keresés eredménye

amerika

videók

A betonkorlát életet menthet

Amerikában egy dugóban ácsorgó autós fázott rá majdnem arra, hogy egy szemből érkező pickup sofőrje elvesztette az uralmát a jármű fölött. Szerencsére a betonkorlát szépen tette a dolgát.

cimkék: baleset / amerika / betonkorlát

Menekült, felkenték az oszlopra

Amerikában nem viccelnek a rendőrök, ha meg kell állítani valakit. Itt van például egy lopott verdával menekülő bűnöző esete, akit úgy raktak rá az oszlopra menet közben, hogy azt nézni is fáj.

cimkék: baleset / amerika / rendőrség

Sült krumplival büntet az országúti igazságosztó

A fekete pickup nem nézte jó szemmel, hogy a fehér platós a kanyarodó sávból haladt tovább egyenesen. Jött is a büntetés sült krumpli formájában, de természetesen utána a kakaskodás sem maradt el.

cimkék: sült krumpli / road rage / amerika / idióta

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Rendőrnek hitte a tűzoltót, elfutott

Amerikában egy férfi annyira megijedt, amikor a szirénázó tűzoltóparancsnoki kocsi mögé ért, hogy jobbnak látta inkább az autót hátrahagyva elszaladni.

cimkék: idióta / amerika / tűzoltó / elszalad

Megijedt, majd egy háznak hajtott

A pórul járt autós egy kicsit túlreagálta a helyzetet. Az igaz, hogy nem állt meg a stop táblánál a pickup sofőrje, de azért lehet nem kellett volna nekihajtani az első háznak.

cimkék: baleset / amerika / stop tábla

Gengszterélet egy autó szemszögéből

Egy amerikai gengszter banda mindennapjaiba nyerhetünk betekintést ezzel a videóval. Na de miért fogott meg minket ez a kis szösszenet? Azért, mert egy autó szemszögéből mutatja be az egészet!

cimkék: gengszter / amerika / autó / bűnözés

Lamborghinivel versenyzett a rendőr

Amerikában egy Lamborghini és egy rendőr versenyét sikerült levideózni. Természetesen azonnal felmentették az érintett járőrt, a további felelősségre vonásáról még nem döntöttek.

cimkék: Lamborghini / verseny / rendőr / amerika

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Burnout után elgázolta a rendőrt, majd elhajtott

Először azt hihetnénk, hogy egy filmes jelenetet látunk, pedig semmi ilyenről nincs szó. Csupán ennyit tesz egy burnout után rendőr gázolás, na meg egy fejkamera, ami követi az eseményeket.

cimkék: burnout / Mercedes / amerika / rendőr

Fedélzeti kamera a múltból

A fedélzeti kamerás videók fénykorát éljük. Szinte naponta kapunk újabb gyöngyszemeket, főleg Oroszországból. Amit most láthatsz, az viszont az amerikai közlekedést mutatja be. Nem új, hanem több mint száz éves.

cimkék: amerika

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Kétszer is balesetet okozott pár kilométeren belül

Egy amerikai nő kétszer is belecsattant egy másik autóba pár kilométeren belül. Nem tudni, hogy pontosan mi tartotta hatása alatt, de nem nézett ki túl jól, amikor kérdőre vonták.

cimkék: baleset / amerika / cserbenhagyás

Autók közé zuhant a kisrepülő

Amerikában lámpánál ácsorgó autósok szeme láttára zuhant egy kisrepülő az útra. A brutális becsapódás és a robbanás csodával határos módon nem követelt halálos áldozatot.

cimkék: baleset / amerika / repülő

Kiugrott a csomagtartóból az elrabolt nő

Alabamában egy férfi a kocsija csomagtartójába zárta azt a nőt, akit pár órával korábban elrabolt. Egy benzinkútnál sikerült az áldozatnak kiugrania, ahol azonnal segítséget is kért.

cimkék: amerika / benzinkút / rablás

Szerelőműhely udvarán landolt az autó

Amerikában egy autós nagyot esett az autópályáról. A helyzet pikantériája, hogy pont egy szerelőműhely udvarán landolt. A hely tulajdonosa elmondta, hogy ez volt a nyolcadik alkalom, hogy az égből hullott az ölükbe a munka.

cimkék: baleset / amerika / repül

Lelökte a hegyről a hókotrót

Amerikában egy kamion kezdett el előzni egy hókotrót. Nem sikerült a manőver, ám ennek leginkább a munkagép itta meg a levét.

cimkék: baleset / amerika / hókotró

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Beszorult a feje az autó és a fal közé

Elég értelmetlen és súlyos baleset történt nemrégiben Amerikában. Egy 19 éves fiatalember feje valahogyan az autója és a fal közé szorult egy McDonalds mellett. A rendőrök szabadították ki.

cimkék: amerika / McDonalds / baleset

Ilyet csak a Cobra 11-ben látsz

Nem tudni miért, de az SUV tulaja megállás nélkül hajtott rá az út szélén várakozó trélerre, majd némi bukfencezés után csendben megállapodott.

cimkék: baleset / ugratás / amerika / tréler

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport
Hírek

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Vett egy garázst, egy Corvette volt benne

Amerikában egy srác megvásárolt egy lezárt garázst magának. Amit benne talált, arra nem hogy ő, még a tároló eladója sem számított.

cimkék: Corvette / amerika / Z06 / storage find

Meglógtak a Ferrarival

Amerikában egy ügyes húzással, na meg a felelőtlen inas közbenjárásával kötött el egy Ferrarit egy férfi. Csak csajozni akart vele, ám természetesen lebukott.

cimkék: Ferrari / amerika / inas

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Autógyártó perel egy játékgyártót Amerikában

A katonai Humvee-ket gyártó AM General még csak most döbbent rá, hogy elég sok számítógépes játékban és filmben megjelenik a termékük. Perre mennek.

cimkék: amerika / Humvee

VFTS Ladát árulnak Amerikában

Egy VFTS Lada ma már nem mindennapi látvány. Főleg teljesen felújított versenykész állapotban... Amerikában... Magyar származással... Fokozzam még?

cimkék: Lada / amerika / VFTS

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elrabolva

Liam Neeson után egy amerikai autókereskedő is komoly slamasztikába keveredett, amikor két ember a bemutató autóval együtt rabolta el. Akciófilmbe illő a sztori.

cimkék: amerika / rablás

Nem úszta még meg a VW a botrányt!

