keresés eredménye

amerika

videók

Fedélzeti kamera a múltból

A fedélzeti kamerás videók fénykorát éljük. Szinte naponta kapunk újabb gyöngyszemeket, főleg Oroszországból. Amit most láthatsz, az viszont az amerikai közlekedést mutatja be. Nem új, hanem több mint száz éves.

cimkék: amerika

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Kétszer is balesetet okozott pár kilométeren belül

Egy amerikai nő kétszer is belecsattant egy másik autóba pár kilométeren belül. Nem tudni, hogy pontosan mi tartotta hatása alatt, de nem nézett ki túl jól, amikor kérdőre vonták.

cimkék: baleset / amerika / cserbenhagyás

Autók közé zuhant a kisrepülő

Amerikában lámpánál ácsorgó autósok szeme láttára zuhant egy kisrepülő az útra. A brutális becsapódás és a robbanás csodával határos módon nem követelt halálos áldozatot.

cimkék: baleset / amerika / repülő

Kiugrott a csomagtartóból az elrabolt nő

Alabamában egy férfi a kocsija csomagtartójába zárta azt a nőt, akit pár órával korábban elrabolt. Egy benzinkútnál sikerült az áldozatnak kiugrania, ahol azonnal segítséget is kért.

cimkék: amerika / benzinkút / rablás

Szerelőműhely udvarán landolt az autó

Amerikában egy autós nagyot esett az autópályáról. A helyzet pikantériája, hogy pont egy szerelőműhely udvarán landolt. A hely tulajdonosa elmondta, hogy ez volt a nyolcadik alkalom, hogy az égből hullott az ölükbe a munka.

cimkék: baleset / amerika / repül

Lelökte a hegyről a hókotrót

Amerikában egy kamion kezdett el előzni egy hókotrót. Nem sikerült a manőver, ám ennek leginkább a munkagép itta meg a levét.

cimkék: baleset / amerika / hókotró

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Beszorult a feje az autó és a fal közé

Elég értelmetlen és súlyos baleset történt nemrégiben Amerikában. Egy 19 éves fiatalember feje valahogyan az autója és a fal közé szorult egy McDonalds mellett. A rendőrök szabadították ki.

cimkék: amerika / McDonalds / baleset

Ilyet csak a Cobra 11-ben látsz

Nem tudni miért, de az SUV tulaja megállás nélkül hajtott rá az út szélén várakozó trélerre, majd némi bukfencezés után csendben megállapodott.

cimkék: baleset / ugratás / amerika / tréler

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport
Hírek

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Autógyártó perel egy játékgyártót Amerikában

A katonai Humvee-ket gyártó AM General még csak most döbbent rá, hogy elég sok számítógépes játékban és filmben megjelenik a termékük. Perre mennek.

cimkék: amerika / Humvee

VFTS Ladát árulnak Amerikában

Egy VFTS Lada ma már nem mindennapi látvány. Főleg teljesen felújított versenykész állapotban... Amerikában... Magyar származással... Fokozzam még?

cimkék: Lada / amerika / VFTS

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elrabolva

Liam Neeson után egy amerikai autókereskedő is komoly slamasztikába keveredett, amikor két ember a bemutató autóval együtt rabolta el. Akciófilmbe illő a sztori.

cimkék: amerika / rablás

Nem úszta még meg a VW a botrányt!

Ugyan az elmúlt hetekben már kevesebbet lehetett hallani a VW körül kialakult emissziós botrányról, ám ez nem jelenti azt, hogy vége van a meghurcoltatásnak. Rekord bírságot akar Amerika.

cimkék: VW / amerika

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Mad Max verdákkal fuvarozott az Uber Amerikában

A Mad Max videojáték megjelenése alkalmából helyezett szolgálatba az Uber hat darab apokaliptikus autót Seattle-ben. Óriási volt a siker.

cimkék: amerika / Mad Max / Uber

Guruló kápolna kiadó

Egészen elképesztő dolgokat raktak már eddig a történelem során kerekekre, de kápolnával még eddig nem találkoztunk. Most Amerikában van egy kibérelhető hiánypótló példány.

cimkék: kápolna / Las Vegas / amerika

Kolbásztörésre került sor

Meglehetősen ritka, hogy kajáról számolunk be, de ez esetben nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül. Amerikában sikerült összetörni egy mozgó kolbászt az autópályán, talán egy kis mustár és friss kenyér még tud rajta segíteni.

cimkék: amerika

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Pirosra fújni egy DeLoreant? Vétek!

