keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőRufChevrolett CorvetteSMSmajdnem balesetMissileLand Rover DefenderCitroenszemétszedésDTMHonda CivicleleplezésVolkswagen EosRoberto Merhix7gyorsasági motorCitroen DS3WRCPorsche PanameraRubiconMasterToyota Yaris RSRWDDaniel RicciardoSaabmárkadriftIndiai NagydíjBMW X5Tesla Model 3limuzinRhys MillenSlovakia RingLand Roverarab közlekedésjavításRickard RydellGuardnézőkátadásFord Kugabörtönpókrichard hammond720SzúzówörtherseeFormula Studentfarmertörök közelkedésWolfsburglistamúzeumközelQoros GQ3Janner rallyskoda 120bobpályaEnerGForcejégkaparórobogótrükkZFyoAntonin TlustakkísérletversenyautóMarco WittmanrageModel SDevelegyediG63 AMGHorizonFenyrprojektorAndy PriaulxwrctávolmaradásVeszprémVolkswagen JettabukásdigitálisJeff GordontélhűtésAxiálFlametoyota land cruiserprofiGPSPiquetZöld pokolInfernoShelby GT350RRali OB760LiMaseratiprankszámozásgyalogRenault Trafficvillámlásbringabölénye-GolfSvédországszirénaÉv Autója 2017angol autóMaláj NagydíjYamahaSecurityGT-86Suzuki VitaraCadillac CTSfelahegyreMercedespezsgőversenysportTata ZicaATS-VtechnikaNorrdschleifeMogyoródcsomagszállításTSIelnöki ügyHennessey Venom4x4mercedes-benzgödörjótétpályanapRally CupYpres-raliAfrikaidőjárásSpecialefejlesztéskésésV8 SupercarVolkswagen Golfgyárikereslet csökkenéspusztításDacia Logan MCVMotkányjégautóKaikarmaBMW 6-os sorozatLS 500hkonvojkamerásájulásrobbanvolkswagen eco upDodge HellcatDurangosziklaolajcsereWillys. modernbmw m4katonaipadkarali-európabajnokságRX-VISIONszigetdemonstrációyoutubeOpel Zafira TourerNissan Micragyőri Audi-gyárdugócélgépkamionAudiPeugeot 508szánkóGeelymercedes-benz econicKertész KrisztiánvideóVolvo XC90205G63Ferrari F12 BerlinettaDodge DartMemo GidleyAmerikai NagydíjGT 4mentőakciólowriderNissan Skyline R34Titan XDráncfelvarráskínos esetJorge LorenzoR8 SpiderhójárópermetezésLuc BessonDevel SixteenAston Martin Rapide SGran TourismoStelviodacia sanderoCentenariohatótávGRMNgyerekülésVolvoautomata váltóGhymkhanaJohn CenaColins CrestNorvégiapostásMercedes SLS AMGhalálossütiAbu Dhabi Nagydíjangol motorkisfilmlányKugaU2palettaKeszthelyi VivienzuhanásGenfi AutószalonA110VW GolfSupermanIrmscher InspiroKia Rionyári gumiBMW Z4oroszországboxkiálláskereskedéslépcsőgazdagelsüllyedlexus nxrönkvetődéskergetőzésleopardNissan 370zKen Blockkályhapaul walkerHumveeMbDesignKAMAZJanner raliegyezményhibridCitroen DS3Netflix44Jedlik Ányos KlaszterKharitoninAmbienteOne:1szemetelésNissan NV 200Bob Bellbalszerencserondalövés458 ItaliaJCWGordinilancia fulviaApertatalálkozószakaszFord F150Will StevensF430Marine EditionScoutlinehőkameraGLCKoncz GáborCadillac ATSwiesmanntartályDragDániaforró víztetőSportwagonmólóOpel CascadaMoszkva3DmázliepilepsziaverésSuzuki AuthenticsmagyaraudioKimi RaikkonenNissan rekordönzetlenszőnyegritkaságNissan Skyline R33gengszterEgernissan nv200AusztriaNissan Noteparkoló asszisztensSLS AMGszórásJari-Matti Latvalaautó lopáséjszakaM550dparkolóneuvilleHayden