keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőTWOFACEPriusmodernMarbellaillegálUsain Boltfrankfurti autószalonnapenergiaDurangoLamborghini AventadorOPCrészegszolnokTyler WittetemetkezésInfiniti M30dbiztonságtechnikasorompókínai közlekedésgyújtogatóctsChevrolet Camaro Z/28DoritosrendőrségSergiogarazs.tvRenault RSLuc BessonVATHintruktorMr.BeanTimo Glockgyilkossági kísérletpro-tourerliepája-ralisebastien ogierporsche 959passatkezdőCamarokereslet csökkenésemberségbeszakadt burkolatszabálysértésRCNémet NagydíjABTcentenáriummenekülPuskádi Jánosangol autóbetonkeverőLamborghiniplatformSebringVolkswagen Up!SherpleállásPakisztánLaguna SecaversenypályaPro CeedCardokF12pályanapPárizsi AutószalonSpielbergkorlátozásPriorreggeliautomata váltóMaserati QuattroporteVauxhalljelzéslistaolajcseremárkákMalajziaJedlik Ányos KlaszterChicheritUAZIndiai NagydíjNürburgringCaymanMonsterútbátorFittipalditrollBMW 1GhymkhanaUSAöregimpalaszenzorPosaidonrx8opel karlsportautóHumveekrosszMercedes-Benz M-osztálytitanhullámMagnus Walkerfiat. fiat 500BonnevilleUberJosh CartuCadillac ATSelefántillatködring-txiIndyCarOpel GTkutyaAirscarfkamionátverésrendvédelmi erőkBulldogscooternyújtott karosszériagyalogosBlack Bearokos fényszóróLaFerrari ApertaCitroen C4 PicassoM8konföderációs zászlóTacomabontásRboxhibabillencsquadMaserati Levantegyorsasági obe-tronCsehországUSA NagydíjWolfsburgrenault talismanBelgiumanimációsDB11Renault MeganefacebookbatmobilevészfékkombájnRed BullPikes PeakquadskiVilágbajnokságtengeryellowstoneRapidESpirit Of EcstasydűneChicagoszakadékGyulay ZsoltMcarencsempészetCayman GTSszoknyafilmes autókKimi RaikkonenbikiniFerrari 355 S SpiderJaguar XKR-STaco BellszarkaF40UltraGTAT-Rocközterület-fenntartóMercedes-Benz E-osztályátépítésjárdavégső állomásLa TomatinaRimacVFTSspeedzonerobogósLance Strolljapán közlekedésVelociraptorGMC SierraegyüttműködéskereszteződésJakus Tamásnissan navaraMehdi BennaniPur BlancJänner-ralirali-európabajnokságirodaSierraszembe sávOlasz NagydíjhóemberautómentésBuggyillegális versenyroncsderbiBac MonoChargerstartClarionGhostWaldowPhaetonmosásugráshódmezőrületskoda fabia s2000ScoutlinerakományCayman S3d nyomtatóford kaReal MadridMercedes GLEPace Carmercedes-benz mlccsúnyamólóVeyronChevelletelepTSIMomkhanaSlovakia Ringautó eladásOpel KadettbalesetekBMW 6-os sorozatshowalvásMotegiTouristenjótéttréler458forró vízkipörgésBMW 7gyorsasági motoregzotikus autócsajozásLS 500hAudiLotus SUVARTTestarossaKia NiroGT3EnerGForceKevin MagnussenGörögországnagymamaR8raligépi mosóközlekedésbiztonságOpel Adam RallyKia SoulFIA GT3Mike TroutFord MustangMcFlyBullitfűnyíróAMGfurcsaságEmilyNissan Skyline R33ShelbyrobotLe MansRed Bull RingScoutrichard hammondKuala LumpurVolvoTesla Model 3Peugeot 206rönkszállítóbenceNASADodge HellcatAlain MenuijedtségszőnyegGymkhanaGRMNsubaru wrx stiF150bentley mulsanneCorvette