keresés eredménye

amerika

videók

Menekült, felkenték az oszlopra

Amerikában nem viccelnek a rendőrök, ha meg kell állítani valakit. Itt van például egy lopott verdával menekülő bűnöző esete, akit úgy raktak rá az oszlopra menet közben, hogy azt nézni is fáj.

cimkék: baleset / amerika / rendőrség

Sült krumplival büntet az országúti igazságosztó

A fekete pickup nem nézte jó szemmel, hogy a fehér platós a kanyarodó sávból haladt tovább egyenesen. Jött is a büntetés sült krumpli formájában, de természetesen utána a kakaskodás sem maradt el.

cimkék: sült krumpli / road rage / amerika / idióta

Beragadt a sofőr lába, fejtetőn landolt a Mazda

Amerikában egy idős férfi járt rosszul, amikor Mazdáját vezetve beragadt a lába a pedálok közé. A kis japán autó gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott a kerítésnek, majd egy emeletet zuhant és fejtetőn állt meg.

cimkék: Mazda / baleset / amerika

Rendőrnek hitte a tűzoltót, elfutott

Amerikában egy férfi annyira megijedt, amikor a szirénázó tűzoltóparancsnoki kocsi mögé ért, hogy jobbnak látta inkább az autót hátrahagyva elszaladni.

cimkék: idióta / amerika / tűzoltó / elszalad

Megijedt, majd egy háznak hajtott

A pórul járt autós egy kicsit túlreagálta a helyzetet. Az igaz, hogy nem állt meg a stop táblánál a pickup sofőrje, de azért lehet nem kellett volna nekihajtani az első háznak.

cimkék: baleset / amerika / stop tábla

Gengszterélet egy autó szemszögéből

Egy amerikai gengszter banda mindennapjaiba nyerhetünk betekintést ezzel a videóval. Na de miért fogott meg minket ez a kis szösszenet? Azért, mert egy autó szemszögéből mutatja be az egészet!

cimkék: gengszter / amerika / autó / bűnözés

Lamborghinivel versenyzett a rendőr

Amerikában egy Lamborghini és egy rendőr versenyét sikerült levideózni. Természetesen azonnal felmentették az érintett járőrt, a további felelősségre vonásáról még nem döntöttek.

cimkék: Lamborghini / verseny / rendőr / amerika

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Burnout után elgázolta a rendőrt, majd elhajtott

Először azt hihetnénk, hogy egy filmes jelenetet látunk, pedig semmi ilyenről nincs szó. Csupán ennyit tesz egy burnout után rendőr gázolás, na meg egy fejkamera, ami követi az eseményeket.

cimkék: burnout / Mercedes / amerika / rendőr

Fedélzeti kamera a múltból

A fedélzeti kamerás videók fénykorát éljük. Szinte naponta kapunk újabb gyöngyszemeket, főleg Oroszországból. Amit most láthatsz, az viszont az amerikai közlekedést mutatja be. Nem új, hanem több mint száz éves.

cimkék: amerika

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Kétszer is balesetet okozott pár kilométeren belül

Egy amerikai nő kétszer is belecsattant egy másik autóba pár kilométeren belül. Nem tudni, hogy pontosan mi tartotta hatása alatt, de nem nézett ki túl jól, amikor kérdőre vonták.

cimkék: baleset / amerika / cserbenhagyás

Autók közé zuhant a kisrepülő

Amerikában lámpánál ácsorgó autósok szeme láttára zuhant egy kisrepülő az útra. A brutális becsapódás és a robbanás csodával határos módon nem követelt halálos áldozatot.

cimkék: baleset / amerika / repülő

Kiugrott a csomagtartóból az elrabolt nő

Alabamában egy férfi a kocsija csomagtartójába zárta azt a nőt, akit pár órával korábban elrabolt. Egy benzinkútnál sikerült az áldozatnak kiugrania, ahol azonnal segítséget is kért.

cimkék: amerika / benzinkút / rablás

Szerelőműhely udvarán landolt az autó

Amerikában egy autós nagyot esett az autópályáról. A helyzet pikantériája, hogy pont egy szerelőműhely udvarán landolt. A hely tulajdonosa elmondta, hogy ez volt a nyolcadik alkalom, hogy az égből hullott az ölükbe a munka.

cimkék: baleset / amerika / repül

Lelökte a hegyről a hókotrót

Amerikában egy kamion kezdett el előzni egy hókotrót. Nem sikerült a manőver, ám ennek leginkább a munkagép itta meg a levét.

cimkék: baleset / amerika / hókotró

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Beszorult a feje az autó és a fal közé

Elég értelmetlen és súlyos baleset történt nemrégiben Amerikában. Egy 19 éves fiatalember feje valahogyan az autója és a fal közé szorult egy McDonalds mellett. A rendőrök szabadították ki.

cimkék: amerika / McDonalds / baleset

Ilyet csak a Cobra 11-ben látsz

Nem tudni miért, de az SUV tulaja megállás nélkül hajtott rá az út szélén várakozó trélerre, majd némi bukfencezés után csendben megállapodott.

cimkék: baleset / ugratás / amerika / tréler

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport
Hírek

Toyota Yaris lett a Mazda 2-ből Amerikában

Nem ez az első eset, hogy Mazdából lesz Toyota a tengerentúlon, viszont szó sincs pofátlan másolásról. A két gyártó egyezménye miatt maszkolták át a Mazda 2-est Toyota Yarisra.

cimkék: Toyota / Mazda / amerika / Yaris

Vett egy garázst, egy Corvette volt benne

Amerikában egy srác megvásárolt egy lezárt garázst magának. Amit benne talált, arra nem hogy ő, még a tároló eladója sem számított.

cimkék: Corvette / amerika / Z06 / storage find

Meglógtak a Ferrarival

Amerikában egy ügyes húzással, na meg a felelőtlen inas közbenjárásával kötött el egy Ferrarit egy férfi. Csak csajozni akart vele, ám természetesen lebukott.

cimkék: Ferrari / amerika / inas

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Autógyártó perel egy játékgyártót Amerikában

A katonai Humvee-ket gyártó AM General még csak most döbbent rá, hogy elég sok számítógépes játékban és filmben megjelenik a termékük. Perre mennek.

cimkék: amerika / Humvee

VFTS Ladát árulnak Amerikában

Egy VFTS Lada ma már nem mindennapi látvány. Főleg teljesen felújított versenykész állapotban... Amerikában... Magyar származással... Fokozzam még?

cimkék: Lada / amerika / VFTS

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Csúcs McLarent törtek rommá Los Angelesben

Utcai versenyzésnek esett áldozatul egy McLaren 650S Los Angeles utcáin. A verseny másik résztvevője meglépett a helyszínről, két komoly sérültet hagyva ezzel cserben.

cimkék: baleset / McLaren / amerika

Elrabolva

Liam Neeson után egy amerikai autókereskedő is komoly slamasztikába keveredett, amikor két ember a bemutató autóval együtt rabolta el. Akciófilmbe illő a sztori.

cimkék: amerika / rablás

Nem úszta még meg a VW a botrányt!