Mielőtt elfordulnátok ettől a DeLorean-től, várjatok egy picit! Tudjuk, hogy egy ilyen kocsit lefényezni hiba és őrültség, mi mégis adunk neki egy esélyt, már csak a története miatt is.

cimkék: amerika

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

Visszalopta a lopott Ferrarit

Alaposan megleckéztette a kaliforniai zsarukat egy autótolvaj. Miután lefoglalták az általa eltulajdonított Ferrarit, még egyszer ellopta.

cimkék: Ferrari / amerika / tolvaj / 458

Dolgozók között sorsolták ki a jubileumi Camryt

Általában az ilyen autókat kiállítják a gyár valamelyik múzeumában, de a Toyota most inkább jó célt szolgált.

cimkék: japán autó / Toyota / szedán / amerika

Csillagmotor egy régi Toyotában

Őrület, mire képes valaki, ha csak úgy belebotlik egy eldobott motorblokkba. Persze egy repülőből származó csillagmotor elég izgalmas cucc, pláne, ha sikerül életre kelteni.

cimkék: japán autó / Toyota / versenyautó / amerika

Platós VW Bora házilag Építs magadnak VW pickupot!

Amerikában mindegy, milyen a verda, csak platója legyen. Ha nincs, akkor építenek rá. Ráadásul akár magadnak is megcsinálhatod otthon saját platós Volkswagened. Már ha erre vágysz.

cimkék: volkswagen bora / volkswagen jettacaddy / pickup / amerika / német autó / Volkswagen

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Visszatérhet Amerikába a PSA

A PSA két márkája, a Peugeot és a Citroën 25 éve hagyta faképnél az amerikai piacot, de egy friss hír szerint a vállalat a visszatérést fontolgatja. Azért nem mostanában lesz.

cimkék: Peugeot / Citroen / PSA / amerika

Kötelező lesz a tolatókamera Amerikában

Amerikában túl sok baleset történik figyelmetlen tolatás miatt, úgyhogy elektronikus mankót kapnak az autósok. 2018-tól kötelező a tolatókamera, a gyártók 2016-ban kezdik az átállást.

cimkék: amerika
TESZTEK

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Amerikát kéne másolnia az F1-nek

Juan Pablo Montoya szerint a Forma-1-nek példát kellene vennie az amerikai sorozatokról, ha újra menő akar lenni a szurkolók körében.

