudeJon Olssongázüzemű autóSemarolls-royce wraithgreenlinetévéAustinImolaLada 2104LancerDucatielnöki ügyHollandiactsCadillac ATSBonnevilleForma-Eford galaxyparkolásSkoda FabiagumorLexus IStrolibuszpro-tourerkölcsönzőtüntetésminiszterelnöklistaQVjwrcdrónVeyronvolkswagen jettacaddyDaniel RicciardoCaterhamtilosban parkolásShanghaiSLS AMGfisker karmaford s-maxhangprojektorRapid812A4sylviaBMW 3 GTAcropolis-raliBac MonobátorSebatien LoebWorld Series by RenaultKanadai Nagydíjcrash testMNASZszabadidő-autóP100DDodge ChallengerfékVenom F5Puskádi Jánoselőzetes911Miami ViceskylinefalsefalsepoénHennessey VenomelnökTakatahalálbicilisAudi SQ7elektromos autóGuardvisszahívásF12balhéepilepsziaspeedkoreai autószőnyeganimációsNürburgringszedánflame warágyFittipaldiMcLaren P1Honda Civic Type-RHong KongbillencstahóvéletlenrollerDronekhanaszélvédőmosóAston Martin Vulcankezdőnői sofőrCupraWTCRLFAZengő MotorsportXVIndiaNvidiakaszkadőrVolvo S90HUVlada grantaJensenkerékCayman GTSRafael Nadallángolparkoló asszisztensautomatikaYouabian PumaBTCCrongálásGLARodasFinal FantasytűzijátékszállodalimitáltKevin MagnussenBatmanTobias Moersjótétsportszerűtlenautó rongálásrendőrségVolkswagen GolfmunkagépJumpyNissan IDxArany KormánykerékkersközlekedésbiztonságelsőbbségLandwindNissan MicraHiluxtridentPeugeot 208kólaSpirit Of EcstasyC8GT-RDannyPorsche 993feltörésköztisztasághavas útHarley-DavidsonBMW 1602teherautóMad Maxbabavolkswagen boraMulholland DriveidiótaPeoplegyárVitoarab autóVelarmentőbruderRally du VAR 2012MonacoPhaetonOliver BlumeMitsubishi OutlanerVRML63 AMGtartályprofigyőri Audi-gyármozie-trontávirányítósconvertibleX-TrailiphoneMcarenkalapácsbiztonsági övkínaPeugeot 508jean-claude van demmeLance Strollkedvezménydízel botrányCompassriasztóSennalezárásdonington parkTAG MotorsportHayden PaddonAudi A8 L Securityde tomaso panteraRubicontűzoltóságbolondepizódfelnirottweilerrobotizált autóRon DennisMercedesBMW M2CadillacTSIVelociraptorsütiszörnygyerek autóromán autógarazsarab közlekedésautós üldözésskoda superbburnoutTata Nanosárga zászlóorosz tuningChevelleArab autózásdízelautóSiennaautóútskoda fabia s2000B11Irmscher InspiroMarius AasenTiguanLanciaitalTushkanovaKomáromdaruBitter SándorMiatas60lövegcsattogásBelga Nagydíji3XJWestfield MegabusasertésrendőrautótöltőGhymkhanaerősjelmezsugárhajtásúR8458 SpecialeJaguar XKR-S918 Spyder458 Italiasztoridűneintelligensamerikai humorszelektív hulladékúj generációATS-VPosaidoncitroen cxhősHuayragyúrásMasterChevrolet CorvettemedvesziklaLexus LF-SAtolatásszimulátoraprkolóoroszországCiprusKiaLapraszerelt autó5008ZFDragPharrel WilliamsEurópa BajnokságBMW Z4Blacktörök közelkedésmosásporcheDoritosbenceeletkromos autóSebringMonacói NagydíjFIA GT3hódmezőrületfogászathangIndiai NagydíjtanulmnányLadaInfernoTim GáborPistadöntőtalálkozóCross Conceptdacia sanderoFord RangerRX-9paintballzombi8-asOtt Tanakrajzfoghúzáselső vásárlóretroautóhelyszínelésCentenarioMagyar Termék