Ugyan az elmúlt hetekben már kevesebbet lehetett hallani a VW körül kialakult emissziós botrányról, ám ez nem jelenti azt, hogy vége van a meghurcoltatásnak. Rekord bírságot akar Amerika.

cimkék: VW / amerika

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Mad Max verdákkal fuvarozott az Uber Amerikában

A Mad Max videojáték megjelenése alkalmából helyezett szolgálatba az Uber hat darab apokaliptikus autót Seattle-ben. Óriási volt a siker.

cimkék: amerika / Mad Max / Uber

Guruló kápolna kiadó

Egészen elképesztő dolgokat raktak már eddig a történelem során kerekekre, de kápolnával még eddig nem találkoztunk. Most Amerikában van egy kibérelhető hiánypótló példány.

cimkék: kápolna / Las Vegas / amerika

Kolbásztörésre került sor

Meglehetősen ritka, hogy kajáról számolunk be, de ez esetben nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül. Amerikában sikerült összetörni egy mozgó kolbászt az autópályán, talán egy kis mustár és friss kenyér még tud rajta segíteni.

cimkék: amerika

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Pirosra fújni egy DeLoreant? Vétek!

Mielőtt elfordulnátok ettől a DeLorean-től, várjatok egy picit! Tudjuk, hogy egy ilyen kocsit lefényezni hiba és őrültség, mi mégis adunk neki egy esélyt, már csak a története miatt is.

cimkék: amerika

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

Visszalopta a lopott Ferrarit

Alaposan megleckéztette a kaliforniai zsarukat egy autótolvaj. Miután lefoglalták az általa eltulajdonított Ferrarit, még egyszer ellopta.

cimkék: Ferrari / amerika / tolvaj / 458

Dolgozók között sorsolták ki a jubileumi Camryt

Általában az ilyen autókat kiállítják a gyár valamelyik múzeumában, de a Toyota most inkább jó célt szolgált.

cimkék: japán autó / Toyota / szedán / amerika

Csillagmotor egy régi Toyotában

Őrület, mire képes valaki, ha csak úgy belebotlik egy eldobott motorblokkba. Persze egy repülőből származó csillagmotor elég izgalmas cucc, pláne, ha sikerül életre kelteni.

cimkék: japán autó / Toyota / versenyautó / amerika

Platós VW Bora házilag Építs magadnak VW pickupot!

Amerikában mindegy, milyen a verda, csak platója legyen. Ha nincs, akkor építenek rá. Ráadásul akár magadnak is megcsinálhatod otthon saját platós Volkswagened. Már ha erre vágysz.

cimkék: volkswagen bora / volkswagen jettacaddy / pickup / amerika / német autó / Volkswagen

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Visszatérhet Amerikába a PSA

A PSA két márkája, a Peugeot és a Citroën 25 éve hagyta faképnél az amerikai piacot, de egy friss hír szerint a vállalat a visszatérést fontolgatja. Azért nem mostanában lesz.

cimkék: Peugeot / Citroen / PSA / amerika

Kötelező lesz a tolatókamera Amerikában

Amerikában túl sok baleset történik figyelmetlen tolatás miatt, úgyhogy elektronikus mankót kapnak az autósok. 2018-tól kötelező a tolatókamera, a gyártók 2016-ban kezdik az átállást.

cimkék: amerika
TESZTEK

Viszlát Amerika, ahogy kell

Hazafelé indultunk, de nem bírtuk ki, hogy útravalóul ne vigyünk magunkkal némi morzsát a zsebben, hogy emlékeztessen arra, ami az itteni autózásban jó. A szabadságra.

cimkék: amerika / speedzone / cars and coffe / Bob

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A tiltott raktár

Ez itt az a hely, ahol csodaszámba megy az is, ha fotózni hagynak. Ne kérdezzétek, hogyan sikerült ide kamerával bejutni. A legtöményebb autóbuzéria, amire valaha is vágytál.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Lyukra futottunk. Majdnem.

Azért itt sem minden kerek és rózsaszín, duplakúpot kaptunk két esetben is, de nem adtuk fel és a végeredmény...nézd meg magad! Figyelem! Tudod, mi az a Klexus?

cimkék: amerika / speedzone / adás / Cars&Coffe

Űrsikló vagy zűrsikló?

Talán az egyedüli gép, amit már soha nem áll módunkban kipróbálni. De ha lehetne, akkor sem mennénk a közelébe. A siker útja a hősök csontjaival van kikövezve.

cimkék: speedzone / adás / amerika / űrsikló

Nincs tovább, ez a vég

Vannak gazdag emberek és vannak nagyon gazdag emberek. Vannak, akiknek jó az ízlésük. És olyanok is, akik tudnak vezetni régi versenyautókat. De nagyon kevesen vannak olyanok, akik mindhárom halmazban benne vannak és mégsem oltári, pökhendi bunkók.

cimkék: amerika / speedzone / Canepa

Paganik, GTO-k, agyhalál

Milyen az, amikor hörögve-röfögve koncentrálódik pár milliárdnyi dollár egy helyen, csak hogy kicsit megmutassa magát és égessen némi benzint? Legendák között jártunk és megtaláltuk a legpolgárpukkasztóbb autót is.

cimkék: találkozó / amerika / speedzone

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Így vétkeztünk mi (Speedzone Menni Amerika S04E10)

Mindent megpróbáltunk, de az összes jóindulatunk ellenére sem sikerült törvénytisztelő magatartást tanúsítanunk. Sajnáljuk. Egy kicsit.

cimkék: amerika / speedzone / roller

Az amerikai nepper (Speedzone menni Amerika S0409)

Teljesen véletlenül futottunk bele az orosz nemzetiségű kereskedőbe és ha már ott voltunk, megkérdeztük, hogy is megy a bolt arrafelé.

cimkék: amerika / speedzone / nepper

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Shelbyk, titkok, őserő (Speedzone menni Amerika S04E07)

Tudtad, hogy van olyan autógyártó, ahol a főnökök is csapatják és a kocsi alá fekszenek, ha kell? És hogy mi volt a Mustang nagy baja?

cimkék: speedzone / amerika / Shelby

A leghajtósabb verseny

Ideje volt kizökkenni a komfortzónánkból és kipróbálni valamit, amiben rengeteg a magnézium és a saját erőd adja a tempót.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Millió dolláros bébik

A Robinson helikoptergyár adott helyet annak a rendezvénynek, ahol megfért egymás mellett a Ferrari, a Mustang, az ultramodern vadászbombázó prototípusa és a P38-as veterán. És még minket sem dobtak ki!