cimkék: F1 / forma-1 / amerika
címke felhőCoca-ColaOpel AmperajátékautóIrmscher InspirovillámgyalogoskatonateherautóműszerfalSebastian VetteltúlkeresletPorsche 911 Rmercedes-benz econicsportveterán autógödörextra 300Volkswagen Up!HockenheimkrosszmotorTFSIIndySuperfastlövésApertaFiestaEclipseFord KugaszenzordonutreakciórajtJensenRobert KubicarandiadásördögszekérFerrari 599 GTOdűneletartóztatásLand Rover Defenderjames bondBrit Nagydíjfelajánláseletkromos autóOslokólajótétTokiói AutószalonFIA GT3előjegyzésautósportlasszóChicheritKanadai NagydíjlimitáltvisszahívástilalomspeedzoneAgeraModel 3bakancslistaBarum-raliP100Dfisker surfTOP10AustinAdria CenniszabálytalankodásszámozásLada KalinarönkszállítókombájnSuzuki SX4renault talismanhyundai i20St. James EditionMalajziatéleladásgyárAnniversaryFerrari CaliforniaOliver BlumeNissan NV 200SUVFedExolasz autógumorSubarusüllyedésösszehasonlító-tesztCorvette Z06kémfotóDakarSiennaBMW 503Tushkanovamercedes-benzjet-skiutcai autórajzNicolas CageMonsterBTCCM6kergetőzéstesla model xrinocéroszautótolvajMcLaren MP4-12COPCrolls-royce phantomCX-5akkumulátorPontiacKharitoninlerobbanbuszmegállóYpres-raliHunGarianAlaszkaTransformersMr.Beankarmaskoda superbProteamturán frigyeshalálQoros GQ3volkswagen t1SvájcszállításkiegészítőMcDonaldstulajdonoscobra 11Agera RSbmw x1motorosrendőrlabradoráldásToyota Yaris RSJanner rallytalálmányBrillianceMogyoródMercedes-Benz SLS AMGszemetelésHalid AvdagicLPBob LutzNissan NoteG650stopkátránynémet sportkocsikicsúszásKodiaqSebatien LoebKimi RaikkonenWorld Series by RenaultkamikazehomokBelgiumvideó válogatásKevin AbbringRenault Clioautós jövőtruckUSAAudierősFiatlaptimefilmCorvettegyalogOpel Zafira Tourerdarufékpadbrutál esésAcropolis-rali3DdagadtKerényi Ádámkonföderációs zászlóalvázkit carBatmanangol autóOpelChallengelökhárítókubaútgörkorcsolyaR8U2LandauletPokemon GoMaserati Levanteamerikai rendőrségsúlyelosztásMáltachevrolet cruzewrcEvoqueközelNissan MaximaBob BellMazda CX-5jelzésJumpyFicza FerencG63 AMGbölényB11automatikaPaul Swiftrendőrséglefoglalt autókélményautózásAfrikaidőspostásmagyartelefonmotorosChironMaserati QuattroportekezdőrekordGMC Yukonland rover discoveryVenezuelagépi mosóTakatahackerlicitkamionsofőrSmart ForFourTrophy TruckbakiBruno Spenglerfelvonuláshot rodtűzoltóBarcelonakínaDurangoIRCautótesztrx8458 Specialevasúti átjáróOpel CorsaféktesztroncsderbiautósüldözésVolkswagen EosLFAP1bmw m5MotorsHiluxvárólistapieter tsienVolkswagen PhaetonLada Vestajean-claude van demmeLas VegastragédiaKTMKiaQ6rágcsálóTallinszerencsecseh autóLe MansMotkánymotorháztetőgyorsasági obKaroqraktároffroadOpel Adamújjáépültönvezető rendszerGTAVelarA-osztályNAAFland rover discovery sportgyárirobotizált autóForma-4kábítószerfolyóWalter CsabarakétaRenaultstartaudioaudi q3roadsterMKlausz KristófAston MartinTigrisExclusiveidőmérő edzésneed for speedSpykerterelésbabacsehToyota RAV4Hyundai VelosterWTCRvészfékterepjáróállatarmageddonPace Carangol közlekedésPakisztánSupermanContinentalnyereményjátékPutyintoyota versoNASAEliarally du VARhanninenidiótaPeoplePeoplehackelésFord MondeoPSAVetteszembe sávMotegiElon MuskHenessey Venom GTaprkolófegyvervakvezető kutyaMarchionnaMercedesWald Internationalparkoló asszisztensSan Diegosvéd piacRed BullAlfa 4Cromán autóquadClimbkhanaDacia Logan MCVigazságszolgáltatáscsomagbefutóbiztonságtechnikatornádószélvédőmosófóbiamenekülRowan AtkinsonFordvízteddylexus nxcustom carcsattogásmercedes-benz mlcSuzukasólyomgyűjteményHillclimbMcLarenLettországgyorsulásablaktörlőtahóPaul di Restaoff-roadItaliaChevrolet Camaro Z/28960pezsgőBac MonoráncfelvarrásJaguarTucsonSuzuki SamuraiCayman SvirtuálisBullitNascarSLS AMGJeep CherokeeillatDB9Peugeotbobpályalángoltaxiürülékporsche 959játékkonzolgyúrásCompassMartn Prokoptilos parkolásvizes útHondaJaguar XFGMC Sierrapeugeot 208 