keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőFord MondeomásolásgengszterCadillac ATSkörnyezetbarátKertész KrisztiánemojiQoros GQ3lerobbanIndy500közelKodospecialrottweilerneuvilleVolvo S90ÜvegtigrisdigitálisBMW 2-es sorozatpokolHyundai ix20RobotruhaültetésMercedesszimulátorbírságMitsubishi OutlanerMclaren 570SFCAErzsébetbmw m4SLS AMGSherpAxiálcélgéphomokviharkit carMercedes SLSABTID.RbénázáshangAMGegyüttműködésRolss-Royce5008halálosSixthollandmackójachtLada PrioraSuzuki VitaraKAMAZUberFicza FerencVolkswagen GolfGT40RSQ E-TronContinentalSenatMcLaren P1fegyveróraangol autóhihetetlenCayman GTSpápaXC60bukfencToyotaToyota Hiluxopel karlRosbergMercedes-Benz G-osztályfrankfurti autószalonXD3Mercedes GLEszarvasvizes útIrmscherTada TecujaFerrari F12BrexitWestfield MegabusatöltőSierraUAZSpaCsehországhumotléghajtásCardokAcropolis-raliInsigniasztorikipörgésvonulásVolkswagen Up!FRstartRon DennisWankel motorOpel MagyarországEvoquerenault sanderoQ60legótélSinsheimFiesta WRCValetDan BilzerianTitan XDPorsche PanamerapisztolyfailPethő IstvánAnniversaryBMW Z4mobilitásAudi RS6átlagrobotautóoposszumAmerikai Nagydíjtrident iceniRange RoverhajóategohangutánzóveteránajtóHummer H1szilvszter raliMissileJaguar XFtűzcsapprojektColins CresttűzoltóságépítkezésmotokrosszDacia Dusterdizájnstúdióbetonkorlátelektromos UTVhot rodnapelemShelby GT350RútCarlexálcázottGPStechTouaregdunarevansriasztóBMW 3 GTstreet raceRenntechBen Afflecksertési3 REXEtnaDaimlerSochiX-Trailkaszkadőrmotorosrendőrtolvajrichard hammondm1raFord FocusimportskylinePeugeot 308amerikadodzsemgyújtogatásolasz autórosszulléthelyszínelésraktárLPGműszerfalForza Horizon 2Pepsi MaxRowan AtkinsonRali VBbikini911 GT3 RSSpecialemodellautóVenom F5meneküléstridentparasztVettekábítószerbevásárlókocsiFuriousMLBBertha BenzDieter ZetschefavágásF50Sport SVRakciókombájnFestival of Speedpengeijesztéstávirányítósjógarali-világbajnokságmedveForma-4olajcsereKovács Tamáspolitikatoyota land cruiseréjszakaTOP10Roberto MerhiSmartgázrobbanásjárdaStelvioHonda emegelőző filmKoenigsegg Agera HHgyárleállásSergiobajnokságvetődésJanner rallyX5McsúnyainstinctDragon Mountainfékteszt45F3tanulmnányoroszmajdnem balesetNémet NagydíjelefántTorsten Müller-ÖtvösEVOKharitoninvandalizmusindításOpel AstraaratásszigetFormula StudentMP4-12CManor MarussiaSuzukaVolkswagen PhaetonwcMission EProteamrondaiX3halottas kocsiGTOrágcsálóarabDTMautomataBoston reptérMarbellagőzkigyulladtChallengevételpáncélozottGLErobbanásrepülésKatanaVeszprémRober Kubicaszem500Forms-1csempészetDefenderVaughn GittinHyundai i20 WRCNicolas Cageszabadidő-autóKrózser MenyhértbankautomataModel Ypolo r wrcfiskerPeugeot 308 GTiConceptsvédegykerekezésA-osztályRedJetbalesetJedlik Ányos KlaszterBMW E30listaborulásgyúrásbátorFerrari 355 S Spiderkizárásapakínai közlekedéshírekFordverekedésAMG GT RrobbanColoradodemonstrációátadásWald InternationalszétveriUSA NagydíjRadicalEurorallyCsillagtúraKefo Motorsportfelfutóörök garanciaGoogleJosh CartuAusztriavirtuálSzilveszter raliferrari enzoEngstlerSwiftáremelésHonda 2&4szenzorMcLaren MP4-12Cextra 300ApolloteherautóScoutakkumulátortrollTargaGeelyjet-skiVATHBahraini NagydíjMike TroutHunGarianGhymkhanagörkorcsolyaChristiano RonaldoyellowstoneBudapestShanghaiKia Forte KoupFrankfurtközterület-fenntartásGRMNMáriapócsillatbmeutatóMotorselektromos