keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőGymkhanaBoschborzKiaCadillac EscaladebrutálAston Martin Rapide SZFszedánFinal FantasynyirfasCsehországKazahsztánboxerSergioegyterűelveszveszlalomgumiszalagBattistaGyulaepilepsziaMercedes-Benz CLAOpel Kadettx7dagadtNikolaugratásLykan Hypersportsunyipolo r wrcmelegedésviccrobbantásBaldwinösszehasonlítóteaserNyirfás JuliannaGMC YukonbelsőRF1BMW X4pieter tsienNissan GT-R R34Audi Q2WalmartvételszingapúrLa Voiture Noiresvéd piacnézőkNissan GT-RDefenderPuskádi JánosA110levegő meghajtásSaab 9-3land rover discoveryHonda Civic Type-RApplekisfilmprémiumautóegyediT1szabályozásChargeBentley Continental Flying SpurgreenlineOsloChuck NorrisRacing Editionquadski8SportwagonAWVAygoMacan SLamborghini Murcielagodonington parkkihajtópeugeot 205 gtisérülésmotoros rendőrluxus buszrosszullétNagy FutamWaymoszörnyetegFiatSinsheimhídgyászhírkísérletrányitáshernyótalpjátékautóbalhéAirscarflabradorLance Gilbertkiegészítőpeugeot 208 gtipótkocsijubileumkipufogóforma-1DemonMikulásbmw m5scooterCentenarioEl CaminoautóF12failfeltörésMatteo MalucelliV12ClarionsportautómentősautómosásépítkezéscrashlyukBMW 5-ös sorozatImolahalottaskocsiMitshubishiPortugáliaskoda superbAdria CenniautomatikaAlpina B12Skoda Citigoközterület-fenntartóbentley mulsanneszélvédőmosóVectraSMStéli gumirottweilerbüntetőfékTerrakhanafrankfurti autószalonintelligensFrankfurtprankValenTorsten Müller-ÖtvösToyotaJosh CartukerékMazda CX-5csúszós útde tomaso panterakezdődízel botrányMercedes S-osztályGTORolls-Royce Wraith CoupeSuzuki Swiftbillencséneknyílszippantós kocsiCountachnyújtott karosszériaZotyeMarcus GronholmhangutánzóveszteségMiguel MolinaBMW X5ázsiai közlekedésConcepttetőLykanfrontálTesla Model 3égő autómobilitásAston Martin DB93-asSkoda OctaviaLada PrioraZR1győri Audi-gyárdigital lightlancia deltalasszóe-tron488Elektromos motormegsemmisítéskilöktüntetésfelelőtlenkamikazetáblavonulásdarálóretrooffroaddaewooRoushbűnözésMcLarenkisvasúthosszútávú autóversenymotorháztetődacia loganfilmeslövésJaguar XKR-SRTRDaniel SordoVilnerPosaidonBMW E30 M3Michelisz NorbertMiami ViceMastermercedes-benzbritish greenAWDrongálásbajor autólövöldözés911motorpalettatechgurulApriliafékútLamborghini UrusTCR EuropehumorrevansBambookarcgyorsításNASAvéletlenszimulátorhibafilmlexus rctragédiabarn findHonda Jazzkéselésarany fólialaptimealvázMonacói NagydíjBrexitRed Bull RingorrszarvúNicoLS 500hAyrton SennaköztisztaságMission ESirokSabine SchmitzamazonLPGtűzoltóságMazda CX-9VW GolfmedveszáguldásvasútyoutubepanziógolyóLamborghini AventadortanulmnányBloomverekedésSpykerRickard RydelllicitreggeliAudi A8 L SecurityMercedes Maybach.cigiCrossland XKínai NagydíjKOERUBMW 5KodiakOpel CascadaLamborghini HuracanCadillac ELRSpanyol Nagydíjfilmes autóAustinI-PacemázliberagadGorillazfelajánlásF430hangutánzásGoProlada grantaNismoOpel AdamDániafestékpermetezéstávirányítós indítóR8Magyar Nagydíjkoreai autóéjszakaTushkanovaSergio MarchionnerablásegykerekezésMonsterSwiftLexus ISTacomaopel karlkereskedőmonte carlo ralielbocsájtásedukációakadályRX-8Jensen InterceptorlehetetlenékszerNeymarfelhasználóámokfutómérésWTCCsütiARTTallinkardiológiaidiótaPeoplefejesgyorsulásrendezvényCanepapassatsvédSennatrollLada VestaNestor GirolamimotorMercedes