keresés eredménye

elektromos autó

Hírek

Ismét csökkenti az árakat a Tesla

Valamit nagyon elszámoltak a Teslánál a közelmúltban. Nem elég, hogy 3000 embert el kellett küldeniük, még folyamatosan nyomják lefelé a Model 3 árát is.

cimkék: elektromos autó / Model 3

Mozdítható elektromos töltőt villantott a VW

A Volkswagen legújabb elektromos töltőjét oda telepíted, ahová csak akarod. Lényegében egy gigantikus power bankot mutattak be a németek elektromos autók számára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó / töltő

Szupergyors töltőt villantottak a németek

Németországban egy olyan elektromos töltőt mutattak be, mely kilencszer gyorsabb, mint az eddigi gyorstöltők. A BMW és a Porsche is részt vett a fejlesztésben.

cimkék: BMW / Porsche / elektromos autó / töltő

Brutális a Pininfarina első önálló modellje

Majdnem 2000 lóerős elektromos sportkocsit villantott a Pininfarina. Jobban megy, mint egy Forma 1-es gép.

cimkék: elektromos autó / Battista

Villanyautó, de a menőbb fajtából

Az angol Charge Automotive legújabb projektje arra világít rá, hogy nem minden elektromos autónak kell borzalmasan kinéznie. Klasszikus Mustang karosszéria a jövő technikájával vegyítve.

cimkék: elektromos autó / Charge

Elejétől a végéig pakolható villany pickup

A Bollinger cég második járgánya a B2, mely nem csak azért különleges, mert egy elektromos pickupról van szó, hanem azért is, mert ilyen jól még egy autót sem lehetett megpakolni, mint ezt.

cimkék: Bollinger / B2 / elektromos autó / pickup / amerikai autó

Elektromos SUV érkezhet a Nissan palettába

Nagyon úgy néz ki, hogy lehet valami a Nissan 2012-es elektromos SUV tanulmányából. A gyáriak hivatalosan is levédették a Terra nevet.

cimkék: Nissan / elektromos autó / Terra

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Most már biztos lesz elektromos Aston Martin

Az Aston Martin hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat kapott a tisztán elektromos modell fejlesztése. Két év múlva érkezik a RapidE.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / RapidE

Az e-Golf profitál a legtöbbet a ráncfelvarrásból

Nemsokára érkezik a Volkswagen Golf ráncfelvarrása. Az elektromos e-Golf nem csak külsőben újul meg, hanem nagyobb akkumulátort is kap.

cimkék: elektromos autó / e-Golf

Megmutatta magát az elektromos Jaguar

A Jaguar az első teljesen elektromos autója kapcsán árult el pár fontos részletet. Egy egzotikus SUV modell lesz az I-Pace, sportautós teljesítménnyel és nagy hatótávval.

cimkék: Jaguar / elektromos autó / I-Pace

SUV lesz az első sorozatgyártású elektromos Audi

Az Audi elkezdte az információk szivárogtatását az első sorozatban gyártott elektromos modelljéről. Egy SUV modellről van szó, ráadásul a nevén is egyszerüsítettek.

cimkék: SUV / Audi / elektromos autó / e-tron

Németország is elektromos jövőt tervez

A norvégok és a hollandok 2025-ben már csak elektromos autókat szeretnének a szalonokban látni. Németország 2030-ban lépné ezt meg, ám ők már EU szinten tervezgetnek.

cimkék: elektromos autó

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

A GM vezér szerint nagyot szólhat az Ampera-e

A GM vezérigazgatója az Opel gyár környékén próbálta ki az elektromos Ampera-e modellt. Szerinte a vártnál is jobb lett az autó, egyértelműen sikersztori lehet belőle.

cimkék: Opel / elektromos autó / Ampera-e

A Tesla ellen indul harcba az Audi

Már most készen áll arra az Audi, hogy pár év múlva elindítsa a saját Tesla Model S konkurensét. Az A9 E-tron egy bivaly erős és nagy hatótávolságú elektromos szedán lesz.

cimkék: Audi / elektromos autó

Elektromos autót fejlesztő cégeket korlátoz Kína

A kínai kormány úgy határozott, hogy alaposan lecsökkenti az elektromos autókat állami támogatással fejlesztő cégek számát. A 200-ból csupán 10-en maradhatnak.

cimkék: elektromos autó / kína / korlátozás

Merész tervek Indiából

India egyik minisztere jelentette ki, hogy a kormány tervei szerint 2030-ra már csak elektromos autók lesznek az országban. Merész vállalkozás a jelenlegi adatok tükrében.

cimkék: India / elektromos autó

Az elektromos autózásra szavaz a Bentley

A Bentley vezetősége szerint mindenképpen újítani kell a meglévő hajtásláncokon. A hibridek helyett a tisztán elektromos konstrukciókban látják a márka jövőjét.

cimkék: Bentley / elektromos autó

BMW i3 rivális koncepciót mutat be a VW

Már egy ideje hangoztatja a Volkswagen, hogy az elektromos autózás jelenti a márka jövőjét, ám az első igazi újkori elektromos koncepciójuk eddig váratott magára.

cimkék: Volkswagen / elektromos autó

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Az önvezető autókra fókuszál a BMW

A bajor gyártó egyik vezetőségi tagja árulta el, hogy a BMW teljes erővel fejleszti már az önvezető rendszerét. Az elektromos modelleket vértezik fel ezzel a tudással a közeljövőben.

cimkék: BMW / elektromos autó

Japán felnőtt a villanyautózáshoz

Ugyan még a világ legtöbb országában csak bontogatja a szárnyait a villanyautózás, Japánban már minden adott az EV életérzés terjedéséhez. Már most több a töltő, mint a benzinkút.

cimkék: elektromos autó / töltő

Nagyobb hatótávval érkezik a friss i3

A BMW jónak látta felfrissíteni az elektromos kisautóját. Új színek mellett megnövelt hatótáv jellemzi a ráncfelvarrást.

cimkék: BMW / elektromos autó / ráncfelvarrás

Újabb kedvezményt kaphatnak az elektromos autósok

Németországban egy igen komoly kedvezménnyel szeretnék fellendíteni az elektromos autó eladásokat. A tervek szerint az ilyen autók mentesülhetnek az adózás alól.

cimkék: elektromos autó / kedvezmény

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Elektromos egyterűt hoz Európának az Opel

Opel Ampera-e néven lesz kapható Európában a Chevrolet Bolt legújabb generációja. Természetesen picit áthangolják a tengerentúlra készült különlegességet.

cimkék: Ampera-e / elektromos autó / Opel

Tovább késik a BMW i8 Spyder

Ugyan tanulmányokkal már borzolja a kedélyeket a BMW, a széria BMW i8 Spyder változatra még várni kell minimum másfél évet. Jön viszont a Tesla Model S konkurenciája.

cimkék: BMW / elektromos autó / BMW I8 / Spyder

2018-ban feltámadhat a Saab

A Saab márka jelenlegi tulajdonosa bejelentette, hogy 2018-ban négy modellt is be fognak mutatni. Elektromos autókra készülhetünk.

cimkék: elektromos autó / Saab

Jön az elektromos Aston Martin

Az Aston Martin igazgatója jelentette be, hogy már készül az elektromos Rapide modell. 2017-re a szalonokba is kerülhet.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó

Nem zárja ki az elektromos jövőt a Rolls-Royce

Az angol luxusautó gyártó most még nem tervez tisztán elektromos autót, de elég hamar eljöhet az idő, amikor ez elkerülhetetlenné válik.

cimkék: Rolls-Royce / elektromos autó

Elektromos autón dolgozik a Porsche is

A Porsche is beszáll az elektromos harcba. Ráadásul soha nem kapott még a Tesla ennyire tekintélyes és komoly ellenfelet!