cimkék: speedzone / amerika / repülés / kultikus autó

Az auto-show, amit nem ismersz

Mialatt Párizsban nagy csinnadrattával mutogatták a visszapillantókamerás Audit, addig itt eladtak belőle ezret. Ilyen a nagy autópiac.

cimkék: amerika / speedzone

Homokdűnék esete a buggykkal

Avagy: hempergés a parton, lélekvesztők a dombon és naná, hogy megszívtuk.

cimkék: speedzone / Buggy / amerika / dűne

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E28 Viszlát Amerika és ami kimaradt

Véget ért ez a remek sorozat, de a végére is maradt benne annyi vitamin, hogy könnyesre röhögjük magunkat. Ha kíváncsiak arra, milyen ötleteik vannak a holtfáradt embereknek és hogyan szívattuk egymást, akkor tessék!

cimkék: speedzone / amerika / Hollywood / LA / Pista / bruder / bence

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E24: Pityu és Marcipán Csodaországban 2.rész

Folytatódnak kalandjaink a világ legdrágább autógyűjteményének útvesztőjében. Ha elég merész vagy, velünk tartasz ezúttal is.

cimkék: amerika / speedzone / filmes

Speedzone S02E22: A világ leggyorsabbjai

Amit itt látsz, az a legextrémebb őrület, ami kerekeken mozog. A háromezer lóerő csak a belépőszint, a felrobbanó motor teljesen hétköznapi, az ötszázas tempó csak egy szám. Emberek lövedékekben, óriási üzlet és látványosság.

cimkék: speedzone / amerika / Drag

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Amerikát kéne másolnia az F1-nek

Juan Pablo Montoya szerint a Forma-1-nek példát kellene vennie az amerikai sorozatokról, ha újra menő akar lenni a szurkolók körében.