NagydíjEVvisszapillantópályanapSibiu-raliQoros 3Volvo S70 Rvégső állomásRali VBhangutánzóBoxsterNAAFláncNeymartörvénytalálmányAMG24 órás versenyAriel Atombrutál esésBMW 2-es sorozatfreighterkombi autóféktesztSubaru ForesterrepülőtrükközésJannarellyKia RioCadillac ELRközelNissan GT-R R34gazdagszarvasTFSIdurvabicikliútAudi Q2napenergiaCamaroZöld pokolpalettaGMC YukonTargaDCM550dRali OBtoyota versorevansIsuzukombájnHonda CR-VVATHKia PicantomacskaérintőkijelzőnavigátortávolságHungaroringnyújtott karosszériaYeongamHonda Prelude350zBútor RobiMikkelsenRallyeKadjarcsomagszállításclioMitshubishiablaktörlőFiat TipoToyota Hiluxcseh autómobilitásrobbanásGuinness rekordegyezményroncsBreitling Jet TeamBruno SpenglerClarksonwalter röhrlszabálytalankodástrélerForza 7kétkerékAlex ZanardivideóVerstappentéli közlekedésámokfutáspolo r wrcmúzeumWaldowborzPontiacbringahangfalYuliannaráfutáskereszteződésluxusolajCorsica-raliLaguna SecaelaludtNissan rekordFicza FerencbejelentésMcLaren 12cGallardohonda integraGT-86SinsheimMr.BeanBarcelonaChevrolet CamaronyomtatásfocioroszlánRenaultborulJCWmagyarTouristenfahrttrident icenihibrid autóhistoricelszállításKen BlockfóbiaFalconmentőakcióKevin AbbringManormarketingZR1Mercedes S-osztályzuhanásdugómegtaláltMazda3Ford RacingFelix BaumgartnerszáguldásLotus SUVoldtimer találkozókombiOpel CascadafelvonulástesztAcura NSXDucatohangvezérlésGymkhanaF430hackerszoknyaDB9hernyótalpPro CeedCountachvonattaplóbérautókrosszmotorfurcsaságpokolfesztiválverekedésKia Nirorally du VARvonulásblack fridayillegálWatkins GlenBudapestinstinctújjáéledSRTdagadtrepüldrámaGTAbmw m5KonaüzemanyagFord FocusTerrakhanaösszefogásVilnercar pornzúzásFormula 3Jeep WranglernyíltnapAthénS90egyterűtuningYpres-raliGT3Toyota PicnicbikaX2PepsiautótolvajmásolásTallinsérülésrondaLand Roveraudi a4Veneno Roadsteramerikai rendőrségPortugáliaForma-2gyerekTrusthanninendudaesésjótékonykodásmercedes-benzfilmes autóT-RocCitroen DS3Saab 9-3karbonoff-roadigazságszolgáltatásfestékminigunsubaru wrx stiVauxhallrobotViper SRTGigafactorysárgabuffierbaseballcentenáriumNasser Al-AttiyahgyászhírNoodleelőjegyzéselakadDodgeYarisOpellopós autótestbestsellerkonvojszekéraudioRufGyurtaMaserati LevantebajnokságrendőrEclipsealternatív üzemanyagjó sofőrX6McherokeehúzásRowan AtkinsonEvoquejávorszarvas-tesztMikulássüllyedésgyújtogatásTCRshowMotkányrágcsálóvontatásMarvelközterület-fenntartásbiztonságtechnikateddybontásGT4hackelésnissan navaraépítkezésBMW M760Li xDriveveteránamazonLotus F1favágásNASAPikes PeakautómosásLe Mans 24hMercedes jövőgyűjteményrendszámbambuszSkoda múzeumvizelMitsubishi Lancermercedes-benz s-osztály24hkisteherautóUH-1Dodge RAMlángváltóleszállás34 órás versenyLandauletpirosStoffel Vandoornenyirfasbmw m4Rally CupApriliaToyota GT86bírságpattogatott kukoricareflexDacia DusterItaliasípályalufthansaszenzációugrásszállítmánylancia fulviajavításMichelisz NorbertLamborghini Veneno RoadsterKancsár FerencJanner rallyElon MuskkizárásG63Trans AMutcai