cimkék: Porsche / elektromos autó / Porsche Mission E

Szabadidős Z kupé a Nissannál Frankfurti Autószalon 2015

Frankfurtban abban erősít a Nissan, amiben a legjobb: Európába is megérkezett az új Navara, nőtt a Leaf hatótávja, frissült a Micra és tanulmányként kiállítottak egy új Z-származékot.

cimkék: Nissan / japán autó / kisautó / elektromos autó / pickup / Nissan Micra / nissan leaf / nissan navara / frankfurti autószalon

Elektromos jövőt lát a Mercedes is

Megerősítette a Mercedes, hogy egy nagy hatótávolságú elektromos autón dolgoznak éppen. Az is elhangzott, hogy ez a modell még csak a kezdet.

cimkék: elektromos autó / Mercedes

Elektromos szupersportkocsi Magyarországról Jakusa Triango

Mondhatni, hogy autó nagyhatalom vagyunk, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a nagy és ismert gyártók vannak jelen az országban. Ismerjük meg Jakus Tamás elektromos sportkocsiját.

cimkék: elektromos autó / Jakus Tamás

Új BMW i modell jöhet

A BMW ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy tervezik egy újabb tisztán elektromos autó megépítését. Az i3 és az i8 közötti rést tömnék be.

cimkék: BMW / elektromos autó

Már igényelhető is a zöld rendszám

Egyes Kormányhivatalokban már kérhető az elektromos autóknak szánt zöld rendszám. Érdemes lehet igényelni, a későbbiekben számos kedvezmény járhat vele.

cimkék: elektromos autó / Jedlik Ányos Klaszter / törvény / közlekedés / rendszám

1,779 másodperc alatt 100-on

Egy német tanulókból álló csoport megalkotta azt a szerkezetet, mellyel egy szempillantás alatt elérhető a 100 kilométeres óránkénti sebesség. Elektromotor van benne.

cimkék: rekord / gyorsulás / elektromos autó

Elektromosban gondolkodik az Aston is

Andy Palmer, az Aston Martin ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a márka mindenképp szeretne részt venni az elektromos sportautók piacán. Rapide alapokon képzelik el a belépést.

cimkék: Aston Martin / elektromos autó / sportautó / EV

Már Kínában is nyomtattak autót!

Nagyon igénytelen, de az összes apró borzalom miatt egyszerűen muszáj látni. Próbálják fölvenni a ritmust a világ autógyártásában történő fejlődéssel, de elég nehezen megy.

cimkék: kínai autó / elektromos autó

Gátlástalan Beetle másolat Kínából

Mindig meg tudnak lepni a kínaiak valami feltűnően koppintott kocsival, de itt még a néven sem fáradoztak. Tisztára, mint egy új Beetle, csak kicsit sok lett az ajtó és villanymotor hajtja.

cimkék: Volkswagen / volkswagen beetle / kínai autó / elektromos autó

Kocsit nyomtatni stílusosan

Egyre többen próbálkoznak a teljes egészében nyomtatott kocsik gyártásával. Nem a legjobb ötlet, de látványnak elég jó. Sokkal több munkát igényel, mint gondolnád, ezért a Shelbyért viszont megérte.

cimkék: Shelby / izomautó / amerikai autó / elektromos autó

Szoftveren múlik az önvezető Tesla

Furcsán oldják meg a dolgokat a Teslánál, tényleg egyre közelebb áll a Model S egy telefonhoz, mint autóhoz. Turkálnak a szoftverében és máris új dolgokra képes, most önvezetésre programozzák.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Ez volt az első elektromos BMW

Meglepődtél, amikor a BMW piacra dobta a tisztán elektromos i3-at? Pedig nem ez volt az első elektromos autójuk, a ’70-es évek elején kezdődött a fejlesztés és volt használatra kész modell is.

cimkék: BMW / BMW 1602 / veterán / német autó / elektromos autó

Megvehető a kabrió Tesla Model S

Elon Musk nem őrült meg teljesen, a nyitható tetejű Model S nem a gyár kapuján gurul ki, hanem egy kis cég garázsából. Láttunk már tőlük egy prototípust, de most elkészült egy, amit meg is vehetsz.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kabrió

Konnektoros a legújabb BMW X5 BMW X5 xDrive 40e

Az i modellek után itt az első konnektorról tölthető modell a BMW hagyományos kínálatában. Érdekes választás az X5-tel kezdeni a sort, de erre biztosan sokan felkapják majd a fejüket.

cimkék: BMW / BMW X5 / hibrid / német autó / elektromos autó

Elkötötte egy gyerek a kiállított Teslát

Egyenesen Kínából jött a hír, ahol megtörténik bármi, ami megtörténhet. Még az is, hogy egy kissrác elköt egy kiállított Teslát. Végül is az ajtón is kiszáguldhatott volna vele.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó / kína / villanyautó

Lopott áramról Teslát tölteni

Kínában kétszer annyit kell fizetni egy Tesla Model S-ért, mint bárhol máshol. Arra azért lehetne figyelni, hogy maradjon pénz áramra, akkor nem kell ilyen suttyó megoldásokhoz folyamodni.

cimkék: amerikai autó / elektromos autó

Lebukott az egyterű Tesla

Nem sokkal a luxus szedán után bemutatták a Model X városi terepjáró tanulmány verzióját is, de sokáig nem történt vele semmi. Most úgy néz ki, elkészül, egy álcázott példányt lefotóztak az utcán.

cimkék: tesla model x / egyterű / elektromos autó / SUV / amerikai autó

Önvezető autó nagyon ciki névvel

Pár hónapja már röhögtünk egy jót rajta, nehezen tudunk elvonatkoztatni attól, hogy Budii-nak hívják. Ez persze máshol nem jelenthet gondot, és örülni fognak a cukorkás doboznak is.

cimkék: BMW / elektromos autó / Rinspeed

Világítanak majd az új Nissanok

Vicces extrával rukkoltak elő a Nissan brit fejlesztői, eddig ilyen még nem volt. Fel fogja dobni az utcát, de haszna is lehet, persze csak, ha tetszik a népnek. Mi benne vagyunk, jöjjenek a világító kocsik!

cimkék: Nissan / elektromos autó / nissan leaf

Bérelj Teslát éjszakára!

Bárkivel előfordulhat, hogy egyszer-kétszer a kocsiban kell aludnia, de hogy valaki még fizessen is ezért? Amerikában minden lehetséges. Itt az első Teslából kialakított szállás.

cimkék: elektromos autó

Világvége! Toyota Prius driftautó

Eljött a pillanat, amitől úgy rettegtünk. Sajnos várható volt, hogy a forma autók meghódítása után a villany egyszer elérkezik a többi sportágba is. Vigyázat, vinnyogó driftautó!

