keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőLe MansSmart ForFours60hibaamerikai autóbikinimercedes-benzkanyarfutártelepopel karlkimaradtAlfa 4CGran TourismoSuperleggera VolanteVidaroncsderbiGRMNszakaszForza Horizon 2Luc Bessonoff-roadfrontálTechartkólaFelix Baumgartnerford galaxykombiA-osztályillegálContinentalAlex Zanardilánczuhanáshavas útroad ragejelenlétPeugeot 308Cayman SVerstappenHyundai i30dízel motorJanner rallyszemMitshubishiISGenesis44rollerChicheritprojektormenekül24 órás versenyVenezuelakézifékgarazs.tvminiszterelnökCaliforniarokkantneuvilleNémet NagydíjterepezésWill SmithgarazsbénaMercedes CLK AMG Black SeriesCitroen DS3500Dodge ChargergumorproblémamobilgumiégetésritkaságTouristendugósorsborulManorámokfutásparkolóadatokkergetőzésLykan HypersportidiótaOpen GTRenault Cliokajaford kaCrystal HookssnowboardAmbienteterepjárótalálkozófelajánlásgullwingsárgainfotainmentangol közlekedésIRCPharrel WilliamslefulladsprayGTAPortugáliarobotizált váltóautókulcsgépi mosóJozef KabanSTOutlawoldalkocsitesttoyota 2000 gtGumball 3000felakadeletkromos autóEF7scooterGT40kormányzombiJannarellyAxiálAbu-DhabiNissan 370ztechnológiaXtahóGR SportherbieMercedes G-osztálybeszakadtTargajet-skijarri-matti latvalaRally CupPókemberUSA NagydíjJeep CherokeeKrózser MenyhértForma-2képbicajszedánViperLand Rover DefenderRoad AmericaLanciacsúnyamercedes-benz s-osztályKaiukrajnasportkocsitutcai autóRolls-RoyceCX40facebookenzo ferrarisunyiEVhangKoenigsegg Agera RSnowkhanaautótemetőbalesetekAudi RS3Lamborghini HuracanorrszarvúkonzolVettebüntetőfékVeneno RoadsterSesto ElementovideóDavid CoulthardAndy Priaulxrichard hammondlogoBulldogStoffel VandoorneMini Pacemanautós hírekBuggySCCjátékkonzolkereszteződéscsehsuzuki balenoGTdudesportszerűtlenzebraAIDSutcaHonda PreludeMercedes GLERoushBMW 1Chuck NorrishangprojektordodzsemAudi A3Erwin Wurmáldáscsúszós útstreet raceHofmanntrükközésmotorpalettaegzotikus autó3DcsalásKadjar8-asLamborghini Veneno RoadsterzsúfoltságvéletlenF3NYPDValetflame warbankautomataamerikai közlekedéssorompóbátorhőkameraJeep WranglerFerrari F40 LM BarchettagázszivárgásLotus F1SpecialelebukásHoonigansbalesetmegelőzésMercedes-Benz CLARobert KubicaColoradoF12Garázs TVWillys. modernAventadorSpanyol NagydíjfegyverAirscarfMIGPetersenBlazerkarckazárgörkorcsolyatulajdonosemberségstop táblaMarcus GronholmfesztiválEurorallyreggeliidőjárásMaserati LevantelincselésTörökországMission EI8balszerencsee-tronjárókelőamerikai humorVolvo reklánmráfutásGT3vandalizmusSpydergyorsításVeszprémszellőzőnémet autóFerrariközterület-fenntartóegyterű autóPorsche BoxterChevrolet VoltKodiakkiszivárgott képMikulásLodgyR8BentleyhókotróVignaleErzsébet királynőToyota Hiluxspanyol autóctscélE63 SijesztgetésBMW E30 M3Vin Dieselskoda superbSemaNissan Altimatemesefigurákbentley mulsanneHyundai i20 WRCpalettaszakadékrepülLance StrollJCWMclaren 570SbakifelhasználóKOERUlángQVleállásrégiNissan Silviadűnegyerek autótélbesirtunkpechPiercarlo Ghinzanibaktériumeladásmobiltelefongyilkosságtilosban parkolásRubiconliepája-raliAlpina B12reakcióbiztonságtechnikavasúti átjáróAlfa RomoeEmilyparasztToyota TundraközlekedésbiztonságWTCRmázlistamotorosextra 300élményautózásveszteségpirosarmageddon350zMaserati GranTurismogázüzemű autóV8 SupercarForza MotorsportLas VegasközúttargoncaGMCMarchionneBMW 7volkswagen bogárNagy FutamNiro EVNürburgringbmw x1női