cimkék: F1 / forma-1 / amerika
címke felhőXJNissan Skyline R33Spirit Of EcstasyHenessey Venom GTJensen InterceptorMarconilövésRomániamercedes-benz mlckulcsMinigyerekülésFormula 3actrosQoroskamerásScoutExclusivepumpalebukásUSAneed for speedBMW 6TrabantmagyarRafael NadalKia Forte KoupNissanmorganRally du VAR 2012Nissan AlmeraTobias Moerslimitált szériaAudi A8 L ExtendedJeff GordonverekedésR8EtnaMotkányTim GáborSentrydragsterForza MotorsportretroautóJaguar XFRWill SmithISISsziklaLance StrollföldcsuszamlásQ60Kugaextra 300ford thunderbirdtévétérképmotorhibaversenyautóTesla Roadsterpeugeot 308 swSkoda OctaviaWaldowWranglergiccsillatCsillagtúratávolságintelligensVeyronbestsellerfilmrali-világbajnokságjapán autóManor MarussiajógasorompóútgyújtogatásKoenigsegg Agera HHautóbemutatószociautotalalkozoCarlextrezormázliWalterné Dancsó AdriennmodernékszerKaijwrcgalambsportbiztosításpolgármesterTWOFACEillegálVW GolfX-TrailhangprojektorpénzMogyoródQ5T-CrosssnowboardelőzetesYamahaelektromos sportkocsiHoonicornszimulálásgyászhírMazda CX-5kiállításLevanteTyler WittetotálkárnyomtatásAirscarfAusztrál NagydíjMaseratiolcsó márkavámTouristenelefántkölcsönzőA4bicilisegykerekezésFrankfurtLS 500hfejszeközelNeymarFiat 500LsólyomKlassentehénkormányhumorosLamborghinihalálos irambaningyen autórajzMcLaren MP4-12CGhiblilerobbanIndy 500Dannyland rover discovery sportRapidEfilmes autószerkezetJeep GladiatorMcLaren P1egzotikus autókergetőzésluxusGRMNFernando AlonsotúraautóNémet túraautó bajnokságjátékkonzolMercedesvadnyugatmarkolóHockenheimBMW 2-es sorozatHongkongspecifikációkEQCnissan leafutcai versenySanta CruzharrachNeonBMW 4 Gran CoupéBMW E30 M3X-osztályteherautóJaguar XFszemetelésNissan JukezenetávolmaradásMcFlyMaserati Quattroportetoyota versoToyota PicnicMike TroutNissan SilviaMercedes-MaybachVivarorugóApertabmw z2randibikaAMG GTelektromos töltőRange Rover SportBelga Nagydíjelektromos autózás3D nyomatásAveolimuzinromán közlekedésStoffel VandoorneösszefogásspeciálisJohannesburgGódor BarnapadkacsúszásFranciaországjövőképPeopleVauxhallPethő Istvánoff-road8CJerezNetflixmúzeumOutlawhíres autóRgyárleállásContinentalNürburgringFerrari F40 LM BarchettaChevrolet VoltcsereÉrdi TiborbajnokságrombolásQ6Lada PrioraOPCpieter tsienrágcsálóSTszenzációfelajánláscrash testprofiNissan GT-RLe Mans 24hstarthangutánzóSportsmezőgazdaságbővítéstávirányítósbolygódugattyús motorbakancslistaMercedes Maybach.Black BearAWVMercedes CLAszáguldásarabKia SoulKarsanmegszorításhibaszolnokBZZZHyundai i20 WRCEurópa NagydíjModel SrányitásSilveradoUH-1furcsaságMarine Editionstop táblaPorsche 911 RRickard RydellFerrari F12lincselésstreet raceZ5BMW M5 Competitonbeszakadt burkolatJozef KabanLamborghini AventadoroszlopszingapúrOpel AntaraAgeravodkaLance GilbertIndiaProject OneAston Martin VulcanMazda CX-9villámForma-3Mitsubishi OutlanerGarázs TVegyterű autókizárásmólósípályaEvijatávirányításCardokSRTFenyrijedtségijesztésléghajtásneppermatt fényezésbabaRTRImolakötélhúzáshaszonjárműMax MosleytilostitanToyota RAV4TipoherbiepostásG63 AMGnyirfas8dashcamTitan XDsorozatdodzsemCygnetCentenariokazárRSQ E-TronVeneno RoadsterW213DodgemacskaSaab 9-3bicajdarázshalálautóMercedes-Benz A-osztálykilökrendezvényShelby Daytona CoupeAudi Prologue Avantgyalogfilmes autókDwayne Johnsonvasúti átkelőgumiszalagEurópai BizottságHonda JazzalvázApolloÜvegtigriskörforgalommexikói autóHaasborulTolemanszállítóugratásT-Rocpanziógarázsajtókülönöspoénösszehasonlító-tesztalkalmazáshivatalosPeugeot 508HollywoodGTgyalogosRX-8Suzuki AltoRedelső vásárlóBahraini NagydíjcrossoverEl CaminohibridOlaszországVectraCintracélgépmegelőző filmPiquetfelnifestékAEC RoutemastervárólistaToyota S-FRinasDC ShoesGallardodagadttrükkARTCitroenbiztonsági rendszerRoad AmericaBMW 5-ös sorozatGuerlainalternatív üzemanyagraliSuzuki Authenticsdoppinglopott autóKikiTFSIrobotGooglekajanyerészkedésCipruselszabadulkukásautóVila RealSebastian LoebgyárbezárásarmageddonFiestaDacia Logan MCVtűzoltóságClarionWalter CsabaChargerheccPace CarAlpina B3PumalehetetlenburnoutbalesetekOpel Adam Rallypiros lámpahumotberagadLa Voiture NoirehulladékgyűjtésSteve JobsbambusztúlkeresletVFTSvandalizmusSCChihetetlen4MATICXVdudaScalaA120automatikatűzcsapXoroszországCorvetteBoxsterkonvoj911 GT3 RSjávorszarvas-tesztSilverstonePokemon GoVolvolada grantaorosz autóIncMercedes-Benz G-osztálykéselésszarkacrashkihajtóShanghaiwtfConnectedDriveBlazerApriliaVlagyimirJon OlssonBertha Benzautós jövőx6Gyulay ZsoltVATHAlpinadaewooMission Ei30 WagonpotyautasSirokpullmannMercedes CLK AMG Black Series3Dadatoklegdrágábbhibrid autóCadillac CTSSuperfastAlex ZanardiKOERUjarri-matti latvalaFerrarLiberty Walk911 GT2 RSvásárlásBuick Rivierademonstrációgyárjeges útDaciaHennessey VenomálcázottQoros 3Countrymanforró vízEVPeugeot 308összkerékNismoHonda CivicsordoJeep WranglerLand RoverfurgontragédiaelmebetegAutopilotmutatványszakadékForza Horizon 2terrorzsenialitásdöntőAmerikai NagydíjsérülésapaLexus ISvészfékF8 Tributobicikliútctssütiszörnyi3 REXRubens BarrichellolicitmobiltesztNYPDkapszulaAfrikaAwainPeugeot 308 GTiSeltosEvoqueDokkersofőrös autóbuszMegane RS TrophyládaderbidizájnstúdióSuzuki KizashiRali EBterepjáróVolkswagenCayman SPro CeedGrand Cherokeevédelmi minisztériumMarius Aasenjaguar f-typeBentley FalconPókemberzuhanásautóipari visszahíváshírekgunDavid HasselhoffCaterpillarTokiói