keresés eredménye

amerika

videók

Bekattant, mert várnia kellett útjavítás miatt

Persze, az útmunkálatok miatti torlódást senki sem szereti, sőt még akár komoly indulatokat is kiválthat egy-egy ilyen helyzet. Ám, amit a videón látunk, az már a semmire sem jó túlzás kategória.

cimkék: idióta / amerika / dugó / rage

A betonkorlát életet menthet

Amerikában egy dugóban ácsorgó autós fázott rá majdnem arra, hogy egy szemből érkező pickup sofőrje elvesztette az uralmát a jármű fölött. Szerencsére a betonkorlát szépen tette a dolgát.

cimkék: baleset / amerika / betonkorlát

Menekült, felkenték az oszlopra

Amerikában nem viccelnek a rendőrök, ha meg kell állítani valakit. Itt van például egy lopott verdával menekülő bűnöző esete, akit úgy raktak rá az oszlopra menet közben, hogy azt nézni is fáj.

cimkék: baleset / amerika / rendőrség

Sült krumplival büntet az országúti igazságosztó

A fekete pickup nem nézte jó szemmel, hogy a fehér platós a kanyarodó sávból haladt tovább egyenesen. Jött is a büntetés sült krumpli formájában, de természetesen utána a kakaskodás sem maradt el.

cimkék: sült krumpli / road rage / amerika / idióta

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Rendőrnek hitte a tűzoltót, elfutott

Amerikában egy férfi annyira megijedt, amikor a szirénázó tűzoltóparancsnoki kocsi mögé ért, hogy jobbnak látta inkább az autót hátrahagyva elszaladni.

cimkék: idióta / amerika / tűzoltó / elszalad

Megijedt, majd egy háznak hajtott

A pórul járt autós egy kicsit túlreagálta a helyzetet. Az igaz, hogy nem állt meg a stop táblánál a pickup sofőrje, de azért lehet nem kellett volna nekihajtani az első háznak.

cimkék: baleset / amerika / stop tábla

Gengszterélet egy autó szemszögéből

Egy amerikai gengszter banda mindennapjaiba nyerhetünk betekintést ezzel a videóval. Na de miért fogott meg minket ez a kis szösszenet? Azért, mert egy autó szemszögéből mutatja be az egészet!

cimkék: gengszter / amerika / autó / bűnözés

Lamborghinivel versenyzett a rendőr

Amerikában egy Lamborghini és egy rendőr versenyét sikerült levideózni. Természetesen azonnal felmentették az érintett járőrt, a további felelősségre vonásáról még nem döntöttek.

cimkék: Lamborghini / verseny / rendőr / amerika

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Burnout után elgázolta a rendőrt, majd elhajtott

Először azt hihetnénk, hogy egy filmes jelenetet látunk, pedig semmi ilyenről nincs szó. Csupán ennyit tesz egy burnout után rendőr gázolás, na meg egy fejkamera, ami követi az eseményeket.

cimkék: burnout / Mercedes / amerika / rendőr

Fedélzeti kamera a múltból

A fedélzeti kamerás videók fénykorát éljük. Szinte naponta kapunk újabb gyöngyszemeket, főleg Oroszországból. Amit most láthatsz, az viszont az amerikai közlekedést mutatja be. Nem új, hanem több mint száz éves.

cimkék: amerika

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Kétszer is balesetet okozott pár kilométeren belül

Egy amerikai nő kétszer is belecsattant egy másik autóba pár kilométeren belül. Nem tudni, hogy pontosan mi tartotta hatása alatt, de nem nézett ki túl jól, amikor kérdőre vonták.

cimkék: baleset / amerika / cserbenhagyás

Autók közé zuhant a kisrepülő

Amerikában lámpánál ácsorgó autósok szeme láttára zuhant egy kisrepülő az útra. A brutális becsapódás és a robbanás csodával határos módon nem követelt halálos áldozatot.

cimkék: baleset / amerika / repülő

Kiugrott a csomagtartóból az elrabolt nő

Alabamában egy férfi a kocsija csomagtartójába zárta azt a nőt, akit pár órával korábban elrabolt. Egy benzinkútnál sikerült az áldozatnak kiugrania, ahol azonnal segítséget is kért.

cimkék: amerika / benzinkút / rablás

Szerelőműhely udvarán landolt az autó

Amerikában egy autós nagyot esett az autópályáról. A helyzet pikantériája, hogy pont egy szerelőműhely udvarán landolt. A hely tulajdonosa elmondta, hogy ez volt a nyolcadik alkalom, hogy az égből hullott az ölükbe a munka.

cimkék: baleset / amerika / repül

Lelökte a hegyről a hókotrót

Amerikában egy kamion kezdett el előzni egy hókotrót. Nem sikerült a manőver, ám ennek leginkább a munkagép itta meg a levét.

cimkék: baleset / amerika / hókotró

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Beszorult a feje az autó és a fal közé

Elég értelmetlen és súlyos baleset történt nemrégiben Amerikában. Egy 19 éves fiatalember feje valahogyan az autója és a fal közé szorult egy McDonalds mellett. A rendőrök szabadították ki.

cimkék: amerika / McDonalds / baleset

Ilyet csak a Cobra 11-ben látsz

Nem tudni miért, de az SUV tulaja megállás nélkül hajtott rá az út szélén várakozó trélerre, majd némi bukfencezés után csendben megállapodott.

cimkék: baleset / ugratás / amerika / tréler

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport
Hírek

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Vett egy garázst, egy Corvette volt benne

Amerikában egy srác megvásárolt egy lezárt garázst magának. Amit benne talált, arra nem hogy ő, még a tároló eladója sem számított.

cimkék: Corvette / amerika / Z06 / storage find

Meglógtak a Ferrarival

Amerikában egy ügyes húzással, na meg a felelőtlen inas közbenjárásával kötött el egy Ferrarit egy férfi. Csak csajozni akart vele, ám természetesen lebukott.

cimkék: Ferrari / amerika / inas

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Autógyártó perel egy játékgyártót Amerikában

A katonai Humvee-ket gyártó AM General még csak most döbbent rá, hogy elég sok számítógépes játékban és filmben megjelenik a termékük. Perre mennek.

cimkék: amerika / Humvee

VFTS Ladát árulnak Amerikában

Egy VFTS Lada ma már nem mindennapi látvány. Főleg teljesen felújított versenykész állapotban... Amerikában... Magyar származással... Fokozzam még?

cimkék: Lada / amerika / VFTS

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elrabolva

Liam Neeson után egy amerikai autókereskedő is komoly slamasztikába keveredett, amikor két ember a bemutató autóval együtt rabolta el. Akciófilmbe illő a sztori.

cimkék: amerika / rablás

Nem úszta még meg a VW a botrányt!

