keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőMcLaren 12cjogkombájnBruno SpenglerTiposzelfipeugeot 208 gtiYamaharally du VARterepjáróvészféks60G650Pro Ceedutcai autóautógumibadass458 ItaliaLancia ThemaBMW 7Maseratikompakt autóNvidiaFerrari FXXautmoataChevrolet ImpalakukásautórongálásML63 AMGháromkerekűNissan Skyline R33Matthew CampbellEMCrepülőHyundai i30helyszíneléskoppintásSuperfastChrysler30 évquadskilincseléskersbmw 507Ford Racing488 PistaRed BullSLS AMGbontásTargaTiebérautóautókiállításMichelisz NorbertévnyitócsúszásHonda CR-VMotorsjövő közlekedéseprankgőzgépfelajánláskultikus autóbentley mulsanneHyundai i20 WRCPaul SwiftLandwindcustom carköltözésEvoqueRS6KAMAZidősnémet sportkocsiMercedes-Benz A-osztályPorscheLamborghini HuracanJaguar XFRSamsungsütiszörnyMarvelkínai közlekedéspolgármesterönvezetőDacia Logan MCVnyári gumiPur BlancF1Imolavizes úttilosban parkolásFanatecjárdahistoricGTOGPSSciroccobátorAlfa 4CVila Realbessenyey812Vitodigital lightnyílPeugeot 2008donutbunkóörök garanciavárosRenntechMartin CaceresPace CarhalálspeciálisspecifikációkFiat 124 SpiderAlaszkawellnessgullwingegykerekezésStoffel Vandoornerobbanás3d nyomtatóFlameSpanyol NagydíjkardiológiarevansFormula Studentchevrolet cruzetoyota land cruiserZotyeelakadásCX-5ConceptlazajátékkonzolimportDannyraktárvideóGTABoxsterkubaJeepIndiai Nagydíjemberséggalambzúzástilos parkoláscrashgumiégetésbűncselekményszoknyafiskerRX-VISIONhőségdugórágcsálóutcaChicheritÁmon OlivérShelbygyártűzoltógyerekHadik AndrássportMacan Segyterű autóbrutálelektromosPolestarIsuzuMonstersebességhard topCitroen DS3Dodge RAMcar pornMad Maxi5motorháztetőgyorsulásfailFCAofficialszállításvisszahívásMercedes Maybach.biztosítóMercedes S-classSabine SchmitzAudi RS3kombi autóJanner rallyLMSKia Forte KoupMercedes Vitomanőveryoungtimerünnepi modellVauxhallsült krumpliF40Toyota Corollaszippantós kocsinyereményjátékde tomaso panteraSenatvasúti átkelőünnepiRallyeRXvolkswagen bogárriasztóVolkswagen Up!Festival of SpeedBatmanFiatLiveWireSochiSibiu-ralipassatcsúnyaharchihetetlenvárosi minicsajozássorsTim GáborpickupMichelinrobbantásSkoda múzeumTacomaHillclimblakóparkMarine EditionÉv autójakivetítőChelseaViperindításpörgetésVolvo modellaudi q3tanulmnányToyotaDacia Dusteroff-roadRedJetlefoglalt autókDevel SixteenYas Marina CircuitLamborghini VenenoúthibaheccPorsche Boxterdacia sanderoROALUrusferrari enzoingatűzijátékLiberty WalkTraficvontatásLada VestatilalommunkagépFerrarM550dX1MáriapócsWestfield Megabusaneed for speedrablásPCOpel Antaratéli gumilakókocsiBrit NagydíjEric BoullierAccordAviatorhavas útGT2World Series by RenaultlefulladAthénNew JerseyKatarAlpinebicajRenault Clio TrophyCorsica-raliFR-SmurvadoppingdaruszigetMarchionnaintruktorvisszapillantómérésTCRquadbérlésGRJanner ralidízel botrányversenygumiszemétszedéskamionosáremeléspotyautasMalajziaDemonForms-1technikafurgonigazságszolgáltatáskörnyezetbarátPriorerőszakHunGarianRobert KubicasnowboardForma-3szerződésleállásúj generációPeugeotromán közlekedésRodasToyota RAV4szemGLBesőrossz útLummaSigdsrallykisteherautóijesztgetésland rover discovery sportfabicikliútfelni4platformAxiálLeaf RClökésszirénalada grantaWillys. modernLettországDaniel