keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőkutyagyászhírZafirabikajótékonykodásOpen GTA9motoráremeléseletkromos autóautóbemutatókínaCadillac CTSAston Martin CygnetjátékautóForma-3raliAlaszkaVignalekiegészítősugárhajtásúKodoBugatti Veyron SSBatmanköltözéslimuzin3008i5élőCruzeAmerikai NagydíjHadik AndrásgyorsításctsMercedes GPjógaMercedes jövőVlagyimirszingapúrHyundai GenesisvírusFormulaBoschbrutálpapRenault TraffickamerásPutyinvégső állomásorosz autóTechartYpres-ralibetonkeverőMax MosleyZumaItaldesignkigyulladtMLBVályiRX-VISIONképDakarMaserati 3500GTPethő IstvánbunkóBoxstertraffipaxnézőKia Ceedállathegyrolls-royce wraithSCCroncsfelúszásBreitling Jet Teamporral oltóTata ZicaMitsubishi LancerAdria CenniTataHummer H1DaytonaelektromotorjégesőleszállásFiatCessnaLevanteFord F150Chevrolet CaptivaVenomsmokeToyota Hiluxláng44ablaktörlősütiszörnyIrmscherAudi RS6gördeszkadűneCitroen C4 PicassoG650Audi SQ7Peugeot 308 GTimagabiztosságbuszautós jövőlövöldözésZFwörtherseekaszinóbemutatóMonte Carlo rallyvízbenAudi A8 L SecurityRenaultautótesztOlaszországLiberty WalkadásFittipaldiFuriousLamborghini MurcielagooperatőrAcropolis-raliparasztkéselésDodge ChallengertanulmányautóközlekedésegykerekezésReal MadridCayman GTSnyújtott karosszéria3Dépítkezésbikinijapán közlekedésvakvezető kutyaGTBfelfutóturánHofmannErwin WurmMcarenWaldowVIPS90Mercedes C-osztályWill StevensfreighterKen BlockRodasGordiniQ5akciószáguldásReddöntőKazahsztánIATLPHollywoodChevroletBloomkombiEmilyjárókelőhollandTerraóraW213TouristenfahrtGMC YukonlaptimepolitikadrámaWalter Csaba918 SpyderSt. James EditionTakatasztorigyerekülésBreitlingWSRNorvégiaVolkswagen TouaregCarlos Sainzland rover discoveryittas vezetőSLCABTChevrolet Voltsubaru wrx stiMazda MiataMitsubishi OutlanerBrit NagydíjfarmerMercedes-Benz SLSporsche 959458 ItalialányRS4MexikófelelőtlenrongálásVelarJaguar XFRLAtehénmúzeumOlssonelnöki ügyKalashnikovAMG GTMercedes Maybach.Fiat 500LTraficPakisztánfeltörésGuerlain ChicheritTim Gábornissan gtrJustin WilsonhirdetésbölényMbDesigngyalogosV8 SupercarVolvo S90doppingszerkezetiphonebiztonságriasztóKrózser Menyhértjelzőoszlopcseh autóGT40hangprojektortrident icenidugóWaymomanőverversenyMFIA GT3dízel botrányPaul SwiftesésnapenergiapechKínai NagydíjsportautóLamborghini Veneno RoadstervákuumDoritoskit carlazacentenáriumfilmes autókOtt Tanakvodkaszilvszter raliidőjáráskarmajátékkonzolkereslet csökkenésATSlicitelektromos UTVÍrországCitroen DS3extra 300Német túraautó bajnokságszerencsekisteherautólökésMulholland DrivejelmezHyundai Velostertank458zsenialitástoláselőzésbarn findAudi RS3W MotorsmorganToyota CorollapáncélozottlökhárítómentőakciószörffestékfelhasználóreggeliWillys. modernolajfoltHongkongCaliforniatávirányítós indítófegyverCarlexPeugeotÚj-ZélandmentősLada VestaconvertibleRali du ValaisTitan XDMagyar NagydíjBMW 7A4csattogáschevrolet cruzekajaSuperfastBentley Falconzúzási30 Wagonjeges útbénázásgyárimegtalálttolatásféktesztSvéd ralikereskedésfokozatangol közlekedésretroautóberagad4rendvédelmi erőkrush hourI8SirokcsomagAudi TT-RSFerrari 599 GTBSMSB2Tesla Model 