autóSkodaborztúlsúlyévértékelőJaguar XKR-SA45XJ13Cayman SelaludtMonte Carlo rallyJean AlesilisztKaibiztonságtechnikaBMW X4Anton YelchinérintőkijelzőkamionosGTBrollerhard topLamborghini HuracanChryslerrakományteddyprémiumautóbalszerencseMini PacemankézifékW MotorsTCRlowriderF5ExorcistausztrálModel SsüllyedésArany KormánykerékMazda CX-5téli gumimatt fényezészsenialitásCarlex DesignJaguarlegdrágábblimuzinMonacoAudi TT Cupbiztonsági rendszererőszakpumpavákuumtrükkkalapácselnökrészedGT2bejelentésKTMWTCC4x4Memo GidleyPhaetonSRTfejlesztéshumorFiat 500Lflörtkonvojmárkakupaújjáépültpolgármesteregyterű autótörvénybmw x1dacia logansordopénzWRX STITwingosárga zászlóveszteségsteve mcqueenMercedes CLAreggelicars coffePeugeot 508autótemetőminiszterelnökNAAFkülönösszörnyetegSSDurangorasszizmusBMW 7női vezetőCorvetteAMTSalagútMNASZBugatti Veyron SSHoonicornbaseballkétkerékTestarossaomlásepizódkubaAudi R8Kínai NagydíjAudi A3gesztusvédelmi minisztériumInterlagosakadályRSRlimitáltmotoros rendőrhavazásbénaKlaus FrohlicMáltaKecskeméti Balázsrolls-royce phantommázliyoutubeSVlaptimeDC Shoesfelhasználójubileum350zGTANissan Altimateámokfutózsúfoltságköztisztaságtéli közlekedésfelakadtáncporcheizmozásreflektorvillámLamborghinifestésTWOFACEmólólángWranglerAlpina B12bentley mulsannekoncepció Bugatti Veyronlada samaraSkoda Citigokihajtótöréselektromos sportkocsiRafael NadalMartin CacereslezárásCamaroelektromos töltőégő autóCadillac EscaladePanamera Sport TurismoNeymarautóToyota GT86kölcsönzőMagyar NagydíjHillclimbConnectedDrivetraktorEurópa NagydíjdrámaX2számozásidősoszlopösszkerékDBXwalter röhrlBrazil NagydíjaprkolóBrazíliaeszméletlenMiguel MolinaüldözésprototípustámadásSpielbergZFCaliforniakatonákGT4F8 TributoRS6205Englerteaserbiztonsági övsikerWRXJari-Matti Latvalacrash testMercedes jövőStratosVauxhalloroszlánMercedes-Benz M-osztályamerikai autóMarius AasenkiállításkipufogóközútLand RoverChevrolet Camaro Z/28Mercedes EVO 2lányvillámlásFlameLamborghini Veneno RoadsterbaktériumfizetősCoca-Colaelnöki ügyhomokDevel SixteenTom ChiltonAudi A6Carlos SainzdaewooMcLaren 12cAston Martin CygnetPókemberautóútMercedes A-osztályMinimolopós autókombi autóRenault Clio TrophyDél-KoreaCorsica-ralijames bondjeges útDucatiSpa FrancorchampsautolivzúzdaStellabelsőFiestaProject OneJanner raliLexus ISvideójátékM6STisípályajarri-matti latvalaeladásTucsonWRC3BMW M4 GTSSeltossólyomLummaHeritageelgurulSebatien LoebközlekedésbiztonságsziklaBentaygapanoráma tetőangol motorkirálynőMichael SchumacherPeoplejótét2WDMarconiOrosz NagydíjOpel Adam RallyszlalomM PerformancekötekedésERC4Red BullmandzsettagombVeneno RoadsterDodge RAMJorge LorenzoleggyorsabbSpanyol NagydíjSCCvárosi minitengerVolkswagen TouaregigazoltatástrolibuszMagnus Walkerchris MeekeR32darálóelső vásárlóGTfeltörésNoodleillatosítózúzószerződésTata Zicacobra 11retroautómegsemmisítésnémet autóNissanautópályaSilverstonearmageddonlakóparkszedánAccordStepwaynőkszimulálástűzijátékszakadékmonte carlo raliiphonehalottaskocsiHuayramárkarendszámCaymancsajozáskerítésNissan 370zfilmes autóGT-RMartn ProkopWTCRtuningbarátnőMexikóDoritosTobias Moersdízelautójaguar f-typeR5Norvégiarobotizált váltóCessnanissan navaradudeBreitling Jet TeamkisautószállítmányLincolnmosáswrcbörtönJames MayS65beszakadtRinspeed488 GTBKakucsPolestarVilnerjátékkonzolGumball 