RicciardoClimbkhanaPHEVAlpina B12gyalogosvédelemmotorpalettafelahegyreColin McRaeBZZZOtt TanakolajfoltjelöléslandolásautópályahooniganMogyoródrali-világbajnokságpieter tsiendunaX-osztályFrankfurtvírusFord MondeobukfencnapenergiaKoenigsegg Agera HHMicheliszmezőgazdaságPriustulajdonosMonacoElektromos motorR2S90MaybachmotorRS200SecurityitalsorompómotorosrendőrRoad AmericataplóInfinitimonte carlo raliBMW X4SuperbikerobogótrollMáltadashcamgumorschumacherjames bondversenyautóItaldesignkajacsajokhonda integraLamborghini Murcielago45armageddontoláseladó autóangol közlekedésbestselleri3 REXbenzinkútszimulálásKadjarOslocsomagelképesztőOlasz NagydíjVeszprémRali EBJapán NagydíjLuc BessonSWtelepSebastian VettelXVToyota PicnicminiszterelnökNissan JuketechprofitHappyfilmes autókVolvoporsche 959UltraApriliaVolkswagen TouaregSUVmentőoválpályahegyKodiakhírekATSnavigátorArany KormánykerékAudi A8 L SecurityskylineDodgeprototípuselektromotorA9SSvadnyugatevolúcióIndyCarteddyalvázAyrton SennaBrazíliamegelőző filmBMW 2 Active Tourerrolls-royce phantomautópályamatricaMazda CX-5traffipaxsüllyedésSuperleggeraszőnyegFerrariPeoplerobogósRobotruhaVolvo XC90subaru wrx stifóbiamelegedésGhostAlain MenudiszkóConnectedDrivemodellfrissítésprojektorSsangYongbuszmegállóátverésVFTSbakancslistapiros lámpasubaru wrxLAChevrolet SilveradolövöldözésAnniversarybmeutatóemissziós botrányFiestaHungaroringbarn findSilverstoneHoonicornMIGrajzfilmlángszóróBelgiumXakadálySpykerfiat. fiat 500kamikazekanyarGiulia QVautótesztiCartankumbauerősCitroen DS5mercedes-benz s-osztályskoda 120reflekszZengő MotorsportRenault Cliopeugeot 205 gtiR8inasMarbellaCountachManorJaguarAurus Senathyundai i20Lexusőrületjason stathamchrysler 200lángiNextmesefiguráklegóVitézi DávidCadillacszarkaTobias MoersmandzsettagombFiesta WRChíres autódarázsBentaygaAWDoldalkocsibombaWintercontactgarazs.tvbetonelgurulNorrdschleifekályharobotautólasszógiccsbejelentéstargoncarönkERCAppleYuliannavezetésI8gyakorlatjaguar f-typefutárgreenlineújjáéledMemo GidleyKoncz GáborOpel Magyarországautóipari visszahívásMiataLaguna SecareakcióRally du VAR 2012gázolásbűnözésmajdnem balesetMcLaren MP4-12Cjapán autógyerekekISFerrari CalifornialéghajtásGallardoskoda superbSuzuki KizashiUSATWOFACEtáncCross ConceptlabradorT-RocCardokXC606x6Michael Schumacherszembe sáv992Citroen C3kergetőzésbruderittas vezetőDefenderRenault TwingoLodgysérülésPiquetFerrari LaFerrarimenekülésreggeliPeugeot 308 GTiAlfa RomoeLS 500hveterán autózuhanáslelepleződésADAC Deutschland rallyelektromos autózásFormula Renaulttraktorlopott autószabálysértésRoberto Merhihalálesetgesztus34 órás versenyPistaelső vásárlóOpen GTvasúti átjárónissan leafCentenariorepülő autóTransformersS-EditionNissan Skyline R34befutóAston Martin Rapide S8Acropolis-ralie-tronGLCáradásBarum-raliPersonal AssistantVolkswagenPikes Peakszilvszter raliFord Mustanglimitáltpaul walkeramerikai humorS1aprkolóÉsztországtéli közlekedésfékútszolnok2WDLa TomatinaApertajelzőoszlopsúlyelosztáskarcsunyiHayden PaddonautótolvajCaymanüvegkárbatmobileMercedes-Benz E-osztályBreitling Jet TeamidiótaPeopleactroshangfalkabriójapán közlekedésChicagospanyol autóVRnepperhackelésV12Peugeot 308olasz