Ugyan az elmúlt hetekben már kevesebbet lehetett hallani a VW körül kialakult emissziós botrányról, ám ez nem jelenti azt, hogy vége van a meghurcoltatásnak. Rekord bírságot akar Amerika.

cimkék: VW / amerika

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Mad Max verdákkal fuvarozott az Uber Amerikában

A Mad Max videojáték megjelenése alkalmából helyezett szolgálatba az Uber hat darab apokaliptikus autót Seattle-ben. Óriási volt a siker.

cimkék: amerika / Mad Max / Uber

Guruló kápolna kiadó

Egészen elképesztő dolgokat raktak már eddig a történelem során kerekekre, de kápolnával még eddig nem találkoztunk. Most Amerikában van egy kibérelhető hiánypótló példány.

cimkék: kápolna / Las Vegas / amerika

Kolbásztörésre került sor

Meglehetősen ritka, hogy kajáról számolunk be, de ez esetben nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül. Amerikában sikerült összetörni egy mozgó kolbászt az autópályán, talán egy kis mustár és friss kenyér még tud rajta segíteni.

cimkék: amerika

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Pirosra fújni egy DeLoreant? Vétek!

Mielőtt elfordulnátok ettől a DeLorean-től, várjatok egy picit! Tudjuk, hogy egy ilyen kocsit lefényezni hiba és őrültség, mi mégis adunk neki egy esélyt, már csak a története miatt is.

cimkék: amerika

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

Visszalopta a lopott Ferrarit

Alaposan megleckéztette a kaliforniai zsarukat egy autótolvaj. Miután lefoglalták az általa eltulajdonított Ferrarit, még egyszer ellopta.

cimkék: Ferrari / amerika / tolvaj / 458

Dolgozók között sorsolták ki a jubileumi Camryt

Általában az ilyen autókat kiállítják a gyár valamelyik múzeumában, de a Toyota most inkább jó célt szolgált.

cimkék: japán autó / Toyota / szedán / amerika

Csillagmotor egy régi Toyotában

Őrület, mire képes valaki, ha csak úgy belebotlik egy eldobott motorblokkba. Persze egy repülőből származó csillagmotor elég izgalmas cucc, pláne, ha sikerül életre kelteni.

cimkék: japán autó / Toyota / versenyautó / amerika

Platós VW Bora házilag Építs magadnak VW pickupot!

Amerikában mindegy, milyen a verda, csak platója legyen. Ha nincs, akkor építenek rá. Ráadásul akár magadnak is megcsinálhatod otthon saját platós Volkswagened. Már ha erre vágysz.

cimkék: volkswagen bora / volkswagen jettacaddy / pickup / amerika / német autó / Volkswagen

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Visszatérhet Amerikába a PSA

A PSA két márkája, a Peugeot és a Citroën 25 éve hagyta faképnél az amerikai piacot, de egy friss hír szerint a vállalat a visszatérést fontolgatja. Azért nem mostanában lesz.

cimkék: Peugeot / Citroen / PSA / amerika

Kötelező lesz a tolatókamera Amerikában

Amerikában túl sok baleset történik figyelmetlen tolatás miatt, úgyhogy elektronikus mankót kapnak az autósok. 2018-tól kötelező a tolatókamera, a gyártók 2016-ban kezdik az átállást.

cimkék: amerika
TESZTEK

Viszlát Amerika, ahogy kell

Hazafelé indultunk, de nem bírtuk ki, hogy útravalóul ne vigyünk magunkkal némi morzsát a zsebben, hogy emlékeztessen arra, ami az itteni autózásban jó. A szabadságra.

cimkék: amerika / speedzone / cars and coffe / Bob

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A tiltott raktár

Ez itt az a hely, ahol csodaszámba megy az is, ha fotózni hagynak. Ne kérdezzétek, hogyan sikerült ide kamerával bejutni. A legtöményebb autóbuzéria, amire valaha is vágytál.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Lyukra futottunk. Majdnem.

Azért itt sem minden kerek és rózsaszín, duplakúpot kaptunk két esetben is, de nem adtuk fel és a végeredmény...nézd meg magad! Figyelem! Tudod, mi az a Klexus?

cimkék: amerika / speedzone / adás / Cars&Coffe

Űrsikló vagy zűrsikló?

Talán az egyedüli gép, amit már soha nem áll módunkban kipróbálni. De ha lehetne, akkor sem mennénk a közelébe. A siker útja a hősök csontjaival van kikövezve.

cimkék: speedzone / adás / amerika / űrsikló

Nincs tovább, ez a vég

Vannak gazdag emberek és vannak nagyon gazdag emberek. Vannak, akiknek jó az ízlésük. És olyanok is, akik tudnak vezetni régi versenyautókat. De nagyon kevesen vannak olyanok, akik mindhárom halmazban benne vannak és mégsem oltári, pökhendi bunkók.

cimkék: amerika / speedzone / Canepa

Paganik, GTO-k, agyhalál

Milyen az, amikor hörögve-röfögve koncentrálódik pár milliárdnyi dollár egy helyen, csak hogy kicsit megmutassa magát és égessen némi benzint? Legendák között jártunk és megtaláltuk a legpolgárpukkasztóbb autót is.

cimkék: találkozó / amerika / speedzone

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Így vétkeztünk mi (Speedzone Menni Amerika S04E10)

Mindent megpróbáltunk, de az összes jóindulatunk ellenére sem sikerült törvénytisztelő magatartást tanúsítanunk. Sajnáljuk. Egy kicsit.

cimkék: amerika / speedzone / roller

Az amerikai nepper (Speedzone menni Amerika S0409)

Teljesen véletlenül futottunk bele az orosz nemzetiségű kereskedőbe és ha már ott voltunk, megkérdeztük, hogy is megy a bolt arrafelé.

cimkék: amerika / speedzone / nepper

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Shelbyk, titkok, őserő (Speedzone menni Amerika S04E07)

Tudtad, hogy van olyan autógyártó, ahol a főnökök is csapatják és a kocsi alá fekszenek, ha kell? És hogy mi volt a Mustang nagy baja?

cimkék: speedzone / amerika / Shelby

A leghajtósabb verseny

Ideje volt kizökkenni a komfortzónánkból és kipróbálni valamit, amiben rengeteg a magnézium és a saját erőd adja a tempót.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Millió dolláros bébik