sofőrPosaidonPontiaclelepleződésfreightersínelszabadulrobbantásteljesítményméréskereskedésKoncz GábortraktorSportsFord KugaSecurityStellaporchehőséghóemberNasser Al-AttiyahkapacitásMonzaCompassOlaszországOpel Insigniaelektromos sportkocsiTaco BellnézőkLamborghini VenenoLancerjátékautó45renault sanderoRedJetVolvo S70 REric BoullierFerrari F12 Berlinettaindításrönkszállító4x4Spirit Of EcstasyPorsche Mission EBMW M3jachtMichelintörvénydizájnstúdióMiami Viceautó lopásmercedes-benz econicGRBMW X4Volkswagen JettaF430cliogyalogosvédelemVaughn GittinIFAújVilágbajnokságQoros 3téli gumiénekszállodaGorillazLamborghini AventadorBMW X5vásárlásdagálygurulselfieWWEjean-claude van demmehecciskolabuszmonte carlo raliElektromos motoralfaTerraMercedes-Benz M-osztálytűzoltópermetezésDacia Logan MCVYamahaJeep RubiconfaT-Crossaszfaltsubaru wrx stiJon Olssonmercedes-benz mlcEliaGTObombakrosszmotorúthibatüntetési3 REXSWA9Ferrari CaliforniakamerapengerinocéroszSebastian VettelAudi S5Vitézi DávidEngstlertörésROCVW Golfde tomaso panteramérésF5Arab autózásKarsanF150GPSharcJaguar XFapaNissan rekordCruzePro Ceedflört3d nyomtatóSamsungtitániumNissan IDxPethő IstvánrészedAccordralirekortöltőautósüldözésőzmacskahuligánokbontóEurosol-Honda Civic Type-RdriftlízingEscorteldurranFestival of SpeedHill ClimbChevrolet ImpalaVolvo XC90farmerfelfrissítéslovaskocsiGoodwood Festival of SpeedForza 7ConceptDodge HellcatteherautóRacing EditionCamaroSuzuki VitaraGLCmikrofonrally du VARGrand CherokeeSt. James EditionbunkóMcLaren 12cháborújapán közlekedésgyorsasági oblasszóGigafactoryW MotorsEngleraudioViper SRTKertész KrisztiánbestsellerskylinebambuszKuala LumpurSubaru Foresterforma-1limbóJumpyGymkhanaML63 AMGToyota S-FRMarbellaLamborghini DiabloA110italHyundaidunaX2szélvédőmosóVenom F5Toyota RAV4MGkörnyezetbarátpassatporsche macanAthénWolfsburgVÉDAzúzóMercedes jövőOpel AdamMakitaMichael JostNissan NoteMlopós autóKaroq488 PistaoválpályaragepapállatFrankfurtKodiaqpostástechnikaSuper Sport 300+újjáéledSkoda OctaviapoloskarosszullétmentőakcióRinspeedMáriapócsrobotizált autóDelta HF Integraledacia logantilosMP4-12CelgurulX5MFerrari LaFerrarikeresztbeTalismanSzingapúri NagydíjmosáslövéshátsókerékbrutálGiulia QVbruderfailkisfilmpieter tsienrajzfilmversenypályaNissan GT-RintruktorpisztolyVorsteinerChevrolett Corvetterombolásbalesetmegelőző rendszerSkoda FabiatuningOne:1mutatványGuerlainléghajtásSLS AMGszemmozgásZFstorage findszimuláláspotyautasAWVvételFanatechősCullinanNordschleifeelőjegyzésSUVanimációs911 GT2 RSdrágamentőS-EditionApriliahelikopterSuperfastNissan GT-R R34lakóparkModel YExtremevasúti átkelőW SeriesalagútWatkins GlenhúzásdagadtbetonkeverőTolemanSebringToyota EchoForma-EFerrari FXXpeugeot 308 swtúraautó világbajnoksággyújtogatóMaláj NagydíjhullámszörfHarley-Davidsonvicces videóGhibliiCartáblaGumpertMazda MiataRenault Clio Trophyhackere-NiroBMW 503SiennasugárhajtásúC8jövő közlekedéselegdrágábbromán autógyűjteményféktesztHoldenhibrid sportkocsiAudi TTjégautóSanta FehangvezérlésVolkswagen Golf60Aviator960Justin Wilsonszolnokleszállásizmozási5turán frigyesYarisInsigniaTouaregHonda CivicegyediEvoquespecialR32kínai közlekedéslimitáltChicagospeaker570SDaniel SordoChevroletgerillaszlalomirodalökhárítóe-GolfXC60szemetelésveterán autószállításbrutál esésAmerikai Nagydíjoldtimer találkozóolajcsereMagyarországaratásMotorsbemutatóLance