3esteOpel CorsaC3Arany KormánykerékRed BullgalambhalálesetrajzfilmSebastian Loebangol motorugrásRhys MillenColoradoSwiftAMG GT RTargapáncélosGran Tourismohányásutcai versenybencejelenlétquadSherpcsereBarbieGT-86Honda CR-Vcrash testLexusvédelmi minisztériumHuayraszimulálássofőrös autóBMWPokemon GocsalásRenault Clio TrophycherokeeCentenarioM4 GTSMontenegrorobotizált váltóToyota Echolamborghini gallardoszabadidő-autótesla model xbritish greenBMW M2oldalkocsiLance Stroll5008Toyota PicnicbérautóbobpályaQoros GQ3LaFerrari ApertaNestor GirolamiRollsquadskihibrid24hösszefogásgépi mosóTrabantskoda 1208CRoad AmericaGTOmotorpalettaoff-roadvizes útKia PicantodaewoomanuálisrágcsálójubileumprémiumautórészegPersonal AssistantalvázEsteban GutierrezTestarossahullámnyirfasSamsungGT 4skoda superbreklámfisker karmagyerekfotóLukács KornélpénzszállítóNyirádFanatecbmw maasaicaQ6Halid AvdagicMotorexelnökközelPárizsi AutószalonSan DiegoroncsderbiTata NanoHiluxTrophy TrucklövésVauxhallaudi a4SUVvizelSochiDavid BrowngolyóPur BlancBMW Z4felvonulásátverésPeugeot 308General Leerali-európabajnokságAmbienteijesztésKevin AbbringMP4-12CS10Toyota S-FRFicza FerencS600HockenheimPeugeot 207foghúzásfociTushkanovaatvSzlovéniasnowboarddrónversenyautókisfilmLamborghini VenenoPeugeot 508reakciókazárFiat TiposzámozásmérésMercedes-Benz A-osztályrakétafelahegyrechrysler 200görkorcsolyaAston MartinLummaNyirfás JuliannaCross ConceptTrustSuzuki AuthenticsJean AlesiVenezuelaeladakszakadékDurangomackóKetterer ContinentalSemaElon MuskAudi A8 L Extendedvolkswagen beetleARTMaseratiGorillaznagy sebességCupraszarkaVila RealMelbourneGPSöregMercedes-Benz G-osztálymocsárFranciaországkiállításnémet sportkocsiRapidEWildcatCiprusvízlimitált szériaForma-4testM8Opel Astrapiros lámpaamerikai rendőrségSpyderkémfotókaratásDusteridősbalesetekláncgyűjteményNissan JukeBMW 5-ös sorozatSzilveszter rallyMcDonaldslandolásösszehasonlító-tesztBMW M760Li xDriveLettországUTVlezárásJaguarpályanapChevrolet ImpalaLancia ThemaMclaren 570StüntetésfalsefalseLS 500hgengszterAgeraFiat 500CsillagtúracsúnyaLodgysavrally du VARfilmPistanavigátorRafael NadalBMW 6steve mcqueenBuggytávolságNissan Almeraautós üldözésEgerAero 8balesetmegelőzésAxiálmajdnem balesetChevrolet SilveradoWWEszemeteléskardiológiastopschumacherSkodacustom carelefánttelefonZ06csajokhosszútávú autóversenyFerrari 355 S SpiderVin Diesellángszóróelektromos autózásRosberglada grantabaseballNasser Al-Attiyahtrollfestéspokoldashcams60New JerseyHyundaiCitroen DS5R8 Spider3d nyomtatóPorsche 911 RQoros 3lábbal vezetautópiacflame warFerrari CaliforniamegsemmisítésChristiano RonaldovillanyautóXSuzuki AltoAcuraF50Japán NagydíjMcLaren P1speedszerződésNissan SentraajtótűzijátékRedJetszoknyaChevyMercedes A-osztálylerobbanjelzésjégkaparóközútgyújtogatásbiztonsági autóközterület-fenntartásLPGDániaYouabian PumaelakadVolvo reklánmjó sofőrSuzuki SwiftjwrcMoszkvahangutánzórányitásrobotSecurityAyrton SennaFootkhanaShanghai720SFormula Renaultfilmes autóversenygumiAudi R8szlalomtrailerRolls-Royce Wraith CouperobogósA110VetteI-PaceInfernodonington parkIncmegelőző