keresés eredménye

ERC

TESZTEK

Akire igazán büszkék lehetünk! A Bessenyey sztori

Kereken 10 év a raliban: a Honda Civic Vti-től, a kétszeres rali Európa-bajnoki címet hozó Honda Civic Type R-ig…, avagy: miből lesz a cserebogár!

cimkék: rali / autósport / ERC / Honda Civic / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / BZZZ / rali-európabajnokság

Bessenyey újra Európa-bajnok!

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna sikeresen megvédte 2WD bajnoki címét az ERC idei utolsó, korzikai versenyén, így párosunk másodszor is a kategória legjobbja Európában.

cimkék: ERC / rali / Honda / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

Csalók között is világbajnok Minden DS3 R3T szabálytalan, de nem baj

Hiába dőlt meg az összes DS3 R3T az FIA technikai ellenőrzésén a francia vb-futamon, és hiába zárták ki mindet, Stephane Lefebvre mégis világbaj- noknak tekintheti magát, hiszen csak csalós autóval indultak. Ezeket a döntéseket csak az FIA érti.

cimkék: wrc / ERC / autósport / rali

ERC: Bessenyey újra kategóriagyőzelmet szerzett A Ciprus rali mindkét napján nyert

Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna újra futamot nyert a rali Európa-bajnokságon, a 2WD autók mezőnyében. A magyar páros a Ciprus rali mindkét napját megnyerte, ezzel a bajnokságban ismét átvette a vezetést.

cimkék: rali / autósport / Honda / ERC / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna

A Barum rali margójára

Az Eurosport televíziós csatorna hétvégi ERC Barum raliról szóló összefoglalóját nézve frankón a bicska nyílt ki a zsebemben. 

cimkék: Bessenyey Zoltán / Barum-rali / autósport / rali / ERC / Kecskeméti Balázs / Klausz Kristóf / Kertész Krisztián / Hadik András / Nyirfás Julianna / Eurosport

Bzzz kihagyja a Barum-ot Sportbalesetet szenvedett a rali-európabajnok

Bessenyey Zoltán, sajnálatos módon súlyos sportbalesetet szenvedett a Barum ralit megelőző héten, így szomorúan kell közölnünk: a 2WD bajnokságot 2014-ben is vezető páros nem lesz ott a cseh futam rajtjánál.

cimkék: Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / ERC / Rali EB / autósport / Barum-rali / Eurosol-Honda Civic Type-R

Átvettük a vezetést

A világ egyik leggyorsabb murvás futamán, az Észt ralin vett részt az Eurosol Honda Civic Type-R csapat két versenyzője, Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna.

cimkék: ERC / rali / Bessenyey Zoltán / Nyirfás Julianna / Honda / Honda Civic

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Bessenyey fontos pontokat gyűjtött Már a másodikok a bajnokságban

Kifejezetten értékes negyedik helyet szerzett a hétvégi írországi ERC futamon a 2WD értékelésben Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna, akik az abszolút tizedik hellyel pontot is szereztek.

cimkék: rali-európabajnokság / autósport / rali / Honda Civic Type-R / Honda / ERC / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán

Havas verseny a murván Az időjárás megint beleszólt az ERC versenyébe

Esapekka Lappi győzelmével zárult a 2014-es ERC bajnokság második futama, amelyik igazi havas versenynek indul. Ja, pont mint a Janner és a Román is.

cimkék: Lettország / ERC

Törölve a Román ERC futam! Ezek szerint nem volt véletlen az aggodalmunk

A mai nappal az Eurosport Events törölte naptárából a román ERC versenyt, az Európa-bajnokság harmadik futamát, a Winter rali kupa ugyancsak záró viadalát.

cimkék: rali / ERC

Veszélyben az ERC román versenye Gondok a rendezés körül, lehet, hogy törölni kell a versenyt

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek az ERC sorozat harmadik versenyéről, a román Sibiu raliról. Valószínű, hogy a futamot a tervezett időpontban semmiképpen nem lehet megrendezni.

cimkék: rali / ERC / Románia

Újra ralizik a playmate Reméljük ezúttal nem esik akkorát

Inessa Tushkanova, az ukrán bombázó lelkesen próbálkozik a ralizással, még az sem zavarja, hogy néha kegyetlenül pofára esik. Most a lett ERC futamra készül, és nem is megy rosszul.

cimkék: Tushkanova / rali / autósport / ERC / Mitsubishi

Kubica fél kézzel is nyert!

Robert Kubica nyerte az évadnyitó ERC futamot. Ez a tény már önmagában is érdekes, de ha kicsit megvilágítjuk, hogy hogyan és milyen körülmények között, akkor igazi a meglepetés.

cimkék: Robert Kubica / R5 / Janner rali / Rally / ERC / wrc

Mégis népszerű a rali?