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Pedálos Moszkvics újratöltve Luxusautó gyerekeknek

Ha a gyerkőc már megkapta karácsonyra a legújabb iPhone-t, ne bánkódj, ez a cucc még csak tanulmány stádiumban van, de idén már biztosan ezt fogja kérni a fa alá.

cimkék: játékautó / elektromos autó / kisautó

Putyin saját villanyautóval jár

Valószínűleg sokkal több egyedi cucca van még az orosz vezérnek, mint gondolnánk. Mindenre van saját megoldásuk, nézzétek milyen elektromos autót csináltak neki!

cimkék: elektromos autó / orosz autó / oroszország

Mirainak hívják a fura Toyotát

Sokáig nem lehetett tudni, mi fog kisülni a Toyota eddigi legrondább kocsijából, de lassan eljön az idő, hogy az utakra kerüljön. Már meg van a neve is, és egy kedves japán bácsi mesél róla.

cimkék: Toyota / elektromos autó / japán autó

Világvégét hoz a Toyota? Itt az elektromos raliautó

Ez jelentheti az igazi autózás végét. Szomorúan nézzük a képeket, és nagyon, de nagyon bízunk benne, hogy mifelénk ebből nem lesz divat soha! Itt az elektromos raliautó.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó

Óriási Tesla flottát vett egy reptér

Amszterdam egyik fő reptere 167 darab Model S-t, de nem magáncélra. Megfáradt utasaikat szeretnék a legnagyobb kényelemben hazafuvarozni velük.

cimkék: elektromos autó

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

700 lóerős a legdurvább Tesla

Néhány napja sejtelmesen beharangozták az új modellek érkezését, de erre senki nem számított. A Tesla D modellek kaptak még egy motort. Nem vicc!

cimkék: amerikai autó / tuning / elektromos autó

11,8 millióért lesz kapható a BMW i3

Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán fogják-e forgalmazni nálunk a BMW i modelljeit. Alig egy hónap múlva viszont megkezdik az értékesítést, i3-at és i8-at is vehetsz itthon.

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / hibrid autó / BMW I8

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Veterán villany szívvel

Sokan nem érik be annyival, hogy különleges fényezést vagy egyedi kiegészítőket tesznek az autójukra. Ez az úr is valami egyedibbre vágyott: egy elektromos Auto Unionnal jár.

cimkék: Audi / német autó / elektromos autó / veterán

Tuning Tesla Saleen módra

A Saleen leginkább tuningolt izomautói és sikeres GT1-es versenyautója miatt lett híres, ezért több mint furcsa, hogy most kezelésbe vettek egy elektromos limuzint.

cimkék: Model S / tuning / izomautó / amerikai autó / villanyautó / elektromos autó

Villanyautó retro bőrben? Naná!

Így kell izgalmas elektromos autót építeni. Nem kell az új formaterv, egy ikonikus sportkocsi vonalai brutális teljesítménnyel párosítva nagyobb sikert arathat.

cimkék: Shelby / amerikai autó / elektromos autó / Daytona / Model S

Konnektoros hot rod Teslából

Minden elvvel szembe megy az Icon Helios, amihez az amerikaiak tartják magukat a hot rod építésben. Viszont ez elég izgalmasan hangzik, és az első látványterv is kívánatos. Nagyon kívánatos.

cimkék: hot rod / tesla model x / amerikai autó / elektromos autó

Szétszakadt az ellopott Tesla

Ilyen mértékű pusztítást ritkán lehet látni, főleg városban. Megdöbbentőek a képek, a vadonatúj Tesla hátulja beékelődött egy bejáratba, az eleje meg tök máshol landolt és kigyulladt.

cimkék: baleset / elektromos autó

Átadták az első hibrid BMW-ket

Nyolc darab BMW i8-ast már átadtak tulajdonosaiknak, ezek az első lézerlámpás autók az utakon. Év vége felé megérkeznek az első i3-asok is az újdonságokra nyitott megrendelőkhöz.

cimkék: BMW I8 / BMW / I8 / elektromos autó

Elektromos furgon a Nissantól NV 200 Leaf hajtáslánccal

Megkezdték az e-NV200 gyártását, a Barcelonában épülő modellből két változat is készül. A személyszállító mellett dobozos kisteherautót is gyártanak.

cimkék: Nissan / japán autó / elektromos autó / Nissan NV 200 / kisteherautó

Napelemes garázs a BMW-től

A BMW Designworks mutatta be koncepcióját, egy garázzsal kombinált töltőrendszert. Így még energiatakarékosabban közlekedhetnénk, és az áramért sem kéne fizetni.

cimkék: BMW / garazs / elektromos autó / német autó

Elektromos lehet a jövő Minije

Még szinte ropogósan friss a BMW népszerű retróautójának harmadik generációja, a gyáriak már a következő Minin dolgoznak, el is árultak néhány apróságot az utódmodellről.

cimkék: Mini / kisautó / német autó / elektromos autó / sportautó / mini cooper

Bevezetik az egységes villanyautó-töltőt

Az Európai Parlament alternatív hajtású autók terjedésének felgyorsítását célzó, alapjaiban 2011-ben elfogadott irányelve idén lép a következő fázisba. Egységes lesz a rendszer.

cimkék: elektromos autó

Villanyautó, amely lebeg a vízen

Egy kis japán cég, a Fomm azoknak tervezett villanyautót (a kormány alapján karosszériás motort), akik árvízzel gyakran elárasztott helyen laknak. Bár még csak tanulmány, van benne fantázia.

cimkék: japán autó / elektromos autó / tanulmányautó

Mégis lesz elektromos szuper-Audi Jön az R8 e-tron

Nemrég még úgy döntött az Audi, hogy a rendkívül magas költségek és a rendkívül alacsony hatótávolság miatt nem kerül gyártásba a villanyos szupersportautó, az R8 e-tron. Változott a helyzet.

cimkék: Audi / Audi R8 / elektromos autó / német autó

Villanytaxi a Tele5-nél Munkában Budapest első elektromos taxija

Magyarországon elsőként a Tele5 Taxi állított forgalomba teljesen elektromos autót, egy sárgába öltöztetett Nissan Leaf-et, amely Budapest levegőjét kíméli a szmogtól.

cimkék: japán autó / villanyautó / elektromos autó / taxi / nissan leaf / Nissan

Angol is lehet az új London taxi Takarékos és karakteres a Metrocab

Saját fejlesztésű és gyártású taxira is cserélhetik autóikat a londoni sofőrök. A Frazer-Nash konnektorról tölthető elektromos autója tisztaüzemű és beleillik az utcaképbe.

cimkék: taxi / angol autó / elektromos autó

Napelemes hibridet tesztel a Ford

Egy nap alatt teljesen feltöltődik a napon állva, de vezetékről is táplálható az új hibrid C-Max Solar Energi. A koncepció új lendületet adhat a villanyautózásnak.

cimkék: Ford / hibridautó / német autó / elektromos autó / tanulmányautó / ford c-max

Villanyos Toyota tanulmány bambuszból

Újrahasznosított elemekkel, természetes anyagokkal és villanyos hajtással képzelik el a jövőt a japánok, akik ezúttal egy francia építésszel dolgoztak együtt.

cimkék: japán autó / Toyota / elektromos autó / tanulmányautó

Elektromos mindenjáró

Akár 8 órán keresztül róhatja az úttalan utakat az elektromos Defender a környezet legminimálisabb károsítása nélkül. Most még csak tanulmány, de nem lehetetlen az ötlet.

cimkék: elektromos autó / Land Rover / Land Rover Defender

Visszatérhet a Saab

Az elveszettnek hitt márkának még is lehet jövője, ráadásul nem csak az elektronikus autózásban, hanem a benzinesek piacán is.

cimkék: elektromos autó / Saab / Saab 9-3

Nagy bukás lehet az elektromos Fiat 500

A kimondottan az amerikai piacra készülő elektromos kisautó a gyár szerint ráfizetéses lesz, de nem is a profitot várják ettől a modelltől.

cimkék: Fiat / Fiat 500 / elektromos autó
videók

Reptéren tesztelik az 1088 lóerős elektromos sportkocsit

A horvát Rimac cég a honvédelmi minisztériumtól kapott engedélyt arra, hogy az egyik repterükön teszteljék az 1088 lóerős Rimac Concept One-t. Így köszönték meg az alkalmat.

cimkék: Rimac / elektromos autó
TESZTEK

Elektromosan az élet

Sokak számára még mindig túlságosan futurisztikus az elektromos autózás, pedig a technika már nem is annyira idegen. Félnünk kell tőle? Egy hétig kerestem a választ.

cimkék: elektromos autó / Kia / EV

Fékezni élvezet! Volkswagen e-Golf-teszt

Egy ilyen autó teljesen átneveli a sofőrt. Olyan dimenziókat hoz létre, amik egy átlagos kocsinál nem léteznek. Otthon tankolás, és ingyen parkolás a belvárosban? Még a sárga lámpát is megszeretjük!