A Robinson helikoptergyár adott helyet annak a rendezvénynek, ahol megfért egymás mellett a Ferrari, a Mustang, az ultramodern vadászbombázó prototípusa és a P38-as veterán. És még minket sem dobtak ki!

cimkék: speedzone / amerika / repülés / kultikus autó

Az auto-show, amit nem ismersz

Mialatt Párizsban nagy csinnadrattával mutogatták a visszapillantókamerás Audit, addig itt eladtak belőle ezret. Ilyen a nagy autópiac.

cimkék: amerika / speedzone

Homokdűnék esete a buggykkal

Avagy: hempergés a parton, lélekvesztők a dombon és naná, hogy megszívtuk.

cimkék: speedzone / Buggy / amerika / dűne

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E28 Viszlát Amerika és ami kimaradt

Véget ért ez a remek sorozat, de a végére is maradt benne annyi vitamin, hogy könnyesre röhögjük magunkat. Ha kíváncsiak arra, milyen ötleteik vannak a holtfáradt embereknek és hogyan szívattuk egymást, akkor tessék!

cimkék: speedzone / amerika / Hollywood / LA / Pista / bruder / bence

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E24: Pityu és Marcipán Csodaországban 2.rész

Folytatódnak kalandjaink a világ legdrágább autógyűjteményének útvesztőjében. Ha elég merész vagy, velünk tartasz ezúttal is.

cimkék: amerika / speedzone / filmes

Speedzone S02E22: A világ leggyorsabbjai

Amit itt látsz, az a legextrémebb őrület, ami kerekeken mozog. A háromezer lóerő csak a belépőszint, a felrobbanó motor teljesen hétköznapi, az ötszázas tempó csak egy szám. Emberek lövedékekben, óriási üzlet és látványosság.

cimkék: speedzone / amerika / Drag

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Amerikát kéne másolnia az F1-nek

Juan Pablo Montoya szerint a Forma-1-nek példát kellene vennie az amerikai sorozatokról, ha újra menő akar lenni a szurkolók körében.

