keresés eredménye

epizód

TESZTEK

Egzotikus autók: a csillogás mögött

A külcsín hibátlan: klimatizált, konstans páratartalmú termek, méregdrága olasz bőrkanapék, hosszúcombú lányok és földig hajló üzletkötők. De tudod, hogy hová viszi a csillogó tréler a menő sportkocsidat, miután felvette? Mi tudjuk. Illegális forgatás, kapugarancia.

cimkék: speedzone / epizód

A sivatag nem vicc

Nem az volt a kérdés, hogy kimegyünk-e csapatni a sivatagba, hanem hogy túléljük-e a homokkal telt tüdőt és a viharocskát. Ilyen az, amikor ötleteink vannak és senki nem szól ránk, hogy ne csináljuk.

cimkék: speedzone / epizód

Elindultunk a legek városába, de...

Legforróbb kalandunk első epizódjából kiderül, hogy valójában olcsó-e a fapados járat és egy kicsit megaláz minket a forróság, na meg kapunk egy kis rekord-túltengést.

cimkék: speedzone / epizód

Megnyúztunk egy raptort

A Ford talán legmenőbb típusa betette a lábát hozzánk és bár nagy testvéréhez képest fékezett a habzása, de ez korántsem jelenti azt, hogy félvállról kéne venni, mert a fíling hatalmas. Tökön-paszulyon ilyen vidáman ritkán autózik az ember. És konkurense igazából nincs.

cimkék: Ford / speedzone / epizód / Raptor / Ranger / Marokkó

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Genfi újdonságok itthon

Szépek és csodásak a szupersportautól, érdekesek a jövő elektromos autói, de nézzük most meg azokat, amelyekkel idehaza is hamarosan találkozhatunk!

cimkék: Genfi Autószalon / bemutató / speedzone / epizód

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

A világ legjobbjai: magyar motordoktorok

Sokan nem tudják, de a milliárdos autók ritka vagy elérhetetlen alkatrészei-motorjai közül rengeteg dícséri magyar mesterek keze munkáját. Hogyan kell ebbe belevágni és mi kell hozzá? Tessék.

cimkék: speedzone / epizód

Speedzone S03E02: Lítium, a megváltó

Persze nem az elektromos autók mentik meg a világot, de ez a kicsi földfém sok férfi életét teszi teljessé. Gépek!

cimkék: speedzone / epizód / Makita

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E17: Romantikus mese helyett valóság

Éppen elkaptunk még valamit a télből ahhoz, hogy megtapasztaljuk, mennyire kemény dolog valójában a sípálya-karbantartás. Emberek a gépek mögött, akiket végre nem a lifestyle-újságok rózsaszín szemüvegén keresztül ismerhetsz meg.

cimkék: tél / speedzone / epizód

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E13: Nehéz gépek, nehéz sorsok?

Megmutatjuk, melyik gép hány fittyet a downsizingra és megnézzük, hogy tényleg van-e értelme még fiatalként külföldre menekülni vagy idehaza is bőven lehet már munkával boldogulni ebben az üzletben.

cimkék: speedzone / epizód / Axiál / mezőgazdaság

Speedzone S02E11: Lánctalpasok és a magyar csodagép

Amerikából ugorjunk egy pillanatra vissza - Budapest szívébe - és nézzünk meg pár elég nehéz és komoly gépet. Mitől volt jó a T-34-es és melyik az a magyar páncélos, amelyből a világon a legkevesebb maradt fenn? Megtudod, tarts velünk!

cimkék: speedzone / epizód / tank / Nimród

Speedzone S02E10: Ritka járgányok ínyenceknek

Ez a múzeum nem olyan, mint a többi. Itt a csodák élnek és mozognak. És mi ki is használtuk ezt, amennyire lehetett.

cimkék: múzeum / speedzone / epizód / Marconi

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP05: Mit mutat az új Honda NSX?

Bár ez a mai epizód a legendás sportautó reinkarnációjáról szól, de tévedés lenne azt gondolni, hogy más nincs is benne. Mert van. És akadt sokkal komolyabb kihívás is, mint az, hogy vezetni kell az 582 lóerős autót egy versenypályán. Bizonyám, pofozott az élet minket odakint.

cimkék: Honda / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S01EP48: Páncélok és gránátok

Ezzel az adással még adósok maradtunk ugyan, de ami késik nem múlik. Sinsheimben ugyanis nem csak autók, hanem komoly hadtörténelem is akad. És ha az autó fiús játék, akkor a tank még inkább az. Mi volt a korabeli nitró és hány fokban zuhant a Stuka? Megtudod.

cimkék: speedzone / epizód / Sinsheim

Speedzone S01EP46: Lakóbusz-nagyhatalom vagyunk, tudtad?

Sosem gondoltuk volna, hogy az idehaza gyártott lakóbuszok- és lakókocsik lepik el a világot, pedig igaz. Évente több, mint nyolcezer (!) darab hagyja el a hipermodern Knaus Tabbert-gyárat. Hogy-hogy nem, arra jártunk.

cimkék: speedzone / epizód / 46

Speedzone S01EP45: Jobb, mint a szex. Azt mondják.