PaddonRX-9biztonságtechnikaautótemetőClarionS65szekérToyota SupratanulmnánygyászhírfüstmeganeénekAlpinaBahraini NagydíjkémfotóSSstopkráterquadbiztonsági autóChristiano Ronaldojaguar f-typeDodge RAMXC60AthénesésépítéssorozatKia PicantoSvéd raliforgalomeldurranhangutánzásFiat Tipozombipeugeot 308 swgyorsaságirali-világbajnokságakadálysikerrandinyújtott karosszériarollerArany KormánykerékAudi A2pápaMiguel MolinamarkolóJakus TamásWTCClyukjátékautóFerrari 599 GTBDucatoTigrisesőegzotikus autólefulladKovács TamásHong KongoposszumOlssonmini cooperPekingi Autószalon350zfelfüggesztéskanadaBreitling Jet TeamapafejesamerikaSport SVRsztoriüldözésSmartrasszizmuspro-tourerMcLaren P1IED SyrmagyorshajtásArteonbuszÍrországbaja 500ARTSCCBac MonoteaserLancia ThematolatásForma-1 Bahreini NagydíjDaimlerFerrari F12önvezetőFiestanagy sebességsorsMicheliszCX-5platformaromaForza Horizon 2minigunChevrolet AveoVeyronLaFerrarifestékfaillánykérésÚj-ZélandrongálásIrmscherBessenyey ZoltánAudi RS6lincselésorigamiZotyerendőrautómentésAgera RSLamborghini Aventadorrendőrségvirtuálillegális versenys60pedálautótolvajWorld Series by RenaulttechnológiaSebastian LoebutcaNovitecegykerekezésM8porsche macanHofmannPetersenHyundaiNissan AlmeraJaguar XFR-SGMC SierrabikinibikaThe Mint 400golfautóOlaszországMomkhanaDokkerpirosactrosunboxingörök garanciaszociautotalalkozoÁmon OlivérTucsonNürburgringgunYarisAlain MenuatvTakataKoreai NagydíjpisztolyMatthew CampbellJosh CartubuszmegállódaewooLancer EVOmocsárWankel motorBentley FalconBugatti Veyron SSvételhangutánzóLada 2104döntőlángszóróboxerring-txiNissan GT-RbestsellerfeltörésTiegarazs.tvMarchionnalövegVolvo reklánmszabálytalankodásPorsche BoxterpokolkátránygerillacsehForma-1 Spanyol NagydíjversenygumisávváltásMLBautolivCsillagtúraSkoda OctaviaördögszekérVida JanielmebetegAnton Yelchinoff-roadhavas útMercedes-Benz CLAbmw x1Opel MagyarországhibaMercedes-Benz G-osztályreflexVignaleőrületamerikai közlekedésWildcatLykanformercedes-benz s-osztályBMW 8ajtójégSwiftneed for speedkezdőBMW 2-es sorozatkigyulladTCRhihetetlenCruzebénaLandwindSuperfastzsúfoltságMercedes SLSrosszullétbéreltVin DieselbénázásInsigniaPaul di Restai3 REXAlpineLada PrioraGinporcheszilvszter ralistábútSuzukatulajdonosToyota RAV4károsanyagAlfa RomeoúthibaIATHonda JazzLadaJeanner rallyISAudi TT-RSOlivier Panistesztnapelemdagadtalternatív üzemanyagrugóEF7savPortugáliaoldalkocsimotorpalettaLiberty WalkkormánymanőverkisautóRenault Clio TrophykutyaszenzorFord MustangBugatti Gangloff Coupe2CVhajóversenypályaKínai NagydíjCitroen C4 PicassoHungaroringSuper SportmenekülDacia DokkeroffroadZengő Motorsportfalsefalse30 évfrontálhókotrówellnessPorsche 993Tiguanrobotizált váltó45YeongamItaliafelnimodellfrissítésalvásvillámRubens BarrichelloFuriousNvidianyirfasgörkorcsolyaAudi Q2Red Bull RacingCorvetteJames MayMakitacsomagCadillac Escaladeáldáskínai közlekedésTallinSuperleggeraVivarotornádórx8Alfa Romeo 4CmarketingBMW 503bankautomatadacia loganbombaMexikóm1raRenault Twingokoncepció Bugatti Veyronelektromos