keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőSolbergdűnekétkerekezésprojektcseh autóvizes útzebraMonacói Nagydíjfrontálmedvelexus rczsúfoltságKia PicantoCygnetalternatív üzemanyagszembe sávidiótaPeoplejeges útvízlábbal vezetOpel Zafira TourerArany Kormánykerékhirtelen kormánytaxiContinentalrali-európabajnokságparkoláspieter tsienCrewelyukhőségNestor GirolamilistaPeugeot 308ChargefelhasználójubileumkölcsönzőhelyszínelésMr.BeanautósüldözéselsőForms-1Maláj NagydíjRoad RoverScoutLe Mans 24hInsignia488lincselésChevrolet SilveradolufthansaLykanForma-4tűzijátékFerrari F40 LM BarchettaTolemanelőzésfalsefalseBob BellMiataelefántFiestaJeff GordonCitroen C4 PicassoSecuritymotorosközterület-fenntartásEliaHoonigansHyundai VelosteryoújjáépültPosrchedagadtkombájnKazahsztánzsenialitásMadártöltővirtuálkardiológiaThe Mint 400Chevrolet CamaroautógumisziklaGhibliLaFerrariráncfelvarrásMartn ProkopÍrországTouristenfahrtChevroletKrózser MenyhértlimuzinimpalaMercedes E-osztályTwingoEscortm1raBMW 4-es sorozatPekingi AutószalonDucatidrámaFicza FerencfilmesTOP10sztoriItaliaSportsgőzbörtönpaintballtilalomSesto ElementoTraficchrysler 200Indy 500Bill GatesJorge LorenzoRapidEA120leopardtúlsúlybiztonságLapraszerelt autóBMW 503gengszterautó eladásfrancia autóTaco Bellarab közlekedésDannyFittipaldiApertaporsche macansofőrös autóúj generációPharrel WilliamsBitter Sándorerőstuningdriftsivatagmercedes-benz s-osztálybestsellerMercedes-MaybachSeat IbizaCadillac CTSHUVC8Lexus ISChevrolet ImpalaChevrolet CaptivaMercedes-Benz A-osztálybunkervakvezető kutyaEurosol-Honda Civic Type-RDodge HellcatdrónGumpertOtt TanakGTU2extra 300Svéd ralipattogatott kukoricaSkoda múzeumamerikai autóreggelifurcsaságDragtilosban parkolásszemeteléshumot2CVkatonaiTrabantblack fridayRollsműszerfalQorosfaéjszakaámokfutásMomkhanaSvédországkályhahonda integraösszkerékbetonkeverőToyota Corollafisker karmaSierrasugárhajtásúEVOforgalomelsőbbségluxusúthibajégkaparómotogpBugatti Veyron SSsérüléskalapácsbiztonságtechnikanavigátorRSRközútPeugeot 207mosásvízbenJensenbicikliútDavid BrowniCarFCACitroen C3gurulingaintelligensCadillac ATSKadjarmercedes-benz econiccadillac devillerichard hammondkarbonegyediveterán autóidióta3d nyomtatókörforgalomtüntetésMichelinkisteherautóautós üldözésNew JerseyLPGAusztrál Nagydíjejtőernyőapokalipszislancia deltaOutlawLPvicces videóMicheliszfüstszámozásAprilialökhárítóreflektorMercedes-Benz CLAlízingpumpanémet autógödörNASAGarázs TVreflekszzúzásjégDetroiti AutószalonOlivier Panisutcai autófuvarcustom carvolkswagen beetlehosszútávú autóversenyLeaf RCgázrobbanásSan Diegokigyulladtrobotizált autóáldásSemaelveszvefelakadgolyóterelésgiccsExtremeBarum-raliGiulia458 SpecialeOpel AntaraTWOFACErepülmanőverS600kamikazegyárOlasz NagydíjpénzszállítósvédJeanner rallyőrületBMW 1602e-NirorakományMasteridősGuardBMW M760Li xDriveScoutlineCarlexCompassSata-raliautó rongáláskötélhúzásMercedes GPeszméletlenévfordulólopottHappyszociautotalalkozobefutóToyota SupraRenaulthibridautóJeepVenezuelahaszonjárműGR SportS1QVX-osztálylisztfelahegyrenyílkergetőzésMercedes SLS AMGSochiugratásUTVG63 AMGscooterBentleyNémet túraautó bajnokságkörnyezetvédelemLance