cimkék: F1 / forma-1 / amerika
címke felhőVila RealdrámaMercedes-Benz M-osztályVeyronGörögországBMW 8korlátozásbaktériumRacing Editionbalesetmegelőző rendszerkaszinófailSpaBMW 6-os sorozatVlagyimirRoad RoverEliaLaFerrariNikolaBrexiti30 NkommunikációX1RufVeszprémkiszivárgott képLMSMicheliszRali du ValaisbivalyCentenariokonzolgyászhírCreweSkoda OctaviaOpel Antaravirtuálisfigyelmetlenkarbonbeszakadt burkolatállatbénaExorcistDoritosBMW X4pumpaKadjarMonte Carlo rallyGordiniSiennaChelseaLAsordorandiJeepversenyautóChevrolet SilveradoMinyonveteránROALszabálytalankodásPharrel WilliamsHyundai ix20LamborghiniISIStelefonVolvo XC90autós üldözésJaguarversenyLPszőnyegautókulcsSLCcélbringásrégigyalogosBMW M760Li xDriveDefenderújnissan nv200PriorCullinanGLACitroentartályGrand DusteriX3Mitsubishi G4TucsonPókemberSabine SchmitzBarbieMaserati QuattroporteCarlos GhosnVályiNorvégiaF12fisker karmaSaabfisker surfViper SRTNissan 370zRoushkötekedésgyújtogatóWalmartcsomagszállításFinal FantasyMercedes-MaybachÍrországékszerszakaszflörtnyirfasszippantós kocsimotorLandauletZumaautótesztlasszónissan leafIndiai NagydíjkalapácsLe Mans 24hDaimlerbakitolásF8 TributoMgázrobbanásCintraFRpoloskaF5911 GT2 RSszállítmányrosszullétgyároldalkocsiHofmannLexus ISPetersenM6Bryan buffierKonagumiégetésönvezető rendszerelnöki ügyKeszthelyi VivienretroTrabantJon OlssonkipufogóRS4F-150Aston Martin Rapide SmegsemmisítésfociQ5kameráskubahangfalTitan XDRolls-Royce Wraith CoupeDragon MountainKomáromSwift Sportsárga zászlóChevrolet ImpalaDodge HellcatSportwagongázolásMulholland DriveMercedes S-osztálylada grantaChevrolet Captivavizes útautópálya8C24hrepülelőzésFord KugaBentleykatonahűtésDodge ChallengerOpel Amperabioüzemanyagkölcsönzőctskínaiford c-maxSuper Sport 300+taplóCars&CoffeGumball 3000Aston Martin CygnetprémiumautóMG ZSLaptimingRXkísérletAudi RS3rajtViperCross ConceptkisvasútládaderbigödörFIA GT3biztosításalkalmazástűzoltóságPlútóModel YKia CeedegykerekezésDurangoApertaIrmscher Inspirolevegő meghajtásKatanaKazahsztánNasser Al-AttiyahKoenigsegg Agera HHKarinakizárásautós találkozó760LivízbencegunMercedes CLK AMG Black SeriesIndyCarkilökadatoklóerő harcfekvőrendőrrendőrFiat TiposzemmozgásCaliforniaMuscle CarGT-86safariBac MonoToyota Echolakóparkjason stathammatt fényezésÉv Autója 2017TOP10PriushirdetésExclusivetáblaparasztdudaDTM60bobpályaultraibolyaRubiconcélgépLebaronJänner-raliFormula RenaultG650Honda NSXfelvonulásGallardoBMW M4 GTSönzetlenluxus termékBugatti Gangloff Coupetrack üzemmódelszabadulRallyablakA110Ferrari CaliforniaVWDC ShoesNissan AltimateLancia Themahavas útfelajánlásdrágaT1Saab 9-3rendőrségbalesetekspeakercseh autóYeongamidősOliver BlumeformafűnyírótrutyiShelbyZotyeLuc BessonlehetetlenVorsteinerSeatPersonal AssistantrageBentley Continental Flying SpurJumpyzombiManor MarussiaRX-9rossz útAcropolis-raliQVKimi Raikkonenbaja 500Kia Nirotargoncapeugeot 308 swleggyorsabbhatótávSuzuki VitaraAirscarffelahegyreWalterné Dancsó AdriennkisfilmMclaren 570SRickard RydellbetonNissan Skyline R33BalevirtuálUSA NagydíjsebességLada KalinaHoonigansHadik AndrásszabályozásláncmegszorításrugógyilkosságRed BullújjáépültMalajziahangbmw 507padkadurvaZ06forma-1városi miniHayden PaddongyerekkrosszmotorKharitoninrokkantsziklaArab autózásMercedes jövőofficialhídrolls-royce wraithW213csomagsuperquadOpel GTNAAFFord MondeoOrosz NagydíjInfinitiX2Audi A8 L Extendedapanyereményjáték488 GTBimportaudi q3mérésPiercarlo GhinzanimentőakciómásolásABTüvegkárAlpina B12konföderációs zászlóZ5Kínai NagydíjmobiltelefonSpa FrancorchampsbölényRedadásVin Dieselautókereskedéselső vásárlóZöld pokolszondaAston Martin DB9Mercedes Maybach.Ben Affleckbefektetőfestéselektromos autószörnybunkerVFTSlimbóletartóztatásroadsterTatautasításvolkswagen beetleLapraszerelt autófelfújhatókormányjövő közlekedéselövészsiráfSixtstatisztikabaleset tengelyhírEasytronciHyundai i30Touristenitalsebastien ogierkultikus autóADAC Deutschland rallyCitroen C4 PicassoPSAChevycsaládi autóS600PHEVLaguna SecadiszkówtfMount Everestmesefiguráktrident iceniStingeroválpályaCorbellatiMercedes SLSPiquetC3szaltóMichelintahóSirokGeneral LeeéjszakaAutós eladásokbüntetőfék992lopott autószörnyetegbűnözésDucatiWolfsburglicitönvezetőrush hourLancerEsteban Gutierrezgyorsasági obBajaSzilveszter rallygyalogosvédelemrobbanásYas Marina CircuitharrachautóútmotorhibaSuzukikamikazeRterepjáróWSRKim Dzsongunhavazásx6sertésFerrariPeopleMonzaMLBrepülésHoldenKatarMarvelkémfotókbritish greencustom carbolondVolvo S70 RForma-4szimulátorFiat Pandaégő autórönkszállítóeladó autójótékonyságSWSherpreflekszporsche macanhírekFord RangerösszefogásLummaA120kisteherautóhíres autóMiami ViceMarcus GronholmámokfutásEvijabillencstörvényWestfield MegabusaJeep GladiatormotorosrendőrChironV12batmobilequadrablásTaco BellBugatti Veyron SSStockholmmorganmárkakupaBJ BaldwinBill GatesAEC Routemasterstop táblaBMW Z4Acurahalottas kocsihajóorosz autóML63 AMGFuriousMANöregCarlex DesignPaul SwiftFord F-150Nordschleifeland rover discoverybenzinkútLykan Hypersportigazoltatásvasúti átkelősylviaFiestapanzióPeopleautópályamatricaVRTouristenfahrtKodiaqIndy500buszVerstappenMcarenlufthansaSSUAZPakisztánPorsche 911 GT3tűzoltóPorsche BoxterUTVolcsó márkaAgerafilmesFiatÚj-ZélandE63 SversenysportVAVgyárleállásdudetankolásboxkiállásFerrari F12 BerlinettaOpel MagyarországAMGkézikönyvvisszahívásmandzsettagomb2013Honda