filmorosz tuninghóemberhard topzebrasátorreflekszAudi TT CupSergiobajnokságkárosanyagkarc24 órás verseny60Buick RivierainternetDragon MountainVilágbajnokságRali VBDB9PCtragédiaToyotaStelvioXD3NismokicsúszásLotus SUVbruderEF7fóbiaLamborghini DiabloluxusautóOpel Insigniapotyautasplatformkombi autóSnowkhanatörésTCR EuropeBryan buffierHoldengokartHonda CivicSRT Vipertávolmaradásrönkszállítóterepbaja 500munkagépDan Bilzerianfrontálbillencsalvászsiráfvandalizmuslada 4x4Le MansSabine SchmitzEurópa NagydíjbunkerBruno Spenglerdacia sanderoSuzukaOstbergItaliaDCszakaszfrancia autóClimbkhanaE30koreai autó2WDlakóparkvicces videóSTFedExÉv autójaMalajziaBollingerbeszakadtautosfröcskölShelbyCamarogyerekekModel Slexus rcDBXAudi Q2Ferrari FXXSportshackerévnyitóKanadai NagydíjAuditilos parkolásmásodszor959amerikaiDavid Hasselhoffcitroen c-xrHorizonrepülésSuzukinévDavid CoulthardhírhangutánzásTouristenbrutál esés570SmarketinghomokviharOscherslebenEQCD3 Groupm5Sport SVRKiakigyulladBMW 5 GTStoffel VandoorneRenntechnői vezetőcsomagszállításGyurtaaranyautó eladásháromkerekűveterán autóJeanner rallydefektUsain BoltelszaladCountachnői sofőrManor MarussiaMitshubishistatisztikasólyomlopós autóbmw m5kersbringásgőz350zmobilitásmatt fényezésAgera RSHumveeMarine EditionVidaalkalmazásBMW X5CorvetteGódor Barnatávirányítós autóstreet raceteddylelepleződéstrezorPeugeot 208korlátozásSpa FrancorchampsBMW 1602Kimi RaikkonenrandiJensen Interceptorbadassfisker surfsportEurosol-Honda Civic Type-Rráncfelvarráselőjegyzésgullwingroad rageBMW 6-os sorozatszupersportkocsiAygopörgetésvisszapillantóbetonDronekhanasertéshirtelen kormányjapán piacKoncz GáborszemkátyúvonulásKia RiobakancslistaCountrymanegzotikus autóelakadásAmpera-eirodaamerikai humorhelikopterkápolnaAlpineTCRkötélhúzásAbu-DhabinőkTobias MoersSupermanrekordfékpadbmw x1áldásautmoatadynobicikliútvásárlásLancer EVOmonte carlo ralitoyota land cruiserU2darálóVorsteinerbrutálisfelfrissítéstraktortorlaszBarcelonahaszonjárműkerékszociautotalalkozoAntonin TlustakvadászatWRX STIszállításRPorsche 993emissziós botrányFord Rangertúraautó világbajnokságAccordJaguar X-TypeMuscle Carfekvőrendőrcsehtoyota versookos fényszóróolasz autóselfiefizetősingyen autómotorosrendőrRubens BarrichellopoloskaSpajean-claude van demmekabrióelszabadult járműkábítószerBMW 2-es sorozattechnikaKaiszenzációISISCreweGLEkonföderációs zászlóládaderbiforró vízfuvarQatarhumorosRWDLexus ISPHEVfelnipanoráma tetőferrari 458 italialángolbmeutatóNeymarvillámkisautóbuffierYas Marina CircuitMIGHunGarianGallardopieter tsienKoenigsegg Agera HHKecskeméti BalázsstábüvegkárPriorkatonaGRMNsebastien ogierbmw m4szarvasFiat PandaKlaus Frohlicévfordulófüstjavításkereskedőtéli közlekedés275x7Spanyolországgyanusítottjason stathamérintőkijelzőjövőképsofőrLadaford galaxylovaskocsimárkakupatulajdonosködbiztonsági rendszerHummerMaserati GranTurismoCardokSAS IrisjárdaszaltóMogyoródönvezető rendszerUPShalálosgyorsulási versenyExtremeSmart CabrioBullitLMP-1cserbenhagyásvetődésHeinz-Harald FrentzengumiszalagfigyelmetlenFocuskályhajelölésMemo GidleyExorcistCintraelgurulelsőbbségelsüllyedgyorsasági