keresés eredménye

drift

videók

Keresztbe teszi a Paganit, mert miért ne...

A legtöbb ember valószínűleg teljesen átszellemülten és óvatosan közlekedne, ha egy 5 millió dolláros autó lenne a feneke alatt. Emberünk nem tartozik ebbe a csoportba, indulás után úgy úsztatja el a Pagani fenekét, ahogy kell.

cimkék: drift / bátor

Driftelni akart a motoros, óriási esés lett belőle

Motorosunk úgy érezte, hogy mindenképpen keresztbe kell tennie a kanyarban a gépet, mert a stílus azt éppen megkívánja. Azzal mondjuk nem számolt, hogy a kerék a csúszás közepén megtalálja a tapadást, ő pedig berepül egy autó elé.

cimkék: motor / drift / baleset

Drift csata, akciófilmnek álcázva

A Monster Energy megint odatette magát egy autós videó erejéig. Lamborghini Murcielago és Nissan GT-R csatázik egymással, majd megjelenik egy Jeep is, hogy megkavarja a sztorit. Ez a BATTLEDRIFT 2, avagy autós pornó profi minőségben.

cimkék: drift / Lamborghini / Nissan

Égő mutatvánnyal zárta a bemutatót a Miata

Egy autós bemutató végén a driftelésre átalakított Miata tulaja egy kis gumifüstöléssel akarta elkápráztatni a közönséget. Nem sikerült, a csattanó és a leégés azonban nem maradt el.

cimkék: drift / Mazda / Miata

Ők is tettek a BMW-s hírnév öregbítéséért

Gondolom mindenki találkozott már olyan írással vagy szóbeszéddel, ahol az életveszélyesen közlekedő BMW sofőröket elemezték ki. Mi ez, ha nem általánosítás. Na de miért alakulhatott ez ki?

cimkék: BMW / drift / idióta

Tankkal driftelnek az oroszok

Japánban a Toyota és a Nissan, Magyarországon inkább a BMW a driftesek kedvence. Mi a helyzet az oroszokkal? Ők 46 tonnás tankkal csinálják mindezt!

cimkék: drift / orosz közlekedés / tank

Drift a városban

Egy BMW M5 gyakorlatilag adja magát arra, hogy az ember élvezkedjen egy kicsit. Fontos viszont a megfelelő helyszín kiválasztása. Hiába láthatunk gyönyörű felvételeket, semmiképpen sem jár a keksz a városban randalírozásért

cimkék: drift / bmw m5 / város

Drift és sí a hóban

A románok szeretik halmozni az élvezeteket. Nem tudták eldönteni, hogy az első nagyobb hóesést síeléssel vagy hóban drifteléssel ünnepeljék meg, ezért egyszerre megcsinálták mindkettőt.

cimkék: Románia / drift /

Driftelő Megane a Nordschleifén

Bár ritkán látni elsőkerekes autót driftelni, most egy Megane RS sofőrje mégis bemutatott egy ilyen mutatványt a Zöld Pokolban. Nem biztos, hogy ez volt a terv.

cimkék: Renault / drift / megane

Nem jött össze a drift

A BMW sofőrje egy kis drifteléssel akarta szórakoztatni magát és a nézelődőket, de majdnem irtózatos baleset lett belőle.

cimkék: baleset / BMW / drift

Megfogni a lehetetlent

Defekt esetén ember legyen a talpán, aki meg tud fogni egy száguldó Nascar versenyautót. Erik Jones-nak sikerült!

cimkék: drift / Toyota / Nascar

Erről szól a drift

A drift műfaja Japánból származik. A hegyi utakon kezdtek először csúszkálni a lelkes fiatalok pont úgy, mint ebben a hangulatos videóban.

cimkék: Nissan / drift

Hanyatt vágja magát a drift autó

Ez a felvétel a legjobb bizonyíték arra, hogy miért érdemes alaposan becsövezni a drift autókat. Egy merevítés nélküli autóban életveszélyes lett volna a mutatvány.

cimkék: baleset / drift

BMW drift Moszkva belvárosában

Azt tudtuk, hogy az orosz közlekedés maga a megtestesült káosz. Amit viszont most látsz, az azonban a szabályok áthágásának a leglátványosabb módja.

cimkék: BMW / drift

Drift a helikopter ellen

Mit lehet kihozni egy driftelésre alkalmas pályából, egy erős BMW-ből és egy helikopterből? Egy eszméletlen látványos fogócskát!

cimkék: BMW / drift / helikopter / Kerényi Ádám

Viper a hóban

Ugyan a kígyók általában nem rajonganak annyira a hóért, ez a Viper viszont szemmel láthatóan kitűnően érzi magát benne. Akárcsak a sofőrje.

cimkék: drift /

Drift karácsonyi hangulatban

Crystal Hooks és a Nissan Silvia S13 varázsol egy kis ünnepi hangulatot a karácsonyi drifteléssel. Christmas? Nem, ez itt a Driftmas!

cimkék: drift / karácsony / Nissan Silvia / Crystal Hooks

Ilyen drift csatát még nem láttál

Véleményem szerint ez minden idők leglátványosabb és legdurvább drift csatája. Lamborghini Murcielago a Ford Mustang ellen.

cimkék: Lamborghini / drift

Gyári videón driftel a Lamborghini Huracan

A Lamborghini kiadta a Huracan hátul hajtós változatát. Most egy hangulatos videóban bemutatják, hogy miért is jó ez nekünk.

cimkék: Lamborghini / drift / 2WD

Black Friday drift változat

Téged hidegen hagy a Black Friday jelenség? Na, itt egy változat, ami garantáltan nem fog! A srácok extrém módon driftelnek egy elhagyatott bevásárlóközpontban.

cimkék: black friday / Nissan / hoonigan / drift

Szánkó helyett sportkocsi

Lassan megérkezik az első hó, ideje felkészülni a szórakozásra is! Szánkó? Dobd el gyorsan! Lángokat okádó Nissan GT-R kell ide minimum!

cimkék: / drift / Nissan GT-R

Drift mindhalálig!

