keresés eredménye

amerika

videók

Lamborghinivel versenyzett a rendőr

Amerikában egy Lamborghini és egy rendőr versenyét sikerült levideózni. Természetesen azonnal felmentették az érintett járőrt, a további felelősségre vonásáról még nem döntöttek.

cimkék: Lamborghini / verseny / rendőr / amerika

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Burnout után elgázolta a rendőrt, majd elhajtott

Először azt hihetnénk, hogy egy filmes jelenetet látunk, pedig semmi ilyenről nincs szó. Csupán ennyit tesz egy burnout után rendőr gázolás, na meg egy fejkamera, ami követi az eseményeket.

cimkék: burnout / Mercedes / amerika / rendőr

Fedélzeti kamera a múltból

A fedélzeti kamerás videók fénykorát éljük. Szinte naponta kapunk újabb gyöngyszemeket, főleg Oroszországból. Amit most láthatsz, az viszont az amerikai közlekedést mutatja be. Nem új, hanem több mint száz éves.

cimkék: amerika

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Kétszer is balesetet okozott pár kilométeren belül

Egy amerikai nő kétszer is belecsattant egy másik autóba pár kilométeren belül. Nem tudni, hogy pontosan mi tartotta hatása alatt, de nem nézett ki túl jól, amikor kérdőre vonták.

cimkék: baleset / amerika / cserbenhagyás

Autók közé zuhant a kisrepülő

Amerikában lámpánál ácsorgó autósok szeme láttára zuhant egy kisrepülő az útra. A brutális becsapódás és a robbanás csodával határos módon nem követelt halálos áldozatot.

cimkék: baleset / amerika / repülő

Kiugrott a csomagtartóból az elrabolt nő

Alabamában egy férfi a kocsija csomagtartójába zárta azt a nőt, akit pár órával korábban elrabolt. Egy benzinkútnál sikerült az áldozatnak kiugrania, ahol azonnal segítséget is kért.

cimkék: amerika / benzinkút / rablás

Szerelőműhely udvarán landolt az autó

Amerikában egy autós nagyot esett az autópályáról. A helyzet pikantériája, hogy pont egy szerelőműhely udvarán landolt. A hely tulajdonosa elmondta, hogy ez volt a nyolcadik alkalom, hogy az égből hullott az ölükbe a munka.

cimkék: baleset / amerika / repül

Lelökte a hegyről a hókotrót

Amerikában egy kamion kezdett el előzni egy hókotrót. Nem sikerült a manőver, ám ennek leginkább a munkagép itta meg a levét.

cimkék: baleset / amerika / hókotró

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Beszorult a feje az autó és a fal közé

Elég értelmetlen és súlyos baleset történt nemrégiben Amerikában. Egy 19 éves fiatalember feje valahogyan az autója és a fal közé szorult egy McDonalds mellett. A rendőrök szabadították ki.

cimkék: amerika / McDonalds / baleset

Ilyet csak a Cobra 11-ben látsz

Nem tudni miért, de az SUV tulaja megállás nélkül hajtott rá az út szélén várakozó trélerre, majd némi bukfencezés után csendben megállapodott.

cimkék: baleset / ugratás / amerika / tréler

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport
Hírek

Vett egy garázst, egy Corvette volt benne

Amerikában egy srác megvásárolt egy lezárt garázst magának. Amit benne talált, arra nem hogy ő, még a tároló eladója sem számított.

cimkék: Corvette / amerika / Z06 / storage find

Meglógtak a Ferrarival

Amerikában egy ügyes húzással, na meg a felelőtlen inas közbenjárásával kötött el egy Ferrarit egy férfi. Csak csajozni akart vele, ám természetesen lebukott.

cimkék: Ferrari / amerika / inas

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Autógyártó perel egy játékgyártót Amerikában

A katonai Humvee-ket gyártó AM General még csak most döbbent rá, hogy elég sok számítógépes játékban és filmben megjelenik a termékük. Perre mennek.

cimkék: amerika / Humvee

VFTS Ladát árulnak Amerikában

Egy VFTS Lada ma már nem mindennapi látvány. Főleg teljesen felújított versenykész állapotban... Amerikában... Magyar származással... Fokozzam még?

cimkék: Lada / amerika / VFTS

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elrabolva

Liam Neeson után egy amerikai autókereskedő is komoly slamasztikába keveredett, amikor két ember a bemutató autóval együtt rabolta el. Akciófilmbe illő a sztori.

cimkék: amerika / rablás

Nem úszta még meg a VW a botrányt!

Ugyan az elmúlt hetekben már kevesebbet lehetett hallani a VW körül kialakult emissziós botrányról, ám ez nem jelenti azt, hogy vége van a meghurcoltatásnak. Rekord bírságot akar Amerika.

cimkék: VW / amerika

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Mad Max verdákkal fuvarozott az Uber Amerikában

A Mad Max videojáték megjelenése alkalmából helyezett szolgálatba az Uber hat darab apokaliptikus autót Seattle-ben. Óriási volt a siker.

cimkék: amerika / Mad Max / Uber

Guruló kápolna kiadó

Egészen elképesztő dolgokat raktak már eddig a történelem során kerekekre, de kápolnával még eddig nem találkoztunk. Most Amerikában van egy kibérelhető hiánypótló példány.

cimkék: kápolna / Las Vegas / amerika

Kolbásztörésre került sor

Meglehetősen ritka, hogy kajáról számolunk be, de ez esetben nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül. Amerikában sikerült összetörni egy mozgó kolbászt az autópályán, talán egy kis mustár és friss kenyér még tud rajta segíteni.

cimkék: amerika

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Pirosra fújni egy DeLoreant? Vétek!