obgumiégetésMikkelsenhibrid autóLaFerrariRubiconNémet NagydíjTacomaBentley Continental Flying SpurlasszóSlovakia RingKovács TamásEVOMarchionnaDaciadunaSonicPekingi AutószalonúthibaCaterhamDwayne Johnson2013ConnectedDriveFormula StudentBMW 3 GTTransformersintelligenstáskajames bondMercedes-Benz SLS AMGbolygódugattyús motorőrületautó rongáláshumorhangvezérléshooniganbalesetNhódmezőrületTigrisakadályiX3helyszínelésMichael SchumacherRufhátsókerékForma-EkubaUSAbentley continental gttöltőForzaMaserati QuatroporteM Performanceromán autóBMW E30 M3JCWOlasz NagydíjNiro EVMissiletaximárkakapacitásyellowstonePorsche PanameragumorMarchionneorosz közlekedéshistoriccars and coffeKia NiroSixtbiztosítóT-RocBen Affleckőzpulykakanyar46BulldogClarionversenysportdodzsemcsúszós útgyorshajtásBMW I8jótékonyságkompakt autóautógumiugratásPace CarnyereményjátékNascarSeat IbizaporcheBMW X6éjszakaázsiai közlekedésprofitVolkswagen PhaetonelsőmázlirészedHyundai i20 WRCnyomtatásBonnevillearab közlekedésélményautózásMaláj NagydíjbakiMercedes-Benz E-osztályJon Olssonmeganeönzetlenrondavasúti átjáróForma-1 Spanyol NagydíjrosszullétgerillaBentleybalhéEMCJedlik Ányos KlaszterrablásoszlopSkoda múzeumVRCitroen C3BTCCGLAford s-maxpostásTWOFACESierratengerT1ördögszekérlada samaraJohn Cooper Worksautomata váltóátépítésvéletlenkötekedésillegálToyota RAV4lincselésadatokrombolásszórásidiótaPeoplewrctridentKTMszolnokGhosttűzoltóságimpalaGuerlainharcRCRallytalálkozóFiestaSteve JobsYuliannaRaptorautóDetroiti AutószalonFord Focusford c-maxBMW M4 GTSLexus LF-SAtilosban parkolásF40tankolásdiszkóidiótaEnerGForcelánykérésgreenlineprototípusváros911BudapestÁmon Olivérrenault talismandagadtliepája-ralilancia fulviaHoonicornBac MonoChevrolet CamaroFord MondeokísérletteherautóbioüzemanyagPepsi MaxalagútmobiltelefonZacariaDragNissan MaximaRobotruhaSubaru Foresterhackelés4MATICágyOrosz NagydíjDucatoGörögországmodellfrissítésFernando AlonsoautomatikaLada KalinaUberOpel MagyarországkormányColins CrestLapraszerelt autóF150Opel AntaraillatLada PrioraBob LutzpremierFormula 3tornádóBelga NagydíjMr.BeanTwingoMercedesszembe sávreflexMonacói NagydíjPorsche 911 GT3Fiesta WRCimprezaDefenderJeep CherokeeedukációáradásVolvo S70 RszállodaHuracamcsempészetSkoda OctaviaPókemberJaguar XKR-Svontatásherbiemázlistabalszerencseszállítmánylebukásdízel motorrichard hammondSVJerezGT4EngstlerKaroqBambooVelociraptorDucatisárgaszedánoposszumcsodaHollandiaSuzuki SX4Venom F5Volkswagenumbauörök garanciaROALOne:13-asvolkswagen t1mosásIndiai Nagydíjalternatív üzemanyagidiótaPeoplePeopleA5GLBNordschleifeBMW M3nyári gumioroszlánsípályaWintercontactFelix BaumgartnerunboxingRXStratosjégautóLMSoldtimer találkozóCorvette Z06pisztolyOpel GTTerrakhana3D nyomatáspedálgázüzemű autóviccrottweilerszondazuhanáscobra 11roadsterszippantós kocsiNASAkedvezményLas VegasbörtönAutopilotVerstappenAthénBMW 4 Gran CoupéCrystal HooksprojektorFenyrbestsellerSsangYongLa Tomatinagőzgépbmw z2ittasJannarellyGMC SierraPriusgödörjávorszarvas-tesztfiat. fiat 500Aston Martin DB9limitáltAsconakilencsebességes automta