keresés eredménye

Fiat

Hírek

Óriási bukta az elektromos Fiat 500

Elektromos a jövő, ám a jelenben még nem túl kifizetődő a villanyos autók fejlesztése. A Fiat például nagyon sok pénzt bukik rajta.

cimkék: Fiat / elektromos / 500e

Chuck Norris népszerűsíti a melós Fiatokat

A Fiat haszongépjárműveit forgalmazó Fiat Professional valószínűleg megnyerte magának a lehető legütősebb marketing eszközt. Mostantól Chuck Norris ajánlgatja az olasz gépeket nekünk.

cimkék: Fiat / Chuck Norris

Rendelés nélkül kaptak Fiatokat a kereskedők

Óriási botrányt eredményezett Olaszországban, amikor néhány kereskedés rendelés nélkül kapott pár ezer új Fiat Tipot. Bajban vannak, mert nem hogy eladni, de tárolni sem tudják őket.

cimkék: Fiat / kereskedés / Tipo

Elkezdett pánikolni a Fiat vezér

Sergio Marchionne előző héten még azt nyilatkozta, hogy neki nem áll érdekében, hogy a Volkswagennel megállapodjon, most már viszont teljesen más véleményen van.

cimkék: Fiat / Sergio / Marchionna

Figyelmeztette a Fiat a részvényeseket

Az FCA csoport közleményben figyelmeztette a részvényeseket arról, hogy ha bűnösnek találják őket a dízel ügyek kapcsán, az anyagilag mindenkinek nagyon fog fájni.

cimkék: Fiat / FCA

Botrány készülődik a Fiat csoportnál is

Nemrégiben kiderült, hogy a Fiat csoport is érintett lehet a dízel botrányban. A gyanú egyre erősebb, több független szervezet is rámutatott a csalás lehetőségére.

cimkék: Fiat / dízel botrány

Dízel botrány: a Fiat és a Renault gyanúba került

Már éppen úgy tűnt, hogy csillapodik a Volkswagen által kirobbantott dízel botrány, ám most a Reuters információi szerint a Fiat és a Renault is kemény időszak elé nézhet.

cimkék: Renault / Fiat

Hackereket dolgoztat az FCA csoport

Profi hackerek segítségét kérte a Fiat csoport. A számítógépes zsenik feladata lesz az új szoftverek gyenge pontjainak a kiderítése.

cimkék: Fiat / hacker

Jön a Tipo és a 124 Spyder Genfi Autószalon 2016: Fiat újdonságok

Kicsit meglepő módon Fiat Tipo névre keresztelték a Linea utódját. Az újdonságnak nem sok köze van hozzá a több mint 25 évvel ezelőtti elődhöz, de ettől mág nagyon sikeres lehet.

cimkék: Fiat / kompakt autó / roadster / Genfi Autószalon / olasz autó / Fiat Tipo

Elkelt a Szentatya Fiatja

Sikeresen elárverezték azt a Fiat 500L modellt, melyet Ferenc pápa használt az Egyesült Államokba látogatása alatt. Az eredeti ár mintegy négyszeresét fizette ki érte valaki.

cimkék: Fiat / pápa

Visszatért a Fiat Tipo

A Fiat a 124 Spider mellett egy másik legendás modellt is felélesztett. 18 évnyi pihenés után megújult erővel és szedánként tér vissza a Tipo.

cimkék: Fiat / olasz autó / Fiat Tipo

Leleplezte a Fiat a saját MX-5 változatát

A Fiat a 124 Spider ötvenedik évfordulója alkalmából ismét felélesztette a modellt. A Mazda MX-5 szolgáltatta az alapokat, de a szellemiség teljes mértékben olasz.

cimkék: Fiat 124 Spider / bemutató / Fiat

Jótékonykodik a Fiat

A Fiat egy 500-as modellt ajánlott fel egy az AIDS kutatást segítő aukcióra. Semmi különleges nincs a szóban forgó autóban, legalábbis még most. A többi a nyertesen múlik.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / felajánlás / AIDS

Az 500X a legnagyobb durranás a Fiatnál Genfi Autószalon 2015

A Fiat és a Chrysler házasságából születő két új szabadidőautó teljesen más karakter. A Jeep Renegade robosztus, erőtől duzzadó, míg az 500X egy nagyon stílusos, szerethető, csajos autó.

cimkék: Genfi Autószalon / Fiat / Jeep

Stílusos terepes Fiat már nálunk is!

Már hazánkba is megérkezett az olaszok legújabb modellje. A Fiat 500X a márka kisautójának stílusával hódit, de akár összkerékhajtással és 140 lóerős dízelmotorral is kérhetjük.

cimkék: Fiat / 4x4 / olasz autó

Így szól 28,5 liternyi őserő

Az autózás és a sebesség szerelmesei már a kezdetektől fogva őrültebbnél őrültebb gépeket építettek. Ez a több mint 100 éves szörnyeteg most életre kelt. Ilyen robajt még nem hallottatok kocsiból!

cimkék: olasz autó / veterán / Fiat / versenyautó / szörnyeteg

Kiállításon zuhant le a Fiat

Mindent beleadnak a gyártók egy-egy nemzetközi autókiállításba. Ilyenkor nagyot kell mutatni, hogy emlékezzenek az új modellre. A Fiat egy kicsit messzire ment, nagyot is bukott.

cimkék: kabrió / Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Szedán terepjáró a Fiat-tól

Valamiért az olaszok ezt kupénak tartják, de ekkora hátsó túlnyúlással szerintünk inkább lépcsőshátú. Ilyen sem volt még, bár ma már ez sem számít furcsának.

cimkék: Fiat / terepjáró / tanulmányautó / olasz autó

Telekjáró Fiat 500 villantás

Jött egy darab hivatalos fotó az olaszok következő dobásáról. Szinte teljes pompájában megmutatták az 500X-et, de várjunk csak, mintha már láttuk volna!

cimkék: Fiat / SUV / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Fürödnél egyet Ibizán?