Ugyan az elmúlt hetekben már kevesebbet lehetett hallani a VW körül kialakult emissziós botrányról, ám ez nem jelenti azt, hogy vége van a meghurcoltatásnak. Rekord bírságot akar Amerika.

cimkék: VW / amerika

Terroristákhoz került a kocsi, perel a volt tulaj

Amerikában egy vízvezeték szereléssel foglalkozó vállalkozó eladta a régi kocsiját. A felmatricázott autót az ISIS terroristái használják most. Perre megy a negatív reklám miatt.

cimkék: Ford / amerika / terror / politika

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Mad Max verdákkal fuvarozott az Uber Amerikában

A Mad Max videojáték megjelenése alkalmából helyezett szolgálatba az Uber hat darab apokaliptikus autót Seattle-ben. Óriási volt a siker.

cimkék: amerika / Mad Max / Uber

Guruló kápolna kiadó

Egészen elképesztő dolgokat raktak már eddig a történelem során kerekekre, de kápolnával még eddig nem találkoztunk. Most Amerikában van egy kibérelhető hiánypótló példány.

cimkék: kápolna / Las Vegas / amerika

Kolbásztörésre került sor

Meglehetősen ritka, hogy kajáról számolunk be, de ez esetben nem tudtunk elmenni mellette szó nélkül. Amerikában sikerült összetörni egy mozgó kolbászt az autópályán, talán egy kis mustár és friss kenyér még tud rajta segíteni.

cimkék: amerika

Rommá tört McLaren Dallasból

Dallasról nekünk egészen más jut eszünkbe, mint a vadonatúj sportkocsik, de ahol olaj van, ott pénz is. Nem is kevés, valaki egy vadonatúj P1-gyel járt, rövid ideig.

cimkék: sportautó / McLaren / angol autó / McLaren P1 / amerika

Pirosra fújni egy DeLoreant? Vétek!

Mielőtt elfordulnátok ettől a DeLorean-től, várjatok egy picit! Tudjuk, hogy egy ilyen kocsit lefényezni hiba és őrültség, mi mégis adunk neki egy esélyt, már csak a története miatt is.

cimkék: amerika

Rohannánk a Kia fagyis kocsija után

Minket megnyert a Kia legújabb őrülete. A SEMA Show-ra készülnek ezzel a varázslatos Soul fagyis kocsival. Pénzünket lóbálva rohannánk utána egy gombócért.

cimkék: Kia / Kia Soul / elektromos autó / amerika

Visszalopta a lopott Ferrarit

Alaposan megleckéztette a kaliforniai zsarukat egy autótolvaj. Miután lefoglalták az általa eltulajdonított Ferrarit, még egyszer ellopta.

cimkék: Ferrari / amerika / tolvaj / 458

Dolgozók között sorsolták ki a jubileumi Camryt

Általában az ilyen autókat kiállítják a gyár valamelyik múzeumában, de a Toyota most inkább jó célt szolgált.

cimkék: japán autó / Toyota / szedán / amerika

Csillagmotor egy régi Toyotában

Őrület, mire képes valaki, ha csak úgy belebotlik egy eldobott motorblokkba. Persze egy repülőből származó csillagmotor elég izgalmas cucc, pláne, ha sikerül életre kelteni.

cimkék: japán autó / Toyota / versenyautó / amerika

Platós VW Bora házilag Építs magadnak VW pickupot!

Amerikában mindegy, milyen a verda, csak platója legyen. Ha nincs, akkor építenek rá. Ráadásul akár magadnak is megcsinálhatod otthon saját platós Volkswagened. Már ha erre vágysz.

cimkék: volkswagen bora / volkswagen jettacaddy / pickup / amerika / német autó / Volkswagen

Túlhízlalták az új Mustangot?

Eddig nem adott ki hivatalos adatokat a Ford, de ha igazak a pletykák, az új Mustang nehezebb lesz elődjénél, ami nagy hátrányt jelent, pedig a vevők sorban állnak érte.

cimkék: Ford / amerika

Bemutatták a legdurvább Dodge-ot

A Challenger SRT Hellcat az eddigi legerősebb, sorozatgyártásban készülő, V8-as motorral épülő autó a Chrysler életében, gyárilag 600 lóerőre képes és brutálisan néz ki.

cimkék: SRT / Dodge / amerika / izomautó

Visszatérhet Amerikába a PSA

A PSA két márkája, a Peugeot és a Citroën 25 éve hagyta faképnél az amerikai piacot, de egy friss hír szerint a vállalat a visszatérést fontolgatja. Azért nem mostanában lesz.

cimkék: Peugeot / Citroen / PSA / amerika

Kötelező lesz a tolatókamera Amerikában

Amerikában túl sok baleset történik figyelmetlen tolatás miatt, úgyhogy elektronikus mankót kapnak az autósok. 2018-tól kötelező a tolatókamera, a gyártók 2016-ban kezdik az átállást.

cimkék: amerika
TESZTEK

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A tiltott raktár

Ez itt az a hely, ahol csodaszámba megy az is, ha fotózni hagynak. Ne kérdezzétek, hogyan sikerült ide kamerával bejutni. A legtöményebb autóbuzéria, amire valaha is vágytál.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Lyukra futottunk. Majdnem.

Azért itt sem minden kerek és rózsaszín, duplakúpot kaptunk két esetben is, de nem adtuk fel és a végeredmény...nézd meg magad! Figyelem! Tudod, mi az a Klexus?

cimkék: amerika / speedzone / adás / Cars&Coffe

Űrsikló vagy zűrsikló?