versenyFord MondeoJaguar XFR-SösszehasonlítóAnniversaryVectrakamionV12lángokhalálos irambanterelésBMWSherpautmoataVolvo C30ApplemanuálisizomautóA110BMW 2 Active TourerSupermanalkalmazásAlfa Romeo 4CFerrari F40 LM BarchettaForza Horizon 2Gran TourismoQatarCitroen DS5GinkiállításfigyelmetlenBMW X4need for speedBugatti Veyron SSkergetőzésSAS IrisAudi TT CupZafirawc960IATMemo Gidleycadillac devillegyorsulásMarine EditionszociautotalalkozorobbantásmenekülEric BoullierBulldogNémet NagydíjSpykerMelbournejelzőoszlopWalter CsabaelakadásJakus TamástulajdonosThe Mint 400Q60Magyar NagydíjvészfékSRT ViperManor MarussiaRober KubicaSierraNyirfás JuliannaG63 AMGördögszekérW213Jaguar XFmentősautósüldözésPanamera Sport TurismoForma-4terepezésOsloChuck NorrisOlaszországReal Madridboxerplatformdacia loganLykanautópályamatricaVin DieselLamborghini DiablofolyóSixtEmilySlovakia Ringretroszlalomferrari enzoGMC SierraOlasz NagydíjátverésJames MayDacia DokkerRobert KubicaShelby Daytona CoupeMichael SchumacherFord KugaRickard RydellgörkorcsolyaVeszprémPorsche BoxterfilmbúcsúboxkiállásBrazíliaEngstlerAMG GT RprémiumautóGuerlain Chicheritforma-1kigyulladrasszizmusjubileumgyalogosDurangoPCbaja 500besirtunkkonzolConnectedDriveErwin WurmcsajozásSportwagonpolitikaAirscarfOscherslebenakkumulátorAll-TerrainüvegkárRWDautossíngokartRenault ClioMonzaToyota S-FRimprezaMercedes E-osztályCessnaenzo ferrarijaguar f-typevodkaERCCadillac Escaladelábbal vezetTrophy TruckBMW X5VolvorobbancélNagy Futamgázolásgyakorlatjason stathammarkolóAlpina B3rönkszállítószállítógyerekülésHumveevasúti átkelőBMW 7fotóOpel Zafira TourertélChevroletBuick RivieragyorshajtásXJ13ItaldesignBoston reptérSecuritymatt fényezésMercedes C-osztályHongkongChryslerLevantekrosszFerrari F12igazoltatásroncstelepToyota Yaris RSámokfutósivataghűtésCitroen DS3WRCkupékötélhúzáscsajokőzrinocéroszmázlicustom car2013GPSapokalipszisrenault talismanD3 GrouphumorosáradásPeugeot 207sportautóBahraini NagydíjGhostGTfekvőrendőrlopott44időjárásKertész KrisztiánszerelőWRC3mandzsettagombSubaruLe MansfejesAston Martin DB9turán frigyesRange Rover SporttorlaszJaguar XFRTerrabmw maasaicamercedes-benz econicDavid BrownIrmscherrali-európabajnokságJohn CenavillanyautóExtremeSpecialeDél-Amerikam5kulcsjet-skiAventadorBaleedukációfegyveresekMazda CX-9luxus buszaudi q3Pur Blanchivatalossuzuki balenonissan nv200DániaSeatfékpadstretchnapfénytetőBMW E30 M3David CoulthardSuper Sportbadassforró vízV8 SupercarJosh CarturongPeopleland rover discovery sportbmw 507Lada NivaNissan Skyline R34Dwayne Johnsonszippantós kocsiPolestarXC60bunkerFormula RenaultwiesmannChicheritbuszmegállóautóipari visszahívásFerrari F12 Berlinettapókhalottas kocsiDusterPace CarSmart CabrioNissan MaximaHappyScoutlinemajdnem balesetJänner-ralipeugeot 208 gtisofőrös autóKia CeedgyárimeganeMazda CX-5RapidEWRX STIAlfa 4CSUVOpel GTDelta HF IntegraleConceptegyediBugatti Gangloff CoupeZ5SMSSubaru ImprezaátnevezésChicagotolásMercedes