keresés eredménye

Dodge

Hírek

Elkelt az utolsó SRT Demon és Viper

Már korábban megírtuk, hogy egy aukción adnak túl az utolsó Viper és Demon modellen. Az árverés lement, valaki 1 millió dollárt fizetett ki a két autóért.

cimkék: Viper / SRT / Dodge / Demon

Dodge csomag, kimondottan gyűjtőknek

Egy igen különleges SRT csomagot árvereznek el a nyáron Amerikában. Eladó lesz az utolsó Viper és Challenger Demon is, de csak és kizárólag egyben.

cimkék: Viper / SRT / Dodge / Demon

Nincs értelme a Vipert életben tartani

A FIat csoport legutóbbi döntése szerint az amerikaiak végleg elveszíthetik az egyik legendás sportkocsijukat, a Vipert. A modell atyjának számító Bob Lutz sem látja értelmét a folytatásnak.

cimkék: Viper / Dodge / Bob Lutz

Hátsó szemet kapnak az amerikai zsaruk

A Fiat csoporthoz tartozó Dodge bejelentette, hogy a 2017-es Charger rendőrautót olyan rendszerrel szereli fel, mely figyelmezteti a hátulról érkező támadókra a benne ülőket.

cimkék: Dodge / rendőr / Charger

A Dodge-nál elgurult a gyógyszer

A Dodge Challenger SRT Hellcat egy 707 lóerős szörnyeteg, mely teljes embert kíván, ha meg akarjuk szelidíteni. Úgy látszik, hogy van, akinek még ez sem elég. Jön az erősebb Demon.

cimkék: Dodge / Demon

135 Vipert rendelt egy amerikai Dodge kereskedő

Egy amerikai kereskedő és fanatikus nem örült annak, amikor meghallotta, hogy leállítják a Dodge Viper gyártását. Gyorsan meg is vásárolta az összes példányt, amit még le tudnak gyártani.

cimkék: Dodge

135 Vipert rendelt egy amerikai Dodge kereskedő

Egy amerikai kereskedő és fanatikus nem örült annak, amikor meghallotta, hogy leállítják a Dodge Viper gyártását. Gyorsan meg is vásárolta az összes példányt, amit még le tudnak gyártani.

cimkék: Dodge

Tovább vadult a pokol macskája

Egy amerikai tuning cég gondolt azokra, akiknek nem elég a Dodge Hellcat család 707 lóerős teljesítménye. 1500 lóerőt kínálnak 11 ezer dollárért.

cimkék: tuning / Dodge

Veszélybe kerülhet a Viper

Az amerikai sportkocsi eladásai nem alakulnak jól, ráadásul az üzem is meg fog szűnni, ahol eddig gyártották. 2017-ig még biztos lehet vásárolni belőle.

cimkék: Viper / Dodge / Viper SRT

Veszélybe kerülhet a Viper

Az amerikai sportkocsi eladásai nem alakulnak jól, ráadásul az üzem is meg fog szűnni, ahol eddig gyártották. 2017-ig még biztos lehet vásárolni belőle.

cimkék: Viper / Dodge / Viper SRT

Szilvalila Hellcatet vegyenek!

Feléleszti a legendás szilvaszínű fényezést a Dodge, hogy a retrós izomautó még vonzóbb legyen a rajongók és a gyűjtők szemében. Csak rövid ideig lesz rendelhető, a siker garantált.

cimkék: Dodge Charger / izomautó / Dodge Challenger / Dodge / amerikai autó / kupé

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Leállították a 2015-ös Hellcat modellek gyártását

Nincs semmi baj az idei modellekkel, csupán kell a gyártókapacitás a 2016-os modellévre leadott rendelések kiszolgálására. Akik már leadták a rendelést, felár nélkül az újat kapják.

cimkék: Dodge / Dodge Hellcat / amerikai autó

Ben Affleck is a Hellcat-re esküszik

Ugyan nemsokára a mozikban azt láthatjuk, hogy Ben Affleck a Batmobillal furikázik, a való életben azért más a helyzet. A híres színész egy Dodge Challenger Hellcat volánja mögött feszít.

cimkék: Ben Affleck / Dodge

Óriási siker a Dodge Hellcat széria

Olyannyira rákaptak az amerikaiak a Dodge SRT Hellcat modellek ízére, hogy a gyár alig bírja teljesíteni a megrendeléseket. 717 lóerő kell a népnek.

cimkék: Dodge / amerikai autó

Az elpusztíthatatlan Hellcat

A tornádó ha jön, akkor általában mindent visz. Kivéve ez alól a Dodge Challenger Hellcat, melynek csak a garázsát vitte el a vihar, az autó maradt szépen a helyén. Hihetetlen!

cimkék: Dodge / Dodge Challenger / tornádó / csoda

Jól helyben hagyták a Vipert

Egy éjszaka rendezték le az amerikai sportkocsit, de a mellette álló autókat nem bántották. A rendőrség tehetetlen, a kár pedig jelentős.

cimkék: Dodge / vandalizmus / amerikai autó

Nagyi hajtja a GTA Banshee-jét

A Pimp My Ride-os srácok nagyjából egy éve összedobták a GTA-ból ismert kocsit egy Viperből, majd elajándékozták egy nyereményjátékban. Most egy nagyi hajtja, de inkább eladná.

cimkék: Dodge / amerikai autó

Hellcat-et szállítani élvezet

Remek kis videóval harangozta be a Dodge, hogy az agyondicsért Challenger Hellcat-ek már elindultak az első vásárlókhoz. Több ezer lóerőt cipelnek a kamionok.

cimkék: Dodge / Dodge Challenger / izomautó / amerikai autó

3,5 millióért egy megkímélt Vipert?

