keresés eredménye

elektromos autó

Hírek

Titokban csökkentett hatótávot a Tesla

Több korábbi Tesla vásárló is bíróságra ment az ügyével, amikor az egyik kötelező frissítés után több mint 60 kilométerrel esett az elektromos autóval egy töltéssel megtehető hatótáv.

cimkék: elektromos autó / visszahívás / hatótáv

Robotkarokkal tölt az Electrify America

Az automatizált töltési rendszer ötlete nem teljesen újkeletű, hiszen a Tesla már négy éve bemutatott egy ilyen robotizált megoldást. Ők nem dobták piacra, az Electrify America viszont most ezt lépi meg.

cimkék: elektromos autó / autós hírek

Villanyautós visszatérést tervez az MG

A csőd széléről a kínai SAIC által megmenekült MG eddig nem igazán hallatott magáról Kínán és Anglián kívül, ám a tervek szerint ez most alapjaiban fog megváltozni az első elektromos modelljükkel.

cimkék: elektromos autó / MG / MG ZS

Elektromosként térhet vissza a Hummer

A GM komolyan tervezgeti a Hummer márka újraélesztését. A csavar a sztoriban annyi, hogy ha megtörténik, pontosan az eddigiekkel ellentétes nézeteket képviselhet a márka a továbbiakban.

cimkék: elektromos autó / Hummer / elektromos terepjáró

Visszaviszik Goodwoodba a VW ID.R-t

Egyszer már futottak rekordot a Volkswagen elektromos versenyautójával Goodwoodban, ám idén megint megfuttatják a hegyi felmenőn. Az abszolút idő beállítása a cél.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó / rekord / ID.R

Elon Musk: Igazságtalanul jó a Tesla Roadster

Elon Musk a nemsokára bemutatásra kerülő új Tesla Roadster kapcsán egy igen bátor nyilatkozattal rukkolt elő. Sajnálatát fejezte ki a nem túl igazságos küzdelem miatt, amit az autójuk piacra dobása okoz majd.

cimkék: elektromos autó / Elon Musk / Tesla Roadster

Júliusban mutatják be az elektromos Lotust

A Lotus még idén, egészen pontosan másfél hónap múlva bemutatja az elektromos szupersportkocsiját. A techniai részletek még nem ismertek, pár finom apróság viszont igen.

cimkék: elektromos autó / szupersportkocsi

Nem tud leállni a Jaguar I-Pace

Annyira belendült díjak nyerése terén a Jaguar elektromos SUV-ja, hogy a konkurenciának esélyt sem hagyva minden létező díjat megnyer. Most újabb három elismerést zsebelt be vele a gyártó.

cimkék: Jaguar / I-Pace / elektromos autó

Továbbra is tarol a Jaguar I-Pace

Nem volt elég a Jaguar elektromos modelljének, hogy Európában megnyerte az Év Autója díjat, világviszonylatban is behúzta ezt a trófeát. Meg két másikat is.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / I-Pace

Vezeték nélküli töltést kapnak a norvég taxisok

Norvégiában évről évre több az elektromos autó, a töltők száma viszont alig gyarapodik. Ez komoly probléma elé állítja már a taxisokat is. A mostani fejlesztés pont nekik kedvezne.

cimkék: Oslo / taxi / elektromos autó / töltő

Kizárólag elektromos lesz az új Fiat 500

Bár a mostani Fiat 500 generáció is kérhető elektromos hajtáslánccal, a következő csak ebben a formában lesz rendelhető. Új alapokra helyezi a kisautó jövőjét a gyártó.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó / olasz autó

Vagy elektromos lesz, vagy eltűnik az Audi TT

Egy hete az Audi vezérigazgatója még abba az irányba hajlott, hogy egyszerűen leszedik a palettáról a TT-t. Most a márka fejlesztési igazgatója megpróbál mentőövet dobni a típusnak.

cimkék: Audi / elektromos autó / Audi TT / autós hírek

A Jaguar I-Pace az Év Autója

Nyolc év után ismét egy tisztán elektromos járgány nyerte az Év Autója választást. Ennyire szoros még sosem volt a döntő.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / Év autója / I-Pace

Ismét csökkenti az árakat a Tesla

Valamit nagyon elszámoltak a Teslánál a közelmúltban. Nem elég, hogy 3000 embert el kellett küldeniük, még folyamatosan nyomják lefelé a Model 3 árát is.

cimkék: elektromos autó / Model 3

Mozdítható elektromos töltőt villantott a VW

A Volkswagen legújabb elektromos töltőjét oda telepíted, ahová csak akarod. Lényegében egy gigantikus power bankot mutattak be a németek elektromos autók számára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó / töltő

Szupergyors töltőt villantottak a németek

Németországban egy olyan elektromos töltőt mutattak be, mely kilencszer gyorsabb, mint az eddigi gyorstöltők. A BMW és a Porsche is részt vett a fejlesztésben.

cimkék: BMW / Porsche / elektromos autó / töltő

Brutális a Pininfarina első önálló modellje

Majdnem 2000 lóerős elektromos sportkocsit villantott a Pininfarina. Jobban megy, mint egy Forma 1-es gép.

cimkék: elektromos autó / Battista

Villanyautó, de a menőbb fajtából

Az angol Charge Automotive legújabb projektje arra világít rá, hogy nem minden elektromos autónak kell borzalmasan kinéznie. Klasszikus Mustang karosszéria a jövő technikájával vegyítve.

cimkék: elektromos autó / Charge

Elejétől a végéig pakolható villany pickup

A Bollinger cég második járgánya a B2, mely nem csak azért különleges, mert egy elektromos pickupról van szó, hanem azért is, mert ilyen jól még egy autót sem lehetett megpakolni, mint ezt.

cimkék: Bollinger / B2 / elektromos autó / pickup / amerikai autó

Elektromos SUV érkezhet a Nissan palettába

Nagyon úgy néz ki, hogy lehet valami a Nissan 2012-es elektromos SUV tanulmányából. A gyáriak hivatalosan is levédették a Terra nevet.

cimkék: Nissan / elektromos autó / Terra

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Most már biztos lesz elektromos Aston Martin

Az Aston Martin hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat kapott a tisztán elektromos modell fejlesztése. Két év múlva érkezik a RapidE.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / RapidE

Az e-Golf profitál a legtöbbet a ráncfelvarrásból

Nemsokára érkezik a Volkswagen Golf ráncfelvarrása. Az elektromos e-Golf nem csak külsőben újul meg, hanem nagyobb akkumulátort is kap.

cimkék: elektromos autó / e-Golf

Megmutatta magát az elektromos Jaguar

A Jaguar az első teljesen elektromos autója kapcsán árult el pár fontos részletet. Egy egzotikus SUV modell lesz az I-Pace, sportautós teljesítménnyel és nagy hatótávval.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / I-Pace

SUV lesz az első sorozatgyártású elektromos Audi

Az Audi elkezdte az információk szivárogtatását az első sorozatban gyártott elektromos modelljéről. Egy SUV modellről van szó, ráadásul a nevén is egyszerüsítettek.

cimkék: SUV / Audi / elektromos autó / e-tron

Németország is elektromos jövőt tervez

A norvégok és a hollandok 2025-ben már csak elektromos autókat szeretnének a szalonokban látni. Németország 2030-ban lépné ezt meg, ám ők már EU szinten tervezgetnek.

cimkék: elektromos autó

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

A GM vezér szerint nagyot szólhat az Ampera-e

A GM vezérigazgatója az Opel gyár környékén próbálta ki az elektromos Ampera-e modellt. Szerinte a vártnál is jobb lett az autó, egyértelműen sikersztori lehet belőle.

cimkék: Opel / elektromos autó / Ampera-e

A Tesla ellen indul harcba az Audi

Már most készen áll arra az Audi, hogy pár év múlva elindítsa a saját Tesla Model S konkurensét. Az A9 E-tron egy bivaly erős és nagy hatótávolságú elektromos szedán lesz.

cimkék: Audi / elektromos autó

Elektromos autót fejlesztő cégeket korlátoz Kína

A kínai kormány úgy határozott, hogy alaposan lecsökkenti az elektromos autókat állami támogatással fejlesztő cégek számát. A 200-ból csupán 10-en maradhatnak.