autó24hTCR Europefurcsaságkiegészítőszimfonikus zenekarBoschLand Rover DefenderW MotorscsomagszállításDelta HF IntegraleGeelyDacia DokkerColoradoAriel AtomimprezakrosszMarcello Lottisvéd piacToyota SupratérképfogászatárokOPCgokartPaukonvojCessna44OscherslebentáskaAIDSford thunderbirdMitsubishi G4PutyinPetersenGenesis G90hosszútávú autóversenyNoviteckoreai autóparkolásQatarfizetősRosberginternetIFAintelligensJeep CherokeeOpelMitshubishiJean AlesiVIPszedángyorsításjövőképveszteségBrazil NagydíjAston Martin CygnetlovaskocsiAlpinaSuzuki AltoBMW 4 Gran CoupéPeugeot 207SilveradoBuick RivieraBlazershowCountrymanproblémaKonahibrid autólufthansaHyundai ix20ijedtségVolvo reklánmBMW 8Kovács Ágipedáltoyota 2000 gtKeszthelyi VivienOpel KadettMarius AasenRenault MeganeOpel GTorosz autóvárólistaRenault TrafficSebastian LoebSupermanOliver BlumeUbertüntetésMitsubishi LancerkésájulásjelzésvadászatNordschleifearanyRubiconRX-8Új-ZélandSkoda OctaviaHonda JazzDronekhanaA45BarbieThe Mint 400Dél-AmerikaScoutline5008CaterpillarPontiacAsconaJannarellyBelga Nagydíjújjáépülttesla model xrendőrségkrosszmotormenekülAirbushátsókerékmásolásmagyarstop táblaégő autóőzTFSItoyota versoF3rombolásadatokAlex ZanardipaintballAgeramásodszorWaymoM6BJ BaldwinBMW I8Rali du ValaisGuerlain ChicheritfarmerelsőVolvo S90cars and coffeNikolaNurburgrinM Performancegyanusítottnyújtott karosszériafisker karmaÍrországE30Forma-1 Spanyol Nagydíjtolatáspolo r wrcStratosKodoMLBtitanhomokkisvasútDieter ZetschementőszúzóCadillac ELRTaycanRCsteve mcqueenM0YarisJorge LorenzoszakaszroadsterKoreai Nagydíjrolls-royce wraithViper SRTE63 SCarlexjógaLanciakémfotóbambuszforró vízfelfrissítésnyirfasBMW 1Ferrari 812 SuperfastzúzdaYeongamNissan IDxelszállításfejesStockholmKugaZ06Mercedes A-osztályMJaguar XKR-STrustfröcskölCayman GTSMinyonjótékonyságfelhőfrontálszállodaBeppo HarrachFord KugaMP4-12Cugrásorosz közlekedésRolss-RoyceStellaM8alternatív üzemanyagautósüldözésSMSExtremeNissan MaximaVelociraptorfegyveresekChevrolett CorvetteOpel Amperaautós üldözésLotus SUVfelvonulásPSAMercedes SLS AMGfreighterfejlesztésburnoutbesirtunkgázszivárgásGhymkhanaillatNissan 370zmárkaGT40mercedes-benzfurcsa járműállatDan BilzerianCadillac Escalade911 GT3 RSYpres-raliKaiépítésgyászhírsordoherbieidiótaautosB2Cadillac ATSGódor BarnaRTRterepmotogpRat RodQ60stadionpalettabüntetőfékBaldwinGT-RHummer H1NetflixmárkakupaGymkhanaNAAFAudi TT-RStúlkeresletautósportNestor Girolamirosszulléttámadáselőz4x4tartálykapszulaHongkongTwingokigyulladtTataradarfékpadkonzolizmozáshőssmokestábfoghúzásegyediSergio MarchionneSuper Trofeolexus rcnagymamaelsüllyedkátyúlancia fulviaSzilveszter ralineuvilleGTBhúzásSThódmezőrületUSA Nagydíjjet-skiP1Vin DieselNorvégiahalálos irambanMikkelsenJohn CenaMercedes GLEporsche macanautó lopáskarbonMakitaJaguar X-TypeMr.BeanNissan Sentrakonföderációs zászlófilmesautós jövőABTAutopilotselfieContinentalAutós eladásokMagyar NagydíjNyirfás JuliannapoloskaKarinaMercedes-Benz SLSomlásaudi a4PókemberwiesmannautomataA5demonstrációNyirádChiron Sportbikinimocsáralfanagy sebességkutyaSmartnissan nv200street raceMitsubishilexus nxjégMartn Prokopautomatikakisautótorlaszgyalogosgyőri Audi-gyárMiguel