Egyáltalán nem sok pénz ennyiért egy 2003-as Dodge Viper. Lesz vele munka, nem is kevés, cserébe úgy nézhet ki, ahogy akarod. Na, jó, egyáltalán nincs karosszériája.

cimkék: Dodge / Viper / amerikai autó

202 milliót ért az első Hellcat

Elhűlve olvastuk mi is a számokat. Valaki tényleg ennyit adott az első legyártott darabért! Persze nem hiába, jótékony célra megy az összeg.

cimkék: amerikai autó / Dodge / Dodge Challenger / izomautó

707 lóerős az új Charger Hellcat

A Dodge elhozta nekünk a világ legdurvább szériában gyártott szedánját. A Challenger után itt a négyajtós Charger Hellcat változata is.

cimkék: Dodge / Charger / izomautó / amerikai autó

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Még retrósabb a frissített Challenger

Megújult a New York-i Autószalonra a Dodge Challenger, amellyel továbbra is a retróvonalat erőltetik. Annyira, hogy a frissített modell az 1970-es évek színeiben rendelhető.

cimkék: amerikai autó / Dodge / Dodge Challenger

Corvette-et vesznek Viper helyett Nagyot bukott az izomautó

Küzdenek a Chryslernél, de hiába. Nagy dobásnak tűnt az egyszerűen SRT márkanéven forgalmazott új Viper, de a Corvette C7 kiütéssel győzött, a Vipernek mennie kell.

cimkék: kupé / sportautó / izomautó / amerikai autó / Viper / Dodge / Chrysler

Brutális Challenger átalakítás

Az amerikai megalománia újabb diadalát figyelhetjük meg az Ultimate Auto Challenger újragondolásán. Big Block Hemi V8 és úthenger szélességű gumik hátul.

cimkék: tuning / Dodge / Dodge Challenger
videók

Ördögűzés McLaren módra

Mit tehet az ember, ha egy olyan Dodge az ellenfele, amit maga a sátán kerített hatalmába? Nem kell pánikba esni, csak a megfelelő eszköz kell a sikeres rituáléhoz.

cimkék: Dodge / Demon / Drag / McLaren

Pokoli csata

A Dodge házon belüli versenye rávilágít arra, hogy mit jelent a gyorsulási versenyen kicsivel több mint 130 lóerős teljesítmény különbség. A pokol macskája kiáll egy démon ellen.

cimkék: Drag / Dodge / Demon / Wildcat

Füstgép a pokolból

Az 1100 lóerős Dodge Challenger Hellcat egyértelműen gumiégetésre született. Most egy látványos kis videóban csodálhatjuk meg a pokol macskáját a természetes környezetében.

cimkék: burnout / Dodge

Dodge Chargerrel reklámoz a BMW

A BMW egy ikonikus amerikai autó segítségét vette igénybe a felfrissített elektromos i3 legújabb promóciójához. A csendes az új hangos, ráadásul jobban is gyorsul a bajor villanyos.

cimkék: BMW / Dodge / Charger

Kötélhúzás, ahogyan még nem láttad

Nem igazán értelmezhető, hogy mi történik ebben a videóban, de mindenképpen megkapó, ahogy három egymáshoz kötött amerikai izomautó színes füstöt okád. Piros és kék, avagy Hellcat duó a Viper ellen.

cimkék: burnout / kötélhúzás / Muscle Car / Dodge

Eldobta a Vipert

Az autós találkozók legkritikusabb pontja, amikor a spéci verdákkal el kell hagyni a helyszínt. Ilyenkor vagy egy Mustang vagy egy Ferrari törik össze, de azért más márka képviselői is iparkodnak.

cimkék: baleset / Viper / Dodge

Széthullott a Hellcat, nyert a Tesla

Ismét egy bátor jelentkező, aki gyorsulási versenyen akarta lenyomni a Tesla Model S P100D-t. Nem jött össze, már az első métereken elvérzett a pokol macskája.

cimkék: Dodge / Drag

Gumit éget a Dodge Durango SRT

A Dodge nem véletlenül büszke az új Durango SRT modellre. A családi használatra is kiváló nagy SUV 475 lóerős teljesítménye még azt is lehetővé teszi, hogy egy méretes füstgép váljék belőle.

cimkék: Dodge / burnout / Durango

Bekábítószerezve csapódott a rendőrnek

Amerikában az autósok egy igen bizonytalanul közlekedő Dodge Ram pickupra lettek figyelmesek. Már éppen értesítették a rendőrséget, amikor a jármű egy az út szélén álló rendőrautóba csapódott.

cimkék: baleset / Dodge / rendőr / idióta

Vadmacska a hóban

Egy Dodge Charger SRT Hellcat vajon pánikba esik, ha lökhárító középig érő hóval találja szemben magát? Nem igazán. A móka csak ilyenkor kezdődik el.

cimkék: Dodge / Charger

Burnout és az eredménye

Egy Dodge Challenger Hellcat mutatja meg, hogy miként pazarolják a gumit a nagyok. Pár másodperc alatt otthagyta az aszfalton a sport szett nagy részét.

cimkék: Dodge / burnout

Az erő a Dodge-al van!

Mi lenne, ha Darth Vader egy Viper lenne, a rohamosztagosok pedig Chargerek és Challengerek? Most megnézheted! Zseniális reklám Star Wars témára.

cimkék: reklám / Dodge

Lamborghini a Dodge ellen

Egy illegális gyorsulási versenyen nézhetjük meg, hogy vajon a Dodge Challenger SRT Hellcat, vagy a Lamborghini Huracan gyorsul jobban.

cimkék: Lamborghini / Dodge / Drag / illegál

Drift Nascar szívvel

Igaz, ennek a Nissan 370Z-nek csak a motorja érkezett a Nascar világából, ám így is világszám a mutatvány. Így szól a Dodge V8 versenymotor a driftpályán.

cimkék: drift / Nascar / Nissan 370z / Dodge

Mire jó egy Hellcat? És három?