cimkék: elektromos autó / kína / korlátozás

Merész tervek Indiából

India egyik minisztere jelentette ki, hogy a kormány tervei szerint 2030-ra már csak elektromos autók lesznek az országban. Merész vállalkozás a jelenlegi adatok tükrében.

cimkék: India / elektromos autó

Az elektromos autózásra szavaz a Bentley

A Bentley vezetősége szerint mindenképpen újítani kell a meglévő hajtásláncokon. A hibridek helyett a tisztán elektromos konstrukciókban látják a márka jövőjét.

cimkék: Bentley / elektromos autó

BMW i3 rivális koncepciót mutat be a VW

Már egy ideje hangoztatja a Volkswagen, hogy az elektromos autózás jelenti a márka jövőjét, ám az első igazi újkori elektromos koncepciójuk eddig váratott magára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Az önvezető autókra fókuszál a BMW

A bajor gyártó egyik vezetőségi tagja árulta el, hogy a BMW teljes erővel fejleszti már az önvezető rendszerét. Az elektromos modelleket vértezik fel ezzel a tudással a közeljövőben.

cimkék: BMW / elektromos autó

Japán felnőtt a villanyautózáshoz

Ugyan még a világ legtöbb országában csak bontogatja a szárnyait a villanyautózás, Japánban már minden adott az EV életérzés terjedéséhez. Már most több a töltő, mint a benzinkút.

cimkék: elektromos autó / töltő

Nagyobb hatótávval érkezik a friss i3

A BMW jónak látta felfrissíteni az elektromos kisautóját. Új színek mellett megnövelt hatótáv jellemzi a ráncfelvarrást.

cimkék: BMW / elektromos autó / ráncfelvarrás

Újabb kedvezményt kaphatnak az elektromos autósok

Németországban egy igen komoly kedvezménnyel szeretnék fellendíteni az elektromos autó eladásokat. A tervek szerint az ilyen autók mentesülhetnek az adózás alól.

cimkék: elektromos autó / kedvezmény

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Elektromos egyterűt hoz Európának az Opel

Opel Ampera-e néven lesz kapható Európában a Chevrolet Bolt legújabb generációja. Természetesen picit áthangolják a tengerentúlra készült különlegességet.

cimkék: Ampera-e / elektromos autó / Opel

Tovább késik a BMW i8 Spyder

Ugyan tanulmányokkal már borzolja a kedélyeket a BMW, a széria BMW i8 Spyder változatra még várni kell minimum másfél évet. Jön viszont a Tesla Model S konkurenciája.

cimkék: BMW / elektromos autó / BMW I8 / Spyder

2018-ban feltámadhat a Saab

A Saab márka jelenlegi tulajdonosa bejelentette, hogy 2018-ban négy modellt is be fognak mutatni. Elektromos autókra készülhetünk.

cimkék: elektromos autó / Saab

Jön az elektromos Aston Martin

Az Aston Martin igazgatója jelentette be, hogy már készül az elektromos Rapide modell. 2017-re a szalonokba is kerülhet.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó

Nem zárja ki az elektromos jövőt a Rolls-Royce

Az angol luxusautó gyártó most még nem tervez tisztán elektromos autót, de elég hamar eljöhet az idő, amikor ez elkerülhetetlenné válik.

cimkék: Rolls-Royce / elektromos autó

Elektromos autón dolgozik a Porsche is

A Porsche is beszáll az elektromos harcba. Ráadásul soha nem kapott még a Tesla ennyire tekintélyes és komoly ellenfelet!

cimkék: Porsche / elektromos autó / Porsche Mission E

Szabadidős Z kupé a Nissannál Frankfurti Autószalon 2015

Frankfurtban abban erősít a Nissan, amiben a legjobb: Európába is megérkezett az új Navara, nőtt a Leaf hatótávja, frissült a Micra és tanulmányként kiállítottak egy új Z-származékot.

cimkék: Nissan / japán autó / kisautó / elektromos autó / pickup / Nissan Micra / nissan leaf / nissan navara / frankfurti autószalon

Elektromos jövőt lát a Mercedes is

Megerősítette a Mercedes, hogy egy nagy hatótávolságú elektromos autón dolgoznak éppen. Az is elhangzott, hogy ez a modell még csak a kezdet.

cimkék: elektromos autó / Mercedes

Elektromos szupersportkocsi Magyarországról Jakusa Triango

Mondhatni, hogy autó nagyhatalom vagyunk, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a nagy és ismert gyártók vannak jelen az országban. Ismerjük meg Jakus Tamás elektromos sportkocsiját.

cimkék: elektromos autó / Jakus Tamás

Új BMW i modell jöhet

A BMW ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy tervezik egy újabb tisztán elektromos autó megépítését. Az i3 és az i8 közötti rést tömnék be.

cimkék: BMW / elektromos autó

Már igényelhető is a zöld rendszám

Egyes Kormányhivatalokban már kérhető az elektromos autóknak szánt zöld rendszám. Érdemes lehet igényelni, a későbbiekben számos kedvezmény járhat vele.

cimkék: elektromos autó / Jedlik Ányos Klaszter / törvény / közlekedés / rendszám

1,779 másodperc alatt 100-on

Egy német tanulókból álló csoport megalkotta azt a szerkezetet, mellyel egy szempillantás alatt elérhető a 100 kilométeres óránkénti sebesség. Elektromotor van benne.

cimkék: rekord / gyorsulás / elektromos autó

Elektromosban gondolkodik az Aston is

Andy Palmer, az Aston Martin ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a márka mindenképp szeretne részt venni az elektromos sportautók piacán. Rapide alapokon képzelik el a belépést.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / sportautó / EV

Már Kínában is nyomtattak autót!

Nagyon igénytelen, de az összes apró borzalom miatt egyszerűen muszáj látni. Próbálják fölvenni a ritmust a világ autógyártásában történő fejlődéssel, de elég nehezen megy.

cimkék: kínai autó / elektromos autó

Gátlástalan Beetle másolat Kínából

Mindig meg tudnak lepni a kínaiak valami feltűnően koppintott kocsival, de itt még a néven sem fáradoztak. Tisztára, mint egy új Beetle, csak kicsit sok lett az ajtó és villanymotor hajtja.

cimkék: Volkswagen / volkswagen beetle / kínai autó / elektromos autó

Kocsit nyomtatni stílusosan

Egyre többen próbálkoznak a teljes egészében nyomtatott kocsik gyártásával. Nem a legjobb ötlet, de látványnak elég jó. Sokkal több munkát igényel, mint gondolnád, ezért a Shelbyért viszont megérte.

cimkék: Shelby / izomautó / amerikai autó / elektromos autó

Szoftveren múlik az önvezető Tesla

Furcsán oldják meg a dolgokat a Teslánál, tényleg egyre közelebb áll a Model S egy telefonhoz, mint autóhoz. Turkálnak a szoftverében és máris új dolgokra képes, most önvezetésre programozzák.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Ez volt az első elektromos BMW

Meglepődtél, amikor a BMW piacra dobta a tisztán elektromos i3-at? Pedig nem ez volt az első elektromos autójuk, a ’70-es évek elején kezdődött a fejlesztés és volt használatra kész modell is.

cimkék: BMW / BMW 1602 / veterán / német autó / elektromos autó

Megvehető a kabrió Tesla Model S

Elon Musk nem őrült meg teljesen, a nyitható tetejű Model S nem a gyár kapuján gurul ki, hanem egy kis cég garázsából. Láttunk már tőlük egy prototípust, de most elkészült egy, amit meg is vehetsz.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kabrió

Konnektoros a legújabb BMW X5 BMW X5 xDrive 40e

Az i modellek után itt az első konnektorról tölthető modell a BMW hagyományos kínálatában. Érdekes választás az X5-tel kezdeni a sort, de erre biztosan sokan felkapják majd a fejüket.

cimkék: BMW / BMW X5 / hibrid / német autó / elektromos autó

Elkötötte egy gyerek a kiállított Teslát

Egyenesen Kínából jött a hír, ahol megtörténik bármi, ami megtörténhet. Még az is, hogy egy kissrác elköt egy kiállított Teslát. Végül is az ajtón is kiszáguldhatott volna vele.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kína / villanyautó

Lopott áramról Teslát tölteni

Kínában kétszer annyit kell fizetni egy Tesla Model S-ért, mint bárhol máshol. Arra azért lehetne figyelni, hogy maradjon pénz áramra, akkor nem kell ilyen suttyó megoldásokhoz folyamodni.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Lebukott az egyterű Tesla

Nem sokkal a luxus szedán után bemutatták a Model X városi terepjáró tanulmány verzióját is, de sokáig nem történt vele semmi. Most úgy néz ki, elkészül, egy álcázott példányt lefotóztak az utcán.

cimkék: tesla model x / egyterű / elektromos autó / SUV / amerikai autó

Önvezető autó nagyon ciki névvel

Pár hónapja már röhögtünk egy jót rajta, nehezen tudunk elvonatkoztatni attól, hogy Budii-nak hívják. Ez persze máshol nem jelenthet gondot, és örülni fognak a cukorkás doboznak is.

cimkék: BMW / elektromos autó / Rinspeed

Világítanak majd az új Nissanok

Vicces extrával rukkoltak elő a Nissan brit fejlesztői, eddig ilyen még nem volt. Fel fogja dobni az utcát, de haszna is lehet, persze csak, ha tetszik a népnek. Mi benne vagyunk, jöjjenek a világító kocsik!

cimkék: Nissan / elektromos autó / nissan leaf

Bérelj Teslát éjszakára!