Mielőtt elfordulnátok ettől a DeLorean-től, várjatok egy picit! Tudjuk, hogy egy ilyen kocsit lefényezni hiba és őrültség, mi mégis adunk neki egy esélyt, már csak a története miatt is.

cimkék: amerika

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

Visszalopta a lopott Ferrarit

Alaposan megleckéztette a kaliforniai zsarukat egy autótolvaj. Miután lefoglalták az általa eltulajdonított Ferrarit, még egyszer ellopta.

cimkék: Ferrari / amerika / tolvaj / 458

Dolgozók között sorsolták ki a jubileumi Camryt

Általában az ilyen autókat kiállítják a gyár valamelyik múzeumában, de a Toyota most inkább jó célt szolgált.

cimkék: japán autó / Toyota / szedán / amerika

Csillagmotor egy régi Toyotában

Őrület, mire képes valaki, ha csak úgy belebotlik egy eldobott motorblokkba. Persze egy repülőből származó csillagmotor elég izgalmas cucc, pláne, ha sikerül életre kelteni.

cimkék: japán autó / Toyota / versenyautó / amerika

Platós VW Bora házilag Építs magadnak VW pickupot!

Amerikában mindegy, milyen a verda, csak platója legyen. Ha nincs, akkor építenek rá. Ráadásul akár magadnak is megcsinálhatod otthon saját platós Volkswagened. Már ha erre vágysz.

cimkék: volkswagen bora / volkswagen jettacaddy / pickup / amerika / német autó / Volkswagen

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Visszatérhet Amerikába a PSA

A PSA két márkája, a Peugeot és a Citroën 25 éve hagyta faképnél az amerikai piacot, de egy friss hír szerint a vállalat a visszatérést fontolgatja. Azért nem mostanában lesz.

cimkék: Peugeot / Citroen / PSA / amerika

Kötelező lesz a tolatókamera Amerikában

Amerikában túl sok baleset történik figyelmetlen tolatás miatt, úgyhogy elektronikus mankót kapnak az autósok. 2018-tól kötelező a tolatókamera, a gyártók 2016-ban kezdik az átállást.

cimkék: amerika
TESZTEK

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Amerikát kéne másolnia az F1-nek

Juan Pablo Montoya szerint a Forma-1-nek példát kellene vennie az amerikai sorozatokról, ha újra menő akar lenni a szurkolók körében.