Talán az egyedüli gép, amit már soha nem áll módunkban kipróbálni. De ha lehetne, akkor sem mennénk a közelébe. A siker útja a hősök csontjaival van kikövezve.

cimkék: speedzone / adás / amerika / űrsikló

Nincs tovább, ez a vég

Vannak gazdag emberek és vannak nagyon gazdag emberek. Vannak, akiknek jó az ízlésük. És olyanok is, akik tudnak vezetni régi versenyautókat. De nagyon kevesen vannak olyanok, akik mindhárom halmazban benne vannak és mégsem oltári, pökhendi bunkók.

cimkék: amerika / speedzone / Canepa

Paganik, GTO-k, agyhalál

Milyen az, amikor hörögve-röfögve koncentrálódik pár milliárdnyi dollár egy helyen, csak hogy kicsit megmutassa magát és égessen némi benzint? Legendák között jártunk és megtaláltuk a legpolgárpukkasztóbb autót is.

cimkék: találkozó / amerika / speedzone

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Így vétkeztünk mi (Speedzone Menni Amerika S04E10)

Mindent megpróbáltunk, de az összes jóindulatunk ellenére sem sikerült törvénytisztelő magatartást tanúsítanunk. Sajnáljuk. Egy kicsit.

cimkék: amerika / speedzone / roller

Az amerikai nepper (Speedzone menni Amerika S0409)

Teljesen véletlenül futottunk bele az orosz nemzetiségű kereskedőbe és ha már ott voltunk, megkérdeztük, hogy is megy a bolt arrafelé.

cimkék: amerika / speedzone / nepper

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Shelbyk, titkok, őserő (Speedzone menni Amerika S04E07)

Tudtad, hogy van olyan autógyártó, ahol a főnökök is csapatják és a kocsi alá fekszenek, ha kell? És hogy mi volt a Mustang nagy baja?

cimkék: speedzone / amerika / Shelby

A leghajtósabb verseny

Ideje volt kizökkenni a komfortzónánkból és kipróbálni valamit, amiben rengeteg a magnézium és a saját erőd adja a tempót.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Millió dolláros bébik

A Robinson helikoptergyár adott helyet annak a rendezvénynek, ahol megfért egymás mellett a Ferrari, a Mustang, az ultramodern vadászbombázó prototípusa és a P38-as veterán. És még minket sem dobtak ki!

cimkék: speedzone / amerika / repülés / kultikus autó

Az auto-show, amit nem ismersz

Mialatt Párizsban nagy csinnadrattával mutogatták a visszapillantókamerás Audit, addig itt eladtak belőle ezret. Ilyen a nagy autópiac.

cimkék: amerika / speedzone

Homokdűnék esete a buggykkal

Avagy: hempergés a parton, lélekvesztők a dombon és naná, hogy megszívtuk.

cimkék: speedzone / Buggy / amerika / dűne

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E28 Viszlát Amerika és ami kimaradt

Véget ért ez a remek sorozat, de a végére is maradt benne annyi vitamin, hogy könnyesre röhögjük magunkat. Ha kíváncsiak arra, milyen ötleteik vannak a holtfáradt embereknek és hogyan szívattuk egymást, akkor tessék!

cimkék: speedzone / amerika / Hollywood / LA / Pista / bruder / bence

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E24: Pityu és Marcipán Csodaországban 2.rész

Folytatódnak kalandjaink a világ legdrágább autógyűjteményének útvesztőjében. Ha elég merész vagy, velünk tartasz ezúttal is.

cimkék: amerika / speedzone / filmes

Speedzone S02E22: A világ leggyorsabbjai

Amit itt látsz, az a legextrémebb őrület, ami kerekeken mozog. A háromezer lóerő csak a belépőszint, a felrobbanó motor teljesen hétköznapi, az ötszázas tempó csak egy szám. Emberek lövedékekben, óriási üzlet és látványosság.

cimkék: speedzone / amerika / Drag

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Amerikát kéne másolnia az F1-nek

Juan Pablo Montoya szerint a Forma-1-nek példát kellene vennie az amerikai sorozatokról, ha újra menő akar lenni a szurkolók körében.

