keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőford thunderbirddiszkócinemaPanamera Sport TurismoBethelelőjegyzésHyundai GenesisSvájcelakadOpel Zafira Tourertilosmentésrx8SmartolajcserepisztolyborzOpel KadettTyler Wittevolkswagen bogárRS4túlkeresletsportkocsitAudi TT-RSChallengepeugeot 208 gtihibridautókilencsebességes automta váltóimpalaAlpina B3sérülésAMTStemetkezésoroszQVSuzukiautomatikaRollsNissan Almerarobotizált autó30 évgyorshajtásautolivtűzijátékHondaharcPriusvideó válogatásAlpinevandalizmusmezőgazdasággázüzemű autóPikes PeakBelgiumR8Halid AvdagicCitroen C4 PicassoRodasautóipari visszahívásPiercarlo GhinzaniSkoda Octavia RSkísérletPhaetonYas Marina Circuitturán frigyeslisztLada NivaNorrdschleifeAlaszkastreet racemegtaláltsárga zászlóLa TomatinaAlfa Romeo 4CPorsche 911 GT3R5SupermanMercedes E-osztálytáblaCitroen C3bolygódugattyús motorgödöramazonmotorpalettastopAEC RoutemasterLFArongálásMercedes SLS AMGkajaextra 300Audiutcai autókezdőNeymarRoad Americavárosi minigázolásBrazil Nagydíjrichard hammondABTJustin WilsonzuhanáshulladékgyűjtésTieNissan Sentraburnouthard topdömperSkoda múzeumVelarGhostwalter röhrlC3MarchionnesütiKia RioGLAfesztiválMercedes-Benz A-osztálytrolibuszpolo r wrcstartkoreai autóDaniel Sordomotorrally du VARmercedes-benz econicLS 500hepilepsziaóraMasterNissan 370zXJ220Land RoverkátyúvillámlásR8 SpiderreakcióReal MadridMarcus GronholmLamborghini UrusvárólistaürülékugrásOlasz NagydíjÚj-ZélandPaul di RestaLettországP1cars and coffeconvertiblehot rodjelzéscsajozásSpaGódor BarnaJean AlesiHayden Paddonwörtherseekávéfiskervolkswagen boraDwayne JohnsonfotóDucatinézőVolvo C30Honda 2&4Irmscher6x6vákuumigazoltatásBatmannagymamamoziLancerToyota Supraluxus buszlábbal vezetmegelőző filmbeszakadtKrózser MenyhértidősExclusiveApplebemutatóamerikai rendőrségVolvo reklánmmotorhibaitalkétkerékhumorosjótékonyságMalajziaMaláj NagydíjsárgahomokJCWDaniel RicciardodrónBMW E30 M3közlekedésbiztonságkilökésgesztusámokfutásfelajánláslebukásPeugeotJohn CenataplóskylineindításDániaújjáépültKancsár FerencVivaroYamahaCrosslandHonda NSXM6zúzdaHappyLamborghini HuracanGyulay ZsoltRolls-Royce Wraith Coupebmw m5MariointruktorkizárásEurópa BajnokságjátékkonzolEurosportTwingoStratosturánISDodge DartDodge Hellcatskoda 120húzástúraautó világbajnokságKharitoninMartin CaceresKarinaKovács TamásbakivetődésDodge RAMgokartAygoLPChevroletPethő IstvánPSAlángokegyezményTimo Glockfuvarcadillac devillesütiszörnyRat RodrajzTaco BellFiatszállítóTata ZicaJaguar XFRgyorsasági obgunDRIVE PILOTjelmezMiniAusztriaAudi TT CupChiron Sporttélkit carleleplezésvisszapillantóévfordulóevolúciógalambalternatív üzemanyagszállításPHEVBrazíliaFormula RenaultfolyóKlausz KristófP100DHummer H1csúszós útmentőskisautóterepjáróTom Chiltonx6furcsa járműPekingi AutószalonMercedes C-osztályBuickesteJeep CherokeeChicheritSkoda OctaviaJeff GordonBMW 5buffierzúzóPortugáliaSportslada 4x4Jorge LorenzovadnyugatSata-ralirányitáslopott