Alapvetően egy közepesen unalmas Opel-bemutatónak indult, aztán egy kicsit csavartunk rajta, bár az elején azért meghökkentő kijelentéssel kellett szembesülnünk.

cimkék: Opel / speedzone / epizód / 45

Speedzone S01EP44: Milliárdok odakenve

Jó eséllyel csak akkor tud nagyobb - pénzben kifejezhető - érték felhalmozódni ennyi helyen, ha Forma-1-es futam van. Viszont ez csak a pénz és van egy szint, amit már sok pénzzel sem lehet megugrani. Az eszmei érték megfizethetetlen!

cimkék: Hungaroring / speedzone / epizód / 44

Speedzone S01EP41: Őrület és forróság

Végre-valahára elérkezett az a hétvége, amikor minden eldől. Bírja-e a gyorsan épített csapatós Mercedes? Sikerül-e összehoznunk a mágikus, 10 ezres nézőszámot az év legjobb buliján? A móka és gépimádat egy hétvégére Hódmezővásárhelyre költözött.

cimkék: speedzone / hódmezőrület / epizód

Speedzone S01EP36: A leggyorsabb gépek, mind a mai napig

A technika és az ember műszaki fejlettségének csodái voltak, zseniális elmék termékei, hatalmas és nagyra törő álmok megvalósítói. Egyikőjük sem repül már manapság, de veretlenül vonultak vissza az égről. Két hiperritka csoda, testközelből.
 

cimkék: epizód / speedzone

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Speedzone S01 EP32: Ördöghi csoda, Mixi a rali

Az hagyján, hogy a magyar rali egyik legikonikusabb autóját is kipróbálhattuk, de magával a sport élő szellemével is beszélhettünk. Legenda, aki azért csinálja, mert szereti.