Driftelni jó dolog! Ha értesz hozzá, akkor az sem állíthat meg, ha kigyullad alattad a verda. Mi baj lehet? Legfeljebb a látvány annál jobb lesz.

cimkék: drift / kigyullad

Drift Nascar szívvel

Igaz, ennek a Nissan 370Z-nek csak a motorja érkezett a Nascar világából, ám így is világszám a mutatvány. Így szól a Dodge V8 versenymotor a driftpályán.

cimkék: drift / Nascar / Nissan 370z / Dodge

Driftes nap a versenyző szemszögéből

Egy versenyző szemszögéből élhetjük át a drift szépségeit és borzalmait. Még egy motort is sikerül elpukkantaniuk a srácoknak.

cimkék: Nissan / drift / skyline

Drift videózás, ahogyan még nem láttad

Tele van driftes videókkal az internet. Na de olyan kevés van, amin az élvezkedés mellett röhögni is tudsz. Ez most pont olyan!

cimkék: drift / humor / sztori

Tankcsapatás túltolva

Lehet tankkal driftelni? Erő van benne, hely van hozzá, már csak egy kis ész kéne, hogy ne álljon fejre. Mert egy tank olyat is tud!

cimkék: drift / tank / idióta

Földön és levegőben

Tudom, hogy láttatok már sok driftelős videót, ám ezt még mindenképpen nézzétek meg! Az autó driftel, a helikopter pedig kergeti. Mi történt? Felix Baumgartner unatkozott.

cimkék: helikopter / drift / Felix Baumgartner

Apa driftautót hajt

Mi kell egy tökéletes apa-fia naphoz? Egy apa, a fia, egy driftautó, egy garnitúra gumi és egy pálya. Azért egy kamera sem árt.

cimkék: drift / Toyota

Nem lehet elég korán kezdeni

Ez a gyerek alig lehet 5-6 éves, ám máris profi módon driftel. Mondjuk az apuka segítsége még kell hozzá, de a végeredmény a lényeg.

cimkék: drift / humor / gyerek / poén

Citroen ijesztés a LaFerrari-val

Itt egy szép fekete LaFerrari. Mit kell vele csinálni közönség előtt? Hát persze, hogy driftelni. Egy kis rákacsintás a szemből érkező Citroen-re még bőven belefér.

cimkék: Citroen / Ferrari / LaFerrari / drift

Hamilton táncoltatja meg az E63 AMG-t

Persze, hogy egy Mercedes volánja mögött parádézik Hamilton. Most egy nagyszerű E63 AMG-t vitt fel a pályára, hogy egy kicsit bolondozzon vele.

cimkék: Mercedes / AMG / drift

Felelőtlen motoros esik nagyot

Sosem értettem, minek driftelni egy egyenes szakaszon. Főleg motorral. Ha pedig mindezt úgy csinálja valaki, hogy mind a négy sávot elfoglalja vele, az a felelőtlenség csúcsa.

cimkék: baleset / drift / motor

Drift a hegyekben

Ázsiában komoly hagyománya van a driftelésnek. Ők nem csupán mesterséges és biztonságos pályákon, hanem látványos és veszélyes hegyi szakaszokon is nyúzzák a járgányokat.

cimkék: Nissan / drift / Toyota / kína

Amikor apa vigyáz a gyerekre

Emberünk elég extrém módon értelmezte, amikor az asszony megkérte, hogy altassa el a gyereket egy kis kocsikázással. A gyerkőc arca elárulja, hogy ezentúl csak apával akar majd lógni.

cimkék: drift / gyerek / élményautózás

Így alázd meg az Audid

Valószínűleg egy látványos havas driftet akart bemutatni az Audi S5 tulaja, ám egy költséges baki lett a vége. Az biztos, hogy sikerült a figyelmet magára vonnia.

cimkék: Audi / Audi S5 / baleset / drift / havas út

Parkolás profi módon

Nem valószínű, hogy a Corsa sofőrje ezt így tervezte, de a kivitelezés tényleg első osztályú. Ezt a parkolást még a legkomolyabb kaszkadőrök is megirigyelnék.

cimkék: parkolás / drift / orosz közlekedés

Drift baleset közúton

Az arab hatóságok egyre keményebben lépnek fel a közúti driftesek ellen. Itt egy példa, hogy miért is van erre szükség.

cimkék: baleset / drift / arab

Rolls-Royce extrém használat közben

A Rolls-Royce mindenkinek a nyugodt közlekedést jelenti luxus körülmények között. Az alábbi videó megmutatja, hogy azért olyan helyen is könnyen helyt áll a luxus monstrum, ahová a gyáriak biztos, hogy nem tervezték.

cimkék: drift

Balul sül el a drift

Utcán versenyzett, jól megjárta. Egyedül szegény Nissan 350Z-t sajnáljuk, amely valószínűleg a felnin és a hátsó lökhárítón kívül a fél futóművét is elvesztette.

cimkék: baleset / Nissan / drift
Hírek

Őfelsége bekattant

Nem mindennapi látvány egy sport célokra átalakított Rolls-Royce. Ez a Silver Shadow márpedig egy igazi drift autó, ráadásul a keményebbik fajtából.

cimkék: drift / tuning / Rolls-Royce

Itt az első driftes Lamborghini

A Lamborghini nem éppen a drift bajnokságok legjellemzőbb résztvevője. Miért? Mert minden modern Lamborghini összkerekes. Persze ezen megfelelő átalakítással könnyen lehet segíteni.

cimkék: Lamborghini / drift / verseny

Nissan 180SX-ből lett Toyota GT86

Egy egészen elképesztő tuning projekt látott napvilágot. A Nissan 180SX-et úgy feltuningolták, hogy egy Toyota GT86 lett a végeredmény.

cimkék: Nissan / drift / Toyota / tuning

Eladó a Tokiói hajsza Nissan 350Z-je

A Halálos iramban sorozat harmadik része döntően Japánban, a drift hazájában játszódott. Ezzel a 350Z-vel csinálták meg a híres parkolóházas felfelé driftelős jelenetet. Most hazaviheted!

cimkék: Nissan / drift / japán autó / tuning / sportautó / film

Nissanokkal döntöttek rekordot

Mindenből lehet ma már világrekordot felállítani, ha pedig Nissan Z-ről van szó, csakis a drift jöhet szóba. Két autóval döntötték meg a leghosszabb páros drift rekordját.

cimkék: Nissan / drift / japán autó / Nissan 370z

Ki az a Ken Block?