gtikrátergázbesirtunkErwin WurmJohn Cooper WorksRubiconkínos esettraktorhivatalosRimacRuftrükkbringaDevel SixteenönvezetőPriusbuffier34 órás versenybalesetekLancer EVOkötélhúzásrageBMWWRC3ájulásfreightertoyota land cruiserdashcamFerrari LaFerraribicilisfelfüggesztésfavágásWatkins GlenGPSsérülésLMP-1kályhaStockholmfurcsaságMNASZkézifékJaguar X-TypeSteve JobsStelviokrosszSherpvolkswagen eco uphard topVectraCarlos SainzsportkocsitHammanbalesetnavigátorközlekedésbiztonságRCDCstábkatonaiSuzukiARTF40francia autó458 Italiaorosz közlekedésIED SyrmaRoberto MerhivonulásLamborghini DiablobontásMercedes G-osztályATSBMW 5-ös sorozatüzemanyagYas Marina CircuitGumpertLamborghini UrusmodellfrissítéskápolnaPaufrontálsvédizomautókoppintásAston Martin DB9alfatúraautó világbajnokságRon DennisTolemanADAC Deutschland rallyrosszullétChevelleJaguar XFR-Sfotóbővítésaudi a4vételkötekedéskormányvonatDodge HellcatFerrari 355 S SpiderlimuzinViperX5Mdacia sanderoWRX STItelepLand Roverbentley mulsanneMercedes CLK AMG Black SeriesGarázs TVAMGjégesőelőzésSV2WDKínai NagydíjtáskaBamboomegtalálthóemberFenyrcsodaeszméletlenLamborghini Aventadoramerikai humorléghajtásNYPDBugatti Gangloff CoupeMiami Vicedízel motorjégkaparóSzilveszter rallypoéntúraautó911batmobileWestfield Megabusaelektromos autózásford thunderbirdluxuscrashR8 SpiderSebringVolkswagenvolkswagen bogárA110murvaMichael Schumacherjapán piacrönkMP4-12Croad ragerugónői vezetőretroautóx7Ford Mustangrondahalálosfurgon24hnézőkatveladakGeneral LeeTata NanoEurosol-Honda Civic Type-RWolfsburgemissziós botránydacia loganAero 8Fiat PandaPeopledrámaWSRbéreltNissan IDxTim GáborterepKarinaszimulálásdigital lighthangutánzóbessenyeyInfernoDaytonaunboxingjávorszarvas-tesztpolitikabírságNissan Skyline R33hot hatchbénaCipruskipufogóVolvo XC90488hangprojektortéli gumiMarvelMarco WittmanfestékSkoda múzeumJon OlssonBMW 6-os sorozatAMG GT Rjarri-matti latvalaCadillac ELRlufthansakaszkadőrX-osztályRali EBszimulátorHummer H1Red Bull RacingBMW 2 Active TourerBMW X5WaldowborulásAudi Prologue AvantépítkezésLykanferrari enzoMagyarországEsteban GutierrezGeelyEMClökésboxkiállásactrosRange Rover SportRedVolkswagen GolfKazahsztángyereksztoriNissan AlmeraszörnyetegSpanyol Nagydíjbalszerencsedízel botránytitanFord Racingsebastien ogierMercedes-Benz SLSiCarhalottaskocsitartályszemétszedésYuliannadízelautóBentleyrányitásNissan Skyline R34mentőbikiniszupersportkocsiDacia DusterRenault RSVeyronimprezaSilverstonehíd csereHoldenFiat Tipom5BMW 5 GTLandwind3008átverésBlackSport SVRépítésDRIVE PILOTpeugeot 308 swMelbourneHonda Civic Type-R760LiSkoda Octavia RStűzoltóságfelakadLaguna SecahomokviharPistaToyota CorollaVitoolajcserehalálesetévnyitóelképesztőüldözéstávirányítósjótékonyságausztráleldurranSeat IbizaSpirit Of EcstasyBethelmedveévfordulóMitshubishisubaru wrx stihőkamerasuzuki balenokardiológiapápaidiótaPeopleverésúthibalovaskocsijelzőoszlopPharrel Williamshonda integracsúnyayovárosi minimárkákpusztításelszabadult jármű6x6jwrccserbenhagyásvandalizmusintelligensVenomGenesis G90Volkswagen PolotalálkozóvisszapillantóMonacovizelArany KormánykerékToyota GT86pro-tourerbajnokságModel STaco BellMonzakarbonGTOW MotorskombiLamborghini MurcielagorablásreflexDC ShoeskameraForza 7Japán NagydíjSMSdudaMercedes Maybach.TraficDokkerNissan 370zwalter röhrláradásPolestarhídMonte Carlo rallyfoghúzásparkolóHeritageszarvasBoxsterautmoatavízbenMarchionneHuayraNémet Nagydíje-GolfcsalásmólóátépítésgyújtogatókerékillegálmackóPorscheHonda Preludenissan gtrImolaautókatonákbörtönSnowkhanaflame warAmerikai NagydíjMatthew CampbellCrosslandelnökde tomaso panteraLancia ThemaYamahabambuszelszabadultctshangutánzásnapfénytetőKertész KrisztiánBMW 1subaru wrxterrorquadskizúzóelőzetesRX-8Chevrolet CaptivagokartJanner ralirottweilerSubaru ImprezaHeinz-Harald