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó / teszt / német autó

Oszlop vadászat Amikor elektromos autót töltenél

Elég kényes pont ez a villanyautózás, még ezek után is ezt tudom csak mondani, pedig a kocsi igazán nem szolgált rá! Na, persze nem is az autóban kell keresni a legnagyobb problémát.

 

cimkék: Volkswagen / Volkswagen Golf / elektromos autó / villanyautó

Egy hét az elektromos BMW-vel BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítettük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A fejlődés ára BMW i3-teszt

Bár a jövő autójának látjuk, az i3 már a jelen, be lehet menni a szalonba és meg lehet venni. Kiderítjük, mennyiért juthatunk hozzá, és mennyit kell fizetni, ha extrákat is szeretnénk?

cimkék: kisautó / német autó / villanyautó / elektromos autó / BMW

Elektromos BMW - Kimerítő extrák BMW i3-teszt

Egy BMW-ből nem hiányozhatnak a modern multimédiás kütyük, pláne, ha maga az autó is egy elektronikai eszköz. Van nagy navi és széles zene, éppen csak használni nem merjük.

cimkék: villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó / BMW

Elektromos BMW - Tölts vele egy napot! BMW i3-teszt

Az egy dolog, hogy jól megy, az elektromos autó sajnos elég hamar le is merül, és akkor jön a feketeleves: tölteni kell! A mai akkutechnika és infrastruktúra mellett ez több mint kényelmetlen.

cimkék: BMW / elektromos autó / villanyautó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - Élmény vezetni? BMW i3-teszt

A harmadik részben adunk egy újabb esélyt a jövőből jött i3-nak, kiderítjük, vajon akkor is élmény egy BMW vezetése, ha sorhatos helyett villanymotor hajtja a hátsó kerekeit?

cimkék: BMW / német autó / elektromos autó / villanyautó

Elektromos BMW - Modern vagy retró? BMW i3-teszt

Sorozatunk folytatásában belülről szedjük darabokra a BMW új, alternatív hajtású szériájának kisebbik tagját, az elektromos i3-at. Kiderítjük, passzol-e a retrós stílus a jövő autójához?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / német autó / kisautó

Elektromos BMW - A vég kezdete? BMW i3-teszt

Az elsőkerekes egyterű után itt a teljesen elektromos BMW, hogy megmutassa, mire számíthatunk a jövőben. Hétrészes sorozatunkban kiderítjük, érdemes-e várni a villanyautók korára?

cimkék: BMW / villanyautó / elektromos autó / kisautó / német autó

BMW i8 a Formula E Safety Car-ja

A hamarosan induló Formula E versenysorozat biztonsági autója sem lehet valami átlagos sportkocsi, a BMW i8 viszont szinte tökéletes passzol a modern bajnoksághoz.

 