Nincs film paródiák nélkül, még az autós világban sem. Ken Block Gymkhanáját is többen utánozták már, leginkább a humorra kiélezve. Mind közül a Ken Box a legjobb!

cimkék: Ford / drift / Ford Fiesta / Gymkhana / Ken Block

Csapatás Top Gear módra

Így csinálják a profik, legalábbis a stáb tagjai, akik nagyon tudnak vezetni. Most egyiküket, Mauro Calo-t ismerhetitek meg, egy gyönyörű videón keresztül.

cimkék: drift

Block ezzel keni az új részben

Még nem készült el a Gymkhana 7, de már folynak a forgatások ezzel a szörnyeteggel itt. Ken Block legújabb járgánya a valaha volt legbrutálisabb Mustang.

cimkék: Ford Mustang / drift / Gymkhana / Ken Block

Németország leggyorsabb taxija

Nem csak a leggyorsabb, de a legélvezetesebb is mind közül. Legalábbis ha minden kanyart úgy vesz, ahogy a képen. Mi befizetnénk egy útra, az biztos.

cimkék: mercedes-benz / AMG / taxi / Chrysler / drift

Kilinccsel előre BMW módra

Minden napra akad valami érdekesség a bajoroktól, most egy piszkosul látványos videót hoztak össze öt kocsival, öt drift versenyzővel és egy körforgalommal. Az örömködés neve driftmob.

cimkék: BMW / drift / videó

Egy BMW a leghosszabban driftelő autó

Május 11-én egy vadonatúj M5-ös kormánya mögött állított fel hosszútávú driftelési rekordot a BMW gyári pilótája. Teljesítményével arab driftelőket utasított maga mögé.

cimkék: BMW / drift / m5 / Guinness rekord
TESZTEK

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP08 - Kész

Alig két hónap alatt, nem egész 700 ezer forintos összköltséggel elkészült végre a csapatós driftautó. Puding próbája az evés, a bemutatkozás még hátravan!

cimkék: drift / Mercedes / Vályi

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP06 - Már látszik a célegyenes!

Kis lépés az embernek, nagy lépés a projektnek: megoldódtak az apró, ám annál égetőbb és komolyabb problémák. A csapatós Mercedes lassan ráfordul a célegyenesre, Bertha Benz nedves álma egyszer valósággá válik.
 

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP04 - Az első kiadás, az első rohadás

Igyekszünk tartani magunkat az ütemtervhez, eddig sikerült is, sőt, a lengéscsillapítók is pár nap alatt készen lettek és az első beltéri elemeket is eladtuk. És előkerült a rozsda.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP03 - Lábatlanul

Azt mondják, hogy a McPherson helytakarékos megoldás. Szerencsére ez nem olyan. Legózunk.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP02 - Kibelezve

A közel másfél tonna súlyú C-osztály jelentős fogyókúrára szorul. Hogy mit rejt a sok kárpit alatt és hány kilót nyerünk csak egy gyors takarítással?

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Kell egy autó! Ez lett. Speedzone TV: szemben a sztereotípiákkal

Csapatós-Mercedes két hónap alatt 1. rész: A portéka

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Gyorsan, kell egy autó! Driftautót olcsón? 1. rész

Az rendben van, hogy megcsináljuk augusztusban a nagy bulit, de mi a jóistennel állok rajthoz?!

cimkék: BMW / drift / Mercedes / hódmezőrület

Top 10 elérhető hátsókerekes

Meggyőződésed, hogy „az autó” benzinnel működik, és hátul hajt? Nem lesz könnyű dolgod vásárlásnál, de kevés pénzből is lehet élvezetesen vezethető kocsit kapni. Segítünk!

cimkék: drift / kupé / sportautó / youngtimer / veterán / BMW / Lada / Subaru / Nissan / Toyota / Mazda / Alfa Romeo / Fiat / Ford / Opel

Törióra: 25 éves a Nissan SX (S13) Kényelmes játszótárs

Csak egy öregedő japán sportkocsinak tűnik, de a youngtimer-korú Nissan SX még ma is jó formában van, a drifterek jó áron adják-veszik és boldogan nyüstölik a versenyhétvégéken.