CLAVida Janistreet raceModel 3Minyonszimulálásjames bondM8túlkeresletbénalimitált szériarepüléslexus rcstopMichelinMercedes EVO 2hibridautósmokementésátadásvakvezető kutya458ijedtségtilalomPiercarlo GhinzanitornádóLummaCaymantoyota land cruiserRolls-Roycepiros lámpaQorosfűnyíróNissan GT-RlízingelmebetegOpel AmperaSochicsaládi autóélményautózásDaciaparasztkínai autópályaháborúIndyCarDaniel SordoszarkasavStepwaytehénerőszakSpa FrancorchampsgyanusítottHondaStellaPorsche Mission EUAZCruzeTouaregtúraautó világbajnokságNYPDbakijátékautóhumorkamionsofőrdarálóföldcsuszamlásvillámdemonstrációjelzésvadászatunboxingbővítésW MotorsMarchionneHaasszörnykilökésAston Martin Rapide Sschumachernévhard tophajóMaserati Quatroportecars and coffeEsteban Gutierrezneuvillerush hourszingapúrKoreai NagydíjhójáróOpel InsigniajátékkonzolFerrari 599 GTOképPepsi MaxAlaszkaPorschegiccsrobogóatvE63 SInfiniti M30doszlopNovitecszakadékkatonaiAusztriaDRIVE PILOTM PerformanceHoldenreggeliPokemon GoTom ChiltonRali EBFenyrkutyaMclaren 570SMáltaAudi RS3ROALBeppo Harrachpénznői vezetőKovács Tamási5közlekedésT1közterület-fenntartóspeakerPauFerrari Californiavideó válogatásDan BilzerianRollsCreweMicralefulladdroglincselésmurvaWill StevenscsúnyaRubens Barrichelloönzetlenáremelésangol autóidiótagesztusversenygumiChevrolet Impalarakétabaleset tengelyWald InternationalSkoda CitigoJohannesburgA5gyalogKazahsztánmárkakupamobiltelefonBessenyey ZoltánVWalvázRhys MillenMLBátépítésSCCNew Jerseylada 4x4ISISForma-1 Bahreini Nagydíjreklámlexus nxvolkswagen t1FocusOpel AstraHoonicornFuriousTipoRinspeedtáskaVolkswagen JettaMonte Carlo rallykereslet csökkenés275Bob BellKodiakleleplezésTyler WitteFordbukáscsúszós útautópályadömperMercedes SLSMercedes-Benz CLArobogóskarmabobpályalerobbansorsGiulia QVbentley continental gtMaybachmexikói autóAbu-DhabiKTMbiztosításDodge ChargerMalajziaColoradoKodiaqköltözésatkinsonzebraautóFerrariSolbergBMW 5-ös sorozathihetetlen3DamerikaszörfkrátergázszivárgásSwiftjapán közlekedésverésyoMercedes-Maybachállatörök garanciaveterán autólángszóróSilverstoneMoszkvafelakadFerrariPeopleBMW 6MazdazsúfoltságNicolas CageDefenderszabályozásS65Nissanfrankfurti autószalonkonföderációs zászlóösszehasonlító-tesztAIDSplázaARTlasszóMercedes-Benz SLSkéséskereskedőkéselésVolvo reklánmgurulKugaSuzuki SX4elefántUSAbankautomatarolls-royce phantomViperHonda JazzbevásárlásrészedalagútMotorsbringásyellowstonepusztításkábítószervilágrekordtelefonquadskiAcurafelajánlásFR-SCX-5Carlos SainztruckVolkswagen Touareghyundai i20gyorsasági obnissan leafSonicMcDonaldsbiztonsági rendszereladó autóMagnus WalkerVolkswagen EosMercedes VitoUSA NagydíjMP4-12Ckilökdaewoogyorsasági motorJanner raliXPeugeot 2008Wolfsburgévfordulópassatbentley mulsanneHyundailiepája-raliStockholmSergioAero 8Ausztrál NagydíjVolkswagenBMW 5Mercedes G-osztálygödörinternetpezsgőCardokSuperfastrugóHenessey Venom GTford thunderbirdbivalyszemétszedésfejszeNissan NotegyorsaságiÉv