keresés eredménye

elektromos autó

Hírek

Titokban csökkentett hatótávot a Tesla

Több korábbi Tesla vásárló is bíróságra ment az ügyével, amikor az egyik kötelező frissítés után több mint 60 kilométerrel esett az elektromos autóval egy töltéssel megtehető hatótáv.

cimkék: elektromos autó / visszahívás / hatótáv

Robotkarokkal tölt az Electrify America

Az automatizált töltési rendszer ötlete nem teljesen újkeletű, hiszen a Tesla már négy éve bemutatott egy ilyen robotizált megoldást. Ők nem dobták piacra, az Electrify America viszont most ezt lépi meg.

cimkék: elektromos autó / autós hírek

Villanyautós visszatérést tervez az MG

A csőd széléről a kínai SAIC által megmenekült MG eddig nem igazán hallatott magáról Kínán és Anglián kívül, ám a tervek szerint ez most alapjaiban fog megváltozni az első elektromos modelljükkel.

cimkék: elektromos autó / MG / MG ZS

Elektromosként térhet vissza a Hummer

A GM komolyan tervezgeti a Hummer márka újraélesztését. A csavar a sztoriban annyi, hogy ha megtörténik, pontosan az eddigiekkel ellentétes nézeteket képviselhet a márka a továbbiakban.

cimkék: elektromos autó / Hummer / elektromos terepjáró

Visszaviszik Goodwoodba a VW ID.R-t

Egyszer már futottak rekordot a Volkswagen elektromos versenyautójával Goodwoodban, ám idén megint megfuttatják a hegyi felmenőn. Az abszolút idő beállítása a cél.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó / rekord / ID.R

Elon Musk: Igazságtalanul jó a Tesla Roadster

Elon Musk a nemsokára bemutatásra kerülő új Tesla Roadster kapcsán egy igen bátor nyilatkozattal rukkolt elő. Sajnálatát fejezte ki a nem túl igazságos küzdelem miatt, amit az autójuk piacra dobása okoz majd.

cimkék: elektromos autó / Elon Musk / Tesla Roadster

Júliusban mutatják be az elektromos Lotust

A Lotus még idén, egészen pontosan másfél hónap múlva bemutatja az elektromos szupersportkocsiját. A techniai részletek még nem ismertek, pár finom apróság viszont igen.

cimkék: elektromos autó / szupersportkocsi

Nem tud leállni a Jaguar I-Pace

Annyira belendült díjak nyerése terén a Jaguar elektromos SUV-ja, hogy a konkurenciának esélyt sem hagyva minden létező díjat megnyer. Most újabb három elismerést zsebelt be vele a gyártó.

cimkék: Jaguar / I-Pace / elektromos autó

Továbbra is tarol a Jaguar I-Pace

Nem volt elég a Jaguar elektromos modelljének, hogy Európában megnyerte az Év Autója díjat, világviszonylatban is behúzta ezt a trófeát. Meg két másikat is.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / I-Pace

Vezeték nélküli töltést kapnak a norvég taxisok

Norvégiában évről évre több az elektromos autó, a töltők száma viszont alig gyarapodik. Ez komoly probléma elé állítja már a taxisokat is. A mostani fejlesztés pont nekik kedvezne.

cimkék: Oslo / taxi / elektromos autó / töltő

Kizárólag elektromos lesz az új Fiat 500

Bár a mostani Fiat 500 generáció is kérhető elektromos hajtáslánccal, a következő csak ebben a formában lesz rendelhető. Új alapokra helyezi a kisautó jövőjét a gyártó.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó / olasz autó

Vagy elektromos lesz, vagy eltűnik az Audi TT

Egy hete az Audi vezérigazgatója még abba az irányba hajlott, hogy egyszerűen leszedik a palettáról a TT-t. Most a márka fejlesztési igazgatója megpróbál mentőövet dobni a típusnak.

cimkék: Audi / elektromos autó / Audi TT / autós hírek

A Jaguar I-Pace az Év Autója

Nyolc év után ismét egy tisztán elektromos járgány nyerte az Év Autója választást. Ennyire szoros még sosem volt a döntő.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / Év autója / I-Pace

Ismét csökkenti az árakat a Tesla

Valamit nagyon elszámoltak a Teslánál a közelmúltban. Nem elég, hogy 3000 embert el kellett küldeniük, még folyamatosan nyomják lefelé a Model 3 árát is.

cimkék: elektromos autó / Model 3

Mozdítható elektromos töltőt villantott a VW

A Volkswagen legújabb elektromos töltőjét oda telepíted, ahová csak akarod. Lényegében egy gigantikus power bankot mutattak be a németek elektromos autók számára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó / töltő

Szupergyors töltőt villantottak a németek

Németországban egy olyan elektromos töltőt mutattak be, mely kilencszer gyorsabb, mint az eddigi gyorstöltők. A BMW és a Porsche is részt vett a fejlesztésben.

cimkék: BMW / Porsche / elektromos autó / töltő

Brutális a Pininfarina első önálló modellje

Majdnem 2000 lóerős elektromos sportkocsit villantott a Pininfarina. Jobban megy, mint egy Forma 1-es gép.

cimkék: elektromos autó / Battista

Villanyautó, de a menőbb fajtából

Az angol Charge Automotive legújabb projektje arra világít rá, hogy nem minden elektromos autónak kell borzalmasan kinéznie. Klasszikus Mustang karosszéria a jövő technikájával vegyítve.

cimkék: elektromos autó / Charge

Elejétől a végéig pakolható villany pickup

A Bollinger cég második járgánya a B2, mely nem csak azért különleges, mert egy elektromos pickupról van szó, hanem azért is, mert ilyen jól még egy autót sem lehetett megpakolni, mint ezt.

cimkék: Bollinger / B2 / elektromos autó / pickup / amerikai autó

Elektromos SUV érkezhet a Nissan palettába

Nagyon úgy néz ki, hogy lehet valami a Nissan 2012-es elektromos SUV tanulmányából. A gyáriak hivatalosan is levédették a Terra nevet.

cimkék: Nissan / elektromos autó / Terra

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Most már biztos lesz elektromos Aston Martin

Az Aston Martin hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat kapott a tisztán elektromos modell fejlesztése. Két év múlva érkezik a RapidE.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / RapidE

Az e-Golf profitál a legtöbbet a ráncfelvarrásból

Nemsokára érkezik a Volkswagen Golf ráncfelvarrása. Az elektromos e-Golf nem csak külsőben újul meg, hanem nagyobb akkumulátort is kap.

cimkék: elektromos autó / e-Golf

Megmutatta magát az elektromos Jaguar

A Jaguar az első teljesen elektromos autója kapcsán árult el pár fontos részletet. Egy egzotikus SUV modell lesz az I-Pace, sportautós teljesítménnyel és nagy hatótávval.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / I-Pace

SUV lesz az első sorozatgyártású elektromos Audi

Az Audi elkezdte az információk szivárogtatását az első sorozatban gyártott elektromos modelljéről. Egy SUV modellről van szó, ráadásul a nevén is egyszerüsítettek.

cimkék: SUV / Audi / elektromos autó / e-tron

Németország is elektromos jövőt tervez

A norvégok és a hollandok 2025-ben már csak elektromos autókat szeretnének a szalonokban látni. Németország 2030-ban lépné ezt meg, ám ők már EU szinten tervezgetnek.

cimkék: elektromos autó

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

A GM vezér szerint nagyot szólhat az Ampera-e

A GM vezérigazgatója az Opel gyár környékén próbálta ki az elektromos Ampera-e modellt. Szerinte a vártnál is jobb lett az autó, egyértelműen sikersztori lehet belőle.

cimkék: Opel / elektromos autó / Ampera-e

A Tesla ellen indul harcba az Audi

Már most készen áll arra az Audi, hogy pár év múlva elindítsa a saját Tesla Model S konkurensét. Az A9 E-tron egy bivaly erős és nagy hatótávolságú elektromos szedán lesz.

cimkék: Audi / elektromos autó

Elektromos autót fejlesztő cégeket korlátoz Kína

A kínai kormány úgy határozott, hogy alaposan lecsökkenti az elektromos autókat állami támogatással fejlesztő cégek számát. A 200-ból csupán 10-en maradhatnak.