cimkék: BMW / I8 / biztonsági autó / elektromos autó
címke felhőmesefigurákCadillac ATSönvezetőkerékLamborghini Veneno RoadsterOpel Cascadarobotizált váltóMIGelektromotortelefonbrutáliszúzdaTom ChiltonEnerGForcealkalmazásújOpel InsigniaAriel AtomSLKszörnyetegSabine SchmitzdefektGumpertDRIVE PILOTEurópa Bajnokságdudegarazs.tvutasításEngstlerigazságszolgáltatásvolkswagen jettacaddyJean Alesi34 órás versenybentley continental gtCorvette Z06gyalogYamahaSilverstonetragédiaoffroadteherautóHollandiaRLuc BessonRickard RydellVectraHuracamBoston reptérAlfa 4CfüstRS4Bob Bellquadskihíd csereKovács TamásbikaGran Tourismomercedes-benz s-osztályhójáróKlausz Kristóf4x4közterület-fenntartásB2dízel motordizájnstúdióelőzWill SmithE30TerrakhanabetonlökhárítóBarbieS90internethomokExtremefreightertraffipaxSuzuki Authenticsenzo ferrariPosrchedunaPaul SwiftGhymkhanaAero 8S-EditionPorsche 993actrosIndy 500AgeradöntőlincselésMercedes S-classletartóztatásgyászhírzombileleplezésAudi A2stadionKevin MagnussenRolls-RoyceérintőkijelzőBMW 503tilosfeltörésszállítmányLada 2104Bruno SpenglerPersonal AssistantÁmon OlivérIncMercedes-Benz E-osztályszlalomfelfrissítésnői vezetőjaguar f-typekerékvetőnapelemQVgokartPauVolkswagen Eosnyújtott karosszériaNismokigyulladModel YJosh CartuKimi RaikkonenKalashnikovNew Jerseycar pornJari-Matti LatvalaautóútgolfautóGRMNtűzcsapSportwagonreflekszArab autózásszelektív hulladékBZMarbellafurgonATS-VHoonigansVATHChevrolet Camaro Z/28borzDodge RAMfelvonulássztoriBac MonofolyóleopardBMW I8DemonPolestarR3hibridautóeladó autóVWSMSijedtségMinyonneed for speedMiatahídillatstretchGLEHungaroringGörögországajtóRali EBrendőrautóGoodwood Festival of SpeedQoros 3KikiproblémaDodge DartNordschleifeDél-AfrikaNissan rekordversenypályapalettaoszlopInterlagosgyorsasági obelektromos autóTimo Glockvontatástüntetéscustom carPace CarSRTrolls-royce wraithdriftlízingimprezadugókápolnaMatteo Malucellie-tronF150oposszumPanamera Sport Turismoroncstelepvolkswagen t1hűtésLMP-1Liberty WalkvételForma-2szemétszedéslegószenzorléghajtásHonda CR-Ve-NiroDavid HasselhoffGLAhalálosAudi A6építéskiszivárgott képRCMarconiC8összehasonlítóToyota Yaris RSNasser Al-Attiyahösszehasonlító-tesztcsúszásnagy sebességpostáslowridertúlkeresletakció8CkráterlángSesto ElementoWillys. modernszőnyegGLBLanciaSeat IbizarendszámGeneral LeeReal MadridGenfi AutószalonPiquetAnniversaryInfernovisszapillantóhalálesetQorosfisker surffailprofitautómentésleállásAlpina B3F5bicajBMW M2Marius AasenDaytonagumiszalagmotoroskarácsonytechnikafuvarE-PaceFinal FantasyDaniel SordohumotSpykerCaterpillarcsattogásbővítésélőépítkezésPistaPCNagy FutamtrailerMatthew CampbellHUVfüves cigix7kulcsMissileSinsheimgázszivárgásM0Tyler Witteföldcsuszamlásfaelbocsájtásford s-maxFormula 3hot hatchkátyúCarlos SainzMercedes CLAOsloördögszekérChallengeTWOFACEfejszeautótemetőNissan Skyline R34pályanapAmbienteautótesztnissan leafÉv autójaXVBentleyausztrálhooniganJames MayW MotorsEvoqueKevin AbbringelsőbbségBJ BaldwinSpaOpel CorsaSaabGTBMNASZLevanteOpel Zafira Tourerszállítójótékonyságkedvezménytrack üzemmódgyanusítottigazoltatásChevrolett CorvetteVolkswagen Up!RS200motorlovaskocsiStratoselektromosChelseaClarksonmurvaJapán NagydíjHiluxapokalipszisBoschSuzuki VitaraMoszkvazsiráfMercedes Maybach.Q60nyereményjátékctsGamesconegyedilimitált szériaSuzuki Samuraigyorsulási versenybunkótoyota land cruiserKatarmodernR5poloskaskoda fabia s2000örök garanciaCitroen DS5luxus buszBitter SándorCitroen C4 Picassoautó eladásNissan Sentrai5VenezuelaCadillac Escaladevásárlásgyújtogatásreakciókompakt autógödöremberségstábKoreai NagydíjPókemberApolloráfutásAutopilothard topIATFestival of SpeedhőkameraFordtörvénycars and coffeAlfa Romeo 4CCadillac ELRkupéForma-1 Spanyol Nagydíjugratástávirányításelnökbérautó5008orrszarvúhot rodKefo MotorsportF430X2yellowstoneféktesztTallinmásolás205oldtimer találkozóKlaus FrohlicgyáriMomkhanaharrachsorompóHollywoodhegyAbu Dhabi NagydíjAcura NSXüzemanyagpeugeot 308 swTraficsmokeTrophy TruckomlásChargenémet sportkocsiegyterűlopott autószelfiBeppo Harrachcsehtahófizetős3008repülőPekingi AutószalonturánLebaronAviatorarmageddonháromkerekűRaptormarkolópanziódarálówalter röhrlYpres-ralielsődragstergyárbombaNémet NagydíjMicheliszsportautóbevásárlásSolbergLamborghini Venenoromán közlekedésGenesis G90JumpykereskedésHongkongpezsgőSlovakia RingfűnyíróAudi TT CupNissan Notepeugeot 205 gtiEurópa NagydíjhihetetlenhókotróFernando AlonsoLandauletI8Jänner-raliolasz autókersRober Kubicanémet autóPorsche 911elaludtőz911nepperautósportAston Martin VulcanoválpályalasszóGódor BarnaGigafactoryGT-86Ayrton Sennaelektromos autózásKuala LumpurhőségNovitecToyota RAV4túraautó világbajnokságMercedes-Benz SLSköztisztaságSzlovéniaBMW 4 Gran CoupétraktorutcaMiami Vicekoreai autóFerrari 355 S SpiderAlpina B7lufthansaFord F-150indításKTM X-BowkoppintásPeugeot 206TCR EuropeCygnetSpielbergdacia sanderoPorsche Mission EAudi A8 L SecurityritkaságHonda Civicgyerekpiros lámpaJaguar XKR-SA4OstbergHenessey Venom GTLe MansluxusautóNorvégiafejesTakataEspadaágygázüzemű autóbukfencelképesztőTechartMonzazúzástankolásbobpályaHayden PaddonKoenigsegg Agera RVila RealcsajozásiCarsavKanadai NagydíjWill StevenslyukizomautóintelligensF12szerkezettévéchrysler 200digitálisLamborghini AventadorGazoo RacingAustinChevrolet Camarocsúszós útautópályaPaul di RestaAudi Q2bmeutatóWorld Series by RenaultDacia Logan MCVmacskaparkoló asszisztenshomokviharcsalásChevelleBMW 7Nissan JukeszolnokBrexitgyorsasági motorWald InternationaltáncTransformersExclusiveCruzeLamborghini UrusNissan MicrataplóCessnamentőakcióboxerDél-KoreaSzilveszter rallyXC40kályhaLamborghini HuracanközútJeep CherokeejégkésésveszteségszarkaGRRapidvadnyugatMáriapócsbörtönChuck NorrisSigdsrallyKharitoninBaleconvertibleHong Konghasználati2019opel karlPeugeot 208vodkaüvegkárÉsztországLettországTacomapénzszállítóKia SoulBajagázoláshelikopterpókPeugeot 508paul walkervíruselakadás488mosáspro-tourerskoda 120egyezményvirtuálisRobotruhaFicza FerenckötélhúzásAston MartinJerezSnowkhanaEMCkisautóMission EBuickrombolásvízG63 AMGRange Rover SporttemetkezéshajléktalanKodiakBugatti Gangloff CoupeAston Martin CygnetrobotmedvespeedzoneMáltaumbaubalszerencseidőjárásRapidEültetéstávirányítósNiro EV8-askilökéstengerstorage findSzilveszter ralihangvezérlésTesla Model 3Nissan GT-R R34tűzoltóságszemeteléslövésjárdaModel 3Ford F150WolfsburgBugatti