emedvekörnyezetbarátX5Mközterület-fenntartásdragsterSata-raliChallengeközútviccJaguar XFR-SgáznyárkukásautóGuerlain Chicheritskoda fabia s2000AMTSTechartQoroskörforgalomrobotizált váltóélményautózásürülékkoppintásstadionPosaidonford thunderbirdrobotizált autóLamborghini Veneno RoadsterX6MErzsébet királynőautókiállításDacia Logan MCVR32Global Vehicle TrustpalettamotogpSmart CabrioritkaságGT4bajor autósportbetonkeverőhangutánzócars coffeJozef KabanhegySanta FelángselfiegolfautóSuper SportAlaszkaMGPepsibicajatvContinentalaudioMcLaren P1David Brownemissziós normabmw x1Suzuki SX4GyurtacinemaAlpina B3HockenheimbéreltEurosol-Honda Civic Type-RVidaegyezményfogászatsütifejszeKen BlockszolnokbevásárlókocsihódmezőrületHill ClimbinasKevin MagnussenQatarLMP-1lincselésFCArali-európabajnokságJeep Rubiconharcprototípuscar pornategoMelbournevásárlásMercedes-Benz G-osztálydízel botrányHondaC8autómosásHammangyilkossági kísérlet6x6Kancsár FerenclebukásTrans AMProject OneautosSigdsrallykereslet csökkenésMlada BoleslavTada TecujawörtherseeDBXKovács TamásPontiacNovitecSpongya BobKoenigsegg Agera RIRCelgurulgyorsulási versenytűzcsaporosz tuningRedJetErzsébetBentaygaS1PCittasmodellfrissítésPeugeot 2008jótétpotyautaskatonáktolvajLe ManselszállításSan DiegoDodgenepperMercedes SLS AMGHummerhackelésKrózser MenyhértszellőzőBMW 2 Active TourerGPSBullitFerrari 812 SuperfastGuerlain3008macskaesésEF7lábbal vezetBZVilágbajnokságVIPhibaCaymanarab közlekedésszilvszter raliSportsF50techegyediLance StrollCitroen C3Lamborghini Murcielagoközlekedési lámpastartközelhulladékgyűjtésX-TrailJean AlesikersD3 GroupboxvonulásvillamosTigrisPeugeot 308dynoiphoneVolvo modelltruckMarius AasenDániaCorvetteEQCOlaszországidiótaVelociraptorAbu Dhabi NagydíjGenesis G90BMW 3 GTbikiniRali EBdonutNew JerseyTokiói AutószalonPace Carkamiontermeléslopós autóvilágítástűzijátékLincolnRollsvészfékanimációsplatformnőkBMW I8Audi SQ7Porsche 911járdaFerrari F12TCRfinal editionnyomtatottLada PrioraNetflixCelicaChicagosubaru wrx stigurulHong KongmocsárTrophy TruckkápolnaMegane RS TrophykajaSuperfastGTSuzuki AltoidiótaPeopleszociautotalalkozoUltraKia SoulvideófröcsköloszlopPekingi AutószalonAcura NSXHonda CivicUberVolkswagen PolostopSLS AMGDwayne Johnsonhyundai i20BreitlingARTpickupCiprusMaserati QuatroportejégkaparóTCR EuroperányitásÁmon OlivérP1Guinness rekordterelésCadillac ATSátnevezésR2kínai piacNicolas CageHillclimbluxus buszelmebetegnagymamavisszapillantónapenergiaJedlik Ányos Klasztervédelmi minisztériumMatthew Campbell3DKlassenDaciaBudapestvirtuál tuningFormula StudentEl CaminogyárbezárásMazda3Maseratielektromos sportkocsijávorszarvas-tesztÉsztországnyerészkedés3-asNürburgringGiulia QVSonicorosz közlekedéss60román autóNissan IDxidőmérő edzéskülönösEMCsofőrmenekülscooterEngstlermagyarhőségcadillac devilleelakaddigital lightelaludtvéletlenRolls-RoyceBMW 1602profitéli gumiAmpera-ebesirtunkMercedesösszehasonlítósofőrös autóApolloolasz autóHunGarianRenault TwingogőzgépNurburgrinfilmes autótérképGigafactorynagy sebességMike TroutBMW 4-es sorozatcsajokstreet raceMagyarországtotálkárCamaroAppleLa TomatinamotorpalettaalvásSuzuki SamuraiTomini Classicsnői vezetőarab autódacia sanderoléghajtásSvájcLiberty WalkGT-RDusterAustinSzingapúri NagydíjminigunmentőAygoautógumiLiveWireMissilejaguar f-typefuvarNissan SilviaSsangYongwhite-collarelektromos UTVluxusautóKTM X-BowPokemon GoCsehországdöntő3008 GTjelenlétdízel motorEspadaalternatív üzemanyagDelta HF IntegraleRoad America5008CadillacPepsi MaxGrandland XBMW E30 M3lelepleződésSibiu-raliHenessey Venom GTsorsFerrari F40 LM BarchettasávtartóPosrcheMaverickspeciálisAntonin TlustakablaktörlőFittipaldiGhostmázliGyulay ZsoltminiszterelnökAddArmorprankkipörgésFerrari FXXcrashpieter tsienMaserati LevanteIED Syrmaamerikai rendőrségtávirányításszlalomvadászat4FanatecingagyorsaságiAnniversary911 GT3 RSdacia loganSolbergMercedes-Benz A-osztályRenault Clio TrophyborulásReptárGR SporthuligánokKevin AbbringBob LutzVolvo S90PlaystationConnectedDriveHyundaivolkswagen bogárszállodaautó rongálásTom ChiltontulajdonosPárizsi Autószalonkit carelektromos szupersportkocsiFalconpáncéloskombifelelőtlenközlekedésbiztonságfoghúzásRubens BarrichelloóraTwitterolajNeymarAudi RS6IrmscherBessenyey ZoltánlyukFenyrPorsche PanameraChevrolet VoltvámunboxingHotwheelsIncBTCCpénzszállítóZafiraszállításDacia DokkerévnyitóujjlenyomatRS6motorosfejlesztéslánye-NiroJurassic Parksteve mcqueentúlkeresletLFAmercedes-benz c-osztályImolaénekhangprojektorMikkelsenbővítésGhibliLykanHeritageáradásP100Dtraktor46bajorKaiAlfa Romoesátori3 REXV8 SupercarRat Rodemissziós botrányTolemanClarion911tilalomkésésdaewoosávváltásSecuritybírságrendvédelmi erőkwrcarabLamborghini Aventadorforgalomdizájnerelőzpolo r wrcTushkanovarongálásChargeSport SVRkétkerekezésjelölésChevrolet Camaro Z/28i30 WagonTwingoelképesztőLPGjó emberkínai autóárokkonvojtuningkarácsonye-tronkötélhúzásZR1buszmegállóamerikai humoryoutubeToyota PicnicKia RioheccLS 500hVaughn Gittintesla model xCsillagtúratávolmaradásPorsche 993manőverlegdrágábbMinisubaru wrxoperatőrShanghaiDavid CoulthardTAG MotorsportTraficRon DennisRSRKovács Ágifékpályarottweilerpeugeot 205 gtiamerikai autóKefo MotorsportautómentésMonsterKerényi ÁdámbűncselekményBútor RobicentenáriumMercedes-Benz CLAugrásAthénBYDMakitaJeff GordonintelligensautomatamarkolóevolúcióhangutánzásjavításkirálynőBMW 2-es