Amikor a haverod meghív egy ibizai csobbanásra, valószínűleg nem éppen erre fogsz gondolni. Az ötlet kiváló, egy kis ráfordítással akár még jobb is lehetne.

cimkék: átépítés / Ferrari / Fiat / R5 / Renault / Seat

Hazai sufni szörnyeteg, a tiéd is lehet!

Nem csak külföldön képesek ilyen fantasztikus átalakításokat végezni, nekünk is van saját mesterünk. Egyik művét most meg is veheted, az biztos, hogy egyedi leszel és megnéznek vele.

cimkék: Lada / Fiat / tuning / átépítés

Újra száguld az öreg 02-es

Veterán versenyautót bárki építhet, ha van elég pénze, de olyat, ami eredetileg is versenyautó volt, csak kevesen. Ez az 1970-es BMW 2002ti hamarosan visszatér a pályára.

cimkék: német autó / sportautó / busz / Fiat / Maserati / veterán / BMW

A Fiat önmaga ellensége?

Konkrétan tíz évvel ezelőtt jelent meg a Punto jelenlegi változata, most mégis olyan képek terjednek a neten, amelyek egy újabb frissítést mutatnak csak be. Mikor lesz új modell?

cimkék: Fiat / ráncfelvarrás / kisautó / olasz autó

Feltámad egy elfeledett olasz márka

Közel 60 éve már, hogy Ermini névvel legutoljára autót építettek Olaszországban. Egy kis cég most megpróbálná újra feléleszteni a márkát.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Lebukott az emelt Fiat 500

Próbálták minél jobban álcázni a gyáriak a tesztautót, így a közúton fotózott példányon semmi sem látszik, viszont a gyárban egy szemfüles fotós lekapta a készülő SUV-ot.

cimkék: Fiat / 500 / SUV / crossover

Elszakad az Alfa Romeo a Fiattól

A Fiat gőzerővel próbál életet lehelni haldokló márkájába, az Alfa Romeóba. A siker érdekében semmit sem tart drágának, azt sem, hogy az egészet úgy ahogy van kiszervezze.

cimkék: Alfa Romeo / Fiat / olasz autó

Terepesek minden korosztálynak Genfi Autószalon – Fiat, Jeep, Alfa Romeo

A Fiat-csoport egyszerre több szabadidő-autót mutatott be, de mind más korosztályt céloz meg. A Panda 4x4 Cross és a Jeep Renegade még okozhat meglepetést terepen.

cimkék: Genfi Autószalon / 4x4 / kisautó / szabadidő-autó / SUV / amerikai autó / olasz autó / Chrysler / Jeep / Alfa Romeo / Fiat

Csicsás Fiat Panda terepre

Nem igazán lepték el az utakat az új generációs Fiat Pandák, de az olaszok ettől még kitartóan próbálkoznak a modell iránti érdeklődés fokozásával. Itt az új Panda Cross.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / olasz autó / Genf / 4x4

Még retrósabb Fiat 500 Amerikának

A Fiat megpróbálta fokozni a fokozhatatlant, az 1957-es eredetihez még jobban hasonlító limitált szériát leplezett le. A háromféle klasszikus színben rendelhető különkiadás jövőre érkezik.

cimkék: Fiat / kisautó / Fiat 500 / olasz autó

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó

Németek vették kezelésbe a Fiat Pandát

A Novitec tuningcég nem szabta át drasztikusan az olasz kisautót, csupán ízlésesen csiszolgatott rajta.

cimkék: Fiat / Fiat Panda / Novitec
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Fiat Croma Az utolsó esély

Jól indult a Fiat elsőkerekes nagyautója, az ígéretes próbálkozásnak mégis szomorú vége lett, az olaszok kiléptek a kategóriából. 30 éve ilyenkor még reménykedtek a sikerben.

cimkék: Fiat / olasz autó / veterán / youngtimer

Törióra: 60 éves a Fiat 600 A kistestvér árnyékában

Miközben az 500-ast mindenki ismeri, a 600-asra szinte rá sem hederítenek, pedig két évvel korábban mutatta meg Európának, milyen egy bájos, praktikus és modern olasz kisautó.

cimkék: Seat / veterán / olasz autó / kisautó / Fiat

Jó mulatság, férfi munka Fiat Doblo Cargo-menetpróba

Három nyúl, egy bábszínház, több karton csoki, egy itiner, tucatnyi feladat és néhány autósújságíró. Ennyi mindenre volt szükség, hogy kiderüljön, mit tud a frissített Fiat Doblo Cargo.

cimkék: Fiat / teherautó / olasz autó / bemutató

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 50 éves a Fiat 850 Egy cuki sportlimuzin

Hazájában sportos autócska, nálunk luxuscikk volt a fenekéről azonnal felismerhető 850-es. A Fiat ma már csak álmodhat olyan piaci sikerről, amit ez a csöppség egykor elért.

cimkék: veterán / olasz autó / roadster / kisautó / Fiat / kupé

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
videók

Így kel életre a 30 éve elhagyatott Fiat

Csaknem 30 éve, hogy magára hagyták ezt az 1974-es Fiat Spidert. Most viszont pár lelkes rajongó megpróbált életet lehelni belé. A korrodálás mellett egy oposszum is nehezítette a hadműveletet.

cimkék: Fiat / barn find / indítás / oposszum

Repül a kis Fiat, ki tudja hol áll meg...