cimkék: elektromos autó / kína / korlátozás

Merész tervek Indiából

India egyik minisztere jelentette ki, hogy a kormány tervei szerint 2030-ra már csak elektromos autók lesznek az országban. Merész vállalkozás a jelenlegi adatok tükrében.

cimkék: India / elektromos autó

Az elektromos autózásra szavaz a Bentley

A Bentley vezetősége szerint mindenképpen újítani kell a meglévő hajtásláncokon. A hibridek helyett a tisztán elektromos konstrukciókban látják a márka jövőjét.

cimkék: Bentley / elektromos autó

BMW i3 rivális koncepciót mutat be a VW

Már egy ideje hangoztatja a Volkswagen, hogy az elektromos autózás jelenti a márka jövőjét, ám az első igazi újkori elektromos koncepciójuk eddig váratott magára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Az önvezető autókra fókuszál a BMW

A bajor gyártó egyik vezetőségi tagja árulta el, hogy a BMW teljes erővel fejleszti már az önvezető rendszerét. Az elektromos modelleket vértezik fel ezzel a tudással a közeljövőben.

cimkék: BMW / elektromos autó

Japán felnőtt a villanyautózáshoz

Ugyan még a világ legtöbb országában csak bontogatja a szárnyait a villanyautózás, Japánban már minden adott az EV életérzés terjedéséhez. Már most több a töltő, mint a benzinkút.

cimkék: elektromos autó / töltő

Nagyobb hatótávval érkezik a friss i3

A BMW jónak látta felfrissíteni az elektromos kisautóját. Új színek mellett megnövelt hatótáv jellemzi a ráncfelvarrást.

cimkék: BMW / elektromos autó / ráncfelvarrás

Újabb kedvezményt kaphatnak az elektromos autósok

Németországban egy igen komoly kedvezménnyel szeretnék fellendíteni az elektromos autó eladásokat. A tervek szerint az ilyen autók mentesülhetnek az adózás alól.

cimkék: elektromos autó / kedvezmény

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Elektromos egyterűt hoz Európának az Opel

Opel Ampera-e néven lesz kapható Európában a Chevrolet Bolt legújabb generációja. Természetesen picit áthangolják a tengerentúlra készült különlegességet.

cimkék: Ampera-e / elektromos autó / Opel

Tovább késik a BMW i8 Spyder

Ugyan tanulmányokkal már borzolja a kedélyeket a BMW, a széria BMW i8 Spyder változatra még várni kell minimum másfél évet. Jön viszont a Tesla Model S konkurenciája.

cimkék: BMW / elektromos autó / BMW I8 / Spyder

2018-ban feltámadhat a Saab

A Saab márka jelenlegi tulajdonosa bejelentette, hogy 2018-ban négy modellt is be fognak mutatni. Elektromos autókra készülhetünk.

cimkék: elektromos autó / Saab

Jön az elektromos Aston Martin

Az Aston Martin igazgatója jelentette be, hogy már készül az elektromos Rapide modell. 2017-re a szalonokba is kerülhet.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó

Nem zárja ki az elektromos jövőt a Rolls-Royce

Az angol luxusautó gyártó most még nem tervez tisztán elektromos autót, de elég hamar eljöhet az idő, amikor ez elkerülhetetlenné válik.

cimkék: Rolls-Royce / elektromos autó

Elektromos autón dolgozik a Porsche is

A Porsche is beszáll az elektromos harcba. Ráadásul soha nem kapott még a Tesla ennyire tekintélyes és komoly ellenfelet!

cimkék: Porsche / elektromos autó / Porsche Mission E

Szabadidős Z kupé a Nissannál Frankfurti Autószalon 2015

Frankfurtban abban erősít a Nissan, amiben a legjobb: Európába is megérkezett az új Navara, nőtt a Leaf hatótávja, frissült a Micra és tanulmányként kiállítottak egy új Z-származékot.

cimkék: Nissan / japán autó / kisautó / elektromos autó / pickup / Nissan Micra / nissan leaf / nissan navara / frankfurti autószalon

Elektromos jövőt lát a Mercedes is

Megerősítette a Mercedes, hogy egy nagy hatótávolságú elektromos autón dolgoznak éppen. Az is elhangzott, hogy ez a modell még csak a kezdet.

cimkék: elektromos autó / Mercedes

Elektromos szupersportkocsi Magyarországról Jakusa Triango

Mondhatni, hogy autó nagyhatalom vagyunk, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a nagy és ismert gyártók vannak jelen az országban. Ismerjük meg Jakus Tamás elektromos sportkocsiját.

cimkék: elektromos autó / Jakus Tamás

Új BMW i modell jöhet

A BMW ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy tervezik egy újabb tisztán elektromos autó megépítését. Az i3 és az i8 közötti rést tömnék be.

cimkék: BMW / elektromos autó

Már igényelhető is a zöld rendszám

Egyes Kormányhivatalokban már kérhető az elektromos autóknak szánt zöld rendszám. Érdemes lehet igényelni, a későbbiekben számos kedvezmény járhat vele.

cimkék: elektromos autó / Jedlik Ányos Klaszter / törvény / közlekedés / rendszám

1,779 másodperc alatt 100-on

Egy német tanulókból álló csoport megalkotta azt a szerkezetet, mellyel egy szempillantás alatt elérhető a 100 kilométeres óránkénti sebesség. Elektromotor van benne.

cimkék: rekord / gyorsulás / elektromos autó

Elektromosban gondolkodik az Aston is

Andy Palmer, az Aston Martin ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a márka mindenképp szeretne részt venni az elektromos sportautók piacán. Rapide alapokon képzelik el a belépést.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / sportautó / EV

Már Kínában is nyomtattak autót!

Nagyon igénytelen, de az összes apró borzalom miatt egyszerűen muszáj látni. Próbálják fölvenni a ritmust a világ autógyártásában történő fejlődéssel, de elég nehezen megy.

cimkék: kínai autó / elektromos autó

Gátlástalan Beetle másolat Kínából

Mindig meg tudnak lepni a kínaiak valami feltűnően koppintott kocsival, de itt még a néven sem fáradoztak. Tisztára, mint egy új Beetle, csak kicsit sok lett az ajtó és villanymotor hajtja.

cimkék: Volkswagen / volkswagen beetle / kínai autó / elektromos autó

Kocsit nyomtatni stílusosan

Egyre többen próbálkoznak a teljes egészében nyomtatott kocsik gyártásával. Nem a legjobb ötlet, de látványnak elég jó. Sokkal több munkát igényel, mint gondolnád, ezért a Shelbyért viszont megérte.

cimkék: Shelby / izomautó / amerikai autó / elektromos autó

Szoftveren múlik az önvezető Tesla

Furcsán oldják meg a dolgokat a Teslánál, tényleg egyre közelebb áll a Model S egy telefonhoz, mint autóhoz. Turkálnak a szoftverében és máris új dolgokra képes, most önvezetésre programozzák.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Ez volt az első elektromos BMW

Meglepődtél, amikor a BMW piacra dobta a tisztán elektromos i3-at? Pedig nem ez volt az első elektromos autójuk, a ’70-es évek elején kezdődött a fejlesztés és volt használatra kész modell is.

cimkék: BMW / BMW 1602 / veterán / német autó / elektromos autó

Megvehető a kabrió Tesla Model S

Elon Musk nem őrült meg teljesen, a nyitható tetejű Model S nem a gyár kapuján gurul ki, hanem egy kis cég garázsából. Láttunk már tőlük egy prototípust, de most elkészült egy, amit meg is vehetsz.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kabrió

Konnektoros a legújabb BMW X5 BMW X5 xDrive 40e

Az i modellek után itt az első konnektorról tölthető modell a BMW hagyományos kínálatában. Érdekes választás az X5-tel kezdeni a sort, de erre biztosan sokan felkapják majd a fejüket.

cimkék: BMW / BMW X5 / hibrid / német autó / elektromos autó

Elkötötte egy gyerek a kiállított Teslát

Egyenesen Kínából jött a hír, ahol megtörténik bármi, ami megtörténhet. Még az is, hogy egy kissrác elköt egy kiállított Teslát. Végül is az ajtón is kiszáguldhatott volna vele.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kína / villanyautó

Lopott áramról Teslát tölteni

Kínában kétszer annyit kell fizetni egy Tesla Model S-ért, mint bárhol máshol. Arra azért lehetne figyelni, hogy maradjon pénz áramra, akkor nem kell ilyen suttyó megoldásokhoz folyamodni.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Lebukott az egyterű Tesla

Nem sokkal a luxus szedán után bemutatták a Model X városi terepjáró tanulmány verzióját is, de sokáig nem történt vele semmi. Most úgy néz ki, elkészül, egy álcázott példányt lefotóztak az utcán.

cimkék: tesla model x / egyterű / elektromos autó / SUV / amerikai autó

Önvezető autó nagyon ciki névvel

Pár hónapja már röhögtünk egy jót rajta, nehezen tudunk elvonatkoztatni attól, hogy Budii-nak hívják. Ez persze máshol nem jelenthet gondot, és örülni fognak a cukorkás doboznak is.

cimkék: BMW / elektromos autó / Rinspeed

Világítanak majd az új Nissanok

Vicces extrával rukkoltak elő a Nissan brit fejlesztői, eddig ilyen még nem volt. Fel fogja dobni az utcát, de haszna is lehet, persze csak, ha tetszik a népnek. Mi benne vagyunk, jöjjenek a világító kocsik!

cimkék: Nissan / elektromos autó / nissan leaf

Bérelj Teslát éjszakára!