3000Tourneo CustomHonda500efacebookesküvőautós hírekMercedes-MaybachToyota Picnicrombolás918 SpyderNissan GT-RCX-5Colin McRaeKatarhídRimacChevrolet CorvetteGamesconMazda3Lamborghini UrusJänner-raliÉrdi TiborDél-AmerikaaranyAston Martin VulcanSuperleggeraBoschbiztosításszabályozásMarvelFerrari F12 BerlinettaRubens BarrichelloPorsche 993mérésbanvilágítástelefonMercedes G-osztályBMW 8rx8Ford Kugapieter tsienLaFerraripeugeot 205 gtinyílATSMaserati LevanteSMSGiulia QVkanadatragédiabrutál esésgolfautófokozattankorosz autóverésdűneconvertibleelszabadulthibridSzilveszter rallyOpelbajor autóegzotikus autóDB9rajzfilmAlpina B7eladakeletkromos autórokkantRat RodlángokrégitermelésgurulőrületKim DzsongunAusztrál NagydíjgázChevrolet SilveradohóemberNurburgrinRickard RydellSvájcHollandiamelegedésjárókelőRufFittipaldipoloskaRenault Cliotrack üzemmódgázüzemű autókínos esetMercedes SLS AMGrendőrségyoMcarenTouristenfahrtvízbenSabine Schmitz275játékautóáldásgázszivárgásautós találkozóNvidiaTim GáborWatkins GlenmotorpalettaautósüldözésGrandland Xlexus rcAlain MenuToyota S-FRgunAWDTAG Motorsportbmw z2tévényíltnaphavas útNikolabiztonsági autópörgetésPeugeot 208RChuligánokStockholmChevrolet ImpalaChevrolet VoltmázlistaAsconade tomaso panteraVin DieselD3 GroupCullinankisfilmToyota TundraDavid CoulthardCompasselbocsátáscherokeerekorCruzeM8mesefigurákpiros lámpaSuperbikeolajfoltamerikai humorluxuselszabadult járműFedExVitogyárihaszonjárműInfiniti Q50Crosslandénekbestsellerinternetfakötélhúzáshójáróveterán autólökhárítóSkoda Octavia RSelektromotorborulapplikációBobKriszHonda JazzExclusiveKetterer ContinentalluxusautóVolkswagenCountachLancer EVOF12versenye-tronWintercontactMelbourneMatteo MalucelliQatarmarketingRWDHongkongÉv Autója 2017Usain Boltbunkórush hourEF7FerrarBJGumpertlada 4x4gumorFernando AlonsogyászhírároksavNiro EVAudi SQ7Jeep CherokeeAygoablaktörlőG63villamospaintballvakvezető kutyazeroKerényi ÁdámÚj-ZélandsárgaVenomHoldenBlackgázolásAudi Prologue AvantAudi A2CiprusragefilmcsodaSpykercigiJeepHappycsereAMG GTOtt TanakanimációshelikopterBac MonoOlasz Nagydíjgépi mosóG63 AMGNissan rekordutasításvámvolkswagen golf sportsvanR2wörtherseeparkolóbunkerürülékPiquetaudiobalesetmegelőző rendszerBruno SpenglerAlpineMoszkvaapokalipszisPakisztánF150e-NiroMlada BoleslavAll-TerrainMaserati GranTurismofilmes autókKen BlockGran TourismoAveoTSISanta CruzSkoda FabiaTataSecurityFelix BaumgartnerHuracamClarksonMogyoródvolkswagen t1jason stathamigazságszolgáltatásfutárkulcsbúcsúevolúcióbolondPorsche 911 GT3Michael Jostdigitális szemüvegVFTSBethelgyanusítottrenault talismanjövő közlekedéseIndyCrossland Xpattogatott kukoricaBonnevillealternatív üzemanyagGallardomercedes-benz s-osztályönzetlenmúzeumMarcus GronholmFocuslövésvasúti átkelőMitsubishi G4Opel AmperaBrilliancePepsisebességLiberty WalkmenekülkezdőMulholland DriveS90jávorszarvas-tesztolcsó márkaMaybachAlaszkaNorrdschleifeAudi TT-RSRenault TrafficForzaMount EverestLa Voiture NoireautógumiXJSuperleggera VolanteEsteban Gutierrezbérlésszembe sávlefoglalt autókMiatatanulmányjapán autóturán frigyesgarazsRoushfigyelmetlenultraibolyadriftNasser Al-Attiyahmegszorítási30 NPaul di Resta2019gőzgéphibridautóLada VestaF2BuggyforgalompedálFord RangerszórásnapenergiaForma-3Youabian PumaDB11felhőkiegészítőWill