Ez a Fiat 500 raliautó valamiért úgy gondolta, hogy ő bizony repülőgép lesz. Persze aztán sikerült talajt is fognia, de az biztos, hogy az olasz csodának ilyenben eddig még nem volt része.

cimkék: rali / Fiat / ugratás

Ferenc pápa és a Fiat 500L

Amerikában egy Fiat 500L-el furikázták a pápát. A szerénységéről elhíresült Ferenc pápa úgy látszik nem kér a luxusautókból.

cimkék: Fiat / Fiat 500L / pápa

Menet közben hackelték meg az autót

Vajon a mai modern autókat tényleg meg lehet hackelni nagyobb távolságról is? Itt a bizonyíték, hogy igen! A Fiat rendszerében találtak egy kiskaput a hackerek.

cimkék: hackelés / Jeep / Fiat
címke felhőroncstelepkommunikációékszerablaktörlőPeugeot 206MakitaLS 500hRedJetF150BrazíliaAmbienteGyulaakcióbírságVelarIFAbivalyszelektív hulladékjátékautóaprkolóugrásHyundai ix20PakisztánMazda CX-5közlekedéskapacitásKia NirorendőrautóMr.BeanJohn Cooper WorksnyomtatásVATHbatmobiletahóMercedes S-classszabályozásösszefogásfüves cigiISISGinmobiltelefonmanőverkardiológiaFormulaönvezető rendszertoyota 2000 gt4vizes úttűzcsapSubaru ForesterköztisztaságLotus F1bmeutatótúraautó világbajnokságVenomlandolásEurópa NagydíjtrükkBalevicces videófelfüggesztésVignaleF40macskamotorosrendőrpostásVila RealMichael Schumachersofőrös autójógaAdria Cennieladó autóSochiI-PaceMexikószórásJari-Matti LatvalaVerstappenjames bondOlaszországsütiszörnymajdnem balesetAcura NSXSolbergToyotabelsőEVOgyárijávorszarvas-tesztkarckulcsNorrdschleifeW213Z5freighterpolitikapotyautaspechContinentaljapán autóelektromos autózásgázszivárgásAriel AtomhókotróPárizsi AutószalonpremierfelfújhatómásodszorX-TrailburnoutvírusmentőakciójelenlétFiesta WRCegzotikus autóGhibliBen AffleckVolvo C30hajóford kaBoschmagyarGiulia QVChevypedálOpen GTdrónstop táblafelajánlásNorvégiaX2VolvoCadillac CTSBMW 1szállodaamerikai humorLance StrollMarco WittmanMiami ViceAmpera-etotálkárFocusVWrönkMazdaRWDDavid HasselhoffLiveWiretanulmányForza MotorsportBugatti Veyron SSShelby Daytona CoupeARTPókemberAyrton SennaszekérBentley FalconfejlesztésategoelőzésmásolásretroFittipaldienzo ferrariColoradotraktorcitroen cxx6kémfotókNissan Micrasmokedízel botrányrobbanForma-1 Spanyol NagydíjfokozatTCR Europemotorosdizájnstúdiókultikus autó4MATICUSAcinemaTataGordiniadásNeonültetésdashcamkályhaMercedes-Benz M-osztályidiótaPeopleVidahanninenChevrolet AveoKia Forte Kouprenault sanderoFinal FantasypáncélosYuliannaspeedBuick Rivierarobotizált váltóRadicalJosh CartutörvényGladiatorörök garanciafelhasználóorigamii3ünnepi modellverésApriliahavazásVeneno RoadsterdugóArteonelszabadult járműrobotautóHalid AvdagicspecifikációkBeppo HarrachFord EcosportOstbergWalter CsabaAthénlángokbajnoksághollandMANfigyelmetlenGMCkétkerekezésidiótaPeoplePeopleMini PacemanrobbantásKia CeedAudi RS3FerrariPeopleDucatovirtuálItaldesignIndiai NagydíjS65lakóparkSuzukaRally Cupfrankfurti autószalonMercedeslakókocsihackerGTAestebefutóBaldwinmobilitásRenault Twingorobotizált autóMonte Carlo rallydízel motordoppinggyorshajtásLukács KornélQ6Mercedes G-osztályToyota GT86távolságCompassSubaruDodge ChargerZ06jégkaparóAirbusbikinibesirtunkátverésGoPronői vezetőSpa FrancorchampsjótétKugaGazoo Racingépítkezésvisszapillantócustom carbambuszFiatMiataHUVKlaus FrohlicIndyExorcistcadillac devilleDodge HellcatautógumiDacia DokkervillanyautóspeakerigazoltatáskilökautmoataOpel CorsaR5szarkayoRangernők458 ItaliaInterlagosChevrolet Impala46PortugáliaChicheritMaláj NagydíjKarinarányitásforma-1Spirit Of EcstasyMemo Gidleybentley continental gtkötélhúzásFenyrPCUsain BoltkereskedésháborúZFhídbetonévfordulóCayman GTSGymkhananapelemrali-világbajnokságkiállításPeugeot 2008szakaszvédelmi minisztériumEspadakéséscsúszós útÚj-ZélandLapraszerelt autóNismoGyulay Zsoltschumachermegelőző filmBethelGPS720SbukfencelsőJanner ralikabrióRenault CliofavágásMercedes C-osztályTrophy TruckA5csalásgyárbejelentéspattogatott kukoricaPeugeot 207számozásMercedes-Benz SLSelektromosCsillagtúraMalajziaHyundai VelosterGarázs TVMercedes S-osztályRallyterepjáróPiercarlo GhinzaniA-osztályLuc BessonKOERUrepülőBentaygaMáltaRubens BarrichelloYeongamgázüzemű autóCadillac ATSSkoda OctaviaInsanityvezeték nélküli töltésSennasubaru wrx stiZacariaWildcatNissan Skyline R33TWOFACEmutatványFerrari F12 BerlinettaVenom F5kínos esetMitsubishi G4megsemmisítésNew