váltófiskerDél-KoreaelszállításAMGFerrari F12speakerrobbantáshuligánokfelhőVaughn GittinBethelGázosításHeritagevirtuálgyújtogatómercedes-benzBMW 5robbanEasytronciWranglerClarksonszabályozásCsehországF5vadnyugatMáriapócsvirtuálisERC45Nissan IDxfogászatRange Rover SportboxerMercedes CLK AMG Black SeriesMotegiszörnyapaKAMAZhecchalálos irambanüldözésTalismanSvédországlancia deltavasúti átkelőChuck Norristotálkárrali-világbajnokságtávirányítósgesztusarab autótámadásmárkákJensengyorsasági motortáncborzGyulavételemberségékszerelveszvetilosCadillac ATSoroszországS65John CenahangfalMercedes-MaybachBitter SándorPiquetEurosportTieDevelkétkerekezéshibridautóSennaÉsztországDTMISXC60rx8lakókocsiparkolóhernyótalpRed Bull Racingaudi q3StepwayBlazermelegedésF430Audi A6angol autóFerrari LaFerrariVolkswagen EosflörtbővítésMartn ProkopfelakadRangerluxus buszRali OBA458sunyiAlfa 4CG63 AMGZengő MotorsportautomataVATHGumpertFrankfurtTallinDC ShoesföldcsuszamlásWolfsburgidőmérő edzésIFAMarbellaSebastian VettelHyundai i30RS200segítbringaKertész Krisztiáncars coffeBrazil NagydíjcrashSubaru ImprezaSSenzo ferrariSRTtűzoltóhídpadkaPanamera Sport TurismohójáróRS6P100DSebringKatarAnton YelchinAudi Prologue AvantArab autózásDaimlermezőgazdaságAlfa Romoespecifikációkszabálytalankodás488BZZZlyukijesztgetéskezdőMicheliszcélX6MtévéFerrariPeopleKia SoulMichelisz NorberttaplóInfinitiford kaBMW X4peugeot 308 swjaguar f-typePro Ceedrobotizált autóJänner-raliFerrarepilepsziaATS-Vgyőri Audi-gyárVolvoMcLaren 12ctrükközésRenault RSTOP10füves ciginagymamagarázsajtóBoston reptérléghajtásmeglepetésVitoTouaregstorage findF12zsúfoltságForza 7black fridayHill ClimbChevrolett CorvettekalapácsAurusPorschemotogptrutyiRTRMonzaepizódamerikafrankfurti autószalontáblagiccsProject Onering-txiForma-2jó embersivatagstadionbicajJorge LorenzoBYDJumpykizárásMercedes CLAIsuzuMini PacemanrobogóközlekedésbiztonságKomáromtúraautóNAAFGarázs TVkerékvetőEurópa Bajnokságmodernarmageddonveszteséghot rodmobilAfrikasüllyedéskommunikációMadártruckDB11Chiron SportmedvegyakorlatToyota TundraDodge HellcatDokkerRally CupámokfutásesküvőKOERUKlausz KristófHonda 2&4RomániaCaterpillarVolvo XC90ErzsébetsütilefulladMagyar Termék NagydíjNissan Skyline R33Shelby GT350Rpályakétkeréknissan nv200Viper SRTMazda CX-5meneküléseszméletlenDodge RAMvasútforma-1egyediHarley-DavidsonautómosásSenatrolls-royce phantomTFSImandzsettagombofficialJakus TamásSkoda CitigoMad MaxMarvellisztzúzósuzuki balenoOlivier PanisbüntetésapokalipszisMercedes G-osztálynyíltnapvideó válogatásAudi A3Bob Belldarutolvajtartálye-GolfDevel SixteenMercedes SLS AMG30 évrendőrségújitalSLS AMGhibaGhymkhanatrélerráfutásTAG Motorsportkínai autóSpykerPolestarMcLarenájuláscitroen cx458 SpecialePSACadillacCorsica-raliautolivFestival of SpeedTipoChevrolet CorvetteNissan Skyline R34AMTSGMCspecialPetersenOpelkupé2CVKerényi ÁdámJeff GordonHonda Civic Type-Rbeszakadt burkolatritkaságpickupMichelinPeugeot 206Fiat 124 SpiderkonvojKugapermetezésborulásVeneno RoadsterVeyronGoProbatmobilekólaPorsche Mission Einstinctvolkswagen bogársikerrobbanásscooterjachtEric