Stevensautóbemutatóhíres autóSonicösszefogásterelésszőnyegelőztahókompakt autóJaguar XFR-SsorozatradarsofőrMad MaxcsajokPeugeot 207román autósportszerűtlenjelzéskísérletLaptimingCadillac ELRtúlméretespeugeot 208 gtiMANvilágrekordSlovakia Ringfekvőrendőr60IsuzuMaserati 3500GTChevrolet CaptivaKonaAventadorhalálos irambanerőssuperquadDustermobiljó emberP1fröcskölnyomtatottdynoBill GatesHarley-DavidsonROCWSRbűnözéshivatalostitankrosszCrystal HooksEksoVestcserbenhagyásroncstelepkilencsebességes automta váltóBelgiumHonda Civic Type-RMitshubishiönjárórepülő autóTerrasütigyárVlagyimirgyorsulásKodiaqJustin WilsonLuc BessonfarmeriCarMehdi BennanikardiológiapénzszállítóISISkapszulakiszivárgott képbadassSciroccocitroen cxInferno488RenaultkerékHotwheelsgyilkossági kísérletdiszkóSuper SportBMW 2 Active TourerViperNémet túraautó bajnokságRollssebességmérésrendőrautókarácsonylexus nxherbieLeaf RCOpel KadettdagadtGuerlainDaniel SordoTrabantCygnetsorsMBUXForza 7flame warreflekszGladiatorszekértechnikaOslosávváltásrönkspanyolVivarorablásdízel motorSaab 9-3elektromos buszsubaru wrxszakaszHooniganslamborghini gallardoKiaForma-EmobiltelefonMazda MiataAston Martin DB9billencshókotrószingapúrdigital lightGinnyereményjátékAcuraGrand CherokeeLukács KornélNissan GT-R R34TDIEurosportluxus termékGT3Kovács ÁgiűrsiklóOne:1BMWrobogóshonda integraMinyonszerencsevárosrinocéroszbicajNismoLada 2104potyautasNascarMarcello Lottiutcai versenyOutlawnévMercedes S-classNissan IDxfelfüggesztésZafirabivalyMicramanuálisBarbieelektromos autózásugratásKalashnikovbalesetmegelőzésHonda NSXOpen GTsínChevrolet CamaromárkákÁmon OlivérRX-9lövöldözésE-PaceHyundai VelosterGenfi Autószalonkamerabüntetéstilalomporsche macanstorage findRallypro-tourerBMW M5 Competitonsofőrös autóNissan AlmeraGódor BarnaMatthew CampbellT1W213hibrid sportkocsiLe MansbukásautómosásDodge Hellcatlimitált szériakijelzőQ5TaycanImolaCross ConceptManor760LiMagyarországCreweTushkanovaPorsche BoxterKimi RaikkonenJohn Cooper WorksPHEVvodkalicitúj generációTieszénaSolbergM4 GTSlada grantaLFAM0TouristenZ5gerillapassatSeat IbizaMuscle Carmini cooperbiztosítódömpercsaládi autójégesőKia SoulEgerKarinabiztonságautmoatafisker surfkamionofficialbmw m5Toyota Yaris RSPosaidonsuzuki balenoautóipari visszahívásautó lopásCentenarioLS 500hSmart ForFourMercedes Maybach.AgeraB11autókulcsfinal editionplázaKanadai NagydíjHiluxMontenegroLettországkárosanyaglízingPeugeot 206ApertamodernSuzuki AuthenticsX-osztályMercedes-Benz SLS AMGDragatvKoenigsegg Agera R4MATIClasszóPCx6BMW 1602S10Maserati QuattroporteAlex ZanardihangvezérlésállrendőrijesztgetésR34AfrikabenceJon OlssonreakcióunboxingWildcatékszerüzemanyagiNextjwrcSLCring-txiJakus TamásPiercarlo GhinzaniZacariaPorsche Mission EZotyeSzlovéniaAlfa Romeo 4CszabálysértésautópiacStoffel Vandoorneporsche 959leállásprojektorcsalásEQCRenault MeganeGymkhanaXJ220Magyar Termék NagydíjPistaMarchionnaAviatorToyota EchoPeugeotpremierbobpályadrónPriorDavid BrownvirtuálisTraficAudi S5hajléktalannői sofőrsportautóPumalánykérésLPRangeridiótaPeopleKodiakMaserati QuatroporteR8Scoutlineautós üldözésHyundaiInsanityMarokkóLotus F1amerikaiharrachRange Rover Sportfiat. fiat 500Viper SRTX6MSkoda OctaviaVolkswagen JettaSThírdashcamMikkelsenAthéngyorsításTrophy TruckPorsche 911 RszelfiMercedes-Benz A-osztályPersonal