A 2013-as évet egy olyan versennyel zárta a hazai ralisport, amelyen 250-nél is több induló volt. Akkor melyik is a legnépszerűbb szakág?

cimkék: Hungaroring / garazs.tv / harrach / bessenyey / kazár / turán / 2013 / Szilveszter rali / sport / ERC / garazs

Újra hazai pályán

Másfél év kihagyás után, újra hazai nézők előtt, hazai ellenfelek ellen kell megküzdenünk. A várakozás nagy, a nyomás mégnagyobb, de bízom benne kellemes hétvége vár ránk.

cimkék: rali / Honda Civic Type-R / Yulianna / Nyirfás Julianna / Bessenyey Zoltán / Szilveszter rali / Európa Bajnokság / Rally / ERC / R3

Grönholm az Eurosport kommentátora

Marcus Grönholm újabb ralis állást kapott. Éppen most az Eurosport kérte fel, hogy az ERC élő közvetítések alatt szakkomentátora legyen.

cimkék: Marcus Gronholm / rali / ERC / Eurosport / Európa Bajnokság / Janner rali / Janner rally

Tlusták marad az ERC-ben

A csehek 31 éves kiválósága Antonin Tlusták 2014-ben is marad az ERC sorozatban. A privát csapatok alapvetően mindegyike gondolkozott a választások ERC vs WRC?

cimkék: Antonin Tlustak / skoda fabia s2000 / Rally / ERC / Európa Bajnokság

ERC szezonnyitó

2014-ben az első raliverseny az Európa Bajnokság nyitóversenye lesz, a méltán híres és hírhedt Janner rally, amelynek felülete állandóan változik. Hó, jég, víz vagy száraz?

cimkék: ERC / Janner rali / Lukács Kornél / Hadik András / Érdi Tibor / Robert Kubica / Beppo Harrach / rali / Európa Bajnokság / Jeanner rally

A Honda az ERC-ben folytatja

Az IRC megszűnésével számtalan csapatnak és gyártónak kellett átgondolnia a jövőt. A Honda bejelentette, hogy az ERC-ben szándékozik jelen lenni a későbbiekben.

cimkék: ERC / IRC / Honda / Honda Civic
Hírek

ERC, Corsica-rali

A 2014-es ERC szezon tizenkettedik, egyben utolsó futama a Corsica-rali.

cimkék: Corsica-rali / Franciaország / rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Rali du Valais

A 2014-es ERC szezon tizenegyedik futama a híres Rali du Valais.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Svájc / Rali du Valais

ERC, Ciprus-rali

A 2014-es ERC szezon tizedik futama a Ciprus-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ciprus

ERC, Barum-rali

A 2014-es ERC szezon kilencedik futama a magyar szurkolók körében is nagyon népszerű Barum-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Barum-rali / Csehország

ERC, auto24-rali

A 2014-es ERC szezon nyolcadik futama az észtországi auto24-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Észtország

ERC, Ypres-rali

A 2014-es ERC szezon hetedik futama a szűk, de mégis nagyon gyors aszfaltos szakaszairól híres belga Ypres-rali.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Írország / Belgium / Ypres-rali

ERC, SATA-rali

A 2014-es ERC szezon hatodik futama a portugál SATA-rali.

cimkék: Portugália / Sata-rali / rali / ERC / Rali EB / Írország

ERC, Acropolis-rali

A 2014-es ERC szezon negyedik, és egyben első nem havas futama a március végi Acropolis-rali.

cimkék: rali / Görögország / Acropolis-rali / ERC / Rali EB

ERC, Sibiu-rali - TÖRÖLVE

A 2014-es ERC szezon harmadik futama a romániai Sibiu-rali. Ez lesz az ERC Winter Challenge utolsó állomása.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Románia / Sibiu-rali

ERC, Liepája-rali

A 2014-es ERC szezon második futama a Lettországban meggrendezett Liepája-rali lesz.

cimkék:
tpl/keres/keresotag_sor.tpl
rali /
ERC / Rali EB / Lettország / liepája-rali

ERC, Jänner-rali

A 2014-es ERC szezon első futama természetesen az Ausztriában megrendezett Jänner-rali lesz.

cimkék: rali / ERC / Rali EB / Ausztria / Jänner-rali
videók

Kubica utolsó tegnapi szakasza

A Janner rali győztese Robert Kubica az utolsó szakaszon egy lámpáját is elhagyta, majd az utat sem tisztelte igazán... A lengyel nyelv senkit ne zavarjon, csak nézzétek.