sorozatzsúfoltsághot hatchnyomtatásneed for speedCX40Wald InternationalgokartfelniverésvillámJohannesburgJosh CartuHumveeMogyoródyoungtimerPolestarbrutálModel SszigetNissan MaximalövegMP4-12CBMW 6magabiztosságFerrari 599 GTBjet-skiepizódszerelőCorsica-ralizsenialitás720SHonda JazzIndyhangvezérléskerékPeugeot 207monte carlo raliBethelelefántkamionsofőrlogoEurópa BajnokságValkyriesúlyelosztásTouringLas VegasIndiaMemo Gidleysárga2019mikrofonTalismanA45dömperjátékautóEksoVestautolivShelby GT350RfizetősEscortKarsanlefulladBoschSeltossejkScoutlinepostástelepConceptgyalogferrari 458 italialángszóróproblémaRenault MeganelandolásumbauMercedes C-osztályStratossérülésNissan NoteHummer H1Robert KubicaGenesisnapelemAfrikabrutálisnyíljégesőoroszfilmx7pechradarPhaetonféktesztItaliabiztonsági autóRenault RSGTBlexus nxcsúszós útKugaR8 SpiderMOLvideó válogatásmotoros rendőremberségFedExutcamarketingColoradonyári gumibaseballwalter röhrlAusztrál NagydíjVivarolövöldözésFiat 500Kalashnikov960Subaru ImprezaT-RocSuperleggera VolantetetőMichael JostKiaRange RoverQ60gazdagversenypályapusztításbentley mulsannekávéKriszSteve JobsDemonDaniel RicciardoEtnapörgetésDacia DusterSochikárosanyagbessenyeyhasználatiporcheColin McRaerasszizmuspótkocsikezdőszétverilökhárítóestefelfrissítésMr.Beankés488 PistaGT2rinocéroszAndy PriaulxmosóSRT Viperfurcsa járműdashcamOpel CorsaCitroen DS3pisztolyszarvasgolyóingyen autóOpel AdamTargaMcLarenAlfa Romeo 4CKakucsfeltörésMotegiOscherslebenVida JaniStepwayUPSlovaskocsivolkswagen t1Q6gyújtogatáspezsgőPistaráncfelvarrásBMW M3faATSRS200hackerBZZZelektromos terepjáróGiuliamercedes-benz mlcHungaroringhullámCrosslandgalambkézifékévfordulóképfilmes autókZacariaterepEnerGForcestorage findcherokeeXD3porral oltóRally CupjátékkonzolájulásfegyverinfotainmentAnton YelchinstábFelix BaumgartnerHyundai VelosterGoProExtremeGRMNGazoo RacingS65kulcsBMW M5 CompetitonJakus TamásRally du VAR 2012Renault ClioTyler Witteaprkoló570Sgarázsajtószembe sávpaul walkergarazs.tvAsconamúzeumCoca-Colatávolságdarálólexus rcJari-Matti LatvalaAventadorhumorossüllyedésGTOFord Fiesta RS WRCkisautóMcDonaldsukrajnaDokkerautós jövőbolygódugattyús motorkerítésLexusszórásFerrariSubaru ForesterÜvegtigrisszabadidő-autókéselésForma-1 Bahreini NagydíjEmilySinsheimbmw maasaicaM0várólistaforönjárókijelzőVolvo C30olajfoltjótékonykodásautós hírekkoreai autórajzArany KormánykeréksztoriRWDburnoutSzlovéniaFord F150XJ220hóemberBreitling Jet Teamcsehnissan gtreszméletlenkínaroncstelepSuzuka205Mehdi Bennanipáncélozottfelfutógyerek autóBoston reptérromán közlekedésbüntetésAlpineSwiftluxuscikkeladakForma-1 Spanyol NagydíjOlasz NagydíjPanamera Sport TurismoWRC3elektromos töltőSpanyol NagydíjspecialTesla Model 3humorB11Tesla RoadsterVilnersorozatjapán autóBJTestarossaszenzációLotus SUVpápatolatásCarlexjapán közlekedésYarisLamborghini Diablonői sofőrkedvezményBuickMagnus WalkerBelgiumlefoglalt autókHonda 2&4Peugeot 308 GTiJeanner rallytéli közlekedésE-PacefurgonvíruselektromosmegtaláltépítkezéskihajtórongfelúszásspecifikációkVenomJeep Wranglerpiros lámpaFR-Stilosban parkolásLaFerrari ApertaNeonAlex ZanardijárókelőkarcHollywoodhibrid autóMarcello LottiDodge ChargerB2gyorshajtáslakókocsileszállásdarázskanadaXVTimo GlockMarconiT-CrossMacan SpokolNissan GT-RStoffel Vandoornefegyveresekmajdnem balesetMinibigChevellejachtAviatorhalottaskocsipapfrancia autóbunkóBMW 503SemaleopardVolkswagen GolfkémfotóAxiálBrilliancesportkocsitegyüttműködésRenntechToyota GT86Bahraini NagydíjkazahKlaus FrohlicrepülőszarkaCayman GTSvillanyautóAudi TT-RSbontóhősnémet sportkocsiDodge RAMBMW 5 GTdrónjean-claude van demmekiegészítőMcLaren 12cLamborghini UrusrobotautóbalszerencseizmozásBuick RivieraJannarellyjelmezBrit NagydíjbuffierszemetelésFernando AlonsoI8historicPikes PeakRali VBepilepsziafotóborulTourneo CustomijesztgetésValetszemétszedésWatkins Glenchris MeekeForza Horizon 2Dieter ZetscheállrendőrsegítMasterXMercedes S-classGLB2CVborzelsővandalizmusháromkerekűbadass24 órás versenycitroen cxveterán autóVolkswagenhelikopterAudi S5gyorsulásChicheritmodernamerikaugratásS90wcTaycanRomániafolyóconvertibleorrszarvúirodacsúszásSebringRenault TrafficbevásárlásHiluxKoreai Nagydíjháborútúlméretesszerződéstávirányítós indítóChevrolet Camarookos fényszórógyőri Audi-gyársportautóMarine Editionszelektív hulladékelveszveGMC SierraAMG GTNimródsmokesugárhajtásúForza HorizonhajtűkanyarOpel AstraRowan AtkinsonDisneygördeszkaDronekhanaWWEIsuzugyorsasági motorSkoda CitigoSanta CruzPauPeugeot 508politikaMercedes GLEreakcióErwin WurmszékautomatikabiztonságteaserManorutcai versenyID.Rhibrid sportkocsihókotróRodassivatagautóipari visszahíváshalálesetplázaPorsche 911 RhátsókerékVolkswagen JettaSmarttrezorEurópai BizottságOlivier PanislimuzinOpel KadettbetörésorigamiJohn Cooper WorksW SerieshomokviharmásodszorvodkarendszámHeinz-Harald FrentzengyáritrükközésSesto ElementoMazda MX5arany fóliadűnehollandlada 4x4Jaguar X-TypeelnökMikulásvadnyugatKTMDetroiti AutószalonKodiakimprezabarn findbiztonsági övMexikóOne:1Jaguar XKR-SszerencsePro CeedToyota Supraland rover discovery sporttragédiaItaldesignálcázottWill StevensAlpina458 SpecialeFranciaországtrükktornádótrélerkapacitáspro-tourerpassatúj generációkólaModel 3ToyotakábítószerjelzészuhanásszállítóvárosspanyolJustin Wilson458navigátorAudi A2robogósAirbusSuperleggeralabradorrollerkergetőzésWLTPLamborghini