autójaszállításVila Realbolygódugattyús motorEurosol-Honda Civic Type-RAlpina B7terepjáróBreitlingMarbellaBMW 6-os sorozatCitroen C4 PicassogyorsításmenekülésMercedes GLEBlack BearSportsAlain MenuM4 GTSErzsébetVignaleégő autóWTCCmobilautósportoperatőrsúlyelosztásRenault MeganenézőfelahegyreAMG GTbioüzemanyaghavazásMcLaren MP4-12ClabradorHeritageDemonPriusléghajtásNissan 370zszelfiMogyoródNissan Sentraokos fényszórójapán piacvolkswagen eco updonutbalesetekhőkameraKaroqgyerekekhuligánokolajcsereCitroen C3hajléktalanDél-AfrikaMolasz autóRX-8RenntechX5Mhosszútávú autóversenyvárólistaCoca-ColaGMCXJ220Gumball 3000önvezetőhirdetésjégFiattúraautóMotegiBMW 4 Gran CoupéFedExegyüttműködésVolkswagen PhaetonkarcSmartBambooherbieDB11Suzukitesla model xesőpullmannFerrari FXXUberBJ Baldwinmercedes-benz mlcfékútYamahaMarco WittmanOlssonAudi TTMatthew CampbellModel Skínos esetSVFord Fiesta RS WRCCorvette Z06vezeték nélküli töltéstetőjeges útGLBtávirányítós autóMarcus GronholmakadályStelviobenzinkútLiberty WalkPethő IstvánEurosportspeedzonenémet autóNissan JukekátránybicajMANszétverireakcióútVolvo XC90batmobiletilos parkolásChevrolett CorvettelyuksütiszerencseAnton YelchincigisportkocsitWintercontactprojektorVolkswagen PoloautókiállításAudi RS6FanatecF40TwingoSuzuki SwiftjógarönklánykérésInfinitiKoncz GáborAston Martin Cygnetporral oltószórásrekordmelegedéshídToyota TundrasordoCitroenfelfutólebukáse-GolfChevyhot hatchRenault TrafficSuzuki AuthenticsNissan AlmeramázlistaDTMékszerarabColin McRaeautópiacPlaystationMike TroutjótékonyságTacomaároki3 REXFiat PandaChevrolet AveorombolásNorvégiarendezvényIndyMehdi BennaniMitsubishi G4TouristenmodellfrissítéscrossoverSnowkhanafejlesztésszigetMicheliszMarcello LottiőrületMartn ProkopNismoKodoAntonin TlustakVolkswagen Up!autós jövővárosMiguel MolinavillamosNissan SilviatraktorKovács ÁgiRed Bull RingGuerlainLS 500hleopardMercedes-Benz A-osztályomlásEgerNorrdschleifeélő3D nyomatásChelseaquadIShangutánzásestechris MeekeWRXMarioZotyemólókárosanyagStingerelektromos autózásNeonháromkerekűkubafacebookGoogleLuc Bessonamerikai autótoyota 2000 gtijesztgetésVolvo modellvicces videóSpyderstábTraficCrosslandHockenheimvasúti átjáróWranglerAudi A8 L Extendedlegócars coffeeladásyoungtimerVenomKOERUBajaGRMNFerrari 599 GTB570SfuvarAdria CenniGT 4vízbmw z2ategoDC ShoesrakományForma-1 Spanyol NagydíjRed Bull RacingChristiano Ronaldohíd csererossz útbalszerencseöregvetődésSuzuki AltomárkákBZZZroad rageBuggyFiestakisfilmelszabadult járműAlpina B12lowriderCountrymanNissan Skyline R33Bob Lutzbritish greenBMW 5 GTgarazs.tvSsangYongGlobal Vehicle TrustAyrton Sennalancia deltaDevel Sixteenráncfelvarrásterrorcobra 11KTM X-Bow4MATICautolivkit carorosz autógépi mosóKharitoninkilencsebességes automta váltóÉsztországbombaA120Lada Vestasvéd piacHyundai i20 WRCvolkswagen golf sportsvanSpielbergIRClövöldözésgumiégetésvirtuálisrenault sanderoGeelyLada KalinaSkoda OctaviaChironbalesetRoad