cimkék: F1 / forma-1 / amerika
címke felhőautmoatagyújtogatásleopardDániaVolkswagen Golfextra 300convertiblepullmannKodiaqAbu Dhabi NagydíjLuc BessonNissan NoteatkinsonWTCRBelga NagydíjbombaPorsche Mission Evárosi miniDragon Mountainlexus rcszociautotalalkozoEurosportbakancslistaültetésszemmozgásLand Rover DefenderTraficLummaSRTRali du ValaisBruno SpenglerM550dMercedes Maybach.Daniel RicciardoToyota HiluxYamahajavításHappyStingerláncWTCCangol motorhangKovács TamásszörnyetegkombájnGenfi AutószalonJustin Wilsongesztusi5nissan gtrhosszútávú autóversenyX-Trailferrari 458 italiajégkaparólicitnézőEtnaJeepMotkányújlincselésfelahegyrepoénMazda3Mercedes GPautótolvajMANtrolibusztűzoltóVolvo reklánmvárosLPAston Martin DB9furcsa járműhavas útRoberto MerhiReal Madridalvás3D nyomatásfestésJorge LorenzoHonda CR-VwörtherseevírusGhostC8Hollywoodvirtuál tuningZumarablásNissan Maximakínos esetSMSFinal FantasyBútor RobiTwingoVolvoaudi a4NicoDacia Logan MCVugratásrendezvényKharitoninkamionsofőrColin McRaegyűjteményszupersportkocsivillámlásFerrari F12 Berlinettabunkólopottroncstelepbritish greenFord Focuse-GolfBentley FalconHummer H1x7Volvo C30flörtbővítésOpel Adamfisker karmaPComlásJumpysárgaPepsibírságzúzásBugatti Gangloff CoupeyoungtimerdigitálisCitroen DS3WRCApolloHadik Andráschris Meekesportszerűtlenvolkswagen bogárShanghaikompakt autóitaltávolságcsaláspáncélosmegsemmisítésShelby Daytona CoupeSuzuki AuthenticsHoonicornyellowstonerally du VARTom ChiltonpaintballWSRFocusBMW M3Suzuki SamuraiToyotaveterán autóIndyráncfelvarrásheccNAAFsütiLS 500hBentleyDavid HasselhoffsípályafóbiafestékegyediHenessey Venom GTlufthansaamerikai közlekedésszerkezetScoutbambuszTWOFACEbentley mulsanneScoutlineactrosLiberty WalkCadillac ATSpapDTMJanner raliNismointelligensinstinctRenault TrafficedukációKanadai NagydíjBahraini NagydíjHalid AvdagicJames MayelsőbbségWald Internationalbénázásgyorsulási versenyDronekhanawalter röhrlközterület-fenntartásbobpályaszörfrendőrjason stathamThe Mint 400CreweőzEvoqueharrachÍrországcsomagpermetezésNasser Al-AttiyahszabálysértésExorcistInsigniaforgalomtridentbmw z2Exclusivelelepleződéslegóvezeték nélküli töltéslopott autómenekülösszehasonlító-tesztTata ZicaR3mozitávirányítós indítóútsugárhajtásúGódor BarnaGRMNsütiszörnybruderCountrymanegyterűMLBDodge ChallengervillamosBMW 2-es sorozatAudi S5Gigafactoryvisszahívássuzuki balenohójárókülönösNissan Skyline R34alkalmazásviccbmw 507profiUH-1renault sanderoOpel Zafira TourerKTMhihetetlenHUVWRX STIfalsefalsetechnikaSt. James EditionVelociraptorBill Gateshalálos irambanWintercontactPutyinISISBethelJanner rallyKia SoullandolásMiguel Molinai3TolemanRufhíd cseretanulmányautóM8Bajajávorszarvas-tesztÉv autójaB11volkswagen eco upAppleFedExgyereküléselgurulTim GáborBrillianceF12458csodaMemo GidleyVWanimációstávirányítós autóRafael Nadalenzo ferrarifiskerGPSMercedes-Benz E-osztályBentaygakaszkadőrMasterHofmannML63 AMGKia PicantoNissan IDxnői vezetőAston Martin VulcanhullámoperatőrSkoda FabiamurvaAthénNordschleifeA-osztálysúlyelosztáskiegészítőlisztRickard RydellpickupLada Kalinatrezorneed for speedT-Rocszabadidő-autóskylineSmartMercedes C-osztályCadillacOrosz NagydíjWildcattávolmaradásKerényi ÁdámPókemberévfordulógörkorcsolyaSport SVRArteongyerekbalesetektrélerhídgumorsárga zászlóLettországszánkóbringalaptimeGeelyorosz közlekedésnémet autóhollandtörök közelkedésAxiálLa Tomatinatúlméretesmosásfilmes autóUPSShelby GT350RVectra2CVRCSeat IbizaTigrisBaleFord FiestaCardokmázlistaOpel KadettJaguar XFring-txipókLevanteVolkswagen Touaregszórásbiztonsági rendszerjárdagőzSAS IrisIED SyrmaPokemon GoStelviokilökésvakvezető kutyabüntetésTouaregGuerlain ChicheritAustinhalálosF50Honda NSXelakadlada 4x4Ferrari FXXkergetőzésRhys Millenszarkaluxus buszRimacrönkszállítóversenyautópusztításROALreflexPeugeot 208bringásgerillaCupraSpongya BobrevansUSAOlasz NagydíjhistoricBudapestsebastien ogierdonington