BoullierSmart ForFourKonaSaab 9-3NoodlefékSmartüzemanyagmásolásLamborghiniSzilveszter ralivolkswagen golf sportsvanWTCCszemmozgásAndy PriaulxAusztrál NagydíjKeszthelyi Viviene-Nirowellnessmenekülcsaládi autóDaniel Ricciardoszelektív hulladékcélgépJaguar XFpengetanulmánykipufogóelektromos autószétveriporsche macanhulladékgazdálkodásyo4x4Sibiu-ralimosóhíd cserePharrel WilliamsvilágrekordpénzOpel KadettsorsNovitecVolkswagen JettaMiniKovács ÁgiBMW 503GhibliNissan rekordSpecialeretroorrszarvúgyorsaságikarbonVolvo modellJurassic ParkPlútópótkocsiSergio MarchionneanimációsPosaidonAston Martin Rapide Skörnyezetvédelempeugeot 208 gtimotokrosszműszerfalsafaripirosrégiTiguantrükktávirányításBMW 4-es sorozatAlpinaForza MotorsportbüntetőfékMercedes GLEárokMercedes EVO 2fesztiválnézőkLotus F1autósüldözésRon DennisKancsár FerenclehetetlenKodiakRadicalintruktorBMW 2 Active TourerGT3pápaSkoda FabiaNvidiaroncstelepKevin MagnussenbátorTolemandrogautóútWorld Series by Renault500elowriderChicheritRapidrendezvényMaybachpattogatott kukoricaautó lopásburnoutevolúcióJeep WranglerRolls-RoycehalálelőzThe Mint 400Acura NSXMarco WittmanPuskádi JánosFerrarikrátergázolásBentaygaSesto ElementoPaul di RestavonatSebatien LoebNissan GT-RmotoroskamionBaldwinNürburgringB11MáltaJames MayTokiói AutószalonBuickGR SportChallengeGeelyforgalomMotorsHoonigansvészfékkulcsgurulautókiállításchris MeekeTaco Bellgazdagkrosszmotorvirtuál tuningJohannesburgwalter röhrlChevrolet Camaro Z/28rugóR8Irmscher InspirofilmesG63need for speedNissan NoteegyezményChicagolefoglalt autóksvédbombaMiatakukásautóWRC3HillclimbpassatNetflixbukfencTSIAlfa RomeoSzingapúri NagydíjRallyedigital lightSuzuki KizashiMonsterVolvo C30IndyszőnyegIndy 500Mick SchumacherbessenyeyYarisLand Rover DefendersérüléssprayoroszVivarohihetetlenSpongya Bobjogarab6x6bunyóQ60X-osztályegyüttműködésKoreai NagydíjLanciaEtnazombiDRIVE PILOTBajaboxRed Bull RingStingerMarcello LottiorigamiAudi TTKadjarFord KugaRickard RydellbejelentéstrolibuszYamahaGT-Rnissan leafaromakölcsönzőünnepi modellferrari enzojapán autóFord Mustanghonda integrabűncselekményhatótávWalterné Dancsó AdriennhanghasználatiplázaveteránLe Mans 24hLandwindSilverstoneMatteo Malucelligunnapelemtechnológiainasillegális versenyGenfi AutószalonfurgontelepTrans AMUH-1volkswagen boraPosrcheszirénakipörgéssubaru wrxpolgármestervárólistaépítés760LinyílMomkhanakanadacadillac devillesebességromán közlekedésExclusiveSTiCoca-ColaPeugeot 2008rendőrHennessey Venomopel karlstop táblaZotyeautóipari visszahívásijedtségDacia Logan MCVterepezésszénafailReptárUrusminiszterelnökMercedes-Benz CLABugatti Gangloff Coupe8-asBútor RobiSpielbergRinspeedelektromosverekedéskatonákelső vásárlóigazoltatásLamborghini UrusszemétszedésLamborghini AventadorlegóSLKhyundai i20terelésdömpermercedes-benz econicMarconigázszivárgásJaguar XFR-SkamionsofőrszékkapszulaszigetautósportHammanSkoda Octavia RSScalamutatványvillámlásJanner raliMaserati LevantehumotApriliaskylineMehdi Bennanitoyota 2000 gtpumpaStockholmRoberto MerhioffroadluxusImolaJeephalottas kocsilóerő harcHyundai