Jerseyjet-skiLa TomatinavákuumForza 7szabálytalankodásgördeszkaManor Marussiavillámlástávirányítós autóelsőbbséglaptimeferrari 458 italiazúzásösszkerékChristiano RonaldoradarctsjubileumlimuzinborulEvoqueYamahaRX-9BMW 6rosszullétrégiRallyenavigátorvilágításRed Bull RingTacomaporcheVRsebastien ogiervadnyugatjapán közlekedésszaltóhójárórobogósAMGéjszakasylviaautó rongálásmurvabiztosítóOpel AstraepizódSan DiegoVolvo reklánmlefulladgázolás5008box8CSmart CabrioautótemetőkipufogófejszeG633008MicraMaserati 3500GT4x4rokkantSSItaliafékpadautomata váltócsúszásprojektofficialegyterűrx8Subaru Imprezaútdrága812GR SportBloomXVChicagoNetflixtrailerlerobbanbmw maasaicabicikliútpeugeot 308 swGT 4Audi S5scooterlufthansaSebringelőjegyzésdefekt30 évkereskedőwrcNissan NoteWolfsburgeszméletlenChevroletSierrababaJeff GordonP1kedvezménypénzszállítójó ember8-asAndy Priaulxmercedes-benz mlcsárga zászlóFiat 500LEurosol-Honda Civic Type-RtorlaszmázlistareggelikubabringahangutánzójwrcEliaTouristenfahrtboxkiállásaratáscsajozástesztrendvédelmi erőkSibiu-raliTOP10súlyelosztás45Piquetgyászhírgerillaakkumulátor2013RubiconÉv autójavideóSzilveszter ralielszállításAlex ZanardiChuck Norrisautós jövőgyerekbillencsPlaystationPace CarjachtTechnicEQCkukásautóevolúcióWWEbenceMarcus GronholmvontatásKertész Krisztiánpókhibai5Tiebrutálisferrari enzotöréshihetetlenJaguar XKR-Shosszútávú autóversenyDavid BrownbantridentCountachHonda NSXtéli gumistopgumorlegóelektromos UTVWaymoHuayraJeep CherokeeelszabadultEl CaminoPSAgyűjteménysuzuki balenooff-roadbombaszemeteléssportkocsitToyota Yaris RSAusztrál Nagydíjösszehasonlító-teszttestautókiállításpénzHorizonCorbellatikábítószerlánge-NiroHonda Civickonföderációs zászlómeglepetésFord F-150The Mint 400LexusBullitOpel Amperaaranyford c-maxgyakorlatfűnyíróJänner-ralidagadtdaewooKoenigsegg Agera RMiguel MolinaF1Mehdi Bennaniskoda 120robotalagútKia SoulmezőgazdaságToyota CorollaNovitecsegítMercedes SLS AMGForms-1Esteban GutierrezKharitonindriftGT-RDániaSvédországmercedes-benzRange RoversprayMitsubishi Lanceringyen autóA110Crosslandvasúti átkelőhibridzsiráfmentőNagy FutamGLBBahraini NagydíjR3galambNYPDlada grantamenekülkizárásmarkolóQoros 3CupraoroszTerraürülékkarácsonyrobogótruckBlazerPriusBentleyaudioAudi Q2DokkerkétkerékLamborghini Veneno Roadsterinternetsvéd piacJerezLPGNordschleifeKimi RaikkonenparkolóFerrari 812 SuperfastSRTB2Mercedes A-osztálysorsPeugeot 508Honda Jazzsportautóford thunderbirdXD3MadárDragon MountainJorge LorenzobontáselszabadulautómosásGörögországFord FocusQatarSpaelnöki ügyDacia Logan MCVfrancia autóláncKazahsztánpokolládaderbiNissan rekordátépítéskrosszbűnözésdonington parkKetterer ContinentalVolkswagen TouaregPorsche Mission EBulldogHongkongMaserati LevantestretchvészfékExtremehirdetésDavid Coulthardhyundai i20Santa Cruzszimfonikus zenekarterelésMercedes CLAF12RX-8MLBVolkswagen Jettaillegális versenyHillclimbSilverstoneporral oltóCadillac EscaladenyílrongCorsica-ralitélcobra 11gyúrásYpres-raliHill ClimbfelakadKodiakkínai közlekedésszékForma-4felvonuláskamikazeSonictragédiaKaiRange Rover SportAlpina B3dynogépi mosóMike TroutáradásmedveNissan Skyline R34Raptorlövésjelzésopel karlablakSuzuki VitarahalálesetAppleYas Marina CircuitNémet Nagydíjutcai autóvillám2019Opel Zafira TourerájulásRat RodOPCBMW M3Mazda CX-9hangKen BlockutasításLMP-1katonaiShelbykínakatonákFiat 124 SpiderMicheliszLancia ThemaBrazil NagydíjX1borzjárókelőalkalmazáscsaládi autóközterület-fenntartásShanghaiSuzuki Kizashi44FranciaországtolásAston MartinAurusCaterpillaroszlopnapenergiaMarvelNVolkswagen PhaetonNémet túraautó bajnokságiX3Honda Civic Type-RcherokeeoroszlánAustinTechartstatisztikaamerikaiFuriousveterángazdagAlfa RomeorombolásOpel KadetttelepCullinanPolestargyorsaságiHollywoodolajcsereconvertibleRenault RSzombiSRT Vipererősgázautós üldözésSpanyol Nagydíjmázligengszter3Dsült krumplitüntetéskalapácsSpykerPosrchehalottas kocsicsomagLamborghini DiablomotorháztetőlehetetlenPosaidondűne34 órás versenyreflexreflektorSixtMarchionnaP100Daudi q3illatUH-1GT-86rally du VARhuligánokLPCitroen C3chrysler 2008GT3DC ShoesUrusfekvőrendőrnői sofőrönzetlenbővítésstadionversenysportgolfautóHenessey Venom GTNissan GT-R R34speedzoneCrossland XRolls-Royce911 GT3 RSautóbemutatókershavas útbioüzemanyagmelegedésbmw z2kezdőland rover