Bárkivel előfordulhat, hogy egyszer-kétszer a kocsiban kell aludnia, de hogy valaki még fizessen is ezért? Amerikában minden lehetséges. Itt az első Teslából kialakított szállás.

cimkék: elektromos autó

Világvége! Toyota Prius driftautó

Eljött a pillanat, amitől úgy rettegtünk. Sajnos várható volt, hogy a forma autók meghódítása után a villany egyszer elérkezik a többi sportágba is. Vigyázat, vinnyogó driftautó!

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Pedálos Moszkvics újratöltve Luxusautó gyerekeknek

Ha a gyerkőc már megkapta karácsonyra a legújabb iPhone-t, ne bánkódj, ez a cucc még csak tanulmány stádiumban van, de idén már biztosan ezt fogja kérni a fa alá.

cimkék: játékautó / elektromos autó / kisautó

Putyin saját villanyautóval jár

Valószínűleg sokkal több egyedi cucca van még az orosz vezérnek, mint gondolnánk. Mindenre van saját megoldásuk, nézzétek milyen elektromos autót csináltak neki!

cimkék: elektromos autó / orosz autó / oroszország

Mirainak hívják a fura Toyotát

Sokáig nem lehetett tudni, mi fog kisülni a Toyota eddigi legrondább kocsijából, de lassan eljön az idő, hogy az utakra kerüljön. Már meg van a neve is, és egy kedves japán bácsi mesél róla.

cimkék: Toyota / elektromos autó / japán autó

Világvégét hoz a Toyota? Itt az elektromos raliautó

Ez jelentheti az igazi autózás végét. Szomorúan nézzük a képeket, és nagyon, de nagyon bízunk benne, hogy mifelénk ebből nem lesz divat soha! Itt az elektromos raliautó.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Óriási Tesla flottát vett egy reptér

Amszterdam egyik fő reptere 167 darab Model S-t, de nem magáncélra. Megfáradt utasaikat szeretnék a legnagyobb kényelemben hazafuvarozni velük.

cimkék: elektromos autó

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

700 lóerős a legdurvább Tesla

Néhány napja sejtelmesen beharangozták az új modellek érkezését, de erre senki nem számított. A Tesla D modellek kaptak még egy motort. Nem vicc!

cimkék: amerikai autó / tuning / elektromos autó

11,8 millióért lesz kapható a BMW i3

Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán fogják-e forgalmazni nálunk a BMW i modelljeit. Alig egy hónap múlva viszont megkezdik az értékesítést, i3-at és i8-at is vehetsz itthon.

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / hibrid autó / BMW I8

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Veterán villany szívvel

Sokan nem érik be annyival, hogy különleges fényezést vagy egyedi kiegészítőket tesznek az autójukra. Ez az úr is valami egyedibbre vágyott: egy elektromos Auto Unionnal jár.

cimkék: Audi / német autó / elektromos autó / veterán

Tuning Tesla Saleen módra

A Saleen leginkább tuningolt izomautói és sikeres GT1-es versenyautója miatt lett híres, ezért több mint furcsa, hogy most kezelésbe vettek egy elektromos limuzint.

cimkék: Model S / tuning / izomautó / amerikai autó / villanyautó / elektromos autó

Villanyautó retro bőrben? Naná!

Így kell izgalmas elektromos autót építeni. Nem kell az új formaterv, egy ikonikus sportkocsi vonalai brutális teljesítménnyel párosítva nagyobb sikert arathat.

cimkék: Shelby / amerikai autó / elektromos autó / Daytona / Model S

Konnektoros hot rod Teslából

Minden elvvel szembe megy az Icon Helios, amihez az amerikaiak tartják magukat a hot rod építésben. Viszont ez elég izgalmasan hangzik, és az első látványterv is kívánatos. Nagyon kívánatos.

cimkék: hot rod / tesla model x / amerikai autó / elektromos autó

Szétszakadt az ellopott Tesla

Ilyen mértékű pusztítást ritkán lehet látni, főleg városban. Megdöbbentőek a képek, a vadonatúj Tesla hátulja beékelődött egy bejáratba, az eleje meg tök máshol landolt és kigyulladt.

cimkék: baleset / elektromos autó

Átadták az első hibrid BMW-ket

Nyolc darab BMW i8-ast már átadtak tulajdonosaiknak, ezek az első lézerlámpás autók az utakon. Év vége felé megérkeznek az első i3-asok is az újdonságokra nyitott megrendelőkhöz.

cimkék: BMW I8 / BMW / I8 / elektromos autó

Elektromos furgon a Nissantól NV 200 Leaf hajtáslánccal

Megkezdték az e-NV200 gyártását, a Barcelonában épülő modellből két változat is készül. A személyszállító mellett dobozos kisteherautót is gyártanak.

cimkék: Nissan / japán autó / elektromos autó / Nissan NV 200 / kisteherautó

Napelemes garázs a BMW-től

A BMW Designworks mutatta be koncepcióját, egy garázzsal kombinált töltőrendszert. Így még energiatakarékosabban közlekedhetnénk, és az áramért sem kéne fizetni.

cimkék: BMW / garazs / elektromos autó / német autó

Elektromos lehet a jövő Minije

Még szinte ropogósan friss a BMW népszerű retróautójának harmadik generációja, a gyáriak már a következő Minin dolgoznak, el is árultak néhány apróságot az utódmodellről.

cimkék: Mini / kisautó / német autó / elektromos autó / sportautó / mini cooper

Bevezetik az egységes villanyautó-töltőt

Az Európai Parlament alternatív hajtású autók terjedésének felgyorsítását célzó, alapjaiban 2011-ben elfogadott irányelve idén lép a következő fázisba. Egységes lesz a rendszer.

cimkék: elektromos autó

Villanyautó, amely lebeg a vízen

Egy kis japán cég, a Fomm azoknak tervezett villanyautót (a kormány alapján karosszériás motort), akik árvízzel gyakran elárasztott helyen laknak. Bár még csak tanulmány, van benne fantázia.

cimkék: japán autó / elektromos autó / tanulmányautó

Mégis lesz elektromos szuper-Audi Jön az R8 e-tron

Nemrég még úgy döntött az Audi, hogy a rendkívül magas költségek és a rendkívül alacsony hatótávolság miatt nem kerül gyártásba a villanyos szupersportautó, az R8 e-tron. Változott a helyzet.

cimkék: Audi / Audi R8 / elektromos autó / német autó

Villanytaxi a Tele5-nél Munkában Budapest első elektromos taxija

Magyarországon elsőként a Tele5 Taxi állított forgalomba teljesen elektromos autót, egy sárgába öltöztetett Nissan Leaf-et, amely Budapest levegőjét kíméli a szmogtól.

cimkék: japán autó / villanyautó / elektromos autó / taxi / nissan leaf / Nissan

Angol is lehet az új London taxi Takarékos és karakteres a Metrocab

Saját fejlesztésű és gyártású taxira is cserélhetik autóikat a londoni sofőrök. A Frazer-Nash konnektorról tölthető elektromos autója tisztaüzemű és beleillik az utcaképbe.