GilbertfokozatMcFlygungyárIndy 500jótékonykodásGlobal Vehicle TrustNicoaranyNvetődésJaguarapokalipsziskaszinóhot rodbevásárlásNissan Almeradurvablack fridaySkoda múzeummodernkisteherautóLadacsodafűnyírócustom carJohn Cooper WorkskínaibrutálisgarázsajtóbefektetőBMW 8autó eladásGoProplázafortúlkeresletLotus SUVkémfotóTrans AMkupékisautó500eTouringkereslet csökkenésQoros GQ3Heinz-Harald FrentzenlisztborzShanghaiAlain MenumagabiztosságBen AffleckHonda JazzRS200aprkolóX6McélgépinstinctTada TecujaspeedzoneFiat 124 SpiderMatteo MalucelliTSARAVisionsziklaInterlagosMaserati QuattroportestadionittasFerrari 599 GTOJean AlesiépítésShelbyjaguar f-typemocsárelmebetegChallengeBelgiumNismoGrandland XBatmanNascarsütiinasSAS IrisautómosásBMW 6Laguna SecaautóútXC40nyomtatottRenault MeganeEasytronciSubaru Imprezaátlagmásodszorumbauévnyitóúj generációsérüléscitroen c-xrbmw z2crash testEQCbajnokságpattogatott kukoricagiccsmegsemmisítésVida Janikilencsebességes automta váltóSaab 9-3teaserepizódDucatiMartn ProkopsmokeTouristenfahrthűtésBMW M5 CompetitonStingerbúcsúnői vezetőPeugeot 508Lamborghini MurcielagoGyulay ZsoltszőnyegeszméletlentrailerszarvasnavigátorBMW 5-ös sorozatPorsche 993Mercedes E-osztályHollywoodfizetősVályinissan leafcsajozásbolondpusztításFernando AlonsolerobbanvízzúzássztoriszirénaFerrartörök közelkedésTerrakhanaAMG GT RFord Racingkráteralternatív üzemanyagMercedes S-classfilmes autókBoschoffroadgesztusbaja 500XJ13Hyundai VelosterKomáromChevrolet SilveradoyellowstoneCupraelnökSuper SporttorlaszbukfencbérléstelefonAston Martin Rapide Sösszkerékorosz közlekedésforró vízrottweilerszánkószarkarongálásU2Gyurtaterepmajdnem balesetVolkswagen PoloProject OneDél-AfrikaAddArmorgödörelakadtrutyiörök garanciaKia CeedSTigázSeltosVolkswagenG63koncepció Bugatti Veyronbiztonsági rendszerGinCrosslandrészegP1steve mcqueenFlamecsajokTechnicTim GáborkisvasútnézőmarketingG63 AMGMonacoRoberto Merhilépcsőmegelőző filmdigital lighthulladékgazdálkodásgördeszkaolajfoltrágcsálóösszehasonlító-tesztAgeraQ6SubaruGyulabajor autóMcDonaldssejkvadászatrendőrségtemetkezésJohannesburgM0modellfrissítésNoodleLMP-1SilverstoneZacariaszámozásmini cooperHoonicornpro-tourerbarátnőoperatőrpolitikaátnevezésaromamázliBudapestVivaroOpel AstravákuumJakus TamásKecskeméti BalázsbikasávváltáscsereFittipaldiKikigyújtogatásColin McRaeE30Develelefántösszefogásrányitáshelyszíneléselektromos autókerítéskizárásmarkolóIndiai Nagydíjbalesetkínachrysler 200kombájnJaguar XFR-ScrossoverDragon MountainThe Mint 400BTCCSmart Cabriomárkakupa458 ItaliakatonaérintőkijelzőegyezményGuerlain Chicheritfilmes autóVelarugrásMercedes-Benz G-osztályAudi A6páncélosLada VestavíruslezárásautókereskedésCintrakultikus autóbringaMad Maxünnepi modellSennabioüzemanyagTonalefogászathackelésboxerdashcampanzióBoxster760LiCountrymanVolkswagen Touaregkarma3008 GTItaldesignLada NivaharrachbunyóForma-3bmw m4Sirokspeciálistávirányítós indítóLancia ThemaSebatien LoebMontenegroMercedes A-osztálymotokrosszékszerroadsterpadkamelegPaul di RestaChevrolet CaptivababaPorsche 911TigrisstretchschumacherCsillagtúraRobotruhaToyota Yaris RSmárkarobbanás205nyíltnapDRIVE PILOTMercedes-Benz E-osztálySebastian LoebDTMrali-világbajnokságMBUXMazda MX5BaldwinrendszámTSIUltraCadillac EscaladeborulásDodge ChallengerKlausz KristófMitsubishi LancerautókiállításDB11sertésminigunADAC Deutschland rallyolajToyota