autótörvényBambootestfailHeinz-Harald FrentzeniCarToyota HiluxJerezSt. James EditionvízJeepvásárlásford galaxyreflexpirosangol motorland rover discoveryágyAccordfeltörésA9mutatványatvFocusmodernTrophy Trucksnowboardbiztonsági övvonuláspadkafoghúzásblack fridayMonstergazdagPeugeot 2008UPSDisneyStockholmCadillac ATSinstinctszigetoposszumkipörgéskerskülönös911gyalogosTitan XDautó eladás44audiovisszahívásNascarM PerformancehójáróCamaroSwiftDaciaNémet túraautó bajnokságmercedes-benzlexus rcGázosításW213458 SpecialeWildcatOpel Insignia3008Kovács ÁgipanzióHyundai i20 WRCForzagolfautóbalesetmegelőzéskatonaIRCjelzőoszlopMitshubishiHoldenkötélhúzásbabazombimárkákpápaGörögországWalterné Dancsó AdriennharrachMotegiNikolareklámgyorsaságiwellnessyellowstonebatmobileAmerikai NagydíjMercedes CLAChristiano RonaldobadassGT-RUSAFIA GT3Eurosol-Honda Civic Type-RáremelésszőnyegHunGarianAcura NSXautmoataNoodlefestékskoda superbJeanner rallypattogatott kukoricaAdria CenniMercedes G-osztályforgiccslancia fulviakéselésBTCCChevrolet Camaro Z/28ÉsztországGordiniHiluxZöld pokolarmageddonautópályahalottas kocsiBulldogPlaystationkereszteződésSVCorvetteZFMarcello LottiGrand DustertuningSAS IrisEgervészfékokos fényszórószelektív hulladéksteve mcqueenbaja 500japán autóámokfutóGumperthihetetlenbioüzemanyagWald InternationalzsúfoltságLancer EVOUltrabringásterepezésFittipaldianimációsrush hourFerrari F12hullámCaymanérintőkijelzővirtuálisArteonfejesSRTStelviovizes útGenesis G90modellfrissítésdarálóVerstappenplázaROALRober KubicaláncSuzuki VitaraalagútBahraini NagydíjhomokviharEurópa NagydíjJaguar XFR-Sradarangol közlekedésLotus F1GhibliMarco WittmanBZZZKínai NagydíjYpres-raliOlssonSpongya BobApriliaEasytronciAgeraGyurtacar porntávolságspeedzoneRali VBrepülésminiszterelnökesőSzlovéniaRhys MillenroncsderbiCaterpillarelszabadultLas VegasbúcsúBMW M760Li xDriveMercedes-Benz SLSSan DiegoOlaszországléghajtásKecskeméti Balázsközterület-fenntartásFormula StudentJapán NagydíjBMW Z4FR-Selszabadult járműizomautóstábherbieSennaszenzációverekedésSport SVRWatkins GlenBonnevilleInfinitibmw x1opel karlOpel CorsaAcropolis-raliFerrariMad Maxbukássivatagmercedes-benz c-osztályimportautó rongáláscrash testCadillac CTSsunyiüvegkár3D nyomatásAirscarfBentaygaMinyonbenzinkútsikerXJLamborghini VenenospecialversenyautóakciódynoSemaFiat Tipotoyota land cruiserázsiai közlekedésRobert KubicaKazahsztánRimaclexus nxAston MartinhalálosrottweilerISISlimitáltlimitált szériaChevygörkorcsolyaSinsheimjapán piacPosaidonSesto ElementoWolfsburgforgalomnissan navaraTrustbmw z2BajatilalomCayman SMiguel MolinaSMSleállásmeganeGT 4elveszvenagy sebességFranciaországM0jaguar f-typecentenáriumszarkafékpadkisteherautóegzotikus autóDefenderIsuzutechnológiagázhőségX-osztályWalter CsabaGoodwood Festival of SpeedR3ford s-maxenzo ferrariVolvo XC90GoPro960James MayingalazaautótemetőmocsárszaltóForza 7Opel AntarajégesőChironbrutál eséstruckcsehpénzRed Bull RacingműszerfalMulholland