keresés eredménye

Dodge

Hírek

Elkelt az utolsó SRT Demon és Viper

Már korábban megírtuk, hogy egy aukción adnak túl az utolsó Viper és Demon modellen. Az árverés lement, valaki 1 millió dollárt fizetett ki a két autóért.

cimkék: Viper / SRT / Dodge / Demon

Dodge csomag, kimondottan gyűjtőknek

Egy igen különleges SRT csomagot árvereznek el a nyáron Amerikában. Eladó lesz az utolsó Viper és Challenger Demon is, de csak és kizárólag egyben.

cimkék: Viper / SRT / Dodge / Demon

Nincs értelme a Vipert életben tartani

A FIat csoport legutóbbi döntése szerint az amerikaiak végleg elveszíthetik az egyik legendás sportkocsijukat, a Vipert. A modell atyjának számító Bob Lutz sem látja értelmét a folytatásnak.

cimkék: Viper / Dodge / Bob Lutz

Hátsó szemet kapnak az amerikai zsaruk

A Fiat csoporthoz tartozó Dodge bejelentette, hogy a 2017-es Charger rendőrautót olyan rendszerrel szereli fel, mely figyelmezteti a hátulról érkező támadókra a benne ülőket.

cimkék: Dodge / rendőr / Charger

A Dodge-nál elgurult a gyógyszer

A Dodge Challenger SRT Hellcat egy 707 lóerős szörnyeteg, mely teljes embert kíván, ha meg akarjuk szelidíteni. Úgy látszik, hogy van, akinek még ez sem elég. Jön az erősebb Demon.

cimkék: Dodge / Demon

135 Vipert rendelt egy amerikai Dodge kereskedő

Egy amerikai kereskedő és fanatikus nem örült annak, amikor meghallotta, hogy leállítják a Dodge Viper gyártását. Gyorsan meg is vásárolta az összes példányt, amit még le tudnak gyártani.

cimkék: Dodge

135 Vipert rendelt egy amerikai Dodge kereskedő

Egy amerikai kereskedő és fanatikus nem örült annak, amikor meghallotta, hogy leállítják a Dodge Viper gyártását. Gyorsan meg is vásárolta az összes példányt, amit még le tudnak gyártani.

cimkék: Dodge

Tovább vadult a pokol macskája

Egy amerikai tuning cég gondolt azokra, akiknek nem elég a Dodge Hellcat család 707 lóerős teljesítménye. 1500 lóerőt kínálnak 11 ezer dollárért.

cimkék: tuning / Dodge

Veszélybe kerülhet a Viper

Az amerikai sportkocsi eladásai nem alakulnak jól, ráadásul az üzem is meg fog szűnni, ahol eddig gyártották. 2017-ig még biztos lehet vásárolni belőle.

cimkék: Viper / Dodge / Viper SRT

Veszélybe kerülhet a Viper

Az amerikai sportkocsi eladásai nem alakulnak jól, ráadásul az üzem is meg fog szűnni, ahol eddig gyártották. 2017-ig még biztos lehet vásárolni belőle.

cimkék: Viper / Dodge / Viper SRT

Szilvalila Hellcatet vegyenek!

Feléleszti a legendás szilvaszínű fényezést a Dodge, hogy a retrós izomautó még vonzóbb legyen a rajongók és a gyűjtők szemében. Csak rövid ideig lesz rendelhető, a siker garantált.

cimkék: Dodge Charger / izomautó / Dodge Challenger / Dodge / amerikai autó / kupé

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Leállították a 2015-ös Hellcat modellek gyártását

Nincs semmi baj az idei modellekkel, csupán kell a gyártókapacitás a 2016-os modellévre leadott rendelések kiszolgálására. Akik már leadták a rendelést, felár nélkül az újat kapják.

cimkék: Dodge / Dodge Hellcat / amerikai autó

Ben Affleck is a Hellcat-re esküszik

Ugyan nemsokára a mozikban azt láthatjuk, hogy Ben Affleck a Batmobillal furikázik, a való életben azért más a helyzet. A híres színész egy Dodge Challenger Hellcat volánja mögött feszít.

cimkék: Ben Affleck / Dodge

Óriási siker a Dodge Hellcat széria

Olyannyira rákaptak az amerikaiak a Dodge SRT Hellcat modellek ízére, hogy a gyár alig bírja teljesíteni a megrendeléseket. 717 lóerő kell a népnek.

cimkék: Dodge / amerikai autó

Az elpusztíthatatlan Hellcat

A tornádó ha jön, akkor általában mindent visz. Kivéve ez alól a Dodge Challenger Hellcat, melynek csak a garázsát vitte el a vihar, az autó maradt szépen a helyén. Hihetetlen!

cimkék: Dodge / Dodge Challenger / tornádó / csoda

Jól helyben hagyták a Vipert

Egy éjszaka rendezték le az amerikai sportkocsit, de a mellette álló autókat nem bántották. A rendőrség tehetetlen, a kár pedig jelentős.

cimkék: Dodge / vandalizmus / amerikai autó

Nagyi hajtja a GTA Banshee-jét

A Pimp My Ride-os srácok nagyjából egy éve összedobták a GTA-ból ismert kocsit egy Viperből, majd elajándékozták egy nyereményjátékban. Most egy nagyi hajtja, de inkább eladná.

cimkék: Dodge / amerikai autó

Hellcat-et szállítani élvezet

Remek kis videóval harangozta be a Dodge, hogy az agyondicsért Challenger Hellcat-ek már elindultak az első vásárlókhoz. Több ezer lóerőt cipelnek a kamionok.

cimkék: Dodge / Dodge Challenger / izomautó / amerikai autó

3,5 millióért egy megkímélt Vipert?