SupraMNASZorigamiDB9ConnectedDriveA4ázsiai közlekedésoroszlánrenault talismanIAT4benceégő autóCorvette Z06GallardoóraSabine SchmitzTWOFACEMcLarenversenysportcherokeedizájnerfestésleopardGenesis G90HongkongHollandiaprofibenzinkútelőzésjubileumMogyoródTallinWaymoCorsica-raliültetésRufCrossland XBMW 2-es sorozatKetterer ContinentalconvertibleDucatoBethelmegszorításhódmezőrületvodkaátadásTakata24hDaimlerszínekautóBMW M760Li xDriveszigetVWbontásspecifikációkBMW E30ford c-maxSmartsütiszörnyangol motorlakókocsiKugatruckMitsubishi G4autós üldözésgyorsulásMr.BeanCygnethíd csereJedlik Ányos Klaszter911british greenYas Marina CircuitPeoplebelsőparkoló asszisztensdoppingalkalmazásM PerformanceMcarenkanadaMiniSRT ViperFord EcosportRSpielbergA45versenyautóhibridGTVApolloWalmartT1biztonsági autóTourneo CustomCO2robotautógázolásWaldowvirtuál tuningLexusHummerKharitoninRhys MillenFord Fiesta RS WRCJeff GordonlufthansaBryan buffierchevrolet cruzetolásOlivier PanisháromkerekűI-PaceprémiumautóBoston reptérnyirfaslefoglalt autókKerényi Ádámrossz útpénzszállítóClarionpókNestor Girolamifekvőrendőrcseh autósátortűzijátékhajóFIA GT3bűncselekményE-PaceIndyCarScoutRubens BarrichelloveréskörforgalomChargegyalogosSuzukiKlaus FrohlicAlpina B7918 Spyderlimitált szériaPakisztánMitsubishitávolmaradásvillanyautóBajaálcázottlada 4x4sávtartójó sofőrhavazásRX-8MadárAveoSzilveszter rallySinsheimBentley Continental Flying SpurjwrcautóbemutatódarálóRallySan DiegoautópályamatricaHeritagefelvonuláslángolarany fóliaNyirfás JuliannaFuriousVitokábítószerMercedes EVO 2luxus termékWorld Series by RenaultMLBWankel motorPepsi MaxfotósuperquaddöntőBelga Nagydíjbmw maasaicaakcióKAMAZAston MartintermeléstesztpályaMG ZSrobbanForms-1székfurcsa járműOtt TanakW213LS 500hPeugeot 207Vilnerlamborghini gallardofigyelmetlenvonatközlekedési lámpaTDIszimulátorDusterChevelleCorbellatiautomata váltóBessenyey ZoltánBMW 1602tanulmányautóhibrid autóUPSüvegkárhot hatchstábS10TucsonhídAero 8árokSonicÉrdi TiborÁmon OlivéryoutubeERClabradorlancia fulviadrámamotorosrendőrolcsó márkameglepetésbakancslistasylviaBullitBrexitDoritosFiat TipokétkerekezésAusztriaNew Jerseyhírigazoltatáscinemalowridergreenlinecars coffevédelmi minisztériumEcoboostLaFerrariquadSata-raliAudi A8 L ExtendedATScar pornCarlex DesigndefektrasszizmusfociMonacói NagydíjelbocsájtásidiótaPeoplePeopleTorsten Müller-Ötvösfelvásárláselektromos töltőBob LutzspanyolkamikazedrónHayden PaddonSVkonföderációs zászlóMercedes C-osztályForma-4AygoHonda 2&4BMW X6hangutánzóFenyrnapelemautóipari visszahíváskötélhúzásakkumulátorchris MeekeVIPMemo GidleysivatagkarácsonyfelúszásWTCCwtfhard topEMCTCR EuropeNimródcserbenhagyáselsőbbségnyerészkedésneed for speedTOP10veteránDC Shoesfrankfurti autószalonfelelőtlenLandwindvészfékhihetetlenSanta CruzClimbkhanafejszeExclusiveadásbicikliútRon Dennisdonington parkhalottas kocsiTwitterTesla Model 3bajorünnepiBeppo HarrachujjlenyomatUSAJurassic Parkpaul walkerHondaMasterLummaInfiniti M30delszabadultBMW M4 GTSMarius AasenhaszonjárműviccOlasz NagydíjRolls-Royce Wraith Coupeszabadidő-autóráncfelvarráshalálesetnyárnyújtott karosszériameneküléscadillac devilleSimplexVila RealpedálMatthew CampbellDodgeBJkarbontűzcsaparab autóReal MadridszórásCarlos SainzBob BellBattistaporral oltóRali VBKoreai NagydíjIrmscher InspirohalálospokolwellnessRX-9tesztönzetlenBMW 5 GTimprezaApplerepülőM4 