AssistantfékútRally du VAR 2012Spongya BobRed Bull Ringbővítésjapán közlekedésHUVmodellfrissítésautosGordiniErwin Wurmamerikai közlekedésVilágbajnoksághasználatimosótulajdonosleleplezésTimo Glockforró vízimpalaCadillackémfotóGMCs60DakarGhibliAudi A8 L SecurityEspadasportkocsitWalmartJozef Kaban3DBaleChiron SportfékpadkersbakancslistaMercedes E-osztályvillanyautóSubaru ForestersütiszörnyPetersenBullitTyler WitteBMW X6pótkocsifűnyíróTrustbontásSteve JobsrányitásÉsztországLance StrolldizájnergyakorlatRedMr.BeanPlaystationsávtartóelektromosPaul Swiftland rover discoveryLada Nivaluxuscikkpaul walkerejtőernyőautó eladásQorostérképtörök közelkedésamazonfegyveresekMarioúthibagullwingiskolabuszFord EcosportGLAkarmagazdagChevrolet AveoNicoAndy Priaulxkétkerekezés24hbalesetekmotorSan DiegoesőmegtaláltOpel AdamMick Schumacheradatoklevegő meghajtáskameráswhite-collaroff-roadOpel CascadaForza MotorsportTata Nanovásárlásaudi q3Ladaangol közlekedéstelephúzásford c-maxkörnyezetvédelemCan-Amegyterűablakközterület-fenntartóoldalkocsisorompórally du VARcsúszós útoperatőrHong KongtehénSuzukiversenygumiselfienyújtott karosszériaujjlenyomatkupévadnyugatcsattogásgokartVolvoMcFlyRenault RS8CvéletlenkutyaaromaEliaatkinsonmacskaskoda 120Ford Fiesta RS WRCtaplóXC40stop táblaSzingapúri NagydíjkukásautóSeatkarbonévnyitóDodgehecc44stretchtúraautó világbajnokságkombiVAVMiami Vicetáskamentőscars and coffebenzinkútládaderbiSvédországkerékvetődarázsFerrari FXXPokemon GoMichelinLa TomatinaBeppo HarrachZöld pokolChevelleCintraámokfutásGázosításmercedes-benz c-osztályelszabadulOschersleben8-assmokevadászat488 PistaegyediSvéd ralidacia sanderoFerrari CaliforniafestékszánkóFerrari 812 SuperfastAutós eladásokalkalmazásőzIndiaCitroen DS5videó válogatásMaseratiboxerBugatti Gangloff Couperolls-royce wraith3008ApriliaautópályamatricakamikazeszupersportkocsiedukációValenfóbiakrosszmotorRS200pickupspecifikációkbentley continental gtPaugyőri Audi-gyárgyorsasági oblábbal vezetkisteherautópostásThe Mint 400i5Rhys MillenbessenyeyG650vicces videóterrorrobbantástruckcinemakommunikációgyalogosvédelemfékszenzációJapán NagydíjjelölésAWVNASAnyirfasdragsterPro Ceedhanninenamerikai rendőrségfelszereltségbicilisLanciaijedtségRobert KubicaISAirbusporral oltóAIDSsátorJurassic ParkkivetítőToleman3-asZ06körforgalomBarum-raliEcoboostMaverickVolvo S70 Rjapán piacminigunToyota RAV4Forma-1 Bahreini NagydíjW Seriesford galaxyfelajánlás8terephyundai i20babatáblaemberségNissan Skyline R34boxEnerGForcefesztiválSanta FeMarine Editionbmw 507versenysportford thunderbirdBaldwinNissan Noterajtmagabiztosságskoda fabia s2000FenyrreklámberagadhibaCitroen DS3USAösszehasonlító-teszt911 GT2 RStraffipaxkajaoldtimer találkozóLotus SUVNissan NV 200egyezményteljesítménymérésJannarellyélményautózásMonsterhulladékgyűjtésbioüzemanyage-GolfHill ClimbhányásMalfahűtésmorganR3bicikliúttornádóLamborghini DiabloKoreai NagydíjS600Motkányvicchibrid autóWorld Series by RenaultráfutásbetonMalajziafrontálCadillac CTSUH-1Opel InsignianepperKevin AbbringNestor GirolamitávolmaradásHummerGenesis G90BMW 5 GTorigamiszemetelésünnepi modellNissan MaximaPortugáliaelsőMikuláslancia fulviaSupermanLiveWireforhőségfurcsa járműcsúszáskabrió911szélvédőmosóI8audi a4tilos parkolásdefektgolyótűzoltóEclipsejavításkínaQoros 3napfénytetősylviastábRoad