DrivehangvezérlésPakisztánautó lopásfüves cigiFenyrRoberto MerhiS-Editionkoncepció Bugatti VeyronChuck Norrisjógaaudi q3napenergiagerillarönkszállítótulajdonosHarley-Davidson720STesla Model 3Honda Civic Type-RfejszeGlobal Vehicle Trustfisker surfPorsche PanameraBMW 3 GTingyen autóFord KugaidiótaConnectedDriveőzpókpályaHenessey Venom GTDucatoIndy 500Toyota Yaris RShalálversenyRXBullitkanyarbörtönTDIDemonhalálos irambanfestéskutyaDacia Logan MCVMbDesignIndyFRToyota S-FRPontiacCiprusFord MondeoGiulia QVMarbellaszemetelésChicagomagabiztosságDragon Mountainsubaru wrxNovitecMercedes-Benz M-osztályamerikai autóVenomjárdaKomáromMazda CX-9tehénfilmes autókvolkswagen eco upkatonaiS600megsemmisítésBMW X6Sebastian VettelfüstMadárpótkocsiSTszimulálásMax MosleyRubens BarrichelloMcarendűnei3JohannesburgContinentalMagnus Walkerhyundai i20női sofőrNissan IDxbakancslistatesla model xvolkswagen t1csodae-GolfLadaG650Janner rallySkoda Fabiaskoda fabia s2000wcA-osztályEVRX-VISIONluxusszimulátorPorsche BoxterzenedugótávirányítósARTRapidEJohn Cooper WorksFord Focusjean-claude van demmeG63 AMGkráterRCVenezuelaFCApotyautaskötekedéscrossoverDokkersorompóösszehasonlító-tesztautósportreflekszstretchAyrton SennabiztosításTim GáborhibridSubaruvirtuál tuningdarugyorsításMehdi BennanirasszizmusszakaszKodoNissan MaximaGenfi Autószalonpro-tourerVorsteineridiótaPeopleWankel motorDevel SixteenoroszországBob LutzSuperleggeraautókiállításDevelfokozatdonington parktalálmányhangutánzókivetítőbalesetekatkinsonjason stathamboxkombifurgonnissan leafTransformersparkolómentőakcióAlfa RomeoCaterhamNeonBJSuzuki SwiftpedálHyundai ix20CompasssylviaS10Orosz NagydíjMikulásgarazsLexus LF-SAugratásHongkongmedveRallyeCreweMercedes jövőhot hatchTacomalökhárítóunboxingrombolásToyota RAV4labradorbefutópullmannretroautóyoRange Rover SportszirénaRedbringaújGuerlain ChicherittorlaszLamborghini Veneno RoadsterrinocéroszGTOszámozásheccMaseratiTFSItanulmányautószabadidő-autóKodiaqnissan gtrsípályaYouabian PumaLaFerrari ApertaFestival of Speedpapschumachercsaládi autóOPCstorage findMichelisz NorbertMogyoródTushkanovacsattogásAndy Priaulxrobotizált váltóColin McRaeV8 SupercarClimbkhanavodkabillencsgyorsulásdudeYuliannaPauGorillazFerrari 599 GTBRTRjótékonykodásAero 8konvojgyáriedukációgyárteddyvilágrekordhányásbérautóAMGparasztbessenyeyCitroen DS3háborúzebraújjáéledExorcistjégkaparóAlpinaNissan Skyline R34elnökMicheliszFanatecADAC Deutschland rallyZ5hackelésM8bicilisbestselleromlásHyundailánykérésA4CintraleopardKevin Magnussenepizódeletkromos autóKTMford kaarab közlekedési5TCR Europenyújtott karosszériaGuardbiztonsághumormarkolóhackerKadjarBeppo HarrachPetersenAlfa 4C46Countrymannyirfasukrajnabiztonsági autóváltóoffroadroncstelepHong KongWestfield MegabusaAudi A2pályanapOpel Adamtrezororosz tuningFerrari F12 Berlinettasubaru wrx stim5első vásárlógyúrásparkoló asszisztensLandauletszenzorGT3defektHonda PreludeidiótaPeoplePeopleRafael NadalPharrel