cimkék: taxi / angol autó / elektromos autó

Napelemes hibridet tesztel a Ford

Egy nap alatt teljesen feltöltődik a napon állva, de vezetékről is táplálható az új hibrid C-Max Solar Energi. A koncepció új lendületet adhat a villanyautózásnak.

cimkék: Ford / hibridautó / német autó / elektromos autó / tanulmányautó / ford c-max

Villanyos Toyota tanulmány bambuszból

Újrahasznosított elemekkel, természetes anyagokkal és villanyos hajtással képzelik el a jövőt a japánok, akik ezúttal egy francia építésszel dolgoztak együtt.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó / tanulmányautó

Elektromos mindenjáró

Akár 8 órán keresztül róhatja az úttalan utakat az elektromos Defender a környezet legminimálisabb károsítása nélkül. Most még csak tanulmány, de nem lehetetlen az ötlet.

cimkék: elektromos autó / Land Rover / Land Rover Defender

Visszatérhet a Saab

Az elveszettnek hitt márkának még is lehet jövője, ráadásul nem csak az elektronikus autózásban, hanem a benzinesek piacán is.

cimkék: elektromos autó / Saab / Saab 9-3

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó
videók

Reptéren tesztelik az 1088 lóerős elektromos sportkocsit

A horvát Rimac cég a honvédelmi minisztériumtól kapott engedélyt arra, hogy az egyik repterükön teszteljék az 1088 lóerős Rimac Concept One-t. Így köszönték meg az alkalmat.

cimkék: Rimac / elektromos autó
TESZTEK

Elektromosan az élet

Sokak számára még mindig túlságosan futurisztikus az elektromos autózás, pedig a technika már nem is annyira idegen. Félnünk kell tőle? Egy hétig kerestem a választ.

cimkék: elektromos autó / Kia / EV

Fékezni élvezet! Volkswagen e-Golf-teszt

Egy ilyen autó teljesen átneveli a sofőrt. Olyan dimenziókat hoz létre, amik egy átlagos kocsinál nem léteznek. Otthon tankolás, és ingyen parkolás a belvárosban? Még a sárga lámpát is megszeretjük!

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó / teszt / német autó

Oszlop vadászat Amikor elektromos autót töltenél

Elég kényes pont ez a villanyautózás, még ezek után is ezt tudom csak mondani, pedig a kocsi igazán nem szolgált rá! Na, persze nem is az autóban kell keresni a legnagyobb problémát.

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó

Egy hét az elektromos BMW-vel BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítettük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A fejlődés ára BMW i3-teszt

Bár a jövő autójának látjuk, az i3 már a jelen, be lehet menni a szalonba és meg lehet venni. Kiderítjük, mennyiért juthatunk hozzá, és mennyit kell fizetni, ha extrákat is szeretnénk?

cimkék: kisautó / német autó / villanyautó / elektromos autó / BMW

Elektromos BMW - Kimerítő extrák BMW i3-teszt

Egy BMW-ből nem hiányozhatnak a modern multimédiás kütyük, pláne, ha maga az autó is egy elektronikai eszköz. Van nagy navi és széles zene, éppen csak használni nem merjük.

cimkék: villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó / BMW

Elektromos BMW - Tölts vele egy napot! BMW i3-teszt

Az egy dolog, hogy jól megy, az elektromos autó sajnos elég hamar le is merül, és akkor jön a feketeleves: tölteni kell! A mai akkutechnika és infrastruktúra mellett ez több mint kényelmetlen.

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - Élmény vezetni? BMW i3-teszt

A harmadik részben adunk egy újabb esélyt a jövőből jött i3-nak, kiderítjük, vajon akkor is élmény egy BMW vezetése, ha sorhatos helyett villanymotor hajtja a hátsó kerekeit?

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / villanyautó

Elektromos BMW - Modern vagy retró? BMW i3-teszt

Sorozatunk folytatásában belülről szedjük darabokra a BMW új, alternatív hajtású szériájának kisebbik tagját, az elektromos i3-at. Kiderítjük, passzol-e a retrós stílus a jövő autójához?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A vég kezdete? BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítjük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / kisautó / német autó

BMW i8 a Formula E Safety Car-ja

A hamarosan induló Formula E versenysorozat biztonsági autója sem lehet valami átlagos sportkocsi, a BMW i8 viszont szinte tökéletes passzol a modern bajnoksághoz.

 