GilbertTimo GlockFord RangerJänner-ralihősMáltaChuck NorrisP100DsávváltásNovitecfreightergyerek autólaptimeKia RioprojektorjövőképKuala LumpurfacebookLada KalinaconvertibleColin McRaekutyagyorshajtásAxiálKefo MotorsportDusterDRIVE PILOTMagnus Walkerenzo ferrarielőzclioQoros 3ukrajnavodkaland rover discoveryDodge ChallengerGigafactoryOpel Corsabaseballlimitált szériaelőjegyzésFerrari 599 GTOmotoros rendőrvizelhyundai i20WTCRyoutubehalálos irambanMercedes-Benz E-osztály2019PortugáliabeszakadtsportkocsitTucsontolatáspeugeot 208 gtiÉrdi TiborHaasKharitoningarazsjean-claude van demmeakkumulátor570SAlaszkaMP4-12Cterepezésdoppingfiat. fiat 500TakatabérautóversenygumifelelőtlenmobiltelefonBMW 6-os sorozatlowridergyászhírjet-skilakókocsiOstbergMogyoródrajzfilmCaliforniavirtuál tuningPorsche 911 RVATHrobotizált váltóbűncselekményjégesőHeinz-Harald FrentzenversenyautódaewoorégiBaldwingarázsajtógyerekekhernyótalpbajnokságsikerMazda3SpecialeZFWaymojárdaWillys. modernMagyar Termék NagydíjsátorfelvásárlásBMW 2-es sorozatRubiconA45Lance StrollRange RovermeglepetésRB11krátertanulmányZöld pokolARTautópályaR3hőkameraCitroen DS3WRC3D nyomatás350zF40JerezP1hűtéslexus nxSabine SchmitzújjáéledMbDesignM6Forza MotorsportdrogdöntőemberséghirdetésmandzsettagombhírplatformF12Porsche 993X6MgázolástankolásradarmesefigurákpremierszlalomRallyrobbanfejlesztésBreitling Jet Teamlancia fulviaAlex Zanardicherokeering-txikazárHorizonóraTouristenX-Trailpeugeot 205 gtifüves cigihackerrobotautónagymamabunyóStepwaylimbóMarioszippantós kocsieladó autóAudi A2önvezetőZR1BlazerMaybachegyüttműködéskisvasútsubaru wrx stisafarihavas útFerrarszemétszedésFerrari F12FanatecTerraFernando AlonsohangutánzóMercedes VitokisfilmmodernVolvo XC90Santa CruzSuzuki Samuraitávirányítós autó458 ItaliaspecialmentésMercedes S-classAudi A8 L ExtendedmotorhibalerobbanlelepleződésNurburgrin3008harcHonda 2&4Skoda FabiaUrusApolloXC60Blackszabálytalankodásletartóztatásbaja 500jaguar f-typeColoradoFenyrBMW E30Lamborghini VenenoMercedes-Benz SLS AMGpadkaesküvőMcarenhooniganMichael SchumacherMakitaAudikubaRCsorsSixtReptárEF7bombaborulAWDZumaSonichegyCaterhamégő autóFormula Student2013reklámültetésRodasvonatCoca-ColaproblémaLand RoverkormányszolnokátadásSTVlagyimiradatokEtnafavágáshójáróNeonemissziós botrányDaniel Sordolángolorosz autóHonda NSXsegítPeugeot 508Hockenheimelektromos UTVelektromosstábminiszterelnökBMW Z4bírságToyota HiluxBuickdashcamMIGVRhatótávHuayraAlfa RomoeAfrikaforma-146SRTVolvo S70 RSLKCrossland XSibiu-raliKomáromDC Shoesrepülő autóRenault MeganebatmobileBelga NagydíjTechartrageBalefocivásárláskrosszmotorEQCvolkswagen eco upsüllyedésablaktörlőquadskiAlfa RomeoVitokereskedőAudi SQ7M8Model SköztisztaságErzsébetBTCCford kasütiX5MszoknyaSuzukafrankfurti autószalonPorsche BoxteraratásGT40Gyulay Zsoltliepája-raliFord RacingSuper SportEVmocsárBZZZillatinstincttoyota land cruiserkereszteződésvilágításJon OlssonszőnyegMercedes A-osztályToyota S-FRZafiraelszabadult járműdudaInfernohídselfiegyorsasági motorskylines60MagyarországGMC YukonEmilyERCbuszmegállókoncepció Bugatti VeyronFordMarvelR8inasRange Rover SportKarsanorosz közlekedésjogtörök