FrentzendrogversenysportGoogletilosban parkolásbestsellerbankautomataDavid BrownPepsi MaxJaguar XKR-SMomkhanamentősGT-86Nyirfás JuliannaBlack BearskylineGoodwood Festival of SpeedS90Mercedes Vitokereslet csökkenésukrajnaTataKovács ÁgiDaniel SordobeszakadttankolásVila RealPeugeot 207GörögországMercedes A-osztályLuc BessonMiataDwayne JohnsonRange RovercentenáriumvillamosE30arab autófogászatGymkhanatúlméretesQ60Autopilotorosz autóNeymarford galaxyszerelőtechnikawellnessvadnyugatTacomaTimo GlockBreitling Jet TeamOpel InsigniarevanstaplóPeugeot 2008Mazda Miatabicajautó rongálásLance StrollKia RioMiguel MolinaReal Madridrolls-royce wraithRally CupTrustszolnokSonicHyundai i20 WRCtanulmánySzilveszter raliAMG GToroszlánHong Konglimbószondafrankfurti autószalonCitroen DS3MarbellaZotyesofőrös autóGT-RGran Tourismokanadaferrari 458 italiaPárizsi AutószalonCaliforniaSuzuki AltogyerekekFerrari F40 LM Barchettaelső vásárlóGorillaztámadásrush houramerikaöregOpel CascadaamerikaiJensen InterceptoregyterűhangzebraHyundai ix20baleset tengelyutcaD3 GroupLadaTrabantMariopremier44huligánokpaintballLummakihajtóRafael NadalCross ConceptőrületteaserCsillagtúraRománialincselés45miniguntehénJari-Matti LatvalaautóbemutatóS10XJ30 évBMW X4büntetéstolvajhavas útV12lopós autóForma-2Hyundai GenesisLiberty Walktérképmajdnem balesetChevyApolloSuperleggeraYeongamIncvégső állomástolatásGigafactorylánykérésfelvásárlásBill GatesMercedes-Benz G-osztályreflekszDemonjaguar f-typeschumacherBonnevilleprémiumautóautókiállításSuper SportládaderbitöltőGlobal Vehicle Trustedukációlebukásolajbrutálisjapán autóViper SRTszánkóproblémaCessnaBuickCrossland XA4HollandiaelszállításautómentésBMW 5Pro CeedszőnyegA5Nissan JukeversenypályaijedtségelektromosJustin Wilsonmotorhibamercedes-benz s-osztályBZZZillegális versenyGenfi AutószalonMercedes-Maybachúj generációgreenlineMercedes-Benz CLALamborghini VenenokirálynőXJ13szedánCreweFormula StudentKodiakHonda CivicmázliEasytronciMercedes S-osztálybombakedvezményGinHonda 2&4Hungaroringorrszarvúvezeték nélküli töltéssütiTesla Model 3ISISvolkswagen beetletévékoncepció Bugatti VeyronhistorictilospénzChevrolet CamaroWill Stevensring-txiX-TrailNissannévbolondvetődésZ5Mitsubishi LancerStingeringavírustűzcsaptrezorDodge DartF50temetkezéstoyota 2000 gtLada PrioradigitálisBMW X6Lada NivaFocuspályaSuzuki KizashiHummerlyukGhymkhanatrolibuszzombiKefo MotorsportlefulladalvásleállásritkaságSmartShanghailowriderM8Kuala LumpurKrózser MenyhértFestival of SpeedidőjáráselaludtzsúfoltságrészegGLCAlpina B7CardokreklámtargoncaoszlophangfalbunkergyorsítástűzijátéklakókocsiBeppo HarrachKoreai NagydíjjégSemaRali OBrobbanvolkswagen golf sportsvanleleplezésTyler Witteszaltóönzetlenromán közlekedésfesztiválBMW 4 Gran CoupémanuálislopottrészedLe Mans 24hgolfautónyári gumiőzTobias MoersdynovásárlásBMW 2-es sorozatbruderrobotizált váltóTata ZicaShelby GT350RCruzeFernando AlonsoneuvilleárokkörnyezetbarátBelga NagydíjTouareggyanusítottMad MaxCentenarioBessenyey Zoltánbmw 507Colin McRaesportszerűtlenCitroen C4 PicassoMclaren 570SalkalmazásShelbybátorPanamera Sport Turismoközterület-fenntartóBMW E30VWCamaroesésBoston reptérFranciaországKoenigsegg Agera RigazoltatásrobotgyorsaságiAston Martin Rapide SPeugeot 208Nissan GT-R R34Mick Schumacherfiat. fiat 500Youabian PumaautosflörtHoonicornvilágrekordx6mexikói autógyerek autóOstbergtrident iceniSvédországSibiu-ralilépcsőretrocsempészetdaewoolazaI8epizódFormula RenaultrepülőMcLaren P1elefántdudeAyrton Sennaluxus buszhibrid autóijesztésML63 AMGpirosNémet túraautó bajnokságfalancia deltaAusztriagázüzemű autódugóMission EtrollfokozatmandzsettagombselfieharrachfékMaláj NagydíjnagymamarendezvényPriorKoenigsegg Agera HHomlásgurulJurassic Parkpáncélosriasztófüves cigilelepleződésS600gunzuhanásSTiszlalomTitan XDdefektF12David CoulthardautolivAriel