Z06giccsR5HondagyorsításMitsubishidízel motorrablásHollywoodAlfa Romeo 4CGallardoTom ChiltonToyota HiluxSpa Francorchampsepilepsziaaudi q3Hill Climbcar pornAccordsportHonda JazzprofiporcheDél-KorealerobbanTiguanItaldesignNissan GT-Rland rover discovery sportKTMijesztgetésOliver BlumePorsche BoxterHenessey Venom GTfelnilyukMcLarenford s-maxkézifékmegsemmisítésVilnerbírság760Lijean-claude van demmeluxusjarri-matti latvalaautolivPorscheVorsteinerHonda Civic Type-Reletkromos autódaewoo570Shonda integravolkswagen golf sportsvanSpyderOpel AntaraVenom F5jövőképAlfa RomoeboruláskábítószerRed Bull RacingKertész KrisztiánamerikaiKadjaroroszországMagyarországNorvégialéghajtássmokevisszahíváslexus nxApriliaVignaleMexikórinocéroszLamborghini DiablojégOpel InsigniaFordE30baseballbicikliútSan DiegoMagyar NagydíjEF7walter röhrlViper SRTNestor GirolamiInsanityNissan NV 200fesztiválPeugeot 208HUVMadárborulS600hangutánzó30 évtáncvillámForza Horizon 2PlaystationVolkswagen PolosvédSaabautomataközlekedésBMW 503PCJaguarCadillac ELRtehénhistoriclövéshűtésMercedes A-osztálypaintballZöld pokolChevrolet AveonyereményjátékajtózsúfoltságrajtNissan 370zRenault Clio Trophycsúszós útnapfénytetőPiquetfilmtörvényelveszveTrans AMDevelFord RacingGLABruno SpenglerkatonairetroCaterhamTata ZicapalettaCaliforniaTrophy TruckDavid BrownjwrcLe Mans 24hBMWBTCCLPFerrari F40 LM BarchettaBrilliancelopott autógyárelképesztőMercedes G-osztályPosrcherobbanásS65pokolVeszprémmúzeumkötekedésSuzuki SX4ékszerTFSIChevrolett CorvetteegyediNYPDszörfDRIVE PILOTgőztűzoltóságrendszámműszerfalNascarÉrdi Tiborporsche macanvicces videóAlpina B3AsconaDakarEVTDIautós jövőtűzijátékkipufogómeganefejes960Crystal HooksAEC RoutemasterBill GatestrükkMáltaLancerAlfa 4CEVOOlivier Panisgyorsulási versenyázsiai közlekedéscsúszásroad ragepezsgőAMTScserbenhagyásboxertrükközésszörnyetegturán frigyesmodellfrissítéscsehMercedes-Benz CLAföldcsuszamláskardiológiaMikkelsenparkoló asszisztensmotogpHoldenmedveminiszterelnökrendezvénylövöldözésFerrariarab autóukrajnarondaAudi A6ájulásgazdagYamahaCountrymanátnevezésWRX STIMcLaren P1technológiabörtönMicraImolaRhys Millenfrancia autószemetelésrakétaSpanyol NagydíjISISgyerekekzúzáspolo r wrcVolvo modellhernyótalpSamsungTigrisRoberto Merhikompakt autóMercedes S-classtoyota land cruiserversenyMNASZFord FocusdugóháborúcsomagszállításSuzuki SwiftroncsdrifthihetetlenkarbonHonda NSXVolvo XC90Land RoverRolls-RoycestábX6MWalter CsabavizeltolvajelsüllyedTushkanovalízingIrmscher918 Spyderkölcsönzőromán autóarabRWDsorsbritish greenzombiHongkongelszabadulterepezésbénázásBMW M2All-Terrainpattogatott kukoricatávirányítós indítóOpel MagyarországbessenyeySecurityJeepRat RodsafariújjáéledgyerektüntetéstolásItaliaamerikapermetezészsenialitástuningJari-Matti LatvalaHarley-Davidsonveterán autósólyomhuligánokSebastian VettelGinXtévénémet autóSmart CabrioKínai NagydíjelsőWatkins