UTVLa TomatinacserbenhagyásAIDScar pornNagy FutamLamborghiniDisneymercedes-benz mlcAMG918 SpydernyomtatásAston Martin CygnetBentley Continental Flying SpurkilökésbiztosításépítkezésLexus500eGuinness rekordvasúti átkelőamazonDél-KoreatalálmányminiszterelnökselfiepótkocsispecifikációkkirálynőOpel Adam Rallykávéorosz közlekedésBlackbemutatóJaguar XFhistoricFord RacingidiótaPeopleshowrobotautóEMCbalesetmegelőzésRománia911TransformersSixtVilágbajnokságRadicalBaleX-osztálykit carHaasUsain Boltbeszakadt burkolatfuvargyalogosvédelemPorsche 911 GT3célNASAraliVályirottweilerittas vezetőWSRGorillazDRIVE PILOTRS4mentősroncsharcQatarutcai autóhíd csereKodiaqtűzcsapünnepi modellBatmanPorsche Mission E458jelzésborulpiros lámpaHonda 2&4RallyegumiégetésmobilitásFRDél-AmerikatámadásLamborghini Diablovolkswagen golf sportsvanEmily3008BMW I8Kovács ÁgiWestfield MegabusapickupgyárHunGarianCardokDronekhanaBútor Robihibrid autóMcFlyGarázs TVlandolásszaltólánckombiSonicrombolásColoradoBarbiegyorsításLettországHenessey Venom GTorrszarvúAudi A8 L ExtendedhibridautóbukfenctűzijátékSubaruCorbellatiDaytonaMarcus GronholmRed BullillatMonsterarab autónézőERCablaktörlőumbauautómosásHyundai i30törvényRaptorS90hosszútávú autóversenyNeonAmpera-eSzilveszter raliBMW 4-es sorozat8darálóRollsfelvásárlásUPSközútNestor GirolamiForma-2összehasonlítótrident iceniBMW 5-ös sorozatCaterhamhavazásMercedes-Benz SLS AMGtankHuracamkabrióFicza FerencKlausz KristófijesztgetésChevrolet Camaro Z/28Demonbalhéamerikai autóMartin Caceresjárókelőszabálysértésutcai versenyterelésTouristenfahrtConnectedDriveX6MsugárhajtásúErzsébet királynőSergio Marchionneford c-maxJensen InterceptorelőzetesSkodatáskanissan gtrMercedes A-osztályFord FocushumotUrusautó eladásMelbourneveteránbivalyLas Vegaskompakt autóÉsztországBarcelonarepülő autóA5BreitlingGázosításraktárKia Forte KoupUTVMission EMad Maxvasúti átjárógázszivárgásarmageddonDucatiBuick RivierarajzösszkerékOpel Adamjávorszarvas-tesztcsodaGTVherbietáblatehénFiat 124 SpiderkihajtókatonaMazda CX-9megelőző film3D nyomatáscsajokRenaultbetonQoros 3gyúráshot hatchrally du VARrágcsálóCayman GTSSAS IrisVilnerszlalomapokalipszismentőegyterű autószembe sávKefo MotorsportRimacHalid AvdagicMiami ViceKonasordoidősFord FiestaofficialNissanHadik AndráscsattogásgázolásSubaru ImprezamanuálisColin McRaegyűjteményHockenheimdragsterMonzakombájnKanadai NagydíjM PerformanceMicracsúszós útbadassgyilkossági kísérletfekvőrendőrPeugeot 208bejelentésKecskeméti BalázsVitoFerrariConceptML63 AMGFord F-150BMW 6kupévízmotogpháromkerekűhangprojektorEclipseGTAcustom carSeatAcura NSXToyota EchoOlasz NagydíjSesto ElementoA4Hollywoodtrükközéstilalomjarri-matti latvalahomokviharNew Jerseyelektromos autózásI-PacegőzgéplisztRhonda integraOstbergWranglermentésTrustBonnevilletesla model xBuggysafarikisteherautótúraautóbioüzemanyagcherokee812sertésfilmesirodalasszóX5MMinyonFootkhanarobbanásMarconioszlopSmart Cabriogázautós üldözésFanatecPauAlaszkaVectraTraficHiluxBMWaudi