RoverhullámstatisztikaDronekhanaRali du ValaisbambuszHalid AvdagicRolls-Royce Wraith CoupeKugakanyartesztbakiItaliaKia RiogreenlinereflexköltözésMcDonaldsJensen Interceptorázsiai közlekedésmercedes-benzchevrolet cruzesvéd piacOliver Blume6x6beszakadt burkolatmagyarfelfrissítésugrásOpel GTBMW M2Suzuki SX4BMW M3Volvo modellTCR EuropeelőzetessafariVelarCanepaszirénaKomáromAbu Dhabi NagydíjSWLada KalinakatonaiRubiconMercedes-Benz E-osztálykéspáncélosdrágaF430GyurtaJettatoyota versoKeszthelyi VivienB2TerrakhanakamionsofőrCupravízGlobal Vehicle TrustAriel AtomHadik AndrásU2távirányítós autóhosszútávú autóversenykultikus autóidiótavégső állomásC3szállításDwayne JohnsonTiguanújjáéledfilmesSuzuki Swiftcseh autóscootermentésSibiu-raliüvegkárFord FiestahumoroslufthansayoungtimerS1vészfékDetroiti AutószalongyerekfurcsaságVolvo reklánmYeongamTFSIDisneyFR-SelőzésPorsche 911Opel AntarapulykaRolls-RoyceOlivier Panislancia deltactsJaguar X-Typechrysler 200AEC Routemasterszellőzőizomautótüntetésingavirtuál tuningfelahegyreÍrországOpel CorsaModel 3MakitaBloompadkaAurusdoppingFormula 3dízel botrányBMW 6bombaralifelvásárlásm5Tesla Model 3GR SportDaciavonatvideóLandauletrali-európabajnokságHammanrepülhíd csereReal MadridMbDesignvásárlóRX-8ködRoad AmericakéselésGiuliaeldurranlebukásautó rongálásGuinness rekordjean-claude van demmex7retrohooniganképQ6Jeff Gordonhackelés34 órás versenyhernyótalparab autóGLBitalVIPrajzAero 8KTM X-BowGeneral Leeadásford s-maxBMW X5hódmezőrületNissan SilviaGarázs TVactrosoroszországlandolásbüntetőfékTalismantrezortolásvasútFranciaországNürburgringMotorexszimfonikus zenekar570Ssubaru wrx stioffroadPikes PeakhalálájulásharcA5elektromos terepjáróClimbkhanalabradorrobotizált autóutcavolkswagen eco upAlpinaSnowkhanakémfotókkávépusztításlakókocsiáradás24 órás versenyumbauBollingerdagályXStingerRodasszondatetőMadárBrit NagydíjDChistoricskoda superbRaptormarkolóJumpyMitsubishi LancerintruktorWLTPEMCpechSebringLand Rover DefenderFootkhanaHyundai i30nagymamakereszteződésJereztesla model xnémet sportkocsirongsegítHockenheimSportsCorbellatiFormulazombiVolvo C30SsangYong46szörfItaldesignCitroenkisvasútschumacherSata-raliMonzakaszinópiroshatótávPontiacRX-VISIONBYDMinieséspályanapGLCAudi Q2Carlos GhosnDavid Hasselhofftávirányítós indítóKikifotóidiótaPeoplePeoplenissan gtrVolvo XC90Willys. modernTipoRali EBolajInfinitiukrajnaszaltóGT 4TigrispezsgőfoghúzásfogászattúlkeresletKevin Magnussentalálkozó2CVlánctaxiHollywoodBZFerrarilopott autóFrank SinatraVenezuelaAston Martin Rapide SVRátépítésquadBentleymocsárlelepleződésX1autókiállításcadillac devilleSigdsrallyCars&Coffepeugeot 308 swAurus SenatgyalogAgera RSPekingi AutószalonBMW M760Li xDrivefelniHaasGMC SierraArab autózásjótékonyságRenault TwingoMarchionneváltócustom carelszaladszoknyaPutyinJohn CenaMercedes S-osztályDacia Logan MCVCountrymanjótékonykodásAntonin TlustakPuskádi JánosADAC Deutschland rallyGenesisrakétaMarco WittmankápolnaV8 Supercarvolkswagen jettacaddy960elveszveautótolvajSemaszociautotalalkozoEscort2013brutálelőjegyzésszolnokkedvezménymozilopottnyerészkedésNYPDSirokfisker karmaAlpina B3Lykan HypersporthalálesetgyorsaságiSergio Marchionnehulladékgazdálkodásromán közlekedésBMW 1Citroen DS3WRCBMW 5Honda CR-VautómentésrekordJeep Wranglersunyimotorhibazuhanásgyorsulási versenyszállodaBMW 