Veyron SShangutánzódodzsemTie911 GT3 RSFrankfurtcliobúcsúlebukásforma-1DusterLaguna SecasütiszörnyChicagoraliVauxhallspecifikációkferrari enzoDB11FocusszirénaluxusFelix BaumgartnertolatástrükkforVolkswagenbambuszjwrckötekedéslistaLaFerrari ApertaHammanPosaidonszalonMikulásMichelin4MATICAudi TTimportKeszthelyi VivienEF7gyalogosTAG MotorsportGeelyEl CaminoAndy PriaulxsütiFiatUSAChristiano RonaldoQatarelszaladrolls-royce phantomdízelautóhistoricautósüldözésPHEVlada 4x4NYPDmunkagépsérülésV12458 SpecialeDeveltereprégikamikazeszedánColin McRaenagymamaFord Racing46zeroPikes PeakMercedes SLSMexikójachtTalismanDavid CoulthardCarlexPethő IstvánGuerlain ChicheritDCNissanplázaMizmozásvolkswagen boratúlsúlyrakétanapfénytető959RallylicitkutyaspeakerGiulia QVjövő közlekedéseszupersportkocsiMarcus GronholmVolkswagen Polospecialcitroen cxveterán autóÉv Autója 2017MonsterMercedes jövőRallyebénázásHoonicornRollsNissan GT-RbringáslefulladujjlenyomatKiaROALMikkelsenpotyautasSebastian LoebkarmasylviaMazda MiataJohannesburgWTCRManorszállításkihajtóévnyitóbarn findPortugáliaBJMitsubishi OutlanerRally du VAR 2012GT 4SLS AMGversenyEurosol-Honda Civic Type-R760LiAMG GT RSUVSecurityAygoájulásBonnevilleCayman SPokemon Goközterület-fenntartóADAC Deutschland rallyepilepsziaGorillazszétveriszembe sávSata-raliHummer H1bunkerfröcsköltörök közelkedésRinspeedBryan buffierKia RioszaltóLada KalinaErzsébetboruláshivatalosminigunFerrari FXXPlútócadillac deville458terrorrollerSebatien Loebsegítvárosi miniGyulaaudi q3Fiat 500totálkárV8 SupercarködtörésOpel AstravéletlenBMW Z4lisztoldalkocsiHyundai VelosterContinentalhatótávfelfüggesztésRimacSteve JobsbiztonságtechnikarandiSpyderBrilliancegyorsításmotorpalettaNissan NV 200balesetrekordCountachrx8SonicNorrdschleifestreet raceLS 500hSebringgépi mosóXJkezdőHennessey Venomreggeli570SofficialIndyCarelszabaduldrámaHyundai GenesisCorvetteGiuliakéseléslóerő harcScalaBentley Falconjet-skiVeszprémQoros GQ3versenyautószerelőszáguldásR34trolibuszszállodarobbanvákuumszínekMercedes EVO 2bemutatóManor MarussiaijesztésVettepáncélozottvolkswagen bogárS10Z5autópiacShelbyVW GolfkamionosszemKrózser MenyhértAutós eladásokteaser6x6balesetmegelőzésOlssonTDIkézikönyvnapenergiaalfaVolvo modellinasRSRMLBMercedesrongdrogsafariTerraGTVjapán közlekedés960VolvoGyurtaCaterhamtúraautóautó rongálástridentChevrolet CorvetteCorsica-ralipisztolyDacia Dusterkölcsönző720SM8Rhys MillendudaMelbourneMadárF1rokkantTobias MoersoroszlánkaszkadőrClarionkonzolgumorElektromos motorCitroen DS3MotorexBreitling Jet TeamBob LutzszörfChevrolet CaptivamarketingZengő MotorsportCarlos GhosnAurusbüntetőfékflame warKecskeméti BalázskereszteződéssofőrModel SHumveeVaughn Gittinnyomtatáspolitikaunboxingvédelmi minisztériumHondaVivarodarázsFord FiestaforgalomFormula Renaultlancia deltaTwingoMercedes GLEkamionsofőrKaiPriorbuszmegállóturán frigyesfelvásárlásC3mobilIndybicilisNascarösszefogásChevroletmázlinyirfasvolkswagen beetlekubaMike TroutfegyveresekUTVInsanityjapán piacLamborghini DiabloalagútpadkaEtnapumpacigiátlagvizelpénzwellnessExplorer STHonda 2&4bmw 507gyorsaságiForza Horizon 2AirscarfLada VestaGoogleGoPronézőkBMW 5 GTrosszullétFerrari F12 Berlinettaingyen autóstarttávolságautógumiutcai versenymercedes-benz c-osztályX5MFrank SinatraMitshubishimotorháztetőbuszfelelőtlenbabaszabályozásCarlex DesignKia Picantokaszinólopós autóMazda CX-9The Mint 400ategoHonda Civic Type-RrönkszállítóJedlik Ányos KlaszterRobert Kubicatanulmánynissan navarabolondDannygolyóBudapestOpel AdamAsconalaptime275GMCkommunikációmercedes-benzorosz közlekedésbolygódugattyús motorbenceGPSHyundai i30löveglabradortruckIrmscher Inspiroorosz tuningA9AudiidősGarázs TVChryslerverekedésG63áremelésBulldogKarsanradarAlfa RomeoEQCMitsubishi G4toyota 2000 gtChargerSLCjeges útünnepi modelleladásporral oltóarabOne:1autós üldözésszerencsebadassNvidiaMaserati Levanteszámozásmentősliepája-raliselfieSaab 9-3skoda superbMcDonaldstáblasubaru wrxMalajziamanuálisVolvo reklánmClimbkhanaBrazíliaMr.BeanerőscsúnyaMercedes-Benz A-osztálylada grantaautós jövőátnevezésVolkswagen PhaetonfelniNissan Skyline R33Ferrari 812 SuperfastCiprusautóipari visszahíváshumorLexus ISkipörgésPlaystationmobilitásönjáróPeugeot 2008honda integraEmilytulajdonosConceptOPCMichael SchumacherDaniel RicciardoJaguar X-Typesteve mcqueenJensen InterceptorFRskylinenyári gumiámokfutóAxiálÍrországkátránySherpszemmozgáslimuzinShelby Daytona Coupegengszterújjáéledaudiovízbenfóbiakit carSmart ForFourTechnicCitroen C3Infiniti M30dbmw maasaicajárókelőForza MotorsportgördeszkaveteránDaimlerbentley mulsanneS600SRT ViperminiszterelnökyoutubeDániafotóBarcelonaRat RodbalhéShanghaiaromarendezvényToyota Tundratolvajsertéstesla model xcseh autóR2Subaru ImprezaMichelisz NorbertBentley Continental Flying Spurm1raVida Janicrash testkalapácsvicces videóélményautózásvilágrekordJaguar XFakkumulátorzeneMount EverestAntonin TlustakOtt TanakSennaGuerlainbicikliútLotus SUVAbu-Dhabibelsőrali-európabajnokságDodge ChallengerOrlandoRed BullHummerrendvédelmi erőkkereslet csökkenéstechnológiaautó lopásAurus SenatWSRkazahheccmentőQ6Nissan 370zbaja 500revansimpalaRodasDevel SixteenXD3távolmaradásmercedes-benz mlcferrari 458 italiaLada NivaForzaNASAFord MondeoQ5CX-5Vida44Erwin WurmChevrolet Volthalálos irambanTipoCrosslandszigetablakjason stathamlexus nxKadjarpermetezéshulladékgazdálkodásvasúti átkelőSwiftbankautomataamerikaiGT40jótékonykodásMotkányfestéklépcsőKia Forte Koupangol közlekedéshackelésBMW 6mandzsettagombNissan AltimateHeritageBessenyey Zoltánorosz autósivatagfékpadX-osztályMotorsgyerekekMercedes-Benz SLS AMGarab autóFiat 500LKaroqSportsChevrolet SilveradoCrystal HooksW213bmw m5Defenderi3lezárásGázosításfrontálToyota S-FRTrustJeepGuinness rekordorigamiFiat Tiporablásvonulásfékúthajókazárflörtjávorszarvas-tesztZafiranévMlada BoleslavgumiégetésGR Sportford galaxy488 PistaLe Mans 24hbűncselekménybukásgyakorlatUAZFiesta WRCwörtherseetéli gumiNémet túraautó bajnokságdagálySpongya BobAll-TerrainViper SRTFerrari F12vezetésMario24hForma-4verés3d nyomtatóchevrolet cruzegyilkossági kísérletLand RoverbesirtunkBMW M4 GTSBTCCfelahegyreRange RovertargoncaMonacói NagydíjJustin WilsonHill ClimbSuzuki Kizashistatisztikaillegális versenyScoutgőzMinierőszakchris MeekeTiguanszimulátorA110egykerekezésAirbusAston Martin DB9pokolEsteban Gutierrezgyúrásamerikai rendőrségfelajánláshangprojektorSzingapúri