cimkék: BMW / I8 / biztonsági autó / elektromos autó
címke felhőDefenderi30 Wagonbűncselekményjet-skiFanatecinasMLBTourneo CustomrandiF150Skoda múzeumring-txigörkorcsolyakésésfavágásgarázsajtóporcheFIA GT3Nissan MicraNissan MaximakamionFenyrChargeszórásMulholland DriverobogósChevrolet Captivalexus rcRX-9nézőkskoda superbRoberto MerhirokkantMbDesignigazoltatásF2TouristenAMG GT Rspanyol autóKlaus Frohlicnagy sebességködutcai autóWTCRSpanyol NagydíjAlpina B7konvojbukásösszkerékszolnokeladó autósúlyelosztásimportHammanamerikai közlekedésÁmon OlivérbérlésEliaÉsztországpiross60oroszZengő Motorsportkémfotótolatásszimfonikus zenekarSamsungFalconJaguarmázliImolaR34baseballradarbűnözésmagabiztosságrajtrendezvénykiállításTimo Glockcobra 11DaimlerluxuscikkUltrabrutálkanyarTim GáborüvegkárUPSkínaiPosaidonAxiálindításMikulásMP4-12CEasytroncibírságszembe sávHoonigansCitroen DS3darálóangol közlekedésangol autóLamborghini AventadorDél-KoreaProteamtanulmnányFord MondeoKia458 Specialegyerek autóKeszthelyi Vivienhányásközterület-fenntartóGhymkhanaMarchionnavilágításutcai verseny458MontenegroLand Rover Defender5008nissan nv200Q5PorscheBrazíliaidőmérő edzésmúzeumKomárombaleset tengelycsajokrendvédelmi erőkpapHarley-DavidsonlazaW213dunaForza Horizon 2UberDragDavid CoulthardTomini Classicstúraautó világbajnoksággyújtogatótragédiaMaverickSVGrand CherokeeRali du Valais4MATICegykerekezésRangervezeték nélküli töltésFelix BaumgartnerMANAnniversary3DGLEMIGRange Rover SportPepsi MaxVidaNissan Silviamini cooperjátékkonzolPiquetCaterhamMitsubishi OutlanerDaytonafelvonulásW SerieszeroProject Onekeresztbechevrolet cruzeErzsébetstretch34 órás versenyVenom F5munkagépNorvégiaford thunderbirdbiztonsági rendszerörök garanciaRolls-RoyceAurusangol motorelsüllyedBrazil NagydíjMG ZSSRT ViperstartAMTSbénaArany KormánykerékLe MansBMW I8SixtForma-3hullámpickupdöntőAston Martin Vulcanjason stathamRenault TrafficOpel Cascadatrükközésenzo ferrariGyulavámToyota GT86NordschleifeBudapestrobotizált váltóAlpina B3Japán NagydíjA110hőkameraNicolas CagerongálásszerelőChevrolet CorvetteLiberty WalkPeugeot 308SpyderBTCCmotogpmutatványS600technológiaévnyitóMexikóMogyoródSpykerConceptturánretroGrandland XForma-1 Spanyol NagydíjgumiszalagformaDBXhooniganbúcsúford galaxyPekingi AutószalonCayman GTSsebességmérésóraHoldenFerrarcsereHonda eVorsteinerautópályatetőméréshókotrózúzópattogatott kukoricaNissan GT-R R34Audi TT-RSNkoppintásRS200szőnyegdugóNissan 370zGoodwood Festival of Speedcsempészetstreet racekardiológiaskoda 120citroen c-xrMáltakirálynőPikes PeakplatformMotorexHyundai GenesisvízTieorosz tuningalvázEsteban GutierrezTerraprojektorV1245lánykérésspeedzoneOpel InsigniaSanta Cruzpeugeot 205 gtibetonHollandiaE30Indy500Ampera-ekereszteződésGyulay Zsolt488 GTBnyárCanepahídKínai Nagydíjfiat. fiat 500ConnectedDriveX1RSQ E-TronLykangerillabaja 500mercedes-benz econicrányitásMgokartrobbantásR3riasztóKoenigsegg Agera ROlasz NagydíjSkoda CitigoPumaSzlovéniakisteherautóOpel CorsaBullitbrudersérülésorigamiYpres-ralifelajánlásNetflixtorlaszsubaru wrx stifrontálSzilveszter raliShanghaiMercedes Maybach.veteránmentősjégesőhackeromlásmeganeadatokEspadabringaerőszakelbocsátásHenessey Venom GTMagnus Walkervákuumautósüldözésköltözésbessenyeyrichard hammondkiszivárgott képMichael Jostsnowboardfilmes autóBatmandízelautóPro CeedgázszivárgásszellőzőAlfa Romeo 4CSLS AMGkormány2WDZafirapeugeot 208 gtiCX40fegyverFerrarikatonaiGazoo Racingelektromos UTVWRXC8jarri-matti latvalaillegális versenyVRbuszCaterpillarautosToyota RAV4prankLeaf RCPeugeot 2008italrepülgyorsasági motorWRC3fizetőspályanaphirdetésClarksonBlack Bearautó rongáláspályacsúnyasüllyedésEvijaSennaSemaJeanner rallyszenzorUrusúthibaJedlik Ányos Klaszter760Lilopós autóWaldowepilepsziazuhanáslevegő meghajtásrx8Ott TanaklyukkukásautóCross Conceptléghajtásfelhőbiztonsági autóSpecialeautógumiversenysportKimi RaikkonenLaFerrari ApertaRallyNorrdschleifefeltöréscsaládi autóMitsubishi G4BMW 6-os sorozatmesefigurákNascarDaniel Sordoönzetlenland rover discoveryChevroletGuinness rekordEclipseEnerGForcejávorszarvas-tesztMagyar NagydíjgyárbezárásönvezetőstábX-osztályAudi TT CupskylineHyundai i30FormulaDakarrolls-royce wraithDRIVE PILOTintruktorautómentésKaiMarine EditionrégiköztisztaságwiesmannDucatosorsszámozásdodzsemTushkanovazúzásMick SchumacheractroshelyszínelésCorbellatigyerekektérképpiros lámpaforgalomtaplódrámaévértékelőpusztítástilosbestsellerEric BoullierrakétainstincthomokviharMegane RS Trophysüti4lopott autócinemaX-TrailmelegedésidiótaModel SModel 3kergetőzésAventadorhuligánokDodge HellcatgőzgépkisautógesztusrevansbakancslistaForma-4EMCE63 SPethő IstvánA45Chevrolet Impalahalálműszerfalrészegdízel motor8USA Nagydíjbolygódugattyús motorgyalogosvédelemtrükkborulássertésarab autókrátercsattogásmobilGymkhanaelszabadultAveofurcsasággumiégetésNyirádA4limuzinAlex Zanardiigazságszolgáltatásimprezajövő közlekedésesordoWolfsburgvészfékhalottas kocsiNestor GirolamirottweilerhangvezérlésHiluxWald InternationalapokalipszisdaruWLTPT-CrossscootermezőgazdaságYas Marina CircuitCX-5Viper SRTHonda PreludeHill ClimbNémet túraautó bajnokságeszméletlenNikolaforRenaultTucsonHoonicornváltódrágalövegdynoépítkezéshard topRS6sziklaSuzukii3célgéplimitáltEurópa Bajnokságcar pornmeglepetésMcLaren MP4-12CharrachtúlsúlykizárásMercedes jövőjógaLada NivaMasterszállodalandolásvételfröcskölfreighterborulChevyreflekszharctöltőgumorChevrolet SilveradoidiótaPeopleF-150Mercedes S-osztályKlausz KristófGT2Renault ClioSuperbiketulajdonosgolyótanktotálkárPokemon Gotávirányítós indítókubaDodge ChargerTigrisvolkswagen golf sportsvanPeugeot 508Suzuki SX4Jaguar XFPur BlancmegsemmisítésR8 SpiderpáncélostávirányítósShelbyToyota Yaris RSelsőbbséggunhistoricelakadásJeep CherokeebénázásSilverstoneMaseratiillatosítózsenialitásKTM X-BownyomtatottRapidhősMichelinwrcBac MonoDisneyyofarmerhátsókerékTechnicSLCBrillianceRed Bull RingGrand DusterSuper Sportszabálytalankodáshalálos irambanteddyIndyCarsebességKevin MagnussenX6MSpielbergháromkerekűingaegyterűBarcelonaford s-maxAusztriakésVW Golfalfaautomata váltóBJdarázsJensen InterceptorF430Európai BizottságSkodaKalashnikovAudi R8veszteségkísérletU2Lamborghini HuracanrobogóedukációPókemberM0TargaGörögországToyota CorollaHillclimbegyediemblémamobilitáslánybevásárlókocsiMotorsejtőernyőroncsderbiBMW 8építésKatanaOlaszországtűzcsapToyota Hiluxrali-európabajnokságátadásfékpadERCjelenlét4x4svéd piacberagadsütiszörnyboxkiálláskoreai autóegzotikus autóB11Sesto ElementogazdagnapfénytetőutcaKovács TamásM PerformanceBMW 1602RadicalRober KubicaBoxsterGTATOP10AEC Routemasterparkoló asszisztensMarchionnePace Carbombaszabálytalan autóBajaújjáépültJaguar XFR-SJumpyvirtuálisVeszprémjelzésSaabbüntetés812virtuál