GTSEgerstartÍrországturánszilvszter raliford s-maxChevrolet Camaro Z/28tilalomvárólistagyorsulási versenyBugatti Gangloff CoupeBlack BearTAG MotorsportKatanarendezvényMarconiCaterpillarvolkswagen t1Chevy4MATIClancia deltaRSRlánypezsgőmunkagépJorge LorenzoFootkhanatoyota land cruisergyorsaságiSergio MarchionnefurgonDronekhanabukáseladakVFTSROALtúlsúlybefutóScoutlineVeyronwörtherseerali-európabajnokságsofőrrongvontatásInfiniti Q50fuvarstopBugatti Veyron SSEl CaminoGuinness rekordNikolaDisneykilökNyirádrobogóHyundai ix20Tokiói Autószalontoyota versoMichael SchumacherSpanyolországnőkönvezető rendszerRS4időmérő edzésAudi Prologue AvantszaltóleggyorsabbJames Mayvolkswagen boramúzeumsafarilada grantaFord Mustangretroorosz autószállítmánySixtszimfonikus zenekardigitálishonda integraKonalicitSupermankulcsrekordRCArteonDodge DartingaMuscle CarlistaHiluxmorgantűzoltóságBitter SándorAgera RSBobFormula StudentRenaultHUVBrit Nagydíjkölcsönző458 Specialeletartóztatáshyundai i20lexus nxgyakorlatangol autóvillámmólóhumoroskínai piacStepwaym5land rover discoverymentősChevrolet Aveofisker surfAlpina B3pranknapenergiahumotkátrányR3Ford FocusplatformToyota PicnicShelby Daytona CoupeRS6tridentjames bondautmoataveseBMW 4 Gran CoupéDBXAudi Q2német sportkocsiTom ChiltonalvázautószállítóGeneral LeeRali OBfoghúzásBonnevillekedvezménykatonailóerő harcCanepaBamboohooniganFord F150Tyler WitteFiat PandaKriszeladó autóAyrton SennaarabMaserati QuatroporteHumveeMelbourneszembe sávX1internetHunGariankísérletSpa FrancorchampsDefenderpoénnagymamaPeugeot 208jégkaparófelfutóBuick RivierapolgármesterBZZZkésdízel botrányLada PrioraHummer H1napsütésChevrolet CamarototálkárAston Martin VulcanNissan NV 200Dan Bilzeriantáskabénázássebastien ogierCessnarush hourbentley continental gtTaycanévfordulófelfüggesztéselveszveF2MinibigfestékMike TroutérthetetlenIndy500XJversenygumisebességmérésterelésA5környezetvédelemamazonAudi SQ7elszabadult járműPolestarbörtönChevrolet CorvettedömperLiberty WalkjelölésM8Bahraini NagydíjFiestabűnözésürülékautolivszoknyajelzésablaktörlőkaszkadőrShelby GT350RNorrdschleifeHappyvakvezető kutyaorosz tuningmatt fényezésX-TrailbetonkorlátategooroszF50elaludtsípályarajzMiatabuffiervárosi miniNissan Skyline R33Kínai NagydíjPepsiSuperbikeFerrariPeopleB11R5WranglerhójáróDurangoNovitecyoungtimerCarlexSpongya Bobamerikalandolásszerződésegyüttműködésvizes útHonda NSXhasználatiMehdi BennanimodellautóMonte Carlo rallyzeroSLCTobias MoersajtóbérautóMaybachBMW 2 Active Tourerkínai autóerősOpel Amperaprofit3-asRange Rovervillámláskihajtóroncsszelektív hulladékJensenJapán Nagydíjlegóvideójátékkonvoj2WDMarcello LottiBrilliancegyerekekijesztésR8 SpiderquadskiChristiano RonaldoamerikaiSwift SportStelviofavágásmurvaInsanitySportwagonzúzdaautomataBertha BenzAMGBruno SpenglerJosh CartuP100DKevin AbbringcigiGhymkhanapumpaQorosCentenariosegítKakucsSuzuki AltoKovács Tamásbanfisker karmaKeszthelyi Vivienbolygódugattyús motorMbDesignautósportfékbüntetésVolvo S90Opel MagyarországZotyeszabálytalan autówiesmannmezőgazdaságszippantós kocsikukásautóvisszahívásládaderbiUbergazdagillegális versenyOpel Adam Rallyvilágításpullmannpickupbuszelső vásárlóRWDrolls-royce wraithSuzukaZafirabarn findDél-KoreaPárizsi AutószalonBarbieRed Bull RingPutyinvilágrekordMercedes S-osztályYeongamszondaSaabToyotamedveleleplezésWRXMáltaMazda CX-5fiat. fiat 500pénzkompakt