AutószalonDemonbefutókilökéskerékvetőSpanyol NagydíjPolestarspanyol autófelúszásLada Kalinaoldtimer találkozógengszter918 Spydercustom carValenbérlésliepája-raliQatarHalid Avdagicelektromos terepjárónavigátoregyüttműködésKancsár FerencSupermanHappyhíd csereDél-AmerikarobbantásMikkelsenKriszRali du ValaisárokwellnessintruktormobilitásMinyontartályColin McRaeEngstlerünnepiGazoo RacingEgerMaláj NagydíjelszaladparkolásChiron Sportszedánördögszekérelszabadult járműmandzsettagomb488benceRacing EditionzebraRX-VISIONévnyitóteljesítményméréstalálkozóTestarossaLodgyXD3taplóijesztgetésretroráncfelvarrásEspadatrailerUAZMonsterdigital lightnémet autóelőzgarazs.tv205superquadfrontálSpielbergritkasággépi mosóukrajna458 SpecialeterepChevrolet AveoKrózser MenyhértAdria CenniM6ToyotatornádóWintercontactfelfutóAcropolis-raliapokalipszisSSBZolasz autóCrossland XPlaystationInfernokijelzőhalottaskocsiVolkswagen EosHillclimbMonacói NagydíjMercedes-Benz SLS AMGSkoda Octavia RSCuprasúlyelosztásFelix Baumgartnerautópályamatricahosszútávú autóversenygyerekBMW 4-es sorozateszméletlenáradássubaru wrxDragV8 SupercarSuzuki VitaraDodge ChargerOpel CorsaelbocsátásDevel SixteenAmbienteBentley Continental Flying SpurrakétatáncLamborghini DiabloZumaFerrariPeopleFiat TipoLuc BessonpermetezésJaguar XKR-S24hamazonTata ZicaFord RangerneuvillekéziféktervezetSiennaTwingosertésvasúti átjáróToyota SuprabakiSRT Viperbiztonsági övSanta FeBaldwintuningAbu Dhabi Nagydíjalvásévfordulófuvarcobra 11Ferrari F12 BerlinettaF150LaptimingMartn ProkopdrámafociSuperbikeR2Porsche 911statisztikapisztolyChuck Norrissebességmérésblack fridaygokartStellaNiro EVMercedes SLSPepsiDánia45Kharitoninmozitéli közlekedésállatAudi Q2Swiftluxus termékszelektív hulladékSvédországTrustGT 4P72volkswagen t1csúszós útvonatgázszivárgásPHEVgőzgépmercedes-benzOpel AstrakereskedőVolkswagen JettatulajdonosSpecialeTaycanDaimlerEcoboostF3pályanapSzilveszter rallyTourneo CustombombamásolásTransformersbontásporsche macanTCR EuropelufthansaszaltóLettországROCkézikönyvU2960iphoneMick SchumacherBethelSenatKecskeméti Balázsfelfújhatójapán közlekedéshajléktalantoyota land cruiserKia Ceedroad ragesteve mcqueentávirányítós indítóvásárlóHummer H1Fanatecidőmérő edzésEurópa BajnokságakkumulátorBMW Z4fisker surftrolibuszOpel AdamAcuraTiguanJaguar XFR-SAMG GT RlaptimekamionsofőrXC60féktesztdarálóOliver BlumeLamborghini MurcielagoszerződésMOLsegítUPSidiótaPeoplePeoplecseh autóSlovakia RingkipörgésPaukarácsonySkoda FabiameglepetésLPGSuper TrofeoKoenigsegg Agera RomlásBobChicagoÉsztországFR-SVenom F5edukációfreighterpókközlekedésM4 GTSfigyelmetlenGiuliaKodiaqPanamera Sport Turismo5008fekvőrendőrnyomtatottszélvédőmosómocsárszarvasSubaruepilepsziaEF7autótemetőlistaForma-EelektromotorLykankínatruckvisszapillantókonzolEasytroncitraktorbmw x1Piercarlo GhinzanipolitikaspeedVenezuelaBatmanzsúfoltságRed Bull RacingBullitemberségTCRTaco BellFerrari LaFerrariadásrakományfavágásmanuálisSmartMuscle CarKarinaamerikaiajtóHunGarianflame warversenygumiIRCmárkáktankoláslízingMercedes SLS AMGFedExF50NoodlebevásárlókocsiautótesztAutós eladásokbikiniTSARAVisionamerikai humorMr.BeandagályDucatiOpen GTQVdarucentenáriumMcDonaldsfoghúzásvírusrendőrségRangerhányásJustin WilsonszabálytalankodásCullinanNissan Skyline R34amerikai autóMercedes-Benz SLSNorrdschleifetesztpályakatonadudeTom ChiltonreggeliDisneyZafiraAustinbioüzemanyaggolyóbukfencSzilveszter ralimodellfrissítésorosz közlekedésvetődéstüntetésSmart CabrioDodge ChallengeraranyvadászatgreenlineoroszfaPakisztánapplikációHong KonglángszórójubileumbarátnőkupémásodszorKonaesküvőrepülő autóRXR8 SpidertraffipaxhomokMcLarenhőkamerahátsókerékCompassszerelőbenzinkútszabadidő-autóPeugeot 2008GT-RChevrolet CaptivaCitroen C4 PicassolimbótűzijátékofficialOpel Zafira TourerUltraVRkétkerekezésfalsefalseEsteban GutierrezHoldenenzo ferraridiszkóGrandland XEmilyBrexitAyrton SennainfotainmentChevrolet Camaro Z/28keresztbemesefigurákKatanasíntűzoltóVAVHayden PaddonGT3Mitsubishi G4volkswagen bogárKim Dzsongunsebastien ogiervideójátékhajóRenault RSNyirfás JuliannatalálmányMiataautószállítónézőkGorillazIFAévértékelőm1raFord Mustangvolkswagen jettacaddyDavid Brownrichard hammondChevrolett CorvetteISAccordHonda CR-Vx7sztorivirtuál tuningpoloskajárdaEurosportszigetJensenS1szánkószétveriRed Bull RingFerrari CaliforniaColins Crestdonington parkorosz tuningkoreai autóGigafactoryKTM X-BowAndy PriaulxpalettaHonda 2&4szállodaDaniel SordoSeatrobotizált autóEric BoullierbelsőKoreai NagydíjFord F150BrillianceénekLotus SUVs60Chevrolet ImpalaszemétszedésigazságszolgáltatásWatkins GlenEksoVestFormulamotorháztetőrottweilerMichael SchumacherérintőkijelzőspanyolMazdatesla model xpaul walkerPorsche 993Sesto ElementoMartin CacereséjszakaP1leszállásWaymoategoaratásOscherslebenmini cooperlökésstretchValkyrieSuzukiRolls-Royce Wraith CoupeÍrországIndybevásárlásPikes PeakJumpyhaláloselektromos szupersportkocsiiX3Miami ViceAlaszkafelfüggesztésMicheliszferrari 458 italiaPorscheNyirádNagy FutamJaguar X-Typehalottas kocsihernyótalpbüntetésKia PicantoTerravételHonda ebentley continental gt458 ItaliaToyota EchoRCmentésCan-AmkátránySLS AMGHyundai VelosterDan Bilzerianbmw maasaicaGLEAero 8forSibiu-raliML63 AMGfelszereltségGLCingaMclaren 570Sparkoló asszisztensKTMquadTallinTDIAviatorbaja 500trükközésMaybachnői