közelkedéscobra 11első vásárlómárkakupaRenault RSboruláspirosOpel KadettGhymkhanaEl CaminoCorvette Z06Év autójaoldalkocsitánckilökittas vezető24hrenault sanderotesla model xtesztpályaSmart CabrioittasHenessey Venom GTszörfPokemon Goázsiai közlekedéspullmanntahóSaab 9-3postásmegtaláltOpel Cascadatávirányítós indítóLancer EVOFestival of SpeedNeymarlada 4x4Veneno RoadsterRolls-RoyceMulholland DriveProteamoválpályaHyundai GenesisbenceRickard RydellszétverigunMacan StérképF50ugrásangol motorHummerSuzuki VitaraszarkaBajaRat RodBugatti Gangloff CoupeRowan AtkinsonretroautóamerikaifejszelebukásAEC RoutemasterkátrányhibaChevrolett CorvetteidiótaPeoplePeopleNKOERUbentley mulsanneland rover discovery sportDél-AfrikamacskaMonsterfinal editionigazoltatásOpel AdamráfutásPárizsi AutószalonAudi RS6bontásHondaAlpineFiatKia SoulDBXPetersenOrlandoBMW 8TestarossaijesztgetésGenesiskatonatridentCorbellaticitroen cxlabradore-GolfYuliannaRTRSvájcBelgiumNissan rekordegyterű autóLotus F1mentősvasúti átjáróXJ13dacia loganlamborghini gallardocsajokD3 Groupflame warfelajánlásJensen InterceptorkápolnaNordschleifeszenzorrally du VARiNextSergio MarchionneFIA GT3bringaimportkiállításGPSbiztonsági autóautó lopásdurvaMercedes CLAPeugeot 206fóbiafekvőrendőrQ5ManorrinocéroszhelikopterHill ClimbClimbkhanagyalogosvédelemeletkromos autóConnectedDrivePorscheMcLaren 12cgyújtogatókémfotóklefulladOrosz NagydíjCamaroSubaru ForesterShanghaiDavid CoulthardR8 SpiderVolkswagen EosGeelycsúnyaévértékelőFRIFALamborghini60E63 Smercedes-benzMaserati QuatroportecinemajárókelőCarlos SainzformaVolkswagen Phaetonkínos eset8lángoktoyota versooposszumi3Westfield MegabusaTCRHonda JazzRX-8csempészetreakcióautófelvonulásLas VegasTaycanford galaxyTransformersőzErzsébet királynőkapszulaBMW 5SpaF150konzolChevrolet Corvette34 órás versenyvadászatnőktúraautó világbajnokságáremelésgalambGladiatorvolkswagen t1Priorgolfautóáradáshíd csereSSvákuumSpyderversenymodellfrissítésFord FiestaDakarforró vízgokartAIDSVelarizomautóintruktorCrosslandAston Martin VulcangyűjteményforajtóautomataWRC3McFlyszedánbarátnőSiennaMercedes Maybach.McDonaldsOscherslebenépítkezéspickuporosz tuningbmw maasaicaWWECitroenjason stathamNimródTitan XDA110lehetetlenBMW 3 GTKia NiroMarbellaTrans AMdarázstemetkezésrendőrmelegedésskoda superbbmw z2stopbicajmúzeumm5Red Bull RingSuzuki KizashiféktesztrágcsálóSuzuki AltoRenault TwingoBMW M4 GTStoyota 2000 gtSpa FrancorchampskarmaRallyesylviade tomaso panteraOsloelektromos autózáshuligánokDucatoautolivpoloskaönzetlenGhostgázszivárgásnyújtott karosszériagyorsulásMoszkvamoziGLBFuriousKlausz Kristófangol autósportszerűtlenkombiNAAFCitroen DS3GT3IrmscherHoldenBMW M2CsillagtúraturánFiat 500Nissan GT-R R34Hadik AndrásAutopilot992PriuskrosszlegóMichelisz Norbertelszállításkit carszelfihavazásAero 8Pethő IstvánGörögországLummadefektToyota GT86Martin CaceresTAG Motorsportford thunderbirdközlekedésjelzésbentley continental gtönvezető rendszerMitsubishi G4Opel AmperaEurópa BajnokságFord MondeoJari-Matti LatvalaVályiVignaleAgera RShistoriccsomagszállításVolvoskoda fabia s2000manuálisAutós eladásokOpel InsigniawiesmannRally du VAR 2012LMP-1Monte