ix20limbóAustinkézikönyvteljesítménymérésYeongambuszmegállótalálmányFlameCrossland XLancerhot hatchtetőEscortlistagarazs.tvUSA NagydíjprofihűtésUltraHong Kongcrossovernissan navaraS-EditionBMW 8GTARober KubicakávéfelvásárlásKikiGymkhanaMiguel Molinapullmannmercedes-benz c-osztálybénaradarvolkswagen jettacaddyfejlesztésPhaetondemonstrációeladáskilökNissan SilviafelfüggesztésszánkókrosszhúzásGamesconSciroccoDisneyshowSportwagonUAZTom ChiltonSpirit Of EcstasyelszabadultBJrakományHayden PaddonsúlyelosztáslopottLykangyerek autóOPCArteonInsanityGlobal Vehicle TrustTaycanhulladékgyűjtésdurvaX2XVamazontesztAnniversarycsajozásutcai autóFerrari 812 SuperfastBaleürülékkülönösNissan GT-R R34furcsa járműrendőrautóbúcsúCullinanMinyonSaabGuinness rekordrongNicolas CageCygnetBill GatesJosh CartufegyvereseklövegsínRolss-RoyceMasterMinibigátadásJanner rallyTucsonrepülőZR1P1renault sanderoRX-9Delta HF Integraleelaludtkínos esetMcLaren MP4-12CbéreltatkinsonkazahTDIOsloutasításTyler WitteváltóautótemetőMNASZAIDSdarázslopott autóvezetéstahóVWizmozáskatonaiparkolásnémet autóLaguna Secamercedes-benz mlcmikrofonegyterű autóSpanyol NagydíjJari-Matti Latvalapaul walkerjarri-matti latvalaSuzuki SamuraitúlsúlyMANgázrobbanáspezsgőEl CaminoLand RoverrobotautóLada Nivahajléktalanrossz útlízingSWhősi3 REXKarinaNimródtúlkeresletdudakilökésKefo Motorsportactrosbmw 507SinsheimhőségBessenyey ZoltánOpel Zafira TourerRange RovererősBarum-raliCadillac ELRyoungtimerKoenigsegg Agera Rpusztításpro-tourerIRCEliafékútApollohanninenXC40Daniel SordoOrlandoMartin CacerespanzióGenesis G90poénbírságspanyolInsigniaGigafactoryleopardXJtargoncaBrillianceWestfield MegabusaRali EBszabálysértésFerrari F12 BerlinettaVida JaniFinal FantasyRenault ClioCayman Stemetkezésm1rasportkocsitLada 2104dízelautó812késésSuper TrofeoToyota SupraRoad RoverFordyoutubeSolbergolajChryslerRSRMotkánySigdsrallyizomautóX-TrailScoutlineFCALFAeldurranversenypályafelajánláskarácsonyategoFalconkihajtóbankautomataPortugáliasylviaNagy FutamStellacigiwcAll-TerrainrokkantMikulásÉv Autója 2017AusztriaNikolaautótolvajönvezetőskoda fabia s2000prankFerrari F40 LM BarchettabambuszChevelleCorbellatiNeonautómentésSuper SportCX-5Mercedes E-osztályR3mentésLuc BessonprojektAlpina B3leleplezésfűnyírógyalogEVFord EcosportOpel Adam RallysportszerűtlenrasszizmusToyota Yaris RSültetésAlex ZanardiAlpina B12pókBMW E30előzetesbantélbarátnőZ5parkoló asszisztensAlpina B7Forza Horizon 2besirtunkWatkins GlenTimo Glocklevegő meghajtásrageausztrálAlain MenuutcaVolkswagen Up!land rover discovery sportfavágásmurvaHenessey Venom GTTechnicvideóX5MFord F-150álcázottjégfurcsaságWankel motorPikes PeakakkumulátorSuperleggeraAirscarfelszabadul960sordoChelseaADAC Deutschland rallyMount Everesteladó autószélvédőmosóBJ BaldwinGinRenault TwingoOutlawNYPDColin McRaeOliver BlumeszimulátorkamikazeDannyDél-AfrikaösszkerékelképesztőGLCDemonV12Porsche Boxteramerikai autóDodgekörforgalombivalypaintballToyota GT86IndiaújjáéledHonda PreludedigitálisInfiniti M30dEclipsebűnözésbajor autóneuvilleSuzuki VitaraBrazíliakergetőzés500koppintásde tomaso panteraVectrafutárA-osztályrönkMercedes