cimkék: F1 / forma-1 / amerika
címke felhőBMW 1Bac Monopaintballalternatív üzemanyagszállításPeugeot 208TerratetőBeppo HarrachdagadtMercedes-Benz CLAXVrugóBugatti Veyron SSJorge Lorenzoautó eladáscar pornMegyedijótékonyságnyomtatásúj generációLexus ISVila Realsztorivolkswagen boragullwingClarionCiprusMcLaren P1storage findMercedes E-osztálySpeciale3d nyomtatókapacitásGamesconPharrel WilliamsR3GLEfelszereltségADAC Deutschland rallyMaserati GranTurismojó sofőrinasizmozásmosóterepjáróbűnözésElon MuskolajszínekFinal FantasyáldásTraficKrózser MenyhértRed Bullromán közlekedésSpabiztonságtechnikaidiótakanadahavas útVWélményautózásEliaNordschleiferekordToyota SupraCintraFernando AlonsorepülszekérbuffierkráterSeatüzemanyagvészfékFIA GT3eladakJensen InterceptortahóStingerC3MazdapoloskaboxerPorsche BoxterultraibolyaiNextRober KubicaTouristenYamahalexus nxEurópai Bizottságmesefigurákbankautomatarush hourSupermanlángszóróUsain BoltvirtuálgázVolvo reklánmPauDusterautógumitraktorVolvodrámabestsellerGooglefavágás458Yas Marina CircuitelőjegyzésFord MondeolebukásrészegbarátnőbmeutatóHuracamgyalogosPlútó2WDrányitásF430humorNimród34 órás versenyburnoutliepája-ralitörvénykínai piacgumiégetésNémet NagydíjAMGHockenheimaudi q3kajamodernCarlos GhosnCreweBMW 3 GTkínai közlekedésjelzőoszlopHummerHumveebanélőcsempészetszabálysértésÉv Autója 2017Nissan rekordVolkswagen JettasütiszörnyidiótaPeoplePeopleLaguna SecarablásállatSpielbergM0S90FerrarSebastian LoebbalhésivatagRenault MeganekarmaspanyolRenault ClioAIDSCountrymandömpersnowboardHonda eegyterűMichael SchumacherbakipápaKia CeedGLCCorsica-raliFormula StudentemojiMulholland DriveJozef KabanClarksonMercedes-Benz A-osztálygolyóNAAFhódmezőrületFelix BaumgartnerpullmannWaldowBelga NagydíjgreenlineSvájcT1közlekedésBertha BenzRhys MillenMercedes-Benz G-osztályfalsefalsevásárlóPikes Peakszolnokgazdagelnöki ügyvisszapillantóOpel Adam RallyPorsche 911 Rájulásbírságjó emberOrosz NagydíjEurópa NagydíjChristiano RonaldoGMC YukonsúlyelosztásültetéscserbenhagyásSierramurvavilágításSmart ForFourLexus LF-SAPókembertrollChevrolet Camaro Z/28robotautóördögszekérVaughn GittinborulnyomtatottvámRobotruhaSentrySCCugrásSkodaFerrarisínparkoláspaul walkerelbocsájtásMercedes CLASonicfröcskölrobotizált autóInfernoMagyar NagydíjBob BellRenntechTata Zicaokos fényszórói3 REXJeep Wrangler3008kétkerekezésVályiHonda JazzDronekhanaGrandland Xünnepi modellGhymkhanaGR SportAudi A3Bruno Spenglerútszemetelésbiztonsági övsportelektromos sportkocsiporral oltóbüntetőfékfeltörésXC40digital lightGyulaErzsébet királynőapplikációFalconG63 AMGExplorer STtrezortermelésQVnapfénytetőShelbyszarvasmérésAlfa RomeocsodaBentleyminiszterelnökLancerBessenyey Zoltángyorsasági ob4X-TrailtrutyiQatarcsúnyarageUrusamerikai közlekedésforma-1családi autókilencsebességes automta váltókápolnamonte carlo raliEvoquebringásVFTSBoston reptérlakóparktornádórendvédelmi erőkmercedes-benz c-osztályKevin MagnussenporcherakománypechyellowstoneLuc BessonüldözéssmokekísérletGPSamerikaoroszlabradorSpirit Of Ecstasychris MeekeeszméletlenkonvojwiesmannTada Tecuja2CVSuzuki Vitaramagyarvadnyugat2019skylinekétkerékAgera RSX6ME-Paceporsche 959lezáráskisvasútdarálófejesPhaetonBútor RobihídBlackbmw m5MexikóVarekaiRedpattogatott kukoricaEVorigamihóemberMercedes CLK AMG Black SeriesMagyar Termék Nagydíjtúlméretesautoliv275francia autóAbu-DhabioffroadRubiconOpel Kadetttoyota versoChevyOpel MagyarországgőzgépköztisztaságturánNvidiaSzingapúri NagydíjbikaAirscarfwörtherseeszállodakerítéskiszivárgott képRapidNissan SentraToyota PicnicidősLance StrolladatokMonacomatt fényezésSlovakia RingHadik AndrásmeneküléstestakkumulátortankolásHyundai VelosterbajnokságChuck NorrisAccordKia SoulszupersportkocsipörgetésAlpina B12Moszkvavolkswagen eco upToyota RAV4TwingokábítószerhelyszínelésKlausz KristófCarlos SainzMercedes VitoA120Lamborghini MurcielagoPHEVSabine SchmitztámadásLodgytechchevrolet cruzeMikkelsenAcropolis-raliSRT ViperverésGT 4Genesis G90ItaldesignszoknyaBaldwinelektromosTaycanMercedes Maybach.daruhúzásBoschIndy500kukásautómegelőző filmInterlagosReptárMaseraticsomagBentaygaLandaulethírNissan IDxHyundai GenesisAnton YelchinstretchszórásCentenarioMcLarenpolgármesterkaszkadőrMadárChevrolettechnológiazerohalálesetnői vezetőTourneo Custombeszakadt burkolatujjlenyomatMOLSkoda Octavia RSléghajtásjövő közlekedéseMotorexkiállításPace CarSpongya BobLexusMiami ViceimpalalimuzinNetflix24hfelfújhatóDC Shoeskereslet csökkenésmeglepetésbaktériumJeep CherokeeMatteo MalucelligyűjteményAudi A2autós üldözésszlalomLykan Hypersportbaja 500lada grantaSLKJaguar XKR-SátnevezésSvédországautós hírekbmw z2luxusOpel InsigniaPiercarlo GhinzanivideóKia Forte KouppanzióVolkswagen PoloboxkiállásG650gázszivárgásbenceiskolabuszmenekülkalapácsgyanusítotthonda integramexikói autóland rover discoveryA110felfutóRenault TwingogolfautóC8kínai autómentőskicsúszásjárdapusztításApolloBTCClicittankYariskátyúDacia DusterZumaBMW 5-ös sorozathibaflörtködFrankfurtManorSeat IbizaFord KugaToyota8-askapszulaVATHaromaMercedes-Maybachrevansműszerfalfilmes autóclioML63 AMGRomániaCadillac ELRlevegő meghajtásMax MosleyEcoboostszarkagázolásWRC3hangvezérlésÜvegtigrisRXrolls-royce wraithEgermotokrosszrenault talismanGazoo RacingVetteluxus