cimkék: wrc / Ford Fiesta / Robert Kubica / ERC / Janner rali / crash
címke felhőOpel AstraretroautómotogpGT4trident iceniBac MonoBeppo HarrachMazda MiataAEC Routemasterfurcsa járműSsangYongLamborghini DiabloToyota RAV4Baldwingyőri Audi-gyárBMW X4Forms-1I-PaceAston Martin DB9RollsalvásVolvo C30Kazahsztánorosz autótuningvírusautópályamatricaRed Bull Racingleopardarab közlekedésMartin CaceresX-Trailring-txisztoriStellabobpályaCross ConceptárokBugatti Gangloff CoupementéstalálkozóSport SVRcentenáriumműszerfalRapidEBelgiumGyurtaaudi a4borzgiccsCruzerobbanvillámTrophy TruckCarlos SainzgyerekülésFerrarFerrari F40 LM BarchettakézifékKeszthelyi VivienmólóSiennaLand Rover DefenderboxerKecskeméti BalázsWalterné Dancsó Adriennvasúti átjáróKiaeszméletlendaruPeugeotszemetelésrepülő autórajzfilmVW GolfdugóGR SportIATCsillagtúramonte carlo ralikerékgyűjteményBZZZsínjarri-matti latvalai3Hyundai VelosterApolloüvegkárLand RoverCadillac Escaladerolls-royce phantomAlfa Romeo 4Cmercedes-benz s-osztálybaseballRickard RydellalvázNissan rekordKevin MagnussenFord RacingtúraautólebukásDél-Amerikaflame warCorsica-raliSabine Schmitz8akadálykilökautós jövőolajcseretoyota versoRenault TwingoegyezményRS6hot rodGhymkhanaLiberty WalkViperZöld pokolgengszteröregorosz közlekedésForma-2opel karlNasser Al-Attiyah488quadskiRomániajátékkonzolFord Focusnyílkínai közlekedéshalottas kocsi3DátnevezésAfrikaOlivier PaniskárosanyagMitsubishi G4rongálásföldcsuszamlásmercedes-benz mlcradarTestarossaszörfDucatiatkinsonangol autóhalálesetX1padkaFCARobotruhabmw maasaicaMotegiszállítóland rover discoveryvideó válogatásnagy sebességXC40unboxingMogyoródADAC Deutschland rallyUH-1mobiltelefonBalesteve mcqueenVolkswagen Pologőzgépdigital lightpengeA9Japán NagydíjBMW 5-ös sorozatkarmaPHEVsvéd piacGLE350zNissan NoteDaniel SordoFord RangerpokolgunIndiaYarisUrusGran TourismoGumball 3000rendőrségkompakt autóDusterBoston reptérKia RioteljesítménymérésvadászatPeugeot 308FanateckergetőzésrészedGyulay ZsoltvákuumBethelVilnerkombi autóDél-KoreaszoknyaragerinocéroszMcLarenROALtestzúzdaFerrari CaliforniapostáskiállításVolvo XC90yellowstoneelőzésJanner rallykoreai autóChevrolet CorvetteminigunMáriapócsbővítésSSWSRbontásHummerDaimlerolajSebastian Vetteljwrcm1ra24 órás versenykarbonzenenissan leafValetlopott autólistaRowan Atkinsonamerikai autóKonaOpel Adam RallysorompóInfiniti M30drosszullétGrand DustergyanusítottejtőernyőGuerlainparkolásM550dAlex Zanardipeugeot 308 swpalettaBarcelonaMomkhanatörök közelkedésferrari 458 italiaSeatSRTKertész KrisztiánBentley FalconInfinititerepCitroenBMW 3 GTMiguel MolinaMakitacrossoverGTOinasvolkswagen t1SpyderRS4VitoAlpinalángokromán autószörnyetegFicza FerencMike TroutkatonaiThe Mint 400reakcióháromkerekűablakJannarellyTargaterrorelsőbessenyeyTacomatöltőelképesztőlimbóBulldogreflekszbolygódugattyús motorharrachKodoköltözésVlagyimirBatmanPharrel WilliamsHonda PreludeKarinaedukációAudi A3Fernando AlonsoLadaTaycanHuracamDániameganeXC60mini cooperrossz útDakarmegtaláltzúzópapLamborghiniHuayraRallyPeoplepieter tsiengurulstopautómentésidősáradáslopós autóTataAlpina B3SMSgyorshajtáshasználatiForma-1 Bahreini NagydíjkedvezménygyorsaságiChevrolett CorvetteGyulatrolibuszBMW 1602SvédországsportautóForza MotorsportUTVMLBrepülésFormulaCorvette Z06fegyverausztrálCardokgullwingHunGarianAudi A8 L Securitykrosszmotorfelhasználóm5SVLada VestaPSAWankel motorlángszóróritkaságJanner raliszabadidő-autóparasztstatisztikaBill GatestraktorMercedes-Benz E-osztályhirtelen kormányretroJeanner rallyMarine Editionstorage findBollingervizelofficialdudeSportsmarkolóKrózser MenyhértGinOpelnémet autó205vételkísérletesteCitroen C4 PicassoLe Mans 24hChuck NorrisvirtuálisMarco WittmanHorizoncrash testhooniganVivaroLance Gilbertsuzuki balenokipörgéslövegdaewooMarconikávéimpalaszarvasNürburgringbaleset tengelyzuhanásMcDonaldsnissan nv200darázstemetkezésGörögországdízelautóMarcus GronholmSWEVjapán autóPeugeot 2008kátyúRenault ClioVelarMelbourneDetroiti Autószalonnői vezetőkerékvetőJensen Interceptorluxus buszdrámajótékonykodásfestésBMW X6mentősvirtuál tuningLS 500hdashcampanzió60vodkaChristiano