Gumit füstölni és keresztben csúszkálni, arra viszont nagyon. Ebben a gengszteres hangulatú videóban meg is mutatják, hogy megy ez Amerikában.

cimkék: Dodge / Dodge Challenger

Extra vagány Dodge reklám

Van benne egy kis Miami Vice életérzés, ám mégis csak a Dodge bitang erős autóiról van szó. Na ilyen egy reklám, ami után tényleg akarsz venni egy ilyen autót!

cimkék: Dodge / Miami Vice

Testvérek csatája

Most megnézhetjük, mire is képes egymás ellen két Hellcat. A Dodge családi rangadója közúton, azaz Challenger és Charger gyorsulási verseny.

cimkék: Dodge / Charger / Drag

Helikopterrel az autó ellen

Esélye sem volt szegény négykerekűnek a helikopter gépágyúja ellen. A felvételek viszont gyönyörűek, de tényleg.

cimkék: UH-1 / minigun / Dodge / gun / baleset
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Dodge Caravan Amerikaiak közt egy európai

Sokáig halogatták, végül hangos siker lett a kisbuszok és kombik keresztezéséből született egyterű. A Chrysler bátor húzása jót tett a cégnek és az amerikai autók hírének is.

cimkék: veterán / Chrysler / egyterű / Dodge / családi autó / amerikai autó
címke felhőbikiniAudi S5porral oltóTucsonSergio Marchionne960DevelHockenheimrakétaFranciaországluxusautógyanusítottgyorsasági motordrámaEF7SLS AMGcsúszásGLEZumaEurópa Nagydíjbaja 500MaseratikísérletnévalvázExtremeMarcello LottifutárDodge DarthangpickupHummerÚj-ZélandMercedes GLEtévésubaru wrxStellaolajfoltford s-maxVolkswagen JettakamikazeTrustcsalásSt. James EditionTSIszemetelésDB9chevrolet cruzetáskanapenergiastreet racetávolmaradásMercedes S-classproblémaelszaladbalszerencseS1lexus rcMercedes G-osztályForma-2telepvasúti átkelőskoda superbfiat. fiat 500ATSkigyulladttehénidőjárásMad MaxChevrolet CaptivalincselésChevrolett CorvettedragsterSierraX1szakaszjogF40megsemmisítés60napelemspanyoljwrcLMSoposszumBaleVilnerLodgydigital lightelektromos autózástrident icenilángolmotorhibaErwin Wurmlefoglalt autókMercedes-Benz SLS AMGfestékpanoráma tetőreflekszTouristenfahrtOpelvillámlásRobotruhaugratáslovaskocsijótétkatonákBZZZmelegedésátadásbörtönBYDpénzszállítóbajnokságversenyautóBuggyvideóDan Bilzeriangumiégetéstűzoltóságszingapúrvirtuál tuningrönkSuzuki AltovizelDodge HellcatMaserati Quattroporteamerikai humorAriel AtomZafiracsereVaughn GittinKatarrajzfilmIFAKia PicantoBollingeredukációjapán autóneuvilletűzcsapdonutLexus ISOliver BlumekilökésspecifikációkMarcus GronholmKalashnikovbaleset tengelymólóextra 300zeroRolls-Royce Wraith CoupefavágásABTDaniel SordobolondmosóBrit NagydíjszenzorV12citroen cxMiami Vicevicces videóChuck NorrisPeugeot 2008cinemaVeyronPhaetonVolvo XC90TalismanbicilisDCittasangol közlekedésstopgerillaszembe sávoroszlánáradáskereslet csökkenésCardokPHEVDB11PortugáliaGenfi AutószalonritkaságfűnyíróGamesconGoProhalálosBMW X4gördeszkatilos parkolásKlausz KristófzombiFerrari LaFerraribiztosításArany Kormánykeréksárga zászlókedvezményFelix BaumgartnerAlpina B3elnökGMC SierratrezorUSA NagydíjvandalizmusVauxhallsuzuki balenoHuayrasorozatfinal editionToyota S-FRPorsche 993aratásSpa FrancorchampsBaldwinTata ZicakubaSigdsrallynissan leafT1bátorbunyóRS6jövőképterepjáróFerrari Californiaporsche macanDacia Logan MCVkerékvetőPiercarlo Ghinzanibessenyeypoénminigunkombájn205Koreai NagydíjvasútAEC Routemasterlevegő meghajtásAndy PriaulxRadicalMcFlyUH-1kisteherautógyorsításrinocéroszoroszSeatsvédKevin Magnussenkínai közlekedésinstinctRali OBautós üldözéshajléktalanTolemanMasterharrachKancsár FerencHill ClimbKTM X-Bowrobogóültetészsenialitásbüntetőféki3stretchfotóYarismegelőző filmpapletartóztatásA9felajánláslopottcserbenhagyásgyorsaságiStepwayGlobal Vehicle TrustI8Nissan AlmeraRinspeedVolkswagen PoloejtőernyőWorld Series by RenaultcsomagfeltörésMotegibetonneed for speedárokAMGLukács KornélrekordMercedes jövőSRT ViperMarine EditionPorscheMonacokrosszmotorEasytronciKovács ÁgiToyota SupragázSupermanhangprojektorrobbantásNissan 370zspeedGuinness rekordközútMonte Carlo rallyCsillagtúraRS4mandzsettagombDC ShoespotyautasbénaEngstlerskoda 120dízel motorAgeraFerrariPeoplepályanapnői vezetőbukfencLamborghini Veneno Roadstercars coffesebastien ogierLotus F1egyterűpremiervideó válogatásGTBiX3speedzoneLaguna SecaesküvőszimulátorPókemberraktárXJTechnicSuzukiautó lopássunyiTrabantLettországmikrofonFIA