discoveryNissan GT-RAll-TerrainTitan XDhangfalfuvarFrankfurtpiros lámpabűncselekményIRCNissan SentraFerrarieldurranumbauAxiálPaul SwiftbalesetHungaroringSteve JobsPeugeot 308 GTiTransformersMercedes-Benz CLASkoda Octavia RSGLAbalesetekwalter röhrlszikladroglistaA120Mazda3AgeraTucsonkisfilmPeopleMcLaren MP4-12CkoppintásGLEcitroen c-xresküvőRS200oposszumautósüldözésAnton Yelchinautótolvajjason stathamteaserFord FiestasípályarongálásfaBac MonohangprojektorretroautókéselésStoffel VandoorneXJ220Dodge RAMnissan nv200szerkezetfejesADAC Deutschland rallyTargaAMG GTBryan buffierBrit NagydíjautolivTushkanovaviccszenzorERCoffroad275tolvajmotorpalettaEscortI8ÉsztországrajzkésszemmozgásWRC3felelőtlenSzilveszter rallySuzuki SamuraiJeanner rallyForma-3SUVrönkszállítóolajAusztriaGallardoZengő MotorsportCountrymanköltözésIndiaelmebetegrepülésIncfurcsaságBrillianceállatDakarKalashnikovKoenigsegg Agera HH3D nyomatásgödörMinyonvolkswagen boramikrofonToyota RAV4Skoda CitigomobilReptárráfutásgyújtogatóFanatecMlada BoleslavColins CrestSpyderfotóejtőernyőszerencsenév3d nyomtatóelefántújjáéledMercedes E-osztálydacia loganMercedes CLK AMG Black SeriesF5napfénytetőQorostulajdonosGamesconBreitlingtávirányításkivetítőamazonBuggyidőslasszóGT40áremelésAirscarfkit carBitter SándorbuszEF7760Liárokgyorsasági obDragködSenattrollOpel Adam RallytrutyitúlkeresletAfrikaR8limitált szériaFalconD3 GroupCaliforniafilmes autókBMW 5 GTlopottcars coffebérautóCardokszarvasford galaxygolyóSsangYongblack fridayBMWlökhárítóEgerUbertáblaVauxhallToyota Echohóemberkazahmeganefröcsköljó sofőrAudikatonaSuper Trofeokombiegyterű autóHyundai i30konzolJaguar XFRX-VISIONJeep WranglerDTMapokalipszisGrand Dusterbritish greenfizetősDB9ChryslerChevrolet CorvettefékútszolnokOpel MagyarországR32peugeot 205 gtikigyulladtAudi TT-RSúj generációautósportpranklökésromán közlekedésKTMVW GolfmorganSuzuki SX4híd csereelszaladXJ13hirtelen kormányjégSpielbergvolkswagen eco upkereszteződésbeszakadtiphoneterepezésOpelforró vízelgurulturán frigyespaul walkerFord F150startparkolásSuzukiKovács ÁgikisvasúthumorospullmannHonda CR-VM0STiDevelfelahegyreSVsivatagSkoda múzeumG63 AMGDél-AfrikaFR-SReal Madridrakománybmw x1Elon MuskPorsche 911 RmackóversenyKaroqszupersportkocsiNicoAlpina B12randiMarchionneATSleálláskompakt autóSTNAAFValetChevrolet CaptivaHeinz-Harald Frentzenbolygódugattyús motorPersonal Assistantparkoló asszisztensbuffierOpel CascadaMonacói NagydíjDRIVE PILOTMcFlywcLMSs60Olasz NagydíjjogVolkswagen GolfJumpyTim GáborC8közútPharrel WilliamsrondaőzpoloskaNiro EVjean-claude van demmebunyókínai autótávirányítósPaul di RestamunkagépsnowboardDelta HF IntegralevandalizmushősBob BellleopardprofitolajfoltKlassenRober Kubicaskoda fabia s2000kicsúszásGeneral LeecigirendőrszedánTata ZicaháromkerekűBMW 7repülő autóVilágbajnoksággiccsingaToyota HiluxPriorkormányGlobal Vehicle TrustbrutálLamborghini AventadorHyundai GenesiszeroPHEVKlausz KristófScalaSLCExclusiveVenezuelaPorsche BoxterAventadorbevásárlásWankel motorszánkóvillamosErzsébetPur BlanccserbenhagyásRobert KubicaboxerMercedes GPbemutatóFord KugaévnyitóselfieAlpinarush hourgumiégetéstűzijátékhelyszínelésnissan gtrTwingoliepája-ralifacebookFIA GT3Snowkhanachris MeekeOpel Adamring-txiGuerlain Chicheritbolondsubaru wrxtoyota versoVettejaguar f-typenyereményjátékModel YtraffipaxCarlexatvMcarenAudi SQ7Jakus TamáskarmadömperféktesztfociGoodwood Festival of SpeedFerrarMercedes-Benz A-osztálybenzinkútgarazs.tvXC40magabiztosságCorvette Z06lincselésMclaren 570SVin DieselkamionMotegiAlaszkaidőjárásMP4-12CMogyoródszélvédőmosóEngstlerChevrolet VoltMaserati QuatroportehódmezőrületF3lövöldözésBessenyey ZoltánrészedelakadásModel 3kilökésFerrari LaFerrariX-osztályrottweilerLada VestaChevelleGhymkhanaDronekhanadonutLettországlada 4x4matt fényezéslamborghini gallardoemissziós botrányKancsár Ferencfeltörésvasúti átjáróML63 AMGrészeghírekConnectedDrivePontiacclioAlfa RomoeClimbkhanaszimulátorJedlik Ányos KlaszterszimulálásIndyCarGMC SierraúthibaRSRarmageddonGooglebarn findBarbielefoglalt autókLamborghini HuracanBMW M2izomautólazaMOLHiluxNissan MaximaüvegkárArany Kormánykerékkereslet csökkenéstúlsúlyCreweangol közlekedésTaycanmesefigurákSpongya Bobeletkromos autóT1Pau205Mitsubishispanyol autósafarivolkswagen bogárOrosz NagydíjForma-1 Bahreini