cimkék: rali / speedzone / epizód
címke felhőhangprojektorkombájnteddymurvatraffipaxgumiszalagKarinalegdrágábbGumball 3000AirbusBMW 503termeléshollandLiberty Walkgyorsasági obköltözéstargoncaBoxsterkarbonmodellautópeugeot 208 gtiSabine SchmitzparkolásSebastian LoebVolkswagenjelöléscar pornNrendőrségpaintballMercedes CLAkárosanyagYas Marina Circuitpisztolyford s-maxMercedes Maybach.The Mint 400SwiftAwainland rover discovery sportJaguar XFEVOesőCitroen C3versenyutcai autósínDaniel RicciardoRober Kubicaporsche macanpolitikaIsuzutámadáshőkameravandalizmusretrohangfalkazahlökhárítógázWildcatfelniEasytroncitahóCorvette Z06Fiat 500olasz autófekvőrendőrW Seriesgiccsmenekülskoda fabia s2000Jaguar XFR-SszőnyegcsalásQVJohn CenadrámaCupratolvajWalterné Dancsó AdriennMitshubishiTransformersBJChevrolet Volttesla model xJänner-rali911 GT3 RSMercedes-Benz A-osztálykisfilmbaja 500Crewepeugeot 308 swérintőkijelzőB2oroszlánkicsúszásbivalytávolságVATHfamotorpostásTigrisF1Matteo MalucelliDelta HF IntegraleFernando AlonsohackerMcLaren MP4-12CkézikönyvTraficStockholmChevyElon MuskMaserati 3500GTépítésfolyóXJ13rönkszállítórobbanS600SuperbikelimitáltlisztlaptimelakókocsiChevrolet ImpalahulladékgazdálkodásTechartBútor RobiszemmozgásLapraszerelt autóXJ220Rali VBnissan leafelektromos szupersportkocsititániumtűzoltóságtávolmaradásstadionCaliforniaszabályozásKia PicantoidősAMG GT Rrush hourapokalipszisImolaOpel AmperarajztornádóGLAelszabadult járműverekedésPeugeot 206Ferrari LaFerrariRenaultvizes útbuffierköztisztaságPeugeot 207Peugeot 308platformvadnyugatlamborghini gallardojégesőGladiatorForza MotorsportPiquetRedOutlawEurópai Bizottságrugóbúcsúkormánylada samarakultikus autótanulmnányDodge DartpókNissan Skyline R33techboxkiállásDefenderDevel SixteenrakományAlfa 4CKAMAZUTVKeszthelyi VivienPHEVcsúnyactseletkromos autópoénvisszapillantóbolygódugattyús motortűzcsapPakisztánmini cooperSemaidőjárásgőzAudivészfékFordporcheSeat Ibizaapplikációdonington parkreflektorMarcello LottiTwittersivatagW MotorsMercedes E-osztálygödörschumacherWLTPÍrországlexus rcgunKefo Motorsportolcsó márkavideójátékgarázsajtóeladakautópályaijedtségKodiakneed for speedVorsteinerutcaGhostMcLaren 12cCorsica-raliblack fridayInterlagosGTBtolásfrankfurti autószalonForza Horizon 2skoda superbelsőbbségMikkelsenszingapúrBMW 5lökésbrudersertésQorostrükközésring-txilövésToyota GT86Vignaleharctaplórendvédelmi erőkChristiano RonaldoSlovakia RingszörfévfordulóteljesítménymérésTerraRenault TwingoNissan rekordCrystal HooksállatMicheliszbentley continental gtveterán autóHoonicornMaserati LevanteAirscarfbeszakadtbanközúthírWald InternationalIED Syrmaangol motorLe ManstávirányításF50Ariel Atomösszehasonlítóvolkswagen golf sportsvanSubaruHiluxTargakommunikációModel 3David BrownDaimlerRTRextra 300DucatoKanadai NagydíjhűtésGlobal Vehicle TrustKlausz KristófRali EBNissan JukerobotkatonákMehdi BennanilasszóMIGSkodavámEMCsvéd piacGyulay ZsoltJensen InterceptorEurosportEurorallyVerstappenszilvszter ralisvédLukács Kornél720SSkoda múzeumcobra 11Kancsár FerenclandolásvákuumDoritosPhaetonTrustamazonEvoqueBollingerLodgyidiótaPeopleMercedes S-osztályVolkswagen PhaetonfegyveresekOrlandodynoNismobiciliskémfotónissan navaraAlpina B7eszméletlenpanoráma tetőnézőgyárbezárásGran TourismoumbaubetonkorlátültetésLPGSuper TrofeoContinentalMarcus GronholmFranciaországArany KormánykerékhangmosóleopardBaldwinSaabingafelakadGigafactoryNissan NV 200RX-9ShanghaigyakorlatVitoKen BlockBonnevilleritkaságUPSWranglerRoad RoverChevrolett CorvetteManorBMW 2-es sorozatoperatőrfuvarjelmezgurulgyalogtest2CVugráskeresztbeEcoboostmodernnőkMercedes jövőBac MonoillatosítóNimródEVT1szerencseApertapumpaCoca-ColapénzRinspeedtolatásmegsemmisítésYouabian PumaF2virtuálönjáróLaFerrari ApertaChevrolet Camaro Z/28JensenAdria CenniHollywoodMbDesignA120idiótaPeoplePeopleWestfield MegabusaVÉDAAlpinaautókulcsIrmscher InspiroGLCtrutyifejlesztésszállodaTolemanMiguel MolinasárgakémfotókfelelőtlenF5FerrariPeopleKia SoulbajormotorosrendőrszalonszemétszedésIrmscherNew JerseycserbenhagyásBarcelonaMáltaFerrari 355 S Spiderliepája-ralikatonabetoncrash testpotyautasBMW X6rinocéroszS65késésnavigátorautolivdiszkójövőképelképesztőExclusiveMotorexgengszterVin DieselVolkswagen Polowhite-collar205töréshard toprepülő autókulcsViperFord KugaLas VegaskazárRadicalMonacoAudi A8 L SecurityofficialRS4projektKomáromatkinsonkarmahomokviharVolkswagen EosSwift Sportvolkswagen bogárCountachP72FormulaProject OnekötekedésHotwheelsRomániazsiráfőzSpa