GT3MikkelsenarmageddonáldássportkocsitgalambRedsárgaLPGjarri-matti latvalakézifékszabálytalankodásSLKszarkaugrásTFSItitanNissan IDxpieter tsienAcura NSXHumveesafariOlivier PanisBMW 1602SmartUPStalálmányKlassengyorsasági obmanuáliskihajtóKoncz GáborSuperfastautómosásboxürülékfociDavid BrownHeritageHayden Paddonmercedes-benz c-osztályctsUsain BoltKertész Krisztiánpörgetésmercedes-benz mlcRenault ClioLaFerrari ApertaWSRdudakulcsnőktorlaszjégesőliepája-raliMichelinAlpina B7zsiráfcélIndyCarMcLaren MP4-12Cskoda fabia s2000kilökhumorosAccordautosPlaystationösszehasonlítósofőrös autóTOP10hanninenmodellfrissítésDavid CoulthardBarum-raliAston MartinkatonaiatvFerrari 599 GTBfrankfurti autószalonQatarszáguldástestMartn ProkopDodge Chargeratkinsonrenault talismanjason stathamijedtségNismoApplePaul SwiftU2álcázottátnevezésVila RealkommunikációAudiszippantós kocsiVolvo S70 Rlábbal vezetautópiacrush houromlásstartAcropolis-ralitornádóRally du VAR 2012InsigniaversenygumiChelseaCompassForma-1 Bahreini NagydíjRenault Clio Trophyveszteségstadionakciógőzgépeszméletlenbentley continental gtChevrolet AveoHong Konghősgyáricsúszós útPCLancer EVORollspostássugárhajtásúLiberty WalkLexuscsajozászebratüntetésRat RodCitroen DS3gesztusToyota RAV4arabEMCSuzuki AuthenticsHyundai GenesistesztKanadai NagydíjEVOLanciapaintballorosz tuningaprkolóShelby Daytona Coupeblack fridayMercedesZotyepusztításjégvilágrekordemberségmacskaCaymanNeymarNyellowstoneKOERUCountrymanXC60M550dsubaru wrx stiContinentalsportautóBMW 2 Active TourerERCgunCsehországFord Rangerbunkerhibrid autóhányásMagyar Nagydíjcar pornolajcserelehetetlenlángAprilialexus nxFord MondeoBrilliancebiztonságtechnikaLotus SUVOscherslebenkonvojvolkswagen borabenzinkútAudi R8román autóüvegkárgyorshajtásDaciaNissan MicraAlex ZanardiBTCCMaserati GranTurismolowridervirtuálbüntetéslufthansaEvoqueelképesztőlimbóMotkányYouabian PumaesteWill StevenseladakBMW 7SpykerfegyverSlovakia RingSportsMANapokalipszisSubaru ImprezaKevin AbbringLykanüldözésMonacói Nagydíjversenykit carsorompóörök garanciataxiKoenigsegg Agera HHPolestargörkorcsolyaNYPDakadályrönkszállítóbővítésLada 2104Eric BoullierTCR Europeselfievéletlengarazs.tvoldtimer találkozóevolúcióWatkins GlenBloomE30RenntechIrmscherSSjátékautóHollandiaLance StrollprankW213TaycanCrossland XorigamiördögszekérRapidJurassic ParkalfaMercedes-Benz M-osztályautótesztland rover discoveryHorizonMiguel MolinaPistaForza Horizon 22WDrendőrséggyerek autófoghúzásSubaruLe Mans 24hlövésRangerTechartLandwindMazda3rongmajdnem balesetRSRColoradoApollovadászatlángokReal MadridJohn CenaVectraSochiHotwheelsPersonal AssistantkajaerőszakKadjarGT-RJeeprendszámhalottas kocsi46Jean Alesihullámamerikai rendőrségkiegészítőráncfelvarrásKia RiorottweilerkardiológiaKia Soulutasításfestésrajtrichard hammondHonda JazzjégautóBMW I8BMW X5buszmegállóBill Gates5008Super Trofeojean-claude van demmeBambooHoonicorngolyóBoschX6MEscortjó embermotorosrendőrIndy 500EQCLMP-1Párizsi AutószalonájulásNissanrobotizált autószélvédőmosóJaguar XFtrükkF5STiautmoataA120inastaplópirosbeszakadt burkolatLykan HypersportDodge ChallengerGiuliaflame warbritish greenX-osztályAyrton SennadízelautóRimacMission EmesefigurákkéselésategoelsőStingerAmerikai NagydíjMissile911M0mosásGódor Barnarepüléselgurul8-asgyalogCessnaATS-VJeep WranglerRodasVeneno Roadsterszabályozástávirányítós autóSuzuki SX4boxerTrophy TruckTwingoViper SRTYpres-raliAudi A8 L SecuritygödörBentley Continental Flying Spurjet-skiizmozásborulAMTSHeinz-Harald FrentzensütiszörnyFerrari 599 GTOEurópa BajnokságClarionUltraGumpertwrcAlfa Romoefüves cigijelölésBuick RivieraorrszarvúGTFiesta WRCroncsshowretroPSAPekingi Autószalonközlekedésbiztonságkétkerekezésformamatt fényezésstorage finddagadtautolivEtnabeszakadtrégiKugatengertahóMicheliszkivetítő2013MbDesignlépcsőPetersen488CruzeFerrari 812 Superfastbalesetekcseh autóArab autózástörvényNetflixlerobbanbmw x1figyelmetlenfegyveresekPepsi Maxbivalyplatformsteve mcqueenTWOFACEadatokBoston reptérmotogpVelociraptortávolságm5Szilveszter rallyfelhőbmw m4Bentleybesirtunkchrysler 200Haasdűnehíd4x4jelzésrakománybalesetkipörgésItaliaszerencseIncFord Focus3d nyomtatóPriusvételAxiálkörnyezetbarátSLCkutyaUTVMP4-12CfékúthókotróLevantePace CarGyulay ZsoltVolkswagen TouaregBrazíliaepilepsziaChicagogázszivárgásIndiai NagydíjWaymoAntonin