Carlo rallyJapán Nagydíjkátyúidőjárástulajdonosspeedjapán közlekedésfűnyíróFiat Tipo760LiRX-9hódmezőrületkanyarautópályamatricakerékszörnyetegSilverstoneAudi Prologue AvantKodiaknyíltnapOlaszországnissan nv200british greenjapán piacAston MartinFord F150hátsókerékYas Marina CircuitlökésToyotaSubaru ImprezabrutálisüzemanyagbölényLukács KornélbejelentésStella9608-asChallengeChicheritstatisztikaháromkerekűGuerlain ChicheritKTM X-Bow5008jótékonykodásDieter Zetschechevrolet cruzeLamborghini AventadorTata NanoLe MansOliver BlumefarmerDB11Spongya BobÚj-ZélandtorlaszalagútCrystal HooksrongálásshowVilágbajnokságsúlyelosztásAlfa Romeo 4CNorvégiamenekülésTechnicdagálypörgetésigazságszolgáltatásTalismanHotwheelsQoros GQ3olasz autóbuszrobogósAlain MenuarmageddonsínfurgonGT 4HollywoodMotorexjógaDél-KoreapapMNASZszekér44InfinitiofficialharrachLincolnporsche 959Paul di RestatávolmaradásGMCKetterer ContinentalEngstlerNissan 370zWalter CsababénázásrészedDronekhanaVolkswagen GolfkésésE30gyújtogatásSsangYongGRoroszországtélFord FocusrasszizmusszállításmólóFootkhanarepülőLiberty WalkzeneForma-2CaymanPontiacrajtML63 AMGgőzgépMclaren 570SKaiA9Tata ZicaPeugeot 308 GTiszínekpolo r wrcjavításGTBRober KubicaMike TrouttargoncaRS6bűnözéskereskedésfejesbarn findbrutálrendőrségKatarplázaösszefogásStockholmmutatványkerítésAgeraVorsteinerNissan SilviaXC40parasztKoenigsegg Agera HHbukfencNyirádamerikai közlekedéskilökésepizódS-EditionAMG GT RHonda CivicteddyspeakerFocusKodo2WDBMW X5Dokkerrobbantáskémfotókompakt autóSuper TrofeosertésSkoda Octavia RSGallardoUH-1wellnessPro CeedpályaadásGoodwood Festival of Speedlasszómárkákbátorlóerő harcszörnyCruzeSuzukimegsemmisítésA5storage findZacariapokolJCWKonaMercedes-Benz G-osztálynapfénytetőátverésVetteChevrolet Camaro Z/28festésdynohibridakadálylövegAmpera-eAudi A3vadnyugatrönkgyakorlatbenzinkútimprezaausztrálVIPLand Rover DefenderMitshubishigyúrásopel karlSMSroncsderbiVolkswagen Up!Hyundai ix20PCKAMAZRobotruhavészfékszélvédőmosósólyomBeppo Harrachvasúti átkelőrendvédelmi erőkMikulásCessnarottweilerBonnevilleXD34x4ChironolajShelby GT350RCentenariobillencsLevantee-tronbéreltlezárásDodge DartMercedes CLK AMG Black SeriesS10MontenegroChryslerlövésBentley Continental Flying SpurgullwingRolls-Royce Wraith CoupeClarksonpotyautas911MalajziaJakus TamásJeep Cherokeevégső állomásközelAdria CenniMotkányNissan GT-R3-aswalter röhrlVelociraptormonte carlo raliIATx6GLAOpel AstralakóparksportautóreflexF430átnevezésbmw m4Nismosziréna918 SpyderdízelautóAston Martin Rapide SAudi A8 L SecurityDaniel RicciardoSergioArteonlazafelhőMLBtetőPHEVAcura NSXReal MadridSpanyolországMlada BoleslavAudi RS3ford c-maxszerelőbesirtunkkábítószerhanninenOpelsofőrpanzióRenntechWintercontacttáblaGRMNBJ BaldwinTieDodge RAMWaldowkaszkadőrBútor RobiBMW X6biztosítóSLCraktárautomata váltóMitsubishi LancerszerencseBentley Falconaudi a4kameraneuvilleMarchionnatávirányítósatkinsonsorompóTokiói AutószalonJurassic ParkJaguar X-Typesvéd piacalkalmazásVida JanimentőprototípusAudi A6vetődésMemo GidleyEgerQatarDaciajövő közlekedéseszáguldásAriel AtomMount EveresthumorTiguanToyota EchofelfüggesztéscsattogásRosberghangJohn