keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőkupéLuc BessonrészedBentley FalconBMW 6Szilveszter rallyvakvezető kutyaTourneo CustomPeugeot 2008Martn ProkoplimitáltRomániafoghúzásHillclimbPutyingesztusKTMMarine EditionhomokvihargyalogMagnus WalkerkicsúszásCintrakihajtóMercedes C-osztálykínai autópeugeot 308 swúthibatúraautóbemutatóbiztosításhódmezőrületkörforgalomJohn CenaLada VestaDelta HF IntegraleU2nyomtatottKlaus FrohlicszellőzőBulldogtotálkárGT-86BMW 7YuliannaFerrarpattogatott kukorica24hautomata váltóPur Blancfinal editionMiniVorsteinerGarázs TVrekorVenom F5DaciatanulmányautóEgerland rover discovery sportMercedes EVO 2tilosban parkolásjarri-matti latvalaSpa FrancorchampsSpanyolországfeltörésszupersportkocsicsúszós útTwittertuningChelseabaleset tengelybölényhavazásfilmesautós hírekszarkaErzsébetkisautóutasításEvoqueLadaMcLaren P1ZR1Marvelrolls-royce phantomrobotlövegfrontálvédelmi minisztériumPetersenfóbiaMarioadatokCitroen DS3WRCModel SUSA NagydíjHUVDisneySnowkhanaOutlawsavitalAutopilotG63 AMGfurcsa járműFrank SinatraMNASZMaserati GranTurismoScoutgázNascarSpecialeRally CupszemmozgásMLBmobilkülönösRali EBFerrariPeoplealagútfelfutóBAICAmerikai NagydíjreflekszNémet NagydíjRedJetBruno SpenglerRobert KubicaFiat PandatechTSARAVisionreakcióAirscarfszimulálásVolvo C30autóipari visszahíváshátsókerékMarcello LottiüldözésrakományAero 8kommunikációMbDesignkazárbalesetekégő autóMatthew Campbell918 SpyderAurus SenatSeat IbizaSzilveszter raliOlasz NagydíjToyota Hiluxhyundai i20Range Rover Sportfiat. fiat 500napfénytetőangol közlekedésPaul SwiftDaimlerwhite-collarpap911 GT2 RSversenyautóExplorer STMercedes GPGyurtarichard hammondautómosáskameradömpernyomtatásHunGarianFelix BaumgartnerfelhőVRlegdrágábbnapenergiaPekingi AutószalonRallyeszelektív hulladékromán autóautógumiSebastian VettelemblémakötélhúzásMotorexDacia DusterlehetetlenPriuslövéssúlyelosztásévfordulóOlivier PanisráncfelvarrásvirtuálisbruderGTABob BellHyundaiangol autóMaseratibrutálvillamosDacia Logan MCVszaltóhasználatioff-roadfalsefalseIFAJumpymatt fényezésvolkswagen bogárhanninenretroKínai NagydíjültetésviccparkolásF2gunelektromos autózásBuick Rivieraittasegyterű autóbesirtunktűzoltóVerstappenSciroccogőzgépTesla Model 3vetődésGuerlainCaliforniaAudi Prologue AvantPhaeton2CVM4 GTSForza Horizon 2McDonaldsPontiackörnyezetvédelempro-tourerszabálysértésOpel GTSebringCrosslandNAAFolcsó márkaPeoplebikiniCruzeLeaf RCFCAkereszteződésNissan GT-RF150CentenarioProteampályanapJaguar X-TypegumiégetésvírusKia CeedhangprojektorZacariaNYPDNissan MaximaWatkins GlenPiquetsunyiRenaultSuzuki AltotragédiakilökésFord EcosportKen Blockbiztonsági övScoutlineázsiai közlekedésFormulalimbóChevrolet AveoNikolaMaverickbajorGrandland Xváltóskoda fabia s2000MotegiYarisborulásmentősmercedes-benz s-osztálySamsungBMW 2 Active TourerporcheJakus TamásRufLotus F1hangfalrongHotwheelsDodge HellcatfizetősNissan Skyline R33márkáktornádóNasser Al-AttiyahkormánygalambnyerészkedésroncstelepmentőakcióMogyoródjövő közlekedéseKerényi ÁdámMercedes A-osztályAMGMazda MiataszekérszemAlex ZanardiösszehasonlítóaratásBatmanFord Rangerfigyelmetlenelektromos UTVLamborghini MurcielagomesefiguráklerobbanmotorpalettaKia Forte KoupterrorJCBvásárlásliepája-ralimagabiztosságEl CaminoQ60SemaszánkódaewooNismofokozatA45Carlos GhosnhangvezérléstilalomKefo MotorsportFord