TlustakMercedes GPGenesiscitroen c-xrGT4dodzsemmotokrosszAurusversenysportScalarasszizmusToyota EchoBMW 5aranyB2lakókocsiFerrariVignale3DOrosz NagydíjUrusVettei30 WagonOlssonKodiaqNestor GirolamifalsefalseEksoVeststatisztikaterrorsertéshőkameraAudi TThosszútávú autóversenyÉsztországtoyota land cruiseriCarMikuláspedálkínaC8hackelésBMW 4-es sorozatfreighterbiztonsági övprototípussmokerongálásrobotDucatiPorsche PanamerabiztosítóimprezadrónX-TrailAsconaRWDErzsébetZ5volkswagen t1katonaimportAmbienteBMW 6-os sorozatS10autótávirányítós indítójótékonyságluxusnavigátorNimródszörnyDRIVE PILOTkersLPCayman SbalhéMatteo MalucelliF430Alfa RomeoPanamera Sport TurismointelligensCadillac ELRepizódMr.BeanJustin WilsonpáncélozottBMW 5-ös sorozatCarlos SainzXC40márkákDevel SixteentúraautószabálysértésSTFernando AlonsojelmezfékpadBreitling Jet TeamUSAQoros 3elszabadult járműSuzukaBMW 2-es sorozatsípályaSportwagonBútor RobiGT3Puskádi JánoseldurranlökhárítóSmart CabriofékamerikagolfautóCoca-ColaLamborghini Huracanroncsderbiszörnyeteg30 évtolásOsloJedlik Ányos KlaszterGiulia QVKikiAudi TT-RSmotorbrutálKetterer ContinentalBMW E30 M3MotorsminiszterelnökMaserati 3500GTMartin CaceresInfernoquadSata-raliChironHadik Andráspeugeot 205 gtipanzió44filmesközterület-fenntartóYeongamépítésdrágateherautóDronekhanagyászhírDoritosújjáéledhatótávlada 4x4Range Rover SportamerikaijátékkonzolToyota Yaris RSB11ékszerpumpaSeat IbizaQ60BMW 503walter röhrlláncSebringspanyol autómunkagépdöntőSebastian LoebMitsubishikonföderációs zászlóNémet túraautó bajnoksághibridF1parasztSesto ElementoelszállításKia Forte Koupring-txiMichelisz NorbertChallengeindításRedJetlopott autóhangfalEsteban GutierrezablakSinsheimrendvédelmi erőkegyezményRmackóretroautóközterület-fenntartásClimbkhana4XtechnológiaHunGarianBentaygaGT 4Toyota Hilux6x6kormánymentőForza 7Taco Bellvicclánykérésrollernissan navaraSenatkergetőzésdurvaMicrasylviadarázsJakus Tamásidőmérő edzésAIDSkémfotókpolitikaRS200SirokKharitoninerősirodaparkoló asszisztensmárkakupatanulmányautóintruktorpezsgőColins CrestunboxingTom Chiltonnői sofőrKiapalettaangol autóköltözés3D nyomatáspokoljelenlétSpielbergKlaus FrohlicvárosschumacherkémfotóVFTSRomániaporcheösszehasonlító-tesztNvidiaOpel CorsahangutánzóvillanyautórendezvénysprayHofmannMáriapócsNascaralkalmazásSpirit Of EcstasyVida JaniSiennatúlsúlyfelvonulásCorvette Z06FootkhanavillamosJohn Cooper WorksRubens BarrichelloborzToyota CorollaWTCCrobbanáskárosanyagkanadaGTOkabrióKazahsztánérintőkijelzősvéd piacFordhernyótalpfelahegyrePur BlancRon DennisBMW 6bence275élőútKodiakleleplezésLamborghini VenenoF3szaltóRoad RoverManorPontiactilosOlaszországScoutlinezúzástalálkozóőzModel SskylineMcDonaldsőrületHonda Civictűzoltómini cooperflörtbakiMinibigMazdaZFPeopleChevrolet Camaro Z/28idiótaPeopleLas VegasBethelszabadidő-autófelhasználókicsúszáslízingMOLCiprusNissan MaximaNiro EVkanyarRX-VISIONmutatványUAZBudapestZacariautcai autóAusztrál NagydíjausztrálhavazásCitroen C4 PicassoHyundai VelosterRali VBbevásárlásScoutRTRHenessey Venom GTszolnokiphoneIsuzuidős720Srali-európabajnokságbrutál esésCreweBelga NagydíjsérülésCygnetképAdria CenniRenault MeganeLance Gilbertünnepi modellkínos esetdacia loganáremelésmotorháztetőTouristenösszkerékkisautófrancia autósávváltásM4 GTSvolkswagen golf sportsvanhaszonjárműbombamobilitásJanner raliAlfa 4CszlalomÁmon OlivérGigafactorykamerásNissan NV 200Ford Fiesta RS WRChalottaskocsiAbu-DhabiJaguar XFRTesla Model 3Josh Cartujapán közlekedésCaterhamMarbellaBlack Bearjávorszarvas-tesztdiszkóJapán Nagydíji5savNeonToyotaharcplázaMercedes VitoLuc BessonEliaS90múzeumWankel motoregzotikus autóhalálos irambankrosszorosz közlekedéslancia deltaSmart ForFourVelarlövöldözésreakció45Írországturán frigyesFormulaARTegykerekezésJCWconvertiblemárkaFord Kugaelakadástolatáselektromos autóGRMNelszabadulprofitMáltaittas vezetőszerződéskráterbikapechAll-TerrainAlfa Romeo 4CdoppingDaniel RicciardoNovitecPeugeot 208szemmozgásenzo ferrariBeppo HarrachGenesis G90hollandProteamhajóValetSvéd raliMarchionnaMinyonsnowboardTigrisOutlawévnyitóPethő IstvánShanghaiBMW 5 GTX5MönzetlenkarácsonyOpel CascadaLadaFiat 500SennaCountachRallyetéli gumitrolibuszBMW M760Li xDriveRed Bull RingátlagAygoberagadkölcsönzőPorsche 911BreitlingSUVkörnyezetvédelemVivarox6bejelentésMonzaNagy FutamKarinaRober