Molinatörök közelkedésfigyelmetlenkézikönyvátépítéscserbenhagyásS10amerikaiSubaru Imprezaforma-1beragadTyler WitteMarconiJohannesburgBMW 1602A4autóBMW M4 GTSkoncepció Bugatti VeyronCarlos SainzmobiltelefonittasKevin Magnussenbéreltversenypályatúraautó világbajnokságkötélhúzásszerkezetösszehasonlító-tesztLapraszerelt autófisker surfShelby Daytona Coupefilmes autóQ5HuayraAudi A3biztonságDragon MountainG63 AMGidőjárásdrogajtójátékautóletartóztatáslyuktilosLada KalinaDurangopapAudiChevrolet Camaro Z/28Henessey Venom GTSebringsorozatvicces videóMercedes E-osztályextra 300ItaliavilágrekordzsúfoltságfestékTesla Model 3applikációLincolnEliaford kaBMW 5 GTAurusjótékonykodásunboxingChevrolettesztteljesítménymérésSzilveszter rallydigitálisLMP-1Trophy TruckRafael Nadalx7Indy 500Opel Cascadakanadabeszakadt burkolatsólyomMatteo MalucelliMercedes SLSkereszteződésHeritageBMW 503lehetetlenvolkswagen beetleiX3HoldenKerényi Ádámönvezető rendszerkiállításVeneno RoadsterkatonáknyomtatásHorizonstopnézőkXJS600ráfutásdudeórazombiBac MonoLexus LF-SAA-osztályvirtuálisMercedesCorvetteEspadarepülBarcelonaTata Nanocitroen c-xr8CporcheborulTestarossaarabautó eladáskalapácsVidacsaládi autótelefonenzo ferrariGyulaGoodwood Festival of SpeedLykanTigrisChevrolet AveogázrobbanásA120488SvájcBMW 5Ginhóemberrush hourrobbanmacskalebukásplázaVenomorrszarvúfrancia autókicsúszásnői vezetőSportskólaFord EcosporteldurranlízingTSICygnetAMG GTLada Priorahumorjapán piacillegálXC40lépcsőlábbal vezethókotróJames MaybalesetekSherpAudi TTSvédországTallinatvKertész KrisztiánWTCCKharitoninévfordulóSuzukiútdefektSTiRon DennisEurosol-Honda Civic Type-Rautó rongálásSolbergEl Caminorenault sanderoNissan MicraI-PaceChevrolet VoltDavid CoultharddrámaMicraAston Martin DB9Jaguar XFR-SNicolas CageMadárTom ChiltonGMCMercedes-Benz G-osztályMini Pacemantrident iceniüldözésMclaren 570SugratásLe Mans 24hAMGPeugeot 508adásR32harrachközútFiat 500LszénaösszkerékmárkákMaserati GranTurismoChallengeVeyronlisztsofőrmanuálisvolkswagen golf sportsvanSAS IrisScalaMehdi BennanibivalyrakétahangutánzókihajtóVolvo S70 RbölényGT 4WalmartfolyóBethelRedHockenheimhot rodforgalompeugeot 308 swSanta CruzPorsche 993BMW M3Talismanjávorszarvas-teszt3008lányprémiumautótengertúlsúlyélményautózásGeneral Leei30 Wagonszenzációdarálóbúcsútrailernapelemcsempészetforminigunamerikai autóültetésSaabopel karlTouristenfahrtönjárókilencsebességes automta váltóelszaladGooglepisztolyx6GenesisautóútEclipseEtnaC8Subaru ForesterNissan AltimateleszállásMissileMazda CX-9m1rabrutálisATS-VmobilDokkerDB11élőbírságkörnyezetvédelemOrosz NagydíjTecharttesztpályaUAZSennagyerek autógázkamionsofőrLadasípályaMcLaren P1garázsajtóutcai versenyF5final editiondynoszakadékNicohivataloselakadFiat PandaSanta FeAudi RS6elszabadultablaktörlővirtuálKarsanbiztonsági övRhys MillengolfautóRenaultkit carhibanissan gtrDisneyWRX STImutatványSaab 9-3átadásturánkülönösHUVBloomSRTProteamtolvajkerítéskeresztbeBen AffleckimpalahollandVolkswagen Polotávirányítós indítóoszlopbankautomataPuskádi JánosTakatatáblabaja 500FenyrhulladékgazdálkodásRSRDél-KorearollerkölcsönzőAcurasziklaJustin WilsonOlssonVida Janifokozatangol autódodzsemSuzuki