FiestaAntonin TlustakEnerGForceFiat 500LkardiológiaPHEVA5I8robogóseladásChevrolet CorvetteMiataamerikai közlekedésalváskigyulladlángokelsüllyedSteve JobsItaldesignmexikói autóönvezetőLevanteJettaluxus termékDucaticitroen c-xrvolkswagen t1motokrosszáradásquadcélkatonailexus nxMarchionnepörgetésbérautóLada 2104felszereltségBollingergengsztertalálkozóTieFerrari F12zombispanyol autóHeritagedízel motorGoogleorigamiC3RapidCamaroSpongya BobGuardesteT1ChallengeFordelszabadulspeedpiros lámpaAusztriafociJean AlesiVályiHumveeBlack BearNimródRenntechopel karltörvényAudi A2sütiszörnylabradorBryan buffierSuperleggera VolantelezárásColoradoFernando AlonsoBoxsterprototípusbátorközterület-fenntartásXVhirtelen kormányUTVlángszóróRS6OPCjachtextra 300MáltaFormula StudentKim DzsonguntelepnézőPauChevrolet ImpalaDél-Afrikajótétjwrcrally du VARHarley-DavidsonmosóChevrolet Camaro Z/28gyorsaságikerítéstáncizomautóbentley mulsanneDaniel Ricciardoi30 WagonhatótávhangutánzásszolnokidiótaPeoplemezőgazdaságFerrari CaliforniaPortugáliaEurosol-Honda Civic Type-R500esikerF430Maserati QuatroportepokolDC ShoesDevelGyulay ZsoltNémet túraautó bajnokságPeugeotszórásGoodwood Festival of SpeedToyota EchoFenyrsuperquadJaguar XFMitsubishi G4DRIVE PILOTgyilkosságminiszterelnökberagadSCCHonda PreludekápolnaSport SVRMercedes-Benz G-osztályRoad Roverrombolásturán frigyesszemeteléstruckTestarossaRoad AmericaHorizonrablásLada KalinaNissan Notebakidízel botránynagy sebességElektromos motorskoda superbHuracambenzinkútluxus buszféktesztFedExelszaladHyundai GenesisVolvo reklánmMartin CaceresillatosítóAlfa RomoeZ06amerikai humorMlada BoleslavMini PacemanelőjegyzésGLCprojektorPumalakóparkBZZZPorsche 911 GT3farmerbobpályahajléktalannőkiCarEsteban Gutierrezgarazs.tvR32Jensen InterceptorCadillac ATSsávváltáselbocsájtásmagyarAlfa Romeo 4CRollsNovitecOpel Zafira TourergyászhírévnyitóTada Tecujavizes útFocusSebatien Loebbiztonsági autógyorsasági motorlimitált szériaJaguar XFR-SLapraszerelt autóburnoutZöld pokolMadárSilverstoneMANautós jövőFiat 500túlméretesegykerekezésárokdízelautóNissan AlmeraToyota S-FRSSJozef KabanLAerőszakrolls-royce wraithzenekínos esetYouabian PumaRS4kerékvetőstorage findkigyulladtVenezuelaGTVland rover discoveryharrachFalconsteve mcqueenAbu-DhabiNeonJurassic ParkGMC SierraukrajnaRoushstadionbúcsúEF7BMW M760Li xDrivevilágrekordOlaszországőrületKertész KrisztiánbukfenctolvajGumball 3000teaserszállodahalálNissan IDxtörészúzóDevel SixteenCX40SRT ViperSan DiegoVolvo S90JaguarCountrymanCrystal HooksvideójátékTrabantspraycsehReal MadridvontatásPeugeot 308 GTiAston Martin Cygnetbivalycsaláslaza34 órás versenyBuicksordoGoProdrónArany KormánykerékXJIsuzuEmilyISWolfsburgautó eladásRS200radarKikirágcsálóSochipechAudi A8 L ExtendedNew JerseyinternetW MotorsToyota CorollaOpel Cascadaüzemanyag720ST-CrossAurusgerillaInterlagoskultikus autóLFANissan JukedizájnstúdiógumiszalagROCJapán NagydíjE-PacekatonaBelga NagydíjelszabadultCitroen C3szőnyegbalesetmegelőzésMick Schumacherelnöki ügyGeneral Leepolo r wrcNorrdschleifeDavid BrownCayman3D nyomatáskatonákejtőernyőISIShumorosumbauMercedes-Benz M-osztálytoyota 2000 gtDBXNissan NV 200kombájncsúnyadigital lightokos fényszórópassatJorge LorenzoLance GilbertMercedes jövőJeep WranglerzsenialitásherbieAgeracobra 11Audi TTRXGran TourismoKodoyoungtimerAviatorszilvszter ralizúzásHayden