Kubicacustom carheccgépi mosóforma-1jaguar f-typemagabiztosságStockholmgurulEVnissan nv200mázlipermetezéselszabadultToyota Tundraelnöki ügyTCRtrükközésMIGMexikóhódmezőrületMotorexactrosMariopolo r wrcAusztriaFerrari FXXkompakt autóBJTataegyüttműködéskisfilmBMW M2Formula StudentJohannesburgnyereményjátékszenzációjó sofőrMitsubishi Outlanerterepezésland rover discovery sportoroszországNissan rekordlelepleződésMick SchumacherhátsókerékcsúnyaösszefogásJaguar XFR-SPorsche BoxterNissan JukeVlagyimirElon MuskYuliannaDél-AmerikavonatChevrolet Voltkupérx8hóemberClarksongiccsönvezető rendszerCentenariovonulásadástemetkezésJon OlssonIrmscher InspiroyoungtimerLummaDannyG63 AMGC3Agera RSrészegWRC3töltőMagnus Walker458 SpecialepisztolyRickard RydellhalálesethegyKia Ceedautópályas60faDBXpattogatott kukoricaKTMNicolas CageMercedes-Benz G-osztályraliVenom F5Renault RSLFAdugóhot rodBMW X6Spanyol NagydíjMini Pacemanstop táblaPeugeot 207Audi SQ7TouareghúzásMercedes EVO 2Lada NivaautósüldözésMKovács TamásgyerekülésSkoda Octavia760LiDTMautótolvajgázrobbanásGTAKen BlockgyorsulásHonda CR-VDavid HasselhoffmásolásInterlagoskarbonMalajziaGoodwood Festival of SpeedCamarovégső állomásBarbiecadillac devillegyorsulási versenykaszinóAcuraVWSVAlpinaJari-Matti LatvalaborulásRali EBégő autóÉv autójapápaOpel Antara4MATICG650konzoltoyota 2000 gtGR SportVenezuelae-GolfAlain MenuszállításAMG GTrageAudi A2CupraénekChevrolet SilveradoNyirádA45Janner rallySuzuki SamuraibölénylazakaszkadőrbaseballOpel AmperaÉrdi TiborszirénadarálóMazda CX-5bunkóPepsiForma-4farmerSibiu-ralilimitált szériakamionsofőrrally du VARszakadékQorosWalter CsabajárdaRenault TwingotanulmnánykábítószerVilágbajnokságopel karlmarkolósebességfokozatkátránytelefonMonsterautóútanimációstartályluxus buszBob BellpókR5reggeliSzingapúri NagydíjForma-EsínzúzdaMercedes SLS AMGjárókelőGLCHiluxFord MustangGoogleKaroqHyundai ix20segítumbauMagyarországlakóparkDefenderMcLarenreklámFiat 124 SpiderDurangoCullinanEnerGForcetrutyiLada KalinaEgermercedes-benzbestseller488 Pistafurcsa járműGordiniRed Bull RacinglaptimeToyota PicnicVW GolfAudi A8 L ExtendedXVlisztsátorDaytonaKAMAZmobiltelefonNasser Al-AttiyahVolkswagen EosdriftSaab 9-3mezőgazdaságtáncpoloskatávirányításrolls-royce wraithTestarossaHongkonggyárDokkermeganeillatOPCMercedes CLK AMG Black Serieshelikopterrali-világbajnokságTerraMLBAero 8Transformerscsodacrash testWildcatMomkhanafurgonM6felfutóJänner-raliGyulagyúrássüllyedéstöréskézikönyvBahraini NagydíjlövegjótékonykodásFerrari F12gyakorlatLaFerrariMatthew CampbellQ6Ferrari F40 LM BarchettaSpongya BobOpel Adam RallyspeakerConcepthuligánoklistaGörögországVolvo C30peugeot 308 swKínai NagydíjMax MosleyModel 3tuningSubaru Foresterromán közlekedés500GTVparkolásfelvásárlássziklaPosaidontolvajTyler WitteM Performancex7Toyota GT86vakvezető kutyaMarchionneford kacherokeebiztonsági rendszerNorvégiakamionMehdi BennaniTata Nanofelfrissítésegyterű autórobogósG63DaimlerkereszteződésyoPokemon GoAfrikaNorrdschleifebuffierSCCgokartPauelefántvetődésVolkswagenlimuzinP1motorosSuzuki SwiftBMW 1autós jövőfizetősajtóráfutásGuerlain ChicheritkirálynőbarátnőMercedes SLSarab közlekedéslabradormonte carlo raliForms-1VRFiatCitroen DS5gyújtogatásinternetChevrolet ImpalaYas Marina CircuithistoricJensen InterceptorcsattogászsúfoltságbusztélXD3SolberglimitáltShelby GT350RIRCSkoda Fabia812szerkezetSRTBoxsterMagyar Termék Nagydíjm1raFittipaldijubileumKomárompassatFR-SCadillac CTSTakatavédelmi minisztériumtoyota versoszekérvárosi miniCaterpillarNikolaFanatecEurosol-Honda Civic Type-R24hVályiCitroenHennessey VenomdrogrosszullétfailBac MonovezetésNissan Skyline R33GuardNürburgringBMW 3 GThalálA4illegálvizes útA5gyerekeknézőkOrlandoSuzuki KizashiNurburgrin2CVUber959villámmotorpalettaautomatikaTerrakhanaLand RovermedvedaewoojógaZR1Dacia DustervészféktérképpénzS65gumiszalagPorsche 911 RLexus LF-SASteve Jobsnémet sportkocsiforgalomChevroletleopardbmw 507Cadillac ATSLamborghiniHyundai i30jégkaparóolajGrand Dusteresésangol motorcars and coffeOpel GTrepülőszilvszter ralivontatásrokkanttankSecuritySkoda Citigocsaládi autóautókiállításarab autóhibahőségAudi A3fejesijesztésdarucsomagszállításRenaultmegtaláltFiat PandaimpalaBullitHonda PreludeSherpnissan gtrÉv Autója 2017Mercedes A-osztályQVAston Martin CygnetKrózser Menyhérthyundai