WilliamskarcPepsi MaxtereléstargoncaelsőbbségFerrariPeopletüntetéstridenttankritkasággyorsasági motorNissan NV 200M4 GTSOpel Adam RallykigyulladtszoknyaTipoDan BilzerianInsanityAbu-Dhabikulcskereskedésszabálytalankodáscserbenhagyásorosz autókatonákGuerlainLance Gilbertcobra 11gyerek autócsomagszállításszondaKaiSkodaKuala LumpurKen BlockKeszthelyi ViviennévXC60aromaModel 3tornádóAmpera-eMichael Schumachercseh autóBMW 6krosszPeugeot 206szabályozásprototípusInterlagosteaserFord FiestaCayman GTSládaderbiirodalopós autósüllyedésZumaBMW 4-es sorozatKevin AbbringPorsche 993sorozatroadsterMercedes-Benz CLAdonutadáskörnyezetvédelemGMC YukonApolloGT-86humotmásolásjótétFordJaguar X-TypeAudi A6akadályszembe sávbunyóBryan buffierErwin WurmFord RacingültetésDavid BrownFerrari 355 S SpiderF40Le MansScoutlimuzinoperatőrFord EcosportAnton YelchinBMW 1Rali OBolasz autófurcsaságEMCHonda CR-VSvéd ralibarn findmanuálistrükközésszolnokboxerfelúszásformalelepleződésgépi mosóTucsontoyota versohőkameratrident icenitilosban parkolásÉv autójaToyota Tundraszippantós kocsiFerrari CalifornianyereményjátékMitsubishi OutlaneremberségtrélerVWDavid HasselhoffApertaLMP-1rendőrChevrolet ImpalaOsloRX-8orrszarvúszörnyetegutcai versenyVida JanicsomagjachtfegyverVeyronPorsche 911 RegyterűmunkagépelaludtmobiltelefonlerobbantúlméretesparkolásrészegelgurulbikinigyalogosvédelemMatteo MalucellieladáskaszkadőrOscherslebenplatformtrollnémet autóEric Boullierösszehasonlítóföldcsuszamláshirdetéselőzetesiphonegőzközterület-fenntartómorganbiztonságtechnikamotogpVFTSMercedes CLK AMG Black SeriesMicraXelektromos UTVKoreai NagydíjcsalásszáguldásKia CeedátadásToyota GT86Ferrari F40 LM BarchettaMoszkvaLamborghiniveszteségvizelATS-VdrámaNicoHollandiaszórástitanquadkamikazesziklaDB9pörgetésForza MotorsportMagyar NagydíjgördeszkalakóparkGoogletévéRenault MeganeRenault RSs60McLaren P1Koenigsegg Agera RelsősertésManor MarussiahírtörésConceptjubileumautós üldözésMercedes Vitolángolrali-európabajnokságCsehországLance StrolláldásWillys. modernVenom F5kézikönyvIndyCarNissan rekordhódmezőrületNASARenault TrafficrobbantásEVOhavas útSamsungcsempészetKoncz GáborkápolnaösszefogásbivalyHillclimbmólókonzolszemmozgásVignaleAcuraVolkswagen EosárokHoonigansSzingapúri NagydíjgumiégetésAudi TT458 ItaliaAMG GTScoutlinejwrcVeneno RoadsterAfrikaszörnyÍrországbaleset tengelyKiarolls-royce wraithColoradofelfüggesztésgyűjteményNyirfás JuliannabobpályaLand Rover DefenderzúzásG63IED SyrmasavRWDterepdacia sanderoszilvszter raliF150GT40elektromos autófisker karmacigiMcDonaldsRadicalvégső állomásLMSGigafactoryromán autóRfelniLiberty WalkLotus SUVViperprojektorgyalogBentley FalconMazda MiataRománianeed for speedBentley Continental Flying Spur760LihelikopterbunkerCullinannyári gumiGinJensenselfieViper SRTMikkelsentartályVolkswagen JettaStingerMazda3KTM X-BowkiegészítőbuszToyota PicnicSteve JobsinternetmotorháztetőNürburgringFootkhanaBudapestVATHmotorosAthén205mercedes-benz