cimkék: Nissan / sportautó / kupé / drift / japán autó / youngtimer
címke felhőChevroletTipoMoszkvamegelőző filmparkoló asszisztensDaniel RicciardoInfernoDavid CoulthardjótékonykodásKia RioKen BlockautomatikafoghúzásPutyinford galaxyFerrari 599 GTBChelseakommunikációláncGMC SierraCitroen DS3GTBentaygaVelarrajzfilmMcLarenkrosszmotorbioüzemanyagVolkswagen PhaetonMagnus WalkerJustin Wilsoni30 Wagonszőnyegfüstrobotizált váltóoroszlángyakorlatkiegészítő275SeatrepülgödörfékteszttetőCaterpillarFerrariRinspeedEgerléghajtástargoncajelzésLotus SUVKimi RaikkonenvisszahívásToyota HiluxfestékCitroen C4 PicassoTransformersVFTSkihajtóvészfékAlfa Romeoautó lopásNeonjégkaparóQ6TFSIEngstlerGoodwood Festival of SpeeddefektERC918 SpyderRali VBomlásamazonForma-1 Bahreini NagydíjChristiano RonaldoszékRolss-RoyceMercedes E-osztályOpel Adam RallykezdőSportshatótávnyirfasJohn Cooper WorkscsúnyaAMG GT Rfarmerrobotautójapán piacukrajnatörvényintelligensGenesisAgera RSbalesetskylineérintőkijelzőrobbantásmázlicsalásversenygumitúraautóhumotKarinaCsillagtúrafelvásárlásCruzeBrilliancejövőképáldásPCmedvekivetítőajtó44szembe sávmotorhibamacskaNicoGeelyshowvolkswagen golf sportsvankombiplázajávorszarvas-tesztKTM X-Bow34 órás versenybakiimpalaWorld Series by RenaultOpel CorsaRally CupAudi RS6szondakatonaiMercedes GPT1darálóbalhékedvezményvakvezető kutyatilosJensen InterceptorrendőrboxkiállásBMW Z4kínai közlekedésRolls-RoyceszállítmányOpel KadettfelúszásKazahsztánrottweilerPeugeot 2008XJ13Matthew CampbellMazda CX-5Gumball 3000S600szörnyetegmegtaláltGTOhelyszínelésMiniutcai autóausztrálszolnoklyukVolkswagen Polopro-tourerBryan buffiercsempészetKugaNestor Girolamitoyota 2000 gtGódor BarnaborulásXJFerrari 599 GTOhistoricColin McRaeCoca-ColaAppleTata NanomodellfrissítéstanktehénNordschleifeutcai versenyáremelésvákuumbankautomataBugatti Veyron SSsprayjégautómotogpLandwindAIDStelepágybeszakadtSvájcchevrolet cruzeJeep Wrangler458BMW 503nissan nv200SpecialeNasser Al-AttiyahMarius AasenbalesetmegelőzésSVnémet sportkocsivillámforma-1rugóRodasroad ragex6bölényTCRMercedes-Benz CLAMNASZOpelüzemanyagközlekedésbiztonságC8sikerUH-1taxipolgármesterTobias MoerstűzijátékegyediszörfIED SyrmarágcsálólányHong KongJon Olssonkereslet csökkenésszánkóAlpina B12Brazil Nagydíjrobotizált autóVW GolfVolkswagen JettaSmart Cabriomeganehullámhibridkályhaautótesztkubagyorsasági obDoritosDCkulcsszabálytalankodásWatkins GlenItaliaBrit NagydíjGigafactoryKia SoulMercedesproblémalerobbanreflexWolfsburghibridautóTWOFACEBuickszabálysértésOtt Tanakijesztésvolkswagen bogárnyíltnapSierraClimbkhanai3 REXRhys Millenvolkswagen eco upHalid AvdagicépítésnyomtatásbobpályakölcsönzőcsajokSupermanNissan JukeVolkswagen GolfMcLaren 12cfűnyíróerősnyereményjátékEliamercedes-benzmentősoldtimer találkozóberagadmanuálisfiskerszemmozgásBeppo Harrachcitroen c-xrPace CarMonsterterelésbátorugratásGT-86Westfield MegabusaátadásSpa FrancorchampsSAS IrisBelgiumdudaRenault RSfogászatjames bondillatPepsi Max812köztisztaságLada PrioraAirscarfBill GatesidőskínaToyota CorollaAlpina B3BYDPur BlancAudibolygódugattyús motorShanghailakókocsitrident iceniOliver Blumemajdnem balesetrolls-royce phantomWald InternationalhackelésOpel Zafira TourerdrónEmilyprémiumautóKovács TamásirodaHaaslegóMP4-12CNvidiaW213biztonsági rendszerfelajánlásCupragyújtogatódaewooelsőbbséglexus rcreakcióPSASpanyolországrollerBessenyey ZoltánFittipaldiunboxingFelix BaumgartnerlicitFormula StudentPorsche 911 RautótolvajbővítésQorosönvezetőMad MaxChevrolet Aveojó sofőrszállítókólaMatteo MalucellielefántDB9tilos parkolásChevrolet CaptivabadasspisztolyrönkRolls-Royce Wraith Coupetéli közlekedésSpaLas Vegasvicces videóMichelinStelvioBlack Bearnapfénytetővontatástűzcsapopel karlorosz tuningPosaidonautókiállításautóipari visszahívásMelbourneRX-9F40szenzorátnevezésPuskádi JánosMercedes S-osztálylada grantabukásHockenheimMercedes C-osztályAlpinekábítószeralternatív üzemanyagCintrarablásChicheritVerstappenbűncselekményBelga NagydíjszarvasRed Bullvillanyautórenault talismaneladakversenyautóI8biztonsági övsérülésTwingoNissan MicrapályanapSuperfasthangvezérléshanninenrush hourlufthansabmw x13DroncsderbiedukációwcKOERUeldurranönvezető rendszerJames Mayautó eladásimprezaaudi q3Lancer EVOújjáépültautóbemutatóBreitlingDokkerAll-TerrainkicsúszásNissan MaximarobotkárosanyagsportkocsittolvajhaszonjárműPeugeot 206BoxsterorrszarvúbérautóRX-8Porschehódmezőrület911retrofurcsaságRed Bull RingDaytonavégső állomásrendőrségPepsilángolCorvette Z06trailerbicilismesefigurákUberugrásdugókatonákNew JerseyszámozásTokiói Autószalonhójáróünnepi