buszViper SRTKodovillamosstartKodiaqmárkákGigafactoryFedExdiszkónissan nv200FenyrX2hányásmotorhibaBMW 5 GTgyújtogatóbivalyEasytroncivízMáriapócsFlameAudi TTMazda3rali-világbajnokságARTlasszórottweilerbontásDodge Hellcatlufthansaoff-roadPriorJaguarvonatactrosluxus termékhulladékgazdálkodásMP4-12CBMW 5lada samaraneuvilleHongkonghűtésBlazertenger5008önjáróFerrari FXXletartóztatásDél-AfrikaOPCPekingi Autószalonautomata váltóAMG GTCrosslandBatmanenzo ferrariMitsubishi G4SpydervillámlástúraautóCitroen DS3virtuálisBulldogszondaNoodleS-Editionyoungtimerbéreltlángokékszerbüntetéscigidacia loganteddystop táblarajtpolitikaDucatoEclipseSuzuki SamuraigarazslökésUltraszerelőAlfa 4CRange Roverblack fridayInfiniti M30dFR-SLotus SUVMercedes A-osztálykorlátozásfisker surfrenault sanderoSanta Fetrident iceniPorscheForma-3repülésfelfrissítésOpel GTgőzautópályamatricaGenfFiat 124 Spiderdacia sanderoarab közlekedésSsangYongDavid CoulthardShanghaiHalid AvdagicTrabantGeelyKerényi ÁdámTim Gábornissan navaraGTreggelimezőgazdaságbioüzemanyagInfiniti Q50Chevrolet Captivaszellőzőidőmérő edzésfoghúzásMemo GidleyAfrikaAxiállovaskocsiRali VBRedJetinstinctPriusWald InternationalWLTPLada Priorahot hatchugratásgyalogzeneelektromotorkéstitanvasútMaserati 3500GTherbieEurosportesésmunkagépF8 Tributoford kaIndyKTMHungaroringhackerGT-86AygoMogyoródbuszSTiKevin Abbringpulykatávirányítós autójapán piacBryan buffierfiskerR2S1Nissan NV 200Willys. modernChicagoLamborghini UrusOpel AstraámokfutógyerekülésrollerstatisztikahavazásFerrari 355 S SpiderOpelpolo r wrcMichael JostIndy 500raktároroszországmotorVeszprémTom ChiltonBarum-ralilövésT-RocAbu Dhabi NagydíjkazahSuper TrofeoGiulia QVGTAFerrari F40 LM Barchettaelektromos autózászuhanáslopottToyota Yaris RSTigrisOutlawKia NiropáncélozottsebességJames MayCorvette Z06HiluxPokemon GoVignalebunkerévnyitóRed Bull RacingszékschumacherMcLaren MP4-12CGorillazvárosi mini44Crystal HooksAWVáradásAlfa Romeo 4CTimo GlockoválpályaRS6Kancsár FerenctáncA4csúszós útMercedes C-osztályautótolvajdarázsElektromos motorbiztosításkrosszmotorakcióWankel motoráremelésPorsche 911robogószáguldásfailS10BloomNissanvideó válogatásWranglerSanta CruzrönkQ5Kia RiobombaDevel SixteenBrazil NagydíjRenault RSSTlángillegális versenyRolls-Royce Wraith CoupeLamborghini DiabloSebringOpel AmperaCars&Coffeszimulátorkompakt autó812égő autóJohn Cooper WorksillegálKim DzsongunpengeLPvontatásBahraini NagydíjLanciafarmernyílelektromos autóSolbergvillanyautóVolkswagen Up!Real MadridGoodwood Festival of SpeedintruktorradarJeanner rallyhollandstopDBXfüves cigigyorsulási versenyoposszumleopardNestor GirolamiNissan GT-RVin DieselAthénpisztolyForza Horizon 2Aston Martin VulcanMitsubishi LancerhirdetésModel 3ValetJensencinemasportautówellnessSixtscooterPepsi MaxmegtaláltjótétCaterhambesirtunkAmbienteLada KalinaTFSIBattistaKazahsztánBMW 6-os sorozatJanner rallyhangfalFittipaldiBrilliancePakisztánWRXcars and coffeNYPDkerékvetőOlasz NagydíjanimációsvákuumkülönösMiniX1filmes autókfokozatHonda Civicátadásfuvarrobbantássubaru wrxCessnaszingapúrPutyinCadillac EscaladeversenypályaJakus TamásSuperleggeraBMW M760Li xDriveCsillagtúraopel karlDacia Logan MCVdefektVolvo modellaprkolóJohannesburgZ5Assetto CorsaNissan AltimatebicikliútFormulaszörnyetegMinibigszakadékTiguantúlsúlyKen BlockCitroen DS3WRCPlaystationterrorLiberty WalkgördeszkaNissan AlmeraatkinsonroncsI8trükközésVolkswagen EoselmebetegrendőrségigazoltatásV8 SupercarKiafelakadTorsten Müller-ÖtvösABTCadillac ATSszörnydemonstrációvezeték nélküli töltésfelhőtilosPumaScoutautókulcsösszkerékjarri-matti latvalaproblémacherokee911Honda CR-VMonte Carlo rallyNorvégiaolajfoltGuerlainRaptorWalmartQorosR8 SpiderMaserati LevanteForza MotorsportChevrolet CorvetteBrit NagydíjSan DiegoelsőalkalmazásvételNeymarzsenialitásHUVvolkswagen t1BMW X5karcToyota CorollaAMG GT RforBonnevillepokolF150giccsSteve JobsXC60KaiKTM X-BowGymkhanaamerikaiRCkörnyezetbaráttolatásforgalomMercedes jövőrinocéroszPepsiGódor Barnahíres autóHotwheelsrepülő autójogkarbonjátékkonzolIrmscher InspirovízbenjelzésTestarossaHoldensorsDavid BrownelszabadultSinsheimi3Volvo S70 RXJbefutópanoráma tetőGordinidízelautókupéTokiói AutószalonSirokDragon MountainBitter SándorLamborghiniEl CaminokötekedésautókiállításTallinModel Sbmw x1utcai versenyTrans AMKlaus Frohlicautóipari visszahíváshatótávGenesiskameraMotegiegyüttműködéstesla model xkigyulladtOliver BlumeráncfelvarrásközútMinimoe-tronhírekA45umbauIndiaS600roadsterpénzürülékBMW 4 Gran CoupéNasser Al-AttiyahMarvel4x4bénázásAlpinaFranciaországkárosanyagkályhaillatosítószenzoredukációMercedes SLStorlaszDucatigumorTaco BellDragpénzszállítókedvezményprankTiposzőnyegDefenderamazonAudi R8OlaszországkommunikációLamborghini Veneno RoadsterRoad AmericaRodasTesla Model 3önvezető rendszerYeongamgyújtogatásautós jövőversenygumibalszerencsetrailervédelmi minisztériumépítkezésskoda superbbunkóOpen GTHofmannZacariaChevrolet ImpalaNissan GT-R R34csattogásittas vezetőrongálásgyáriBentley FalconcsúszásképR32UberRallyMagnus WalkerF12betonkeverői5Indiai NagydíjM4 GTSNissan Skyline R33rakétaKoenigsegg Agera RMelbournesült krumpliGRMNorosz tuningKomáromWaymoautó lopásVenom F5bővítésjean-claude van demmeAnniversarynyújtott karosszériafrontálJosh