q3HuayrafejszeMagnus WalkertörésJannarellypulykakigyulladtwcGenesisfogászatLamborghini Veneno Roadsterelektromos autóTolemanSportsZ06VWKancsár FerencKia CeedautógumitengerNerőszakkipufogószabadidő-autóX-TrailSnowkhanaújplázarobotizált autóautóútHyundai ix20Porsche 911 RzeroMagyarországszenzációRali du ValaisIndyR8futárDodge ChallengerkarácsonyemberségvodkaIndy 500Toyota PicnicSierraMercedes GPillegálszelfiAMG GTe-tronFerrari FXXAppleiCarlebukásBulldoglezárásFrankfurtVetteausztrálelszabadult járműKoenigsegg Agera HHjó embermagabiztosságForms-1BrillianceamerikaiPlútóautópályaInsanitybrutálLe Mans 24hBZZZClimbkhanaRally du VAR 2012Chevrolet Impalabiztonsági rendszertanulmánykarckonföderációs zászlóFerrari LaFerrarirobogóskombi autó458 SpecialebaseballmackóteherautóSvájchumorfavágásAlfa RomoeXsárgahőségaprkolóalagútSolbergTaycanHill ClimbzebraBMW X4Gódor BarnakilökdodzsemGhostrablásHeritagemobilkötekedésdonutcsalásszakadékvilágrekordrenault sanderovakvezető kutyamodernPókemberTobias MoersNoodlegiccskörnyezetbarátsteve mcqueenrajzfilmhaszonjárműLapraszerelt autóCarlos SainzSpirit Of EcstasyKia SoulJohn Cooper WorksFormula 3edukációLotus SUVújjáéledinternetNissan Silviaakciópieter tsienvolkswagen boraFerrari 599 GTOköztisztaságvizelNAAFPiercarlo GhinzanihúzásVolvo modellhajléktalanMax MosleyroncsderbiMiatavéletlenspanyol autóspeedösszehasonlító-teszttrolibuszgumorrendszámkameraLukács KornéllimbósüllyedésX2vizes útimporthyundai i20dömperFormulaextra 300Red Bull RingkardiológiaRali EBtargoncarossz útelszállításlelepleződésNicolas CageMercedes EVO 2renault talismanvárosi miniOsloBen AfflecklabradorAEC RoutemasterEurópa BajnokságkivetítősunyiCamaroVenom F5HondaContinentalhot rodToyota TundraszolnokToyota GT86szingapúrPakisztánkötélhúzásMr.BeanCaymanszékejtőernyőnagymamalevegő meghajtásRCDodge ChargerKadjarkazahSpamurvaspeakerMitsubishi OutlanerGymkhanaQ6homokfékMaybachMazda Miatahangszippantós kocsiMáriapócsterepezésQ5CaliforniaKazahsztánNémet túraautó bajnokságtestmatt fényezésGLAKia NiroBoxsterMonacospanyoltrezorIndyCarSebastian VettellövöldözésRX-8mezőgazdasághalálesetvonatWRX STICiprusbunkóSibiu-raliChevyEric BoullierADAC Deutschland rallyproblémaE30W213fékpadelsőhollandGoProKevin AbbringalvázJänner-raliOpel Corsatüntetésjapán autóalfajapán piacBMW 1sütiszörnyBentleyAbu-DhabiiX3Koenigsegg Agera RNissan GT-R R34defekthirdetésTwingoNascarJurassic ParktávirányítósVeneno RoadsterFR-SvákuumFinal FantasyCrosslandFiesta WRCferrari enzoautótesztNasser Al-AttiyahmotokrosszolajVFTSDusterátnevezésBelga NagydíjbetonkeverőjótékonykodásMick SchumacherTDIolajfoltfesztiválPontiac34 órás versenygokartStellahányásRinspeedForma-3Matteo MalucelliszimuláláskedvezményszemmozgásNicoChargerreflekszMartn ProkophóemberátépítésInfinitilángChicagoTechart3d nyomtatóesteMichelisz Norbertnői vezetőAston Martin DB9volkswagen t1garázsajtóGörögországPharrel WilliamsgyalogosGLEfigyelmetlenaudi a4pénzszállítóBill GatesPutyinlopottWTCRRenault MeganefurcsaságForma-4ItaldesignfotóErwin