modellmandzsettagombOpel GTCayman SSuzuki SX4kompakt autóGenfangol motorAston Martin DB9hányásáradásRosbergLaFerrariNissan Skyline R33esőelaludttüntetéshooniganSochiLa TomatinaBoschautó rongálásgokartCiprusT-RocCadillacCamaroJean AlesiKeszthelyi Vivieni5MaybachFenyrCadillac CTSOpel MagyarországmutatványAudi TT CupConceptpótkocsikirálynőBuick RivieraMax MosleyJanner raliDaciaBMW 5 GTVitoAudi A8 L ExtendedMercedes CLK AMG Black SeriesgumiégetésRally du VAR 2012amerikai humor350zSvéd raliVolkswagen Up!kipufogógyáriNissan GT-Rgyújtogatásdacia sanderoMercedes-Benz E-osztálykisautóPlútóbefutómackóTechartATS-VAMG GTV8 SupercarClarksonFocusMANTestarossaátverésegyezményhajóAnton YelchinfociTata ZicalazamobiltelefonFiatfrontálPorsche Boxterhíd cserealfaWill StevenstanulmányGymkhanaMarchionneschumacherfelelőtlenterepezésMarbellarendőrautósylviaForza 7táskaMotorsEurópa NagydíjrondaMarioMaláj NagydíjRapidErepülőSmart ForFourTerrakhanaHyundai GenesisalagútLummaGeneral LeeUSARickard RydellRali du ValaisF430Zengő Motorsportdonington parkdriftG650potyautasGumpertSonicBac MonoVignaleBMW 6HuayraF12s60zebralépcsőApertaAnniversaryVin DieselSt. James EditionRat Rodluxus buszrageFerrari F40 LM BarchettabessenyeyTDIúj generációBJ Baldwincustom carharrachSuzuki Samuraiskoda fabia s2000Audi RS3porchechrysler 200jason stathamHoonicornTrustEurosol-Honda Civic Type-RbuszGorillazHummer H1gumorfolyóturán frigyesNovitece-tronbejelentésML63 AMGGarázs TVkamionsofőrördögszekérNeymarSlovakia RingBTCCsziklasunyilimitált szériaVolvobombaOpel AdamtitanlefulladkereszteződésconvertiblegyereküléstotálkárraliAdria Cenniskoda superbösszehasonlító-tesztHenessey Venom GTintruktorCarlos Sainzbmw m5emissziós botránycar pornBentley Continental Flying SpurSportwagonkit carAlpina B7ablaktörlőOlaszországChevyCadillac ELRcars coffeMagyar NagydíjtragédiaSTikabrióDefenderDodge HellcatládaderbiautóútherbieNissan Silviaangol közlekedésX-osztályQ60SemaszemétszedésDodge RAMFiat 124 SpiderRed Bull RacingkörnyezetvédelemInsanitybmw m4kardiológiaI-PaceMarine Editionzombitáblakilencsebességes automta váltószerencseArab autózásCrystal HooksRange Rover SportkilökésMichael SchumacherMercedes A-osztályidőmérő edzéskonzolPeugeot 308 GTikráterbaseballHeritageSesto ElementoMartin Cacerescrashfilmjátékautóhosszútávú autóversenyfreighterképelsősnowboardQatarRedhackerRoad AmericaFormulaNicolas CageLettországSuzuki SwiftNismoHeinz-Harald FrentzenközlekedésAudi Q2wellnessFiat 500LPanamera Sport TurismosüllyedésLandauletbaleset tengelyPorsche PanameraFord FocusFormula 3magyaryomunkagépSaab 9-3R3Olivier Panisszilvszter ralielszabadultS90forró vízszoknyaPeoplePaul di RestaChevrolet Camaro Z/28AEC RoutemasterorigamiJohannesburgsárgatöréscsomagBMW 4 Gran Coupéhókotró6x6modernOstbergToyota RAV4GT3ViperHyundai i30Jaguar XKR-SDodge DartOscherslebenörök garanciaköltözésRubiconleleplezésMcDonaldsútjapán közlekedésGhymkhanaMicrakamera5008Német NagydíjKia CeedbenzinkútR8 SpiderszupersportkocsiLamborghinisafariEvoquekalapácslánykéréskorlátozásmárkakupaelképesztőhalottas kocsipickupMercedes jövőBMW 2 Active Tourervolkswagen jettacaddymonte carlo raliegzotikus autóBMW 6-os sorozatItaldesigntűzoltóságDodge ChargerlángadásZ5benceévfordulóillegális versenyAlex ZanardiToyota GT86Marcello Lottisofőrös autóWRC3GhostspanyolBMW X5i3Alain MenuCentenarionézőfaInfiniti M30droncstelepszingapúrDurangorongálásPorsche Mission EHungaroringleállásMitsubishimólómenekülStockholmHollywoodKadjarkátrányAudi R8EurosportBugatti Gangloff CoupeJänner-ralijarri-matti latvalamercedes-benz c-osztálynissan navaraChevrolet Silveradoegyterűrally du VARIndyCarX2Honda 2&4luxusrendezvényblack fridayYas Marina CircuitNissan NV 200FRÉrdi Tibor4MATIChivatalosidőjárásvasúti átjáróSkoda FabiaYeongamWRX STIDetroiti AutószalonsorompóSabine SchmitzATSBob LutzADAC Deutschland rallyMaserati GranTurismo4x4Nissan AlmeraMercedes SLSTom ChiltonBMW I8greenlineámokfutásszörnyScoutVWszabadidő-autóKoreai NagydíjHyundai i20 WRCgyorsulásVolkswagenUPSJeff GordonrönkszállítóAusztrál NagydíjhibaMercedes-Benz SLS AMGlancia deltakarc488Szilveszter raliLaFerrari ApertaKerényi Ádámpiroshúzáspeugeot 205 gtiszállításjavításLykanExtremezúzómercedes-benz econicFord MondeoPriusturánBentley FalconoroszújjáéledHonda PreludeThe Mint 400StellababastábvírusAthénKTMAston MartintérképbringasátorkarbonHennessey Venomemberségfüves cigiHonda JazzmotorlaptimeHadik Andrásfurcsa járműIncgiccsselfiePeugeot 308Sibiu-ralidonutmenekülésBob BellSUVAcuraKia PicantoNissan rekordeséskésésSTpolo r wrcKancsár FerencMercedes EVO 2BMW