autóbiztonsági övAMTSBarum-raliCadillac ELRkétkerékKodoamerikai rendőrségYouabian PumaF-150különösSuzuki KizashidrágulásreklámReptárkabrióSeatelektromos UTVfelahegyrebunkerwrcFedExhangfalautómentésLeaf RCLexus LF-SAOPCGordinikardiológiaTFSIpulyka46Maverick488 GTBunboxingCitroenD3 GroupZöld pokolGLAtitanPlaystationRoad Roversárga zászlóBentaygaDetroiti AutószalonLAsúlyelosztássebességkerékUAZFinal FantasybringásFiesta WRClövegSeat IbizaUrusvásárlóCaterhamgolyógyilkossági kísérletteddyÉv Autója 2017Volkswagen Up!baseballShellpaintballLaptimingaudi a4EspadaKovács Ágielőzátverési30 WagonPeugeot 308 GTivezeték nélküli töltésAudi8CSzlovéniaijedtségrepülésjapán piacHaasDacia DokkerPeugeot 206Lancer EVOi30 NKlassen2019melegedéselektromotorköztisztaságMinimojogEurópai BizottságTacomaszabálysértésszerencseGLESLKhegyWalter CsabaKarinastatisztikaPumaEurosportMercedes-Benz A-osztálygyorsasági motorMalajziaÉsztországMcLaren P1Maserati 3500GTutasításMiguel MolinaNémet túraautó bajnokságferrari enzoRollstankbiztosításbobpályaEvijakávéPosrcheDodge RAMEclipsenyílOpelNissanKTMAutós eladásokMotkányGhostjövőképgolfautóAdria CenniHybrid4Volkswagen PhaetonösszehasonlítókigyulladtesküvőiphoneUsain BoltCayman GTSAlaszkaerőszakHonda CR-VbővítéskubaValhallaAnniversaryGMC YukonmegtaláltCaymanCadillac CTSfinal editionfeltöréssvéd piacSsangYongszerkezetKTM X-BowSibiu-ralikárosanyagluxusS600Toyota CorollaLexus ISValkyrieközlekedésHillclimbMercedes SLStanulmnánybölényLukács KornélAntonin TlustakgyúrásAutopilotrx8BuickfurcsaságSuperleggerajelzőoszlopNicolas CageVAVbmw 507BarcelonahernyótalpFerrari F12ImolaesésGMC SierraNetflixTwingoAurus SenatelszaladSRTomláspeugeot 205 gtievolúcióEurópa Nagydíjskoda fabia s2000NASARapidXD3Tata NanoIndiaDaytonaFord RangerhumorDwayne JohnsonNissan MaximaGT4Rickard Rydellnissan nv200hollandDacialábbal vezettolvajSilveradoWald InternationalműszerfalFormula 3BrazíliaJohn CenaformaelbocsátásszupersportkocsiModel 3román közlekedésChryslerLand RoverHuayravolkswagen eco upvégső állomáshangutánzásNissan Skyline R34Devel Sixteenolasz autókezdőájulásszétverigyerek30 évtévéTrustBrazil NagydíjF40AMG GTPhaetonVolkswagen EosMANfejeshírek8boxStratosEnerGForceparkolási3F1csúszásBMW I8SStartály2CVtrident icenikápolnaSpaélőtrezorSport SVRFerrari 355 S SpiderHuracamYpres-ralitávirányítósKazahsztánbevásárlókocsikamionEsteban GutierrezRosbergZ06Mazdalopott autóSochihalottaskocsiRimacrendvédelmi erőkKevin MagnussenCiprusDél-Amerika34 órás versenySuzuki SwiftkereskedőgyászhírErzsébetgyalogMagyar NagydíjRedönjáróTrophy TruckSenatR34IED SyrmabejelentésAston Martin DB9daruCoca-ColaelsüllyedterrorRally du VAR 2012Honda eLettországPekingi Autószalonelnöki ügyLykanVolvo modellmexikói autóland rover discovery sportDavid Brownalkohollada samarakipörgéspáncélozottshowChargerrolls-royce phantomiNextemojisordoLada Kalinabmeutatóhíres autóNissan MicraCelicanissan navaraFiatABTelakadásmásolásidősrugóautós jövőversenySvájcForzaLevanteVauxhallMercedes-MaybachPorsche 911 GT3filmCitroen DS5ApertaNeymarKen BlockAlfa Romeocsaládi autóMicraX-osztályOscherslebenGamesconEksoVestbiztosítókályhaPaukijelzőAirbusSvéd raliAcura NSXJeep275JCBRadicalHyundai GenesisPuskádi JánoskötekedésAcuramotorcsomagtesla model xbalhéMax MosleyEVOLamborghini UrusszociautotalalkozohalálcentenáriumWestfield MegabusariasztóGuardMazda3Jaguar XFRelképesztőfrancia