Egyáltalán nem sok pénz ennyiért egy 2003-as Dodge Viper. Lesz vele munka, nem is kevés, cserébe úgy nézhet ki, ahogy akarod. Na, jó, egyáltalán nincs karosszériája.

cimkék: Dodge / Viper / amerikai autó

202 milliót ért az első Hellcat

Elhűlve olvastuk mi is a számokat. Valaki tényleg ennyit adott az első legyártott darabért! Persze nem hiába, jótékony célra megy az összeg.

cimkék: amerikai autó / Dodge / Dodge Challenger / izomautó

707 lóerős az új Charger Hellcat

A Dodge elhozta nekünk a világ legdurvább szériában gyártott szedánját. A Challenger után itt a négyajtós Charger Hellcat változata is.

cimkék: Dodge / Charger / izomautó / amerikai autó

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Még retrósabb a frissített Challenger

Megújult a New York-i Autószalonra a Dodge Challenger, amellyel továbbra is a retróvonalat erőltetik. Annyira, hogy a frissített modell az 1970-es évek színeiben rendelhető.

cimkék: amerikai autó / Dodge / Dodge Challenger

Corvette-et vesznek Viper helyett Nagyot bukott az izomautó

Küzdenek a Chryslernél, de hiába. Nagy dobásnak tűnt az egyszerűen SRT márkanéven forgalmazott új Viper, de a Corvette C7 kiütéssel győzött, a Vipernek mennie kell.

cimkék: kupé / sportautó / izomautó / amerikai autó / Viper / Dodge / Chrysler

Brutális Challenger átalakítás

Az amerikai megalománia újabb diadalát figyelhetjük meg az Ultimate Auto Challenger újragondolásán. Big Block Hemi V8 és úthenger szélességű gumik hátul.

cimkék: tuning / Dodge / Dodge Challenger
videók

Ördögűzés McLaren módra

Mit tehet az ember, ha egy olyan Dodge az ellenfele, amit maga a sátán kerített hatalmába? Nem kell pánikba esni, csak a megfelelő eszköz kell a sikeres rituáléhoz.

cimkék: Dodge / Demon / Drag / McLaren

Pokoli csata

A Dodge házon belüli versenye rávilágít arra, hogy mit jelent a gyorsulási versenyen kicsivel több mint 130 lóerős teljesítmény különbség. A pokol macskája kiáll egy démon ellen.

cimkék: Drag / Dodge / Demon / Wildcat

Füstgép a pokolból

Az 1100 lóerős Dodge Challenger Hellcat egyértelműen gumiégetésre született. Most egy látványos kis videóban csodálhatjuk meg a pokol macskáját a természetes környezetében.

cimkék: burnout / Dodge

Dodge Chargerrel reklámoz a BMW

A BMW egy ikonikus amerikai autó segítségét vette igénybe a felfrissített elektromos i3 legújabb promóciójához. A csendes az új hangos, ráadásul jobban is gyorsul a bajor villanyos.

cimkék: BMW / Dodge / Charger

Kötélhúzás, ahogyan még nem láttad

Nem igazán értelmezhető, hogy mi történik ebben a videóban, de mindenképpen megkapó, ahogy három egymáshoz kötött amerikai izomautó színes füstöt okád. Piros és kék, avagy Hellcat duó a Viper ellen.

cimkék: burnout / kötélhúzás / Muscle Car / Dodge

Eldobta a Vipert

Az autós találkozók legkritikusabb pontja, amikor a spéci verdákkal el kell hagyni a helyszínt. Ilyenkor vagy egy Mustang vagy egy Ferrari törik össze, de azért más márka képviselői is iparkodnak.

cimkék: baleset / Viper / Dodge

Széthullott a Hellcat, nyert a Tesla

Ismét egy bátor jelentkező, aki gyorsulási versenyen akarta lenyomni a Tesla Model S P100D-t. Nem jött össze, már az első métereken elvérzett a pokol macskája.

cimkék: Dodge / Drag

Gumit éget a Dodge Durango SRT

A Dodge nem véletlenül büszke az új Durango SRT modellre. A családi használatra is kiváló nagy SUV 475 lóerős teljesítménye még azt is lehetővé teszi, hogy egy méretes füstgép váljék belőle.

cimkék: Dodge / burnout / Durango

Bekábítószerezve csapódott a rendőrnek

Amerikában az autósok egy igen bizonytalanul közlekedő Dodge Ram pickupra lettek figyelmesek. Már éppen értesítették a rendőrséget, amikor a jármű egy az út szélén álló rendőrautóba csapódott.

cimkék: baleset / Dodge / rendőr / idióta

Vadmacska a hóban

Egy Dodge Charger SRT Hellcat vajon pánikba esik, ha lökhárító középig érő hóval találja szemben magát? Nem igazán. A móka csak ilyenkor kezdődik el.

cimkék: Dodge / Charger

Burnout és az eredménye

Egy Dodge Challenger Hellcat mutatja meg, hogy miként pazarolják a gumit a nagyok. Pár másodperc alatt otthagyta az aszfalton a sport szett nagy részét.

cimkék: Dodge / burnout

Az erő a Dodge-al van!

Mi lenne, ha Darth Vader egy Viper lenne, a rohamosztagosok pedig Chargerek és Challengerek? Most megnézheted! Zseniális reklám Star Wars témára.

cimkék: reklám / Dodge

Lamborghini a Dodge ellen

Egy illegális gyorsulási versenyen nézhetjük meg, hogy vajon a Dodge Challenger SRT Hellcat, vagy a Lamborghini Huracan gyorsul jobban.

cimkék: Lamborghini / Dodge / Drag / illegál

Drift Nascar szívvel

Igaz, ennek a Nissan 370Z-nek csak a motorja érkezett a Nascar világából, ám így is világszám a mutatvány. Így szól a Dodge V8 versenymotor a driftpályán.

cimkék: drift / Nascar / Nissan 370z / Dodge

Mire jó egy Hellcat? És három?