parkTechniccélgépátadáskísérletkézikönyvPeugeot 2008halottaskocsiPeugeot 206Forma-2zúzdaparasztDisneyBMW 5Eurosol-Honda Civic Type-Rlánykérés34 órás versenyDucatoszippantós kocsiinternethűtéscinemaMaserati LevanteTestarossaspeedzoneFerrarSportsmentőjeges úttéli gumicsajoktilosbalszerencsenissan navaraproblémaKia CeedRober Kubicatoyota 2000 gtvirtuállépcsőKen BlockkólaÉv Autója 2017áldásSebatien LoebIndiaAston Martin CygnetSpyderSixtMissileSeatRenault TwingoFerrari CaliforniatankolásdrámaDB9CaymanHong KongClarksonhibaHummerkamionPur BlancWaldowJurassic Parktilosban parkolásvadnyugatBob LutzversenygumijwrcBryan buffierGlobal Vehicle TrustzúzóBloomDavid BrownhangutánzásestereflekszDél-AfrikaimprezakötekedésMax MosleySzlovéniaDokkerMercedes G-osztályhajójégCitroen DS5Range Rover Sportland rover discovery sportInfernoTata NanoQ6richard hammondkardiológiaBreitling6x6inasSpanyol NagydíjHeritagezsúfoltságFiesta WRCSkoda Octavia RSesésBMW 5-ös sorozatkereszteződésbolygódugattyús motorMercedestéli közlekedésAudi Prologue Avantrönkburnoutsüllyedéshalottas kocsispanyolVW GolfJeep Wrangler2013FordTouristenfahrtInfiniti M30dKiateaserDan BilzerianS65BMW E30 M3Guinness rekordRallyehirdetésképmagabiztosságtoyota versodemonstrációvizelMaserati Quattroporteturán frigyesRedSlovakia RingKevin AbbringPaul SwiftidiótaPeoplePeoplee-tronhangfalfarmerládaderbiA5LMSAlfa RomeoAmerikai Nagydíjrx8Chevrolet VoltTucsonSvédországÉsztországProteamSubaru ImprezajégautódefektkaszinógurulkanadaHonda Preludevolkswagen t1AMTSgyalogSilverstonelábbal vezetForzaukrajnaSsangYongTerrakhanaSpaMinyonKovács Ágibarn findepilepsziaNissan SentramotorpalettaautósüldözésturánAlex ZanardipápakéseléstűzijátékI8cserbenhagyásszámozásInsanityJaguar XFR-Sgyári760LiMuscle CarMNASZP100DPiquetLaguna SecaHonda Civic Type-RsínforSaabvéletlenMercedes VitoKefo MotorsportKoenigsegg Agera RkivetítőstatisztikaKimi RaikkonenSupermanAntonin TlustakmodellfrissítésBob BellRoad AmericaSLS AMGvizes útD3 GroupúthibaOlaszországhard topteherautóatvXC40Tobias MoerstraktordömperHyundai i30román autósérülésCross ConceptUsain BoltJohn CenaCitroen C4 PicassoBitter SándorszedánItaliaelőzetesszakadékvillámDacia DokkerAyrton SennaZöld pokolOrlandoBMW 5 GTBMW M760Li xDriveVila RealbúcsúUltraZ06Toyota TundraközelpezsgőSuper SportcsúszásRenault MeganepokolCayman GTSmini cooperAlaszkafiat. fiat 500daewooNürburgringkereskedésJannarellyDannyfekvőrendőrzombiversenysporthókotrójátékkonzolKAMAZVenomIrmscher Inspiroforma-1orosz autólimuzinFord Fiesta RS WRCelektromos autózásdrónIrmscherSUVelképesztőMinizuhanásBuickNimródKia Nirotilos parkolásAlfa Romeo 4Cégő autóbefutóEurópa Bajnokság8-asEngstlerKertész Krisztiánokos fényszórójachtvontatásC3offroadlada samaraLamborghini Diablobmw m4AIDSForza Horizon 2közlekedésbiztonságmentősrendvédelmi erőkelső vásárlófelelőtlenDél-KoreaChevrolet CaptivagyerekekMike Troutbarátnőnyári gumiDél-Amerikavicces videóarmageddonRon DennisRubiconigazságszolgáltatáselaludtmercedes-benz econicDRIVE PILOTszarvasNYPDford galaxyrombolásMercedes CLK AMG Black SeriesGLAwrcMercedes-Benz G-osztályATS-VInfinitiAston Martin Rapide SbenzinkútjátékautóVettekatonáktávirányítósTSIhóembermegelőző filmRX-VISIONlövésF40Toyota CorollaMonte Carlo rallyelszabadulOpel AntaraNissan rekordPepsi MaxleállásVeneno Roadstermúzeumbaseballkilencsebességes automta váltóelszállításYouabian PumaLe MansMaserati QuatroporteolajcsereIndy 500Mexikórenault talismanMiataMarchionneblack fridayOliver BlumeRapidERomániadashcamkazahadásLada NivaarabbajnokságFanatecszemétszedésVilnerrajtMichelinönzetlenműszerfalRollsgalambkigyulladsátorgyerek autóModel SakcióAudi A3Piercarlo GhinzaniszimulálásporchekávésunyiMercedes-Benz SLS AMGFranciaországjó sofőrTAG MotorsportA4OscherslebenMehdi Bennanicseharab közlekedésskoda superbbukásBugatti Veyron SSVauxhalldigital lightG63 AMGLamborghini UrusamerikaiJensen InterceptorJean AlesiChevrolet