RonaldovezetésAgera RSMarvelSonicgumoriX3S-EditiontrükkködExtremefűnyíróbörtönM6NorvégiaÉrdi Tiborkapszulahegyparkoló asszisztensgördeszkaRobert Kubicapattogatott kukoricaStelviotávolságNémet NagydíjWWEnissan navara570SRat RodbesirtunkGorillazjubileumnézőkönvezető rendszeroldalkocsikarácsonyRali du ValaisnyomtatásUltraNissan SilviaBMW Z4dömperIFAoldtimer találkozóR5ugrásVFTSdacia sanderoMarbellamobilitásjótékonyságlezárásfelelőtlenVolvo modelllóerő harcGMCjávorszarvas-tesztlefoglalt autókSennareflexfelfrissítésferrari enzoneed for speedRoberto MerhiszociautotalalkozoSnowkhananyújtott karosszériaV12áremelésSTikanadaWRC3Ducatobmw x1jelzőoszlophumorpályanapszaltóNissaneldurranAusztrál NagydíjkormánykínaERCfelahegyreAlpina B12Sergio MarchionneNissan MaximaPetersenGMC YukonRolls-Royce Wraith CoupeJosh CartusertésApriliameneküléschris MeekepusztításforTallinSuzuki SamuraiTOP10NurburgrinoposszumXJ13egzotikus autótaxi720SAventadorMaserati 3500GTChelseaMercedes CLANagy FutamgyárihangprojektormenekülkirálynőToyota CorollaLMSPorscheHonda Civicrobotizált váltótesla model xRober Kubicabentley continental gtMaseratikulcsmásodszorDaytonaSamsungátadásporsche macanMercedes GLEcserbenhagyásbuszRali EBijedtségCentenarioörök garanciacars and coffeherbieEksoVestolajfoltPontiackit caridiótaPeoplePeopleBMW M2SolbergPikes PeakLada PrioratanulmnányR8SebringRSRaudi q3bajor autóMinyonkamerásbrutáliscrashLamborghini AventadorYuliannabicilisrandi4x4haszonjárműKuala LumpurHungaroringTCRtesztpályaelőzdacia loganKodiakszembe sávMitsubishi OutlanerMaserati GranTurismoPortugáliaCaterhamcigiMercedes-Benz A-osztályQoros 3Forma-EMercedes-Benz CLAautós üldözésLFAcobra 11szekérbénázásrobotAston Martin VulcanQorosfreighterkülönösProject OnegyászhírterelésbírságüldözéskonvojdurvanyíltnapMonzaelsőbbségtrélergarazs.tvForza Horizon 2furcsaságreklámMagyar Termék NagydíjGenesis G90BMW 4-es sorozatVolkswagen Eosapagyorsasági motorErzsébet királynőVerstappenpeugeot 205 gtihivatalosautmoataatvAudi RS3fékteszt760LiSpa FrancorchampsPárizsi Autószalongázkoncepció Bugatti VeyronOrosz NagydíjConceptrepülkorlátozásChironbukfencFerrari FXXoperatőrmásolásWill Stevensvédelmi minisztériumford kakaszkadőrCountachkrosszmodernAll-TerraindigitálisCompassMission EkapacitásSpanyol Nagydíjázsiai közlekedéshangutánzásJaguar XFR-SZotyeChargerbenzinkútJaguar XFokos fényszóróRedJetBMW X5Formula Renaultbeszakadt burkolatS65vizes út2013ApertasylviaelmebetegverésKen BlockfeltörésGLBillegáltérképjövőképszánkóspecialmelegedéséjszakatoláspáncélozottsubaru wrx stiMaybachToyota HiluxPistaspeakerBMW 8Q6balesetekquadYamahaLykan HypersportRX-9Honda Civic Type-RLexus ISford s-maxfelniKoenigsegg Agera Rteddykatonáklancia deltaKovács TamásBMW M3Black BearErzsébetNyirfás JuliannajelzésFord MondeotorlaszPorsche 911 RHiluxleleplezésPaul di RestatechnikaJohn Cooper WorksFerrari 599 GTOtilosban parkolásgreenlinespecifikációkMinikötekedésReal MadridKoenigsegg Agera HHVeszprémizomautóbritish greenBob LutztartályrottweilerOscherslebengyilkossági kísérlettitanGhibliSzilveszter rallySpanyolországLummaIndy 500svédJeepközelbalszerencseHalid Avdagicrichard hammondLa TomatinaautósportE30megelőző filmEngstlerJohannesburgUSA NagydíjKugafestékközútelnöki ügyAbu-Dhabirenault sanderolefulladSecurityszarkaKevin AbbringkamikazeMemo GidleyToyota Yaris RShackerélményautózásVIPsportHappytöréspechMazda CX-9CygnetvízNissan NV 200Bentley Continental Flying Spurvolkswagen boraHyundai i20 WRCszenzációX5MSixtRedVolvo S70 Rvolkswagen bogármackócitroen cxmarketingFerrariPeopleMotorsMercedes A-osztályBMW 4 Gran CoupésüllyedésPepsi Maxbiztonsági rendszerháborúKaroqskoda 120szelfiMadárMercedes-Benz SLSBarbietáskascooterVolkswagen JettasugárhajtásúbalhéaudioU2TieGarázs TVLancia ThemaHUVJohn Cenagázszivárgásdonington parkA110San DiegokésésversenyAriel AtombölényumbauRhys MillenNissan AlmeraAlfa 4CUbertanulmányKanadai NagydíjoroszlánMaserati QuattroportedunaplatformbicajMNASZMotorexgyorsulássikerStingerMissileARTCupralancia fulviapókkonzolhirdetéslegóEsteban GutierrezversenysportturánProteamkommunikációMichael Schumacherkézikönyvpro-tourerExorcistsofőrös