s-osztályQ60SpecialePosrcheFuriousmárkade tomaso panteraroncsLaguna SecafaofficialLamborghini MurcielagoForma-4karácsonyátépítésCrystal HooksZafirafelelőtlenkereslet csökkenésrendőrségkínai autóeladó autómenekülutcajeges útsafarielektromosautómentéskazárlövéspokolszékMercedes-Maybachhavazásfiat. fiat 500crashChevrolet Silveradolefoglalt autókLykangyújtogatásB11ExtremekirálynőkólalowriderhókotróMonzaBloomKia PicantoPorsche 911Nissan GT-R R34Gumball 3000Maserati QuatroporteSergioLada PrioraBMW 2 Active Tourerejtőernyőlökés812sátorHill Climbelakadásfavágásbmw maasaicaStepwaykereskedőkamionsofőrChevrolet Aveo2CVVolvo S70 RoroszlánEngstlerállatRenault TwingoMuscle CarLodgywiesmannénekTolemanbővítésFlamekarbonrakétaCessnaA5Stoffel VandoorneBugatti Gangloff CoupenyomtatásmobilitáskémfotóGeelybarátnődigitálisrajzfilmemissziós botrányvízbenforró vízOrlandoMatthew CampbellI-PaceactrosbölényTouristenfahrtsúlyelosztásnői vezetőprofiCitroen DS5Suzuki KizashivirtuálVilnerlízingráncfelvarrásrablásXVtankoláshernyótalptéli gumiAll-TerrainRali du Valais4x4Érdi Tibordacia loganversenygumi4MATICRapidManorAudi RS3David CoulthardbalszerencseF430fékteszttilos parkolásForma-EVolkswagen TouaregPeopleGRMNAgera RSdízelautóBJ BaldwinSierralufthansaLada VestafigyelmetlentávolmaradásGTAmajdnem balesetBen AffleckErzsébetRally CupDél-Amerikatanulmánybeszakadt burkolateséstérképHofmanni3 REXMiami VicesordodragsterfóbiaForma-2bruder60Audi R8építkezésSSjarri-matti latvalaAusztrál NagydíjEmilyösszkerékigazságszolgáltatásSochiBMW M3bajnokságLummaRS6Párizsi AutószalonSpykerrobbancélfalsefalseékszerChevrolet CamaroSigdsrallyhídFelix Baumgartnervicces videóRange RoverColins CrestpickupBelga NagydíjTerraVolvo S90QatarkamionBMW 4 Gran Coupéprankrossz útArany KormánykerékEsteban Gutierrezdízel botrányhistoriccherokeerágcsálófegyveresekAriel AtomrendszámPistaRenault Cliokaszinóillegális versenyYarisspeedNagy Futamkésésmárkakupabentley mulsanneúj generációforma-1VolkswagenillegálBaldwinfilmesSubaru ForesterszakadékgolyóalváshajóBMW 5-ös sorozatBentleyüzemanyagPeugeot 508daewoomúzeumarab autóLexus ISSWkanadaviccporsche macanjet-skivezetésrobogóspremierNYPDE63 SlépcsőAudi A3Jensen InterceptorRX-9kézifékMcFlyDC ShoeskétkerekezésImolahelyszínelésoff-roadPutyinKaroqJaguarFerrari 599 GTOgyerekfutárausztrálBútor Robikalapácsberagadtraktorhíd csereSherpFalconFord F-150ijesztgetésOlivier PanishangfalBMW 6-os sorozatTargaSpa FrancorchampszsenialitásBill GateslövöldözésShelby Daytona Coupegázszivárgás34 órás versenyLe Mans 24hSvédországszupersportkocsiAudi S5Melbournenémet sportkocsimandzsettagombTrabantSmart ForFourorosz közlekedésMaserati QuattroportefociThe Mint 400flörtgyerekülésrégiHUVPókemberMáltaLykan Hypersportcustom carLevanteleszállásfelvonulásPlútóMercedes-Benz G-osztálybrutálisJon OlssonCentenarioraliroad rageautótolvajfelfutóelőzésDetroiti AutószalonMichelinszlalomXC40SebringCsillagtúramexikói autóAlex Zanardimatt fényezésspanyoltotálkárHyundai