vezetősportautómotorVÉDAumbau3-aslada 4x4I8youngtimerCessnaönvezető rendszerMemo GidleyMP4-12CkábítószerVolkswagen Up!hot hatchTAG MotorsportSzlovéniaRosbergszőnyegHuracamERCe-GolfhasználatiprankGTBfolyóPaul SwiftBMW 1602Spongya BobrendőrautóMini PacemansütifüstVolkswagen PoloMazda MiataAppleHyundai ix20NorvégiaáremelésSemaPhaetonBryan buffierZFAudi A34584termelésOtt TanakMontenegrozúzdabaktériumvillanyautókaszinókutyaSennabukásMehdi BennanieldurranaromatanulmányautóAlfa Romeo 4CDodge RAMkardiológiaKimi RaikkonenNissan MaximaPeugeot 206billencskereskedésROALMercedes S-osztályRhys MillenhírEscortRat RodAudi TT CupZotyeMad Maxjó emberMonacoTucsonArab autózásfeltörésvillámlásA45akadálymentőrongRinspeedBaleSebatien Loebillegális versenygyújtogatóScoutlineTargaBrit NagydíjClarksonGMC YukonrollerEMCTesla Model 3kályhahangvezérlésgyanusítottpulykaFocuskarcViper SRTimportjótétATS-Vpótkocsibarn findMakitariasztóelaludtGeneral LeeRoushváltóGuardnévkoppintásrossz útRed Bullfékboxkiállásrendvédelmi erőklopós autóHofmannLiveWireGTOfelfrissítésLMP-1munkagépfizetősPutyinFord Fiesta RS WRCNascardugóVolvo C30chrysler 20024 órás versenyboxFord EcosportgörkorcsolyaGenfFerrari 355 S Spiderautós hírekplázacigitorlaszmurvaKazahsztánkirálynő3d nyomtatókatonaiAMGvilágrekordchevrolet cruzeporral oltóközútlandolásgőzyoTata NanoJaguarautókiállításMaserati LevanteInsanitybajorlökhárítóAgera RSbátordrágaBentaygarendszám6x6G63Cross ConceptfotóVidaElektromos motorSwift SportbemutatógullwingPSABoston reptérlánykérésM PerformanceSata-raliMáriapócshősGeelyHyundaiTakataFormula StudentWorld Series by RenaultForma-2Volvo S90bmw 507JCWhídmercedes-benz econicmenekülminiszterelnökLykan HypersportrepülSAS IriskameraMaserati 3500GTKaroqsávtartóMagnus WalkerOpelcherokeerepülésGran TourismoAnton YelchinbunyóWRXSan Diegoörök garanciaSamsungittasversenypályaúj generációnapenergiaVignaleFord RacingfejlesztésOlivier Panisford kadigitálisNissan SentratankHotwheelsgazdagKevin Abbringgyűjteményring-txiautótolvajMarchionnakrosszATSGhostepizóddizájnerMlada BoleslavfutárPeugeotsportkocsitlancia deltaVaughn GittinBill GatesFiatNissan rekordUTVnapelemRadicalparaszthalálesetprémiumautóJorge LorenzodűneInfiniti M30dmosásfékpadszimfonikus zenekarköltözéskombimikrofontrack üzemmódjégkaparójátékautógázShelby GT350Rpokolnői sofőrtáskabruderbunkó911Nurburgringurul488 PistarondanyíltnapMaserati QuatroportePersonal AssistantFalconszembe sávtörök közelkedészombiFIA GT3betonkorláthackerMichael JostChristiano RonaldoToyota Yaris RSJean AlesiMariokarmaA110téli gumikínai autóhomokviharCitroen DS3GhymkhanagyakorlatNissan IDxMaverickelakadBuickMitsubishiCX40utcabolondtilalomkanadajelzőoszlopDelta HF IntegralementősbérautóB11BMW X5ford galaxyigazoltatásreakcióbandynokápolnamotoros rendőrbatmobilejelzésfelvonulásFootkhanaLincolntrélerEliaújerőszakTieüvegkárevolúciótestKefo Motorsportleállásvizes útbéreltkisautóbmw m4BMW X4skoda fabia s2000I-Pacedigitális szemüvegjean-claude van demmeÉv Autója 2017Német NagydíjS10gumiégetésBMWkínai piacszabálytalan autókivetítőModel YstoplányfékútT1gödörStockholmChironIsuzuaprkolóAriel AtomGyurtaBoschCadillacverésimpalalezárásX2raktárChevrolet Corvettecsúnyadacia sanderoForza 7svéd piaczero2CVkabriómotokrosszJohn CenaBMW M4 GTScitroen cxfelhasználóRallyearab közlekedésCrosslandfarmerAlpina B7Youabian Pumavolkswagen borakémfotófröcskölvonulástúlméretesPeugeot 208amerikai rendőrséghyundai i20Nissan NV 200ClimbkhanaMercedes-Benz M-osztálymajdnem balesetPuskádi JánoskörnyezetvédelemhuligánokámokfutásTigrisönjáróMonte Carlo rallyBajaMarcello LottiműszerfalmotogphooniganGPSbírságillatosítóKodiakHummerSLCrolls-royce phantomgyerek autóTouaregforma-1kólaállrendőrHuayralefoglalt autókLamborghini HuracanJames MayjavításChryslerVolvo S70 RcsajokAnniversaryVida Janivolkswagen beetlekárosanyagteaserultraibolyamarketingLexustélizmozásDacia DusterIrmscherde tomaso panteraCaterhamIndy500VelociraptorR32roncstelepautmoatarobogócars and coffeGiulia QVopel karl60R3X5MHollandiaversenysportMercedes GLEkombájnferrari enzoújjáépültLe ManssüllyedéshanninenAMTScadillac devilleX1törvénydonutkereslet csökkenésTimo GlockF12EnerGForcerevansvolkswagen eco upháromkerekűRober KubicalakóparkSkodacsaláshódmezőrületshowsunyiemissziós botrányhollandparkolóátverésKínai NagydíjszakaszszámozásZR1önvezetőHungaroringRally CupmegtaláltautókulcsmérésMagyar Termék Nagydíjnapfénytetőfinal editionlyukRenntechRenault MeganebalesetmegelőzésMount EverestszenzorRolss-RoyceStratosAusztriaWillys. modernünnepi modellBMW E30Z06LaFerrari ApertaBMW 2 Active TourerDakarLand Rover DefenderPriusVenombeszakadtBMW 1SnowkhanaRoad RoverSinsheimBlackMacan Skínai közlekedésReptárunboxingkilencsebességes automta váltóvizelEVOjason stathamautós üldözésszabályozásKododömperHeritageMIGPetersenRolls-RoyceépítkezéstereléselnökSkoda múzeumMercedes-Benz CLAsebességMercedes VitoAudi R8BonnevillekémfotókDurangoBudapesttolvajablaktörlőWill StevensháborúbmeutatóLamborghini VenenoLamborghini Veneno Roadsterwhite-collarsubaru wrx stiimprezaöregsylviaForza Horizongázüzemű autószállításBeppo HarrachRWDrosszullétTorsten Müller-ÖtvöskötekedésForma-1 Bahreini NagydíjMexikókipufogóDusterNovitec760LiszörfF430Forma-4felvásárlásRenault TwingokezdőInsigniaMonzalóerő harcBarcelonaA-osztályrönkmotorosReal Madridkommunikációkiszivárgott