GlenRally du VAR 2012FormulaClimbkhanavezeték nélküli töltésA4sínbicajlabradorAudi SQ7Breitling Jet TeamTitan XDchrysler 200eladó autóLada PrioraToyota EchoAMG GT RNismofelakadrombolásVolvo C30Nissan JukekereskedésláncDisneycélKarinaChuck NorrisrönkautmoataBarcelonaversenysportdynokihajtóEurosportrányitásPaul di Restarobotizált váltóhangutánzásBitter SándorGran TourismoGMC YukonAlpinagyalogJohannesburgMercedes C-osztályLMP-1bölényJustin WilsonI8volkswagen boraMercedes-Benz SLS AMGShelby Daytona CoupefalsefalsesziklaFord FiestaiCarAston Martin Rapide Sugratás350zShanghaigyorshajtásVenomLexus LF-SAMariobioüzemanyagUH-1Suzuki VitaralazasylviaHaashősTraficSportsJeanner rallyangol közlekedésMbDesignISDavid HasselhoffTallinkombiLada 2104humoroshooniganönvezetőfékpadcrashbiztosítóClarksonáldásBútor RobiSpongya BobboxkiállásLancer EVOvízpapbmw z2QVSuzuki AuthenticsMercedes CLAáradásMatthew CampbellszekérSigdsrallyautóútBethellefoglalt autókE63 SPorsche 993Év autójaBMW M4 GTSrolls-royce phantomPolestarFrankfurtjó sofőrmobilitásformaRali du ValaisKoreai Nagydíjönvezető rendszerfelajánlásAyrton SennaTobias MoersMarco WittmanáremelésautótolvajAnton Yelchinalternatív üzemanyagKevin AbbringbéreltVivaroszéktúraautó világbajnokságRally CuptragédiaHyundai i30VerstappenmanuálisJanner rallyrasszizmusVolkswagen JettalincseléseldurranKefo MotorsportkályhavadászatDodge Challengerelőzéskit carfoghúzásparaszt60lisztSabine SchmitzYuliannajávorszarvas-tesztAusztrál NagydíjMercedes VitotáskaLas VegasbambuszA120élőYeongammeglepetéslelepleződésSnowkhanaMaláj NagydíjkörnyezetvédelemDwayne JohnsonGiulia QVFRDaytonaCessnaTwingofavágásPepsielsőbbségWTCCköztisztasághot rodfejlesztéselakadBeppo Harrachtoyota versoAudi A8 L ExtendedspeakerénekverekedésBoxsterFormula Renault3008BMW E30 M3tanulmányLexus ISújjáépültMicheliszidőmérő edzésPistaBMW 3 GTStellaCruzegyászhírnyomtatásRapidHoonicornExclusiveAusztriaChironwrcNicohulladékgyűjtésflörtskoda 120custom carIsuzuSuzuki AltoönzetlenKazahsztánbeszakadtOpel AstraKovács TamásRX-9Olaszországbmw m5AthénBentaygamotorháztetőÉv Autója 2017tesla model xbakibuffierMarveltankbestsellerAfrikatelefonVin DieselEurópa NagydíjRufMcLaren MP4-12ChalálesetgalambAndy PriaulxzeneNoodlehajósátoraprkolóAntonin TlustakQ6InfernolufthansacsalásunboxingigazoltatáskólahaszonjárműGarázs TVGigafactoryhyundai i20trident iceniArany KormánykerékhavazásmentőgyújtogatásT1ritkaságkersreflexChristiano RonaldoRenault TwingobúcsúhanninendöntőLand Rover Defenderbmw 507trailerneed for speed458 SpecialeMercedes-Benz G-osztálybefutósugárhajtásútulajdonosStelviogörkorcsolyaGenfTAG Motorsportrali-világbajnokságkombi autórágcsálóExtremeJaguar XFR-SPorsche 911 GT3DronekhanaApollonyíltnaplimuzintúlkeresletAgera RSLadaKia PicantoelaludtGyurtabiztonsági autó44elakadáscseh autóvillámlásjárókelőQoros GQ3cherokeemotorosrendőralagút8-asszétverielőjegyzésaudioBMW