Cooper WorksCintradízel botrányidőmérő edzésgyilkossági kísérletHillclimbSteve Jobsnissan leafszilvszter ralikupékínaHong Kongamerikai rendőrséggázNetflixalvázSAS IrisföldcsuszamlásNürburgringinternetQ60stadionIsuzutornádóJean AlesiForma-3PauTFSICX-5rolls-royce wraithGenesis G90Audi TT-RSSt. James EditionBreitlingtávolságFerrari 355 S SpiderhollandNissanPiquetlada grantaMercedes S-osztályretrotolvajmentőakciófiskerJannarellyNissan NV 200M PerformancefékpadpusztításbénaterepjárókoppintásfizetősvillámláshalálesetVeszprémnagy sebességAMTSBen Affleckvolkswagen boraPeopleTDIIED Syrmamegelőző filmGran TourismorajzVolkswagenXJszelektív hulladéktanulmnányInterlagostartályGázosításAll-TerrainkamionTyler WitteFord KugaPepsikorlátozásrossz útvasútvezeték nélküli töltésWranglerstreet racehalottas kocsielsüllyedbmeutatóElon MuskStoffel Vandoornelopós autórendezvényAlpinaNvidiaAlpina B3Rangerünnepi modellSnowkhanaKovács TamásRally CupLAsípályaBJtűzoltóságCountrymanlevegő meghajtásDaytonakilencsebességes automta váltóClarionfogászatMhúzásjátékautórollerImolahullámtalálkozóSlovakia RingSenatképutasításkarcberagadLuc BessonTacomavírusjó embergépi mosógyőri Audi-gyárMikkelsenDan BilzerianszerződésUSA6x6Carlex DesignPur Blancútversenypályahasználatibajor autójelenlétkipörgésAccordpápaG63boxergördeszkamárkagörkorcsolyacrash testKalashnikov720SalvásGeneral LeeItaldesignFrankfurtVerstappenCorvettemezőgazdaságBMW M3Irmscher InspiroBMW 7Maserati GranTurismoPhaetonMad MaxM4 GTSveszteséggumiégetésBMW 1Posaidonhibrid autóLotus SUVkörnyezetbarátVidaKikiPakisztánjótétpénzEurópa NagydíjeldurranAmerikai NagydíjleállásBMW X4Bahraini Nagydíjarab autóRali VBlovaskocsirenault talismanörök garanciapáncélozottjégautóhangfalévnyitóraliDemonHyundai i30titániumprankámokfutógyorsulási versenyMiniSLS AMGLamborghini DiabloZ5elszabadultBulldogdodzsemDacia Logan MCVAustinfelnisubaru wrxTipoToyota TundraDodgevéletlenvárosAlpina B7Tallintéli közlekedéskezdőnői vezetőSzilveszter raliCayman SAMG GTnissan gtrpiros lámpaQ6különösfilmutcaGordinicserbenhagyásdrágaWolfsburgRimaczúzóFormulabiztonsági rendszervonulásrali-világbajnokságOpen GTNoodleSirokForza 7karácsony275bakiCross ConceptelmebeteghajóLa TomatinaDoritosPorsche Mission EállathomokviharBentaygaFranciaországautótolvajAbu Dhabi NagydíjbiztosításautótesztrönkszállítóEksoVestT1greenlinerombolásautomatikaAston Martin CygnetNissan IDxXVbmw 507bmw x1Romániacsajozásvolkswagen golf sportsvanaudiojelzőoszloptrident iceniirodaEvoquekameráselnöki ügymexikói autójachtbalszerencseepilepsziapro-tourerRS4ZotyeS65VilnerautókiállításvárólistaYarisFiat PandaVauxhallLada 2104HunGariannyereményjátékLamborghini Veneno RoadsterFerrari F12 BerlinettaaraboroszlántaplóCitroen DS5SebringExclusivegázüzemű autótilos parkoláshókotróvillámAudi R8ablakWald Internationaljarri-matti latvalaRinspeedpengeCadillac EscaladeInsanityTobias MoersAcuraJumpyHarley-DavidsonbicilisEric BoullierrablásLS 500hYeongamctsHoonicornVolvo S90leleplezésRali du ValaisJaguar XFRKoreai Nagydíjromán közlekedéstechnológiaprofitkommunikációMarcus GronholmyellowstoneDB9iphoneboxJaguar XFR-SpechvillamoskigyulladIncbringáselszabadulPorsche 