autópanoráma tetőelektromos versenyautósportautókerékvetőJerezHalid AvdagicsüllyedésbivalygokartvízbenAWDradaremissziós botrányJettaNissan SentraLe Mans 24hesőtrükkrendőrKia PicantomosóGT 4Tomini ClassicskoppintásállrendőrFocusCadillacforgalomPaul SwiftC3tolatásID.RkiegészítőOpel AntaraAfrikaP72GiuliaSigdsrallyFalconBMW 5Audi TT CupDCMartin CaceresDieter ZetschebillencsBMW M2közeljeges úthivatalosAudi A8 L SecurityWintercontactOpel CorsaautópályakigyulladKimi RaikkonenZengő MotorsportOsloRed Bull RacingZR1Kefo MotorsportBill GatesluxuscikkmoziFiat 500tanulmányJensen InterceptorBZAmpera-esofőrös autógyanusítottnyári gumiSuzuki SX4Opel Zafira TourerARTMagyar Termék NagydíjOpel CascadatengertaxiPokemon GoautógumiapplikációfröcskölQ60motorháztetőHotwheelsAcropolis-ralibeszakadt burkolatS90GooglehajléktalanGódor Barna6x6white-collarOrosz NagydíjszabályozáspremierExorcistMegane RS Trophynagy sebességOlssonHorizonkémfotókLa Voiture NoireWRX STIAudi A2911 GT3 RSMercedes GPbuszmegállóGTBFord F-150szemétszedésMOLrakományHammanszenzációroncstelepretroautóautótolvajR2Marco Wittmanalváshosszútávú autóversenyAll-TerrainTesla RoadsterultraibolyakézikönyvS65izomautóvasútIsuzuFerrari 812 SuperfastChironPersonal AssistantGeely458Porsche PanameraOstbergkommunikációgyárleállásbetörésMinyonTimo GlockPanamera Sport TurismoForza Horizonfüves cigiClarksonlimuzinpörgetésnapfénytetőMcLaren MP4-12CgyáriausztrálVATHimportExplorer STverekedésLMSreflektoryoBac MonoColins CrestmobilitásNAAFpályaJaguar XKR-SHonda Civic Type-RöregMercedes-Benz SLS AMGkamerásGenfZumaPiquetlevegő meghajtásRomániaCitroen DS3WRCTata Zicatéli közlekedészeneelszállításBJ Baldwinx7Aston Martin CygnetjárdaHadik AndrásGT-RtrolibuszSkodavillamosszingapúrBAICszenzorbaleset tengelyTransformers2013M550dFicza FerencVarekaiőrületring-txitankolásgőzofficialtávirányítós autóMercedes VitoIndyForma-1 Bahreini NagydíjCreweFord MondeoTestarossapápaMercedes SLS AMGfegyvereseklaptime959sikerF8 TributotúraautóAlfa Romeo 4CdízelautóTitan XDbetonmanőverMomkhanaRed BulloroszországDániaMercedes CLAIncYuliannaRafael NadalmárkákMonsterMagnus WalkerGenfi AutószalonXVAlpineÉv autójaMarine EditionvámVROliver BlumeködfelszereltségFRMotegiForma-1 Spanyol NagydíjJeep GladiatorInfinitiLPMotorexiX3pótkocsiPHEVfelfújhatózsiráfrondaluxus buszPeugeotemissziós normavonulásáremelésVelociraptorRali du ValaisSkoda CitigoRapidEjavítás3008ÜvegtigrisAudi TT-RStúlméretesRX-VISIONelektromos szupersportkocsiRolss-RoyceBMW 6-os sorozatFiat 500LPriustragédiakorlátozásGT24 ConceptlángokGT-86autós találkozóISISdudaInfernoTCRrandiactrosfiskerMacan SB2LandaulethibridautóSlovakia RingBútor RobiFord FiestatávolságszekéresteJari-Matti LatvalaMazda CX-9volkswagen golf sportsvanSuper TrofeooposszumDavid HasselhoffszerelőkamionosSciroccoSuzuki SamuraiArany KormánykerékfüstidiótaPeopleWill StevensSolbergkersAustinmentésPikes Peaktilos parkolássült krumplivideó válogatásDakarWRC3átépítésgyorshajtásModel SvadnyugatszalonelőzeteshajtűkanyarSuzuki AuthenticsVolvo C30LFASkoda Octavia RSTiegyereküléshistoricKancsár FerencfejlesztésSMStrélerRenault TrafficMarvelNvidianévQ5VlagyimirSentryAurusdarázsKalashnikovRaptordrogmandzsettagombDaniel RicciardoMikkelsenrobotkésésSergiobírságMissilejótékonyságGladiatorCitroen C3RenntechPCMichelisz NorbertFordarab közlekedésgázrobbanásemblémaKia