I8bringaSteve Jobsatkinsonkoncepció Bugatti VeyronGLEbmw m4rossz útLukács Kornéldudex6Coca-ColaletartóztatáslánygyakorlatmárkakupaszánkógázrobbanásBMW 4 Gran CoupémeneküléseladakegyezményXJ13KonavillamosMSwiftDaniel SordodarálóConnectedDrivelökésgesztusszerelőplázaRenntechPókembertorlasztűzcsapÉsztországwcLamborghini VenenoMartin CacereskiállításG650tahófüstblack fridayRX-VISIONmentőakcióHong KongXVkülönössivatagelektromos autóYouabian PumaF430hulladékgazdálkodásGódor BarnaIndyLamborghini UrusúthibaNissan NoteIndy 500lángoki5dömperSvédországRali OBcigibalesetmegelőzéscrash testdacia sanderoGPSlefullad4x4ÍrországkézikönyvegykerekezésAston Martin VulcanRollssubaru wrxKoenigsegg Agera HHmegelőző film6x6SupermanSUVépítkezésSuperleggeraversenygumiszelfiámokfutóLandwindATS-VErzsébet királynőLevanteNicolas CagejachtPepsi MaxgázolásTim GáborFerrari CaliforniaSata-raliszámozásUPShídautópályamatricaingyen autóBMW 2 Active TourerFedExLada KalinaRenault TrafficBambooautóbemutatóbolondsztoriX-osztályMelbournevonulásToyotaGT4gumiégetésrepülésbunkerolajArab autózástérképAbu-DhabiOscherslebenélményautózásNAAFGenesis G90folyókétkerékRolss-Royceteaserautómosásvolkswagen bogárrush hourDefenderBryan buffierCadillac Escaladejames bondelszabadultMonacosunyiRobert KubicaSkoda Fabiautcai autóBrazíliatúlméretesrobbantásVRSzingapúri NagydíjGiuliapolitikaoroszlán5008elnökAudi RS6Abu Dhabi NagydíjgarazsrepülőAnniversaryZafiramexikói autómorganI-PaceMartn ProkopKlausz KristóffiskerTataWankel motorvasúti átjáróhangvezérlésszaltóKodiaqelső vásárlóalkalmazásToyota Suprai3RenaultHyundai VelosterMatteo MalucelliCrosslandhíd cseretörésHalid AvdagicdigitálisNew JerseyTerrakhanaQoros 3Fernando AlonsoKerényi ÁdámNissan Micraszimulálásdigital lightszlalomtetőMikulásMarine EditionvetődésG63Goodwood Festival of Speedjason stathamlowriderrobotizált autó458 Italiaautós üldözésmutatványForma-EbalszerencseLodgyrageFiat 500Lvodkahibridautóvolkswagen t1rollerSonicprojektorautó lopásOsloatvprototípusKTM X-BowX2BMW Z4sportkocsitizomautóWorld Series by RenaultkéselésGTOFiat 50046japán piacNissanpusztításlaptimePlútóOpel CascadaBMW 8X5MactroskilökCiprusfelelőtlenRafael NadalLancia ThemawörtherseemelegedésvéletlenraktárhalottaskocsihomokFerrari FXXlimitált szériaEngstlerMaserati 3500GTAudi RS3Ficza FerencSubaru ImprezaChevrolet CaptivadudahőségIRCCitroen DS5AcuraidiótaPeoplejó emberkísérletSochilicitangol motorConceptAlpina B7Mercedesszociautotalalkozolegóégő autóF1gyerek autóeladásToyota GT86NorrdschleifebrutálistávolságVitoRoad RoverF50márkaVectraGuerlain ChicheritDavid CoulthardwellnessSt. James EditiontolatásHonda PreludeforMemo Gidleyenzo ferrariDetroiti AutószalontraktorgyűjteményVila RealSport SVRmotorpalettaFenyrburnoutTargaforma-1Ferrari F12városi miniemissziós botránykupéjubileumlamborghini gallardolada 4x4truckHummerBMW 