autóLada 2104GTBtilosKomáromWRX STIbentley mulsanneszimulátorkétkerékdarálóprofiOpel AdamColin McRaeCamaroTobias MoersúttáblaSenatSwiftToyota PicniccsereOpel CascadaKTMbunkói5street raceF5szerkezetKetterer ContinentaliCargesztusMalajziajeges útBreitlingNiro EVKínai Nagydíjjapán piacShelby Daytona CoupeTata ZicadoppingPorsche 911golyóWorld Series by RenaultTechartRenault MeganecsúnyaBloomszelektív hulladékszabályozásMonsterJänner-raliGT-RChevrolet CamaroAudi TT2CVfrontálpénzszállítóalagútAyrton SennakatonautcaMicheliszSlovakia Ringhavas útlicitEvoqueVolkswagen GolfkátrányctsDoritosNoodleTFSIRCA-osztályde tomaso panteravízbenévnyitóautókiállításZFidiótafelfutóbarátnőAcuramikrofonördögszekérHenessey Venom GTMonte Carlo rallyWintercontacte-tronMáltakalapácsdrogpulykaautópályaroncsderbinyereményjátéktúraautó világbajnokságepizódBMW 1ategoMaserati QuatroporteközlekedésbiztonságnőkChevroletgyúrásVida JaniBullitMichelisz NorbertbunyóAnniversaryvásárlásT1BJ BaldwinKoncz GáborMagyar NagydíjkörforgalomrepülőrombolásRed Bull RingTechnicG650dagályhibaSkoda OctaviaLancertrollChevrolet AveoOtt TanakcélgéptávirányításBMW 6-os sorozatBen AffleckBoschburnoutfegyveresekMercedes-Benz SLS AMGfigyelmetlenrendezvénykereslet csökkenéssérülésEric BoullierQ5Manor MarussiaChevrolet CaptivaEasytroncispanyolberagadgyalogTalismanFiat PandaBahraini Nagydíjchrysler 200GoogleDacia DustertetőhackeléslimuzinfelvásárlásösszkerékSUVarmageddonbadassTAG Motorsportwellnessmegsemmisítésplázarondatéli közlekedésAmbienteAnton YelchinSmart CabrioJaguarékszerjean-claude van demmeprojektcitroen c-xrJedlik Ányos Klaszterfilmes autóTWOFACEfavágásImolaNew JerseyRoad RoveremberségKancsár FerencNeonugratásfurgonmárkákronglopottmercedes-benz econicMarchionnebmw m4TigrisoroszelsüllyedAudi Prologue AvantPlaystationlovaskocsihibrid autóTDIContinentalBrazil NagydíjKoreai NagydíjVettekiegészítőléghajtásminiszterelnökToyotaévfordulóAutopilotMoszkvacinemalazaZengő MotorsportborulásvadnyugatBMW I8lehetetlenlexus rcMercedes-MaybachSvájcgázüzemű autóLevantemexikói autódűneInterlagosgokartvirtuáltridentCrossland XautótesztBMW 7SkodaAMTSVolkswagen TouaregXVC8AgerabetonkeverőRS200AxiálkivetítőMstop táblaálcázottTouaregKia SoulGumpertSzilveszter raliTushkanovaScalaRaptorbéreltBTCCKodiaqpanoráma tetőtrucknémet sportkocsiJari-Matti LatvalaidiótaPeoplehullám488 PistaátlagszabálysértéslerobbanGeneral LeemárkakupaGuinness rekordviccTakatakisautólowriderDavid BrownDodge RAMmotorosrendőrSesto ElementoTCR EuropeNetflixHumveezúzáslábbal vezeteletkromos autószőnyegAudi A8 L Extendedpedállufthansamunkagéptávirányítós autószemNismopörgetésPosaidonAusztriamotorhibaAthénselfiePorsche PanameradragsterLuc BessonChicagosebastien ogierbunkeri3 REXB2Mad MaxWildcatrasszizmuskráternapfénytetőNissan MicraVin DieselmozitűzcsaphűtésRenault Clio TrophybűncselekményUSAversenyautójapán közlekedéstolvajPuskádi JánosKalashnikovjégautómanuálislimitáltSigdsrallytűzijátékgázrobbanássordoDannyrobbantáshalálosillatMonacoomlás275Cintra458 Specialeautó rongálásszimulálásürülékJakus TamásS10bmeutatóAdria CenniszondalakóparkA5kigyulladJeff GordonBentleydudaToyota GT86iphone812Arab autózásbakancslistaG63 AMGigazságszolgáltatásMercedes-Benz M-osztályCullinanmacskabankautomataSTQoros GQ3Sibiu-raliApplerollerSubaru ForesterM4 GTSAmerikai NagydíjszemétszedésHonda CR-VnagymamaMarcello LottiTerrakhanaFRHonda JazzsunyifoghúzásKlausz KristófkörnyezetvédelemJurassic Parkrobbanáscar pornletartóztatásegyterűSt. James EditionZafiratrükközésLamborghini VenenofóbiaHaasfarmerrobotautóleállásDavid HasselhoffXszerződésNimródMercedes S-osztályGoProPCIndyCarvetődéselakadVignaleVolvoszenzorJCWRange RoverKovács ÁgiaranyBonnevilleMazda3bikaPekingi AutószalonneuvillearabNtrezorszétveriPiquetfociMercedes S-classámokfutásszolnokAlfa RomeoNordschleifeMichelinLada KalinaKatartraffipaxmotorFord F-150Jorge LorenzoLotus SUVlada samaraelektromos autózásTiguanesküvőArteonKlassenhyundai i20állat8CrönktilalomSzingapúri NagydíjF150Pethő Istvánelektromos autóelefánthumotISRali VBösszefogásPorsche 993Cadillac ELRKia CeedRoad Americaford thunderbirdhihetetlentávirányítós