911Felix BaumgartnerAlfa 4CteherautóPlaystationPeugeot 208autómentésbakancslistaeladásScalajávorszarvas-tesztSWskoda 120szigetMission EChevysült krumpliHalid Avdagicmatt fényezésV12F3LexusterepBYDGyulaszánkóbetonAudi Q2rekordUltraWill StevensG650Youabian Pumaturán frigyesrendszámszimfonikus zenekarhalálautóbemutatóRed Bullfilmes autóriasztóJaguarRufNissan Skyline R34MotorstűzcsapveteránGuerlainközterület-fenntartószimulálásViperSpielbergGTVAurusMcLarenflörtGLEfutárfeltörésközlekedésbiztonságJaguar XFcitroen c-xrDacia DustertávirányításcsúszásOpel GTNicolas Cagevételschumacheroff-roadRoberto MerhiSVoldtimer találkozóárok458autoskereslet csökkenésjótékonyságkedvezményMinyonmercedes-benz c-osztályszállodaF5Peugeot 2008track üzemmódRedJetürülékmarketingfurcsa járműJedlik Ányos KlaszterkapacitásfelfújhatótörvényAntonin Tlustaktehénnémet sportkocsiLaFerrari ApertaTigrisDaimlerSpykerPaul SwiftAMGgyorsasági obhumorosNiro EVMarchionneNYPDkajaHongkongtragédiai3 REXGTAToyota PicnicborzkólaGymkhanaGamesconszékGT-86csúszós útF2ShelbyRedTrustsebességkávéfolyótesztkersbaleset tengelyszállítmányelgurulszaltóKínai NagydíjfegyverMercedes-Benz M-osztályakcióKTMszabadidő-autóFormula 3garazs.tvrolls-royce phantomdemonstrációFerrari Californiabolygódugattyús motorelszaladExorcistvideó válogatássmokegyalogosFlameverekedésdunafigyelmetlenedukációjames bondmunkagépJustin WilsonfelfrissítésoszloptalálmányfoghúzásROCingyen autóterrorwccrashkötekedésMuscle CarrobottechnikamérésdragsteratvkísérletYpres-raliTataWSRelképesztőhalottaskocsiRSQ E-TronI-PacekabrióMini PacemanmeganeporcheI8EspadaKlassenKodiaqdizájnstúdióCorsica-raliSRT ViperpoénizmozásGlobal Vehicle TrustLanciaForza Horizon 2bruderJosh CartuSwiftFord F-150villanyautóEsteban GutierrezVolkswagen TouaregRadicalMitsubishiPace CarW213Maserati Levantehot hatchSebatien Loebbüntetésnői sofőrChevrolet Aveox7StingerA-osztályrobbanásegykerekezésdacia sanderorx8vezetésGenfi AutószalonesteElektromos motorbalesetekaranygyorsaságiStelvioHonda CR-VFord MustangTesla Model 3cars and coffeVin DieselKen BlockVW GolfmagyarPlútóMaserativiccpalettameneküllángrosszulléttrükk959One:1cigiShelby Daytona CoupemotorpalettatörésszerkezetDodge ChargerRaptorkicsúszásMarine Editionstop táblatúlméretescentenáriumMercedes EVO 2kukásautóillegálvédelmi minisztériumFR-SHungaroring4MATICcélDacia Dokkeregzotikus autóUSA NagydíjXFinal FantasySupermanPanamera Sport Turismopisztolyluxus buszRali EBaromaPiercarlo Ghinzanilángszórócsehmini cooperWorld Series by RenaultKerényi ÁdámLettországMazdaluxusautóBullitautóipari visszahívásKimi RaikkonenConceptBessenyey ZoltánBrit NagydíjPistaroncstelepWankel motorKia Forte KouptitanCiprusSportwagongazdaggesztusSCCRX-VISIONpanoráma tetőMinibigszénaNémet Nagydíj488 PistaMarius AasenNorrdschleifeSebastian LoebGumball 3000filmes autókbalhéMiami ViceNissan MicraszórásWRX STIMOLlicitWLTPAcropolis-raliAusztriaherbieNagy FutamsportArab autózásvirtuálisroncsgumiszalagkultikus autóAudi TT CupélővontatástáskafesztiválspeedzonemázlistarongBarcelonadaruutcai versenyM0IndiasnowboardteaserFerrari LaFerraristartzsiráflépcsőhulladékgazdálkodásdonington parkATSegyterűFiat 