PaddonhőségflörtWill StevensverésQoros GQ3kínai közlekedéstechnikaEvijaPorsche PanameraLe Mans 24hkergetőzésHummerdrágaautó rongálásrégibaktériumrandiXJ220bontásBob LutzKrózser MenyhértSubaru ForesterA-osztályKTM X-BowCitroen DS3haszonjárműbéreltCorsica-ralirx8bajnokságMotorshumornézőkverekedésfejszeautomatikaegyezményBMW X6vizelNicoMarius AasenjelenlétSaabtiloslökésPlútóAfrikalízing458 SpecialebiztonságtechnikaGinbarátnőpoénBattistarondaQorosfelfüggesztésÜvegtigrisAudi RS3ClarionSwiftOpel InsigniaChargeRed Bull RingVauxhallBMW M3láncValhallaScalabefutómelegStingerkamionsofőrprankcinemahibrid autóvicces videóorosz közlekedésőzbessenyeyfékútpulykaToyota GT86töltőFiat 124 SpiderbővítésFuriousközlekedési lámpaRali OBMuscle CarUberbűnözésAlaszkavonulásAustinnyereségKodiaqVolvo XC90GázosításSilveradospanyolrakétafurgonEcoboostUSAegyterűhaláloszerobetoncélgépChevyemissziós botrányLamborghini AventadorBMW 4 Gran CoupésérülésAbu Dhabi Nagydíjbeszakadt burkolattitangyőri Audi-gyárszirénaChevrolet SilveradoMagyar NagydíjünnepiBMW 1602Indy500BMW M2Sesto ElementoOlssonHonda CR-VSMSJohn Cooper WorksCullinanCadillac EscaladevámhihetetlenTechnicalfafuvarWalmartSUVSanta FeBajaDakargarázsajtóautókulcsHockenheimkajaWSRlefulladChevrolet VoltgazdagPriortrollaudi q3Etnaprofitlada samaraLaFerrariTataHofmannvisszahívásSeatbalszerencseRhys Millenkilencsebességes automta váltólancia deltaTrustfröcskölZFMcarenkit carVila RealNoodlemarketingAyrton SennaKazahsztánspeciálisnémet autóA120Kia RioProject OneelgurulHoldenletartóztatásVFTShistoricgyakorlatCompassHaasFestival of Speedmajdnem balesetujjlenyomatFanatecMercedes-Benz SLS AMGöregBMW E30 M3Audi TT CupfotóViperGT3HammandrágulászuhanásbadassspeedzonetestMichelisz NorbertcsúszásrokkantKlassenrajtbritish greendiszkóSigdsrallyMikkelsenEnglerDragszáguldástesla model xAcuraléghajtáshelikoptergurulHummer H1Mercedes-Benz A-osztálymobilitásBill GatesturángarazshőkameraCoca-Colatávirányítós indítóMotkányJeep CherokeeSuzuki Vitaravolkswagen jettacaddyelnökarabrobogótaxiwalter röhrltűzijáték6x6HiluxvirtuáljégkaparókátyúÍrországKanadai NagydíjVolkswagen Touaregporsche macanfejlesztésChicagoEurorallyBMW Z4defektablaktörlőhalálesetgolyómotormegszorításP72UPSSergioátlaglányautókiállításMiami ViceLMSsmokeittas vezetősvédWill SmithevolúciólángmunkagépáremeléskanadaÉv Autója 2017Alfa 4CorrszarvúVÉDAFiatGT 4felhasználóelőzMichelinRinspeedszabályozásMGvezetésjégesőbalesetNiro EVzúzdaAudi RS6pickupgázolásépítésapokalipszisV12488 GTBCadillac CTSFormula 3Volvo S70 RM0911giccsBrazil Nagydíjamerikai rendőrségKoenigsegg Agera Rhír992safariNissan Skyline R34MalajziaCuprafejesNissan MicraRenault RSnissan leaf3-as458 Italiabakancslistagázüzemű autóautókereskedésGTBfűnyíróCrewetesztpályaManortechnológiaTaycanF40ijesztésCarlos SainznyíltnapleopardtolatásForzaZumaWRC3ford s-maxjapán piacGenfjubileumjason stathamterepezéslufthansaMinimoGamesconBYDSpyderlowridervandalizmusNurburgrinrendvédelmi erőkTSIBugatti Gangloff CoupeFerrari FXXSkoda Octavia RSsegítTobias MoersoroszFerrari 599 GTBszétveriDodgevízbenGyulaMomkhanafutár4GT-RJedlik Ányos Klaszterautótemetőfurcsaságmercedes-benz mlcAudi A6MBen AffleckMcFlyFerrari 599 GTObmw 507ford thunderbirdSTRat RodszörfhelyszíneléskamikazeStelvioTCRKalashnikovRon DennisGörögországmeglepetésRX-VISIONroncsderbiMr.BeanRali VBGazoo RacingS-EditionPeugeot 