SwiftszórásversenysporttehénmikrofonLFAMaserati Quatroporterx8dacia loganAgera RSgolyóMuscle CarBugatti Gangloff CoupeGRMNNürburgringzebrafelfüggesztéspusztításmodernAustinorigamiChevrolet CaptivaModel 3350zVivaroelektromos buszAcura NSXLamborghini Veneno RoadsterpokoloroszDaimlerwcmotokrosszOrlandoMercedes GPvilágításG63GR SportShelby GT350RzsiráfBrexitVignaleVolkswagen Eoscrash testPekingi AutószalonDragDBXvolkswagen t1Magnus WalkerBMWelőzetesMitsubishi Outlanergyilkossági kísérlet2013liepája-raliBulldoglángokKia CeedepizódManor MarussiaborzCrossland XShanghaiKrózser MenyhértDaytonaMcFlykatonaiMagyarországaudioMichael JostjégesőterepezésgördeszkaFelix Baumgartnermercedes-benz mlcbemutatóeszméletlenbaleset tengelypanzióhaszonjárműRS4fuvartávolmaradássportautóFord F150gyűjteménybajor autómotorosDavid Brownhuligánokfüves cigiszörfszánkóvolkswagen jettacaddylövéstanulmányISISgyúráslowriderWalterné Dancsó AdriennPlútóMazdaStingerKTMDániaHong KongHyundaiGladiatortestLaFerrariSuzuki Samuraiarab közlekedésMercedes jövőkézifékMaserati Levantepénzszállítóelektromos autóhirtelen kormánylimbóévértékelőszáguldás760LiJensenGörögországfestésSkoda CitigoLotus F1Kecskeméti Balázsázsiai közlekedéseletkromos autótuningsportkocsitbővítéshumorosbabaIRCkedvezménycadillac devillefelfújhatójachtvetődésHotwheelsCorvette Z06páncéloskamerásGMC YukonNasser Al-AttiyahTDIelsőbbségAudi Q2Pepsi MaxKikikipörgéssafariAveoGLEROCYouabian PumaSesto ElementoUTVgyorsasági obPorsche 911 RXJ13gépi mosócsehvásárlásgázüzemű autóeladásEurópa NagydíjCoca-ColaDC Shoesjarri-matti latvalaPhaetonAdria CenniBMW 6-os sorozatRange Rover SportsportszerűtlenHeinz-Harald FrentzenHyundai Velosterjó sofőrrobotVenezuelaJänner-ralifékJari-Matti LatvalaPorsche PanameracsalásHonda 2&4trükkrottweilerNissan AlmerahullámspeedzoneCreweMazda3Mike TroutFerrariOutlawgyorsasági motorCsillagtúraBoston reptérMcLarenForza Motorsportbrutál esésPosaidonluxusszemmozgásLykan HypersportsávváltásOpel Adam RallyRapidESirokesteépítkezéstragédiaIndyPakisztánLancer EVOfalsefalsenői sofőrKínai NagydíjbarátnőCarlex DesignlaptimeWatkins GleniphonemázliSpielbergDevelfelhasználó4MATICXJ220Erzsébet királynőműszerfalSuzuki AuthenticsAventadortalálkozó570StemetkezésFootkhanaBugatti Veyron SSdurvaMlada BoleslavstretchReptárEgeregyterűtahóvezeték nélküli töltésBZJCWesésKancsár FerenczeroHoonigansrali-európabajnokságnémet autóspecialszociautotalalkozoversenyformaPepsispeakerkereskedésAusztriavillanyautótörésMick SchumacherbenceKevin AbbringelaludtgazdagAlfa Romeo 4CGuerlainSierraF12előzésveteránénekconvertibleKoenigsegg Agera RDakarfűnyírógarazsbiztonsági rendszerBattistaJedlik Ányos KlaszterE-PaceFicza FerencNémet NagydíjMonte Carlo rallyvandalizmusrendvédelmi erőkroad ragePárizsi AutószalonkárosanyagTOP10Klaus Frohlickirálynőlancia deltavillámlásForza 7kerékvetőeladaktechnológiadöntőcsodaEQCKia RioAudi A2BMW E30 M3vételutasításlóerő harcszingapúrNoodleSuzukaPorsche 911R34távolságBuickVilágbajnokságToyota EchoLe MansBMW 6javításlezárásAusztrál NagydíjtridenthírVectraSpanyolországközelAston Martin VulcanWill StevensMikulásmarkolóAston MartinKanadai NagydíjCrosslandAbu-DhabiMaserati 3500GTjelmezIndiaHill