WurmletartóztatásReal MadridEliasorompó24 órás versenyszoknyapoénSuzuki SX4BMW M760Li xDriveAcuraélményautózáslufthansaautmoatalakóparkKTMspraybeszakadtChuck NorrisWintercontactszáguldásborulásbuffiercrashgépi mosóékszerSWBMW E30 M3BudapestPeugeot 206nissan leafSergioMcLaren 12cCitroen DS5ráfutáslökhárítóLe Mansbentley mulsanneRolss-RoyceE63 SschumachermeglepetésKarinaVenezuelakaszkadőroroszWWEJapán Nagydíjpattogatott kukoricaőzTushkanovaRenault RSnémet sportkocsibővítésCintraMercedes-Benz E-osztályMercedes Maybach.amerikai rendőrségNissan IDxkiállításPorsche 911Jaguar XFRland rover discovery sportForza Motorsporteladó autórobotmázlistataxisportautóLamborghini VenenotöltőRober Kubicadűneskoda superbnavigátorhanninenMercedes-Benz M-osztályborzszénaburnoutmikrofonZ5IRCMaserati Quatroporteeladásautós jövőTestarossabakancslistaXD3túlkeresletMazda CX-5GT3jogJaguar X-TypeUSA NagydíjvillamosMáltaF1kersbrutálisD3 Group6x6Felix BaumgartnerRodashőskalapácsQ60i30 Wagonreggelitávirányítós autóélőAusztrál NagydíjMercedes CLAMaserati 3500GTwalter röhrlbunkerepizódRowan Atkinsondigital lightbüntetésMitshubishifékútSaab 9-3Maserati GranTurismoXVMANdoppingDannykilencsebességes automta váltódynoChevrolet VoltMarcello LottiRat RodBMW 3 GTTokiói AutószalonLandauletMalajziaelőzBrit NagydíjCrystal HooksnyereményjátékT-RocmotorprémiumautószörnyeteghullámkazárCullinanHongkongHyundai GenesisreklámHyundai VelosterhegyAlpina B12svédLevantedudaBitter SándorRali VBmásolássólyomBMW M4 GTSGT4Grand Dustersubaru wrx stikétkerékSeat IbizaKaroqCrossland XSan DiegorepülDakarHeinz-Harald FrentzenPur BlancKerényi ÁdámbicilisbarátnőTataAudi TT CupViper SRTrepülésbillencs24hPosaidonHollandiaAudi A3balesetekzúzdaSuzuki AltogyakorlatNeymarKrózser MenyhértidiótaPeoplePeopleBrazíliaatkinsonAudi TTMercedes CLK AMG Black SeriesakkumulátorRosbergCadillac ELRW MotorsMonte Carlo rallyelső vásárlóTata Nanorönkszállítókeréksvéd piactelepEurópa NagydíjelgurulLance GilbertGooglerokkantOliver BlumebírságcsempészetFerrariPeoplebajnokságTCR EuropeTim GáborszerencsecigiMadártesztpályaautósüldözésMclaren 570Sbmw m5revansroadsterYouabian Pumazsenialitástuninganimációsamerikai humorDél-Afrikaford galaxyPepsiMotorsVelarWRXáremeléspolitikaDodgeVolkswagenkorlátozásVolvo S70 RSabine Schmitzúj generációfoghúzásBoschSpykerformapanzióSsangYongStoffel VandoorneVorsteinerBob LutzMcarenPikes PeakújjáépültkrosszmotorévnyitóittasSUVbringástávirányítós indítójeges útMercedes C-osztálykubaMercedes Vitoolasz autóPeugeot 308 GTigurulGuerlainimprezaPanamera Sport TurismoGeneral Leeidiótaközterület-fenntartóGallardoóraFordGenesis G90Honda NSXJon OlssonkiegészítőXJrolls-royce phantomroncsteleptahópáncélozottAll-TerraintűzoltóságdrónManororoszlánGTYas Marina CircuitHonda CR-VmeneküléssérülésNikolaBJGyulaelakadtotálkárconvertibleFranciaországjátékkonzolüzemanyagShelbyInfiniti M30dműszerfalPlaystationbabaSebatien LoebmárkákLanciaindításSpyderM4 GTSlakókocsiGumball 3000fisker surfhooniganturánsubaru