Gumit füstölni és keresztben csúszkálni, arra viszont nagyon. Ebben a gengszteres hangulatú videóban meg is mutatják, hogy megy ez Amerikában.

cimkék: Dodge / Dodge Challenger

Extra vagány Dodge reklám

Van benne egy kis Miami Vice életérzés, ám mégis csak a Dodge bitang erős autóiról van szó. Na ilyen egy reklám, ami után tényleg akarsz venni egy ilyen autót!

cimkék: Dodge / Miami Vice

Testvérek csatája

Most megnézhetjük, mire is képes egymás ellen két Hellcat. A Dodge családi rangadója közúton, azaz Challenger és Charger gyorsulási verseny.

cimkék: Dodge / Charger / Drag

Helikopterrel az autó ellen

Esélye sem volt szegény négykerekűnek a helikopter gépágyúja ellen. A felvételek viszont gyönyörűek, de tényleg.

cimkék: UH-1 / minigun / Dodge / gun / baleset
TESZTEK

Törióra: 30 éves a Dodge Caravan Amerikaiak közt egy európai

Sokáig halogatták, végül hangos siker lett a kisbuszok és kombik keresztezéséből született egyterű. A Chrysler bátor húzása jót tett a cégnek és az amerikai autók hírének is.

cimkék: veterán / Chrysler / egyterű / Dodge / családi autó / amerikai autó
címke felhőfilmes autóhibridautókivetítőChryslerPuskádi JánospolitikaCadillactrailerjachtFiat TipoJurassic ParkbefutóJohn CenainternetR8 SpiderönzetlenrészedBMW M3Acropolis-ralidarálócseh autóOpel Insignia60ContinentalLamborghini HuracanCardokBMW 2-es sorozatNestor GirolamiletartóztatásTCR EuropeNissan MaximaErzsébethatótávHoldenSRTgyerekülésRimacMagyar Nagydíjrally du VARsütiszörnytesla model xFootkhanaPutyinBen AffleckTouareggerilladagadtPhaetonmenekülésmotorosrendőrPekingi AutószalonfelnialfaA5Volvo S90Anton Yelchinutcai versenykombi autóforma-1titaneldurranDániaCaterpillarBoxsterkalapácsfalsefalseNissan JukeMarcus GronholmbobpályaVolkswagen Up!Monacói NagydíjcélgépZ5Vilnerhot rodMarioHammankombiItaldesignpirosjárdaSCCNissan NotevodkaBaleFR-SCitroenMount EverestChevrolet Camaro Z/28Szingapúri NagydíjVelociraptorFiat 500nyári gumiautótolvajgolfautóUSAgumorRTRNismoleleplezésreggeliHenessey Venom GTlegóMuscle CarMercedes GLEQ60licitFerrarMalajziaAston Martin Rapide SGigafactoryukrajnaGT-RmunkagépFerrari 599 GTBrenault talismanDRIVE PILOTelektromosQValagútLamborghini UrusBajaThe Mint 400Skoda FabiatestautómosásMercedes Maybach.CarlexToyota SupraNémet túraautó bajnokságbajnokságZ06MikulásI8Lykanzsenialitásneed for speedPaul SwiftJanner raliIFApassatfokozatGhymkhanaMercedes-Benz SLS AMGGenfhulladékgazdálkodásland rover discoveryLada KalinaKodiaqleállásERCelaludtskoda 120sorozatgyújtogatásAthénKoenigsegg Agera HHAlfa RomoeSt. James EditionLMSNicolas CageomlástraktorNordschleifebemutatószerkezetBreitling Jet TeamRX-9mentésVerstappenbénaBethelformaFord F-150szedánRS4virtuálissnowboardLMP-1Szilveszter raliRubiconlerobbancars and coffeMemo GidleyszoknyaládaderbiboxkiállásgyűjteményVolkswagen Golftechnológiai30 WagonLancia ThemaGMC YukonFerrari F12NYPDarab autóCiprusvideó válogatásHorizonIndianői sofőrfelvonuláspörgetésSilverstoneijesztgetéskábítószerLamborghinivillámIndyCarBMW M760Li xDriveteherautóGenesisrányitáspiros lámparobogósGuerlain ChicheritDefenderSuzuki Kizashimólóroad rageSsangYongSpyderfelhasználóújjáéledmosásVolvo S70 RAero 8Renault TwingoApriliaverésjogLe Mans 24hGMCfejszelízingsorompóVolkswagen EosszabálysértésMercedes EVO 2névHunGarianChevrolet ImpalaPárizsi AutószaloneladakmegtaláltbetonkeverőForza MotorsportPikes PeakkutyakályhajótékonyságsportbüntetésAfrikaBMW 6-os sorozatLa TomatinaBYDGlobal Vehicle TrustTakatasprayRange Rover SportködBTCCCadillac EscaladekamerahójárójégesőoffroadErzsébet királynőGran TourismoKancsár FerencterepjáróFRwellnesssofőrös autóBaldwintörvényNasser Al-AttiyahbikaterepezésvadnyugatChevroletharrachIndyEurópa Nagydíjrajzpeugeot 205 gtiiphoneGLErészeg350zKerényi Ádámárokrinocérosztoyota land cruiserReal MadridGordiniRX-8végső állomástéli gumiteljesítménymérésgázAston Martin CygnetART4MOLkilencsebességes automta váltóInfinitiprojektorfurcsaságCitroen DS3WRCsérülésLaguna SecaAudi A2AgeraWill Stevensmercedes-benz econickommunikációnőkhegybentley mulsannekonvojajtókubaamerikaicadillac devilleOrlandoreklámbajor autóutcai autóenzo ferrariKiapeugeot 208 gtiKuala LumpurRenault ClioapaakkumulátorkarmagesztusSuzukavákuumRed