Cartujapán közlekedésszánkószemmozgáspályanaphihetetlensólyomP100DijesztésP1Volkswagen Phaetonnissan leafMarine EditionDodge RAMfogászatAston Martin Rapide SZFVRBJLand Rover DefenderShelby Daytona Coupeeladó autóAlfa RomoeChevellejelölésBMW E30YuliannaChicheritdízel motorpeugeot 205 gtiyoutubeMonzaTakataStelvioM8DannyLamborghini AventadorlángolgengszterDoritosüvegkárLancer EVOGT4MANx7angol motorrali-európabajnokságbalesetmegelőző rendszerAWDhumotChevrolet Silveradonémet autóLFAsvédLand RoverJänner-raliszemétszedéssüllyedésGran TourismojubileumThe Mint 400FanatectesztpályaAudi A8 L Securitykátránykit carhalottas kocsiAEC RoutemasterZR1sziklahőkameraKeszthelyi VivienVelarbrutál esésmanőverreflexMiataDetroiti AutószalonkisfilmGiuliacsomagszállításfrankfurti autószalonvolkswagen golf sportsvannyerészkedésspanyol autóAutopilot8CspecifikációkRollsKovács TamásBentley Continental Flying SpurreklámcsajozásénekKuala Lumpuramerikai rendőrségLancia ThemaofficialparkolóKarinafelajánlásMarco Wittmantolvajveterán autóplázaBob LutzDél-Amerikajeges útISISDavid Hasselhoffrobogósszaltócrossover8VitokardiológiaKonaatvjégesőbambuszMaserati QuattroporteKadjarpeugeot 308 swrajzBMW 7Ficza FerencEurorallyFerrari F12Arany Kormánykerékegzotikus autóUH-1GhostAlpineBethelTOP10Rickard RydellSkoda FabiajégautóLPGConnectedDriveHappy992FRDodge DartGenfi AutószalonSherpstadionbuszmegállósvéd piacHill ClimbApriliasárgaLance GilbertPeugeotdodzsemHayden PaddonRS4Európa BajnokságfolyóGarázs TVjason stathamMonsterAlpina B7tűzcsapAdria CennialvásMercedes G-osztályakadályNeonlancia fulviaBMW X6DaimlerRolls-RoyceFord RacingprémiumautóX5MSuperfastZotyeLaFerraritörök közelkedésiX3Dieter Zetscheelső vásárlóGuerlain ChicheritkólaMarbellaangol autóBrexitSRTtélsavautó rongálásStepwaytraffipaxelszaladlandolásPaul di RestaBMW 2 Active TourerkabrióArteonvárosGLAstábiCarJustin Wilsonlexus rcInfinitiImolaNiro EVelnökMarioLeaf RCMikulásarabimprezaangol közlekedésittasSnowkhanaPeugeot 308 GTiRangermodellautópadkaűrsiklóÚj-ZélanderőszakEnglerDCEric BoulliertechnikaLe ManskonzolR34dugóUSAgyalogosvédelemösszehasonlító-tesztAudi Prologue AvantCross Conceptford s-maxúthibafotóDwayne JohnsonprototípusluxusautólépcsőkézifékRolss-RoyceBMW E30 M3Wildcatszabadidő-autózúzdaVauxhallring-txiMatthew CampbellautótesztbérautóközelKimi RaikkonenHyundaisípályarönkszállító458 ItaliadashcamhernyótalphibridjövőképKatarautóbemutatóF1specialterepLMP-1TCR EuropeDokkerfelahegyreBMW 8Svéd raliDakarPetersenvárólistaROALmegszorítássylviagyerekekrossz útTargamarketingbörtönautóútLykanháborúSwiftwrcForma-Eközlekedésbiztonságcitroen c-xrvillámnyereményjátékbevásárlókocsiNorrdschleifekivetítőSilveradorégiIrmscherGTVRange Rover SportKharitoninCanepaTatadrágaórahomokviharcseh autóPosrcheW MotorslakókocsiDodge ChargerXJ220egyezménytruckbessenyeyRowan Atkinsonsárga zászlószétverinagymamaBen AffleckMercedes-Benz M-osztályCadillac CTSTDIFuriousFootkhanapókkultikus autómotoroshősTucsonAntonin TlustakSubaru Imprezade tomaso panteraközterület-fenntartáscsaláscars coffegyorsulásteljesítménymérésszelfiráfutásWTCCmajdnem balesetChiron SporthivatalosszirénaMercedes-Benz SLSTieWintercontactGMC SierraJanner ralirolls-royce phantomRX-8DB9jachtgyorshajtásriasztóPanamera Sport TurismoF3Transformersdigitálisközlekedési lámpabentley continental gtlistaDisneyA5LS 500hGumball 3000permetezésháromkerekűutcagyárfurgonTechniclefulladSuzuki AltoR8robotizált váltóHonda PreludepótkocsisugárhajtásúkörforgalomAston Martin DB9érintőkijelzőarany fóliaizomautóDRIVE PILOTijedtségdudabrutálisnapenergiaCitroen C3estepapF2FordBaletartálytéli közlekedésfóbiaNikolaFiat 500LBMW I8taplóWorld Series by RenaultMitsubishi OutlanermotorosrendőrIED SyrmaévértékelőForza 7gunbemutatóBMW 6Tobias MoersLe Mans 24hi30 Nlada 4x4ColoradoOsloGMCMercedes GPSWMlada BoleslavJCWelgurulmercedes-benz s-osztályindításwalter röhrlRapidEIndyCarmutatványwcÉsztországgyorsaságiszerencseAgeraAurus SenatFiat PandavéletlenSochiBill Gateshibrid autógyőri Audi-gyárKikiCayman GTSkamerásminigunbaseballNagy FutamAMTS9603Dálcázottelektromos buszarmageddonNissan MicratávolmaradásBelgiumépítéstéli gumitesztPiquetCarlexhullámlövegÍrországMcarenAndy PriaulxPosaidonfesztiválNurburgrinbikinibénaHenessey Venom GTGeneral LeesegítGlobal Vehicle TrustmázlikéséshanninenLa Voiture NoirekazárgörkorcsolyaBreitlingVida Janicadillac devilleKoreai NagydíjtelefonkisteherautóVidagyerek autófinal editionleálláseldurranApertaCX-5kémfotóNémet túraautó bajnokságFord FocusmeganemobiltelefonFestival of SpeedönvezetőEQCkávéboxSAS IrisGoProroad rageVivarorobotMagyarországsordo959Opel CorsaERCCoca-Colakamionsofőrprojektorfacebookvizes útAudi A6bajor autórobbanásAviator60rajzfilmgyárleállásLAAudi Q2kubaChevrolet CamarobejelentésjátékautóTouristenfahrtverekedésládaderbiAsconaSt. James EditionsportszerűtlenHyundai ix20Macan SdizájnstúdióDacia DokkertöltőbukfencRS200MakitatrükktalálmányJaguar XFRMercedes GLEEsteban GutierrezctsBZAudi A8 L Extendeddűnetoyota 2000 gtFord RangerMick SchumacherlisztautomataAriel AtomAudi TT CupautosMiguel MolinaMercedes SLS AMGpáncélosKatanaAventadorM6Martin Cacerestemetkezésfestésolasz autófejlesztésCarlex DesignárokMitshubishiveteránLas VegasFord Fiesta RS WRCe-GolfUAZkínaDelta