ImpalaGordiniErzsébetRS4Audi TT CupájulásSzingapúri NagydíjPeugeot 308ford thunderbirdherbie24hközlekedésbankautomataautómentésApertanémet sportkocsirobotizált váltóselfieszemetelésMadárForms-1kisteherautóspecialgyalogosquadföldcsuszamlásQ60esküvőterrorbiztonsági öv30 évamerikai humornapfénytetőkersXC60Mercedes-MaybachdragstersylviarobogósLexuspattogatott kukoricafrancia autóFuriousF1Mulholland DriveelszabadultkerékmackóépítésráfutásKOERUpolitikacélautóbemutatócentenáriumCintraszénaDakarYeongamtuningbikini570Smercedes-benz s-osztályajtóidősStellarészedSaab 9-3élőMP4-12CDB11bmw m5Esteban Gutierrezcrash testYas Marina CircuitjubileumárokChicago720SerősBlazerHeinz-Harald FrentzenTieegyterű autóR5Mazda CX-5télFR-SgyújtogatójótékonykodásHayden Paddonszenzációmobilitás46szőnyegFalconRallySuzuki KizashiAsconaCessnabejelentésRed BullautópályaMarius AasenDaniel SordodriftSnowkhanaünnepi modellAudirepülő autólövegLe Mans 24hToyota S-FRegykerekezésPontiacelszabadult járműAcuraYuliannaAlain MenuKugabantengerpassatfilmCorbellatiMazdaTargaboxkiállásMonacói NagydíjBonnevilleMagyar NagydíjPriustesla model xkupéolajtolvajnagy sebességIncGMC SierraDucatiátépítésmotogprossz útMount EverestdudeKetterer ContinentalTakataHumveeAlpina B12olasz autóangol autó24 órás versenyPaul di RestaMercedes CLAwcbillencsletartóztatásátverésbátorWRC3figyelmetlenBuggyManor MarussiajótékonyságverekedésXJ220lángoksorompóbéreltmezőgazdaságnői sofőrdoppingcseh autótaxileleplezésAudi A8 L SecurityMad Maxvákuumjet-skiCitroen DS3Kínai NagydíjFord Rangervolkswagen golf sportsvanGeneral LeeChevrolet CorvetteFerrari 599 GTOvízFCAbérautóX2Lotus SUVszörnyVeszprémford s-maxChevelleamazonToyota EchoPeopleLFASpanyolországPistavolkswagen jettacaddyChargerelefántSebastian Vettellopós autóromán közlekedéstulajdonosSkoda Citigoönvezető rendszergyorsasági motoregyüttműködésJeanner rallyMitsubishi G4ördögszekérszoknyaViper SRTLexus LF-SAEnerGForcepolgármesterAlfa 4CSuzuki SwiftboxCrossland Xnévidőmérő edzésFormula 3SpielbergLaFerrari ApertaChristiano Ronaldotrident icenihalálesetVignalefurgonfüves cigiNissankrosszmotorfrontálunboxingATSVolkswagen PhaetonvodkaKazahsztánDodge HellcatvillanyautóLada VestaAndy PriaulxWillys. modernösszkerékelektromosbicilisbadasshegytöltőszekérszolnokBMWARTm1raMaserati GranTurismoSuzuki SX4GMCrobotautóIsuzuRally du VAR 2012technológiaBlackMaseratirageingaágyiCarcigikémfotóSpirit Of EcstasykarmaejtőernyőFernando AlonsogokartNascarOpel AstraItaldesigntalálmányCiprusgödör458 ItaliaJakus TamáslefulladgyúrásbeszakadtW MotorsBessenyey ZoltánlowriderDodgepeugeot 308 swcsúnyaizomautóyoutubeMcLaren MP4-12CPriorJeff GordongunVorsteinerTalismanfavágásPolestarbölényvideóGinRWDF150Fittipaldinavigátorparkolómajdnem balesetautóútönvezetőGTNvidiaelsőWill Stevensgyilkossági kísérletparkoló asszisztensBTCCGT4közterület-fenntartóelnökrosszullétrepülT1nyirfasElon MuskharckulcsSpykerLada PriorafelúszásCadillac ELRPhaetonS90opel karlmárkákgázrobbanáskedvezménymercedes-benz mlcjarri-matti latvalaAnton Yelchinautó lopásPorsche Boxterbiztonsági autóM PerformancesportautórégiRinspeedHyundai i20 WRCWestfield MegabusaMercedes S-classMaserati 3500GTlistamagyarLaFerraricar pornmarkolóI-PaceBatmansordoRenault RSlezáráselőzészebraTushkanovaMercedes S-osztályPorscheRali OBdarálóhivatalosChiron SportMitsubishi LancerFormulaPharrel WilliamsMazda CX-9Rally CupterelésHammanChevrolett CorvettehumorTiguanidiótaPeoplePlútóbrutálDavid CoulthardModel 3S10rottweilerfeltörésháromkerekűofficialautótemetőimpalaManorGallardolovaskocsilancia fulviafotófutárelveszverobbanlamborghini gallardoKuala LumpurhelikopterrondakoppintássorozatGoogleMelbourneApriliagarázsajtóSuzuki Vitaraautós üldözésRodasGhibliAfrika4x4porsche 959rugónapelemMoszkvajapán közlekedéskoreai autóBac MonoJaguar XFRlakókocsicsattogáspulykaausztrálfelniLance GilbertCamarosubaru wrx stikabrióhernyótalpAcropolis-raliBulldogGyulay ZsolttolásPethő