indítóSubaru Imprezagolfautóhulladékgazdálkodás46ChevyHarley-DavidsonbombaHoonigansGMC SierrabüntetőfékP100DbűnözésE63 STrustMcLaren P1jelölésszupersportkocsismokeÉv autójaingyen autóGPSMazda CX-5közlekedésZumabalesetmegelőzésLukács KornélEtnaillegális versenyorigamiNissan SentraMiata4dodzsemszénaMercedes GPtoyota land cruiserEVOHammantéli gumiCaterpillarSuzuki SwiftSergioversenypályaTouristenfahrtveszteségLodgyautosyoungtimerMicraautóluxusautómázlistaGiulia QVLandauletRHoonicornChevelletrailerbalesetLapraszerelt autóNissan Jukevasúti átkelőalternatív üzemanyagfalsefalseRX-8BMW 2 Active TourerlépcsőcsajokfelajánlásbajnokságGlobal Vehicle TrustepilepszialabradorSeat Ibizakombájnrolls-royce wraithcherokeeparkolówrcújfüves cigiingaNissan Skyline R34zsiráfhőkameraFenyrbringaemissziós botrányPeugeot 308 GTikezdőJerezEl CaminoLanciaSaablincselésChryslerextra 300Crystal HooksEF7Peugeot 508NascarveteránzeroHonda NSXlevegő meghajtásM0bakifilmsorsBambooproblémaMatthew CampbellCorvetterobogósCoca-ColaGTAamerikaiNeymarAMG GT RGiuliaszemmozgásrajtfejszeBMW E30 M3Ampera-elángDTMWranglerBrit Nagydíjhajléktalanmatt fényezéskoppintásHennessey Venomkipufogóschumacheregyterű autóAMG GTGallardoTucsonLamborghini UrusPosrchetanulmányautódrónDwayne JohnsonszélvédőmosóBMWelveszveLMP-1RangerNissan GT-R R34élőF1elaludtM PerformanceNestor GirolamiyoD3 GroupBMW 6jelmezS600Hyundai i30Geelynissan gtrPolestarrönkszállítóVeneno RoadsterFiat 500LFR-SMontenegroLykanGymkhanaNicolas CageSilverstoneautóbemutatókabrióbemutatópumparoadsterlada 4x4szállítmánymorganhóemberShelby GT350RráncfelvarrásSebatien LoebRenntechpályaChiron SportX-osztályYas Marina CircuitMarchionnagyújtogatóterepezéstotálkárRenaultmutatványRodasDBXelszabadulEnerGForceitalRimacszlalomHondamárkabrutál esésbruderRadicalArany KormánykerékBudapestG63animációslimitált szériaittascsomagszigethosszútávú autóversenyoff-roadMarius Aasenfékspeedzonekínai autóelszabadult járműráfutásHollywoodittas vezetőamerikai rendőrséghíd cseresportszerűtlenhalálos irambannavigátorMexikóKadjardízel botrányhanninenKia PicantoRally du VAR 2012Mercedes jövőmosásGT40luxusMOLbaja 500hídPókemberjátékautókémfotókTouristenbátoráldásmajdnem balesetrégiCiprusliepája-raliCreweNvidiaMaláj NagydíjAccordWTCRXJégő autójaguar f-typebérlésMercedes CLK AMG Black SeriesSebastian LoebFelix BaumgartnerBentaygacadillac devilleDevelskoda superbtúlkeresletautóipari visszahívásP1városi minihangTyler WitteBrazíliaSubaru3D nyomatásfékpadBoxsterSemabérautófröcskölzsúfoltságAston Martin Rapide SVenom F5Forza 7Mercedes E-osztálydriftCayman GTSautomatamobiltávirányítósvasútSuperfastkarcLotus F1ünnepi modellfisker surfJensenelszállításszabálytalankodásmercedes-benzPorsche 911 GT3autó lopásBMW 5TransformersA4Hayden PaddonVWpickup30 évRX-VISIONEurópa BajnokságcsajozáshuligánokMr.BeanJumpyBuggypezsgőmesefigurákoffroadFord KugaHyundai Genesisszippantós kocsicsúszásfizetősfuvarhelikopterx6Martn ProkopSuzuki AuthenticsSuper SportintruktorItaliaGódor BarnakereskedőMagyarországFocusBMW E30i30 WagoncsomagszállításszirénaMehdi BennanijégHotwheelsprankközterület-fenntartóhomokviharIncfüstABTMbDesigncars coffesebességMitsubishiJaguar XKR-Skupésafarivolkswagen eco upbencelízingF50hibridautófilmes autókfarendszámMercedes SLS AMGCessnaLettországtechnológiavillámlásautógumibuszmegállóbiztosítóVolkswagenrendőrautóML63 AMGGT3GT2Lamborghini HuracanFiat 124 Spiderúthibafrancia autóágypotyautasATShernyótalpVolkswagen PhaetonPorsche Mission EPace CarJustin WilsonYouabian PumaSata-raliKaiNYPDkisteherautóIsuzuJeep CherokeeSuzukaváltóralipápakajamedveFord F150OsloHill ClimbajtóÚj-ZélandrakományVolvo reklánmakkumulátorkölcsönzőjelenlétlövöldözéshistoricevolúcióvéletlenamerikafelúszásgumiégetésOpen GThangvezérléssivatagCadillac CTSLamborghini MurcielagoorrszarvúkamionsofőrstábreggeligerillaElon MuskSLS AMGMax Mosleykihajtóvontatásford c-maxvandalizmusAudi S5walter röhrlPhaetonstadiongyárjárókelőTitan XDCX-5Trans AMHong KongR3Masterhelyszínelésgyorsulási versenyhalálStepwayBob BellüzemanyagKimi RaikkonenmotorpalettaChevrolet VoltEclipseizmozásfotó911GLCFiatbmw 507építésmosóATS-Vérintőkijelzőkutyahonda