AtomrollerMartin CaceresNagy Futam8-asSochibentley continental gti3Volkswagen JettaSuzuki AuthenticsXC60zeneszekérnissan nv200bűncselekményVolvoJosh CartunapenergiaSamsungBulldogszilvszter raliR5Rolss-RoycetörésMercedes EVO 2Alpinajó sofőrF150Usain BoltZafirajachtGTUSA Nagydíjörök garanciaaromaautó lopásnyújtott karosszéria4x4F1KTM X-BowVorsteinerFord FocusGuerlain ChicheritVignaleMazda3leopardWranglerplázaSecurityDodge ChargerdemonstrációstretchFormula 3tengerFanatecRenault MeganeGyulay Zsoltbikakörnyezetvédelemcars and coffemodernszabálysértésDucaticsajokoperatőrHennessey VenomCountachrenault sanderodarálókarácsonyOlasz Nagydíji5Audi RS6BJ BaldwincsomagszállításszörfidiótagázszivárgásUberhumorVRvárosburnoutPikes PeakRat Rodangol motorLanciaM PerformanceelveszverobogósToyota S-FRprankfelfutóFelix BaumgartnerGLASesto ElementohódmezőrületPeugeot 508donington parkjárdaintruktorhúzásfaillövöldözésVolvo S90John CenaMatteo MalucelliforinstinctAlfa Romeo 4C812rakományFord RangerorigamiEnerGForceOpel Adam RallyIndy 500cars coffejégautólada 4x4street raceInsigniasordovezetésvolkswagen boraford c-maxbmw z2Marcus GronholmGuard350ztestberagadKecskeméti BalázsBugatti Veyron SSfelúszásSkoda Citigoforró vízPeugeot 206XJ220GyurtaTargaRenault Clio TrophyGhibliGumball 3000AMTStávolmaradásRosbergWillys. modernlánybiztonsági autóVeszprémAcura NSXChevrolet918 SpyderNissan GT-RkigyulladtgyorshajtásSabine SchmitzborulCadillacCitroen DS5QorosMercedes-Benz E-osztályAbu Dhabi NagydíjT-RocfejlesztésFiat 500humotAudi RS3Ferrari FXXCitroenHollywoodamazonNasser Al-AttiyahMercedes SLS AMGautópályamatricas60Zöld pokolHayden PaddonMercedes E-osztálykátyúBentaygaAudi TT CupGLBNew JerseygyereküléskukásautóSergioGrand DusterR3láncTSIdömperAntonin TlustakPCscooterlízingforgalomChelseacsúszásRoad AmericaERCAudi A3Mercedes CLApókajtóRhys MillenGallardoBitter SándorAudi R8NicoAIDSBoschnémet autómotorpalettaporsche macanÍrországDusterNeonMikkelsensütiszörnyKia CeedbérautóBreitlingittas vezetőC8Volvo C30Marius AasenCadillac ATSrepüléstávirányítós indítóJorge LorenzoMagnus WalkerföldcsuszamlásÉsztországSaab 9-3Lukács Kornéljeges útKovács TamásAudi A8 L SecurityelsőbbséginternetLamborghini Veneno Roadsterfilmes autókfeltörésBMW M2BMW M4 GTSbénázásSolbergToyota EchodrónSata-raliAudi A6különöselakadásgarázsajtóSRTtörök közelkedésPethő IstvánNissan rekordoroszországmásolásFord Fiesta RS WRCkávéAlex ZanardiBútor RobiChargerHyundai i30nyirfaspaul walkertávirányítós autóMercedes jövőforma-1DragegyüttműködésMercedes C-osztályCintraverekedésAudi TTrobotautóItaldesignZR1Ausztrál Nagydíjrali-világbajnokságbaja 500hős275humorosJannarellyBrazil NagydíjWTCCIrmscherMitsubishi G4ISMicrakárosanyagKancsár FerencNorrdschleifejövőképToyota SuprakalapácsmenekülésInterlagosAbu-DhabiHUVrobbanásautópályaGoProMichelinhulladékgyűjtésPorsche 911 GT3JCWRoad Rovergázolásáremeléspolo r wrcsteve mcqueenBentley FalconXHongkongGenfBuick RivieraInsanityfiskergyorsulási versenyDaniel Ricciardokézikönyvmercedes-benz c-osztályboxmanőverDodge RAMháborúForza Horizon 2Alpina B3mesefigurákdragsterAventadorategoAston Martin VulcanÉv autójacsajozásRober KubicaKAMAZtankroncstelepreggeliszékbioüzemanyagOne:1magabiztosságLamborghinibunkóFerrari F12 BerlinettakigyulladBryan buffierösszehasonlítóvadászatNoodleBentley Continental Flying SpurÉrdi TiborKia Forte KoupzúzásPókembersínQ5tanulmányautó5008hajléktalanToyotaMbDesignAthéntechnológiaSigdsrallyKia NirohernyótalpTipobalesetmegelőzésCrystal HooksRolls-RoycegázrobbanásMazda CX-9Dan BilzerianMinyonkereszteződésRenntechJakus TamásFord EcosportsugárhajtásúCitroen DS3WRCBMW 4-es sorozatPlútósorozatTAG MotorsportmotogpAudi Q2RapidETWOFACElopott autóBMW 1602spanyol autómonte carlo raliPiercarlo GhinzaniApplesorompóprofibuszszörnykersázsiai