5-ös sorozatRallyehirtelen kormánykapacitásCitroen C4 PicassoEl CaminokarcközlekedéssúlyelosztásnyomtatásbunyóFord F150hangfalkátyúfolyólehetetlenGoProbűncselekménylépcsőtrutyiPeugeot 2008i30 WagoninastankolásSebastian VettelKlassennissan nv200murvaNew JerseykatonabevásárlásFerrari 599 GTBRoválpályaChelseanézőklimbóSiennaroad rageVila RealClarionVectraintelligensZumaAssetto CorsaLas VegasGörögországWolfsburgAwaintorlaszBJ BaldwinSuperfastChargeSt. James EditionWaymoSennaMOLT-CrossNimródMotegiKuala LumpurBMW 4-es sorozatEric Boullierrepülőautós jövőszabálytalankodásgarazs.tvEurosol-Honda Civic Type-RFord MustangDodge ChargerAustinMonacói NagydíjbesirtunkvezetésWaldowElon MuskC8Bryan buffierIndy 500vasúti átjáróElektromos motormutatványOlaszországGigafactoryWalterné Dancsó AdriennTechartbuffiergiccsRXDevellovaskocsiBentley Continental Flying SpurAdria Cenniferrari 458 italiaJeanner rallyKarsanzebraspeakerAlfa 4CfalsefalseBuickbaja 500arab közlekedésCitroen C3bringaMegane RS TrophyRally Cuprongálásirodabarn findBob BellhirdetésDRIVE PILOTdonington parkMinibigOrlandoélőBlazerSebastian LoebWill SmithSwift SportYuliannasérüléssportIATValhallaBarcelonacsomagszállításEmilyBZZZimprezaFiat 500kazárMercedes-Benz CLAcliobérautónyári gumiDaytonaSilveradoR8 SpiderIrmscher InspirokézikönyvIndyCarszemétszedésSmart CabrioszemmozgásVarekaisebastien ogierDemonkéséswiesmannmanőverhősturánátnevezésLAmeganetolatásjégautóMomkhanaSportwagonYamahaWWEChironTrans AM992papritkaságPlútóBlack BearbölényszéktervezetGuardSAS Iriswellnessmeglepetésland rover discovery sportLodgyidőmérő edzésorrszarvútartályCaterpillarNissan SentraGoodwood Festival of SpeedfüstIFALaguna SecagödörChargeri3prankTokiói AutószalonKancsár Ferenckicsúszástanulmányautószippantós kocsiösszehasonlítószerkezetgördeszkatechnológiaSRT ViperE63 SbrutálisGyulaFormula RenaultHonda Preludeittas vezetőbaleset tengelyvárólistaLance Gilbertzúzáskoreai autóillegálgyorsasági motorönvezetőSaabcitroen c-xrgyorshajtásjó sofőrmercedes-benz econictotálkáremissziós botrányOpel Zafira TourerautomatikaA110francia autóeladó autóvisszahíváskereskedőSuzuki AltoTacomavizelGTVIncRomániamotogpKlausz KristófFiat Tipoillegális versenyháromkerekűátveréstesztpályaversenyautó30 évSuzuki KizashihegyTesla Roadsterliepája-raliBessenyey ZoltánToyota SupraspeciálisparkoláskergetőzéshőkameraI-Pacekonföderációs zászlóPace CarKia CeedGhostszállítóML63 AMGA4korlátozásFerrari F40 LM BarchettadudaVorsteinerbatmobileterepjáróidőjárásjövőképFinal FantasySLKGMC Yukonboxkiállásfoci959ágyGorillazmexikói autóAmbientetalálmánytoyota 2000 gttrailertúraautótemetkezésHayden PaddonKoncz GáborbuszLandwindBambooutcai autóvolkswagen bogárbringásföldcsuszamláshangprojektorVályiTaco BellplatformSamsungford kaLMP-1arany fóliacsehparkoló asszisztensMasterEurópa BajnokságBajaDániamásodszorkínai piacalvásMercedes-Benz SLSPur BlancPosrcheNyirfás JuliannaGRspanyol autóCaterhamVW GolfújmentőakciómotorháztetőstoppályadöntőP100DversenypályaRS4Racing Editioncar pornkínai autójogShelbyUTVleopardLancerzsiráfUltrahackerFord F-150Explorer STfurgonAlfa RomeoAston MartinHeinz-Harald FrentzenLamborghini AventadorfelelőtlenNagy FutammezőgazdaságbetonkeverőSpanyolországdarulazaVida812quadskidugódurvacentenáriumAppleDaniel RicciardojelenlétVÉDArendezvényokos