i20ukrajnaGPSkötekedésvírusGhibliAlpineAlpina B12filmes autókforOstbergnyomtatásBugatti Veyron SSkerékszelektív hulladékfelakadgázolásKimi Raikkonenautópályamatricaokos fényszóróvirtuálisAudi Prologue AvantFalconautomata váltóNissan SilviaWaldowháromkerekűSAS IrisProject OnebillencslefulladlasszóPikes PeakSzilveszter raliszelfinyirfasISStelvioSvédországkameraHUVMcarenJaguar XKR-SkipufogóBatmanFuriousJannarellyléghajtásFerrari 355 S SpidermanőverGumball 3000HillclimbPeugeot 308 GTiAlaszkaDetroiti AutószalonautógumiRXmercedes-benz s-osztályátverésnyíltnapR8 SpidertechnikaKaiamerikai közlekedészenevadnyugatelektromos8CbefutóriasztóDodge RAMigazságszolgáltatásdynomocsárdonington parksordoFord FiestaForzapolgármesterDániaFord RacingEmilyTallinsólyomhulladékgazdálkodáselőzéstetőIndyhirtelen kormányJerezWRX STIDisneyHammanMcLaren P1Fiestarobotizált váltóaudiotragédiaterepMercedes C-osztályroadsterCayman GTSfelniMiataszoknyafisker karmaMercedes-Benz E-osztályfrontálBMW M4 GTSclioelektromotorkétkerékRobert KubicagreenlineDodgeszigetgyerekcrashLamborghini Murcielagohíd csereGT2Bentley Falcontilosban parkolásegyedivolkswagen jettacaddyFormula 3Cross ConceptVitoS600Német Nagydíjsúlyelosztásüzemanyagautó eladás500eelsőbbségkésésKefo MotorsporttúlkeresletszimulálástulajdonosA110nyújtott karosszériaQ5Sport SVRVenomépítkezés918 SpyderCintraAMG GT RFlameBonnevillejapán piacF50előze-tronAudi RS6rendőrArteone-NiroRallyAnton YelchinkukásautóJaguar X-TypeprémiumautóMarconifekvőrendőrferrari 458 italiabiztonságdefektdunavodkaErzsébet királynőRX-9FerrarDusterReptárprofikezdőSebatien LoebX2Stoffel VandoorneGarázs TVSan Diegokínai autóford thunderbirdfröcskölsportújjáépültOpel AstraMaserati LevanteStratosPharrel WilliamsWestfield MegabusaTacomaorosz autóSabine SchmitzPeugeot 206amazonBJ BaldwinbabaMercedes-Maybach3008Mercedes CLAfacebookCarlexWranglerfilmHollywoodSkoda Octavia RShihetetlenjachtDél-KoreacigiPutyinkorlátozásvolkswagen beetleLancerRowan AtkinsonscootergyűjteménypótkocsiszállodaCitroen C3Ficza FerencKeszthelyi Vivienfelúszásnagy sebességMulholland Driveutcai versenyeletkromos autókalapácsgyújtogatóLada VestabúcsúvásárlásfolyóSpanyolországingaFocusMercedes S-osztályVolkswagen PhaetonalvásfüstGázosításkiállításmodernGhostvisszapillantóhard topFRkülönösLamborghini AventadorbénázásCadillacP100DBugatti Gangloff CoupegyalogosCX-5Mazda Miatalamborghini gallardokályhaRCfóbiaR3rossz útlökésMichael SchumacherD3 GroupmásodszorNew JerseytűzijátékBuickátépítésszociautotalalkozotúraautó világbajnokságdízel botrányautótemetőigazoltatásbentley mulsanneTobias MoersfurcsaságNicokazártanulmányHonda 2&4i3 REXMount EverestcsempészetapaszórásburnoutvisszahívásWillys. modernMaybachNASASixtAthénSamsungPro Ceedtankolásúj generációbmeutatóEclipsebatmobilenyári gumiMogyoród570SMadárrolls-royce phantomalagúthulladékgyűjtésveterán autóhooniganeladásSpecialekapszulaBitter SándorkólaSuper SportPriorBryan buffierNordschleifePosrchebalesetmegelőzéspiros lámpaMercedes-Benz CLALamborghini UrusOtt TanakV8 SupercargarazsmobilszerelőrendőrautóverekedésWintercontactháborúHappyRosbergCalifornia3-asofficialLand Rover DefenderMontenegroBruno SpenglertilalomMcLaren 12cChiron Sportyoutubeszékbmw maasaicapályaközlekedésCitroen DS3WRCSebastian VettelbetonkeverőIED SyrmaDucatoAustinműszerfallada samaraKoenigsegg Agera RHalid Avdagicjövő közlekedésepulykaSkodaNAAFMuscle CarládaderbiGLBfilmes autóGeneral LeebringaTieHoonigansSaabChevyszedánbicikliútgengszterGT40kilencsebességes automta váltóVolvo S90MinielaludtBMW 4 Gran CoupétúlméretesszőnyegMclaren 570Svolkswagen eco upidiótaPeoplePeopleMercedes E-osztálytridentCrosslandmérésterelésrányitásjelzőoszloptargoncanagymamalyukJorge LorenzozuhanásroncstelepcsajokkávéCorbellatiLS 500hBen AffleckLada PrioraboxkiállásszánkóRoad AmericaGymkhanaPeugeotAudi Q2Cadillac EscaladeRubiconbontásMemo Gidleylicitféktesztporsche 959PlútóVolkswagen Up!MakitaizomautóoffroadnézősorsChargergőzE63 SWTCRbmw m5SonicVolvo reklánmutcaVolvorészedpro-tourerpeugeot 208 gtiGran TourismojavításbérléspadkadagályOpel Zafira TourerhomokitalBlazerspecialVolkswagen GolfmentőakcióhivatalosFord EcosportThe Mint 400AnniversaryJaguarszarvaslánymenekülésFormula RenaultSpyderquadskiSpaExorcistMitsubishi LancerSkoda