Bárkivel előfordulhat, hogy egyszer-kétszer a kocsiban kell aludnia, de hogy valaki még fizessen is ezért? Amerikában minden lehetséges. Itt az első Teslából kialakított szállás.

cimkék: elektromos autó

Világvége! Toyota Prius driftautó

Eljött a pillanat, amitől úgy rettegtünk. Sajnos várható volt, hogy a forma autók meghódítása után a villany egyszer elérkezik a többi sportágba is. Vigyázat, vinnyogó driftautó!

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Pedálos Moszkvics újratöltve Luxusautó gyerekeknek

Ha a gyerkőc már megkapta karácsonyra a legújabb iPhone-t, ne bánkódj, ez a cucc még csak tanulmány stádiumban van, de idén már biztosan ezt fogja kérni a fa alá.

cimkék: játékautó / elektromos autó / kisautó

Putyin saját villanyautóval jár

Valószínűleg sokkal több egyedi cucca van még az orosz vezérnek, mint gondolnánk. Mindenre van saját megoldásuk, nézzétek milyen elektromos autót csináltak neki!

cimkék: elektromos autó / orosz autó / oroszország

Mirainak hívják a fura Toyotát

Sokáig nem lehetett tudni, mi fog kisülni a Toyota eddigi legrondább kocsijából, de lassan eljön az idő, hogy az utakra kerüljön. Már meg van a neve is, és egy kedves japán bácsi mesél róla.

cimkék: Toyota / elektromos autó / japán autó

Világvégét hoz a Toyota? Itt az elektromos raliautó

Ez jelentheti az igazi autózás végét. Szomorúan nézzük a képeket, és nagyon, de nagyon bízunk benne, hogy mifelénk ebből nem lesz divat soha! Itt az elektromos raliautó.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Óriási Tesla flottát vett egy reptér

Amszterdam egyik fő reptere 167 darab Model S-t, de nem magáncélra. Megfáradt utasaikat szeretnék a legnagyobb kényelemben hazafuvarozni velük.

cimkék: elektromos autó

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

700 lóerős a legdurvább Tesla

Néhány napja sejtelmesen beharangozták az új modellek érkezését, de erre senki nem számított. A Tesla D modellek kaptak még egy motort. Nem vicc!

cimkék: amerikai autó / tuning / elektromos autó

11,8 millióért lesz kapható a BMW i3

Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán fogják-e forgalmazni nálunk a BMW i modelljeit. Alig egy hónap múlva viszont megkezdik az értékesítést, i3-at és i8-at is vehetsz itthon.

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / hibrid autó / BMW I8

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Veterán villany szívvel

Sokan nem érik be annyival, hogy különleges fényezést vagy egyedi kiegészítőket tesznek az autójukra. Ez az úr is valami egyedibbre vágyott: egy elektromos Auto Unionnal jár.

cimkék: Audi / német autó / elektromos autó / veterán

Tuning Tesla Saleen módra

A Saleen leginkább tuningolt izomautói és sikeres GT1-es versenyautója miatt lett híres, ezért több mint furcsa, hogy most kezelésbe vettek egy elektromos limuzint.

cimkék: Model S / tuning / izomautó / amerikai autó / villanyautó / elektromos autó

Villanyautó retro bőrben? Naná!

Így kell izgalmas elektromos autót építeni. Nem kell az új formaterv, egy ikonikus sportkocsi vonalai brutális teljesítménnyel párosítva nagyobb sikert arathat.

cimkék: Shelby / amerikai autó / elektromos autó / Daytona / Model S

Konnektoros hot rod Teslából

Minden elvvel szembe megy az Icon Helios, amihez az amerikaiak tartják magukat a hot rod építésben. Viszont ez elég izgalmasan hangzik, és az első látványterv is kívánatos. Nagyon kívánatos.

cimkék: hot rod / tesla model x / amerikai autó / elektromos autó

Szétszakadt az ellopott Tesla

Ilyen mértékű pusztítást ritkán lehet látni, főleg városban. Megdöbbentőek a képek, a vadonatúj Tesla hátulja beékelődött egy bejáratba, az eleje meg tök máshol landolt és kigyulladt.

cimkék: baleset / elektromos autó

Átadták az első hibrid BMW-ket

Nyolc darab BMW i8-ast már átadtak tulajdonosaiknak, ezek az első lézerlámpás autók az utakon. Év vége felé megérkeznek az első i3-asok is az újdonságokra nyitott megrendelőkhöz.

cimkék: BMW I8 / BMW / I8 / elektromos autó

Elektromos furgon a Nissantól NV 200 Leaf hajtáslánccal

Megkezdték az e-NV200 gyártását, a Barcelonában épülő modellből két változat is készül. A személyszállító mellett dobozos kisteherautót is gyártanak.

cimkék: Nissan / japán autó / elektromos autó / Nissan NV 200 / kisteherautó

Napelemes garázs a BMW-től

A BMW Designworks mutatta be koncepcióját, egy garázzsal kombinált töltőrendszert. Így még energiatakarékosabban közlekedhetnénk, és az áramért sem kéne fizetni.

cimkék: BMW / garazs / elektromos autó / német autó

Elektromos lehet a jövő Minije

Még szinte ropogósan friss a BMW népszerű retróautójának harmadik generációja, a gyáriak már a következő Minin dolgoznak, el is árultak néhány apróságot az utódmodellről.

cimkék: Mini / kisautó / német autó / elektromos autó / sportautó / mini cooper

Bevezetik az egységes villanyautó-töltőt

Az Európai Parlament alternatív hajtású autók terjedésének felgyorsítását célzó, alapjaiban 2011-ben elfogadott irányelve idén lép a következő fázisba. Egységes lesz a rendszer.

cimkék: elektromos autó

Villanyautó, amely lebeg a vízen

Egy kis japán cég, a Fomm azoknak tervezett villanyautót (a kormány alapján karosszériás motort), akik árvízzel gyakran elárasztott helyen laknak. Bár még csak tanulmány, van benne fantázia.

cimkék: japán autó / elektromos autó / tanulmányautó

Mégis lesz elektromos szuper-Audi Jön az R8 e-tron

Nemrég még úgy döntött az Audi, hogy a rendkívül magas költségek és a rendkívül alacsony hatótávolság miatt nem kerül gyártásba a villanyos szupersportautó, az R8 e-tron. Változott a helyzet.

cimkék: Audi / Audi R8 / elektromos autó / német autó

Villanytaxi a Tele5-nél Munkában Budapest első elektromos taxija

Magyarországon elsőként a Tele5 Taxi állított forgalomba teljesen elektromos autót, egy sárgába öltöztetett Nissan Leaf-et, amely Budapest levegőjét kíméli a szmogtól.

cimkék: japán autó / villanyautó / elektromos autó / taxi / nissan leaf / Nissan

Angol is lehet az új London taxi Takarékos és karakteres a Metrocab

Saját fejlesztésű és gyártású taxira is cserélhetik autóikat a londoni sofőrök. A Frazer-Nash konnektorról tölthető elektromos autója tisztaüzemű és beleillik az utcaképbe.

cimkék: taxi / angol autó / elektromos autó

Napelemes hibridet tesztel a Ford

Egy nap alatt teljesen feltöltődik a napon állva, de vezetékről is táplálható az új hibrid C-Max Solar Energi. A koncepció új lendületet adhat a villanyautózásnak.