IstvánterepezéspörgetésNémet túraautó bajnokságDaimlermobiltelefonvonatXrepülésbiztosításakkumulátorBentley Continental Flying SpurBMW 503gázüzemű autóTOP10DevelrakétajárókelőkilökZ5váltómanuálisAudi RS6hot rodfejlesztésWalterné Dancsó AdriennautoslebukásForza MotorsportGLBtalálkozóWalter CsabaSportwagonkínaRange Rovercitroen cxpirosautókiállítás500importgyorsulásMission Elexus nxChryslerreklámGenfGarázs TVSata-raliBZZZfelajánlásénekpénzigazoltatáskazárgyorsaságirandiNagy FutamrobottámadásCitroenKoncz Gáborspeed812VályiérintőkijelzőmárkakupatanulmnányfékútversenynapenergiaKrózser Menyhértgépi mosódűnecsúszós útkalapácsÉrdi Tibormatt fényezésgyorshajtáslimbóradarbicikliútnissan leafNyirfás JuliannaÚj-Zélandorosz tuningAudi TT-RShőkameraidőjárás488 Pistakukásautórolls-royce phantomFootkhanakubaMicheliszDurangoBlack BearR8Olivier Panisfékpadlánycadillac devilleintruktorsziklarongPosaidonstábarab autóGT 4RXFlameVolvo modellOne:1porral oltóLas Vegastúraautó világbajnokságHaasritkaságMcDonaldscobra 11szerencseszingapúrbukfencbuszmegállóMagyarországGyurtarekordCorvette Z06kápolnabaja 500BMW M4 GTSLamborghini AventadorbatmobilewiesmannMiami ViceMonacovandalizmuslada grantaVolkswagenépítkezésbakiHongkongUber5008prankDodge DartelakadásepizódállatKevin Magnussenpro-tourerChevrolet CamarokárosanyagbontásdízelautóMick Schumacherdacia sanderoterepjáróMercedes A-osztálymarketingS600veteránvételEMCVenezuelaYpres-raligyakorlatBYDkötélhúzásGT-86audioPeugeotjapán autóautós jövőSibiu-ralitragédiaTransformersMonsterDwayne Johnsoncrash45giccsvolkswagen boraVida JaniNoodleaudi q3Erzsébet királynőLykanBMW 3 GTroadsterKomáromgázfejesColoradoFerrari F40 LM BarchettaForma-4börtönSebringidiótabestsellerRapidAlpina B3Lancer EVOMartn ProkopszabályozásOpel Insigniachrysler 200Fiat 124 SpidersafariE30evolúcióvilágrekordCentenariomesefigurákskoda fabia s2000Jari-Matti LatvalaDoritosZFJedlik Ányos KlaszterfelfüggesztésroncsderbiMcFlykézifékToyota Yaris RSSuzuki AltoújjáéledWrangler60Sabine Schmitzvasúti átkelőkit carford kaMarine EditionRolls-Royce Wraith CoupeNissan Silviaháborúerőszakbmw x1TouristenhavazásTechartrobbanásbioüzemanyagQ5bicajsvédRed Bull RacingRX-8Giulia QVelektromos autótesztquadskiEF7smokenyomtatásKarinaretrohangprojektorSinsheimFrankfurtCitroen C3fegyveresekkigyulladthajléktalanJaguar X-Typegarazs.tvFerrari 355 S SpiderPárizsi AutószalonMini PacemanMatteo Malucelliveszteségbrutálisvezetéspaul walkerbuszoszlopMikulásDefenderBMW 4 Gran CoupéteddyIATHyundai GenesisBrazíliaLancia Themabrutál esésEasytroncimercedes-benz c-osztályugrásHunGarianlökésAygocitroen c-xrHoldenCorvettejó ember350zgyőri Audi-gyárCadillac CTSködSubaru ForesterGrand DusterContinentalArab autózásTrabantVolvo S90Ampera-epostásCruzeX6MConceptkipufogónézőkrányitásMáltaJaguar XKR-SfolyóWatkins GlenvonulásRadicalmedveNorrdschleifeE63 SluxusautóMr.BeanV12MikkelsenmacskaLancerkonzol3008DemonSTrendőrautóIndyCareladó autóFenyrChevrolet Camaro Z/28QatartrailerKodiaki3 REXM4 GTStáncXJVelarhaláltruckLadaGLClancia deltaCoca-Colalángszóróbiztosítófazeneemissziós botrányLukács KornélgyároposszumMagyar Termék Nagydíjszaltó458 SpecialekésésSvájchuligánokAriel Atomcsaládi autóSWTDIMercedes E-osztályAudi A8 L ExtendedRubens BarrichellotetőbikaNissan 370zamerikai rendőrségtűzcsapUSA Nagydíj3d nyomtatóSergio MarchionneMarconivetődésMcLaren P1bevásárlássólyompremiertilalomMogyoródBMW M2San Diegosztoriland rover discoveryHonda JazzijesztgetésAusztrál NagydíjPace CarGázosításnissan nv200FiatNeymarKia Forte KoupgőzgépclioeladakfurcsaságlángoltévéWWEautolivCadillac EscaladeRolss-RoyceChelseamelegedésrali-világbajnokságLamborghini Murcielagocustom carféktesztFormula StudentJCWChicheritplázatüntetésMercedes-Benz A-osztályVolvo XC90MitshubishiindításSuperfastkályhakatonahódmezőrületBaldwinArany KormánykerékStoffel VandoorneAEC Routemasterlimitált szériapisztolyautópiactehénSochiMercedes-Benz