NagydíjFerrari 599 GTOpieter tsienMarius Aasenlevegő meghajtásbüntetésErzsébet királynőScoutVitoWRX STIkaszkadőrformastorage findautópiacMax MosleyDefenderlángolIED Syrmakoncepció Bugatti Veyroni30 Wagon959ForzaRali EBegykerekezés2CVMIGhatótávgurulelektromos buszSkoda FabiaPutyinKrózser MenyhértHong Konggyőri Audi-gyárIsuzuközterület-fenntartóFerrari FXXlelepleződésAMTSMercedes-Benz E-osztályPeugeot 308CadillacJaguar XFR-SStellagunMazda MiataF2X5MLaguna SecaHummer H1képXJMaseratiWranglergyereküléspályaszondaJaguarSvéd raliorrszarvúhalálosdigital lighthőkameratáncInfiniti M30dvideó válogatásvolkswagen t1dagályrobbanáskombájntrolibuszBMW X5kazárMáriapócsRafael NadalelképesztőMinibigCsehországEclipseDaniel Sordo911csúnyaHoonicornbarátnőToyota TundrasorozatgyalogVipere-tronVaughn GittinOne:1Westfield MegabusasebességámokfutásGenfRali VBfékintelligensamerikabuszmegállóFord Mustangde tomaso panteradarázsszállítmánymenekülésAEC RoutemasterHyundaiSlovakia RingAccordSLS AMGtávirányítós indítószerelőpápakézifékVivarokamionsofőrverekedéshalálos irambanZR1pickupszállítóGuardkülönöscélNikolaTobias MoersMotorsSupermansüllyedésZumamandzsettagombtrack üzemmódfelhőROALjótékonykodásSebastian LoebHofmannelsüllyedPetersenactrosittas vezetőHarley-DavidsonMercedes EVO 2bmw m4luxusautóprémiumautógarazsLance GilbertNissan IDxnissan leafbalesetmegelőzésBentley Continental Flying SpurfurgonroncsderbiakadályF430lízinglancia fulviaporsche 959RenaultbunkóAudi Prologue Avantmercedes-benz econicAudi A3várólistaarab közlekedésCruzefelúszásroad rageskylineMarconiforgalomBuickkárosanyagjövőképfinal edition960kráterVolkswagen Eoselső vásárlóCitroen DS5arabsorompóLas VegastrezorZafiraáldásteddytöltőkergetőzésSkodaKecskeméti BalázsS1RodasérintőkijelzőtitanA4OrlandoMercedes-Benz SLS AMGBMW Z4csempészetChargeFord MondeoRinspeedhonda integraborulásautóAudi A8 L ExtendedHockenheimkörnyezetvédelemszállítástilosban parkolásdunakipörgésNicolas CagecsehPekingi AutószalonJeepSata-raliYouabian PumakísérletSuperleggeraVolkswagen PoloDetroiti AutószaloninstincttűzoltóságPistavárosSuzuki SwiftKodogarázsajtóDemonTigrisgullwingAcropolis-raliBelgiumSinsheimÍrországkupéNeymarbalhétalálkozóBMW 1602McLarenToyota PicnicRhys MillenGenfi AutószalongőzGyurtaM8bátorpezsgőLand RoverújjáépültszétveriMonsterEtnapadkaBMW 4-es sorozatSuzuki AuthenticsPorsche 911 GT3UltratalálmányzúzóparasztLexus LF-SAsordokörnyezetbarátátadásautópályaHonda PreludeteljesítménymérésZotyeRenault TrafficHuracamizmozásreklámDaytonaszelfiNürburgringbiztonsági autómotoros rendőrSCCelőzetesnémet sportkocsiS10VFTSViper SRTtűzoltóbmw m5SpecialeÁmon OlivérKia PicantoBMW E30 M3pisztolyporsche macanMonacoLaFerrari Aperta500e488 PistarugóterepDoritosszőnyegLancer EVOdacia sanderoEurópa BajnokságVilnerLeaf RClebukásfüstGeelyhúzásVeyronGuerlainbalszerencseMick SchumacherPeugeot 208historicTAG Motorsportjarri-matti latvalatitániumVIPkaszinóGenesis G90Renntechstreet raceÉrdi TiborsvédSpanyolországhangutánzásBMW M760Li xDrivekarbonKanadai NagydíjlicitNoodleDCtehén6x6betonkeverőEric BoullierGigafactoryGLCszakadékquadRapidEvolkswagen jettacaddyJames MayKuala LumpurhalottaskocsiTiguanfrontál570SSamsungvégső állomásLykanHappyTallinCygnetturánkisteherautópengeBMW X4GenesisittasUPSWTCRprototípusRimacSvájcOscherslebencsajokpótkocsiLamborghiniélményautózásbukásU2McLaren 12cragevonatSeat IbizaConceptPeugeotSesto Elementogokartproblémakilencsebességes automta váltóManorKerényi ÁdámAIDSTDItanulmányautóBútor RobiUSA Nagydíjbiztonsági övJaguar X-TypeToyota SuprakémfotóOliver Blumeskoda superbkoreai autóDurango24 órás versenyWill SmithTouaregRoad AmericarakétaGTOVolvo S70 RRed BullterrorTrustBugatti Gangloff CoupeCoca-ColaABTWaldowtúraautóChiron SportBill GatesMNASZkölcsönzőLada NivaMad MaxrevansjelmezSAS IrisVolvo S90LFAFord RacingvirtuálisMission EOlssonhűtésreakcióV8 SupercarCitroenProject OneÉv Autója 2017CaterhamCessnaRoberto MerhiCitroen C4 PicassointruktorTyler WitteFernando AlonsobikaLada Kalinabadassaudi a4foghúzás488BMW 6-os sorozatMelbourneAygoKevin AbbringbüntetőféktetőillegálRenault Meganesofőrlopott autócsomagszállításrablásrendőrségMercedes GLEFerrari F12Red Bull RacinghátsókerékSuperfastBMW 5CorvetteMaserati GranTurismoWorld Series by RenaultAWDKAMAZSport SVRBMW E30Sabine