cimkék: Ford / hibridautó / német autó / elektromos autó / tanulmányautó / ford c-max

Villanyos Toyota tanulmány bambuszból

Újrahasznosított elemekkel, természetes anyagokkal és villanyos hajtással képzelik el a jövőt a japánok, akik ezúttal egy francia építésszel dolgoztak együtt.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó / tanulmányautó

Elektromos mindenjáró

Akár 8 órán keresztül róhatja az úttalan utakat az elektromos Defender a környezet legminimálisabb károsítása nélkül. Most még csak tanulmány, de nem lehetetlen az ötlet.

cimkék: elektromos autó / Land Rover / Land Rover Defender

Visszatérhet a Saab

Az elveszettnek hitt márkának még is lehet jövője, ráadásul nem csak az elektronikus autózásban, hanem a benzinesek piacán is.

cimkék: elektromos autó / Saab / Saab 9-3

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó
videók

Reptéren tesztelik az 1088 lóerős elektromos sportkocsit

A horvát Rimac cég a honvédelmi minisztériumtól kapott engedélyt arra, hogy az egyik repterükön teszteljék az 1088 lóerős Rimac Concept One-t. Így köszönték meg az alkalmat.

cimkék: Rimac / elektromos autó
TESZTEK

Elektromosan az élet

Sokak számára még mindig túlságosan futurisztikus az elektromos autózás, pedig a technika már nem is annyira idegen. Félnünk kell tőle? Egy hétig kerestem a választ.

cimkék: elektromos autó / Kia / EV

Fékezni élvezet! Volkswagen e-Golf-teszt

Egy ilyen autó teljesen átneveli a sofőrt. Olyan dimenziókat hoz létre, amik egy átlagos kocsinál nem léteznek. Otthon tankolás, és ingyen parkolás a belvárosban? Még a sárga lámpát is megszeretjük!

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó / teszt / német autó

Oszlop vadászat Amikor elektromos autót töltenél

Elég kényes pont ez a villanyautózás, még ezek után is ezt tudom csak mondani, pedig a kocsi igazán nem szolgált rá! Na, persze nem is az autóban kell keresni a legnagyobb problémát.

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó

Egy hét az elektromos BMW-vel BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítettük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A fejlődés ára BMW i3-teszt

Bár a jövő autójának látjuk, az i3 már a jelen, be lehet menni a szalonba és meg lehet venni. Kiderítjük, mennyiért juthatunk hozzá, és mennyit kell fizetni, ha extrákat is szeretnénk?

cimkék: kisautó / német autó / villanyautó / elektromos autó / BMW

Elektromos BMW - Kimerítő extrák BMW i3-teszt

Egy BMW-ből nem hiányozhatnak a modern multimédiás kütyük, pláne, ha maga az autó is egy elektronikai eszköz. Van nagy navi és széles zene, éppen csak használni nem merjük.

cimkék: villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó / BMW

Elektromos BMW - Tölts vele egy napot! BMW i3-teszt

Az egy dolog, hogy jól megy, az elektromos autó sajnos elég hamar le is merül, és akkor jön a feketeleves: tölteni kell! A mai akkutechnika és infrastruktúra mellett ez több mint kényelmetlen.

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - Élmény vezetni? BMW i3-teszt

A harmadik részben adunk egy újabb esélyt a jövőből jött i3-nak, kiderítjük, vajon akkor is élmény egy BMW vezetése, ha sorhatos helyett villanymotor hajtja a hátsó kerekeit?

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / villanyautó

Elektromos BMW - Modern vagy retró? BMW i3-teszt

Sorozatunk folytatásában belülről szedjük darabokra a BMW új, alternatív hajtású szériájának kisebbik tagját, az elektromos i3-at. Kiderítjük, passzol-e a retrós stílus a jövő autójához?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A vég kezdete? BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítjük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / kisautó / német autó

BMW i8 a Formula E Safety Car-ja

A hamarosan induló Formula E versenysorozat biztonsági autója sem lehet valami átlagos sportkocsi, a BMW i8 viszont szinte tökéletes passzol a modern bajnoksághoz.

 