i30autosSpielbergsvédnapfénytetőtáskafékútMitsubishi LancerSergio Marchionnemobiltávirányítós autóMcLaren MP4-12CkommunikációlakókocsiSabine SchmitznavigátorjárókelőS65oszlopEF7ChevelleQ5X6MRenault Clio Trophyégő autóMount Everestflame warsugárhajtásúaudi a4SUVsínDronekhanabírságW MotorsWWEBMW 1602WRX STITCRMission EvillanyautóWaldowkínaFicza FerenchivatalosProteamdízel motorgumorrobotBac MonoszerencseBMW 503hősgyakorlatGuinness rekordsólyom5008ERCcliopáncélosrendezvényTakataGenförök garanciabombakonföderációs zászlóQ6SLS AMGT1elsüllyedMagyar Termék NagydíjköztisztaságMissile24hBMW E30Kerényi ÁdámGLCkupéGymkhanaCitroenLamborghini DiabloRickard Rydellhosszútávú autóversenyAntonin TlustakkigyulladNimródhalálesetToyota CorollaMonacoarabTata NanofacebookMazda CX-5technikaRowan AtkinsonbrutálbaseballegyüttműködésmesefigurákönvezetőDannytéli közlekedéspaul walkerJari-Matti LatvalaaprkolóChevrolett CorvetteJanner raliategotragédiaRally du VAR 2012Hadik András3DCX-5hanninenferrari 458 italiaAxiálBoschsztorivolkswagen golf sportsvanToyotaLexusFinal FantasyPolestarvillamosletartóztatásspeakerInfernoDaimlervontatáskombi autórenault sanderofékBessenyey ZoltánNvidiaSpirit Of EcstasysorsVitoIrmscher InspiroHummerSuzuki Samuraimonte carlo raliNew JerseyhangutánzásboxkiálláskorlátozásMick SchumacherSuper SportChevrolet VolttűzoltóUbervolkswagen jettacaddySuperfastSpanyol NagydíjForma-1 Spanyol NagydíjBoxsterlyukakkumulátorTigrisIndiai NagydíjKoenigsegg Agera HHMaserati Levantei30 Wagonferrari enzoForza Horizon 2Road RovergyújtogatóQoros 3Honda JazztahóTrans AMájulásfrankfurti autószalonbmw 507ittasmelegedéssmokebejelentésKanadai Nagydíjvasúti átkelőmini cooperquadskiItaldesignjégLada 2104statisztikaszörfszemétszedésapokalipszisctsAudi A8 L Extended918 SpyderTalismanvonatGLEMarvelVolvo modellbmw m4gőzgépA110haszonjárműStellalányUsain Boltszedánfejlesztésbritish greenvasútlasszókukásautóMarius AasencsúszásporchemeglepetésBuggyCaliforniaRinspeedzsiráfAston Martin CygnetcsajokFerrari FXXretrokerékTallinInsigniaKefo MotorsportMonte Carlo rallybesirtunkporral oltóCadillac EscaladeSibiu-raliRon DennisNissantetődrogvideóSkoda Citigobűncselekményszelfisvéd piacbiztosítóAlain Menutrutyifogászatsebastien ogiergyőri Audi-gyárIndiatelefonkicsúszásPeugeot 208Honda CivicverésNicolas CagetrailerördögszekérXD3RenaultelefántX5Mmosás488 PistaFiat 500LtaxiMiataF12hajléktalanautómosáselképesztő458driftMNASZBugatti Veyron SSBlazerrandiMercedesBrillianceFormulaM550dvadászatzeroOstbergbunkóMemo GidleyCarlos SainzF50TiguantolásSiennaPeugeot 207menekülésRosbergFernando AlonsolánggyanusítottgyászhírLukács KornélJurassic Parkbéreltcitroen cxbénázásgyilkossági kísérletNissan NoteönzetlenSCCPorsche Mission E488Dakarrepülő autótelepDacia Duster8-asMaybachIncXJ13tűzoltóságBMW 8KOERUInfiniti M30dBMW I8I8Mercedes GLEVolkswagen Up!ShanghaiDCLPGDaytonaRolls-RoyceVila Realterrorkátránybiztonsági rendszerMercedes