fényszórószalonautótesztS-Editiontilosban parkolásbemutatóEurópai Bizottságvezeték nélküli töltésroncsderbiFerrari LaFerrarigalambLexus LF-SAF40IED SyrmaDodge DartSesto ElementoAirscarf720SmotorosburnoutgyűjteményspeedzoneLaFerrari ApertapanziószörnyVelociraptorVolkswagen EosjelzőoszlopBob LutzSUVkazahtilosjelmezHennessey VenomAutopilotbmw maasaicaelképesztőhátsókerékChicheritMazda CX-9fejszeráncfelvarrásChuck NorrisroadsterbuszmegállóBuick RivieraBMW 6-os sorozatFIA GT3Nissan Micrablack fridaytestPorschejégrendvédelmi erőkkólapullmannMax Mosleyközlekedési lámpaARTkereskedésGrand Dusterrossz útHorizonNissan JukeNDokkerelsüllyedErzsébet királynőChevyJCWMacan S3d nyomtatóMaláj NagydíjfelfújhatóRali OBSpirit Of Ecstasygyújtogatóhot hatchfejesDél-AfrikaChevroletepilepsziaMicheliszSuper TrofeoVWROALlefulladöregprofiszerelőCX40hangutánzásMitsubishiSubaru ImprezaépítésJaguar XFROPCMercedes VitokormányRTRLebaronVitézi DávidgyalogosPharrel WilliamsvírusJensenLe Mans 24hBMW I8infotainmentlyukBulldogpókmercedes-benz mlcelszállítássnowboardGenfcsomagtargoncaönvezető rendszerLexusBTCCFord RacingfelvonuláskigyulladKia NiroleszállásspeedOlssonGuerlain ChicheritvontatásIRCrandiV12szarkaháborúszáguldásbolygódugattyús motorfelúszás3D nyomatásLamborghini VenenoBMW E30 M3showkátrányReptárHumveesugárhajtásúsivatagkilökésCorvette Z06Mercedes GPelmebeteglincselésE30Audi RS3Bitter SándorbefutóMercedes CLK AMG Black SeriesFiat 124 SpiderBoxsterFerrariPeopleZengő MotorsporttrükközésNissan Skyline R33ATS-VszínekévfordulóelakadlángolA9Dacia DokkerYas Marina Circuitsült krumpliM550dproblémaHenessey Venom GTingyen autóVida JaniHyundai GenesisHofmannfuvarDannySubarutávirányításMazdaelakadáscrossoverIndiai NagydíjesteOstbergTSARAVisionMichelisz NorbertAudirobogórészegnissan leafLMSEasytronciPriusgumiszalagittasGT-86NovitecFalcon458 Italia458nagy sebességMIGünnepiAudi TTWalter CsabaTransformers458 SpecialeLevanteorosz tuninglángszóróAcura NSXGyulay ZsoltSkoda múzeumelbocsájtásSuzuki SamuraiKOERUkonzolgyerekülésállatAmpera-elökésdrogautósportDodge Challengernavigátortrélerneed for speedAyrton SennamunkagépPSAScalaÉv autójaalvázKaroqgyerekekszelektív hulladékAbu-DhabikoppintásYpres-ralinézőKazahsztánRapidETechnicLykanLancia Themadonutkályhavolkswagen boraLamborghini MurcielagoChevrolett CorvetteYarisrönkszállítóDucatopalettajégkaparóJohannesburgNyirádShelby Daytona CoupeBMW 503Toyota CorollaTakataMercedes C-osztályKadjarbritish greenDelta HF IntegraleVeyronstadiongarázsajtóAlfa Romoepermetezéskereslet csökkenéspoéncélautomata váltókilökHonda CivicZR1Ferrari 599 GTORed Bull Racingforma-1Bentley FalconUPSprofitzenelóerő harcKia PicantoF1keresztbeVerstappenrendőrBMW 4 Gran CoupéMcLarenbikaRapidNeongumiégetésForma-2visszapillantóEVmentőVolkswagen PoloFiat Pandaenzo ferrariFanatecluxus buszterepezésNordschleiferugóQVelsőbbségGazoo RacingChicagoInfiniti M30dorosz közlekedésgyerek autóbruderPárizsi AutószalonlövegSentryroncsmikrofonbalhéUrusA120XVBattistacrashForza HorizonAudi A8 L ExtendedtitániumLapraszerelt autóvolkswagen beetlesprayrobotördögszekérT-RocFiatForma-1 Spanyol NagydíjBatmanfreighterBreitlingfüves cigiTallinBútor RobibéreltNetflixArteonBelga NagydíjkráterExtremetávolságformaHungaroringVignaleletartóztatásSpyder

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.