SLSOpel CascadamotorhibacsempészetTrophy TruckGoProminigun960PosrchePekingi Autószalonkínai közlekedéskábítószerJänner-raliPauFicza FerencmunkagépOpelRolls-RoyceLPGautósportNissan JukekátrányISBullittartályGhymkhanaSpecialetargoncaF430neuville488Caterpillarctsvideó válogatásERCmázlidacia loganGTOHungaroringSolbergautomata váltóP1CountachdonutpanzióAMGAll-Terrainjaguar f-typeaprkolóhányásChallengesteve mcqueenRoad Roverhot hatchR8 SpiderösszefogásjégesőForza 7virtuálisdízel botránymeglepetésLexus ISVolvo S70 RformaBMW 2 Active TourersportborulásaranyMercedes EVO 2áradásroad ragetérképstartvasúti átjáróGT-RVolkswagen JettaelsüllyedrollerKTM X-Bowkizárástrükközésévnyitókombijean-claude van demmeberagadfüstüldözésBamboopeugeot 208 gtiGLEjapán piacSonicJerezalternatív üzemanyagautómosástáskaChuck NorrisZafiraSSszállítólövöldözésCarlos SainzrobogóeldurranhangutánzóJensenOpel AmperaSkodaLMP-1schumacherGuerlainpalettaQVVFTSTataFerrari LaFerrariHyundai ix20jelmezzsenialitásversenypályaszélvédőmosóPeugeot 508modernGenesis G90Ford F150XD3Opel Adam Rallymexikói autópiros lámpaRenault ClioVolkswagen Up!Honda 2&4taplóStepwaypolo r wrc3DNissan Skyline R33Koenigsegg Agera HHflame wargumiégetésszállodadynogázolásHyundai VelosterSemaBMW 1602Fiat 500bmw maasaicaKodoSkoda múzeumCaliforniaCsillagtúrakarbonHonda CivicMichelisz NorbertFerrariPeopleHarley-DavidsonBMW Z4Robert KubicaAlpinaVolkswagen PoloTiporészegingyen autójelzőoszlopShelbyszirénaMcLarenhomokvihargreenlinesubaru wrxPanamera Sport TurismofelfutótrutyifogászatRali VBlefoglalt autókGenesisKaiFerrari F12jelzésverésToyota Picnickínai autóbaleset tengelyPorsche PanameraEurópa NagydíjszondarakományVivaromásolásLand Roverszéki30 WagonPuskádi JánosmeganegázszivárgásForma-1 Spanyol NagydíjClimbkhanaMercedes-Benz M-osztályHennessey VenomesőBMW E30Klausz KristóffelvásárlásautópályamatricamotorosminiszterelnökirodamorganVRshowszabálytalankodássportkocsitUAZléghajtásPro CeedMitsubishi OutlanerszállítmányToyota SupraRenntechSVbenceOpel GTVenom F5Smart CabriokutyakatonaimutatványGran TourismodaruSierraAventadorKadjarcars coffede tomaso panteraColins CrestAdria CenniborulújjáépültLada 2104Michael SchumacherMonzakirálynőWankel motorMcarenFormula RenaultFord KugakihajtóChevyéjszakatörvénylökhárítóFelix BaumgartnerAgera RSluxusQoros 3ázsiai közlekedésMercedes SLS AMGFiestahulladékgyűjtéslasszóFRámokfutórali-európabajnokságtotálkárA120utcaSTiKaroqPorsche 911RhomokMagnus Walkerutcai autóAusztriacsajozásrush hourrasszizmusautótesztChironOlssonMalajziaSebastian LoebBrit NagydíjkisfilmbalhéKonabesirtunkKoreai NagydíjprototípusékszerrajzDaciaRosbergfilmes autókkereslet csökkenésLanciabivalyForma-3EmilyBarcelonam5fejszetöréskonföderációs zászlóRowan AtkinsonLandauletOslohooniganlazaNémet NagydíjSesto ElementoXVgarazsS-Edition500eHollandiagyorsasági obHill ClimbmanővermandzsettagomblángABTtolatás2WDLykan HypersportMgyászhíroroszországTacomasavBreitling Jet TeamvásárlásautomatamárkaJosh CartuV8 Supercarautó eladásM0Forma-EkörnyezetbarátPlaystationTCR Europeporsche macanDodge RAMBMW 1Chevroletkörnyezetvédelempályaferrari enzo918 SpyderAudi SQ7lerobbansikerkorlátozáshaszonjárműTrans AMMartin CaceresMercedes-Benz CLAamerikaFord EcosportGoodwood Festival of SpeedroncsSenna4MATICretroautófelvonulásEclipsevolkswagen beetleautó rongálásPHEVsnowboardhibridautóplatformBoxstergyalogosvédelemSergioKeszthelyi VivientrükkBrazil NagydíjpénzszállítóHondaegzotikus autótúlkeresletFord MondeoLamborghini Veneno RoadsterGumpertMercedes jövőBJhatótávmentésNovitecstretchjames bondHyundaiDevel SixteenköltözésprémiumautóakadályFiat 500Lrobbantásbénaijedtségategoford c-maxkétkerekezésboxerdudaszakaszCorsica-raliiphonefokozatürülékszétveriszimulátornagymamatankámokfutásrinocéroszDCsorsprojektorlyuk911ijesztésfreighteroroszlán44Lamborghini Huracanvisszapillantótoyota land cruiserLotus F1Szilveszter