ClimbAll-TerrainSLK3D nyomatásblack fridayInsanityösszefogásAEC Routemaster960bringásChironmercedes-benz c-osztályördögszekérPokemon GokereskedőautópiacJakus TamásNASACompassOpel AdamX6MjótétHonda CivicCiprus3-aspechtúraautótitániumRangerrendezvényrichard hammondGumpertChevykizárásPharrel WilliamsfekvőrendőrR8 SpiderFormula 3british greentrolibuszSCCAWVkábítószerpénzFord FiestaviccMercedes EVO 2Ketterer ContinentalfelakadgyáriSeat IbizaNissan GT-R R34arab autóMiniüzemanyagdaewoovolkswagen boravákuumHollywoodvéletlenmosóVetteGlobal Vehicle TrustyoterelésStepwaymotoros rendőrfilmámokfutóForma-2startrendőrautóGyulay Zsoltcélrányitáspro-tourerbuszterrorHarley-DavidsonHonda NSXVolvo C30szelektív hulladékCamarooffroadAMG GT Rporral oltóBMW Z4PlaystationrégiAudi TT CupszimulátorHalid Avdagicnissan navaraEcoboostinstinctDél-AfrikaMount EverestQVNimródWankel motorhavazáslökhárítóBentley Continental Flying SpurtrezorTokiói AutószalonsztoriPorsche 911 GT3tornádóWalter Csabai3PeopleszélvédőmosóSpirit Of Ecstasy2019Garázs TVlistaoroszországtrack üzemmódSpaToyota TundraTucsonFord FocusMercedes-Benz M-osztályKomáromrandiMotkánymegtaláltbajnokságWald InternationalbörtönInterlagoslopottrobotizált váltóAlfa RomeoExorcistkötekedésPeugeot 206UH-1W213EVlimitált szériaNissan NV 200EF7KlassenAlpina B7ingyen autókínos esetpezsgőRubens BarrichelloJeep WranglerHammanbringaSnowkhanaBMW M2Mercedes-Benz SLS AMG918 SpydertávirányítósGT-86Ken Blockigazoltatás2CVkilökQ6ApollobetonkeverőreflektorbénázáslánykéréssertésragePiercarlo Ghinzaniorosz tuninganimációsTolemancsattogásdróncitroen cxHaasford c-maxLamborghiniLada 2104raliDaciavillámhirdetésRimacMercedes CLK AMG Black SeriesAudi S5váltóCitroen C4 PicassoMinibigDCChristiano RonaldoHondatrélerBMW M760Li xDriveszállítóAirscarfhatótávvodkahalottas kocsiillegális versenyflörtközlekedésgödörGT4ValetLexus ISsínbukásZumaTaco BellFinal FantasyakciódriftInfernoZafirawörtherseekráterLPGcars coffeVaughn GittinMbDesignRober KubicaGhibliCitroenprojektspeedAygogyújtogatóWLTPritkaságcsereDavid Hasselhoffkiszivárgott képmagabiztosságFiat TipoWRXszaltóolajcserepermetezésVerstappenAudi SQ7AmbienteSwiftFordfelelőtlenelefántBrilliancedragsterategobelsőkorlátozásModel YszemetelésszabálytalankodásLevanteTAG MotorsportidiótaPeoplePeopleRSQ E-TronláncRinspeedGordiniSixtford galaxyWTCRNissanToyota S-FRSkoda FabiaCadillac CTSMercedes C-osztálywalter röhrlErzsébetszörnybaseballForma-4DusterkápolnaRapidP100DágyGuardD3 GroupSkoda Octavia RSközlekedésbiztonságverésFord F-150álcázottMelbournespanyolskoda fabia s2000MNASZretroautóF150GTJerezkigyulladGrand DustercinemaMagyar Termék NagydíjtúlméretesamazonféktesztAudi A6Kia SoulFord Fiesta RS WRCBob LutzkésésbunyóMoszkvaBlack BearTrans AMapokalipszisbunkerMaserati QuattroporteujjlenyomatdudavizelejtőernyőHyundai GenesisOlaszországkátránybolygódugattyús motorsylviaBollingerOpel Zafira TourerzsenialitásSmart ForFourkupéF2ámokfutásProject OneGumball 3000banGigafactoryGamesconRowan AtkinsonIED SyrmanapfénytetőbikaZFmedvefacebookKovács TamásMazda Miataleopardbmw x1SergioSkodalada 4x4Landaulet60Lamborghini DiabloDodge ChargerföldcsuszamlástruckCsehországújlimuzinDoritosluxusautóGTVáldásidőmérő