NagydíjfoghúzásBMW 8DurangojogtesztKonamorgankereskedődrágaAudi RS6Santa FehúzásFerrari LaFerrariMasterkülönösönzetlendiszkóbakibrutálhyundai i20M Performanceelektromos UTVR8PutyinZ06Rafael NadalHeinz-Harald FrentzenRali du ValaisMazda CX-5hangDoritosSTkörforgalomkanadaBMW E30 M3szakadékExorcistirodayoSkoda OctaviapengeTouristenRoberto MerhiTargaZR1formaGladiatorutcai autóretroautóvirtuál tuningBMWKoenigsegg Agera HHJorge LorenzoCintratermelésbestsellerkapacitásmegtaláltAudi A3Toyota HiluxVelarPeugeot 308Rubens BarrichelloAMG GTrönkI-PaceAmerikai NagydíjmérésDakaráradásFerrari F40 LM BarchettaLukács Kornéldonut45moziolajfoltplatformcserbenhagyásmocsárJon OlssonsnowboardConnectedDrivelángokPepsi Maxbaseballegyterű autóprototípusFIA GT3szörnykamerásspanyolfalsefalseA-osztálylángszóróXFord FocuskirálynőWTCCLexus LF-SAkisvasútgyőri Audi-gyárEscortkabrióreklámEurosportpoénAmpera-erongálásDodge HellcatbioüzemanyagterepezésAccordFiat 124 Spiderparkolósorsfejlesztésfrankfurti autószalonkiállításoff-roadBMW 5-ös sorozatTrabantWranglerrossz útkrosszmotorA120Rolss-RoyceCupraChevrolet Impalalada samaraOscherslebenFerrari 599 GTBautomataB11ford thunderbirdrajtSpanyol Nagydíjjarri-matti latvalafesztiválszimulálásdashcamepizódfociMichael Jostámokfutásmenekül4Siennakultikus autóReptár3Dmexikói autóCross Conceptblack fridayEksoVestgyalogosvédelemGT2évfordulóközlekedésbiztonságtaxifilmLykan Hypersportidőmérő edzésZacariaProject OneRenault MeganeSergio MarchionneRed Bull RingSuzukiKlasseneszméletlenMaseratiRWDLamborghini MurcielagopassatMehdi Bennanipeugeot 208 gtiAveogurulkilencsebességes automta váltófokozathalottas kocsigarazs3D nyomatásCamaroidiótaPeoplePeopleBatmanextra 300hangfalVorsteinerJeep WranglerDetroiti AutószalonDronekhanaGlobal Vehicle TrustSirokZFBYDFord Fiesta RS WRCGTOürülékSkoda múzeumbivalyFranciaországtrollAnton YelchintűzijátékféknőkGMC SierraRon Dennisfutárcsajokrichard hammondhavas útégő autóünnepiAlpinakormányMercedes GPMagyar Termék NagydíjJaguar XFRhátsókerékF50béreltmotokrosszLATata ZicaVilágbajnokságInfinitidagadtaratásZotyevészfékRSQ E-TrongyűjteménykeresztbeprémiumautóViperKen BlockmásodszorDodge ChargerErzsébet királynőrajzfilmSkoda Octavia RSIrmscherolajgerillatalálmánybejelentésbiztonsági övGT3BoxsterEric BoullierAcuraspeedévértékelőWalter CsabaHadik AndrásM4 GTSautóbemutatóAcropolis-ralistop táblaElon Muskterepjáróbritish greenRomániaForms-1mázlistagiccsTCRStoffel VandoorneApertaparasztúj generációbmw x1rali-világbajnokságOlivier PanisjógaBollingerBarum-raliMercedes-Benz M-osztálynői sofőrrobotautóX-TrailatvtetőSkoda FabiaHyundai i20 WRCteddyéjszakaJCWkardiológiaTokiói AutószalonkilökMercedes C-osztályVignaleszórásautolivdömperT-RocOutlawNAAFNyirfás JuliannaSochiösszkerékMitsubishi LancerFerrari CaliforniaEliafelhőKerényi Ádámbmw m4SvájcF2elakadugráskanyarTigrisVilnerDacia Dokkerszippantós kocsisvédboxkiállásBlazerVolvo C30cherokeeBullitvasútRenaultjégkaparóWalmartWatkins GlenROCMercedes G-osztálygyerekülésSeat918 SpyderFanatecNicoberagadBattistaEasytronciHuayraHillclimbBrit NagydíjSebastian VettelHyundaitoyota versoelszállításmobiltelefonAudi S5Porsche Boxters60e-GolfLancer EVOSkoda CitigoHorizonBMW 2 Active TourerbűnözéssportBamboobeszakadt burkolatládaderbiMonacodűneidiótaLincolnAusztriaPSAautomatikaSubaruPur BlancRali VBlövöldözésOrosz NagydíjUsain BoltXJ220autótolvajHockenheimhóemberátépítésLance GilbertGrand Cherokeecinemavakvezető kutyaLamborghinioperatőrvolkswagen eco upDaciaönvezető rendszerfilmesERCfisker karmaYuliannaLiveWirefelfutóMcLaren 12cAIDSpirosmárkakupasportszerűtlenprojektkoncepció Bugatti VeyrontérképhaszonjárműpörgetésSpecialezebraSemaautomata váltólopottpickupMaybachSVPorschemeneküléscsaládi autóhódmezőrületszabálytalankodásWRC3KarinakapszulaJohn CenamanőverOpelhanninenDelta HF IntegralesátorGymkhanaelső vásárlóSciroccoBMW M3kávéPorsche 911 RX1bölényKazahsztánhulladékgyűjtésJakus Tamáscars coffebeszakadtMakitaTushkanovazsúfoltságvillámlásHappyvideóAlaszkaangol motor350zMbDesignTouaregLand Rover Defender992demonstrációBMW 2-es sorozatquadapplikációvetődéshosszútávú autóversenyISpechbmw z2boxJaguar XFR-Ssofőrös autótornádóD3 GroupAlfa RomoeCadillactilos parkolásSport SVRscooterdynoTaco BellTrans AMRowan Atkinsonpolo r wrcgyorshajtáshibrid autóKoncz GáborAgera RSLanceraranyUrustúlméretesMercedes SLS AMGCentenarioValetSenattrident icenijelenléttalálkozóbikinifelakadpályaForza 7Maserati 3500GTlazaXC60Dragon MountainDB9AppleMax MosleyPeugeot 207Audi SQ7McLaren P1Dél-Amerikatáskatestgyerek autómercedes-benz econicUPSLada PrioraRenault Clio TrophyhibridkatonaejtőernyőCreweMarveljelzőoszlopkizárásMini PacemanpótkocsisínLexusherbiei30 NzuhanásmentésCrossland XCsehországBMW E30Imolabajnokságnissan nv200bajor autóKTMML63 AMGRenault CliokétkerekezésborulHonda JazzRufCitroenVolkswagen GolfDBXkonföderációs zászlóújjáépültshowScoutlineintruktorkínai közlekedésJaguarelszabadultSpa FrancorchampsAventadorrally du VARbakancslistaDucatofinal editioni3 REXBethelGhibliJurassic ParkMercedes-MaybachA45CsillagtúratelepBMW 5TataSergioszerződésgörkorcsolyaeladakHotwheelspremieryoungtimerP100Dangol autópanoráma tetőYas Marina CircuitChironpáncélosSuperfastvillanyautóGT-RfiskerHunGarianNissan IDxhelyszínelésItaldesignSSelektromos buszKovács ÁgiWildcatDan BilzerianbefutókisfilmsprayrányitásprofiLeaf RCelőzetesLapraszerelt autómini cooperalternatív üzemanyagBMW X6sárgaVolkswagen TouaregBMW 1DokkeresésmeglepetésMinibigFerrariPeopletilalomvizes útpusztításBMW X4SuperleggerajelzésszénaSmart CabrioBuggyszondaamazonMaserati GranTurismotrélerroad ragelimitáltGyulay ZsoltVerstappenCullinanAfrikasebastien ogierautossuzuki balenorajzFenyrR8 SpiderFCAcrashmodellfrissítésLance Stroll8szenzációPriuspattogatott kukoricaKAMAZ2CVMitsubishikorlátozáshangutánzásÚj-ZélandfogászatrottweilerelőjegyzésviccbiztonságRenault Twingoamerikai autóbringalexus rcképüldözéshibaJohn Cooper WorksMagyarországRedJetarab közlekedésfegyverA5konvojsziklalevegő meghajtásCoca-ColaUH-1wiesmannGLCfilmes autókjavításdurvaRenault Trafficversenysportgazdagbaleset tengelyprojektorkerítésbarátnőTouristenfahrtColins CrestHyundai ix20biztosításkrosszrágcsálórondatartályelszabadult járműDavid BrownittasTestarossaMcLarenkínos esetvilágításokos fényszórótöltőZöld pokolháborúromán autóBreitlinghalottaskocsiMcLaren MP4-12C500eVályihősbénakatonaiBútor