M2DTMgyanusítottolajcsereMotegidashcamautópiacRenaultPriortalálmánycrossoverokos fényszóróFiestavárólistaSnowkhanaLS 500hlimbóXJ220navigátorpaintballTraficA110Genesis G90kormánykiállításSkodabrutál esésVila RealbiztosításTacomabuffierautós üldözésmexikói autóMazdagyárjubileumpókGMClimuzintorlaszSpanyol NagydíjPontiacFord Fiestalexus nxDevel SixteenSuzuki KizashiMexikóAntonin TlustakNissan GT-R R34Hyundai VelosterprototípusSiennaCessnaolajdarumosásMclaren 570ShalottaskocsiAlfa 4CMercedes-Maybachvárosi miniFordRomániaInterlagosABTlandolásTesla Model 3porsche macanfavágásTerraelszabadult járműlövöldözésmoziködToyota Echonagy sebességzúzástoyota land cruiserKaroqösszefogásfegyveresekDucatokátyúDevellistaEurópa BajnokságTieChicagovízbeniphoneVeyronmotorosNASARubens BarrichellosztoriCaliforniarosszullétkereskedésTouristenfahrtkombájnKonaTouristenBMW 3 GTAndy Priaulxfilmes autódudeBútor Robitörök közelkedéstöltőautósportVolvo C30borzLance StrollvonulásJedlik Ányos KlaszterváltógyerekekSubaruékszerTushkanovaPosrcheAudi A3gyalogostévészimulátorSeat IbizaYamahaSubaru Foresterkutyaporral oltóKefo Motorsportüvegkárvolkswagen t146felfüggesztésMonacói NagydíjCitroen DS5GhibligázrobbanásdízelautóműszerfalMission ElezárásszélvédőmosótrükkoffroadmúzeumVettejachtWintercontactEtnaSkoda Citigosuzuki balenoMcLaren MP4-12CKAMAZx7túlkeresletkarácsonyjótétChargerColoradoaromaHoonigansHondaalkalmazásScoutlineGiulia QVLamborghini DiabloMotkányRenault TraffickaszinókilökquadskitechnikaR8Opel Ampera500eIsuzuhajléktalancsaládi autóKoenigsegg Agera RverésIndyszociautotalalkozoKomáromSzingapúri NagydíjLanciaLancerland rover discoveryHongkongstopcseh autófekvőrendőrélőLuc Bessonforgalomdízel motorMaserati Levantelada samaraittasoff-roadwiesmannültetésROALFCAMaserati 3500GTneuvillecentenáriumvárosSLS AMGmorganSkoda múzeumFinal FantasyQoros 3Demonjaguar f-typebukfencIndiai NagydíjMike TroutNAAFfékUsain BoltSan DiegoAcura NSXszakadéksólyomTallinőrületJeanner rally30 évEVOZafiraManorrajthaláldűneplatformamerikai közlekedésszigetMaserati QuatroporteÍrországGuardhavas útWWEG63 AMGfiat. fiat 500Corsica-raliMercedes-Benz SLSBMW 2-es sorozatYouabian PumaMitsubishi G4GLBCross ConceptzsenialitásLaguna SecatanulmnányLykan HypersportWSRvasúti átkelőApollohelikopterCayman GTSpieter tsienTSIveterán autótartálylincselésGRMNFormula RenaultOlasz NagydíjsportautóJakus Tamáscsúszós útMitsubishi LancerMulholland DrivegalambmegsemmisítésbatmobileversenysportMonacoVilnervéletlenletartóztatásHarley-DavidsonPeugeot 208volkswagen boraMarco WittmanHammantulajdonoskarmaVectraSuzuki AltoSkoda Octavia RSCadillac ATSRali OBhomokviharClarionJari-Matti LatvalafotórészegfacebookeladásCorvettedigital lightlasszóGran TourismoRenault Cliopassatskoda 120Honda CiviccsodajárókelőrinocéroszraktárrandiGT4Volvo modellWalter CsabavideóizomautólabradorguntanulmányautószlalomTolemanAudi Prologue AvantSennakoppintáseszméletlennézőkMitsubishi Outlanergarazs.tvzeneford kaEnerGForceChryslerPorsche 911kersLada NivaChevrolet Impalalamborghini gallardojeges útcherokeespeedzonekereskedőBMW 5-ös sorozatIrmscherüldözésFernando AlonsoSuperleggeranői sofőrsebastien ogierErzsébet királynőorosz autóSebastian VettelCitroen DS3WRCCountachcsehKiaJaguarJaguar XFR-STucsonfurgonRoad RoverForza MotorsportkülönösMLBautóSuzuki VitaraWTCCSebastian LoebelgurulteherautóNorvégiaVATHX5MtereppusztításWankel motorszakaszrali-világbajnokságFerrari F12ForzaSpirit Of EcstasygesztusBMW E30Erwin WurmalvázTakatahecckínos esetparkolásSwifthibrid autószénaszedánCountrymanMuscle CarJaguar XFrányitásLamborghini HuracanChevelleViper SRTtávolságelnöki ügyegyüttműködésGMC YukondurvaráncfelvarrásautópályamatricaMogyoródbmw maasaicaközterület-fenntartásMasterF50AustinVenezuelaállatJaguar XFRBruno SpenglerLada VestaBlacksteve mcqueenapokalipszisromán közlekedéselőzésFlameparasztVolvo reklánmDél-AfrikaépítkezésatkinsonLand Rover DefenderPeugeotgyűjteménygarázsajtóMercedes S-classAudi SQ7bunyóZFMarchionnaJosh Cartuszekérkávétesla model xgolfautópályaBethelsúlyelosztásijedtségstatisztikatávirányítós autótemetkezéssavCadillac EscaladeillegálmentőakcióJeeptalálkozófékútFR-SluxusautóformaRober KubicastretchNissan 370zhősVolkswagen TouaregG63HunGariangyerekMercedes Maybach.570SRuf3008MarvelctsOpel InsigniaCX-5meglepetésarabLodgygyilkossági kísérletLamborghini VenenoPárizsi AutószalonTitan XDR5rolls-royce wraithSuzuki AuthenticsinternetLapraszerelt autóAventadorRallyeönzetlenGTAjapán autóAmpera-eP1motorpalettaEsteban GutierrezFiat Pandaford c-maxSMSFIA GT3Dwayne JohnsonShelby Daytona CoupesmokeszenzációISarmageddonDél-AmerikaRali