FrancorchampsjwrcLamborghini AventadorkonvojtorlaszbölényautómentésSAS IrisJedlik Ányos KlaszterbaseballjótékonykodástúraautóMacan SFerrari CaliforniaPorsche 911 RHyundai ix20adásleggyorsabbjelzésrablássnowboardszénaverésheccATS-VFerrarközterület-fenntartósúlyelosztásC8MLBarany fóliaSiennaMercedes EVO 2MarchionnedöntőrageIndy500StingerWalter CsabaKia CeedT-Crossfotódizájnerhalálos irambanClarionfelvásárlásjames bondelakadSkoda OctaviabmeutatóGordiniördögszekérkedvezményColoradobiztonsági autóJanner rallyhumotijesztéskigyulladszállítóA45EnerGForcePepsi MaxRenault TrafficháromkerekűARTbővítésx6BMW I8Lamborghini Huracanapaépítkezésgyerek autó34 órás versenyhirtelen kormányrokkantkereslet csökkenéskajaTCRSportwagonMike TroutCullinanGázosításZ5robotautóHillclimbbetörésmercedes-benz s-osztályMemo GidleyLAtrident iceniüzemanyaggullwingVolvo C30Rali OBföldcsuszamlásvásárlásgázszivárgássportdigitális szemüvegDB9CorbellatiFCAkölcsönzőFiatájulásBambooNissan Maximabaleset tengelyszelektív hulladékkiszivárgott képegyterűfelfújhatólépcsőLand Rover DefenderpokolCiprusformaKia RioRed Bullkörnyezetvédelemautóútmeganebringásromán autóLamborghini UrusSebastian VettelJaguarszakadékM8ünnepi modellbestsellermentőrendszámNissan NoteDRIVE PILOTMagyar NagydíjsávváltásolajcsereGyulaszarvas44pályaWillys. modernGTVautószállítóML63 AMGKaroqhalálesetDragon MountainOlssonRally CupGenesis G90lerobbanStellaPorsche BoxterCadillac CTSautómosásAlpina B3speedMiami Vicefékpadkoreai autóHoonigansMercedesFord MustangmásolásDél-KoreaBajahumorFIA GT3Chevrolet CorvetteSuperleggera VolanteRafael Nadalfisker karmaVivaroSeltosbmw 507Polestarrenault talismanGallardoamerikaiEgerKerényi Ádámkivetítőtotálkárakciócars coffeközlekedésJeep CherokeeBMW E30 M3vizelnyári gumiGPSámokfutóGMCoszlopútdízel botrányRali du ValaisP1környezetbarátHarley-DavidsonDieter ZetscheemblémabűncselekményquadtáskasmokeÚj-ZélandRhys MillenflörtrevansAurus SenatgolyóR32sorozatkilökAbu-Dhabiluxuscikk960Antonin TlustakReptárbevásárlókocsiPSAgyanusítotti3csomagködHyundai GenesisLFAAudi A8 L ExtendedTipoAurusspanyolmotogpinfotainmentjachtAudi TT CupgyerekBZAMGluxusautóerőszakmárkaCentenarioSuzukadarázstoyota land cruiserEliaM550dtilosgyorsulásingyen autópiroshalálospolo r wrcmunkagépszellőzőversenyautólancia fulviaBelga Nagydíjhooniganelektromos autózásmoziRWDAston Martin DB9tragédiaIRCkarckizárásközlekedési lámpahúzáslabradorFrankfurtládaderbikipufogóneuvilleHappye-tronLamborghini Veneno RoadsterMinyonPontiackisautóBMW 1Rickard RydellWRC3Leaf RCberagadCardokErzsébet királynőTesla Model 3FerraribiztonságVW Golfnémet autókamionfacebooki30 WagonSuzuki SamuraiHummerSuzuki AltoR8centenáriumborulásLS 500h911 GT2 RSZumaleleplezésKodomorganátlagMazda CX-9Land RoverHennessey VenomSuzukirolls-royce phantomhangutánzás812Ferrari 599 GTOlevegő meghajtáslexus nxjapán piacnémet sportkocsiBuick RivieralazayoBrit NagydíjDacia DusterteherautóGuinness rekordCompassprémiumautóGeneral Leevezetésátverésferrari enzoDacia DokkerHonda CivicimprezaPaugázolásMuscle Carfalsefalsevárólistavédelmi minisztériumkardiológiaYpres-raliRowan AtkinsonRally du VAR 2012felfrissítéstemetkezésDemonminigunbrutálAndy PriaulxMcarenMercedes-Benz SLSRed Bull RingKevin AbbringbűnözéssylviaolajfoltorigamieladásForzabajnokságátadástitanKrózser MenyhértSuzuki AuthenticsMichael SchumacherMax MosleySzlovéniaBullitFormula 3furcsaságMini PacemanprototípusizomautóAveomólóEnglervásárlóFord MondeoOliver Blumeforgépi mosótalálkozóXVKadjarimportgyújtogatóAlex ZanardiDusterSt. James Editionkompakt autóNissan IDxtrükkoldalkocsiFiat PandaLMSRS200szemeteléstrezorHondaPiercarlo GhinzaniLancer EVOHunGarianSupermanBrexitreflexHUVConceptkarácsonyNetflixHenessey Venom GTROALAston Martin Rapide SVolkswagen JettaigazságszolgáltatásepilepsziakiállításwrcalfatrailercsereSpaMichelisz NorbertAmpera-eford galaxydizájnstúdióAfrikaboxForms-1cars and coffeLaFerrariHonda NSXOpel GTkábítószerRosbergHonda Civic Type-RTouristenfahrthibridautóSan DiegoMP4-12Cjövő közlekedéseferrari 458 italiaZ06sárga zászlóradarR8 Spiderhalottas kocsiford thunderbirdfoghúzásgerillaHyundai Velostermotoros rendőrWill StevenszeneMcLarenAutós eladásokMazda MiataünnepifizetőswörtherseeajtóelőzRacing EditionInsigniaEksoVestNYPDfokozatvízbenmandzsettagombcitroen c-xrJeanner rallysebességGT2MadárrészedSanta FeGorillazISISszedánzsenialitásHonda PreludeSergio MarchionnetűzijátékG63Lotus F12WDtridentToyota EchoautótemetőgyártechnológiatengerLada