múzeumcélgépChryslerGenfmoziMelbournelezárásConnectedDrivehomokviharnyílázsiai közlekedéselmebetegbírságszámozásTiporobbanszemétszedésrevansdacia sanderoRX-8SnowkhanaújrabláskötélhúzásgyalogosvédelemBarcelonaRufFrankfurtWalterné Dancsó AdriennrágcsálóMaláj NagydíjBelgiumTDIOpel InsigniaGinvárólistaford c-maxIATVorsteinerablaktörlőRange RovermenekülROALBob LutzAston Martin VulcanNoodleManor Marussiahot hatchNissan NoteverésönvezetőOpel AdamQoros GQ3Dacia DokkerrepülijesztgetésbruderSzlovéniaBMW Z4Crystal HooksTraficAbu Dhabi NagydíjkereskedésTiguantörök közelkedésInfinitiRolss-Roycemercedes-benz econiclángszóróhangvezérléssofőrfelelőtlenemissziós botránybéreltVin DieselvízKia NiroHungaroringMitshubishiprojektorreflexHonda Civic Type-Rgyilkossági kísérletaromaillegális versenySMSköztisztaságbicajGeelyHarley-DavidsonBulldogkarcWolfsburgfogászatNissan Skyline R34HyundaiShelbykigyulladKuala LumpurRenault TraffichójáróLamborghini Diablonémet autóLancia ThemaGLAfiskerNissan GT-RMercedes-Benz SLSAutopilotsivatagstábSvájcCorvetteóraautósportChevrolet CamaroRoberto MerhiLAPeugeot 308váltórenault sanderokizárás458kombi350zbambuszautóbemutatóbolygódugattyús motorhelyszínelésFord F150honda integraExclusiveYamahaKodoKerényi ÁdámkapacitásSuperleggeraherbieML63 AMGCorsica-raligazdagéjszakaMitsubishi G4téli közlekedéstávirányítósForza MotorsportIndiapullmannGMC Yukon34 órás versenyprojektDakarVidamentősbmw z2mentésA-osztályelső vásárlóKonaI-Paceszondamexikói autórugóPorsche Mission ESciroccoOpel MagyarországNissan SentraItaldesignbringásgumoraudi a4badassdigitálisRolls-RoyceOne:1trélerállatfesztiválmázlistakereskedőTAG MotorsporttáblacrossoverFestival of SpeedNyirfás JuliannaoperatőrleszállásNissan GT-R R34vákuumvasúti átjárókazahszállítókarmatámadásbűnözésgarázsajtóSsangYongbakancslistarobotautóDragon MountainTimo GlockhackerámokfutóradarGorillazbűncselekményXJ13FenyrJensendudecsehViperOpen GTMarco Wittmanversenypályaaudi q3458 Italiavolkswagen bogárkoreai autórondaszállítmányhangutánzáselőzetesFinal FantasyM8HoldenAirscarfsztoriW Motorsjeges útfisker surftrollkápolnaautó rongálásveteránDemonPaul di RestaFiat TipoRaptorJeff Gordon24 órás versenyMarius AasenGT-86SwiftmarketingChevelleeladó autóhírVATHszénaLapraszerelt autóhűtésturánHondaMercedes-Benz A-osztálygullwingInfiniti M30dWWEtesztpályarepülő autóZengő MotorsportAston Martin DB9BlackColin McRaeKecskeméti BalázsJeanner rallyoszlopcobra 11ImolaISISHyundai i20 WRCZ06MoszkvaFedExwiesmannJeep CherokeerandiöregTokiói Autószalonwellnessmeglepetésdemonstrációroad rageLe MansBMW M3lopós autóS-EditionPiquetolasz autóChristiano RonaldobanFerrari F12 BerlinettarombolásfuvarBMW 8fejlesztésRally CupúthibaWald InternationalJumpyApertatotálkárföldcsuszamlászúzóDél-AfrikalebukásT-RocHummer H1parkolóEurosportTitan XDR8DragMazda CX-9GMCámokfutáskörforgalomvízbenbarn findFord F-150El CaminoGuerlaingázüzemű autónapfénytetőmurvaRapidEVolvo modellTargaDwayne JohnsonsikerGhymkhanadashcamgyőri Audi-gyáridiótalada grantaForma-1 Spanyol NagydíjZöld pokolágy8morganleálláslandolásAudi A6Mike TrouttraffipaxJames MayLandauletRhys MillenteljesítménymérésHonda NSXszétverirajzvezeték nélküli töltéspengeAston Martin Rapide SközelSWbobpályaalternatív üzemanyagsütiOlasz NagydíjF150truckHuracamADAC Deutschland rallyGallardohumotBMW E30bemutatóingyen autóhibridautóbioüzemanyagferrari enzomagyarXJ220ford galaxyhirdetésTrans AMelakadbiztonsági autóAmpera-esportszerűtlenBajaSergioVeszprémTim Gáboramerikai autóelsüllyedChicheritforró vízautómentéslegótesla model xkombi autóteaserPakisztánbukásGyurtaelveszvewörtherseeF12La TomatinaOpel KadettoldalkocsielőjegyzéswcdömperSilverstoneévfordulóAudi TT CupMercedes Maybach.Porsche 911 GT3InsanityForma-3Marvelhavas útSuzuki VitaraszupersportkocsiTushkanovaRali du Valaisde tomaso panteraFiat 500LPeugeot 508bajor autóbankautomatatraktorfejszefelfüggesztésjames bondautomataSemaFCABrazil NagydíjbérautópáncélosszemVerstappenpaul walkerhasználatikátyúchris MeekeVIPbrutálisRafael NadalhumorMaserati QuatroporteBessenyey Zoltáncentenáriumkoncepció Bugatti Veyronélményautózásesőlancia fulviaelektromos UTVakkumulátorteddyszörfoff-roadDelta HF IntegraleMNASZBMWWRXAventadorlóerő harcautóipari visszahíváskoppintásAudi RS3ködRed BullChevrolet Corvettetrailer

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.