cimkék: BMW / I8 / biztonsági autó / elektromos autó
címke felhőszingapúrDavid HasselhoffMarvelNismoF40magabiztosságemojibukfencLPGfuvarSonicnyirfasMarchionneTyler WitteKia RioautóTSIHotwheelsNestor GirolamiManor Marussiaföldcsuszamlásmandzsettagomb570SversenyautójelenlétPethő IstvánkamionosSilverado992Volvo S90YuliannabéreltkarcF50szakaszX-osztályP1CentenarioGLApörgetéscars and coffeMotegiForza MotorsportAudi SQ7kilökéskrátertrükközéssátorAlfa RomoepápaBMW 1602Mercedes-MaybachMercedes-Benz SLS AMGEngstlerrenault talismanContinentalring-txiiskolabuszkarbonKia Forte KoupVeyronJohn Cooper Worksbiztonsági övroadsterfisker surfForzaA9kombi autósunyiCayman GTSAccordKefo MotorsportóraFiat 500robotautóRenault ClioJosh CartutartályvákuumvandalizmusgyanusítottVRPorsche 911TouristenPSABullitAgera RSberagadhalálesetFerrariLada 2104illatosítóPontiacönvezető rendszerparkoló asszisztensbűncselekménykilencsebességes automta váltóoperatőrbunyókamerásBlack BearhollandlimbóbankautomataMicheliszVlagyimirCO2távirányítós autóönzetlenMazdaEValvásbrutál esésvészfékkínai autóeladakepizódenzo ferraribmw z2BajahókotrónapsütéstörésinfotainmentkombájnvillamosBMW 6Smart ForFouremblémahumorrosszullétvolkswagen bogárborzautomatikagyorsaságiDB11SLKvárosW SeriesHong KongRomániaAudi TTátlagvillámlásPorsche BoxterkamionidiótaTerrakhanaMazda MX5Irmscher Inspirohosszútávú autóversenyBloomfurcsasághangvezérlésHungaroringpapCan-AmEnerGForcevideó válogatáskaszkadőrKugamonte carlo raliDevelautókulcsVályielszabadult járműlerobbanvonatpotyautasszerkezetlimitált szériakétkerekezésgördeszkaMiami ViceKAMAZBatmanamerikaCars&CoffeVATHMitshubishiinstinctnői vezetőeldurrankrosszszörnyTimo GlockolajfoltkeresztbeumbaukötekedéshőkameraBAICMaserati QuattroporteNissan NV 200elnöki ügyzsiráfsivatagGR Sportlada 4x4autolivvéletlenZ06mutatványF430elektromos szupersportkocsikapacitástűzijátéküvegkárbelsőtrükkausztrálCX-5hullámhot hatchMnémet autóMercedes CLK AMG Black SeriesnőkMBUXADAC Deutschland rallyamerikai autóvolkswagen eco upbaktériumültetésPumaNagy FutamHoonigansszabályozásszedánhulladékgyűjtéshalálAnton Yelchin911quadskicsúszáskisautóNicolas CageBMW M4 GTSAudi R8Kerényi ÁdámpusztításGMC YukonfolyóKalashnikovPorschedaewooJaguar XFExorcistsárga zászlóMike TroutablaktúraautóForma-Eminiszterelnökhumotdriftamerikaijaguar f-typekiszivárgott képBollingerközlekedési lámpakezdőCorvettecsomagBMW 5 GTFernando AlonsoMcLarenlada samaradarálóAudi Prologue Avant34 órás versenyMinyonS-EditionDucatiF150WLTPpirosBoxsterporcheCardokChiron SportAntonin TlustakToyotaBac Monoűrsiklótámadásfurcsa járműjótéttesztelsőofficialtitanXJbüntetőfékdashcamletartóztatásMercedes-Benz M-osztálymesefigurákreklámvizeltéli gumistreet racesorsRoberto Merhioff-roadToyota RAV4Formula 3Hofmannjubileumspanyol autóösszefogásMicratűzcsapcrash testlegóCX40RX-8fesztiváltáblavideóMarbellaJakus TamásTesla Model 3felúszásBreitlingMazda CX-5R8ChevelleLamborghini Veneno RoadsterSAS IrisRX-VISIONünnepi modell2013javításBarum-ralikipörgésGTOharcSvédországdráma350zmotorpalettaTransformersRTRversenygumidaruford kaágyJanner raliFord MondeoPorsche Mission ETolemankrosszmotorSkoda OctaviaquadgurulAudiműszerfalJaguar XFR-ShangCarlos GhosnAlpineGTABen Afflecklada grantaMagyar Nagydíjmercedes-benz econicUAZLAForza Horizon 2teddyrenault sanderoArteonvízbenstábléghajtáskínos esetiX3közlekedésAero 8lánySesto ElementoYaris275chevrolet cruzeszirénabakiSpaélményautózásbadassFormula StudentHuayraKatanadugójégesőcitroen c-xrCitroen DS3WRCHyundai i30kormányspanyollopott autóZ5pénzszállítóHonda NSXtervezetrolls-royce wraithszórásbajorhibaTAG MotorsportrendőrségBulldogPortugáliaLMSatkinsonformakabrióSeat IbizaOrlandoSpykerEcoboostcsaládi autóalkalmazásszippantós kocsiAveogarazs.tvrongNissan Almerajarri-matti latvalaKonakaszinórokkantFuriousszarvasStelviokisteherautónyomtatottmurvaAll-TerrainVilágbajnokságClarksonKakucsgyorshajtássuperquadDRIVE PILOTüldözésDefenderbmw m4Mercedes CLAmárkakupaMcLaren 12cNeymarbicilisGhibliFord EcosportM4 GTSrakományAudi A8 L SecurityBJlelepleződésFiat PandaKoenigsegg Agera RPepsiInfinitikerékSuzuki Swifthelikopterdizájnernyújtott karosszériamanuálisburnoutvételkommunikációOpel AntarabontóHalid AvdagicgyerekEurópa BajnokságHadik AndrástemetkezésHumveeFiestabentley continental gtAcurabajor autóToyota PicnicmeneküléseladásSLS AMGWestfield Megabusakarácsonyjó sofőrEVOszállítmányJeep GladiatorrepülésSciroccosteve mcqueenLancer EVOtulajdonosChevrolet ImpalaT1MogyoródPolestarrobbanásgyárbezáráslánykéréstargoncaLandwindterepjáróbetonörök garanciaKarinaFerrari 355 S SpiderVin DieselgyalogosrobotmegszorításVilnerSRTEksoVestX6Mhajléktalanfisker karmatankMission EnapfénytetőRali du ValaisVolvo modellChicagobakancslistaelőjegyzéskultikus autóNoodleAMTSFedExford thunderbirdAriel AtomSenatKaroqhőségMercedes jövőNetflixfegyveresekmázlilimuzinRed Bull Racingelektromos versenyautóErzsébetR8 SpiderAudi TT-RSHyundai Velosterelefántálcázottschumachervédelmi minisztériumEurópa Nagydíjgyalogsnowboardautó rongálásF-150hihetetlenfelhőizmozásBuickautósportEscortelektromosLancia Themaautóipari visszahívástrutyiFord F-150Hyundai GenesisAMG GT RNissan SentraViper SRTújjáépültKOERUkínai piacszabálytalan autóvégső állomásPuskádi JánoskubaSwiftTushkanovasütizerováltóprototípusV12ctskardiológiaVidaRoushrichard hammondWatkins Glenlövésaudioszarka760LifilmesMaserati QuatroporteWalmartvolkswagen golf sportsvanfilmes autókS65La TomatinaVolkswagen PoloroncsTorsten Müller-ÖtvösvízbaseballKovács TamásAudi RS3eladó autóMuscle CarMaverickR5károsanyagPriorzsúfoltságkátrányámokfutásDaniel SordoMercedes-Benz SLSráncfelvarrásprémiumautóDC ShoesYeongamhomokScalaBoston reptérköltözéslistaNasser Al-Attiyahegyterű autóPeugeotbérlésBlackARTmenekülOpel AmperarablásNissan GT-Rrepülő autóRenault TrafficChelseaGoodwood Festival of SpeedAthénBMW 6-os sorozatLamborghini UrusNissan rekordGT40heccÉv autójaAlpina B7HaasGinmezőgazdaságcsajoktraffipaxValetpickuptáncAlpina B3babaTrans AM24h2019szlalomroncstelepOpel InsigniaSentrylángszóróBMW M5 CompetitonmarketingbiztonságtechnikaszerződésgazdagYouabian PumaijesztgetésDakarC8MomkhanazuhanásSebatien LoebOpel CorsaJensenorosz közlekedésToyota Yaris RSPeugeot 308 GTilehetetlenFanatecféktesztDTMegyüttműködésesőhójárókukásautóPeugeot 2008e-tronKodiakCintraDodge DartRally CupvirtuálisLance GilbertmázlistafavágásJapán NagydíjVetteRS4Minihooniganünnepijapán közlekedéstalálmányRCRed Bull Rings60Heinz-Harald FrentzenSirokVolkswagen PhaetonBentley FalconGenesisPokemon GopolgármesteriNextFord FocusÜvegtigrisprankKodoPutyinTaycanG650arabhibridhajtűkanyarMagyarországX5Mvolkswagen beetleszenzorDél-AfrikaSabine SchmitzLincolnVaughn Gittinnévlexus rcLeaf RCcsodaScoutLexus ISbillencsTacomaBMW