HuracanzeroközlekedésWill SmithBMW 4 Gran CoupéGTAoposszumangol közlekedés350zkeresztbebörtönUH-1ATS-VNoodletörésüzemanyagbiztonsági rendszeraromabestsellerkutyaVolkswagen EosGeelyijesztésDCfurcsaságForza MotorsporttüntetéslángokAuruskörnyezetvédelemalvázsorompóFord MustangVelarCygnetjelzőoszlopDél-AmerikaHoonicornMontenegroillatvezeték nélküli töltésmackói5nézőOlssongerillagyúrásbmeutatóSkoda múzeumszínekBollingerBarum-raliHaasátépítésbefutómobilitásRafael NadalOPCDragrondaQoros 3Suzuki KizashiAusztriaRangerF2alfaműszerfalMagyar NagydíjCanepaegyterű autóXC60applikációhernyótalptélriasztórészegköztisztaságOpel Adam RallyGuarddoppingvizelSebatien Loebmercedes-benzkombájnpolgármesterbúcsúimpalaHennessey VenomeldurranLand Rover Defendersült krumpliiNextBrazil Nagydíjmutatványrepülő autóTSIzúzásteherautóPeugeot 208mercedes-benz s-osztályszörförök garanciaToyota CorollaoffroadfelhasználóBambooRober KubicaMazdakabrióAwainérintőkijelzőfékútjeges útcitroen c-xrJanner rallydagadtToyota HiluxShelby Daytona CoupeAudiSentryegyterűNestor GirolamiDucatoJCBváltó45Youabian PumaSvédország30 évporsche 959sólyomMaybachGódor Barnavolkswagen jettacaddylángol812SAS IrisbiztonságtechnikademonstrációHongkongR5koncepció Bugatti VeyronR3lada samaraR8Lamborghini VenenorendőrautóChristiano Ronaldorichard hammondGhymkhanapeugeot 208 gtiSeat Ibizaittas vezetőfestékspraygőzjógaDB11Nagy Futamtilos parkolásPumaValenFord FiestaMichelisz NorbertBMWWranglerR34kiállítás4x4audi a4ausztrálGoogleXJ13drogbetonkorlátkapszulahúzásrekorsínfüstspeedzoneRed Bull RacingTSARAVisionpullmannbérlésMini PacemangázszivárgásJeep CherokeeSubarulazabicikliútDodge DartigazságszolgáltatásSpykerCan-AmTorsten Müller-ÖtvösFootkhanaturánkereskedőboxerStellaLodgytorlaszAccordlépcsőLevantetestveseRX-8frankfurti autószalonberagadköltözésbankautomatakínos esetelsőbbségpengegörkorcsolyasunyiskoda 120jégautórx8ördögszekérBAICparkolóF1i3Citroen DS3WRCtanke-Golfteddyrolls-royce phantomAlain MenuVolkswagen Up!John CenaindításBMW M2MNASZAmbienteVauxhallgumorBMW 5rönkgyorsításlaptimehot rodillegális versenyGarázs TVJorge Lorenzochevrolet cruzeautomata váltóHollandiaMazda Miatavilágrekordhirtelen kormányújjáéledW MotorsbajnokságRTRkazárVW GolffavágástechnológiagumiszalagG63 AMGM4 GTS275vontatásTFSIA-osztályHonda PreludeScoutNYPDdrágulásISHuayradugóU2Mitsubishi LancerChryslervolkswagen eco upJaguar XFResküvőCountachXC40elsüllyedwellness500eHyundai i20 WRCautósüldözésInfiniti Q50BMW X6helyszínelésGumpertDB9nyújtott karosszériaWaldowDakarsportszerűtlenMichael SchumacherSpydercsattogásnyereségLada VestaBruno Spenglerspeedaszfalthaszonjárműfelszereltségvetődésautóbemutatócsempészetautó lopásrevansAudi A8 L SecuritymenekülésCadillac CTSfrontálBobautószállítóDaniel Sordoroad ragedízelautóHuracamzeneapokalipszisMitsubishi OutlanertúraautólerobbanrekordbruderpedálBatmanszupersportkocsiGinszoknyaeletkromos autóInfernoMercedes A-osztálydigitális szemüvegleállásPorschekatonaiMercedes E-osztályhulladékgazdálkodáselőjegyzésToyota S-FRvolkswagen boraRallyegyereküléshójáróázsiai közlekedésWTCRCX-5vasút3D nyomatásMarchionnaautmoatabeszakadtMonacói NagydíjLada NivaS-EditionSLKTallinYamahaRhys MillenNissan MicrafóbiamurvahibridautódriftfiskerVATHhard topm5HorizonfelakadToyota TundratrollMitsubishiVectraegzotikus autóhibridkerékvetőAero 8G63kilencsebességes automta váltóGMCvásárlóelszaladHonda CR-VÉv autójaBMW 5-ös sorozatpattogatott kukoricaInfiniti M30dVÉDAA4ralirendezvényOsloSRTSMSkráterMad MaxpoénF3digitálisemojiSupermanalagútAudi TTtáskamunkagépMitshubishiRobotruhaLancer EVOföldcsuszamlásA9Super TrofeoBloombiztosítóbakancslistaprojektreflektorAriel Atomhalálos irambanBuggybérautóFlameGTVTWOFACEAston MartinMáltaiCarhihetetlenrobotélőlimitáltMazda CX-9NorrdschleifezúzdaJames MayőzDan BilzerianHUVMercedes VitoIFAlamborghini gallardohajléktalantúlsúlyfesztiválSuzuki SwiftThe Mint 400rombolásElektromos motorNascarApriliawiesmannDaytonaLa Voiture Noireutcai autóJensenAlfa Romeoforró vízautó eladásszedánhivatalosGenfi AutószalonEurópa NagydíjrobbantásbontásGT40közterület-fenntartómelegsavtitanBattistaNissanAudi Q2JettaInterlagosűrsikló918 SpydererőszakSt. James EditionArteonMission EPuskádi JánosiskolabuszolajcsereNissan Skyline R34rally du VARtraffipaxRed Bull RingSimplexAveoSuperbike8Skoda FabiaTata ZicaF150AMG GT RTechnicCaterhamSTiForma-EBob Belltanulmányautógesztusnévrenault talismanpulykaGorillazáremelésNicoChevrolet AveoködkicsúszásJensen InterceptorreggeliFrankfurtneuvilleMaláj NagydíjhalálosBertha BenzXJSenatUrusatkinsonFiat 500Lfékpadretroautóvezetéselszabadult járműskylinelezárásfreighterGT 4Elon MuskdodzsemChuck Norrisnissan navaraerőskátránykétkerékbringalancia deltahíd cserePethő Istvántoyota 2000 gtünnepiOpelcars and coffeMercedes EVO 2DRIVE PILOTzebraZFSvéd raliMagyar Termék NagydíjTerraJaguar XFFormula 3BaldwinluxusarmageddonhooniganhanninenszelfipiroskilökésHalid AvdagicWalter CsabaCitroen DS5Tiede tomaso panteraLadarobogóFerrari 355 S SpidertávirányítóstöltőillatosítóUSAátverésYuliannarágcsálóterrorjapán piacelbocsátásBelga Nagydíjszabálytalan autóraktár500homokVolvoBentley FalconfacebookVetteDél-KoreaChiron SportRX-VISIONM8SnowkhanaTDIOstbergMotkányamerikaiMbDesignWRX STITrustkályhalízingNémet NagydíjEurorallygengsztermotokrosszinstinctIATOpel Zafira TourerDevelfelhőcliobabataxivicces videóMercedes-Benz SLS