wrxszedánháborúA9Brazil NagydíjMagyar Termék NagydíjjógaEngstlerGMCFiat 500LcrossoverfelúszásBYDmunkagépversenyámokfutásBlazerKTM X-BowszabályozásSochigarazsKatarpotyautasNémet NagydíjAudi RS3960SpanyolországkólaChironGiuliarolls-royce wraithcitroen c-xrC8C3motorosrendőrPárizsi AutószalonMitsubishi8-asbérautóWald InternationalkanyarBMW 1602parasztkézikönyvaranyDaniel Sordo570SdudeLamborghini HuracannapenergiafilmrakétaátverésAyrton SennaSherpzeneyellowstonePokemon GoZafirajelmezApolloSemaEvoqueCrewefisker karmasportkocsitJohannesburgdonington parkbambuszszerelőPriorPeugeot 2008dashcamcrash testpoloskayoungtimerverekedésugrásRange RoverQVHUVprototípusChevrolet CaptivaelőzéselaludtSzingapúri NagydíjAudi Prologue Avantorosz tuningbarn findSTparkolásSilverstoneDoritosTom ChiltonTrophy Truckgumiszalagingyen autóberagadcadillac devilleB11gőzkipörgésMercedes-Benz SLSUltradurvaFord RangerFocusPeugeot 308BMW M2koreai autóládaderbiJensenfelhőFalconInterlagosMikulásvolkswagen jettacaddykínai autóközlekedésbiztonságárokstorage findnői sofőrhulladékgazdálkodásfilmes autóPhaetonvonuláspumpakarbonmelegedésbaleset tengelySubaru ForesterteljesítményméréskörforgalomBelgiumflame warToyota Corollacseh autóbiztonságüvegkárDB9AMTSmosásFerrari F40 LM Barchettabakilancia deltajelzőoszlopleszállásAustinkülönöspolo r wrcBajalimitált szérianissan navarasúlyelosztásVelociraptorBryan buffierFiatEtnajótékonyságrongvásárlásLMP-1képGLBBruno SpenglerV12bontásukrajnasípályatéli közlekedésAdria CenniHoonigansShelby Daytona CoupekamikazeAlfa 4CskylinelökésF50Mitsubishi G4Lance StrollUSAbmw 507brutál esésdízelautóRallyPace CarCayman SBMW 5 GTBaldwinspecialsofőrvezeték nélküli töltésstreet raceporral oltóteddyDetroiti AutószalonFedExlefoglalt autókvadászatkulcsAventadorpeugeot 205 gtikereskedőPriusF150NimródJean AlesibatmobileErzsébetkajaegyüttműködéseladakROALinstinctLodgySpielbergSuzuki SwiftigazságszolgáltatásgolyófahangvezérlésAsconaSebring488 PistaveszteségLada KalinaFiat 500kapacitásnapfénytetőhalottaskocsiStepwayMulholland DrivebalesetgalambVolvo S90polgármesterBMW 7Accordidőmérő edzésösszefogásAnniversaryFormula RenaulttrollHonda Civic Type-RF12villanyautófokozattrélerjapán közlekedésAMG GT Rültetésfűnyírópaintball8CelektromoselveszveBMW X6telefonhumorosrobbantásAudi A6bmw maasaicatűzoltóAudi A8 L SecuritytérképPCkicsúszásszörnyijedtségIndiaPorschePepsi Maxstatisztikanémet autóAudi S5tilosvandalizmusCupraGTOimpalaVolvo C30gyorsasági obmotorosXJ13Terraveterán autómesefiguráklángokATSgázrobbanásrepülőEsteban GutierrezHummer H1tankolástrailerJeep WranglerUH-1lángolcinemaspeedzoneJustin WilsonleállásWatkins Glenturán frigyesautópályamatricaérintőkijelzőMaserati LevanteNismoNurburgrinpapokos fényszóróretroVila RealvasútMcLaren MP4-12CszállítmányLPelnökx6elsőbbségWaymoboxland rover discoveryBambooSpanyol NagydíjAlpina B7családi autóOPCbentley continental gtkrosszlegóDelta HF Integralepassatrush hourfiat. fiat 500megsemmisítésQorosOpel InsigniaBentaygaM6sebastien