500LAlpina B12John CenafailGTOCullinanWalterné Dancsó AdriennRon DennisDániaDTMXJ220pedálesésRhys MillenS90SuperleggeratengerSciroccofelúszásÁmon OlivérLandaulettelefontrollsárgaHumveemázlifegyveresekpókRapiddonutorrszarvúkézikönyvmorgansuzuki balenocsodaKoncz GáborszimulátorMick SchumacheröregrendőrautóPorsche PanameraélményautózásM550dRenault Clio Trophybmw m5B2EnerGForcerészegDisneylimitált4IndyCarangol közlekedésVFTSMazda MiatawörtherseeAviatorModel 3Z06ijesztéshihetetlendigitálishangutánzásInfiniti M30dNissan SentraPeugeotolajcsereautmoatapáncéloskombi autóváltóSuzuki SX4Lamborghini UrusNikolamercedes-benz mlcFerraridiszkókínai közlekedésHeritageMicraWTCCPuskádi JánospulykaGLCVivaronissan navarafisker surfBMW 5 GTcar pornhóemberköltözésszondaVolvo reklánmerőszakLodgyJaguar XKR-STSInyirfastankillegális versenybessenyeysárga zászlónézőAbu-DhabiSeathivatalosaudi q3újhányásjó sofőrDél-AmerikaTouareglányoperatőreladaksebastien ogierPorsche 911 GT3szemijedtségMatthew CampbellzerozúzdacsomagmotorZengő MotorsportKlaus FrohlicnyomtatásForma-1 Bahreini Nagydíjbobpálya205festékcrossovergyalogtestKecskeméti BalázsRenault TrafficléghajtásStratosmásolásLamborghini MurcielagoVolkswagen JettaAnton YelchinErwin WurmrondaMcLaren P1búcsúSUVsavAmbienteCayman GTSgyerekbalesetmegelőzéspolgármesterDwayne JohnsonnapelemGT-RGooglerugóevolúcióMazda CX-9GoProi5OlssonSherpBMW 5-ös sorozatKugaMazda CX-5városi miniHonda Civic Type-RspanyolBMW 2 Active TourernévMagyar NagydíjBlack BearJohannesburgrevansFerrari FXXködISISszarvasUsain BoltIndiai Nagydíjjwrc500hírekvisszahívásmosóVolvo C30Trophy TruckHofmanntrailerLancerSzingapúri NagydíjládaderbiFord Fiesta RS WRCkonvojtilosAston Martin DB9Andy PriaulxbevásárlásHummer H1Nasser Al-AttiyahVaughn GittinláncLiveWireegyezménytrükközésCadillac ELRBudapestmotokrosszkárosanyagMonzamackóPSAapagumorVenom F5dömperbikakésVenomördögszekérdízel motorC3TCR EuropeüldözésactrosyoungtimerBMW 4 Gran CoupébikiniKarinakoreai autóCaterpillar24 órás versenytraktorGódor BarnaMercedes SLSszabálysértéssprayamerikaiX3Fiesta WRCBuggybalesetKancsár FerenctévéProject OneWRXitalágyMáriapócsdudekéselésJames MayHayden PaddonSigdsrally500eBruno SpenglerFerrari 812 SuperfastChevellefékútbukásSaabspecifikációkkaszinóMitsubishi Outlanerlefoglalt autókFord EcosportháborúleszállásbanvisszapillantórandiMarconiVolvo modellautósportRubens BarrichelloNicounboxingNissan NotefotóGrand CherokeetámadáslánykérésbolondForma-ESkoda CitigoroadsterkatonákLamborghini HuracanLaguna SecaburnoutChicagoSinsheimTargaOPCszállítóverésPutyinautós jövőFerrari 599 GTBmobilitásJanner raliHollandiasorozatvideóBatmanChiron SportteljesítménymérészombiMiguel MolinaKeszthelyi VivienquadLMSálcázottBloomCardokBrazil NagydíjhomokautóútLada VestaRali OBbabaGT2Colins CrestHonda Preludebrutál esésford s-maxNissan Skyline R33Watkins GlenVeyronGazoo RacingMatteo MalucelliritkaságelakadásBattistaSkoda OctaviaOpel Adam Rallyroad rageMercedes GLELadaoroszPersonal AssistantMotegiTerrakhanaRobert Kubicaorigamioffroadhecc812családi autóAirbussütiszörnyszakaszprémiumautócars coffeAirscarfversenysportDurangoBrillianceparkolóMelbournejelölészuhanásDCDelta