tuningkarctrident icenieladássivatagSonicJakus Tamás205Bahraini NagydíjKugaMarconiLamborghini UrustrolibuszSubaruYeongamgyilkosságlada 4x48-asInsanityközútMissileForza 7márkakupaGázosításfelfújhatóBMW X5gurulintelligensFootkhanaRally du VAR 2012pro-tourerDokkerGT-Rpisztoly3D nyomatásOrlandoautolivlezárásNeymariX3biztosításautómosásfékútegyezményOPCkülönösdizájnstúdióLexus ISWTCChibridautóázsiai közlekedésXVsugárhajtásúAnton YelchinExtremeHadik AndrásrendőrségGigafactoryadásISÉrdi TiborVauxhallOpelChevelleCadillacinfotainmentdudePhaetonSteve JobsRubens Barrichellolimitált szérialicitcsúszós útbentley continental gtüzemanyagAdria CennijavításMcLaren 12cAmerikai Nagydíjhőségtesla model xPorsche 911 Rnői vezetőemberségFormula 3skoda fabia s2000bentley mulsannetahólada grantaátnevezéskijelzőMission EprofitRolss-RoyceStockholmpókgyerekülésMercedes S-classSochiHUVmotorhibaFinal FantasyfokozatoposszumXJ13dacia sanderoLamborghini MurcielagorágcsálóCelicaautóbemutatórészedelszabadul6x6Chevrolet Camarosteve mcqueenCarlos Sainzkommunikációszállítótervezetjapán piacpoloskaBlack2013BMW X6Lanciafogászatwhite-collarRange RoverRosberghomokfekvőrendőrreakcióATS-VGRMNgyilkossági kísérletünnepiInfiniti M30dMitsubishiA-osztálygödörEvoqueOliver Blumehonda integram1radrágulásdonington parkvolkswagen boraFormula RenaultJustin WilsonHorizonkötekedésjwrcAsconaUSArekordénekMiami VicePeugeot 308 GTiTrophy Truckm5autókulcssorompóG650álcázottVlagyimiroszlopKancsár FerencbalhébörtönKoenigsegg Agera HHBMW 503MonsterMarbellaBJ BaldwinösszefogásGTObevásárlásutasításKikizeneMaserati QuatroporteSaab 9-3Ford F150Q60BMW 7PolestarfelahegyreADAC Deutschland rallyStoffel VandoornespanyolRenntechfelfrissítésMarius AasenROALkapszulahibrid autóbunkergyanusítottrobbanásOlssonalternatív üzemanyagDCFrankfurtRufRed Bull RacingbiztonságtechnikaMarcus GronholmpörgetéshavazásatvtilalomWorld Series by Renaultaudi q3Kia Picantoelnökingyen autóOpel AntarapáncélozottelsőkölcsönzőÍrországmárkaFocusbambuszMcLarenráncfelvarrásszélvédőmosóHeinz-Harald Frentzendigitális szemüveghóemberMitsubishi LancerGenesisSRT570SRedJetkárosanyagkipufogóhangutánzóFormula StudentMuscle Carstatisztika2CVminigunIrmscherillegálPontiacwcChevrolett CorvetteszalonmedvebatmobileLAGiulia QVbenceleszállásCompassirodaRSRMitshubishifacebookLancerkombiNissan GT-RAbu-Dhabielektromos autózásRacing EditionDronekhanaszállításYamahaChevrolet Aveoizomautóhaláloslegóextra 300haszonjárműHonda Civic Type-RMercedes SLS AMGF3daewooDelta HF IntegraleconvertibleM6Alfa RomoeEnglerJaguar XFRvillamosMagyar Termék NagydíjmegszorításelveszveijesztgetésToyotamotoros rendőrnőkhihetetlenForzaJon OlssonOpen GTMazda MiataQorosValenDoritosMercedes-Benz SLS AMGtalálkozóUTVBaldwinFord Fiesta RS WRCVignaleApertabalesetAcuraiCaröregtűzijátékofficialCrystal HookstávolmaradásMazdaGLBLotus F1MoszkvaSibiu-raliMcDonaldsvolkswagen t1szenzációkit carSuzuki KizashiCrosslandBMW E30hajóugratáseladakTechartRX-8La TomatinaunboxingVAVInterlagoshernyótalpCoca-ColaMercedes-Benz SLSlaptimeQVIsuzurali-világbajnokságSata-raliautmoataMiniReptármárkákHuayraCitroen C4 PicassoszondaTwingoGorillazSergio MarchionneI-PaceTata NanoparkoláskisvasútelgurulátépítésForma-2Volkswagen EosLFAPutyinBentaygacitroen cxSilveradomotorosumbauPanamera Sport TurismoBeppo HarrachnapelemfociGT4limbóCaliforniaIndyEurosportAbu Dhabi Nagydíjrolls-royce phantomRickard RydellládaderbiOpel GTmotorpalettakörnyezetbarátbiztonsági övösszehasonlítóChevrolet Camaro Z/28audioWill SmithAirscarf30 évKarinaGinlopottSTlángkamikazeLevanteHonda 2&4elektromos sportkocsiversenygumiMicheliszemissziós normaBMW 2 Active Tourer959Martn Prokophirtelen kormánypengeburnoutmólóQatarSwift SportgyakorlatszállítmányKovács ÁgiLance StrollLas VegasARThackelésmodernChevrolet VoltROCDemonszelfiBuggylökéslakókocsiSportsluxusPHEVMadárPorsche Mission EKetterer ContinentaltornádókutyaOlivier PanisReal MadridspeciálisszekérHumveemotokrosszCentenarioNYPDCitroen DS5panoráma tetőgyalogterrornémet sportkocsistadionGMC SierraAudi A3Hennessey VenomFerrari LaFerrarikameraVaughn Gittintörök közelkedés46488Explorer STáldásGPSVeyrondashcambővítésBoston reptérWalmartkoncepció Bugatti VeyronB2Krózser MenyhértM550dGeneral LeeAlpinaFiestaijedtségGMClancia deltaClarionLMSBMW 2-es sorozatF1BloomBarbieösszehasonlító-tesztLPcherokeeJohannesburg3-asautós üldözésbolondHollywoodidőskápolnabadassHayden PaddonMonacói NagydíjGhostorosz autóJänner-ralielektromos szupersportkocsiAudiRenault RSExorcistvezetésMercedes C-osztályQoros 3operatőrMonte Carlo rallyToyota EchotélhalálesetbajorkézifékJozef KabanKatarMiguel MolinaFerrari 355 S SpiderbátorBuickSport SVRHungaroringelektromos buszdigitálisdrónCadillac ATSElektromos motorbiztonságkörnyezetvédelemautótesztBMWcsalásHofmannmenekülésKakucsMazda CX-9Usain Boltvonatnissan leaftávolságManor MarussiaTipoChargerjubileumJeep Gladiatorcseh autóBob Bellközterület-fenntartáskétkerekezésVolkswagenBMW 4-es sorozatjachtkapacitáspotyautasRhys Millenromán közlekedésT-RocI8hulladékgazdálkodásJeepelszabadult járműcsomagmarkolóSubaru ImprezalelepleződésfejszevillámláslisztYouabian PumalövésPortugáliaZ06Rinspeed911 GT2 RSszörnydrogbankautomataGT 4Corvette Z06DustersportszerűtlenBMW M5 CompetitonJaguar X-TypeNagy FutamLamborghini Diabloelszaladlefoglalt autók60ScalaTaco BellTom ChiltonBertha BenzönjáróBMW 4 Gran CoupédizájnerGTTataSportwagonautószállítóCadillac ELRgyorsasági obfelakadszigetGoogleSAS IristitániumKodiaqLancer EVOFord MustangfelvásárlásSirokMercedes GLEtoyota 2000 gtCountrymanvodkakétkerékFuriousúj generációSiennakínai autóx7benzinkútbalesetmegelőző rendszerMehdi BennanilufthansaFestival of SpeedjátékautóStratosroncsparkolóaprkolóEF7Volvo S90hangprojektorkonzolMomkhanaTrustLaFerraritűzoltóKia Forte KoupDacia DusterGiuliaSmart CabrioCintramotornyerészkedéskilökésSWönvezető rendszerEscortesőnapenergiamarketingEngstlerhalottaskocsihibaRoad RovervizelRenault TwingoTwitterkazárBMW 6bicajRodasTCRIFALamborghini VenenotehénkörforgalompokolSergiopieter tsienFerrari 599 GTOTraficNoodleGallardopedállegdrágábbhosszútávú autóversenyLMP-1Forma-EfelelőtlenSebringamerikai humorsebastien ogierferrari 458 italiafrancia autóPorsche 993karácsonyidőjárásTiguanVolvo S70 RvillanyautómentőVivarofelniGLAHotwheelsizmozásJames Maysegítctsforma-1állrendőrmentésAlpinekihajtóvásárlóablakpassatfrankfurti autószalonporral oltóvicces videókultikus autóbanWWEHonda CivicLotus SUVorrszarvúMatthew CampbellrobotautóNovitecBreitling Jet TeamDániaszerencseF50VarekaiBentley Continental Flying Spursafarikínos esetraktárMad Maxcsodapápamackósofőrös autókályhamagyarBruno Spenglerproblémaford kakrosszCitroenjaguar f-typeRXtanulmánySt. James