308pénzTokiói AutószalonhackelésSpaBahraini NagydíjGLEelveszveautópályasportIED Syrmavesejean-claude van demmeJänner-raliluxusautóMazda MX52WDsportkocsitMcLarendemonstrációdynoOpel MagyarországleggyorsabbkésésRacing EditionLexus LF-SAFR-SszakaszrobbanásMiguel MolinahójáróBessenyey Zoltánferrari enzopáncélozottillatMercedes E-osztályPosaidonlövöldözésheccUAZIndy 500másodszorrönkRobotruhabantrezorLamborghiniTallinML63 AMGD3 GroupdizájnergázrobbanáslistafreighterRober Kubicarobotizált váltóterepjáróhíd csereKatarCiprusForma-2landolásköztisztaságR2Peugeot 206autósportrönkszállítóLanciabaja 500ChevelleTargaSecurityünnepi modellVolkswagenháromkerekűrobbanSinsheimInfiniti Q50kanyarquadskiClimbkhanaerősjó emberigazságszolgáltatásHyundai i20 WRCForma-1 Bahreini NagydíjelaludtLaguna SecaWranglergyerekülésMarbellafelniVIPChargerFerrari 812 SuperfastFlamehibridautóWaymostábKovács ÁgihalottaskocsimosástüntetéskésVolkswagen PhaetonvadnyugatprémiumautóBudapestRenault CliokukásautóMercedes VitoCaterhamcsattogásRafael Nadalvezeték nélküli töltéssárga zászlószimfonikus zenekarWRXT-RocgyorshajtásNissan SentraClarksonSTiMarchionnaPárizsi AutószalonhűtésbüntetésgyárleállásMercedes-Benz CLAAcropolis-raliMclaren 570Sjeges útkonvojaszfaltPersonal AssistantSubaruvásárlóEurópa Nagydíj488Toyota RAV4PlaystationJereznagymamajó sofőrSpielbergVolvo modellparkoló asszisztensMercedes GLEátépítéskályhaboxkiállásFerrari LaFerrariKecskeméti Balázs488 PistaVeszprémERCkiegészítőkörnyezetbarátgolfautószimulátorrekordchrysler 200rendszámmonte carlo raliintruktorConceptjótékonykodásDCoroszországMazdaS1Kriszsebastien ogierrali-világbajnokságsólyomdurvahúzásSkodaGiulia QVveteránWTCRfelvásárlásreggeliTerraSVGordiniModel 3NyirádMercedes Maybach.elakadBentleybetonkorlátR34Swift Sportidőmérő edzésTrophy Truckmárkakupavételstreet racekombi autóMaserati QuattroporterepülbiztonságF5buffierMazda3hirdetésNestor Girolami2019Opel Adame-tronWildcattrident iceniPiercarlo GhinzaniX-osztályatvvolkswagen golf sportsvanÚj-Zélandschumacherautópiacszállításugratásvonatneed for speedszélvédőmosópeugeot 205 gtitermelésszociautotalalkozoborulfavágásLe MansegyediInsanityemberségmurvaBertha BenzLiberty WalkKoenigsegg Agera HHVWjogJosh CartuYpres-raliWalter CsabaR8 Spidermobiltelefonlábbal vezetmárkaKaitávirányításBamboobetonkeverőHalid AvdagicXC60ARTgyerek autóE63 Slamborghini gallardokaszkadőrLotus SUV3d nyomtatóolajcserehóemberKiagázszivárgásGR SportaranymotorháztetőToyota Yaris RSF8 TributopolgármesterFord Mustangmelegedés760LiMission EJaguar XKR-SVignaleEclipsevasúti átjáróinstinctHonda 2&4Kimi RaikkonenRimacdashcamVidaGorillazsávtartócitroen cxluxuscikkCitroen C4 PicassoReptárhosszútávú autóversenyelszállításWWEroad rageGLBTouristenfahrtcrash testgyalogosi5Rally du VAR 2012roadsterMad MaxFiesta WRCpermetezésCadillacAston Martin VulcanAlpina B7DaytonaIncFerraripaintballCayman GTSterelésInsigniaesőG650Manor Marussiakipufogó458Vitoford c-maxgörkorcsolyaW213IrmscherLamborghini Urusangol motorkólaSennafelfújhatódoppingVelociraptorrobbantásharcBJ BaldwinGladiatorbmw z2CanepabunyóGrand CherokeeSierraijesztgetésring-txiszabálytalan autóPorsche 911 RrepüléssportszerűtlenRange RoverWintercontactBrazíliakarácsonyGhymkhanaDefenderTushkanovavákuumszerencsekínaszállítmányÉv autójanyíl30 évSkoda FabiaVilnerdudeRaptorconvertibleTCR