képrolls-royce wraithmagabiztossági30 NAurusToyota GT86rush hourbúcsúautóútkrosszmotorItaldesignE30origamiGT4Michelisz NorbertSkoda CitigojelölésSubaru ForesteryellowstonekerítéscinemaszoknyapusztításAmpera-eFiat PandaMadárSuzuki SX4bringásSochinyílIndiai NagydíjszemGoodwood Festival of SpeedBarbiebrutálisviccbénázásGT-86csehNissan 370zfailtrutyiford s-maxbalszerencsei3Daniel RicciardotáblaCrystal HooksPorsche 911 GT3Assetto CorsaNASAAurus SenatBugatti Gangloff CoupekorlátozásCarlos GhosnOpel AmperaWankel motorNissan GT-R R34gyerekekbénanissan gtrMercedes E-osztálykicsúszásBugatti Veyron SSszemmozgásChevrolet SilveradoAWDStingerTerrakhanaWolfsburgsikerhavas útmobiltelefonMatteo MalucelliAlpina B12autósüldözésFord MondeoNW MotorsTomini ClassicsDél-KoreaelsüllyedhójárónyereményjátékvízbenNikolaelveszveMasterLandauletGRValhallaHUVSecurityCorbellatiDoritosorrszarvúFicza FerencVolkswagen Touareg350zpáncélosrageMcLaren 12cBreitlingaudi q3automataNestor Girolamiakcióangol autóAsconaSport SVRamerikagerillaA5ExorcistkésésugráskigyulladtKovács ÁgiCars&CoffeDRIVE PILOTAlain MenuE-Pacevideó válogatászsiráfhonda integraversenyBen AffleckfejescsattogásF5rekord992Infiniti Q50WRC3utasításnagy sebessége-tronBrazíliaCelicaSuperleggeraHadik Andráshot rodChelseaangol közlekedésindítássávváltásMarokkówcHonda PreludeMarchionneBarum-ralirobbankoncepció Bugatti VeyronGrand DusteroffroadCamaroForms-1vezetésMotegilimitáltFord F-150Laguna SecaSergioporchebejelentésVin DieselViperpezsgőspeakerPaul di RestaMarvellevegő meghajtásm5Volkswagen PhaetonAston MartinCaliforniaHeinz-Harald Frentzenerősvese488 GTBromán autóSpyderutcai autóÉv autójafokozatfurcsa jármű500BelgiumWildcatdunaErzsébetrablásGenesisSvéd raliélőmeganeTushkanovawalter röhrlspeedzoneSeat IbizaSebastian VettellabradorfóbiabesirtunkhangSsangYongTada TecujaBessenyey Zoltánvárosi miniDBXmercedes-benz s-osztályhumorCitroen DS3WRCBMW 6-os sorozatreflektorconvertibleLMSJeep Cherokeeautomata váltóarab autóstadionstorage findrobbanásmackótechnikaHoonigansBMW 7győri Audi-gyárBitter SándorJari-Matti Latvalaautómentéselektromos UTVTalismanBattistadacia loganAston Martin DB9esésvakvezető kutyaMichelinautó rongálásMercedes A-osztálycserbenhagyásAudiKovács Tamásturán frigyesHill ClimbMalajziabessenyeyVeszprémSergio MarchionneGymkhanatilos parkolásCanepaDB9Infinitiközterület-fenntartásSVMbDesignYeongamShelbyAygoIrmscher Inspiroborulási5ámokfutóaudi a4RubicongesztusVolvo XC90NvidiaLamborghini UrusvisszahíváshulladékgazdálkodásSolbergrally du VARSzingapúri NagydíjArany KormánykerékRufPur BlancalagútSUVnémet sportkocsiültetésbaleset tengelyvillamosolajfoltDefenderkísérletID.RBulldogUrusBMW 3 GTsugárhajtásúgyorsulásájulásA9rali-európabajnokságrasszizmusbölényaudioCrewerenault sandero2019eladó autózúzóolajDodge Hellcatfesztiválvezeték nélküli töltésOne:1Roberto MerhiKAMAZDacia DokkerKevin MagnussenStepwayRX-9SierraSuzuki SwiftVolkswagen GolfvákuumKen BlockszénaGMC SierraszínekcliosvédGMCAntonin TlustakidiótaQoros GQ3ADAC Deutschland rallyluxus buszcsaládi autóatkinsonJeep RubiconValetfestésXJ220távirányítós autódrogkiegészítőSixtlábbal vezetDragon MountaininstinctFord FiestatámadáslángolConceptGuerlain ChicheritgyárimelegedésGladiatorIAThőségBreitling Jet TeamCX-5facebooknagymamavilágításGuinness rekordvízBob BellmegsemmisítésFordOpel InsigniaBMW M760Li xDrivepechyoutubeCsehországcar pornDetroiti AutószalonProteamfelakadroadsterRS4lángokbalesetSigdsrallyVilnerkersbüntetőfékMANautósportKetterer ContinentalmárkaXJ13hangfalrokkantP100DiNextPorsche PanameraBMW 8kamionosRallyolajcsereColoradoüzemanyagjogBMW 503techveszteségkompakt autórészedVolvo reklánmbentley mulsannebajor autóSaabjelmeztetőVWFormula Renaultgyilkossági kísérlet3008Ferrari 812 SuperfastChicheritPontiacVilágbajnokságkráterSpaAudi SQ734 órás versenyTouristenfahrtMagyar NagydíjkörnyezetbarátGT2PistaelőzésS-EditionLapraszerelt autóKeszthelyi VivienInterlagosrobotizált váltókétkerékSvájcGázosításhangutánzásToyota CorollaLancia ThemaCruzebalesetmegelőző rendszernissan nv200OslohullámnézőMercedes G-osztályOstbergMmanőverBMW 5rajtRaptorSportwagonképKiaBútor RobiSuzuki SamuraiminigunKakucsoldalkocsiFerrari 599 GTBbiztonságIndyCarNissan MicraBac Monofrancia autóOlasz NagydíjPosrcheCarlos Sainzjégautósportszerűtlenjótékonyságarany fóliaszlalomVitézi DávidcsodaLandwindJedlik Ányos KlasztergázolásvideóJapán NagydíjPriorYarisYuliannabetonmárkakupaitalGT40kit carFerrari FXXSuperleggera VolantezúzásMBUXUSA NagydíjbűncselekménysorsHonda Civic Type-RMoszkvaDucatoChevrolet CamarofelelőtlenMiguel MolinamázlistaLa TomatinaBob Lutzsült krumpliprojektWalmartSuzukaV12kisfilmelsőkedvezményFiesta WRCLada NivaMinimoAll-TerrainGlobal Vehicle TrustMercedes C-osztálydízel botránySonicmentőakcióLanciagolfautóNordschleifepápakisteherautóOlssonFCAfilmesleopardpattogatott kukoricaChevroletErwin WurmJänner-ralipeugeot 205 gtiBJszirénaTataszelfiFittipaldiChevyMotorscsomagszállításABTveterán autóGLABMW M3kamikazereklámlada samaraOpel CascadatolásToyota TundrafelahegyreFord KugavasútplatformEurosol-Honda Civic Type-RM0The Mint 400BMW 5 GTZengő MotorsporteladásLada Vestafisker karmaBamboosátorhűtésTraficlelepleződésSWPorsche Boxterbalhéfüves cigipörgetésHyundai i30SpanyolországBYD46ujjlenyomatújjáéledgyalogosvédelemDaytonaGenesis G90UberBMW