SchmitzHondafestékbölénylánykérésdarálószáguldásmentésIndy 500KikiPhaetonTouristenveterán autóInsignia458 SpecialeMaserati QuattroporteHyundai i20 WRCApertaNurburgrinHumveeMagyarországösszehasonlítóplatformbörtönbringásvetődésfilmeselektromos autóScoutlineHunGarianjótékonyságVolvo modellSciroccoAudi A6Land Rover DefenderpumpacsattogásMartn ProkopCaymanbaseballnyíltnapdiszkópoénolasz autószabadidő-autótrükközésrollerMercedes SLSgyújtogatásFord Fiesta RS WRCgázrobbanásamerikai közlekedéslyukminigunMariofiat. fiat 500mentősfelfutótáskaOpel AntaraEksoVestbeszakadt burkolatKonaNissan 370zmotorhibaCadillac ELRépítésPanamera Sport TurismoVolkswagendaruSherpbessenyeylexus nxkigyulladNyirfás Juliannaneuvilleszilvszter ralirinocéroszROCAbu-DhabizebraCintraSuzuki AltoNasser Al-AttiyahTaco BellutcaSergioM4 GTSChironLe MansHeritageDucatiVolvo XC90Forma-EDannyatkinsonBob LutzKadjarkorlátozásFiat 500kanyarausztrálAlpina B7szingapúrKovács Tamásokos fényszóróBMW I8gyerek autócseh autógumiszalageladakfolyóSebatien LoebtávolmaradásMercedes jövőpaintballtúlméretesVorsteinerijesztésHonda 2&4hajléktalanFiat PandaBMW 503riasztóm5tuningtankolásyoungtimernagy sebességE30gyorsasági motorEurosportLancerLummabénázásKia Rioamerikai autóLadaYarisidőmérő edzésMulholland Driveminiszterelnökbéreltoldtimer találkozóJaguar XFRStingerautótesztbunkerléghajtásCitroen DS3WRCbiztonságámokfutómercedes-benz c-osztályMontenegroimprezaStelviosínPokemon GoTakatanyirfaspapkerékZöld pokolWatkins Glenautosimpalamotokrosszfutárlépcsőangol motorKínai NagydíjbicilisMikulásAviatorpeugeot 208 gtimárkákBattistaTipoSaab 9-3világrekorddodzsemteherautógyorsításszembe sávrekordGázosításTokiói AutószalonöregRGRvolkswagen beetlepulykaMitsubishi OutlanerFordsportedukációkajarali-európabajnokságKoncz GáborkameraAutós eladásokijesztgetésGT4Audi A8 L Securityorosz autóforvadászatMartin CaceresJapán NagydíjszínekHollandiavízbenplázaM6RufW MotorsMomkhanaA45Aston Martin Cygnetland rover discovery sportautóipari visszahíváselőzMarine EditionBelga NagydíjF50döntőjelölésBJ Baldwinszippantós kocsiWill StevensProteamMotorexindításCross ConceptTrafickötekedésváltóGumpertprofifesztiváloldalkocsiSemavárosi miniBajaOpel Insigniasportszerűtlenrolls-royce phantomgreenlineLada 2104biztonságtechnikarajzfilmTata NanoLandaulet350ztaplóletartóztatásbrutál esésbajor autóRon DennisMissilearab autótanulmnányGiuliaMRenault Clio TrophyhányáslángszóróSigdsrallyelaludtnagymamaR2felvásárlásadatokPepsi MaxLe Mans 24hújTerrakhanatámadásdrámaLotus SUVrendezvényKiahírtesla model xNissan AlmerahaszonjárműdurvaNimródhibridautószörnyFestival of SpeedcrashrasszizmusmosóNyirádAudi A2e-GolfChargerpassathot hatchAudi RS6Rickard Rydellversenygumiextra 300Road RoverDisneyfilmhalálnézőWTCCyellowstoneSecurityJensenTalismanHadik AndrásBoxsterBMW 8kihajtóneed for speedüldözésQ5wiesmanntechnológiaelveszveAudi TT CupLiberty WalkLamborghini Murcielagovakvezető kutyaelektromotorWalterné Dancsó AdriennLincolnharczsenialitásgyorsulásForma-2StockholmTCRFootkhanaBlackMuscle CarleleplezésSiennautcai versenyDevel SixteenAmerikai NagydíjTolemanG650oroszországR8 SpiderJensen InterceptorraktárRolss-RoyceSmartorosz tuningjárdalimbóTSIVlagyimirvirtuál tuningFormula 3SWMaybachsteve mcqueenmexikói autóBMW 2-es sorozatműszerfalGMC Yukonm1ramotogpkápolnaBlack Bearanimációségő autóBarcelonaFedExGrand Cherokeepályanaplábbal vezet500BMW 3 GTInfinititaxiMount EverestrajtMagnus WalkerRXméréstartályNestor GirolamiRSQ E-TronfelfrissítéságyBambooPorsche Panamerastábpolgármesterbaja 500RS4szenzációdragsterKTM X-BowChelseahulladékgyűjtésSwiftS600Chevrolet Camaro Z/28együttműködésdemonstrációBMW X6román autóAutopilotOtt TanakJon Olssonleszállásnissan navaraFicza Ferencchevrolet cruzeQ60MinikirálynőRollstéli közlekedésBoston reptérJurassic ParkFormula StudentIATbankautomataPethő IstvánDaciaugratásDieter ZetschevasútAero 8ATS-Vbicajlexus rcHennessey VenomAMG GT RXfogászatJCWGT2failE63 SautomatikaS90Matteo MalucelliKeszthelyi ViviensztoriJean AlesiegyedisárgaFerrari F40 LM Barchettamercedes-benz s-osztályszörnyetegluxus buszhackelésbúcsúR34Mercedes-Benz G-osztályjövő közlekedéseherbieFRbakiegyezménymodellfrissítészeneesésénekBMW M4 GTSMonzaford s-maxhivatalosijedtségBreitling Jet TeamkapszulaAsconaidiótakiegészítőQVmólóapamarketingSuper SportmárkakupaLamborghini