Bull RingágyEMCJanner rallyMichael Schumacherdurvapisztolypeugeot 308 swPepsi MaxdöntőmárkákvasútLiberty WalkSuzuki SwiftKia NirorobotMANlamborghini gallardoautópiacvakvezető kutyaköztisztaság45HummerpénzszállítóMichelisz NorbertszakaszpedálDavid CoulthardhomokszimulátorautóútkölcsönzőVolvo C30Xszigetaudioesőmagabiztosságvírusizmozásbiztonságopel karlstábDC ShoesördögszekérStepwayGeelykínai közlekedésgépi mosóbmw 507DurangoGLCminigunGyulaRenault RShangprojektorPortugálianyíltnapesküvőLance StrollVivaroLamborghini AventadorvillamosKatarnyomtatásMission EHonda 2&4kápolnafelakadzerotornádólövéskétkerékWildcatStratosAygoDodge HellcatGT4tahójövőképbiztonsági rendszerDusterBulldogbeszakadt burkolatPorsche Mission EstophanninenPlútóFedExblack fridayFerrari CaliforniaBlack BearSeatbukáspaul walkerHumveeHyundai i30rabláshistoricgödörbölényOtt Tanakbioüzemanyaghíd csereAutopilotfékMercedes SLSrali-európabajnokságstartMazda CX-5Zengő MotorsporthajléktalanfelajánlásMarcello LottiSuzuki AltoSzilveszter rallyjavításközterület-fenntartótrezordízel botrányműszerfalOPCDemonyellowstonemotorRenault Meganetörök közelkedéshulladékgyűjtéskamerásOpel KadettNissan Silviaautós jövőmercedes-benz mlcújjáépültautmoataRickard Rydellkísérletbringanyújtott karosszériaBreitlingDTMsorsmúzeumXJFord Ecosportbesirtunkkereslet csökkenéscsattogástávirányítós autócitroen c-xrRange RoverMehdi BennaniWald InternationalAudi RS6TechnicLexus LF-SArichard hammondüvegkárStellakéselésedukációszirénaAlpina B12HollandiafékpadNimródCitroen DS3Mercedes CLK AMG Black Seriessteve mcqueenKazahsztánRCC3Opel AmperaCitroen C4 Picassovolkswagen bogárszemmozgásmázlistaNew Jerseyvolkswagen t1gazdagrepülőEVOsólyomSuzukiGT3Kínai NagydíjoperatőrMikkelsensütibessenyeyAntonin TlustaküldözésUsain BoltmárkapermetezésláncablaktörlőJean AlesiEnerGForceszippantós kocsiszörfSesto Elementotanulmányferrari 458 italiaversenypályaM8jean-claude van demmeáradásBMW X6Forms-1táskaoszlopNorvégiahuligánokDwayne JohnsontelefonMLBlada samaraUPSlövöldözésSLS AMGjubileumAMG GTGenesis G90sportszerűtlenbolondPosaidonpezsgőbarn findGMC SierraEurópa BajnokságUrusversenyautópaintballrollerAudi A3Super TrofeoExclusivegyorsulásFiestasebastien ogierBrilliancerendőrgördeszkarolls-royce phantomönvezetőRali VBausztrálFormula StudentHyundai Velosternyereményjátékvezeték nélküli töltésUH-1Mitsubishi LancerUAZWalterné Dancsó AdrienngokartbabafizetősHayden PaddonMichelinszlalomWankel motorWatkins GlenpápaatkinsonBMWPaul di Restaszabadidő-autószenzációLaFerrariFormulavisszahíváspályaszabályozásszarvasChevrolet VoltpénzzúzásSierraültetésW21324 órás versenyategoTrustszingapúrKevin AbbringSuzuki SX4kereskedésRobotruhaautógumiHonda Civic Type-Rbmw z2Mercedes jövőforgalomvillanyautóittas vezetőS1mutatványJeep Wranglerstreet raceCX-5tehénEvoqueEurosportvolkswagen jettacaddybrudercsajokerősgarázsajtóNorrdschleiferendőrségZumashowhackelésLettországháborúimpalaSochiIncMelbourneSRT ViperAsconaVATHCorvetteszupersportkocsiSportskátyúskoda superbAston Martin DB9Beppo HarrachtalálkozóForma-EfelfrissítéskergetőzésfolyóneuvilleISbikiniCaliforniadaruAudi TT-RSájulási5viccMonsterx6robotizált váltójelzésVolkswagen Jettapadkavolkswagen beetleATSSpa Francorchamps24hejtőernyőszilvszter raliShanghaiVilágbajnokságMcDonaldsautópályahangfalvásárlásPeugeot 206pótkocsiÉv autójaapokalipszisNissan rekordékszerHofmannFord MondeoV8 SupercarorigamiCreweszállítóGPSHollywoodRapidERZotyeátépítésBentley Continental Flying SpurMSata-ralielképesztőXC40szórásgázolásM6helikopterepizódőrületMbDesignDB11Ferrari 355 S Spiderpokolterelésangol autóhalottaskocsiboxerjávorszarvas-teszthivatalosVectramonte carlo ralilépcsőaranyde tomaso panteraForza 7Develvilágrekordporsche 959TucsonEric BoullierAmbienteR5ABTKovács TamásOpel AntaraPethő Istvánlancia deltagyilkossági kísérlettávolmaradásAyrton SennakipufogóHungaroringJedlik Ányos KlaszterOne:1Le MansW MotorsGoodwood Festival of Speedoldtimer találkozóvideóGiulia QVVida JaniNurburgrinrakétaV12Pace CarámokfutáselőjegyzésnavigátorSaab 9-3Porsche Panameracsodavasúti átjáróF40Mcarenautóipari visszahívásToyota RAV4flame warbmw maasaicaút2013poénBMW I8NicosíniCarConcepttalálmányinstinctmurvaRenault Clio TrophykazárJon OlssonLS 