G-osztályAMG GTJapán NagydíjRenault RSMitsubishi LancerpremierDodge Chargers60csempészetMike TroutroadsterhibridJohn Cooper WorksszékAlpina B7Irmscherlada 4x4elnökVolkswagen TouaregbölényVolkswagen PhaetonbunkóÚj-Zélandautóipari visszahívásDoritoslegóbalesetmegelőzésültetéshanninencitroen cxneed for speedmarkolóMontenegroSnowkhanalegdrágábbszörnyrészedszállítmányForma-3W MotorshistoricManor Marussia911 GT3 RSPorsche Mission EDucatiDusterJohannesburglandolásPeugeot 308 GTitűzcsapvideó válogatásNissan AlmeraInfiniti M30dSebring959TipojelmezjwrcRSQ E-TronSVSkoda Octavia RSÉv autójai3TigrisvészfékRadicalGLEversenypályainfotainmentfaNorrdschleifeAusztriaporral oltóHoonicornModel SUAZToyota SupraLancerrendvédelmi erőki30 NHarley-Davidsontridentizomautófiat. fiat 500vonatRubens BarrichellointernetkölcsönzőgesztusbruderhulladékgazdálkodásSUVkajaofficialZ06előzetesgyakorlatdriftSuzuki Authenticslopott autóújjáéledElon MuskMaserati QuatroporteProject OnestretchfüstNPeugeot 207leszállásHonda PreludeJustin Wilsonrendőrautókonföderációs zászlóminiszterelnökláncalkalmazásCupraMr.BeansípályaCross ConceptCorvette Z06szállítóSebatien LoebszelfiRenaultévforduló458BMW 3 GTelektromos UTVMarcello Lottihot rodgerillaPeugeot 308Koreai NagydíjBulldoglánykéréspotyautasMaseratirobotautószabadidő-autószelektív hulladékDwayne JohnsonkutyabanNorvégiaDevel SixteentalálkozóAll-TerrainChevrolet VoltluxuscikkNissan Skyline R33virtuállépcsőautó rongálásEmilykipörgésAudi TT Cupamerikai rendőrség4leleplezésRufpiros lámpaőrületVetteBreitlingreflexFanatecStockholmBlackToyota Tundramólómajdnem balesetCitroen DS3WRCkazahbatmobileTrustGyulay ZsolteldurranközútM0teleplökhárítóFiat 500LKTMFerrari LaFerrariKetterer Continentalcseh autóképünnepi modellVolvo XC90FlameRenault Trafficbicajtilos parkolásdrognyíltnapnagy sebességChicagoNissan 370zEQCMissilePontiacrepülésDél-AmerikaCarlos SainzErzsébet királynőTada TecujaZ5DTMMadárumbauChevrolet Corvettenyomtatásbmw x1MPorsche PanameraCessnaürülékfékpadelsüllyedDisneySLS AMGstopMonte Carlo rallyjeges útchrysler 200japán piacAfrikavárólistaMLBcserbenhagyásfisker surfClarksonrobotizált váltóBahraini NagydíjdragsterErzsébetOrlandoFR-SunboxingTourneo Customnissan navaraNissan NV 200ContinentalturánSkodaLamborghini VenenozebraautósportelszabadultQatarkörnyezetvédelem24hdugóKevin Magnussen5008YamahaminigunujjlenyomatrandibuffierépítéselektromotorRally CupragepalettaGyurtanapenergiaamerikaUltraStepwayBessenyey ZoltánWald InternationalBruno SpenglerE-PaceIndyHunGarianGT-R8CcrossoverVignaleMáltaszétverifilmes autóki5SsangYongJakus TamásGuardShelby GT350RSonicNYPDEasytronciadatokKovács TamásAston MartinB11AlaszkaHyundai i30ADAC Deutschland rallyI8sárga zászlólovaskocsiAirbusrokkantrali-világbajnokságszembe sávnissan gtrhátsókerékmezőgazdaságMogyoródSRT Viperzúzás30 évIAT4x4rendszámsúlyelosztásAIDS500kigyulladhard topNvidiacitroen c-xrdonutNissan rekordNissan AltimatetaplóW213ChargershowarabNissan SilviaategoSeatLandwindnepperOliver BlumeSolbergrekordsorsTransformersKia Forte KoupbontáságyG650badasshelikopterChevrolet SilveradoijedtségvízschumacherX-TrailgyanusítotttanulmányautóAudi R8PlaystationDB11Yas Marina CircuitR2szemFedExlopottpolgármester960listagörkorcsolyamodellfrissítésDaciaUruspoénAudi