EuropeJaguar XFRVolkswagen Jettaritkaságfelfrissítésporsche 959Brilliancepaul walkerLexus IShot hatchGuerlain ChicheritChristiano Ronaldo960F3Forza MotorsportAnniversaryWestfield MegabusamodernGRMN24 órás versenychris Meeketankmérésdarázsámokfutásszörnyetegrendőrséghíres autó570Sbmw x1Audi A3StockholmsivatagboxToyota Tundrakézikönyvsuzuki balenotraktorelektromos sportkocsibenceJanner rallyszállítókaszinóTraficRcserbenhagyásfilmes autókbaseballérintőkijelzőtrack üzemmódhányásarab közlekedésrajzfilmCarlex DesignWaldowtáskaJensenBreitling Jet TeamMarconiönzetlenChiron SportillegáltervezetBMW 503francia autószerelőLada NivavilágítástemetkezésToyota SupraBMW M5 Competitonlada 4x4Continentalautós találkozóCygnetijedtségLykanSpykerOpel Adam RallyfegyveresekSata-raliMicheliszford galaxyelső vásárlóDavid HasselhoffbillencskamionoseszméletlenJeep GladiatorszarvasSAS IrisszoknyaIATtehénemojiTim GáborBJToyotaFiat TipokazahRadicalROALlasszóRolls-RoyceCsillagtúracsomagAston Martin Rapide SCayman SApplecars coffePikes PeakmegsemmisítésOscherslebenMinyonGódor BarnaDusterutcaTata ZicaMitsubishi Outlaner350zdigitális szemüvegMarco WittmankémfotóAlpineMaláj NagydíjjótékonyságMercedes SLS AMGMike TroutKoreai NagydíjChevrolet3Dtéli gumifestésmocsárvolkswagen eco uppoloskabarn findlicitRodasNagy FutamGallardoautó lopásNissanPorsche 911Dan BilzerianHappyCorbellatiHonda Civic Type-RDél-Koreahalottas kocsiablakLiveWireFranciaországwörtherseeBitter SándorjátékautótanulmányAygoarab autóKarinaMehdi BennaniChuck NorrisFord MondeoCorvette Z06R5youtubeFerrari 355 S SpideradásCadillac ELRszéklegószemétszedésiX3padkaApolloautópályamatricaOtt TanakCars&CoffelakókocsiRoberto MerhiTom Chiltonelektromos autóbabaMonzalisztterepFIA GT3Audi Q2szabálytalankodásolasz autóSportsbmw m5XJ13szingapúrJustin Wilson4x4volkswagen boraAudi SQ7jégautóautóútkutyaDTMháborúidősSuzukaimprezaForma-3kamionWillys. modernCitroen DS5MoszkvaplázaRallyszippantós kocsiZotyeTransformersQoros 3MinibigGhibliMonte Carlo rallyszénaMaserati LevanteNorvégiaChicheritMercedes CLAbeszakadtgyűjtemény8Camerikai autóDronekhanabringariasztópieter tsienLand Rover DefenderB11gödörAlfa RomeoMaserati 3500GTRowan AtkinsonHonda CivicVolvodigitálisnapelemjelzésDodge Challengerkarbondagálylexus rcszerződésForms-1rendőrautóBoston reptérmandzsettagombdacia sanderohangKugaJohannesburgrenault sanderorugóhókotrótengerWRX STIkereslet csökkenésErwin WurmbicajVlagyimirKevin Abbringfüves cigiáldásChevrolet Camaropeugeot 208 gtibatmobilejárdaközelValenKaroqRX-8McLaren MP4-12CLancia ThemaködgyorsulásForza HorizontűzoltóságJeanner rallyskoda 120GenesisatkinsonYamahaUltraStoffel VandoorneAMG GT Rvirtuál tuningpezsgőRapidEkárosanyagbentley continental gtstatisztikatelefonolajDragon MountainSaab 9-3startbűncselekményBMW 8Tucsonorosz tuningtrükközésCessnaSmart ForFourvisszapillantóPorsche Mission EPakisztánTrans AMHeinz-Harald Frentzenvideó válogatásteddyAWDKlausz KristófIndiai NagydíjGMCkölcsönzőferrari 458 italiaShelbyRedSuper TrofeoLance StrollCorvetteMichael SchumacherLa TomatinaNordschleifeapplikációrush hourcsomagszállításelektromos szupersportkocsifelelőtlenSuzuki KizashiepilepsziaSuzuki SamuraiDieter ZetscheCountachPókemberBMW 1kísérletQVenzo ferraritávolságValetkétkerékhivatalosBloomsípályaűrsiklóboxercsajoktrolibuszXD3logoromán közlekedésaprkolóRed BullSuzuki