500hJosh CartusavTransformersjótékonykodásBruno SpenglerwrcGumpertOliver BlumeMasterBMW 2 Active Tourerrossz útfailpechreakcióMagyarországgiccsRoad AmericaBJ BaldwinFord Fiestarágcsálómajdnem balesetelmebeteggreenlineSuzuki Authenticsmexikói autóKoreai NagydíjtávirányítóskisfilmKarinanyirfasaromaferrari enzoPeopleVauxhallWTCCmenekülMitsubishi OutlanermedvetelepMáriapócsorosz közlekedéshőkameraA9m1raGumball 3000Cadillac ELRmelegedéskonzolrajtCrosslandHonda CivicTWOFACElexus nxfékútvezetésSmartBMW 3 GTnémet autóAlpina B7dudaLamborghini VenenoBambookombájnlabradorLevante2WDcsomagszállításToyotaborulJaguar XFR-SLandwindfejlesztésHadik AndrásbuszmegállóÉsztországTFSIAMG GT ROpel AstraátverésLand RoverT1NascarMogyoróddömperRali OBsofőrritkaságolajfoltszarkaCarlos SainzgyakorlatBMW 503csajozásanimációsautó lopásrombolászenepáncélosFanateckaszkadőrHummer H1SubaruEngstlerPro CeedRadicalSkodabevásárlástűzcsapközlekedésbiztonságfavágásSkoda OctaviaChevylevegő meghajtásleszállásürülékvetődéstörésOpel Adamvirtuál tuningForma-1 Spanyol NagydíjfegyverHonda JazzsordoMaserati LevantelakóparkrosszullétBMW 5 GTFord RangerfestésMercedes-MaybachOscherslebenbetonmásolásInfiniti M30dkirálynőfogászatszembe sávtilalomFiat 124 SpiderR3állatclioCupraSwiftfelúszásnapfénytetőShelby Daytona CoupeAlpinePaunézőkMcLaren MP4-12CkamikazebátorfűnyíróugratásAlfa 4C8-asToyota HiluxCadillac CTS500eaprkológyorsításbunkóGT40Formula RenaultGuardStingerhihetetlenreflekszbenceHUVPókemberKovács Ági34 órás versenyváltóTCRdrogherbieWRXcar pornZöld pokolmárkakupaTaycankézifékAusztrál NagydíjtuningscooterXD3digitálisTouristenfahrtlángszórókipörgésMercedes VitoSpongya Bobigazságszolgáltatásbolygódugattyús motorzombi8CFicza FerencKen BlockLFAbalesetekKadjarfóbiaCayman GTScélsvéd piacÉv Autója 2017egyezményMclaren 570S960őzAudi SQ7Alfa Romeo 4Ctérképszociautotalalkozotrutyifilmes autókhumorosolasz autóJohn Cooper Workskapacitásalternatív üzemanyagRXgyorsaságiDelta HF Integraleintelligensstop táblaKaiCitroen DS5szállodaCitroen C3hullámchris MeekeMaserati QuattroporteTitan XDPeugeotrondaGenfi AutószalonhőségProject OneQoroshot hatchvandalizmusLotus SUVTargamázliautó eladásAriel AtomköltözésorrszarvúbrutálMiataunboxingTokiói AutószalonkanadaRenaultbuffierelnökHaasmobilitáss60wiesmannQ5tolásszemetelésNASAlistaDisney46Egercsúnyaautó rongáláselektromos UTVirodaDronekhanaátnevezésSupermankörforgalomKharitoninstretchrongálásGuinness rekordhomokviharmodernKoenigsegg Agera RHondagyalogosvédelemtévéland rover discovery sportmásodszorPeugeot 2008Rafael NadalbérautóijesztésmentősverekedésLPGmercedes-benzInfernoPorsche 911 GT3bírságBessenyey ZoltánszélvédőmosóbiztosítófelahegyrerönkszállítóolajcsereLotus F1tanulmányautómini cooperhalálesetfilmesráfutás500e-tronjet-skiShelbyigazoltatásChiron SportautótesztRolls-RoyceelsőbbségAston Martin VulcankötélhúzásChevrolet Silverado205sátorAlpinamotorpalettaönvezető rendszeregyterűakciópro-tourerDaniel SordoelgurulMercedes-Benz A-osztálykoppintásemissziós botrányRali du ValaisJorge Lorenzopattogatott kukoricaAudi A6AEC Routemasterautomata váltóBuickpáncélozottMercedes-Benz G-osztályTigrisbakancslistaDaciaMatthew CampbellClarionlefulladExtremementővédelmi minisztériumcitroen cxJohannesburgkormányS10truckléghajtástoyota 2000 gtPontiacUltraOpellada 4x4FerrariSciroccoSennaBMW 5-ös sorozatAlex ZanardiLancer EVOSLKtöltővizes útEsteban GutierrezWillys. modernelakadtankolássugárhajtásúChristiano Ronaldooroszországfiat. fiat 500GymkhanaPriorTerrakhanaangol közlekedésS65Jari-Matti LatvalajógaSAS Iristuránzuhanáshőslexus rcAlpina B3GTBmacskaInsigniautcajason stathamtridentelőzetesCruzerendőrautóF50autósüldözésGT 4bicilisSWLand Rover DefenderToyota TundrafocihúzásAIDSüzemanyagPur BlancMazda MiataB11garazsösszehasonlítóUSA NagydíjhollandRed BullPlaystationvészfékBentleyAusztriakoncepció Bugatti Veyronbiztonsági autóMercedes CLARS6mandzsettagombterrorDél-Amerikajaguar f-typepullmannX6Mlimitált szériaOstbergTrans AMbaja 500polo r wrcraktárkínasmokeTestarossapieter tsientulajdonosDokkerwalter röhrlPriusQ6Dacia Logan MCVteddyOpel Cascadalimuzinmatt fényezésmarketingX1Alain MenuE30Smart ForFourHonda Preludestorage findGTOAudi R8VorsteinerMicheliszskylineélősivatagATS-VFerrari