ogierSuzukiJeep CherokeesivatagRange Rover SportOutlawCorsica-raliLotus F1David BrowngyorsulásfelajánlásChicheritApriliaclioManor MarussiaCsehországarabchris Meekequadskiterepjáróromán közlekedésde tomaso panteraBlack BearugratásChevrolet CorvetteTimo GlockOrosz NagydíjEscort60Mercedes GLEÉrdi TiborBMW M3Eurosol-Honda Civic Type-RForzavadnyugatMarvelKetterer Continentalvárólistapáncéloschrysler 200peugeot 208 gtifelelőtlenreakcióHarley-DavidsonVolkswagen PoloMcLarenhackelésPro CeedSt. James EditiondaruExclusiveMarioSkoda FabiaHyundai i20 WRCHammanautóChevroletjövőképharrachautóipari visszahívásMarbellaJaguar XKR-SHummerSzilveszter rallylopós autóBuicksárga zászlóTFSIForma-Edrogszarvasferrari 458 italiaLexus IShódmezőrülettemetkezéskínakommunikációR5ExtremebunyóGyulay ZsoltHillclimblada 4x4KOERUDwayne JohnsonOschersleben500Audi R8csajozástitankonzolfacebooktoyota verso2WDDavid HasselhoffAirscarfjubileumCessnabritish greenpályabátormegtaláltheccbefutóitalGenfAero 8Audi SQ7autópiacDC Shoesmexikói autóEurosportmonte carlo raliroad rageGT40RapidSata-raliBMW 2 Active TourerJumpykölcsönzői5terrorMercedes-Benz A-osztályelszabadulhernyótalpvirtuál tuningcentenáriumStingerkábítószerTWOFACEElon Muskdízel botrányWalterné Dancsó AdriennDacia Dustertragédialerobbanford s-maxbiztonsági övgyerek autóDCPaul Swiftautó rongálásSRTzúzáscitroen cxbevásárlásScoutWaldowTerrakhanaámokfutóscooterI8késelésváltóázsiai közlekedéskamionsofőrjachtLAGoodwood Festival of SpeedcsúszásfreighterTOP10VRerősOtt TanakCountachautókiállításhelyszínelésszélvédőmosóhídZR1hackerAlex Zanardicars and coffelábbal vezetOpel AstravisszahívásGTBigazoltatásMercedes E-osztályToyota HiluxtorlaszszállításlicitBeppo HarrachrakományretroautóhulladékgyűjtésLada NivaSRT VipernévállatIsuzujégesőomlásChelseaForza 7morganizomautóBethelsuzuki balenoSTisnowboardHappyCompassfociVauxhallbicajBarum-raliMuscle CarautosRoad RoverMarius AasenelakadásAgeratolvajKiaszállodahalottas kocsiNissan SentrariasztóJaguarCitroen C3LMSViperHonda PreludeMagyar Nagydíjrendvédelmi erők488fegyveresekKomáromelőjegyzéschevrolet cruzeszondadiszkómacskafelakadbicikliútEasytroncihírvízbentanulmányautóintelligensfelvonulásrészegnyíltnapTaco Bellközterület-fenntartás46tévéAriel AtomNordschleifePeoplefilmes autókFord MondeoModel 3Cross ConceptFerrari Californiabmw z2jet-skiFiat Pandamercedes-benz c-osztályDaciaategoelefántStratosgyerekeklaptimeISISFord EcosportMiniMercedes S-classinasgyújtogatásMNASZCorvette Z06G650DefenderSpongya Boblada samaraRoad AmericaSzlovéniafurgonkukásautóNissan Juke2013FIA GT3biztosítóPuskádi JánosflörtlízingkereszteződéskétkerekezésSkoda Octavia RSZumaFestival of SpeedöregLFAHoonicornfüves cigim5JerezLykan Hypersportopel karlintruktorvontatásNissan MaximazsiráfAygooldtimer találkozósmokei3festésstarttridentadásbúcsúTouaregSigdsrallyingaMehdi BennaniYuliannaMotegiTrabantVATHfiskerAston Martin VulcansportSuzuki SamuraimárkakupasportszerűtlenféktesztMcDonaldsOpeltáncégő autóGlobal Vehicle