közlekedéskilökSportsdriftszórásFerrari 599 GTBAlfa RomoeIndiaegyedipiros lámpaGT4Skoda OctaviarepüldurvaWankel motortrutyiExtremejó emberRali VBfegyveresekPosaidonPiquetautóútPorsche 911bolygódugattyús motorwcLancerhibridChevrolet ImpalayellowstonefűnyíróMicheliszkilökésjavításJeff Gordonmini coopermárkaautómosásképVFTSOscherslebenAEC RoutemasterlisztAudi A2Dél-Amerikabiztonsági rendszerRed Bull RingtridentautótemetőpulykatetőGMCFittipalditrükközésbicikliútgőzmarkolóspanyolszingapúrconvertibleTerrakhanaFiesta WRCF430füstPur BlancSuzuki VitaraszarkaIsuzunézőArab autózáspalettaEgervillámlásdoppingAston Martin CygnetLykan HypersportcélgépbalhészáguldásManor MarussiaW213GhostPorsche PanamerabukásbrutálerőszakBajaroncsbadassNissan MicrakétkerékJeepSRT ViperIndyCartrailergumiégetéscrossoverDronekhanaAsconaABTAnton YelchincélSaabHarley-DavidsontáncVolvo reklánmVauxhallSkodaágyMaserati 3500GTélőfejesI-Pacetuningkínai közlekedéspedálparkolásmúzeumM550degykerekezésgalambSennavákuumkarcszabályozásatkinsonNismoBMW Z4biztosítóQatarSmart CabrioFiat 500LMLBBahraini Nagydíj4MATICkereskedésturánford s-maxMini Pacemanautóipari visszahíváshelikoptercitroen c-xrbmw maasaicaForma-1 Bahreini NagydíjBMW M3kipörgésVolvo modellkétkerekezésMercedes-Benz A-osztálySierragyilkossági kísérletRali du Valaismorganfestéschris Meekeautós üldözésAudi A8 L ExtendedelsőInfiniti M30dRenault TwingoQVenzo ferrarielektromos autófejszeAprilia60Renault TrafficsmokeChevrolet VoltfékútCaymangazdagLodgyDTMCadillac EscaladeMichelisz NorbertijesztgetésConceptAirscarfChryslerbukfencelnöki ügyMehdi BennaniluxusautókisfilmkonvojRadicalbritish greenZFhirdetésLotus F1kutyaSTnissan leaflada samaracherokeeTrans AMDániaBuggyfekvőrendőrBMW I8RallyNestor GirolamiFiat 124 SpiderRickard RydellPepsikölcsönzőEVközterület-fenntartásChevrolet AveoSSPosrcheeladó autócsaládi autóDacia Dokkerporral oltóMexikócigiHonda NSXSixtegyterű autóGiuliashowMANfalsefalsemobiltelefonjapán közlekedésEric BoullierMagyar NagydíjgesztusUltraskoda 120Dodge ChallengerittasPorsche BoxterbillencsErzsébet királynőS65szigetFerrariPeopleConnectedDriveszakaszbencesnowboardROALFormulaKetterer ContinentalkiállításVolkswagen TouaregmosásOlivier PanisSpecialeugrásDél-KoreaCadillac CTSkombi autóNordschleifecitroen cxmentésInfinitiChevrolet Silveradomacskamegelőző filmNürburgringDelta HF IntegralesípályasivatagámokfutóBen AffleckkisteherautósylviafarmerBMW E30 M3hullámSwiftRodasgiccsAlfa Romeoszelektív hulladékForzarendszámültetésfelahegyrehűtésWalterné Dancsó AdriennMercedes S-classhibahibridautóékszerChevrolet CorvetteCaterhamDetroiti AutószalonszállítmányDucatorendőrautóegyezményelakadimpalaJaguar XFRlandolásSvéd ralimázlistafisker karmaVida JaniDodgeStepwaySsangYongzsenialitásénekwörtherseeHonda JazzScoutDaciasorsLexus LF-SAlexus rcStellavasúti átkelősertésmegsemmisítésesteautópiachajóOpel AstraTDIChuck NorrisAcuraarabVenom F5ködFerrari F12All-TerrainAlpinehelyszínelésvéletlenbenzinkútChevrolett CorvetteMike TroutsárgamentőakciórobogóTiguanSuzuki Swiftautó eladásLS 500hjárókelőKen BlockTerraIndiai Nagydíjszabadidő-autóMoszkvaMuscle CarEVOSpongya BobKonaX2versenyautóesküvőjason stathamköltözéspeugeot 205 gtiplatformSebastian LoebBaleEF7halálos irambanlángszórójótékonykodásgyújtogatásKeszthelyi VivienJedlik Ányos KlaszterSinsheimsprayKomáromForza MotorsportLexus ISkereskedőátnevezésUAZporcheFRpotyautaskazahbaseballboxerváltóErzsébetnyomtatásMulholland DriveATS-Vkupébeszakadt burkolattávolságwiesmannAudi SQ7Kuga46liepája-raliToyota TundrakonzolMasterRubens BarrichelloRolls-Royce Wraith CoupeDevelFord F-150i30 WagonLaFerrari ApertaSportwagonrobbantáse-tronVilnerbunyóMercedes-Benz M-osztályterepezésnagy sebességUPST1Ford FiestaToyota HiluxCountrymankivetítői3 REXszemmozgásJeep WranglerFerrarikommunikációClarksonautomata