integraDisneymodellfrissítésJaguar XFRvisszapillantódonutdefektfogászatzsenialitásconvertible44OstbergoroszországCitroen C3TwingobefutóelnökDél-AfrikaFittipaldiMcLaren MP4-12Cpótkocsiaprkolóbiztonsági övHongkongamerikai humorBMW 503ColoradoelszabadultAygoszakadékhangutánzófailtehénPakisztánwörtherseeMonacói NagydíjRapidtelepsprayszállodaFord Fiesta RS WRCköztisztaságOpel Zafira TourerFordStratosóraI8ForzaR8 SpiderFiat TipoÍrországtelefonForma-1 Spanyol NagydíjRed Bullvégső állomásSLCrendvédelmi erőkModel 36x6jó sofőrBuick Rivierakilencsebességes automta váltóWTCCfilmesadatokInsigniaGordiniAudi TT-RSMagnus WalkertávolmaradásmocsárképadásHeritageIndiai NagydíjCitroen DS5páncélosfelakadTrabantvisszahívásBessenyey ZoltánbioüzemanyagHyundaiDragzombiSportwagonDacia Logan MCVFerrari 812 SuperfastNAAFSkoda Octavia RSeladásRXveterán autógumiszalagB11Suzuki AltoSinsheimNémet túraautó bajnokságmandzsettagomb45tornádókémfotóEurosportDB11motorosmentőakcióhányásKlaus FrohlickamerasnowboardösszehasonlítóAbu Dhabi NagydíjegykerekezésSCCBMW 2-es sorozatLexus LF-SAGRMNColins Cresteladó autóbevásárlásBelga NagydíjWillys. modernutasításnői sofőrFedExájulásUPSgyorsasági obrajzkápolnaIrmscher Inspiroépítkezésnyári gumiújjáépültLaFerrariRange Rover SportsárgaRosbergGoodwood Festival of SpeedtankRolls-RoycesorozatjárdaDRIVE PILOTpermetezésOpel Kadettrobogópremierkonföderációs zászlóhumorosHockenheimkereszteződésjavításpoloskae-NiroautomatikaMercedes G-osztályMulholland DriveEgergyakorlatőzTokiói AutószalonmeglepetéshangfalStoffel Vandoornesubaru wrxToyota Echonézőskoda fabia s2000WaldowVRrali-világbajnokságcsúszós útJean AlesiEliaDemonAurusChevrolet Impalagázolásközterület-fenntartásEscortTom ChiltonStockholménekWatkins GlenbénaalfatévéFranciaországraktárAudi SQ7NASAHofmannfesztiválukrajnaPorsche BoxterLaFerrari ApertaelakadásS90DokkerpénzszörnyOpel GTKia Forte KouptankoláshulladékgyűjtésAcura NSXkombiDronekhanaátépítésReptárgyerekGLAWRXHyundai ix20TerraZ06ablaktörlőEurópa NagydíjautópiachavazásgarázsajtóLada NivaLe Mansmanőverangol motorJon OlssonMuscle CarautóútVauxhallBugatti Veyron SSnapelemAudi A2önzetlenForma-3Alaszkaenzo ferrarisportkocsitLaguna Secagépi mosóprototípuskardiológiaDragon MountainLamborghini Veneno RoadsterkilökésGenfi AutószalonClarionKTM X-Bow3008targoncaISISHummer H1elektromotorrush hourzebrabatmobileVilágbajnokságbestsellerDevel SixteenVenezuelatúlsúlyLance StrollFormula StudentUsain BoltAudi RS6KOERUJaguar X-Typefinal editionAston MartinkisfilmNicogyújtogatásCorbellatirenault talismankábítószerAero 8autolivErwin WurmtáncfiskershowrészegClimbkhanaLPGItaldesignMaserati Levantehátsókerékmotorháztetőtél960Audi TT CupSciroccoQ60MIGMotkánySLKOrlandolökhárítópolitikaDacia DokkerPriorsólyomegyüttműködésYeongampolgármesterTraficbillencsToyota SupraGigafactoryRolss-RoycePeugeot 208CarlexPriusgyerekekskylineT-RocEMCFinal FantasymezőgazdasággőzapokalipszisWolfsburgpoénpullmannFord MustangimprezagödörVaughn GittinPur BlancSirokroad rageSierraBJOpel AntaraGT-86fisker karmajövő közlekedésesütibicikliúttrutyiFestival of SpeedSvéd raliTolemanstretchtolatásDan Bilzeriangarazsdiszkó5008porsche 959lökéslelepleződésNyirádVATHporral oltóCitroen DS3LandwindAlain Menu918 SpyderChevrolet SilveradoLPVorsteinerCsehországrágcsáló458tragédiaDC ShoesRWDMercedesDodge ChargerjachtBitter SándorAudi A6Daniel Ricciardovolkswagen beetlekéselésrendőrkizárásbiztonságtechnikalakókocsiFiesta WRCBlackNissan Skyline R33Hadik AndrásFiat 500AIDSinternetbanNissan 370ztahóSpirit Of Ecstasybarn findSkoda múzeumInsanityvillamosbiztosításesőbukásOlssonKefo Motorsport34 órás versenyJeep WranglerS1CaliforniabiztonságkétkerekezésBMW 5 GTforró vízkereskedésGhostPiercarlo GhinzanimérésZacariakazárMiami ViceClarksonAcropolis-ralifejesFiestarugóBrillianceautó eladásMatteo MalucelliUAZCadillac ATSvolkswagen jettacaddybikinitűzoltóságPanamera Sport Turismolányprémiumautó4MATICDavid Coulthardorosz tuningBreitling Jet TeamlisztámokfutóKharitoninSaab 9-3bolondFord EcosportMick SchumacherOpel InsigniaFuriousalkalmazás500OlaszországYpres-raliNorrdschleifePeugeot 206LAutcai