AmericaelsőMercedes-Benz SLS AMG4x4Mercedes SLS AMGChargervolkswagen bogáralfapáncéloskétkerekezésidősKoenigsegg Agera ROpel MagyarországbakancslistaRadicalGeneral Leevárosi miniR5Tesla Model 3JeepRCInsigniaMarchionnaWillys. modernOpel KadettAutopilotCaliforniaMercedes-Benz G-osztályTaco BellhomokviharAlfa RomoekávéBuickBentley Continental Flying SpurszörnyetegBrazil NagydíjEasytroncisubaru wrxCadillac CTSporsche macanBYDbüntetésRat RodlakókocsiArteonpremierCintrafiat. fiat 500megsemmisítésGenfi AutószalongunelszabadultContinentalAudi S5nagymamaHyundai VelosterroncsderbikazárhányásPeugeot 206vízbentaxitűzoltóhulladékgazdálkodásSpaGiuliahatótávlökésSvédországkarácsonynyereményjátékúthiba6x6dynoszánkóBryan buffierÉv Autója 2017humotvizes útugratásFerrari LaFerrariraktárhibridFiat 500720SKrózser MenyhértPaul di RestaAccordmorganmercedes-benz c-osztálysorompóteaserpermetezésautótemetőbemutatóBMW X6gyújtogatókötekedésMick SchumacherbénázásIndy 500ritkaságorrszarvúP1Q5számozásAudi Prologue AvantforFiat 500LFord FiestakipörgésApolloterepFiat 124 SpideregykerekezésSzilveszter ralitanulmányfelúszáshókotróraliBill Gatesbörtöntilosműszerfalszabálysértéslopott autóskoda 120Road RoverBethelPSAAudiirodaparkolóRLand Rover DefenderSt. James EditionhomokF50Garázs TVselfieillatflörtS600Suzuki VitaratanulmányautósátorHammanTrabantSebastian LoebSvéd raliSkoda Octavia RSidőmérő edzésPakisztánABTJaguar X-Typechevrolet cruzetragédiatrollszénakézikönyvkülönösEtnacitroen c-xrF1lefoglalt autókviccIED Syrmasteve mcqueenkísérletfestésoroszmegelőző filmbeszakadt burkolatkatonaKatarzenespanyolmonte carlo ralinagy sebességliszttargoncaVorsteinerSigdsrallyToyotaHollywoodkézifékSSPosrchebuszF150Dodge Dartemissziós botrányVFTSFord F-150Erzsébet királynőHalid AvdagicCaterpillarTOP10GumpertMuscle CarbessenyeyChevrolet Volttolvajprototípusáldásszondafurcsa járműRenault RSénekForzahalottaskocsiLamborghini MurcielagohalálesetI8richard hammondutcai autóRedájulásrosszullétmini cooperfiskerGLEMcFlykabrióAudi R8ingyen autódriftGyulay ZsoltTimo GlockelszabadulMercedes S-classharrachSkodaAudi A6PeugeotJustin WilsonLaFerrari ApertaBrit NagydíjGoProScoutautomata váltóspanyol autóSmart ForFourillegális versenyExclusive488sorozatJari-Matti LatvalaS10manőverJohn Cooper WorkseldurranKetterer Continentaljapán autószilvszter raliChevrolet CaptivamagabiztosságToyota EchokihajtópénzszállítóRenault Clio TrophyKAMAZNordschleifebiztonságDevelVilágbajnokságM6Porsche 911székAlfa RomeoSvájcRolss-RoyceMission EpotyautasRolls-Royce Wraith CoupeRoberto Merhilada samaraakcióQ6balesetmegelőzésNestor GirolamiorigamiAgera RSHadik Andrástávirányítós indítódashcamromán közlekedésbmw x1Mercedes A-osztálygyalogosvédelemSebastian VettelClimbkhanaGTOszenzor760LiAndy Priaulxactrosproblémax7doppingDokkerMercedes Maybach.kommunikációlövéspaul walkerUPSJedlik Ányos KlaszterA-osztálykisautóPeugeot 308 GTiJurassic Parkorosz közlekedésGódor BarnaMexikóPorsche