M2aszfaltNASAAlain MenuUTVtrezorCanepajátékkonzolautószállítófelhasználóarmageddonleggyorsabbautótolvajskoda 120melegedésHUVForza HorizonBuggypáncélosFestival of SpeedFIA GT3sárgahangfalBentleytöltőtrack üzemmódvadnyugatVignaleautómosásSebringToyota EchovisszahívásNorvégia500mocsárjason stathamPetersenyellowstonefacebookautóútOliver Blumerali-világbajnokságmobilitásLS 500hATSHappymentésSanta CruztolvajAcropolis-raliItaldesignhalottaskocsiPikes PeakbontásdynoHillclimbR2white-collarAMG GTSeltosmúzeumA5cars coffegyűjteményferrari 458 italiavásárlóHennessey VenomtetőRenntechrolls-royce phantombolond458 ItaliawiesmannRadicalmanőverunboxingTCRbiztonságlakókocsijávorszarvas-tesztDBXomlásCaliforniakimaradtHonda JazztűzoltóságmeglepetésfiskeringaijedtségTom ChiltonMcLaren MP4-12CbalszerencseRenault RSFrank SinatraX-Trailpeugeot 308 swRS200IsuzumodellautóMinimoJeep CherokeecserbenhagyásátadásfröcskölforgalomLiberty WalkUPSDannyTallinPekingi AutószalonP100DDél-AmerikaGuerlainB11QorosspeakervásárlásATS-VLotus SUVFerrari Californiafalsefalsebivalyliepája-raliegzotikus autóRedtúraautó világbajnokságHoonicornadatokFalconM8RosbergnapenergiaGlobal Vehicle TrustautótesztAwainUberhernyótalphivatalosIATlökésDragkötélhúzásStockholmXVJeep RubiconTokiói AutószalonmagyarInterlagospolo r wrcInsanitySibiu-ralicélSubaru ForesterJohannesburgSubaru Imprezatalálkozószámozásszállítástengermotoros rendőrjean-claude van demmeSaabApriliaparkolóToyota CorollaCadillac ATSClarionNissan IDxvirtuál tuninghot rodGRMNPaul Swiftfelahegyrex6lebukásOlaszországVitézi DávidpályaVolvolandolásCadillac ELRplázaaudi q3Sebastian LoebrepülőSpirit Of EcstasytilosLukács KornélspecialpoénszabálysértésámokfutófelakadbenzinkútTim GáborpályanapwtfrakétaWorld Series by RenaultVolvo C30Cessnadacia loganelsőbbségW Motorsversenyutcakétkerékbestsellerutcai autóUH-1elgurulKia PicantomeganedudaPro Ceedpeugeot 208 gtiEMCdonutgesztusMcDonaldshalálos irambankergetőzéslabradorMonzaMichael Schumacherforma-1ChevycentenáriumrajzöregSan DiegoPlútóland rover discoveryyobiztosításInsigniacsattogáspumpaPeugeot 508New JerseyWalterné Dancsó Adriennzenebiztonsági rendszerneuvilleCayman SGLCYamahaBreitling Jet TeamFerrari 812 SuperfastRafael NadalYpres-ralitilos parkolásfelelőtlenreflektornyereségjövő közlekedésefurgonBMW 4-es sorozatWRX STIElektromos motorVeszprémsüllyedésalkoholBlazerBryan buffierSubaruRháromkerekűtéli közlekedéskazahtaxiAutós eladásokroad ragebetonkorlátwalter röhrlChevrolet Camaro Z/28Kia Ceedgyerek autóvasúti átjáróesküvőbringadömperRSQ E-TronFelix Baumgartneri30 NOutlawLotus F1960oroszlánluxus termékNiro EVkülönösráfutásMlada BoleslavszociautotalalkozoFormulaVivaroChallengelízingTucsonSVHondavillanyautótolatásPeugeot 207Bugatti Gangloff CoupebölényVolkswagenjelzésNeonbalesetD3 Groupmosórali-európabajnoksággyorsuláskombiFerrari F12 BerlinettakameraÉsztországstretchi3terepdrónpótkocsivontatásrekorkutyatoyota 2000 gtX1Veneno RoadsterfelfüggesztésTiguanMNASZtuningQatarigazságszolgáltatásLand Rover DefenderHeritageMP4-12CKen BlockstartfékútMelbourneChryslerDurangoSierraHonda CivicDB9dízelautóHenessey Venom GTForma-1 Bahreini NagydíjGyurtabessenyeyautótemetőland rover discovery sportvasúti átkelőlángoktávirányítós indítóFranciaországselfietechnológiaJurassic ParkChristiano Ronaldobritish greenSmart CabriokanadaDoritosakciórageYas Marina CircuitFordriasztólancia fulviaprofi458OPChangutánzásPace Carfrontáldragsterszekérkatonaijet-skiürülékChevrolet Camaroidőmérő edzés8Amerikai NagydíjtahóJozef KabanalfaKimi RaikkonenhulladékgazdálkodásNCiprusközterület-fenntartásBMW E30 M3Tata NanoMitsubishi G4Kia Soulkedvezménybentley mulsannehátsókerékvizes útVolkswagen GolfoszlopExtremeIndyErzsébet királynőpengeIrmschernissan nv200pulykacadillac devilleszemétszedésdízel botrányi5kémfotóbevásárlásbejelentésnyílGymkhanatüntetésCamaroMaserati LevanteautógumiTSARAVisionCorbellatidiszkóAssetto Corsamárkákhalottas kocsiDieter ZetschebörtönHyundai i20 WRCOpel Astra500eRat RodMitsubishi OutlanerkazárBarbieMichael JostautómentésCarlos SainzChevrolet SilveradoCsillagtúrae-GolfelsüllyedM6StratosEl CaminoMoszkvaSUVtanulmányautóTouaregÍrországSpecialenyereményjátékOtt TanakMercedes Maybach.ugratásSecurityBMW X5hyundai i20vetődéstornádófrancia autóRickard Rydellközterület-fenntartó4 ConceptGenfeletkromos autóReptárWWEmosásNissan NoteSCCrevansijesztéskipufogóG63 AMGerőszakMatteo MalucelliévfordulóAston Martin Vulcanforró vízBMW 1pezsgőChevroletkézikönyvjégkaparóMonacói NagydíjRWDAcura NSXtrélerbencePur BlancMinibigLancercar porn3D nyomatásmotorosrendőrCullinanM0Gallardoarab közlekedés30 évApollostatisztikakamionsofőrelektromotorbérautólábbal vezetTataBMW M3NAAFGuardmeleghányásbioüzemanyagLaFerrarikersmini cooperHockenheimGumball 3000RufP72Marine EditionbúcsúRimacGörögországtávirányításbmw maasaicaPCMarchionnaRXDisneysportSuper TrofeoTWOFACEsebességmérésfigyelmetlenprofitvakvezető kutyaLamborghini VenenohalálosLuc BessonLadaMazda MiataMotkánySvéd ralikátyúBMW M760Li xDriveGuinness rekordelőzetesrajtelbocsájtáshibrid autóAMGtörök közelkedésRapidEkínai közlekedésRallyejelmezM PerformancevideójátékCaterhamCrossland Xgiccsgyorsításkit cartelepbalesetek2WDjégbefutóHiluxrönkszállítófutárBill GatesNissan Jukerossz útEsteban Gutierrezittas vezetőorosz tuningMcLaren P1Bentley Continental Flying SpurolajcserehírMontenegroPaul di RestaautóbemutatótrolibuszhirdetésChevrolett CorvetteMazda CX-9Olssonkoreai autótérképForma-2mackóTOP10moziBitter SándorF5Le Mans 24hAddArmorsólyomGarázs TVBelga Nagydíj3008Jorge LorenzoFlameCorvette Z06Opel Kadettangol motorhírekSkoda Citigoelektromos terepjárószemWillys. modernoválpályaShelbylefulladcobra 11CompassfilmAIDSkésésverésillatmikrofonjachtLada NivaBrazíliaBentaygaMehdi BennaniPistaGyulatrucksertésVitoPersonal AssistanttrollfreighterJeep WranglerJCWJanner rallyFiat Tipofarmersofőrös autónézőkMercedes GPBMW 503szondatanulmányrombolásBessenyey ZoltánWintercontact911 GT3 RSm1raCitroen DS3GT4ConceptalagútPárizsi AutószalonCountachsmokeLance StrollbunkóBMW 4 Gran CoupéautosKoncz GáborjövőképMaláj NagydíjHonda CR-VTouringPorsche 993Honda PreludeOrosz NagydíjcinemabukásHonda eCadillackésMonacoi3 REXEvoqueUSA NagydíjFRRallySpielbergColin McRaeNascarchrysler 200lépcsőszimulálásLettország3-asSixtleállásPorsche 911 RTitan XDAlex ZanardiAurusMercedes S-osztályGRszaltófelajánláslamborghini gallardofogászatpanzióSzlovéniakihajtóMercedes VitoFerrari 599 GTOnepperKevin Magnussenbaleset tengelynapelemFR-SrányitásWald InternationalToyota HiluxnagymamavisszapillantóajtóRolss-RoyceEliaR32ManorPanamera Sport TurismosérülésMANátverésOsloAudi RS6bicikliútGhymkhanaWalter CsabaVida JanitávolmaradásMotorsZFKTMmólóSimplexF8 TributomarkolóLand RoverGrand DusterMartn