Maybach.E30Motorsgarazs.tvközlekedésfelakadD3 GroupDodge ChallengerfekvőrendőrkiállításbikakárosanyagWranglerajtóS90farmerhóemberToyota Echonapelemdemonstrációx7Arab autózásOtt TanakjavításPepsirendvédelmi erőkPro CeedOpel AmperaForms-1Model SKia SoulNasser Al-AttiyahBMW 2-es sorozatluxusautóGeneral LeetúraautóSuzuki AltoYeongamfilmKonaMartn ProkopHeritagebicajeldurranlimbóTraficSilverstoneNordschleifetörök közelkedéskabriópalettaMaserati 3500GTCoca-Colasuzuki balenomercedes-benz mlcpostásMercedes EVO 2ring-txiOpel GTtalálkozóMarchionnaLandwindrobotautóTouaregkardiológiaszélvédőmosóautósüldözéselektromos autózásmanőverKertész KrisztiánszingapúrAudi SQ7Spyderablaktörlő500e24 órás versenyátnevezésQoros GQ3versenysportSuzuki SX4Monacói Nagydíjjégautókályhahonda integraGT4városvakvezető kutyagarázsajtóképkedvezménypeugeot 308 swködUSA NagydíjdoppingDél-AfrikaKimi RaikkonenbüntetésJaguar XFautós jövőTOP10bontásjövőképNestor GirolamiChryslerRufVW GolfrondaZotyelada grantaszállodaDodge ChargerMini PacemanAudi Prologue AvantAston Martin Rapide SC8Év Autója 2017nissan nv200m1raSzilveszter rallyeladakhangNAAFmarketingEclipsekihajtóGenesisfilmes autótesztshowMagyarországSTiPuskádi JánosMazdaőrülettoyota 2000 gtBoston reptérPrioregyterű autówrcneuvillevillámSubaru ImprezalefulladCruzehangprojektorMercedes A-osztályegykerekezéstrükkútKugaCorbellatiMr.BeanBlack BearidőjárásGLBborulJumpynyíltnapPeugeot 308rugócars coffeNismoChevrolet CorvetteelszállításElon MuskraktárFormula 3RenntechFedExszénatolatásLanciaATSJeep WranglerolajMitsubishifelahegyreMercedes-Benz E-osztálysportautóSebatien LoebvírusNissan SilviaMarconiGPSClarksonGTKia Forte KoupMercedes S-classerőskarmaMLBalkalmazásFiat 124 SpiderMcLaren 12cBYDbevásárlásAlpina B12kipufogóGhymkhanabanBMW 7Fiat 500X-Trailronghibrid autóSebastian LoebbátorShelby GT350Ramerikai humorPorschemacskaBlackPace CarMomkhanaalfatűzcsapbicikliútland rover discovery sportrolls-royce phantomversenypályahegyautomataDelta HF IntegralerészedproblémaX2Cross ConceptWSRVeszprémTSIJedlik Ányos Klaszterönvezető rendszerDragZ06jó sofőrijedtségLancia ThemaVályiprémiumautómentővasúti átjáróVilágbajnokságTerrakhanaTouristenszállítmányDTMFerrarHennessey VenomOpel Astra500amerikai közlekedésbalhéEtnaTWOFACElaptimetesztpályaCountachgyerekekcitroen c-xrkormányShelby275huligánokszabálysértésZR1elnöki ügyrepülőNorvégiaAbu Dhabi NagydíjCupraélőhatótávveterán autóscooterköltözésúthibaJaguar XKR-SPur BlancpoénteherautógurulRolss-RoyceBMW 5 GTrekorddigital lightrendőrautótöltőMercedes S-osztályrönkittas vezetőbolondtanulmnánylamborghini gallardoszerelőKia NiroszétveriAlpina B7szarvasRed BullNissan MicraLaFerrariWorld Series by RenaultillatpusztításkisfilmeszméletlenLamborghini AventadorbénafreighterCardokrobogójames bondGran TourismoreggelidöntőEliakompakt autóHaasporsche 959riasztóautóbemutatóDacia DokkerForma-1 Bahreini NagydíjBMW X4TestarossaHungaroringQorosmotorosrendőrMclaren 570SVolkswagen PoloFiesta