SQ7pénzGoodwood Festival of Speedhalálkereslet csökkenésmozibankautomataGladiatorEF7SLKgumorfelfutóoroszországMercedes SLS AMGmagabiztosságV8 SupercarMelbourneLas VegasLincolnroncsrajtMick SchumacherBMW 4 Gran CoupéJeepborulmesefigurákkerstechnológiasportszerűtlenSuperbikehirdetéslángkergetőzéshalálos irambanRCPriormodernrönkszállítóablaktörlőBMW Z4kaszkadőrPosrcheidiótaPeoplePeopleGenfi AutószalonpadkaBMW 6-os sorozatF3Chevrolet ImpalabringaBMW 503LevanteönjáróTokiói AutószalonGRMNamerikai közlekedésLMP-1impalaPeugeot 508e-NiroForma-4suzuki balenovédelmi minisztériumGPSsátorMIGGrand CherokeepókautósüldözésbabaszalonChiron Sportversenyjó emberFerrari FXXlövegJari-Matti Latvalabevásárlásautós hírekkörforgalomenzo ferrariMarconiomlássubaru wrx stiAntonin TlustakBMW I8hőségCayman GTSjet-skiTaco BellSmart ForFourhangprojektoroszlopMercedes jövősofőrFRBZZZjelzőoszlopIED SyrmaRali OBstartAutopilotrendőrségpapAndy PriaulxBMW 1Tata NanoPlútóMercedes GPTakata34 órás versenyAurusAmerikai Nagydíjjótékonyság2CVösszefogáscsattogáshomokviharLamborghinibesirtunklefoglalt autókROALRS4közelesőPekingi AutószalonHaasgördeszkamatt fényezésmercedes-benz c-osztályLaFerrari ApertaWSRGarázs TVMakitamutatványMbDesignPokemon GoWill Stevensszolnokangol motorfisker karmaHondakapacitásrinocérosznyereményjátékbaseball2WDShanghaielektromos buszlízingRedJetmobiltelefonMemo Gidleylángokgyerekferrari 458 italiaTobias MoersBMW M2oválpályamikrofonQVAudi S5S90illegálPriusBentleyWankel motorSuperleggeraYeongamWranglerInsanitykizárásZafiraDan Bilzerianelektromos autóPharrel WilliamshumorosvizelFestival of SpeedRinspeedmárkákLexusChevyautótesztNascarNew JerseyGT2vízbenColins CrestüldözésJames MayördögszekérSilveradobombaáremelésrepülhalálesetcars and coffeakcióIncKerényi Ádámrolls-royce phantombivalyViper SRTdodzsemPutyinThe Mint 400Alpina B3MáriapócsChryslerutcai autómini cooperVitézi DávidPeopleEnglersegítVRSanta CruzGörögországLada 2104TalismanF40Frank SinatraLapraszerelt autóautolivBJ BaldwinManorbalesetekbaja 500lakóparkOpelAviatorSlovakia RingRX-VISIONNürburgringSiennatereléskupébioüzemanyagmásolásátadáscadillac devillekicsúszásKecskeméti BalázsDieter ZetschebemutatóLance StrollgáziX3InfernoKovács ÁgineuvilledrágaproblémaTimo GlocksztoriVeszprém6x6MonacoVilágbajnokságcélDurangobefutóJanner raliFiat PandacsereHUVMitsubishiversenygumiigazságszolgáltatástilalommobilfóbia3008Vida JanibúcsúerőszaksordoP1brutál esésBeppo HarrachUberA120Willys. modernJeep WranglerwrcEcoboostkarácsonyháborúsportJaguaryoungtimerzeneelőzésDodge Challengerferrari enzoVorsteinermeglepetéspedáldefektoff-roadgyorsaságiKoenigsegg Agera RyellowstoneselfiemodellautóMercedes S-classhírekköltözésFerrari 599 GTBSierrakamerabalszerencseZengő MotorsportmotogpausztrálérintőkijelzőládaderbiwörtherseeFord RacingSpecialeháromkerekűtankolásFerrari 355 S Spider46ugrástoyota versoteljesítménymérésblack fridayboxdizájnstúdió3DVFTScsúszásRali du ValaisPethő IstvánS1szabálytalankodásInsigniarasszizmusRapidpáncélozottújjáépültMinyontávirányítósoroszAbu-Dhabim1ratraffipaxhíd csereMarine EditionbukfencjégkaparócsehFord Mondeogyilkossági kísérlet812OutlawjátékkonzolfokozatAMGConnectedDriveMaybachutasításkombi autóhójárószondaátépítésF8 