váltó720ShőségAmpera-esárga zászlórasszizmusGT3Jänner-raliMount EverestBudapesttáblameganeMaserati QuatroporteJeanner rallyChicagoGordiniTouristencadillac devillesavleszállásSCCA120orosztörvényalagútpályanappisztolynői sofőroldtimer találkozónissan navaraMemo GidleyMikulásGLEfigyelmetlenmobilAccordford kaDefenderSeatLotus SUVsportautóVW GolfColins CrestbivalyNissan Silviaspeedrongálásbevásárlássátorpullmannkoreai autóCitroen C3animációsharcSlovakia RingstatisztikaSubaru Foresterbmw m4ráfutásSpaRollstesztMercedes SLSheccMcarenszétveriformaveteránCupraGázosításLa TomatinakísérletWWETieSzingapúri Nagydíjégő autólamborghini gallardoüvegkárhulladékgazdálkodáshalottas kocsirendvédelmi erőkEmilyKoncz GáborGenesisNissan SentraTestarossahegyhatótáv458kaszinóCsehországMaseratiXVLevanteVilágbajnokságVályiPekingi AutószalonpapgyalogosvédelemgyászhírbemutatóMcFly3d nyomtatóNorvégiaJerezBMW M760Li xDriveelsüllyedautomataelmebetegMarine EditionTom Chiltonjelmezfurcsa járműHappyújjáéledHill ClimbFR-SkabrióX6MCaterpillarszénaGuinness rekordkazárbringásvolkswagen jettacaddyfuvarQoros 3döntőiphoneKia Picantoakadálycrash testSkoda FabiatrélergyakorlatvodkaköztisztaságherbiepolgármesterérintőkijelzőGT 4emberségbetonkeverőCayman GTSKia Soulskoda fabia s2000torlaszGódor BarnaAudi TT-RSHonda CR-Vfelnitolásszerkezetraliokos fényszóróMiniE63 SIATVeneno RoadsterTCRitalhangvezérlésM0ámokfutásScoutlinejubileumMagyar Termék NagydíjLexuslábbal vezetDB11felelőtlenmelegedésÉv Autója 2017lángNvidiaátadásRally du VAR 2012Európa BajnokságBrazíliakéséskompakt autóhooniganugratásösszefogásBMW 8Porsche 993garazs.tvkínai autóMaserati GranTurismokéselésShelby Daytona CoupeFrankfurttüntetéslövegRallyemutatványminiszterelnökDoritosBMW 3 GTHumveeGRMNmatt fényezésStoffel Vandoornerossz útirodaDél-AfrikarombolásAudi S5V8 SupercarpokolDisneytéli közlekedésOtt Tanakbiztosításingyen autólistarali-európabajnokságFlameamerikai közlekedéspótkocsielszabadulRapidbúcsúorosz tuningmotorSpanyolországnyíltnap500eszakadékEurópa NagydíjMadárMonacói NagydíjManorsafariszociautotalalkozoPuskádi JánosközlekedésHadik AndrásKodopickupcsúszós útvillanyautókorlátozás2013hókotróJames MaypermetezésvicctotálkárEngstlerhosszútávú autóversenyünnepi modellOpel AntaraPeugeot 308Vin DieselszoknyaMcLaren 12cLaFerrariesőmobilitásFinal FantasyOrosz NagydíjakcióSpielbergMercedes GLESpyderMercedes GPvicces videóBMW 6biztonságVerstappensikerarab közlekedésRX-VISIONmeglepetésspeakerKevin MagnussenkamionTechartprototípusszállítóCorsica-raliszippantós kocsihaszonjárművideóUH-1parasztKOERURWDFalconOlssonfocifacebookbiztonsági övmozimunkagépFootkhanaMax MosleyszállodaChristiano RonaldoLance GilbertjógaMarcello LottiWintercontactutcai versenyEurosportHaasGuerlainHyundaiMitsubishi OutlanerrajzfilmDaimlerBYDJohannesburgmarketingszelfihójáróclioPhaetonpénzszállítóToyota PicnicYarisOlaszországyoungtimeralternatív üzemanyagHooniganscar pornkizárás570SKatarFord F150EtnaelgurulVolvo S70 Rrichard hammondFCAAlain MenuapokalipszisvontatásRX-9sziklaMitsubishipassatSpa FrancorchampsSzlovéniaM4 GTSClarionG63Lapraszerelt autóPeugeot 308 GTihányásGiulia QVVivaroZengő MotorsportFuriousgyorsasági motorlángokAndy Priaulxchrysler 200versenygumiPlaystationMaybachNovitecOpel KadettThe Mint 400pattogatott kukoricaForma-1 Spanyol Nagydíjblack fridayColoradoJean AlesigarazsPorsche Mission ETouristenfahrthihetetlenAlpina B12Rinspeedamerikai autóborzlada grantagyőri Audi-gyárrendőrkisautóBMW 7tanulmnányOpel Magyarországfilmes autóMazdakulcsfutárTwingoVATHsunyiSAS Irislezáráskilencsebességes automta váltóversenyLada 2104opel karlOpel GT24 órás versenylególimitált széria500márkakupabejelentéslancia fulviaegzotikus autószenzációKadjarLamborghini HuracanForma-EPortugáliaDavid Hasselhoff

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.