autóHillclimbSherpRubiconSkoda Fabiaelektromos UTVúj generációFalcon9592WDrally du VARBlazervezeték nélküli töltésprojektorchevrolet cruzeCitroen DS3WRCidőjárásangol közlekedésriasztóSpykertűzoltóFerrari LaFerrariactrosfutárjason stathamÁmon OlivérMitshubishihírfejlesztésMcFlymúzeumpaul walkeraromaszékwiesmannVeyronPeugeot 207PauRenault RSCountrymanMcLaren 12cNovitecMercedes C-osztályIndyhot hatchCayman Selőzetesigazoltatásrokkantbuffierprofitfiat. fiat 500száguldástilos parkolásintelligensF40ConnectedDrivenapenergiakanyarbambuszcsehgyalogosvédelemhójárójégesőjégkaparó458 ItaliaszórásvárólistaBajajó emberbmw m5QataresésvonatlángolterepjáróWaymoheccRenault TrafficvilágrekordsúlyelosztáshódmezőrületVidaMclaren 570SkötélhúzásFerrari 599 GTBjames bondhősSpawcládaderbiAston Martin CygnetCaymangyorsításlövésFIA GT3RallyeyoutubebúcsúsofőrfekvőrendőrbetonNikolaAudiAlpineGTVHonda 2&4hibridlaptimeTim Gáborutcai versenyfokozatpisztolyX6MkályhahomoktaplóBútor RobirablásátverésOlasz Nagydíjtoyota 2000 gtTimo GlockShanghaikersszingapúrmagabiztosságrobotizált autóromán közlekedésF3rányitásBryan buffierFrankfurtMP4-12Chajódöntőkínos esetrakétaHoldenrevansTaco BellnévboxszerencseSupermanOne:1egyediBuicksípályaEurosol-Honda Civic Type-RSuperleggeraOPCroncstelepPepsiOpel AmperaharcamazonclioforgalomMercedes-Benz G-osztályEmilyRali OBSteve JobsAudi R8görkorcsolyaX2MinibigWestfield MegabusaChicheritEQCbringásautótolvajfelvonulásMercedes SLSZR1Chevrolet Camaro Z/28Tata Nanocsaládi autóGázosításA120lyukfelfüggesztésspeedösszehasonlító-tesztönvezetőGamesconM8fékútXJ220tengerszedánMount EveresttúlméretesPaul SwiftDodgeExclusiveSuzuki VitaraSRT ViperHeinz-Harald Frentzendynobüntetéspaintballfrankfurti autószalonFerrarisátorpolo r wrccsodaVolkswagen Up!instinctelgurulbejelentéscsattogásijesztésShelbyPersonal AssistantOutlawjog500eTSIirodaÉsztországSmart ForFourSpielbergőrületRubens Barrichello3-asIRCgyerek autóIrmscherLas Vegasolasz autóMercedes EVO 2ford galaxyTesla Model 3KikiVolvo S90Ford Fiestarali-európabajnokságC3RinspeedjótétakcióvészfékInfernoamerikai közlekedésautómosásScoutlineindításkubarekordF12Antonin TlustakhőségmotokrosszMitsubishi LancerV8 SupercarcsempészetSzlovéniaBarum-ralipeugeot 208 gtiRon Dennislexus nxidőmérő edzésmagyarmázliRafael Nadalblack fridayDefenderSpongya Bobspanyol autólamborghini gallardoszámozásbeszakadtaratásfolyóKerényi ÁdámVenomvicces videóflörtláncformaMcarenAMGhalottaskocsiGenesisdízel motorgyalogosroncsFootkhanavideóboxkiállásFerrari F12 BerlinettaMercedes Maybach.importDCcélIED SyrmaDodge ChallengerAndy Priaulxjet-skiDaciaSuper TrofeoZ5előjegyzésmercedes-benz c-osztályRTRGT 4borulTipobmw z2hard topSAS IrisManorXD3Pokemon GooszlopijesztgetésPlútólada grantaPutyinFerrari 355 S SpiderOpel CorsaBruno SpenglerVályiViper SRTRally CupBYDVila RealSpecialenyirfasToyota S-FRDB9GTkicsúszáslasszócustom carpassatfelhőautótemetőjógaHollandiapirossárga zászlóelszaladW MotorsBMW M4 GTSvakvezető kutyaWalter CsabaMini PacemanvonulásAsconakukásautóMikulásFlameA45Challengetámadásvillanyautódagadtszilvszter ralimentőkamionkaszinótesztszakaszerősx7Guardturán frigyesOpel MagyarországBMW M760Li xDriveelső vásárlóDodge Darts60Nissan GT-ROliver BlumeSuzukiAlfa RomoeFerrari F12teaserrx8verekedéshollandeladakKAMAZToyota Tundrasávváltás3d nyomtatócsalássütiszörnyCadillachúzásForma-4biztonsági autóMarioSkoda CitigofacebookLancer EVOkazahSuzuki SX4hatótávModel SF430Audi Q2bivalyvolkswagen golf sportsvane-GolfhókotróSochiNissan IDxlánykéréscseh autóelektromostalálmányW213törvényScout8-asújjáéledforma-1galambkigyulladtMANLexusMercedes VitomurvavároskörnyezetbarátJames MayteherautóQVdrágaszerelőbrutálleszállásAirscarfsavVelociraptorGuerlain ChicheritDurangoGenfSmartFormula 3MikkelsenSuzuki KizashiültetésVectraKia Niroautósüldözéspiros lámpaRuflandolásdemonstrációDelta HF Integraleland rover discovery sportversenygumiAlpina B7sziklasegítMazdaerőszakWald InternationalAustinkólastartszállításbabaPro CeedDodge HellcatÉv Autója 2017automata váltótüntetés24harab autóporchegazdagtulajdonosCrossland

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.