rallyHoonigansrendőrségSuzukagyorsításMariotemetkezéskipörgésTallinTokiói Autószalonmonte carlo raliZR1Cayman SlimitálttestTCRWolfsburgszigetIndiai NagydíjOpel MagyarországeladásJapán Nagydíjeletkromos autóNissan GT-RaromaPeugeot 308 GTititanWRXmotorosrendőrFIA GT3DusterjövőképMarchionnatrollBMW 4-es sorozatrobotizált autóNicolas CagePorsche 911 GT3raktárX-osztályVerstappenEric BoullierSuperleggeraAero 8pályanapMarvelAutopilotNissan MicrahelyszínelésmentőakcióMotorsGymkhanatelefonalagútJaguarélményautózásJeep Cherokeesvéd piacittas vezetőbetonkeverőPorsche 911 RBMW 6SubaruAudi RS3forró vízúj generációPortugáliaMazda MiataIRCU2GT3A9balesetmegelőzésmercedes-benzelnöki ügyJon OlssonMercedes GLEhőscsomagszállításpadkaVitogyanusítottEgerfékGMC Yukonszembe sávbolondstreet raceAudi A2lízingbűncselekményapokalipszisGumball 3000pedálBeppo HarrachSherpMicraösszehasonlítóFord F-150Alfa RomoeRed Bull RingNissan AlmerasivatagfesztiválAcura NSXHuayraVolkswagen EosmobilkarckamikazebabaAbu-Dhabigazdagsertésspanyol autócars and coffeBMW X5ADAC Deutschland rallySzilveszter raliZotyeittasnyereményjátékmotororrszarvúszáguldáspeugeot 205 gtibalesetSwiftMatthew CampbellNew JerseyscooterralivészfékAgeraBMW X6kombi autóAnniversarykoncepció Bugatti VeyronLodgyZengő MotorsportLamborghiniUrushibridchevrolet cruzeGiuliaAlpina B7hanninenriasztóLamborghini VenenomenekülésGorillazvégső állomásfrankfurti autószalonrágcsálóNeonDacia DusterCX-5John Cooper WorksInterlagosClarionBen AffleckhírSigdsrallyNissan GT-R R34kormányNestor GirolamiVeyronfisker surfBMW I8amerikai autóóraborzKecskeméti BalázsbiztonságfociSiennapieter tsienOtt TanakMercedes SLShulladékgazdálkodásátnevezésSteve JobsillegálhackerStockholmrolls-royce wraithG650kommunikációreggelix6üzemanyagToyota GT86vadászatutcai versenyKia RiospeakerVin Dieselörök garanciaMbDesignkátyúvízbenorigamiNissan NV 200failMomkhanaőrületGuardmólószenzorSRT Viperangol közlekedésnyíltnapparkolásterepillatkiállításAccordhonda integraKancsár FerencWorld Series by RenaultNASAForma-1 Bahreini NagydíjChevrolet SilveradoöregegyezményBelgiumlabradorCsehországAudi R8crossoverBMW 8megtaláltCompassHockenheimPorsche 993Mclaren 570SrepülőSuzukiMaybachkereskedőGörögországBMW 6-os sorozathumotPikes PeakRali EB275hangvezérlésköztisztaságLapraszerelt autóViperbessenyeykonvojBuick RivieraTaco Belldízel motoralfakicsúszáskisautóMitsubishiAudi TToroszStratosMcLaren 12cOstbergfoghúzásDetroiti AutószalonFerrarikezdőelmebetegHillclimbCrosslandOPCkráteremberségrendszámSamsungszlalomRat Rodtűzoltóságfacebookskoda 120szilvszter ralibentley continental gtExtremejógaSecurityCullinanfegyvertanulmányMotegiConnectedDriveAMG GT ROpel Corsaoff-roaddurvatáblaFord RacingNorvégiahőségAston MartinszelfiLandwindTyler WitteBarum-ralibunyóAirscarfsofőrös autóJohannesburgs60Fiat TipoautóDelta HF IntegraleToyota RAV4Marcello LottiautomatikaTesla Model 3szállításrajzfilmpotyautasG63torlasztúraautóFiat PandaAudi A6alvázTrustRenault Clio TrophyGTAImolaSpa FrancorchampsBoston reptérillegális versenykarácsonyAudi Q2KatarAMG GTdugóDC ShoesA110golfautóTitan XDAlpinefűnyíróbiztonságtechnikaelőjegyzésChevrolet AveoreakcióablaktörlőPakisztánQoros GQ3beszakadt burkolatjótétdrogszelektív hulladékYarisbuffierM6RenaultRX-9Maláj NagydíjwellnessGT40BMW X4humorossprayErwin WurmpótkocsikölcsönzőrongálásmotorháztetőMarco WittmanBMW 7üvegkárVATHDaytonaSkoda Octavianyújtott karosszériabunkeroldtimer találkozóX5MEliaMarcus GronholmXJ13Peugeot 207storage findFerrari 599 GTBszerelőhibrid autóLance StrollBJ BaldwinBoschEVCaterhamleszállásfelakadvárólistakétkerékW213poloskayoautóipari visszahívásPSAliepája-raliTimo GlockQorostahóHiluxbemutatóeszméletlenkrosszáremeléscherokeeSvéd ralikameraDodge ChargerEVOMarbellaSCCSmart ForFourCrystal HooksDragdagadthackelésVilágbajnokságtelephyundai i20fuvarTerrahúzásTFSIdöntőstopFestival of SpeedtornádóFord Mustang

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.