LaFerrarijapán autólefoglalt autókJaguar X-Typefejeshalálvonatjames bondcsempészetCamaroFord MustangA110EksoVestfüstrenault sanderolufthansadonutTwingoBMW 5Marine EditionalkalmazásS-Editionromán autóesésgyerekekSvájcToyota GT86Kodiakpalettaórafotónézőkompakt autóGallardoKodoMarchionnaTiguanYeongamNissan GT-RkatonaiPorsche 911lowriderbaleset tengelyhumországuldásCrossland XlökhárítóSebastian VettelBob LutzkrosszWorld Series by RenaultJames MaybalesetVelarhalálosheccbringásconvertibleelszabadult8Bentley Falconhyundai i20IrmscherOlasz NagydíjWranglerévfordulóéneksegítingyen autóRinspeedorosz autóRosbergRuforosz tuningJCWvároselszabadulegyterű autóford galaxyrepülCrystal HooksApplesylviaRollsgumiszalagpanzióhangutánzóhalottas kocsigyorsasági motorM0ADAC Deutschland rallyMarco WittmanAudi TTrevansVolkswagen PolorendezvénytartályF430IsuzusztorioroszszabálytalankodásVeszprémiX3GázosításélményautózásHooniganskupéMIGhard top275lazaford thunderbirdbillencshosszútávú autóversenyKia SoulCorsica-ralikulcselszabadult járműrekordSuperfastindításUTVrönkeszméletlenépítésszimulálásprototípusmérésToyota CorollabejelentésLance GilbertactrosGrand DusterBac MonobombabanCessnakátrányjégkaparóSuzuki VitarakilökésszerelőrobbanRS200autóbemutatógörkorcsolyahangpályanapCountachArteonrageAnniversaryÍrországEVKaroqOpel Zafira TourerdragsterNissan Skyline R343008RX-VISIONMonacofacebookkanyarstadionMercedes C-osztályJaguar XFRtéljégSpykerHockenheimXJ220Chevrolett CorvettevontatásLapraszerelt autóRowan AtkinsonTSImegelőző filmMaybachdonington parkToyota S-FRC8kihajtórégiVenezuelam5Pakisztánvicces videóOpel Magyarországgolyó458 ItaliaJeep Cherokeeporchearab közlekedésSuzuki SamuraiX-TrailkardiológiapulykaVolvo modellLas VegasP1szerződésBMW E30 M3Daniel RicciardoGT-86gyorsulási versenyTrabantRally du VAR 2012Italiafabalszerencsetaplóillegális versenysziklagyárivárosi miniMazda CX-9motorostragédiaBMW 1602roncsderbifeltöréshangvezérlésDragNissan SentraretrojégautóújszállítmányMartin CaceresSaabcigiGarázs TVBentaygalada grantapumpaPCWintercontactBrazíliaSamsungTimo GlockprankidiótawörtherseeharcTDIrush hourArab autózásDél-AfrikaMcFlyGinkötekedésbestselleramerikai autóCompassbrutál esésWSRBryan buffierMarbellaChargerKOERUSherpfiskerjátékautóSeat IbizaáremelésproblémaidősT-RocMercedes S-osztálycinemakínos esetjótétDavid HasselhoffadatokVRspeedExorcistrokkantNvidiaegyediBZZZGRMNSkoda Octavia RSteaserluxus buszBelgiumközlekedésWaymoHyundai GenesissertésStoffel VandoornekétkerekezésSergioTerrabrutálisbontási3prémiumautóNissan NV 200angol motorG63 AMGlehetetlenAudi Q2rajzfilmIATnagymamahumotGhostBMW X4tüntetésúj generációBarum-raliLummaveszteségi3 REXTesla Model 3X-osztályBMW M4 GTSBoston reptérgázrobbanásRodasAudi Prologue Avantgázüzemű autóA4SvédországCullinanakadálykamionsofőrRolls-Royce Wraith CoupepolgármesterHongkongF1ZFnagy sebességleopardsportkocsitelnöki ügydacia sanderoVolvo XC90MakitaYouabian PumajárókelőcrashPiercarlo GhinzaniPeugeot 308 GTiSiennaDaimlerSpaBitter SándortrükközésbeszakadtkávéSzlovéniaszánkókukásautóChicagoPetersenlakókocsiTim GáborChevrolet AveoKoncz GáborForma-2VályikisautóMercedes-Benz E-osztályScoutgyúrásgyászhírChallengeColins CrestYarisautosMercedes-Benz CLAKefo MotorsportEurosol-Honda Civic Type-RösszkerékinasChevrolet CaptivakiegészítőNikolaÁmon OlivérMazdaföldcsuszamlásMotegiCoca-ColapusztításVWNémet NagydíjROALvételbmw x1Peugeot 308PistafestékMissileamazonÉrdi Tiboryoautómentéspanoráma tetőversenygumimikrofonRed Bull RacingFernando AlonsoemberségXC60MomkhanamorganlángolM4 GTSDodge ChallengerkilökViperReptárSpanyolországPorsche BoxterLadaegzotikus autóLada 2104BoschdashcamkerékzebraszekértúraautódudebankautomataBMW 4-es sorozatrobogókit carbörtönFlamegyalogoscrash testIndiai NagydíjBMW 8ford s-maxkoreai autóminiszterelnökráncfelvarrásF12motorháztetőMax MosleytáncJensenMitsubishi G4skoda fabia s2000MotkányhajógengszterMercedes E-osztálytrélerbénázásrandipotyautasrugókrosszmotorNissan 370zelveszveradarDragon MountainszenzormegsemmisítéssafariBlazerTOP10karcnissan leafnapelemMagyar Termék NagydíjM PerformanceVeyrontotálkárrendvédelmi erőkBMW 4 Gran CoupéS600mocsárDodge RAMSlovakia RingOrosz Nagydíjeladó autóTacomakisteherautósávváltásRhys