edzéskéselésEurosportHonda PreludehójáróEmilylevegő meghajtáskávéWRC3rajtRed Bull RacingDetroiti AutószalonsikerGMC Sierrajó emberLamborghini Aventadortévétávirányítássárga zászlóSzingapúri NagydíjDodge ChallengerLada NivaKTM X-BowkameraClarionSpa FrancorchampsNissan rekordvonulásGenfi Autószalonjwrcelnöki ügyJensen InterceptorhangprojektorBJgumiszalagInsigniavolkswagen eco upTiguanukrajnaszabadidő-autógyorsaságiFrank Sinatravirtuál tuningszenzorsegítokos fényszóróJon OlssonhulladékgyűjtésNYPDX-TrailpótkocsiHofmannedukációKia NiroKlausz KristófAudi R8Dwayne JohnsonapahanninenMcarenMonacói NagydíjTerraszarvasAmpera-emercedes-benz econicChuck Norriskipufogóbmw z2bevásárlássofőrös autóMontenegroládaderbivideó válogatásFerrari F12 BerlinettahalottaskocsiSebatien LoebUPSMercedes-Benz CLASLCMarco WittmanNascarteherautógyorsulási versenyolajSuper SportrinocérosztaxiparkolóWWEflame warKiaGorillaz205oroszláncherokeeelőjegyzésBTCCFittipaldiSport SVRlángolAmerikai NagydíjjelenlétMaláj Nagydíjfelfutófegyver3DönzetlenBútor Robihíd cserefavágásX2amerikaOpel InsigniaElon MuskBajaKuala Lumpuratkinsondonington parkhőkameratűzcsapVATHrasszizmusmázlistatrükközészeneSeatAndy PriaulxelnökHennessey VenomRX-9ScoutdízelautólövegmentésBonnevilleAlpina B3kétkerékGázosításAfrikaéjszakaÉrdi TiborGoProreflexNluxus buszHollandiavégső állomásR3hibridNismotanulmányautóStelvioHuracammexikói autóRallyMulholland DrivekombigerillaChevellePosrcherakományablakrekordközterület-fenntartásfrankfurti autószalonrepülésGran TourismoCruzekisfilmpályaChevrolet CamaroSlovakia RingrészedSpyderFranciaországpattogatott kukoricaTouristenhalálosbioüzemanyagkulcshídgurulgörkorcsolyaMotegiFalconakkumulátorBMW 5-ös sorozatBMW E30ürülékdízel motorbiciliselmebetegMcDonaldsTouaregangol motorBMW X5land rover discoveryOpel AstraModel SMOLDB9boxkiállásSmart CabrioNissan NotedagályCuprateaserWill SmithÉv Autója 2017BudapestForma-EvízbenDTMReal MadridFocuspályanapamerikai közlekedésOne:1LancerdrágaChargerMANMission EtalálmányMonzaVelarDucatoirodaT1GiuliaR5Carlos GhosnboxKimi Raikkonenhibridautócseh autósárgakétkerekezésRali OBgengszterRolls-Royce458autómosástetőbmw m5Arteonctsjárókelő500VWBMW 4-es sorozatcentenáriumBlackF430dömperesküvőkerékAbu Dhabi NagydíjbakiForzamotorhibapremierékszerFIA GT3Spongya Bob959Colins Crestkarma720SGyurtaEVOAudi Prologue AvantösszehasonlítóátnevezéspolitikagyalogLukács KornélB11alkalmazáspadkaForma-1 Bahreini Nagydíjjean-claude van demmereklámkaszinóSpecialeSuzuki VitaraképsprayPorsche Mission EHiluxkínabiztosításroncsderbirokkantInfiniti Q50Mercedes G-osztályIrmscherNagy FutamtéljubileummegsemmisítésmeglepetésoposszumtöltőaratásNeonvonatBullitBYDA110MotorexhasználaticrossoverArab autózásIATQoroshajótűzoltósággyereküléshányáspumpavédelmi minisztériumVenom F5totálkárBMW X6Fernando AlonsobeszakadtJumpyKaroqV8 SupercarRaptorSiennaARTFedExszerencseKefo Motorsportrenault talismanbénaegzotikus autóVolkswagen PhaetonCorbellatiC3szörnyetegTimo GlockmoziBMW 2-es sorozathelikopterautolivFuriouspullmannGenffejszeOpel Corsa24 órás versenybalesetparkoló asszisztensdizájnstúdióX5MBaleegyüttműködésChevrolet CorvettebobpályaGT3hernyótalppanoráma