TrustNyirfás JuliannaABTjames bondUAZevolúcióLada VestavárosStockholmközlekedésA120kizárásXC40operatőrKodocobra 11forma-1LummaMonacói NagydíjSkoda CitigoMichelinTechnicrinocéroszMichael SchumacherSmart ForFourSiennaJeepvideó válogatásemissziós botrányGigafactorybessenyeyelszabadultvisszapillantólada grantakátyúChevrolet CamaroChiron SportFerrarKevin Magnussenágyhalálesküvőürülékszelektív hulladékDB11viccGuerlain ChicheritjwrcRXMercedes S-osztályNYPDBullittruckautomataszerkezetSteve JobsrészedköltözésfegyverévfordulóAutopilotMitsubishi LancerVolkswagen Up!OrlandorégiArab autózásChevelletávolság4MATICT1téli gumiautósport4S600F40tilosban parkolásValetExorcistsátorLaguna SecakápolnaeszméletlenCadillacTipoMP4-12CM0RedRolls-RoycealkalmazásOpel AntaraBloomRenntechhuligánokfelfutóDan BilzerianhivatalosFord Fiesta RS WRCstretchTalismanRenault ClioWRC3csereÉv autójaMOpel GTködChryslerUbertraktorpénzford thunderbirdbenzinkútS-EditioncsúnyaMike TroutmandzsettagombrendőrautóVolkswagen PhaetonDavid CoulthardClarksonvírustrutyisylviabesirtunkAston Martinjean-claude van demmeBMW 5egyterűBTCCpremierSennaCountrymanluxusautóLancerPeugeot 207rekordmotorháztetőrányitásGT-Rfurcsa járműgyanusítottlovaskocsiRolls-Royce Wraith CoupeMazdakörnyezetvédelemautóbemutatóCoca-ColaVolkswagen Touaregangol közlekedésszörfA-osztályfrancia autóléghajtásszupersportkocsiMazda3drámaS10lazaMikkelsenLamborghini MurcielagoToyota S-FRgázüzemű autórendezvényblack fridayFCAbűncselekményVerstappengreenlineiphoneRS6toyota 2000 gtkoppintásbolondhard topEVOEVgördeszkaFerrari 355 S SpiderkézifékmoziRafael NadalWalter CsabakaszinóijesztéstaplóPosrchejason stathamföldcsuszamlássofőrös autóIFAGyurtahangfalRTRszarkavirtuálisfolyóCaterpillarvégső állomásfrankfurti autószalontilos parkolásSuzuki Kizashipullmannskoda fabia s20005008Lexus LF-SAradarbangyerekMercedes-Maybachtolásliepája-raliszétveriShanghaivicces videóFittipaldiIncGMC YukonpörgetésProteamGiulia QVMercedes jövőHoldenSamsungP1Mercedes G-osztályDragon MountainmedvectsR3mobiltelefonOpel KadettmotorhibaRobert KubicaBJ BaldwinToyotaPHEVtúlméretesAcropolis-ralivolkswagen beetleBMW 4 Gran CoupéPolestartúraautó világbajnoksággesztuslexus rcterepeletkromos autóbűnözésgyorsulási versenyPSAvolkswagen bogárluxusjárdadízel motorMount Everesthalálos irambanGhiblivészfékTyler WitteLamborghini Urusorosz autóönvezető rendszercars coffeTargajó sofőrsínChevrolet SilveradoMarchionneFernando AlonsomutatványgyújtogatófóbiavezetésPistaáradásporsche 959limitáltOpel Amperaford kaTAG Motorsportromán autólopott autóbruderMini PacemanbenceTacomaRapidEGumpertSinsheimhelikopterautomatikaSVRon DennisrajtXJ220ablakkatonákluxus buszSkoda múzeumKodiakPeugeotMaserati Quattroporteszimulátor275LPGbolygódugattyús motorLaFerrari Apertaenzo ferrariImolaTrans AMChallengelamborghini gallardoVlagyimirelképesztőPethő IstvánAlpina B3P100DTouristenBoston reptérVenomSpa FrancorchampsBMW E30szállítóKuala Lumpur

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.