4-es sorozatfilmes autóőrületForma-2rosszullétmacskaHeinz-Harald FrentzenFlamegyalogosvédelemBelga NagydíjBentley FalconjégkaparóLaFerrarikátyúRadicaltrutyiszórásfokozatmesefigurákbűncselekményágyösszehasonlítóNordschleifeZR1DucatimunkagépHockenheimfeltöréstesztQ60EMCChevrolet SilveradoOpel AdamCadillac CTSreflekszMarchionnekávéneuvilleTerraörök garanciaAutopilotNovitecNémet túraautó bajnokságVida JaniGumpertautósportRolls-Royce Wraith Coupefigyelmetlenteherautóbadassjégesőittas vezetőgokartlimbóMANorrszarvúVolvo reklánmKanadai NagydíjDacia Logan MCVkínai autóMazdakörnyezetbarátAcura NSXMick SchumacherBMW E30FiatLamborghini MurcielagoDucatoNissan MaximaGT 4gödörkamionsofőrschumacherPethő IstvánForza Motorsportadássárga zászlóünnepi modellsportszerűtlenkétkerekezésMaserati QuatroporteheccesésmentésHayden PaddonSkoda Octavia RSszélvédőmosóVolkswagen TouaregJaguar X-TypeprankFord MondeonézőkKodiakdagadtpullmannkarcmegtaláltSuzukahőkameraAudi TT Cupkedvezményoroszbobpálya2WDM6Magyar Termék NagydíjMichelisz NorbertskylineautóCitroen C3kubahalálGenfi Autószalonhangfalrolls-royce wraithSkoda OctaviaköltözésTakataCrossland XfelfutóleleplezésrottweilerMiami Viceimprezaidiótatámadásvideó válogatásPauWintercontactx7igazságszolgáltatásfogászatDusterstopkazárkicsúszásV12svéd piacfociAcropolis-raliautosDániaharrachLapraszerelt autóAudi TT-RStanulmnányStoffel Vandoornegyerekülésrally du VAREvoqueBajaLamborghini Veneno RoadsterZ5volkswagen jettacaddyAustinmercedes-benz econichókotróhackeléshivatalosvírusRenault Cliohányásmajdnem balesetfaolasz autórongáláslexus rcTokiói AutószalonW213Colins Crestszabadidő-autóRange RoverErwin WurmFCADaciaFerrariPeopleSTimobiltelefonKAMAZinstincttávolmaradásMazda CX-5DC ShoeskazahHammanYas Marina Circuitőzspanyolretroautóközelmonte carlo raligáztűzoltóMercedes-Benz A-osztályCorsica-raliCaterpillarselfieCupravásárlásFelix BaumgartnerfelahegyreSpanyolországelmebetegarab közlekedésMitshubishiRange Rover SportRallyereklámpedáltilosban parkolássofőrös autóSzilveszter raliLummagyúrásStepwaygyorsaságicsodaAgeraBZZZDaimlerBMW 5zúzóhumorautótemetőpáncélosCross ConceptrobbanOpel CorsalovaskocsiFiat TipocrossoverCsillagtúraGeelyvárólistaW MotorsfelvásárlásesküvőkémfotóképtanulmányautóPeugeot 308TrustVolkswagen EosWald InternationalEsteban GutierrezSuzuki SamuraidrámaTipobentley continental gtVolkswagen Golffisker karmaautópályaautókiállításkereskedőHennessey VenomAudi Q2balesetkaszinószedánpeugeot 205 gtiLykan HypersportBMW X4GTorosz közlekedésMission EJurassic Parktechnikabuszmegállóbusz500SSJean AlesisúlyelosztásSvájcDodge DartnévkiegészítőGoogleSkodaRallyviccToyota PicnicMercedes Maybach.hajléktalanM550delektromos autózásferrari 458 italiaBJ BaldwinRickard RydelldaruidőjárásGumball 3000SsangYongrajzfilmhibrid autóproblémaváltószáguldásSebatien LoebrobotautóparkolóittaskizárásModel 3Jaguar