Tributokivetítőjávorszarvas-tesztdoppingKeszthelyi Vivienorosz tuninggyalogosbiztonsági rendszerEclipseXC40Rhys MillenBZbmeutatórenault sanderoDavid HasselhoffFIA GT3Jaguar XFRGamesconFiesta WRCLamborghini Veneno RoadsterüzemanyagherbieKikitáskalancia fulvia350zRWDbeszakadt burkolatspeedzoneFormulaLPbörtönYpres-raliHuayraColoradoriasztózsúfoltságMNASZmarketingLMSdrónPeugeot 2008szarkaLaptimingJanner rallyVolvo S90dömperimprezaAurus SenatModel 3Jeff GordonfacebookToyota Yaris RSrobbanásmotokrosszDokkerterepittas vezetőszimulálásForms-1richard hammondMaláj NagydíjMercedes VitoSochiTFSIraktártornádóreflekszDevelmárkakupaVolkswagen EoseladásAmbienteszilvszter ralikatonaigyorsasági motorBútor Robiingyen autóbunyóML63 AMGautmoatatáncLanciahackelésradarKoenigsegg Agera HHExtremeJettakoppintáskompakt autóERCToyota CorollakétkerékHofmannrobogóbolondMagyarországBMW 6PumaDelta HF IntegralepoloskaRon DennisvámNoodledűneYuliannaporcheAEC Routemasterfröcskölbővítés760LihalálosX1vodkaRed Bull Racingokos fényszórórally du VARJensenlelepleződésdurvaösszehasonlító-tesztkeresztberáfutásReal Madridmegtaláltnissan leafpanoráma tetőlerobbansofőrös autókápolnatilosBentaygaS10kombipályakijelzőFormula 3AgerajelenlétctsCaliforniaBMWgázüzemű autófékXJtrident iceni45205atvjelölésBob BellVolkswagen Up!CamaroFerrari F12ShelbyelgurultartályWRX STIitalPeugeot 206letartóztatásGallardotrezorcsúnyahangvezérlésInfiniticsaládi autóFicza FerencSebastian LoebFernando AlonsoMazda MiataSuper Sport4MATICDragon MountainLaFerrarihyundai i20Leaf RCCarlex DesigngumiégetésSpielbergBentley FalcontraktorfoghúzásUSAkézikönyvegzotikus autóStoffel VandoorneSpaC8hirtelen kormányItaldesignmúzeumpáncélosMercedes E-osztályrobotizált autóF150Sport SVRTestarossaMANDél-KoreaAlpinaUTVVenom F5GLCkit carKonaLancer EVOLiveWireSpanyolországFord F150kulcsMalajziapörgetésNimródtoyota land cruiserGazoo RacingnőkTitan XDTSISvájcOpel AstraBullitCaymanbiztosítóspecifikációkRenault TwingoSibiu-raliQoros GQ3kalapácsvezeték nélküli töltésA9Szingapúri NagydíjszénaNissan Skyline R34SSstatisztikakátrányBelga NagydíjVolkswagen PolorészegHappyChevrolet458 SpecialeAwainMount EverestTyler WitteRowan AtkinsonEgerbolygódugattyús motorraliF2luxusautóhaszonjárműMotorexlopós autófegyveresekvisszahívásLAvolkswagen eco upautós üldözésCitroen C4 PicassoRenault Clio TrophymorganP100Dúthiba2013Subaru ImprezaSTplatformMcarenámokfutásarmageddonszenzorroncsteleptalálmányTCRműszerfalgolfautólábbal vezetvilágrekordautótemetőMatthew CampbellLand Rover DefenderToyota PicnicBMW M760Li xDriveKugajégsuperquadtávolmaradásCarlos Ghosnstorage findközlekedési lámpadudeegyezményEMCbalesetautópályamatricamanuálisrugóAudi TT-RSlezáráspullmannKarsanhibridautóamerikai autóChevelleliepája-ralibűncselekményveterán autóDacia Logan MCVM8PolestarAnniversaryKlaus Frohlicrolls-royce wraithEscortLFAkamerásSuzuki KizashiKoncz GáborBMW 2-es sorozatStratoscsodaTucsonBuggybeszakadtNAAFflörtgarazs.tvTolemanDaytonaintruktortanulmányBMW E30Audi RS3mocsárcrash testsebastien ogierBarum-ralibukásKlassenMarco WittmantitanhajóDavid BrownATSSubaru ForesterPikes PeakForzabikiniönvezető rendszerNissan MicraCorsica-ralikémfotóamerikaiőzAventadorRolss-RoycespecialsikerMercedes-Benz A-osztályCsillagtúraNicolas Cagebmw 