EBhonda integraFestival of SpeedGuerlain ChicherittridentDB11futárEric BoullierKodiaqhumorCompassidiótaRCesteFranciaországForma-Efrankfurti autószalonSpielbergsordomagabiztosságdízel botránysubaru wrx stiXMazda CX-9balszerencsehot hatchwalter röhrlhuligánokVolvo S70 RPro CeedbillencsJorge LorenzoM4 GTSLFAtilosban parkolásidiótaPeoplePeoplegyorsasági motorpaul walkerkrosszGoogleSpongya BobMercedes-Benz M-osztályvetődésDacia DokkerDakarfalsefalseMcarenIndy 500tuningGrand DusterHyundai ix20vonatForma-2MikkelseningaTrans AMszáguldáskerékfuvarPókembersorsTim GáborkötekedésModel 3VenomTimo Glockferrari 458 italiaLamborghini AventadorVeneno RoadsterNissan SentraM Performanceatvelektromos autóelszabadulvandalizmusteddyfejlesztéstengertűzoltócsomagszállításamerikaTargabesirtunkélményautózásgörkorcsolyaOlssonLadafegyverIATsvédKoenigsegg Agera HHArany KormánykerékBMW M4 GTSPekingi AutószalonGordiniSteve JobsMámokfutóRollsford thunderbirdautolivm5GT 4felvonulássivatagbiztonságForza Horizon 2Amerikai NagydíjJapán NagydíjHayden PaddonTatagyerek autóprofivillamosNyirfás Juliannamárkákaudi a4ráfutásautmoataMáltaegykerekezésferrari enzoamerikaiMr.BeanToyota SupraÉv Autója 2017Dacia Logan MCVMaseratiepizódVilágbajnokságmázlistaIrmscher InspirotruckHoldenkínai autóCaterhamtávirányítóselakadpezsgőAsconaKia Forte KoupviccvízDisneyGinHonda CR-Vbüntetésautomata váltóNissanCardokStoffel VandoorneIndiapapRoberto MerhiForma-4Rowan AtkinsonösszehasonlítóPeugeot 207gazdagrészedWranglerDaimlerStepwayAusztriaChevrolet VoltSpyderInsigniaDragszaltóAlpinakigyulladtÉv autójamentéspeugeot 308 swkisfilmautósüldözéskukásautóvétellábbal vezetgurulbiztonsági autófelfutóPiquetsorozatrakományBMW 4-es sorozatToyota PicnicFord RangerszemetelésGuinness rekordakciónyári gumihot rodaudiomásoláselső vásárlókamikazeriasztóSata-ralirobbanásOpel AntarahalálesethihetetlenBMW 7Audi S5kazároszlopnagymamaaprkolóLe Mans 24hKlausz KristófXVJanner rallySzlovénia720STrophy TruckMarcus GronholmSRT ViperfestésIRCakkumulátor60hídorosz közlekedéstúlméretesjelmezMonte Carlo rallytolatásjwrcSigdsrallyARTMercedes GLEamerikai autóSherpbuszmegállóGuerlainZotyeKecskeméti BalázselektromosAudi A8 L SecurityRX-VISIONmobilitáslowriderHiluxWTCRbikiniRenault MeganetámadásRadicalkoncepció Bugatti VeyronNissan IDxX6MHyundaibunkóLotus F1szétverimárkavadnyugat24hparkológyorsulási versenyGörögországMercedes-Benz A-osztálypoénpápaversenypályaLance GilbertpulykaSmartNoodleiCarkémfotóhóemberangol autóHappyBMW 8lelepleződésFerrari 355 S SpiderkötélhúzásDodgeolasz autóDC ShoesHUVToyota TundraGoPromotorháztetőVályiAero 8sportszerűtlenCrossland Xbmw 507CitroenDRIVE PILOTSkoda OctaviatankolásX-TrailSport SVRAston Martin VulcanlökhárítócigiToyota Yaris RSrendszámWaldowBMW M760Li xDrivestreet racerendvédelmi erőkhőségRange RoverkápolnaS10V12AfrikaMalajziabetonkeverőjárdafóbiaring-txiarab közlekedésBullitPortugáliahangutánzáslízingelveszvetrutyihumorosBitter SándorTyler WitteExclusiveközelLancia ThemaSRTDelta HF Integrale2013hangprojektorAcropolis-ralijelzőoszloprajzbentley continental gtPaul SwiftAbu-DhabiU2kanadaChevrolet CorvetteFedExbambuszMazda3dagadtbikatolásKovács ÁgidynoroadsterA120EclipseImolaittas vezetőkétkerékVorsteinerbúcsúvásárlásautós jövőReal MadridMadárBMW X6oroszországsípályatechnológiaWalterné Dancsó AdriennSebatien LoebSuzukaM550dvezetéstaplóévnyitóBMW 5M8GPSLMP-1mini cooperjótékonyságToyotae-GolfForma-1 Spanyol Nagydíj2WDgőzTigrisKuala LumpurMemo GidleysütiszörnySzilveszter rallytáncHumveeBarcelonaföldcsuszamláscars and coffeMiatabalesetekde tomaso panteracitroen cxretroautórossz útversenyKia NiroGyurtapokolgázüzemű autóUSA NagydíjburnoutGallardoEasytronciPolestarP100DKodiakLand RoversütifailTOP10DusterCrosslandOpel Astraszerelőszippantós kocsiMcFlydoppinghulladékgyűjtésJCWOPCnissan gtrBahraini NagydíjD3 GroupkísérletMbDesignbicikliút8-askonvojcélgépporsche 959richard hammondsínGT-RBMW 1ford s-maxFerrari F12 Berlinettabentley mulsannecobra 11csajozáshyundai i20Jaguar X-TypeA4Lamborghini Veneno Roadstervizes útLexus LF-SAégő autóYuliannapermetezéstestchris MeekeJerezBMW M3leszállástéli gumiamerikai rendőrségelmebetegbmw z2dragsterbénaFalconrenault sanderoGyulay ZsoltPauhirdetésE63 SContinentalkéselésSebringWillys. modernjátékkonzolRafael NadalFerrari LaFerrarihomokFrankfurtautómentésQ5lángoktesztmelegedésAgerabontásSCCspeedBarum-ralikézikönyvéneklövéstávolmaradásjó emberigazságszolgáltatáshangfalterrorboxAudi TT-RSarab autótelefonvideó válogatásbevásárlásvodkaBulldogKevin AbbringISISChallengeMitshubishiMick