PrioraFord RangerbarátnőrosszullétBugatti Veyron SSfilmes autókhulladékgyűjtésS90LanciainternetJanner raliközterület-fenntartásAudi TT-RSáradáselektromos terepjáróSubaru ImprezaTacoma760LiCaterhamidőmérő edzésWSRvolkswagen jettacaddymenekülésÁmon OlivérTada TecujaprojektorSuper SportKodiaqelbocsátástöltőkisvasútpörgetésmegszorításbérautóMakitafociNissan SilviaSzilveszter raliwcAssetto Corsagyorsulási versenyelszaladFord FocusátépítésgreenlineJeff GordonszakaszdoppingElektromos motorland rover discoverymackóáremelésAudi TTjelenlétszupersportkocsipáncélozottForza HorizonTushkanovaviccgyalogosvédelemInfiniti Q50RangeroffroadJCBFerrari 599 GTBSanta Cruzpermetezési3 REXborulSciroccoszabadidő-autóPeoplemelegvilágításNorvégiaEF7dragstergyűjteményProteamategoMonsterbelsőDragNasser Al-Attiyahretroautóújjáépültvonulásszekérchrysler 200Twingodacia loganPorschedarálóVolvoDisneyNicolas CageOscherslebenMarokkólimitált szériaerőselszabadultJorge LorenzokályhavodkaKevin MagnussenNvidiaHayden PaddonfreighterSata-raliGuerlainbrutálisparasztMasterszociautotalalkozofröcskölJeep WranglerCanepaAustinTim GáborBessenyey ZoltánTom ChiltonJeep GladiatorHongkongsordodrágafelszereltségegyüttműködésGTAtanulmányautóSRTkatonaiNAAFrali-világbajnokságBMW X5m5szállításZotyeA4Barum-raliRenault MeganeKim Dzsongunx7ApriliaAcropolis-raliJari-Matti LatvaladonutXC40JohannesburgszáguldásVarekaiMercedes-Benz G-osztálym1raD3 Group488 Pistachris MeekeSkoda Citigointruktorszippantós kocsimercedes-benz mlcTata ZicaTomini ClassicsSibiu-raliSirokAlpina B12elsőgyárleállásBMW 5 GTKriszcadillac devilleMaserati GranTurismoMarius AasenMoszkvaautosbejelentésTouringszirénaHonda 2&4impalaautókereskedésgörkorcsolyagyorsításkólaChicagofelfutóRX-VISIONarab közlekedéstankbörtönlicitRenault RSRenault ClioKínai NagydíjNascarPeugeot 308 GTiOpel AstravisszahívásfavágásDodge ChallengerBrazíliae-GolfMercedes GPRollsExorcistangol közlekedésMOLautós hírekrepülőátnevezésNissan GT-R R34buszAMG GTDodgeFinal Fantasycélégő autóHollandia46Opel Zafira TourerRat Rodbmw z2tilalomBatmangázrobbanáslowriderzúzdakit carCaymanbakancslistaBruno SpenglerOtt TanakPókemberGörögországCruze45Range RoverteaserDaciaXárokélményautózásHadik AndráskereskedőillatAviatorÜvegtigrisMartn ProkopQoros GQ3Rolls-Roycefurgonhuligánokluxusversenypályalábbal vezetVaughn Gittindude5008Bobállrendőr570SMercedes-Benz CLAgázüzemű autódagályBryan buffierpattogatott kukoricaroncsderbibencevasútGT-RstábSamsungKiakörforgalomHonda CR-VCayman GTShyundai i20gyorshajtásMomkhanaBentleyHammanlovaskocsiQ6megtaláltamerikai közlekedéskínai autónyíltnapVenezuelaselfieColin McRaeelektromos autówtfkötélhúzásfűnyíróJumpylelepleződésdömperDetroiti AutószalonModel SkísérletMagyar Termék NagydíjspecialPutyinokos fényszórósunyispeciálisford kamelegedésGenfErwin WurmChevrolet CamarojégF150festésDwayne JohnsonletartóztatásAnniversarySebringAusztriaOpel CorsafejszeWWEGTOBMW M3bmw m5jógaTorsten Müller-ÖtvösjégautóA110illegális versenyautomata váltóSvéd raliszlalomGhymkhanamanuálisMission EdriftPorsche Panamerajapán közlekedésNestor GirolamidrónNeymarsebastien ogierQ60rekorIndiai NagydíjChevrolet CaptivaunboxingMexikótetőbajor autóZafiraBentaygaCorvetteGiuliaX2daewoolopottdefekttesztlimbóWTCRSubaru ForesterSenatPanamera Sport TurismoBahraini Nagydíjfelhasználónapenergiaestecigijeges útboxerZöld pokolWRXrekordhasználatifékútMitsubishi OutlanerTobias MoersChargerörök garanciadashcampapsztoriMaverickmentőstúlkeresletnévUsain BoltvillanyautóGoodwood Festival of SpeedsorsizmozásAEC RoutemastermotokrosszHuracamkínai közlekedésszórásBob Lutznapfénytetőporral oltóVilnerfisker surfaszfaltX-TrailDavid CoulthardzerobátorsütiF3VeyronKugaLaptimingkuba4x4LincolnEric BoullieriphoneshowSmart CabrioBethelhajószerződésMarine EditionzúzásVelarJohn Cooper WorkssikerautmoatakézifékMNASZhibridhódmezőrületnyomtatásMcFlyLamborghiniévnyitóveterántuningTouristenkápolnatéli közlekedéshaláldugóVauxhallPaul Swifttilosban parkolásInfinitii30 Nelszabadulelektromosfogászatdízel motorhelikopter3008 GTTitan XDjó sofőrrobotizált váltóképkapszulaOpel CascadaTyler WittebukásFord Ecosport60Amerikai NagydíjsüllyedésDannyTaycanékszervirtuál tuningAudi A6kínaiHeritagelufthansabénaMikulásLettországSzingapúri Nagydíjbiztonságtechnikaskyline8-asPumatraktorjavításegyterű autóOpen GTfeltörésI-PacePaul di RestamotorháztetőSpecialelízingPuskádi Jánosösszehasonlító-tesztszenzációvíruselső vásárlóV8 SupercarTAG MotorsportSvájcFord