MillenSabine SchmitzP100DModel SBMW 1poloskaFormula 3Apertahonda integrahírkazahgőzgépDucatitilosromán közlekedésidiótaPeopleprofitKimi RaikkonenRat RodFiat 500LDB9borzsüllyedésHonda NSXG650ISISHyundai ix2030 évMarius Aasenvonulásvolkswagen borasúlyelosztáskörnyezetvédelemroadsterford c-maxF150quadTechartSinsheimbivalymentőakciófurcsa járműVenom F5időjárásTushkanovaAll-TerrainTouristenIndy 500virtuálkizárássárga570SijedtségroncstelepFord F150technikabiztosításTobias MoersSportwagonBarcelonaJannarellyQatargyorsasági obLamborghini DiabloAgera RSPeugeot 508Steve JobsHyundaielőzéselszállításgunAudi A8 L SecuritybiztonságtechnikaEclipseModel 3Bugatti Gangloff CoupehirdetésfuvarIrmscher InspiroX2szénaRallyerepülő autóMaserati 3500GTR8kereszteződéslyuklimbóMatteo MalucellihangutánzásFord Focus488GyurtacsalástanulmnányM550dizomautóhibaPorscheKia Forte KoupFittipaldiszelfiMercedesfisker surfBJarmageddonHiluxtargoncahányásAmerikai NagydíjVeneno RoadsterCross ConceptNissan IDxrottweilerLodgydacia loganlaptimeBill GatesOpen GTveteránMáltaparkoló asszisztensMP4-12CalvázcentenáriumValetparkolásflörtelsőtoyota versoMinyonMercedes-Benz SLSillegálVenommodellfrissítésnissan nv200AccordrobbanásSuperleggeratolvajsportautóJumpyhídMiami ViceChironAbu-DhabisikerVolvobmw m5ChicheritSSlelepleződésBahraini Nagydíjhókotrótilosban parkolásgyerek autóvéletlenForma-1 Bahreini NagydíjWRC3kezdőPolestarDetroiti AutószalonSebringlánykérésSolbergAlaszkaszakadékspanyol autóBMW E30terepHonda CR-VAudi S5CorbellatiFerrari FXXcars coffeMiniingatrident iceninissan gtrlimitáltctselektromotorspeakerdynoArany KormánykerékJapán NagydíjRon DennisautókiállításkarácsonykereskedőMarchionneretroautósunyiPorsche 911 Rbentley continental gtRaptormagyarYpres-ralibenzinkútMarvelfrancia autókaszinóSkoda múzeumForza Horizon 2Volkswagen PhaetonszaltóVolvo reklánmhalálos irambanCsehországlopottManor Marussialiepája-raliszőnyegbúcsúGTAkabrióJänner-raliforFiesta WRCImolaVin DieselfigyelmetlenbicikliútfilmtávolságIRCHong KongberagadDodge ChargerLuc BessonumbauZafirafelfutóvárólistahibridbiztonsági övbővítéskésésamerikai közlekedésTalismanSebatien LoebTrophy TruckautomatikamesefigurákbukfencConnectedDrivekorlátozásittasDannydrónúthibagázszivárgásKTMI-PaceVolkswagentáblamobile-Golfgyújtogató918 Spyderkörnyezetbarátrx8BonnevilleKlausz Kristófdigital lightAustinStelvioKanadai NagydíjfesztiválBarbieoldalkocsiTaco Bellidőmérő edzéscustom carfröcskölJerezbadassHoonicornOpel Adam RallyQoros GQ3JeepDucatoSpanyol NagydíjForma-3oroszlánévnyitóLancertűzoltóHeinz-Harald FrentzentorlaszEscortvasúti átkelőMike Troutchrysler 200FocusMercedes S-classClimbkhanakézikönyvplázaokos fényszóróBob BellgyanusítottLamborghini Veneno RoadsterGTVtűzijátékképtrollháromkerekűAmpera-e3Dveterán autómotogpdoppingvizelhavas útSibiu-raliDacia DusterDakarkémfotóAventadorYas Marina Circuit44japán közlekedésgalambfelelőtlenKevin Magnussenring-txizúzóburnoutTom Chiltonpremierporral oltóShelby GT350RMaserati GranTurismomanuális2CVMotorsU2szállításrendszámelakadásdagálySuper SportTipojó emberTata ZicacsehadásOlaszországOlssonAMGDevel SixteendodzsemMicraugrástúraautó világbajnoksághódmezőrületaudi q3Skoda CitigoStockholmEmilyBudapestLamborghini MurcielagoLanciaAston MartinbuszManorMNASZSecurityFerrariPeoplefekvőrendőrKAMAZRenault TrafficFranciaországOlivier PanisgyorshajtáskigyulladtKugacsereCygnetyoungtimerhátsókerékMcLarenTatalezárásLexus ISSigdsrallyInterlagoshűtésvolkswagen golf sportsvanXJ13720Spapturán frigyesPharrel WilliamsDan BilzerianFalconlángoknapenergiaAirscarfRali EB3d nyomtatókülönösmercedes-benz s-osztályML63 AMGMartn Prokoplopott autóamerikai humorRolss-RoyceEliaAudi TT CupkersNeonriasztóSpecialerolls-royce wraithMr.Beanjapán piacNissan MicraRallyázsiai közlekedésA-osztálycserbenhagyásFerrari F12 BerlinettaFerrari F40 LM BarchettaMini Paceman488 PistaSTielőzSebastian LoebbalesetmegelőzésCaterhamSTLukács KornélfegyveresektaxiRobert KubicaFord Fiesta RS WRCPokemon GoNovitecTyler WitteparkolóErwin WurmszerencseSmart CabrioToyota EchofelfüggesztésegykerekezéssvédNürburgringhóembermackóeletkromos autóFuriousHeritagemobiltelefonközúthernyótalpdaewookarbonProteamCadillac ATSjó sofőrGLB812számozásplatformBullitbambuszeladásCsillagtúraSpirit