S-classModel 3fejesingaEvoquegyilkossági kísérletfolyóAriel AtomM6Aston Martin VulcanRimacVeszprémborulAlfa Romeo 4CRowan AtkinsonX1kereszteződésleállásPepsiOpel AdamInterlagosWald InternationalhókotróCitroen DS3WRC34 órás versenyBlackfacebookdacia logankörnyezetbarátmesefigurákgarazsMOLGrand Dusterjet-skitéli gumipolo r wrcénekWRXfejszekameraMike TroutE63 SszerelőCompasstúlméretesMercedes S-osztályboxkiállásHUVwiesmannDacia DokkerbontásBahraini NagydíjukrajnahajófaViperHonda JazzgázgyúrásMagyarországsárga zászlóGenesisMercedes Vitospanyol autókivetítőejtőernyőCadillac EscaladeKharitoninMazda3Citroenvezeték nélküli töltésMercedes-Benz M-osztályVW GolfteasergolfautószekérErzsébet királynőBlack BearomlásdragsterForma-1 Bahreini Nagydíj205ScouttérképkombájnGTShelby Daytona CoupeverésNorrdschleifeNissan 370zGoodwood Festival of SpeedMonacoDodge DartSubaruKTM X-BowGenfbevásárlásLandauletProteamjótétsorozatVolkswagen GolfgyalogosvédelemdonutproblémaMazda CX-9rinocéroszF3kátránylépcsőFord FiestaValetautópályamatricaGumball 3000repülő autókézifékletartóztatásKlassen488 PistatesztpályastretchdriftigazságszolgáltatástitanNissanMitsubishi G4benzinkútsziklabaleset tengelyturán frigyesOpel AmperaLamborghini HuracanGyulay ZsoltalfarevansvisszahíváshomokQVRobert KubicagyárGT2háborúközterület-fenntartóFR-SforApplebicilisújjáépültGuardbérlésDacia DusterMarcus GronholmtörvényhalottaskocsiHotwheelsford thunderbirdVolkswagen PoloNissan MicrastartformaFRMazdaFord RacingimporttuningM550dbolondDél-Amerikarollerfinal editionHondaRally du VAR 2012Audi S5szörnyetegHonda NSXPlaystationgyorsuláslángokpeugeot 205 gtiBeppo HarrachiCarPorsche 911Nissan NV 200aprkolókínai közlekedésautópályax6Mercedes SLSPontiacIndyCari3MakitadudeIED SyrmaSeatHaasPaue-tronKia Forte KoupQorosbukásLance GilbertEksoVestMcFlyFord Fiesta RS WRCOpel Cascadaamerikai közlekedésC8zúzdaXJ13befutósorompóConceptAventadorablakWTCRmini coopermexikói autómacskaXJ220Mission ECrosslandMarioerőszakAudi A2tanulmnányVFTSBMW 1olajcserekirálynőZöld pokolPiercarlo Ghinzaniszállítóbiztonsági övFerrari 599 GTOámokfutónapfénytetőúj generációmentőkémfotóvárosi miniindításSata-ralidrágaátlagrepülGiuliaNurburgrinszelfiSiennababadagályegyterűminigunmercedes-benz s-osztálytörök közelkedésA120koncepció Bugatti VeyronsávváltáslabradorRat RodÉrdi TiborDodge ChargerBelgiumAEC RoutemasterGTVlufthansacar porntilalomharrachbiztosításF1ChironHungaroringraktárégő autókonzolterrorúthavas útRX-8rajtátnevezésLykan HypersporthavazásösszehasonlítóAbu Dhabi Nagydíjvolkswagen eco upMagnus WalkerrendszámmozispeedzoneNicomotorhibaMitsubishiSvájchivatalosApertaMaserati QuattroporteMicrabiztonságtechnikahőkameraköztisztaságelmebetegHappyForms-1KodiaqS1csúszásContinentalmólóterepjárózenezerocinemaM0Chargerkaszkadőrmagyarmotorháztetősvéd piacMarius AasenCaymanrajzjövő közlekedéseChevrolet AveovillamosKuala LumpurMatthew Campbellbentley mulsanneMiami ViceaudioszenzorR5VilnermarkolóclioManorRenault MeganeML63 AMGtűzcsaplexus nxesőGooglePeoplepalettaGiulia QV

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.