PanameraDetroiti AutószalonTucsongyilkossági kísérletázsiai közlekedésAudi A2R3intruktorhegyittas vezetőkörnyezetvédelem45motoroskorlátozásültetéstúlméretesOstbergLance GilbertpulykaLaFerrarisvédSuzuki SamuraiGrand DusterHummer H1bunkóland rover discoverynyári gumiTokiói AutószalonvandalizmusFestival of Speedx6R8 SpiderPókemberfüves cigiboxajtóAbu Dhabi NagydíjFRSzingapúri Nagydíjszupersportkocsibrutáltrutyivolkswagen beetleversenysportTieTDIEliaBMW M4 GTSPárizsi Autószalonamerikai közlekedésBen AffleckDél-KoreaRX-VISIONládaderbiSamsungHyundai i30rendvédelmi erőkBarum-raliMercedes CLK AMG Black SeriesHill ClimbbölényFrankfurtrészegtáncmotorhibakanadafurgonautomataUsain BoltDodge HellcatsnowboardHillclimbGenftámadásLa TomatinahelikopterM0bukfencPeugeot 308szemmozgáskémfotóelképesztőpeugeot 308 swSeat IbizascooterpápaU2zúzóSuzukaMax MosleyévnyitótechnikaTataMaseratifrancia autóHunGarianOPCkínai közlekedésBrillianceSpongya BobGenesisFranciaországforgalomvezetésFord EcosportsportPekingi AutószalonDacia Logan MCVPiquetGorillazColins CrestCrossland XelsüllyedGLCSpanyol Nagydíjszakaszversenyford c-maxFCATWOFACEShelbyAmpera-evírusfagázrobbanásVályiépítésAlpinaFerrari 355 S SpiderMonsterMercedes GPstartfelvásárlásjárdaangol motorrobotizált váltóSabine SchmitzvásárláskoppintásspraySport SVRbeszakadtragePorsche 911 GT3előzésbéreltDaimlerFormulaWalterné Dancsó AdriennJensen InterceptorHyundai ix20SaabJean AlesikályhagőzreflekszOpel AntarabikiniVW GolfSTikazahOpel AdamEnerGForceDisneySuzuki Kizashiangol közlekedéspedálTechartRali du ValaisWankel motorrandinémet sportkocsiDakarTestarossamackóKoenigsegg Agera HHnissan gtrPutyinszerkezethulladékgyűjtésNémet túraautó bajnokságchrysler 200Bentley FalconSzilveszter rallyTolemanford katechnológiagarázsajtóLada PrioraApertamotorpalettatrezorLettországKia SoulfutárChevrolet Camaro Z/28failMartin Cacereslandolásrali-világbajnokságG650DaytonaJorge LorenzowrcfegyverSuperleggerajarri-matti latvalaBMW 503AMTSFernando AlonsoRosbergcsodaegzotikus autóünnepi modellHeinz-Harald FrentzenFootkhanajó emberNissan NV 200Jeanner rallyQoros GQ3ATSClarionszaltórobotautóhullámüldözésharcHonda NSXgalambkamikazesikerChevrolet SilveradoLamborghini UrusvételLexusFord Mustangdízel motorSteve JobskipufogóYas Marina CircuitelektromosvákuumamerikaiBMW 8tankbűncselekményKia Forte KoupAsconazsenialitásCayman SCrystal HookstrailerHummerboruláskigyulladtszemeteléslimuzinADAC Deutschland rallyFlamepickup500eletartóztatásmotogpVenezuelaukrajnaMount EverestMaserati 3500GTVetteJapán Nagydíjsólyomelgurulpeugeot 205 gticsempészetWSRAmerikai NagydíjMitsubishielveszveInterlagosutcaProteamÍrország2WDPriorHyundai Genesisesküvőkamerameglepetésvillámlásautó lopásMadárLamborghiniVivaroAston MartinSan Diegoextra 300gázGázosításE30farmerBMW 4-es sorozatOpel CorsaLamborghini Huracanújjáépülttelepdigital lightpieter tsientörésjövőképgolfautó

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.