HF IntegraleAWVesőbemutatóModel YanimációsWildcatkazahelakadspanyol autótanulmányautószupersportkocsikisautóátépítésDavid HasselhoffNissan AlmeraboxkiállásPikes PeakérintőkijelzőApplevolkswagen bogárGenftotálkárTom ChiltonADAC Deutschland rallyLandwindMercedes G-osztályRenault ClioX1fékelektromotorkonföderációs zászlónyári gumilandolás45Nissan JukeSpanyol NagydíjKevin AbbringBarbieMANgyerekülésAudi TTjelmezUAZLykan HypersportszemmozgásEMCvolkswagen jettacaddygyanusítottAsconaFalconKevin MagnussenBob LutzPolestarNyirfás JuliannaWill SmithSzlovéniapeugeot 308 swIndySuperfasthangvezérléselektromos buszGyurtaDragon MountainÉv Autója 2017paul walkerDevel SixteenSuzuki SwiftCupraMercedes-Benz SLSbüntetőfékR5kihajtóHennessey VenomBMW 6bankautomataNascarT-RocönjáróUPSLancia ThemaAyrton Sennabelsőhot rodszingapúrBoschMax MosleyMcLaren MP4-12CgerillaumbauABTtúraautóBryan buffierBac MonoChargerFerrariPeoplenapenergiapályanapelőzetesA4parkoló asszisztensmarkolóRolss-RoycetúlkeresletszakadékKanadai NagydíjhangprojektorKaroqDefendertrutyiájulásNissan MaximafelfutóEasytronciindításMarco WittmanszenzációtrezorTushkanovaLada NivaGT4vandalizmusátlagVolkswagen Polotéli gumiHyundaiokos fényszóróAurus SenatMaserati Quattroporte3DSebastian VettelMercedes C-osztályHiluxBMW E30 M3gyáriGorillazmotorosrendőrlövöldözésSamsungmagabiztosságForma-1 Spanyol NagydíjBollingerVectraneed for speedR2bunkóSmart ForFourbadassBoston reptérLexus LF-SALFAfokozatValetCountachkizárástelepBuick RivierapassatR34Kia CeedstretchtruckRXösszehasonlító-tesztgyorsításRS200énekprofikerékvetőMercedes jövőROALi30 WagonAudi S5ForzaGiulia QVtrolibuszbeszakadt burkolatdarálóhard topChelseaRWDHammanchris MeekeSubaru911 GT3 RSToyota RAV4pezsgőBMW I8mobiltűzoltóOpel MagyarországpolitikapermetezéskivetítőKiatolásszabályozáspótkocsiSennamotorháztetőAygotréleralfaSmartW MotorsGuinness rekordToyota Yaris RSSpirit Of Ecstasyvilágrekordjapán autócélgépporral oltóEclipsenézőkBethelPókemberelektromos autóSkodabérlésJeep WranglerkanadakulcsCadillacVila Realamazonmajdnem balesetékszerUberjátékkonzoldigital lightCsehországolajfoltkamionsofőrüvegkárlopott autóSTiMercedesBoxsterFiat 124 Spiderkínai autóMonacohulladékgyűjtéskiegészítőATS-VSzilveszter rallyösszehasonlítóVW30 évminigunBMWBambooEurosportChristiano RonaldoAthénromán autóSuzuki AuthenticsF1Chevrolet Voltrakétaamerikai humorkétkerékfröcskölMichael JostategodugóRafael NadalHyundai i20 WRCPepsi MaxJanner rallyTim GáborCarlos GhosnmásodszorV8 SupercarépítéswrcbivalyManor MarussiakirálynőkipufogóAventadorDevelRed Bull RacingMaserati 3500GTR32traffipaxelaludtX2Grand DusterFedExGMC SierraViper SRTFormula RenaultGinaprkolócsalás8ChalálosAnniversarymikrofonkézifékautómosásautótemetőcsereYamahamurvaelnökLada PrioraMehdi BennaniHuracamsordohajléktalanIShackelésbioüzemanyagbuffierKovács ÁgiKoenigsegg Agera Rrányitássteve mcqueensunyirobogóbővítésSport SVRMissilebambuszrush hourbiztonsági övRoad AmericarepülésÉsztországrokkantIRCBrazíliaferrari 458 italiaKertész KrisztiánMexikóomláslada samaraMarcello Lottiferrari enzoautópiac

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.