FiestaszabálytalankodásJereznyárTOP10elaludtIndiaSuperleggerafelúszásMaseratiCitroen DS5lángokDokkerhőséggyerekülésegyediBMW 8startbiztosításItaldesignjárókelőBitter Sándor4CarlexhibaomlásROCrobotizált autóScalakameraidiótabevásárlásMicraSonicváltóautomatikagazdagDaniel SordoW213JCW458 ItaliaKimi RaikkonentaxiCrosslandLamborghini Diablotávirányítós autóanimációsscooterbolondvasúti átkelőszékPosrcheForma-1 Bahreini NagydíjszerkezetmázlistaChallengehibrid autóPetersenlezárásyoungtimerLexusDronekhanaoff-roadJeephanninenbombaCitroen DS3WRCRCVFTSkaszinóTataChevroletPorsche Mission ESLCféktesztNissan Almeratesztpályarx8bikiniLaguna SecaChuck NorrisharrachBMW 1602Alfa RomeomodellfrissítésExplorer STinstinctTiguanmesefigurákyellowstonebeszakadt burkolatF40sípályafigyelmetlensuzuki balenoAgeraultraibolyaálcázottScoutjean-claude van demmetrack üzemmódSimplexChevelleXJValenminiszterelnökOpel KadettP100DrakétababaChiron SportórabenzinkútAudi RS3fiskerconvertibleF12mentés959csattogáscsehszörnyetegTSARAVisioneladó autószabálytalan autóVAVtörök közelkedéselektromos sportkocsiChevrolet AveokerékbesirtunkVolvo S90NeonhátsókerékTrabantGuardLancia ThemaújkijelzőPur BlancGuerlain ChicherithangvezérlésR34PeugeotFiat Tipojávorszarvas-tesztSpirit Of EcstasyBlackMANFootkhana24 órás versenykéssólyombalszerencsebalesetmegelőzésAIDSdacia sanderoTFSIA5ChargeA-osztály2019sugárhajtásúDél-Amerikarenault sanderoMercedes SLSnői sofőrtélSLS AMGfailhírekBMW 2 Active TourerfelhőA9mobiltelefon488 GTB6x6koppintásClarksonclioKoncz GáborvárosM0KTM X-Bowvakvezető kutyaMotkányMiatajapán autóIFABen AffleckablakszemLebaronJaguar XKR-Snissan gtrévértékelőHockenheimDodge RAMromán közlekedésKalashnikovdemonstrációterepbontásillegálLadaSsangYongNissanPorsche 911 GT3Toyota PicnicbunyóZengő MotorsportAutopilotCountrymanráfutásRedJetpedálcsúszássofőrEurópa NagydíjSaab 9-3autógumiFedExszondadagadtVolvo S70 ROne:1Forma-4Maserati QuatroportebénázásMaybachsportszerűtlenHyundai i20 WRCmegelőző filmS10BMW M2rasszizmusSSgyújtogatásaprkolóde tomaso panterarottweilerpro-tourerszámozásPorsche 993furcsa járműMaserati QuattroportepályanapHumveeelakadástávirányítós indítóluxus buszpanzióemberségüldözésKazahsztánnyereségHonda eKovács Tamásautó lopásBlack Bear992StratoskirálynőWill Smithamerikai autóÉv autójaGenesisBMW 5-ös sorozatsorompóIncCessnaedukációFrank SinatraNordschleifeShelbybalesetmegelőző rendszerterepezésUltraF8 TributoKonakigyulladtMG ZSWorld Series by RenaultHong KongNicorepülésiNextbessenyeyCX-5Aero 8Mlada BoleslavraktárhányásstopDan BilzerianQoros 3autó rongálásGarázs TVSLKtörvényelektromos UTVViper SRTszimulátorázsiai közlekedéslopós autólányvideó válogatáskínai piaccinemaBeppo HarrachÉsztországBuickForza 7robogóssejkpáncélosMaláj Nagydíjspeakerfiat. fiat 500Cross ConceptTucsonPepsiközelbaktériummezőgazdaságMáriapócsoroszországautóSzilveszter rallyemojiKatanaDC3DStepwayScoutlineEtnaösszefogásEQCZFijesztgetésRSRstretchhosszútávú autóversenyfóbiaprofitVilágbajnokságV12ID.RkisteherautóJannarellyfesztiválVenomvolkswagen t1bmw x1Timo GlockLykan HypersportTechnicorosz közlekedésSRT Vipertúraautó világbajnokságelbocsájtásürülékR5utcai versenyjason stathamkátrányvéletlen3d nyomtatóamerikai humorPosaidonráncfelvarrásGLBkéseléshavas útGymkhanaBMWCaterpillars60Brillianceeséshősterepjárómajdnem balesetPriusmacskaRoushHuayratelefontévéhonda integrajarri-matti latvala500eSMSWaldowkersToyota Yaris RSautókiállításangol autótávirányítósBAICbioüzemanyagszimfonikus zenekarVectraakkumulátorHyundai i30dűnecsúszós útkerítésSCC458XC60Vitézi DávidMercedes CLK AMG Black Serieshóembertrolibuszluxus termékkorlátozásparkoló asszisztensSuper Sport 300+orrszarvúgyorsasági motorDaytonaTWOFACEöregÉrdi TiborrondatanulmánytáncUrusAudi SQ7Pharrel WilliamsdaruDucatirönk30 évLMP-1színekJapán NagydíjFormula RenaultgyáriEscortJettaBMW 6alternatív üzemanyagDTMTDIbmw maasaicaZacariaitalcherokeepulykaJames Mayopel karlcsaládi autóNissan SentraleszállásDakarhistorickupérongálásRubiconlegókilökésbontópieter tsienhot hatchkrosszmotorMercedes SLS AMGpremierrajtGRMNtruckU2Le Mans 24hamerikai rendőrségShelby GT350RelsüllyedMercedes-MaybachSuperfastgarazsDodge HellcatelefántMontenegroPersonal Assistantfrancia autósubaru wrxmentőakcióIndyCarnyereményjátékPeugeot 208Jeep RubiconvillamosRolls-Royce Wraith CoupeönzetlenOPCYeongamERCsuperquadBreitlingszaltóX1kombi autósebességmérésVályimobilitásvízCadillac ATShot rodfutárMazda3008Toyota HiluxcsodaHeinz-Harald FrentzenVolvo