507vásárlásturán frigyesKancsár FerencEsteban GutierrezPetersenpattogatott kukoricahonda integraFormula StudentHonda Civicvégső állomástengerR34RobotruhaOlaszországhihetetlenjarri-matti latvalaSzilveszter rallyfelnikonzolGLBRenault Meganesült krumpliEurosol-Honda Civic Type-RgőzMercedes A-osztálysorompóLandauletmásodszorMercedes-Benz SLSvisszapillantóApolloR8 SpiderVolvo modellBlack BearmentésExclusiveX5Mstop táblaoldalkocsiiCarwalter röhrlJaguar XFmercedes-benz econicJaguar XFR-SbuszmegállóléghajtáshódmezőrületLuc BessonszabálysértéstévéMcLaren 12cStelvioszirénaDBXNissan NoterobogósfelvonulásRally du VAR 2012Dacia DusterMicravilágításMercedes CLK AMG Black SeriesIndiaAudi Prologue AvantorigamiSan DiegomentőakcióForza Motorsportvolkswagen golf sportsvanhulladékgyűjtésdudazúzdanézőWWECintrapápabérlésMercedestörvénySigdsrallyszoknyaMercedes CLAGhymkhanaGLAvandalizmusFelix BaumgartnerYarisPro CeedrondaDannykábítószerhollandRoad RoveregyüttműködésHoonigansForza 7figyelmetlenkráterSuzuki60átverésArany KormánykerékJurassic ParkJerezWintercontactprototípustélbüntetésTerratörök közelkedéshelyszínelésYouabian PumaHyundai GenesisrakétaAmpera-eFord F-150Venomlexus nxSilverstoneHockenheimbentley continental gtszánkógépi mosógyárilányvásárlóMazdaMcDonaldsmentőCompassHalid AvdagicRS6spanyol autóFord Fiesta RS WRCszerződésExorcistchevrolet cruzeEurópai BizottságForma-1 Bahreini NagydíjKalashnikovelektromos autózásegyterű autóKia CeedAssetto Corsa570SFittipaldijövőkép275InterlagosmotorhibaterepjáróbessenyeyBMW X6kerékvetőFranciaországChevrolet CamaroToyota S-FRKaipokolFuriousgullwingrossz útPace Carjason stathamoldtimer találkozókétkerekezés458 ItaliaToyota HiluxkólasnowboardmandzsettagombPHEVkonvojKatarPhaetonHadik AndrásMotegiMaserati QuattroporteGiulia QVfurcsaságModel Yvolkswagen bogárIndiai NagydíjesésSuperleggera VolanteMiniMercedes GLEEspadarush hourhuligánokMlada Boleslavnyári gumiGenesisOne:1Paul di RestaLebaronjárókelőLamborghini DiabloMexikóVin DieselBajaCX-5krosszmotorLadamotorosrendőrMarchionna488 Pistaring-txitoyota 2000 gtBuickChironOpel AmperaWalter CsabaHonda CR-Vlimitált szériaStingerevolúcióbicilisdunaCaterhamrepülő autóelszabadult járműelakadautómentésautógumivákuumR32reakcióSesto ElementoArteongyújtogatásrönkaranySLCCars&Coffeelső vásárlóBreitling Jet TeamVarekairomán közlekedésQ5RedszekérdashcamBTCCm5RS200aromafinal editionpirosForma-EpusztításPistaautóbemutatóG63WRC3biztonsági autóSecuritycsajozásPCE30kilencsebességes automta váltóTouareglazalimuzinromán autórendőrDacia DokkerszerencseDronekhanagőzgépRolls-RoyceKomáromgyűjteményCruzeSaabA45GR3d nyomtatóIFAveteránautókiállításWalterné Dancsó Adriennjégesőflame warcentenáriumgazdagROCEVOTrans AMreflektorKimi RaikkonenlökésritkaságKefo MotorsportRX-9szemétszedéstöréskukásautójövő közlekedésedízel motorajtóland rover discovery sportgyalogAudi A8 L ExtendedReptárNémet NagydíjEric BoullierRosbergAgera RS44HumveeViperSportsM PerformanceDodge DartMitsubishi G4állathűtésDodgeVeyronWestfield Megabusagiccsjapán autóautó eladásDodge RAMProteamlebukáskésésRangerpostásRali EBTDIbuszErwin WurmFerrari 812 Superfasthókotrójames bondSuzuki AltotehénCardokAudi A6Trophy TruckAMTSkisteherautóMinibigbunkertahózsenialitásfrancia autóE63 