AuthenticsJari-Matti LatvalaNissan rekordEMCjavításKia NirosárgaNürburgringraktárautóbemutatópisztolycsaládi autóCsehországLamborghini HuracankabrióZ5armageddonönvezető rendszerköltözésPepsiRubens Barrichellotörök közelkedésZafiraKatanamini cooperjaguar f-typeoválpályakiszivárgott képbajor autóelsőbbségSabine Schmitznyereményjátékversenypályabankautomataajtóarany fóliaAEC RoutemasterDwayne JohnsonGymkhanaminigunidőjárástitániumGTforma-1Giuliaátadásélményautózáslóerő harcbuszmegállóbioüzemanyagsebességMercedes-Benz E-osztályArab autózáspénzszállítótrutyibírságkijelzőFord F-150közterület-fenntartószigetVW Golf275MOLAIDSGuinness rekordelképesztőrossz útösszehasonlító-teszttolásPeugeot 508Colins Cresthajófilmes autóVelarMakitaPorsche BoxterMercedes SLSbénázásLPGdriftbiztosítófortesztkéziféktéli közlekedésveterán autóTechartirodaidiótaPeoplePeopleMercedesA9Red Bull RacingraliSolbergspecialNvidiaBrexitTitan XDlimuzinspecifikációkAndy PriaulxgumorhollandKodiaknissan gtrWLTPTDIinasfogászatdrámaVenomkompakt autóepizódBlackGRélőGumpertGigafactoryBelgiumDániaEliaközlekedéssínálcázottrobotautóNissan GT-R R348Cross ConceptKia Soulhulladékgazdálkodásjet-skiporral oltótaplótraffipaxönjárótévéállatde tomaso panteraBaleösszefogásreflexmanőverExorcistbombakerékkombiSkoda múzeumeséstérképlökhárítótúraautó világbajnokságteljesítménymérésQatareletkromos autóRenault Traffic44HungaroringLexuse-NiroiphonebunkóDemonpáncélosSibiu-rali5008ingaVeyroncsempészetLykan HypersportMicrarobotizált autóbénaBarbieShelby GT350RSzingapúri NagydíjelőzetesürülékBZvéletlenfrankfurti autószalonpremierautós üldözésSvájcscooterversenysportAmpera-eEngstlerNissan 370zSebastian Loebműszerfalbmw maasaicaValkyrieBaldwinrepülő autókapszulaFormula Renaultjapán autósnowboardMarcus GronholmbrutálisgyáriHenessey Venom GTLancerdonutBarcelonakínai piacNeymarmodellfrissítésinfotainmentSherpMercedes S-classládaderbipanziólépcsőAveokarmacar pornsertésutcai autóÉrdi Tiborrajzmegelőző filmFord FocusmodellautóautmoatapirosTata NanoFittipaldihangutánzózebrakersRubicon60FiestamotorosrészegroncsSuzukiAudi TT-RSakkumulátormercedes-benzP1Pro CeedpápaMissileategobrutál eséskalapácstraileri30 NVeneno RoadsterMatteo Malucelligyilkossági kísérletMitsubishi Lanceralternatív üzemanyagOrosz NagydíjpullmannMagyar Termék Nagydíjfesztiválhibrid sportkocsiVectraszlalomátveréslefoglalt autókautómentésszondarali-európabajnokságDB9X1ugrásakadályrendezvénybukásAirbusMáriapócsLancer EVOCX-5SsangYonglovaskocsinissan navaraMercedes-MaybachbérléshulladékgyűjtésE30daruGlobal Vehicle TrustLa Voiture NoireR3XC40Oliver BlumeImolaprojektF-150EurosportnapsütésösszkerékDodge ChargerKoncz GáborChevrolet CaptivaChryslerYeongamlaptimeDavid CoulthardkipörgésArteonÁmon OlivérTorsten Müller-ÖtvösShanghailángolrenault talismanformaBac MonoG63kedvezményBMW 2-es sorozatmackóHollandiaKAMAZdűneKancsár FerenckétkerekezéspalettadudaautosBMW X5LummaLandauletForma-1 Spanyol NagydíjbicikliútbmeutatóTAG MotorsportVilágbajnokságBMW 5 GTStepwayPaul di RestaelmebetegleleplezésTacomafékforró vízsüllyedésreklámkrosszmentőOpel AntaraGrand DusterAudi S5huligánokX2királynőfelahegyrebmw m4Pace CarpályakereskedőX5MP100DNicolas Cageeladó autóstopelsőBMW M4 GTSJon OlssonfelajánlásPuskádi JánosGLALebaronGPSMP4-12CtélWankel motorAccordlincselésörök garanciaMonacohard topmacskamotorhibaShelby