M2internetleggyorsabbwrcátépítésidiótaPeopleforgalomPlútópanoráma tetőszellőzőAudi RS3ForzaWTCRközlekedési lámpaFerrarigördeszkahegyidősBJ BaldwintengerszabálysértésJCBGumpertsárgasivatagjégatvSt. James Editionfűnyírójótékonykodásland rover discoveryPortugáliaMikulásAudi A6skoda superbbuffierhirdetésbűnözéselektromosFlamevolkswagen golf sportsvanautógumiwörtherseeHondafogászatTSItoyota 2000 gtesőbiztonságtechnikaÁmon OlivérKlausz KristófRowan AtkinsonjárókelősofőrLas VegasGTApedálMitshubishiBMW I8Jeanner rallyCitroen C3Jurassic Parkrinocéroszcitroen c-xrFord FocusDél-AfrikasmokeWSRStelviolopottskylineFRelbocsájtásChallengekultikus autóAbu-DhabiTacomaAxiálSherpőrületflörtgyorsításkombi autóGordinigyorshajtásSabine SchmitzkaszkadőrlövöldözésAudi A2Janner rallyirodadurvaAlfa RomeoegyediszalonCadillac ATSKuala Lumpursuzuki balenoSmart ForFourVályifrankfurti autószalonpolo r wrcChargehistoric44boxerLotus F1lakókocsiWLTPAddArmorgyorsaságibmw m5késjachtJettaMarbellaC3TechnicbobpályaRali VBjames bond500eHammanselfieejtőernyőtúraautó világbajnoksághavazásprototípusszupersportkocsiFrank SinatraJakus Tamásrx8taxifelhőWestfield MegabusaMissileDevelpályaBrazil NagydíjautópályarégiMercedes EVO 2rajzfilmmercedes-benz c-osztályvéletlenKia NiroelképesztőCoca-ColapassatCitroen DS5gyorsulási versenyágyCarlex DesignteddyködRS6RodasletartóztatásLAösszehasonlítóausztrálGoProautópiacSpa FrancorchampsVolvo modelllángeletkromos autókereszteződésExtremeF40elnöki ügyVorsteinerAirbusgázrobbanáspeugeot 208 gtiNimródKadjarautó eladásönzetlenjégesőesteelszállításanimációsX6Mvicces videóMLBCorvette Z06hatótávtitániumiCaridőjárás8-asegyezményüldözésDodge DartbuszmegállólépcsőBollingerSubaru ImprezaM8specialautosluxuscikkrongáláslasszóRobert KubicaVitobivalyErzsébet királynőűrsiklóborzeladakTrophy TruckpickupláncroncsMáltaittas vezetőürülékMaserati GranTurismohókotróhard toplamborghini gallardogyorsasági motorTechartrönkszállítóGTVS600kínos esetráfutásbritish greenVelarátnevezéselakadáslisztbringaMercedes GPtúlsúlyAudi A8 L SecuritycélBruno SpenglerbaseballMomkhanaCaymanLada 2104lexus nxkerékpaintballLPlancia fulviatöltőkazah275RollsF2biztosítóamerikai közlekedés4x4GLBdriftmedvetrident iceniscooterelsőbbségR34gyorsasági obveterántolatássafarivontatás570SMagyarországlövegtechnológiaKerényi ÁdámLancer EVOSciroccoGyulaKlaus Frohlicfiskerszilvszter ralicsomagépítéskávéB2elszabadultAudi S5lovaskocsiszörnybrutállazabetonkeverőEurorallyRenault ClioKalashnikovW SerieshackelésOpel KadettAcura NSXSLKPepsi Maxbunkernyári gumicsajozásHumveerobotautóhúzásJannarellyBuggySpykerszimulátor30 évátadásroncsderbisaviskolabuszóraAlpineVIPjelenlétVettekonföderációs zászlóModel 3Audi RS6problémakanyarFiat 500pengereflexoválpályaManororoszlán2013szörnyetegRange RoverChevelleWTCCJosh CartukamionátlagwiesmannoposszumAlfa RomoeelgurulLaFerrarilefulladschumacherszékMitsubishi LancerNasser Al-AttiyahbörtönFuriousalfaprojektorRapidablakközlekedésbiztonságG650XC40premierCadillac ELRleleplezésPosaidonFinal FantasyBloomRon DennisDavid Coulthardporsche 959telepdefektAston Martin CygnetautómosásNicoGenfi AutószalonDB11M550dstábbrutál esésForma-1 Spanyol NagydíjOrlandocars coffenissan navaraLexus LF-SALadaélményautózáshibrid sportkocsiÚj-ZélandHorizonJohn Cooper WorksZacariatahóautó lopásGinmodellautóOrosz Nagydíjskoda 120LFA812hirtelen kormánylowriderprofitWald Internationalmotorpalettalexus rcpénzszállítóKertész KrisztiánreflekszPárizsi AutószalonToyota Hiluxelektromos buszvárosArteonGR Sportelektromos autóNissan NotetanulmnányYpres-raliPorsche Mission Eradarmonte carlo ralihelikopterformaszondaSuper Sportford c-maxrekormotorosrendőrAudi TTJanner ralibadassZöld pokolMercedes-Benz E-osztályAlfa 4CLeaf RCS65Explorer STPCkarbonC8Usain BoltOpel GToperatőrMicrameneküléskisvasútHiluxchris MeekebankautomatahibridautórendőrAventadorEnglerrepülőfegyveresekRS200TOP10KomáromRali OBD3 GroupPeugeot 207robogósIED Syrmabiztonsági autóúthibaközterület-fenntartókapacitásrészegRenault Clio TrophyquadskiMarco WittmanAudi TT-RSRimacjet-skiMercedes S-classBTCCYas Marina Circuitdízel motorszekérkatonákF1drón2WDgarazsszerencseRenaultSMSFestival of SpeedszórásPekingi AutószalonItaliaAston Martin Rapide Stanulmánynyújtott karosszériakubaFiat 124 SpiderHonda NSXdízelautóBMW X6páncélozotthelyszínelésspraygyúráslegórenault talismanvirtuálisGörögországLancerVarekaikigyulladázsiai közlekedésMotorexJeeppirosfiat. fiat 500Matthew CampbellBentleyCountachKia RiotemetkezésDTMturánköztisztaságtilosban parkolásautós találkozó959Mercedes jövőMinibigLukács KornélkalapácsLebarontridentáldásGumball 3000végső állomáspapNAAFRobotruhaHyundai GenesisWRX STICayman GTSOpel MagyarországRedJetautolivKanadai Nagydíjokos fényszóróRSREclipsemosószállítmányjapán piacAIDSHarley-DavidsonDieter ZetscheLummaCorsica-raliDronekhanaAthénNissan AltimateMulholland DriveluxusautónőkS90egyterűTrans AMégő autóKoncz GáborKatargumorsárga zászlóSebringemojitargoncatörésRenault TrafficE63 S720SMazda3MelbourneGamesconszippantós kocsiterepezésCadillac EscaladeMarcus Gronholme-Nirotelefonfegyverpro-tourerFerrari 599 GTODCMNASZMcarentrollVerstappenautókereskedésPharrel WilliamselőjegyzésvirtuálkátyúNicolas Cageangol motorhóemberőzcsempészetWWEjövő közlekedéseElon Muskjó sofőrSTiharcNew JerseyizomautóR5

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.