EditionDieter ZetschehangfalRat RodapaAcura NSXkólaS90ámokfutásrinocéroszBZBuick Rivieraautóipari visszahívásCitroen DS3WRCKanadai NagydíjNasser Al-AttiyahlovaskocsiJannarellyroad ragehot hatchAIDSVWgullwingBMW X4Volvo modellfesztiválleállásBMW 1brutálismásodszorEVObarátnőveseSubaru ForesterkigyulladFord Kugakigyulladtroadstervolkswagen eco upAwainkínai piacFord FocusSuper TrofeoyoutubeTouaregForms-1navigátorpolgármesterAudi A2technikafisker surfVályiEtnaBMW 5-ös sorozatC3NeonT1Carlexbikinijean-claude van demmenyomtatásRallyekaszkadőrszedánGuardillatcsúszásBMW E30 M3ukrajnaajtóWankel motorautópiacKodiakinternetmexikói autówtf8C720SJCWSpirit Of EcstasyBill GatesRS4Carlos GhosnsorozatRowan AtkinsonValetMacan SterepezésJensenNissan Skyline R34hírLada KalinataxiJohn CenaHyundai i20 WRCColoradobmw z2rajzfilmPistagyerek458 ItaliaZFHong KongraliFerrari 812 Superfasttéli gumiRomániatitanFord FiestaállatlogogőzS-EditionFranciaországWill Stevense-NiroAfrikaautomataPriusijesztésMarioSLKCamaroMichael Schumachertesztx6rondaContinentalItaliaOpel AstraAgeraarany fóliaApolloNissanbajor autótáncFernando Alonsochrysler 200custom carPorsche BoxterBentleykínaMarco WittmanFlamekabriójó sofőrAndy PriaulxAriel Atomcars coffehelikoptermegtaláltdoppingcrossoverÉv autójaszörnyetegIncJean AlesielőzTerrakhanagyárbmw maasaicapulykaHalid AvdagicGenfi AutószalonBugatti Gangloff CoupegalambterepSierrafalsefalseDaniel RicciardoshowTFSIToyota TundraToyota S-FRtúraautóKoreai Nagydíjdacia loganDurangoMercedes SLSbuszmegállóSenatInsigniavideójátékelektromos terepjárójótékonykodásfejlesztésfüstmonte carlo ralireggeliolajYuliannajogquadski911Lexus LF-SAKia NiroRimacautópályamatricaTada Tecujakezdőrendőrelektromos töltőRon DennisTesla Model 3plázaversenypályaAston MartinShelby Daytona Couperally du VARnői sofőrVelari3 REXVenezuelaJeff GordonrepülőLukács KornélTorsten Müller-ÖtvösV8 SupercarABTautós jövőluxusautóOpel Zafira TourervilágrekordSabine SchmitzFCAjelzőoszlopGT40hivatalosValhallaGarázs TVcsehfaaratáskazahclioHyundaikilencsebességes automta váltóMazda CX-5R2Opel KadettbetonkorlátmandzsettagombRoad Americamentőakcióátverésmatt fényezéslángokAutopilotP1G63billencswellnessForma-1 Bahreini Nagydíjbeszakadt burkolatretroautóámokfutóZ5ablaktörlőepizódfoghúzásmurvalasszóelnöki ügyforró vízrepülő autóKevin AbbringX5MkamerássikerTouristenfahrtrollerTWOFACEjégSuzuki SamurainyílSvéd ralihúzásMaserati Levantetávirányítós autókamionsofőrNissan NotekipörgésP72Rali EBtáskafigyelmetlenFiesta WRCsárga zászlóhódmezőrületszabadidő-autópalettaSkoda Octavia RSMonzaSCClamborghini gallardoViperbontóbérautóapplikációNissan Skyline R33nyári gumiThe Mint 400képamerikaTacomaYariselszállításSTi275superquadland rover discovery sportlexus nxAmbientekiegészítőgyorsulási versenyAyrton Sennaletartóztatáselső vásárlói30 NGran Tourismoszupersportkocsicadillac devillekedvezményszemChironDetroiti AutószaloncsomagszállításVATHrobotfegyveresektéli közlekedésbölénynyíltnapBMW Z4Jeep WranglerKaroqhulladékgyűjtéshavas útteljesítményméréstestDB11Westfield Megabusaorosz közlekedésClimbkhanamodellautóMercedesD3 GroupKen BlockkávébajnokságGRGuerlainSzingapúri NagydíjfurgonbabaDodge RAMautótolvajtrollFiat 500GumpertRTRChelseaanimációsbicikliútfinal editiontrélerFrank SinatraSvájcFR-SP100DelakadTrans AMMartin Cacereslábbal vezetmenekülNimródszirénaMatteo Malucelliferrari enzoChiron SportbicilisLada Priorajótétluxus terméktesztpályaAntonin TlustakkereskedésPárizsi Autószalonrobotizált autóVin DieselfóbiaXD3áradásDwayne JohnsonTolemanultraibolyasátor24hPharrel WilliamsMercedes E-osztályEVfelhasználófestésgyújtogatásfelúszásTransformersAssetto CorsaMcLaren P1folyóToyota PicnicFerrari 599 GTBHonda CR-VPeugeot 208Le Mans 24hLandaulettávirányítástrack üzemmódátlagszínekGeelywalter röhrlBreitlingoroszlánBryan buffierAWDRoushBoschamerikai autóhíd cserejövőképjelmezGladiatorQ6Honda JazzRenault Clio TrophytraffipaxkilökIndiai NagydíjMlada BoleslavsípályaVilnerHyundai Velosterlóerő harcBMW 5Kuala LumpurVolkswagen JettaAcropolis-raliHonda NSXDragon MountainJorge Lorenzookos fényszóróMercedes CLK AMG Black SeriesCorsica-raliRobotruhahójáróKia SoulCountachAygovirtuálpechvéletlenherbieEgerDan BilzerianAudi A8 L SecurityfelfüggesztésPCteherautóSuperleggera Volantearab közlekedésAddArmorValkyriesubaru wrxGT-86bobpályaMike TroutAccordtengermobiltelefonVolkswagen Up!túlméretesPSAOpel AmperahumorfutárveréságyHuracamteaserWSRféktesztManorWalter CsabaBelga Nagydíjtalálmányautókereskedésrombolásvárosi minikátyúbunkóForza MotorsportTata ZicacserbenhagyásVÉDAszerződésoff-roadKoncz GáborLamborghini Veneno Roadsterkupéoffroadbalszerencseheccvasúti átkelőOpel Adam Rallyautós híreklada samarakrosszmotorroncstelepevolúcióBaleBarum-ralistorage findChryslerMGSUVNASAF40versenyVida Janigyőri Audi-gyárBambooDC ShoesCreweKlassenáremelésAll-Terrainkalapácsmajdnem balesetEurorallyhatótávGenesis G90Alaszkanyereségspecifikációkaszfalttúlkeresletbrutál esésAston Martin Rapide SVitoTokiói Autószalonelmebetegrekorrönke-tronS10Red Bullmodellfrissítésmercedes-benz c-osztályTalismanJeep RubiconbiztosítópumpaPaul SwiftBitter SándorCsillagtúraszaltóAston Martin CygnethűtésJari-Matti Latvalaszilvszter ralireflektorközlekedési lámpaPorsche 911esteXJBen AffleckjégkaparóEurópa Nagydíjrush hourLebaronLettországtelefonhíres autóráfutásiNextPeugeot 207Sebastian LoebzsúfoltságkábítószerBattistaTakataPakisztángiccskötélhúzás3008garazs.tvautomatikaCupraStepwayBlazervízbenbéreltIRClincselésautó lopásNismoAudi SQ7vetődésszakadékgyáriSeat Ibizahanninenrendszámjárdahot rodMaserati QuattroporteCitroen C3kerékvetőszarkaW MotorsujjlenyomatJaguar XKR-S44Dél-AmerikaAlfa 4CPuskádi JánosvadnyugatMaserati 3500GTsporttrezordriftbmw m4Piercarlo GhinzaniTestarossaMaybachM4 GTSMercedes-Benz A-osztályarmageddonvasútsvédDacia Logan MCVkatonakisfilmsportautószingapúrPorsche Panamerabefektetőschumachernyújtott karosszériaCygnetAston Martin DB9Rali OBLapraszerelt autóNissan IDxAero 8Watkins GlenelbocsájtásiskolabuszlángolfuvarvásárlásbontáshangájulásKia RioPlútóAudi TTSuzuki AuthenticsszáguldásGuerlain ChicheritvadászatStelvioBob Lutzdízel botrányleggyorsabbApriliaérintőkijelzőmanuálisvolkswagen beetleSwiftbivalyújjáéledfejesKAMAZbejelentéselőzésSpa FrancorchampsWillys. modernpadkaPeugeotszarvaseletkromos autóMarvelLexusolajfoltElon MuskKharitoninFerrariPeopleVeneno RoadsteregyüttműködésMercedes Vitocrash testAMGpremierbioüzemanyagamerikailépcsőbelsőategolehetetlenmotorháztetőFord EcosportritkaságMiatasofőrAlain MenuToyota SupraNissan Sentrapolo r wrc500Fiat 124 SpiderÜvegtigrisausztrálF8 TributoForza HorizonMr.Beantámadás3d nyomtatóNémet NagydíjHongkongmercedes-benzMotkányBonnevilleboxde