Daytona CoupeAventadorPeugeot 207SuperbikeViper SRTiNextAll-TerrainkémfotókkoppintásColin McRaegokartCelicaAlpinaVolkswagen Up!sütihibaszembe sávOpel AmperamozikávéMount EverestproblémareflektorofficialútmanuálisbringásállrendőrhídAston MartinPethő IstvánDaniel SordoIndySirokoszlopAudi R8GT2Hollywoodshowillegális versenyelektromos buszelszabadult járműRolls-Royce Wraith Coupesofőrös autóDacia Dokkercserevárólistaplatformautótesztintelligens8-asspeakerpotyautasEVSpanyol NagydíjSkoda Citigopótkocsinyújtott karosszériavolkswagen beetlekínaiördögszekérS10Yas Marina CircuitmúzeumMIGnyárVAVBonnevilleIndyCargyorsulási versenyAxiáltahóámokfutóAriel AtomAston Martin DB9TFSIDucatodragsterzsiráfelbocsátásWTCCPorschekonzolwtfGT4hibridFrankfurtsportautóRCmeganeimportQ6bevásárlókocsilánykéréscadillac devillekereskedésluxusPosrcheM550dLukács Kornélgyújtogatásfüstsült krumplis60színektilos parkolásfisker surfhomokszörnyrasszizmusévértékelőJames MaystretchBentaygaBethelTalismannévFerrari F40 LM BarchettaLaFerrari ApertaDannySuzuki SwiftctsVolkswagen Poloiskolabuszgördeszkahernyótalplopós autópókRali du Valaisjames bondOne:1BTCCHongkongkilökkulcs4MATICgyerekPistaIrmscher InspiroQ5UH-1OsloAdria CenniAssetto CorsaRTRközútautolivSportwagonoposszumelefántSlovakia RingkiállításvideóMontenegroizmozásTwingoVATHHyundai ix20Jeep RubiconPSADodge RAMBMW 5-ös sorozatWald InternationalfekvőrendőreladakújjáéledájulásteherautócigiLada PrioraOpel KadettkisfilmskylineMax MosleyNissan AltimateJannarellyausztrálSmartvillanyautóKia PicantoyoKakucsV8 SupercarwcAWVLodgySentrykisteherautóGeelyoldalkocsimenekülésMBUXAlain MenuDurangohooniganVida Janinissan nv200átnevezésHooniganshalálos irambanMitsubishimarkolóvasútfailszelfifegyvertrükkautósüldözésM8S65bunkersorompólelepleződésPanamera Sport TurismoSiennaSzlovéniaBlazerBreitlingEscortkubaelektromotorszabadidő-autóOpel Astraelektromoslopott autótridentnői vezetőHonda NSXaromaegyüttműködésszalonA4gyerekekfelakadMikulásF12szenzorcustom cartámadásEurópa BajnokságszerkezetAddArmorSLCAthénvárosVitézi Dávidmotorosrendőrpolitikaépítkezésaudi a4GhostABTfacebookflame warnyári gumikisvasútwellnessHyundai VelosterMemo GidleyIRCRWDAgera RSFootkhanaBeppo Harrachbolygódugattyús motorBobkátrányTaco BellConnectedDriveATS-VzsúfoltságóraUsain BoltsugárhajtásúNyirfás JuliannaleszállásLPbambuszcseh autóR8kráterAsconam5PCHonda ejárókelőLamborghini Veneno Roadsterneuvilleprofirepülő2013morganSLKmázlistaErzsébet királynőcsajozásnői sofőrCitroenrendőrszakadéksvéd piacNASA3008felúszásdonington parkAlpina B3büntetőfékPharrel WilliamsB2mutatványtoyota versopanoráma tetőrageAcura NSXCardokamazonszenzációLaptimingKeszthelyi VivientalálmánymotogpInfernoamerikaibikavadászatjelzőoszlopvészfékKomáromvíztetőpostásMonacói NagydíjrinocéroszfestékmenekültanulmnányGenesis G90havas útretroautófelvonulásHuayraKetterer ContinentalalváztorlaszkötekedésCrossland XgyújtogatóAnton YelchinVin DieselForza 7játékkonzolOpen GTMG ZStávirányítós autóMcLaren 12colajfoltWalterné Dancsó AdriennX6MMagyarországEQCChevrolett CorvetteSLS AMGSt. James EditionBMW 6-os sorozatEspadafaSergio MarchionneATSingyen autóForma-Eéjszakagyárbezáráselektromos terepjáróágyJCWidiótaveszteségRolss-Roycei3 REXIndiaCarlexgullwingoperatőrbefektetőPolestarBútor RobiTigrislebukáscars and coffekeresztbevillámHennessey VenomKarsanmotoros