Robimotogplelepleződésvezeték nélküli töltésSilveradoöregPeugeotford kasárga zászlóHofmannleszállásAudi R8gunUltrasült krumpliútMarco WittmanrobbanásWRXsordoitaltéli közlekedésnyíltnapmotorosrendőrtolásMarcello Lottimajdnem balesetAlex ZanardiNikolasorozatlamborghini gallardoDodgeraktárJeanner rallyFerrargreenlinesubaru wrx stibillencssávváltásDTM812LMSillegálATSSibiu-raliZumamólópapénekToyota CorollaAudi A8 L Extendedkémfotókrepülő autóTFSIOlaszországVolvo XC90motoros rendőrcobra 11HaasBahraini NagydíjsípályaAudi RS3mosómagyarBentaygaBaldwin24 órás versenyiNextPeugeot 308 GTi60CaliforniaMartin CaceresG650stopSanta CruzvillamoshirdetésgullwingPiercarlo GhinzaniprankevolúcióMOLoroszrakománybrutál esésWintercontactszánkóbérlésChevysúlyelosztásdaewoobenzinkútmegsemmisítésOpel Adam RallyMercedes S-osztályRangerMontenegro2013akadályVolvo S70 RáldásfigyelmetlenMazdalehetetlenM6Chiron SportcélgépNissan MaximaAMGLFAToyota Suprabiztonsági rendszeramerikai közlekedésgyújtogatósunyiMercedes CLK AMG Black SeriesgyorsulásFiat PandaSubaru ForesterGT4alvázragenavigátorátverésCountrymanNestor GirolamiálcázottsólyomFootkhanamezőgazdaságszekérAlain Menurenault talismanijesztgetéscsodaVeyronmárkaszilvszter ralitélkajaiphonesikermelegedésfurcsa járműMagnus Walkerdonington parkOliver BlumeStockholmlábbal vezetWLTPPuskádi JánosinstinctKia Ceedrush hourtilosban parkoláspulykaKínai Nagydíjablaktörlőmatt fényezésOpel Antaram5VelociraptorEcoboostPorsche 911 GT3rasszizmusfekvőrendőrÉrdi TiborkábítószerStellaMicraNissan AlmeraNetflixAlpina B12SCCváltóautójubileumfelfújhatóMick SchumachermotorhibaOpen GTMercedes A-osztályjövőképIndiai NagydíjHonda NSXkatonákRedARTNissan Silviatámadásporchelancia fulviarészedPontiacAMTSzúzófarmerSamsungLPGcitroen c-xrbalesetekFerrari 599 GTOInsigniaRadicalTim GáborIsuzuford c-maxOlasz Nagydíjvégső állomásGhostneuvillevárosolajcseretanulmányautóbírságschumacherBZZZMercedes E-osztálykombi autóT1betonkeverőaprkolóRX-9porsche 959biztosítóSuper SportAston Martin Rapide SkombigesztuselőzésVenomUberProteamSan DiegosebességApriliaVin DieselfelúszásMacan SX6Mapatávirányítós autóMartn ProkoptanulmnányLykanesőOpel KadettPetersenJanner rallyNürburgringRenntechnyílABTjames bondjátékkonzolsugárhajtásúBelgiumRali OBsportkocsitPro CeedhumorosU2RTRroadsterLa TomatinakörnyezetbarátMazda3vonatrobogóAudi TT-RSGTColoradoreflektorAWDKia NirotereléstuningkísérletszakaszDisneypieter tsienS65LummaamerikaNimródPakisztáncsomagszállításharclakóparkesküvőChevrolet AveohírekMANMogyoródbanMad MaxelefánthuligánokVitézi DávidárokMuscle CarráncfelvarrásAusztrál NagydíjgőzgépbontásAEC RoutemasterdaruYouabian PumaNicolas Cagebátoraudi a4teljesítménymérésalvásamerikai humorNautómosásLodgyMemo GidleyelmebetegMaserati QuattroportejótétWaldowSuzuki AltopápaYaristitániumMarine EditionrobogóskéshányásFiestakémfotóland rover discoveryJanner raliWankel motoradatokLancia ThemaVenom F5úthibasvéd piacMaláj NagydíjFittipaldiXJ13PepsiversenygumiCompassE63 SingaLandwindGenfFlameszabálysértéstechRenault RSx6TSIStingerszociautotalalkozojelöléstehénTucsonTaycanjégesőnissan gtrSkodaVIPPárizsi AutószalonFerrariautópályamatricaring-txiDC ShoesSierrafiat. fiat 500Supermanrenault sanderonézőrobbantásdoppingMarchionnaBMW 1602atkinsoneldurranwrcvandalizmusgázmikrofonretrojó emberlakókocsihíres autóautmoatakínaMcarenkigyulladtMagyar NagydíjOpel Amperaázsiai közlekedésközlekedésőrületkukásautóHonda PreludekameraSWtesztpályaM550dBuick RivieraFord MustangSixtBlackvideó válogatásFR-ShackerkivetítőFuriouskombájncseremagabiztosságForma-ErészegautókiállításHoldenszingapúrBMW 3 GTátadásműszerfalkólaMercedes-Benz CLAmackóláncSAS IrisékszermeganeNoodleGallardoGordinijean-claude van demmeanimációszsenialitáshollandhírDragSuzukaKetterer Continental3-aspedálShelby GT350RvirtuálKertész KrisztiánTolemancsomagVeneno RoadsterP1polgármestercélSpanyolországSvédországNyirád2WDiX3esteszékcentenáriumCardokkiegészítőOpel GTWaymocrossoverNurburgrinkipufogóKugaszoknyaTOP10hirtelen kormányUSA NagydíjelgurulKOERUToyota EchoPeoplerugóGinISISbuffierCayman GTSspeciálisRubicon458 ItaliabessenyeyGMC YukonRS6porsche macanfelhasználóvisszahívásfestésMotegidízel botrányF40tankRX-8spanyol autóemissziós botrányukrajnaSvéd ralikörnyezetvédelemStelvioKomáromLaFerrarironcsBen AffleckMercedes-Benz G-osztályYeongamMcFlyAWVGrand DusterFormulaedukációEVONeymarjégautómárkákEclipsekicsúszásbüntetésBMW 4-es sorozatbatmobilejapán autóelnöki ügyHalid AvdagichullámMP4-12CgarázsajtóChicheritWestfield Megabusacsempészetfurcsaságlefoglalt autókgalambKodoAthénkamionArany KormánykerékoroszországvillámrinocéroszPorsche PanameraFalconszabadidő-autórendőrtrezorszimfonikus zenekarS1WRX STIi30 WagonJensenIRCidiótaPeopleSsangYongadáslökésAudi Prologue AvantfavágásKodiaqInfiniti Q50elveszveIED Syrmakínai autóWWECitroen DS3WRCtávirányítós indítóAdria Cennitorlaszdacia loganhernyótalpGTAkisteherautóNeonmonte carlo raliparkoláskarbongázrobbanásSTiForma-3ItaliaelsüllyedLPland rover discovery sportrobotizált autóVitoállattitanBMW M760Li xDrivekézifékVolkswagen JettaRX-VISIONlimbóSuper TrofeoDwayne JohnsonBrazil NagydíjreflexF3egzotikus autóJannarellytűzoltóburnoutBloomJeff GordonStepwayVRMarchionneR32Walterné Dancsó Adriennriasztóforró vízCaymankarcRoad RoverRed Bull RacingCorbellatiSt. James EditionOpel Magyarországbiztonsági autóRolls-Royce Wraith Coupeeletkromos autóPharrel WilliamslányEgerbruderMonte Carlo rallyArteonwcrendőrségRally CupSpirit Of EcstasyDieter ZetscheVlagyimirSuperbikeAlpineLotus F1500Formula StudentFord EcosportroncsderbiForma-1 Bahreini Nagydíjmegelőző filmvadászatjátékautóMulholland DrivevárólistaRXkárosanyagittas vezetőMclaren 570SPhaetonkétkerékBMW 6-os sorozatdigital lightGumball 3000együttműködéssüllyedésBMW X5Mercedes VitoIndialandolásBill GatesSmartvasúti átjárópullmannkergetőzésCadillac CTSIFABlack BearFord RangerfacebookToyota GT86FedExtrutyiToyota PicnicTata NanoköltözésmutatványlerobbanEVTitan XDRoad AmericaVolvo S90GenesisDucatiLas VegashalálpaintballGuardVFTSBelga NagydíjMiguel Molinafilmes autóbunyólángolrepülKancsár FerencHarley-Davidsonfrancia autóRosbergvámjó sofőrszélvédőmosómúzeumvolkswagen golf sportsvanLadajelmezszarvasMaserati Quatroportedrónde tomaso panteratrükközésközelFord KugaSuzuki Swifthavazáslánykérés30 évSuzuki SX4Toyotarepülésóra

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.