ProkopMaseratiHayden PaddonszemmozgásTechartMacan SFord Mustanghősfiat. fiat 500KarsansugárhajtásúKevin Abbringautós találkozóGrandland Xmercedes-benz s-osztálybefektetőBMW 7HorizonRS6Bethelamerikai humorWranglervolkswagen boraEF7csajozástanulmnányjárókelő488 PistaszállítóTaco BellTrophy TruckGiuliatörvényElon Muskszelektív hulladékVauxhallreakcióoffroadNissan Skyline R34Gladiatorbiztonsági autókályhateljesítménymérésbringásDwayne JohnsoncsehSt. James Editione-NirospecifikációkszállodasordoKoreai NagydíjSkoda múzeumaudi a4leszállásfrankfurti autószalonvárólistaautós jövőSuzuki AltoSata-ralilincselésnyíltnapSpanyolországRubens BarrichelloLapraszerelt autóMbDesigngumiégetésAustinML63 AMGhegylángolpullmannsorozatamerikai közlekedészombinagy sebességColoradotermelésTipokijelzőPriusvodkabalhéRodasKanadai NagydíjpechNYPDSamsungbmeutatóláncRapidSvájcSiennaLamborghini DiabloLodgyáradásVelararomaMakitaFord Fiesta RS WRCEtnaautmoataIED SyrmaSanta FeHybrid4de tomaso panteraCitroen DS5felfrissítésKazahsztánporsche 959Chevrolet CorvettegalambBrit NagydíjSSsínJaguar X-TypeMini PacemanVFTSBMW 2-es sorozatForms-1Marius AasenDevel SixteenPepsi Maxkerékvetőmajdnem balesettesla model xRober KubicaversenypályasebességluxusMick SchumacherévnyitóNikolaJaguar XKR-Ssavturánhard topgyáriGiulia QVDokkerlezárásMexikóferrari enzoAsconaprojektluxusautódoppingSergiopermetezéselektromos sportkocsiAmpera-eBarcelonaSuperleggera VolanteArany Kormánykeréksült krumplitoyota land cruiserbrutálisvonulásLada PrioraSzilveszter raliautópiacarab autó5008A-osztályinasÁmon OlivérBYDZumamotokrosszFiat 500Lrx8Jean AlesiVAVMercedes EVO 2BMW I8Kia NiroGMC SierrayoungtimerkereskedéshackelésFocusAgeradefektMercedes E-osztályMaserati 3500GTGeelyhangutánzóegykerekezéselszaladelektromos UTVPlaystationSemaExplorer STrendszámszoknyaAston Martin Rapide Slakóparkoroszelektromos buszingyen autóHoldenimprezaBMW 3 GTModel 3Jänner-raliLaptimingMercedesszigetborulnyári gumiOpel Cascadam5sziklakajapaul walkercrashTwingoCitroen C4 Picassokereslet csökkenésautomatadizájnstúdióbemutatóelektromos autóállrendőrmárkaautópályamatricaGT 4amerikai rendőrségkivetítőkápolnaMGbevásárlókocsiátnevezésEmilyIRCTata ZicamotogpE63 SénekájulásDemonInfernobmw 5076x6Usain BoltQoros 3G63fegyverKodiaqpolitikaQ6M550düzemanyagbmw m5McarensikerBahraini Nagydíjjeges úttávirányítósGrand CherokeeGamesconCoca-ColakávéelszabadulFerrari F40 LM Barchettabambuszelektromos autózásaratásFord RacingDacia Logan MCVJedlik Ányos Klaszterúj generációWolfsburgDucatoLummarészedQ5nissan gtrvasútRenault TwingosípályaAlfa 4Cchris MeekeSergio MarchionneGuerlain ChicheritkicsúszásAventadorKikiChicheritapplikációsuzuki balenotoláskigyulladKim Dzsongunangol közlekedéspro-tourerwörtherseeMercedes GLEVorsteinerautósüldözésS10extra 300hackerdízel motorspeedrobogósszalonesteördögszekérgyorsasági motorLexustilalomnyerészkedésbővítésautó eladásatvCaterpillarcsúnyaChuck NorriselakadJari-Matti Latvalakábítószerpostáshonda integraEspadaFerrari 599 GTB3DreggeliidiótaPeopleolajszimulátordagadtAudi A3Ford RangerMOLFCAChargerKriszForma-1 Spanyol NagydíjMaybachgerillaGhostCupraveszteségtávolságMount EverestsorompóFerrarAndy PriaulxTigrisgyorsulási versenyJeanner rallybanújModel SRoad RoverJon OlssonSlovakia Ringszemetelésmotorosszélvédőmosódagálynissan navaraSuzuki Samuraiflame waranimációshavazáskupéKínai NagydíjHarley-DavidsonTFSITonaleNissan GT-R R34Afrika4MATICForma-3elveszveE-PaceTestarossaMastervám46kisfilmVenezuelalegdrágábbIndy500ABTBrillianceGeneral LeeÉv Autója 2017MarokkóHonda 2&4roncsderbiFittipaldiBMW2CVChevrolet CaptivaKovács ÁgiF2MiataMonsteralváztelefonDél-KoreaMissileZafiraaprkolóemissziós botrányMemo GidleyAudi A2összehasonlítókémfotókhirtelen kormányoldalkocsiPosrcheégő autóhaszonjárműborulás720SSuperfastnémet sportkocsifelfutórendezvénySuzuki KizashiAlpina B12megtaláltAusztrál Nagydíjromán autóbrutálpeugeot 205 gtiHuracamAudi Q2passatVÉDAlogodudeViperFiatW213mercedes-benz mlcgyárleállásGódor BarnasofőrretroGigafactoryRX-9városi miniáremeléslevegő meghajtástrailerlóerő harchavas útLevanteGPScélgéprottweilerjégautóbruderdrágaharrach918 SpyderFerrari LaFerrariVIPVila RealjátékautóFiesta WRCillegális versenyönjáróDCKoenigsegg Agera HHx7RollspalettamunkagépidőjárásRangerjwrcrekord4x4Suzuki AuthenticslövöldözésterrorDacia DustersvédrégizsenialitásBMW 2 Active TourerködMitsubishikörnyezetvédelemhíd csererendvédelmi erőkautópályaLPMulholland DriveBeppo HarrachAlaszkavírusesésMagyar Termék NagydíjBob LutzNissan MaximagyúrásGLBNissan MicraGran TourismoROCimpalaösszehasonlító-tesztcsalásGTBAston MartingreenlineelképesztőMalajziaVWlazaOpel MagyarországhűtéssportautówcSilverstoneáldásMatthew CampbellPharrel Williamsbaja 500NvidiaCitroen C3812nyomtatáskiegészítőF3húzásRenaultszörnyetegtoyota versoNyirfás Julianna24 órás versenyategomérésfokozatfoghúzásboxerOpeljogRange Rover SportMonte Carlo rallyA45Gazoo Racingmegelőző filmBonnevilletraktorLanciaDaniel RicciardoVelociraptorA110need for speedbobpályaShanghaiRowan Atkinsonbmw x1Mercedes-Benz E-osztálytúlsúlyProteamCross ConceptcsereparasztVenomgőzTouristenfahrtbuffierpáncélozottT-CrossBudapestBaldwinMichelisz NorbertVenom F5olcsó márkaAWDSaab 9-3tragédiaMáriapócsrobbantásSeatMitsubishi LancerNurburgrinBZZZbalesetmegelőzésGTVHongkongkereskedőGenfi Autószalonelnökcsomagszállításkatonákbombaorrszarvú60ládaderbiactrosdigital lightlisztTobias MoersSpyderpremierMcFlyBoschvilágításMG ZSbiztosítóJumpyfejszepisztolyBMW X4kólautasításRSRModel YpadkaegyedipokolAmbientekarmagyereküléstűzoltóScoutlineiCarrongáláslicitMercedes-Benz CLAelakadásOstbergVolkswagen JettaIndiai NagydíjautókereskedésBMW E30élődonington parkpedálreflexstopdacia sanderoPorsche 911 GT3skoda fabia s2000MariofüstMercedes S-classkézifékAxiálhomokviharsávtartóboxTiefelniSwift SportDavid BrownTwitterEnglerSsangYongShelby GT350Rjótékonyságlexus nxQVISNissan AltimateakadálygarázsajtóNicoSherpfestékelektromos töltőbikaBelgiumJeff Gordontrident3008 GTmorganSzilveszter rallyMikkelsenRon DennisdunaspeciálisJannarellyDetroiti AutószalonWRXbunkerfinal editionkerítésWaymoXC40La Voiture NoireDavid CoulthardKeszthelyi VivienelőzkalapácsKetterer ContinentalBattistaépítéstúlkeresletgyerekekolasz autóintelligensSuper SportJeepfejlesztésoposszumSuper Sport 300+CrosslandERCgundurvaRally du VAR 2012hanninenFerrariPeopleAviatorlasszóHummertesztpályahíres autógumorbűnözésdarázsgázopel karlToyota TundraZotyekirálynőKTM X-BowgázolásveseJettaGMCNissanbetörésROALVarekaiI8gödörkapszulaflörtigazoltatásOne:1Zengő MotorsportOpel Zafira TourerLykan HypersportPiercarlo Ghinzaniforjó emberkoppintásejtőernyőgengszterlángReal MadridMarco Wittmancitroen cxrobotizált váltóForma-4internetF1székkonvojlowriderCreweFenyrgyilkossági