VenenoXC60sugárhajtásúmoziFerrari 599 GTBVeszprémBYDEnerGForcesávváltásMoszkvakézikönyvhelikopterpusztításcar pornmocsárversenypályaepilepsziapalettaJustin WilsonLanciaMercedes Maybach.918 Spyder60Bruno SpenglerrágcsálósikerspecialtolatásModel SOutlawlancia deltaszigethőségWRXkonvojbakancslistaszirénaTom ChiltonMichelisz NorbertGumball 3000dudaKarsanAston Martin DB9MasterEasytronciGhostsátorDaimlerSirokInfernoalvásjavításlowriderAston Martin VulcanWald InternationalvásárlásVolkswagen Up!T-RocUAZnyári gumiPepsiórahernyótalpCX-5Hotwheelsbentley mulsanneNissanvodkaMagyar Termék Nagydíjamerikai rendőrségDodgelóerő harcRosbergHooniganstemetkezésPorsche 993StepwayDB11AcuradigitálisNvidiaFormula RenaultautómentésráncfelvarrástilosNissan SilviaAlfa Romeo 4Cpro-tourerFerrari 355 S Spideresőjátékkonzolmini cooperRedBJlezárásClarionrendszámRowan Atkinsontrident icenihegyMitshubishiszoknyaImolaomláslisztsunyitesztpályamodernhullámrossz útPlútówellnessTrans AMAbu Dhabi NagydíjflörtitalDusteriCarCiprusfilmes autóDodge ChallengerprojektorhooniganChallengecélgépunboxingIrmschertengerKefo MotorsportbérlészuhanásVida JaniMcDonaldsArab autózástargoncaPuskádi Jánospáncélozottüzemanyagroncsautó eladásGTVfelnisólyomfisker surfhumorhomokviharkamerásSportsTesla Model 3reflekszigazságszolgáltatásHummerjégautóritkaságversenyautóRally du VAR 2012EMCrichard hammondAudi TTi3 REXsérülésnémet autóberagadgyilkossági kísérletördögszekérLamborghini UrusHammanrenault talismanCitroen DS3alvázpermetezéslada samaragyalogosbruder3-asEVColin McRaeQoros GQ3GTFelix BaumgartnerNascarOlivier Panisvolkswagen golf sportsvanflame warzúzdakrosszmotorcars and coffeRChulladékgazdálkodásToyota S-FRx7kávébiztosításvonulásshowKomáromszénaeladásKoreai Nagydíjázsiai közlekedésharrachDwayne JohnsonfóbiaCarlos SainzcsodaC3bénaRomániaLAkátrányPorschelánytelefonsavM PerformancetankElektromos motormosásBollingerFerrari CaliforniagyalogosvédelemátnevezéserőszakNissan JukerepülJohannesburgLaFerrarinézőkmanuálisBatmantörök közelkedéssütiX6MkerítésWillys. modernföldcsuszamlásMatthew CampbellCarlos GhosnFlameMichael JostDodge DartmegtaláltMikkelsenAnniversaryDaniel RicciardopirosV12álcázottAgera RSTrabantmárkaNASADél-KoreaLykan HypersportAntonin Tlustakvéletlenszlalomfurcsa járműheccoperatőrBZZZVelociraptorPro CeedtechnikavízvisszahívásMagyar NagydíjSzingapúri NagydíjbobpályaSmart ForFourApolloveszteségRTRwörtherseegyorsulási versenygesztusJannarellyMercedes VitodízelautóRali OBtornádóVályidudeLodgyClarksonPorsche 911Sebastian VettelBarum-ralijelzőoszloppanoráma tetőFiat TipoiNextGódor BarnaSMSCrystal HooksRali du ValaisroadsterGorillazszerződéstilos parkolásStratosbaleset tengelylabradoralternatív üzemanyagönvezető458nyújtott karosszériaM550dgőzgépMcLaren P1Chevrolett CorvetteVectrahibrid autóMarbellaAlfa 4COpel GTlovaskocsiJohn CenaChevrolet CamaroSzlovéniavezetésMotkánypolo r wrcDél-AmerikalövegfalsefalseNissan NV 200SLKvételhard topHoldenelnökcrash testspanyolszociautotalalkozoForza Horizon 2ISB11GTBKatarautópályamatricaszörfélőfestésimportGRMNukrajnaMbDesignautó lopásMarcello LottielakadluxusautomataLada PrioraCentenarioJanner rallykutyaWSRAlpinecentenáriumSeatfegyveresekkanadaDBXSergio Marchionnevizelkisautóorosz közlekedéshot rodhangvezérlésévértékelőmonte carlo ralikörforgalomFord RangercrossoverautóútShelby GT350Rhasználatijapán piacRapidátlagszemétszedésErwin WurmMichelinbmw 507toyota land cruisertilalommotorAurus SenatBMW 2 Active TourerhumotSt. James EditionaromaBMW 4 Gran CoupéRolls-Royce Wraith Coupe2WDfisker karmaraliCayman SIrmscher InspiroSaabcsereAston Martin Rapide SAlain MenuEmilyBonnevillequadskiőrülettérképirodajeges útA9WintercontacttrélerAudi R8közlekedésbiztonságChevrolet SilveradoHayden PaddonmúzeumLevanteKodiaqBMW 5-ös sorozatkerékvetőKevin Magnussenrolls-royce wraithGuinness rekordLexus ISWLTPHaasgörkorcsolyaFCAkólabestsellerszemRS6homok992inaskombi autójégeső24hCamaroLandwindszabálysértésBudapestPikes PeakközelgyanusítottkátyúRobotruhafegyverBTCCMercedes-Maybachfiskertévélimitáltlopós autózsúfoltságTestarossaDan BilzerianyoutubefarmerOslopanzióalfaDacia Dusterangol autógyerekekUTVS-EditionsertésFiestaGran TourismopörgetésTimo Glockajtóemberségbiztonsági rendszerTFSISportwagon

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.