XFRszippantós kocsiQatartankolásSolbergamerikai közlekedéseszméletlenBahraini NagydíjS10Paul SwiftKancsár FerencDCfuvarjátékkonzolördögszekérLykanAudi TToszlopautó rongálásIED Syrmaluxus buszSeat IbizaFiat PandaszénaPeugeot 508WTCRpoénHunGarianvasúti átkelőelőzetesfegyveresekdragsterlopottXC60FootkhanabunyólebukásgurulprémiumautóChryslerMuscle CarEtnagyanusítottlángszóróSMShavas útMazda MiataHollandiaKen BlockBMW X6porral oltóSmartChevyfarmerChevrolet Impalarobogóelnöki ügyMoszkvamanőverkilencsebességes automta váltóhirdetésAston MartinTouristenfahrtPeopleBugatti Gangloff CoupefreighterHummer H1golfautófutárfelúszásösszehasonlító-tesztfisker surfwiesmannspeedfóbiaVályivákuumPorsche Mission EDél-AmerikaveréspotyautasChevroletSesto ElementoZFszerkezetmobilrandiMini Pacemanoldtimer találkozófelfüggesztésnői sofőrGeneral LeeLada VestaBlackhibridRali EBbmw x1TransformersOpelPokemon GoDTMtilosSuperfastVettebukfenci30 WagonBentleybunkólezárásSRThackerbicilisToyota Yaris RSFerrari F12 Berlinettahalálos irambanToyota Corollanissan nv200savCountachBrazil NagydíjtilalomMercedes-Maybach488Forma-1 Spanyol NagydíjJensen InterceptorültetéskápolnabakancslistaPorsche 911Jeep Cherokeemercedes-benz c-osztályFranciaországidiótaPeoplePeopleBentley Continental Flying SpurdrogAventadorSkoda múzeumRoad Americavandalizmusrendőrautógunm5renault sanderoherbieFerrari LaFerraribiztosításSLS AMGtridentkormányAlex Zanardistatisztikakínos esetPharrel WilliamsATSAudi S5egyterű autóKia CeedkatonákLandauletOne:1M Performancehatótávféktesztpaul walkerMogyoródRali VBnémet sportkocsigázüzemű autóSpaállatDelta HF Integralebrutál esésjelzőoszlopMotorsFord RangerráncfelvarrásToyota RAV4Porsche 911 RcsajokbivalyBMW 5-ös sorozatfrontáloperatőramerikai humorMP4-12CSmart ForFourtrezorGLBNissan SentraP100DEric BoullieryoSpykerMLBSilverstoneDacia DokkerjógaGuardAlpineInsigniaMazda CX-9edukációSuzukiBuick RivieratornádóNissan SilviabevásárlásBYDBatmanámokfutáshúzásFord F-150FR-SJorge LorenzoNeonszingapúrfurgonösszefogásmatt fényezésMinipickuptoyota 2000 gtHoonigansbringásInfinitiMichelinSennade tomaso panteranissan leaferőszakbiztonságNissan AlmeraDacia DusterPeugeot 308 GTiVolvo S70 RHonda 2&4Dél-Afrikahosszútávú autóversenyvirtuálisBudapestteddysordototálkárrendőrHyundai GenesisbombaMercedes E-osztályKatarhard topSiennaszállítószabálytalankodásautomatikaTiehangprojektorelszállításmázlistaMaybachlopós autóColoradoMarcello LottiGordiniCompassbabaKodoAlaszkaráfutásBoschbankautomataKecskeméti Balázs275cars coffeBen AffleckViperModel SEclipseévfordulószemétszedéskéséskilökésCintravolkswagen beetleHiluxnissan gtrdoppingintelligensGT-RMercedes SLS AMGbolygódugattyús motorford galaxycobra 11D3 Groupkabriótörök közelkedésmotorhibaLFALotus F1szarvaselszabadult járműAston Martin DB9terepjáróFord Kuganyári gumiR3BMW 2-es sorozatmarkolóInterlagosMercedes SLSV8 