kísérletsejkbalesetmegelőző rendszerKomáromPiquetDan BilzerianX2Valkyriefékpieter tsienBertha BenzSennaNémet NagydíjgázszivárgástúlméretesyoutubeWTCCrobbanLMP-1Dodgei30 WagonXJ13raliautó lopásjárdaTrustizomautóhistoricvolkswagen t1svéd piacBaleSteve JobsCitroensávváltásgarazsHyundaiBMW 5-ös sorozatStellapanoráma tetőSolbergbuszmegállógolyósütiszörnyautós üldözésAirbusSuzuki SX4Spa FrancorchampsAEC RoutemasterJaguarTesla RoadsterAlpinatestpóksafaribajnokságBútor RobiujjlenyomatteherautóEric Boullierbeszakadtjótékonykodásévértékelőrally du VAREasytronciB2KharitoninSebastian VettelAston Martin CygnetAbu-DhabikölcsönzőfestésConnectedDriveTargahumoroslyukToyota SupraChevrolet AveoPakisztánBambooItalia911 GT2 RSAurus Senatszupersportkocsiveterán autóPeugeot 206dűnezebraszelfigullwingdemonstrációJustin WilsonRolls-RoycegolfautódrágulásTechnicHill Climbépítkezéscseh autóNissan 370zelszabadultTrabantWildcatGLEerősszenzációIndyCarzúzdaDaciaszörflancia deltatáskaIndiafékpadporral oltóShelby Daytona Coupealternatív üzemanyagTörökországOpen GTjapán autóNorrdschleifeMarconiCarlex DesignmentőMarcus GronholmDragon MountainCadillac EscaladeidiótaPeoplePeopleWankel motorMad MaxbesirtunkGT-RAlfa Romeo 4CVolvo reklánmVW Golfsebastien ogierszellőzőátépítésGoogleterepezéswellnessedukációösszkerékőzRobotruhagyalogosvédelemV8 SupercarmentőakciódöntőKaiMadárbüntetésfociújjáéledrush hourNürburgringúthibaT-RocLada VestaskylineApertaXJ220elaludthóemberMr.BeanMiguel MolinaCorsica-ralifelvásárláshídTourneo Customhibrid sportkocsiitalrugószilvszter raliangol autóreflekszDacia DokkerSportsablaktörlőirodaAygoWSRBrazil Nagydíjsportkocsitorosz autóMichelinID.RSTS90betonkeverőApplemercedes-benzkompakt autóLFAköztisztaságRinspeedKadjarAudi A6viccÉrdi TiborVolvo S70 RWaldowelbocsátásFerrari FXXönvezetőChevrolet VoltmotorsztoriFord KugaLykanDodge Hellcatillegálgörkorcsolyaautomata váltórinocéroszkísérletDodge RAMszínekSuperbikeJensen InterceptorTDIValhallaPosaidonbicajQoros GQ3Adria CenniOscherslebenjelölésNimródCrystal Hooksbátorpaintballepilepsziagépi mosórobotizált autóSzingapúri NagydíjtotálkárelőzésFerrari F12elektromos rollerraktárgyorsasági obritkaságAnniversaryMaserati GranTurismoNémet túraautó bajnokságpattogatott kukoricajames bondszáguldásVolkswagen Touaregverekedésgyőri Audi-gyármexikói autóOlivier PaniselszállításGT-86EclipseAbu Dhabi NagydíjevolúcióRange Rovertilosban parkolásfelfújhatóNovitecnői sofőrbarn find8CAWVwrcakkumulátorWRC3convertiblecrossoverMazda3MLBC3hangprojektorNyirádszétveriDodge ChallengerKecskeméti BalázsmodellfrissítésSupermanszénalimitáltarany fóliaSport SVRTraficEurosol-Honda Civic Type-RLandauletRali EBStingerXD3indításKlassenAudi TT CupugrásSkoda Octavia RSHyundai ix20Red BullSTiRaptorSWtélSpanyol NagydíjNissan SilviaEurópai BizottságOpel Adamkisvasútfóbiakiállításemissziós normaMercedes-Benz A-osztályFormula RenaultspeedzoneChironMclaren 570SStoffel VandoornegyármobiltelefonPauapaSnowkhanaClimbkhanajógaszánkóTakataLamborghini MurcielagokörnyezetbarátE30szőnyegszabadidő-autóvilágrekordOpel GTTalismanShellSochiUrusJCBTomini ClassicsAutopilotLamborghiniLamborghini AventadorpoloskaBobrönkrészegszembe sávSRT ViperVolkswagen Up!Terratitániummatt fényezésToyota GT86intruktorEQCSportwagonamazonháborúFiat 124 Spiderközútcherokeekorlátozásgyászhírblack fridayGázosítássubaru wrx stistop táblabírságDelta HF IntegralelaptimeMegane RS TrophypénzRobert Kubicaford galaxytrident iceniHammanrajzfilmfeltörés45ároksegíttorlaszdigitális szemüvegmotorhibafizetősérthetetlenbikiniSMSiphoneLaguna Secavicces videóbatmobileJerezErwin WurmLebaronkereszteződésRenault Clio Trophyretroautónissan leafMercedes SLSNissan Skyline R33The Mint 400szerencseorigamiAudi A8 L ExtendedsportszerűtlenBMW 8Volvo XC90Skoda Fabiafüves cigiMercedes C-osztályToyota S-FRhuligánokfaroller488porsche macanKia458 Specialevadászathódmezőrületbénaveteráncigiluxus buszFinal Fantasy3d nyomtatóCountrymanprojektordodzsemKlaus FrohlicmásolásFrankfurtjelzőoszlopMercedes G-osztályGT3modernWTCRturán frigyesEvijaAirscarfPeugeot 308EgerDusterútapokalipszisA4R34Lamborghini HuracanzúzásLas VegaskanyarSinsheimoroszországázsiai közlekedésKuala LumpurValenkéselésÚj-ZélandArab autózásSkodaNordschleife488 GTBStepwayTada TecujaAusztriaBuick RivieranyárékszergokartgumiszalagGordiniMáltaszabálytalankodásVolkswagen EosDaytonaPorsche PanameraUSAGenesis G90ford c-maxPeopleHollandiafelszereltségtévégőzgépszakadékkonzolrobogóBugatti Veyron SSVectranavigátorkatonaCarlexhibridautóimportcsúszós útittaskonföderációs zászlógyújtogatásszolnokBTCCFootkhanaadásszerelőterelésVerstappenkizárástechnikadigitálisMercedes A-osztálykínaiokos fényszóróIFAMercedes-Benz G-osztályBJ BaldwinstadionKancsár FerenctankolásRenault MeganeAlfa RomeoparkolásOpel Adam RallyAston Martin DB9koncepció Bugatti VeyronteaserRali VBrendőrGyulay Zsoltbolygódugattyús motorDronekhanaMax MosleybuszMIGemberségbeszakadt burkolatCruzeBob BellPhaetonJames May44Infiniti M30dcustom carOlasz NagydíjMercedes SLS AMGTCR EuropeISIShajóProject OneRedJetBZZöld pokolversenysporthasználatiSpongya Boboldtimer találkozóradarkamikazevezeték nélküli töltéselső vásárlóKlausz KristófGTegyterűFord FiestaJohn CenaJaguar XFRleleplezésukrajnakilök8-asboxkiállásSuperleggeraR3Infiniti Q504Indy 500mentősmercedes-benz c-osztályMagnus Walkerskoda superbvirtuálfekvőrendőridősWill StevensGorillazmedvesprayelmebetegmobilcsempészetXbénázásherbieMarcello LottiSuzukaközlekedésbiztonságSmartgyakorlatCsehországKataregyezményrondaKrózser MenyhértGumpertfailZacariarendőrautórasszizmusKertész KrisztiánBMW 5SigdsrallyExclusiveállatsúlyelosztásAudi S5HunGarianDodge ChargershowS1Ayrton SennaFicza Ferencjapán piacképSuzuki VitarafotóCadillac CTSForza 7Ultralefoglalt autókmásodszorkigyulladtColins CrestPókemberpiros lámpaQ60959aranylovaskocsiRolls-Royce Wraith CoupeminigundrogHummer H1IncCygnetgyújtogatóMartin CaceresI-Pace205GoProautókiállításrandizúzóRoad AmericatehénWill SmithRacing EditionChargeFord F150BMW X6rágcsálósylviatechEurosportéjszakaZR1lufthansaleopardkulcsRhys MillenLada KalinaDánianézőfelvonulásautós hírekplatformközelgázrobbanáslopós autóvolkswagen jettacaddylökhárítótaplólopottutcai versenyXC60LaFerrari ApertaluxuscikkSuzukiRubiconvezetéslövegEurorallyérintőkijelzőszimfonikus zenekareszméletlenLexus LF-SAMotorexvillámcliokínaCelicaImolaU2repülPeugeot 208helyszínelésfűnyírómacskaMikulásromán közlekedésDaimlerSLCS600hatótávA120barátnőproblémaGT2fejesF12őrületRali OBHollywoodfilmes autókörforgalomscooterultraibolyaHonda Civic Type-RPHEVmegsemmisítésstorage findgázüzemű autóBrexitford s-maxBMW Z4gyilkosságmotorháztetőBruno SpenglerCaymanLe Manssubaru wrxLiveWire

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.