rendőrSonicPepsi MaxhíreksztoriAudiVivarotúlsúlytúlkeresletI-PacedöntőCan-AmKuala LumpurTipoújjáépültBMW 5Ford F150cherokeeRickard RydelljógaMacan SkábítószerTesla RoadsterXKadjarÉsztországAlpina B12indításID.RbelsőLamborghini Venenojövőképékszer46villámlásnémet sportkocsifékpadTakatahot rodlyukRosbergSkoda OctaviahackerföldcsuszamlásBMW 3 GTmercedes-benz c-osztályüvegkárHondatrélerselfiestop tábla959szedánSixtSuperleggeraEksoVestversenygumidarálóAMTSközlekedésbiztonságrevansakciómedveFerrari F12 BerlinettaPeugeot 208MitshubishiBullitbejelentésrollertulajdonosGMC YukonfolyóMazda CX-9gyalogosvédelemegzotikus autócrossoverSuperfastVarekairosszullétJeff GordonMazda CX-5Porsche 993m1rawiesmannkamerássebességmérésyellowstoneBarum-raliBentley Continental Flying Spurorosz autóGenfi AutószalonLamborghini DiabloautóJeepcrashUrusfisker karmavasúti átkelőbicilisdunaVolkswagen Eosúj generációtargoncakoreai autóLas VegasBoschLand RoverVolkswagen GolfMarokkóBMW 4-es sorozatTyler WittepumpaAudi A8 L Securityparkolóbalesetmegelőző rendszerBMW I8OpelfilmExclusiveLincolnMegane RS TrophyEric BoullierLandwinddacia logangyár812konföderációs zászlóTolemanSvédországgépi mosódagadtSuzuki SX4Hyundai i30LMP-1lancia fulviabevásárlásactroskezdőfiskerkoncepció Bugatti VeyronSeltosrongáláspusztításAMG GTelektromos töltőHill ClimbmegtaláltF1DoritosFRTerrakhanaMercedes G-osztálysorozatújanimációstávirányítóshonda integraMulholland DrivekorlátozásmásolásRenault Meganebiztonsági rendszerdugóbontóMichael JostRSRAutós eladásokdodzsemlopotténekS600SWTimo GlockamerikaCaterpillarkéselésStratosMexikóForma-4black fridayS90GTOAmbienteaudiosátoresküvővégső állomáschevrolet cruzeemissziós normaExtremeChironultraibolyaMercedes-Benz SLSNcentenáriummercedes-benz econicApriliaOrlandoMasterparasztlada grantaSanta CruzRenault Clio TrophyeldurranoffroadKonaSvéd raliLettországMercedes CLK AMG Black SeriesrányitáshegyDél-AmerikaKharitoninTomini ClassicsoroszlánOpel CorsaDodge DartgyorsításFord Fiesta RS WRCképM6A110apasofőrjávorszarvas-tesztnepperjelmezSupermanimpalaZengő MotorsportpedálSenatBugatti Veyron SSbörtönGT40RX-9elakadásoldtimer találkozóborz205Renault TwingoMercedes S-osztályrottweilerhősbuszItaliaADAC Deutschland rallyW SeriescliojelölésMelbourneHonda JazzSubaru ImprezaFord RacingtávolmaradásInfinitimikrofon500TOP10Elon Muski3BMWpengetáblaKovács TamásRSQ E-TrontűzcsapToyota PicnicMaybachsorsnavigátorautószállítókarcBMW E30sylviaMonstersubaru wrx stimázligyúráslevegő meghajtásC8BMW X4toyota land cruiserNissan Silviasubaru wrxbestsellerVetteBrit NagydíjTiguanX-TrailcsodagreenlineDetroiti AutószalonAusztrál NagydíjSRTjégigazoltatásSuper Sportx6kivetítőF50kizárásvodkaFinal FantasyunboxinghullámHadik Andrásx7RangerhumotInfiniti M30dford kae-GolfEVOautótolvajtankolásjapán közlekedésEasytroncialkalmazásdrog911 GT3 RStartályleállásforgalomszámozásTouristenDB11sziklaTWOFACE45ráfutásStellanyirfasvárosi miniModel YApertaLS 500hkrosszmotorJanner raliEurópai BizottságmólóFicza FerencedukációFord KugakapacitásKevin MagnussenTouaregversenybalhémentésautomatawrcThe Mint 400gőzPokemon GoSmart CabrioDokkergyanusítottM PerformanceHong KongOstbergutcai versenyomlásSpirit Of Ecstasygyorsasági obbolondAwainWorld Series by RenaultBuggyNetflixVaughn GittinelőzésHoonicornKOERU

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.