XC90Vlagyimirjet-skiTCR Europerajzfilmegykerekezésnissan nv200elektromotorMonacói Nagydíjmercedes-benzSnowkhanaNissan GT-RTaco BellCitroenI8Audi RS6Climbkhanaarab autóiCarVolkswagen GolfVida JaniMogyoródmercedes-benz c-osztályArab autózásvillámlásBelgiumLevanteRszétveriAlaszkaPekingi Autószalonfelfüggesztésbentley mulsanneLexus LF-SAVeneno RoadsterBoschszigetPeugeot 508szelfitúlméretesevolúcióPárizsi Autószalonflame warműszerfallefoglalt autókmocsárVenom F5Skoda Octavia RS3-asMiniBudapesthavazásLance Gilberthivatalosvonatbiztonsági övPistaTesla RoadsterGR SportHorizonCadillac ELRKatarWalmartMissilelövegFittipaldiSixtkanadaRenntechlada grantaáldásGLEpénzszállítóbakizebrapótkocsiWTCCjótétbefektetőelőzésErzsébetalvázszerelőproblémasafariGMC YukonKharitoninhomokMinimoBugatti Gangloff CoupeRange Rover SporttalálmányMinibig488segítLance Strollvégső állomásAppleaudi q3FocusX-osztályGooglegesztusMercedes GLEirodaMitsubishistreet racehirdetésTestarossaRed Bull Racingkamionosgyilkossági kísérletVolvo modellChevrolet Silveradoszörnyélőspraykonföderációs zászlóforró vízsavDániahernyótalptrélerturán frigyesDC ShoesTieModel YleállásMTouaregLotus SUVautósportNémet NagydíjmarketingkipörgésrendezvényR3E-PaceGamesconarabroadsterADAC Deutschland rallyXD3TallinX5MJean Alesiorosz autó911Wankel motorMulholland Drivei5aratásstatisztikapiros lámpaVeszprémelveszvekamionsofőrléghajtásbobpályaszolnokShelby Daytona CoupeMagyarországVidaturánnagy sebességvetődésSilveradoHungaroringbambuszValhallaWRX STIGT40béreltbadassautós találkozójátékautólebukásBYDOlasz NagydíjAudi Prologue AvantFerrari F12 BerlinettaoroszCygnetmázliAbu Dhabi Nagydíjvezeték nélküli töltésJaguar X-TypeFenyrelőzetesPeugeot 2008McLaren P1PlaystationStoffel VandoornegyalogosFalconkombiszabálysértésArteonGT-86rendőrautóEl Caminoittasdrogbarn findBill GatesSierrafilmes autóOlaszországVIPlánykérésFestival of Speeddigital lightborzLa TomatinaFerrari FXXkínaE63 SfarmergyerekekMGsült krumpliAMTSdráguláskráterFord F-150ZR1enzo ferrariSport SVRMagnus WalkermosásAlain MenuCelicaMr.Beanhatótávamerikaejtőernyőpullmannautótolvajbritish greenlefulladKlaus Frohlicbrutál esésbunkerPro CeedRodasDavid HasselhoffrepülGrand CherokeebicajtehénszimulálásPCdodzsemCamaroMariojubileumbmw m4roncslimuzinHonda JazzG63 AMGhajtűkanyarSesto ElementoVolkswagen Up!SigdsrallyLancermotorhibasportkocsitukrajnaMotegiolaj8CFlameKoenigsegg Agera HHSmartsteve mcqueenporsche 959egzotikus autókihajtóVettebalesetek24hSvédországkalapácsCarlos GhosnhihetetlenAmbientelángfelahegyreúthibaValkyrieMegane RS TrophyHybrid4vasúti átjáróWatkins Glen4MATICMarbellaRSQ E-TronhullámConnectedDriveFiat 500L350zroncstelepAcuraJurassic ParkBMW M760Li xDriveBMW 3 GTjátékkonzolWolfsburgGrandland XegyezményKarsankétkerekezésAudi S5SeatOrosz NagydíjWintercontacttéli gumiM4 GTSLummaittas vezetővadászatMatthew CampbellAcura NSXGrand DusterNissan AltimateforgalombemutatókátyúpengeHaasfilmEurosol-Honda Civic Type-RX6MMazda3Alfa Romoeautópiacpadkafinal editionbérlésmutatványford c-maxelgurulBob BellSpielbergUSA NagydíjnyirfasExtremeIndyRallykonzolToyota RAV4Mercedes-Benz SLS AMGSTLandauletigazoltatásLPjelzőoszloprossz útUbermonte carlo raliColins CrestCayman SSherpkétkerékTSIhójáróMercedes G-osztálySuzuki VitaraJustin Wilsonvárosi miniSebatien LoebmarkolóbicikliútreggeliCadillacAventadorBloomhibrid sportkocsipoloskaYamahaEurópa BajnokságForma-Ehíd csereAll-TerrainkukásautóutasításrészegToyota CorollaFiestaMercedes-Benz M-osztályaudi a4Crossland XFelix BaumgartnerAston Martin VulcanlakóparksátorAston MartinAWVOstbergRaptortúlsúlyBertha BenzbankautomataakadályYarisbiztonsági rendszersziklaFRgumortervezetAyrton SennalángszórótartályJon OlssonugratásfejesFerrari F40 LM BarchettaBattistaLuc BessonközlekedésbiztonságBarbieGT 4toyota versoATSNyirfás JuliannaFord F150Fiat 124 SpiderkereszteződésmeglepetésAudi R8forma-1lóerő harcösszkerékSpykerNissan Skyline R34szarkaszembe sávToyotaSecurityfestékEmilyDacia Logan MCVtoyota 2000 gtaranyLexus ISCars&CoffecsajokJaguar XFRjégkaparózúzóSmart ForFourpickupKikiinaskoncepció Bugatti Veyronvolkswagen eco upRX-8nyílhídszánkómásodszorfüves cigiféktüntetésautós jövőChicheritkabrióNissan MicraprofiSportsszoknyaAlfa Romeo 4CaudioMazda CX-5gyilkosságTata NanoMalajziaGT4speedzoneLandwindHyundaiskoda 120EvijaBMW Z4rongBentley FalconRufhangutánzóújjáéledSVjogsávtartó2013üvegkárMercedes C-osztályOsloUSAF430Monte Carlo rallySuzuki SX4Spongya BobCitroen