tetőbalhébolondsuzuki balenoRed Bull RingF50WaldowMiami Viceszékepilepsziayoutubebiztonsági autómúzeumDucatiHonda Civic Type-RVolkswagen JettacigironcsPaul di RestaJaguar XFRolls-Royce Wraith CoupegyorshajtásEsteban GutierrezMariofotónőkautómentésInfiniti M30dKia PicantoBuggypáncélozottkatonae-NiroWranglermosásvillamosoldtimer találkozókezdőBreitlingToyota Yaris RSvízalagútmorganfeltörés275Fiat 500ijesztésSuzuki SX4ráncfelvarrási30 NBessenyey Zoltánkereslet csökkenésferrari 458 italiaS65bmw m4szállítmányford s-maxegyezménySinsheim458 SpecialeroncstelepAntonin TlustakpápaXD3kazahfelvásárlásEnerGForceszabályozáshanggőzU2szondapóktermeléskommunikációborulásBentleyparasztclioelektromos UTVszlalomLPFRmobilitásEasytronciCrystal HooksQoros GQ3célgépbalesetmegelőzésSonichajléktalanbüntetésbuffierközterület-fenntartólicitátlagkormánykazárRmackówrcköztisztaságalvásCullinanFerrari F12Forza Horizon 2rendszámamerikai rendőrségTitan XDsvédfesztiválGLAring-txiErwin WurmhangutánzásjégkaparóFord RangerBentley Falconturán frigyesDaniel SordobillencsretrokaszkadőrMarcus GronholmPortugáliaFerrari F40 LM BarchettaszekérSteve Jobspenge46vasútNémet túraautó bajnokságMercedes S-osztálykarácsonychris MeekeLaFerrari Apertavakvezető kutyaGuinness rekordVlagyimirHummerMasterTata ZicaKOERUszétveriTrabantvámsebastien ogierizomautóExplorer STWSRfelúszásEksoVestRollsAero 8Road RoverToyota GT86KazahsztánbalszerencseAnton YelchinWildcatBahraini NagydíjMercedes-MaybachRWDFerrari 599 GTBGrand Cherokeecobra 11mólószámozásRufhackerRomániameganeNeymarPethő IstvánSportwagonausztrálTechnicnézőDodge HellcatlerobbanWolfsburgMercedes CLAkilökéssugárhajtásúKodiaqVorsteinerSan DiegokörforgalomRickard RydellsavHumveemarketingJeanner rallyNissan GT-RsátorOlivier Panishűtéskínai autójeges útfüstEurópa BajnokságToyota HiluxháborúprofiLebaronkémfotóktrutyi8-aselszabadult járműPanamera Sport TurismoJurassic ParkautóbemutatószupersportkocsinyíltnapscooterIncronge-GolfVolkswagen GolfFormulaBitter SándorDodge DartM4 GTS911érintőkijelzőCintraszerelőkísérletSema500eRange RoverelbocsájtásMax MosleyhangvezérlésSata-raliVilneröregrobotizált autóverekedésClarksonLand RovergunAudi A8 L ExtendedQoros 3elszabadulBambooZacariarönkszállítólamborghini gallardoJosh CartuEngstlerCaliforniakapacitásködbiztonságtechnikastatisztikaOstbergZöld pokoltörvényNiro EVMarchionneBob Bellmini cooperZR1AMTSBill GatesMomkhanaLas VegaspoénRenault RSLance Strollautomata váltósütisivatagGazoo RacingTushkanovaChargeFerrari 599 GTObmw maasaicapostásrendőrSzlovéniamatt fényezéstankolásSRT Viperlopós autóCaterhamUsain BoltVályiRali VBgyújtogatásyellowstonejégautólada samaraVW GolfRally CupSvéd raliautótemetőTerrakhanaPeugeot 208Nissan Silviam5boxerdűneleleplezésaromaszínekrészegstorage findelveszveFerrari 355 S SpiderRadicalBryan buffierMexikócsúszós útfocirajzhumotCayman SJeff Gordonbentley continental gttávirányítós autóromán autódagadtIrmscher InspiromentőakcióLamborghini UrusrugóZ5KalashnikovSubaruJohn Cooper WorksCitroen DS3WRCnévpirosSVLance Gilberthot hatchrondapulykaSt. James EditionExclusiveoperatőrDRIVE PILOTEscortBMW 3 GTkamionhomokvihar

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.