HF IntegraleRally CupExorcistborulásIRCgumiszalagCountachcentenáriumamerikai autómercedes-benz econicSport SVRAirbusfegyveresekGingépi mosóSkoda OctaviakatonaiNyirádVolvo C30költözésflame warPorsche Mission EIFAdízel botrányStockholmtargoncaPCgyászhírGrand DusterausztrállelepleződésSportsoldalkocsiYpres-raliMcLaren 12cszimuláláss60BuickVolkswagen Touaregoldtimer találkozóÉrdi TiborbolondXD3BMW 503szedánMontenegroéjszakalánckizárásOpel AntarabeszakadtgerillaCorbellatiMount EverestoroszlánNASAChrysler30 évRufcsehGRRSQ E-TronterelésalfakigyulladpezsgőmandzsettagombtelepMarchionnalincselésMercedes-Benz E-osztályMichelisz NorbertE30balesetmegelőzéskaszinóautómentésSubarumúzeumSaab 9-3Q60500emoziteherautóHaas46Kínai NagydíjretrojavításBudapeste-NirobérlésijesztgetésAusztriaBMWBMW X4audi a4összehasonlítóWatkins GlenMcDonaldsnézősütifüstTitan XDpeugeot 208 gtiMonacói NagydíjMIGrokkantzsúfoltságfurcsa járműhátsókerékelveszveprofiJean AlesigyerekSesto ElementotáblaTyler WitteGT3VilnerVectrakipufogóX-osztályEmilyTata NanoScoutlineőzszélvédőmosóForma-2crashPersonal AssistantFerrari LaFerrariMarcus Gronholmcustom carRinspeedSpanyolországkerékGT40szállítóselfieAlaszkaorosz autóomlásRat RodFocusNismohaszonjárműsuperquadToyota HiluxHoonigansSpa FrancorchampsSwift SportAudi TT-RSbalesetKoenigsegg Agera HHBJ BaldwinlegóhooniganGTOVeyronPolestarRTRsteve mcqueenpoénFerrari 812 SuperfastErzsébetbillencsSubaru ForesterMitsubishihójáróZafiram1raYouabian Pumaszámozásrally du VARpremierMarokkópedálSuperbikeszippantós kocsitaxidunaFord EcosportLotus F1Marcello Lottimercedes-benzquadskiMartn ProkopQ6elaludthíd cserebiztonsági rendszer205rongKugaeladásSuper Sportelefánteletkromos autóArab autózásbritish greengesztusBoxsterSuzukiCompassingyen autóhistoricpalettajelmezEF7W213Aston Martin Cygnetkamionoskémfotókarab autóAlpina B3dragsterTrustLamborghini Veneno918 SpyderFiatkiegészítőbadassFCAolajcsereNissan Skyline R34nyirfas2013Opel Adamferrari 458 italiaautókombimanuálismázlistaGázosításPeugeot 508BarbielánykérésSSToyota TundraJohn Cenabrudervasúti átkelőm5Ott Tanakszigetjwrcjelenlétlancia deltaPuskádi Jánosautómosásutcai autónémet sportkocsiScalahirtelen kormányDaytonasikerimportnői sofőrNicolas Cagehulladékgyűjtéselőzeteslerobbanelszabadult járműTechartinfotainmentEspadaelsüllyedágykörnyezetvédelemRallyefékpadTouaregMasterautósüldözés570StávirányításfestékMissilebűncselekményjárókelőForms-1XJ13Spykerdrónsofőrös autóbakancslistaSata-raliChevrolett Corvettevégső állomássprayszabálytalankodástáskavicces videóWSRvolkswagen bogárvodkaland rover discovery sporthajóBMW 4-es sorozatalvázVolvo XC90SLCKAMAZnyíltnapbmw 507Daniel SordotervezetAppleVIPSenatjégkaparóautomatikaSmart CabrioberagadMehdi BennanisportkocsitRenault TrafficritkaságesőtitániumVelociraptorDodge ChallengerGLBkershalálos6x6Qoros 3ferrari enzosérülésErwin Wurmcélgépford c-maxZengő MotorsportkatonáknavigátorPistaAudi RS3LincolnBZZZszenzációmacskaSuzuki AuthenticsLiveWirehalálProject OneelőzFord FiestaszállítmányBlack BearBMW Z4ExtremeJeepprofitablaktörlőrobbanidőjárásSuzukaKlassenbmw maasaicaSLS AMGSciroccoCamarokötélhúzásFiesta WRCVeneno RoadsterMotkányállrendőrszakaszfilmesVolkswagenjótékonykodásyoBuggyIncCsehországmotorháztetőHollywoodVilágbajnokságRafael Nadalneed for speedRali EBversenysportGyulay ZsoltFrank SinatraátépítésUTVSkoda Citigolízingrx8A9román autóNyirfás JuliannabiztosítóF5jaguar f-typeszerkezetcélSergio MarchionnebicajIATzsiráfBMW M2lamborghini gallardoCaterpillargurultanulmányBMW 2-es sorozatfociszilvszter ralilegdrágábbHong KongA-osztály911 GT3 RSnévbringaBMW 1602távolságdrogSkoda múzeumChargerdurvaMercedes EVO 2magabiztosságHoonicorntanulmányautóvonuláskereskedésSuperleggera Volanteújjáépültgázüzemű autóPeugeot 2008orosz közlekedéstridentnepperInsanityBajaváltóFord F-150ATS-VmelegedésNissan JukepostásbátorRSRNürburgringsofőrEngstlerDB11szénacrash testrasszizmusintelligensajtóhuligánokbabamentőakcióHonda NSXKanadai Nagydíjjames bondkéselés3-asHeritagepickupparkoló asszisztensdagályelektromos UTVValenRX-VISIONlóerő harcfabolygódugattyús motorgarazs.tvChevrolet AveoöregSpanyol NagydíjPontiacrandiskoda fabia s2000TCRAveosorompókirálynőviccVenezuelaspeciálisViperfelfüggesztéshyundai i20apokalipszisPethő IstvánautmoataStratoshajléktalangödörepizódOlivier PanishackelésTacomaevolúciórendezvényHyundai i30piros lámpaspeakerATSFerrari 599 GTBünnepisátorgalambheccCaymanHammanLada VestaEMCAero 8NovitechibridautóAudi RS6I-PaceMBUXExclusivekölcsönzőfelúszásChargerombolásegykerekezéselőzésChelseaMLBhasználatimarkolóepilepsziaSienna500betonelakad911 GT2 RSCitroenWill Smithlopott autóvadászatporsche macanablakleszállásLukács KornélfelvonulásFormula 3Roberto Merhihalálos irambanRenault Clio TrophyRenaultVlagyimirGörögországDaciaHorizonOstbergillatRX-9WWEXTrophy TruckMaserati Quatroportekisautószelektív hulladékRosbergtévéBreitling Jet Teamiphonefreightervetődésmedvekereszteződésújszimfonikus zenekarNStellaGrand Cherokee720SjégKia PicantorágcsálóTWOFACEGuardJettaTerrakhanaÁmon OlivérterepezésRally du VAR 2012ukrajnax6ámokfutásszabályozásCitroen DS5kipörgéslehetetlenoperatőrbúcsúHondatehénfisker karmazebrakrosszkezdőegyterű autómikrofonévfordulóJedlik Ányos KlaszterMazda