Supercaryoungtimerlada samaravonatMitsubishi Lanceraudi a4Porsche PanameraTrabantlakókocsiLiberty WalkAdria CenniCX-5GT-86mandzsettagombJapán NagydíjTouaregHeritageroadsterSzilveszter rallyWRXüldözéskoreai autódefektForma-1 Bahreini NagydíjHungaroringborzdacia loganharcIrmscher Inspirodashcam24 órás versenyQorosHyundai i20 WRCbenzinkútTolemankonzolcitroen c-xrNissan IDxskoda superbNvidiaNissan rekordRX-8Portugália812pótkocsiLamborghini HuracanStingerLanciaMercedes-Benz SLSdonington parkoff-roadpulykaszállodajátékautóApplerugóForma-4offroadWillys. modernmagyartaplóconvertibleX-Trailhegycsaládi autóManor MarussiaFerrari 599 GTOBarum-raliTechartMiataRosberghomokvihartéljótékonyságorosz tuninghangMax Mosleysüllyedésszelektív hulladékkameravadnyugatBuickRon Dennislimitáltcars and coffeorigamihalottas kocsiKovács ÁgiVolkswagenKharitoninmurvaMaserati GranTurismoEurosol-Honda Civic Type-RgumorSemainternetland rover discoverypeugeot 208 gtipolgármestermini cooperrészedA110trolibuszsárgaBMW 6jaguar f-typeVelarNagy FutampénzDodge RAMStockholmford thunderbirdrevansOpel AmperaManorlasszóepizódAMG GTGorillazChevrolet CamaroWranglerSpecialeMercedes GPJon Olssonspanyol autóautópiacShelby GT350RCadillacbmw maasaicaAmerikai NagydíjMarius AasenstretchDodge ChargerkanadatartályakkumulátorszörnyszondakisteherautólángmázliLance GilbertGhiblivillanyautóBrit NagydíjGenesisarmageddonEurópa BajnokságbukásSRT ViperChallengegyőri Audi-gyárüvegkárSibiu-ralihalálosszakasze-GolfsertésfestésAlpina B12Nyirfás JuliannaDaniel RicciardoEgerCitroenForzakergetőzésArteonToyota TundraijesztésHyundai ix20Bugatti Veyron SSlángolorosz autóDokkerbénalada grantaMercedes CLK AMG Black SeriesPSAgyorsuláspieter tsiensérülésHillclimbDannyhelikopterOtt Tanaktávirányítós autóbrutálgázszivárgásomlásrekordturánsnowboardBob BellkarmaépítéstávirányítósMulholland Drivepiros lámpaJensenbruderPutyindízel botrány911jeges útrongszabályozásOlssonSeatMazda3Ford EcosportidősFalconA5Lettországegyterűchris MeekeAudi A2furcsa járműbérautóalvázterrorCrewe3D nyomatásMiguel MolinaKoncz GáborRober KubicaKugaRowan AtkinsonfestékWWEpápaversenyautóBaleXJFanatecaromaGrand Dustermercedes-benz s-osztályhot hatchkötélhúzásP1amerikai rendőrségAmpera-eHonda CivicszerencseVenezuelai3 REXKoenigsegg Agera RFuriousfotóPanamera Sport TurismoutcaérintőkijelzőkivetítősütizebraElon MuskRubiconmentősterelésSaab 9-33DHonda CR-VSebastian LoebládaderbiFocussípályaEliaautóipari visszahíváskisfilmpénzszállító500eapokalipszisháromkerekűausztrálközterület-fenntartásnői vezetőMasterDemonkerékForza 7KomáromMercedes S-osztályThe Mint 4002013nagy sebességmozifékútMount EverestriasztógarázsajtóBMW M760Li xDrivenyirfasMad MaxzuhanásBMW M3Chevrolet VoltDB9postásürülékSportwagonGuerlainvizes útamazonFord Fiesta RS WRCkínaMinyonfejszebesirtunkkoppintáslökhárítóvakvezető kutyaMaseratiB11Happylövegelguruljapán