WRCvezeték nélküli töltésClarionpieter tsienMercedes SLS3d nyomtatóamerikaSRT ViperVetteautóútDusterPeugeot 308 GTiPaul SwiftFord F150csúnyaCitroen DS3WRCautomata váltótolvajpeugeot 205 gtiJosh CartukombájndashcamháromkerekűVin Dieselszociautotalalkozoidőmérő edzésmázlivéletlenrakományhalottaskocsiAIDS350zMcLarenlincselésBreitlingTobias MoerspoloskaGarázs TVBMW M4 GTSNissan GT-RminigunpulykaGMCtáncMercedes GPangol autóOpel CascadaGMC SierraWRC3ráfutásRed Bull RingML63 AMGSeatesküvőPokemon GoMike Troutlada samaraAventadorMaserati GranTurismoközelCadillac ELRbetonkeverőHockenheimJannarellyumbauBarcelonaForma-3erőszakpassatBruno SpenglerablakelszabadulFerrari LaFerrariBarum-ralinézőkCorvette Z06sportaranyliepája-raliSuzukaAlfa RomoeSecurityépítéséjszakalicitSeat IbizakamerásFrankfurtvételijesztésLuc BessonFord Fiesta RS WRCHammanlángszóróTatamázlistaSaabFiat PandaChevrolet CaptivaMexikóhűtésDoritosSportwagonyoungtimerkazahélményautózásalváztengerelmebetegchris MeekerollerEvoquerali-világbajnokságOliver BlumeZengő MotorsportszekérChelseaHyundai VelosterAMG GT RNissan Skyline R33lancia deltaspanyol autóBob BellDB11IATWRXHumveehooniganGallardoAudi RS6murvagázrobbanássofőrös autólandolás570SAston Martin VulcanOne:1PiquetMP4-12CátverésBaleDél-KoreapolgármesterVectraKetterer Continentalolajfoltrajtrobbanásáradásoldtimer találkozópiros lámpaVRjapán közlekedésSaab 9-3Mitsubishi G4rosszullétDodgeVolkswagen GolfspecifikációkszerkezetsportszerűtlenintelligensFord Mustangautóchevrolet cruzeFord RangerBMWKodiakmagyarjátékautóCorsica-raliWintercontactEnerGForcelistaCrossland XrevansdurvaSlovakia RingDurangoAudi Q2buszmegállóTAG MotorsportSsangYongromán közlekedésszánkóSuzuki AuthenticslovaskocsiinasSolbergTokiói AutószalonMotkányChargerrepülpolitikafűnyíróbalesetlöveglezárásRali EBragepénzszállítókubaAsconaborulásMANBMW M2paintballpezsgőVolkswagen PhaetonWTCRchrysler 200célgépveteránbankautomataHollywoodjó emberrenault talismanAston Martin DB9Breitling Jet TeamMyoutubeBitter SándorUH-1üldözésGiuliaCadillacJakus TamásRubiconVolvoWill Stevens45távirányítós indítóU2Buick RivierakrosszmotordagadtautópiacbenceOpeltámadásévnyitóhulladékgazdálkodásMarine EditionNémet NagydíjkábítószerTechartAnniversaryKAMAZLada Kalinavolkswagen beetleNissan Jukekamera2WDkölcsönzőSonicBrit NagydíjamerikaiHoonicornV12AustinkoppintásA120felvásárláshiba2013VelociraptorkergetőzésFiestaRallyünnepi modellgreenlineford c-maxAudi A8 L SecurityautótesztPCUAZHuayrakínos esetHuracamGTBkörnyezetbarátMercedes-Benz SLS AMGfrancia autóAutopilotlegóSnowkhanaWTCCOpel Magyarországgyorsulási versenybentley continental gtpermetezésSzilveszter raliF1Smart CabrioBMW X5hollandspraybambuszbukfencdudajávorszarvas-tesztautópályamatricaöregUrusVauxhallSixtorigamiT-Roclopotte-tronSpanyolországLapraszerelt autómackókilökfrontálJänner-ralikínai közlekedésErzsébet királynőTechnicItaliaimprezaKataregyedi

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.