SoulhanninenNorvégiaautomatikatámadásAusztrál NagydíjreflekszCross ConceptimpalaTushkanovabmw m5m1racsomagszállításközterület-fenntartásMick SchumacherScalaszelfikéselésBentley FalconJeanner rallyrakétaUH-1WLTPV12citroen cxPace CarMlada BoleslavCan-AmS1üzemanyagzsenialitásmeganeegyterűCorvettegyőri Audi-gyárútOrlandoElon MuskLincolnfilmesnyereségboxkiálláselektromoskilökéslángszóróbicilislövöldözéscobra 11tetőSteve JobsillatosítókipufogószénaZ5ingyen autónyereményjátéknissan gtrBaleegykerekezésgőzgépfelhőPSAkirálynőhirdetésvolkswagen jettacaddyhulladékgyűjtésrevansDragvirtuálSpykerBollingerfelnipolo r wrcHennessey VenomDacia DusterGázosításA120edukációMicheliszújjáépültHong Kongkutyalyuklehetetlenhirtelen kormányMexikóbéreltvolkswagen beetleRowan AtkinsonMaseratiraktárkit carLebaronelektromos autózásfolyóágyMoszkvapiros lámpajó emberLada 2104elektromos terepjáróMarokkóhomoktaplóferrari 458 italiamagyargengszterföldcsuszamlásszörnyetegChelseaautó rongálásFrank SinatraelsőördögszekérkicsúszásPistaRSQ E-Tronaudi q3subaru wrxRodasdragsterAwainKatarKia Forte Koupkapszulakoreai autóFCAkalapácsBMW Z4Toyota GT86rönkLapraszerelt autóAssetto Corsakivetítőskoda 120Walterné Dancsó AdriennAsconaAEC RoutemasterdiszkófékpadMount EverestKia RioDokkersvédTrabantMulholland DriveautópiacrobogósPorsche 911 Rkatonák720SVectraburnoutFranciaországMitsubishi OutlanerBMW 3 GTATS-Vbatmobilewalter röhrlbessenyeyBreitling Jet TeamMarioWildcatjapán autószállítódigitális szemüvegáradásPorsche5008gumiszalagKanadai Nagydíjelektromos buszprojektÚj-ZélandPriorSwiftBreitlingFormulaNeonPur BlancRenault RSWSRutcai versenyDemonjávorszarvas-teszt3D nyomatásAudi RS6Carlos GhosnkrosszatkinsonluxusautóGrand DusterOpel GTépítkezésHungaroringMercedes-Benz SLSRXtraffipaxtávirányításdonutKim DzsongunpályanaptalálmánynyomtatásJaguar X-TypeSzilveszter raliValenChiron Sport488jégesőDannyintelligenstechcsattogásgalambrajthányásévértékelőfékútsavXJ220virtuálismercedes-benz c-osztályIrmscherjótétcsempészetManor MarussiaMercedeshomokviharCardokhalálos irambanM6ámokfutóPlútósportdynoAbu Dhabi NagydíjvizelwcnepperCars&CoffekamionsofőrreflexGazoo Racingkombi autóBMW 4-es sorozatmackóprototípusAudi R8ablakAriel AtomEtnaatvberagadszabálytalankodáskiállításCitroen C4 Picassodacia sanderoRali EBigazságszolgáltatásPeugeot 2008AlpinaRTRHenessey Venom GTelektromos rollerkínos esetkazahCsehországmotoros rendőrVolvoTipoRangerhatótávBlackmotogpBYDHockenheimcrashakadály812Rober KubicadaewoobadassAnton YelchinVenomokos fényszóróx6trollFerrari 599 GTBszáguldáskátyújégSherpüldözésSvédországKoenigsegg Agera HHQatarjelmezlánykéréstérképGörögországLiveWireNurburgrinittas vezetőGLBmanuálissólyomNissan Juketáncoszlopsorozatjason stathamszörnyRange Rover SportlökésköltözésvárosKia NiroRallyeTataProteamdemonstrációRenault TwingoOpel KadettspeedUTVűrsiklóLaFerrari ApertaTraficMarchionnaJanner raliLPGillatváltóéjszakatehénMercedes Maybach.gyárbezárásautosTiguanbiztonságugratásEurópa Bajnokságpeugeot 208 gtiSierratervezetBMWtrack üzemmódönvezetőFormula RenaultfalsefalsevisszapillantóLamborghinijógaT-RocKiaItaliafóbiaRat RodBloommotorhibarendőrautólazalopottLa Tomatina992cars and coffeFR-SG650repülő autóCadillac ATSporsche 959CountachejtőernyőtornádóCX-5epilepsziaJänner-raliautótesztlexus rcrablásvezetésford thunderbirdStockholm

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.