tomaso panteragengsztergyorsulásAurus SenattemetkezésKertész KrisztiánzebraürülékSkoda FabiapolitikaF12960dragstertörvényversenyautóvicckarbonPlaystationMercedes-Benz E-osztályévfordulóCardokpanzióteleptanulmányautóOne:1Sebastian VettelF5KonapótkocsiFerrari CalifornialövöldözésDTMszabálysértésGMC YukonKerényi ÁdámSkoda OctaviavárólistaOpel AdamOscherslebenrajzreklámKadjarWintercontactrongGLCsmokemoziCan-AmBMW M4 GTSCullinanhasználatisportkocsitRWDMemo GidleySolberggyalogosspecialegyterű autósunyiKia CeedArab autózástüntetésSuzuki VitarawörtherseeDavid HasselhoffNissan JukePaul di RestarosszullétZöld pokoljapán közlekedéshyundai i20Mercedes-Benz CLAhírekAlpina B12Mercedes-Benz M-osztálybeszakadtAirbuskivetítőolajcsereTesla RoadsterS1VenomútNissan AlmeraAudi A8 L Extendedliepája-ralioldalkocsivédelmi minisztériumPosrcheTDItrutyiiphoneApplebukfencvonulásGordiniSuzuki AltozsiráfHunGariangyúráshumotOpel MagyarországQoros GQ3Marcello LottiE-Pacelízingdonutbmw x1opel karlEcoboostégő autókersszemmozgásOsloMinibigmázlistaTAG MotorsportIndiavakvezető kutyatévévolkswagen bogárSSautópeugeot 308 swtilos parkolásSigdsrallyszerkezetreflexMicraBZZZjégautóűrsiklóAusztrál Nagydíjborzoldtimer találkozótuningLada Vesta992DaciaSnowkhanaAlfa RomeoNissan AltimatebalesetmegelőzésMount EverestX2videójótékonyságJohn Cooper WorksInfernoszoknyadagályesküvőNicodurvafurcsa járműjames bondAudi A6Christiano Ronaldobemutatóvizes útlefulladtoyota land cruiserbaktériumtáblaVolkswagen PoloGTBAWVleopardmercedes-benz mlcFittipaldiTyler WittezombikombájnLada 2104A5Melbourneszétverijapán autóterepjáróspeedjó embermocsármosásChicheritVolkswagen PhaetonRobert KubicaVolvo C30Michelisz NorbertdűneHondaoroszországveterán autóRaptorközlekedéskatonákMalajziaVolkswagen GolfVelociraptorVolvo XC90ittas vezetőMini PacemandagadtbakipoénSsangYongHyundai ix20Maláj NagydíjélményautózásPeugeot 206sávváltáskátrányFiatpénzR911 GT3 RStolásKodoSmarttilosban parkolásüldözésCadillac CTSmorganBrit NagydíjInfinitiyoungtimerblack fridayvolkswagen jettacaddyhibridprémiumautóföldcsuszamlásőzWaymogarazsNyirfás JuliannaeldurranmotorosrendőrMazda3techrepüléscsajozásszemétszedésCorvetteBMW 3 GTDeveljeges útCarlex Designvasúti átjáróCaymanlistazúzdaErwin WurmlángszórójárókelőkarmatolvajgyorshajtásMercedes CLAi5Audi RS6GenfszánkóCiprusSvédországSzilveszter rallyrendőrautóVolvo reklánmUAZgázolásSlovakia RingFicza Ferencvégső állomásDacia DokkernagymamafűnyíróVolvobüntetőfékautókiállításemissziós botrányDél-AfrikaMaserati GranTurismoerősélőZacariaprojektpénzszállítóBessenyey ZoltántrailerChallengeEurosol-Honda Civic Type-RZotyekicsúszásminiszterelnökLa Voiture NoireelektromotorLS 500hAgera RSMercedes-Benz G-osztályVIPCrossland XXGR SportHappybmw m5chris MeekerugóR8BMW M760Li xDrivebmeutatólerobbanbefutómásolásPersonal AssistantfelfutórasszizmusColin McRaeMáriapócsugrásSpongya Bobárok350zWalterné Dancsó AdriennEksoVesthibrid sportkocsiLadaEl Caminofisker karmaNissan NV 200Niro EVfaillancia fulviaültetésverekedéselképesztőnémet autóDB9Fiat TipoMikkelsenselfieS65autósportszékdigital lightkínai közlekedésMarokkóVila ReallowriderUH-1SentryvírusVettevontatásporsche macannissan gtrMercedes G-osztályautótemetőneed for speednapsütésdefektMclaren 570SLiveWireGoProőrületbuffierInfiniti Q50Kefo MotorsportScoutFerrari F12 BerlinettaszociautotalalkozoIndy 500leleplezésLykan HypersportA120gyűjteményquadRolls-Royce Wraith Coupeújtrucklabradorgáznissan navaraSebatien LoebsprayExclusivetoyota versoSpaTallinSpanyolországéjszakaSherpSeltosprofisínLamborghiniShelby GT350RközlekedésbiztonságGTVlökhárítóMinimokajaford c-maxkerítésStingertereléstűzoltóságPeopleAudi S5kereskedőXC60kerékdemonstrációMcarenékszerrobbanHockenheimPetersentridentporsche 959oválpályaLaptimingRubiconvandalizmusVectraszimulálásTSIKOERUfelszereltségJettarablásFord RacingelőzetesMonacofestékVolkswagen TouaregDanny24 órás versenykereslet csökkenésjelölésScoutlinehegyHeritageautó eladásmosóPauLodgynyereményjátékgyorsításTobias MoersHummer H1Bugatti Veyron SSVitézi Dávidelektromos autókonföderációs zászlótankoláskéselésLandwindstopEmilytargoncadiszkóKecskeméti BalázsKim DzsongunimpalaColins CrestFerrari F40 LM BarchettaBMW M3Supermanflörtsárgapaul walkerneuvillemacskaCayman SmikrofonMercedes EVO 2neppercentenáriumKarsanLuc BessonIED SyrmaBMW M2akkumulátorGumball 3000háborúflame warközelkézikönyvstop táblaSmart ForFouresésfiskerCruzeBelgiumsylviaMax MosleyÉv Autója 2017boxerJCBIATfotóOrosz NagydíjXC40MinyonRedrakományalkalmazásGamesconkombi autónézőGT3lakóparkautós találkozóatkinsonMakitaCadillac EscaladefilmPorsche 911 GT3PriorAudi Prologue AvantLancia ThemaRapidECessnahajléktalanünnepi modellcars and coffesuzuki balenovillámAutós eladásokGlobal Vehicle TrustelefántgyászhírKazahsztánhangutánzásM8nyirfasSuzuki SwiftFord F-150TCR EuropeFiat 500LXJ220bikaluxus buszBútor RobiprototípusszabályozáskaszinóRali VBÚj-ZélandNvidiaBethelsztoricélelektromosVFTSparasztATSMBUXMcFlyDevel SixteenMagyarországSeatbritish greenSuperleggeraArteonKTMdömperBulldogChicagoyellowstonerenault sanderoolcsó márkapaintballszörfSuperfastelaludtturán frigyescigi2019audi a4500evisszahívástörésidiótaPeoplePeopleHummerErzsébet királynőkamionosFedExSciroccoemojiMotegiMazda MX5videó válogatásChuck NorrisBMW 5 GTR5BrexitvárosGódor BarnaRally CupNew JerseyJanner rallyördögszekéraromaautóútMercedes-MaybachNAAFSMSakadálytartályMNASZszakaszModel Yittastraktorfilmes autókSecurityolasz autórossz útpezsgőTaycanPepsiakcióRenault MeganenévlebukásSuzukaGhiblibmw 507speakerbarn findEQCBollingerszelektív hulladékkorlátozásISISFerrari F12LummaarabpostásSinsheimLand RoverJosh CartusavaranyelőjegyzésszimulátorIrmscher InspiroDodge DartfilmesMercedes A-osztályRollshollandNurburgrinDodge ChallengerNissan rekordKriszBAICAustingázrobbanásamazonbunyódudabetonkeverőkémfotókkulcsmercedes-benz s-osztálySan DiegoszénaDucatiAudi RS3VilágbajnoksággördeszkaAMG GTTrabantmanőversült krumplibesirtunkJanner raliLPGgyárleállásOutlawSanta FemelegGyurtaBYDR32MOLJerezalagútkanadaLaguna SecaVerstappengreenline488 PistaAthénfékFRLincolntermeléssólyom918 SpydercrashOstbergItaldesignML63 AMGTitan XDrönkszállítóMercedes GPpullmannsávtartóID.Rbringáskompakt autóDavid Brownromán autóhumorosFiat PandaStellaBobrageFordláncgázüzemű autóRX-VISIONmegelőző filmCsehországbaleseteke-Golfgépi mosórenault talismanNürburgringgyorsaságiJurassic Parkamerikai rendőrségZR1AviatorRafael NadalTSARAVisionWRX STIG63 AMGBentley FalconHaasRCszlalompermetezésWildcatszippantós kocsialvásgolfautóCars&CoffeDodgeszemetelésAudi Q2Ford RangerZumaFerrari FXXfüves cigivisszapillantóA9Lance GilbertWrangler

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.