Of EcstasyMercedes SLS AMGGiuliakicsúszásAndy PriaulxHuracamAudi RS3szondaForzaHalid Avdagiccsúszós útSonicPepsiVetteSan DiegokajazúzdarongtrolibuszcrossoverMaseratiNyirfás Juliannaselfiekatonamercedes-benz c-osztályTraficatvbunkerdemonstrációversenysportlebukásTolemanhackerLada VestaraliLaFerrari Apertaautós üldözésreflexszörnyQoros 3jelzőoszlopFrankfurtRenntechspanyolJaguar XKR-SBMW M2PiquetMexikógyerekarabintruktorVW GolfátadásGhibliszolnokIED SyrmaAdria CennikedvezményYamahaWWEerőszaksárga zászlóRally CupkatonákdűneBugatti Veyron SS458gyárOutlawSemabox458 SpecialeNissan Skyline R33lincselésEtnabarátnőspeedzonemeganeTieCentenariooff-roadWTCRvízbenBelga NagydíjbaseballMiguel MolinaKrózser Menyhértrali-világbajnokságVolkswagen TouaregBatmancsomagpókSubaru ImprezamotorhibaAMTSVila RealNagy FutamPeugeot 208NissanZR1subaru wrxSUV911JaguarkráterKia RioCintraLASixtszétveriGoProNissan GT-R R34roncsautótemetőWolfsburgkárosanyagGyulay Zsoltbritish greenFiatkínai autóJeanner rallyApollorasszizmuskonföderációs zászlótúlméretestesztpályakémfotókösszehasonlító-tesztszéksuzuki balenoKeszthelyi Vivienmanőverbmw m4freightervadászatvisszapillantóUbermeglepetéssubaru wrx stiGuerlainsípályaborulásautóMercedes G-osztályOpel CorsaNeymarfisker karmakigyulladáldásOsloMagnus WalkerlövegA120amerikai rendőrségelsüllyeddrágarakományXVWRX STItankDodge DartszörnyetegCorvette Z06GörögországFiat PandaSergio MarchionneAbu Dhabi Nagydíjrobotizált autóhelyszínelésofficialx7hirtelen kormánymotokrossz3D nyomatásHuayratéli közlekedésBuggyzsiráfPorsche 993féktesztAcura NSXHennessey VenomautópályamatricaMercedes-Benz M-osztályMcLaren 12cElon MuskFenyr4x4pickupNissan AlmeraNMarconicherokeeDaytonaDél-KorealuxusVitospecialNetflixlovaskocsiMick SchumacherfutárablakkólaSport SVRhibrid autótesztSubaru ForesterMonzafelvásárlásjátékkonzolSpielbergMoszkvabűnözésChevrolet CamaroChevrolet Corvettejeges útBútor RobiRoad RoverMad MaxbicajSVkiállításFord KugaluxusautóPeugeot 207füves cigiAcuraégő autóChelseawclopós autóBloomAudiEF7Lada PrioraimportFordInsanitydrámarobbantásvolkswagen eco upjarri-matti latvalaillatbakiMaláj Nagydíjszelektív hulladékMcLaren P1BMW Z4autósportX5Moposszumöregolaj4MATICJustin WilsonitalBuick RivieraLexuszsúfoltságToyota Yaris RSKTM X-Bowörök garanciatolatásaratáselektromos autódízel motorfurgonbérlés6x6defektforró vízDodgeidiótaPeoplePeopleCountrymanközelHillclimbcsaládi autóFerrari 599 GTOtengerelektromos autózásépítkezésJaguar XFbéreltünnepi modellRober Kubicajelmezlábbal vezetForma-4BMW 7schumacherRWDPanamera Sport Turismogyőri Audi-gyárchevrolet cruzehaszonjárműTAG MotorsportChuck NorrisamerikaérintőkijelzőMaserati QuatroporteBMW 6Brit NagydíjspecifikációkDavid BrownJensen InterceptorJeff GordonSnowkhanalányDoritosKertész KrisztiánhooniganéjszakaNoodleporsche macanyoutubecsúszásVignalefelhőLPjwrc760LiAlfa RomeoLandauletmozidugóSMSFestival of SpeedRapidGoogleevolúcióGeneral LeeGLAMadárGódor BarnatemetkezésHappyVFTSvillámlásYuliannaG63együttműködésChevelleMercedes GPKecskeméti BalázsimprezapostásHill ClimbWalter CsabaFelix BaumgartnerPosrcheprofilandolástetőrobotautóhavazásdriftCayman Slisztgarazs.tvfrontálHyundai i20 WRCversenymarkológőztűzoltóságtúlkeresletepilepsziaTata NanoesteFIA GT3extra 300Rubens BarrichelloD3 GroupfarmerlökésKomáromViper SRTMonte Carlo rallyToyota PicnicE63 SstatisztikaKia Ceedközterület-fenntartásS90kamionquadskiCaymanvízszemétszedésnémet sportkocsiaudi a4Redtámadástilos parkolásEasytronciHarley-DavidsonNAAFRoberto MerhibűncselekménygyalogFord RacingrepülésMazda35008Westfield MegabusaLada NivaösszefogásBlackfrankfurti autószalonlancia fulviaÚj-ZélandámokfutófoghúzásKonatávirányításgumiégetésKetterer ContinentalPHEVMulholland DriveDCWaldowlángOpel GTColoradocobra 11automataelső vásárlóMercedes A-osztályColin McRaeSLCnői vezetőSvéd raliGTClarksonPSAbalhéAudi A8 L ExtendedFinal FantasyTallindízelautóMitsubishiparasztMitshubishimezőgazdaságDacia DokkerBMW X5Brazil NagydíjdiszkóbunyótrükkAxiállasszóelefántScoutlineKia Picantoford kaGorillazFCAnissan navaratávirányítós indítóbatmobilegurulRomániaalvásLykan HypersportVlagyimirautolivJakus Tamás

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.