ShivataloskerítésAlain MenuWatkins Glenford s-maxájulásGT3VályidynoOlasz NagydíjMclaren 570STechartTAG MotorsportBudapestbiztonságtechnikaU2Shelby Daytona CoupeAnton YelchindigitálisboxkiállásLotus SUVKen BlockMcLaren P1Audi RS6Lotus F1MiataGTsütiszörnyvadászatAutós eladásokOpel Zafira TourerszemmozgásVIPelmebetegönzetlenhot hatchChallengeAudi A3A-osztályCorbellatiNovitecejtőernyőSteve Jobspulykacars coffefelszereltségelakadásWaldowPorsche BoxterMomkhanaTOP10Kia Riospeciális720SFord FiestaIsuzuBrazil NagydíjdrámaX2animációsGuinness rekordvadnyugatFerrari F12 BerlinettaBMW 5 GTmenekülésukrajnaszállításgyorsasági obkézifékSuperfasthírRollsPárizsi AutószalonakkumulátorforgalomTiguangyárleállászsiráfbmw maasaicaVolvo S70 RCountrymanSAS IrisgyúrásKuala LumpurmosáskazárkarbonMagyar Termék Nagydíjkiállításvillamosolcsó márkaalagútDetroiti Autószalonvirtuál tuningrx8Bertha BenzMoszkvatargoncaMichelinGeelyNiro EVbakancslistaBugatti Veyron SSbénázásMercedes C-osztálylakókocsiZumaBMW 1602arab közlekedésISISolajfoltRober KubicaKharitoninfarmertűzijátékSherpatkinsonOpen GTbátorMarius AasenMarbellafavágásKia Nirokínai autóutcai versenyVolkswagen GolfálcázottleopardSupermanszerkezetkamionsofőrRange RoverolajcseresebességToyota EchoPiquethooniganszakaszsubaru wrxsólyomJannarellytávolságMonzakátyúApertaolasz autómenekülbaleset tengelySuzuki Vitaratrack üzemmódCoca-Colahibrid autómegszorításDaimlerHoldenBen AffleckSTiMagnus Walkerrenault talismaneladakKia PicantoelszabadulMartn Prokoppro-tourerbobpályaPakisztánfotóarab autóSuper TrofeofelúszásHiluxJaguar X-TypeAlfa RomoeBelgiumtrükkautópályaQ6manővertervezetNissan JukeconvertibleTrabantráncfelvarrásdízelautógyorshajtáspaul walkerBryan buffiercinemaAxiálutcaátnevezésCayman SSzlovéniaCrosslandfelfrissítéswcR5kormányvolkswagen boraÍrországkombájnroad ragenői sofőrlufthansabicikliútRimacversenysportkülönösAMG GT Rnémet sportkocsiMercedes-Benz G-osztályBob LutzsávtartóeszméletlentolatástesztDavid CoulthardelefántFiat 500KadjartaxiVolvoközlekedésrongFerrarSWlisztidiótavolkswagen beetleizmozásBuick RivieraNeonCrystal HooksvillámlásprofittolvajColin McRaeGódor BarnagengszterSzilveszter ralilamborghini gallardoSuzuki SX4királynőWorld Series by Renaultelnöki ügykörnyezetbarátHeinz-Harald FrentzenfogászatbaktériumPorscheultraibolyaOPCgarázsajtóTata ZicaDucatoOpel AntaraAston Martin VulcanTim Gáborjachtmercedes-benz s-osztályMercedes-Benz M-osztályDB9parkolásBrit NagydíjChicheritClimbkhanaRange Rover SportSpyderAveokötélhúzásAlfa Romeo 4CJänner-ralibiztosításjó sofőrBatmanABTRenntechVenezuelaForma-2napelemmárkaPorsche 911 GT3Muscle Carporsche 959Jeanner rallyGMCélményautózásmacskaDCBMW M4 GTStűzoltósárgagyalogosvédelemfüves cigiRaptorHongkongSvédországrajz500ehőkameraKlausz KristófTaycanfelahegyreKanadai NagydíjBrillianceQoros 3mexikói autóijesztgetéshatótáv8-asélőfurcsa járműhasználatiűrsiklóRafael NadalsorozatAcura NSXAcuraapokalipszisaratásvideóEurosportkabriópolitikaEliaMcLaren MP4-12CelőzBJgázrobbanásvárosOtt TanaktankautomataMercedes-Benz SLS AMGHollandiaSpongya Bobfizetősvolkswagen t1Hummer H1rollerSata-raliChevrolett CorvetteHorizonesteKodiaqXD3rajzfilmCygnetRobert KubicaBill GatesGhibliBMW 8FerrariLancia ThemaSmart CabriospanyolHotwheelscar pornRoberto