AMGWaymotávirányítós autódagályBonnevilleColins Crestgépi mosóPaul di RestaFord RacingAyrton Sennatengerelektromos buszLettországkereskedésNémet túraautó bajnokságcsalásbentley continental gtJanner raliMicrabejelentésjéglisztmotorháztetőMercedes-Benz E-osztályschumacherSebastian VettelMiatasvédösszehasonlító-tesztszerkezetMomkhanaRSQ E-Trontörök közelkedéskompakt autóGrand CherokeeTransformersJapán Nagydíjaranygyerekekkínai közlekedésAlfa 4CkameraAlpina B7ForzaCardok458 ItaliaintruktorhalálForma-2ültetésspanyol autóinternetAIDSRCMick SchumacherPur BlancVignalebarátnőszimfonikus zenekarfejesHarley-DavidsonAston Martin VulcanroncsautópiacSergioTata NanoEric BoullierKaroqautóKanadai NagydíjNissan NV 200BMW 1roncsderbiopel karlNyirádpremierliepája-raliMercedes G-osztálybombatévéGoodwood Festival of SpeedrakományVolkswagen PhaetonösszkerékGLCgiccscserekanyaryoGenftalálkozóSpirit Of Ecstasyoff-roadNissan Jukepanoráma tetőFord FocusKetterer Continentalturán frigyesshowőrületRimacszenzorNASAMcFlyakkumulátorlistamodellautóoldtimer találkozómegelőző filmAbu-DhabiS10MonacoEclipseMatteo MalucellimoziBeppo HarrachcsúnyaszingapúrNissan GT-R R34GLELukács KornélAudi R8renault sanderoEurosportKOERUPeugeot 206SVbalesetmegelőzésvolkswagen golf sportsvanSamsungrobbanLeaf RCfiat. fiat 500verekedésTipo34 órás versenyPorsche Mission EfutárGran TourismoWillys. modernAll-TerrainkupéAutopilotEcoboostmázlista488PutyinMáriapócsRosbergMaserati 3500GTbmw m5chrysler 200tanulmányClarksonForma-3SciroccoNissan AlmeraDél-AfrikaI-PaceMercedes-Benz SLSmólóajtóBMW 7InsanityFord EcosportKoncz GáborFiat 124 SpiderVitézi DávidMartn ProkopP72balesetakadályKodoelektromos autózásamerikai közlekedésPeugeotKia Forte Koupidőjáráslánykérésvízbenmercedes-benz econicLand RoverKia Picantomeganejövőképjarri-matti latvala959Englergyanusítottextra 300Open GTM PerformanceoroszlánAudi Prologue AvantkigyulladDavid HasselhoffClimbkhanadizájnstúdiólopottprojektorford kabanScalaM550dmentősFocuskrosszzúzólowriderbelsőferrari enzoszénafokozatMax MosleyátadásSmart ForFourjó sofőrSierrarali-világbajnokságsuzuki balenoelakadássütiszörnyTobias Moers8-asVenezuela4 ConceptrajzfilmévértékelőkivetítőValhallaaratásChevrolett CorvetteszámozásRapidESkoda Octavia RSpénztridentgullwingszalonvillámlásCorvette Z06kigyulladtMcLaren MP4-12CMIGterepezésSkodavideójátékSpecialeE30nézőkEgerstretchnapsütésSTátlaggreenlinebmw z2izomautókamionosWorld Series by RenaultGMC YukonHybrid4CessnaBitter SándorVolkswagen Touaregcsodapályanapmeglepetéstoyota versoszánkóSilverstonepaintballtehénvégső állomásToyota RAV4profitAWVyellowstoneCrystal HooksAgera RStanulmnányOpel InsigniabukfencMarchionneAurus SenatszélvédőmosóMarbellaparkolásjwrc3d nyomtatóMotorexFestival of SpeedfarmerteljesítménymérésFormulaDannyVarekaiYpres-raliSlovakia RingKuala LumpurFicza Ferenctechnikaelőzetesangol autóBrazíliaomlástervezetelszabadultReal Madridm1raForza 7MinimoX-osztályWRXBlazerSebastian Loebmanuálisreflexdonington parkring-txiCadillac ELRCarlos SainzToyota Yaris RSPortugáliagázüzemű autóF40szimulálásgarazsWankel motorhőkameramárkabukásSpielbergüldözésversenygumiSpanyolországJerezTakataCountrymanWintercontacttesztpályafalsefalseCupradunaGladiatorRolss-RoycetitániumjubileumBarcelonaBlackvételSCCamazonBoxsterQoros GQ3Ferrari 599 GTOcigikaszkadőrmárkákparkoló asszisztenstrailerGymkhanaVitoépítésblack fridayhumotoroszországMiguel MolinabalhéÉrdi TiborbambuszsikerHyundai Genesisvakvezető kutyaangol motorráfutásGyulaszirénahosszútávú autóversenybmw m4Insigniaactrossvéd piacEVOakcióidiótaPeoplePeopleCadillac EscaladeKertész KrisztiánCrossland XTouaregMartin CaceresveszteségnapfénytetőútSergio MarchionnesebességméréspókMarokkóAudi A3jogejtőernyőkátyúGRtrolibuszBlack BearSzilveszter ralicsajozásherbieFerrari LaFerrarivákuumkombi autóMotorsCaterpillarlancia fulviarészedNissan SentraOtt TanakdaruVenom F5Devel SixteenelektromotoreladásOpel Cascadacrash testIndy 500száguldásford galaxysípályaMaserati GranTurismoJCWnyíltnapford s-maxRali OBAmerikai NagydíjfelvásárlásszabálysértésLanciaGamesconLotus F1honda integraMazda CX-5Tiguan44Lance Gilbertbikabrutál eséstámadásEVVolvo reklánmbemutatóFrank SinatraMercedes GPGT3cserbenhagyásmelegedésRaptormexikói autóExplorer STmini cooperleleplezésskoda superbtúraautó világbajnokságcrossoverMBUXBMW X5Mercedes CLAHappyWildcat2WDbénázásautótolvajdefekttemetkezésedukációKlausz KristófCompassrakétaFiesta WRCmezőgazdaságámokfutókereszteződésLexus LF-SAKikikarmapermetezésFerrarszakadékAWDMoszkvaF430RapidAudi A6NvidiaNismoszekérijedtségelbocsájtáslimitált szériaLada 2104gyakorlattalálmányNiro EVautótemetőtesztflame warNyirfás JuliannaStelvioOutlawNBMW E30A5RadicalRenaultúthibajames bondTim Gábornémet autó4MATIClegóChevrolet CorvetteMarco WittmanZengő MotorsportSennaOrlandoCayman SRinspeedChevroletMarioChargertoyota land cruiserkardiológiahányásRoberto Merhibicilisquadskiünnepi modellGázosításNissan rekordfelfüggesztésmosásesőROCVeneno RoadsterLandwindBulldogtáncCruzecobra 11gyűjteménybátorMadárERCWTCCemblémaUsain Boltmentésvasúti átjáróKAMAZenzo ferrarireklámForms-1Assetto CorsamobiláldásszemTerrakhanatilosKecskeméti BalázsSUVlökésRange Rover SportautósportFordSuzuki AuthenticsillegálvonatProteamEvoqueAdria CenniHonda Civic Type-RAudi TT Cupfüves cigisnowboardTacomaSilveradobunyóágy

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.