autóBMW 5 GTDan BilzerianSzlovéniaKia RiohelyszínelésautósüldözésFiesta WRCmotorosDragbaja 500JCWFord F150Mitsubishi G4Janner raliVeneno Roadsterkátránysziget34 órás versenyberagadszemmozgásakadályJannarellydrónMarchionnaNasser Al-Attiyahlancia fulviaiphoneextra 300S90SixtYpres-raliMitsubishi OutlanerszállításroncstelepvízbenluxusautóKOERUdonutSubaru Foresterszilvszter raliablaktörlőmagabiztosságsprayKetterer ContinentalTOP10bajnokságM0Keszthelyi VivienIndiajavításdurvaZotyegyáriSinsheimTucsonBoston reptérfüves cigitestfekvőrendőrévnyitóbejelentésOrosz NagydíjBob LutzJerezford c-maxTata Nanos60erősMonte Carlo rallyüzemanyagROALJeep WranglerminiguntaxibővítésgreenlinepisztolyesteR8 SpiderjótékonykodásfelvonulásGoProferrari enzoBessenyey ZoltánFormula 3Lexuspókárokúj generációtéli közlekedés45ML63 AMGflame warAero 8visszapillantófailEasytronciCarlos SainzWRC3Continental24hGMCNissan GT-R R34premierlánykérésJeff GordonautótesztColin McRaebalhéreakcióTCRMonacói NagydíjszállítmányU2BMW X5targoncakaszkadőrMclaren 570SkukásautóAston Martin CygnetKrózser MenyhértA9M4 GTSFerrari 599 GTBG63 AMGlábbal vezetSCCkráterFestival of SpeednézőfegyverPekingi AutószalonMotkányVWAudi R8piroscélgépromán közlekedésRedAriel AtomtáblatöltőfékAlfa RomeoPeugeotAIDSkarácsonyszupersportkocsiMcLaren 12camerikai autóNissan Skyline R34IncMonzaalfaOstbergJaguar XFclioategomarketingFinal FantasyErzsébetSTbaleset tengelyPeugeot 2008humotmásolásRodasdízelautóesőbiztonsági rendszerszenzációCorvetteHyundaiVolkswagen PhaetonGuinness rekordstreet raceveteránsikerKia Forte KoupBMW 1602WSRCitroen DS3Devel Sixteentilos parkolásChevrolet CorvetteAudi A3HuayravezetésBreitlingcsattogásutcai versenyparkolásszimulátorVolvo S90királynőkamikazevételbemutatókommunikációkrosszmotorelektromoskigyulladpeugeot 308 swpályaKiaitalIATJohn Cenaforgalomchevrolet cruzesorozatMercedes EVO 2Proteamkárosanyagrajzsteve mcqueenNeymarMcDonaldsakcióVW GolfcsomagJohn Cooper Works720SCentenarioSkoda Citigojet-skiKaroqbüntetésJames MayADAC Deutschland rallysuzuki balenoA-osztályvilágrekordkulcstalálkozótalálmánySubaruvideóSuper SportOpel Zafira TourerRomániavolkswagen eco upXJ220Dodgeleopard4MATICbikaingaGlobal Vehicle TrusttúraautóJumpyChelseanavigátorkigyulladtSAS IrisCitroen DS3WRCApertaMercedes jövőPiercarlo GhinzanisütiszörnyátadásjelmezFiat 124 SpiderERCPeugeot 207GLCC8Svéd ralikonvojSuzuki KizashikisautóSVWill StevensYarisRinspeedHadik AndrásAudi Prologue Avanttéli gumivárosMarcus Gronholmkatonademonstrációbiztonsági övRubens BarrichelloFormula Studentcadillac devilleGázosításFiestavontatásmercedes-benzrepülkalapácsleszálláscitroen cxMichael SchumacherlépcsőmackóhójáróZengő MotorsportlandolásPontiacAudi A8 L SecurityWestfield MegabusaterepLada Nivajégautólancia deltaWalterné Dancsó AdriennQ5Toyota S-FRmotor

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.