MerhiUsain Boltgyerek autószakadékHammanNordschleifezúzónagymamasziklakaszinóA4ChelseabírságKodohányástermelésLettországHonda NSXmázlistaharcBac MonovezetésRoad AmericaMercedes-Benz E-osztályfesztiválSvéd raliKertész KrisztiánMehdi BennaniszállodaszarvasOpel GTGordiniGTAM550dDodge HellcatbajnokságGTBRodasLe MansRSRJedlik Ányos KlaszterHeritageLodgySamsungChevrolet Camaro Z/28ford galaxyBrazíliarégihíres autóCitroen DS3totálkárPur BlancZacariaAudi A2hajléktalanÁmon Olivérkultikus autóvírusMicheliszFormula Renaulthegy3D nyomatáshősScoutlinevizes útItalia992szellőzőTouristenfahrtMcFlyskylinejógaNissan IDxAthénkapszulavasúti átjáróGran TourismofelfüggesztésBMW 2 Active TourerstadionformaFord MustangsertésFord Ecosportoposszumemissziós botrányAriel AtomBugatti Gangloff CoupefiskerJohn CenaSentryMercedes-MaybachújBoston reptérrali-európabajnokságSpirit Of EcstasyBMW 7árokszámozásvillanyautóVelociraptoradásclioelőjegyzéstitániumSixtkatonajelzéskínai piacsugárhajtásúM6St. James EditionföldcsuszamlásFerrari CaliforniaSanta Fedöntővicces videóSeat Ibizakiszivárgott képPSAC3német autófelfújhatóspeaker2019D3 Groupalternatív üzemanyagSuzuki SamuraiLada NivaemberségVaughn Gittinsafariangol autóEurópa NagydíjbéreltvirtuálisGinTom ChiltonHuracamMitsubishi OutlanerHenessey Venom GTFerrariPeopleemojiCiprusGumball 3000JumpyIRCerőskéstöltőGT4jótétVelarOstbergBYDalfarobotúj generációittasLa Tomatinaaudi a4CitroenNissan SentraUSA NagydíjFiat 124 Spiderjogskoda 120HungaroringhangPaul SwiftLe Mans 24hGenfautomata váltósávváltásMariofreighterfejlesztésDRIVE PILOTamerikai humorpénzszállítóFiestaForma-1 Spanyol Nagydíjhangfalford thunderbirdhúzásCullinaninstinctHill ClimbautókulcsMax MosleybénaVila Realhecctesla model xkubaapplikációolajMarvelRallyeyotúraautóDél-AfrikazeroFalconközlekedésbiztonságkrosszMartin CaceresteherautóNasser Al-Attiyahhalottas kocsiS-EditionXHollywooddiszkóirodatávirányítós autótérképOlivier PaniselsőLummamercedes-benz mlcÉsztországValetindításGMC SierraGhostzombiTataUPSidőmérő edzéspechCitroen DS5évértékelőMBUXMazda3igazoltatásAbu Dhabi NagydíjScoutHyundai i20 WRCBaleWLTPVerstappenpisztolysteve mcqueenlángszóróChristiano RonaldonavigátorXJ13illatHyundai Velostertéli közlekedésporsche macanrombolásdarukínai közlekedéskávéOrosz NagydíjfűnyíróFordJeep Cherokeeterepezésvárosi miniwiesmanntulajdonosOpel Adam RallyPepsi MaxiphoneGeneral LeelincselésCarlexMarchionneFerrari 599 GTOChevrolet AveoSenatBarbielángolharrachvasúti átkelőöregútMichael Jostközterület-fenntartásstreet racetruckillegális versenyX6MKaroqLada KalinaMikkelsenPorsche 993Red BullautótolvajstábAccordKAMAZpaintballmegelőző filmkatonákidősszenzációBMW M3nissan nv200Alex ZanardiIndyCarVivaroTouristenhóemberKevin Abbringvolkswagen jettacaddyMP4-12CfutárMaserati Levantejean-claude van demmeretroautóMotkánylimitáltspeedtelefonEksoVestplázaAsconakínaOpel InsigniakályhaijesztésforgyárSemaautosDC ShoesösszkerékrágcsálóExplorer STtrutyibringásfolyóNurburgrinGenesis G90elszállításoperatőrHillclimbBMW 4-es sorozatfestésVATHSebastian Vettelbmw z2Hennessey VenomQoroscsajoksavapaáldásnévAlfa 4CbambusztesztpályaEvoqueSCCSkoda FabiaFord Focustúlkeresletjaguar f-typeJean AlesiepizódSRTluxus488 GTBScalaGooglefurgonmeganeMichael