CX-9motogpAustinModel Yhot rodlábbal vezetkutyaaudiosávtartóolcsó márkaHyundai i20 WRChangprojektorátverésBMW M4 GTSContinentalversenyVorsteineri30 WagonROCQoros GQ3fejszeForma-4brutálBrazíliahalottaskocsigarázsajtóunboxinggokartCullinanbatmobileLadamorganörök garanciaForzaDurangoFiat 500Malajziaközterület-fenntartódoppingSilverstoneutasítászúzásSVGyurta488szalonWRX STIBYDRobert KubicatalálkozóroncsderbitüntetésKoncz GáborWolfsburgOlssonkergetőzésCorvettelövöldözésbelsőValhallashowmobilF50Kefo Motorsportszembe sávB11visszahívásbenzinkútDaniel RicciardoretroautóSzlovéniaRoushelképesztőújjáéledformatragédiaMarconiOne:1sertésGuinness rekordCX40mobilitásautópiacEnerGForcebarn findmásolásbunyódöntőMercedes S-classspeedmosáslyukpassatlazaAudi SQ7Lummafűnyíródonington parktolásLevanteHummer H1futárEurosol-Honda Civic Type-RJeff Gordonvasúti átjáróösszefogás760Livandalizmusigazságszolgáltatássuzuki balenoCayman SHonda 2&4Jari-Matti LatvalanapelemdudetöréshangutánzásLMSkatonatűzoltóságPorsche PanamerafelvásárlásToyota EchofizetősmólórepülőconvertibleAwainHonda Civic Type-RvezetésZ06kihajtóSigdsrallyKOERUAmerikai NagydíjaratásLada NivaMicheliszHeinz-Harald FrentzenSamsungsorozatbmw m4LaFerrari ApertaGumpertSemaIsuzuzúzóMichelinBMW M3Év autójaDél-KoreaChironféktesztHuayrarendőrautóKarsanbaleset tengelyB2alagútskoda 120szörfMarius AasenAusztrál Nagydíjfigyelmetlenkonföderációs zászlóDemon4MATICPeugeot 207másodszorSportwagonInsigniaLebaronszerződéshangJumpysubaru wrx stiM PerformanceAlain MenuharrachLaptimingautósportWalterné Dancsó AdriennStoffel VandoorneGT2rosszullétmotorpalettagyakorlatszemHennessey VenomGallardoteaserSennaAyrton Sennalimitált szériaR5megsemmisítéscsajokAudi S5pro-tourerBambootulajdonostanulmnányProteamtűzoltócitroen cxZöld pokolautópályaGT-Rextra 300furcsaságázsiai közlekedésFerrari F12 BerlinettaSibiu-raliszociautotalalkozoNicoEtnaMuscle CarSuzuki SwifthelikopterMinyonJaguar XFR-StúlkeresletrendszámLettországbaleseteksafarimárkagázrobbanásföldcsuszamlásISategoSMSmárkakupadaewooAcuravírusbicilisWTCRvásárlástrack üzemmódbentley mulsanneFord F150jógaVitézi DávidmodellfrissítéssunyiPeugeot 308elszállításDodgeRed Bull RingCadillacMike Trouttúraautó világbajnokságMotorsorrszarvútuningSUVPorsche 911 GT3Will StevensemberségDTMHillclimbkulcshomokdynobevásárlástérképJaguar X-TypehőségJaguar XFkombájnveszteségHunGarianFiat Tipo45mentőVolkswagen GolfLandwindkamikazeLamborghini Huracanőrületkombi autóCupraToyota S-FRsávváltásFormula Renaultjávorszarvas-tesztAmpera-ecsereversenyautóJurassic Parklowrider488 PistaMcFlyRimacgyorsításKodiakRubens BarrichelloAuruskínos esetSecuritynyári gumiraliMazda MiatainternetOpel CascadaForma-1 Bahreini NagydíjVolvo S90Suzuki SX4Kertész KrisztiánMercedesmotoros rendőrlaptimecobra 11Peugeot 206Autós eladásokMbDesignautós találkozó458 SpecialefékAcura NSXreflekszNissan Maximavirtuál tuningOscherslebenbiztonsági autóPeopleMercedes-Benz SLS AMGfekvőrendőrG63limbóspeedzoneChallengeMáltatűzijátékPSAadásF40reakcióbölényRadicalfelniesküvőClimbkhanakézikönyvSuzuki KizashiTSIPorsche 993RWDjet-skikamionfiat. fiat 500autótemetőVerstappenborztávirányítós indítóoszlopJapán NagydíjCrossland Xvilágrekordforró vízvizelrichard hammondtrolibusznissan gtrSzilveszter raliBuick RivieraShelby GT350RTushkanovatilalomnézőkJannarellyMad MaxUPSManor MarussiaCitroen C4 PicassoCygnetSergioamerikai humorJon Olssonsebastien ogierAlex ZanardiDevelpieter tsienPaul SwiftitalRali du ValaisKetterer ContinentalSzilveszter rallySmartPur BlancelakadásmackófilmKalashnikovColins CrestNascarparasztgyúrásemissziós botrányEVO488 GTBBarcelonazombibukáskilökésKovács Ágivolkswagen beetle24 órás versenyvolkswagen jettacaddyhangutánzóátlaghókotróSebastian Vettelchrysler 200D3 GroupdonutGhibliRali OBFord MustanglányleleplezésUSA NagydíjpirosBugatti Gangloff CoupeCruzetotálkárU2hegyWestfield MegabusaCardokS65limitáltEscort350zmercedes-benz mlcPro CeedPárizsi AutószalonDan BilzerianfegyverplatformkilökJerezNissan NoteNissan Silviadizájnerturán frigyeslefoglalt autókkereskedőLapraszerelt autóHollandiagyorsasági motorMr.Beantilos parkoláshumoroskormányKaroqnőkColin McRaeAston MartinmentésleggyorsabbluxuscikkTolemanönzetlenMarchionneSebatien LoebFerrari CaliforniaTalismanrészedmocsárdriftNissan 370zWalter CsabafelelőtlenreflektorbobpályafékútkeresztbeDániaMomkhanaMazda CX-5MaybachLada 2104ItaliaGladiatorLa Tomatinaford galaxyVenomtrélerFerrariPeopleelsőbbségstreet raceOrlandoirodaAudiharcRacing EditionBullitvakvezető kutyakoppintásejtőernyőfelhasználótávirányítóskanyarMini PacemanMNASZgyilkossági kísérletChevrolet VoltCaliforniaAll-Terrain3D nyomatásV12potyautasM550dNew Jerseyford thunderbirdE63 SrendőrroncstelepquadrondaTAG Motorsporttoyota land cruiserprojektkoreai autóMicrakoncepció Bugatti VeyronFerrari 599 GTOingahosszútávú autóversenyHarley-DavidsonKecskeméti BalázsVW GolfOpel Zafira TourerRon Dennisnagy sebességaranykijelzőlökhárítóBollingerMercedes S-osztálybiztonságToyota GT86apaelszabadulkarácsonyConceptpályatilosban parkolásidiótaPeopleRoad RoverEksoVestMaláj Nagydíjjapán autóMclaren 570Shard topMission ESaabGTBpumpaForma-1 Spanyol NagydíjRFiestaPortugálialopós autóerősmini cooper

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.