DS3nepperactrosraliFanatecGyurtahumorosJozef Kabanpeugeot 205 gtiindítástűzoltódurva3D nyomatásBMW 4 Gran CoupéInfiniti M30dEspadaM6Tokiói AutószalonpalettaszenzorRS6lehetetlenemissziós botránygolfautóorosz tuningVRautomataSochiLada Vestanyomtatottcseh autóvicces videóKlassenfelvonulásűrsiklóOlivier PanisPethő IstvániX3Év Autója 2017UAZkilencsebességes automta váltóSteve JobsKoreai NagydíjCX40Lamborghini VenenoBrazil NagydíjMount EverestcrossoverNikolagarazs.tvgumiégetésTakatae-NirorobbanásversenysportBTCCdízelautóF-150citroen cxOpel Adam RallyveseveszteségnézőkB11gokartBulldogyoutubenagymamaChryslerénekBMW E30mexikói autósérüléskamerásEsteban GutierrezcsajozásDél-Afrikarolls-royce wraithrányitásNürburgringvolkswagen boraBentley Continental Flying SpurAthénQ5stop táblaalváswalter röhrlPortugáliaABTDurangoháborúalkalmazásRolss-RoycemobilOpel AdamAudi Q2atvmatt fényezésfrontálautósüldözésRobert KubicakergetőzéskezdőKakucsalagútNoodleterrorOpel MagyarországhókotrószállítmányRon DennisBlazerbüntetéseldurranhíres autóLykanSTiLada KalinamérésmedveMitsubishi Lancersportautójaguar f-typeKertész KrisztiánRallyemárkákjó emberInfernoEclipsemárkakupaVelociraptorburnoutlopott autóFormula StudentMcDonaldsrichard hammondchevrolet cruzeRapidDevelLa Voiture NoireKTMkapacitásFord RacingpechMarvelHummer H1éjszakaFR-SPace CarelőjegyzésBMW 6-os sorozatgördeszkaForma-2adatokcélgépMercedes-Benz E-osztályKuala LumpurChironBMW 4-es sorozatversenyguminyerészkedésoldtimer találkozóbukfenclogorollerrobbantásCarlos SainzOpelWaymoVolkswagen TouaregKia Nironői vezetőhaszonjárműAsconaNASAtulajdonosLamborghini MurcielagoStelviobetonkeverőzuhanásRXFerrari F12road ragekamikazerally du VAR500motorosMazda MX5rendőrszélvédőmosóAnton YelchinGoPro4 ConceptNyirádAccordSpyderoválpályaHalid Avdagicautó eladásjótékonyságmanővervideóKecskeméti BalázsFerrari 812 SuperfastmúzeumBaleBMW M4 GTSNovitecGRGTreklámtérképFord Fiesta RS WRCPorsche 911Solberg275quadskiAygoGódor BarnaValetpusztításDB11Jakus TamáskiegészítőSpanyol NagydíjBreitling Jet TeamBMW 7SilverstoneToyota S-FRúj generációlángolDodge Chargerautós üldözésRapidEMarco WittmanAgera RSautópályamatricaspanyol autóriasztókrosszKaiBMW X4passatzombipápavontatáskülönösDBXTalismanrefleksznapelemVWSuzuki KizashiCintrafilmesMarchionnaNiro EVágymotorpalettaMichelinsofőrös autóKia Forte KoupKOERUKoenigsegg Agera Rfelajánlásmercedes-benz econicRenault Clio TrophybringadudaSennaEngstlerLiveWireGumpertcustom cargalambbírságesküvőplázahajléktalanGeelyMad MaxFicza FerenclyukSUVRimacönvezető rendszerintelligensApollokínos esetőrülettrollNémet túraautó bajnokságS-Editionduna458 SpecialeMick SchumacherBMW M5 Competiton8büntetőféklövöldözéskereskedésautóbemutatóS1SpanyolországMercedes A-osztálytechnikawiesmannautótesztGenfi AutószalonMBUXtankolásAston Martin CygnetvillámBJ BaldwinRoad AmericaKovács ÁgibalhéhalottaskocsiSWNissan 370zTourneo Customvételbalesetelektromos buszForma-3Trophy Truck918 Spydertilos parkolásAusztrál NagydíjgyorsaságivilágrekordE30prankPikes PeakvirtuálisNorrdschleifeSergioMelbourneGiulia QVbefutóSinsheimCsehországMotorsMonzaMclaren 570SSkoda FabiatelepHofmannBZZZVila Realgyászhírhegyfegyversütiszörnygyőri Audi-gyárM Performancemikrofonpaul walkerrandiPlútóYuliannaemissziós normabunkóVolvo reklánmAxiálPriorSentrygyúráslada 4x4hackelésMercedes VitoChelseaJosh CartuBoston reptérrali-európabajnokságGincsomagszállításKetterer ContinentalIATAudi A2kutyaC3ausztrálbiztosítóMichael JostelnökPokemon GocrashT-RocRubens Barrichellowellnesslancia deltaCitroen C4 PicassorobogóAlpineAWDspecifikációkkávéLada 2104Forma-1 Spanyol NagydíjoposszumönvezetőGazoo RacingISNagy FutamCarlex DesignromboláspezsgőCan-AmlincseléselmebetegG650Opel InsigniaMitsubishi G4elszállításlistasubaru wrx stiLada NivacsempészetIndy 500CsillagtúrakaszkadőrManor MarussiaablaktörlőkerékvetőHill ClimbhelyszínelésbillencsNurburgrinnapsütésherbiejárdaGT3TerrakhanaterelésiskolabuszReal MadridkanyarmagyarItaliamagabiztosságbikaFiesta WRCFuriousrégidigitálisQatarpolgármesterelnöki ügyzsúfoltságUH-1epizódBuggybuszmegállóGhibliarmageddonInsanityR2Audi A3elektromos töltővolkswagen beetleOpel AntaraToyota TundraámokfutásfüstSuzuki SwiftMartin CaceresgőzgépAddArmorláncstorage findToyota SupraGMC Sierraautóipari visszahívásCadillac EscaladeMarconibatmobileTrans AMRobotruhaaromaRoberto MerhiHoldentáblanyújtott karosszériaMercedes S-classrágcsálóujjlenyomatreakcióparkoló

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.