SchumacherJon OlssondizájnerelszaladBlazercsomagszállításX-osztályGR SportHong KongkötekedésverésNémet túraautó bajnokságaudiooroszlánlada samaraKia SoulkamionosVolvo reklánmKTM X-BowszőnyegmagyarSubaruNissan MaximabestsellerR3gunFenyrHyundai ix20sportkocsitpályanaptechnikaPepsiLiberty WalktorlaszbikaToyota RAV4elaludtTraficnői vezetőszörfwellnesskínos esetRubiconhackerFocusOlssonHyundaiködtúlméretesTechnicCaterpillarATS-VgalambteddyAusztrál NagydíjCadillacautós jövőaudi q3gödörWill Smithchris MeekeHummerhavas útMOLPanamera Sport Turismoszórásbérautóx6túraautó világbajnokságsüllyedésEnerGForceautópiacextra 300orosz közlekedésWRXi30 WagonRali VBNissannyerészkedésXC60temetkezésJozef Kabanparasztörök garanciaszimfonikus zenekarmackóDragG63 AMGbejelentésGlobal Vehicle TrustSpa FrancorchampsPiercarlo GhinzaniT-RoczuhanáskorlátozásDakarluxus termékönvezetőparkolóDaniel RicciardoVauxhallparkoló asszisztensgyorsulási versenyA5áradássínautó lopásóraJorge LorenzoGigafactoryalvásMinimoOpel MagyarországUH-1RapidEeletkromos autófelvásárláspengeBollingerskoda fabia s2000időjárásforró víztraileresküvőVitoWildcatRallycsalásFerrari F40 LM BarchettaJCWcélgépszerelőÉv Autója 2017rakományborulásS600sylviakanadajégautófekvőrendőrfejszeMini PacemanleállásNyirádfegyverpezsgőcobra 11gyerekekmurvahavazáskarmaford kaHonda 2&4BethelVWkémfotókprojektorbenzinkútTierobbanBarcelonafociXVMotorsXJ220TargaÉrdi TiborGT 4Forza Horizon 224 órás versenyactrosrepülősmokeorosz autóCadillac ATSnapfénytetősivatagPókemberkamionvillámtávirányításkigyulladtcherokeeGT-86SuzukaF5tuningGiuliagokartMaserati 3500GTvakvezető kutyaEtnaBitter Sándorelektromostámadáskanyarbrutálise-GolfMercedes SLSdarázsFord RangerszaltókereskedésFiat TipoB2Porsche 911Toyota GT86ISCorvetteEurópa BajnokságterrorFootkhanakommunikációOpel CorsaváltóM4 GTShomokmunkagépfelhőVeneno RoadsterpickupKarinajárdaVidaFord KugabetonkeverőCitroen C3elsőbbségvetődésMulholland DriveprojektRXAston Martin CygnetbakiszociautotalalkozoGrand DustergyerekülésGázosításpumpaOscherslebentoláslowriderCrewe918 SpyderLaguna SecaingaFCASkoda múzeumValhallaArab autózásGuerlainaprkolóGTVkereszteződésprofibenceátlagSciroccojapán közlekedésAcropolis-raliAudi TTjavításTWOFACEgarazsünnepiZöld pokoliNextreklámimportford c-maxhumotroncsderbiPaubmw m4Cadillac CTShullám911 GT2 RSquadautóútRenault CliotrélerGuerlain ChicherittestBoxsterMaserati GranTurismoMercedes EVO 2motorosChevrolet CaptivaVolkswagen Jettadagályangol közlekedésVolkswagenelképesztőQ60WTCRPersonal AssistantkedvezményszemetelésTwingoIrmscher Inspirobiztonsági övbarátnőtilosban parkolástúlsúlykilökésgyújtogatóeladó autóLand RoverEVlefulladEngstlerRomániamosószínekcustom carHayden Paddonkoncepció Bugatti Veyronbiztonságpeugeot 308 swlimbóburnoutillatosítóKrózser Menyhértfuvarféktesztdacia sanderobetonBonnevilleablakkárosanyagdemonstrációsprayS65AudiF50Porsche 911 RIndy 500GumpertgázszivárgásinasSmarttrükközésvontatásInfiniti Q50Aero 8versenyautóMad MaxszupersportkocsiVolvo C30Wolfsburgévnyitólóerő harcszigeti3 REXStellaüvegkárkisautófalsefalseRat RodPeugeot 208GT40csomaggázolástrolibuszfelakadPeugeotVlagyimirLukács KornélNetflixLexus LF-SAjótékonykodásAlfa RomeoAlpine

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.