Schumachercliotúraautó világbajnokságNissan Skyline R34Mercedes SLS AMGDaniel SordovillámlásLamborghini MurcielagoConnectedDrivespeakergyorsításmobilMercedes CLAőzpullmannLada 2104HummergázterepjáróSergioPethő IstvánBaleZR1wrcAudi A6Ficza FerencAMTSAlfa RomoetrélerUltraAyrton SennatraktordrámaMazda MiataúthibarakétaájulásbicajkizárásSecuritysugárhajtásúrobogósvéd piacbiztosítóJeep CherokeeszerkezetMercedes-Benz G-osztályMini Pacemanhegygyőri Audi-gyárpedálmotorosrendőrVida JaniElon MuskNémet túraautó bajnokságfesztiválitalMikulásCitroen C3feltörésNürburgringtávirányítós indítóautótemetőFord F-150francia autóKetterer ContinentalautópályaMomkhanaelakadáspeugeot 208 gtistartkipörgéshard topSixtlökésSpykerKevin Magnussenszarkaminiszterelnökpremiermercedes-benz mlcSvédországLe Mansdacia logandöntőChironfokozatJurassic ParkVolvo S90Michelisz NorbertRWDszelfiCaymanrasszizmusFord RacinglángszóróHill ClimbflörtBajahűtésveteránbunkerfisker surfMaserati QuattroporteA-osztályhernyótalpzuhanásárokLProncsErzsébetbolondPlaystationFord Ecosportlopós autóPeugeot 508Ron DennisbrutálistahóOslokazahSuzukipolitikaRenault Clio Trophyfisker karmabakancslistahőkameraanimációsforNagy FutamrombolásPikes PeakEVdemonstrációAriel AtomÉsztországsubaru wrx3d nyomtatóFootkhanabörtönLada KalinapáncéloskézifékTouaregvizelCsehországVolvo XC90lopottMount EverestFanatecátépítéscadillac devilleDavid BrownhangutánzómurvaA5ázsiai közlekedésAbu Dhabi NagydíjPorsche 911 GT3igazoltatásGLCBonnevilleGLArevansdrogtrükközésbajnoksággyászhírutcaMehdi BennaniszállodalisztProteamUAZoperatőrBMWkigyulladFiesta WRCdömperbrutálszórás458 ItaliaSinsheimSaabautosreggelimatt fényezésBMW X4palettaextra 300Aston Martin Cygnetnémet autóVRgarazsBreitling Jet TeamAston Martin Rapide SFerrari FXXBZZZgyúrásDucatikörnyezetbarátGLEDavid Hasselhoffbaja 500Fiat 500AMGRimacDronekhanaInfinitiMagyarországAudi TTBMW 1602Lukács Kornéltornádócsúszáslopott autószimulálástrolibuszingyen autótrollsertésbéreltAlaszkaDacia DustertrezorFuriousHonda NSXtilalomautomatakisteherautógázszivárgásidiótaPeopleRapidKoncz Gáborsportategovilágrekordprankbivalynői vezetőZöld pokol24 órás versenyYpres-raliflame warYarisverekedésszelektív hulladékColins CrestRobert KubicaNissan Notereflekszvolkswagen beetleBMW E30 M3Kertész Krisztiángépi mosóVauxhallManor MarussiaHillclimbfilmes autókgyalogliepája-raliGenfi Autószalonvadászatvezeték nélküli töltésgyalogosvédelemShelbyNascarfelahegyreChuck NorrisJohn CenaPakisztánközterület-fenntartóteaserToyota S-FRfelniLexus ISbruderkombi autóBentleyFord Fiesta RS WRCcélkonföderációs zászlópattogatott kukoricaFerrari Californiaromán autóTrabantSolbergcrash testkoreai autóGiuliapénzszállítóyoungtimerGázosításscooterStingerMercedes Vitoakadályenzo ferrarisárga zászlóvirtuálisVenom F5bemutatókergetőzésMartn ProkopmanőverLamborghini Urusneed for speed45Dan BilzerianChevrolett CorvetteE30kupéHonda Civic Type-RnapenergiaBoston reptérHollandiazsúfoltságMcLaren P1KatarerőszakharcEF7beszakadt burkolatbestsellerM6nissan leafKodoelszállításlövegTiguanJannarellybírságeletkromos autójégesőelnökSilverstonebénázásJumpymarkolóyellowstonerekordkétkerekezésF1repüléscsattogásVivaroApriliahulladékgazdálkodásBen AffleckwörtherseePistaCreweesküvőfigyelmetlen500Miami Vicequadeladó autógázolásS65jégFerrariPeoplegyorsaságiM0Pokemon GoBatmanB11lada 4x4SamsungMercedes G-osztályLexushangJensenLiberty Walkháborúautómosásijesztgetésdigitálisegyterű autóbritish greenBrazíliatoyota versoNorrdschleifeelőjegyzésPhaetonfejesNYPDMiguel MolinalebukásKharitoninjean-claude van demmekatonaFord KugaFiat TipoalvásmentőFord Mustangöregborul960EMCBudapestcserbenhagyásGlobal Vehicle TrustreklámModel SKrózser MenyhértTAG MotorsportDél-KoreafelakadboxerTaco Bellland rover discovery sportnévSSbringásinstinctleopardrali-európabajnokságAlfa Romeo 4CDodge Challengerlancia fulviahalálosjógakaszkadőr760LiLevantegyorshajtásszabályozáspénzBuggyRenntechelsüllyedOne:1robogósfékpadlovaskocsiQVChevrolet Camarospanyol autóOpel CascadaKínai NagydíjRenault TwingoMagyar Termék Nagydíjpiros lámpabiztonságtechnikaVolkswagen EospostásactrosRallytélAutopilotOrosz NagydíjelőzetesF150W Motorsjet-skiVeszprémminigunrx8halálos irambanPorsche 993Super SportAccordmercedes-benz s-osztályPiercarlo GhinzaniXC60ürüléklefoglalt autóklimitáltBamboo458 SpecialeritkaságmarketingMicheliszMinyonKanadai NagydíjSsangYongelektromos autózásfejszeSubaru ImprezakamionvisszapillantóQoros GQ3Audi A2MonzarobbanPharrel WilliamsDániaShelby GT350RFord F150nyújtott karosszéria

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.